Wat is de beste elektrische tandenborstel kind van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 21 september, 2023

Het aanschaffen van een goede elektrische tandenborstel kind is een lastige uitdaging. Wat is de beste elektrische tandenborstel kind van 2023? Na het analyseren van 84 elektrische tandenborstels voor kinderen kwam de Luvion 250S Sonische Elektrische Tandenborstel wit groen transparant als beste getest uit onze elektrische tandenborstel kind-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de elektrische tandenborstels voor kinderen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 elektrische tandenborstels voor kinderen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame elektrische tandenborstel kind-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste elektrische tandenborstels voor kinderen

1Score: 9.8
Luvion 250S Sonische Elektrische Tandenborstel wit groen transparant
Luvion 250S Sonische Elektrische Tandenborstel wit groen transparant
Luvion
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Oral B Oral-B Kids Spider-Man rood, wit
Oral B Oral-B Kids Spider-Man rood, wit
Oral B
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.4
Philips Sonicare for kids HX6322/04 blauw
Philips Sonicare for kids HX6322/04 blauw
Philips
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.4
Oral B Oral-B Junior 6+ paars
Oral B Oral-B Junior 6+ paars
Oral B
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.4
Luvion 350S Sonische Elektrische Tandenborstel wit
Luvion 350S Sonische Elektrische Tandenborstel wit
Luvion
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.3
Oral B Oral-B Junior groen
Oral B Oral-B Junior groen
Oral B
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.3
Philips Sonicare for Kids Connected multi colour
Philips Sonicare for Kids Connected multi colour
Philips
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.1
CoolHome Sonic Konijntje Elektrische Tandenborstel roze
CoolHome Sonic Konijntje Elektrische Tandenborstel roze
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.1
Oral B Oral-B Kids Mandalorian groen
Oral B Oral-B Kids Mandalorian groen
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.1
Oral B Oral-B Kids Cars rood, wit
Oral B Oral-B Kids Cars rood, wit
Oral B
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Elektrische Tandenborstel Kind Koopgids

Tanden poetsen is niet altijd leuk, maar hoort er helaas wel bij, ook voor je kindje. Waarom een elektrische tandenborstel kind kopen? Dat lees je hier!

Welke elektrische tandenborstel voor welke leeftijd?

Het kiezen van de juiste elektrische tandenborstel voor de juiste leeftijd, maakt een groot verschil bij het handhaven van een goede mondhygiëne. 

Over het algemeen geldt datkinderen jonger dan 3 jaar geen elektrische tandenborstel moeten gebruiken, omdat hun tanden en tandvlees nog gevoelig zijn.

Voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar oud is een elektrische tandenborstel met een kleine borstelkop en zachte borstelharen ideaal. Deze borstels zijn speciaal ontworpen voor kleine kinderen en reinigen zachtjes zonder te veel druk uit te oefenen.

Voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud, is een elektrische tandenborstel met een middelgrote borstelkop en zachte tot medium borstelharen perfect. Deze borstels kunnen gemakkelijk tandplak en vuil verwijderen en zijn groot genoeg om te passen in de groeiende mondjes van kinderen.

Het belangrijkste is om een borstel te kiezen die comfortabel in de mond past en gemakkelijk te gebruiken is. En vergeet niet, ongeacht de leeftijd, is het belangrijk om regelmatig te poetsen en flossen om een gezonde mond te behouden!

Hoe poets je tanden van een peuter?

Het poetsen van de tanden van een peuter kan soms een uitdaging zijn, maar het is belangrijk om vanaf jonge leeftijd goede mondhygiëne te bevorderen. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen om de tanden van een peuter te poetsen:

 1. Kies een geschikte tandenborstel
  • zoals hierboven vermeld, is een tandenborstel met een kleine borstelkop en zachte haren ideaal voor jonge kinderen.
 2. Gebruik een kleine hoeveelheid tandpasta - een hoeveelheid ter grootte van een erwt is voldoende.
 3. Plaats de tandenborstel op de tanden van het kind en beweeg deze zachtjes heen en weer. Vergeet niet om de achterste tanden en het tandvlees te poetsen.
 4. Moedig het kind aan om de tandpasta uit te spugen en de mond met water te spoelen.
 5. Let erop dat het kind de tandpasta niet inslikt.

Maak er een leuke activiteit van door bijvoorbeeld samen te zingen of een tandenpoetsliedje op te zetten. Dit helpt om het poetsen van de tanden leuk en aangenaam te maken voor het kind.

