Bestenu

Beste elektrische tandenborstels - nov. 2022

Met meer dan 651 elektrische tandenborstels op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Op deze pagina vind je de beste elektrische tandenborstels in een handige lijst
01Score: 9.8
Oral-B Vitality 100 Black
Oral-B Vitality 100 Black
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.7
Oral-B Pro 3
Oral-B Pro 3
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.1
Oral-B Pro 2 2500
Oral-B Pro 2 2500
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.8
Oral-B Vitality 100 White
Oral-B Vitality 100 White
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.5
Oral-B Vitality 100  CrossAction
Oral-B Vitality 100 CrossAction
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.1
Oral-B Pro 3 3900 Zwart
Oral-B Pro 3 3900 Zwart
Ga naar laagste prjis
07Score: 8
Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 series HX6830/53
Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 series HX6830/53
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.4
Oral-B PRO 750
Oral-B PRO 750
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.1
Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6807/63
Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6807/63
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.8
Oral-B Pro 3
Oral-B Pro 3
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Elektrische Tandenborstel Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Nov 26, 2021


Om je gebit schoon en gezond te houden biedt de elektrische tandenborstel een effectieve manier van poetsen. Hoe kies je de beste elektrische tandenborstel? Alles wat je moet weten om een goede keuze te maken lees je in deze koopgids.

Hoe werkt een elektrische tandenborstel?

Elektrische tandenborstels werken op een accu. Met de tandenborstel wordt een laadstation meegeleverd. Dit laadstation gebruik je ook als houder van de elektrische tandenborstel en steek je in het stopcontact. Wanneer je de elektrische tandenborstel niet gebruikt, plaats je die simpelweg in het laadstation en wordt je tandenborstel weer opgeladen.

Wanneer je de tandenborstel gaat gebruiken, zet je die aan met de knop. Vaak heb je dan ook de keuze uit verschillende poetsstanden en/of poetsintensiteiten. Kies de instellingen die jouw voorkeur hebben en poets vervolgens je tanden. Als je klaar bent, zet je de tandenborstel uit en plaats je die weer in het laadstation.

Hoe lang gaat een elektrische tandenborstel mee?

Wanneer we het hebben over hoe lang een elektrische tandenborstel meegaat, is er een verschil tussen de levensduur en de accuduur. De levensduur vertelt hoe lang het hele apparaat meegaat en de accuduur bepaalt hoe lang je kunt poetsen zonder de tandenborstel tussentijds op te laden.

De accuduur van een elektrische tandenborstel ligt meestal tussen de 20 en 60 minuten. Sommige elektrische tandenborstels hebben een langere of kortere accuduur, maar die zijn er zeldzaam. 30 minuten is in ieder geval genoeg om meerdere keren te poetsen zonder tussentijds opladen.

De levensduur van een elektrische tandenborstel is uiteraard een stuk langer en komt neer op een gemiddelde van 3 jaar. Een sterke tandenborstel van hoge kwaliteit kan langer meegaan en als je pech hebt met lagere kwaliteit kan het apparaat het ook eerder begeven.

Als er een onderdeel stukgaat doet de elektrische tandenborstel het van de ene op de andere dag niet meer, maar meestal slijten de tandenborstels. Als je het apparaat een tijdje gebruikt, loopt de accuduur langzaam terug. De prestaties verminderen en wanneer dit doorzet, ben je toe aan een nieuwe elektrische tandenborstel.

Waar staat RPM voor?

RPM is een afkorting die staat voor rotations per minute en vertelt je hoeveel omwentelingen een elektrische tandenborstel per minuut maakt. De RPM is alleen relevant voor elektrische tandenborstels die roterend werken. Je hebt namelijk ook een sonische variant, die niet roteert, maar trillingen afgeeft. Er is dan geen sprake van RPM.

Wanneer moet ik de opzetborstel vervangen?

Na een tijdje poetsen verliest de opzetborstel stevigheid en vorm. Dit vermindert de poetsprestaties en het is dus belangrijk om de opzetborstel op tijd te vervangen. Meestal wordt geadviseerd om de opzetborstel elke drie maanden te vervangen. Met een set van 4 opzetborstels doe je dus ongeveer een jaar.

