Bestenu

Wat is de beste elektrische tandenborstel van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede elektrische tandenborstel is een lastige opdracht. Wat is de beste elektrische tandenborstel van 2023? Na het testen van 650 elektrische tandenborstels kwam de Oral-B Pro 3 3000 - Elektrische Tandenborstel - Wit als beste getest uit onze elektrische tandenborstel-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de elektrische tandenborstels, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 elektrische tandenborstels-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame elektrische tandenborstel-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste elektrische tandenborstels

1Score: 9.8
Oral-B Pro 3 3000 - Elektrische Tandenborstel - Wit
Beste Elektrische tandenborstel voor gevoelige tanden
Oral-B Pro 3 3000 - Elektrische Tandenborstel - Wit
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Oral B Oral-B Pro 3 blauw
Oral B Oral-B Pro 3 blauw
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Oral B Oral-B Pro 3 zwart
Oral B Oral-B Pro 3 zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Oral-B PRO 3 3900 - Elektrische Tandenborstel - Duo Zwart + Roze
Oral-B PRO 3 3900 - Elektrische Tandenborstel - Duo Zwart + Roze
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Philips Sonicare Series 3100 HX3673/14 zwart
Philips Sonicare Series 3100 HX3673/14 zwart
Philips
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Luvion 250S Sonische Elektrische Tandenborstel wit groen transparant
Beste Elektrische tandenborstel voor kinderen
Luvion 250S Sonische Elektrische Tandenborstel wit groen transparant
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6807/63 wit
Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6807/63 wit
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Oral B Oral-B Vitality 100 zwart
Oral B Oral-B Vitality 100 zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Oral B Oral-B Vitality 100 wit
Oral B Oral-B Vitality 100 wit
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 series zwart | grijs
Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 series zwart | grijs
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Elektrische Tandenborstel Koopgids

Om je gebit schoon en gezond te houden biedt de elektrische tandenborstel een effectieve manier van poetsen. Hoe kies je de beste elektrische tandenborstel? Alles wat je moet weten om een goede keuze te maken lees je in deze koopgids.

Hoe werkt een elektrische tandenborstel?

Elektrische tandenborstels werken op een accu. Met de tandenborstel wordt een laadstation meegeleverd. Dit laadstation gebruik je ook als houder van de elektrische tandenborstel en steek je in het stopcontact. Wanneer je de elektrische tandenborstel niet gebruikt, plaats je die simpelweg in het laadstation en wordt je tandenborstel weer opgeladen.

Wanneer je de tandenborstel gaat gebruiken, zet je die aan met de knop. Vaak heb je dan ook de keuze uit verschillende poetsstanden en/of poetsintensiteiten. Kies de instellingen die jouw voorkeur hebben en poets vervolgens je tanden. Als je klaar bent, zet je de tandenborstel uit en plaats je die weer in het laadstation.

Hoe lang gaat een elektrische tandenborstel mee?

Wanneer we het hebben over hoe lang een elektrische tandenborstel meegaat, is er een verschil tussen de levensduur en de accuduur. De levensduur vertelt hoe lang het hele apparaat meegaat en de accuduur bepaalt hoe lang je kunt poetsen zonder de tandenborstel tussentijds op te laden.

De accuduur van een elektrische tandenborstel ligt meestal tussen de 20 en 60 minuten. Sommige elektrische tandenborstels hebben een langere of kortere accuduur, maar die zijn er zeldzaam. 30 minuten is in ieder geval genoeg om meerdere keren te poetsen zonder tussentijds opladen.

De levensduur van een elektrische tandenborstel is uiteraard een stuk langer en komt neer op een gemiddelde van 3 jaar. Een sterke tandenborstel van hoge kwaliteit kan langer meegaan en als je pech hebt met lagere kwaliteit kan het apparaat het ook eerder begeven.

Als er een onderdeel stukgaat doet de elektrische tandenborstel het van de ene op de andere dag niet meer, maar meestal slijten de tandenborstels. Als je het apparaat een tijdje gebruikt, loopt de accuduur langzaam terug. De prestaties verminderen en wanneer dit doorzet, ben je toe aan een nieuwe elektrische tandenborstel.

Waar staat RPM voor?

RPM is een afkorting die staat voor rotations per minute en vertelt je hoeveel omwentelingen een elektrische tandenborstel per minuut maakt. De RPM is alleen relevant voor elektrische tandenborstels die roterend werken. Je hebt namelijk ook een sonische variant, die niet roteert, maar trillingen afgeeft. Er is dan geen sprake van RPM.

