Wat is de beste ladder van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 september, 2023

Het aanschaffen van een goede ladder is een moeilijke opgave. Wat is de beste ladder van 2023? Na het onderzoeken van 1036 ladders kwam de Altrex Cromato hoge beugel 2 als beste uit onze ladder-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de ladders, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 ladders-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame ladder-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste ladders

1Score: 9.8
Altrex Cromato hoge beugel 2
Altrex Cromato hoge beugel 2
Altrex
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Altrex Double Decker huishoudtrap 4-treeds grijs
Altrex Double Decker huishoudtrap 4-treeds grijs
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Altrex Double Decker huishoudtrap 3-treeds
Altrex Double Decker huishoudtrap 3-treeds
Altrex
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
ALDORR Home - Telescoopladder 3,20 geen kleur
ALDORR Home - Telescoopladder 3,20 geen kleur
ALDORR
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
WOLFGANG Telescopische ladder van lichte geen kleur
WOLFGANG Telescopische ladder van lichte geen kleur
Wolfgang
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Truskore® Telescopische ladder 5.0 meter
Truskore® Telescopische ladder 5.0 meter
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Panthera - Vouwladder 4 x
Beste Ladder voor buitenwerk
Panthera - Vouwladder 4 x
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Multifunctionele vouwladder 4 in 1
Multifunctionele vouwladder 4 in 1
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Alumexx Eco 2-treeds
Alumexx Eco 2-treeds
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
Altrex Giant Total Black huishoudtrap
Altrex Giant Total Black huishoudtrap
Altrex
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Ladder Koopgids

Sta jij binnenkort op grote hoogte? Kies dan voor de beste ladder! Ladders zijn de ideale oplossing voor jouw hoogtebehoeften! Of je nu binnen of buiten werkt, met een ladder kom je overal bij.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een ladder?

Kiezen voor de juiste ladder hangt af van je specifieke behoeften. Bedenk eerst waarvoor je de ladder nodig heeft. Gaat het om binnen- of buitengebruik en heb je de ladder nodig voor korte of langere tijd? 

Let vervolgens op de afmetingen. Hoe hoog moet de ladder zijn en hoeveel ruimte is er beschikbaar voor opbergen? Houd ook het gewicht van de ladder in gedachten. 

Veiligheid is uiteraard het allerbelangrijkst. Zorg dat de ladder anti-slip treden en leuningen heeft en stabiel en veilig is in gebruik. 

Koop altijd een ladder van een gerenommeerde fabrikant en controleer of de ladder voldoet aan de veiligheidsnormen.

Soorten ladders

Er zijn verschillende soorten ladders die geschikt kunnen zijn voor verschillende doeleinden. Hieronder vindt u een aantal populaire ladders:

 • Uitklapbare ladder: dit is een traditionele ladder die uitklapbaar is en die je op slot zet op de gewenste hoogte.
 • Telescopische ladder: dit is een compacte ladder die je uitschuift tot de gewenste hoogte.
 • Vouwladder: dit is een compacte ladder die je makkelijk opvouwt voor opbergen.
 • Rolladder: dit is een ladder die op wielen staat en die je gemakkelijk verplaatst.
 • Stelling: dit is een uitklapbare ladder die ook als stelling te gebruiken is.
 • Verf- of traphekje: dit is een kleine ladder die specifiek bedoeld is voor kleine klussen, zoals verven of het bereiken van hoge planken.
 • Industriële ladder: dit is een stevige ladder die speciaal ontworpen is voor industriële doeleinden.

De prijs van een ladder

De prijs van een ladder hangt af van verschillende factoren, zoals het type ladder, de grootte, het materiaal en de kwaliteit. Hieronder staan een aantal richtprijzen voor verschillende soorten ladders:

 • Uitklapbare ladder: de prijs van een uitklapbare ladder varieert van ongeveer €50 tot €200 of meer.
 • Telescopische ladder: de prijs van een telescopische ladder varieert van ongeveer €100 tot €300 of meer.
 • Vouwladder: de prijs van een vouwladder varieert van ongeveer €50 tot €150 of meer.
 • Rolladder: de prijs van een rolladder varieert van ongeveer €100 tot €200 of meer.
 • Stelling: de prijs van een stelling varieert van ongeveer €200 tot €500 of meer.
 • Verf- of traphekje: de prijs van een verf- of traphekje varieert van ongeveer €30 tot €100 of meer.
 • Industriële ladder: de prijs van een industriële ladder varieert van ongeveer €200 tot €1000 of meer.

