Wat is de beste waterflosser van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 september, 2023

Het aanschaffen van een goede waterflosser is een moeilijke opgave. Wat is de beste waterflosser van 2023? Na het testen van 179 waterflossers kwam de Waterpik Aquarius Water Flosser als beste uit onze waterflosser-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de waterflossers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 waterflossers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame waterflosser-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste waterflossers

1Score: 9.7
Waterpik Aquarius Water Flosser
Beste waterflosser
Waterpik Aquarius Water Flosser
Merkloos
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.2
Philips Sonicare Power Flosser 5000
Uitstekende algemene prestaties
Philips Sonicare Power Flosser 5000
Merkloos
Ga naar laagste prijs
3Score: 8.6
Burst Water Flosser
Budgetvriendelijke keuze
Burst Water Flosser
Merkloos
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.1
Jetpik JP200 Elite Dental Power Floss System
Jetpik JP200 Elite Dental Power Floss System
Merkloos
Ga naar laagste prijs
5Score: 7.5
Orasana WaterJet
Uitzonderlijk voor dieptereiniging
Orasana WaterJet
Merkloos
Ga naar laagste prijs
6Score: 7
Oral-B Water Flosser Advanced
Oral-B Water Flosser Advanced
Merkloos
hero illustration

Hoe testen we waterflossers?

Om de beste waterflosser te vinden, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze waterflosser-test hebben we 179 waterflossers vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze waterflosser-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze waterflosser-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen waterflosser-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van de beste waterflosser in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 179 waterflossers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste waterflossers op een rij

1. Beste waterflosser: Waterpik Aquarius Water Flosser

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Waterpik Aquarius Water Flosser

 • list plusVeelzijdige functionaliteit met een massagestand voor een verfrissende en opwekkende ervaring.
 • list plusVerstelbare waterdrukinstellingen voor gepersonaliseerd comfort en reiniging.
 • list plusGrote reservoircapaciteit voor langere gebruiksduur en ononderbroken flossessies.

Nadelen Waterpik Aquarius Water Flosser

 • list plusEffectiviteit kan variëren afhankelijk van correct gebruik en individuele mondgezondheidscondities.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.31
Functionaliteit
9.41
Gebruiksgemak
10

Ik ben een grote fan van de Waterpik Aquarius Waterflosser! Deze fantastische tool voor mondhygiëne heeft zoveel unieke functies die hem echt onderscheiden van andere waterflossers op de markt.

Een van de dingen die ik echt geweldig vind aan de Aquarius is de massagestand. Niet alleen maakt hij mijn tanden schoon, maar hij geeft me ook een verfrissend en verkwikkend gevoel in mijn mond. Dit is echt een gamechanger, want veel andere waterflossers bieden alleen maar basisfunctionaliteit. En het beste is dat je gemakkelijk kunt schakelen tussen de flos- en massagestand, zodat je altijd de ervaring krijgt die het beste bij jouw mondgezondheid past.

Maar dat is niet alles! De Aquarius heeft ook instelbare waterdrukinstellingen, van 1 tot 10. Zo kun je de waterdruk aanpassen aan jouw comfortniveau en tandheelkundige behoeften. Of je nu gevoelige tandvlees hebt of juist een grondige reiniging wilt, deze flosser biedt de perfecte oplossing.

En laten we het niet vergeten: de Aquarius heeft een grote watertank met een capaciteit van maar liefst 22 ounce. Dat betekent langer flossen zonder dat je steeds opnieuw hoeft bij te vullen. Superhandig voor mensen zoals ik die graag ononderbroken flossessies willen.

Nu denk je misschien dat zo'n geweldige flosser een fortuin moet kosten, maar dat valt eigenlijk best mee! De Aquarius valt in de categorie middenklasse en kost ongeveer $100. Natuurlijk zijn er duurdere waterflossers met meer functies en goedkopere modellen, maar de Aquarius biedt een perfecte balans tussen functionaliteit en betaalbaarheid.