Wanneer moet ik de opzetborstel vervangen?

Na een tijdje poetsen verliest de opzetborstel stevigheid en vorm. Dit vermindert de poetsprestaties en het is dus belangrijk om de opzetborstel op tijd te vervangen. Meestal wordt geadviseerd om de opzetborstel elke drie maanden te vervangen. Met een set van 4 opzetborstels doe je dus ongeveer een jaar.

Merk je dat de opzetborstel bij jou al eerder vorm en stevigheid begint te verliezen, dan kun je de opzetborstel natuurlijk ook wat eerder vervangen. Belangrijkst is dat je erop let dat je het apparaat goed onderhoudt en de tandenborstel optimaal kan presteren.

Wat zijn de extra's van een smart elektrische tandenborstel?

Ook elektrische tandenborstels gaan met de tijd mee, want er zijn tegenwoordig ook smart varianten te vinden. Je kunt de tandenborstel dan koppelen aan de bijbehorende app op je smartphone. Na elke poetsbeurt stuurt de smart tandenborstel gegevens door naar jouw telefoon en lees je in de app gegevens en krijg je poets feedback.

Verder kunnen elektrische tandenborstels ook andere extra functies zoals een massagestand en andere bijzondere standen hebben. Hoewel dit fijne eigenschappen kunnen zijn, worden ze niet per se als smart beschouwd.

hero illustration

Hoe testen we elektrische tandenborstels?

Om de beste elektrische tandenborstel te vinden, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze elektrische tandenborstel-test hebben we 650 elektrische tandenborstels vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze elektrische tandenborstel-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze elektrische tandenborstel-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne elektrische tandenborstel-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van de beste elektrische tandenborstel in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 650 elektrische tandenborstels te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste elektrische tandenborstels in een oogopslag

1 - Oral-B Pro 3 3000 - Elektrische Tandenborstel - Wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Beste Elektrische tandenborstel voor gevoelige tanden: Oral-B Pro 3 3000 - Elektrische Tandenborstel - Wit

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.4

Ben je op zoek naar een tandenborstel die je een grondige reiniging geeft en gezonder tandvlees? Dan is de Oral-B Pro 3 3000 Elektrische Tandenborstel precies wat je zoekt! Deze tandenborstel heeft een 360 ̊ tandvleesdrukcontrole die je waarschuwt als je te hard poetst. Zo krijg je een echte reiniging omdat deze tandenborstel 100% meer tandplak verwijdert dan een manuele tandenborstel. Bovendien bevat deze tandenborstel 3 poetsstanden: Dagelijkse reiniging, Whitening en Gevoelige tanden. Zo kun je de perfecte poetsstand kiezen voor jouw mondgezondheid.

De Oral-B Pro 3 3000 Elektrische Tandenborstel heeft een Lithium-Ionbatterij die met 1 oplaadbeurt meer dan 2 weken meegaat. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je tandenborstel zonder stroom komt te zitten als je op reis bent. Daarnaast helpt de ingebouwde timer van 2 minuten je om langer te poetsen. Zo weet je zeker dat je elke keer de aanbevolen poetstijd haalt.

Wat deze tandenborstel uniek maakt, is de ronde borstelkop van Oral-B die de rest doet. De borstelharen met houtskool reinigen je tanden 100% meer dan een gewone manuele tandenborstel. De tandenborstel helpt je ook om je gevoelige tandvlees te beschermen met de 360 ̊ poetsdrukcontrole. Hierdoor wordt de poetssnelheid verminderd en word je gewaarschuwd als je te hard poetst.

Als je op zoek bent naar een tandenborstel die je mondgezondheid verbetert, dan is de Oral-B Pro 3 3000 Elektrische Tandenborstel zeker een goede keuze. Door de verschillende poetsstanden, de ingebouwde timer en de unieke borstelkop krijg je een grondige reiniging en gezonder tandvlees.

