Hoe komt deze geweldige Thermo Printer ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de speurtocht naar de beste Thermo Printer ook!

Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over Thermo Printers, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Thermo Printers die die je kunt kopen in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke Thermo Printers het best worden verkocht.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Thermo Printers stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Artikelen die soortgelijk zijn aan Thermo Printers

De beste Thermo Printers in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Print sneller. Verzend slimmer. Werk efficiënter! Etiketten afdrukken zonder problemen met de DYMO® LabelWriter™ 450. Etiketteer, verzend en archiveer slimmer met de krachtige DYMO Label™ v.8 Software. Met de DYMO Label™ v.8 Software kunt u onder meer adres-, verzend-, ordner-, naambadge- en barcode-etiketten ontwerpen en afdrukken – allemaal zonder het extra werk en het geknoei met etikettenvellen op een gewone desktopprinter. Eigenschappen & Voordelen - Etiketteer, verzend en archiveer slimmer met de krachtige DYMO Label™ v.8 Software - Met de DYMO Label™ v.8 Software kunt u onder meer adres-, verzend-, ornder-, naambadge- en barcode-etiketten ontwerpen en afdrukken vanaf uw pc of Mac® - Druk tot 51 etiketten per minuut af - Maakt gebruik van thermische printtechnologie – geen dure inkt of toner meer nodig - Print etiketten direct uit Microsoft® Word, Excel®, Outlook® en CardScan®, zonder de tekst opnieuw te hoeven typen - Druk eenvoudig etiketten af vanuit uw Outlook®-contactpersonen of Mac®-adresboek dankzij het geïntegreerde adresboek – doorzoek en filter uw contactpersonen en druk die etiketten af die u nodig heeft - Druk snel en eenvoudig één enkel etiket af, wanneer u maar wilt met de QuickPrint-functie - Druk één of honderden etiketten af zonder de verspilling en het geknoei met etikettenvellen - Druk kristalheldere tekst, afbeeldingen en barcodes af met een verbeterde resolutie van 600 x 300 dpi - Kies uit meer dan 100 verschillende etikettenstijlen en lay-outs - Bekijk alle beschikbare etikettenlay-outs op het scherm – selecteer snel het gepaste etiket voor elke taak - Bespaar energie met de ''sluimerstand'' - Deel uw etikettenprinter met collega's via de ''printers delen''-functie van Windows/Mac® - Plaats uw etikettenprinter waar u maar wilt – zijn compacte formaat, nieuwe design en zijn kleuren passen in elke moderne werkomgeving - Adresetiket van 4 regels.

1. DYMO LabelWriter 450 labelprinter Direct thermisch 600 x 300 DPI


Product informatiePlus or Show more

Dankzij het compacte ontwerp, het gebruiksvriendelijke display en de mogelijkheid om snel standaard labels te printen met de Auto Design of Deco Mode, is de PT-H100R het ideale hulpmiddel bij het ordenen van het kantoor of het labelen van items in en rond het huis.\nEr is keuze uit 9 afdrukstijlen, 178 symbolen en 7 kaders, waarmee labels eenvoudig aangepast en gepersonaliseerd kunnen worden. Met de ingebouwde tapesnijder worden labels altijd op de juiste lengte afgesneden met een professioneel resultaat.\nDe PT-H100R maakt gebruik van standaard AAA alkaline batterijen, zodat het beletteringsysteem eenvoudig meegenomen kan worden en er op elke gewenste plek professionele labels geprint kunnen worden.\n\n- Afdruksnelheid tot 20 mm/sec\n- Afdrukresolutie 180 dpi\n- ABCD-toetsenbord\n- LCD-scherm 1 regel van 12 tekens\n- Handmatige tapesnijder\n- Werking via batterijen type AAA.