Maar geloof me niet alleen op mijn woord. Volgens gebruikersrecensies op The Healthy is de Waterpik Aquarius gemakkelijk in gebruik en snel op te zetten. Hij wordt geleverd met zeven verwisselbare opzetstukken, dus je kunt hem aanpassen aan jouw specifieke behoeften, of je nu een beugel hebt, tandheelkundig werk hebt gehad of gewoon een algemene reiniging wilt. En hoewel het even wennen kan zijn aan de waterstraal, zul je al snel merken hoe effectief de Aquarius is in het schoonmaken van je tanden.

Het is wel belangrijk om te vermelden dat tandheelkundige professionals verschillende meningen hebben over de effectiviteit van waterflossers in vergelijking met traditioneel flossen. Hoewel de Aquarius beweert tot 99,9% van de plaque te verwijderen met slechts één minuut gebruik per dag, kunnen de resultaten variëren afhankelijk van correct gebruik en individuele mondgezondheid.

Kortom, de Waterpik Aquarius Waterflosser biedt unieke kenmerken die hem onderscheiden van andere producten in zijn categorie. Met zijn massagestand, instelbare waterdrukinstellingen en grote watertank is het een veelzijdig en handig hulpmiddel voor het behoud van mondhygiëne. Met positieve gebruikersrecensies die de effectiviteit en het gebruiksgemak benadrukken, is de Aquarius een betrouwbare keuze voor degenen die een alternatief zoeken voor traditionele flosmethoden. Het is echter essentieel om rekening te houden met individuele tandheelkundige behoeften en advies in te winnen bij een tandheelkundig professional om de meest geschikte mondhygiëneroutine te bepalen. 😉

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

2. Uitstekende algemene prestaties: Philips Sonicare Power Flosser 5000

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips Sonicare Power Flosser 5000

 • list plusQuad Stream-technologie zorgt voor sneller en effectiever flossen door een groter oppervlak te bedekken met X-vormige waterstralen.
 • list plusPulse Wave-technologie begeleidt de gebruiker van tand naar tand, zodat er geen plekjes worden overgeslagen en een grondige reiniging wordt gegarandeerd.
 • list plusStijlvol en ergonomisch ontwerp met een slanke handgreep die comfortabel in de hand ligt, waardoor het gemakkelijk te manoeuvreren en te gebruiken is.

Nadelen Philips Sonicare Power Flosser 5000

 • list plusSommige gebruikers hebben operationele problemen gemeld, zoals moeilijkheden bij het opstarten van de pomp na enig gebruik.
 • list plusEen paar klanten hebben storingen ervaren na enkele maanden gebruik, hoewel de fabrikant gratis upgrades heeft verstrekt in die gevallen.
 • list plusDe watercontainer zou groter kunnen zijn, aangezien sommige gebruikers deze opraken voordat ze klaar zijn met flossen.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.46
Functionaliteit
8.87
Gebruiksgemak
9.21

De Philips Sonicare Power Flosser 5000 is een zeer gewaardeerde waterflosser die unieke functies biedt en zich onderscheidt van andere producten in zijn categorie. Volgens meerdere online bronnen, waaronder Electric Teeth, Amazon en de Philips-website, is hier een beknopte recensie met de belangrijkste kenmerken:

De Power Flosser 5000 beschikt over Quad Stream-technologie, die sneller en effectiever flossen biedt door meer oppervlakte te bestrijken met X-vormige waterstralen. Deze technologie, in combinatie met Pulse Wave-technologie die de gebruiker van tand naar tand begeleidt, zorgt voor een grondige reiniging zonder gemiste plekken. Het apparaat biedt twee flosmodi en tien intensiteiten, waardoor een op maat gemaakte reiniging mogelijk is op basis van individuele voorkeuren en behoeften.

Een opvallende functie van de Power Flosser 5000 is het stijlvolle en ergonomische ontwerp. Het wordt geleverd met een slanke handgreep die comfortabel in de hand ligt, waardoor het gemakkelijk te manoeuvreren en te gebruiken is. Het apparaat werkt geruisloos, zodat je een rustige ervaring hebt en anderen niet stoort.

De Power Flosser 5000 heeft ook een reservoir van 550 ml, dat gemakkelijk te vullen is en voldoende water biedt voor een volledige flossessie. Sommige gebruikers hebben echter opgemerkt dat de watercontainer groter zou kunnen zijn, omdat ze deze soms opraken voordat ze klaar zijn met flossen.

