Beste Elektrische tandenborstel kind - May. 2020

97 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Oral-B Junior Paars - Elektrische Tandenborstel

Oral B
10Score
2

Oral-B Kids Cars - Elektrische Tandenborstel voor Kinderen

Oral B
9.8Score
3

Oral-B Stages Power Kids Disney Frozen - Elektrische Tandenborstel

Oral B
9.5Score
4

Oral-B Kids Frozen - Elektrische Tandenborstel voor Kinderen

Oral B
9.2Score
5

Philips Sonicare HX6321/03 - Elektrische Tandenborstel - Voor Kinderen

Philips
9.1Score
6

Oral-B Junior green - Elektrische Tandenborstel

Oral B
8.9Score
7

Oral-B Stages Power Kids - Elektrische Tandenborstels - Disney Mickey Mouse - Blauw

Oral B
8.2Score
8

Oral-B Junior Star Wars Stormtrooper - Elektrische Tandenborstel

Oral B
7.6Score
9

TBRUSH Pro Sonic Pro V2 - Automatische Tandenborstel - Zwart

TBRUSH Pro
7.4Score
10

Oral-B Stages Power - Elektrische Tandenborstel - Kinderen - Disney - Roze, blauw

Oral B
7.3Score

Hoe komt deze geweldige Elektrische tandenborstel kind reeks tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de speurtocht naar de beste Elektrische tandenborstel kind ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Elektrische tandenborstel kinds, maar vandaag assisteert een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Elektrische tandenborstel kinds die te koop zijn in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Elektrische tandenborstel kinds het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Elektrische tandenborstel kinds stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Vergelijkbare artikelen aan Elektrische tandenborstel kinds

De beste Elektrische tandenborstel kinds in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Betere gewoontes; schonere tanden; leuke kleuren maken poetsen leuk voor kinderen van 6 jaar en ouder De poetstimer leert kinderen hoe ze gedurende de 2 door tandartsen aanbevolen minuten moeten poetsen De ronde opzetborstel verwijdert meer tandplak dan een gewone manuele tandenborstel Het is klinisch bewezen dat de extra zachte borstelharen mild zijn voor de tanden en het tandvlees Oplaadbare batterij die met één oplaadbeurt tot 10 dagen meegaat Moedig gezonde gewoontes aan De Oral-B Junior 6+ elektrische tandenborstel heeft extra zachte borstelharen om de tanden en het tandvlees te reinigen en meer tandplak te verwijderen dan een manuele tandenborstel. Timer van 2-minuten De ingebouwde poetstimer leert kinderen hoe ze 2 minuten moeten poetsen, zoals aanbevolen door tandartsen. Reinigt beter* en beschermt tegen gaatjes De ronde kop verwijdert meer tandplak dan een manuele tandenborstel en beschermt tegen gaatjes. *vs een manuele tandenborste Extra Zachte borstelharen Het is klinisch bewezen dat de extra zachte borstelharen mild zijn voor de tanden en het tandvlees. Batterij die tot 10 dagen meegaat De Oral-B Junior 6+ elektrische tandenborstel die tot 10 dagen meegaat. Stappen voor schonere tanden Vasthouden - niet schrobben: Ga met de borstelkop langzaam van tand naar tand en houd hem een aantal seconden op elke tand Druk niet te hard: Je tandenborstel doet het werk zodat jij het niet hoeft te doen Poets 2 minuten lang: Besteed 30 seconden aan elk kwadrant in je mond. Je tandenborstel zoemt als je aan het volgende deel mag beginnen Poets twee keer per dag: Vergeet niet om elke dag twee keer te poetsen. ’s Morgens en ’s avonds

