Bestenu

Beste traphekjes - dec. 2022

Met meer dan 269 traphekjes op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Hieronder vind je de beste traphekjes in een handige lijst
01Score: 9.5
Hauck Open N Stop Veiligheidshekje
Hauck Open N Stop Veiligheidshekje
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.4
Noma Veiligheidshekje Easy Pressure Fit 75-82 cm metaal zwart 94313
Noma Veiligheidshekje Easy Pressure Fit 75-82 cm metaal zwart 94313
Ga naar laagste prjis
03Score: 8.9
ADSafety
ADSafety
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.8
A3 Baby & Kids SafetyDoor Traphekje
A3 Baby & Kids SafetyDoor Traphekje
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.6
ADSafety Oprolbaar Traphekje
ADSafety Oprolbaar Traphekje
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.4
BabyDan Traphekje Deurhekje Klemhekje Danamic 73-93,5 Cm Incl 2 Ext  Wit Metaal
BabyDan Traphekje Deurhekje Klemhekje Danamic 73-93,5 Cm Incl 2 Ext Wit Metaal
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.9
Safety 1st Wall Fix Uitschuifbaar Traphekje
Safety 1st Wall Fix Uitschuifbaar Traphekje
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.7
Noma Extending Metal Gate Black (62 cm
Noma Extending Metal Gate Black (62 cm
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.1
Hauck Close N Stop Veiligheidshekje
Hauck Close N Stop Veiligheidshekje
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.8
Traphekje
Traphekje
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Traphekje Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 25, 2021


Een traphekje voorkomt dat je kruipende baby of kleine peuter de trap op klautert en daarmee het risico neemt de trap af te vallen. Waar je op let bij het kopen van een traphekje, lees je in de onderstaande koopgids.

Wat voor soort traphekjes zijn er?

Er zijn verschillende traphekjes te krijgen. De meest populaire traphekjes zijn toch wel de traphekjes waarvoor je gaatjes in de muur boort en hier vervolgens het hekje mee vast zet. Hierdoor zijn ze erg veilig en kunnen ze niet zomaar los van de muur komen. Vaak til je het hekje een klein beetje op om hem zo in het scharnier te klemmen.

Er zijn ook traphekjes verkrijgbaar waarvoor je geen gaatjes hoeft te boren. Deze hekjes klemmen zich vast tussen de muur. Je draait ze vaak vast met grote draaischijven. Het voordeel van deze hekjes is dat je ze gemakkelijk weer weg haalt - ideaal voor bijvoorbeeld een huurhuis of zelfs een vakantiehuis.

Kan ik een traphekje gebruiken voor mijn hond?

Zolang je trouwe viervoeter niet in staat is om over je traphekje heen te springen, is je traphekje prima te gebruiken voor je hond. Er zijn speciale traphekjes te krijgen voor huisdieren, maar deze zijn vaak duurder, waardoor een traphekje voor kinderen nog niet zo'n gek idee is.

Hoe hoog moet een traphekje zijn?

De consumentenbond adviseert dat een traphekjeminimaal 75cm hoog moet zijn. Is deze lager, dan bestaat de mogelijkheid dat je kindje eroverheen kan klimmen of zelfs overheen kan vallen, met alle gevolgen van dien.

Tot welke leeftijd gebruik ik een traphekje?

Je gebruikt een traphekje net zo lang totdat het niet meer nodig is, of dat het niet praktisch meer is. Sommige kindjes maken het traphekje zelf open als ze een jaar of drie zijn, andere kindjes kunnen dit sneller. Het hangt van je kindje en van het traphekje af.

Zodra je kindje het hekje open kan doen, is het traphekje eigenlijk nutteloos. In dat geval haal je het traphekje helemaal weg, of je vervangt het met een andere.

Mijn trapgat is extra breed, kan ik een traphekje gebruiken?

Ja, er zijn speciale traphekjes te krijgen die extra breed zijn. Er zijn bovendien ook verlengstukken verkrijgbaar voor bestaande traphekjes waardoor je je traphekje breder maakt. Koop je een speciaal, extra breed traphekje? Kijk dan goed naar de minimale en maximale afmetingen van het hekje.

