Wat is de beste Elektrische tandenborstel kind van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 juni, 2024

Het kopen van een goede Elektrische tandenborstel kind is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste Elektrische tandenborstel kind van 2024? Na het onderzoeken van 908 Elektrische tandenborstels voor kinderen kwam de Oral B Oral-B Kids als beste uit onze Elektrische tandenborstel kind-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Elektrische tandenborstels voor kinderen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Elektrische tandenborstels voor kinderen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Elektrische tandenborstel kind-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

Onze Elektrische tandenborstel kind selectie

De top 10 beste Elektrische tandenborstels voor kinderen

1Score: 9.6
Oral B Oral-B Kids
Oral B Oral-B Kids
Oral B
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Philips Sonicare for kids HX6322/04
Philips Sonicare for kids HX6322/04
Philips
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Oral B Oral-B Pro Kids
Oral B Oral-B Pro Kids
Oral B
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Philips Connected HX6352/42
Philips Connected HX6352/42
Philips
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.7
Oral B Oral-B Pro Kids
Oral B Oral-B Pro Kids
Oral B
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Oral B Oral-B Junior
Oral B Oral-B Junior
Oral B
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Oral B Oral-B Pro Junior
Oral B Oral-B Pro Junior
Oral B
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.9
Philips Sonicare For Kids HX3601/01
Philips Sonicare For Kids HX3601/01
Philips
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Oral B Oral-B Pro Kids
Oral B Oral-B Pro Kids
Oral B
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.3
Oral B Oral-B Kids Elektrische
Oral B Oral-B Kids Elektrische
Oral B
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Elektrische Tandenborstel Kind Koopgids

Tanden poetsen is niet altijd leuk, maar hoort er helaas wel bij, ook voor je kindje. Waarom een elektrische tandenborstel kind kopen? Dat lees je hier!

Welke elektrische tandenborstel voor welke leeftijd?

Het kiezen van de juiste elektrische tandenborstel voor de juiste leeftijd, maakt een groot verschil bij het handhaven van een goede mondhygiëne. 

Over het algemeen geldt datkinderen jonger dan 3 jaar geen elektrische tandenborstel moeten gebruiken, omdat hun tanden en tandvlees nog gevoelig zijn.

Voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar oud is een elektrische tandenborstel met een kleine borstelkop en zachte borstelharen ideaal. Deze borstels zijn speciaal ontworpen voor kleine kinderen en reinigen zachtjes zonder te veel druk uit te oefenen.

Voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud, is een elektrische tandenborstel met een middelgrote borstelkop en zachte tot medium borstelharen perfect. Deze borstels kunnen gemakkelijk tandplak en vuil verwijderen en zijn groot genoeg om te passen in de groeiende mondjes van kinderen.

Het belangrijkste is om een borstel te kiezen die comfortabel in de mond past en gemakkelijk te gebruiken is. En vergeet niet, ongeacht de leeftijd, is het belangrijk om regelmatig te poetsen en flossen om een gezonde mond te behouden!

Hoe poets je tanden van een peuter?

Het poetsen van de tanden van een peuter kan soms een uitdaging zijn, maar het is belangrijk om vanaf jonge leeftijd goede mondhygiëne te bevorderen. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen om de tanden van een peuter te poetsen:

 1. Kies een geschikte tandenborstel
  • zoals hierboven vermeld, is een tandenborstel met een kleine borstelkop en zachte haren ideaal voor jonge kinderen.
 2. Gebruik een kleine hoeveelheid tandpasta - een hoeveelheid ter grootte van een erwt is voldoende.
 3. Plaats de tandenborstel op de tanden van het kind en beweeg deze zachtjes heen en weer. Vergeet niet om de achterste tanden en het tandvlees te poetsen.
 4. Moedig het kind aan om de tandpasta uit te spugen en de mond met water te spoelen.
 5. Let erop dat het kind de tandpasta niet inslikt.

Maak er een leuke activiteit van door bijvoorbeeld samen te zingen of een tandenpoetsliedje op te zetten. Dit helpt om het poetsen van de tanden leuk en aangenaam te maken voor het kind.

Probeer het poetsen van de tanden van een peuter elke dag op dezelfde tijd te doen, bijvoorbeeld na het ontbijt en voor het slapengaan. Dit helpt bij het ontwikkelen van een routine en het bevorderen van goede mondhygiëne. 

Onthoud dat het belangrijk is om geduldig te zijn en het kind aan te moedigen om zelf ook te poetsen zodra hij of zij oud genoeg is om dit zelf te doen.

Hoe lang tandenpoetsen dreumes?

