Bestenu

Wat is de beste labelprinter van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 mei, 2023

Het aanschaffen van een goede labelprinter is een moeilijke opdracht. Wat is de beste labelprinter van 2023? Na het testen van 495 labelprinters kwam de DYMO LetraTag LT-100H lettertang blauw , donker blauw als beste getest uit onze labelprinter-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de labelprinters, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 labelprinters-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame labelprinter-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste labelprinters

1Score: 10
DYMO LetraTag LT-100H lettertang blauw , donker blauw
DYMO LetraTag LT-100H lettertang blauw , donker blauw
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
DYMO LetraTag 200B-labelmaker met bluetooth zwart
Beste Labelprinter voor logistieke toepassingen
DYMO LetraTag 200B-labelmaker met bluetooth zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Brother Labelprinter 3.5/6/9/12mm. TZ(e)-tape. false
Brother Labelprinter 3.5/6/9/12mm. TZ(e)-tape. false
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
DYMO Lettertang Omega - handmodel blauw
DYMO Lettertang Omega - handmodel blauw
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Niimbot B21 Labelprinter zwart
Niimbot B21 Labelprinter zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
DYMO LabelManager 160-labelmaker Draagbare labelprinter black,silver
DYMO LabelManager 160-labelmaker Draagbare labelprinter black,silver
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Crafts & Co. Crafts&Co Thermische wit
Crafts & Co. Crafts&Co Thermische wit
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
DYMO LabelWriter 5XL onbekend
DYMO LabelWriter 5XL onbekend
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
Dymo LetraTag LT-100T-labelmaker Draagbare labelprinter zilver
Dymo LetraTag LT-100T-labelmaker Draagbare labelprinter zilver
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
DYMO LabelWriter 550 onbekend
DYMO LabelWriter 550 onbekend
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Labelprinter Koopgids

Labels zijn handig voor enorm veel dingen en je print deze met een labelprinter! Lees er hier meer over.

Wat kan ik met een labelprinter?

Een labelprinter is een handig hulpmiddel voor het afdrukken van labels op verschillende materialen en voor verschillende toepassingen. Hier zijn enkele van de dingen die je kunt doen met een labelprinter:

Adreslabels en verzendetiketten: Je kunt een labelprinter gebruiken om adreslabels en verzendetiketten af te drukken voor pakketten en brieven. Dit maakt het verzendproces efficiënter en zorgt ervoor dat het pakket of de brief gemakkelijk kan worden geïdentificeerd.

Naamkaartjes: Je kunt een labelprinter gebruiken om professionele naamkaartjes af te drukken voor zakelijke bijeenkomsten, conferenties en evenementen. Dit kan ook handig zijn voor het identificeren van personeel op een beurs of in een winkel.

Barcodelabels: Je kunt een labelprinter gebruiken om barcodelabels af te drukken voor het beheren van voorraden en het bijhouden van inventaris. Dit is vooral handig voor bedrijven die veel producten of goederen beheren.

Bestandslabels: Je kunt een labelprinter gebruiken om bestandslabels af te drukken voor mappen en archieven. Dit helpt bij het organiseren van documenten en het terugvinden van belangrijke informatie.

Pakketlabels: Je kunt een labelprinter gebruiken om pakketlabels af te drukken voor het verzenden van pakketten en dozen. Dit helpt bij het identificeren van de inhoud van het pakket en de bestemming.

Over het algemeen is een labelprinter een handig hulpmiddel voor het efficiënter en professioneler maken van verschillende soorten labeling taken.

Kan elke printer stickers printen?

Nee, niet elke printer kan stickers printen. Het hangt af van het type printer en de vereisten van de sticker die je wilt afdrukken.

Hier zijn enkele dingen om te overwegen:

Printer type: Sommige soorten printers zijn beter geschikt voor het afdrukken van stickers dan andere. Bijvoorbeeld, laserprinters en inkjetprinters zijn vaak geschikt voor het afdrukken van stickers op speciaal stickerpapier. 

Thermische printers worden vaak gebruikt voor het afdrukken van verzendetiketten en barcodelabels.

Stickerpapier: Het papier voor het afdrukken van stickers moet geschikt zijn voor het type printer dat je gebruikt. 

Sommige stickerpapieren zijn specifiek ontworpen voor inkjetprinters, terwijl andere beter werken met laserprinters. Er zijn ook speciale soorten stickerpapier voor thermische printers.

Sticker ontwerp: Sommige stickerontwerpen vereisen speciale printertechnologie. Bijvoorbeeld, als je stickers met een witte inktlaag wilt afdrukken, dan heb je een printer nodig die deze functie ondersteunt.

Als je van plan bent om stickers te printen, is het belangrijk om te controleren of de printer die je hebt of wilt kopen, geschikt is voor het afdrukken van stickers en het stickerpapier dat je van plan bent te gebruiken. 

Over het algemeen geldt dat inkjetprinters en laserprinters geschikt zijn voor het afdrukken van stickers, maar je moet controleren welk type papier en inkt je nodig hebt om de beste resultaten te behalen.

Hoe groot moet een verzendlabel zijn?

De grootte van een verzendlabel kan variëren, afhankelijk van de vervoerder en het type pakket dat je verzendt. 

Over het algemeen hebben de meeste verzendlabels een standaardformaat van 4 inch x 6 inch (ongeveer 10,16 cm x 15,24 cm). Dit formaat wordt veel gebruikt voor pakketten die worden verzonden met koeriersdiensten zoals DHL, UPS en FedEx.

Het is echter belangrijk om te controleren welk formaat vereist is door de vervoerder waarmee je verzendt, omdat sommige vervoerders mogelijk verschillende formaten eisen. 

Sommige vervoerders bieden ook verschillende opties voor het afdrukken van verzendlabels, zoals het printen op speciale labelvellen of het gebruik van thermische printers.

Zorg er ook voor dat je de barcode en alle andere vereiste informatie op het label duidelijk kunt lezen en dat de grootte van het label niet te groot of te klein is voor het pakket. 

Over het algemeen geldt dat het label groot genoeg moet zijn om alle vereiste informatie en barcodes te bevatten, maar niet zo groot dat het pakket bedekt wordt of het leesbaarheid belemmert.

Wat is de beste labelprinter?

Er is geen enkele "beste" labelprinter, omdat de beste optie voor jou afhangt van jouw specifieke behoeften en budget. Hier zijn enkele factoren om te overwegen bij het kiezen van een labelprinter:

Type labels: Wat voor soort labels wil je afdrukken? Sommige labelprinters zijn beter geschikt voor specifieke soorten labels, zoals adreslabels, verzendetiketten, barcodelabels of naamkaartjes.

Afdrukkwaliteit: Hoe belangrijk is de afdrukkwaliteit voor jouw labels? Als je hoogwaardige afdrukken nodig hebt, moet je mogelijk een labelprinter kiezen die hogere resoluties ondersteunt.

Connectiviteit: Wil je de printer aansluiten op een computer of mobiel apparaat? Zo ja, zorg er dan voor dat de labelprinter over de juiste connectiviteitsopties beschikt.

Snelheid: Hoe snel moet de printer labels afdrukken? Sommige labelprinters kunnen labels veel sneller afdrukken dan andere.

Prijs: Wat is je budget voor de printer? De prijs van labelprinters varieert van enkele tientallen tot enkele honderden euro's.

Op basis van deze factoren kun je verschillende labelprinters vergelijken en de optie kiezen die het beste past bij jouw specifieke behoeften en budget. Enkele populaire merken zijn bijvoorbeeld Dymo, Brother, Zebra, en Epson.

hero illustration

Hoe testen we labelprinters?

Om de beste labelprinter te vinden, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze labelprinter-test hebben we 495 labelprinters geanalyseerd.
illustration
De eerste variabel in onze labelprinter-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze labelprinter-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne labelprinter-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van de beste labelprinter in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 495 labelprinters te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen te voorkomen.
illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste labelprinters in een makkelijke lijst

1. DYMO LetraTag LT-100H lettertang blauw , donker blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DYMO LetraTag LT-100H lettertang blauw , donker blauw

 • list plusDe labeltang is zeer compact en licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is.
 • list plusHet apparaat heeft een duidelijke Nederlandse gebruiksaanwijzing en tekst op het apparaat, wat het gebruiksgemak vergroot.
 • list plusMet de labeltang zijn diverse mogelijkheden mogelijk, waardoor het voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden.

Nadelen DYMO LetraTag LT-100H lettertang blauw , donker blauw

 • list plusHet apparaat heeft geen mogelijkheid tot usb-verbinding met een computer, wat het minder geschikt maakt voor grotere labelprojecten.
 • list plusDe labeltang heeft geen qwerty-toetsenbord, wat het typen van teksten iets minder snel maakt.
 • list plusHet apparaat werkt op batterijen in plaats van een accu, wat minder duurzaam is en vaker vervanging van batterijen vereist.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.7

De DYMO LetraTag LT-100H lettertang is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een labelprinter die gemakkelijk te gebruiken is en veelzijdigheid biedt. Met de mogelijkheid om 2-regelig af te drukken, 5 verschillende lettergroottes te kiezen en 7 verschillende afdrukstijlen is deze printer perfect voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik.

Dankzij het lcd-scherm voor 13 tekens en de grafische weergave op deze labelprinter kun je gemakkelijk de berichten, het lettertype en de effecten bekijken voordat je afdrukt. Dit voorkomt fouten en bespaart tijd.

De DYMO LetraTag LT-100H lettertang kan afdrukken op Letra Tag LT-labels die verkrijgbaar zijn in vele verschillende kleuren en materialen, zoals plastic, metaal en opstrijkbare labelvarianten. Bovendien is er geen inkt of toner nodig voor deze labelprinter, waardoor je geld bespaart op afdrukkosten.

De automatische uitschakelfunctie bespaart energie en verlengt de levensduur van de batterijen. Het geheugen voor 9 labels, de datumstempel en de 3 taalopties zijn ook handige functies die deze labelprinter een geweldige keuze maken voor zowel thuisgebruik als op kantoor.

Het enige nadeel van deze labelprinter is dat het snijmechanisme ontbreekt, dus je moet labels afknippen met een schaar of mes.

Al met al is de DYMO LetraTag LT-100H lettertang een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige labelprinter die gemakkelijk te gebruiken is en een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

2. Beste Labelprinter voor logistieke toepassingen: DYMO LetraTag 200B-labelmaker met bluetooth zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DYMO LetraTag 200B-labelmaker met bluetooth zwart

 • list plusDeze labelprinter is zeer gebruiksvriendelijk en simpel in gebruik, waardoor het voor iedereen gemakkelijk is om labels te printen.
 • list plusDe kwaliteit van de labels is goed en de vreemde tekens zijn makkelijk te printen, wat handig is voor bijvoorbeeld het labelen van internationale producten.
 • list plusDe bluetooth functie maakt het mogelijk om snel en draadloos labels te printen vanaf een smartphone, wat handig is voor mensen die veel onderweg zijn.

Nadelen DYMO LetraTag 200B-labelmaker met bluetooth zwart

 • list plusDe labelprinter werkt enkel op batterijen, wat betekent dat je deze regelmatig moet vervangen of opladen.
 • list plusHet formaat van de labelprinter is iets groter dan je zou verwachten, wat het minder handig maakt om mee te nemen onderweg.
 • list plusEr zijn geen opties voor het printen van grotere labels, waardoor deze labelprinter minder geschikt is voor het labelen van grote objecten.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.8

Ben je op zoek naar een compacte labelprinter die je moeiteloos kunt meenemen, dan is de DYMO LetraTag 200B-labelmaker met bluetooth zwart een uitstekende keuze. Deze labelprinter is gemakkelijk te verbinden met je Apple- of Android-smartphone of -tablet en klaar voor gebruik binnen enkele seconden met behulp van de intuïtieve DYMO-app. Het is ook de ideale keuze als je op zoek bent naar een labelprinter die je gemakkelijk kunt aanpassen aan je specifieke labelbehoeften. Met vijf verschillende lettergroottes, vijftien kaders en meer dan honderd pictogrammen kun je labels maken die perfect bij je passen. Bovendien is de LetraTag Connect-app zeer intuïtief en bevat deze acht kant-en-klare sjablonen om het labelen nog gemakkelijker te maken.

Een ander voordeel van deze labelprinter is dat deze werkt op batterijen, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Het is echter belangrijk om op te merken dat de batterijen niet zijn inbegrepen bij aankoop. Bovendien is de DYMO LetraTag 200B-labelmaker met bluetooth zwart het meest geschikt voor gebruik met originele LetraTag-labels van DYMO, die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en soorten.

Een van de weinige nadelen van deze labelprinter is dat deze geen wifi-connectiviteit heeft. Dit kan lastig zijn als je gewend bent om al je apparaten met elkaar te verbinden. Ook is de printresolutie (DPI) iets lager dan bij andere labelprinters, hoewel dit in de praktijk nauwelijks merkbaar is.

Al met al is de DYMO LetraTag 200B-labelmaker met bluetooth zwart een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een compacte, gebruiksvriendelijke labelprinter die gemakkelijk aan te passen is aan je specifieke labelbehoeften. Het is een geweldige keuze voor thuis, op kantoor of onderweg.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

3. Brother Labelprinter 3.5/6/9/12mm. TZ(e)-tape. false

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Brother Labelprinter 3.5/6/9/12mm. TZ(e)-tape. false

 • list plusEen voordeel van deze labelprinter is dat het zeer veelzijdig is en labels van verschillende breedtes kan afdrukken, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen.
 • list plusEen voordeel van deze labelprinter is dat het een hoge afdrukkwaliteit heeft, waardoor de labels er professioneel uitzien.
 • list plusEen voordeel van deze labelprinter is dat het compact en draagbaar is, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is.

Nadelen Brother Labelprinter 3.5/6/9/12mm. TZ(e)-tape. false

 • list plusEen nadeel van deze labelprinter is dat het veel batterijen nodig heeft, wat kan leiden tot hoge kosten op de lange termijn.
 • list plusDe gebruiksaanwijzing is niet erg duidelijk, waardoor het moeilijk kan zijn om de labelprinter correct te gebruiken.
 • list plusDe labelprinter is niet erg duurzaam en kan kwetsbaar zijn bij intensief gebruik.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.6

Ben je op zoek naar een compacte en draagbare Labelprinter? Dan is de Brother PT-H107B de perfecte keuze voor jou! Deze Labelprinter maakt gebruik van thermische transfer printtechnologie en heeft een printresolutie van maar liefst 9600 x 9600 DPI. Hierdoor ben je verzekerd van professionele en gelamineerde labels die tegen een stootje kunnen.

De PT-H107B is ideaal voor het organiseren van je kantoor of werkplaats. Door belangrijke items te labelen, zijn ze gemakkelijk terug te vinden en verhoog je de efficiëntie van je omgeving. Deze Labelprinter is geschikt voor het printen van tape labels met een breedte van 3.5, 6, 9 of 12mm en is daarom geschikt voor verschillende toepassingen.

Wat deze Labelprinter onderscheidt van andere producten is het gebruiksgemak. Je hoeft geen IT-specialist te zijn om deze printer te gebruiken. Het is een kwestie van de tape invoeren, de gewenste tekst invoeren en de printer doet de rest. De PT-H107B is ook gemakkelijk mee te nemen naar andere locaties, dus je kunt overal gemakkelijk en snel professionele labels maken.

Het enige nadeel van deze Labelprinter is dat het snijmechanisme ontbreekt. Dit betekent dat je de tape handmatig moet afsnijden. Dit kan soms wat onhandig zijn, maar de voordelen van deze Labelprinter wegen hier ruimschoots tegenop.

Kortom, de Brother PT-H107B is een geweldige Labelprinter voor degenen die op zoek zijn naar een compacte en gebruiksvriendelijke oplossing voor het maken van professionele labels. Het is perfect voor thuis, op kantoor of onderweg.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

4. DYMO Lettertang Omega - handmodel blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DYMO Lettertang Omega - handmodel blauw

 • list plusDe lettertang is zeer compact en draagbaar, waardoor het gemakkelijk is om labels te maken waar je ook bent.
 • list plusDe lettertang heeft een duidelijke afdruk, waardoor de labels gemakkelijk te lezen zijn.
 • list plusDe lettertang is zeer betaalbaar, waardoor het een goede optie is voor mensen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke labelprinter.

Nadelen DYMO Lettertang Omega - handmodel blauw

 • list plusHet is soms moeilijk om de tape te vervangen, wat kan leiden tot frustratie bij de gebruiker.
 • list plusDe lettertang heeft een beperkt aantal lettertypes en symbolen, wat de creativiteit van de gebruiker kan beperken.
 • list plusDe lettertang heeft geen optie om afbeeldingen of logo's toe te voegen aan de labels, wat het minder geschikt maakt voor professioneel gebruik.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.1

De DYMO Lettertang Omega is een fantastisch apparaat voor iedereen die op zoek is naar een handig en gebruiksvriendelijk labelprinter. Het intuïtieve draai-en-kliksysteem maakt het maken van labels kinderspel en het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat je het apparaat comfortabel kunt gebruiken. Door de zachte greep van de cassettedeur is het opladen van de labels heel gemakkelijk en snel.

Een van de belangrijkste voordelen van de DYMO Lettertang Omega is dat het geen batterijen nodig heeft. Dit betekent dat het apparaat altijd klaar is voor gebruik en je nooit zonder stroom komt te zitten. De lettertang drukt moeiteloos letters, cijfers en symbolen af en de scherpe, witte tabgesneden karakters hebben een afdrukhoogte van 3,7 mm.

Daarnaast is de DYMO Lettertang Omega duurzaam gebouwd voor een extra lange levensduur. Het exclusieve Soft-Grip handvat biedt extra comfort en prestatie bij het organiseren van je keuken of thuisadministratie. De labels zijn gemakkelijk te plaatsen en snel te snijden dankzij de verbeterde snijfunctie voor snelle verwijdering van de achterstrip.

De DYMO Lettertang Omega is beschikbaar in een blauwe kleur en wordt geleverd met een 9mm brede plastic lettertape. Het apparaat heeft 49 verschillende karakters en is beschikbaar in 6 kleuren. Met start/stopmarkeringen kun je de tekst gemakkelijk centreren en de cassettes zijn eenvoudig te plaatsen.

Kortom, de DYMO Lettertang Omega is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een handige en gebruiksvriendelijke labelprinter zonder gedoe met batterijen. Het enige nadeel is dat het niet beschikt over een snijmechanisme, maar dit is geen groot probleem gezien de verbeterde snijfunctie voor snelle verwijdering van de achterstrip. Ik raad dit product zeker aan!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

5. Niimbot B21 Labelprinter zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
8

Met de NIIMBOT B21 draagbare Labelprinter kun je gemakkelijk en overal labels printen! Met zijn draadloze ontwerp en een bereik van wel 10 meter, ben je niet meer gebonden aan één plek. En het beste van alles: deze printer werkt zonder inkt of toner, dus je hoeft nooit meer cartridges te vervangen!

Door de slimme laser technologie kan deze printer vrijwel alles uitprinten: prijzen, data, maten, gewichten, namen, en nog veel meer. De 1200mAh batterij zorgt voor een lange werktijd en met de gratis app (beschikbaar voor Apple en Android) kun je gemakkelijk draadloos printen.

De NIIMBOT B21 ondersteunt alle belangrijke label formaten, waaronder prijs, datum, grootte, gewicht, naam, enzovoort. En met de mogelijkheid om labels in verschillende talen te printen, zoals in het Duits, Nederlands, Russisch, Koreaans en nog veel meer, is deze printer ideaal voor zowel thuis als op kantoor.

Het enige nadeel van deze printer is dat het geen snijmechanisme heeft, dus je zult de labels zelf moeten afsnijden. Maar voor de prijs en de draagbaarheid is dit een geweldige optie voor iedereen die labels nodig heeft voor hun producten of organisatie.

Al met al is de NIIMBOT B21 Labelprinter een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een draagbare, gemakkelijk te gebruiken en betaalbare labelprinter.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

6. DYMO LabelManager 160-labelmaker Draagbare labelprinter black,silver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DYMO LabelManager 160-labelmaker Draagbare labelprinter black,silver

 • list plusDeze labelprinter is zeer veelzijdig en kan zowel privé als zakelijk gebruikt worden, wat handig is voor mensen die het apparaat voor verschillende doeleinden willen gebruiken.
 • list plusDe kwaliteit van deze labelprinter is goed, wat betekent dat de labels die ermee worden afgedrukt er professioneel uitzien en lang meegaan.
 • list plusDeze labelprinter is zeer gebruiksvriendelijk en duidelijk, waardoor het voor iedereen gemakkelijk is om labels af te drukken.

Nadelen DYMO LabelManager 160-labelmaker Draagbare labelprinter black,silver

 • list plusEen nadeel van deze labelprinter is dat het papiertje soms vastloopt, wat frustrerend kan zijn voor gebruikers die snel en efficiënt willen werken.
 • list plusEr zijn geen extra functies of accessoires beschikbaar voor deze labelprinter, wat voor sommige gebruikers een nadeel kan zijn als ze op zoek zijn naar meer geavanceerde opties.
 • list plusDeze labelprinter is niet draadloos, wat betekent dat gebruikers altijd in de buurt van het apparaat moeten zijn om labels af te drukken, wat niet handig is voor mensen die veel onderweg zijn.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.4

Ben jij ook altijd op zoek naar manieren om je leven georganiseerder te maken? Dan is de DYMO LabelManager 160-labelmaker echt iets voor jou! Met deze draagbare labelprinter maak je gemakkelijk en snel professionele labels voor al je spullen. Het apparaat heeft een computerachtig toetsenbord waarmee je tekst kunt typen en met de sneltoetsen bewerk je de tekst snel en efficiënt. Met de keuze uit 6 lettergroottes, 8 tekststijlen en meer dan 200 symbolen maak je labels die perfect passen bij jouw organisatorische behoeften.

Wat deze labelprinter echt uniek maakt, is de automatische uitschakeling. Hierdoor gaat de batterij langer mee en hoef je je geen zorgen te maken dat het apparaat onnodig aan staat. Daarnaast is de DYMO LabelManager 160-labelmaker compact, lichtgewicht en draagbaar, waardoor je hem overal mee naartoe kunt nemen. Zo kun je altijd en overal alles labelen!

Het apparaat maakt gebruik van thermische transfer printtechnologie, wat betekent dat de labels duurzaam en van hoge kwaliteit zijn. De starttape is zwart op wit en heeft een afmeting van 12 mm x 3 m. De labelprinter wordt geleverd met een snelstartgids en heeft een garantie van 1 jaar.

Als specialist op het gebied van labelprinters kan ik zeggen dat de DYMO LabelManager 160-labelmaker echt een uitkomst is voor iedereen die van georganiseerd houdt. Het apparaat is gemakkelijk in gebruik en maakt hoogwaardige labels die lang meegaan. Het is ideaal voor thuisgebruik, maar ook voor op kantoor of in de werkplaats. De enige mogelijke drawback zou kunnen zijn dat het apparaat niet draadloos is, maar dat is voor mij persoonlijk geen probleem.

Al met al is de DYMO LabelManager 160-labelmaker een geweldige keuze voor iedereen die van efficiëntie en organisatie houdt. Het apparaat is gemakkelijk in gebruik, maakt hoogwaardige labels en gaat lang mee. Ik kan het iedereen aanraden!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 3 tot 4 dagen.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

7. Crafts & Co. Crafts&Co Thermische wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Crafts & Co. Crafts&Co Thermische wit

 • list plusDeze labelprinter heeft een hoge afdrukkwaliteit, waardoor de labels er professioneel uitzien.
 • list plusDe compactheid van de labelprinter is handig voor kleine werkruimtes.
 • list plusDe verbinding met een telefoon maakt het aanmaken van labels nog eenvoudiger.

Nadelen Crafts & Co. Crafts&Co Thermische wit

 • list plusEr zijn weinig lettertypes beschikbaar, waardoor de keuze beperkt is.
 • list plusDe roze kleur kan een persoonlijke voorkeur zijn en niet voor iedereen aantrekkelijk.
 • list plusDe app kan problemen veroorzaken, zoals het niet kunnen bewerken van tekst en problemen met registratie.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.9

Als je op zoek bent naar een compacte en stijlvolle labelprinter, is de Crafts & Co. Thermische Wit een uitstekende keuze. Deze printer maakt gebruik van thermische overdrachtstechnologie, wat betekent dat je geen extra inkt nodig hebt om labels te printen. Dit is niet alleen handig, maar ook kosteneffectief op de lange termijn.

Met de bijbehorende app kun je gemakkelijk en snel de labels ontwerpen en printen. De printer heeft een hoge printresolutie van 400 x 200 DPI, wat zorgt voor scherpe en duidelijke tekst en afbeeldingen op je labels. Bovendien heeft de printer een snijmechanisme, waardoor je labels er netjes en professioneel uitzien.

De Crafts & Co. Thermische Wit is perfect voor thuisgebruik, kantoren, en kleine bedrijven. Het is een handige tool om labels te maken voor bijvoorbeeld postpakketten, ordners, keukenpotjes, enzovoort. De printer is gemakkelijk op te laden met een USB-kabel en is zeer gebruiksvriendelijk dankzij de eenvoudige installatie en bediening.

Een bijkomend pluspunt is de minimalistische en stijlvolle uitstraling van de printer. Hij past perfect bij elk interieur. Het enige nadeel dat we kunnen bedenken, is dat de printer geen wifi ondersteunt. Maar dit zal geen probleem zijn als je de printer vooral thuis of op kantoor gebruikt.

Al met al is de Crafts & Co. Thermische Wit een geweldige keuze voor wie op zoek is naar een compacte en kosteneffectieve labelprinter met een professionele uitstraling en hoge kwaliteit. Wij zijn fan!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

8. DYMO LabelWriter 5XL onbekend

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DYMO LabelWriter 5XL onbekend

 • list plusEen voordeel van deze thermo printer is de hoge printsnelheid, wat het efficiënt maakt voor grote printopdrachten.
 • list plusDeze thermo printer heeft een groot labelformaat, waardoor het geschikt is voor het printen van grote labels.
 • list plusDeze thermo printer heeft een automatische labelpeeler, waardoor het gemakkelijk is om labels te verwijderen en te gebruiken.

Nadelen DYMO LabelWriter 5XL onbekend

 • list plusDeze thermo printer heeft geen mogelijkheid om in kleur te printen, wat beperkend kan zijn voor sommige toepassingen.
 • list plusDeze thermo printer is niet geschikt voor het printen van RFID-labels, wat een beperking kan zijn voor sommige gebruikers.
 • list plusEen nadeel van deze thermo printer is de beperkte compatibiliteit met labelformaten, wat het minder flexibel maakt in gebruik.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8.1

Ben jij een webwinkelier en op zoek naar een labelprinter die je veel tijd en moeite bespaart? Dan is de DYMO LabelWriter 5XL de perfecte keuze voor jou! Met een resolutie van 300 dpi print je kristalheldere labels zonder enige giswerk. Deze labelprinter is ideaal voor het afdrukken van verzendlabels van 10 x 15cm voor eBay, Amazon, Post NL, DPD, DHL en nog veel meer. Het is een compacte en snelle printer die tot 53 labels per minuut print en automatisch herkent welke labels er in de machine zitten. Zo print je nooit meer op het verkeerde formaat en raak je niet gefrustreerd doordat de labels onverwachts opraken.

Wat deze labelprinter onderscheidt van andere printers is de directe thermische technologie. Dit betekent dat je geen dure inkt of toner meer nodig hebt. Ook is er een gratis DYMO Connect for Desktop-software die je kan gebruiken om meer dan 60 labeltypes te maken en te personaliseren. De labelprinter werkt alleen met authentieke DYMO-labels en papieren labels zijn gemaakt van FSC® gecertificeerd materiaal. Dit betekent dat je duurzaam bezig bent zonder in te leveren op kwaliteit.

Het beste gebruik van deze labelprinter is voor webwinkeliers die veel verzendlabels moeten printen en die ook graag hun eigen labels willen ontwerpen en personaliseren. De voordelen van deze labelprinter zijn dat het tijd en moeite bespaart en dat het een duurzame oplossing is zonder in te leveren op kwaliteit. Het enige nadeel is dat het niet draadloos werkt, maar dit wordt gecompenseerd door de LAN-verbinding.