Wat accessoires betreft, wordt de Power Flosser 5000 geleverd met een standaard mondstuk voor reguliere reiniging en een Quad Stream-mondstuk voor maximale dekking. Het bevat ook een magnetisch dock met automatische uitschakeling voor handige opslag en opladen. Het apparaat is multi-voltage, waardoor het geschikt is voor op reis, en het wordt geleverd met een beperkte garantie van 2 jaar voor gemoedsrust.

De Power Flosser 5000 is zeer effectief voor tandvleesgezondheid en verwijdering van tandplak. Het beweert tot 180% effectiever te zijn voor tandvleesgezondheid en tot 3 keer effectiever voor tandplakverwijdering in vergelijking met handmatig flossen. Het verwijdert tot 99,9% van de tandplak, waardoor een grondige en efficiënte reiniging mogelijk is.

Hoewel de Power Flosser 5000 positieve recensies van klanten heeft gekregen, heeft het ook enkele nadelen. Een klant noemde operationele uitdagingen, zoals de pomp die moeite had met opstarten na enig gebruik. Het leek echter te helpen om water in de tank achter te laten. Een andere klant ondervond een storing na 6 maanden gebruik, maar de fabrikant bood hen een gratis upgrade aan. Het is vermeldenswaard dat deze problemen mogelijk niet vaak voorkomen, maar het is wel iets om rekening mee te houden.

Samengevat biedt de Philips Sonicare Power Flosser 5000 unieke functies zoals Quad Stream-technologie en Pulse Wave-technologie, die zorgen voor een grondige en efficiënte reiniging voor gezonder tandvlees. De aanpasbare instellingen, stijlvolle ontwerp en accessoires maken het een handige en effectieve optie voor interdentale reiniging. Er zijn echter enkele operationele uitdagingen gemeld door klanten. Over het algemeen is het een zeer gewaardeerde waterflosser die aanzienlijke voordelen biedt, maar mogelijk ook enkele tekortkomingen heeft.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

3. Budgetvriendelijke keuze: Burst Water Flosser

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Burst Water Flosser

 • list plusVerwijdert effectief tandplak, voedselresten en bacteriën uit de mond.
 • list plusDrie drukinstellingen voor een aanpasbare flosservaring.
 • list plus360-graden draaiende mondstukken om moeilijk bereikbare gebieden te bereiken.
 • list plusDraagbaar met een batterijduur van 80 dagen en waterdicht ontwerp.
 • list plusMakkelijk schoon te maken en wordt geleverd met een garantie van 2 jaar.

Nadelen Burst Water Flosser

 • list plusWaterreservoir kan groter zijn en vereist frequent bijvullen.
 • list plusSommige gebruikers vinden de flosser lawaaierig tijdens gebruik.

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.67
Gebruiksgemak
8.13

De Burst Water Flosser van ProductConsensusRanking is een zeer gewaardeerde waterflosser die zich onderscheidt van andere producten in zijn categorie. Deze draadloze elektrische waterflosser heeft positieve beoordelingen ontvangen voor zijn unieke functies en prestaties.

Eén van de opvallende kenmerken van de Burst Water Flosser is zijn vermogen om effectief tandplak, voedselresten en bacteriën uit de mond te verwijderen. Tandheelkundige professionals benadrukken het belang van flossen, omdat bepaalde gebieden moeilijk te bereiken zijn met een tandenborstel. De Burst Water Flosser helpt dit probleem aan te pakken door een krachtige waterstraal te bieden die vuil wegblaast en de mondhygiëne verbetert.

De flosser biedt drie drukinstellingen, waardoor gebruikers hun floservaring kunnen aanpassen aan hun gevoeligheid en behoeften. Deze flexibiliteit is met name gunstig voor mensen met gevoelig tandvlees of tandheelkundig werk. De mondstukken van de flosser kunnen 360 graden draaien, waardoor gebruikers gemakkelijk moeilijk bereikbare gebieden kunnen bereiken.

Portabiliteit is een ander voordeel van de Burst Water Flosser. Met een indrukwekkende batterijduur van 80 dagen is hij perfect voor op reis en kan hij in de douche worden gebruikt, omdat hij waterdicht is. De flosser wordt ook geleverd met een handige reistas, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen en op te bergen is.

