Wat is de beste Veiligheidshekjes van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 juli, 2024

Het aanschaffen van een goede Veiligheidshekjes is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste Veiligheidshekjes van 2024? Na het onderzoeken van 1451 Veiligheidshekjes kwam de IMPAQT Veiligheidshek kind als beste uit onze Veiligheidshekjes-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Veiligheidshekjes, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Veiligheidshekjes-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Veiligheidshekjes-koopgids? Lees dan verder!

Onze Veiligheidshekjes selectie

De top 10 beste Veiligheidshekjes

1Score: 9.8
IMPAQT Veiligheidshek kind
Beste veiligheidshek
IMPAQT Veiligheidshek kind
IMPAQT
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
BabyDan Klemhekje Traphekje Deurhekje Zonder
BabyDan Klemhekje Traphekje Deurhekje Zonder
BabyDan
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Noma Configure gate Veiligheidshekje 3
Noma Configure gate Veiligheidshekje 3
Noma
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Babydan Traphek Haardbeschermer Flex L
Babydan Traphek Haardbeschermer Flex L
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
hearth gate veiligheidshek 5 panelenhek
hearth gate veiligheidshek 5 panelenhek
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
Safetythings Traphek Op Wielen 73-128
Safetythings Traphek Op Wielen 73-128
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.9
BabyDan Flex V- max 125cm
BabyDan Flex V- max 125cm
BabyDan
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Buxibo Veiligheidshekje voor Kinderen Openhaard
Buxibo Veiligheidshekje voor Kinderen Openhaard
Buxibo
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.3
Noma 5 panelen Veiligheidshek roomdivider
Noma 5 panelen Veiligheidshek roomdivider
Noma
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
LotaHome Oprolbaar Traphekje Veiligheidshekje
LotaHome Oprolbaar Traphekje Veiligheidshekje
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Veiligheidshekjes Koopgids

Ontdek de beste veiligheidshekjes in deze ultieme koopgids. Bescherm je kleintje met stijlvolle en betrouwbare oplossingen. Klik hier en nvesteer in gemoedsrust voor je gezin!

Waarom een veiligheidshekje?

Ken je dat moment waarop je hart in je keel bonst terwijl je kleintje met wilde energie op avontuur gaat door het huis? Maar wacht even, waarom zou je jezelf die stress bezorgen? 

Investeer in een goed veiligheidshekje. Deze fantastische uitvinding houdt kleintjesveilig enop de juiste plek

Een veiligheidshekje voorkomt wilde uitstapjes de trap af en beschermt nieuwsgierige ontdekkingsreizigers tegen gevaarlijke deuropeningen. 

Wat zijn enkele belangrijke veiligheidskenmerken om op te letten bij het kopen van een hekje?

Controleer ten eerste of het veiligheidshekje voldoet aan de geldende veiligheidsnormen

Zorg ervoor dat het hekje stevig en duurzaam is. Het moet bestand zijn tegen de druk die een kind uitoefentwanneer ze erop leunen of proberen te klimmen.

Check ook of het veiligheidshekje is uitgerust met een betrouwbaar vergrendelingsmechanisme

Het hekje moethoog genoeg zijn om te voorkomen dat ze eroverheen klimmen. Een hekje van 65 tot 75 cm is ideaal.

Als laatste, het hekje mag geen scherpe randen of uitstekende onderdelen hebben die letsel veroorzaken.

Verschillende soorten veiligheidshekjes

Bepaal waar je het hekje plaats, zoals bovenaan de trap, in deuropeningen of bij een open haard. 

Verschillende situaties vereisen verschillende soorten hekjes, zoals drukmontagehekjes, wandmontagehekjes of uitschuifbare hekjes. Kies het type dat het meest geschikt is voor jouw specifieke behoeften.

Tot welke leeftijd gebruik je een veiligheidshekje?

Veiligheidshekjes worden aanbevolen voor gebruik tot ongeveer 24 maanden, oftewel 2 jaar oud. 

Dit komt doordat de meeste kinderen op die leeftijd voldoende motorische vaardigheden en begrip hebben ontwikkeld om het hekje te openen of eroverheen te klimmen.

hero illustration

Hoe testen we Veiligheidshekjes?