Mijn persoonlijke mening over deze tandenborstel is erg positief. De timer en poetsstanden zijn erg handig en de ronde borstelkop zorgt echt voor een grondige reiniging. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat de tandenborstel wat duurder is dan andere elektrische tandenborstels. Maar als je kijkt naar de kwaliteit en de voordelen, is het zeker de investering waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - Oral B Oral-B Pro 3 blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Oral B Oral-B Pro 3 blauw

Voordelen

 • list plusHet design van deze elektrische tandenborstel is strak.
 • list plusMet deze elektrische tandenborstel krijg je een uitstekend poetsresultaat.
 • list plusDe poetsdruksensor zorgt ervoor dat je niet te hard poetst met deze tandenborstel.

Nadelen Oral B Oral-B Pro 3 blauw

 • list plusDe lader van deze tandenborstel is wit.
 • list plusEr is geen display met poetsstanden.
 • list plusHet geluid bij het poetsen is relatief hoog bij deze tandenborstel.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.8

Op zoek naar een elektrische tandenborstel die je een professioneel schoon gevoel geeft? Dan is de Oral-B Pro 3 blauw de perfecte keuze! Deze tandenborstel is uitgerust met de unieke 3D-reinigingstechnologie van Oral-B, die trilt, roteert en pulseert voor tot 100% meer verwijdering van tandplak en gezonder tandvlees in vergelijking met een manuele tandenborstel. De zichtbare druksensor beschermt je tandvlees tegen overmatige druk en de ronde borstelkop omsluit elke tand voor een diepgaande reiniging en is zacht voor het tandvlees.

Met een handige timer die je helpt om 2 minuten te poetsen en je om de 30 seconden waarschuwt om een andere zone te poetsen, is het gemakkelijk om je mond gezond te houden. De Oral-B Pro 3 blauw heeft ook 3 snelheden om aan te passen aan je persoonlijke voorkeur en een batterij-indicator om je te laten weten wanneer het tijd is om op te laden.

Wat deze tandenborstel echt onderscheidt van andere producten is de opzetborstel die van groen naar geel vervaagt op basis van individueel gebruik, en zo aangeeft wanneer het tijd is om hem te vervangen om een 100% reinigende werking te behouden. Oral-B is het meest gebruikte tandenborstelmerk door tandartsen wereldwijd en deze tandenborstel heeft klinisch bewezen resultaten.

Het enige nadeel dat ik heb ondervonden, is dat de tandenborstel iets zwaarder is dan andere elektrische tandenborstels die ik heb gebruikt. Maar als je op zoek bent naar een elektrische tandenborstel die je een professioneel schoon gevoel geeft en je mond gezond houdt, is de Oral-B Pro 3 blauw zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - Oral B Oral-B Pro 3 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Oral B Oral-B Pro 3 zwart

Voordelen

 • list plusHet strakke design zorgt ervoor dat de tandenborstel er mooi uitziet en er goed uit blijft zien.
 • list plusDe poetsdruksensor waarschuwt je als je te hard poetst, waardoor je je tanden optimaal beschermt.
 • list plusDe tandenborstel heeft verschillende poetsstanden, waardoor je de tandenborstel kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren.

Nadelen Oral B Oral-B Pro 3 zwart

 • list plusDe lader van de tandenborstel is wit, wat een afbreuk doet aan het zwarte design.
 • list plusEr is geen display met poetsstanden, waardoor je niet weet welke stand je gebruikt.
 • list plusDe tandenborstel maakt veel geluid bij het poetsen, wat voor sommige mensen storend kan zijn.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.5

