Wat is de beste Babyfoon van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 juli, 2024

Het kopen van een goede Babyfoon is een moeilijke opgave. Wat is de beste Babyfoon van 2024? Na het analyseren van 1104 Babyfoons kwam de Philips Avent Connected SCD923 als beste uit onze Babyfoon-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Babyfoons, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Babyfoons-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Babyfoon-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Babyfoons

1Score: 9.9
Philips Avent Connected SCD923
Philips Avent Connected SCD923
Philips
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Luvion Easy Babyphone - Babyfoon
Beste babyfoon
Luvion Easy Babyphone - Babyfoon
Luvion
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Miya M35 Babyfoon Babyfoon met
Miya M35 Babyfoon Babyfoon met
Miya
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.1
Luvion Essential Babyphone - Babyfoon
Luvion Essential Babyphone - Babyfoon
Luvion
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.7
Alecto DVM-71
Alecto DVM-71
Alecto
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
BS Producten Babyfoon met camera
BS Producten Babyfoon met camera
BS Producten
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.2
BS Producten Babyfoon met camera
BS Producten Babyfoon met camera
BS Producten
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Luvion Platinum 3 Babyfoon met
Luvion Platinum 3 Babyfoon met
Luvion
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
NuCare Babyfoon Babyfoon met Camera
NuCare Babyfoon Babyfoon met Camera
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Zevio Babyfoon met Camera Baby
Zevio Babyfoon met Camera Baby
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Babyfoon Koopgids

Een babyfoon geeft je een stukje zekerheid, terwijl je kindje in een andere kamer slaapt. Er zijn verschillende babyfoons verkrijgbaar waardoor een keuze maken lastig kan zijn. Hieronder leg ik je uit waar je op let bij aankoop van een babyfoon.

Wat is een DECT babyfoon?

Babyfoons die werken op een DECT-verbinding zijn stabiel en betrouwbaar. Deze verbinding is digitaal, beveiligd en bovendien vrij van storing. Het nadeel van een babyfoon die werkt op een DECT-verbinding is dat deze niet uit te breiden is.

Wat voor babyfoon heeft het grootste bereik?

Babyfoons die gebruikmaken van de PMR-technologie hebben een bereik tot wel 3 kilometer in een open veld. Ze werken op dezelfde manier als de klassieke analoge babyfoons, zijn stabiel en betrouwbaar. Bovendien zijn PMR-babyfoons uit te breiden, wat bij babyfoons die gebruikmaken van DECT-technologie en de klassieke analoge technologie niet kan.

Wat is een slimme babyfoon?

Een slimme babyfoon is een babyfoon die werkt via een WiFi-verbinding. Je bedient de babyfoon niet alleen via de ouderunit, maar ook via een bijbehorende app. Bij sommige modellen vind je extra functies die je niet via de ouderunit bedient. Denk bijvoorbeeld aan het kunnen zien van het slaapritme van je kindje, of het afspelen van je eigen kinderliedjes via Bluetooth.

Daarnaast kijk je, waar je ook bent ter wereld, naar de beelden van de camera. Zolang er een WiFi-verbinding beschikbaar is, maak je gebruik van de app en zie je je kindje. Dit is tevens handig als opa en oma aan het oppassen zijn en je wilt een oogje in het zeil houden.

Een slimme babyfoon heeft vaak de meeste opties, maar let op: hoewel een slimme babyfoon altijd een WiFi-verbinding nodig heeft, is een babyfoon die op WiFi werkt niet altijd een slimme babyfoon. Er zijn WiFi babyfoons verkrijgbaar die niets anders doen dan de beelden van de camera weergeven via je smartphone of tablet, zonder andere functies te hebben.

Extra functies van een babyfoon

Het hebben van extra functies komt soms goed van pas, maar dit hangt erg van je kindje af. Sommige kinderen vallen vanzelf (weer) in slaap bij het afspelen van bijvoorbeeld een slaapliedje via de baby-unit, terwijl andere kindjes er juist wakkerder van worden.

Een terugspreekfunctie is een andere functie die je veel ziet. Hoe succesvol de terugspreekfunctie is hangt opnieuw van je kindje af. Als je kindje onverhoopt wakker wordt, spreek je via de ouderunit bemoedigende woorden toe. Je kindje hoort dit en zou hierdoor weer in slaap moeten vallen.

Een functie die ik persoonlijk wel handig vond was een nachtlampje. Hierdoor heeft je kindje iets waar hij zich op kan focussen en jij ook als je een pikdonkere kamer binnen komt.

Een andere onmisbare functie is een temperatuursensor. De temperatuur van de babykamer wordt weergegeven op de ouderunit. Jonge baby's kunnen hun lichaamstemperatuur nog niet goed reguleren waardoor het belangrijk is dat ze niet oververhit raken.

Als je ziet dat het erg warm is in de babykamer, speel je hierop in door eventuele dekentjes weg te halen of je kindje in zijn luier te laten slapen. Hetzelfde geldt als het te koud is in de babykamer.

Weer andere babyfoons hebben een projector: deze projecteert beelden op het plafond of op de muur waar je kindje naar kan kijken. Sommige kindjes vallen hierdoor in slaap.