1. Oral-B Junior Paars - Elektrische Tandenborstel

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Speciaal ontworpen om mild voor kinderen te zijn • Ronde opzetborstel voor kleine mondjes • De extra zachte borstelharen zijn mild voor het tandvlees • Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar • Maak het handvat mooier met de 4 Disney Pixar Cars-stickers • Werkt met de Disney Magic Timer-app van Oral-B • Oplaadbare batterij voor een oplaadbeurt die 8 dagen meegaat • Moedigt met een ingebouwde timer aan om 2 minuten lang te poetsen Speciale Gevoelige tanden modus De Oral-B Kids tandenborstel reinigt de tanden van kinderen voorzichtig met een speciale, kindvriendelijke Gevoelige tanden modus. Bovendien heeft de ronde opzetborstel extra zachte borstelharen die zacht zijn voor gevoelig tandvlees. Personaliseer hem met stickers De Oral-B Kids tandenborstel wordt geleverd met vier Cars-stickers die rond het borstelhandvat gewikkeld kunnen worden zodat deze tandenborstel de favoriet van uw kind wordt. Meest aanbevolen door tandartsen* Oral-B is het meest aanbevolen tandenborstelmerk door tandartsen wereldwijd.* Alle Oral-B tandenborstels zijn ontworpen in samenwerking met tandartsen om uw kinderen een zachte en effectieve reiniging te geven op elke leeftijd en in elke fase van hun ontwikkeling. *Gegevens gebaseerd op studies bij een representatief panel tandartsen over gans de wereld voor P&G tussen oktober 2016 en mei 2018. Extra zachte borstelharen Voor een zachte en superieure reiniging**, heeft de opzetborstel van Oral-B Kids extra zachte borstelharen die speciaal ontworpen zijn voor een kleinere mond en zacht zijn voor het tandvlees. **vs. een gewone manuele tandenborstel Disney Magic Timer App 90% van de kinderen poetst langer met de gratis Disney Magic Timer App van Oral-B. Tandenpoetsen wordt superleuk omdat ze virtuele stickers van hun favoriete Disney-personages verdienen als ze twee minuten lang poetsen, zoals aanbevolen door tandartsen. De app is gratis beschikbaar in de Apple Store en Google Play. Ingebouwde timer voor twee minuten De Oral-B Kids tandenborstel wordt geleverd met een ingebouwde timer zodat uw kind gedurende de aanbevolen twee minuten poetst, wat helpt levenslange goede poetsgewoontes aan te leren. Oplaadbare batterij De oplaadbare batterij van de Oral-B Kids tandenborstel gaat na een oplaadbeurt acht dagen mee. Een leuke poetstijd is altijd mogelijk met een simpele druk op de aan-knop. De tandenborstel wordt geleverd met een oplaadstation dat gemakkelijk op iedere wastafel past.

2. Oral-B Kids Cars - Elektrische Tandenborstel voor Kinderen

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De roterende borstelkop bereikt, omringt en reinigt zorgvuldig de verschillende oppervlaktes in de mond De extra zachte borstelharen reinigen de tanden net zo zacht als een zachte manuele tandenborstel Verwijdert meer tandplak dan een gewone manuele tandenborstel Maakt poetsen leuk met Disney Frozen-figuren Verenigbaar met de Disney MagicTimer App van Oral-B om kinderen te helpen langer te poetsen 9 van de 10 kinderen poetsen langer met de MagicTimer App Oplaadbare batterij die tot 5 dagen meegaat Bewezen reinigingsactie De Oral-B Stages Power Kids Elektrische Tandenborstel beweegt met een oscillerende-roterende actie voor een geavanceerde reiniging, waardoor je kinderen plezier hebben terwijl ze ook het beste uit hun mondverzorgingsroutine halen. Extra zachte borstelharen De roterende opzetborstel heeft extra zachte borstelharen, zodat je kind volledig schone tanden krijgt terwijl hij/zij goede mondverzorgingsgewoontes aanleert. Oplaadbare batterij De handige oplaadbare batterij in het handvat zorgt ervoor dat ze op elk moment met plezier hun tanden kunnen poetsen. Ingebouwde timer Na 1 minuut speelt de timer een van de zestien melodieën om aan te geven wanneer het tijd is om van de onderkant naar de bovenkant van de mond te gaan voor een grondige reiniging waar ze trots op zullen zijn. Ontsluit het geheim van langer tanden poetsen met de Disney MagicTimer App van Oral-B De Disney MagicTimer App van Oral-B biedt een innovatieve manier om je kinderen te helpen langer te poetsen. De app beschikt over hun favoriete Disney-figuren en negen van de tien kinderen blijft langer poetsen met behulp van de app. Kinderen kunnen onderscheidingen en prijzen verdienen des te regelmatiger ze poetsen met de MagicTimer App, waarbij ze gezonde mondverzorgingsgewoontes aanleren.