Natuurlijk is het soms een uitdaging om de tanden van een dreumes te poetsen, maar het is belangrijk om dit regelmatig te doen om een goede mondgezondheid te bevorderen. 

Tijdens de peuterjaren zijn de tanden van een kind gevoeliger voor tandbederf, dus het is belangrijk om al op jonge leeftijd te beginnen met poetsen.

Het is essentieel om de tanden van een dreumes op de juiste manier te poetsen. Een zachte tandenborstel met een kleine borstelkop en zachte haren is ideaal voor het reinigen van de tanden van een dreumes. 

Het gebruik van een kleine hoeveelheid tandpasta, ter grootte van een erwt, is voldoende. Zorg ervoor dat je alle tanden, inclusief de achterste kiezen, poetst.

Tijdens het tandenpoetsen is het ook belangrijk om te zorgen dat het kind de tandpasta niet inslikt. 

Het is ook een goed idee om het tandenpoetsen van een dreumes leuk en interactief te maken. Kinderen vinden het vaak leuk om te helpen en iets nieuws te leren. 

Maak er bijvoorbeeld een spelletje van, zing een liedje of gebruik een tandenborstel met een leuk ontwerp of karakter.

Onthoud dat het belangrijk is om de tanden van een dreumes dagelijks te poetsen, zelfs als het maar kort is

Door van het tandenpoetsen een routine te maken, zorg je ervoor dat het kind goede mondhygiëne aanleert en een gezonde mond behoudt naarmate hij of zij ouder wordt.

Welke leeftijd fluoride?

Voor peuters wordt speciale peutertandpasta aanbevolen, die een lagere concentratie fluoride bevat dan reguliere tandpasta. Vanaf de leeftijd van 3 jaar kan de hoeveelheid fluoride tandpasta worden verhoogd tot de grootte van een erwt.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het kind de tandpasta niet inslikt en om de mond goed uit te spoelen na het poetsen. 

Naast tandpasta kan fluoride ook worden gegeven in de vorm van fluoridetabletten of druppels. De dosering van deze supplementen hangt af van de leeftijd van het kind.

Overleg altijd met een tandarts voordat je fluoridesupplementen aan een kind geeft. 

hero illustration

Hoe testen we Elektrische tandenborstels voor kinderen?

Om de beste Elektrische tandenborstel kind te vinden, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Elektrische tandenborstel kind-test hebben we 908 Elektrische tandenborstels voor kinderen geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze Elektrische tandenborstel kind-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Elektrische tandenborstel kind-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Elektrische tandenborstel kind-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van de beste Elektrische tandenborstel kind in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 908 Elektrische tandenborstels voor kinderen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Elektrische tandenborstels voor kinderen op een rij

1. Oral B Oral-B Kids

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Oral B Oral-B Kids

 • list plusSpeciaal ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar oud
 • list plusMogelijkheid om te kiezen tussen 2 verschillende poetsstanden
 • list plusInclusief Oral-B Disney Timer App om het tandenpoetsen leuk te maken

Nadelen Oral B Oral-B Kids

 • list plusSterk trillen van de tandenborstel kan als vervelend worden ervaren
De Oral-B Kids - Spider Man - Elektrische Tandenborstel is echt een geweldige tandenborstel speciaal voor kinderen. We kunnen niet vroeg genoeg beginnen met het leren van kinderen hoe ze met een elektrische tandenborstel moeten poetsen, en deze tandenborstel is perfect voor kinderen vanaf 3 jaar oud.

Een van de coolste kenmerken van deze tandenborstel is de mogelijkheid om te kiezen tussen 2 verschillende poetsstanden: dagelijkse reiniging en gevoelige tanden. Zo kunnen we de tandenborstel aanpassen aan de behoeften van ons kind. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de tandenborstel ook een timer van 4x 30 seconden, zodat ons kind weet wanneer het tijd is om van mondhoek te veranderen tijdens het poetsen.

Met een 2D rotatietechniek en 7.600 rotaties per minuut zorgt deze tandenborstel voor een super grondige reiniging van de tanden. En het beste van alles is dat het een onzichtbare poetsdruksensor heeft, zodat we ons geen zorgen hoeven te maken dat het tandvlees van ons kind beschadigd raakt tijdens het poetsen.

Een andere geweldige eigenschap van deze tandenborstel is de Oral-B Disney Timer App. Uit beoordelingen blijkt dat maar liefst 90% van de kinderen die deze app gebruiken, langer poetsen. De app maakt het tandenpoetsen leuk door virtuele stickers van onze favoriete Disney-personages te verdienen. Hierdoor wordt tandenpoetsen minder een gedoe en meer een leuk spelletje.