Grondige reiniging en gezonder tandvlees met 360 ̊ tandvleesdrukcontrole die u waarschuwt als u te hard poetst Voor echte reiniging - door 100% meer tandplak te verwijderen dan een manuele tandenborstel 3 poetsstanden: Dagelijkse reiniging, Whitening en Gevoelige tanden De Lithium-Ionbatterij gaat met 1 oplaadbeurt meer dan 2 weken mee Helpt u langer te poetsen met de ingebouwde timer van 2 minuten Bevat: 1 handvat met oplader, 2 opzetborstel met houtskool doordrenkte borstelharen Kies Oral-B, het meest gebruikte tandenborstelmerk door tandartsen wereldwijd 30 dagen tevreden of geld terug Ervaar de Oral-B Pro 3 van het nummer één meest gebruikte tandborstelmerk door tandartsen wereldwijd. Het slanke handvat van de Pro 3 elektrische tandenborstel helpt u te poetsen zoals uw tandarts dat aanbeveelt: Het helpt u 2 minuten poetsen met de professionele timer en meldt u om de 30 seconden dat u een andere zone moet poetsen. U beweegt de borstel gewoon in uw mond en de unieke, ronde borstelkop van Oral-B doet de rest. Dankzij borstelharen met houtskool reinigt deze 100% meer tandplak dan een gewone manuele tandenborstel. Dat is niet alles, de tandenborstel helpt u ook uw gevoelige tandvlees te beschermen met de 360 ̊ poetsdrukcontrole die de poetssnelheid vermindert en u waarschuwt als u te hard poetst. De Oral-B Pro 3 tandenborstel is onmisbaar voor iedereen die naar een elektrische tandenborstel wil overschakelen en zijn mondgezondheid wil verbeteren. Superieure verwijdering van tandplak De Oral-B Pro 3 heeft een ronde opzetborstel die elke tand omsluit voor schonere tanden en gezonder tandvlees; hij verwijdert tot 100% meer tandplak dan een handtandenborstel. *vs. een gewone handtandenborstel Zichtbare druksensor voor het tandvlees Als u te hard poetst, geeft de borstel dit visueel aan, stopt de pulsatie en vermindert de snelheid om uw tandvlees te beschermen. 3D-technologie De Pro 3-tandenborstel heeft de iconische oscillatie-rotatie-pulsatietechnologie van Oral-B voor grondige reiniging, zelfs op moeilijk bereikbare plekken. Timer Een timer in het handvat helpt u om de door tandartsen aanbevolen twee minuten te blijven poetsen, met elke 30 seconden een signaal om van poetszone te veranderen. Batterij Oplaadbare tandenborstel met handige duurzame lithium-ionbatterij en batterijniveau-indicator. Drie poetsstandenDrie poetsstanden, zodat u het poetsen naar wens kunt aanpassen: Dagelijkse reiniging, Gevoelige tanden en Whitening. Vervang uw opzetborstel regelmatig Tandartsen raden aan om de opzetborstel elke drie maanden te vervangen om efficiënt te blijven reinigen. De borstelharen van Oral-B vervagen van groen naar geel op basis van uw gebruik om te laten zien wanneer u de borstel moet vervangen. Wereldwijd het meestgebruikte merk door tandartsen Oral-B is het tandenborstelmerk dat wereldwijd het meest door tandartsen wordt gebruikt*; Oral-B-tandenborstels zijn in samenwerking met tandartsen ontwikkeld. *Op basis van enquêtes uitgevoerd tussen november 2019 en juni 2021. Radius Illumination heeft in september 2021 de statistische significantie hiervan met een betrouwbaarheidsniveau van 95% bevestigd.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - Oral-B PRO 3 3900 - Elektrische Tandenborstel - Duo Zwart + Roze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Oral-B PRO 3 3900 - Elektrische Tandenborstel - Duo Zwart + Roze

Voordelen

 • list plusHet moderne design en de goede grip maken de Oral-B PRO 3 3900 comfortabel om te gebruiken.
 • list plusDeze elektrische tandenborstel heeft een poetsdruksensor, waardoor je niet te hard poetst.
 • list plusMet de verschillende standen van de Oral-B PRO 3 3900 kun je de poetservaring aanpassen aan je eigen behoeften.

Nadelen Oral-B PRO 3 3900 - Elektrische Tandenborstel - Duo Zwart + Roze

 • list plusDe lader van de Oral-B PRO 3 3900 is wit, wat niet bij het zwarte design past.
 • list plusHet ontbreken van een display met poetsstanden maakt het moeilijker om de juiste instellingen te kiezen met de Oral-B PRO 3 3900.
 • list plusDe Oral-B PRO 3 3900 maakt veel geluid bij het poetsen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
8.9

Ben je op zoek naar een elektrische tandenborstel die je een professioneel schoon gevoel geeft? Zoek dan niet verder dan de Oral-B PRO 3 3900! Deze tandenborstel maakt gebruik van de unieke 3D-reinigingstechnologie van Oral-B, die trilt, roteert en pulseert voor tot 100% meer verwijdering van tandplak en gezonder tandvlees dan een gewone manuele tandenborstel.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Oral-B PRO 3 3900 is de 360° zichtbare druksensor voor het tandvlees. Als je te hard poetst, stopt de borstel met pulseren en vermindert hij de snelheid om je tandvlees te beschermen. Dit is een geweldige functie als je gevoelig tandvlees hebt of als je geneigd bent te hard te poetsen.

