Hoe komt deze handige USB Microfoon lijst tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de zoektocht naar de beste USB Microfoon ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over USB Microfoons, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle USB Microfoons die op de markt zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke USB Microfoons het best worden verkocht.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van USB Microfoons stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Producten gerelateerd aan USB Microfoons

De beste USB Microfoons op een rij

Product informatiePlus or Show more

Door het gebruik van deze karaoke microfoon maak je elke gelegenheid een sfeervol feestje. Lekker zingen en swingen samen met vrienden en familie! Dat maakt het dat deze karaoke microfoon onmisbaar is en gegarandeerd een succes is voor zowel jong als oud. De microfoon is compatibel met Spotify, YouTube, MP3 en geschikt voor al het apparatuur welke beschikken over Android of iOS. Voordelen Tot 6 uur achter elkaar zingen. Neem je stemgeluid op d.m.v. een SD-kaart. Een hoogwaardige luisterervaring. Specificaties Draadloze microfoon Bluetooth 4.0 ondersteunend Uitgangsvermogen: 5w Frequentiebereik: 100Hz - 10khz Maximale geluids- ruisdruk: 115db - 1khz Echo modus effect Ingebouwde 1800 mAh lithium batterij (oplaadbaar) Batterij capaciteit: 1800 mAh Materiaal: aluminium + ABS Geschikt voor Android en iOS Hoogwaardig kwaliteit Werkt goed samen met: Spotify, YouTube, mp3, USB-stick, etc. Kleur: Rosékleurig Meegeleverd 1x Microfoon 1x USB-kabel (zonder adapter) 1x Handleiding Gebruik Om de microfoon aan/uit te zetten houd je de aan knop bovenop 3 seconden lang ingedrukt. Er gaat een blauw lampje branden en de microfoon is nu gereed om te verbinden met Bluetooth, aux kabel via telefoon of USB. Op het bedieningspaneel kun jij zelf kiezen of je naar het vorige of volgende nummer wilt gaan. Er zit een play/pauze knop op en je kunt de volume regelen met de +/- knopjes. Tip Waarschuw even de buren van te voren over de talentjacht.

1. Karaoke Microfoon - Draadloos - Bluetooth Verbinding - Rosékleurig - Voor de gezelligste feestjes


Product informatiePlus or Show more

Met de Trust Mantis GTX232 Streaming Microfoon ben je startklaar om geluid voor jouw Twitch, YouTube of Facebook stream op te nemen. Door de meegeleverde popfilter, microfoonklem en tripod statief ga je direct aan de slag. De popfilter voorkomt de registratie van p- en s-klanken. Hierdoor blijven je geluidsopnames vrij van ongewenste geluiden. Met het tripod statief richt je de microfoon naar je mond toe. Zo zorg je ervoor dat je jouw spraak goed registreert. Je verbindt de microfoon via de usb aansluiting met je Windows computer of laptop. Dit betekent dat je geen externe geluidskaart of audio interface nodig hebt om geluid voor je stream op te nemen. Doordat de microfoon compatibel is met de PlayStation 5, gebruik je hem tijdens het gamen. Let op: deze microfoon werkt niet met een Mac besturingssysteem.

2. Trust Mantis GXT232 Streaming Microfoon


Product informatiePlus or Show more

Door het gebruik van deze karaoke microfoon maak je elke gelegenheid een sfeervol feestje. Lekker zingen en swingen samen met vrienden en familie! Dat maakt het dat deze karaoke microfoon onmisbaar is en gegarandeerd een succes is voor zowel jong als oud. De microfoon is compatibel met Spotify, YouTube, MP3 en geschikt voor al het apparatuur welke beschikken over Android of iOS. Voordelen Tot 6 uur achter elkaar zingen. Neem je stemgeluid op d.m.v. een SD-kaart. Een hoogwaardige luisterervaring. Specificaties Draadloze microfoon Bluetooth 4.0 ondersteunend Uitgangsvermogen: 5w Frequentiebereik: 100Hz - 10khz Maximale geluids- ruisdruk: 115db - 1khz Echo modus effect Ingebouwde 1800 mAh lithium batterij (oplaadbaar) Batterij capaciteit: 1800 mAh Materiaal: aluminium + ABS Geschikt voor Android en iOS Hoogwaardig kwaliteit Werkt goed samen met: Spotify, YouTube, mp3, USB-stick, etc. Kleur: Zwart Meegeleverd 1x Microfoon 1x USB-kabel (zonder adapter) 1x Handleiding Gebruik Om de microfoon aan/uit te zetten houd je de aan knop bovenop 3 seconden lang ingedrukt. Er gaat een blauw lampje branden en de microfoon is nu gereed om te verbinden met Bluetooth, aux kabel via telefoon of USB. Op het bedieningspaneel kun jij zelf kiezen of je naar het vorige of volgende nummer wilt gaan. Er zit een play/pauze knop op en je kunt de volume regelen met de +/- knopjes. Tip Waarschuw even de buren van te voren over de talentjacht.

3. Karaoke Microfoon - Draadloos - Bluetooth Verbinding - Zwart - Voor de gezelligste feestjes


Product informatiePlus or Show more

Door het gebruik van deze karaoke microfoon maak je elke gelegenheid een sfeervol feestje. Lekker zingen en swingen samen met vrienden en familie! Dat maakt het dat deze karaoke microfoon onmisbaar is en gegarandeerd een succes is voor zowel jong als oud. De microfoon is compatibel met Spotify, YouTube, MP3 en geschikt voor al het apparatuur welke beschikken over Android of iOS. Voordelen Tot 6 uur achter elkaar zingen. Neem je stemgeluid op d.m.v. een SD-kaart. Een hoogwaardige luisterervaring. Specificaties Draadloze microfoon Bluetooth 4.0 ondersteunend Uitgangsvermogen: 5w Frequentiebereik: 100Hz - 10khz Maximale geluids- ruisdruk: 115db - 1khz Echo modus effect Ingebouwde 1800 mAh lithium batterij (oplaadbaar) Batterij capaciteit: 1800 mAh Materiaal: aluminium + ABS Geschikt voor Android en iOS Hoogwaardig kwaliteit Werkt goed samen met: Spotify, YouTube, mp3, USB-stick, etc. Meegeleverd 1x Microfoon 1x USB-kabel (zonder adapter) 1x USB audio kabel 1x Handleiding Gebruik Om de microfoon aan/uit te zetten houd je de aan knop bovenop 3 seconden lang ingedrukt. Er gaat een blauw lampje branden en de microfoon is nu gereed om te verbinden met Bluetooth, aux kabel via telefoon of USB. Op het bedieningspaneel kun jij zelf kiezen of je naar het vorige of volgende nummer wilt gaan. Er zit een play/pauze knop op en je kunt de volume regelen met de +/- knopjes. Tip Waarschuw even de buren van te voren over de talentjacht.

4. Karaoke Microfoon - Draadloos - Bluetooth Verbinding - Roze - Voor de gezelligste feestjes


Product informatiePlus or Show more

De Snowball iCE van Blue is de snelste en gemakkelijkste manier om geluid van hoge kwaliteit te krijgen voor opnamen en streaming. Aangedreven door een aangepaste cardioïde condensercapsule, levert hij kristalheldere geluidskwaliteit die lichtjaren voorloopt op je ingebouwde computermicrofoon. Met het meegeleverde statief kun je de microfoon positioneren ten opzichte van de geluidsbron. De Snowball iCE is zelfs Skype-gecertificeerd voor gegarandeerde prestaties. Dus of je nu een virtueel interview via Skype voert, live gameplay op Twitch streamt of een relatie onderhoudt met iemand aan de andere kant van de wereld, je wordt luid en duidelijk gehoord. De microfoon is ontworpen om met elke software op elke computer te werken: gewoon aansluiten en beginnen. Aangedreven door een aangepaste condensercapsule, levert Snowball iCE kristalheldere geluidskwaliteit die lichtjaren voorloopt op je ingebouwde computermicrofoon. Dankzij het cardioïde polaire patroon is deze USB-microfoon één van de meest veelzijdige op de markt en ideaal voor het opnemen van zang, muziek, podcasts, games en meer. De stijlvolle retrovormgeving van de Snowball iCE, geïnspireerd op klassieke opnameapparatuur, vormt een aanvulling op elk computersysteem. Met het meegeleverde statief kun je de microfoon ten opzichte van de geluidsbron positioneren, wat een betere geluidskwaliteit geeft. Snowball iCE is Skype-gecertificeerd voor gegarandeerde prestaties. Dus of je nu een virtueel interview via Skype voert, live gameplay op Twitch streamt of een relatie onderhoudt met iemand aan de andere kant van de wereld, je wordt luid en duidelijk gehoord. Plaats de Snowball iCE gewoon op de meegeleverde verstelbare standaard en sluit de USB-kabel op je Mac of pc aan. Dat is alles. Je kunt meteen aan de slag! Pakketinhoud Snowball iCE Verstelbare standaard USB kabel Handleiding