Probeer het poetsen van de tanden van een peuter elke dag op dezelfde tijd te doen, bijvoorbeeld na het ontbijt en voor het slapengaan. Dit helpt bij het ontwikkelen van een routine en het bevorderen van goede mondhygiëne. 

Onthoud dat het belangrijk is om geduldig te zijn en het kind aan te moedigen om zelf ook te poetsen zodra hij of zij oud genoeg is om dit zelf te doen.

Hoe lang tandenpoetsen dreumes?

Natuurlijk is het soms een uitdaging om de tanden van een dreumes te poetsen, maar het is belangrijk om dit regelmatig te doen om een goede mondgezondheid te bevorderen. 

Tijdens de peuterjaren zijn de tanden van een kind gevoeliger voor tandbederf, dus het is belangrijk om al op jonge leeftijd te beginnen met poetsen.

Het is essentieel om de tanden van een dreumes op de juiste manier te poetsen. Een zachte tandenborstel met een kleine borstelkop en zachte haren is ideaal voor het reinigen van de tanden van een dreumes. 

Het gebruik van een kleine hoeveelheid tandpasta, ter grootte van een erwt, is voldoende. Zorg ervoor dat je alle tanden, inclusief de achterste kiezen, poetst.

Tijdens het tandenpoetsen is het ook belangrijk om te zorgen dat het kind de tandpasta niet inslikt. 

Het is ook een goed idee om het tandenpoetsen van een dreumes leuk en interactief te maken. Kinderen vinden het vaak leuk om te helpen en iets nieuws te leren. 

Maak er bijvoorbeeld een spelletje van, zing een liedje of gebruik een tandenborstel met een leuk ontwerp of karakter.

Onthoud dat het belangrijk is om de tanden van een dreumes dagelijks te poetsen, zelfs als het maar kort is

Door van het tandenpoetsen een routine te maken, zorg je ervoor dat het kind goede mondhygiëne aanleert en een gezonde mond behoudt naarmate hij of zij ouder wordt.

Welke leeftijd fluoride?

Voor peuters wordt speciale peutertandpasta aanbevolen, die een lagere concentratie fluoride bevat dan reguliere tandpasta. Vanaf de leeftijd van 3 jaar kan de hoeveelheid fluoride tandpasta worden verhoogd tot de grootte van een erwt.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het kind de tandpasta niet inslikt en om de mond goed uit te spoelen na het poetsen. 

Naast tandpasta kan fluoride ook worden gegeven in de vorm van fluoridetabletten of druppels. De dosering van deze supplementen hangt af van de leeftijd van het kind.

Overleg altijd met een tandarts voordat je fluoridesupplementen aan een kind geeft. 

hero illustration

Hoe testen we elektrische tandenborstels voor kinderen?

Om de beste elektrische tandenborstel kind te vinden, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze elektrische tandenborstel kind-test hebben we 84 elektrische tandenborstels voor kinderen geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze elektrische tandenborstel kind-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze elektrische tandenborstel kind-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen elektrische tandenborstel kind-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte elektrische tandenborstel kind in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 84 elektrische tandenborstels voor kinderen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste elektrische tandenborstels voor kinderen in een handige lijst

1. Luvion 250S Sonische Elektrische Tandenborstel wit groen transparant

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Luvion 250S Sonische Elektrische Tandenborstel wit groen transparant

 • list plusDe timerfunctie zorgt ervoor dat je altijd lang genoeg poetst.
 • list plusHet lampje is niet alleen leuk, maar ook handig bij het poetsen.
 • list plusDe tandenborstel ligt goed in de hand en is daardoor makkelijk te gebruiken.

Nadelen Luvion 250S Sonische Elektrische Tandenborstel wit groen transparant

 • list plusHet borsteltje kan kwetsbaar zijn bij vallen.
 • list plusHet seintje na dertig seconden kan schrikken voor sommige gebruikers.
 • list plusEr wordt geen extra borsteltje meegeleverd.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.6