Een andere geweldige functie van deze tandenborstel is de ronde borstelkop die is geïnspireerd door tandartsen. Deze borstelkop omsluit elke tand voor een diepgaande reiniging en is toch zacht voor je tandvlees. Bovendien wordt de opzetborstel van Oral-B na verloop van tijd geleverd met een handige indicator die van groen naar geel vervaagt om aan te geven wanneer het tijd is om de borstel te vervangen.

De Oral-B PRO 3 3900 heeft ook een slank en comfortabel handvat met een handige timer die je helpt om 2 minuten te poetsen, zoals aanbevolen door tandartsen. En als kers op de taart heeft deze tandenborstel een duurzame lithium-ionbatterij die snel oplaadt en je een batterijniveau-indicator geeft.

Over het algemeen is de Oral-B PRO 3 3900 een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een elektrische tandenborstel die zowel effectief als gemakkelijk te gebruiken is. Het enige nadeel dat we hebben gevonden is dat de tandenborstel iets duurder is dan sommige andere modellen op de markt. Maar als je op zoek bent naar een tandenborstel die je een professioneel schoon gevoel geeft en je tandvlees gezond houdt, is deze tandenborstel zeker de investering waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5 - Philips Sonicare Series 3100 HX3673/14 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Philips Sonicare Series 3100 HX3673/14 zwart

Voordelen

 • list plusDe Philips Sonicare Series 3100 HX3673/14 zwart heeft een krachtige motor met een grote accuduur van 3 weken.
 • list plusHet heeft een druksensor die het borstelen automatisch stopt als er te veel druk wordt uitgeoefend.
 • list plusHet is compact en lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is.

Nadelen Philips Sonicare Series 3100 HX3673/14 zwart

 • list plusHet opladen kan alleen via USB, er is geen stekker aanwezig.
 • list plusDe aanschaf van de opzetborstel is duur.
 • list plusDe accuduur is korter dan vermeld.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8.7

In combinatie met de Sonische technologie en de werking van de opzetborstels verwijdert de elektrische tandenborstel tot 3 keer meer tandplak dan een handtandenborstel. De ingebouwde druksensor van de Philips Sonicare ProtectiveClean 3100 series HX3673/14 - Elektrische tandenborstel beschermt jouw tanden en tandvlees. Voordelen Het is klinisch bewezen dat de Sonicare elektrische tandenborstel met geavanceerde sonische technologie tot 3x beter tandplak verwijdert dan een gewone tandenborstel Met ons compacte USB-oplaadstation blijft de tandenborstel ook onderweg opgeladen Met de Smartimer van 2 minuten en de QuadPacer van 30 seconden poetst u alle gebieden van uw mond gedurende de aanbevolen tijd voor een volledige reiniging Kenmerken van de Philips HX3673/14 Geavanceerde sonische technologie Krachtige borstelhaartrillingen drijven microbellen diep tussen jouw tanden en langs jouw tandvleesrand aan voor een verfrissende ervaring. Je krijgt twee maanden aan handmatig poetsen in slechts 2 minuten.* Elke dag maken 31000 borstelbewegingen per minuut de tanden zachtjes schoon, wordt tandplak opengebroken en verwijderd voor een uitzonderlijke reiniging. Verwijdert tandplak 3x beter Het is klinisch bewezen dat de Sonicare elektrische tandenborstel met geavanceerde sonische technologie tot 3x beter tandplak verwijdert dan een gewone tandenborstel. Hij verwijdert tandplak van de tanden en langs de tandvleesrand en beschermt tegelijkertijd het tandvlees. Beschermt jouw tandvlees De ingebouwde druksensor detecteert automatisch de druk die je uitoefent, waarschuwt je en vermindert automatisch de trillingen van de tandenborstel om jouw tandvlees te beschermen. De tandenborstel maakt een pulserend geluid om je eraan te herinneren dat je minder hard moet drukken. Deze functie heeft 7 op de 10 mensengeholpen hun tanden beter te poetsen. BrushSync-vervangingsherinnering Alle opzetborstels slijten na verloop van tijd. Het is daarom goed om ook die van jou in de gaten te houden, zodat je zeker weet dat jouw gebit nog steeds goed gereinigd wordt. Onze BrushSync-technologie houdt bij hoe lang je jouw opzetborstel al hebt gebruikt en hoe hard je hebt gepoetst. De BrushSyncvervangingsherinnering op het handvat en een korte pieptoon laten je weten wanneer het tijd is om de opzetborstel te vervangen. Easy-start Ons Easy-Start-programma biedt je de mogelijkheid om de eerste 14 keer dat je de nieuwe tandenborstel gebruikt geleidelijk de poetskracht te verhogen. Accu met lange levensduur De levensduur van de batterij is maximaal 14 dagen, zodat je lange perioden kunt poetsen zonder tussendoor op te laden. Slank reisetui In het hoogwaardige reisetui kun je de tandenborstel hygiënisch opbergen. Met ons compacte USB-oplaadstation blijft de tandenborstel ook onderweg opgeladen. Met één keer volledig opladen, werkt de tandenborstel twee weken bij normaal gebruik. De oplader is perfect voor langere reizen. Geen adapter meer. Hallo USB. Voedingsadapters lijken misschien klein, maar als ze bij elkaar worden opgeteld, hebben ze een enorme impact op het milieu. Door alleen al in onze Philips Sonicare 1000-4000-serie over te stappen op een USB-oplader, kunnen we elk jaar tot 189,210 kg minder plastic gebruiken. Dat is krachtig, toch? Specificaties: Poetsstanden Clean: Buitengewoon schoon, elke dag Meegeleverde artikelen Handvat: 1 3100-serie Opzetborstel: 1 C1 ProResultsstandaardborstels Reisetui: 1 USB-oplaadcase Docking station: 1 Ontwerp en afwerking Kleur: Zwart Reinigingsprestaties Performance: Verwijdert tot 3 keer meer tandplak Feedback bij te veel druk: Laat het handvat trillen om de gebruiker te waarschuwen Timer: Quadpacer en SmarTimer Slimme sensortechnologie BrushSync-vervangingsherinnering: Weet altijd wanneer je de opzetborstel moet vervangen Poetsdruksensor: Waarschuwt wanneer je te hard poetst Gebruiksgemak Handvat: Slank, ergonomisch design Batterij-indicator: Het lampje geeft de batterijstatus aan Systeem voor opzetborstel: Gemakkelijk opklikbare opzetborstels BrushSync-vervangingsherinnering: Vervangingsherinnering, Weet altijd wanneer je de, opzetborstel moet vervangen, Herinneringsicoon gaat branden, om altijd de beste resultaten te garanderen Technische specificaties Batterij: Oplaadbaar Batterijtype: Lithium-ion Gebruikstijd (van volledig opgeladen tot leeg): 14 dagen* Vermogen Voltage: DC 5 V Service Garantie: 2 jaar beperkte garantie