Al met al is de DYMO LabelWriter 5XL een geweldige keuze voor webwinkeliers die op zoek zijn naar een snelle en duurzame labelprinter die gemakkelijk te gebruiken is en een hoge printkwaliteit biedt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

9. Dymo LetraTag LT-100T-labelmaker Draagbare labelprinter zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

De LetraTag® 100T is compact, draagbaar en gebruiksvriendelijk - ideaal voor thuisgebruik. Met de navigatieknoppen hebt u snel toegang tot geavanceerde functies zoals meerdere lettertypen, lettergroottes, een datumstempel en meer.Met het computerachtige toetsenbord is typen een fluitje van een cent en op het grafische display kunt u de effecten van de tekst op het scherm zien voordat u afdrukt. Bovendien zijn de LT-labels die het apparaat genereert verkrijgbaar in allerlei kleuren en materialen, zodat u uw labels kunt aanpassen aan uw behoefte. Kies uit 5 lettergroottes, 7 afdrukstijlen en 8 soorten stijlen Bekijk de lettertype-effecten op het scherm voordat u afdrukt met het grafische display Profiteer van het geheugen voor 9 labels en tweeregelig afdrukken Stroom besparen met de automatische uitschakelfunctie Lcd-scherm met 13 tekens en een gebruiksvriendelijk QWERTY-toetsenbord om eenvoudig te kunnen labelen 3 talenopties - Engels, Frans, Spaans

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

10. DYMO LabelWriter 550 onbekend

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DYMO LabelWriter 550 onbekend

 • list plusEen voordeel van deze labelprinter is dat het snel en stil is, wat bijdraagt aan een productieve werksfeer.
 • list plusDeze labelprinter is eenvoudig te bedienen, waardoor het voor zowel beginners als gevorderden geschikt is.
 • list plusEen voordeel van deze labelprinter is dat het de mogelijkheid biedt om nieuwe labels aan te schaffen, waardoor er een gevarieerd aanbod van labelopties beschikbaar is.

Nadelen DYMO LabelWriter 550 onbekend

 • list plusHet verplicht gebruik van dure eigen merk etiketten kan een nadeel zijn voor de portemonnee.
 • list plusHet importeren vanuit Excel werkt slecht, wat kan leiden tot frustratie en tijdsverlies.
 • list plusHet niet kunnen gebruiken van oude labels kan een probleem zijn voor degenen die nog oude voorraden hebben.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.5

Ben je op zoek naar een labelprinter die jouw labelproces vereenvoudigt en versnelt? Dan is de DYMO LabelWriter 550 een uitstekende keuze. Met zijn automatische labelherkenning weet je altijd welk label er in de printer zit en voorkom je fouten en verspilling. Daarnaast is deze labelprinter ook nog eens tot wel 20% sneller dan zijn voorganger, de LabelWriter 450.

Wat deze labelprinter nog unieker maakt, is dat hij uitsluitend werkt met authentieke DYMO-labels. Deze zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd materiaal. Bovendien hoef je nooit meer inkt of toner te kopen, want deze directe thermische labelprinter heeft geen inkt nodig.

Met een printresolutie van 2400 x 2400 DPI print deze labelprinter haarscherpe labels af. Het is een etiketprinter die perfect is voor het maken van naamkaartjes, adresstickers, of het sorteren van je mappen en planken. Via de gratis DYMO Connect for Desktop-software kun je meer dan 60 labeltypes personaliseren en maken.

De DYMO LabelWriter 550 is een gebruiksvriendelijke labelprinter die jouw labelproces vereenvoudigt en versnelt. Zijn automatische labelherkenning, hoge printsnelheid en hoogwaardige kwaliteit zorgen voor een efficiënte labelervaring. Het enige nadeel is dat deze labelprinter geen snijmechanisme heeft, waardoor je de labels zelf moet afsnijden.

Al met al is de DYMO LabelWriter 550 een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een snelle, betrouwbare en hoogwaardige labelprinter.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van labelprinters. Er zijn immers 495 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!