Om de beste Veiligheidshekjes te bepalen, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Veiligheidshekjes-test hebben we 1451 Veiligheidshekjes vergeleken.

illustration

De eerste variabel in onze Veiligheidshekjes-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Veiligheidshekjes-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Veiligheidshekjes-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van de beste Veiligheidshekjes in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1451 Veiligheidshekjes te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Veiligheidshekjes op een rijtje

1. Beste veiligheidshek: IMPAQT Veiligheidshek kind

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen IMPAQT Veiligheidshek kind

 • list plusKan gebruikt worden als traphekje
 • list plusFlexibel in gebruik, kan op verschillende hoeken en plekken worden gemonteerd
 • list plusStevig en past perfect rond een pelletkachel

Nadelen IMPAQT Veiligheidshek kind

 • list plusZwaar en onhandig
 • list plusHet openen van het hek vereist enige inspanning
 • list plusHek is stroef en niet gemakkelijk te openen zoals beloofd

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.38
Functionaliteit
9.69
Gebruiksgemak
10
Het Veiligheidshek voor kinderen is een must-have product voor ouders die hun huis willen beveiligen voor hun (klein)kinderen. Met dit hekje kan ik mijn kind beschermen tegen de hete kachel of open haard. Het hekje is super stabiel en kan binnen enkele minuten worden geïnstalleerd. Het bestaat uit 5 delen, inclusief een deurelement met een kindveilige sluiting. De deur kan naar beide kanten worden geopend, wat handig is voor mij als ouder wanneer ik snel toegang nodig heb tot de kachel of open haard. Het hekje heeft een lengte van ongeveer 300 cm en kan aan de muur worden bevestigd met de meegeleverde montagematerialen. Maar het kan ook zonder montage worden gebruikt, waardoor het erg veelzijdig is.

Een van de belangrijkste kenmerken van het Veiligheidshek voor kinderen is de mogelijkheid om het op verschillende manieren te gebruiken. Naast het beschermen van de kachel of open haard, kan ik het ook gebruiken als traphekje. Dit maakt het hekje ideaal voor ouders die hun kinderen willen beschermen tegen trappen of andere gevaarlijke plekken in huis. Bovendien is het hekje geschikt voor kinderen tot 2 jaar, waardoor het een duurzame investering is.

Een belangrijk punt dat gebruikers benadrukken, is dat het hekje zwaar en onhandig kan zijn. Het openen van het hekje kan moeilijk zijn en vereist enige inspanning. Dit kan een nadeel zijn voor ouders die snel toegang willen hebben tot de kachel of open haard. Daarnaast is het hekje stroef, waardoor het niet gemakkelijk te openen is zoals beloofd. Het gewicht van het hekje kan ook een obstakel zijn bij het hanteren ervan.

Ondanks deze nadelen zijn er ook positieve aspecten aan het Veiligheidshek voor kinderen. Het is handig dat het hekje kan worden verlengd of verkleind, waardoor ik het op verschillende plekken en hoeken in huis kan installeren. Dit zorgt voor flexibiliteit en maakt het hekje geschikt voor verschillende huisindelingen. Daarnaast is het hekje zeer stevig en past het perfect rond een pelletkachel. De matte zwarte kleur geeft het hekje een mooie uitstraling en de stevigheid ervan zorgt voor gemoedsrust bij ouders.

Al met al is het Veiligheidshek voor kinderen een solide keuze voor ouders die hun huis willen beveiligen voor hun kinderen. Het biedt bescherming tegen hete kachels of open haarden en kan ook worden gebruikt als traphekje. Hoewel het hekje zwaar en onhandig kan zijn, zijn de flexibiliteit, stevigheid en esthetiek van het hekje sterke punten. Het biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding en is geschikt voor verschillende gebruikssituaties.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

2. BabyDan Klemhekje Traphekje Deurhekje Zonder

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BabyDan Klemhekje Traphekje Deurhekje Zonder

 • list plusGebruiksvriendelijk
 • list plusGoede prijs-kwaliteitverhouding
 • list plusStevig en veilig

Nadelen BabyDan Klemhekje Traphekje Deurhekje Zonder

 • list plusIngewikkeld in elkaar te steken

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.93
Functionaliteit
9.61
Gebruiksgemak
8.94
Het BabyDan Klemhekje Traphekje Deurhekje Zonder Boren Perfect Close is perfect voor mij! Ik hoef me geen zorgen te maken over de veiligheid van mijn kinderen, want dit extra brede klemhek past op trappen en deuren. En het beste is dat ik het hekje kan uitbreiden tot wel 110 cm door verlengstukken toe te voegen.

