Hoe komt deze geweldige Veiligheidshekjes opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de speurtocht naar de beste Veiligheidshekjes ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Veiligheidshekjess, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Veiligheidshekjess die te koop zijn in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Veiligheidshekjess het best worden verkocht.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Veiligheidshekjess stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Soortgelijke producten aan Veiligheidshekjess

De beste Veiligheidshekjess op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

De BabyDan Guard Me is een innovatief traphekje. Het hekje is bijna onzichtbaar wanneer deze niet in gebruik is en daarom ideaal voor moderne huizen. De Babydan Guard me is een automatisch opvouwbaar trap/deurhek. Door een druk op de knop op de ontsluiting vouwt het hekje zich als een harmonica op. Hierdoor komt de doorgang vrij. De BabyDan Guard Me kan zowel in het deurkozijn of tussen twee oppervlakken als wel op het deurkozijn of op twee oppervlakken bevestigd worden. De Guard Me is ook geschikt als traphekje, boven- of onderaan de trap. Eigenschappen van het hekje: - Vouwt automatisch in - Geschikt voor plaatsing in beperkte ruimte - Gemakkelijke installatie - 100% PVC vrij - Ontworpen en geproduceerd in Denemarken - Voldoet aan de normen EN1930:2011 & ASTM F1004 Goed om te weten over de montage van dit traphekje: Tussen deurkozijn: Geschikt voor openingen van 64,5 – 89 cm wanneer de BabyDan Guard Me tussen het deurkozijn wordt gemonteerd. Dan maximaal te verlengen tot 113,5 cm met apart te verkrijgen verlengpaneel Extend-a-Guard. Op het deurkozijn: Geschikt voor openingen van 55 – 79,5 cm wanneer de Guard Me op het deurkozijn wordt gemonteerd. Dan maximaal te verlengen tot 113,5 cm met apart te verkrijgen verlengpaneel Extend-a-Guard. Bevestiging: Gebruik een normale schroevendraaier of een electrische schroevendraaier. Sterke powertools zijn te sterk en kunnen het kunststof beschadigen. De hoogte van het BabyDan Guard Me traphekje is: 72,5 cm (gemonteerd)

1. Babydan Harmonica Guard Me Veiligheidshekje - 64,5 t/m 89 cm - Wit


Product informatiePlus or Show more

Je wilt natuurlijk altijd het beste voor je kind/huisdier. Echter schuilen er voor kleine kinderen en huisdieren veel gevaren binnen het huis. Maak je huis dan ook veilig met een veiligheidshek van Buxibo. Dit multifunctionele veiligheidshekje is de oplossing om je kind/huisdier te beschermen tegen de openhaard, de trappen af te schermen of de kamer scheiden in tweeën. Voordelen ✔ klembevestiging ✔ Inklapbaar ✔ Multifunctioneel ✔ Stevige constructie ✔ Room devider Inklapbaar De veiligheidshekken van buxibo zijn inklapbaar. Door deze functie is het gemakkelijk om het hek te verplaatsen van kamer of huis. Hierdoor is je kind altijd beschermt tegen gevaren in huis. Stevige constructie De veiligheidshekken zijn zo stevig mogelijk ontworpen. Door het metalen design is het voor een kind onmogelijk om tussen de palen door te klimmen. Bovendien is het hekje 70cm hoog, wat erover heen klimmen erg lastig maakt voor een kind. Multifunctioneel Dit veelzijdige hek kan dienen als een extra brede poort, een barrière rond open haarden, kachels, kerstbomen en nog veel meer. Met verstelbare, roterende verbindingen kan je hem op talloze manieren vormgeven. De volledig stalen frameconstructie biedt sterkte en ondersteuning waarop u kunt vertrouwen en waarop u kunt vertrouwen om uw kind veilig te houden. Het veiligheidshekje van Buxibo kan ook worden gebruikt als huisdier box, ideaal voor gebruik binnenshuis en buitenshuis in uw tuin. Werkt geweldig als puppy-box of als oefengebied voor niet-klimmende kleine dieren. Productspecificaties ➤ Merk: Buxibo ➤ Materiaal: Metaal ➤ Kleur: Zwart ➤ Minimale breedte: 62 cm ➤ Hoogte: 70 cm ➤ Product lengte: 3 cm ➤ Product lengte uitgeklapt: 310 cm ➤ Gewicht:7KG Inhoud verpakking 1x Veiligheidshekje 1x Montage onderdelen