De tandenborstel wordt geleverd met een Spider-Man opzetborstel met extra zachte haren. Dit maakt het perfect voor jonge elektrische poetsers. En als kers op de taart wordt het handvat geleverd met Spider-Man stickers, zodat ons kind de tandenborstel kan personaliseren.

Hoewel de meeste mensen erg tevreden zijn met deze tandenborstel, is er één opmerking over het sterke trillen van de tandenborstel. Het is belangrijk om op te merken dat dit een persoonlijke voorkeur is en dat veel andere gebruikers geen probleem hebben met de trillingen.

Al met al is de Oral-B Kids - Spider Man - Elektrische Tandenborstel een geweldige keuze voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Met zijn speciale functies en de toevoeging van de Disney Timer App wordt tandenpoetsen leuk en makkelijk. Het enige nadeel dat genoemd wordt, is het sterke trillen van de tandenborstel, maar dit kan verschillen per persoon. Kortom, deze tandenborstel biedt een geweldige manier om kinderen te leren hoe ze hun gebit goed kunnen verzorgen. 😄

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Philips Sonicare for kids HX6322/04

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips Sonicare for kids HX6322/04

 • list plusEffectieve reiniging met sonische technologie
 • list plusLeuke app die kinderen helpt om beter en langer te poetsen
 • list plusCombineert educatie, plezier en effectieve mondverzorging

Nadelen Philips Sonicare for kids HX6322/04

 • list plusAutomatisch uitschakelen na een minuut kan te kort zijn voor sommige gebruikers
 • list plusBorstel trilt in plaats van te bewegen, wat voor sommige gebruikers onprettig kan zijn
Ik ben helemaal weg van de Philips Sonicare for kids HX6322/04 - Elektrische Tandenborstel - Blauw - incl. extra opzetborstel. Deze elektrische tandenborstel is perfect voor kinderen en kost niet meer dan een gewone tandenborstel, maar poetst veel grondiger. Met de leuke app kunnen kinderen vanaf 4 jaar beter en langer poetsen. De app zit vol met leuke animaties en beloningen om kinderen te helpen een goede poetsroutine te ontwikkelen.

De Sonicare Kids-app synchroniseert met de tandenborstel via Bluetooth en laat de juiste poetsbewegingen zien. Ook houdt het de prestaties van de kinderen bij, zodat ze kunnen zien hoe goed ze poetsen en beloningen kunnen verdienen. Uit onderzoek blijkt dat kinderen met deze tandenborstel en app langer en beter poetsen. Het is een leuke manier om kinderen goede mondverzorgingsgewoonten aan te leren die ze hun hele leven zullen gebruiken.

Deze tandenborstel maakt gebruik van sonische technologie, wat betekent dat kinderen leren poetsen en de tandenborstel de rest doet. Met meer dan 500 poetsbewegingen per seconde reinigt de tandenborstel diep tussen de tanden en langs de tandvleesrand. Hierdoor is de tandenborstel tot wel 75% effectiever dan gewone tandenborstels, wat resulteert in meer succesvolle controles.

De tandenborstel heeft handige functies zoals de KidTimer en Quadpacer, die kinderen helpen om de aanbevolen poetstijd aan te houden. De oplaadbare batterij gaat lang mee en het handige display geeft de batterijstatus aan.

Een ander leuk aspect van deze tandenborstel is dat kinderen hun eigen stijl aan de tandenborstel kunnen geven met de meegeleverde handvatstickers. Er zijn acht verschillende ontwerpen om uit te kiezen, en in combinatie met de mogelijkheid om het uiterlijk van de hoofdrolspeler in de app aan te passen, maakt dit het poetsen helemaal leuk en effectief.

Er zijn echter een paar kleine puntjes van kritiek. Een gebruiker merkt op dat de tandenborstel na een minuut automatisch uitschakelt, wat voor hen te kort is. Ze vragen zich af of ze deze instelling kunnen aanpassen. Een andere gebruiker merkt op dat de borstel trilt in plaats van te bewegen, wat voor hen een onprettig gevoel geeft. Maar dit kan persoonlijke voorkeur zijn, aangezien hun dochter van 8 de tandenborstel wel fijn vindt.