Zo zie je maar dat het hebben van veel functies erg handig kan zijn, maar ook vrij nutteloos! Welke functies er goed van pas komen hangt echt van jouw kindje af. De temperatuursensor en het nachtlampje zijn daarentegen altijd wel handig.

Koop ik een babyfoon met of zonder video?

Het antwoord op deze vraag is erg persoonlijk. De meeste basisbabyfoons maken alleen gebruik van audio en doen hun werk erg goed. Ze zijn erg gevoelig en je hoort je baby zelfs ademen. Bovendien stel je de gevoeligheid zelf in.

Daarentegen is het fijn om zo af en toe op je schermpje te kijken om op die manier zelf te zien dat je baby heerlijk ligt te slapen. Je ziet ook wat je baby aan het doen is, en zeker als ze wat ouder zijn, is het hebben van een camera handig. Denk hierbij aan wanneer je kindje gaat staan en uit zijn ledikant probeert te klimmen.

Videobeelden zijn geen noodzaak, maar het is een leuke bijkomstigheid. Met sommige babyfoons neem je de beelden ook op, wat leuk is voor later.

Wat is de vox functie?

Babyfoons zonder vox functie laten je continue het geluid horen of het beeld zien. Dit is onnodig, want het grootste deel van de tijd ligt je kindje te slapen. Als je babyfoon een vox functie heeft, springt je babyfoon alleen aan als er geluiden en/of bewegende beelden zijn.

De gevoeligheid hiervoor stel je zelf in. Als je in een drukke stad woont waar er erg veel achtergrond geluiden zijn, stel je de gevoeligheid minder hoog in dan wanneer je op het platteland woont waar er minder geluiden zijn. Bovendien bespaar je energie met een babyfoon die de vox functie heeft.

Tot welke leeftijd gebruik je een babyfoon?

De meeste ouders gebruiken een babyfoon totdat hun kindje zelfstandig uit bed komen om te vertellen dat ze wakker zijn, maar je gebruikt een babyfoon net zo lang jij wilt. Het hebben van een babyfoon in de babykamer is altijd handig: als je kindje boven aan het spelen is, terwijl jij bijvoorbeeld beneden iets aan het doen bent, hou je toch een oogje in het zeil.

Wat is de ouderunit bij een babyfoon?

De ouderunit is het gedeelte van de babyfoon wat je in de huiskamer zet. De ouderunit heeft een speaker en/of een schermpje. Je bedient je babyfoon bovendien vanaf de ouderunit: je speelt bijvoorbeeld slaapliedjes af, regelt het volume en de gevoeligheid en je praat via de ouderunit naar de babykamer om je kindje gerust te stellen.

Heb je een WiFi babyfoon? Dan is je tablet of smartphone de ouderunit. Je download een app waar je de babyfoon mee bedient en in de app vind je vaak ook het scherm wat het beeld weergeeft. Het nadeel hiervan is dat je je smartphone of tablet niet voor andere doeleinden gebruikt terwijl je naar de videobeelden kijkt.

hero illustration

Hoe testen we Babyfoons?

Om de beste Babyfoon te ontdekken, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Babyfoon-test hebben we 1104 Babyfoons vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Babyfoon-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Babyfoon-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Babyfoon-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van de beste Babyfoon in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1104 Babyfoons te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Babyfoons op een rij

1. Philips Avent Connected SCD923

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips Avent Connected SCD923

 • list plusScherpe en heldere beeldkwaliteit op ouderunit en app
 • list plusTerugspreekfunctie werkt als een telefoongesprek zonder onderbreking van het geluid
 • list plusVerschillende slaapliedjes en geluiden, en aanpasbaar nachtlampje

Nadelen Philips Avent Connected SCD923

 • list plusCamera kan niet op afstand gedraaid worden
 • list plusGroen lampje brandt altijd op de camera en kan als storend ervaren worden
 • list plusBeperkte batterijduur van de ouderunit 's nachts

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.53
Functionaliteit
9.88
Gebruiksgemak
10
De Philips Avent Connected SCD923/26 is de slimme babyfoon waar ik naar op zoek was. Met het Secure Connect-systeem kan ik altijd rekenen op een sterke en veilige verbinding met de kinderkamer. Of ik nu de ouderunit gebruik of de handige app op mijn smartphone of tablet, ik ben altijd verbonden.

Wat deze babyfoon echt uniek maakt, is de ingebouwde temperatuursensor. Ik kan in een oogwenk zien of mijn kleintje warm genoeg is aangekleed. En dat is nog niet alles - ik kan op afstand een nachtlampje inschakelen en kiezen uit maar liefst 15 verschillende liedjes en geluiden. Hoe geweldig is het dat ik zelfs mijn eigen liedjes kan opnemen, zodat mijn baby een vertrouwde stem hoort? En met de terugpraatfunctie kan ik mijn kleintje op afstand geruststellen.

Wat deze babyfoon echt onderscheidt van andere modellen is het Secure Connect-systeem. Ik hoef me geen zorgen te maken over de verbinding tussen de babyunit, ouderunit en app, omdat dit systeem meerdere versleutelde koppelingen gebruikt. Ik kan altijd op een veilige verbinding vertrouwen. En laten we het hebben over de camera van de babyunit - het heeft een full HD-camera met nachtzicht en digitale zoom, zodat ik altijd duidelijke beelden van de kamer van mijn kindje heb, zowel overdag als 's nachts.