2. Veiligheidshekje voor Kinderen - Openhaard hek- Multifuctioneel hek - Kachelhek - 310CM - 7.5 KG


Product informatiePlus or Show more

Het Flex systeem bestaat uit 3 types, M-L en XL en is leverbaar in wit en zwart behalve de XL deze is er alleen in zwart. Je kunt met deze veiligheidsafscheiding doorgangen beveiligen van 90 tot 223 cm. Standaard worden er bij iedere Flex 2 Wall Fittings bijgeleverd waardoor alles veilig vast te zetten is. Alle Flex en Flex delen zijn eenvoudig zonder gereedschap (dit gaat dmv een uithaalspij ) aan en met elkaar te verbinden. Hierdoor is werkelijk alles mogelijk. Te gebruiken als deur en traphek, room divider, heartgate etc etc. Door de Quick release wall fitting is het ook snel op te ruimen of te verplaatsen. De deur heeft een hele ruime doorgang waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is. Alle Flex delen voldoen aan de nieuwste norm EN1930:2011. De deur is met een hand te openen door een volwassene en gaat naar 2 kanten open en dicht. Alle Flex systemen behalve het Flex Park worden standaard met Wall Fittings geleverd. Veiligheidsartikelen zijn pas echt veilig bij juist gebruik. • Flex M: in wit of zwart van 90 tot 146 cm • Flex L: in wit of zwart van 90 tot 223 cm • Flex XL: in zwart van 90 tot 278 cm. • Sectie Medium: 33 cm • Sectie Large: 72 cm • Sectie Door: 72 cm ( doorloop 52 cm )

3. Babydan Flex L Veiligheidshekje - 90 t/m 223 cm - Wit


Product informatiePlus or Show more

Het Flex systeem bestaat uit 3 types, M-L en XL en is leverbaar in wit en zwart behalve de XL deze is er alleen in zwart. Je kunt met deze veiligheidsafscheiding doorgangen beveiligen van 90 tot 278 cm. Standaard worden er bij iedere Flex 2 Wall Fittings bijgeleverd waardoor alles veilig vast te zetten is. Alle Flex en Flex delen zijn eenvoudig zonder gereedschap (dit gaat dmv een uithaalspij ) aan en met elkaar te verbinden. Hierdoor is werkelijk alles mogelijk. Te gebruiken als deur en traphek, room divider, heartgate etc etc. Door de Quick release wall fitting is het ook snel op te ruimen of te verplaatsen. De deur heeft een hele ruime doorgang waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is. Alle Flex delen voldoen aan de nieuwste norm EN1930:2011. De deur is met een hand te openen door een volwassene en gaat naar 2 kanten open en dicht. Alle Flex systemen behalve het Flex Park worden standaard met Wall Fittings geleverd. Veiligheidsartikelen zijn pas echt veilig bij juist gebruik. • Flex M: in wit of zwart van 90 tot 146 cm • Flex L: in wit of zwart van 90 tot 223 cm • Flex XL: in zwart van 90 tot 278 cm. • Sectie Medium: 33 cm • Sectie Large: 72 cm • Sectie Door: 72 cm ( doorloop 52 cm )

4. Babydan Flex L Veiligheidsafscheiding - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Er is een REVISIE doorgevoerd waardoor dit hekje een betere en eenvoudige handel heeft gekregen. Gaat open met één hand en één knopje. De klassieke Premier Gate is Babydan's best verkochte hekje sinds jaren. Het hekje is nu nog beter met een fijn handvat dat gemakkelijk te hanteren is. In het handvat zit een indicator ingebouwd die aangeeft of het traphekje goed bevestigd is. Wit betekent dat het hekje veilig hangt, terwijl het bij rood nog wat strakker tegen de muur aangedraaid moet worden. Het monteren van het traphekje gaat erg makkelijk en er komen geen schroeven of boormachines aan te pas. Geschikt voor openingen van 73 tot 93 cm (met behulp van de twee meegeleverde verlengstukken) en zelfs 120 cm (met extra verlengstukken die er apart bijgekocht kunnen worden). Het traphekje is zonder verlengstukken maximaal 79,6 cm breed. Met verlengdelen (waarvan 2 stuks meegeleverd) kan het traphek tot maximaal 93 cm verlengd worden. De onderkant van het hekje blijft vast staan en biedt stevigheid aan het hekje wanneer deze opengemaakt.

5. Babydan Premier Klemhekje - 73 t/m 93 cm - Wit


Product informatiePlus or Show more

Baby Dan Premier Combo Zwart (2 spijlen) Klemhekje. Dit is de Premier Klemhekje dat past tussen 73.0 - 93cm. ( 2 spijlen). Het blijkt dat de meeste deuren en trappen ongeveer 90cm zijn, vandaar is dit de meest verkochte maat. De premier van BabyDan kwam sterk uit de test van de consumentbond in 2017, namelijk op 2e plaats Het handvat is op een aantal punten verbeterd. (met één hand te openen) en het klemhekje kan op beide richting worden geopend. Ook is er handmatige sluiting. De onderste schroeven zijn halfrond en gaan laag over de vloer. Dit is een hekje dat voldoet aan alle test normen o.a. DK-EN1930:2011. Een tip voor de juiste klemhek: Het kan zijn dat er een plint onder op de muur zit. Vandaar raden we aan om de opening te meten op de vloer en op 75cm hoogte. Met die twee maten kun je het juiste hekje zoeken. Als je het hekje voor een ander toepassing nodig hebt, dan zijn er losse uitbreidingen verkrijgbaar. Hoe werken de Premier klemhekjes: De Premier is een degelijk klemhekje dat zonder boren of schroeven tussen twee muren, een deur, of een kozijn geplaatst kan worden. De stevige frame heet een “power-frame” En zit links en rechts tegen de muur met het brede deurtje in het midden. Als je de doos opent dan lijkt het of het hekje “scheef” gelast is, maar dat is een van de kenmerken van het “power-frame” Die opening is exact berekent voor maximale kracht en na het monteren zal het aansluiten.

6. Babydan Premier Klemhekje - 73 t/m 93 cm - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Grondbox inklapbaar. Deze handige tweelingbox biedt veel ruimte om in te spelen. De grondbox is makkelijk op te zetten en op te bergen en is bijna geheel inklapbaar nadat één zijde is losgemaakt. Deze grondbox kan zowel binnen- als bij goed weer ook buiten worden gebruikt. Deze degelijke grondbox is voorzien van kunstsotf hoekscharnieren- en verbindingen wordt geleverd inclusief rubberpads voor vloerbescherming. Deze constructie is zodanig dat u het afgrendelhekje in diverse mogelijkheden kunt opstellen. Het is belangrijk dat u de tweelingbox in een bepaalde vaste opstelling positioneert om de de stevigheid en veiligheid van de constructie te garanderen. Een grondbox zoals dit model mag u nooit in één rechte lijn opstellen omdat het hekje dan kan omvallen Kenmerken: · Spijldikte 15mm · Gewicht box 16kg · Afstand tussen de spijlen 6,5cm · Bijna geheel inklapbaar · Geintegreerde deur met dubbele beveiliging · Ruim speeloppervlak ca. 3,2 m² en een totale omtrek van ca. 7,2 mtr · Makkelijk op te bergen voor opslag of vervoer · Fraaie en nette afwerking met afgeronde hoeken · Verbindingen gemaakt van kunststof · De constructie is in diverse vaste posities te opstellen

7. Grondbox baby - 7,2 meter - inklapbare babybox


Product informatiePlus or Show more

NIEUW 2020 MODEL - Dit traphekje van Rudolphy is op 3 manieren te bevestigen met het handige snelwissel systeem. Dankzij de mogelijkheid om 180 graden te draaien, kunt u de poort gebruiken voor meerdere deuren zonder dat herinstallatie vereist is. Let op: er kan maar één opening tegelijk worden afgesloten, aangezien er maar 1 hekje is inbegrepen. SPECIFICATIES Gepatenteerd design; Snelwissel systeem inclusief 2 haakbestigen voor het afschermen van een tweede ruimte Oprolbaar tot 1,30 meter; Extra veilige hoogte van 90 cm; Eenvoudige installatie; Te bevestigen van links naar rechts; Geborstelde Aluminium behuizing; Uitvoeringskleur: Rosé Wit; Voldoet aan EN1930:2011. Multi Montage Optie Dit traphekje is ontworpen voor vele montagebevestiging zoals onderanderen; Links naar rechts; Rechts naar links; Haakse sluiting; Evenwijdig met. etc. Dit is het enige oprolbaar traphekje dat deze functie bezit.Hoewel het is ontworpen om 180 graden te draaien, worden er 2 sets fittingen meegeleverd, zodat u het hek kunt verplaatsen, of het nu naar een andere locatie in uw huis is of voor gebruik bij grootouders huis. Klik het hek eenvoudig aan/uit de fittingen om te verplaatsen. Dankzij de meegeleverde sjablonen kunt u zich gemakkelijk uitlijnen met uw muur en gebruik maken van het hekje. Spacer Kit inbegrepen om te helpen opbouwen tegen plinten. Stil In tegenstelling tot andere hekjes op de markt, is dit traphekje stil wanneer het zich weer in zichzelf terugtrekt. Dus geen nachtelijke storingen meer. 5 voordelen in drie posities instelbaar; snelwisselsysteem; grote draaiknop; dubbel beveiligd; dubbele installatieset. TIP! Om te voorkomen dat kinderen onder de twee jaar van de trap vallen, is het aan te raden om zowel boven als onderaan de trap een hekje te bevestigen, zodat de trap onbereikbaar wordt. Productbeveiliging Lees vóór montage altijd de handleiding. Het niet lezen van de handleiding en het niet opvolgen van de beschreven instructies kan leiden tot gevaarlijke situaties • Het traprolhek is volgens Europese en internationale veiligheidsnormen getest en goedgekeurd. Voldoet aan EN1930. INHOUD Rudolphy Oprolbaar traphek; Nederlands en Engelse handleiding; Installatiebevestigingen; Aftekenpapier schroefpositie; Afstandshouders voor oneven oppervlakte.

8. Oprolbaar traphekje voor 3 type posities van luxe aluminium - Zwart veiligheidshekje en deurhekje voor baby kind en dier


Product informatiePlus or Show more

Met de Flex XL zijn haast alle denkbare afstanden tusen de 90 en 278 cm te beveiligen. De Flex XL bevat een deursectie, 2 large secties en 2 medium secties. Wordt geleverd inclusief de muurbevestiging.

9. Babydan Flex Xl 5-Dlg Veiligheidshekje - 90 t/m 278 cm - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Met de Flex M kunt u werkelijk alle afstanden vanaf 90 cm tot 146 cm overbruggen en beveiligen voor uw baby. De Flex M heeft 1 deur en 2 hekjes. Kan met de leverbare verlengdelen of extra deur eenvoudig worden verlengt tot 278 cm. Het product wordt geleverd inclusief de muurbevestiging.

10. Babydan Flex M Veiligheids Afscheiding - 90 t/m 146 cm - Zwart


Soortgelijke producten aan Veiligheidshekjess


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Veiligheidshekjess er zijn namelijk 61 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en kun je straks de beste Veiligheidshekjes kopen.