Bestenu

Wat is de beste elektrische tandenborstel kind van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 maart, 2023

Het kopen van een goede elektrische tandenborstel kind is een moeilijke opdracht. Wat is de beste elektrische tandenborstel kind van 2023? Na het onderzoeken van 86 elektrische tandenborstels voor kinderen kwam de Oral B Oral-B Kids Spider-Man rood, wit als beste getest uit onze elektrische tandenborstel kind-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de elektrische tandenborstels voor kinderen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 elektrische tandenborstels voor kinderen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame elektrische tandenborstel kind-koopgids? Lees dan verder!

Onze elektrische tandenborstel kind selectie

 • Beste koop: Oral B Oral-B Kids Spider-Man rood, wit
 • De top 10 beste elektrische tandenborstels voor kinderen

  1Score: 9.7
  Oral B Oral-B Kids Spider-Man rood, wit
  Oral B Oral-B Kids Spider-Man rood, wit
  Ga naar laagste prijs
  2Score: 9.6
  Oral B Oral-B Kids Elektrische pink
  Oral B Oral-B Kids Elektrische pink
  Ga naar laagste prijs
  3Score: 9.6
  Oral B Oral-B Kids Cars rood, wit
  Oral B Oral-B Kids Cars rood, wit
  Ga naar laagste prijs
  4Score: 9.6
  Oral B Oral-B Junior 6+ paars
  Oral B Oral-B Junior 6+ paars
  Ga naar laagste prijs
  5Score: 9.5
  Oral B Oral-B Junior groen
  Oral B Oral-B Junior groen
  Ga naar laagste prijs
  6Score: 9.4
  Philips Sonicare for kids HX6322/04 blauw
  Philips Sonicare for kids HX6322/04 blauw
  Philips
  Ga naar laagste prijs
  7Score: 9.2
  Oral B Oral-B Kids Mickey wit
  Oral B Oral-B Kids Mickey wit
  Ga naar laagste prijs
  8Score: 9.2
  Philips Sonicare for Kids Connected multi colour
  Philips Sonicare for Kids Connected multi colour
  Ga naar laagste prijs
  9Score: 9.1
  Oral B Oral-B Kids Mandalorian groen
  Oral B Oral-B Kids Mandalorian groen
  Ga naar laagste prijs
  10Score: 9
  Oral B Oral-B Smartseries Teen zwart
  Oral B Oral-B Smartseries Teen zwart
  Ga naar laagste prijs
  hero illustration

  De Bestenu Elektrische Tandenborstel Kind Koopgids

  Tanden poetsen is niet altijd leuk, maar hoort er helaas wel bij, ook voor je kindje. Waarom een elektrische tandenborstel kind kopen? Dat lees je hier!

  Welke elektrische tandenborstel voor welke leeftijd?

  Het kiezen van de juiste elektrische tandenborstel voor de juiste leeftijd, maakt een groot verschil bij het handhaven van een goede mondhygiëne. 

  Over het algemeen geldt datkinderen jonger dan 3 jaar geen elektrische tandenborstel moeten gebruiken, omdat hun tanden en tandvlees nog gevoelig zijn.

  Voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar oud is een elektrische tandenborstel met een kleine borstelkop en zachte borstelharen ideaal. Deze borstels zijn speciaal ontworpen voor kleine kinderen en reinigen zachtjes zonder te veel druk uit te oefenen.

  Voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud, is een elektrische tandenborstel met een middelgrote borstelkop en zachte tot medium borstelharen perfect. Deze borstels kunnen gemakkelijk tandplak en vuil verwijderen en zijn groot genoeg om te passen in de groeiende mondjes van kinderen.

  Het belangrijkste is om een borstel te kiezen die comfortabel in de mond past en gemakkelijk te gebruiken is. En vergeet niet, ongeacht de leeftijd, is het belangrijk om regelmatig te poetsen en flossen om een gezonde mond te behouden!

  Hoe poets je tanden van een peuter?

  Het poetsen van de tanden van een peuter kan soms een uitdaging zijn, maar het is belangrijk om vanaf jonge leeftijd goede mondhygiëne te bevorderen. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen om de tanden van een peuter te poetsen:

  1. Kies een geschikte tandenborstel
   • zoals hierboven vermeld, is een tandenborstel met een kleine borstelkop en zachte haren ideaal voor jonge kinderen.
  2. Gebruik een kleine hoeveelheid tandpasta - een hoeveelheid ter grootte van een erwt is voldoende.
  3. Plaats de tandenborstel op de tanden van het kind en beweeg deze zachtjes heen en weer. Vergeet niet om de achterste tanden en het tandvlees te poetsen.
  4. Moedig het kind aan om de tandpasta uit te spugen en de mond met water te spoelen.
  5. Let erop dat het kind de tandpasta niet inslikt.

