Hoe komt deze super Veiligheidshekjes reeks tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de zoektocht naar de beste Veiligheidshekjes ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Veiligheidshekjess, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Veiligheidshekjess die die je kunt kopen in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Veiligheidshekjess het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Veiligheidshekjess stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Producten die overeenkomstig zijn aan Veiligheidshekjess

De beste Veiligheidshekjess in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

De BabyDan Guard Me is een innovatief traphekje. Het hekje is bijna onzichtbaar wanneer deze niet in gebruik is en daarom ideaal voor moderne huizen. De Babydan Guard me is een automatisch opvouwbaar trap/deurhek. Door een druk op de knop op de ontsluiting vouwt het hekje zich als een harmonica op. Hierdoor komt de doorgang vrij. De BabyDan Guard Me kan zowel in het deurkozijn of tussen twee oppervlakken als wel op het deurkozijn of op twee oppervlakken bevestigd worden. De Guard Me is ook geschikt als traphekje, boven- of onderaan de trap. Eigenschappen van het hekje: - Vouwt automatisch in - Geschikt voor plaatsing in beperkte ruimte - Gemakkelijke installatie - 100% PVC vrij - Ontworpen en geproduceerd in Denemarken - Voldoet aan de normen EN1930:2011 & ASTM F1004 Goed om te weten over de montage van dit traphekje: Tussen deurkozijn: Geschikt voor openingen van 64,5 – 89 cm wanneer de BabyDan Guard Me tussen het deurkozijn wordt gemonteerd. Dan maximaal te verlengen tot 113,5 cm met apart te verkrijgen verlengpaneel Extend-a-Guard. Op het deurkozijn: Geschikt voor openingen van 55 – 79,5 cm wanneer de Guard Me op het deurkozijn wordt gemonteerd. Dan maximaal te verlengen tot 113,5 cm met apart te verkrijgen verlengpaneel Extend-a-Guard. Bevestiging: Gebruik een normale schroevendraaier of een electrische schroevendraaier. Sterke powertools zijn te sterk en kunnen het kunststof beschadigen. De hoogte van het BabyDan Guard Me traphekje is: 72,5 cm (gemonteerd)

1. Babydan Harmonica Guard Me Veiligheidshekje - 64,5 t/m 89 cm - Wit


Product informatiePlus or Show more

Baby Dan Premier Combo Zwart (2 spijlen) Klemhekje. Dit is de Premier Klemhekje dat past tussen 73.0 - 93cm. ( 2 spijlen). Het blijkt dat de meeste deuren en trappen ongeveer 90cm zijn, vandaar is dit de meest verkochte maat. De premier van BabyDan kwam sterk uit de test van de consumentbond in 2017, namelijk op 2e plaats Het handvat is op een aantal punten verbeterd. (met één hand te openen) en het klemhekje kan op beide richting worden geopend. Ook is er handmatige sluiting. De onderste schroeven zijn halfrond en gaan laag over de vloer. Dit is een hekje dat voldoet aan alle test normen o.a. DK-EN1930:2011. Een tip voor de juiste klemhek: Het kan zijn dat er een plint onder op de muur zit. Vandaar raden we aan om de opening te meten op de vloer en op 75cm hoogte. Met die twee maten kun je het juiste hekje zoeken. Als je het hekje voor een ander toepassing nodig hebt, dan zijn er losse uitbreidingen verkrijgbaar. Hoe werken de Premier klemhekjes: De Premier is een degelijk klemhekje dat zonder boren of schroeven tussen twee muren, een deur, of een kozijn geplaatst kan worden. De stevige frame heet een “power-frame” En zit links en rechts tegen de muur met het brede deurtje in het midden. Als je de doos opent dan lijkt het of het hekje “scheef” gelast is, maar dat is een van de kenmerken van het “power-frame” Die opening is exact berekent voor maximale kracht en na het monteren zal het aansluiten.

2. Babydan Premier Klemhekje - 73 t/m 93 cm - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Er is een REVISIE doorgevoerd waardoor dit hekje een betere en eenvoudige handel heeft gekregen. Gaat open met één hand en één knopje. De klassieke Premier Gate is Babydan's best verkochte hekje sinds jaren. Het hekje is nu nog beter met een fijn handvat dat gemakkelijk te hanteren is. In het handvat zit een indicator ingebouwd die aangeeft of het traphekje goed bevestigd is. Wit betekent dat het hekje veilig hangt, terwijl het bij rood nog wat strakker tegen de muur aangedraaid moet worden. Het monteren van het traphekje gaat erg makkelijk en er komen geen schroeven of boormachines aan te pas. Geschikt voor openingen van 73 tot 93 cm (met behulp van de twee meegeleverde verlengstukken) en zelfs 120 cm (met extra verlengstukken die er apart bijgekocht kunnen worden). Het traphekje is zonder verlengstukken maximaal 79,6 cm breed. Met verlengdelen (waarvan 2 stuks meegeleverd) kan het traphek tot maximaal 93 cm verlengd worden. De onderkant van het hekje blijft vast staan en biedt stevigheid aan het hekje wanneer deze opengemaakt.

3. Babydan Premier Klemhekje - 73 t/m 93 cm - Wit


Product informatiePlus or Show more

Het Flex systeem bestaat uit 3 types, M-L en XL en is leverbaar in wit en zwart behalve de XL deze is er alleen in zwart. Je kunt met deze veiligheidsafscheiding doorgangen beveiligen van 90 tot 223 cm. Standaard worden er bij iedere Flex 2 Wall Fittings bijgeleverd waardoor alles veilig vast te zetten is. Alle Flex en Flex delen zijn eenvoudig zonder gereedschap (dit gaat dmv een uithaalspij ) aan en met elkaar te verbinden. Hierdoor is werkelijk alles mogelijk. Te gebruiken als deur en traphek, room divider, heartgate etc etc. Door de Quick release wall fitting is het ook snel op te ruimen of te verplaatsen. De deur heeft een hele ruime doorgang waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is. Alle Flex delen voldoen aan de nieuwste norm EN1930:2011. De deur is met een hand te openen door een volwassene en gaat naar 2 kanten open en dicht. Alle Flex systemen behalve het Flex Park worden standaard met Wall Fittings geleverd. Veiligheidsartikelen zijn pas echt veilig bij juist gebruik. • Flex M: in wit of zwart van 90 tot 146 cm • Flex L: in wit of zwart van 90 tot 223 cm • Flex XL: in zwart van 90 tot 278 cm. • Sectie Medium: 33 cm • Sectie Large: 72 cm • Sectie Door: 72 cm ( doorloop 52 cm )

4. Babydan Flex L Veiligheidshekje - 90 t/m 223 cm - Wit


Product informatiePlus or Show more

Bent u het ook zat om continu maar te stressen over uw baby die zomaar van de trap af kan vallen? Of over uw hond of kat die zomaar naar boven kan glippen? Dan hebben wij de ideale oplossing voor u! Met het stevige oprolbare hondenhek van LotaHome® kunt u uw trap, deuropening of veranda gemakkelijk afsluiten voor uw hond of baby. Het traphekje kan zonder te boren worden bevestigd, waardoor deze gemakkelijk te hergebruiken is en er geen schade aan de muur of trap wordt veroorzaakt. Het honden & baby hekje beschikt over een klembevestiging met zelfklevende haken, die gemakkelijk los te maken zijn zonder ook maar enige schade aan te richten. Kan aan de muur of deur worden bevestigd; zeer gemakkelijk te installeren. Ideaal voor thuisgebruik, maar ook gemakkelijk om mee te nemen naar bijvoorbeeld uw vakantieadres. Inhoud verpakking: Oprolbaar honden&baby hek 4x klembevestiging, inclusief witte zelfklevende haken 2x uitschuifbare stalen buizen Handleiding Specificaties: Geproduceerd van hoogwaardige kwaliteit rekbaar nylon 110 cm breed 75 cm hoog Alle voordelen op een rijtje: Geschikt voor hond & baby Multifunctioneel: te gebruiken voor bijvoorbeeld uw trap, deuropening of veranda Gemakkelijk te openen & sluiten om te passeren Boren is verleden tijd Stevig: zorgt écht voor een stukje veiligheid Makkelijk te hergebruiken: geen schade aan muur of trap Oprolbaar of opvouwbaar: makkelijk op te bergen Simpel en gebruiksvriendelijk Niet goed? 100% geld terug garantie Gratis levering - gratis retourneren binnen 30 dagen Avondbezorging mogelijk

5. LotaHome® - Oprolbaar Hondenhek - Babyhekje - Veiligheidshek - 110 x 75 cm - Opvouwbaar - Hondenhekje - Deurhekje - Traphekje zonder boren - Veiligheidshek - Kind - Kleuter - Puppy hekje - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Productomschrijving Dit multifunctionele traphek / haardhek is perfect ontworpen voor grotere openingen. Het is geschikt voor inbouw in verschillende posities, zowel schuine en rechte, tot een lengte van 315 cm. Het deurtje kan in twee richtingen met een simpele `push` geopend worden. Dit haardhek is een geweldige keuze voor de meeste woningen. Kenmerken Noma traphek / Haardhek •43 in 1 veiligheidssysteem: Traphek, Kamerverdeler en Haardhek •Perfect voor grotere en afwijkende openingen. •Geschikt voor gebruik in verschillende posities (schuine of rechte). •Gemakkelijk om te vormen tot kamerverdeler, hek met meerdere panelen of haardscherm •Gemakkelijk te openen met 1 hand, gewoon de hendel indrukken en samendrukken •Gewoon dichtdrukken en het systeem wordt vergrendeld •Combinatie van panelen kan worden gebruikt om een veelzijdig veiligheidshek te vormen, geschikt voor een maximale opening van 315 cm (max 5 panelen, waaronder het poortje) •Inclusief wandmontage kit. •Opvouwbaarvoor gemakkelijke opslag of om mee te nemen op reis •Voldoet aan de veiligheidsnormen EN 1930:2000 •Maatvoering: 315 cm maximaal •Sterke stalen constructie •Gewicht totaal 14 kg

6. Noma 5 panelen Veiligheidshek - roomdivider - Tot 315 cm - zwart


Product informatiePlus or Show more

Met deze handige grondbox van Sens Design kun je je klenitje altijd veilig laten spelen. De hoeken van de box zijn afgerond voor de veiligheid van uw baby. De speelbox is extra groot, daarom ook wel tweelingbox genoemd. Bij goed weer kan de box ook buiten gebruikt worden. XL Speelbox van hout ▶ Inklapbare grondbox, makkelijk op te bergen ▶ Op te zetten in verschillende vormen, aanpasbaar op uw ruimte ▶ Zowel binnen als buiten (met goed weer) te gebruiken ▶ Extra groot, dus ruimte voor uw tweeling, of een speelmaatje voor uw kind Simpel op te zetten, simpel op te bergen Door dat het afgrendelhekje los te maken is, kan deze box bijna in zijn geheel ingeklapt worden. De box is net zo makkelijk op te zetten, zolang u er maar voor zorgt dat het hekje niet in 1 rechte lijn staat, dan kan het hek namelijk omvallen. Er worden rubberpads bijgeleverd om beschadiging van uw vloer te voorkomen. Specificaties ✔ Speeloppervlak van ca 3,2 m², total omtrek van het hek ca 7,2m ✔ Inclusief deur met dubbele beveiliging ✔ Spijlen van 15mm met een afstand van 6.5 cm ✔ Geen scherpe hoeken, alles is afgerond. ✔ Gewicht: 16 kg ✔ Materiaal: hout, met verbindingen van kunstof en rubber pads voor de vloer ✔ Zeer compact op te bergen, bijna compleet in te klappen ✔ Vorm aanpasbaar aan omgeving

7. Sens Design Speelbox - Grondbox Baby - XL - Hout


Product informatiePlus or Show more

Met de Noma 5-delige kamerverdeler kun je grote en kleine ruimtes afsluiten of veilig stellen voor je kleine. Het multifunctionele veiligheidshek is speciaal ontworpen voor grotere openingen, tot een maximale lengte van maar liefst 315 cm. Het traphekje kan zowel dienen als traphek, kamerverdeler, box, en haardhek. Je kunt het hek dankzij de 5 afzonderlijke panelen zowel schuin als recht plaatsen. Het openen van het hek gaat gemakkelijk met één hand. Het sluiten gaat zo mogelijk nog makkelijker: duw het hekje dicht totdat het systeem automatisch vergrendeld wordt. Het hek is compact op te vouwen voor makkelijke opslag en om mee te nemen op reis. Eigenschappen: 4 in 1 veiligheidssysteem: Traphek, Kamerverdeler, Box en Haardhek Stevige metalen constructie Directe bevestiging op de muur Ideaal voor grotere en afwijkende openingen. Bestaat uit 5 panelen Kan zowel recht als schuin geplaatst worden Eenvoudig met één hand te openen Opent in beide richtingen Zacht sluitingssysteem (soft close) Compact op te vouwen voor eenvoudige opslag of om mee te nemen Past in openingen tussen 64 en 315 cm Inclusief wandmontage kit Geschikt voor kinderen tot 24 maanden

8. Noma hearth gate veiligheidshek - 5 panelenhek - Wit


Product informatiePlus or Show more

Je wilt natuurlijk altijd het beste voor je kind/huisdier. Echter schuilen er voor kleine kinderen en huisdieren veel gevaren binnen het huis. Maak je huis dan ook veilig met een veiligheidshek van Buxibo. Dit multifunctionele veiligheidshekje is de oplossing om je kind/huisdier te beschermen tegen de openhaard, de trappen af te schermen of de kamer scheiden in tweeën. Voordelen ✔ klembevestiging ✔ Inklapbaar ✔ Multifunctioneel ✔ Stevige constructie ✔ Room devider Inklapbaar De veiligheidshekken van buxibo zijn inklapbaar. Door deze functie is het gemakkelijk om het hek te verplaatsen van kamer of huis. Hierdoor is je kind altijd beschermt tegen gevaren in huis. Stevige constructie De veiligheidshekken zijn zo stevig mogelijk ontworpen. Door het metalen design is het voor een kind onmogelijk om tussen de palen door te klimmen. Bovendien is het hekje 70cm hoog, wat erover heen klimmen erg lastig maakt voor een kind. Multifunctioneel Dit veelzijdige hek kan dienen als een extra brede poort, een barrière rond open haarden, kachels, kerstbomen en nog veel meer. Met verstelbare, roterende verbindingen kan je hem op talloze manieren vormgeven. De volledig stalen frameconstructie biedt sterkte en ondersteuning waarop u kunt vertrouwen en waarop u kunt vertrouwen om uw kind veilig te houden. Het veiligheidshekje van Buxibo kan ook worden gebruikt als huisdier box, ideaal voor gebruik binnenshuis en buitenshuis in uw tuin. Werkt geweldig als puppy-box of als oefengebied voor niet-klimmende kleine dieren. Productspecificaties ➤ Merk: Buxibo ➤ Materiaal: Metaal ➤ Kleur: Zwart ➤ Minimale breedte: 62 cm ➤ Hoogte: 70 cm ➤ Product lengte: 3 cm ➤ Product lengte uitgeklapt: 310 cm ➤ Gewicht:7KG Inhoud verpakking 1x Veiligheidshekje 1x Montage onderdelen

9. Veiligheidshekje voor Kinderen - Openhaard hek- Multifuctioneel hek - Kachelhek - 310CM - 7.5 KG


Product informatiePlus or Show more

Uittrekbaar babyhekje voor binnen of buiten. Het intrekbare babyhek strekt zich uit tot 150 cm breed en is 85 centimeter hoog. Het Caedentes babyveiligheidshek is eenvoudig te monteren en komt met schroeven, wandbevestiging en een beschrijving. Het Caedentes babyveiligheidshekje bevat een locksysteem waarmee u het hekje op slot kan zetten. Ook heeft u de mogelijkheid om het hekje helemaal in te trekken. De Caedentes Babyveiligheidspoort is geschikt voor baby's tot en met 24 maanden, maar ook voor huisdieren tot 14kg. Het Caedentes babyhek is stijlvol en oogt rustig en vertrouwd.

10. Caedentes oprolbaar babyhekje - Veiligheidshekje - Deurhek - Traphekje - Inrolbaar - 85cm hoog - Tot 150cm uitrolbaar - Zwart


Producten die overeenkomstig zijn aan Veiligheidshekjess


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Veiligheidshekjess. Er zijn namelijk 61 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste Veiligheidshekjes kopen.