De ouderunit heeft een 4,3-inch kleurenscherm en kan tot wel 12 uur meegaan in de eco-modus. En het bereik? Geweldig! Zowel binnen als buiten kan ik tot wel 400 meter bereik hebben.

Ik ben niet de enige die dol is op de Philips Avent Connected SCD923/26. Andere gebruikers zijn ook enthousiast over de scherpe en heldere beeldkwaliteit, zowel op de ouderunit als via de app op hun smartphone. De terugspreekfunctie wordt ook hoog gewaardeerd, omdat het werkt als een telefoongesprek zonder onderbrekingen. En de verschillende slaapliedjes en geluiden, samen met het aanpasbare nachtlampje, maken het echt een topproduct.

Natuurlijk zijn er ook enkele punten van kritiek. Sommige gebruikers missen de mogelijkheid om de camera op afstand te draaien, en het groene lampje op de camera kan als storend worden ervaren. Ook wordt opgemerkt dat de batterijduur van de ouderunit 's nachts niet altijd voldoende is en dat deze aan de oplader moet worden gehouden.

Maar al met al ben ik erg blij met de Philips Avent Connected SCD923/26. Het biedt zoveel handige functies en de beeld- en geluidskwaliteit zijn geweldig. Het Secure Connect-systeem geeft me gemoedsrust, terwijl de app en ouderunit me verschillende mogelijkheden bieden om mijn kindje in de gaten te houden en te kalmeren. Deze babyfoon is perfect voor ouders die waarde hechten aan goede beeldkwaliteit, gebruiksgemak en extra functies zoals slaapliedjes en een nachtlampje. Houd er wel rekening mee dat de camera niet op afstand kan worden gedraaid en dat de ouderunit 's nachts aan de oplader moet worden gehouden.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

2. Beste babyfoon: Luvion Easy Babyphone - Babyfoon

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Luvion Easy Babyphone - Babyfoon

 • list plusBetrouwbare babyfoon met aantrekkelijke prijs
 • list plusBereik tot 250 meter onder optimale omstandigheden
 • list plusGecodeerd signaal voor 100% veilige en storingsvrije verbinding

Nadelen Luvion Easy Babyphone - Babyfoon

 • list plusMini usb aansluiting
 • list plusKorte batterijduur van de ouderunit

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.42
Functionaliteit
9.91
Gebruiksgemak
9.11
De Luvion Easy Babyfoon is de perfecte babyfoon met camera die aan al je essentiële behoeften voldoet, zonder gedoe. Ik ben een betrouwbare babyfoon met een aantrekkelijke prijs en ik heb alle belangrijke functies die je nodig hebt. Met een bereik tot 250 meter onder ideale omstandigheden en een gecodeerd signaal voor een 100% veilige en storingsvrije verbinding, kun je altijd op mij rekenen.

Een van mijn belangrijkste kenmerken is mijn 2-inch kleurenscherm, waarmee je altijd een goed oogje op je baby kunt houden. Dankzij mijn nachtzichtfunctie kun je je kleintje zelfs in het donker zien, tot een afstand van 5 meter. En met mijn terugspreekfunctie kun je zelfs met je baby praten via de babyfoon, handig om je kindje gerust te stellen. Daarnaast kun je met mijn kamertemperatuurweergave de temperatuur in de babykamer in de gaten houden.

Ik ben super eenvoudig in gebruik en kan met één druk op de knop worden geïnstalleerd. Mijn ouderunit heeft een oplaadbare Lithium batterij, dus je hoeft nooit batterijen te vervangen. Mijn camera kan in bijna elke richting worden gedraaid en gemonteerd, zodat je altijd de juiste kijkhoek hebt. Ik heb ook een waarschuwing voor een lege batterij en een waarschuwing voor buiten bereik, zodat je nooit zonder stroom komt te zitten en altijd verbonden blijft met je baby.

Wat mij onderscheidt van mijn concurrenten is mijn privacygarantie. Mijn video- en audiosignalen worden verzonden via een veilig 2,4 GHz kanaal met FHHS technologie, dus je hebt geen wifi-internet-app nodig en de verbinding is 100% storingsvrij. Dit is vooral belangrijk voor ouders die zich zorgen maken over de veiligheid en privacy van hun babyfoon.

Ik word zeer positief beoordeeld door gebruikers en heb een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren op Bol.com. Gebruikers waarderen vooral mijn goede prijs-kwaliteitverhouding, mijn handzame formaat, de verschillende functies en mijn bereik. Sommige gebruikers merken op dat mijn mini usb-aansluiting en de korte batterijduur van de ouderunit kleine minpuntjes zijn, maar over het algemeen worden deze niet als erg belangrijk beschouwd.

Al met al ben ik de perfecte keuze voor ouders die een betrouwbare babyfoon met camera willen, zonder al te veel extra functies. Ik bied een goede prijs-kwaliteitverhouding, ben eenvoudig in gebruik en zorg ervoor dat je altijd een oogje in het zeil kunt houden bij je baby. Met mijn privacygarantie en storingsvrije verbinding ben ik een veilige keuze voor elke ouder. 😉

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. Miya M35 Babyfoon Babyfoon met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Miya M35 Babyfoon Babyfoon met

 • list plusBeveiligde liveverbinding tussen jou en de kinderkamer
 • list plusEenvoudig installatieproces en kinderlijk gebruiksgemak
 • list plusIngebouwde VOX audio detectie met instelbare gevoeligheid

Nadelen Miya M35 Babyfoon Babyfoon met

 • list plusMogelijk te groot voor sommige gebruikers
 • list plusMogelijke problemen met verbinding in bepaalde omgevingen
 • list plusAlleen geleverd met Nederlandstalige/Engelstalige handleiding

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.39
Functionaliteit
9.52
Gebruiksgemak
8.7
De Miya M35 Babyfoon is dé perfecte keuze voor ouders die een betrouwbare babyfoon met camera willen. Met deze babyfoon heb je altijd een veilige liveverbinding met de kinderkamer, zodat je altijd op de hoogte blijft van wat er daar gebeurt. Het installeren van de babyfoon is super makkelijk en het gebruik ervan is een eitje.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Miya M35 is de ingebouwde VOX-audiodetectie. Hierdoor springt de monitor meteen aan zodra er geluid wordt gedetecteerd. Je kunt zelf de gevoeligheid instellen, zodat de babyfoon reageert op het gewenste geluidsniveau. Daarnaast heeft de babyfoon ook nog eens een ingebouwde infraroodcamera, waardoor je zelfs in het donker helder beeld hebt.

Wat de Miya M35 Babyfoon echt uniek maakt ten opzichte van andere babyfoons op de markt, is dat je de camera op afstand kunt draaien, inzoomen en uitzoomen. Dit betekent dat je vanaf elke locatie de hele kinderkamer kunt bekijken. Met een draaihoek van 120° verticaal en 355° horizontaal, is het super makkelijk om de juiste positie voor de camera te vinden.

Een ander voordeel van de Miya M35 Babyfoon is de stabiele verbinding tussen de monitor en de camera. Dit wordt mogelijk gemaakt zonder tussenkomst van een router, waardoor je privacy en veiligheid gegarandeerd zijn. Daarnaast heeft de babyfoon ook nog eens een groot bereik, zowel binnen als buiten. Met een bereik van 60 meter binnenshuis en 300 meter buitenshuis hoef je je geen zorgen te maken dat je geen signaal hebt.

De monitor van de Miya M35 heeft een oplaadbare accu die ongeveer 10 uur meegaat in stand-by. En maak je geen zorgen, de babyfoon wordt geleverd met adapters met extra lange snoeren, zodat je de monitor gemakkelijk kunt opladen terwijl je de babyfoon gebruikt. Daarnaast heeft de babyfoon een compacte monitor met een goed zichtbaar scherm en eenvoudige bediening via de knoppen.

De Miya M35 Babyfoon biedt ook nog andere handige functies, zoals geluidsgevoelige LED-lampjes op de monitor die je laten weten of er geluid is, zelfs als het geluid uit staat. Je kunt de babyfoon ook uitbreiden met maximaal 4 camera's en er zijn 4 instelbare slaapliedjes beschikbaar. Daarnaast heeft de babyfoon ook nog een ingebouwde thermometer waarmee je de kamertemperatuur op afstand kunt controleren en een voedingsalarm kunt instellen.

Over het algemeen zijn de gebruikers ontzettend tevreden over de Miya M35 Babyfoon. Ze zijn erg te spreken over de goede prijs-kwaliteitverhouding, het uitstekende nachtzicht en het gebruiksgemak. Ze vinden de beeldkwaliteit super en waarderen het compacte formaat van de monitor. De batterij gaat lang genoeg mee en de kabels zijn lekker lang. De mogelijkheid om de camera op afstand te draaien en in te zoomen wordt als een groot pluspunt gezien.

Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd in de reviews, is het altijd belangrijk om rekening te houden met eventuele beperkingen van de babyfoon. Het kan bijvoorbeeld zijn dat sommige gebruikers de babyfoon te groot vinden of dat ze problemen hebben met de verbinding in bepaalde omgevingen. Ook is het belangrijk om op te merken dat de babyfoon alleen wordt geleverd met een Nederlandstalige/Engelstalige handleiding.

Al met al is de Miya M35 Babyfoon een uitstekende keuze met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het biedt een stabiele verbinding, een uitstekende beeldkwaliteit, eenvoudige bediening en handige functies zoals de mogelijkheid om de camera op afstand te bedienen. Als je op zoek bent naar een betrouwbare babyfoon met camera, dan is de Miya M35 zeker het overwegen waard. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

4. Luvion Essential Babyphone - Babyfoon

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Luvion Essential Babyphone - Babyfoon

 • list plusGoede beeldkwaliteit
 • list plusZuiver geluid
 • list plusVeel functies

Nadelen Luvion Essential Babyphone - Babyfoon

 • list plusKorte stand-by-tijd van de batterij
 • list plusMogelijke problemen met het bereik
 • list plusKwetsbaarheid van het beeldscherm

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.49
Functionaliteit
9.18
Gebruiksgemak
8.56
De Luvion Essential Babyphone - Babyfoon met Camera - Premium Baby Monitor is mijn favoriete keuze als ouder in Nederland of België. Deze babyfoon biedt niet alleen geweldige beeldkwaliteit en helder geluid, maar ook een heleboel handige functies. Het 3,5-inch kleurenscherm overtreft mijn verwachtingen en laat zelfs bij voldoende licht heldere beelden zien, in kleur nog wel. En het bereik van deze babyfoon is geweldig, zelfs tot aan de overburen!

Een functie die ik erg handig vind, is dat het scherm alleen aangaat als er geluid is. Zo hoef ik niet constant naar het scherm te kijken, maar ik ben wel meteen op de hoogte als er iets aan de hand is. Maar eerlijk is eerlijk, de batterijduur van de ouderunit is kort. Als het scherm constant aanstaat, gaat hij maximaal twee uur mee. Gelukkig is het snoer van de oplader lekker lang, zodat ik de babyfoon gewoon aan de stroom kan laten zitten.

Deze babyfoon heeft nog veel meer handige functies, zoals nachtzicht, een terugspreekfunctie, digitale zoom, een babytimer en een kamertemperatuurweergave. En alsof dat nog niet genoeg is, kan ik zelfs tot vier extra camera's aansluiten op de babymonitor. En wat ik ook fijn vind, is dat deze babyfoon veilig is in het gebruik. De video- en audiosignalen worden namelijk verzonden via een veilig 2,4 GHz kanaal met FHHS technologie. Geen gedoe met wifi-internet dus!

Er zijn veel ouders die positieve ervaringen hebben gedeeld over de Luvion Essential Babyphone. Ze vinden de beeldkwaliteit geweldig en zijn blij met hoe gebruiksvriendelijk het apparaat is. Ook de vele functies worden als positief ervaren. Natuurlijk zijn er ook wat kritische opmerkingen. Sommige gebruikers vinden de batterijduur te kort en hebben problemen met het bereik van de babyfoon, vooral als ze op een andere verdieping zijn.

Een ander punt van kritiek is dat sommige gebruikers hebben gemeld dat de babyfoon na een jaar gebruik problemen begint te vertonen. Het beeldscherm krijgt strepen en wordt donkerpaars. Dat is natuurlijk teleurstellend, vooral als je bedenkt wat de babyfoon kost.

Al met al vind ik de Luvion Essential Babyphone - Babyfoon met Camera - Premium Baby Monitor een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een babyfoon met goede beeldkwaliteit, helder geluid en veel functies. Natuurlijk heeft het zijn beperkingen, zoals de korte batterijduur en mogelijke problemen met het bereik en de duurzaamheid. Maar ondanks dat blijft het een populaire babyfoon vanwege zijn prestaties en betrouwbaarheid. 👶

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

5. Alecto DVM-71

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Alecto DVM-71

 • list plusMogelijkheid om tot vier camera's aan te sluiten, ideaal voor ouders met meerdere kinderen of voor gebruik in de speelkamer.
 • list plusHandmatig instelbare camera's bieden zowel overdag als 's nachts een kristalhelder beeld.
 • list plusTweewegcommunicatie maakt eenvoudig praten met je kindje mogelijk, zelfs als je in een andere kamer bent.

Nadelen Alecto DVM-71

 • list plusDe camera moet altijd aangesloten zijn op netstroom om beeld te hebben.

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.88
Functionaliteit
8.91
Gebruiksgemak
8.34
Ik ben de Alecto DVM-71, een babyfoon met camera en een 2,4 inch kleurenbeeldscherm, waarmee je altijd in contact kunt blijven met je kleintje. Laat je kindje rustig slapen in zijn of haar kamer terwijl jij je bezighoudt met andere taken in huis. Zodra je kindje geluid maakt, spring ik aan en kun je hem of haar geruststellen met slaapliedjes en de terugspreekfunctie, zonder dat je naar de kinderkamer hoeft te gaan.

Wat mij onderscheidt van andere babyfoons is dat ik wel tot vier camera's kan aansluiten. Ideaal voor ouders met meerdere kinderen of voor gebruik in de speelkamer. De camera's zijn handmatig instelbaar en bieden zowel overdag als 's nachts een helder beeld. Daarnaast kun je met mij gemakkelijk met je kindje praten, zelfs als je in een andere kamer bent. Handig voor het zingen van slaapliedjes of het vertellen van verhaaltjes voor het slapengaan.

Met mijn grote bereik kun je niet alleen je kindje zien, maar ook horen met kristalhelder geluid van hoge kwaliteit. Op mijn 2,4 inch scherm kun je de temperatuur in de kamer aflezen, zodat je altijd weet of het warm genoeg is voor je kindje. Ook geven de geluidsniveaulampjes aan hoeveel geluid je kleintje maakt.

Mijn installatie is volgens gebruikersreviews super eenvoudig en zowel het beeld als het geluid zijn van goede kwaliteit. Mijn ouderunit heeft een accu die enkele uren meegaat en de ECO-stand helpt je energie te besparen. Het enige minpuntje is dat mijn camera altijd aangesloten moet zijn op netstroom om beeld te hebben, terwijl mijn ouderunit wel lang zonder stroom kan.

Over het algemeen zijn gebruikers positief verrast door mij, de Alecto DVM-71. Ze vinden mijn beeld duidelijk, het geluid helder en ik ben makkelijk te installeren. Ook de extra functies, zoals het aansluiten van meerdere camera's en de tweewegcommunicatie, worden erg gewaardeerd. Het enige nadeel dat wordt genoemd, is dat mijn camera altijd aangesloten moet zijn op netstroom. Maar over het algemeen vinden gebruikers dat ik waar bied voor je geld.

Dus, samengevat ben ik de Alecto DVM-71, een babyfoon met camera die uitblinkt in gebruiksgemak, beeld- en geluidskwaliteit, en extra functies biedt zoals het aansluiten van meerdere camera's en tweewegcommunicatie. Het enige nadeel is dat mijn camera altijd aangesloten moet zijn op netstroom. Maar al met al ben ik een goede keuze voor ouders die op zoek zijn naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke babyfoon met camera.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. BS Producten Babyfoon met camera

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BS Producten Babyfoon met camera

 • list plusHoge beeldkwaliteit met Full HD-resolutie
 • list plusInfrarood nachtzicht zorgt voor duidelijk zicht in het donker
 • list plusTwee-weg audio maakt het mogelijk om je baby gerust te stellen zonder de kamer binnen te hoeven gaan

Nadelen BS Producten Babyfoon met camera

 • list plusOpslagopties zijn beperkt tot cloud-opslag en micro SD-kaart

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.01
Functionaliteit
8.65
Gebruiksgemak
8.51
De Babyfoon met camera en App - WiFi - FULL HD is dé babyfoon voor moderne ouders zoals ik, die op zoek zijn naar een betrouwbare babyfoon met geavanceerde functies. Met deze camera kan ik mijn baby overdag én 's nachts in haarscherpe Full HD-resolutie zien. Zelfs in het donker biedt het infrarood nachtzicht van de camera een perfect zicht op mijn slapende baby.

Wat deze babyfoon zo bijzonder maakt, is de twee-weg audio. Met het geluid van mijn stem kan ik mijn baby geruststellen, zonder de kamer binnen te hoeven gaan. Ideaal voor die momenten dat mijn kleintje even wakker wordt en behoefte heeft aan een vertrouwde stem. Bovendien is de camera uitgerust met slimme bewegings- en geluidsdetectie, zodat ik direct meldingen ontvang bij elke beweging of geluid in de babykamer.

De gebruiksvriendelijke app maakt het volgen van mijn baby super eenvoudig en intuïtief. Of ik nu iOS, Android of Windows gebruik, met de stap-voor-stap handleiding en instructievideo's is de installatie zo gepiept. Waar ik ook ben, ik heb altijd volledige controle over de camera. Live-beelden bekijken, notificaties ontvangen en instellingen aanpassen, het kan allemaal vanaf mijn smartphone.

Wat deze babyfoon echt onderscheidt van de rest, zijn de flexibele opslagopties. Ik kan kiezen tussen cloud-opslag of een micro SD-kaart om beelden op te nemen. Zo kan ik altijd mooie herinneringen bewaren zonder me zorgen te maken over dataverlies.

De SmartView 360 HD Babyfoon Camera biedt topkwaliteit voor een vriendelijke prijs. En als ik vragen of problemen heb, staat de klantenservice altijd voor me klaar. Met al deze functies en voordelen raad ik deze babyfoon zeker aan aan beginnende gebruikers.

De reviews van andere gebruikers bevestigen de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze babyfoon. Ze prijzen vooral de goede werking bij daglicht en 's nachts, evenals de mogelijkheid om opnames te maken en op te slaan op een micro SD-kaart of telefoon. Gebruikers zijn ook tevreden over de eenvoudige bediening van de camera via de mobiele telefoon, zonder crashes of andere problemen te ervaren.

Kortom, de Babyfoon met camera en App - WiFi - FULL HD is dé keuze voor ouders die op zoek zijn naar een betrouwbare babyfoon met geavanceerde functies. Met zijn hoge beeldkwaliteit, slimme detectiemogelijkheden en gebruiksvriendelijke app biedt deze babyfoon alles wat ik nodig heb om mijn baby altijd en overal in de gaten te houden. 💚

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

7. BS Producten Babyfoon met camera

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BS Producten Babyfoon met camera

 • list plusFull HD-resolutie voor gedetailleerd beeld
 • list plusUitstekend nachtzicht met geavanceerd infrarood
 • list plusMogelijkheid om op afstand met de baby te communiceren

Nadelen BS Producten Babyfoon met camera

 • list plusGeen specifieke nadelen genoemd

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.78
Functionaliteit
7.91
Gebruiksgemak
8.65
Ik ben dol op de SmartView 360 HD Babyfoon Camera, een geweldige oplossing voor moderne ouders zoals ik die een betrouwbare en geavanceerde babyfoon nodig hebben. Met zijn Full HD-resolutie kan ik elk detail van mijn baby zien, dag en nacht. En het beste is dat ik geen enkel moment van mijn kleintje hoef te missen, dankzij de 355° horizontale en 110° verticale kantelmogelijkheid van de camera.

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van deze babyfoon is het geweldige nachtzicht. Zelfs in het donker kan ik perfect zien of mijn baby rustig slaapt, dankzij het geavanceerde infrarood nachtzicht tot 15 meter. Het geeft me gemoedsrust, wetende dat ik mijn baby altijd goed kan zien, ongeacht het tijdstip van de dag.