2. Brother PT-H100R labelprinter Thermo transfer 180 x 180 DPI TZe ABC


Product informatiePlus or Show more

" Denk aan al wat u ooit al eens hebt willen doen met een labelmaker. Met de revolutionaire DYMO Touch Screen-labelmaker wordt dit kinderspel. Met een eenvoudige aanraking van het scherm kunt u labels bewerken, opmaken en aanpassen. Sluit de labelmaker op uw pc of Mac aan en gebruik de DYMO Label-software om de lettertypes van uw labels aan te passen en er afbeeldingen aan toe te voegen. U kunt uw labels zelf downloaden om ze onderweg te bewerken en af te drukken." "

3. DYMO LabelManager 500TS™ QWERTY


Product informatiePlus or Show more

Deze printer beschikt over een afdrukkwaliteit van 300DPI hoge afdruksnelheden en een slank en compact design. Bovendien zorgt de zuinige, thermische printtechnologie ervoor dat je enkel etiketten nodig hebt en geen printlint of inkt. Drukt etiketten van 10x15cm af en bevat tientallen bestaande DYMO LabelWriter etikettenstijlen en -groottes voor talrijke toepassingen. Drukt tot 53 etiketten per minuut (adresetiket van 4 regels). Drukt in hoge resolutie af 300dpi, ideaal voor tekst, afbeeldingen en barcodes. Maakt gebruikt van thermische printtechnologie, dus geen dure inkt of toner nodig. Compatibel met Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Mac OS X 10.5 of hoger - Intel. Compact design dat in elke moderne werkruimte past. Netwerkcompatibel met de Dymo printerserver. USB-aansluiting. Afmetingen 178x187x134mm Deze etikettenprinter wordt zeer compleet geleverd inclusief alle bekabeling en is daarom direct klaar voor gebruik. Het enigste wat u nog nodig heeft is etiketten! De DYMO LabelWriter 4XL etikettenprinter drukt op allerlei soorten etiketten af, tot 10 cm breed. Geschikt voor talloze toepassingen op kantoor of in commerciële omgevingen, zoals voor verzenden en ontvangen, inventarisbeheer, kleinhandel, gezondheidszorg en transport en logistiek. De DYMO LabelWriter 4XL etikettenprinter biedt een hoge afdrukkwaliteit, hoge afdruksnelheden en een compact design - en dit allemaal voor een geweldige prijs.

4. Labelwriter dymo 4xl breedformaat etiket


Product informatiePlus or Show more

De nieuwe LabelManager 210D is de labelmaker die op elk bureau thuishoort. De LabelManager 210D is veelzijdig maar toch eenvoudig in het gebruik en heeft alle functies die een professionele labelmaker hoort te hebben. Dankzij een volledig nieuwe interface, het Azerty, Qwerty of Qwertz toetsenbord en het grote grafische display met exact afdrukvoorbeeld, is deze labelmaker bijzonder gebruiksvriendelijk. -Eenvoudige navigatie van start tot afdrukken. -Sneltoetsen voor symbolen en diakritische tekens (bijv.: é, à, ç,...). -6 lettergroottes, 7 stijlen en 8 verschillende kaders om labels naar eigen stijl te maken. -Automatische uitschakeling om batterijen te besparen. -Optionele stroomadapter.