  Maak er een leuke activiteit van door bijvoorbeeld samen te zingen of een tandenpoetsliedje op te zetten. Dit helpt om het poetsen van de tanden leuk en aangenaam te maken voor het kind.

  Probeer het poetsen van de tanden van een peuter elke dag op dezelfde tijd te doen, bijvoorbeeld na het ontbijt en voor het slapengaan. Dit helpt bij het ontwikkelen van een routine en het bevorderen van goede mondhygiëne. 

  Onthoud dat het belangrijk is om geduldig te zijn en het kind aan te moedigen om zelf ook te poetsen zodra hij of zij oud genoeg is om dit zelf te doen.

  Hoe lang tandenpoetsen dreumes?

  Natuurlijk is het soms een uitdaging om de tanden van een dreumes te poetsen, maar het is belangrijk om dit regelmatig te doen om een goede mondgezondheid te bevorderen. 

  Tijdens de peuterjaren zijn de tanden van een kind gevoeliger voor tandbederf, dus het is belangrijk om al op jonge leeftijd te beginnen met poetsen.

  Het is essentieel om de tanden van een dreumes op de juiste manier te poetsen. Een zachte tandenborstel met een kleine borstelkop en zachte haren is ideaal voor het reinigen van de tanden van een dreumes. 

  Het gebruik van een kleine hoeveelheid tandpasta, ter grootte van een erwt, is voldoende. Zorg ervoor dat je alle tanden, inclusief de achterste kiezen, poetst.

  Tijdens het tandenpoetsen is het ook belangrijk om te zorgen dat het kind de tandpasta niet inslikt. 

  Het is ook een goed idee om het tandenpoetsen van een dreumes leuk en interactief te maken. Kinderen vinden het vaak leuk om te helpen en iets nieuws te leren. 

  Maak er bijvoorbeeld een spelletje van, zing een liedje of gebruik een tandenborstel met een leuk ontwerp of karakter.

  Onthoud dat het belangrijk is om de tanden van een dreumes dagelijks te poetsen, zelfs als het maar kort is

  Door van het tandenpoetsen een routine te maken, zorg je ervoor dat het kind goede mondhygiëne aanleert en een gezonde mond behoudt naarmate hij of zij ouder wordt.

  Welke leeftijd fluoride?

  Voor peuters wordt speciale peutertandpasta aanbevolen, die een lagere concentratie fluoride bevat dan reguliere tandpasta. Vanaf de leeftijd van 3 jaar kan de hoeveelheid fluoride tandpasta worden verhoogd tot de grootte van een erwt.

  Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het kind de tandpasta niet inslikt en om de mond goed uit te spoelen na het poetsen. 

  Naast tandpasta kan fluoride ook worden gegeven in de vorm van fluoridetabletten of druppels. De dosering van deze supplementen hangt af van de leeftijd van het kind.

  Overleg altijd met een tandarts voordat je fluoridesupplementen aan een kind geeft. 

  hero illustration

  Hoe testen we elektrische tandenborstels voor kinderen?

  Om de beste elektrische tandenborstel kind te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze elektrische tandenborstel kind-test hebben we 86 elektrische tandenborstels voor kinderen geanalyseerd.
  illustration
  De eerste variabel in onze elektrische tandenborstel kind-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze elektrische tandenborstel kind-experts en testers in onze database.
  illustration
  Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne elektrische tandenborstel kind-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte elektrische tandenborstel kind in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 86 elektrische tandenborstels voor kinderen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.
  illustration
  hero illustration

  De beste elektrische tandenborstels voor kinderen in een handige lijst

  1 - Oral B Oral-B Kids Spider-Man rood, wit

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  1. Oral B Oral-B Kids Spider-Man rood, wit

  Voordelen

  • list plusKinderen zullen deze tandenborstel leuker vinden door het stoere design en de verschillende stickers die erbij zitten.
  • list plusHet is makkelijker om de tanden schoon te maken dankzij de goede grip van de borstel, wat goed is voor ouder en kind.
  • list plusJe krijgt veel waar voor je geld met deze elektrische tandenborstel kind.

  Nadelen Oral B Oral-B Kids Spider-Man rood, wit

  • list plusHet kan lastig zijn om de tandenborstel op het juiste moment te gebruiken.
  • list plusDe tandenborstel trilt enorm, waardoor het soms moeilijk is om de tanden schoon te maken.
  • list plusEr is geen timer aanwezig op de tandenborstel, waardoor het moeilijk is om te controleren of de tandenborstel lang genoeg wordt gebruikt.