5. Snowball iCE Plug & Play USB Streaming Microfoon - Matte Black


Product informatiePlus or Show more

Professionele USB-studiomicrofoon met uitschuifbare arm en met zeer precieze cardioïde opnamepatroon; voor streamen, podcasten, voice-overs en akoestische muziek. Eigenschappen - Digitale USB-verbinding; werkt direct op elke pc en laptop, PS5 en Xbox Series X - Warme, rijke en heldere geluidsweergave; voor vastleggen van vocalen en akoestische instrumenten - Perfect voor podcasts, vlogs, voice-overs, muziekopnames of streamen op YouTube, Twitch en Facebook - Cardioïde opnamepatroon voor zeer precieze opnames en helder geluid zonder achtergrondlawaai - Uitschuifbare bureauklem om de microfoon in de handigste positie te plaatsen - Inclusief hoogwaardige schokdemping, groot popfilter met dubbel scherm en statief - Afmetingen van arm: 35 cm x 40 cm (verticaal x horizontaal) Of u nu streamt op YouTube, Twitch, Facebook of vlogt, podcasts maakt, voice-overs of akoestische muziek opneemt, u wilt dat het professioneel klinkt. Deze professionele USB-studiomicrofoon met verstelbare arm en zijn uiterst nauwkeurig cardioïde opnamepatroon is ideaal voor al uw geluid. Laat uw stem maar klinken! Cardioïde opnamen maken Het cardioïde opnamepatroon vangt het meeste geluid van de voorkant van de microfoon op, terwijl afleidende geluiden uit de omgeving niet hoorbaar zijn. Op deze manier is het geluid van uw opname doelgericht. U krijgt die volle, heldere audioreproductie die u graag wilt hebben. Uitzonderlijk stabiel Bevestig uw microfoon stevig en gemakkelijk aan de verstelbare bureauklem: zorg dat uw microfoon zich altijd in de perfecte plaats bevindt om stabiele opnamen te maken. De schokdemping voorkomt dat trillingen de microfoonstandaard bereiken. Elke kleine schok die afleidt, wordt geabsorbeerd, waardoor uw luisteraars zich volledig op uw stem kunnen concentreren. En voor nóg meer stabiliteit onderweg kunt u het meegeleverde statief gebruiken. Plofgeluiden Bent u veel tijd kwijt met het bewerken van uw opnamen om plofklanken (zoals p’s en b’s) of sisklanken te minimaliseren? Met het meegeleverde grote plopfilter met een dubbel scherm, verbetert u de spraakkwaliteit. Zo zorgt u ervoor dat uw opnamen professioneel klinken, zonder de noodzaak om extreem veel te hoeven bewerken. Met de GXT 252+ kunt u uw gameplay met een uitstekend geluid streamen. Aansluiten en zingen maar! De Emita Plus-microfoon heeft een digitale USB-aansluiting. Sluit de USB-kabel van 2 meter aan en de microfoon werkt direct bij elke pc en laptop.

6. Trust GXT 252 Emita Plus - Studio Microfoon met Arm - Gaming - USB - Zwart - PS5 en Xbox Series X


Product informatiePlus or Show more

Door het gebruik van deze karaoke microfoon maak je elke gelegenheid een sfeervol feestje. Lekker zingen en swingen samen met vrienden en familie! Dat maakt het dat deze karaoke microfoon onmisbaar is en gegarandeerd een succes is voor zowel jong als oud. De microfoon is compatibel met Spotify, YouTube, MP3 en geschikt voor al het apparatuur welke beschikken over Android of iOS. Voordelen Tot 6 uur achter elkaar zingen. Neem je stemgeluid op d.m.v. een SD-kaart. Een hoogwaardige luisterervaring. Specificaties Draadloze microfoon Bluetooth 4.0 ondersteunend Uitgangsvermogen: 5w Frequentiebereik: 100Hz - 10khz Maximale geluids- ruisdruk: 115db - 1khz Echo modus effect Ingebouwde 1800 mAh lithium batterij (oplaadbaar) Batterij capaciteit: 1800 mAh Materiaal: aluminium + ABS Geschikt voor Android en iOS Hoogwaardig kwaliteit Werkt goed samen met: Spotify, YouTube, mp3, USB-stick, etc. Meegeleverd 1x Microfoon 1x USB-kabel (zonder adapter) 1x USB audio kabel 1x Handleiding Gebruik Om de microfoon aan/uit te zetten houd je de aan knop bovenop 3 seconden lang ingedrukt. Er gaat een blauw lampje branden en de microfoon is nu gereed om te verbinden met Bluetooth, aux kabel via telefoon of USB. Op het bedieningspaneel kun jij zelf kiezen of je naar het vorige of volgende nummer wilt gaan. Er zit een play/pauze knop op en je kunt de volume regelen met de +/- knopjes. Tip Waarschuw even de buren van te voren over de talentjacht.

7. Karaoke Microfoon - Draadloos - Bluetooth Verbinding - Blauw - Voor de gezelligste feestjes


Product informatiePlus or Show more

De CM300 USB microfoon is een compacte microfoon die je gemakkelijk via USB aansluit op je pc, laptop, smartphone* of console. De microfoon wordt direct herkend waardoor je geen installatietraject hoeft te doorlopen. De Vonyx CM300 wordt veelal gebruikt voor zang, podcasts, gaming en online (video) meetings met collega’s of vrienden. * Voor aansluiting op een smartphone is een aparte kabel nodig. Deze wordt niet meegeleverd omdat dit toestel afhankelijk is. Laat van je horen! De CM300 microfoon van Vonyx is alles wat je nodig hebt voor een zuiver geluid. Of je nou van plan bent om een podcast op te nemen, een videocall hebt of tijdens het gamen je strategie wilt bespreken, met de CM300 maak je hoogwaardige geluidsopnamens. Alles wat je nodig hebt Het is natuurlijk de bedoeling dat je altijd verstaanbaar bent. Daarom krijg je bij deze Vonyx CM300 microfoon alles wat je nodig hebt: Stabiliteit: De meegeleverde inklapbare standaard zorgt ervoor dat de microfoon altijd stabiel staat. Shockmount: De meegeleverde shockmount laat de microfoon als het ware “vrij” in de lucht hangen waardoor ongewenste geluiden van buitenaf de opname niet kunnen verstoren. Voorkom geruis: Plaats de windkap op de microfoon en voorkom dat het geruis van de wind invloed heeft op de geluidskwaliteit. Plug & Play: Je hoeft de USB kabel alleen maar in je USB-poort te steken en je kan direct beginnen. Hierdoor hoef je dus geen uitvoerig en moeilijk installatieproces te doorlopen. Compact: Door het compacte formaat en de inklapbare microfoonstandaard is de microfoon gemakkelijk mee te nemen en overal te gebruiken. Je kan dus gemakkelijk naar een stilteruimte lopen om te bellen of een podcast op locatie opnemen. Voor de gamers Ben je een fanatieke gamer en bespreek je graag strategieën met je teamgenoten? Of speel je FIFA en juich je graag uitbundig als je gescoord hebt? Dan is de Vonyx CM300 perfect voor jou! Sluit de microfoon aan op je playstation of Xbox, plaats de microfoon voor je en start met gamen. Dit is natuurlijk een stuk comfortabeler als een koptelefoon. Professionele studio opnames Houd jij je bezig met muziek en wil je graag je zang of rap opnemen? Dan is de CM300 serie perfect voor jou. Vonyx heeft bij deze microfoon namelijk de focus gelegd op het zo zuiver mogelijk opnemen van geluid. Met deze studiomicrofoon maak je dus probleemloos opnames en kan je de bestanden gemakkelijk opslaan en uploaden. Alles wat je moet weten over de CM300: USB condensator studio microfoon Geschikt voor hoogwaardige audio-opnames van zowel zang als spraak USB plug-and-play connectiviteit Robuuste zwarte metalen behuizing Compatible met Windows en Mac OS Inklapbare tafelstandaard, shockmount en windkap meegeleverd Inclusief USB-A naar USB-B kabel Specificaties Aansluiting: USB Frequentiebereik: 30Hz - 20kHz Gevoeligheid: -37dB (± 2dB) SPL max: 120dB Richtingskarakteristiek: Cardioïde Aansluitspanning: 5V (via USB) Afmetingen en gewicht Afmetingen: 170 x 47mm Gewicht: 0.55kg

8. USB microfoon voor pc - Vonyx CM300B USB studio microfoon incl. inklapbare tafelstandaard voor podcast, gaming, streaming, vlogs, ps4, etc. - Zwart


Product informatiePlus or Show more

De Blue Yeti X is een professionele usb microfoon voor streamers, gamers en podcasters. Met deze microfoon ben je startklaar om geluid op te nemen, want je verbindt hem rechtstreeks met je laptop. Dit betekent dat je geen externe geluidskaart nodig hebt om het geluid op te nemen met je computer. De opnames zijn 24 / bit 48 kHz, waardoor je in cd kwaliteit opneemt en zelfs de kleinste details registreert. Je verbindt een koptelefoon met de microfoon, waardoor je direct hoort hoe je stem klinkt. Door naar de led ring rondom de bedieningsknop te kijken, zie je exact hoe luid je opnames zijn. Zo pas je eenvoudig je stemvolume aan en zijn je opnames altijd bruikbaar.

9. Blue Yeti X


Producten gerelateerd aan USB Microfoons


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van USB Microfoons. Er zijn immers 46 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste USB Microfoon kopen.