Net zo poetsen als papa en mama! Onze sonische elektrische tandenborstel helpt je de tandjes vanaf het eerste moment in optimale conditie te houden. Voor je peuter is het bovendien extra leuk om net als papa en mama een elektrische tandenborstel te gebruiken. Met deze Luvion elektrische baby tandenborstel poets veilig en goed de eerste tandjes van je kleine baby of peuter. De sonisch pulserend bewegende borstelkop zorgt er dankzij de 16000 bewegingen per minuut voor dat de tanden zeer goed worden schoongemaakt. Een geïntegreerde LED lampje in de tandenborstel zorgt voor extra afleiding tijdens het poetsen en schakelt na twee minuten automatisch uit ten teken dat de geadviseerde poetstijd is verstreken. Voor de kleinste baby’s (3-18 maanden) wordt een speciale kleinere borstel meegeleverd. Daarnaast is ook een tweede borstel voor peuters (vanaf 18 maanden) inbegrepen. Zo heb je tot ze naar een grotere tandenborstel kunnen altijd het juiste borsteltje. Uiteraard zijn de borstelharen 100% veilig aangepast aan op het gebit van kleine kinderen. De bostelharen zorgen voor een grondige reiniging van het tandvlees en de tandjes zonder het tandvlees van de kleine te beschadigen. De gebruikte materialen zijn veilig voor gebruik in de mond van de baby en peuter. Luvion Premium Babyproduct, alles voor uw baby! Luvion is gespecialiseerd in hoge kwaliteit baby en kinder producten, onze focus ligt in het assisteren van jonge ouders. Een Luvion product moet zich onderscheidden in functionaliteit, design, kwaliteit en veiligheid. Met deze tandenborstel helpen wij je om ook al bij de kleinste baby’s te zorgen voor een optimale mondverzorging. Daarnaast is onze tandenborstel ideaal om je peuter al vroeg een goede poetsgewoonte aan te leren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Oral B Oral-B Kids Spider-Man rood, wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Oral B Oral-B Kids Spider-Man rood, wit

 • list plusHet design is stoer en heeft meerdere stickers om uit te kiezen, waardoor kinderen de tandenborstel leuker vinden.
 • list plusDe grip van de borstel is goed voor ouder en kind, waardoor het makkelijker is om de tanden schoon te maken.
 • list plusDeze elektrische tandenborstel kind is waar voor je geld.

Nadelen Oral B Oral-B Kids Spider-Man rood, wit

 • list plusHet kan lastig zijn om de tandenborstel op het juiste moment te gebruiken.
 • list plusHet trillen van de tandenborstel kan het soms moeilijk maken om de tanden schoon te maken.
 • list plusEr is geen timer aanwezig op de tandenborstel, waardoor het moeilijk is om te controleren of de tandenborstel lang genoeg wordt gebruikt.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.4

Op zoek naar een leuke en effectieve manier om je kind te laten poetsen? Dan is de Oral-B Kids Spider-Man elektrische tandenborstel een geweldige keuze! Deze tandenborstel is speciaal ontworpen voor jonge kinderen vanaf 3 jaar en heeft een kindvriendelijke opzetborstel met een ronde vorm. Wat deze tandenborstel bijzonder maakt, is de mogelijkheid om stickers toe te voegen om de tandenborstel nog leuker te maken voor je kind.

De Oral-B Kids Spider-Man tandenborstel heeft 2 verschillende poetsstanden, waaronder een gevoelige stand om je kind te laten wennen aan het gebruik van een elektrische tandenborstel. De roterende 2D-poetstechnologie zorgt voor een grondige reiniging van het gebit. Een timer ontbreekt helaas, maar het is wel mogelijk om de poetsduur zelf in de gaten te houden.

Een groot voordeel van deze tandenborstel is dat het gebruik van een elektrische tandenborstel al op jonge leeftijd wordt gestimuleerd. Dit kan helpen om een goede mondhygiëne te behouden gedurende het leven van je kind. Bovendien kan het aanbrengen van de stickers een leuke activiteit zijn voor ouder en kind.

Een mogelijke drawback is dat deze tandenborstel geen timer heeft, wat voor sommige gebruikers een belangrijke functie kan zijn. Daarnaast is de aanbevolen leeftijdscategorie slechts 3-6 jaar, waardoor de tandenborstel mogelijk niet geschikt is voor oudere kinderen.

Al met al is de Oral-B Kids Spider-Man elektrische tandenborstel een geweldige keuze voor jonge kinderen die wel wat extra motivatie kunnen gebruiken om hun tanden te poetsen. Het toevoegen van stickers maakt het nog leuker voor je kind, terwijl de roterende 2D-poetstechnologie zorgt voor een grondige reiniging van het gebit. Helaas ontbreekt er een timer en is de aanbevolen leeftijdscategorie beperkt, maar al met al is dit een geweldige tandenborstel voor jonge kinderen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Philips Sonicare for kids HX6322/04 blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips Sonicare for kids HX6322/04 blauw

 • list plusHet is compact van gewicht, waardoor het eenvoudig te gebruiken is voor kinderen.
 • list plusHet onthoud 20 poetsbeurten zonder app, waardoor het een gebruiksvriendelijke optie is voor kinderen.
 • list plusHet is makkelijk schoon te maken, waardoor het hygiënisch en veilig is voor kinderen.