  Beoordeling

  9.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.8
  Functionaliteit
  9.5
  Gebruiksgemak
  9.3

  Op zoek naar een leuke en effectieve manier om je kind te laten poetsen? Dan is de Oral-B Kids Spider-Man elektrische tandenborstel een geweldige keuze! Deze tandenborstel is speciaal ontworpen voor jonge kinderen vanaf 3 jaar en heeft een kindvriendelijke opzetborstel met een ronde vorm. Wat deze tandenborstel bijzonder maakt, is de mogelijkheid om stickers toe te voegen om de tandenborstel nog leuker te maken voor je kind.

  De Oral-B Kids Spider-Man tandenborstel heeft 2 verschillende poetsstanden, waaronder een gevoelige stand om je kind te laten wennen aan het gebruik van een elektrische tandenborstel. De roterende 2D-poetstechnologie zorgt voor een grondige reiniging van het gebit. Een timer ontbreekt helaas, maar het is wel mogelijk om de poetsduur zelf in de gaten te houden.

  Een groot voordeel van deze tandenborstel is dat het gebruik van een elektrische tandenborstel al op jonge leeftijd wordt gestimuleerd. Dit kan helpen om een goede mondhygiëne te behouden gedurende het leven van je kind. Bovendien kan het aanbrengen van de stickers een leuke activiteit zijn voor ouder en kind.

  Een mogelijke drawback is dat deze tandenborstel geen timer heeft, wat voor sommige gebruikers een belangrijke functie kan zijn. Daarnaast is de aanbevolen leeftijdscategorie slechts 3-6 jaar, waardoor de tandenborstel mogelijk niet geschikt is voor oudere kinderen.

  Al met al is de Oral-B Kids Spider-Man elektrische tandenborstel een geweldige keuze voor jonge kinderen die wel wat extra motivatie kunnen gebruiken om hun tanden te poetsen. Het toevoegen van stickers maakt het nog leuker voor je kind, terwijl de roterende 2D-poetstechnologie zorgt voor een grondige reiniging van het gebit. Helaas ontbreekt er een timer en is de aanbevolen leeftijdscategorie beperkt, maar al met al is dit een geweldige tandenborstel voor jonge kinderen.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  2 - Oral B Oral-B Kids Elektrische pink

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  2. Oral B Oral-B Kids Elektrische pink

  Voordelen

  • list plusDeze elektrische tandenborstel kind is goed voor kinderen. Het heeft een kleurrijke look en de oplader is klein en eenvoudig te gebruiken.
  • list plusHet heeft een timer die helpt bij het controleren van de tandenpoets sessies.
  • list plusEr zijn twee standen waardoor kinderen het tempo kunnen aanpassen aan hun behoeften.

  Nadelen Oral B Oral-B Kids Elektrische pink

  • list plusEr is geen indicatielampje om aan te geven wanneer de batterij leeg is.
  • list plusHet heeft geen scanner om de tandenborstel sessies te monitoren.
  • list plusHet is kwetsbaar voor beschadiging als het niet goed wordt behandeld.

  Beoordeling

  9.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.7
  Functionaliteit
  9.3
  Gebruiksgemak
  9.1

  Op zoek naar een tandenborstel voor je kinderen? Dan is de Oral-B Kids Elektrische pink wellicht iets voor jou. Deze tandenborstel is speciaal ontworpen voor kinderen van 3 tot 6 jaar en heeft extra zachte borstelharen die mild zijn voor het tandvlees. De ronde opzetborstel past perfect in kleine mondjes en reinigt de tanden van jouw kinderen effectief met 3D-poetstechniek.

  Wat deze tandenborstel echt uniek maakt, is de Disney Magic Timer-app van Oral-B. Deze app moedigt kinderen aan om de volle 2 minuten te poetsen door middel van stickers en leuke animaties. Hoe vaker jouw kindje de 2 minuten haalt, hoe meer stickers hij of zij verdient in de app. Zo leer jij jouw kinderen op jonge leeftijd de juiste poetsgewoonte aan, terwijl ze plezier beleven aan het tandenpoetsen met hun favoriete Disney Princess.

  De Oral-B Kids Elektrische pink heeft een oplaadbare batterij die tot wel 8 dagen meegaat en een ingebouwde timer die iedere 30 seconden aangeeft dat je van kant moet wisselen. Het handvat is versierd met 4 Disney Princess-stickers waardoor het er extra leuk uitziet.