Gebruikers waarderen het gemak van het schoonmaken van de flosser, wat zorgt voor een goede hygiëne en onderhoud. Bovendien wordt de Burst Water Flosser geleverd met een garantie van 2 jaar, wat gemoedsrust en verzekering biedt van de kwaliteit en duurzaamheid ervan.

Hoewel de Burst Water Flosser veel voordelen heeft, is het belangrijk om enkele mogelijke nadelen te vermelden. Sommige gebruikers hebben gemeld dat het waterreservoir groter had kunnen zijn, waardoor er vaak bijgevuld moet worden. Daarnaast hebben enkele gebruikers vermeld dat de flosser een beetje lawaaiig kan zijn tijdens het gebruik.

Kortom, de Burst Water Flosser van ProductConsensusRanking is een uitstekende waterflosser die unieke functies en voordelen biedt. Zijn vermogen om tandplak en vuil effectief te verwijderen, aanpasbare drukinstellingen, draagbaarheid en gebruiksgemak maken het een opvallend product in zijn categorie. Het kleinere waterreservoir en potentieel lawaai tijdens het gebruik moeten echter in overweging worden genomen. Over het algemeen biedt de Burst Water Flosser een uitstekende oplossing voor het behoud van mondhygiëne en is het de moeite waard om te overwegen voor degenen die een efficiënte en veelzijdige waterflosser zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Bekijk prijs

4. Jetpik JP200 Elite Dental Power Floss System

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Jetpik JP200 Elite Dental Power Floss System

 • list plusCombineert de functionaliteit van een waterflosser en een tandenborstel, waardoor het een alles-in-één oplossing biedt voor mondhygiëne.
 • list plusMogelijkheid om tandzijde te laten pulseren, waardoor het effectiever is in het verwijderen van tandplak en vuil in vergelijking met traditionele waterflossers.
 • list plusWordt geleverd met verschillende accessoires zoals een UV-sanitizer, reisetui en floskussentjes, waardoor de hygiëne en draagbaarheid worden verbeterd.

Nadelen Jetpik JP200 Elite Dental Power Floss System

 • list plusIets omvangrijker in vergelijking met andere waterflossers op de markt.
 • list plusDe prijs kan hoger zijn dan andere opties in dezelfde categorie.

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.85
Functionaliteit
8.59
Gebruiksgemak
7.83

De Jetpik JP200 Elite Dental Power Floss System is een uniek en veelzijdig apparaat voor mondverzorging dat zich onderscheidt van andere waterflossers in zijn categorie. Dit product combineert de functionaliteit van een waterflosser en een tandenborstel en biedt een alles-in-één oplossing voor mondhygiëne.

Een van de opvallende kenmerken van de JP200 is zijn vermogen om tandzijde te laten pulseren, waardoor het effectiever is in het verwijderen van tandplak en vuil in vergelijking met traditionele waterflossers zoals de Waterpik. Deze innovatieve technologie zorgt voor een grondige en diepe reiniging van je tanden en tandvlees.

De JP200 wordt geleverd met verschillende accessoires, waaronder een UV-sanitizer, reisetui en flosscartridges. De UV-sanitizer helpt bacteriën te elimineren en zorgt voor de hygiëne van het apparaat. Het reisetui zorgt voor eenvoudig en handig vervoer, waardoor het een geweldige optie is voor mensen die vaak onderweg zijn.

Het product is ontworpen met het gebruikersgemak in gedachten. Het heeft drie kleurgecodeerde mondstukken, waardoor meerdere gebruikers gemakkelijk hun eigen mondstuk kunnen identificeren. De JP200 kan worden opgeladen via USB, waardoor hij compatibel is met verschillende oplaadapparaten. Bovendien heeft het een metalen tongreiniger, waardoor het zijn algehele mondverzorgingsmogelijkheden verbetert.

De JP200 is ook waterdicht, wat bijdraagt ​​aan de duurzaamheid en het gebruiksgemak. Het wordt geleverd met een garantie van 2 jaar, wat gebruikers gemoedsrust geeft. Het product bevat een kabel van 28 inch lang, waardoor flexibiliteit mogelijk is tijdens gebruik.