Waar kan ik een traphekje nog meer voor gebruiken?

Een traphekje is niet alleen geschikt voor de trap! Je gebruikt een traphekje bijvoorbeeld ook in de deuropening van je keuken waardoor je kindje niet de keuken in kan, terwijl je bijvoorbeeld kookt. Je gebruikt een traphekje bij elke deuropening. Een andere populaire optie is de slaapkamerdeur.

Als je kindje in zijn eigen slaapkamer slaapt, maar wel eens in zijn slaap aan de wandel gaat, kan dit voor gevaarlijke taferelen zorgen. Een traphekje voor of achter de deur voorkomt deze gevaarlijke taferelen. Gebruik daarnaast een goede babyfoon en je grijpt meteen in als je ziet dat je kindje uit bed is.

Hoe bevestig ik een traphekje?

Hoe je je traphekje bevestigt, hangt van het soort traphekje af. Er zijn traphekjes verkrijgbaar die je in de muur schroeft, maar er zijn ook traphekjes verkrijgbaar die je tussen de muur klemt. Voor de laatste hoef je geen gaten te boren.

Waar let ik op bij het kopen van een traphekje?

Het allerbelangrijkste waar je op let bij het kopen van een traphekje is de veiligheid: gaat hij makkelijk op slot? Voel het hekje degelijk aan? Daarnaast let je op de afmetingen. Het traphekje moet natuurlijk wel in de ruimte passen waar jij hem wilt plaatsen. Let daarnaast ook op de hoogte van het traphekje: kies een traphekje wat hoger is dan 75cm.

hero illustration

Hoe komt deze leuke traphekje lijst tot stand..?

De wereld verandert... en dus de het winkelonderzoek naar de beste traphekje ook!
In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over traphekjes, maar nu ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle traphekjes die op de markt zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke traphekjes het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van traphekjes stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

Producten die vergelijkbaar zijn aan traphekjes

De beste traphekjes op een rijtje

1 - Hauck Open N Stop Veiligheidshekje

Loading..
Ga naar laagste prjis

Het Hauck traphekje Open 'n Stop biedt kindvriendelijke veiligheid voor in huis. De bevestiging is zeer eenvoudig. Het metalen hek wordt geklemd door druk op muren of deuren. Boren of schroeven is niet nodig. Het Hauck Open 'n Stop veiligheidshek is geschikt voor breedtes van 75-80 cm en heeft een tweeledige handmatige vergrendeling. Het hekje kan met één hand geopend en gesloten worden door de kinderveilige sluiting. Het Hauck Open 'n Stop traphekje is SGS gecertificeerd en biedt optimale veiligheid voor je kindje. Geschikt voor openingen van 75 tot 80 cm Het Hauck Open N Stop traphekje is geschikt voor openingen van 75 tot 80 cm. Als je grotere openingen wilt beveiligen, raden we het Open'n Stop traphekje inclusief verlengstuk van 9 cm (84 - 89 cm) of de Open'n Stop inclusief verlengstuk van 21 cm (96 - 101 cm) aan. Elk model van deze poort kan worden verlengd met maximaal twee uitschuifbare verlengstukken tot een maximale breedte van 122 cm. Met Y-spindels kan het traphekje ook gebruikt worden voor ronde trapleuningen. Opening afmetingen met de extensies: 75 - 80 cm = het traphekje zonder verlengstukken 84 - 89 cm = het traphekje + verlengstuk van 9 cm (apart verkrijgbaar) 93 - 98 cm = het traphekje + twee verlengstukken van 9 cm (apart verkrijgbaar) 96 - 101 cm = het traphekje + verlengstuk van 21 cm (apart verkrijgbaar) 105 - 110 cm = het traphekje + verlengstuk van 9 cm (apart verkrijgbaar) + verlengstuk van 21 cm (apart verkrijgbaar) 117 - 122 cm = het traphekje + twee verlengstukken van 21 cm (apart verkrijgbaar) * Wanneer je de apart verkrijgbare Y-spindels gebrukt in combinatie met de verlengstukken, zijn dezelfde opties mogelijk. Belangrijkste kenmerken Veiligheidshekje voor deuren en trappen van 75 - 80 cm Het traphekje wordt met druk bevestigd, je hoeft dus niet te boren Handmatig vergrendelingsmechanisme met dubbele veiligheidspal Deur opent naar beide kanten met één hand Te bevestigen op ronde trapleuningen met de apart verkrijgbare Y-spindel Afmetingen en gewicht Afmetingen opgebouwd: 75 - 80 x 4 x 77 cm Breedte opening: 75 tot 80 cm (exclusief apart verkrijgbare verlengstukken) Hoogte traphekje: 77 cm Gewicht: 3.8 kg Wat zit er in de verpakking? Hauck Open N Stop traphekje Nederlandstalige handleiding Bevestigingsinstructies De montage van dit product is snel en eenvoudig. De metalen poort wordt met bevestigingsschroeven tussen de muur of tussen het deurkozijn geklemd. Boren is dus niet nodig. Als alle verbindingsstukken en verstelbare schroeven gemonteerd zijn, plaats je het hekje in de deuropening of tussen de muur en trapleuning. Let op: De zijkant is in eerste instantie scheef, maar als je de schroeven bijstelt, bevestigt het sluitingsmechanisme het hekje in stevige parallelle positie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Noma Veiligheidshekje Easy Pressure Fit 75-82 cm metaal zwart 94313