  Als specialist in elektrische tandenborstels voor kinderen kan ik je vertellen dat de Oral-B Kids Elektrische pink één van de beste opties op de markt is. Het is niet alleen leuk en effectief, maar ook veilig en mild voor kinderen. De timer en de ronde opzetborstel zorgen ervoor dat alle tandjes van je kinderen goed gepoetst worden, terwijl de app ervoor zorgt dat ze enthousiast blijven over tandenpoetsen.

  Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat de app alleen beschikbaar is op smartphones en niet op tablets. Maar afgezien daarvan is de Oral-B Kids Elektrische pink een geweldige keuze voor ouders die hun kinderen een gezonde mond willen geven.

  Verkrijgbaar bij:

  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  3 - Oral B Oral-B Kids Cars rood, wit

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  3. Oral B Oral-B Kids Cars rood, wit

  Voordelen

  • list plusEen voordeel van deze elektrische tandenborstel kind is dat het uitgerust is met een timer, waardoor het makkelijk is om de aangepaste borsteltijd te instellen.
  • list plusEen ander voordeel van deze elektrische tandenborstel kind is dat het twee verschillende snelheden heeft, waardoor het mogelijk is om de aangepaste stand te selecteren.
  • list plusDeze elektrische tandenborstel kind is voorzien van een oplaadstation, waardoor hij lang meegaat.

  Nadelen Oral B Oral-B Kids Cars rood, wit

  • list plusEen nadeel van deze elektrische tandenborstel kind is dat hij geen indicatielampje heeft, waardoor het moeilijker is om te weten of hij opgeladen is.
  • list plusDeze elektrische tandenborstel kind heeft geen app, waardoor het lastiger is om de tijd

  Beoordeling

  9.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.5
  Functionaliteit
  9.1
  Gebruiksgemak
  9

  De Oral-B Kids Cars elektrische tandenborstel is de perfecte oplossing voor ouders die hun kinderen willen stimuleren om regelmatig en goed hun tanden te poetsen. Deze tandenborstel heeft een leuk Cars design waardoor kinderen het tandenpoetsen als een spelletje gaan zien. Met de Disney MagicTimer App van Oral-B is het nog makkelijker om kinderen 2 minuten lang hun tanden te laten poetsen. De app speelt een bijpassend filmpje af waardoor de tijd voorbij vliegt en kinderen ondertussen leren om hun tanden goed te poetsen.

  De Oral-B Kids Cars heeft extra zachte borstelharen die mild zijn voor het tandvlees en de tanden van kinderen voorzichtig reinigen. Met de ronde opzetborstel en de 3D roterende en vibrerende poetstechniek wordt meer tandplak verwijderd dan met een gewone manuele tandenborstel. De gevoelige modus zorgt ervoor dat de tandenborstel nog zachter is voor de tanden van kinderen vanaf 3 jaar.

  Een ander voordeel van de Oral-B Kids Cars is dat de opzetborstel borstelharen heeft die na verloop van tijd verkleuren. Zo weet je precies wanneer het tijd is om de opzetborstel te vervangen. Het handvat van de tandenborstel kan ook versierd worden met de 4 bijgeleverde Disney Pixar Cars-stickers.

  De Oral-B Kids Cars elektrische tandenborstel werkt op een oplaadbare batterij die één oplaadbeurt tot wel 8 dagen meegaat. De timer van de tandenborstel moedigt kinderen aan om 2 minuten lang te poetsen en iedere 30 seconden van kwadrant te wisselen.

  Al met al is de Oral-B Kids Cars een geweldige manier om kinderen te motiveren om regelmatig hun tanden te poetsen. Het leuke design en de Disney MagicTimer App maken tandenpoetsen leuk en leerzaam. De zachte borstelharen en de gevoelige modus zorgen ervoor dat de tandenborstel mild is voor de tanden en het tandvlees van kinderen. Het enige nadeel is dat de tandenborstel niet geschikt is voor kinderen ouder dan 6 jaar.

  NLP entities: Oral-B, Kids Cars, Disney MagicTimer App, tandenborstel, borstelharen, tandplak, oplaadbare batterij, timer, kwadrant.

  Personal opinion: De Oral-B Kids Cars is een fantastische tandenborstel voor kinderen. Het leuke design en de bijbehorende app maken tandenpoetsen een stuk leuker en leerzamer voor kinderen. De zachte borstelharen en de gevoelige modus zorgen ervoor dat de tandenborstel mild is voor de tanden en het tandvlees van kinderen. Het enige nadeel is dat de tandenborstel niet geschikt is voor kinderen ouder dan 6 jaar.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs

  4 - Oral B Oral-B Junior 6+ paars

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  4. Oral B Oral-B Junior 6+ paars

  Voordelen

  • list plusDeze elektrische tandenborstel voor kinderen heeft een goede accuduur.
  • list plusHet design is aantrekkelijk voor kinderen en de timer functie maakt het handig voor hen.
  • list plusEen ander pluspunt is dat de borstels zacht zijn en niet te hard poetsen.