Merk je dat de opzetborstel bij jou al eerder vorm en stevigheid begint te verliezen, dan kun je de opzetborstel natuurlijk ook wat eerder vervangen. Belangrijkst is dat je erop let dat je het apparaat goed onderhoudt en de tandenborstel optimaal kan presteren.

Wat zijn de extra's van een smart elektrische tandenborstel?

Ook elektrische tandenborstels gaan met de tijd mee, want er zijn tegenwoordig ook smart varianten te vinden. Je kunt de tandenborstel dan koppelen aan de bijbehorende app op je smartphone. Na elke poetsbeurt stuurt de smart tandenborstel gegevens door naar jouw telefoon en lees je in de app gegevens en krijg je poets feedback.

Verder kunnen elektrische tandenborstels ook andere extra functies zoals een massagestand en andere bijzondere standen hebben. Hoewel dit fijne eigenschappen kunnen zijn, worden ze niet per se als smart beschouwd.

hero illustration

Hoe komt deze super elektrische tandenborstel ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de zoektocht naar de beste elektrische tandenborstel ook!
In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over elektrische tandenborstels, maar vandaag helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle elektrische tandenborstels die aangeboden worden in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke elektrische tandenborstels het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van elektrische tandenborstels stelt hij deze opsomming samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

Producten die overeenkomstig zijn aan elektrische tandenborstels

De beste elektrische tandenborstels in een handige lijst

1 - Oral-B Vitality 100 Black

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wil je een eenvoudige tandenborstel die goed tussen de tanden reinigt, dan is de Oral-B Vitality 100 Black een goede keuze voor jou. Met één poetsstand is deze tandenborstel niet enorm uitgebreid, maar onderschat de poetskwaliteit niet. De borstelharen van de CrossAction opzetborstel reinigen diep tussen de tanden en komen ook goed bij de tandvleesrand. Fijn, want in de meeste gevallen ontstaat juist hier tandplak. Het is niet nodig zelf een timer te zetten. Na 2 minuten krijg je een seintje dat je klaar bent. De ronde borstel komt goed om elke tand en kies heen en reinigt in 2 verschillende richtingen tegelijkertijd. Hierdoor verwijder je per poetsbeurt meer tandplak dan met een handtandenborstel.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Oral-B Pro 3

Loading..
Ga naar laagste prjis

Grondige reiniging en gezonder tandvlees met 360 ̊ tandvleesdrukcontrole die u waarschuwt als u te hard poetst Voor echte reiniging - verwijdert bacteriën door 100% meer tandplak te verwijderen dan een manuele tandenborstel 3 poetsstanden: Dagelijkse reiniging, Whitening en Gevoelige tanden De Lithium-Ionbatterij gaat met 1 oplaadbeurt meer dan 2 weken mee Helpt u langer te poetsen met de ingebouwde timer van 2 minuten Bevat: 2 handvatten met 1 oplader, 2 opzetborstels Kies Oral-B, het meest gebruikte tandenborstelmerk door tandartsen wereldwijd 30 dagen tevreden of geld terug: Alle informatie op www.oralb.com Ervaar de Oral-B Pro 3 van het nummer één meest gebruikte tandborstelmerk door tandartsen wereldwijd. Het slanke handvat van de Pro 3 elektrische tandenborstel helpt u te poetsen zoals uw tandarts dat aanbeveelt: Het helpt u 2 minuten poetsen met de professionele timer en meldt u om de 30 seconden dat u een andere zone moet poetsen. U beweegt de borstel gewoon in uw mond en de unieke, ronde borstelkop van Oral-B doet de rest. Hij verwijdert tot 100% meer tandplak dan een gewone manuele tandenborstel voor gezonder tandvlees en maakt uw glimlach witter vanaf de eerste poetsdag door oppervlakkige verkleuringen te verwijderen. Dat is niet alles, de tandenborstel helpt u ook uw gevoelige tandvlees te beschermen met de 360 ̊ poetsdrukcontrole die de poetssnelheid vermindert en u waarschuwt als u te hard poetst. De Oral-B Pro 3 tandenborstel is onmisbaar voor iedereen die naar een elektrische tandenborstel wil overschakelen en zijn mondgezondheid wil verbeteren. 360° poetsdruksensor Deze functie beschermt uw tandvlees door u te waarschuwen als u te hard poetst. De 360°-druksensor wordt rood en vertraagt automatisch de borstelsnelheid. Vier kleuren Kies een kleur die bij u past – PRO 3 is verkrijgbaar in vier unieke kleuren: lichtroze, blauw, zwart en wit. Rond reinigt beter De PRO 3 wordt, naast de poetsstanden Dagelijkse reiniging en Gevoelige tanden, geleverd met een speciale poetsstand voor Whitening Clean. *maakt tanden witter door oppervlakkige verkleuringen te verwijderen Ingebouwde timer* De ingebouwde timer laat je weten wanneer je twee minuten hebt gepoetst, zoals aanbevolen door tandartsen. Meer dan twee weken batterijduur De volledig opgeladen lithium-ion-batterij kan meer dan twee weken worden gebruikt. Het oplaadstation is klein genoeg om zonder problemen op een wastafel te zetten. Opzetborstels zijn ontworpen in samenwerking met tandartsen Oral-B PRO 3 en opzetborstels zijn ontworpen om samen te werken voor optimale reiniging. Van CrossAction tot Precision Clean, tot 3D White en Floss Action, Oral-B-opzetborstels bieden een superieure reiniging in vergelijking met een manuele tandenborstel. Het meest gebruikte tandenborstelmerk door tandartsen wereldwijd* Oral-B tandenborstels zijn ontworpen in samenwerking met tandartsen en zijn het meest gebruikte tandenborstelmerk door tandartsen wereldwijd.* *Gebaseerd op enquêtes uitgevoerd tussen november 2018 en juni 2020 en bevestigd als statistisch significant op een betrouwbaarheidsniveau van 95% door Radius Illumination, 15 september 2020.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Oral-B Pro 2 2500