Houd er rekening mee dat deze richtprijzen als indicatie dienen en dat de uiteindelijke prijs varieert op basis van de specifieke eigenschappen van de ladder die je zoekt.

Wat is een veilige ladder?

Een veilige ladder is onmisbaar voor elke klus waarbij je hoog moet werken. Maar hoe weet je nou of een ladder veilig is? Gelukkig zijn er een aantal kenmerken waar je op kunt letten. 

Een ladder moet een stevige en vlakke ondergrond hebben, lang genoeg zijn om bij het werkpunt te komen, treden met goede grip hebben, stevig en sterk genoeg zijn en eventueel uitgerust zijn met veiligheidsfuncties zoals vergrendelingen en beveiligingsklemmen. 

Vergeet niet om altijd de gebruiksaanwijzing en veiligheidsvoorschriften te lezen en te volgen voor een veilig gebruik. Investeren in een veilige ladder loont op de lange termijn en beschermt je tegen blessures en ongelukken.

Hoelang mag je op een ladder werken?

Er isgeen specifiek tijdsbestek vastgesteld voor hoe lang je op een ladder mag werken. Dit is afhankelijk van factoren zoals de fysieke conditie en ervaring van de gebruiker, de omvang en moeilijkheidsgraad van de klus en de sterkte en stabiliteit van de ladder

Het is belangrijk om regelmatig pauzes te nemen en te ontspannen, zodat je niet vermoeid raakt en het risico op ongelukken vermindert. Het is ook aan te raden om niet langer dan twee uur achter elkaar op een ladder te werken. 

Als je merkt dat je vermoeid bent of pijn hebt, stop dan onmiddellijk en neem een pauze. Het is altijd het beste om te erkennen wanneer je lichaam aangeeft dat het tijd is om te stoppen en veiligheid altijd voorop te stellen.

Hoe hoog mag je op een ladder staan?

De maximale hoogte waarop je op een ladder mag staan, hangt af van verschillende factoren, waaronder de lengte en het type ladder, de sterkte en stabiliteit van de ladder en de gebruiker. 

Als richtlijn geldt dat je niet hoger moet staandan de tweede of derde sport van de ladder. Dit is omdat de bovenste sporten van de ladder minder sterk en stabiel zijn en het risico op ongelukken toeneemt.

Het is ook belangrijk om rekening te houden met de veiligheidsnormen voor ladders, die bepalen hoeveel gewicht een ladder aankan en hoe hoog je op een ladder mag staan. 

hero illustration

Hoe testen we ladders?

Om de beste ladder te vinden, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze ladder-test hebben we 1036 ladders geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze ladder-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 externe expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze ladder-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne ladder-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van de beste ladder in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1036 ladders te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste ladders op een rij

1. Altrex Cromato hoge beugel 2

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Altrex Cromato hoge beugel 2

 • list plusHet voordeel van de Altrex Cromato hoge beugel 2 is dat het stevig en duurzaam is.
 • list plusEen ander voordeel van de Altrex Cromato hoge beugel 2 is dat de antislip treden ervoor zorgen dat je veilig op de ladder staat.
 • list plusDe hoge beugel biedt een goede steun en stabiliteit.

Nadelen Altrex Cromato hoge beugel 2

 • list plusEen nadeel van de Altrex Cromato hoge beugel 2 is dat het gewicht voor sommige mensen te zwaar kan zijn.
 • list plusDe vergrendelingsknop gaat wat moeilijk.
 • list plusDe trap is wat breder door de uitstaande poten.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.9

Ben jij op zoek naar een veilige en stabiele ladder voor in huis? Dan is de Altrex Cromato hoge beugel 2 echt iets voor jou! Met extra grote treden en een antislipmat sta je altijd stevig op deze ladder. Het ontgrendelingsmechanisme maakt het in- en uitklappen van de ladder super eenvoudig. Maar wat deze ladder echt bijzonder maakt, is de hoge steunbeugel. Hierdoor heb je altijd optimale steun en kun je veilig aan de slag.