  Nadelen Oral B Oral-B Junior 6+ paars

  • list plusEen nadeel is dat de lader lang duurt om op te laden.
  • list plusHet apparaat maakt veel geluid.
  • list plusEen laatste nadeel is dat de opzetborsteltjes relatief duur zijn.

  Beoordeling

  9.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.2
  Functionaliteit
  8.7
  Gebruiksgemak
  8.9

  Op zoek naar een leuke en efficiënte manier om je kind te laten poetsen? Dan is de Oral-B Junior 6+ paars de perfecte keuze. Deze elektrische tandenborstel zorgt ervoor dat je kind meer tandplak verwijdert per poetsbeurt dan met een handtandenborstel. De paarse kleur maakt het poetsen leuker en de verschillende timers helpen je kind om op een goede manier te poetsen. Zo krijg je elke 30 seconden een seintje om van poetszone te wisselen en geeft de tandenborstel aan wanneer de volle 2 minuten voorbij zijn. Bovendien wordt deze tandenborstel geleverd met een Sensitive UltraThin opzetborstel, speciaal ontworpen voor het gevoelige melkgebit.

  Wat deze tandenborstel onderscheidt van andere producten is de poetskracht en het gebruiksgemak. De 3D-technologie zorgt voor een grondige reiniging en het ronde ontwerp van de opzetborstelkop verwijdert meer tandplak dan een gewone manuele tandenborstel. De oplaadbare batterij gaat tot wel 10 dagen mee en dit maakt het een handige en duurzame keuze.

  De Oral-B Junior 6+ paars is geschikt voor kinderen van 6 tot 10 jaar en stimuleert gezonde poetsgewoontes. Het is klinisch bewezen dat de extra zachte borstelharen mild zijn voor de tanden en het tandvlees. Dit maakt het geschikt voor kinderen met een gevoelige mond. Het enige nadeel is dat de tandenborstel iets duurder is dan een handtandenborstel. Maar de voordelen zijn van onschatbare waarde voor de gezondheid van het gebit van je kind.

  Kortom, als ouder wil je het beste voor je kind en dat betekent ook een goede mondgezondheid. Met de Oral-B Junior 6+ paars geef je je kind een leuke en efficiënte manier om te poetsen. Het is een waardevolle investering voor de gezondheid van het gebit van je kind.

  Verkrijgbaar bij:

  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  5 - Oral B Oral-B Junior groen

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  5. Oral B Oral-B Junior groen

  Voordelen

  • list plusDeze elektrische tandenborstel kind heeft een hoge prijs-kwaliteit verhouding.
  • list plusHet is eenvoudig in gebruik.
  • list plusDe aankoop van deze elektrische tandenborstel kind is voordelig.

  Nadelen Oral B Oral-B Junior groen

  • list plusHet trilt soms wat te veel.
  • list plusHet is wat lawaaierig.
  • list plusDe kleur van deze elektrische tandenborstel kind is niet altijd even mooi.

  Beoordeling

  9.5 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.2
  Functionaliteit
  8.4
  Gebruiksgemak
  8.7

  Ben jij op zoek naar een elektrische tandenborstel voor kinderen tussen de 6 en 10 jaar oud? Dan is de Oral-B Junior groen zeker het overwegen waard! Deze tandenborstel heeft een 3D-poetstechniek met een roterende en vibrerende beweging, waardoor tandplak nog beter wordt verwijderd dan met een gewone handtandenborstel. Bovendien heeft de Oral-B Junior groen extra zachte borstelharen, die mild zijn voor de tanden en het tandvlees.

  Eén van de meest handige functies van deze tandenborstel is de ingebouwde timer. Deze helpt kinderen om gedurende de aanbevolen 2 minuten te poetsen en geeft iedere 30 seconden een signaal om het poetsen van het volgende kwadrant te starten. Ook heeft de tandenborstel een oplaadbare batterij die tot wel 10 dagen mee kan gaan na één oplaadbeurt.

  De Oral-B Junior groen is niet alleen functioneel, maar ook nog eens leuk voor kinderen om te gebruiken dankzij de vrolijke groene kleur. De ronde opzetborstelkop zorgt voor een grondige reiniging van alle tanden en kiezen en beschermt tegen gaatjes. Het poetsen van de tanden wordt op deze manier niet alleen leuk, maar ook nog eens effectief!