3. Oral-B Stages Power Kids Disney Frozen - Elektrische Tandenborstel

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Speciaal ontworpen om mild voor kinderen te zijn • Ronde opzetborstel voor kleine mondjes • De extra zachte borstelharen zijn mild voor het tandvlees • Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar • Maak het handvat mooier met de 4 Disney Frozen-stickers • Werkt met de Disney Magic Timer-app van Oral-B • Oplaadbare batterij voor een oplaadbeurt die 8 dagen meegaat • Moedigt met een ingebouwde timer aan om 2 minuten lang te poetsen Speciale Gevoelige tanden modus De Oral-B Kids tandenborstel reinigt de tanden van kinderen voorzichtig met een speciale, kindvriendelijke Gevoelige tanden modus. Bovendien heeft de ronde opzetborstel extra zachte borstelharen die zacht zijn voor gevoelig tandvlees. Personaliseer hem met stickers De Oral-B Kids tandenborstel wordt geleverd met vier Frozen-stickers die rond het borstelhandvat gewikkeld kunnen worden zodat deze tandenborstel de favoriet van uw kind wordt. Meest aanbevolen door tandartsen* Oral-B is het meest aanbevolen tandenborstelmerk door tandartsen wereldwijd.* Alle Oral-B tandenborstels zijn ontworpen in samenwerking met tandartsen om uw kinderen een zachte en effectieve reiniging te geven op elke leeftijd en in elke fase van hun ontwikkeling. *Gegevens gebaseerd op studies bij een representatief panel tandartsen over gans de wereld voor P&G tussen oktober 2016 en mei 2018. Extra zachte borstelharen Voor een zachte en superieure reiniging**, heeft de opzetborstel van Oral-B Kids extra zachte borstelharen die speciaal ontworpen zijn voor een kleinere mond en zacht zijn voor het tandvlees. **vs. een gewone manuele tandenborstel Disney Magic Timer App 90% van de kinderen poetst langer met de gratis Disney Magic Timer App van Oral-B. Tandenpoetsen wordt superleuk omdat ze virtuele stickers van hun favoriete Disney-personages verdienen als ze twee minuten lang poetsen, zoals aanbevolen door tandartsen. De app is gratis beschikbaar in de Apple Store en Google Play. Ingebouwde timer voor twee minuten De Oral-B Kids tandenborstel wordt geleverd met een ingebouwde timer zodat uw kind gedurende de aanbevolen twee minuten poetst, wat helpt levenslange goede poetsgewoontes aan te leren. Oplaadbare batterij De oplaadbare batterij van de Oral-B Kids tandenborstel gaat na een oplaadbeurt acht dagen mee. Een leuke poetstijd is altijd mogelijk met een simpele druk op de aan-knop. De tandenborstel wordt geleverd met een oplaadstation dat gemakkelijk op iedere wastafel past.

4. Oral-B Kids Frozen - Elektrische Tandenborstel voor Kinderen

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Philips Sonicare HX6321/03 elektrische tandenborstel is speciaal voor kinderen. Deze borstel werkt via bluetooth met een app die kinderen helpt om beter en langer te poetsen. Spelenderwijs leert je kind alles over mondverzorging met de interactieve app. Daarnaast heeft de tandenborstel 2 poetsstanden.