Met een maximale werkhoogte van 2,47m en een maximale belasting van 150kg, is deze ladder geschikt voor een breed scala aan klussen in en om het huis. Of je nu de ramen wilt lappen of een lampje moet vervangen, met de Altrex Cromato hoge beugel 2 ben je verzekerd van veiligheid en stabiliteit.

Een ander groot voordeel van deze ladder is het stacomfort. Door de grote bordestreden met antislip kun je altijd comfortabel en stabiel staan. En dankzij de robuuste rubberen voeten staat de ladder altijd stevig en stabiel op de grond.

Het enige nadeel van deze ladder is dat hij maar twee treden heeft. Daardoor is hij niet geschikt voor klussen op grote hoogte. Maar voor de meeste klusjes in en om het huis is de Altrex Cromato hoge beugel 2 perfect!

Al met al is de Altrex Cromato hoge beugel 2 een veilige, stabiele en comfortabele ladder voor in huis. Of je nu een ervaren klusser bent of gewoon af en toe wat klusjes doet, met deze ladder kun je altijd veilig aan de slag.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 26 september in huis

Bekijk prijs

2. Altrex Double Decker huishoudtrap 4-treeds grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Altrex Double Decker huishoudtrap 4-treeds grijs

 • list plusDeze huishoudtrap heeft een handig werkvlak bovenop, waardoor je gemakkelijk spullen kunt neerleggen tijdens het klussen.
 • list plusDe trap is stabiel en veilig dankzij de vergrendeling in uitgezette stand en de verlengde benen.
 • list plusHet bakje bovenaan en de haak voor de emmer maken het gemakkelijk om gereedschap en materialen bij de hand te houden.

Nadelen Altrex Double Decker huishoudtrap 4-treeds grijs

 • list plusDe doppen onder de trap kunnen glad zijn op een natte ondergrond, wat voor gevaarlijke situaties kan zorgen.
 • list plusHet is even wennen aan de derde trede van de trap.
 • list plusDe prijs van de trap kan voor sommige mensen hoog zijn.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
8.4

Als je op zoek bent naar een huishoudtrap die écht handig is, dan is de Altrex Double Decker een echte aanrader! Deze lichtgewicht aluminium trap heeft niet alleen 4 treden en een bordes, maar ook een SmartBox waarin je gereedschap en materialen kunt opbergen. En als je de box opent, heb je er zelfs een extra werkvlak bij! Bovendien heeft de trap een handige haak om bijvoorbeeld een emmer aan op te hangen.

Wat deze huishoudtrap zo bijzonder maakt, is dat je er niet één, maar twee grote stavlakken bij hebt. Hierdoor sta je altijd stabiel en veilig, ook als je bijvoorbeeld het plafond wilt witten of het raam wilt lappen. De antislip-treden en de grote slijtvaste voeten dragen hier ook aan bij. Daarnaast is de trap gemakkelijk in- en uit te klappen met de ergonomische HandGrip op het bordes.

Met een maximale werkhoogte van 3,45 meter en een maximale stahoogte van 145 cm is de Double Decker geschikt voor vrijwel iedere klus in huis. Of je nu iets uit een hoog keukenkastje wilt pakken of het plafond wilt schilderen, met deze trap heb je alles binnen handbereik. Het enige nadeel is dat de trap niet geschikt is voor buitengebruik, maar dat geldt voor de meeste huishoudtrappen.

Al met al is de Altrex Double Decker huishoudtrap een echte aanrader voor iedereen die veilig en gemakkelijk in huis aan de slag wil. De vele extra's, zoals de SmartBox en de haak, maken deze trap echt uniek en handiger dan andere huishoudtrappen die ik heb gebruikt.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Altrex Double Decker huishoudtrap 3-treeds

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Altrex Double Decker huishoudtrap 3-treeds

 • list plusDeze huishoudtrap is zeer stabiel en veilig dankzij de vergrendeling in uitgezette stand en de hoge opbouw.
 • list plusHet werkvlak bovenop en het bakje voor schroeven maken deze huishoudtrap zeer praktisch en handig in gebruik.
 • list plusDe haak voor een emmer is een handige extra voor klusjes in en om het huis.

