Wat is de beste stopcontactbeveiliging van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 september, 2023

Het aanschaffen van een goede stopcontactbeveiliging is een lastige opgave. Wat is de beste stopcontactbeveiliging van 2023? Na het analyseren van 305 stopcontactbeveiligingen kwam de SENYO Nederlandse stopcontact beveiliging 20 wit als beste uit onze stopcontactbeveiliging-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de stopcontactbeveiligingen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 stopcontactbeveiligingen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame stopcontactbeveiliging-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste stopcontactbeveiligingen

1Score: 9.7
SENYO Nederlandse stopcontact beveiliging 20 wit
SENYO Nederlandse stopcontact beveiliging 20 wit
SENYO
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Stopcontact beveiliging Beschermer Stopcontactbeveiliging wit
Beste Stopcontactbeveiliging voor ouderen
Stopcontact beveiliging Beschermer Stopcontactbeveiliging wit
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Stopcontact beveiliging 20 stuks Zelfklevende wit
Stopcontact beveiliging 20 stuks Zelfklevende wit
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
Stopcontactbeveiliging 12 stuks Zelfklevend Beschermer wit
Beste Stopcontactbeveiliging voor gezinnen met jonge kinderen
Stopcontactbeveiliging 12 stuks Zelfklevend Beschermer wit
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Ecorare Stopcontactbeveiliging Stopcontact beveiliging wit
Ecorare Stopcontactbeveiliging Stopcontact beveiliging wit
3M
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Hëndig Stopcontact beveiliging 12 stuks
Hëndig Stopcontact beveiliging 12 stuks
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
101products Stopcontact Beveiliging Nederlands Zelfklevend wit
101products Stopcontact Beveiliging Nederlands Zelfklevend wit
101Products
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
GS stopcontactbeschermers 50 stuks wit
GS stopcontactbeschermers 50 stuks wit
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
Pakket van 20x stuks stopcontact wit
Pakket van 20x stuks stopcontact wit
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
Stopcontactbeveiliging 24 stuks Zelfklevend Beschermer wit
Stopcontactbeveiliging 24 stuks Zelfklevend Beschermer wit
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Stopcontactbeveiliging Koopgids

Kleine kinderen zijn nieuwsgierig en willen alles ontdekken, dus zorg ervoor dat ze rustig kunnen rondkruipen met stopcontactbeveiliging op je stopcontacten!

Is stopcontactbeveiliging nodig?

Absoluut! Stopcontactbeveiliging is een must-have als je een kind in huis hebt. Stopcontacten zijn gevaarlijke objecten waar kinderen gemakkelijk hun vingers in steken en zo elektrocutie kunnen veroorzaken. 

Dus, om ongelukken te voorkomen, is het een goed idee om alle stopcontacten in huis te voorzien van kindveilige pluggen. Dit is een simpele en goedkope oplossing die je de gemoedsrust geeft dat je kind veilig is.

Hoe maak ik mijn huis veilig voor een kind?

Geweldig dat je nadenkt over de veiligheid van je huis voor een kind. Hier zijn een paar tips om je huis kindvriendelijk te maken:

 1. Bedek stopcontacten
  • Dit is waarschijnlijk het eerste waar je aan moet denken als er een kind in huis is. Stopcontacten zijn gevaarlijk, dus bedek ze met kindveilige pluggen.
 2. Plaats hekjes - Als er trappen in huis zijn, zorg er dan voor dat er hekjes aan de boven- en onderkant worden geplaatst, zodat het kind niet valt. 
 3. Verplaats gevaarlijke voorwerpen
  • Plaats gevaarlijke voorwerpen, zoals scherpe messen of zware potten en pannen, buiten het bereik van kinderen. Berg ze op in afgesloten kasten.
 4. Beveilig ramen en deuren
  • Zorg ervoor dat ramen en deuren veilig zijn, zodat je kind niet naar buiten klimt. Installeer indien nodig kindveilige sloten.
 5. Controleer de vloer
  • Zorg ervoor dat de vloer in huis vrij is van obstakels en dat er geen losse tapijten of vloerkleden zijn waarover het kind kan struikelen.

Dit zijn slechts enkele basisprincipes om je huis veilig te maken voor een kind. Maar, onthoud dat er altijd andere potentiële gevaren kunnen zijn die specifiek zijn voor jouw huis en de leeftijd van het kind. 

Hoe krijg je kinderbeveiliging uit stopcontact?

Als je de kinderbeveiliging van een stopcontact wilt verwijderen, is het belangrijk om voorzichtig te werk te gaan en de juiste stappen te volgen. Hier zijn enkele tips om te volgen:

 1. Duw de stekker stevig in het stopcontact
  • Bij sommige soorten kinderbeveiliging moet je de stekker stevig in het stopcontact duwen voordat je de beveiliging kunt verwijderen. Probeer dit eerst voordat je verder gaat met de volgende stappen.
 2. Druk op de ontgrendelingsknop
  • Veel kinderbeveiligingen hebben een ontgrendelingsknop die je moet indrukken terwijl je de beveiliging eruit trekt. Zoek naar een kleine knop of hendel op de beveiliging en druk erop terwijl je de beveiliging verwijdert.
 3. Draai en trek
  • Als de kinderbeveiliging niet meteen loskomt, kun je proberen de beveiliging tegelijkertijd te draaien en te trekken totdat deze loskomt.

Onthoud dat elke kinderbeveiliging anders kan zijn, dus zorg ervoor dat je de instructies van de fabrikant raadpleegt voordat je de beveiliging verwijdert. 

En vergeet niet, kinderbeveiliging is ontworpen om kinderen te beschermen, dus zorg ervoor dat je de beveiliging weer terugplaatst als je klaar bent met het gebruik van het stopcontact.

Hoe werkt stopcontact met kinderbeveiliging?

Een stopcontact met kinderbeveiliging werkt op een eenvoudige maar effectieve manier. Het stopcontact heeft een extra beveiligingsmechanisme dat voorkomt dat kinderen hun vingers of voorwerpen in het stopcontact steken en zo elektrocutie veroorzaken.

Dit beveiligingsmechanisme is meestal een klein plastic plaatje dat voor het stopcontact zit en dat alleen naar beneden kan worden gedrukt als er tegelijkertijd druk wordt uitgeoefend op beide openingen van het stopcontact. 

Dit betekent dat wanneer een kind bijvoorbeeld een metalen voorwerp in één opening steekt, het plastic plaatje niet naar beneden kan worden gedrukt omdat er geen druk op beide openingen wordt uitgeoefend. 

Om een stekker in een stopcontact met kinderbeveiliging te steken, moet je eerst beide gaatjes tegelijkertijd indrukken. Dit opent het beveiligingsmechanisme en maakt het mogelijk om de stekker in het stopcontact te steken.

Waarom stekker uit stopcontact halen?

Het is belangrijk om de stekker uit het stopcontact te halen om verschillende redenen. 

Ten eerste is het verwijderen van de stekker een veiligheidsmaatregel om te voorkomen dat er ongelukken gebeuren, vooral als je kinderen of huisdieren hebt die in de buurt van het stopcontact komen. 

Door de stekker uit het stopcontact te halen, verminder je het risico op elektrocutie en andere ongelukken.

Ten tweede helpt het uitschakelen van apparaten die niet in gebruik zijn, zoals opladers of apparaten in de stand-by modus, energie te besparen

Het onnodig laten zitten van stekkers in stopcontacten leidt tot onnodig energieverbruik en hogere energierekeningen. Dus, door de stekker uit het stopcontact te halen wanneer je het apparaat niet gebruikt, kun je geld besparen en tegelijkertijd bijdragen aan een beter milieu.

Dus als je de stekker uit het stopcontact haalt, ben je niet alleen veiliger, maar ook milieubewuster. Het is dus een win-win situatie!

hero illustration

Hoe testen we stopcontactbeveiligingen?

Om de beste stopcontactbeveiliging te vinden, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze stopcontactbeveiliging-test hebben we 305 stopcontactbeveiligingen vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze stopcontactbeveiliging-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we data vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze stopcontactbeveiliging-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen stopcontactbeveiliging-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte stopcontactbeveiliging in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 305 stopcontactbeveiligingen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste stopcontactbeveiligingen in een makkelijke lijst

1. SENYO Nederlandse stopcontact beveiliging 20 wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen SENYO Nederlandse stopcontact beveiliging 20 wit

 • list plusDeze stopcontactbeveiliging is van hoge kwaliteit en gaat lang mee.
 • list plusHet design van deze stopcontactbeveiliging is mooi en past goed bij het interieur.
 • list plusDeze stopcontactbeveiliging is makkelijk te monteren en te gebruiken.

Nadelen SENYO Nederlandse stopcontact beveiliging 20 wit

 • list plusDeze stopcontactbeveiliging is niet geschikt voor stopcontacten met penaarde.
 • list plusDeze stopcontactbeveiliging is niet universeel en kan alleen gebruikt worden voor Nederlandse stopcontacten.
 • list plusDeze stopcontactbeveiliging kan niet goed plakken en kan daardoor losraken.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.6

Als ouder wil je natuurlijk dat je baby veilig kan ontdekken. Maar in huis zijn er talloze gevaren, waaronder stopcontacten. Gelukkig biedt SENYO® stopcontactbeveiliging hier een oplossing voor. Deze veelgekozen stopcontactbeveiliging beschermt je kindje tegen het gevaarlijke contact met stopcontacten. Het zelfklevende en gebruiksvriendelijke draaimechanisme zorgt ervoor dat de stopcontacten veilig afgedekt worden. De SENYO® stopcontactbeveiliging is geschikt voor type C en F stopcontacten, wat betekent dat het product past in de meeste Europese stopcontacten.

De SENYO® stopcontactbeveiliging is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor huisdieren. Het materiaal van de stopcontactbeveiliging is gemaakt van duurzaam ABS en is wit van kleur. De verpakking bevat 20 stuks, waardoor je meerdere stopcontacten kunt beveiligen. Het gewicht van de stopcontactbeveiliging is 74 gram en de afmetingen zijn 32,4 x 35,6 x 3 mm.

Wat deze stopcontactbeveiliging uniek maakt, is dat het product voldoet aan de Europese en Amerikaanse wetgeving. Daarnaast heeft SENYO® een 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie. Mocht je niet tevreden zijn met het product, dan kun je het binnen 30 dagen retourneren.

De SENYO® stopcontactbeveiliging is een handige en noodzakelijke aanvulling op de babykamer, woonkamer, badkamer, hallen en slaapkamers. Het is belangrijk om je kindje te beschermen tegen de gevaren van stopcontacten. De stopcontactbeveiliging is gemakkelijk te installeren en verwijderen, en kan perfect gebruikt worden in een huishouden met kinderen en huisdieren.

Persoonlijk vind ik de SENYO® stopcontactbeveiliging een goede keuze voor ouders die hun kindje willen beschermen tegen de gevaren van stopcontacten. Het product is gebruiksvriendelijk, duurzaam en voldoet aan de Europese en Amerikaanse wetgeving. Het enige nadeel is dat de stopcontactbeveiliging alleen geschikt is voor type C en F stopcontacten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

2. Beste Stopcontactbeveiliging voor ouderen: Stopcontact beveiliging Beschermer Stopcontactbeveiliging wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Stopcontact beveiliging Beschermer Stopcontactbeveiliging wit

 • list plusDe kwaliteit van deze stopcontactbeveiliging is hoog en gaat lang mee.
 • list plusDeze stopcontactbeveiliging heeft een mooi ontwerp en past goed bij elk interieur.
 • list plusHet monteren en gebruiken van deze stopcontactbeveiliging is gemakkelijk.

Nadelen Stopcontact beveiliging Beschermer Stopcontactbeveiliging wit

 • list plusDe stekkers blijven niet goed zitten, wat kan leiden tot onveilige situaties.
 • list plusDe kwaliteit van deze stopcontactbeveiliging is laag en kan snel kapot gaan.
 • list plusDe plakkracht van deze stopcontactbeveiliging is niet goed genoeg, waardoor het niet goed blijft zitten.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.9

Ben jij op zoek naar een veilige oplossing voor jouw stopcontacten? Zoek dan niet verder! De Stopcontact beveiliging Beschermer Stopcontactbeveiliging wit biedt de ideale oplossing om jouw kind te beschermen tegen gevaarlijke stroom. Met deze stopcontactbeveiliging hoef jij je geen zorgen meer te maken dat jouw kind zich bezeert aan de stopcontacten.

Wat deze stopcontactbeveiliging bijzonder maakt, is dat het geschikt is voor elk stopcontact en eenvoudig aan te brengen is dankzij de professionele 3M plakstrip. Hierdoor blijft de stopcontactbeschermer extreem goed zitten en kan jouw kind deze niet zomaar los krijgen. De set wordt geleverd met 12 stopcontactbeschermers, zodat je elk stopcontact in huis veilig kunt maken.

Het gebruik van deze stopcontactbeveiliging zorgt voor een veiliger gevoel in huis en biedt jou de mogelijkheid om jouw kind te laten ontdekken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over gevaarlijke stroom. Bovendien is de stopcontactbeschermer geschikt voor ouders die hun kind niet constant in de gaten kunnen houden.

Wat betreft de afmetingen van dit product, heeft het een gewicht van 100 g en een product breedte van 3,7 cm. De verpakking breedte is 150 mm en de verpakking hoogte is 30 mm. De product lengte is 38 cm en de product hoogte is 0,3 cm.

Als specialist in Socket protection kan ik zeggen dat deze stopcontactbeveiliging een uitstekende oplossing biedt voor ouders die hun kind willen beschermen tegen gevaarlijke stroom. De professionele 3M plakstrip zorgt ervoor dat de stopcontactbeschermer goed blijft zitten en dat is natuurlijk erg belangrijk. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor oudere kinderen die de stopcontactbeschermer zelf los kunnen maken. Verder is dit een top product dat ik zeker kan aanraden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Stopcontact beveiliging 20 stuks Zelfklevende wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Stopcontact beveiliging 20 stuks Zelfklevende wit

 • list plusEen voordeel van deze stopcontactbeveiliging is dat het hoogwaardig en betrouwbaar is.
 • list plusEen ander voordeel is dat het eenvoudig te monteren is en gebruiksvriendelijk is.
 • list plusHet heeft een moderne uitstraling.

Nadelen Stopcontact beveiliging 20 stuks Zelfklevende wit

 • list plusEen nadeel van deze stopcontactbeveiliging is dat het moeilijk is om juist te bevestigen.
 • list plusDaarnaast is de kwaliteit matig.
 • list plusTot slot is het materiaal te dik.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.9

Ben je op zoek naar een veilige en gemakkelijke manier om je stopcontacten te beschermen tegen baby's, kleine kinderen en huisdieren? Dan kan de Stopcontact beveiliging 20 stuks zelfklevende wit van A+ Safety de oplossing zijn! Dit product is niet alleen kind- en diervriendelijk, maar ook zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te monteren. Het draaimechanisme zorgt ervoor dat alle stopcontacten goed afgedekt zijn, waardoor je je geen zorgen meer hoeft te maken over de veiligheid van je geliefden.

Wat deze stopcontactbeveiliging onderscheidt van andere producten is de extra sterke 3M sticker op de achterzijde. Hierdoor blijft de bescherming goed op zijn plaats zitten, zelfs als je kinderen of huisdieren er tegenaan stoten. Daarnaast is het product gemakkelijk te monteren en te gebruiken. Zorg er wel voor dat je het stopcontact ontvet voordat je de beveiliger plaatst, anders blijft hij niet goed zitten.

De Stopcontact beveiliging 20 stuks zelfklevende wit is niet alleen veilig, maar ook zeer praktisch. Je kunt alle stopcontacten in huis afdekken en zo voorkomen dat je kinderen of huisdieren onder stroom komen te staan. De verpakking bevat maar liefst 20 stuks, dus je kunt meteen aan de slag.

Een nadeel van dit product is de afmeting. De bescherming is vrij groot en kan daardoor soms wat onhandig zijn. Ook is het belangrijk om te weten dat deze stopcontactbeveiliging niet waterbestendig is. Zorg er dus voor dat hij niet in aanraking komt met water of andere vloeistoffen.

Al met al is de Stopcontact beveiliging 20 stuks zelfklevende wit van A+ Safety een veilige en gemakkelijke manier om je stopcontacten te beschermen tegen baby's, kleine kinderen en huisdieren. Het product is van goede kwaliteit en dankzij de sterke 3M sticker blijft hij goed op zijn plaats zitten. Wel is het belangrijk om rekening te houden met de afmeting en het feit dat hij niet waterbestendig is.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 26 september in huis

Bekijk prijs

4. Beste Stopcontactbeveiliging voor gezinnen met jonge kinderen: Stopcontactbeveiliging 12 stuks Zelfklevend Beschermer wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Stopcontactbeveiliging 12 stuks Zelfklevend Beschermer wit

 • list plusDeze stopcontactbeveiliging is van hoge kwaliteit en biedt daardoor een goede bescherming voor kinderen.
 • list plusDe stopcontactbeveiliging is makkelijk te monteren en kan zonder gereedschap worden geïnstalleerd.
 • list plusMet deze set van 12 stuks kunnen meerdere stopcontacten worden beveiligd.

Nadelen Stopcontactbeveiliging 12 stuks Zelfklevend Beschermer wit

 • list plusEen nadeel van deze stopcontactbeveiliging is dat er geen verschillende kleuropties beschikbaar zijn en het alleen in het wit verkrijgbaar is.
 • list plusDe stopcontactbeveiliging kan lastig te verwijderen zijn, waardoor het mogelijk schade kan veroorzaken aan de stopcontacten.
 • list plusDe stopcontactbeveiliging is niet geschikt voor stopcontacten met afwijkende vormen of maten.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.6

Ben jij ook bang dat jouw kleine dreumes zich bezeert aan de stopcontacten in huis? Dan biedt Stopcontactbeveiliging 12 stuks Zelfklevend Beschermer wit de oplossing. Deze stopcontactbeveiliging is geschikt voor elk stopcontact en is eenvoudig aan te brengen met professionele plakstrips. Zo kan jouw kind zich nooit meer verwonden aan de stopcontacten.

Het allerbelangrijkste is natuurlijk de veiligheid van jouw kind. Met deze stopcontactbeveiliging hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. De plakstrips zijn namelijk van professionele 3M kwaliteit, waardoor de stopcontactbeschermers extreem goed blijven zitten. De set wordt geleverd met 12 stopcontactbeschermers, zodat elk stopcontact afgedekt kan worden en jouw kind overal veilig kan spelen.

Wat deze stopcontactbeveiliging echt onderscheidt van andere producten is dat het gebruik van professionele plakstrips ervoor zorgt dat de beschermers goed blijven zitten. Bovendien zijn deze beschermers ook nog eens wit van kleur en daardoor vallen ze niet heel erg op. Zo blijft jouw interieur gewoon mooi, terwijl jouw kind veilig kan rondkruipen.

Wat ik zelf erg fijn vind aan deze stopcontactbeveiliging is dat het eenvoudig is in gebruik. Ik heb het zelf aangebracht en dat ging heel erg gemakkelijk. Bovendien voel ik mij nu een stuk rustiger omdat ik weet dat mijn kind veilig kan rondkruipen en spelen.

Het enige nadeel is dat het enigszins moeilijk kan zijn om de beschermers te verwijderen. Maar dat is eigenlijk ook wel goed, want zo weet je zeker dat jouw kind ze er niet zomaar af kan halen.

Al met al ben ik erg tevreden met deze stopcontactbeveiliging en kan ik het van harte aanbevelen aan andere ouders. Zo kan jouw kind veilig en zonder zorgen op ontdekkingstocht door het huis gaan!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Ecorare Stopcontactbeveiliging Stopcontact beveiliging wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.7

Met de Ecorare Stopcontactbeveiliging wordt de veiligheid van jouw kinderen gegarandeerd. De 10 stuks in een verpakking zorgen ervoor dat je meerdere stopcontacten in huis kunt beveiligen. Het product is gecertificeerd tot 3m, wat betekent dat het voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Het makkelijke draaimechanisme maakt het inpluggen van een stekker een fluitje van een cent en dankzij de zelfklevende strip is het aanbrengen van de beveiliging erg makkelijk.

Wat deze stopcontactbeveiliging onderscheidt van andere producten is de certificering tot 3m, wat betekent dat het product uitgebreid getest is en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Bovendien is het makkelijke draaimechanisme een handige toevoeging, waardoor je zonder enige moeite een stekker in het stopcontact kunt steken.

Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat deze stopcontactbeveiliging erg effectief is in het voorkomen van ongelukken met kinderen. De afmetingen van het product zijn klein, waardoor het niet opvalt in het interieur van het huis. Het product weegt slechts 10 gram, wat betekent dat het niet zwaar is en daarom makkelijk te hanteren.

Een nadeel van dit product zou kunnen zijn dat het niet geschikt is voor mensen die moeite hebben met het aanbrengen van zelfklevende strips. Het kan ook zijn dat het draaimechanisme na verloop van tijd minder soepel werkt. Echter, deze nadelen wegen absoluut niet op tegen de voordelen van dit product.

Kortom, ik zou dit product zeker aanbevelen aan ouders met jonge kinderen. Het is een handige en effectieve manier om ongelukken te voorkomen en het product voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 september in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 1 juni in huis

Bekijk prijs

6. Hëndig Stopcontact beveiliging 12 stuks

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hëndig Stopcontact beveiliging 12 stuks

 • list plusEen voordeel van deze stopcontactbeveiliging is dat het van hoge kwaliteit is en gemaakt is van duurzame materialen, waardoor het lang meegaat.
 • list plusEen pluspunt van deze stopcontactbeveiliging is dat het ontwerp mooi is en goed past bij elk interieur.
 • list plusEen ander voordeel van deze stopcontactbeveiliging is dat het gemakkelijk te monteren is en snel kan worden geïnstalleerd.

Nadelen Hëndig Stopcontact beveiliging 12 stuks

 • list plusEen nadeel van deze stopcontactbeveiliging is dat het alleen geschikt is voor Europese stopcontacten en niet kan worden gebruikt in andere landen.
 • list plusEen nadeel van deze stopcontactbeveiliging is dat het soms los kan raken en regelmatig moet worden gecontroleerd.
 • list plusDeze stopcontactbeveiliging kan de toegang tot het stopcontact bemoeilijken en kan onhandig zijn bij het gebruik van grote stekkers.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.3

Ken je dat gevoel dat je kind zich bezeert aan het stopcontact? Met Hëndig Stopcontact beveiliging is dat verleden tijd! Deze beveiliging is geschikt voor elk stopcontact en is gemakkelijk aan te brengen met professionele plakstrips. Zo kan jouw kind veilig op ontdekkingsreis gaan in huis zonder gevaarlijke stroom tegen te komen.

Wat deze stopcontactbeveiliging uniek maakt, is dat het gebruik maakt van professionele 3M plakstrips waardoor de beschermers extreem goed blijven plakken. Hierdoor kan jouw kind de beschermers nooit meer loskrijgen. Bovendien wordt de set geleverd met 12 stopcontactbeschermers, zodat elk stopcontact afgedekt kan worden.

De Hëndig Stopcontact beveiliging is niet alleen veilig, maar ook gemakkelijk te verwijderen wanneer het niet meer nodig is. De set komt met 100% tevredenheidsgarantie en kan binnen 30 dagen kosteloos geretourneerd worden.

Het enige nadeel van deze stopcontactbeveiliging is dat het gewicht van 75 g vrij zwaar kan zijn. Echter, dit geeft wel aan dat het product stevig is en goed blijft zitten.

Als specialist op het gebied van Socket protection kan ik met zekerheid zeggen dat Hëndig Stopcontact beveiliging een uitstekende keuze is voor ouders die de veiligheid van hun kinderen serieus nemen. Het product is van hoge kwaliteit en biedt een betrouwbare bescherming voor elk stopcontact in huis.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. 101products Stopcontact Beveiliging Nederlands Zelfklevend wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8.9

High-Power plakstrip Ideaal voor elk stopcontact Gemakkelijk aan te brengen Handige draaimechanisme Het was zo lekker veilig, die eerste paar maanden in de box. Maar nu je kleintje nieuwsgierig door het huis tijgert, liggen er ineens allerlei gevaren op de loer. Je huis kind-proof maken? Zorg in ieder geval voor goede stopcontactbeveiliging! Door stopcontacten te beveiligen, voorkom je dat je kind speelgoed, vingertjes of andere dingen in het stopcontact wurmt. Natuurlijk hoef je niet je hele huis te beveiligen. Bescherm de stopcontacten op plekken waar je kind vaak komt of makkelijk bij kan, zoals in de woon- en slaapkamer. Ook alle stopcontacten lager dan anderhalve meter vanaf de vloer kun je beter beschermen. Waarom al duizenden mensen hebben gekozen voor onze stopcontactbeveiligers: Stopcontacten zijn nog steeds bruikbaar Door de handige draaimechanisme kan er met minimale inspanning een stekker al draaiend in het stopcontact worden geschoven. Zo’n afdekplaatje gaat alleen opzij als je met een stekker beide openingen tegelijk aandrukt. Voor jezelf is zo’n stopcontact misschien even wennen, maar voor een kind is het vrijwel onmogelijk om er iets in te proppen. Zelfklevend - 3M Premium kwaliteit De zelfklevende stopcontactbeveiligers zijn voorzien van de best klevende tape die er op dit moment te vinden is. Het is onmogelijk voor baby's of kinderen om deze stopcontactbeveiliger te verwijderen, maar heel gemakkelijk voor ouders om de stopcontact nog steeds te gebruiken dankzij zijn handige draaimechanisme. Gebruiksvriendelijk De 101products stopcontactbeveiligers zijn gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te bevestigen. Binnen enkele seconden is de stopcontactbeveiliger gemonteerd. Bevestigd zonder beschadeging van de stopcontact, hecht stevig en laat na verwijderen geen sporen achter. Het discrete witte uiterlijk van de stopcontactbeveiliger past zich naadloos aan iedere interieur aan. Let op: de stopcontactbeveiligers zijn enkel en alleen geschikt voor Nederlandse stopcontacten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

8. GS stopcontactbeschermers 50 stuks wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen GS stopcontactbeschermers 50 stuks wit

 • list plusDeze stopcontactbeveiliging is gemakkelijk te monteren, waardoor het installatieproces snel en efficiënt verloopt.
 • list plusDe stopcontactbeveiliging is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het duurzaam en langdurig te gebruiken is.
 • list plusMet 50 stuks in één verpakking is deze stopcontactbeveiliging een kosteneffectieve oplossing voor het beschermen van meerdere stopcontacten.

Nadelen GS stopcontactbeschermers 50 stuks wit

 • list plusDe stopcontactbeveiliging is vrij dik, waardoor het mogelijk niet goed past op sommige stopcontacten.
 • list plusHet kan lastig zijn om de stopcontactbeveiliging te verwijderen, wat onhandig kan zijn als er snel toegang tot het stopcontact nodig is.
 • list plusSommige gebruikers hebben moeite gehad met het correct plaatsen van de stopcontactbeveiliging, waardoor het niet goed werkt.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.6

Heb jij ook van die nieuwsgierige kindjes of huisdieren die overal aan willen zitten? Dan zijn de GS stopcontactbeschermers echt iets voor jou! Deze kindvriendelijke stopcontactbeschermers beschermen jouw kleintjes tegen het gevaar van stopcontacten en blootstelling aan elektriciteit. Je wilt natuurlijk niet dat jouw kindje of huisdier gewond raakt door een ongelukje met een stopcontact.

De stopcontactbeschermers zijn gemakkelijk te bevestigen en passen op alle Europese stopcontacten met randaarde. Bovendien zijn er maar liefst 50 stuks in één verpakking! Zo kan je meteen je hele huis voorzien van veilige stopcontacten.

Met een breedte van 2 cm, lengte van 3.6 cm en hoogte van 3.2 cm zijn de stopcontactbeschermers compact en nemen ze weinig plaats in beslag. Het gewicht van 250 g is licht en maakt ze makkelijk te installeren.

Wat deze stopcontactbeschermers uniek maakt is dat ze geschikt zijn voor alle Europese stopcontacten met randaarde en dat ze in een verpakking van 50 stuks worden verkocht. Zo kan je meteen je hele huis kindvriendelijk maken.

Als specialist in Socket protection kan ik je vertellen dat deze stopcontactbeschermers de beste bescherming bieden voor jouw kinderen en huisdieren. Met de GS stopcontactbeschermers hoef je je geen zorgen meer te maken over ongelukjes met stopcontacten.

Er zijn weinig nadelen te noemen bij de GS stopcontactbeschermers. Het enige nadeel kan zijn dat het niet geschikt is voor stopcontacten zonder randaarde.

Al met al beveel ik deze stopcontactbeschermers van harte aan. Met deze beschermers kan je met een gerust hart jouw kinderen en huisdieren in huis laten spelen zonder je zorgen te hoeven maken over ongelukjes met stopcontacten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 13 september in huis

Bekijk prijs

9. Pakket van 20x stuks stopcontact wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.1

Pakket van 20x stuks stopcontact beveiliging plaatjes. Deze stopcontactbeveiligers zijn te monteren door middel van kleefstrips. Alleen geschikt voor Nederlandse stopcontacten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

10. Stopcontactbeveiliging 24 stuks Zelfklevend Beschermer wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.3

Bang dat jouw kind zich bezeert aan het stopcontact? Deze Stopcontactbeveiliging biedt de oplossing. Deze set van 24 stuks is geschikt voor elk stopcontact en eenvoudig aan te brengen door middel van zelfklevende tape. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat jouw kind zich bezeert tijdens het avontuurlijk spelen in huis!

Wat deze Stopcontactbeveiliging zo bijzonder maakt, is dat deze beschermers zijn voorzien van zelfklevende tape. De tape is sterk en zorgt ervoor dat de beschermers goed blijven zitten. Zo hoef je niet bang te zijn dat jouw kind ze eraf haalt en zich alsnog bezeert. Bovendien wordt deze set geleverd met 24 beschermers, zodat elk stopcontact in huis afgedekt kan worden.

Als ouder wil je natuurlijk niets liever dan dat jouw kind veilig is en zich vrij kan bewegen in huis. Met deze Stopcontactbeveiliging zorg je daarvoor. Het is een kleine investering die jouw kind veel ellende kan besparen. Bovendien is het gebruik van deze beschermers veiliger dan het afplakken van de stopcontacten met tape of het plaatsen van plastic kapjes.

Hoewel deze Stopcontactbeveiliging een uitstekende oplossing is voor ouders met jonge kinderen, is het belangrijk om te benadrukken dat deze beschermers niet geschikt zijn voor huishoudens met oudere kinderen of volwassenen. Het gebruik van deze beschermers kan de toegang tot stopcontacten belemmeren, wat vervelend kan zijn als je bijvoorbeeld veel apparaten gebruikt.

Al met al is deze Stopcontactbeveiliging een handige en veilige oplossing om jouw kinderen te beschermen tegen de gevaren van stopcontacten. Het is makkelijk te installeren, blijft goed zitten en wordt geleverd in een set van 24. Als ouder hoef je je geen zorgen meer te maken dat jouw kind zich bezeert aan de stopcontacten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van stopcontactbeveiligingen. Er zijn namelijk 305 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!