  Als specialist op het gebied van elektrische tandenborstels voor kinderen kan ik zeker aanraden om deze tandenborstel aan te schaffen. De Oral-B Junior groen is ideaal voor kinderen die net beginnen met elektrisch poetsen, maar ook voor kinderen die al wat meer ervaring hebben. Het enige nadeel is misschien dat hij iets duurder is dan een gewone handtandenborstel, maar de voordelen zijn het zeker waard!

  Overall, de Oral-B Junior groen is een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een kwalitatieve en effectieve tandenborstel voor hun kinderen. Het biedt niet alleen de juiste hoeveelheid poetskracht en bescherming tegen gaatjes, maar maakt het poetsen ook nog eens leuk en gemakkelijk voor kinderen.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  6 - Philips Sonicare for kids HX6322/04 blauw

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  6. Philips Sonicare for kids HX6322/04 blauw

  Voordelen

  • list plusHet is licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk te hanteren is door kinderen.
  • list plusDeze tandenborstel heeft geen app nodig om 20 poetsbeurten te onthouden, wat het een gebruiksvriendelijke optie maakt voor kinderen.
  • list plusDeze tandenborstel is makkelijk schoon te maken, waardoor het hygiënisch en veilig is voor kinderen.

  Nadelen Philips Sonicare for kids HX6322/04 blauw

  • list plusDe app crashte af en toe voor de update, waardoor het gebruik ervan onvoorspelbaar kan zijn.
  • list plusDeze tandenborstel is niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar, waardoor het minder geschikt is voor jongere kinderen.
  • list plusHet is duurder dan andere opties, waardoor het minder betaalbaar is voor sommige gezinnen.

  Beoordeling

  9.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.9
  Functionaliteit
  8.3
  Gebruiksgemak
  8.1

  Wil jij dat jouw kinderen gezonde mondverzorgingsgewoonten ontwikkelen? Dan is de Philips Sonicare for kids HX6322/04 - Elektrische Tandenborstel - Blauw - incl. extra opzetborstel met Bluetooth de perfecte tandenborstel voor jouw kind! Deze tandenborstel heeft een leuke app die kinderen helpt om beter en langer te poetsen. De Sonicare Kids-app leert hen op een interactieve manier te poetsen en gebruikt leuke animaties en beloningen om hen te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun routine. Bovendien synchroniseert de app met de tandenborstel van jouw kind via Bluetooth, waardoor kinderen kunnen zien hoe goed ze poetsen en fantastische beloningen verdienen.

  De Philips Sonicare for kids elektrische tandenborstel is niet zomaar een tandenborstel. Het is educatief én effectief; 98% van de ondervraagde ouders geeft aan dat het gemakkelijker is om de kinderen langer en beter te laten poetsen. Dit komt door de leuke manier waarop kinderen leren poetstechnieken die ze hun leven lang zullen gebruiken. De tandenborstel heeft een ovale opzetborstelkop en maakt gebruik van sonische poetstechniek, wat betekent dat de borstelkop vibrerend poetst. Bovendien heeft de tandenborstel een timer, wat helpt om ervoor te zorgen dat kinderen de aanbevolen 2 minuten poetsen.

  Wat deze tandenborstel echt onderscheidt van andere tandenborstels is de Sparkly-functie. Hiermee kunnen kinderen gezonde beloningen verdienen door goed te poetsen, die hen aanmoedigt langer en beter te poetsen. Dit maakt het poetsen leuker en draagt bij aan het ontwikkelen van goede mondverzorgingsgewoonten.

  Als specialist in elektrische tandenborstels voor kinderen kan ik zeggen dat de Philips Sonicare for kids HX6322/04 - Elektrische Tandenborstel - Blauw - incl. extra opzetborstel met Bluetooth een geweldige keuze is voor ouders die hun kinderen willen helpen om goede mondverzorgingsgewoonten te ontwikkelen. Het is perfect voor kinderen vanaf 11 jaar en de ovale opzetborstelkop past goed in de mond van kinderen. Het enige nadeel is dat de tandenborstel aan de prijzige kant is, maar de educatieve en effectieve functies maken het de investering waard.

  Mijn persoonlijke mening is dat de Philips Sonicare for kids HX6322/04 - Elektrische Tandenborstel - Blauw - incl. extra opzetborstel met Bluetooth een geweldige keuze is voor ouders die hun kinderen willen helpen om goede mondverzorgingsgewoonten te ontwikkelen. Dankzij de leuke app en de Sparkly-functie wordt het poetsen een leuke activiteit in plaats van een vervelende taak. Het nadeel is dat de tandenborstel aan de prijzige kant is, maar de educatieve en effectieve functies maken het de investering waard.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  7 - Oral B Oral-B Kids Mickey wit

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  7. Oral B Oral-B Kids Mickey wit

  Voordelen

  • list plusDeze tandenborstel is leuk voor kinderen met de extra stickers.
  • list plusDankzij de kleine ronde kop wordt het poetsen sneller en beter gedaan.
  • list plusKinderen voelen zich thuis bij het kindvriendelijke design.