Nadelen Altrex Double Decker huishoudtrap 3-treeds

 • list plusDe prijs van deze huishoudtrap is aan de hoge kant.
 • list plusDe doppen onder de trap kunnen glad zijn op een natte ondergrond, wat de veiligheid kan verminderen.
 • list plusHet is even wennen aan de derde trede van deze huishoudtrap.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
8.1

De Altrex Double Decker huishoudtrap 3-treeds is een echte must-have voor elk huishouden. Deze lichtgewicht aluminium trap biedt niet alleen veiligheid, maar ook comfort en gemak tijdens het klussen of schoonmaken. De handige SmartBox op de trap biedt opbergruimte voor kleine materialen zoals schroeven en spijkers, waardoor je deze altijd bij de hand hebt. Daarnaast kun je deze box ook gebruiken als extra werkvlak voor je gereedschap of verfblikken. De emmerhaak aan de zijkant van de box is ook erg handig wanneer je geen extra handen hebt om een emmer vast te houden.

De 3 dubbele treden en het bordes bieden twee comfortabele werkplekken met extra stagemak. Hierdoor kun je op een veilige en stabiele manier op hoogte werken. De maximale stahoogte van 1,45 m en maximale werkhoogte van 3,45 m maken deze trap geschikt voor de meeste huishoudelijke klussen. Daarnaast is de trap gemakkelijk in en uit te klappen met behulp van de ergonomische HandGrip.

Wat de Altrex Double Decker huishoudtrap 3-treeds echt onderscheidt van andere huishoudtrappen is de SmartBox. Deze biedt niet alleen opbergruimte, maar ook een handig werkvlak en emmerhaak. Het lichte gewicht en de slijtvaste voeten maken deze trap geschikt voor gebruik in elk huishouden.

Als specialist in Ladder kan ik zeggen dat de Altrex Double Decker huishoudtrap 3-treeds een uitstekende keuze is voor klussen in en rondom het huis. Het biedt niet alleen veiligheid en stabiliteit, maar ook comfort en gemak dankzij de vele handige extra's. De trap is ook gemakkelijk op te bergen en neemt weinig ruimte in beslag. Een klein nadeel is het maximale gewicht van 150 kg, wat minder is dan sommige andere huishoudtrappen. Maar over het algemeen is dit een geweldige ladder die ik zeker zou aanraden aan iedereen die op zoek is naar een goede huishoudtrap.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

4. ALDORR Home - Telescoopladder 3,20 geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.6

De ALDORR Home telescoopladder is een robuuste ladder van geanodiseerd aluminium en beschermende coating met 11 treden. De brede stabilisatiebalk zorgt voor extra grip en comfort tijdens het gebruik van de ladder. De telescoopladder is uitgevoerd met het nieuwste Soft Close mechanisme. Hiermee kunt u niet alleen op hoogte veilig werken maar kunt u de telescoopladder ook veilig inklappen en schuiven de treden langzaam, zonder gevaar voor de vingers in. Daarnaast is de ladder voorzien van indicatoren welke per trede aangeven of deze volledig vaststaat en veilig is om te betreden. De telescoopladder voldoet zowel aan de EN 131.6 normering als de Nederlandse Warenwet. Met een ingeklapte lengte van slechts 86 cm is de telescoopladder zeer compact en eenvoudig te vervoeren in bijvoorbeeld de kofferbak van de auto. Deze ladder is uit te schuiven en te gebruiken op elke gewenste lengte tussen 0,86 en 3,20 m. De belangrijkste specificaties van de ladder Werkhoogte: 3,90 m Totaal uit: 3,20 m hoog Totaal in: 0,86 m hoog Stabilisatiebalk: 86 cm breed Ladder: 49 cm breed Sportafstand: 29 cm Gewicht: 9,1 kg Maximale belasting: 150 kg De voordelen van de telescoopladder 5 jaar garantie Soft Close Mechanise, waardoor de ladder langzaam en veilig in elkaar schuift Erg compact en daardoor makkelijk op te bergen in kleine ruimtes Lichtgewicht en daardoor te verplaatsen met 1 persoon Zowel op volledige lengte als kortere lengtes te gebruiken De brede stabilisatiebalk geeft extra stabiliteit Vuilafstotende coating Goedgekeurd op de Nederlandse veiligheidsnormen: EN 131-6 en Warenwet. Wat zit er in de verpakking? ALDORR Home telescoopladder 3,20 meter Nederlandstalige gebruiksaanwijzing Product verpakt in piepschuim Onderhoud De ladder is volledig onderhoudsvrij Aangeraden wordt om contact met water en olie te vermijden Over het merk ALDORR ALDORR heeft een assortiment van ruim 70 verschillende ladders en steigers en is marktleider in Nederland op het gebied van telescoopladders. De belangrijkste succesfactoren zijn innovatiekracht en innovatietempo. Zo brengt ALDORR elk jaar nieuwe producten op de markt van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Door direct te verkopen aan de consument zonder tussenkomst van retailers en winkels, zijn ALDORR ladders en steigers gemiddeld 35% voordeliger!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. WOLFGANG Telescopische ladder van lichte geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
9.3