5. DYMO LabelManager 210D


Product informatiePlus or Show more

Draagbaar en speels labelapparaat PT-H200 - Thermische overdracht - Monochroom

6. BROTHER Draagbare en speelse PT-H200-labeler - thermische overdracht - monochroom


Product informatiePlus or Show more

Professionele netwerk labelprinter voor RD labels en rollen van 19 tot 63 mm - geheugenfunctie - 300 dpi De compacte TD-2000 labelprinter-serie overbrugt de kloof tussen desktop en mobiel printen. Verbetert de productiviteit van medewerkers - heeft de flexibiliteit van een mobiele printer en de printsnelheid, functies en opslagcapaciteit van een desktop printomgeving Meer flexibiliteit - de modellen die gebruik kunnen maken van de optionele batterij kunnen draadloos worden verbonden met mobiele apparaten, waardoor men niet voor elke afdruk terug hoeft naar het bureau of kantoor Veelzijdig en efficiënt - direct draadloos printen vanaf smartphones, tablets en pc’s Professionele Windows™ barcode labelontwerp en printsoftware meegeleverd Afdrukken vanuit verschillende besturingssystemen en software met gebruik van Brother ESC / P-printertaal (ZPL II® emulatie compatibel) voor moeiteloze integratie in nieuwe en bestaande systemen De TD-2120N/2130N op maat samenstellen De TD-2000-modellen worden standaard geleverd met CD-Rom, handleiding, USB-kabel, AC adapter en professionele labelontwerp-software. Omdat elke printtoepassing anders is, zijn er tal van extra opties beschikbaar om aan vrijwel elke eis te kunnen voldoen (zie hieronder). Met een op maat samengestelde oplossing worden de kosten tot een minimum beperkt, omdat u alleen die opties kiest die u daadwerkelijk nodig heeft. De TD-2000 serie is uitermate geschikt voor o.a. de retail- en levensmiddelenbranche, gezondheidszorg en laboratoria. In de folder vindt u voorbeeldtoepassingen en alle accessoires om het apparaat op maat samen te stellen.

7. Brother TD-2130N labelprinter Direct thermisch 300 x 300 DPI


Product informatiePlus or Show more

Citizen labelprinter: CL-S621

8. Citizen CL-S621 labelprinter Direct thermisch/Thermische overdracht 203 x 203 DPI


Product informatiePlus or Show more

De Dymo Rhino™ 4200 voert uw labeltaken snel en correct uit. Navigeer eenvoudig dankzij het vertrouwde AZERTY-toetsenbord. Gebruik met één toets bediende ''sneltoetsen'' om snel snoer-/kabelwikkels, vlaglabels, streepjescodes van code 39 en code 128, labels met vaste lengte, modulelabels, enz. te creëren. Druk labels af tot 19 mm breed in flexibel nylon, permanent polyester en duurzaam vinyl. Druk bovendien rechtstreeks op krimpkousen af. Bespaar nog meer tijd met fantastische functies, zoals de ''Favorieten''-toets die direct toegang verstrekt tot veelgebruikte labels, symbolen en termen en de ''Custom''-toets waarmee u niet telkens alle stappen hoeft te herhalen door aangepaste instellingen te bewaren. - Vertrouwd AZERTY-toetsenbord, zoals bij een computer, voor snelle en eenvoudige tekstinvoer. - Geoctrooieerde sneltoetsen voor het creëren en opmaken van snoer-/kabelwikkels, vlaglabels, streepjescodes van code 39 en code 128, labels met vaste lengte, algemene labels en modulelabels. - Druk labels af van 6, 9, 12 en 19 mm breed voor industriële toepassingen in tal van verschillende materialen en kleuren en druk bovendien rechtstreeks op krimpkousen af. - De ''Favorieten''-toets verstrekt rechtstreeks toegang tot uw meest gebruikte labels, symbolen en termen. - Vermijd herhaling dankzij de ''Custom''-toets – pas instellingen aan en bewaar deze voor een individuele labelopmaak. - Voorgeprogrammeerde bibliotheek met 150 symbolen en termen voor beveiliging, elektriciteit, professionele A/V en facilitair management. - De geïntegreerde, rubberen stootkussens voorkomen beschadiging wanneer het toestel per ongeluk valt. - Het grote, verlichte display is eenvoudig af te lezen, zelfs in weinig verlichte werkomgevingen. - Automatische bewaar-/uitschakelfunctie – verleng de levensduur van de batterijen zonder uw werk te verliezen. - Werkt op 6 AA-batterijen (niet meegeleverd) – ook compatibel met een snelladende lithium-ionbatterij (verkrijgbaar als accessoire).

9. DYMO RHINO 4200 Kit labelprinter Thermo transfer


Product informatiePlus or Show more

Citizen labelprinter: CL-S400DT

10. Citizen CL-S400DT labelprinter Direct thermisch 203 x 203 DPI


Artikelen die soortgelijk zijn aan Thermo Printers


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Thermo Printers. Er zijn immers 38 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste Thermo Printer kopen.