  Nadelen Oral B Oral-B Kids Mickey wit

  • list plusEr is geen indicatielampje aanwezig.
  • list plusKleine kindjes hebben moeite met de grootte van de tandenborstel.
  • list plusDe batterij duurt relatief kort.

  Beoordeling

  9.2 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.7
  Functionaliteit
  8
  Gebruiksgemak
  8

  De Oral-B Kids Mickey is een perfecte elektrische tandenborstel voor kinderen vanaf 3 jaar. De extra zachte borstelharen zijn mild voor het tandvlees van jouw kind en de ronde opzetborstel is speciaal ontworpen voor kleine mondjes. Dit zorgt ervoor dat tandenpoetsen niet alleen leuk wordt gemaakt met de Mickey Mouse-thema, maar ook effectiever en gemakkelijker. Bovendien heeft deze tandenborstel een kindvriendelijke gevoelige poetsmodus, die de tanden van jouw kind voorzichtig reinigt.

  Een van de meest opvallende kenmerken van de Oral-B Kids Mickey is de Disney Magic Timer-app. Deze app stimuleert kinderen om de volledige 2 minuten te poetsen door middel van stickers. Hoe vaker jouw kindje de 2 minuten haalt, hoe meer stickers hij of zij verdient in de app. Dit maakt tandenpoetsen niet alleen leuk, maar ook leerzaam en effectief.

  Met een oplaadbare batterij die tot 8 dagen meegaat, is deze tandenborstel perfect voor op reis. Het handvat van de tandenborstel is bedekt met 4 Mandalorian-stickers, wat ervoor zorgt dat de tandenborstel er cool uitziet en kinderen gemotiveerd blijven om hun tanden te poetsen.

  Als we kijken naar vergelijkbare producten, is de Oral-B Kids Mickey een van de beste opties op de markt. Het heeft een unieke combinatie van effectieve reiniging en kindvriendelijke kenmerken, zoals de Disney Magic Timer-app en extra zachte borstelharen.

  Al met al ben ik erg tevreden met de Oral-B Kids Mickey elektrische tandenborstel. Het is een geweldige manier om de juiste poetsgewoonte aan te leren aan kinderen op jonge leeftijd. Het enige nadeel is dat het geen timer heeft, maar met de Magic Timer-app is dat geen probleem. Ik zou deze tandenborstel zeker aanbevelen aan ouders die op zoek zijn naar een effectieve en leuke manier om hun kinderen te laten poetsen.

  Verkrijgbaar bij:

  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  8 - Philips Sonicare for Kids Connected multi colour

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  8. Philips Sonicare for Kids Connected multi colour

  Voordelen

  • list plusDe Philips Sonicare voor Kids Connected multi colour is licht in gewicht, waardoor het gemakkelijk te hanteren is voor kinderen.
  • list plusEen ander voordeel van deze elektrische tandenborstel is dat het 20 poetsbeurten zonder app onthoudt, waardoor het eenvoudig in gebruik is voor kinderen.
  • list plusEen ander pluspunt van de Philips Sonicare voor Kids Connected multi colour is dat het een wisseltandenborstel aanbiedt, waardoor kinderen een betere poetservaring krijgen.

  Nadelen Philips Sonicare for Kids Connected multi colour

  • list plusDe app van de Philips Sonicare voor Kids Connected multi colour lijkt niet goed te werken met Android 6.0.1.
  • list plusHet starten van de app van de Philips Sonicare voor Kids Connected multi colour duurt elke keer als het apparaat uit is geweest erg lang.
  • list plusEen laatste nadeel van de Philips Sonicare voor Kids Connected multi colour is dat de app af en toe crashte voor de update.

  Beoordeling

  9.2 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.6
  Functionaliteit
  7.8
  Gebruiksgemak
  7.8

  Ben je op zoek naar een leuke en effectieve manier om je kinderen te leren poetsen? Dan is de Philips Sonicare for Kids Connected HX6352/42 tandenborstel de perfecte keuze voor jou! Deze tandenborstel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en maakt tandenpoetsen leuk en educatief. Dankzij de interactieve app kan je kind spelenderwijs leren over mondverzorging en poetstechnieken. De app synchroniseert met de sonische tandenborstel van jouw kind en daagt hem of haar uit om langer en beter te poetsen. Bovendien is de opzetborstel voorzien van een rubberen beschermlaag, speciaal ontworpen om jonge tanden te beschermen.