Ben jij op zoek naar een ladder die gemakkelijk te gebruiken is en ook nog eens veilig? Dan is de Wolfgang Professionele Telescopische ladder de perfecte keuze voor jou! Deze uitschuifbare ladder heeft maar liefst 8 treden per deel en kan tot wel 150 kg dragen. Dat betekent dat je hem niet alleen voor privéklusjes kunt gebruiken, maar ook professioneel kunt inzetten. Dankzij het gebruik van aluminium is deze ladder lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen, maar ook op te bergen dankzij het slimme sluitsysteem.

Wat deze ladder echt onderscheidt van andere ladders is dat hij 131 gecertificeerd is, wat betekent dat hij voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Zo kun je met een gerust hart de ladder gebruiken en hoef je je geen zorgen te maken over je eigen veiligheid.

De ladder is gemakkelijk in- en uit te schuiven, zodat je hem snel kunt klaarmaken voor gebruik. Met een maximale werkhoogte van 2,64 m en een maximale stahoogte van 1,39 cm is deze ladder perfect voor de meeste klussen in en om het huis.

Het enige nadeel van deze ladder is misschien het gewicht, die toch 9,1 kg bedraagt. Maar dat is dan ook gelijk het enige minpuntje dat we kunnen vinden. Al met al is de Wolfgang Professionele Telescopische ladder een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige, betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken ladder.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 september in huis

Bekijk prijs

6. Truskore® Telescopische ladder 5.0 meter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Truskore® Telescopische ladder 5.0 meter

 • list plusDeze telescopische ladder is uitschuifbaar tot 5 meter, waardoor het geschikt is voor verschillende hoogtes.
 • list plusDe ladder is gemaakt van stevig materiaal, waardoor het veilig is om te gebruiken.
 • list plusHet veiligheidssysteem van deze ladder voorkomt onverwachte inklapping en zorgt voor extra veiligheid.

Nadelen Truskore® Telescopische ladder 5.0 meter

 • list plusHet gewicht van de ladder kan zwaar zijn om te tillen en te verplaatsen.
 • list plusDe ladder kan moeilijk op te bergen zijn vanwege de lengte.
 • list plusDe prijs van deze ladder kan hoger zijn dan vergelijkbare telescopische ladders op de markt.

Ben je op zoek naar een ladder die stevig, betrouwbaar en van hoge kwaliteit is? Dan is de Truskore Telescopische Ladder van 5 meter de perfecte keuze voor jou. Deze ladder onderscheidt zich door de extra brede treden en anti-slip uiteinden onderaan de ladder, waardoor je veilig op hoogte kunt werken. Bovendien is de ladder uitgerust met uitschuif delen die meer overlap bevatten dan standaard ladders, waardoor de stevigheid en veiligheid van de ladder worden bevorderd.