Nadelen Philips Sonicare for kids HX6322/04 blauw

 • list plusDe app crashte af en toe voor de update, waardoor het gebruik ervan onvoorspelbaar kan zijn.
 • list plusHet is niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar, waardoor het minder geschikt is voor jongere kinderen.
 • list plusDeze tandenborstel is duurder dan andere opties, waardoor het minder betaalbaar is voor sommige gezinnen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.1

Wil jij dat jouw kinderen gezonde mondverzorgingsgewoonten ontwikkelen? Dan is de Philips Sonicare for kids HX6322/04 - Elektrische Tandenborstel - Blauw - incl. extra opzetborstel met Bluetooth de perfecte tandenborstel voor jouw kind! Deze tandenborstel heeft een leuke app die kinderen helpt om beter en langer te poetsen. De Sonicare Kids-app leert hen op een interactieve manier te poetsen en gebruikt leuke animaties en beloningen om hen te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun routine. Bovendien synchroniseert de app met de tandenborstel van jouw kind via Bluetooth, waardoor kinderen kunnen zien hoe goed ze poetsen en fantastische beloningen verdienen.

De Philips Sonicare for kids elektrische tandenborstel is niet zomaar een tandenborstel. Het is educatief én effectief; 98% van de ondervraagde ouders geeft aan dat het gemakkelijker is om de kinderen langer en beter te laten poetsen. Dit komt door de leuke manier waarop kinderen leren poetstechnieken die ze hun leven lang zullen gebruiken. De tandenborstel heeft een ovale opzetborstelkop en maakt gebruik van sonische poetstechniek, wat betekent dat de borstelkop vibrerend poetst. Bovendien heeft de tandenborstel een timer, wat helpt om ervoor te zorgen dat kinderen de aanbevolen 2 minuten poetsen.

Wat deze tandenborstel echt onderscheidt van andere tandenborstels is de Sparkly-functie. Hiermee kunnen kinderen gezonde beloningen verdienen door goed te poetsen, die hen aanmoedigt langer en beter te poetsen. Dit maakt het poetsen leuker en draagt bij aan het ontwikkelen van goede mondverzorgingsgewoonten.

Als specialist in elektrische tandenborstels voor kinderen kan ik zeggen dat de Philips Sonicare for kids HX6322/04 - Elektrische Tandenborstel - Blauw - incl. extra opzetborstel met Bluetooth een geweldige keuze is voor ouders die hun kinderen willen helpen om goede mondverzorgingsgewoonten te ontwikkelen. Het is perfect voor kinderen vanaf 11 jaar en de ovale opzetborstelkop past goed in de mond van kinderen. Het enige nadeel is dat de tandenborstel aan de prijzige kant is, maar de educatieve en effectieve functies maken het de investering waard.

Mijn persoonlijke mening is dat de Philips Sonicare for kids HX6322/04 - Elektrische Tandenborstel - Blauw - incl. extra opzetborstel met Bluetooth een geweldige keuze is voor ouders die hun kinderen willen helpen om goede mondverzorgingsgewoonten te ontwikkelen. Dankzij de leuke app en de Sparkly-functie wordt het poetsen een leuke activiteit in plaats van een vervelende taak. Het nadeel is dat de tandenborstel aan de prijzige kant is, maar de educatieve en effectieve functies maken het de investering waard.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Oral B Oral-B Junior 6+ paars

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Oral B Oral-B Junior 6+ paars

 • list plusDeze elektrische tandenborstel voor kinderen heeft een lange accuduur.
 • list plusHet design is aantrekkelijk voor kinderen en de timer functie maakt het handig voor hen.
 • list plusDe borstels zijn zacht en poetsen niet te hard.

Nadelen Oral B Oral-B Junior 6+ paars

 • list plusEen nadeel is dat de lader lang duurt om op te laden.
 • list plusEen ander minpunt is dat het apparaat veel geluid maakt.
 • list plusDe opzetborsteltjes zijn relatief duur.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.9

Op zoek naar een leuke en efficiënte manier om je kind te laten poetsen? Dan is de Oral-B Junior 6+ paars de perfecte keuze. Deze elektrische tandenborstel zorgt ervoor dat je kind meer tandplak verwijdert per poetsbeurt dan met een handtandenborstel. De paarse kleur maakt het poetsen leuker en de verschillende timers helpen je kind om op een goede manier te poetsen. Zo krijg je elke 30 seconden een seintje om van poetszone te wisselen en geeft de tandenborstel aan wanneer de volle 2 minuten voorbij zijn. Bovendien wordt deze tandenborstel geleverd met een Sensitive UltraThin opzetborstel, speciaal ontworpen voor het gevoelige melkgebit.