5. Philips Sonicare HX6321/03 - Elektrische Tandenborstel - Voor Kinderen

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Oral-B Oral-B Junior grün

6. Oral-B Junior green - Elektrische Tandenborstel

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

90% van de kinderen poetst langer met de MagicTimer App Maakt van tandenpoetsen iets leuks dankzij de Disney Mickey Mouse en de magic timer van 2 minuten Zacht voor het tandvlees dankzij de extra zachte borstelharen en de kleine borstelkop die speciaal is ontworpen voor kinderen Aanbevolen vanaf 3 jaar Bevat: 1 handvat met oplader, 1 opzetborstel Oplaadbare batterij die tot 8 dagen meegaat Oral-B, het meest gebruikte tandenborstelmerk door tandartsen wereldwijd Bewezen reinigingsactie De Oral-B Stages Power Kids Elektrische Tandenborstel beweegt met een oscillerende-roterende actie voor een geavanceerde reiniging, waardoor je kinderen plezier hebben terwijl ze ook het beste uit hun mondverzorgingsroutine halen. Extra zachte borstelharen De roterende opzetborstel heeft extra zachte borstelharen, zodat je kind volledig schone tanden krijgt terwijl hij/zij goede mondverzorgingsgewoontes aanleert. Oplaadbare batterij De handige oplaadbare batterij in het handvat zorgt ervoor dat ze op elk moment met plezier hun tanden kunnen poetsen. Ingebouwde timer Na 1 minuut speelt de timer een van de zestien melodieën om aan te geven wanneer het tijd is om van de onderkant naar de bovenkant van de mond te gaan voor een grondige reiniging waar ze trots op zullen zijn. Ontsluit het geheim van langer tanden poetsen met de Disney MagicTimer App van Oral-B De Disney MagicTimer App van Oral-B biedt een innovatieve manier om je kinderen te helpen langer te poetsen. De app beschikt over hun favoriete Disney-figuren en negen van de tien kinderen blijft langer poetsen met behulp van de app. Kinderen kunnen onderscheidingen en prijzen verdienen des te regelmatiger ze poetsen met de MagicTimer App, waarbij ze gezonde mondverzorgingsgewoontes aanleren.

7. Oral-B Stages Power Kids - Elektrische Tandenborstels - Disney Mickey Mouse - Blauw

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Beschermt tandvlees met de poetsdruksensor • Extra zachte ronde opzetborstel met ultradunne borstelharen • Trilt iedere 30 seconden om uw kind te laten weten dat het tijd is om een ander gebied te poetsen • 2 poetsstanden: dagelijkse reiniging en gevoelige tanden • Kan worden gebruikt met de gratis Disney Magic Timer-app van Oral-B om het poetsen leuker te maken • Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar • In een cool Star Wars Stormtrooper design • Oplaadbare batterij gaat tot 2 weken mee na één keer volledig opladen • Bevat: 1 handvat, 1 Sensi Ultrathin opzetborstel, 1 oplader Poetsdruksensor Als uw kind te hard poetst, knippert er een rood lampje op het borstelhandvat en zal de poetssnelheid automatisch verminderd worden. Dit zal uw kind aanmoedigen om de juiste poetstechniek te leren terwijl het ook hun tandvlees beschermt. Extra zachte borstelharen Voor een zachte en effectieve reiniging heeft de Oral-B Junior Star Wars Elektrische tandenborstel extra zachte, ultradunne borstelharen op een ronde opzetborstel die zacht zijn voor het tandvlees. Ultradunne borstelharen verwijderen tot 100% meer tandplak dan een gewone manuele tandenborstel. Meest aanbevolen door tandartsen* Oral-B is het meest aanbevolen tandenborstelmerk door tandartsen wereldwijd.* Alle Oral-B tandenborstels zijn ontworpen in samenwerking met tandartsen om uw kinderen een zachte en effectieve reiniging te geven op elke leeftijd en in elke fase van hun ontwikkeling. *Gegevens gebaseerd op studies bij een representatief panel tandartsen over gans de wereld voor P&G tussen oktober 2016 en mei 2018. Disney Magic Timer App 90% van de kinderen poetst langer met de gratis Disney Magic Timer App van Oral-B. Tandenpoetsen wordt superleuk omdat ze virtuele stickers van hun favoriete Disney-personages verdienen als ze twee minuten lang poetsen, zoals aanbevolen door tandartsen. De app is gratis beschikbaar in de Apple Store en Google Play. Ingebouwde timer voor twee minuten De Junior Star Wars Elektrische tandenborstel wordt geleverd met een ingebouwde timer, zodat uw kind gedurende de aanbevolen twee minuten kan poetsen. En om ervoor te zorgen dat alle delen van de mond genoeg aandacht krijgen, trilt de tandenborstel iedere 30 seconden om aan te geven dat uw kind een ander deel moet poetsen. Oplaadbare batterij De Oral-B Junior Star Wars Elektrische tandenborstel heeft een oplaadbare batterij die tot twee weken meegaat en wordt geleverd met een oplaadstation dat gemakkelijk op elke wastafel past.