Wat deze ladder nog specialer maakt, is dat hij voldoet aan de Europese veiligheidsnormen EN-131 en uitgebreid is getest in allerlei werkomstandigheden. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid tijdens het werken op hoogte. De ladder is gemaakt van aluminium en kan een maximale belasting van 150 kg aan.

Met een ingeklapte lengte van 95 cm en een gewicht van 13 kg is deze ladder ook nog eens gemakkelijk te vervoeren en op te bergen. Je kunt hem dus zonder problemen thuis gebruiken. De ladder is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en kan worden gebruikt als een rechte ladder tot een hoogte van 5 meter.

Een ander voordeel van de Truskore Telescopische Ladder is dat je hem kunt aanpassen aan verschillende werkhoogtes. Dit betekent dat je hem kunt gebruiken voor allerlei soorten klussen, zoals het schilderen van je huis of het snoeien van je bomen. Het enige nadeel van deze ladder is dat hij alleen als rechte ladder kan worden gebruikt.

Al met al is de Truskore Telescopische Ladder een geweldige investering voor iedereen die veilig en gemakkelijk op hoogte wil werken. Met zijn robuuste ontwerp, brede treden en veiligheidskenmerken is deze ladder een van de beste op de markt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 april in huis

Bekijk prijs

7. Beste Ladder voor buitenwerk: Panthera - Vouwladder 4 x

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
8.3

Ben je op zoek naar een ladder die geschikt is voor allerlei klussen in en rondom het huis? Dan is de Panthera vouwladder 4x3 echt iets voor jou! Deze ladder is niet alleen robuust en veilig, maar ook zeer compact en veelzijdig te gebruiken.

Met een maximale belasting van 150kg en een werkhoogte van maar liefst 4,4 meter is deze ladder geschikt voor zowel professioneel als privé gebruik. Dankzij het handige vouwsysteem is de ladder bovendien eenvoudig op te bergen en te verplaatsen.

De antislip treden zorgen voor extra veiligheid tijdens het gebruik en de bijgeleverde stabiliteitsbalk maakt deze vouwladder nog stabieler. Bovendien is de ladder gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat zorgt voor een lange levensduur en een lichtgewicht design.

Wat deze vouwladder echt uniek maakt, is het feit dat hij in meerdere posities te plaatsen is. Hierdoor kun je hem niet alleen gebruiken als rechte ladder, maar ook als A-stand ladder. Dit maakt hem ideaal voor verschillende klussen, van het schilderen van een muur tot het schoonmaken van de dakgoot.

Al met al is de Panthera vouwladder 4x3 een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een veilige, compacte en veelzijdige ladder. Of je nu een professional bent of gewoon af en toe klusjes doet in huis, met deze ladder wordt het een stuk makkelijker en veiliger.

Mijn persoonlijke mening is dat deze vouwladder echt een goede investering is. Hij is weliswaar iets duurder dan andere ladders, maar je krijgt er wel veel voor terug. Het enige nadeel is dat hij misschien iets zwaarder is dan sommige andere ladders, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de stabiliteit en veiligheid van de ladder.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 7 juni in huis

Bekijk prijs

8. Multifunctionele vouwladder 4 in 1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9

Product kenmerken: Inklapbare ladder van hoogwaardig aluminium Met diverse toepassingsmogelijkheden 4 opvouwbare ladderelementen met elk 3 treden 6 verbindingen met veiligheidsslot Loopvlakken met antislipprofiel Rubberen voetjes Maximaal gewicht:150 kg Gemakkelijk te vervoeren Gemakkelijk te reinigen Technische gegevens: Materiaal: aluminium, kunststof Kleur: zilver, zwart Max. Laadvermogen: 150 kg Aantal geleider elementen: 4 Aantal verbindingen: 6 Afmetingen (ongeveer in cm): Lengte als een ladder: 360 Hoogte als trapladder: 175 Hoogte als werkplatform: 98 Ladder breedte: 37 Levering: 1 × multifunctionele ladder 1 × Duitstalige installatie-instructies

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 18 september in huis

Bekijk prijs

9. Alumexx Eco 2-treeds

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Alumexx Eco 2-treeds

 • list plusDe ladder is gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor het licht van gewicht is en gemakkelijk te verplaatsen is.
 • list plusDe ladder heeft een hoge beugel, waardoor het veiliger is om op te stappen en te staan.
 • list plusDe ladder heeft een anti-slip profiel op de treden, waardoor het veiliger is om op te staan en te werken.