Wat ik echt geweldig vind aan dit hekje is dat ik het met één hand kan openen. Superhandig voor drukke ouders zoals ik! En het deurtje sluit ook automatisch en veilig. Het werkt aan beide kanten, dus ik kan het hekje in verschillende situaties gebruiken.

En alsof dat nog niet genoeg is, wordt dit hekje geleverd met een extra verlengstuk van 14 cm. Dat betekent dat ik het hekje kan aanpassen aan verschillende ruimtes. Zo flexibel!

Ik heb de reviews van andere gebruikers gelezen en zij zijn allemaal enthousiast over de kwaliteit van dit hekje. Ze zeggen dat het stevig is en makkelijk te installeren. En het heeft ook nog eens een mooi design!

Wat ik vooral fijn vind, is dat dit hekje gebruiksvriendelijk is. En de prijs-kwaliteitverhouding is ook top. Veiligheid is natuurlijk het belangrijkste, en dit hekje voelt erg stevig aan.

Er is wel één nadeel dat genoemd wordt: het in elkaar zetten van het hekje kan wat lastig zijn. Maar zodra het eenmaal geïnstalleerd is, biedt het een veilige omgeving voor mijn kinderen.

Het BabyDan Klemhekje Traphekje Deurhekje Zonder Boren Perfect Close is gewoonweg geweldig. Het is makkelijk te installeren, stevig en superhandig in gebruik. Met het automatische sluitsysteem en de mogelijkheid om het aan beide kanten te gebruiken, is het echt een aanrader voor ouders zoals ik.

Ja, er is een klein nadeel, maar het weegt niet op tegen de voordelen en positieve ervaringen van andere gebruikers. Ik raad dit hekje zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk traphekje.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

3. Noma Configure gate Veiligheidshekje 3

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Noma Configure gate Veiligheidshekje 3

 • list plusVeelzijdig en multifunctioneel veiligheidshek dat dienst kan doen als traphek, kamerverdeler, box en haardhek.
 • list plusStevige metalen constructie en directe bevestiging op de muur zorgen voor extra stabiliteit en veiligheid.
 • list plusHandig in gebruik en van goede kwaliteit volgens positieve reviews.

Nadelen Noma Configure gate Veiligheidshekje 3

 • list plusMogelijkheid dat het product tweedehands verkocht wordt als nieuw, met beschadigingen en gebruikssporen.
 • list plusOntbreken van schroeven voor muurbevestiging volgens gebruikersreviews.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.85
Functionaliteit
9.39
Gebruiksgemak
9.09
Ik ben enthousiast om het Noma Configure gate Veiligheidshekje met jullie te delen! Dit veelzijdige en multifunctionele veiligheidshekje is speciaal ontworpen voor grotere openingen. Of je het nu als traphek, kamerverdeler, box of haardhek wilt gebruiken, dit hekje kan het allemaal! Met zijn 3 afzonderlijke panelen kan het hekje zowel recht als schuin geplaatst worden, waardoor het perfect is voor verschillende ruimtes en situaties. Het opent gemakkelijk met één hand en sluit met een zacht sluitingssysteem. En het beste van alles? Het is compact opvouwbaar voor eenvoudige opslag en om mee te nemen op reis.

Wat ik echt geweldig vind aan de Noma Configure gate is de stevige metalen constructie en de directe bevestiging op de muur. Dit zorgt voor extra stabiliteit en veiligheid, wat voor mij als ouder erg belangrijk is. Met een hoogte van 75 cm past dit hekje perfect in openingen tussen 64 en 197,5 cm. En natuurlijk voldoet het aan alle EN 1930:2011 veiligheidsnormen. Dat geeft mij echt gemoedsrust!

Ik moet eerlijk zijn en zeggen dat er enkele negatieve reviews zijn van klanten die teleurgesteld waren over de staat waarin ze het product hebben ontvangen. Ze noemen beschadigingen en een onaangename geur, die doet denken aan hondenurine. Er zijn ook klachten over het feit dat het product tweedehands wordt verkocht als nieuw, met krassen en gebruikssporen op zowel het product als de verpakking. Dat is echt jammer en begrijpelijk dat sommige mensen dan liever naar een alternatief op een andere webshop kijken.