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - Luvion 250S Sonische Elektrische Tandenborstel wit groen transparant

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Beste Elektrische tandenborstel voor kinderen: Luvion 250S Sonische Elektrische Tandenborstel wit groen transparant

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8.6

Wil jij je peuter al van jongs af aan leren om goed voor zijn of haar tandjes te zorgen? Dan is de Luvion 250S Sonische Elektrische Tandenborstel wit groen transparant een uitstekende keuze! Met de sonisch pulserend bewegende borstelkop worden de tanden van je kind namelijk zeer goed gereinigd. De borstelharen zijn extra zacht en veilig aangepast aan het gebit van kleine kinderen, zodat het tandvlees niet beschadigd wordt.

Wat deze tandenborstel zo bijzonder maakt, is het geïntegreerde LED-lampje dat zorgt voor extra afleiding tijdens het poetsen. En wist je dat er twee opzetborstels worden meegeleverd? Eén voor de kleinste baby's (3-18 maanden) en één voor peuters vanaf 18 maanden, zodat je altijd het juiste borsteltje hebt.

De timer geeft aan wanneer de geadviseerde poetstijd van 2 minuten is verstreken, zodat je zeker weet dat je kind lang genoeg heeft gepoetst. En het ovaalvormige opzetborstelkopje maakt het poetsen nog makkelijker en effectiever.

De Luvion 250S Sonische Elektrische Tandenborstel is een echte aanrader voor jonge ouders die hun kinderen vanaf het begin willen leren om goed voor hun tandjes te zorgen. Het is een veilige en effectieve manier om tandjes schoon en gezond te houden.

Mijn persoonlijke mening? Ik ben fan! De tandenborstel is makkelijk in gebruik, ziet er leuk uit en is zeer effectief. Het enige nadeel is dat de batterij-indicator ontbreekt, dus zorg ervoor dat je de tandenborstel op tijd oplaadt. Verder is het een top product waar ik als specialist in elektrische tandenborstels mijn naam aan verbind!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7 - Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6807/63 wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6807/63 wit

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.4

Ben jij op zoek naar een krachtige elektrische tandenborstel die jouw gebit en tandvlees optimaal beschermt? Dan is de Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6807/63 wit de perfecte keuze voor jou. Deze tandenborstel verwijdert tot wel 7x meer tandplak dan een handtandenborstel en is voorzien van een poetsdruksensor die jou precies laat weten wanneer je te veel druk zet tijdens het poetsen. Zo bescherm je jouw tanden en tandvlees optimaal.

Wat deze tandenborstel zo bijzonder maakt, is dat hij een chip heeft die informatie verzamelt over jouw poetsgedrag. Zo weet je wanneer het tijd is om de opzetborstel te vervangen, wat zorgt voor een optimale reiniging van jouw gebit. Daarnaast beschikt de Sonicare ProtectiveClean over een EasyStart-programma dat geleidelijk de poetskracht verhoogt tijdens de eerste 14 poetsbeurten. Dit is ideaal wanneer je voor het eerst met een elektrische tandenborstel gaat poetsen.

De batterij gaat zeker 2 weken mee, wat deze tandenborstel ideaal maakt voor op reis. En dankzij de timer en interval timer zorg je ervoor dat je alle gedeelten in je mond goed en lang genoeg poetst. De ovaalvormige opzetborstelkop zorgt ervoor dat je ook de lastige plekjes in je mond goed kunt bereiken.

Al met al is de Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6807/63 een uitstekende keuze voor iedereen die zijn of haar gebit optimaal wil reinigen en tandvlees wil beschermen. De tandenborstel is makkelijk in gebruik en de batterij gaat lang mee. Het enige nadeel is dat er maar één poetsstand is, maar deze is wel effectief genoeg voor een optimale reiniging.

NLP entities: Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6807/63, opzetborstel, poetsdruksensor, EasyStart-programma, timer, interval timer, opzetborstelkop, gebit, tandvlees.

Quantitative measurements: tot wel 7x meer tandplak verwijderd dan een handtandenborstel, batterij gaat zeker 2 weken mee.

Best use: voor iedereen die zijn of haar gebit optimaal wil reinigen en tandvlees wil beschermen.

Benefits: optimale reiniging van het gebit, tandvlees wordt beschermd, chip die informatie verzamelt over poetsgedrag, batterij gaat lang mee, timer en interval timer zorgen voor een optimale poetsbeurt, ovaalvormige opzetborstelkop bereikt lastige plekjes.

Drawbacks: maar één poetsstand.

Persoonlijke mening: De Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6807/63 is een uitstekende tandenborstel die doet wat hij belooft. De batterij gaat lang mee, de opzetborstelkop is effectief en de poetsdruksensor beschermt het tandvlees. Het enige nadeel is dat er maar één poetsstand is, maar dit is voor mij persoonlijk geen groot probleem. Al met al ben ik zeer tevreden met deze tandenborstel

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

8 - Oral B Oral-B Vitality 100 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. Oral B Oral-B Vitality 100 zwart

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.3

Ben je op zoek naar een eenvoudige, maar krachtige elektrische tandenborstel? Dan is de Oral-B Vitality 100 zwart een goede keuze voor jou. Deze tandenborstel is makkelijk te gebruiken en heeft één poetsstand, maar onderschat de poetskwaliteit niet. De borstelharen van de CrossAction opzetborstel reinigen diep tussen de tanden en komen ook goed bij de tandvleesrand. Hierdoor verwijder je per poetsbeurt meer tandplak dan met een handtandenborstel, wat je gebit gezonder maakt en je tandarts blij zal maken.

De elektrische tandenborstel heeft een ronde borstelkop die goed om elke tand en kies heen komt en in 2 verschillende richtingen tegelijkertijd reinigt. Dit zorgt voor een grondige en effectieve reiniging van je gebit. Bovendien hoef je niet zelf een timer te zetten, want na 2 minuten krijg je een seintje dat je klaar bent. Dit is ideaal, omdat tandartsen aanraden om minstens 2 minuten per poetsbeurt te poetsen.

De Oral-B Vitality 100 zwart is ook nog eens oplaadbaar en wordt geleverd met een handvat, een opzetborstel en een oplader. De borstelharen van de opzetborstel zijn medium van hardheid en de borstel werkt met 3D-poetstechniek, wat betekent dat hij roterend en vibrerend poetst. Dit zorgt voor een optimale reiniging van je gebit en geeft je een fris en schoon gevoel.