Loading..
Ga naar laagste prjis

Stijlvol Metalen veiligheids deurhek van Noma. Het klemhekje is eenvoudig door een volwassene met 1 hand te openen door de ergonomische handgreep. Het klemhekje kan naar 1 of 2 richtingen geopend worden voor optimale flexibiliteit. Het hekje past in openingen tussen 75 en 82 cm. Met de los verkrijgbare verlengstukken is deze verstelbaar tot maar liefst 138cm. Kenmerken Noma deurhekje Easyclose metaal Ergonomische handgreep is eenvoudig met een hand te openen en sluiten Secundair lock systeem zodat zelfs het meest avontuurlijke kind het hekje niet kan openen Sterk frame met 4 drukpunten biedt een stevige sluiting en maakt boren niet nodig Extra brede opening maakt het gemakkelijk om doorheen te lopen Opening naar 1 of 2 richtingen voor maximale flexibiliteit Vervaardigd in stevig staal Gemonteerd en gebruiksklaar Aanpasbaar voor openingen van 75 cm tot 82 cm veiligheidshek voldoen aan EN 1930;201 Geschikt voor kinderen tot 24 maanden Afmetingen: 73,2 x 4 x 75,4 cm Let op: Dit traphekje heeft een zogenaamd "power frame". Als je de doos opent dan lijkt het of het hekje "scheef" gelast is. Maar als het hekje "klem"gaat zetten tussen de muur dan zul je zien dat het hekje toch perfect past.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - ADSafety