Al met al is de Philips Sonicare for kids HX6322/04 - Elektrische Tandenborstel - Blauw - incl. extra opzetborstel een uitstekende elektrische tandenborstel voor kinderen. Het combineert educatie, plezier en effectieve mondverzorging in één. Het maakt het poetsen leuk en helpt kinderen goede mondverzorgingsgewoonten aan te leren. Hoewel er enkele kleine nadelen zijn, wegen de voordelen en positieve gebruikerservaringen zwaarder. Ik raad dit product zeker aan voor ouders die hun kinderen willen helpen bij het poetsen van hun tanden. 😉

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

3. Oral B Oral-B Pro Kids

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Oral B Oral-B Pro Kids

 • list plusMilde en effectieve reiniging
 • list plusUnieke, kindvriendelijke gevoelige stand
 • list plusVerwijdert meer tandplak dan een gewone manuele tandenborstel

Nadelen Oral B Oral-B Pro Kids

 • list plusSpecifiek ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar
 • list plusKan prijzig zijn in vergelijking met gewone handtandenborstels
De Oral-B Pro Kids elektrische tandenborstel is perfect voor kinderen vanaf 3 jaar. Ik gebruik deze tandenborstel zelf altijd, omdat hij mild en effectief reinigt, precies zoals tandartsen aanbevelen. Met 2 borstelstanden, waaronder een speciale gevoelige stand voor kinderen, maakt deze tandenborstel het poetsen zacht en comfortabel. Hij verwijdert zelfs meer tandplak dan een gewone tandenborstel, voor een grondige reiniging van de mond van je kind.

Wat deze tandenborstel echt bijzonder maakt, is het leuke ontwerp en de bijgevoegde stickers. Je kind kan het handvat personaliseren en er echt een feestje van maken. De opzetborstel is speciaal ontworpen voor kinderen, dus het poetsen gaat gemakkelijk en comfortabel.

De Oral-B Pro Kids elektrische tandenborstel heeft ook technische voordelen. Hij laadt snel op en de batterij gaat lang mee, dus je hoeft niet vaak op te laden. Perfect voor drukke gezinnen. Bovendien werkt deze tandenborstel samen met de gratis Disney Magic Timer-app van Oral-B, waardoor tandenpoetsen leuker wordt. De app helpt kinderen om langer en vaker hun tanden te poetsen. 📱

Gebruikers zijn dolenthousiast over deze tandenborstel. Veel ouders vertellen dat hun kinderen met plezier hun tanden poetsen met deze tandenborstel. Het leuke ontwerp en de interactieve app maken het tandenpoetsen een plezierige ervaring. Daarnaast zijn ouders blij met de duurzame batterij en het snelle opladen.

Het enige wat je moet weten is dat deze tandenborstel speciaal is ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar. Voor jongere kinderen is een speciale baby/peuter tandenborstel misschien geschikter. Ook moet je er rekening mee houden dat elektrische tandenborstels over het algemeen duurder zijn dan gewone tandenborstels.

Al met al is de Oral-B Pro Kids elektrische tandenborstel een geweldige keuze voor kinderen vanaf 3 jaar. Hij reinigt mild en effectief, heeft een leuk ontwerp en werkt samen met een interactieve app om tandenpoetsen leuker te maken. Dankzij de snelle oplaadtijd en de duurzame batterij is deze tandenborstel praktisch en handig in gebruik. De prijs is misschien een overweging, maar gezien de voordelen en de positieve ervaringen van gebruikers is het zeker de moeite waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

4. Philips Connected HX6352/42

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips Connected HX6352/42

 • list plusInteractieve app maakt tandenpoetsen leuk en educatief
 • list plusSpeciaal ontworpen opzetborstel beschermt jonge tanden
 • list plusLangdurige batterijduur van maximaal 2 weken

Nadelen Philips Connected HX6352/42

 • list plusConnectiviteitsproblemen met meerdere borstels op verschillende apparaten
Ik ben enthousiast over de Philips Sonicare for Kids Connected HX6352/42! 🌟 Deze innovatieve tandenborstel maakt het tandenpoetsen leuk en educatief voor kinderen vanaf 3 jaar. Met de interactieve app via Bluetooth leren kinderen op een speelse manier hoe ze zelfstandig moeten poetsen. De app toont op een toegankelijke manier wat een goede poetsroutine is en beloont kinderen na een goede prestatie, waardoor ze worden aangemoedigd om langer en beter te poetsen. De opzetborstel is speciaal ontworpen met een rubberen beschermlaag om jonge tanden te beschermen, en de tandenborstel biedt twee kindvriendelijke poetsstanden en verschillende maten opzetborstels, waardoor het geschikt is voor zowel jonge als oudere kinderen. Met een volledige oplaadbeurt kan de elektrische tandenborstel tot 2 weken meegaan, wat handig is voor gebruik, zelfs wanneer er geen stopcontact in de buurt is.