Loading..
Ga naar laagste prjis

Tot 100% meer tandplakverwijdering: ronde kop reinigt beter voor gezonder tandvlees in 30 dagen in vergelijking met een handtandenborstel Bescherm je tandvlees: De poetsdrukcontrole vermindert de poetssnelheid en waarschuwt je als je te hard poetst Maakt je tanden witter vanaf de eerste dag door oppervlaktevlekken te verwijderen Weet dat je lang genoeg poetst met de professionele 2 minuten-timer 2 poetsstanden: dagelijkse reiniging en gevoelig Bevat: 1 elektrisch handvat met oplader, 1 opzetborstel Oral-B, het meest gebruikte merk door tandartsen wereldwijd Rond reinigt beter De ronde borstelkop van Oral-B omvat elke tand voor schonere tanden en gezonder tandvlees in vergelijking met een standaard manuele tandenborstel. Wittere tanden vanaf de eerste dag Wittere tanden vanaf de eerste dag Maakt de tanden zachtjes witter vanaf de eerste dag door oppervlakkige verkleuringen te verwijderen. Poets de aanbevolen tijd De ingebouwde timer helpt je ten minste twee minuten te poetsen, de minimale poetstijd die door tandartsen en mondhygiënisten wordt aanbevolen. Bescherm je tandvlees Poetsdruksensor vermindert de poetssnelheid en SmartRing waarschuwt je als je te hard poetst. Meer dan twee weken poetsen met één oplaadbeurt De Oral-B PRO 2 2500 heeft een geavanceerde Lithium Ion-batterij die meer dan twee weken meegaat. Zo hoef je niet na te denken over je oplader tijdens je vakantie. Opzetborstels zijn ontworpen met tandartsen Oral-B opzetborstels zijn ontworpen voor op je tandenborstel en hebben speciale functies voor geweldige resultaten, zoals een ronding die zacht is voor het tandvlees, schuin geplaatste borstelharen om tussen de tanden te reinigen, en ultradunne borstelharen voor een extra zachte reiniging. Meest gebruikte tandenborstelmerk door tandartsen* Oral-B is niet alleen ontworpen met tandartsen, maar is ook het nummer één tandenborstelmerk dat door tandartsen wereldwijd wordt aanbevolen. Ontdek voor jezelf het volgende niveau van mondverzorging aangeboden door Oral-B. *gegevens gebaseerd op regelmatige studies bij een representatief panel tandartsen wereldwijd voor P&G.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Oral-B Vitality 100 White

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wil je een eenvoudige tandenborstel die goed tussen de tanden reinigt, dan is de Oral-B Vitality 100 White een goede keuze voor jou. Met één poetsstand is deze tandenborstel niet enorm uitgebreid, maar onderschat de poetskwaliteit niet. De borstelharen van de CrossAction opzetborstel reinigen diep tussen de tanden en komen ook goed bij de tandvleesrand. Fijn, want in de meeste gevallen ontstaat juist hier tandplak. Het is niet nodig zelf een timer te zetten. Na 2 minuten krijg je een seintje dat je klaar bent. De ronde borstel komt goed om elke tand en kies heen en reinigt in 2 verschillende richtingen tegelijkertijd. Hierdoor verwijder je per poetsbeurt meer tandplak dan met een handtandenborstel.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Oral-B Vitality 100 CrossAction

Loading..
Ga naar laagste prjis

De essentiële tandenborstel voor dagelijkse reiniging De Oral-B Vitality 100 CrossAction elektrische tandenborstel biedt een klinisch bewezen superieure reiniging in vergelijking met een gewone manuele tandenborstel. De CrossAction borstelkop omhult elke tand met borstelharen die in een hoek van 16 graden zijn geplaatst en de 2D-reinigingsactie oscilleert en roteert om zo meer tandplak te verwijderen dan een gewone manuele tandenborstel. De geïntegreerde timer op het handvat helpt u 2 minuten te poetsen zoals door tandartsen wordt aangeraden. Bovendien wordt deze elektrische tandenborstel aangeboden door Oral-B, het merk dat het meest door tandartsen wereldwijd wordt gebruikt. Past op de volgende vervangende opzetborstels: Cross Action, 3D Black, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, Floss Action, Tri Zone, Dual Clean, Power Tip, Ortho Care. • Verwijdert meer tandplak dan een gewone manuele tandenborstel • De 2D-reinigingsactie oscilleert en roteert om tandplak beter te verwijderen dan een gewone manuele tandenborstel • Bevat: 1 handvat met oplader, 1 opzetborstel • Oral-B, het meest gebruikte merk door tandartsen wereldwijd • Bescherm uw tandvlees met het Oral-B Pro-assortiment en zijn poetsdruksensor

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Oral-B Pro 3 3900 Zwart

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Oral-B Pro 3 3900 Zwart bestaat niet uit één, maar uit 2 tandenborstels. Handig, zo haal je direct een tandenborstel in huis voor je partner, familielid of huisgenoot. Je poetsbeurt stem je af op jouw voorkeuren met de 3 poetsstanden. Naast de standaard poetsstand, kies je uit een gevoelige stand of een modus voor extra witte tanden. Poets je te hard? Dan geeft de tandenborstel een seintje dankzij de poetsdruksensor. De lichtring op de tandenborstel licht rood op en de borstel vertraagt. Zo weet je zeker dat je nooit te veel druk zet op jouw tanden en tandvlees. Voor een goed poetsresultaat vervang je de borstel na ongeveer 3 maanden. Dankzij de verkleuring op de borstel weet je precies wanneer het hier tijd voor is.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 series HX6830/53