Maar laten we ook niet vergeten dat er positieve reviews zijn! Klanten vinden dit hekje handig in gebruik en van goede kwaliteit. Een puntje van aandacht is dat er geen schroeven worden meegeleverd om het hekje aan de muur te bevestigen. Dat is een klein minpuntje, maar zeker iets om rekening mee te houden.

Al met al biedt het Noma Configure gate Veiligheidshekje veelzijdigheid en stevigheid. Het is een handig en veilig product dat geschikt is voor verschillende situaties. Ja, er zijn enkele nadelen, zoals de mogelijkheid dat het tweedehands wordt verkocht als nieuw en het ontbreken van schroeven voor muurbevestiging. Maar als je goed oplet bij de aankoop, kan dit hekje echt een goede keuze zijn voor veel ouders. De verschillende gebruiksmogelijkheden en stevige constructie maken het de moeite waard! 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Babydan Traphek Haardbeschermer Flex L

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Babydan Traphek Haardbeschermer Flex L

 • list plusVeelzijdig en multifunctioneel systeem voor haard- en trapbescherming.
 • list plusGemaakt met Cradle to Cradle Eco-certificaat, wat duurzaamheid aantoont.
 • list plusMogelijkheid om uit te breiden en aan te passen aan verschillende ruimtes en behoeften.

Nadelen Babydan Traphek Haardbeschermer Flex L

 • list plusHet monteren van uitbreidingen en extra bevestigingen vereist mogelijk extra inspanning.

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.84
Gebruiksgemak
9.17
Hey, ik ben echt enthousiast om je voor te stellen aan de Babydan Traphek Haardbeschermer Flex L Zwart Metaal 90 tot 223 cm! Dit systeem is super veelzijdig en betrouwbaar, waardoor de veiligheid van kinderen gegarandeerd is. Het is ook multifunctioneel, dus het kan voor veel verschillende dingen worden gebruikt.

Dit systeem is ontworpen in Denemarken volgens de norm EN1930:2011, wat betekent dat het voldoet aan hoge veiligheidsstandaarden. En weet je wat nog cooler is? Het heeft het Cradle to Cradle Eco-certificaat, waardoor het super duurzaam is. Plus, het wordt geleverd met muurbevestiging en is echt makkelijk te monteren.

Het Flex L Zwart model heeft een bereik van 90 tot 223 cm, wat betekent dat het flexibel is en zich aanpast aan verschillende ruimtes. En als je extra ruimte nodig hebt, kun je uitbreidingen toevoegen. Het heeft zelfs een flex deurtje in zowel wit als zwart, dus het past bij elk interieur.

Een ander gaaf kenmerk is de duurzaamheid. Gemaakt van hoogwaardig zwart metaal, is dit systeem stevig en gaat het lang mee. Het is echt een geweldige keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een betrouwbaar en flexibel traphek en haardbeschermer.

Het enige nadeel is dat het monteren van uitbreidingen wat extra inspanning vergt, maar geloof me, het is het waard. Dit systeem is gewoon zo veelzijdig en duurzaam, en het biedt echt gemoedsrust aan ouders en verzorgers.

Dus, als je op zoek bent naar een traphek en haardbeschermer die veelzijdig, duurzaam en aanpasbaar is, dan is de Babydan Traphek Haardbeschermer Flex L Zwart Metaal 90 tot 223 cm echt de beste keuze voor jou en je gezin!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. hearth gate veiligheidshek 5 panelenhek

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen hearth gate veiligheidshek 5 panelenhek

 • list plusStijlvol en robuust ontwerp
 • list plusEenvoudige installatie zonder gereedschap nodig
 • list plusVeelzijdig in gebruik voor verschillende ruimtes in huis