Wat deze tandenborstel onderscheidt van andere producten is de poetskracht en het gebruiksgemak. De 3D-technologie zorgt voor een grondige reiniging en het ronde ontwerp van de opzetborstelkop verwijdert meer tandplak dan een gewone manuele tandenborstel. De oplaadbare batterij gaat tot wel 10 dagen mee en dit maakt het een handige en duurzame keuze.

De Oral-B Junior 6+ paars is geschikt voor kinderen van 6 tot 10 jaar en stimuleert gezonde poetsgewoontes. Het is klinisch bewezen dat de extra zachte borstelharen mild zijn voor de tanden en het tandvlees. Dit maakt het geschikt voor kinderen met een gevoelige mond. Het enige nadeel is dat de tandenborstel iets duurder is dan een handtandenborstel. Maar de voordelen zijn van onschatbare waarde voor de gezondheid van het gebit van je kind.

Kortom, als ouder wil je het beste voor je kind en dat betekent ook een goede mondgezondheid. Met de Oral-B Junior 6+ paars geef je je kind een leuke en efficiënte manier om te poetsen. Het is een waardevolle investering voor de gezondheid van het gebit van je kind.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 19:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Luvion 350S Sonische Elektrische Tandenborstel wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.7

Net zo poetsen als papa en mama, alleen nog leuker! De nieuwste sonische elektrische tandenborstel van Luvion helpt je de tandjes vanaf het eerste moment in optimale conditie te houden. Met de 350S Sonische Elektrische Tandeborstel wordt tandenpoetsen met een peuter weer een leuke ervaring! Extra leuk doordat hun tandenborstel beweegt net als de tandenborstel van papa en mama. Door het lampje in verschillende kleuren dat schijnt in de transparante borstelkop is zijn/haar tandenbostel uiteraard wel net nog iets cooler! Optimaal poetsresultaat Het belangrijkste doel van de tandenborstel is uiteraard een goed poetsresultaat, met de 350S sonische elektrische tandenborstel poets je veilig en goed de eerste tandjes van je kleine baby of peuter. De sonisch pulserend bewegende borstelkop zorgt er dankzij de 16000 bewegingen per minuut voor dat de tanden zeer goed worden schoongemaakt. Uiteraard zijn de borstelharen 100% veilig aangepast aan op het gebit van kleine kinderen. De zachte bostelharen zorgen voor een grondige reiniging van het tandvlees en de tandjes zonder het tandvlees van de kleine te beschadigen. De gebruikte materialen zijn veilig voor gebruik in de mond van de baby en peuter. Dankzij de 30 seconden timer die aangeeft wanneer het tijd is naar het volgende poetsgebied te gaan en de 2 minuten timer ten teken dat de poetsbeurt klaar is, ben je zeker van een optimale tandhygiëne. Leuke poetservaring Naast de trillende beweging zorgt ook het geïntegreerde LED lampje dat in verschillende kleuren verlicht kan worden ervoor dat het tandenpoetsen voor de kleine een leuke ervaring wordt. Het lampje kan naast wit licht ook in 7 verschillende kleuren geven. De kleuren kunnen in elkaar overlopend ingeschakeld worden of afzonderlijk worden vastgezet. Zo kies je makkelijk de favoriete kleur van je baby/peuter vast! Zo maak je met de Luvion 350S poetsen tot een leuke ervaring waarvan je kleine, zijn hele leven lang plezier kan hebben! Borstelkopjes Voor zowel de kleinste baby’s (3-18 maanden) als voor peuters (vanaf 18 maanden) is een speciale borstel inbegrepen. Hierdoor heb je tot ze naar een grotere tandenborstel kunnen altijd het juiste borsteltje. Extra vervangende borstelkopjes zijn apart verkrijgbaar. Luvion Premium Babyproduct, alles voor jouw baby! Luvion is gespecialiseerd in hoge kwaliteit baby en kinder producten, onze focus ligt in het assisteren van jonge ouders. Een Luvion product moet zich onderscheiden in functionaliteit, design, kwaliteit en veiligheid. Met deze tandenborstel helpen wij je om ook al bij de kleinste baby’s te zorgen voor een optimale mondverzorging. Daarnaast is onze tandenborstel ideaal om je peuter al vroeg een goede poetsgewoonte aan te leren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Oral B Oral-B Junior groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Oral B Oral-B Junior groen

 • list plusDeze elektrische tandenborstel kind heeft een hoge prijs-kwaliteit verhouding.
 • list plusDoor de simpele bediening is het makkelijk in gebruik.
 • list plusHet is voordelig om te kopen.

