Wat is de beste Trap van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 29 november, 2023

Het aanschaffen van een goede Trap is een moeilijke opdracht. Wat is de beste Trap van 2023? Na het testen van 1239 Trappen kwam de Infinity Goods Stevige Huishoudtrap 4 als beste getest uit onze Trap-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Trappen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Trappen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Trap-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Trappen

1Score: 9.9
Infinity Goods Stevige Huishoudtrap 4
Beste trap
Infinity Goods Stevige Huishoudtrap 4
Infinity Goods
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
ALDORR Huishoudtrap 3 treden Keukentrap
ALDORR Huishoudtrap 3 treden Keukentrap
ALDORR
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Inklapbare/opvouwbare huishoudtrap/keukentrap wit/zwart met 3
Inklapbare/opvouwbare huishoudtrap/keukentrap wit/zwart met 3
Ga naar laagste prijs
4Score: 9
Altrex Lima Huishoudtrap 4 treden
Altrex Lima Huishoudtrap 4 treden
Altrex
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.7
Rune Huishoudtrap 2 Treden Inklapbare
Rune Huishoudtrap 2 Treden Inklapbare
Rune
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
Blokker Huishoudtrapje 2 Treden Inklapbare
Blokker Huishoudtrapje 2 Treden Inklapbare
Blokker
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Goets Huishoudtrap 2 Treden Keukentrap
Goets Huishoudtrap 2 Treden Keukentrap
Goets
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
Kibani Keukentrapje Basic 3 treden
Kibani Keukentrapje Basic 3 treden
Kibani
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
IVOL Huishoudtrap 4 treden Keukentrap
IVOL Huishoudtrap 4 treden Keukentrap
IVOL
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
Panthera huishoudtrap keukentrap 1x3 treden
Panthera huishoudtrap keukentrap 1x3 treden
Panthera
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Trap Koopgids

Een peertje indraaien, het plafond verven of de dakgoot schoonmaken: je hebt een trap vaker nodig dan je denkt.

Welke trap heb ik nodig?

Om te bepalen welke trap je nodig hebt, moet je rekening houden met een aantal factoren. Allereerst is het belangrijk om te weten waarvoor je de trap gebruikt. Ga je hem bijvoorbeeld gebruiken om de zolder te bereiken, of juist om het dak op te gaan?

Daarnaast is het van belang om te weten hoe hoog je wilt reiken. Wil je bijvoorbeeld tot aan het plafond komen, of moet je echt helemaal bovenaan zijn? Dit bepaalt namelijk de hoogte van de trap die je nodig hebt.

Ook de ruimte die je hebt om de trap te plaatsen is van belang. Als je weinig ruimte hebt, kun je het beste kiezen voor een compacte trap. Als je daarentegen veel ruimte hebt, kun je ook kiezen voor een grotere en meer comfortabele trap.

Tot slot is het van belang om te kijken naar hetmateriaal waarvan de trap gemaakt is. Wil je bijvoorbeeld een houten trap, of juist een metalen variant? Ook dit kan van invloed zijn op de keuze van de trap die je nodig hebt.

Al deze factoren samen bepalen welke trap je nodig hebt. Zorg er daarom voor dat je goed nadenkt over wat je precies nodig hebt voordat je tot aankoop overgaat.

Soorten trappen

Er zijn verschillende soorten trappen beschikbaar, elk ontworpen voor specifieke doeleinden. Hier zijn een paar voorbeelden:

 • Huishoudtrap: Een huishoudtrap is een kleine trap die je gebruikt voor taken in huis, zoals het vervangen van een lamp of het wassen van ramen.
 • Rechte trap: Een rechte trap is een trap die recht omhoog loopt en vaak wordt gebruikt in woningen, appartementen en kantoorgebouwen.
 • Magazijntrap: Een magazijntrap is een stevige trap met een hoge capaciteit en wordt vaak gebruikt in fabrieken of magazijnen waar grote volumes producten of materialen verplaatst moeten worden.
 • Vouwtrap: Een vouwtrap is een compacte trap die gemakkelijk opgeborgen kan worden en wordt vaak gebruikt voor zolderingangen of andere beperkte ruimtes.
 • Platform trap: Een platform trap is een trap die een groot platform aan de bovenkant heeft, waardoor werken op hoogte veiliger en gemakkelijker is.

Het is belangrijk om bij de keuze van een trap te letten op de veiligheid, stabiliteit en de vereiste capaciteit om de veiligheid te garanderen.

Hoe hoog is een trap met 5 treden?

De hoogte van een trap met 5 treden variëert, afhankelijk van de hoogte van elke individuele trede. Over het algemeen is te verwachten dat een trap met 5 treden ongeveer 1 meter hoog is

Het is wel belangrijk om op te merken dat dit slechts een ruwe schatting is en dat de exacte hoogte kan verschillen op basis van het ontwerp van de trap en de hoogte van elke trede. 

Als je de exacte hoogte van een specifieke trap met 5 treden wilt weten, is het het beste om dit te meten met een meetlint of een liniaal.

Hoe lang mag je werken op een trap?