8. Oral-B Junior Star Wars Stormtrooper - Elektrische Tandenborstel

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met deze handige u-vormige automatische tandenborstel heb je je handen vrij. De tandenborstel poetst je tanden grondig en verwijdert tandplak en bacteriën in korte tijd. Deze unieke borstel maakt gebruik van ultrasonische technologie en kan snel en netjes het oppervlak en de binnenkant van het gebit in 360° reinigen. Door middel van de schakelaar kun je kiezen uit vier standen: zachte reiniging, sterke reiniging, tandvlees massage en tandenbleek modus. Bewaar dit product op een koele en droge plaats en vermijd zonlicht. Gebruik na het tandenpoetsen een natte doek om de borstel schoon te maken. Gebruik de tandenborstel nooit langer dan 10 minuten. In minder dan anderhalf uur is de tandenborstel volledig opgeladen en is de tandenborstel voor een aantal weken te gebruiken. Opladen kan door middel van het meegeleverde oplaadstation en de USB-kabel. De tandenborstel is waterdicht voor gebruik in de douche of badkamer.

9. TBRUSH Pro Sonic Pro V2 - Automatische Tandenborstel - Zwart

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De roterende borstelkop bereikt, omringt en reinigt zorgvuldig allerlei oppervlaktes • De extra zachte borstelharen reinigen de tanden net zo zacht als een zachte manuele tandenborstel • Verwijdert meer tandplak dan een gewone manuele tandenborstel • Maakt tandenpoetsen leuk met Disney-figuren • Verenigbaar met de Disney MagicTimer App van Oral-B om kinderen te helpen langer te poetsen • 9 van de 10 kinderen poetsen langer met de MagicTimer App • Oplaadbare batterij die tot 5 dagen meegaat • Aanbevolen vanaf 3 jaar Bewezen reinigingsactie De Oral-B Stages Power Kids Elektrische Tandenborstel beweegt met een oscillerende-roterende actie voor een geavanceerde reiniging, waardoor je kinderen plezier hebben terwijl ze ook het beste uit hun mondverzorgingsroutine halen. Extra zachte borstelharen De roterende opzetborstel heeft extra zachte borstelharen, zodat je kind volledig schone tanden krijgt terwijl hij/zij goede mondverzorgingsgewoontes aanleert. Oplaadbare batterij De handige oplaadbare batterij in het handvat zorgt ervoor dat ze op elk moment met plezier hun tanden kunnen poetsen.

10. Oral-B Stages Power - Elektrische Tandenborstel - Kinderen - Disney - Roze, blauw

Laptop 1

Vergelijkbare artikelen aan Elektrische tandenborstel kinds


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Elektrische tandenborstel kinds er zijn namelijk 97 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste Elektrische tandenborstel kind kopen.

Beste koop maken