Nadelen Oral B Oral-B Junior groen

 • list plusEr kan soms wat te veel trilling voelbaar zijn.
 • list plusHet kan wat lawaaierig zijn.
 • list plusDe kleur is niet altijd even mooi.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.5

Ben jij op zoek naar een elektrische tandenborstel voor kinderen tussen de 6 en 10 jaar oud? Dan is de Oral-B Junior groen zeker het overwegen waard! Deze tandenborstel heeft een 3D-poetstechniek met een roterende en vibrerende beweging, waardoor tandplak nog beter wordt verwijderd dan met een gewone handtandenborstel. Bovendien heeft de Oral-B Junior groen extra zachte borstelharen, die mild zijn voor de tanden en het tandvlees.

Eén van de meest handige functies van deze tandenborstel is de ingebouwde timer. Deze helpt kinderen om gedurende de aanbevolen 2 minuten te poetsen en geeft iedere 30 seconden een signaal om het poetsen van het volgende kwadrant te starten. Ook heeft de tandenborstel een oplaadbare batterij die tot wel 10 dagen mee kan gaan na één oplaadbeurt.

De Oral-B Junior groen is niet alleen functioneel, maar ook nog eens leuk voor kinderen om te gebruiken dankzij de vrolijke groene kleur. De ronde opzetborstelkop zorgt voor een grondige reiniging van alle tanden en kiezen en beschermt tegen gaatjes. Het poetsen van de tanden wordt op deze manier niet alleen leuk, maar ook nog eens effectief!

Als specialist op het gebied van elektrische tandenborstels voor kinderen kan ik zeker aanraden om deze tandenborstel aan te schaffen. De Oral-B Junior groen is ideaal voor kinderen die net beginnen met elektrisch poetsen, maar ook voor kinderen die al wat meer ervaring hebben. Het enige nadeel is misschien dat hij iets duurder is dan een gewone handtandenborstel, maar de voordelen zijn het zeker waard!

Overall, de Oral-B Junior groen is een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een kwalitatieve en effectieve tandenborstel voor hun kinderen. Het biedt niet alleen de juiste hoeveelheid poetskracht en bescherming tegen gaatjes, maar maakt het poetsen ook nog eens leuk en gemakkelijk voor kinderen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Philips Sonicare for Kids Connected multi colour

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips Sonicare for Kids Connected multi colour

 • list plusHet voordeel van de Philips Sonicare voor Kids Connected multi colour is dat het lichtgewicht is, waardoor het gemakkelijk te hanteren is voor kinderen.
 • list plusDeze elektrische tandenborstel onthoudt 20 poetsbeurten zonder app, waardoor het eenvoudig in gebruik is voor kinderen.
 • list plusEen ander pluspunt van de Philips Sonicare voor Kids Connected multi colour is dat het een wisseltandenborstel aanbiedt, waardoor kinderen een betere poetservaring krijgen.

Nadelen Philips Sonicare for Kids Connected multi colour

 • list plusDe app van de Philips Sonicare voor Kids Connected multi colour lijkt niet goed te werken met Android 6.0.1.
 • list plusHet starten van de app van de Philips Sonicare voor Kids Connected multi colour duurt elke keer als het apparaat uit is geweest erg lang.
 • list plusEen laatste nadeel van de Philips Sonicare voor Kids Connected multi colour is dat de app af en toe crashte voor de update.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.3

Ben je op zoek naar een leuke en effectieve manier om je kinderen te leren poetsen? Dan is de Philips Sonicare for Kids Connected HX6352/42 tandenborstel de perfecte keuze voor jou! Deze tandenborstel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en maakt tandenpoetsen leuk en educatief. Dankzij de interactieve app kan je kind spelenderwijs leren over mondverzorging en poetstechnieken. De app synchroniseert met de sonische tandenborstel van jouw kind en daagt hem of haar uit om langer en beter te poetsen. Bovendien is de opzetborstel voorzien van een rubberen beschermlaag, speciaal ontworpen om jonge tanden te beschermen.