Loading..
Ga naar laagste prjis

Het traphekje van AD Commerce (model: KMS-WL01) creëert een veilige omgeving voor uw kind/huisdier. In tegenstelling tot andere traphekjes is dit traphekje voorzien van een oprolsysteem, erg handig wanneer u het hekje niet nodig heeft en/of ruimte wil besparen. Praktisch en extra veiligheid Doordat dit traphekje gebruik maakt van een oprolsysteem is dit hekje inzetbaar tussen iedere deuropening, gang of trap tot een maximale opening van 140cm. Heeft u het hekje niet nodig? Dan kunt u door gebruik van het oprolsysteem het hekje gemakkelijk opbergen. Naast het feit dat het hekje erg praktisch is, bevat het ook nog eens extra veiligheid d.m.v. de Push & Turn vergrendeling. De Push & Turn vergrendeling zorgt ervoor dat kinderen het hekje onmogelijk open kunnen krijgen. Voordelen ✅ Geen drempel aanwezig ✅ Vergrendelingsoptie ✅ Eenvoudige installatie & verwijdering ✅ Compact ✅ Oprolsysteem ✅ Duurzaam materiaal ✅ Voldoet aan Europese norm EN 1930:2011 Inhoud Oprolbaar traphekje 2 x Bevestigingsmaterialen Handleiding (ENG/NL) Veiligheidswaarschuwingen! Zorg ervoor dat u de handleiding grondig heeft doorgelezen en begrepen voordat u het traphekje plaatst of gebruikt. Niet lezen of opvolgen van de instructies in deze handleiding kan leiden tot gevaarlijke situaties en persoonlijk letsel of schade veroorzaken! Onjuiste plaatsing of bevestiging van het product kan leiden tot gevaarlijke situaties. Wees voorzichtig bij het gebruik van het product! Dit product is niet geschikt voor plaatsing in ramen! Laat een kind nooit zonder toezicht bij het traphekje. Gebruik het traphekje niet als het kind deze zelf kan openen of eroverheen kan klimmen. Additionele informatie Dit product is enkel bedoeld voor huishoudelijk gebruik binnenshuis. Dit product is bedoeld als traphekje voor kinderen in de leeftijd tot 24 maanden en huisdieren met gewicht 4,5 tot 18kg. Dit product mag alleen geplaatst worden bij een trap of in een deuropening met een minimale breedte van 30 cm en een maximale breedte van 140 cm (extra breed model : 180cm) Geschikte oppervlakken voor montage: massief hout, steen of beton Ongeschikte oppervlakken voor montage: alleen gips / pleisterwerk of glas Kiest u voor het oprolbare traphekje van AD Commerce? Dan kiest u voor het waarborgen van de veiligheid van zowel uw trouwe viervoeter als uw kleine! Bestel vandaag nog!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - A3 Baby & Kids SafetyDoor Traphekje

Loading..
Ga naar laagste prjis

Het A3 Safetydoor wit metalen traphek is geheel van wit metaal en biedt optimale veiligheid voor je kindje en een gerust hart voor jezelf. Het hekje is voorzien van een sluiting waarbij 2 handelingen nodig zijn om het hek te kunnen openen. Voor volwassenen is het hekje met 1 hand te openen. Het traphekje is verstelbaar van 75.5 cm tot 116 cm en is traploos in te stellen waardoor deze voor bijna alle deur openingen en trappen geschikt is. Het hekje heeft de veilige hoogte van 80 cm gemeten vanaf de grond. Het hekje zelf is 75 cm hoog. Het is een deurtje en heeft geen drempel in de geopende stand. Het traphekje heeft 1 draairichting, deze is zelf aan te passen aan de thuissituatie. Dit A3 Babydoor traphek wordt compleet geleverd in de kleur wit en er zijn geen verlengstukken nodig. Het hekje wordt aan de muur bevestigd door middel van schroeven.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - ADSafety Oprolbaar Traphekje

Loading..
Ga naar laagste prjis

Het traphekje van AD Commerce (model: KMS-WL01) creëert een veilige omgeving voor uw kind/huisdier. In tegenstelling tot andere traphekjes is dit traphekje voorzien van een oprolsysteem, erg handig wanneer u het hekje niet nodig heeft en/of ruimte wil besparen. Praktisch en extra veiligheid Doordat dit traphekje gebruik maakt van een oprolsysteem is dit hekje inzetbaar tussen iedere deuropening, gang of trap tot een maximale opening van 140cm. Heeft u het hekje niet nodig? Dan kunt u door gebruik van het oprolsysteem het hekje gemakkelijk opbergen. Naast het feit dat het hekje erg praktisch is, bevat het ook nog eens extra veiligheid d.m.v. de Push & Turn vergrendeling. De Push & Turn vergrendeling zorgt ervoor dat kinderen het hekje onmogelijk open kunnen krijgen. Voordelen ✅ Geen drempel aanwezig ✅ Vergrendelingsoptie ✅ Eenvoudige installatie & verwijdering ✅ Compact ✅ Oprolsysteem ✅ Duurzaam materiaal ✅ Voldoet aan Europese norm EN 1930:2011 Inhoud Oprolbaar traphekje 2 x Bevestigingsmaterialen Handleiding (ENG/NL) Veiligheidswaarschuwingen! Zorg ervoor dat u de handleiding grondig heeft doorgelezen en begrepen voordat u het traphekje plaatst of gebruikt. Niet lezen of opvolgen van de instructies in deze handleiding kan leiden tot gevaarlijke situaties en persoonlijk letsel of schade veroorzaken! Onjuiste plaatsing of bevestiging van het product kan leiden tot gevaarlijke situaties. Wees voorzichtig bij het gebruik van het product! Dit product is niet geschikt voor plaatsing in ramen! Additionele informatie Dit product is enkel bedoeld voor huishoudelijk gebruik binnenshuis. Dit product is bedoeld als traphekje voor kinderen in de leeftijd tot 24 maanden en huisdieren met gewicht 4,5 tot 18kg. Dit product mag alleen geplaatst worden bij een trap of in een deuropening met een minimale breedte van 30 cm en een maximale breedte van 140 cm (extra breed model : 180cm) Geschikte oppervlakken voor montage: massief hout, steen of beton Ongeschikte oppervlakken: alleen gips / pleisterwerk of glas Kiest u voor het oprolbare traphekje van AD Commerce? Dan kiest u voor het waarborgen van de veiligheid van zowel uw trouwe viervoeter als uw kleine! Bestel vandaag nog!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - BabyDan Traphekje Deurhekje Klemhekje Danamic 73-93,5 Cm Incl 2 Ext Wit Metaal