Als je op een trap aan het werk bent, probeer dan niet langer dan twee uur achter elkaar te staan. Anders wordt het niet alleen vermoeiend, maar ook nog eens gevaarlijk. 

Hou het bij het reiken op de trap binnen een meter afstand. Zo voorkom je dat je omvalt als je je evenwicht verliest. 

Vergeet niet dat dit slechts algemene richtlijnen zijn. Afhankelijk van de situatie en het soort werk dat je doet, zijn er misschien aanvullende veiligheidsmaatregelen nodig. Het belangrijkste is om altijd veilig te zijn en risico's tot een minimum te beperken.

Wat is de werkhoogte van een trap?

De werkhoogte van een trap hangt af van de hoogte van de treden en het aantal treden op de trap

Je bepaalt de werkhoogte van een trap door de hoogte van de bovenste trede te meten tot aan het oppervlak waarop je staat. 

Als de bovenste trede van een trap bijvoorbeeld 2 meter hoog is en je staat op een vloer die 0,5 meter boven de grond staat, dan is de werkhoogte van de trap 2,5 meter.

Het is belangrijk om de werkhoogte van een trap te weten, omdat je zo de juiste maatregelen kunt treffen voor veilig werken op hoogte. Bij het werken op een trap moet je voldoende stabiliteit hebben en de juiste veiligheidsmaatregelen nemen om het risico op vallen of andere ongevallen te verminderen.

Als je niet weet wat de werkhoogte van een trap is, meet deze dan op met een meetlint of een liniaal.

Hoe hoog mag je werken zonder valbeveiliging?

In Nederland is de regelgeving voor werken op hoogte vastgelegd in het Arbeidsomstandighedenbesluit. Over het algemeen geldt dat jevanaf 2,5 meter hoogte al valgevaar loopt en daarom valbeveiliging moet gebruiken. 

Er zijn echter uitzonderingen, zoals bij kortdurende werkzaamheden waarbij het gebruik van valbeveiliging niet praktisch is. In dat geval kan het in overleg met de werkgever soms verantwoord zijn om zonder valbeveiliging te werken op hoogtes tot 7,5 meter. 

Het is echter altijd belangrijk om de risico's goed te overwegen en veiligheidsmaatregelen te treffen om ongelukken te voorkomen.

hero illustration

Hoe testen we Trappen?

Om de beste Trap te bepalen, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Trap-test hebben we 1239 Trappen geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze Trap-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Trap-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Trap-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van de beste Trap in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1239 Trappen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Trappen in een makkelijke lijst

1. Beste trap: Infinity Goods Stevige Huishoudtrap 4

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Infinity Goods Stevige Huishoudtrap 4

 • list plusGemak en veiligheid worden gecombineerd
 • list plusStijlvol ontwerp en duurzame constructie
 • list plusVeiligheid wordt gegarandeerd met anti-slip treden en poten

Nadelen Infinity Goods Stevige Huishoudtrap 4

 • list plusGeen specifieke voor- en nadelen genoemd in gebruikersreviews

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.64
Functionaliteit
9.83
Gebruiksgemak
10
Deze Infinity Goods Stevige Huishoudtrap is echt ideaal voor mij. Of ik nu een hoog keukenkastje moet bereiken, een lamp moet vervangen of de zolder moet opfrissen, met deze trap is elke klus zo geklaard. En het beste is dat ik me geen zorgen hoef te maken over mijn veiligheid, want deze trap combineert gemak met veiligheid.

Het moderne en unieke ontwerp geeft deze trap een stijlvolle uitstraling, terwijl de stevige constructie en onderhoudsvrije materialen ervoor zorgen dat hij lang meegaat. Veiligheid is een belangrijk aspect van deze huishoudtrap. Dankzij de anti-slip treden en poten heb ik altijd een stevige grip, ongeacht de ondergrond. En met een indrukwekkende draagkracht van 150 kg hoef ik me geen zorgen te maken over stabiliteit. Daarnaast biedt de comfortabele en stevige handgreep extra zekerheid tijdens het klimmen.

Deze huishoudtrap is niet alleen veilig, maar ook zeer functioneel. Het opklapbare design maakt het super eenvoudig om de trap op te bergen na gebruik. En met de treden van 30 x 20 cm heb ik genoeg ruimte om comfortabel aan de slag te gaan.

Deze huishoudtrap is niet alleen geschikt voor huishoudelijke klusjes, maar ook voor schilderwerken, decoreren en het snoeien van hoge planten. En het beste is dat hij super licht is, slechts 7,6 kg, en een compact formaat heeft. Hierdoor kan ik de trap gemakkelijk van de ene naar de andere kamer verplaatsen.

De reviews van andere gebruikers bevestigen de kwaliteit van deze huishoudtrap. Ze vinden de trap stabiel en makkelijk op te bergen. Eén gebruiker merkt zelfs op dat deze trap steviger is dan zijn vorige model en dat hij er erg blij mee is.