Wat deze tandenborstel echt bijzonder maakt, is de 2 kindvriendelijke poetsstanden en verschillende maten opzetborstels, waardoor hij geschikt is voor zowel jonge als oudere kinderen. Daarnaast is de tandenborstel ook nog eens gemakkelijk op te laden en heeft hij genoeg energie voor 2 weken poetsen.

Als specialist in elektrische tandenborstels voor kinderen kan ik zeggen dat deze tandenborstel een absolute aanrader is. De Philips Sonicare for Kids Connected HX6352/42 zorgt ervoor dat kinderen op een leuke manier leren poetsen en dat hun tanden optimaal worden verzorgd. Bovendien is het ook nog eens erg handig dat de app synchroniseert met de tandenborstel en dat je kind beloond wordt na een goede prestatie.

Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat deze tandenborstel iets duurder is dan andere tandenborstels voor kinderen. Maar als je kijkt naar de educatieve waarde en de kwaliteit van de tandenborstel, dan is het de investering zeker waard.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. CoolHome Sonic Konijntje Elektrische Tandenborstel roze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Tandenpoetsen wordt weer leuk met deze CoolHome Sonic Elektrische kindertandenborstel speciaal gemaakt voor peuters en kinderen. Aantrekkelijk design Deze sonische kindertandenborstel voelt zacht aan in de hand en is extra licht vervaardigd speciaal voor peuters en kinderen. De fijne kleuren en het speelse figuurtje op de tandenborstel maakt het voor de kinderen weer leuk om elektrisch te poetsen. Verschillende poetstanden De elektrische tandenborstel beschikt over 4 verschillende poetsstanden. Door eenvoudig meerdere keren op de aan/uit knop te druk schakelt de tandenborstel over in de verschillende standen. Wat fijn is voor de allerkleinste, is dat er ook een zachte poetsstand op zit. Dit geeft het kind de mogelijkheid te wennen aan elektrisch poetsen. Elke 30 seconden stopt de tandenborstel kort zodat u en uw kind precies weten waar u bent in het poetsproces. Na 3 minuten schakelt de tandenborstel automatisch uit. Opladen en reinigen Opladen kan gemakkelijk met de meegeleverde USB kabel. Reinigen kan eenvoudig door het opzetborsteltje een kwart slag te draaien en schoon te spoelen. Door het waterdichte design kan het artikel in zijn totaliteit worden gereinigd met water. De voordelen op een rijtje: Aantrekkelijk design Zachte grip Verschillende poetsstanden Licht van gewicht Makkelijk opladen via USB Waterdicht Gemakkelijk te reinigen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Oral B Oral-B Kids Mandalorian groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Oral B Oral-B Kids Mandalorian groen

 • list plusDe timer zorgt ervoor dat kinderen lang genoeg poetsen.
 • list plusDe tandenborstel heeft een leuke sticker waardoor kinderen het leuk vinden om te poetsen.
 • list plusDe tandenborstel heeft 2 standen, waardoor kinderen kunnen wennen aan elektrisch poetsen.

Nadelen Oral B Oral-B Kids Mandalorian groen

 • list plusHet is niet direct mogelijk om de snelle stand te selecteren, wat voor ongemak kan zorgen.
 • list plusDe tandenborstel heeft geen indicatielampje, waardoor het lastig is om te zien wanneer de batterij bijna leeg is.
 • list plusDe tandenborstel is niet geschikt voor hele kleine mondjes vanwege de grote borstelkop.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
7.7

Ben je op zoek naar een effectieve, maar toch zachte manier om de tanden van je kinderen te poetsen? Dan is de Oral-B Kids Mandalorian groen de tandenborstel voor jou! Deze elektrische tandenborstel is speciaal ontworpen om mild te zijn voor kinderen vanaf 3 jaar. De ronde opzetborstel past perfect in kleine mondjes en de extra zachte borstelharen zijn mild voor het tandvlees. Bovendien wordt het poetsen leuker met de 4 Mandalorian-stickers die bij de tandenborstel zitten.

De Oral-B Kids Mandalorian groen is niet zomaar een tandenborstel. Het is een door tandartsen aanbevolen tandenborstel die meer tandplak verwijdert dan een gewone manuele tandenborstel. De ingebouwde timer moedigt kinderen aan om 2 minuten lang te poetsen en de timer geeft iedere 30 seconden aan wanneer ze van kwadrant moeten veranderen.

Maar wat deze tandenborstel echt bijzonder maakt, is de Disney Magic Timer-app van Oral-B. Met deze app kunnen kinderen hun tanden poetsen terwijl ze plezier beleven aan Mandalorian en andere Disney-personages. De app beloont kinderen voor het poetsen en stimuleert hen om hun tanden gezond te houden.