Loading..
Ga naar laagste prjis

BabyDan trap en deurhekjes worden in Denemarken geproduceerd volgens de Europese EN:1930. Het Danamic traphekje ( 2 ext ) ( 73-93,5 cm ) is geschikt voor openingen tussen de 73 en 93,5 cm. Wordt geleverd inclusief wallcups en is door een volwassenen met een hand te openen. Het hekje wordt standaard geleverd met een montage sleutel. Gebruik je het hekje breeder dan 86 cm dan moeten de bijgeleverde wallpcups worden gebruikt. Tevens geeft een indicator aan of het hekje goed is gemonteerd. Lees altijd aandachtig de gebruiksaanwijzing voor correct en veilig gebruik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Safety 1st Wall Fix Uitschuifbaar Traphekje

Loading..
Ga naar laagste prjis

Het Safety 1st Wall Fix Extending Metal baby veiligheidshekje opent in beide richtingen, is handig in gebruik, eenvoudig te installeren en heeft geen opstapje om struikelgevaar te voorkomen. Het Wall Fix Extending Metal babyhekje past op openingen van 62 cm tot maximaal 102 cm zonder dat er verlengstukken nodig zijn. Dit brede babyhekje dat in beide richtingen kan worden geopend, is handig in gebruik, en er is geen overstapje om struikelen te veroorzaken. Dit kinderhekje is eenvoudig te installeren aan de boven- of onderkant van een trap en kan snel worden verwijderd met het eenvoudige ontgrendelingsmechanisme. Kan bovenaan of onderaan een trap worden geïnstalleerd. Uitschuifbare panelen vereenvoudigen de installatie - er zijn geen extra verlengstukken nodig. Gemakkelijk met één hand te openen en te sluiten dankzij het kantel- en hefmechanisme.(7kg). Rechtstreeks aan de muur bevestigen. Verwijder van de muur met het ontgrendelingsmechanisme met dubbele werking. Extra breed doorloopgedeelte en geen opstapje. Uitschuifbare poort past op openingen van 62 cm tot 102 cm.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Noma Extending Metal Gate Black (62 cm

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Extending Metal Gate Black van het merk Noma is een uitschuifbaar traphekje. Dit mooie moderne design traphekje is voorzien van een softclose sluit en openingssysteem. Voor de trap opening opent dit hekje in enkelrichting en voor de deuropening in beide richtingen. Het hekje is eenvoudig te installeren. Met een speciaal lock systeem sluit dit hekje zowel boven als onder. Het traphekje kan geplaatst worden in deur- en trapopeningen met een breedte van 62 - 102 cm. Kenmerken Aanpasbaar voor openingen tussen 62 - 102 cm Geen verlengdeel nodig Eenvoudig te installeren en te verwijderen Wordt onder en bovenaan gesloten met een speciaal lock systeem Hek kan op maat worden ingesteld en vastgezet zodat hij de juiste breedte behoudt Hoogte traphek: 73 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Hauck Close N Stop Veiligheidshekje