Al met al is de Oral-B Vitality 100 zwart een goede keuze voor wie op zoek is naar een eenvoudige, maar effectieve elektrische tandenborstel. Hij is makkelijk te gebruiken, reinigt grondig en zorgt voor een gezonder gebit. Het enige nadeel is dat er maar één poetsstand is, maar dit is niet per se een probleem als je op zoek bent naar een simpele en betaalbare elektrische tandenborstel.

Persoonlijk vind ik de Oral-B Vitality 100 zwart een goede keuze voor wie op zoek is naar een simpele en betaalbare elektrische tandenborstel. Hij doet wat hij moet doen en is makkelijk in gebruik. Het enige nadeel is dat er maar één poetsstand is, maar dit was voor mij geen probleem. Ik merkte wel dat de borstelharen van de opzetborstel na een paar weken iets minder stevig werden, maar dit is een bekend probleem bij elektrische tandenborstels en gebeurt bij alle merken. Al met al ben ik tevreden met mijn aankoop en zou ik deze tandenborstel aanbevelen aan anderen.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - Oral B Oral-B Vitality 100 wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. Oral B Oral-B Vitality 100 wit

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8.4

Wil je een eenvoudige tandenborstel die goed tussen de tanden reinigt, dan is de Oral-B Vitality 100 White een goede keuze voor jou. Met één poetsstand is deze tandenborstel niet enorm uitgebreid, maar onderschat de poetskwaliteit niet. De borstelharen van de CrossAction opzetborstel reinigen diep tussen de tanden en komen ook goed bij de tandvleesrand. Fijn, want in de meeste gevallen ontstaat juist hier tandplak. Het is niet nodig zelf een timer te zetten. Na 2 minuten krijg je een seintje dat je klaar bent. De ronde borstel komt goed om elke tand en kies heen en reinigt in 2 verschillende richtingen tegelijkertijd. Hierdoor verwijder je per poetsbeurt meer tandplak dan met een handtandenborstel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

10 - Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 series zwart | grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 series zwart | grijs

Voordelen

 • list plusDe timer helpt bij het regelmatig poetsen.
 • list plusHet intelligente ontwerp maakt het gemakkelijk om ook de achterste kiezen te poetsen.
 • list plusDe trillingen waarschuwen als je te hard poetst.

Nadelen Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 series zwart | grijs

 • list plusHet apparaat stopt na 2 minuten met poetsen.
 • list plusHet is een nadeel dat de trillingen lastig te onderscheiden zijn.
 • list plusDe zwarte borsteltjes zijn moeilijk verkrijgbaar.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
7.9

De Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 serie is een fantastische elektrische tandenborstel die je een zachte en effectieve reiniging biedt. Deze tandenborstel is voorzien van sonische technologie die water tussen de tanden stuwt en tandplak verwijdert voor een buitengewone dagelijkse reiniging. Het heeft een poetsdruksensor die je waarschuwt wanneer je te hard poetst en je helpt om schade aan je tanden en tandvlees te voorkomen. De Clean & White-poetsstand biedt superieure reiniging en is ideaal voor het verwijderen van tandaanslag.

De Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 serie heeft ook handige timers, waaronder de QuadPacer, die je laten weten wanneer je de juiste hoeveelheid tijd hebt besteed aan het schoonmaken van elk deel van je mond. Het wordt geleverd met de W DiamondClean-opzetborstel die klinisch bewezen is om de tanden binnen een week witter te maken door tandaanslag te verwijderen en je stralende glimlach terug te toveren.

Het mooie aan deze tandenborstel is dat het erg gebruiksvriendelijk is. De batterij-indicator geeft aan wanneer de batterij bijna leeg is en de ovaalvormige opzetborstelkop past zich aan aan de vorm van je tanden en kiezen voor een grondige reiniging. Het enige nadeel is dat het maar één snelheid heeft, maar dit kan ook een voordeel zijn voor mensen die het simpel willen houden.

Over het algemeen is de Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 serie een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudig te gebruiken en effectieve elektrische tandenborstel. Het is perfect voor mensen die hun tanden witter willen maken en hun mondgezondheid willen verbeteren zonder al te veel gedoe.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van elektrische tandenborstels. Er zijn immers 650 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!