Loading..
Ga naar laagste prjis

Voel het verschil van de zachte reiniging met onze poetsdruksensor terwijl jouw tanden witter worden in slechts 1 week. De Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 series HX6830/53 - Elektrische tandenborstel laat je weten wanneer je te hard poetst en wanneer je jouw opzetborstel moet vervangen. Belangrijkste kenmerken van de Philips ProtectiveClean Elektrische tandenborstel: Natuurlijk wittere tanden Gebruik de W DiamondClean-opzetborstel om tandaanslag te verwijderen en jouw stralende glimlach terug te toveren. Het is klinisch bewezen dat de dicht op elkaar geplaatste borstelharen de tanden binnen een week witter maken. Clean & White-poetsstand Of je nu tandplak wilt verwijderen of jouw tanden extra goed wilt polijsten, wij hebben wat je nodig hebt: de Clean-poetsstand biedt superieure reiniging en White is ideaal voor het verwijderen van tandaanslag. De enige echte sonische technologie De geavanceerde sonische technologie van Philips Sonicare stuwt water tussen de tanden, en de poetsbewegingen verwijderen tandplak voor een buitengewone dagelijks reiniging. Houdt de poetsdruk in de gaten Als je te hard poetst, kunnen jouw tanden en tandvlees beschadigd raken. Om dit te voorkomen, laat de Philips Sonicare ProtectiveClean een zacht pulserend geluid horen om je eraan te herinneren minder hard te drukken. Handige timers Onze QuadPacer laat je weten wanneer je de juiste hoeveelheid tijd hebt besteed aan het schoonmaken van elk deel van jouw mond. De Smartimer vertelt je wanneer je de aanbevolen twee minuten hebt gepoetst. BrushSync-technologie Een technologie met microchip detecteert en synchroniseert de slimme opzetborstel met de slimme tandenborstel. De slimme tandenborstel en slimme opzetborstel vormen een krachtige combinatie die vervangingsherinneringen mogelijk maakt. BrushSync-vervangingsherinnering Alle opzetborstels slijten na verloop van tijd. Maar onze BrushSync-technologie houdt bij hoe lang je jouw opzetborstel gebruikt en hoe hard je poetst. Wanneer het tijd is om de opzetborstel te vervangen, gaat er een lampje op het handvat branden en hoor je een korte piep. Op die manier weet je zeker dat de opzetborstel altijd optimaal presteert. Veilig en zacht Je bent altijd zeker van een veilig gevoel tijdens het poetsen: onze sonische technologie is geschikt voor gebruik in combinatie met een beugel, vullingen, kronen en facings, en helpt gaatjes te voorkomen en de conditie van jouw tandvlees te verbeteren. Easy-start-programma Soms duurt het even om aan iets nieuws te wennen. Daarom geeft ons EasyStartprogramma je de mogelijkheid om geleidelijk de poetskracht te verhogen tijdens de eerste 14 poetsbeurten met de nieuwe tandenborstel. Specificaties: Poetsstanden Clean: Buitengewoon schoon, elke dag Wit: Verwijdert oppervlaktevlekken Meegeleverde artikelen Handvat: 1 ProtectiveClean Opzetborstels: 1 W2 Optimal White Docking station: 1 Reisetui: 1 Ontwerp en afwerking Kleur: Zwart/grijs Reinigingsprestaties Snelheid: Tot 62.000 poetsbewegingen/min Performance: Verwijdert tot 7 keer meer tandplak* Gezondheidsvoordelen: Helpt gaatjes verminderen Wittere tanden: Wittere tanden in 1 week Feedback bij te veel druk: Laat het handvat trillen om de gebruiker te waarschuwen Timer: Quadpacer en SmarTimer Slimme sensortechnologie Poetsdruksensor: Waarschuwt wanneer je te hard poetst BrushSync-vervangingsherinnering: Weet altijd wanneer je de, opzetborstel moet vervangen Gebruiksgemak Compatibel met handvat: Gemakkelijk opklikbare opzetborstels Batterij-indicator: Het lampje geeft de batterijstatus aan Handvat: Slank, ergonomisch design Poetstijd: Tot 2 weken Technische specificaties Batterij: Oplaadbaar Batterijtype: Lithium-ion Gebruikstijd (van volledig opgeladen tot leeg): Tot 2 weken Vermogen Voltage: 110 - 220 V Service Garantie: 2 jaar beperkte garantie