Wat deze tandenborstel echt uniek maakt, is de interactieve app, die de poetstechnieken laat zien en prestaties volgt, waardoor kinderen leren terwijl ze plezier maken. De app is ontworpen om kinderen enthousiast te maken over het poetsen, met beloningen voor geslaagde poetsbeurten, zoals het aanpassen van een virtueel personage, Sparkly. Bovendien is de tandenborstel uitgerust met sonische technologie die meer dan 500 poetsbewegingen per seconde maakt, waardoor het 75% effectiever is dan gewone tandenborstels en resulteert in meer succesvolle controles.

Ik heb gehoord dat gebruikers dol zijn op de app, die het poetsen leuk houdt en kinderen beter inzicht geeft in hoe ze moeten poetsen. De tandenborstel zelf levert een uitstekend poetsresultaat en heeft handige functies, zoals de kidTimer en kidPacer, die helpen bij het stimuleren van een goede tandenpoetsroutine. Het apparaat gaat lang mee op een volledige oplaadbeurt en heeft verschillende snelheden en een wenstand, waardoor kinderen kunnen wennen aan elektrisch poetsen.

Een minpuntje dat ik heb gehoord, is dat de app problemen kan ondervinden met bepaalde apparaten, zoals verbindingsproblemen wanneer meerdere borstels op verschillende apparaten worden gebruikt. Dit kan een belemmering vormen voor gezinnen met meerdere kinderen die tegelijk willen poetsen.

Al met al biedt de Philips Sonicare for Kids HX6352/42 een innovatieve en effectieve manier om kinderen te leren poetsen, ondersteund door een leuke en educatieve app. Het levert uitstekende poetsresultaten, maar potentiële kopers moeten zich bewust zijn van mogelijke connectiviteitsproblemen bij het gebruik van meerdere borstels op verschillende apparaten.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Oral B Oral-B Pro Kids

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Oral B Oral-B Pro Kids

 • list plusMilde en effectieve reiniging
 • list plusSupergevoelige poetsstand voor kinderen met gevoelig tandvlees
 • list plusMogelijkheid om het handvat op te fleuren met stickers

Nadelen Oral B Oral-B Pro Kids

 • list plusGroot handvat kan lastig zijn voor kleine kinderen om vast te houden
 • list plusBijgeleverde borstelkop soms anders dan verwacht
Ik wil graag de Oral-B Pro Kids elektrische tandenborstel aan jullie voorstellen. Deze tandenborstel is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar en wordt aanbevolen door tandartsen. Hij zorgt voor een grondige en effectieve reiniging, waardoor de tanden stralend schoon worden.

Wat deze tandenborstel echt uniek maakt, is de aanwezigheid van 2 poetsstanden. Naast de dagelijkse reinigingsstand heeft hij ook een supergevoelige poetsstand. Deze stand zorgt voor een ongelooflijk zachte ervaring tijdens het poetsen, perfect voor kinderen met gevoelig tandvlees.

Een ander geweldig kenmerk van deze tandenborstel is dat je het handvat kunt versieren met 4 leuke verwisselbare stickers. Zo wordt de tandenborstel persoonlijk en leuk voor kinderen. Daarnaast werkt hij samen met de gratis Disney Magic Timer-app van Oral-B, waardoor het poetsen nog leuker en interactiever wordt.

De Oral-B Pro Kids elektrische tandenborstel is oplaadbaar en heeft een handige duurzame batterij. Hij wordt geleverd met een reisetui, zodat je hem makkelijk mee kunt nemen tijdens logeerpartijen of op vakantie.

Uit de reviews van gebruikers blijkt dat kinderen dolenthousiast zijn over deze tandenborstel. Ze vinden het poetsen een feestje en merken dat hun tanden veel schoner zijn dan wanneer ze een gewone tandenborstel gebruiken. Ook het bijgeleverde bewaardoosje wordt als handig ervaren, vooral wanneer de tandenborstel mee moet op logeerpartijen.

Een punt van kritiek dat naar voren komt in de reviews is dat het handvat van de tandenborstel vrij groot is, waardoor kleine kinderen moeite kunnen hebben om hem vast te houden. Daarnaast wordt opgemerkt dat de bijgeleverde borstelkop soms anders is dan verwacht.

Al met al is de Oral-B Pro Kids elektrische tandenborstel - Spiderman Editie een geweldig product voor kinderen vanaf 3 jaar. Hij zorgt voor een grondige en effectieve reiniging en heeft handige functies zoals de supergevoelige poetsstand en de mogelijkheid om het handvat te versieren met stickers. Hoewel er enkele kritiekpunten zijn, wegen de voordelen van deze tandenborstel zwaarder. Hij is dan ook een aanrader voor ouders die op zoek zijn naar een elektrische tandenborstel voor hun kinderen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

6. Oral B Oral-B Junior

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Oral B Oral-B Junior

 • list plusLeuke kleuren die het poetsen leuk maken voor kinderen.
 • list plusIngebouwde poetstimer om kinderen te leren hoe ze gedurende 2 minuten moeten poetsen.
 • list plusEffectieve reiniging met een ronde opzetborstel die meer tandplak verwijdert dan een gewone manuele tandenborstel.

Nadelen Oral B Oral-B Junior

 • list plusMogelijk beperkte keuze in kleuren of ontwerpen.
Met de Oral-B Junior elektrische tandenborstel in het groen maak ik het tandenpoetsen leuk voor kinderen van 6 jaar en ouder! 🌟 Deze tandenborstel heeft een ingebouwde timer om ze te helpen 2 minuten te poetsen, en de zachte borstelharen zijn mild voor hun tanden en tandvlees. De ronde opzetborstel verwijdert meer tandplak dan een gewone tandenborstel, en beschermt tegen gaatjes - klinisch bewezen! De oplaadbare batterij gaat tot 10 dagen mee, perfect voor op reis. Met zijn focus op schone tanden en een kindvriendelijk ontwerp, is het de ideale keuze voor ouders die een betrouwbare elektrische tandenborstel voor hun kinderen zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

7. Oral B Oral-B Pro Junior

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Oral B Oral-B Pro Junior

 • list plusSuperieure reiniging
 • list plus360° zichtbare druksensor voor tandvleesbescherming
 • list plusExtra dunne, zachte borstelharen voor zachte maar effectieve reiniging
 • list plus3 poetsstanden: dagelijkse reiniging, gevoelige tanden en polijsten
 • list plusGratis Disney Magic Timer-app die kinderen motiveert om langer te poetsen
 • list plusLangdurige batterij met oplaadindicator

Nadelen Oral B Oral-B Pro Junior

 • list plusKan niet direct worden uitgeschakeld
 • list plusDe bijbehorende app kan worden verbeterd
De Oral-B Pro Junior - Frozen - Elektrische Tandenborstel is echt geweldig voor kinderen vanaf 6 jaar. Tandartsen hebben hieraan meegewerkt en dat merk je aan de superieure reiniging. Een van de coolste features van deze tandenborstel is de 360° zichtbare druksensor voor het tandvlees. Als je te hard drukt, begint er een rood lampje te knipperen en verlaagt de tandenborstel de poetskracht. Zo wordt het gevoelige tandvlees van kinderen beschermd. Hoe cool is dat? 😎

De Oral-B Pro Junior - Frozen - Elektrische Tandenborstel heeft ook extra dunne, zachte borstelharen. Die zorgen voor een milde, maar effectieve reiniging. Je kunt dus lekker ontspannen je tanden poetsen. En wist je dat deze tandenborstel 3 verschillende poetsstanden heeft? Ja, echt waar! Je kunt kiezen uit dagelijkse reiniging, gevoelige tanden en polijsten. Zo kun je je poetservaring helemaal aanpassen aan wat jij nodig hebt.

En weet je wat ook super leuk is? Bij deze tandenborstel krijg je ook de gratis Disney Magic Timer-app van Oral-B. Die maakt het poetsen nog leuker en motiveert je om langer door te gaan. Volgens de reviews poetst wel 90% van de kinderen langer als ze de app gebruiken. Dat is toch fantastisch? Zo leer je zelfstandig poetsen en ontwikkel je een gezonde poetsgewoonte.

De batterij van de Oral-B Pro Junior - Frozen - Elektrische Tandenborstel gaat lekker lang mee en heeft een oplaadindicator. Zo weet je altijd wanneer het tijd is om op te laden. En weet je wat nog beter is? Hij laadt super snel op, dus je hoeft niet lang te wachten voordat je weer kunt poetsen. Ideaal, toch?

Uit de reviews blijkt dat gebruikers razend enthousiast zijn over deze tandenborstel. Ze zijn vooral fan van de druksensor, de zachte borstelharen en de lange batterijduur. Sommige gebruikers vinden het jammer dat je de tandenborstel niet meteen kunt uitzetten en dat de bijbehorende app beter kan.

Dus, samengevat is de Oral-B Pro Junior - Frozen - Elektrische Tandenborstel echt een topkeuze voor kinderen vanaf 6 jaar. Met de druksensor, zachte borstelharen en verschillende poetsstanden zorgt deze tandenborstel voor een grondige en comfortabele reiniging. En met de Disney Magic Timer-app wordt poetsen nog leuker! Hoewel er een paar kleine minpuntjes zijn, zijn de positieve eigenschappen van deze tandenborstel overduidelijk. Dus ik raad hem zeker aan voor kinderen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

8. Philips Sonicare For Kids HX3601/01

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips Sonicare For Kids HX3601/01

 • list plusEffectieve reinigingstechnologie
 • list plusBegeleiding door de Sonicare for Kids-app
 • list plusLeuk ontwerp met de Design a Pet-editie

Nadelen Philips Sonicare For Kids HX3601/01

 • list plusMogelijk hoge prijs
De Philips Sonicare For Kids is dé tandenborstel voor stoere kinderen vanaf 3 jaar. Met deze elektrische tandenborstel kunnen ze op een speelse manier goede poetsgewoonten ontwikkelen en gaatjes voorkomen. Dankzij de Sonicare-technologie worden de tanden en tandvleesrand grondig gereinigd met zachte pulsen. Zo krijgen kinderen de allerbeste reiniging terwijl ze leren poetsen.

Wat deze tandenborstel echt uniek maakt, is de gratis Sonicare for Kids-app. Met deze app worden kinderen op een leuke manier begeleid naar beter poetsen. De app heeft handige functies, zoals de SmartTimer en de KidPacer. De SmartTimer zorgt ervoor dat kinderen 2 minuten blijven poetsen, precies zoals het hoort. En de KidPacer geeft elke 30 seconden een seintje om naar een nieuw stukje mond over te schakelen. Zo worden alle tandjes grondig gereinigd.

Maar dat is nog niet alles! De Philips Sonicare For Kids heeft ook een Design a Pet-editie. Deze speciale editie wordt geleverd met leuke stickers, zodat kinderen hun eigen tandenborstel kunnen ontwerpen. Zo wordt poetsen nóg leuker en worden kinderen gestimuleerd om regelmatig hun tanden te poetsen.

De tandenborstel heeft 2 intensiteitsinstellingen: zacht en extra zacht. Dit is belangrijk, want groeiende tandjes hebben extra bescherming nodig. En met de rubberen opzetborstel is het poetsen altijd comfortabel.

De Philips Sonicare For Kids is niet alleen geweldig in gebruik, maar heeft ook een slank en ergonomisch design. Het handvat ligt lekker in de hand en de opzetborstels zijn makkelijk te verwisselen. En de batterij van de tandenborstel is oplaadbaar en gaat wel 14 dagen mee als hij helemaal vol is.

Hoewel we geen specifieke gebruikersrecensies hebben, zijn de technische specificaties en kenmerken van de Philips Sonicare For Kids veelbelovend. De combinatie van de Sonicare-technologie, de Sonicare for Kids-app en de Design a Pet-editie maken het een geweldige keuze voor ouders die hun kinderen willen helpen bij het ontwikkelen van goede poetsgewoonten.

De sterke punten van de Philips Sonicare For Kids zijn de effectieve reinigingstechnologie, de begeleiding door de Sonicare for Kids-app en het leuke ontwerp met de Design a Pet-editie. Een mogelijke overweging is de prijs, aangezien elektrische tandenborstels over het algemeen duurder zijn dan gewone tandenborstels. Maar gezien de voordelen en de lange batterijduur, kan dit een goede investering zijn voor de mondgezondheid van kinderen. 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Oral B Oral-B Pro Kids

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Oral B Oral-B Pro Kids

 • list plusMaakt tandenpoetsen leuk en stimulerend
 • list plusRonde opzetborstel speciaal ontworpen voor kleine mondjes en zacht voor het tandvlees
 • list plusMeegeleverde Disney Magic Timer-app maakt tandenpoetsen leuk en stimuleert kinderen om langer en vaker te poetsen

Nadelen Oral B Oral-B Pro Kids

 • list plusSpecifiek ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar, mogelijk moeilijk te gebruiken voor jongere kinderen
 • list plusHet ontwerp met Frozen-thema kan niet aantrekkelijk zijn voor kinderen die geen fan zijn van de film
Ik raad de Oral-B Pro Kids elektrische tandenborstel - Frozen Editie - echt aan voor kinderen vanaf 3 jaar. Het maakt tandenpoetsen een feestje en zorgt voor een betere en zachtere reiniging. Deze tandenborstel heeft een ronde opzetborstel die speciaal is ontworpen voor kleine mondjes en is zacht voor het tandvlees dankzij de extra zachte borstelharen. Met 2 poetsstanden, waaronder een unieke Supergevoelige poetsstand, biedt deze tandenborstel een ongelooflijk zachte ervaring.

Een van de belangrijkste voordelen van deze tandenborstel is de meegeleverde Disney Magic Timer-app van Oral-B. Deze app maakt tandenpoetsen leuk en stimuleert kinderen om langer en vaker hun tanden te poetsen. De app heeft een timer die aangeeft hoelang er nog gepoetst moet worden en er zitten 4 leuke themastickers bij om het handvat van de tandenborstel nog mooier te maken.

De gebruikersreviews bevestigen de positieve ervaringen met deze tandenborstel. Ouders merken op dat hun kinderen het tandenpoetsen leuk vinden met deze tandenborstel en zelfs vaker willen poetsen. De tandenborstel laadt snel op en de batterij gaat lang mee voordat deze opnieuw opgeladen moet worden. Het kleinere borsteltje is perfect voor kinderen en zorgt voor een grondige reiniging.

Een ander pluspunt is de kindvriendelijkheid van de tandenborstel. Het gebruik van de app en de leuke stickers zorgen ervoor dat kinderen met plezier hun tanden gaan poetsen. Daarnaast maakt de tandenborstel veel rotaties, waardoor de tanden van kinderen echt goed schoon worden.

Hoewel de reviews geen nadelen vermelden, is het belangrijk op te merken dat deze tandenborstel specifiek is ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar. Jongere kinderen kunnen mogelijk moeite hebben met het gebruik ervan. Daarnaast kan het ontwerp met Frozen-thema niet aantrekkelijk zijn voor kinderen die geen fan zijn van de film.

Al met al is de Oral-B Pro Kids elektrische tandenborstel - Frozen Editie - een geweldige keuze voor kinderen vanaf 3 jaar. Het biedt een milde, effectieve reiniging en maakt tandenpoetsen leuk en stimulerend. Met de meegeleverde app en de leuke stickers zullen kinderen graag hun tanden poetsen en een goede mondhygiëne ontwikkelen. 😄

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

10. Oral B Oral-B Kids Elektrische

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Oral B Oral-B Kids Elektrische

 • list plusMilde reiniging en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
 • list plusPersonalisatie met Disney Frozen 2-stickers voor aantrekkelijkheid
 • list plusOplaadbare batterij gaat tot 8 dagen mee

Nadelen Oral B Oral-B Kids Elektrische

 • list plusNoodzaak van smartphone of tablet voor de Disney Magic Timer-app
Ik ben dolenthousiast over de Oral-B Kids Elektrische Tandenborstel - Disney Frozen Editie - Voor Kinderen Vanaf 3 Jaar! Deze innovatieve tandenborstel is speciaal ontworpen voor kleine mondjes en zachte kindertandvlezen. Met zijn ronde opzetborstel en extra zachte borstelharen biedt hij een milde reiniging die perfect is voor kinderen vanaf 3 jaar.

Wat deze tandenborstel echt uniek maakt, is de mogelijkheid om het handvat te personaliseren met 4 meegeleverde Disney Frozen 2-stickers. Dit maakt tandenpoetsen leuk en persoonlijk! Daarnaast werkt de tandenborstel met de Disney Magic Timer-app van Oral-B, waardoor poetsen interactief en boeiend wordt voor kinderen.

Technisch gezien is de Oral-B Kids Elektrische Tandenborstel ook indrukwekkend. De oplaadbare batterij gaat tot 8 dagen mee na één oplaadbeurt, perfect voor op reis. Met een ingebouwde timer moedigt hij kinderen aan om de aanbevolen 2 minuten te poetsen, wat bijdraagt aan een goede mondhygiëne.

Het beste van alles is dat deze tandenborstel klinisch bewezen meer tandplak verwijdert dan een gewone manuele tandenborstel. Ouders kunnen gerust zijn dat hun kinderen de beste mondverzorging krijgen. De interactieve functie van de Disney Magic Timer-app is afhankelijk van een smartphone of tablet, maar gezien de algehele kwaliteit, effectieve reiniging en duurzame batterij, blijft de Oral-B Kids Elektrische Tandenborstel - Disney Frozen Editie - een uitstekende keuze voor ouders die het beste willen voor hun kinderen. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Tijdelijk niet op voorraad. Als je nu bestelt, leveren wij het item wanneer het verkrijgbaar is.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Elektrische tandenborstels voor kinderen. Er zijn namelijk 908 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!