De specificaties van de Infinity Goods huishoudtrap zijn als volgt:
- Merk: Infinity Goods
- Kleur: Zwart
- Aantal treden: 4
- Afmeting ingeklapt: 141 x 47,5 x 4,5 cm
- Afmeting uitgeklapt: 135 x 48 x 83 cm
- Hoogte tot bovenste trede: 95 cm
- Afmeting per trede: 30 x 20 cm
- Gewicht: 7,6 kg
- Maximale draagkracht: 150 kg
- Materiaal: Stevig metaal
- Voorzien van anti-slip treden voor extra veiligheid
- Voorzien van anti-slip poten voor extra stabiliteit

Al met al is deze Infinity Goods Stevige Huishoudtrap een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige en functionele trap. Hij combineert luxe met functionaliteit en biedt optimale stabiliteit en grip. Het compacte formaat en het lichte gewicht maken het gemakkelijk om de trap te verplaatsen. Hoewel er geen specifieke voor- en nadelen worden genoemd in de gebruikersreviews, kan ik concluderen dat de trap over het algemeen positief wordt beoordeeld. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. ALDORR Huishoudtrap 3 treden Keukentrap

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen ALDORR Huishoudtrap 3 treden Keukentrap

 • list plusLichtgewicht aluminium constructie voor veilig en gemakkelijk gebruik
 • list plusVoldoet aan alle vereisten van de Nederlandse Warenwet en EN-normen
 • list plusMaximale werkhoogte van ongeveer 2,70 meter

Nadelen ALDORR Huishoudtrap 3 treden Keukentrap

 • list plusPootjes kunnen scherp zijn en de vloer beschadigen

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.23
Functionaliteit
9.29
Gebruiksgemak
10
De ALDORR Huishoudtrap 3 treden is mijn favoriete hulpmiddel in huis. Of ik nu aan het klussen ben of iets moet ophangen, deze trap maakt het allemaal een stuk gemakkelijker. Met zijn hoogwaardige lichtgewicht aluminium constructie kan ik elke klus veilig en moeiteloos uitvoeren.

Deze huishoudtrap voldoet aan alle Nederlandse veiligheidseisen, zoals de NEN 2484 en EN 131. Met het bovenste plateau op 68 centimeter hoogte kan ik klussen doen op een hoogte van ongeveer 270 centimeter, zoals het ophangen van een schilderij.

De ALDORR Huishoudtrap heeft een maximale werkhoogte van ongeveer 2,70 meter, afhankelijk van mijn lengte. En met een opberglengte van 1,12 meter kan ik hem gemakkelijk opbergen. Deze trap kan ook een gewicht tot 150 kg dragen, wat zorgt voor extra stabiliteit en veiligheid tijdens het gebruik.

De voordelen van deze huishoudtrap zijn geweldig. Zo heeft hij een HandGrip om hem eenvoudig in te klappen, extra brede treden voor meer stabiliteit en hij weegt slechts 4,6 kg, waardoor ik hem makkelijk kan verplaatsen. En de treden zijn voorzien van antislipmateriaal, wat zorgt voor extra veiligheid.

Gebruikstips voor de ALDORR Huishoudtrap zijn onder andere het plaatsen van de trap op een stevige, stabiele en horizontale ondergrond. Zorg ervoor dat de voeten van de trap niet wegzakken of wegglijden. En leun niet te ver opzij tijdens het werken op de trap.

Het merk ALDORR is de marktleider in Nederland als het gaat om trappen, ladders en steigers. Ze staan bekend om hun hoge kwaliteit en eerlijke prijzen. En omdat ze rechtstreeks aan de consument verkopen, zijn hun producten gemiddeld 35% goedkoper.

De gebruikersreviews van de ALDORR Huishoudtrap 3 treden zijn over het algemeen positief. Klanten zijn erg tevreden over de solide constructie en het handige mechanisme om de trap uit te klappen. Ook wordt de goede kwaliteit van het product benadrukt. Een gebruiker noemt geen minpunten en is erg blij met de trap. Een andere gebruiker vindt de trap zeer gebruiksvriendelijk, maar merkt wel op dat de pootjes scherp kunnen zijn en de vloer kunnen beschadigen. Desondanks wordt de trap als stabiel en van goede kwaliteit ervaren.

Al met al is de ALDORR Huishoudtrap 3 treden een betrouwbare en gebruiksvriendelijke trap voor klussen in en rondom het huis. Het lichte gewicht, de antislip treden en de extra stabiliteit maken deze trap een uitstekende keuze. Hoewel er enkele opmerkingen zijn over de scherpe pootjes, zijn de meeste gebruikers tevreden met de kwaliteit en prestaties van deze huishoudtrap. 👍

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Inklapbare/opvouwbare huishoudtrap/keukentrap wit/zwart met 3

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Inklapbare/opvouwbare huishoudtrap/keukentrap wit/zwart met 3

 • list plusHandig en praktisch hulpmiddel voor in huis
 • list plusInklapbaar ontwerp neemt weinig ruimte in beslag
 • list plusVeilig en stabiel dankzij anti-slip laag en veiligheidsbeugel

Nadelen Inklapbare/opvouwbare huishoudtrap/keukentrap wit/zwart met 3

  Beoordeling

  9.2 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.74
  Functionaliteit
  9.4
  Gebruiksgemak
  9.46
  Deze Inklapbare/opvouwbare huishoudtrap/keukentrap in wit/zwart met 3 treden en een hoogte van 105 cm is echt een handig en praktisch hulpmiddel voor in huis. Ik kan veilig en stabiel staan dankzij de anti-slip laag op de metalen trap. En niet te vergeten, hij ziet er ook nog eens modern uit met zijn witte kleur en zwarte anti-slip treden. 👌

  Wat deze trap echt uniek maakt, is het inklapbare ontwerp. Ik kan hem super makkelijk opvouwen en hij neemt bijna geen ruimte in beslag. Dat is vooral handig als ik de trap wil opbergen of ergens mee naartoe wil nemen. En maak je geen zorgen, hij klapt niet zomaar dicht terwijl ik erop sta, want er zit een veiligheidsbeugel op. Safety first!

  De bovenste trede van deze trap staat op een comfortabele hoogte van 71 cm vanaf de grond. Perfect voor allerlei huishoudelijke taken. En als hij is uitgeklapt, heeft de trap afmetingen van ongeveer 46,5 x 70,5 x 105,5 cm. Maar wanneer hij is ingeklapt, is hij slechts 46,5 x 4,5 x 115 cm groot. Dat betekent dat hij zelfs geschikt is voor kleine ruimtes.

  Met een maximale draagkracht van 150 kg is deze trap sterk genoeg voor de meeste mensen en klusjes in huis. En hij heeft ook nog eens de TÜV test doorstaan, wat betekent dat hij voldoet aan strenge veiligheidseisen. Ik voel me dus helemaal gerustgesteld als ik deze trap gebruik.

  De reviews van andere gebruikers zijn over het algemeen positief. Ze zijn enthousiast over de goede kwaliteit en het stevige materiaal van de trap. Ook het gebruiksgemak wordt geprezen, dankzij het inklapbare ontwerp en de anti-slip treden. Een gebruiker merkt wel op dat de trap wat zwaar is om te tillen, maar dat lijkt geen groot probleem te zijn. Een klein puntje van aandacht dus.

  Deze trap is ideaal voor allerlei klusjes in huis, zoals het schoonmaken van hoge planken, het vervangen van een lamp of het schilderen van een muur. En in de keuken komt hij ook goed van pas, bijvoorbeeld om bij de hoge kasten te kunnen. Zo handig!

  Al met al kan ik geen specifieke nadelen vinden in de reviews. Het lijkt erop dat deze trap een goede keuze is als je op zoek bent naar een handige en betrouwbare huishoudtrap. Dus waar wacht je nog op? Haal deze trap in huis en klus erop los!️

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  4. Altrex Lima Huishoudtrap 4 treden

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Altrex Lima Huishoudtrap 4 treden

  • list plusLichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen
  • list plusAnti-slip voeten zorgen voor extra stabiliteit
  • list plusAfgeronde treden en kniebeugel zorgen voor comfort en veiligheid

  Nadelen Altrex Lima Huishoudtrap 4 treden

  • list plusNiet geschikt voor zwaardere taken of professioneel gebruik

  Beoordeling

  9.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.67
  Functionaliteit
  9.07
  Gebruiksgemak
  9.29
  De Altrex Lima Huishoudtrap is mijn perfecte metgezel voor kleine klusjes in en om het huis. Of ik nu bezig ben met het verven van muren of het schoonmaken van ramen, deze trap geeft me de stabiliteit en functionaliteit die ik nodig heb.

  Eén van de beste eigenschappen van deze huishoudtrap is zijn lichte gewicht. Dat maakt het supergemakkelijk om de trap te verplaatsen naar waar ik hem nodig heb. En met de anti-slip voeten kan ik veilig en zelfverzekerd aan de slag.

  De Altrex Lima Huishoudtrap heeft afgeronde treden en een kniebeugel. Dat zorgt niet alleen voor extra comfort tijdens het gebruik, maar ook voor een veiligere ervaring.

  Met een lengte van 1,55 meter en een maximale werkhoogte van 2,80 meter is deze trap geschikt voor allerlei klusjes in en om het huis. En hij kan zelfs tot 150 kg dragen, dus hij is stevig genoeg voor de meeste mensen.

  De Altrex Lima Huishoudtrap wordt geprezen om zijn sterke en solide constructie. Mensen zijn blij dat de trap licht van gewicht is, maar toch stevig genoeg om veilig op te staan. En dankzij het handige schap bovenaan en het gemak waarmee hij open en dicht kan, is hij ook nog eens superhandig in gebruik.

  De Altrex Lima Huishoudtrap wordt ook gewaardeerd om zijn goede kwaliteit en materiaal. Mensen zijn blij met hoe stevig de trap is en vinden dat hij een eerlijke prijs biedt voor de kwaliteit die je krijgt.

  Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd in de beoordelingen, is het belangrijk op te merken dat deze trap is ontworpen voor lichte klusjes in en om het huis. Voor zwaardere taken of professioneel gebruik is een andere trap misschien meer geschikt.

  Al met al is de Altrex Lima Huishoudtrap mijn betrouwbare maatje voor kleine klusjes in en om het huis. Met zijn lichte gewicht, anti-slip voeten en stevige constructie biedt deze trap de stabiliteit en functionaliteit die ik nodig heb. Of ik nu aan het schilderen ben of ramen aan het schoonmaken ben, deze trap zal me helpen om veilig en efficiënt te werken.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 17 november in huis

  Bekijk prijs

  5. Rune Huishoudtrap 2 Treden Inklapbare

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Rune Huishoudtrap 2 Treden Inklapbare

  • list plusSolide en betrouwbare huishoudtrap
  • list plusBrede anti-slip treden voor gemakkelijk en veilig gebruik
  • list plusStevig stalen frame en vergrendelingsgesp voor maximale veiligheid

  Nadelen Rune Huishoudtrap 2 Treden Inklapbare

   Beoordeling

   8.7 Totale score
   Prijs/kwaliteit
   9.09
   Functionaliteit
   8.51
   Gebruiksgemak
   8.47
   De Rune Huishoudtrap 2 Treden is echt een topper als het gaat om klussen in huis op hoogte. Met zijn brede anti-slip treden loop ik moeiteloos omhoog, zonder me zorgen te hoeven maken over mijn veiligheid. Het sterke stalen frame en de vergrendelingsgesp zorgen ervoor dat ik met een gerust hart aan de slag kan. En het beste van alles? Deze keukentrap is supergemakkelijk in te klappen en mee te nemen. Dus waar wacht ik nog op? Ik kan hem zo uit de kast halen en aan de slag gaan!

   Wat deze trap echt onderscheidt, is zijn stevigheid en stabiliteit. Veel goedkopere modellen laten op dit gebied helaas te wensen over, maar dat is bij deze trap absoluut niet het geval. Hij is lichter en toch steviger dan de goedkope alternatieven. Zelfs als ik op de bovenste trede sta, wiebelt hij niet. Dankzij de stevige rubberen pootjes en de anti-slip treden heb ik altijd een betrouwbare grip. En het inklapsysteem met de metalen vergrendelingsgesp zorgt ervoor dat hij niet ongewenst inklapt.

   Naast zijn stevigheid en veiligheid heeft de Rune Huishoudtrap 2 Treden ook nog eens een slim en compact design. Hij is supergemakkelijk op te bergen in bijvoorbeeld een hoekje van de kast of schuur. Dat betekent dat ik maar weinig opbergruimte hoef vrij te maken. En als ik hem wil meenemen, bijvoorbeeld naar de tuin, dan is dat een fluitje van een cent. Met slechts 4,2 kg is hij lekker licht en dus makkelijk te verplaatsen.

   Deze huishoudtrap heeft zichzelf echt bewezen als een goede investering voor een goede prijs. Gebruikers zijn lovend over de kwaliteit, het gebruiksgemak en het stevige materiaal. Ja, hij is wat duurder dan sommige goedkopere alternatieven, maar geloof me, het is de extra investering meer dan waard. Deze trap is gewoon de perfecte metgezel voor al mijn klussen op hoogte in huis.

   Hoewel de Rune Huishoudtrap 2 Treden voornamelijk positieve beoordelingen heeft gekregen, zijn er geen specifieke beperkingen of negatieve opmerkingen van gebruikers genoemd. Dat wijst op een algemene tevredenheid met het product. Met zijn sterke constructie, anti-slip treden en handige inklapsysteem is deze huishoudtrap gewoon een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor klusjes op hoogte in huis. 🛠️

   Verkrijgbaar bij:

   Bol.com

   Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, vrijdag in huis

   Bekijk prijs

   6. Blokker Huishoudtrapje 2 Treden Inklapbare

   Loading ...
   Ga naar laagste prijs

   Voordelen Blokker Huishoudtrapje 2 Treden Inklapbare

   • list plusDe stabiele constructie zorgt voor veilig gebruik.
   • list plusHet is inklapbaar en lichtgewicht, dus gemakkelijk op te bergen en te verplaatsen.
   • list plusHet anti-slip profiel zorgt voor goede grip tijdens het beklimmen.

   Nadelen Blokker Huishoudtrapje 2 Treden Inklapbare

   • list plusHet heeft slechts 2 treden, wat beperkt kan zijn voor hoger gelegen plekken.

   Beoordeling

   8.3 Totale score
   Prijs/kwaliteit
   8.79
   Functionaliteit
   7.89
   Gebruiksgemak
   8.37
   Het Blokker Huishoudtrapje - 2 Treden - Inklapbare Keukentrap - Wit is echt een handig product dat perfect is voor klusjes in en om het huis. Met deze trap hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je ergens niet bij kunt.

   Wat deze huishoudtrap echt onderscheidt, is de stabiliteit. Dankzij de stevige constructie blijft de trap stevig staan, zelfs als je bovenaan staat. Veiligheid is natuurlijk belangrijk! En met het anti-slip profiel op de treden heb je altijd goede grip tijdens het beklimmen van de trap.

   Gemak is ook een groot pluspunt van deze huishoudtrap. Hij is inklapbaar, dus je kunt hem eenvoudig opbergen als je hem niet nodig hebt. En met een gewicht van slechts 4,8 kg is hij ook makkelijk te verplaatsen. Zo kun je hem overal in huis gebruiken, wanneer je maar wilt.

   De Blokker Huishoudtrapje - 2 Treden - Inklapbare Keukentrap - Wit heeft een totale hoogte van 81 cm en de bovenste trede is 47,2 cm hoog. Hierdoor kun je gemakkelijk bij hogere plekken, zoals hoge kasten of plafonds. En hij kan tot wel 150 kg dragen, dus hij is geschikt voor allerlei klusjes, groot en klein.

   Gebruikers zijn erg tevreden over deze trap. Ze zijn lovend over de goede kwaliteit, het gebruiksgemak en het stevige materiaal. Een gebruiker merkt zelfs op dat het krakende geluid van de trap juist aangeeft dat hij van goede kwaliteit is. Een ander noemt de trap solide en stevig, met een fijn plateau om op te staan. En weer een ander geeft aan dat ze nu zonder problemen bij hun raam kunnen komen, zonder hun armen te overbelasten.

   Een klein nadeel van deze huishoudtrap is dat hij maar 2 treden heeft. Dus als je echt hogere plekken moet bereiken, is een trap met meer treden misschien handiger.

   Al met al is het Blokker Huishoudtrapje - 2 Treden - Inklapbare Keukentrap - Wit een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een stabiele, gebruiksvriendelijke en stevige huishoudtrap. Met zijn inklapbare ontwerp en anti-slip profiel biedt deze trap veiligheid en gemak in allerlei situaties. En ondanks dat hij maar 2 treden heeft, is hij perfect voor het bereiken van hoger gelegen plekken in en rondom het huis.

   Verkrijgbaar bij:

   Bol.com

   Uiterlijk 17 november in huis

   Bekijk prijs

   7. Goets Huishoudtrap 2 Treden Keukentrap

   Loading ...
   Ga naar laagste prijs

   Voordelen Goets Huishoudtrap 2 Treden Keukentrap

   • list plusStevig en betrouwbaar
   • list plusInclusief anti-slip functies voor extra veiligheid
   • list plusGemakkelijk opvouwbaar voor handige opslag

   Nadelen Goets Huishoudtrap 2 Treden Keukentrap

   • list plusGebrek aan uitleg over het gebruik

   Beoordeling

   8.0 Totale score
   Prijs/kwaliteit
   8.47
   Functionaliteit
   7.68
   Gebruiksgemak
   7.85
   Deze Huishoudtrap 2 Treden - Keukentrap Inklapbaar - Zwart - PP-Antislip - Max. Werkhoogte 47cm - Goets is mijn stevige en handige metgezel voor allerlei klusjes in en rondom het huis. Met een hoogte van ongeveer 47 cm op de bovenste trede, kan ik moeiteloos bij hogere plekken komen. En met een gewicht van slechts 3,8 kg kan ik deze trap ook makkelijk inklappen en opbergen.

   Een van de belangrijkste kenmerken van deze keukentrap is de veiligheid die het biedt. Dankzij de anti-slip poten en de anti-slip bekleding op de treden, loop ik geen risico om uit te glijden. Dit maakt het gebruik van de trap veiliger, vooral wanneer ik op grotere hoogtes werk. En met een maximaal draagvermogen van 150 kg, kan ik erop vertrouwen dat deze trap stevig en betrouwbaar is.

   Een gebruiker merkte op dat het inklappen van de trap gemakkelijk is, maar dat er geen uitleg was over hoe dit precies moet. Nou, laat me je helpen! Je moet gewoon met je vinger de veiligheidsborging indrukken om de trap moeiteloos in te klappen. Dit is belangrijke informatie die ontbrak in de productbeschrijving. Desondanks is deze gebruiker tevreden met de trap en gebruikt deze graag binnenshuis.

   Een andere gebruiker gaf aan dat de trap makkelijk te gebruiken is en het inklappen geen probleem is, zolang je de veiligheidspal onder de bovenste trede opzij schuift. Deze gebruiker is ook blij met de lengte en hoogte van de trap, evenals het feit dat deze zeer compact opvouwt en dus weinig ruimte inneemt.

   Over het algemeen wordt dit product positief beoordeeld. Het is handig, ruimtebesparend en van goede kwaliteit. Het enige minpuntje dat genoemd wordt, is het gebrek aan uitleg over het inklappen.

   In vergelijking met andere huishoudtrappen op de markt biedt de Huishoudtrap 2 Treden - Keukentrap Inklapbaar - Zwart - PP-Antislip - Max. Werkhoogte 47cm - Goets een uitstekende combinatie van stevigheid, veiligheid en gebruiksgemak. Het antislipoppervlak en de anti-slip poten zorgen voor extra veiligheid tijdens het gebruik, en het inklapbare ontwerp maakt het makkelijk op te bergen. Het maximaal draagvermogen van 150 kg is ook een pluspunt, aangezien dit aangeeft dat de trap geschikt is voor verschillende taken.

   Kortom, de Huishoudtrap 2 Treden - Keukentrap Inklapbaar - Zwart - PP-Antislip - Max. Werkhoogte 47cm - Goets is mijn betrouwbare en handige metgezel voor allerlei klusjes in en rondom het huis. Het biedt stevigheid, veiligheid en gebruiksgemak, hoewel er behoefte is aan een betere uitleg over het inklappen. Desondanks is het een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een kwaliteitsvolle huishoudtrap. 👍

   Verkrijgbaar bij:

   Bol.com

   Uiterlijk 17 november in huis

   Bekijk prijs
   Amazon.nl

   Op voorraad

   Bekijk prijs

   8. Kibani Keukentrapje Basic 3 treden

   Loading ...
   Ga naar laagste prijs

   Voordelen Kibani Keukentrapje Basic 3 treden

   • list plusStijlvol en veilig keukentrapje dat perfect past in elke keuken.
   • list plusGemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen schokken en schade.
   • list plusAntislipbekleding op de treden voorkomt uitglijden tijdens het gebruik.

   Nadelen Kibani Keukentrapje Basic 3 treden

   • list plusBeperkte functies en mogelijk niet geschikt voor zwaardere klussen.
   • list plusInklapbaar ontwerp kan beperkingen hebben in termen van stabiliteit.

   Beoordeling

   7.8 Totale score
   Prijs/kwaliteit
   8.13
   Functionaliteit
   7.58
   Gebruiksgemak
   7.78
   Ik stel je graag voor aan mijn favoriete keukentrapje, de Kibani Keukentrapje Basic - 3 treden. Dit stijlvolle en veilige trapje is een must-have voor elke keuken. Het is speciaal ontworpen om het leven gemakkelijker te maken en biedt een betrouwbare oplossing om veilig bij bovenkasten en opslagruimtes te komen. Met een stevige handgreep en antislip pootjes, kun je met dit trapje met een gerust hart de hoogte in.

   Wat dit trapje echt bijzonder maakt, is het duurzame materiaal waarvan het gemaakt is. Het is bestand tegen schokken en schade, waardoor het stevig en stabiel is. Je kunt met vertrouwen op de treden staan, wetende dat ze je gewicht moeiteloos kunnen dragen. En als je klaar bent, kun je het trapje eenvoudig inklappen en opbergen. Het weegt slechts 5,5 kg, dus verplaatsen is een fluitje van een cent.

   Een geweldig kenmerk van dit trapje is de antislipbekleding op de treden. Je zult nooit meer uitglijden tijdens het gebruik, wat zorgt voor extra veiligheid en gemoedsrust. En het beste van alles is dat dit trapje een maximaal draagvermogen heeft van maar liefst 150 kg. Het is geschikt voor verschillende gebruikers, dus je hoeft je geen zorgen te maken.

   Mijn medegebruikers zijn ook dol op dit trapje. Ze prijzen de goede kwaliteit, stevigheid en het gebruiksgemak. Het is echt een betrouwbare keuze voor dagelijks gebruik. Een van mijn favoriete reviews vermeldt zelfs het handige vergrendelingshaakje, dat zorgt voor extra veiligheid tijdens het gebruik.

   Hoewel ik geen nadelen kan noemen op basis van de reviews, moet ik wel eerlijk zijn en zeggen dat dit een basismodel is met beperkte functies. Het is perfect voor eenvoudige taken in de keuken, maar misschien niet geschikt voor zwaardere klussen. En hoewel het inklapbare ontwerp handig is voor opslag, kan het iets minder stabiel zijn dan niet-inklapbare modellen.

   Al met al is de Kibani Keukentrapje Basic - 3 treden een betrouwbare en stijlvolle keukentrap met belangrijke kenmerken zoals antislipbekleding, een stevige handgreep en een maximaal draagvermogen van 150 kg. Het is de perfecte oplossing voor het bereiken van hogere plekken in de keuken. Hoewel het een basismodel is, biedt het toch goede kwaliteit en degelijkheid voor dagelijks gebruik. Waar wacht je nog op? Klim naar nieuwe hoogtes met dit geweldige trapje! ✨

   Verkrijgbaar bij:

   Bol.com

   Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

   Bekijk prijs

   9. IVOL Huishoudtrap 4 treden Keukentrap

   Loading ...
   Ga naar laagste prijs

   Voordelen IVOL Huishoudtrap 4 treden Keukentrap

   • list plusGemakkelijk op te vouwen en te gebruiken
   • list plusMooi formaat, fijne hoogte en lekker stevig
   • list plusRuimtebesparend inklapbaar ontwerp

   Nadelen IVOL Huishoudtrap 4 treden Keukentrap

   • list plusSpecifiek ontworpen voor huishoudelijk gebruik en lichte klusjes
   • list plusNiet geschikt voor zwaardere klussen of professioneel gebruik

   Beoordeling

   7.5 Totale score
   Prijs/kwaliteit
   7.39
   Functionaliteit
   7.5
   Gebruiksgemak
   7.7
   De IVOL Huishoudtrap met 4 treden is echt onmisbaar in mijn huis. Of ik nu de ramen wil wassen, het stof van de bovenkant van mijn kast wil halen of een lamp moet vervangen, deze huishoudtrap biedt altijd de stevigheid en veiligheid die ik nodig heb. En niet alleen dat, hij is ook ideaal voor klusjes in en om het huis, zoals het snoeien van de heg of het schilderen van de kozijnen.

   Met zijn 4 ruime treden van elk 30 x 20 cm, op verschillende hoogtes geplaatst (23, 46,5, 69,5 en 93 cm), is deze trap perfect voor al mijn klusjes. Hij is ook nog eens super compact en gemakkelijk op te bergen, met een totale hoogte van 126,5 cm, inclusief handgreep. En als ik de trap niet gebruik, klap ik hem gewoon in en neemt hij amper ruimte in beslag.

   Wat ik echt geweldig vind aan deze trap is de antislip bekleding op de treden en de antislip pootjes. Zo hoef ik me nooit zorgen te maken over uitglijden en blijft mijn vloer beschermd tegen beschadigingen. En met een maximale belasting van 150 kg weet ik dat deze trap echt stevig en betrouwbaar is.

   Ik heb de reviews van andere gebruikers gelezen en ze bevestigen allemaal de praktische en handige eigenschappen van deze huishoudtrap. Ze prijzen vooral het feit dat de trap zo makkelijk op te vouwen en te gebruiken is. Daarnaast wordt er ook gezegd dat de trap een mooi formaat heeft, de perfecte hoogte en lekker stevig is. Kortom, deze trap voldoet aan alle verwachtingen van gebruikers zoals ik.

   Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, wil ik wel benadrukken dat deze trap speciaal is ontworpen voor huishoudelijk gebruik en lichte klusjes. Als je zwaardere klussen hebt of de trap professioneel wilt gebruiken, is het misschien beter om een stevigere trap te overwegen.

   Al met al kan ik zeggen dat de IVOL Huishoudtrap met 4 treden echt een betrouwbare en handige huishoudtrap is. Met zijn lichtgewicht ontwerp, antislip treden en pootjes, ruimtebesparende inklapbaarheid en maximale belasting van 150 kg, biedt deze trap de perfecte ondersteuning bij allerlei klusjes in en rondom mijn huis. 🌟

   Verkrijgbaar bij:

   Bol.com

   Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

   Bekijk prijs

   10. Panthera huishoudtrap keukentrap 1x3 treden

   Loading ...
   Ga naar laagste prijs

   Beoordeling

   7.2 Totale score
   Prijs/kwaliteit
   6.84
   Functionaliteit
   7.12
   Gebruiksgemak
   7.49
   De Panthera huishoudtrap keukentrap 1x3 treden is een absolute must-have voor elk huishouden. Als ik een betrouwbare en functionele huishoudtrap nodig heb, is dit mijn keuze. Wat deze trap echt speciaal maakt, zijn de extra grote treden. Ze bieden meer comfort en zorgen ervoor dat mijn hele voet op het bordes past.

   Wat ik echt handig vind aan deze huishoudtrap, is het kleine gereedschapsbakje dat in de beugel bovenaan is geplaatst. Ik kan er mijn kleine gereedschappen in opbergen, zodat ik niet steeds op en neer hoef te lopen om ze te pakken. Vooral bij klusjes op hoogte, zoals ramen lappen, lampen vervangen, schilderen, raamdecoratie monteren en installatiewerk, komt dit goed van pas.

   De Panthera huishoudtrap heeft een aantal specificaties die hem echt uitstekend maken. Met 3 treden en een bordeshoogte van 56 cm biedt deze trap een werkhoogte van 2,56 meter. Het bordes heeft een afmeting van 23x24 cm en de treden zijn 8 cm breed met een afstand van 21 cm. Ondanks zijn stevigheid is deze trap lichtgewicht, slechts 2,4 kg. Hij kan een maximale belasting van 150 kg dragen en voldoet aan het EN131 veiligheidscertificaat.

   De reviews van andere gebruikers bevestigen de kwaliteit en functionaliteit van de Panthera huishoudtrap. Ze prijzen de duurzaamheid, sterkte en gebruiksvriendelijkheid. Ze merken op dat de trap superlicht is en gemakkelijk te tillen, maar toch stevig en stabiel blijft tijdens het gebruik. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als zeer goed ervaren in vergelijking met andere merken. Ook de snelle levering wordt gewaardeerd.

   Een gebruiker is aangenaam verrast door de stevigheid en gebruiksvriendelijkheid van de trap. Het heeft hen in staat gesteld om veilig klusjes in huis te doen, zoals het vervangen van een lamp, zonder op een stoel te hoeven staan.

   Kortom, de Panthera huishoudtrap keukentrap 1x3 treden is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en functionele huishoudtrap. Het biedt veiligheid, lichtheid en stabiliteit, waardoor klussen op hoogte een eitje zijn. Met zijn extra grote bordes en handige gereedschapsbakje is het een praktische en efficiënte keuze. Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, is het altijd belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van een huishoudtrap.

   Verkrijgbaar bij:

   Bol.com

   Uiterlijk 20 november in huis

   Bekijk prijs
   Amazon.nl

   Op voorraad

   Bekijk prijs
   hero illustration
   Bestenu

   Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

   Bestenu

   Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Trappen. Er zijn namelijk 1239 verschillende te koop ...

   Bedankt voor het lezen!