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Oral-B PRO 750

Loading..
Ga naar laagste prjis

• Dynamische beweging helpt betere resultaten te bereiken • Ronde, op professionele reinigingsinstrumenten geïnspireerde borstelkop trilt, roteert en pulseert om tandplak los te maken en te verwijderen • Weet dat u lang genoeg poetst met de professionele 2 minuten-timer • Oral-B, het meest gebruikte merk door tandartsen wereldwijd • Bevat: 1 handvat met oplader, 1 opzetborstel, Zwarte plastic reisetui Tot 100% meer tandplakverwijdering: ronde borstelkop reinigt beter en zorgt voor gezonder tandvlees De Oral-B Pro 750 met professionele timer is een geweldige tandenborstel voor iedereen die naar een elektrische tandenborstel wil overschakelen. Geen wonder dat Oral-B het nummer één aanbevolen merk door tandartsen wereldwijd is. Past op de volgende vervangende opzetborstels: CrossAction, 3D White, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, Floss Action, Tri Zone, Dual Clean, Power Tip, Ortho Care. Rond reinigt beterDe ronde borstelkop van Oral-B omvat elke tand voor schonere tanden en gezonder tandvlees in vergelijking met een standaard manuele tandenborstel. Wittere tanden vanaf de eerste dag Maakt de tanden zachtjes witter vanaf de eerste dag door oppervlakkige verkleuringen te verwijderen. Poets de aanbevolen tijd De ingebouwde timer helpt je ten minste twee minuten te poetsen, de minimale poetstijd die door tandartsen en mondhygiënisten wordt aanbevolen. Één week poetsen met één oplaadbeurt De Oral-B 750 Black beschikt over een batterij die een week meegaat. Opzetborstels zijn ontworpen met tandartsen Oral-B opzetborstels zijn ontworpen voor op je tandenborstel en hebben speciale functies voor geweldige resultaten zoals een ronding die zacht is voor het tandvlees, schuin geplaatste borstelharen om tussen de tanden te reinigen, en ultradunne borstelharen voor een extra zachte reiniging. Oral-B garantie, service & kwaliteit Oral-B is dé expert op het gebied van mondverzorging en staat bekend als het merk dat de wereld met innovatieve producten wil voorzien van een gezonde, witte en stralende glimlach. De elektrische tandenborstels van Oral-B worden gekenmerkt door kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit. Oral-B geeft 2 jaar fabrieksgarantie op al haar producten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6807/63

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6807/63 weet je zeker dat je niet poetst met een versleten opzetborstel. De tandenborstel geeft namelijk aan wanneer het tijd is om de opzetborstel te vervangen. Dit meet hij door een chip die informatie verzamelt over jouw poetsgedrag. Poets je 3 keer per dag of zet je veel druk op de borstel? Dan moet je deze eerder vervangen. Ga je voor het eerst met een elektrische tandenborstel poetsen, gebruik dan het EasyStart-programma. Hiermee verhoog je geleidelijk de poetskracht tijdens de eerste 14 poetsbeurten. De interval timer én 2 minuten timer zorgen ervoor dat je alle gedeelten in je mond goed en lang genoeg poetst. Daarnaast zorgt de poetsdruksensor ervoor dat je niet te hard poetst.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Oral-B Pro 3

Loading..
Ga naar laagste prjis

Grondige reiniging en gezonder tandvlees met tandvleesdrukcontrole die u waarschuwt als u te hard poetst Voor echte reiniging - door 100% meer tandplak te verwijderen dan een manuele tandenborstel 3 poetsstanden: Dagelijkse reiniging, Whitening en Gevoelige tanden De Lithium-Ionbatterij gaat met 1 oplaadbeurt meer dan 2 weken mee Helpt u langer te poetsen met de ingebouwde timer van 2 minuten Bevat: 1 handvat met oplader, 1 opzetborstel met houtskool doordrenkte borstelharen Kies Oral-B, het meest gebruikte tandenborstelmerk door tandartsen wereldwijd 30 dagen tevreden of geld terug: Alle informatie op www.oralb.com Ervaar de Oral-B Pro 3 van het nummer een meest gebruikte tandborstelmerk door tandartsen wereldwijd. Het slanke handvat van de Pro 3 elektrische tandenborstel helpt u te poetsen zoals uw tandarts dat aanbeveelt: Het helpt u 2 minuten poetsen met de professionele timer en meldt u om de 30 seconden dat u een andere zone moet poetsen. U beweegt de borstel gewoon in uw mond en de unieke, ronde borstelkop van Oral-B doet de rest. Dankzij borstelharen met houtskool reinigt deze 100% meer tandplak dan een gewone manuele tandenborstel. Dat is niet alles, de tandenborstel helpt u ook uw gevoelige tandvlees te beschermen met de poetsdrukcontrole die de poetssnelheid vermindert en u waarschuwt als u te hard poetst. De Oral-B Pro 3 tandenborstel is onmisbaar voor iedereen die naar een elektrische tandenborstel wil overschakelen en zijn mondgezondheid wil verbeteren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van elektrische tandenborstels. Er zijn namelijk 651 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste