Wat is de beste babyfoon van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 21 september, 2023

Het aanschaffen van een goede babyfoon is een moeilijke opgave. Wat is de beste babyfoon van 2023? Na het onderzoeken van 425 babyfoons kwam de Luvion Easy Babyphone - Babyfoon wit als beste uit onze babyfoon-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de babyfoons, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 babyfoons-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige babyfoon-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste babyfoons

1Score: 9.8
Luvion Easy Babyphone - Babyfoon wit
Beste Babyfoon voor lange afstanden
Luvion Easy Babyphone - Babyfoon wit
Luvion
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Luvion Icon Clear 70 wit
Luvion Icon Clear 70 wit
Luvion
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.5
Miya M35 Babyfoon Babyfoon met m35 zwart
Miya M35 Babyfoon Babyfoon met m35 zwart
Miya
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.4
Needs!® Full HD Wifi Babyfoon zwart
Needs!® Full HD Wifi Babyfoon zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.4
Luvion Platinum 3 Black Babyfoon zwart
Beste Babyfoon voor meerdere kinderen
Luvion Platinum 3 Black Babyfoon zwart
Luvion
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Alecto DVM-71 wit-taupe
Beste Babyfoon met camera
Alecto DVM-71 wit-taupe
Alecto
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.3
Victure Babyfoon Met Camera En wit
Victure Babyfoon Met Camera En wit
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.3
Alecto DBX-85 LIMITED
Alecto DBX-85 LIMITED
Alecto
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Alecto DBX-110 Full Eco DECT
Alecto DBX-110 Full Eco DECT
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Alecto DBX-85 ECO - Full wit-blauw
Alecto DBX-85 ECO - Full wit-blauw
Alecto
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Babyfoon Koopgids

Een babyfoon geeft je een stukje zekerheid, terwijl je kindje in een andere kamer slaapt. Er zijn verschillende babyfoons verkrijgbaar waardoor een keuze maken lastig kan zijn. Hieronder leg ik je uit waar je op let bij aankoop van een babyfoon.

Wat is een DECT babyfoon?

Babyfoons die werken op een DECT-verbinding zijn stabiel en betrouwbaar. Deze verbinding is digitaal, beveiligd en bovendien vrij van storing. Het nadeel van een babyfoon die werkt op een DECT-verbinding is dat deze niet uit te breiden is.

Wat voor babyfoon heeft het grootste bereik?

Babyfoons die gebruikmaken van de PMR-technologie hebben een bereik tot wel 3 kilometer in een open veld. Ze werken op dezelfde manier als de klassieke analoge babyfoons, zijn stabiel en betrouwbaar. Bovendien zijn PMR-babyfoons uit te breiden, wat bij babyfoons die gebruikmaken van DECT-technologie en de klassieke analoge technologie niet kan.

Wat is een slimme babyfoon?

Een slimme babyfoon is een babyfoon die werkt via een WiFi-verbinding. Je bedient de babyfoon niet alleen via de ouderunit, maar ook via een bijbehorende app. Bij sommige modellen vind je extra functies die je niet via de ouderunit bedient. Denk bijvoorbeeld aan het kunnen zien van het slaapritme van je kindje, of het afspelen van je eigen kinderliedjes via Bluetooth.

Daarnaast kijk je, waar je ook bent ter wereld, naar de beelden van de camera. Zolang er een WiFi-verbinding beschikbaar is, maak je gebruik van de app en zie je je kindje. Dit is tevens handig als opa en oma aan het oppassen zijn en je wilt een oogje in het zeil houden.

Een slimme babyfoon heeft vaak de meeste opties, maar let op: hoewel een slimme babyfoon altijd een WiFi-verbinding nodig heeft, is een babyfoon die op WiFi werkt niet altijd een slimme babyfoon. Er zijn WiFi babyfoons verkrijgbaar die niets anders doen dan de beelden van de camera weergeven via je smartphone of tablet, zonder andere functies te hebben.

Extra functies van een babyfoon

Het hebben van extra functies komt soms goed van pas, maar dit hangt erg van je kindje af. Sommige kinderen vallen vanzelf (weer) in slaap bij het afspelen van bijvoorbeeld een slaapliedje via de baby-unit, terwijl andere kindjes er juist wakkerder van worden.

Een terugspreekfunctie is een andere functie die je veel ziet. Hoe succesvol de terugspreekfunctie is hangt opnieuw van je kindje af. Als je kindje onverhoopt wakker wordt, spreek je via de ouderunit bemoedigende woorden toe. Je kindje hoort dit en zou hierdoor weer in slaap moeten vallen.

Een functie die ik persoonlijk wel handig vond was een nachtlampje. Hierdoor heeft je kindje iets waar hij zich op kan focussen en jij ook als je een pikdonkere kamer binnen komt.

Een andere onmisbare functie is een temperatuursensor. De temperatuur van de babykamer wordt weergegeven op de ouderunit. Jonge baby's kunnen hun lichaamstemperatuur nog niet goed reguleren waardoor het belangrijk is dat ze niet oververhit raken.

Als je ziet dat het erg warm is in de babykamer, speel je hierop in door eventuele dekentjes weg te halen of je kindje in zijn luier te laten slapen. Hetzelfde geldt als het te koud is in de babykamer.

Weer andere babyfoons hebben een projector: deze projecteert beelden op het plafond of op de muur waar je kindje naar kan kijken. Sommige kindjes vallen hierdoor in slaap.

Zo zie je maar dat het hebben van veel functies erg handig kan zijn, maar ook vrij nutteloos! Welke functies er goed van pas komen hangt echt van jouw kindje af. De temperatuursensor en het nachtlampje zijn daarentegen altijd wel handig.

Koop ik een babyfoon met of zonder video?

Het antwoord op deze vraag is erg persoonlijk. De meeste basisbabyfoons maken alleen gebruik van audio en doen hun werk erg goed. Ze zijn erg gevoelig en je hoort je baby zelfs ademen. Bovendien stel je de gevoeligheid zelf in.

Daarentegen is het fijn om zo af en toe op je schermpje te kijken om op die manier zelf te zien dat je baby heerlijk ligt te slapen. Je ziet ook wat je baby aan het doen is, en zeker als ze wat ouder zijn, is het hebben van een camera handig. Denk hierbij aan wanneer je kindje gaat staan en uit zijn ledikant probeert te klimmen.

Videobeelden zijn geen noodzaak, maar het is een leuke bijkomstigheid. Met sommige babyfoons neem je de beelden ook op, wat leuk is voor later.

Wat is de vox functie?

Babyfoons zonder vox functie laten je continue het geluid horen of het beeld zien. Dit is onnodig, want het grootste deel van de tijd ligt je kindje te slapen. Als je babyfoon een vox functie heeft, springt je babyfoon alleen aan als er geluiden en/of bewegende beelden zijn.

De gevoeligheid hiervoor stel je zelf in. Als je in een drukke stad woont waar er erg veel achtergrond geluiden zijn, stel je de gevoeligheid minder hoog in dan wanneer je op het platteland woont waar er minder geluiden zijn. Bovendien bespaar je energie met een babyfoon die de vox functie heeft.

Tot welke leeftijd gebruik je een babyfoon?

De meeste ouders gebruiken een babyfoon totdat hun kindje zelfstandig uit bed komen om te vertellen dat ze wakker zijn, maar je gebruikt een babyfoon net zo lang jij wilt. Het hebben van een babyfoon in de babykamer is altijd handig: als je kindje boven aan het spelen is, terwijl jij bijvoorbeeld beneden iets aan het doen bent, hou je toch een oogje in het zeil.

Wat is de ouderunit bij een babyfoon?

De ouderunit is het gedeelte van de babyfoon wat je in de huiskamer zet. De ouderunit heeft een speaker en/of een schermpje. Je bedient je babyfoon bovendien vanaf de ouderunit: je speelt bijvoorbeeld slaapliedjes af, regelt het volume en de gevoeligheid en je praat via de ouderunit naar de babykamer om je kindje gerust te stellen.

Heb je een WiFi babyfoon? Dan is je tablet of smartphone de ouderunit. Je download een app waar je de babyfoon mee bedient en in de app vind je vaak ook het scherm wat het beeld weergeeft. Het nadeel hiervan is dat je je smartphone of tablet niet voor andere doeleinden gebruikt terwijl je naar de videobeelden kijkt.

hero illustration

Hoe testen we babyfoons?

Om de beste babyfoon te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze babyfoon-test hebben we 425 babyfoons geanalyseerd.

illustration

De eerste variabel in onze babyfoon-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze babyfoon-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne babyfoon-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van het meest geschikte babyfoon in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 425 babyfoons te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste babyfoons in een makkelijke lijst

1. Beste Babyfoon voor lange afstanden: Luvion Easy Babyphone - Babyfoon wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Luvion Easy Babyphone - Babyfoon wit

 • list plusDeze babyfoon heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
 • list plusDeze babyfoon is eenvoudig te bedienen.
 • list plusHet heeft een heldere display, waardoor het eenvoudig te zien is.

Nadelen Luvion Easy Babyphone - Babyfoon wit

 • list plusDeze babyfoon heeft een matige geluidskwaliteit.
 • list plusDe batterijduur is kort, wat een nadeel is.
 • list plusEr is geen indicatie oplaadtijd, wat een nadeel is.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.3

Dé no-nonsense babyfoon met camera. Zoek je gewoon een betrouwbare beeldbabyfoon zonder al teveel poespas en een aantrekkelijke prijs? Maar één die wel gewoon voorzien is van alle essentiële zaken zoals een goed bereik, scherp beeld, helder geluid, VOX functie en een terugspreekfunctie. Dan biedt deze Easy babyfoon van het premium merk Luvion precies wat je zoekt. De Luvion Easy is zeer gemakkelijk in gebruik en is met één druk op de knop te installeren. Deze babyfoon is dan ook best reviewed op Kieskeurig.nl en heeft eveneens een Kooptip van Besteproduct.nl verkregen. Daarbij is tevens de privacy gegarandeerd doordat de video -en audiosignalen verzonden worden via een veilig 2,4Ghz kanaal door middel van FHHS technologie en er dus geen enkel wifi-internet-app aan te pas komt. Deze technologie is 100% storingsvrij. Deze Luvion Easy babyfoon wordt inmiddels door honderdduizenden ouders plezierig gebruikt en is compleet doorontwikkeld; vanaf de lancering zijn op basis van feedback en reviews continue de hardware en software aangepast voor een optimale prestatie en betrouwbaarheid. Op Bol.com zijn er inmiddels meer dan 2000 reviews met een gemiddelde waardering van 4,4 sterren. Samenvatting: 2 inch kleurenmonitor Nachtzicht: bekijk je kindje ook in donker Terugspreekfunctie: praat tegen je baby via de babyfoon Kamertemperatuur weergave: houd de temperatuur in de babykamer in de gaten Ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld opa & oma (eenvoudig in gebruik) Wordt door z'n gebruiksgemak en betrouwbaarheid veelvuldig gebruikt in verzorgingshuizen & verpleeghuizen etc. Lange batterijduur Specificaties Gecodeerd signaal zorgt voor een 100% volledige veilige en storingsvrije connectie Bereik tot 250m onder optimale omstandigheden (open veld) Automatisch gekozen kanaal voor een constante beeld kwaliteit De ouderunit is voorzien van een oplaadbare Lithium batterij De camera is in vrijwel iedere richting te draaien en monteren Nachtzicht wordt automatisch ingeschakeld. Nachtzicht tot 5 meter. Eenvoudig in te stellen volume en gevoeligheid Eenvoudig en snel te installeren Batterijen-leeg waarschuwing Buiten-bereik waarschuwing Ontwikkeld in Nederland VOX functie activeert de babyfoon bij geluid Goed om te weten over beeldbabyfoons: Verbinding: Het aangegeven bereik van de babyfoon is een fabrieksopgave en gemeten in open veld. Het bereik binnenshuis is minder groot. Hier wordt het maximale bereik van de babyfoon beïnvloed door dikke betonnen muren die vaak voorkomen in nieuwbouw woningen, andere signalen in huis en de sterkte daarvan en geïsoleerde vloeren en muren. Als deze factoren bij jou thuis van toepassing zijn dan moet je er rekening mee houden dat het bereik van de babyfoon niet groter is dan 50 meter. Stand-by-tijd: De batterijduur van de babyfoon is afhankelijk van het gebruik. Een babyfoon met accu is vergelijkbaar met een smartphone die harder leegloopt wanneer je bijvoorbeeld een filmpje afspeelt. Bij continu gebruik of gebruik van langere periode met ingeschakelde camera zal de batterijduur sneller afnemen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

2. Luvion Icon Clear 70 wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Luvion Icon Clear 70 wit

 • list plusDeze babyfoon heeft een groot bereik, waardoor je je kindje overal in huis in de gaten kunt houden.
 • list plusDe camera heeft een hoge resolutie, waardoor je je kindje duidelijk kunt zien.
 • list plusDe babyfoon heeft een terugspreekfunctie, waardoor je je kindje gerust kunt stellen zonder naar de kamer te hoeven gaan.

Nadelen Luvion Icon Clear 70 wit

 • list plusDe babyfoon heeft geen slaapliedjes, wat voor sommige ouders een gemis kan zijn.
 • list plusDe babyfoon is aan de prijzige kant, wat voor sommige ouders een drempel kan zijn.
 • list plusDe babyfoon heeft geen temperatuursensor, wat voor sommige ouders een belangrijke functie kan zijn.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.2

NIEUW!! INTRODUCTIEAANBIEDING! De Luvion Icon Clear 70 is een uitstekende audio babyfoon die garant staat voor een kristalhelder geluid, 100% storingvrije en veilige verbinding. Deze nieuwe premium DECT-babyfoon van het bewezen kwaliteitsmerk Luvion kan alles wat een audio babyfoon echt nodig heeft. Top kwaliteit audio en handige visuele indicatie De Hi-definition sound zorgt voor de best mogelijke geluidskwaliteit, deze kan op het door jou gewenste volumeniveau worden ingesteld. Tevens beschikt de Icon clear 70 over een visuele volume indicatie waardoor je zelf ook visueel wordt gewaarschuwd, bijvoorbeeld als je het geluid even hebt uitgeschakeld. Ruim bereik en lange accuduur De babyfoon heeft een bereik tot 300 meter buitenshuis en 50 meter binnenshuis. De ouderunit is tot wel 18 uur draadloos te gebruiken voordat de ouderunit moet worden opgeladen met de meegeleverde adapter. Zekerheid van continue contact Door de out of range en oplaadwaarschuwing ben je er zeker van dat je altijd contact hebt met de babykamer. Je zal namelijk altijd direct op de hoogte worden gebracht als dit niet het geval is wanneer het bereik weg is gevallen of de accu bijna leeg is. Dit is belangrijk om te voorkomen dat de baby ligt te huilen terwijl jij denkt dat alles rustig is omdat de babyfoon leeg is of het bereik weggevallen. Veiligheid voorop. Specificaties Icon Clear 70 DECT-Babyfoon DECT-technologie zorgt voor een 100% volledige veilige en storingsvrije connectie Kristalhelder geluid Bereik tot 350m onder optimale omstandigheden Instelbaar volume Mute functie Visuele geluidsindicatie Ultra lange batterijduur, de ouder unit is tot 18 uur draadloos te gebruiken

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Miya M35 Babyfoon Babyfoon met m35 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Miya M35 Babyfoon Babyfoon met m35 zwart

 • list plusHet scherm van deze babyfoon heeft een uitstekend nachtzicht.
 • list plusDeze babyfoon is eenvoudig te gebruiken.
 • list plusDeze babyfoon heeft een mooi design.

Nadelen Miya M35 Babyfoon Babyfoon met m35 zwart

 • list plusEr is geen mogelijkheid om meerdere camera's tegelijkertijd te bekijken.
 • list plusDeze babyfoon heeft een beperkt bereik.
 • list plusHet heeft een kleine batterijduur.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
8.9

Creëer met de Miya M35 video babyfoon een beveiligde liveverbinding tussen jou en de kinderkamer, en dat in enkele seconden. De Miya video babyfoon is plug & play en de bediening is kinderlijk eenvoudig. Geen ingewikkelde installatieprocedures en voorzien van alle handige functies die je van een video babyfoon mag verwachten. Met de ingebouwde VOX audio detectie springt de monitor uit de stand-by stand bij geluidsdetectie. De gevoeligheid is uiteraard zelf in te stellen. De ingebouwde infraroodcamera zorgt voor helder beeld, zelfs in een pikdonkere kamer. En met de ingebouwde microfoon en luidspreker kan je op afstand je kind geruststellen met jouw eigen stem. De voordelen op een rijtje: Plug & Play, de verbinding wordt automatisch gelegd. Automatische switch tussen dag en nachtzicht. Camera op afstand te roteren en in/uit te zoomen. VOX/ECO geluidsactivatie, de monitor springt uit de stand-by stand bij geluidsdetectie (zelf in te stellen). Geluidsgevoelige LED lampjes op monitor houden je op de hoogte van geluid, zelfs met het geluid uit. Stabiele verbinding tussen monitor en camera, zonder tussenkomst van een router. Uit te breiden tot 4 camera's (uitbreidingsset los verkijgbaar) 4 in te stellen slaapliedjes. Ingebouwde thermometer, hou op afstand de kamertemperatuur in de gaten. In te stellen voedingsalarm. Stabiele verbinding, ook op grotere afstand (60 meter binnenshuis, 300 meter buitenshuis). Gemakkelijke bediening via de knoppen op de monitor. Compacte monitor met goed zichtbaar scherm. Nederlandstalige/Engelstalige handleiding. Beveiligde privéverbinding De Miya M35 babyfoon legt een eigen 2.4Ghz verbinding tussen camera en monitor zonder tussenkomst van een router of netwerk. Door de FHHS-technologie is de privacy en veiligheid van de verbinding gegarandeerd en enkel te ontvangen op de door jou aangesloten monitor. Autonomie De monitor van de Miya M35 babyfoon is voorzien van een oplaadbare accu. De capaciteit van de accu is ruim voldoende voor dagelijks gebruik met een stand-by tijd van ongeveer 10 uur. Hoe lang een volle accu het daadwerkelijk volhoudt hangt af van het gebruik. Constant afspelen van beeld en geluid verbruikt meer stroom dan een monitor in stand-by stand. De Miya M35 wordt geleverd met adapters met extra lang snoer (2 meter). Dit zorgt ervoor dat je de monitor gemakkelijk in de lader kan hebben terwijl de babyfoon in gebruik is. Op afstand te roteren camera De Miya M35 heeft een op afstand te roteren camera met zoomfunctie. Op deze manier kan je vanaf elke plek de gehele kinderkamer in de gaten houden. De Miya M35 heeft een grote draaihoek (120° verticaal & 355° horizontaal) waardoor een geschikte positie voor de camera vinden een stuk gemakkelijker is. 100% tevredenheidsgarantie en 30 dagen kosteloos retourneren. Wij van Miya willen het leven van kersverse ouders vergemakkelijken en staan altijd klaar voor vragen en of opmerkingen. De kwaliteit en het bedieningsgemak van onze producten staan centraal en alle Miya producten worden geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Needs!® Full HD Wifi Babyfoon zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Needs!® Full HD Wifi Babyfoon zwart

 • list plusDoor de goede resolutie en scherp beeld, biedt deze babyfoon een goed overzicht.
 • list plusHet is draadloos, wat betekent dat het gemakkelijk te installeren is.
 • list plusDeze babyfoon heeft een gevoelige detectie van beweging en geluid, waardoor uw kindje goed in de gaten gehouden kan worden.

Nadelen Needs!® Full HD Wifi Babyfoon zwart

 • list plusDe camera maakt wel een beetje geluid bij het draaien.
 • list plusEr is wat vertraging in de camera.
 • list plusDe camera is niet mega helder.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.7

Ben jij als ouder opzoek naar de gebruiksvriendelijkste babyfoon op de markt? Zoek dan niet verder. De babyfoon met camera van Needs! werkt altijd en overal! Geeft een melding via de app bij geluid en bewegingen. Heeft de optie tot het automatisch volgen van alles wat er binnen de lens gebeurt en heeft bij dag en nacht mooi zicht! Bevat daarnaast 2-way audio en de mogelijkheid tot het opslaan van video’s. Live overal en altijd! De babyfoon van Needs! is overal te volgen. Eventjes snel het vuilnis buiten zetten? Geen probleem, met de babyfoon kunt u overal en altijd live meekijken en praten! Zo kun je de kleine altijd in de gate houden! Belangrijkste kenmerken: Geluid en Bewegingsdetectie Automatisch volgen (motion tracking) Terugspreekfunctie: praat tegen je baby via de babyfoon Zoomfunctie Mogelijkheid om meerdere apparaten op de babyfoon aan te sluiten. Beelden ook buiten live te bekijken Full HD (1080p - resolutie) Zeer gebruiksvriendelijk Opnames oplaan op cloud of sd-kaart Scherp nachtzicht 2 Way-audio De babyfoon heeft een ingebouwd 2-way audio systeem. Dit zorgt ervoor dat je alles kunt horen en dat je met een druk op de knop direct terug kan praten. Zo kan de baby gerustgesteld worden wanneer deze even huilt, of praten wanneer u het gewoon leuk vind om wat te zeggen! Let op: wacht even tot het spraakicoontje in beeld komt wanneer u begint met praten. Dag en nachtvisie Is het in de nacht donker in de kamer? Geen zorgen, deze babyfoon heeft namelijk een automatische nachtvisie. De led-sensoren zorgen ervoor dat je ook in de nacht enorm goed zicht hebt! Overdag is uiteraard geen probleem voor deze babyfoon. Doordat de kwaliteit full HD (1080p) is, ziet u altijd en overal scherp! Geluid en Bewegingsdetectie De ingebouwde beeld detectie sensor van de babyfoon zendt bewegingsalarmen uit op afstand. De sensor van de babyfoon wordt geactiveerd wanneer iets of iemand zicht beweegt binnen de lens. U ontvangt direct bericht van de app. Wanneer er alleen geluid word waargenomen ontvangt u ook direct een notificatie. Zo houdt u makkelijk in de gate wanneer de baby bijvoorbeeld huilt. Automatisch volgen De Camera van Needs! is multifuncioneel. Naast de geluids en bewegingsdetectie is er ook de optie om 'automatisch volgen' aan te zetten. Zo volgt de babyfoon camera mensen of dieren die bewegen in de lens. Tevens maakt hij screenshots van de bewegingen die waargenomen zijn. Zo houdt u dus alles altijd en overal, in de gate! Opslaan video’s en foto’s De app waar de babyfoon mee werkt biedt meerdere beveiligingsprotocollen om uw gegevens en privacy veilig te houden. Daarnaast is het mogelijk om foto’s en video’s op te slaan via een Micro SD-kaart (niet inbegrepen) of cloud-abonnementsservice (aanmelden via de app) Snelle set-up via wifi De snelste wifi-installatie! Extreem snelle installatie in één stap via QR-codeconfiguratie. Wanneer geïnstalleerd stuurt de babyfoon rechtstreeks push-meldingen naar uw iOS/Android-smartphone of pad overal en altijd. Je mist nooit een moment. Let wel op: de babyfoon werkt alleen op de standaard 2.4ghz wifi. Draaien en kantelen Deze mooie babyfoon kan 350 graden draaien en 80 graden kantelen. Zo kunt u gemakkelijk alles in de gaten houden. Doormiddel van de touchpad op de app kunt u dit eenvoudig bedienen. De babyfoon heeft een video kwaliteit van maar liefst 1080p, waardoor de scherpte optimaal is! Niet draadloos Let op! De babyfoon is niet draadloos. Wat krijg je van ons? 1x Beveiligingscamera/Babyfoon 1x USB kabel 1x Adapter 1x Nederlandse handleiding 1x Engelse handleiding Bevestigingsschroeven Bevestigingsplaatje Ervaar zelf de babyfoon met camera van Needs! Bestel voor 23:59 en ontvang de babyfoon morgen al in huis!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Beste Babyfoon voor meerdere kinderen: Luvion Platinum 3 Black Babyfoon zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Luvion Platinum 3 Black Babyfoon zwart

 • list plusHet is een voordelig product dat een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft.
 • list plusHet is gemakkelijk te bedienen.
 • list plusDe display is duidelijk en kleurrijk.

Nadelen Luvion Platinum 3 Black Babyfoon zwart

 • list plusDe batterijduur van de ouder unit is matig.
 • list plusDe geluidskwaliteit is gemiddeld.
 • list plusDe babyfoon kan niet inzoomen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
8.6

NIEUW – De populaire Luvion PLATINUM 3 is nu ook verkrijgbaar in een mooie zwarte editie. Dezelfde functionaliteit met alle noodzakelijke functies. Alles wat je in een beeldbabyfoon nodig hebt zonder onnodige/ingewikkelde poespas - VOX activatie functie, talk back functie en ook temperatuur meting op de babykamer zijn aanwezig. Op een scherp en helder 3.2” scherm worden de beelden uit de babykamer bovendien duidelijk weergegeven en dankzij de ingebouwde microfoon kun je de kleine ook altijd perfect horen. De top kwaliteit die je van Luvion gewend bent en mag verwachten! Samenvatting: 3,2” kleuren monitor Nachtzicht: Perfect zicht in het donker Talk Back functie: Stel je kleine gerust via je monitor Temperatuur weergave: Monitor eenvoudig de temperatuur in de babykamer VOX- modus: Schakelt de monitor automatisch in bij geluiden in de babykamer Lange accuduur Ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld opa & oma (eenvoudig in gebruik) Wordt door z'n gebruiksgemak en betrouwbaarheid veelvuldig gebruikt in verzorgingshuizen & verpleeghuizen etc. Specificaties Gecodeerd signaal zorgt voor een 100% volledige veilige en storingsvrije connectie Bereik tot 250m onder optimale omstandigheden (open veld) Automatisch gekozen kanaal voor een constante beeld kwaliteit De ouderunit is voorzien van een oplaadbare Lithium batterij De camera is in vrijwel iedere richting te draaien en monteren Nachtzicht wordt automatisch ingeschakeld. Nachtzicht tot 5 meter. Eenvoudig in te stellen volume en gevoeligheid Eenvoudig en snel te installeren Batterijen-leeg waarschuwing Buiten-bereik waarschuwing Ontwikkeld in Nederland VOX functie activeert de babyfoon bij geluid Goed om te weten over beeldbabyfoons: Verbinding: Het aangegeven bereik van de babyfoon is een fabrieksopgave en gemeten in open veld. Het bereik binnenshuis is minder groot. Hier wordt het maximale bereik van de babyfoon beïnvloed door dikke betonnen muren die vaak voorkomen in nieuwbouw woningen, andere signalen in huis en de sterkte daarvan en geïsoleerde vloeren en muren. Als deze factoren bij jou thuis van toepassing zijn dan moet je er rekening mee houden dat het bereik van de babyfoon niet groter is dan 50 meter. Stand-by-tijd: De batterijduur van de babyfoon is afhankelijk van het gebruik. Een babyfoon met accu is vergelijkbaar met een smartphone die harder leegloopt wanneer je bijvoorbeeld een filmpje afspeelt. Bij continu gebruik of gebruik van langere periode met ingeschakelde camera zal de batterijduur sneller afnemen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Beste Babyfoon met camera: Alecto DVM-71 wit-taupe

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Alecto DVM-71 wit-taupe

 • list plusHet duidelijke geluid en beeld maken deze babyfoon ideaal voor het monitoren van je kindje.
 • list plusHet is heel eenvoudig om deze babyfoon te installeren.
 • list plusDeze babyfoon heeft een klein formaat, waardoor hij makkelijk mee te nemen is.

Nadelen Alecto DVM-71 wit-taupe

 • list plusDeze babyfoon moet altijd aan het stopcontact worden aangesloten.
 • list plusHet scherm van deze babyfoon kan soms galmen.
 • list plusDe kabel van de camera is kort, waardoor je de camera niet zo ver kunt verplaatsen als je zou willen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.5

Met de Alecto DVM-71 blijf je constant in contact met je kindje. De babyfoon heeft een camera en een 2,4 inch kleurenbeeldscherm. Hierdoor laat jij je kleintje met een gerust hart in zijn of haar kamer slapen. Ondertussen pak je andere werkzaamheden in het huis op. De ouderunit springt aan als je kindje geluid maakt. Via slaapliedjes en de terugspreekfunctie stel je jouw kindje weer gerust zonder dat je naar de kinderkamer hoeft.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Victure Babyfoon Met Camera En wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.4

Victure babybewakingscamera, volledige functionaliteit in een eenvoudige en voordelige constructie! Met deze camera kunt u altijd en overal de situatie thuis op uw mobiele telefoon controleren, zodat u op afstand de slaap van uw baby kunt bewaken, of op afstand voor uw gezin kunt zorgen, uw huisdier op afstand kunt begeleiden, de veiligheid van uw huis kunt bewaken, enz. ►Waarom kiezen voor de Victure PC420V Beveiligingscamera? Bewegings- en geluidsdetectie en waarschuwing Victure-camera maakt gebruik van intelligente waarnemingstechnologie. Zodra er beweging/geluid wordt gedetecteerd, worden waarschuwingsmeldingen van de slimme app snel naar uw mobiele telefoon gepusht. Met ons product kunt u uw huis en uw baby altijd in de gaten houden en uw huis effectief beschermen tegen inbraak, zelfs als u niet thuis bent. 1080P FHD en nachtzicht 1080P FHD laat u dag en nacht een duidelijk zicht zien. Je kunt de camera op afstand bedienen en real-time je huis in de gaten houden. De slimme thuiscamera schakelt automatisch de infrarood LED's in als het licht minder wordt. Je kunt nachtzicht ook handmatig in- of uitschakelen in de Victure Home-app. Cloud / SD-opslag Onze WIFI beveiligingscamera ondersteunt een micro SD-kaart (niet inbegrepen) voor continue opname en opslag. U kunt inloggen op de app om uw opnamen direct terug te vinden via een slimme tijdlijn. De wifi-thuiscamera overschrijft de oudste bestanden als de micro SD-kaart vol is. 2-weg anti-ruis audio De slimme WIFI-beveiligingscamera heeft geavanceerde audio- en ruisonderdrukkingstechnologie gebruikt om barrièrevrije communicatie te realiseren. U kunt duidelijk communiceren met uw baby, huisdier, oude man wanneer u maar wilt. Gebruikers hebben gegarandeerd veilige toegang met industriestandaard codering. Delen met gezin Eenvoudige en snelle installatie en stabiele verbinding onder 2.4G Wi-Fi (5GWi-Fi wordt niet ondersteund) met een mobiel apparaat. Geschikt voor IOS en Android. U kunt de camera delen met uw familie en vrienden via de Victure Home-app, zodat u op de hoogte blijft van wat er gebeurt, zelfs als u weg bent. Eenvoudig te bedienen stappen Snelle aansluiting, eenvoudig en snel te installeren. Opmerking: het ondersteunt alleen 2.4G WiFi. Schakel uw telefoon eerst over naar 2.4G WiFi wanneer u begint met verbinden. De wifi-beveiligingscamera voor binnenshuis kan worden gebruikt als een geweldig cadeau voor familie en vrienden. Victure zal verantwoordelijk zijn voor het oplossen van alle voorkomende problemen. ►Parameters: Model: PC420V Voeding: 5V/1A Effectieve pixels: 1920 x 1080 / 25FPS Grootte: 13,60 x 8,00 x 4,60 cm Groothoek: 120 Toepassing: Victure Home, IOS & Android TF-kaart (NIET INBEGREPEN): 8-64G/C10 Video- en audiocompressie: H.264 Infrarood licht: 850nm 8PCS, bereik tot 914cm Nachtzicht: het IR-CUT-filter verandert automatisch Functies: anti-geluid, 2-weg audio, nachtzicht, bewegingsdetectie, geluidsdetectie ►Wat zit er in het pakket? 1 × Cámara de interior PC420 1 × Tornillo 1 × Cable de alimentación de 150 cm de longitud 1 × Enchufe de alimentación 1 × Manual de usuario ►Vriendelijke tips: De camera ondersteunt alleen 2.4G WiFi. Maak je geen zorgen als je wifi thuis 5G is, 5G wifi bevat meestal een 2,4G-signaal. U hoeft alleen maar het 2.4G-signaal te kiezen bij het verbinden. Plaats de camera bij het configureren van de camera in de buurt van de router. Gebruik geen speciale tekens in de WiFi-naam en het wachtwoord. Houd de GPS-functie van de mobiele telefoon ingeschakeld tijdens het configureren van de camera. Download de app die in de gebruikershandleiding staat vermeld. Als je problemen ondervindt tijdens het downloaden van de APP of het aansluiten van de camera, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen om je te helpen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Alecto DBX-85 LIMITED

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Alecto DBX-85 LIMITED

 • list plusDe babyfoon heeft een duidelijk display met eco-modus, wat zorgt voor energiebesparing.
 • list plusDe ontvanger is oplaadbaar en dus gemakkelijk mee te nemen, wat handig is voor ouders die veel onderweg zijn.
 • list plusDe babyfoon heeft verschillende muziekjes die je kunt kiezen, wat kan helpen bij het kalmeren van de baby.

Nadelen Alecto DBX-85 LIMITED

 • list plusHet batterijklepje van de babyfoon kan kwetsbaar zijn en snel kapot gaan, wat voor problemen kan zorgen.
 • list plusEr is geen camera of trilfunctie aanwezig, wat voor sommige ouders een gemis kan zijn.
 • list plusEr worden geen batterijen meegeleverd voor de babyfoon, alleen voor de ontvanger, wat extra kosten met zich mee kan brengen.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.3

De Alecto DBX-85 LIMITED maakt gebruik van DECT-technologie waardoor hij 100% storingsvrij is. De gevoeligheid van de microfoon is in 5 stappen in te stellen. Zo kun je zelf bepalen hoeveel geluid je wilt horen. Daarnaast lichten er automatisch een aantal LED-lampjes op zodra er geluid te horen is. Er lichten lampjes op als er geen bereik is of als de batterij leeg is. Om de kleine te sussen tijdens een huilbui kan je de baby via de ouderunit toespreken.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Alecto DBX-110 Full Eco DECT

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.8

Met de Alecto DBX-110 Full Eco DECT haal je een babyfoon zonder al te veel poespas in huis. Deze DECT babyfoon bestaat uit een ouder- en een babyunit met een storingsvrije verbinding. Dankzij de lampjes op de ouderunit zie je ook dat je kleine geluid maakt. Handig, als je bijvoorbeeld aan het stofzuigen bent. De babyfoon heeft een eco stand, waarmee je batterij bespaart. De ouderunit werkt met oplaadbare batterijen. Zodra de batterijen bijna leeg zijn of de ouderunit buiten bereik komt, krijg je een melding. Zo weet je zeker dat de DBX-110 Full Eco DECT altijd werkt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

10. Alecto DBX-85 ECO - Full wit-blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Alecto DBX-85 ECO - Full wit-blauw

 • list plusDeze babyfoon heeft een goede kwaliteit en is erg gebruiksvriendelijk.
 • list plusEen ander voordeel is dat het bereik uitstekend is en dat hij eenvoudig in te stellen is.
 • list plusEen extra voordeel is dat deze babyfoon ook een led-lampje op de baby-unit heeft.

Nadelen Alecto DBX-85 ECO - Full wit-blauw

 • list plusHet riemhaakje is zeer strak.
 • list plusEen ander nadeel is dat er geen indicatie is wanneer de batterijen 100% vol zijn.
 • list plusEen laatste nadeel is dat het batterij klepje van de reciever gevoelig is.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.3

De Alecto DBX-85 ECO maakt gebruik van DECT-technologie waardoor hij 100% storingsvrij is. De gevoeligheid van de microfoon is in 5 stappen in te stellen. Zo kun je zelf bepalen hoeveel geluid je wilt horen. Daarnaast lichten er automatisch een aantal LED-lampjes op zodra er geluid te horen is. Er lichten lampjes op als er geen bereik is of als de batterij leeg is. Om de kleine te sussen tijdens een huilbui kan je de baby via de ouderunit toespreken.

Een babyfoon met accu is vergelijkbaar met een smartphone die leegloopt wanneer je een filmpje afspeelt. De accuduur is dus beperkt.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van babyfoons. Er zijn immers 425 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!