Nadelen Alumexx Eco 2-treeds

 • list plusDe onderste trede is te smal, waardoor het oncomfortabel kan zijn om op te staan en te werken.
 • list plusDe ladder kan een beetje naar achteren kantelen als de beugel te stevig wordt vastgepakt, wat het gevoel kan geven dat je achterover valt.
 • list plusDe ladder heeft geen gereedschapshouder, wat het lastiger kan maken om gereedschap mee te nemen tijdens het werken op de ladder.

De Alumexx Eco 2-treeds huishoudtrap is een fantastisch hulpmiddel bij het klussen in en om het huis. Wat deze trap onderscheidt van andere huishoudtrappen is het lichtgewicht aluminium materiaal, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. Daarnaast heeft de trap een handige gereedschapsbak bovenop, waar je kleine materialen in kunt opbergen en je handen vrijhoudt voor de klus. Ook is de trap voorzien van anti-slipvoeten en anti-slipprofiel in de traptreden, zodat je altijd stabiel staat en niet wegglijdt.

Met een maximale werkhoogte van 2,78 meter is deze trap geschikt voor diverse klusjes in en om het huis. Of je nu een lamp wilt ophangen of het plafond wilt verven, deze trap is jouw beste vriend. Daarnaast heeft de trap een draagvermogen van maar liefst 150 kg, wat hem geschikt maakt voor diverse toepassingen.

Een ander voordeel van deze trap is het compacte formaat, waardoor je hem gemakkelijk opbergt. Dit is vooral handig als je niet veel opbergruimte hebt in huis, maar toch een veilige en stabiele trap wilt hebben.

Het enige nadeel van deze trap is dat hij maar 2 treden heeft, dus als je hoger wilt dan 2,78 meter zul je een andere trap moeten gebruiken.

Al met al is de Alumexx Eco 2-treeds huishoudtrap een fantastische aankoop voor iedereen die veilig en stabiel op hoogte wilt werken. De toevoeging van de gereedschapsbak en het lichtgewicht aluminium materiaal maken deze trap een echte winnaar.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 5 april in huis

Bekijk prijs

10. Altrex Giant Total Black huishoudtrap

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.5

De Altrex Giant Total Black huishoudtrap is een compacte krachtpatser die niet alleen degelijk en duurzaam is, maar ook nog eens gemakkelijk op te bergen. Met zijn 2 treden en maximale werkhoogte van 2,45 meter is deze ladder perfect voor kleine klussen binnenshuis. Door zijn luxe zwarte coating ziet hij er niet alleen mooi uit, maar is hij ook nog eens vuilafstotend. De brede antisliptreden van 20 x 30 centimeter zorgen voor optimaal stacomfort, waardoor je veilig en stabiel staat tijdens het klussen. Met een belasting van maximaal 150 kilogram is deze ladder geschikt voor bijna elke klus in huis.

Wat deze ladder echt onderscheidt van andere ladders is zijn compactheid. Ingeklapt is hij slechts 3,5 centimeter dik, waardoor hij gemakkelijk op te bergen is tussen twee kastjes of achter de wasmand. Zijn oerdegelijke constructie en rubberen poten maken hem veilig en duurzaam, zodat je jarenlang plezier zult hebben van deze compacte reus.

Hoewel deze huishoudtrap niet geschikt is voor grotere klussen buitenshuis, is hij perfect voor kleine klussen in huis. Of je nu een lamp moet ophangen of een hoge kast moet schoonmaken, met deze ladder kom je overal bij. Het enige nadeel van deze ladder is dat hij slechts 2 treden heeft, waardoor hij minder geschikt is voor klussen op hoogte.

Al met al is de Altrex Giant Total Black huishoudtrap een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte en degelijke ladder voor kleine klussen in huis. Zijn brede antisliptreden, vuilafstotende coating en oerdegelijke constructie maken hem veilig en comfortabel in gebruik.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 27 september in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van ladders. Er zijn namelijk 1036 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!