Nadelen hearth gate veiligheidshek 5 panelenhek

  Beoordeling

  8.5 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.66
  Functionaliteit
  8.13
  Gebruiksgemak
  8.62
  Dit veiligheidshek voor de haard is een absolute must-have voor elk huishouden met jonge kinderen en huisdieren, en ik kan je vertellen waarom. Met een totale lengte van 304 cm en een hoogte van 76 cm, is het ruim genoeg om de hele open haard af te schermen, terwijl het toch voldoende ruimte biedt om de open haard te gebruiken. En laten we het hebben over het stevige en toch elegante ontwerp - gemaakt van hittebestendig gepoedercoat stalen frame, dit hek vormt een duurzame barrière die zowel functioneel als stijlvol is. Het is gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, waardoor het een waardevolle investering is voor de veiligheid van je gezin en een aanwinst voor je interieur. En het beste van alles is de eenvoudige installatie. Met de meegeleverde bevestigingsmaterialen kan het snel en stevig aan de muur worden gemonteerd, zonder dat daarvoor gereedschap of ervaring nodig is. Bovendien kan het hek snel worden verwijderd wanneer het niet nodig is, waardoor het zeer veelzijdig is voor verschillende situaties in huis. Met de draaibare muurbevestiging kan het veilig worden bevestigd aan deurkozijnen en verschillende hoeken op trappen, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor verschillende ruimtes in huis. Dit veiligheidshek voor de haard is een uitstekende keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een betrouwbare en aantrekkelijke oplossing om hun kleintjes en huisdieren te beschermen. Met zijn veelzijdigheid en uitstekende kwaliteit is het een product dat zijn waarde in elk huishouden bewijst. Als kers op de taart wordt het pakket geleverd met 5 panelen, inclusief 1 deurelement, 4 pennen, 10 schroeven en duidelijke instructies voor een probleemloze installatie. Ik kan met zekerheid zeggen dat dit veiligheidshek een investering is die zijn waarde dubbel en dwars waard is.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  1 - 2 weken

  Bekijk prijs

  6. Safetythings Traphek Op Wielen 73-128

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Safetythings Traphek Op Wielen 73-128

  • list plusStevig en veilig traphekje op wielen
  • list plusEenvoudig met \u00e9\u00e9n hand te bedienen
  • list plusRuimtebesparend ontwerp

  Nadelen Safetythings Traphek Op Wielen 73-128

  • list plusMoet op een vlakke ondergrond staan
  • list plusZwarte kleur past mogelijk niet bij alle interieurstijlen

  Beoordeling

  8.2 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.22
  Functionaliteit
  8.66
  Gebruiksgemak
  7.67
  Ik ben enthousiast om het SafetyThings Traphek Op Wielen aan te bevelen, een echt revolutionair product in de wereld van traphekjes. Dit traphekje is ideaal voor ouders die op zoek zijn naar een stevig en veilig ontwerp, en het is zelfs uitgeroepen tot het best geteste traphekje van 2023 door de Consumentenbond. Met een breedte van 80 cm tot 130 cm past het bijna overal, waardoor het een veelzijdige keuze is.

  Het unieke ontwerp van dit traphekje op wielen zorgt voor extra stevigheid en geen drempel, waardoor het perfect is voor actieve kinderen. Gemaakt van duurzaam en stevig metaal, biedt het langdurige veiligheid. Het is eenvoudig met één hand te bedienen en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen. Ook kan het naar twee kanten worden geopend en eenvoudig worden verwijderd wanneer het niet in gebruik is, waardoor het perfect is voor oppas (groot)ouders.

  De montage is snel en eenvoudig, met duidelijke instructies en een handige mal voor de gaatjes, en het neemt slechts ongeveer 16 minuten in beslag. Bovendien neemt het weinig ruimte in beslag dankzij het schuifsysteem, wat handig is voor kleinere ruimtes. En laten we de stijlvolle zwarte kleur niet vergeten, die een chique toevoeging kan zijn aan elk interieur.

  Hoewel er enkele mogelijke beperkingen zijn, zoals de noodzaak van een vlakke ondergrond voor de wielen en de mogelijkheid dat de zwarte kleur niet bij alle interieurstijlen past, blijft het SafetyThings Traphek Op Wielen een innovatieve en betrouwbare keuze voor ouders die op zoek zijn naar kwaliteit en gemak voor de veiligheid van hun kinderen.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

  Bekijk prijs

  7. BabyDan Flex V- max 125cm

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen BabyDan Flex V- max 125cm

  • list plusMaatwerk: het hekje kan op maat worden gemaakt door het deurtje te combineren met verlengstukken.
  • list plusGebruiksvriendelijk: het hekje is gemakkelijk te plaatsen en kan met één hand worden geopend.
  • list plusGoede prijs-kwaliteitverhouding: gebruikers prijzen de kwaliteit van het hekje in verhouding tot de prijs.