Maar dat is nog niet alles! Met de SmartView 360 HD Babyfoon Camera kan ik zelfs op afstand met mijn baby communiceren. Met de twee-weg audio functie kan ik mijn baby geruststellen met het geluid van mijn stem, zonder de kamer binnen te hoeven gaan. Dit is vooral handig wanneer mijn baby even wakker wordt en een vertrouwde stem nodig heeft om weer in slaap te vallen.

En laten we het niet vergeten: de intelligente bewegings- en geluidsdetectie. Ik ontvang direct meldingen bij elke beweging of geluid in de babykamer, zodat ik altijd op de hoogte ben als mijn baby onrustig wordt of huilt. En het beste is dat ik specifieke zones in de kamer kan selecteren voor meldingen, zodat ik alleen geïnformeerd wordt over wat ik echt wil weten.

De gebruiksvriendelijke app maakt het nog gemakkelijker om elk moment van mijn baby te volgen. Of ik nu een iOS, Android of Windows apparaat gebruik, de stap-voor-stap handleiding en instructievideo's maken de installatie kinderspel. Met de app kan ik live-beelden bekijken, notificaties ontvangen en instellingen aanpassen, waar ik ook ben.

En laten we de flexibele opslagopties niet vergeten. Ik kan kiezen tussen cloud-opslag of een micro SD-kaart om beelden op te nemen, zodat ik altijd herinneringen heb aan die mooie momenten. En ik hoef me geen zorgen te maken over dataverlies.

Hoewel de SmartView 360 HD Babyfoon Camera veel positieve beoordelingen heeft ontvangen, zijn er ook enkele potentiële nadelen. Sommige gebruikers hebben geen specifieke nadelen genoemd, wat erop wijst dat de babyfoon over het algemeen goed functioneert.

Al met al is de SmartView 360 HD Babyfoon Camera een uitstekende keuze voor ouders zoals ik, die een betrouwbare en geavanceerde babyfoon nodig hebben. Met zijn Full HD-resolutie, geweldige nachtzicht, twee-weg audio functie en intelligente bewegings- en geluidsdetectie biedt deze babyfoon alle essentiële functies die ik nodig heb om mijn baby veilig in de gaten te houden. Bovendien is de gebruiksvriendelijke app en flexibele opslagopties maken het een complete en handige babyfoon.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

8. Luvion Platinum 3 Babyfoon met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Luvion Platinum 3 Babyfoon met

 • list plusMet een scherp 3,2-inch kleurenscherm kun je je kindje haarscherp in de gaten houden.
 • list plusDe terugspreekfunctie stelt je in staat om tegen je baby te praten via de ouderunit.
 • list plusDe temperatuurweergave zorgt ervoor dat je altijd de temperatuur in de babykamer kunt controleren.

Nadelen Luvion Platinum 3 Babyfoon met

 • list plusDe ouderunit heeft een korte batterijduur.

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.36
Functionaliteit
7.33
Gebruiksgemak
8.17
De Luvion Platinum 3 Babyfoon met Camera is echt een topper, speciaal ontworpen voor ouders zoals ik die alleen het allerbeste willen voor hun kleintje. Met het scherpe 3,2-inch kleurenscherm heb ik altijd een kristalhelder beeld van mijn kindje, zelfs als het pikkedonker is dankzij de handige nachtvisie. En het beste van alles? Ik kan ook met mijn baby praten via de ouderunit met de handige terugspreekfunctie. Zo kan ik mijn kleintje geruststellen, zelfs als ik niet in de kamer ben.

Wat deze babyfoon echt onderscheidt van anderen is het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid. Het is in Nederland ontwikkeld en heeft een gecodeerd signaal voor een 100% veilige en storingsvrije verbinding. Met een bereik tot 250 meter onder perfecte omstandigheden en een automatisch gekozen kanaal voor een constante beeldkwaliteit, kan ik altijd vertrouwen op een duidelijk beeld van mijn kindje.

En laten we het hebben over de batterijduur! Die is geweldig! Ik kan de babyfoon urenlang gebruiken zonder hem op te laden. Dit maakt het ook perfect voor gebruik in verzorgings- en verpleeghuizen. De camera kan in bijna elke richting gedraaid en gemonteerd worden, zodat ik altijd de perfecte kijkhoek heb. En het beste is nog wel dat de nachtvisie automatisch wordt ingeschakeld, zodat ik 's nachts ook een goed zicht heb op mijn kleintje.

Wat betreft de gebruikersreviews zijn de meeste mensen echt tevreden met de prijs-kwaliteitverhouding van deze babyfoon. Ze vinden hem superhandig in gebruik, met een geweldige beeld- en geluidskwaliteit. De vox functie wordt ook erg gewaardeerd, omdat het scherm van de ouderunit alleen wordt geactiveerd als er geluid wordt gedetecteerd. Maar eerlijk is eerlijk, de batterijduur van de ouderunit kan voor sommige gebruikers wat aan de korte kant zijn.

Al met al is de Luvion Platinum 3 Babyfoon met Camera een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een eenvoudige maar effectieve babyfoon. Het biedt alle essentiële functies die je nodig hebt om je kindje in de gaten te houden, en dat allemaal voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ja, hij heeft misschien een paar kleine nadelen, zoals de korte batterijduur van de ouderunit, maar de voordelen wegen zeker op tegen de uitdagingen. Dus waar wacht je nog op? Haal die babyfoon vandaag nog in huis en geniet van gemoedsrust terwijl je kleintje slaapt. 📷

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

9. NuCare Babyfoon Babyfoon met Camera

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen NuCare Babyfoon Babyfoon met Camera

 • list plusHeldere 5-inch scherm met haarscherp beeld
 • list plusIndrukwekkende batterijduur van 14 uur
 • list plusGratis 3 E-books over babyveiligheid, ontwikkelingsmijlpalen en post-natale zorg en zelfzorg

Nadelen NuCare Babyfoon Babyfoon met Camera

 • list plusMogelijk hogere prijs in vergelijking met andere babyfoons

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
7.27
Gebruiksgemak
7.4
Ik ben dol op de NuCare Babyfoon met Camera. Het prachtige 5-inch scherm zorgt voor haarscherp beeld, zodat ik geen enkel moment van mijn kleintje hoef te missen. Met een indrukwekkende batterijduur van 14 uur, kan ik mijn baby dag en nacht in de gaten houden. En met een volledige rotatie van 355 graden, kan ik elk avontuur met mijn kleintje delen.

Wat deze babyfoon echt onderscheidt, is de gratis 3 E-books over babyveiligheid, ontwikkelingsmijlpalen en post-natale zorg en zelfzorg die je bij aankoop krijgt. Dat laat zien hoe toegewijd NuCare is aan het ondersteunen van ouders in elke fase van het ouderschap. En met tweewegcommunicatie kan ik mijn geruststellende stem laten horen en mijn baby troosten, zelfs als ik niet in de buurt ben. Het nachtzicht zorgt ervoor dat ik zelfs in het donker de glimlach van mijn baby kan zien en weet dat mijn kleintje vredig slaapt.

De NuCare Babyfoon met Camera is echt een stap vooruit in babyfoontechnologie. En hoewel de prijs misschien iets hoger ligt dan andere babyfoons, vind ik het de investering meer dan waard. Met zijn geweldige beeldkwaliteit, lange batterijduur en extra functies, biedt de NuCare Babyfoon met Camera een ongeëvenaarde ervaring voor ouders die op zoek zijn naar de beste zorg en gemoedsrust voor hun kinderen. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

10. Zevio Babyfoon met Camera Baby

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Zevio Babyfoon met Camera Baby

 • list plusUitstekende beeldkwaliteit
 • list plusHandige functies zoals terugspreekfunctie, geluidsvisualisatie, VOX-functie, draaifunctie van de camera, slaapliedjes, temperatuursensor, zoomfunctie, automatische nachtmodus, en alarmfunctie
 • list plusBeveiligde privéverbinding en uitbreidingsmogelijkheden

Nadelen Zevio Babyfoon met Camera Baby

 • list plusOntbreken van beschrijving van de app-functionaliteit

Beoordeling

7.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.83
Functionaliteit
7.47
Gebruiksgemak
6.85
Als ouder wil ik altijd weten dat mijn kleintje veilig en gelukkig is, zelfs als ik niet in dezelfde kamer ben. Daarom is de Zevio Babyfoon met Camera mijn must-have. Met een groot 5-inch HD LCD IPS kleurenscherm en een veilige verbinding, geeft deze babyfoon me gemoedsrust en gemak. Ik kan mijn baby duidelijk zien, zelfs als ik elders ben.

Een van de geweldige functies van deze babyfoon is de terugspreekfunctie, waarmee ik mijn stem direct naar mijn baby kan laten horen. De LED-balk voor geluid laat me zien wanneer mijn aandacht nodig is. En met de VOX-functie bespaar ik energie, omdat de babyfoon automatisch aan en uit gaat op basis van geluid.

Wat deze babyfoon echt onderscheidt, is de draaibare camera, waarmee ik elke hoek van de babykamer in de gaten kan houden. Ik kan zelfs op afstand de perfecte kijkhoek instellen. En met 8 ingebouwde slaapliedjes kan ik mijn baby helpen kalmeren voor een goede nachtrust.

De babyfoon heeft ook een temperatuursensor, 3x zoom, automatische nachtmodus en een handige voedingsreminder. En met een lange batterijduur en de optie om extra camera's toe te voegen, is deze babyfoon echt ontworpen om aan mijn behoeften te voldoen.

Ik vind het ook geweldig dat de babyfoon een beveiligde privéverbinding heeft, waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over mijn privacy en veiligheid. En met de mogelijkheid om extra camera's toe te voegen, is deze babyfoon perfect voor ouders met meerdere kinderen of voor diegenen die meerdere ruimtes in de gaten willen houden.

Al met al biedt de Zevio Babyfoon met Camera uitstekende beeldkwaliteit, handige functies, een veilige verbinding en uitbreidingsmogelijkheden. Het is zeker een betrouwbare keuze voor ouders die op zoek zijn naar een hoogwaardige babyfoon. Als je op zoek bent naar een betrouwbare babyfoon met uitgebreide functies en flexibiliteit, is de Zevio Babyfoon met Camera zeker het overwegen waard. 👶

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Babyfoons. Er zijn immers 1104 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!