Loading..
Ga naar laagste prjis

Maak je huis veilig voor jouw kinderen of huisdieren met het Close N Stop deur-/traphekje. Het traphekje heeft een dubbel bevestigingsmechanisme en kan geopend worden met één hand. Dit zorgt ervoor dat jij een hand over hebt om je kindje mee op te tillen. Het traphekje heeft een betrouwbare kindbestendige afsluiting en is geschikt voor deuropeningen en overlopen. Combineer het hekje met onze afzonderlijk verkrijgbare Y-spoelen om hem op overlopen met ronde balken te installeren. Geschikt voor deuropeningen van 84 - 89 cm breed Het Close N Stop traphekje wordt geleverd met een 9 cm uitbreiding. Dit betekent dat hij gebruikt kan worden voor deuropeningen en overlopen met een breedte van 84 tot 89 cm. Als alternatief kan de verlening worden verwijderd en kan het veiligheidshekje worden gebruikt voor openingen van 75 tot 80 cm. Belangrijkste kenmerken Inclusief verlengstuk van 9 cm Voor deuren en trappen van 84 - 89 cm Het traphekje wordt met druk bevestigd, je hoeft dus niet te boren Handmatig vergrendelingsmechanisme met dubbele veiligheidspal Deur opent naar beide kanten met één hand Te bevestigen op ronde trapleuningen met de apart verkrijgbare Y-spindel Afmetingen Afmetingen opgebouwd: 75 - 80 OF 84 - 89 x 4 x 77 cm Breedte opening zonder verlengstuk 75 - 80 cm Breedte opening met verlengstuk 84 - 89 cm Hoogte traphekje: 77 cm Wat zit er in de verpakking? Hauck Close N Stop traphekje Verlengstuk van 9 cm Nederlandstalige handleiding Bevestigingsinstructies De montage van dit product is snel en eenvoudig. De metalen poort wordt met bevestigingsschroeven tussen de muur of tussen het deurkozijn geklemd. Boren is dus niet nodig. Als alle verbindingsstukken (+uitbreiding, indien van toepassing) en verstelbare schroeven gemonteerd zijn, plaats je het hekje in de deuropening of tussen de muur en trapleuning. Let op: De zijkant is in eerste instantie scheef, maar als je de schroeven bijstelt, bevestigt het sluitingsmechanisme het hekje in stevige parallelle positie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Traphekje

Loading..
Ga naar laagste prjis

Bang dat uw kind zonder toezicht de trap opklimt? Of wilt u een kamer afsluiten voor uw huisdier als u even niet in de buurt bent? Dit traphekje is de perfecte oplossing! Met dit luxe oprolbare traphekje kunt u uw deuropening, trap of veranda mooi afscheiden voor uw hond of baby. We hebben het traphekje speciaal ontworpen, zodat u niet hoeft te boren in uw muur. Zo is het traphekje makkelijk te bevestigen en te verplaatsen. Traphekje zonder te boren Wij snappen dat het erg vervelend is om je muur te beschadigen als je een traphekje wil bevestigen. Daarom hebben wij een traphekje ontworpen die je makkelijk kan bevestigen met onze plakstrips, zodat u niet hoeft te boren. Bevestig het traphekje met onze plakstrips, waar je ook wilt. Als u het traphekje niet meer nodig heeft, kan u hem verwijderen zonder dat je schade in de muur achterlaat. Past altijd Ons traphekje is verstelbaar, dus heeft u een kleinere deuropening dan 180 CM is dat geen probleem! Verstel het traphekje naar u gewenste maat, en het traphekje blijft perfect zitten. Veilig en makkelijk We vinden het erg belangrijk dat het traphekje kindvriendelijk is. Daarom hebben we het traphekje zo gemaakt dat uw baby of hond er niet aan kan bezeren. Ook is traphekje voorzien van een makkelijke bevestigings strategie, daardoor kunt u gemakkelijk het hekje verplaatsen en opbergen. Nog meer voordelen: ● Past altijd ● Multifunctioneel ● Installatie zonder te boren ● Voldoet aan de Europese veiligheidseisen ● Inclusief plakstrips en haakjes

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van traphekjes. Er zijn immers 269 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste