Hoe komt deze leuke Ladder opsomming tot stand..?

De wereld veranderd snel.. En dus de speurtocht naar de beste Ladder ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Ladders, maar nu helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Ladders die te bestellen zijn in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Ladders het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Ladders stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Gerelateerde producten aan Ladders

De beste Ladders op een rij

Product informatiePlus or Show more

Lengte: 3.80m Duurzame alumunium constructie. Veiligheids pinnen bij elke trede. Maximaal gewicht: 150 kg.

1. MASTER Telescopische ladder - 13 treeds - Inclusief stabiliteitsbalk - Werkhoogte 3.80m


Product informatiePlus or Show more

ALDORR professionele telescopische ladder met stabilisatiebalk en nieuwste type soft-closing Innovatieve telescoop ladder van zeer hoge kwaliteit aluminium. Dankzij het professionele en meest recente soft-closing systeem geen kans op dat handen of vingers tussen de sporten komen. De telescoopladder voldoet aan alle vereisten van de Nederlandse Warenwet en de vernieuwde en strenge EN131.6 norm. Daarnaast is de ladder voorzien van indicatoren welke per trede aangeven of deze volledig vaststaat en veilig is om te betreden. Deze ladder hoeft niet volledig uitgeschoven te worden voor gebruik. Het is dus ook mogelijk om slechts enkele treden uit te schuiven. Daarnaast is de ladder voorzien van indicatoren welke per trede aangeven of deze volledig vaststaat en veilig is om te betreden. Met een ingeklapte lengte van slechts 90cm is deze telescoopladder zeer compact en eenvoudig te vervoeren in bijvoorbeeld de kofferbak van de auto. Deze ladder is uit te schuiven en te gebruiken tot elke gewenste lengte tussen de 0,80m en 3,80m Waar is het artikel voor geschikt? - Het schoonmaken van ruiten op hoogte - Het legen van een dakgoot tot een hoogte van 4,80 meter - Toegang tot vlizo zolder - Binnen en buiten schilderwerken De voordelen van de ladder: - Erg compact en daardoor ook makkelijk op te bergen in kleine ruimtes - Eenvoudig in gebruik door het kliksysteem - Lichtgewicht en daardoor te verplaatsen met 1 persoon - Zowel op volle lengte als kortere lengtes te gebruiken - Staat als een huis door de bijbehorende stabilisatiebalk - Veilig voor de handen door het Soft Closing mechanisme - 5 jaar onbeperkte garantie
 De belangrijkste specificaties van het gereedschap: - Totaalgewicht 13 kg - Afmetingen ingevouwen 80x40x6 cm (LxBXD) - Maximaal gewicht 150 kg - Soft Closing mechanisme - Hoge kwaliteit aluminium - EN131-6 en Warenwet gekeurd Wat zit er in de verpakking? - Telescoop ladder 3,80 meter - Nederlandstalige gebruiksaanwijzing - Stabilisatie balk - Product verpakt in piepschuim. 
 Onderhoud - De ladder is volledig onderhoudsvrij. - Aangeraden wordt om contact met water en olie te vermijden. Tips&tricks -Draag stevige schoenen tijdens het gebruik van de ladder. -Verwijder vuil en vettigheid van de ladder na gebruik voor een lange levensduur. 
 Over het merk Aldorr Aldorr is marktleider binnen Nederland op het gebied van Telescoopladders. De belangrijke succesfactoren zijn innovatiekracht en innovatietempo. Zo brengt Aldoor elk jaar nieuwe producten op de markt. Het assortiment bestaat uit telescoopladders, telescopische vouwladders en een ruim aanbod aan reguliere ladders.

2. ALDORR Telescoop ladder 3,80 meter - Met stabilisatievoet en soft closing


Product informatiePlus or Show more

De telescopische ladder van 5,60 m van Ultratoolz is een van de meest praktische en robuuste ter wereld, omdat deze is gestandaardiseerd volgens EN131. Casual en hardwerkende klusjesmannen worden allemaal verleid door deze doe-het-zelf tool. Met zijn hoogte van 5,60 m kun je veilig in de hoogte werken. Ergonomie voor een compact formaat Opvouwbaar, u zult geen logistieke zorgen hebben met deze telescopische aluminium ladder. Om het te vervoeren, hoeft u er niet meerdere te plaatsen omdat het slechts 19,50 kg weegt en aan de opslagkant, het neemt geen ruimte in beslag met zijn 49 cm breedte. Markeert veiligheid en prestaties Zeer robuust en veilig, deze hoge telescopische ladder stelt u in staat om de taak die u wilt uitvoeren naar behoren uit te voeren. Ook zeer stabiel, dankzij de elastomeersuspensies, heeft u geen externe ondersteuning nodig. Met deze Ultratoolz-schaal kunt u volledig autonoom zijn zonder de hulp van iemand. In bouwplaatsen helpt het omdat het met zijn bekwaamheid veel tijd kan besparen. Telescopische ladder van 5m60 kwaliteit, veelzijdig en goedkoop Deze telescopische schuifladder kan overal worden gebruikt. Gemaakt van geanodiseerd aluminium van zeer goede kwaliteit, kan het een perfecte balans houden in alle soorten terrein, zelfs op ruig terrein. Waar voor je geld, het is absoluut onverslaanbaar. Kies voor deze telescopische aluminium ladder van 5m60 en voer het moeilijkst bereikbare werk in een handomdraai uit. Een besparing van tijd en geld ... - Hoogwaardig aluminium, dikte - 1,3 mm - 300 mm afstand tussen elke stap, dikte - 1,3 mm - Anti-slip voeten - Meerpuntshoekladder - 2,6 mm dik scharnier - Veranderen van de instellingshendel naar 5m60 - Sleep de vergrendeling om stappen te mislukken - Maximaal gewicht: 150 kg - Eenvoudig in een kofferbak te plaatsen - Makkelijk overal in huis op te slaan - Gemakkelijk te gebruiken in huis - Gemakkelijk in de buitenlucht te gebruiken - Licht en gemakkelijk te dragen Word geleverd in originele Ultratoolz fotodoos.

3. HERZBERG ® Telescopische ladder - 15 treeds - Werkhoogte 5.60m


Product informatiePlus or Show more

ALDORR professionele telescopische ladder met stabilisatiebalk en nieuwste type soft-closing Innovatieve telescoop ladder van zeer hoge kwaliteit aluminium. Dankzij het professionele en meest recente soft-closing systeem geen kans op dat handen of vingers tussen de sporten komen. De telescoopladder voldoet aan alle vereisten van de Nederlandse Warenwet en de vernieuwde en strenge EN131-6:2019 norm. In vergelijking met andere telescoopladders is deze telescooplader uitgevoerd met een volledig veilig in- en uitklap Soft Closing systeem. Hiermee kunt u niet alleen op hoogte veilig werken maar kunt u de telescoopladder veilig in- en uitklappen en schuiven de treden langzaam en zonder gevaar voor vingers in. Daarnaast is de ladder voorzien van indicatoren welke per trede aangeven of deze volledig vaststaat en veilig is om te betreden. Deze professionele telescoopladder voldoet aan de EN131-6:2019 normering. Met een ingeklapte lengte van slechts 1m is deze telescoopladder zeer compact en eenvoudig te vervoeren in bijvoorbeeld de kofferbak van de auto. Deze ladder is uit te schuiven en te gebruiken tot elke gewenste lengte tussen de 1m en 4,40m. Kijk uit voor ladders met (rode) vergrendel flippers/knoppen onder aan de treden. Dit is een internationaal afgekeurde constructie, als gevolg van dodelijke ongelukken. Waar is het artikel voor geschikt? - Het schoonmaken van ruiten op hoogte - Het legen van een dakgoot tot een hoogte van c. 5,30 meter - Toegang tot vlizo zolder - Binnen en buiten schilderwerken De voordelen van de ladder: - Erg compact en daardoor ook makkelijk op te bergen in kleine ruimtes - Eenvoudig in gebruik door het kliksysteem - Lichtgewicht en daardoor te verplaatsen met 1 persoon - Zowel op volle lengte als kortere lengtes te gebruiken - Staat als een huis door de bijbehorende stabilisatiebalk - Veilig voor de handen door het Soft Closing mechanisme - 3 jaar garantie De belangrijkste specificaties van het gereedschap: - Totaalgewicht 14,9 kg - Afmetingen ingevouwen 104x55x9 cm (LxBXD) - Maximaal gewicht 150 kg - Soft Closing mechanisme - Hoge kwaliteit aluminium - EN131-6 en Warenwet gekeurd Wat zit er in de verpakking? - Telescoopladder 4,40 meter - Nederlandstalige gebruiksaanwijzing - Stabilisatie balk - Product verpakt in piepschuim. 
 Onderhoud / Tips&tricks - De ladder is volledig onderhoudsvrij - Aangeraden wordt om contact met water en olie te vermijden - Verwijder vuil en vettigheid van de ladder na gebruik voor een lange levensduur - Draag stevige schoenen tijdens het gebruik van de ladder Over het merk ALDORR Ladders en Steigers ALDORR is marktleider binnen Nederland op het gebied van Telescoopladders en kenmerkt zich door de innovatiekracht en innovatietempo. Zo brengt ALDORR elk jaar vernieuwe producten en kleurvarianten op de markt. Het assortiment bestaat uit telescoopladders, telescopische vouwladders en een ruim aanbod aan reguliere ladders.

4. ALDORR Telescoop ladder 4,40 meter - Met stabilisatievoet en soft closing


Product informatiePlus or Show more

Productbeschrijving USK Telescopische Ladder 5.60 Meter - Aluminium NU MET GRATIS TAS/HOES !!! Op zoek naar een telescopische ladder van de beste kwaliteit? Deze Telescopische Ladder van USK is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige aluminium en kan uitgeklapt worden tot maximaal 5,6 meter. Deze ladder is perfect voor werkzaamheden in en rondom het huis en voor werkzaamheden voor uw bedrijf. Zo kun je het product eenvoudig uitklappen en je dak ermee schoon maken. Vervolgens, kan je de ladder inschuiven tot 1,2 meter waardoor je hem makkelijk kunt op bergen. De minimale (ingeschoven) afmeting van 120 x 45 cm vraagt weinig opbergruimte en de door de instelbare (werk)hoogte is deze ladder altijd inzetbaar. De verplichte veiligheidsafstand van 2,5 cm tussen de afzonderlijke sporten beschermen uw handen tijdens het inschuiven van de ladder. De USK Telescopische Ladder wordt geleverd in een kartonnen doos die ook gebruikt kan worden voor het opbergen in en rondom het huis. Gecertificeerd volgens de EU normen De uitschuifbare ladders die verkrijgbaar zijn bij USK voldoen aan de hoogste Europese normen en staan dus garant voor de beste kwaliteit en veiligheid. Onze ladders voldoen aan de EN131 normen, wat betekent dat ze voldoen aan alle veiligheidsaspecten die een ladder moet bezitten. Waar is het artikel voor geschikt? - Het schoonmaken van ruiten op hoogte - Het legen van een dakgoot tot een hoogte van 6,00 meter - Toegang tot vlizo zolder - Binnen en buiten schilderwerken De voordelen van de USK ladder: - Erg compact en daardoor ook makkelijk op te bergen in kleine ruimtes - Eenvoudig in gebruik door het kliksysteem - Lichtgewicht en daardoor te verplaatsen met 1 persoon - Zowel op volle lengte als kortere lengtes te gebruiken - Staat als een huis door de bijbehorende stabilisatiebalk - Veilig voor de handen door het Soft Closing mechanisme - 2 jaar onbeperkte garantie
 Wat zit er in de verpakking? - Telescoopladder 5,60 meter - Gebruiksaanwijzing - Stabilisatie balk - Product verpakt in piepschuim - Tas om de ladder makkelijk te vervoeren en/of op te bergen Onderhoud / Tips&tricks - De ladder is volledig onderhoudsvrij - Aangeraden wordt om contact met water en olie te vermijden - Verwijder vuil en vettigheid van de ladder na gebruik voor een lange levensduur - Draag stevige schoenen tijdens het gebruik van de ladder Over het merk USK USK is marktleider binnen Nederland op het gebied van Telescoopladders en kenmerkt zich door de innovatiekracht en innovatietempo. Zo brengt USK elk jaar vernieuwe producten en kleurvarianten op de markt. Het assortiment bestaat uit telescoopladders, telescopische vouwladders en een ruim aanbod aan reguliere ladders. Specificaties ✅ Merk: USK ✅ Uitgeschoven lengte 5,6 meter ✅ Ingeschoven lengte 1,1 meter ✅ Breedte 51 cm ✅ Gewicht 21 kg ✅ Maximale belastbaarheid 150 kg ✅ Materiaal Aluminium ✅ Aantal treden 18 (2 x 9) ✅ Anti-slip treden Ja ✅ Anti-slip poten Ja ✅ Kliksysteem Ja ✅ Certificatie EN131 ✅ Fabrieksgarantie 2 jaar

5. USK Telescoop Ladder - 18 treden - 2 x 9 treden - werkhoogte 5.6 meter - Met Stabilisatievoet - Telescopische - Soft closing - GRATIS TAS / HOES


Product informatiePlus or Show more

De Rhino Safeclamp ladderklem voor het snel en professioneel vastklemmen van ladders. De Safeclamp ladderklem is speciaal ontwikkeld voor degene die op zoek zijn naar een extra bevestiging en beveiliging voor een ladder. De ladderklem kan zeer gemakkelijk bevestigd worden door de innovatieve klemmethode en zorgt ervoor dat de ladder absoluut niet van zijn plek kan komen op een imperiaal of dakdrager. Daarnaast heeft de ladderklem een geintegreerd slot, waardoor diefstal niet mogelijk is. Nieuw gemodificeerd model met verbeterd binnenwerk en bredere klemmen Ladderklem van het merk Rhino De ladderklem bestaat uit composiet materiaal en een roestvrijstalen haak Is TUV GS getest Bruikbaar tot maximaal 4 laddersecties Eenvoudig te monteren en 5 maal sneller dan standaard ladderklemmen Maximale hoogte bedraagt 30cm. (tussen de zwarte klem en de onderkant)

6. Rhino Safeclamp Ladderklem - 2 stuks


Product informatiePlus or Show more

Product kenmerken: Inklapbare ladder van hoogwaardig aluminium Met diverse toepassingsmogelijkheden 4 opvouwbare ladderelementen met elk 4 sporten 6 verbindingen met veiligheidsslot Loopvlakken met antislipprofiel Rubberen voetjes Maximaal gewicht: 150 kg Gemakkelijk te vervoeren gemakkelijk te reinigen Technische gegevens: Materiaal: aluminium, kunststof Kleur: zilver, zwart Max. Laadvermogen: 150 kg Aantal verbindingen: 6 Afmetingen (ongeveer in cm): Lengte als een ladder: 470 Hoogte als trapladder: 225 hoogte als werkplatform: 128 Ladder breedte: 37 Levering: 1 × multifunctionele ladder 1 × Duitstalige installatie-instructies

7. Multifunctionele vouw ladder 6 in 1 - 4,7M


Product informatiePlus or Show more

Deze robuuste licht gewicht ladder is makkelijk hanteerbaar en zeer arbeidsvriendelijk. De ladders zijn er zowel in 2-delig als in 3-delig verkrijgbaar. De Alumexx ladders zijn reform ladders daardoor kan je ze ook in een A-stand gebruiken. De brede stabilisatiebalk zorgt voor meer grip en comfort tijdens het gebruik van de ladder. De ladder is gemaakt van hoogwaardig aluminium waardoor hij minder afgeeft. Voldoet aan alle Wettelijke veiligheidsnormen: EN 131 en NEN 2484 Specificaties: Werkhoogte: 620 cm Werkhoogte A-stand: 450 cm Totaal uit: 525 cm hoog Totaal in: 243 cm hoog A-stand: 230 cm hoog Balk: 99 cm breed Ladder: 46 cm breed Sportafstand: 26 cm Gewicht: 16 kg

8. Alumexx Reformladder - 3-delig - 3x9 sporten - Werkhoogte 6.20m


Product informatiePlus or Show more

ALDORR Professionnal vouwladder 4x4 treden met platform De Professonal lijn van ALDORR wordt gekenmerkt door de zwarte coating en hoogwaardige kwaliteit aluminium. De ALDORR vouwladders voldoen aan alle vereisten van de Nederlandse Warenwet en de vernieuwde en strenge EN131.6 norm. De ALDORR vouwladder is volledig vervaardigd uit de beste kwaliteit aluminium en telt 4 keer 4 treden. Hij is gemakkelijk te plooien op 3 punten en kan daardoor eenvoudig tot een compacte ladder omgetoverd worden. Dankzij de hoogwaardige lichtgewicht aluminium constructie wordt elke klus veilig en gemakkelijk. Platformen zijn inbegrepen. Over het merk ALDORR Ladders en Steigers ALDORR is marktleider binnen Nederland op het gebied van ladders en kenmerkt zich door de innovatiekracht en innovatietempo. Zo brengt ALDORR elk jaar vernieuwe producten en kleurvarianten op de markt.

9. ALDORR Professional - Vouwladder Aluminium 4 x 4 treden met platform - 4,70 meter


Product informatiePlus or Show more

De HERZBERG Telescopische Ladder is een vernuftige uitschuifbare en lichtgewicht ladder van zeer goede kwaliteit. De maximale hoogte is 3,80 meter en de minimale hoogte is 1 meter. Dit product garandeert gebruiksvriendelijkheid, ergonomie en veiligheid en bij al je werkzaamheden, zowel binnen als buiten. Deze handige ladder is ideaal te gebruiken voor werkzaamheden als schilderen, ramen lappen en werkzaamheden aan of op het dak. Door het lichte gewicht en de compacte ingeklapte maat is deze ladder zeer prettig overal mee naartoe te nemen en op te bergen. De voordelen van dit product Door het telescopische systeem is deze ladder tot een compact formaat in te schuiven zodat deze handig opgeborgen kan worden in kleine ruimten. Ook is de ladder hierdoor prettig te tillen en efficiënt te vervoeren in (de kofferbak) een auto of een ander voertuig. Het in-/uitschuifsysteem is TUV goedgekeurd, wat een eenvoudige en veilige bediening garandeert. Kan voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt omdat de ladder op talloze hoogtes instelbaar is, tot een maximum van 3,80 meter. Vervaardigd uit extra hoogwaardige kwaliteit aluminium, wat naast een zeer goede kwaliteit en veel stevigheid ook een zeer laag gewicht garandeert. Hierdoor is deze ladder zeer gemakkelijk te dragen en te transporteren. Bevat een verplichte minimale veiligheidsafstand tussen de afzonderlijke sporten zodat je handen altijd goed beschermd zijn bij het inschuiven van de ladder. Bevat robuuste antislip poten waardoor je ladder nooit zal wegglijden en de veiligheid dus bevordert. Geschikt voor werkzaamheden buiten en binnen door de goede roestbestendigheid. In te stellen als meerhoekshellingladder voor de ideale stand. Wat zit er in de verpakking HERZBERG Telescopische Ladder. Specificaties Merk: Herzberg. Materiaal: Extra hoge kwaliteit massief aluminium. Kleur: metaalkleur/zilver. Gewicht ladder: 11,4 kg. Maximaal formaat (uitgeklapt): 380 x 50 x 10 cm. Minimaal formaat (ingeklapt): 100 x 50 x 10 cm. Maximale belastbaarheid: 150 kg. Aantal treden/sporen per deel: 13. EAN: 5011128771869.

10. HERZBERG Telescopische ladder - 13 treeds - 3.80m


Gerelateerde producten aan Ladders


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Ladders er zijn namelijk 420 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en kun je straks de beste Ladder kopen.