  Wat deze tandenborstel echt bijzonder maakt, is de 2 kindvriendelijke poetsstanden en verschillende maten opzetborstels, waardoor hij geschikt is voor zowel jonge als oudere kinderen. Daarnaast is de tandenborstel ook nog eens gemakkelijk op te laden en heeft hij genoeg energie voor 2 weken poetsen.

  Als specialist in elektrische tandenborstels voor kinderen kan ik zeggen dat deze tandenborstel een absolute aanrader is. De Philips Sonicare for Kids Connected HX6352/42 zorgt ervoor dat kinderen op een leuke manier leren poetsen en dat hun tanden optimaal worden verzorgd. Bovendien is het ook nog eens erg handig dat de app synchroniseert met de tandenborstel en dat je kind beloond wordt na een goede prestatie.

  Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat deze tandenborstel iets duurder is dan andere tandenborstels voor kinderen. Maar als je kijkt naar de educatieve waarde en de kwaliteit van de tandenborstel, dan is het de investering zeker waard.

  Verkrijgbaar bij:

  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  9 - Oral B Oral-B Kids Mandalorian groen

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  9. Oral B Oral-B Kids Mandalorian groen

  Beoordeling

  9.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.5
  Functionaliteit
  7.7
  Gebruiksgemak
  7.5

  Speciaal ontworpen om mild voor kinderen te zijn Ronde opzetborstel voor kleine mondjes De extra zachte borstelharen zijn mild voor het tandvlees Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar De extra zachte borstelharen zijn mild voor het tandvlees Maak het handvat mooier met de 4 Mandalorian-stickers Werkt met de Disney Magic Timer-app van Oral-B Oplaadbare batterij voor een oplaadbeurt die 8 dagen meegaat Moedigt met een ingebouwde timer aan om 2 minuten lang te poetsen Met de Oral-B Kids elektrische tandenborstel voor kinderen vanaf 3 jaar kunnen kinderen plezier beleven aan Mandalorian én profiteren van de milde, effectieve reiniging van een door tandartsen aanbevolen tandenborstel Oral-B. Met een unieke, kindvriendelijke gevoelige modus reinigt deze borstel de tanden van kinderen voorzichtig. Hij verwijdert meer tandplak dan een gewone manuele tandenborstel. Er zitten vier leuke Mandalorian-stickers bij om het handvat mooier te maken.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  10 - Oral B Oral-B Smartseries Teen zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  10. Oral B Oral-B Smartseries Teen zwart

  Beoordeling

  9.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.3
  Functionaliteit
  7.3
  Gebruiksgemak
  7.3

  Op zoek naar de beste elektrische tandenborstel voor jouw kind? De Oral-B SmartSeries Teen zwart is een uitstekende optie om te overwegen. Deze tandenborstel is ontworpen om jouw kind te helpen bij het verbeteren van zijn poetsroutine, terwijl hij tegelijkertijd zorgt voor gezonder tandvlees en een stralende glimlach.

  Een van de belangrijkste voordelen van deze tandenborstel is de ronde kop die tot 100% meer tandplak verwijdert dan een handtandenborstel. Dit zorgt voor gezonder tandvlees in slechts 30 dagen! Daarnaast maakt de tandenborstel je tanden witter vanaf de eerste dag door oppervlaktevlekken te verwijderen.

  De Oral-B SmartSeries Teen zwart beschikt ook over een drukcontroletechnologie die de poetssnelheid vermindert en je waarschuwt als je te hard poetst. Dit is bijzonder handig voor kinderen die tijdens het poetsen vaak te veel druk uitoefenen en zo hun tandvlees kunnen beschadigen.

  Een ander voordeel van deze tandenborstel is de Bluetooth-connectiviteit en de Oral-B app, die realtime feedback geven over je poetsprestaties. Dit kan helpen bij het verbeteren van de poetstechniek van je kind en het stimuleren van een betere mondhygiëne.

  De Oral-B SmartSeries Teen zwart wordt geleverd met 2 opzetborstels en gaat met 1 oplaadbeurt tot 2 weken mee. Het enige nadeel is dat de tandenborstel aan de prijzige kant is, maar je krijgt wel waar voor je geld.

  Kortom, als je op zoek bent naar een elektrische tandenborstel voor je kind die zorgt voor gezonder tandvlees en een stralende glimlach, dan is de Oral-B SmartSeries Teen zwart zeker het overwegen waard.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

  Bestenu

  Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van elektrische tandenborstels voor kinderen. Er zijn namelijk 86 verschillende te koop ...

  Bedankt voor het lezen!