  Nadelen BabyDan Flex V- max 125cm

  • list plusMogelijke instabiliteit: enkele gebruikers merken op dat het hekje na bevestiging onstabiel kan zijn.
  • list plusOntbreken van juiste bevestigingspunten: sommige gebruikers ervaren dat het hekje niet de juiste bevestigingspunten heeft, wat als gevaarlijk wordt beschouwd.
  • list plusHoge prijs: de prijs van het hekje wordt als hoog beschouwd.

  Beoordeling

  7.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.56
  Functionaliteit
  8.41
  Gebruiksgemak
  7.85
  Het BabyDan Flex V-max hekje is dé oplossing voor huizen met een speciale trapconstructie. Veel nieuwbouwhuizen hebben namelijk trappen waarbij de onderste tree net buiten de trap valt. Hierdoor is het lastig om een standaard traphekje te bevestigen. Maar geen zorgen, want met het BabyDan Flex V-max hekje is dit probleem verleden tijd!

  Wat dit hekje zo bijzonder maakt, is dat het in een hoek van 90 graden geplaatst kan worden. Zo kun je het hekje perfect om de trap zetten, zelfs als deze buiten de trap valt. De set bestaat uit een breed deurtje van 72 cm, een verlengstuk van 33 cm en een handgemaakte uitbreiding van 20 cm. Alle elementen zijn 72 cm hoog. Het deurtje kan eenvoudig met één hand geopend worden en heeft een doorloopgedeelte van 58 cm breed.

  Het hekje staat altijd op de vloer of op de grond en heeft een drempeltje aan de onderkant voor de verbinding met alle panelen. Als je dit minder ideaal vindt, kun je ook schuine opzet drempeltjes bestellen. Het hekje oefent geen kracht uit, daarom is het drempeltje laag en smal.

  Met het BabyDan Flex V-max hekje kun je het hekje op maat maken door het deurtje te combineren met de verlengstukken. Zo kun je een front van 92 cm creëren door het deurtje te verlengen met 20 cm, of een front van 105 cm door te verlengen met 33 cm. Je kunt het hekje zelfs in een L- of U-opstelling plaatsen.

  Gebruikers zijn over het algemeen positief over het BabyDan Flex V-max hekje. Ze waarderen de gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheid tot maatwerk. Het hekje is gemakkelijk te plaatsen en biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding. Sommige gebruikers merken echter op dat het hekje na bevestiging mogelijk instabiel kan zijn en niet de juiste bevestigingspunten heeft, wat als gevaarlijk wordt ervaren. Daarnaast vinden sommige mensen de prijs van het hekje aan de hoge kant.

  Al met al is het BabyDan Flex V-max hekje een handige oplossing voor huizen met een specifieke trapconstructie. Het biedt maatwerk, is gebruiksvriendelijk en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het enige punt van aandacht is de stabiliteit van het hekje, waar sommige gebruikers opmerkingen over hebben gemaakt. Maar met de juiste bevestiging en oplettendheid, kan dit hekje zeker een geweldige toevoeging zijn voor jouw huis! 😉

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis

  Bekijk prijs

  8. Buxibo Veiligheidshekje voor Kinderen Openhaard

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Buxibo Veiligheidshekje voor Kinderen Openhaard

  • list plusStevige constructie met metalen frame, voorkomt dat kinderen tussen de palen kunnen klimmen
  • list plusMultifunctioneel en veelzijdig, kan gebruikt worden als een extra brede poort, barrière rond open haarden, kachels, kerstbomen, en meer
  • list plusInklapbare functie maakt het gemakkelijk te verplaatsen van kamer naar kamer of zelfs van huis naar huis

  Nadelen Buxibo Veiligheidshekje voor Kinderen Openhaard

  • list plusMinimale breedte van 62 cm kan een beperking zijn voor bredere openingen of grotere ruimtes
  • list plusGewicht van 7,5 kg maakt het iets minder draagbaar in vergelijking met lichtere modellen

  Beoordeling

  7.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.86
  Functionaliteit
  8.05
  Gebruiksgemak
  7.18
  Mijn Veiligheidshekje voor Kinderen van Buxibo is echt een wonderhekje. Het is niet alleen perfect om mijn kinderen te beschermen, maar ook mijn huisdieren. Met dit hekje kan ik gevaarlijke plekken zoals de openhaard veilig afzetten, trappen beveiligen of zelfs de kamer in tweeën delen. Het monteren is een fluitje van een cent dankzij de klembevestiging en dankzij de inklapbare functie kan ik het gemakkelijk van kamer naar kamer verplaatsen, of zelfs van huis naar huis.

  Wat dit hekje echt uniek maakt, is de stevigheid. Het is gemaakt van een metalen frame, waardoor het bijna onmogelijk is voor kinderen om er tussendoor te klimmen. Met een hoogte van 70 cm is het ook moeilijk voor een kind om eroverheen te klimmen. Dit geeft me als ouder gemoedsrust en zorgt voor een veilige omgeving voor mijn kinderen.

  Maar wat dit hekje echt speciaal maakt, is de veelzijdigheid. Het kan niet alleen dienen als een extra brede poort, maar ook als een barrière rond open haarden, kachels, kerstbomen en nog veel meer. Met verstelbare, draaibare verbindingen kan ik het hekje op verschillende manieren vormgeven. Het volledig stalen frame biedt kracht en ondersteuning waarop ik als ouder kan vertrouwen om mijn kinderen veilig te houden. En niet te vergeten, dit hekje kan ook gebruikt worden als een huisdierenbox, zowel binnen als buiten in de tuin. Ideaal voor puppy's of andere kleine dieren die niet kunnen klimmen.

  Het Veiligheidshekje voor Kinderen van Buxibo wordt geprezen om zijn stevige frame en gebruiksgemak. Het is makkelijk aan de muur te monteren en het deurtje maakt het gemakkelijk om bij de kachel te komen. Daarnaast is het hekje ook duurzaam en heeft het een goede prijs-kwaliteitverhouding. Gebruikers zijn tevreden dat het aan hun verwachtingen voldoet en dat ze hun kinderen veilig kunnen houden bij de hete kachel.

  Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk om te weten dat het hekje een minimale breedte heeft van 62 cm. Dit kan een beperking zijn voor bredere openingen of grotere ruimtes die afgezet moeten worden. Ook is het goed om te weten dat het hekje een gewicht heeft van 7,5 kg, waardoor het iets minder draagbaar is in vergelijking met lichtere modellen op de markt.

  Al met al is het Veiligheidshekje voor Kinderen - Openhaard hek - Multifunctioneel hek - Kachelhek - 310CM - 7.5 KG van Buxibo een uitstekende keuze voor ouders die een stevig, veelzijdig en duurzaam hekje zoeken om hun kinderen en huisdieren te beschermen. Met de inklapbare functie, stevige constructie en veelzijdigheid biedt dit hekje gemoedsrust en een veilige omgeving. Ondanks enkele beperkingen qua breedte en gewicht, zijn de voordelen en positieve gebruikerservaringen duidelijk en maken dit hekje een aanrader.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

  Bekijk prijs

  9. Noma 5 panelen Veiligheidshek roomdivider

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Noma 5 panelen Veiligheidshek roomdivider

  • list plusVeelzijdig in gebruik met verschillende configuratiemogelijkheden
  • list plusGemakkelijk te openen en sluiten, zelfs met één hand
  • list plusVoldoet aan veiligheidsnormen en biedt goede prijs-kwaliteitverhouding

  Nadelen Noma 5 panelen Veiligheidshek roomdivider

  • list plusDesign kan niet voor iedereen aantrekkelijk zijn

  Beoordeling

  7.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  6.95
  Functionaliteit
  7.08
  Gebruiksgemak
  7.81
  Het Noma 5 panelen Veiligheidshek - roomdivider - Tot 315 cm - zwart is echt een topper! Met dit multifunctionele traphek en haardhek zit je altijd goed. Of je nu een grote opening hebt of een schuine of rechte positie nodig hebt, dit veiligheidshek past zich moeiteloos aan. En check dit, je kunt het zelfs in 43 verschillende configuraties gebruiken. Hoe cool is dat? Traphek, kamerverdeler, haardscherm, you name it!

  Een van de beste eigenschappen van dit veiligheidshek is het gemak waarmee je het kunt openen. Gewoon een simpele 'push' en het deurtje gaat in beide richtingen open. Zelfs met één hand is het super makkelijk om er doorheen te gaan. En als het eenmaal gesloten is, vergrendelt het systeem automatisch en blijft het stevig op zijn plek.

  Maar wat dit veiligheidshek echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om meerdere panelen te combineren. Zo kun je het gebruiken voor openingen tot wel 315 cm breed. Dat betekent dat je niet alleen een traditioneel traphek hebt, maar ook een handige kamerverdeler of een mooi haardscherm. En het beste is nog wel dat er een wandmontagekit bij zit, zodat je het veiligheidshek stevig aan de muur kunt bevestigen voor extra stabiliteit.

  Het Noma 5 panelen Veiligheidshek - roomdivider - Tot 315 cm - zwart is gemaakt van sterk staal en voldoet aan alle veiligheidsnormen. Het is super duurzaam en kan makkelijk worden opgevouwen voor opslag of om mee te nemen op reis. Met een gewicht van 14 kg is het veiligheidshek ook lekker stevig en stabiel.

  En wat vinden andere gebruikers ervan? Die zijn helemaal enthousiast! Ze vinden het design mooi en vinden het veiligheidshek super handig in gebruik. Kinderen voelen zich er comfortabel bij en het biedt ook nog eens een goede prijs-kwaliteitverhouding. Sommige gebruikers vinden het design misschien niet het allermooiste, maar dat is echt maar een klein minpuntje.

  Alles bij elkaar genomen is het Noma 5 panelen Veiligheidshek - roomdivider - Tot 315 cm - zwart gewoon een topkeuze. Het is veelzijdig, stevig, gemakkelijk te openen en sluiten en voldoet aan alle veiligheidseisen. En om eerlijk te zijn, wie maalt er nou om het design als je zoveel voordelen hebt?

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs

  10. LotaHome Oprolbaar Traphekje Veiligheidshekje

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen LotaHome Oprolbaar Traphekje Veiligheidshekje

  • list plusMultifunctionaliteit voor trappen, deuropeningen, gangen, keukens of veranda's.
  • list plusHandig oprolsysteem voor gemakkelijk openen en sluiten met één hand.
  • list plusVoldoet aan alle Europese veiligheidsnormen.

  Nadelen LotaHome Oprolbaar Traphekje Veiligheidshekje

  • list plusMogelijk uitdagende installatieprocedure.
  • list plusNeemt wat ruimte in beslag aan de bovenkant wanneer opgerold.
  • list plusInstallatiehandleiding en video kunnen enigszins uitdagend zijn voor sommige gebruikers.

  Beoordeling

  7.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.48
  Functionaliteit
  6.83
  Gebruiksgemak
  7.02
  Als ouder of huisdiereigenaar weet ik hoe belangrijk het is om een veilige omgeving te creëren in huis. Daarom is het LotaHome Oprolbaar Traphekje de perfecte toevoeging aan mijn huis. Gemaakt van hoogwaardig kunststof, biedt dit hekje een duurzame barrière voor trappen, deuren, gangen en meer. Het handige oprolsysteem maakt het gemakkelijk te openen en te sluiten, zelfs met één hand - ideaal voor drukke dagen.

  Met een maximale breedte van 130 cm en een hoogte van 89 cm past dit veiligheidshekje perfect in verschillende openingen in huis. De dubbele ontgrendeling zorgt ervoor dat volwassenen het gemakkelijk kunnen openen, terwijl kinderen en huisdieren geen kans krijgen. Daarnaast voldoet dit hekje aan alle Europese normen, wat zorgt voor gemoedsrust en veiligheid.

  Het compacte en geluidloze ontwerp maakt dit hekje perfect voor thuisgebruik of op vakantie. En als klap op de vuurpijl biedt het bedrijf een 100% geld-terug-garantie, waardoor ik met een gerust hart kan kopen. Hoewel de installatie voor sommigen wat uitdagend kan zijn, biedt dit oprolbare traphekje een uitstekende combinatie van gemak, veiligheid en duurzaamheid.

  Kortom, het LotaHome Oprolbaar Traphekje is de perfecte keuze voor gezinnen met jonge kinderen en huisdieren. Met zijn compromisloze aandacht voor kwaliteit en gebruiksgemak onderscheidt dit traphekje zich als een topkeuze binnen zijn productcategorie. 🏡

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

  Bestenu

  Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Veiligheidshekjes. Er zijn namelijk 1451 verschillende te koop ...

  Bedankt voor het lezen!