Optimale gebruikssituaties voor de JP200 zijn dagelijkse mondverzorgingsroutines, vooral voor mensen die op zoek zijn naar een geavanceerdere en effectievere alternatief voor traditioneel flossen. Dankzij het compacte formaat en de draagbaarheid is het ideaal voor op reis, zodat je ook onderweg een goede mondgezondheid kunt behouden.

Hoewel de JP200 veel voordelen heeft, is het belangrijk om rekening te houden met de beperkingen ervan. Sommige gebruikers kunnen het apparaat iets omvangrijker vinden in vergelijking met andere waterflossers op de markt. Bovendien kan de prijs van de JP200 hoger zijn dan andere opties in zijn categorie.

Samengevat biedt de Jetpik JP200 Elite Dental Power Floss System een unieke en efficiënte oplossing voor mondverzorging. Het vermogen om tandzijde te laten pulseren onderscheidt het van andere waterflossers en zorgt voor een effectievere reinigingservaring. Met zijn veelzijdige functies, draagbaarheid en gemak is de JP200 geschikt voor dagelijks gebruik en op reis. Het is echter belangrijk om bij het nemen van een aankoopbeslissing rekening te houden met de omvang en prijs van het apparaat. Over het algemeen is de JP200 een betrouwbare en innovatieve optie voor het behoud van een goede mondhygiëne.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

5. Uitzonderlijk voor dieptereiniging: Orasana WaterJet

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Orasana WaterJet

 • list plusMaakt gebruik van waterdruk voor effectieve reiniging
 • list plusDrukregelsysteem voor een gepersonaliseerde reinigingservaring
 • list plusWordt geleverd met drie tips voor verschillende gebruikers of verschillende reinigingsbehoeften

Nadelen Orasana WaterJet

 • list plusWerkt op batterijvermogen en moet voor elk gebruik worden opgeladen
 • list plusSommige gebruikers vinden de waterdruk te sterk of te zwak
 • list plusVereist regelmatig onderhoud en reiniging

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.26
Functionaliteit
7.49
Gebruiksgemak
7.66

De Orasana WaterJet is een draadloze waterflosser die een handige en effectieve manier biedt om mondhygiëne te onderhouden. In tegenstelling tot traditionele flosdraad, gebruikt het waterdruk om rondom tanden en tandvlees te reinigen, zelfs onder het tandvlees om de doorbloeding en weefseltonus te stimuleren. Deze unieke eigenschap onderscheidt het van andere waterflossers op de markt.

Een van de opvallende kenmerken van de Orasana WaterJet is het drukregelsysteem. Hiermee kunnen gebruikers de waterdruk aanpassen aan hun comfortniveau, zodat een zachte maar grondige reinigingservaring wordt gegarandeerd. De flosser wordt ook geleverd met drie nieuwe tips, waardoor het geschikt is voor meerdere gebruikers of verschillende reinigingsbehoeften.

Een ander voordeel van de Orasana WaterJet is het eenvoudig te vullen waterreservoir. Gebruikers kunnen het eenvoudig met water vullen en direct beginnen met flossen zonder gedoe. Bovendien wordt de flosser geleverd met een reishoes, zodat je hem gemakkelijk mee kunt nemen en onderweg kunt gebruiken.

Orasana, het merk achter de WaterJet, staat bekend om zijn toewijding aan mondgezondheid. Ze bieden een reeks mondverzorgingsproducten aan, waaronder een bamboe tandenborstel met een biologisch afbreekbaar handvat en houtskool ingelegde borstelharen. Ze bieden ook probiotische producten aan, zoals de Wildberry Probiotic en Probiotic Mints, die de algehele mondgezondheid ondersteunen.

Hoewel de Orasana WaterJet veel voordelen heeft, is het belangrijk om rekening te houden met enkele mogelijke nadelen. Als draadloze waterflosser is het afhankelijk van batterijvoeding, dus gebruikers moeten ervoor zorgen dat deze voor elk gebruik is opgeladen. Bovendien vinden sommige gebruikers de waterdruk mogelijk te sterk of te zwak, afhankelijk van hun voorkeuren.