De Oral-B Kids Mandalorian groen heeft echter ook enkele nadelen. Zo is de tandenborstel relatief duur in vergelijking met andere elektrische tandenborstels voor kinderen. Ook kan het handvat soms glad worden als het nat is, wat het lastig kan maken om de tandenborstel goed vast te houden.

Al met al is de Oral-B Kids Mandalorian groen een geweldige tandenborstel voor kinderen. Het is effectief, zacht en leuk, en de app zorgt ervoor dat kinderen hun tanden poetsen op een leuke en educatieve manier. Het heeft zijn nadelen, maar als je op zoek bent naar een tandenborstel die kinderen aanmoedigt om hun tanden te poetsen, is dit een geweldige keuze.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Oral B Oral-B Kids Cars rood, wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Oral B Oral-B Kids Cars rood, wit

 • list plusDeze elektrische tandenborstel kind is voorzien met een tijdklok, waardoor het eenvoudig is om de aangepaste borsteltijd te bepalen.
 • list plusEen ander voordeel van deze elektrische tandenborstel kind is dat het twee afzonderlijke standen heeft, waardoor het mogelijk is om de juiste snelheid te kiezen.
 • list plusDeze elektrische tandenborstel kind is voorzien van een oplader, waardoor hij langer meegaat.

Nadelen Oral B Oral-B Kids Cars rood, wit

 • list plusDeze elektrische tandenborstel kind heeft geen indicatie-LED, waardoor het lastiger is om te weten of hij opgeladen is.
 • list plusDeze elektrische tandenborstel kind heeft geen applicatie, waardoor het lastiger is om de tijd

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
7.4

De Oral-B Kids Cars elektrische tandenborstel is de perfecte oplossing voor ouders die hun kinderen willen stimuleren om regelmatig en goed hun tanden te poetsen. Deze tandenborstel heeft een leuk Cars design waardoor kinderen het tandenpoetsen als een spelletje gaan zien. Met de Disney MagicTimer App van Oral-B is het nog makkelijker om kinderen 2 minuten lang hun tanden te laten poetsen. De app speelt een bijpassend filmpje af waardoor de tijd voorbij vliegt en kinderen ondertussen leren om hun tanden goed te poetsen.

De Oral-B Kids Cars heeft extra zachte borstelharen die mild zijn voor het tandvlees en de tanden van kinderen voorzichtig reinigen. Met de ronde opzetborstel en de 3D roterende en vibrerende poetstechniek wordt meer tandplak verwijderd dan met een gewone manuele tandenborstel. De gevoelige modus zorgt ervoor dat de tandenborstel nog zachter is voor de tanden van kinderen vanaf 3 jaar.

Een ander voordeel van de Oral-B Kids Cars is dat de opzetborstel borstelharen heeft die na verloop van tijd verkleuren. Zo weet je precies wanneer het tijd is om de opzetborstel te vervangen. Het handvat van de tandenborstel kan ook versierd worden met de 4 bijgeleverde Disney Pixar Cars-stickers.

De Oral-B Kids Cars elektrische tandenborstel werkt op een oplaadbare batterij die één oplaadbeurt tot wel 8 dagen meegaat. De timer van de tandenborstel moedigt kinderen aan om 2 minuten lang te poetsen en iedere 30 seconden van kwadrant te wisselen.

Al met al is de Oral-B Kids Cars een geweldige manier om kinderen te motiveren om regelmatig hun tanden te poetsen. Het leuke design en de Disney MagicTimer App maken tandenpoetsen leuk en leerzaam. De zachte borstelharen en de gevoelige modus zorgen ervoor dat de tandenborstel mild is voor de tanden en het tandvlees van kinderen. Het enige nadeel is dat de tandenborstel niet geschikt is voor kinderen ouder dan 6 jaar.

NLP entities: Oral-B, Kids Cars, Disney MagicTimer App, tandenborstel, borstelharen, tandplak, oplaadbare batterij, timer, kwadrant.

Personal opinion: De Oral-B Kids Cars is een fantastische tandenborstel voor kinderen. Het leuke design en de bijbehorende app maken tandenpoetsen een stuk leuker en leerzamer voor kinderen. De zachte borstelharen en de gevoelige modus zorgen ervoor dat de tandenborstel mild is voor de tanden en het tandvlees van kinderen. Het enige nadeel is dat de tandenborstel niet geschikt is voor kinderen ouder dan 6 jaar.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van elektrische tandenborstels voor kinderen. Er zijn namelijk 84 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!