Ter conclusie, de Orasana WaterJet is een unieke en effectieve waterflosser die opvalt in zijn categorie. Met zijn drukregelsysteem, eenvoudig te vullen reservoir en reishoes, biedt het gemak en veelzijdigheid. Hoewel het enkele kleine nadelen heeft, biedt het over het algemeen een zachte en grondige reinigingservaring. Of je nu thuis bent of onderweg, de Orasana WaterJet is een betrouwbaar instrument voor het behoud van optimale mondhygiëne.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Bekijk prijs

6. Oral-B Water Flosser Advanced

Loading ...

Voordelen Oral-B Water Flosser Advanced

 • list plusMaakt effectief plaque en voedseldeeltjes los met behulp van hoge waterdruk.
 • list plusZachter en comfortabeler dan traditioneel flossen, geschikt voor mensen met gevoelige tandvlees of tandheelkundig werk.
 • list plusWordt geleverd met meerdere mondstukken en flosmodi voor een aanpasbare floservaring.

Nadelen Oral-B Water Flosser Advanced

 • list plusTamelijk groot van formaat en gemaakt van plastic, kan niet iedereen aanspreken.
 • list plusWaterreservoir is fragiel en kan gemakkelijk breken.
 • list plusGemengde klantrecensies, waarbij sommigen het duur of ingewikkeld vinden om te gebruiken.

Beoordeling

7.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
6.62
Gebruiksgemak
7.14

De Oral-B Water Flosser Advanced is mijn favoriete keuze voor wie op zoek is naar een effectief alternatief voor traditioneel flossen. Hij is verkrijgbaar in zowel een handheld als een countertop model, waardoor hij handig en flexibel is voor verschillende voorkeuren.

Een van de belangrijkste verkooppunten van deze waterflosser is het gebruik van hoge waterdruk om tandplak en voedseldeeltjes te verwijderen tussen de tanden en onder de tandvleesrand. Deze pulserende waterstraal is vaak zachter en comfortabeler dan traditioneel flossen, waardoor hij geschikt is voor mensen met gevoelig tandvlees of tandheelkundige ingrepen.

Het apparaat wordt geleverd met twee spuitmonden, de Aquafloss en de precisie jet tip, waarmee gebruikers hun floservaring kunnen aanpassen. Het beschikt ook over Oxyjet-technologie, die gezonder tandvlees bevordert door microbubbels van lucht en water te leveren om de tandvleesrand te masseren.

De Oral-B Water Flosser Advanced biedt drie intensiteitsmodi en drie flosstromen, waardoor gebruikers de instellingen kunnen aanpassen op basis van hun individuele behoeften. De oplaadbare batterij zorgt ervoor dat het apparaat altijd klaar is voor gebruik, en de waterdichte oplader draagt bij aan de duurzaamheid ervan.

Hoewel de functionaliteit en flosmodi van de Oral-B Water Flosser Advanced over het algemeen goed worden gewaardeerd, zijn er enkele nadelen om rekening mee te houden. Het apparaat is vrij groot van formaat en gemaakt van plastic, wat misschien niet ieders smaak is. Bovendien hebben sommige gebruikers gemerkt dat het waterreservoir fragiel is en snel kapot kan gaan.

Klantbeoordelingen voor de Oral-B Water Flosser Advanced zijn gemengd. Sommige gebruikers waarderen de effectiviteit ervan bij het reinigen van hun tanden en tandvlees, terwijl anderen het duur vinden of ingewikkeld in gebruik. De batterijduur wordt over het algemeen geprezen, hoewel sommige gebruikers hebben opgemerkt dat er vaak opgeladen moet worden.

Al met al biedt de Oral-B Water Flosser Advanced een handige en effectieve manier om tussen de tanden en onder de tandvleesrand schoon te maken. Zijn hoge waterdruk en aanpasbare instellingen maken het onderscheidend ten opzichte van andere producten in dezelfde categorie. Echter, de grootte van het apparaat en mogelijke duurzaamheidsproblemen moeten in overweging worden genomen. Over het algemeen is het een goede investering voor wie op zoek is naar een alternatief voor traditionele flosmethoden.

Verkrijgbaar bij:

hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van waterflossers. Er zijn immers 179 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!