De Bestenu Stijltang Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 07/22/2020


Voor een prachtig stijl en glad kapsel gebruik je een stijltang. Daar zijn nogal wat opties voor op de markt en een keuze maken kan lastig zijn. Hoe je de allerbeste stijltang kiest, lees je in deze koopgids!

Welke soorten stijltangen zijn er?

Stijltangen zijn er in allerlei soorten, maten en prijscategorieën. Zo hebben ze verschillende typen styling platen, kan de temperatuur wel of niet instelbaar zijn, kunnen ze een stoomfunctie hebben en kan er zelfs een klein display in zitten.

Of eigenschappen als een display of de mooiste kleur belangrijk zijn, hangt natuurlijk af van je eigen voorkeur, maar het type plaat, de breedte van het apparaat en instelbare temperaturen passen bij bepaalde haartypes. Kijk in dit geval dan ook naar wat er bij jouw haar past.

Welke temperatuur is het beste voor mijn haartype?

Met de hoge temperatuur van een stijltang maak je jouw haar glad en stijl, maar hitte kan ook het haar beschadigen. Gebruik voor het stijlen altijd een heat protector en zet de temperatuur van de stijltang niet te hoog. Boven de 215 graden kan de stijltang zelfs de keratine in het haar laten smelten, wat zonde is van deze belangrijke bouwstof.

Als de temperatuur van je stijltang instelbaar is, kan dit tussen de 150 en 230 graden variëren. Welk haartype je ook hebt: zet je stijltang liever niet hoger dan 215 graden. Heb je haar dat fragiel is en/of alleen lichte slag, dan is een temperatuur tussen 150 en 180 graden voldoende.

Bij normale haartypes met een structuur van slag tot krul kun je de temperatuur het beste rond de 185 graden instellen. Heb je dik haar dat sterk krult, dan kun je de temperatuur nog iets hoger zetten, maar waarschijnlijk is een stijltang met bredere platen dan een betere optie. De hitte wordt dan beter over het haar verdeeld en je beschadigt je haar zo minder.

Wat kun je allemaal met een stijltang?

Het is logisch dat je met een stijltang je haar kunt stijlen, maar er zijn meer opties, vooral als een stijltang extra functies heeft. Met de juiste techniek kun je een stijltang ook je haar gebruiken om te krullen; sommige modellen zijn hier zelfs speciaal voor gemaakt!

Daarnaast zijn er ook bepaalde stijltangen die je kunt gebruiken wanneer het haar nog vochtig is. Na het wassen kun je vrijwel meteen je haar stijlen. Doe dit alleen met een stijltang waarbij duidelijk vermeld is dat deze geschikt is voor vochtig haar. Als een stijltang hier niet geschikt voor is, beschadig je het haar of zelfs het apparaat.

Wat is het verschil tussen keramiek en titanium bij een stijltang?

We noemden al eerder dat de platen van stijltangen uit verschillende materialen kunnen bestaan. Een styling plaat kan keramisch of van titanium zijn. De keramische coating is een tussenvorm: de styling plaat is dan niet volledig keramisch, maar heeft aan de buitenkant een keramisch laagje. Zo heb je de voordelen van keramisch stijlen, zonder dat de hele plaat keramisch is.

Zowel keramiek als titanium platen hebben voordelen: de materialen zorgen voor een goede warmtegeleiding, zodat je haar optimaal stijl wordt. Het resultaat is glad en glanzend haar, en beide soorten platen gaan lang mee. Alleen een keramische coating gaat minder lang mee, omdat het laagje na verloop van tijd slijt.

Het belangrijkste verschil tussen keramische en titanium platen is de geschiktheid voor dik haar. De stevigheid van titanium platen maakt deze soort geschikter voor dikker haar. Verder hebben de soorten styling platen vergelijkbare goede eigenschappen en is geen enkele keuze slecht.

Welke breedte moet mijn stijltang hebben?

De ideale breedte van een stijltang hangt af van de lengte én dikte van je haar. Gelukkig is het niet moeilijk om een geschikte maat te kiezen. Heb je kort en/of dun haar, dan heb je genoeg aan een stijltang met dunne platen. Andersom geldt dat bij dik en lang haar brede platen geschikter zijn.

Zit jouw haar qua lengte en dikte meer op middelmatig niveau? Je hoeft niet tussen uitersten te kiezen, want er zijn ook platen met een breedte die in het midden ligt. De breedte van een stijltang wordt niet in centimeters weergeven, maar simpelweg omschreven als 'extra smal', 'normaal' of 'extra breed'. Dat maakt de keuze best eenvoudig.

Moet ik mijn stijltang schoonmaken?

Je ziet het niet met het blote oog, maar naarmate je een stijltang gebruikt blijven er bacteriën en restjes van haarproducten achter op de platen. Daarom is het belangrijk om je stijltang tijdig schoon te maken. Doe dit ongeveer eens in de drie maanden.

Het reinigen van de stijltang is gelukkig simpel: je hoeft alleen de platen af te nemen met een vochtig schoonmaakdoekje. Doe dit natuurlijk wel wanneer de stijltang uitstaat en volledig afgekoeld is. Neem ten slotte de platen af met een schone, droge doek zodat er geen schoonmaakresten achterblijven. De stijltang is nu weer klaar voor de volgende ronde!

Hoe komt deze handige Stijltang lijst tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de speurtocht naar de beste Stijltang ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Stijltangs, maar nu ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Stijltangs die te bestellen zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Stijltangs het best worden verkocht.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Stijltangs stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

Artikelen overeenkomstig aan Stijltangs

De beste Stijltangs in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Wil je je haar een verzorgende glansboost geven? Met de Shine Therapy straightener S8500 van Remington is dat geen enkel probleem! De innovatieve keramische coating is geïmpregneerd met verzorgende Marokkaanse Arganolie die door warmte wordt geactiveerd en tijdens het stylen op het haar wordt afgegeven. Je doffe en droge haar wordt omgetoverd tot een glanzend en levendig kapsel. Door de variabele temperatuurinstelling tot 230ºC is deze straightener voor elk haartype geschikt. Wanneer je dun of beschadigd haar hebt wordt het aangeraden om een lagere stand te gebruiken. Binnen 15 seconden ben je klaar om je lokken om te toveren tot een supersteil, glanzend en gezond kapsel. De straightener is bovendien uitgerust met flexibel bewegende platen, een automatische veiligheidsuitschakeling na 1 uur, een draaibaar snoer en een automatisch wereldwijd voltage voor ultiem gebruiksgemak.Deze tang heeft bredere platen waardoor hij niet geschikt is om krullen te maken. Heeft jouw haar behoefte aan therapie? Voor gezonde lokken met 86% meer glans kies je voor de Shine Therapy straightener. De stylingplaten met een Advanced Ceramic coating zijn geïmpregneerd met natuurlijke Marokkaanse Arganolie en Vitamine E die door warmte worden geactiveerd en tijdens het stylen op het haar worden aangebracht voor een ultieme glans en verzorging. Getest door een onafhankelijk consumententen testpanel vs. hun huidige straightener. Consumenten zeiden het volgende over hun haar: 94% gladder haar 88% verbeterde conditie & zachter haar 88% steiler haar 86% meer glans* Kenmerken Stylingplaten met een hoogwaardige keramische coating geïmpregneerd met verzorgende Marokkaanse Argan olie Digitale temperatuurinstelling met LCD display (150°C - 230°C) Snelle opwarming: 15 seconden Flexibel bewegende platen voor een gelijkmatige druk op het haar Temperatuur-boost: snelle instelling van de hoogste temperatuur Vastzetten van de temperatuur om toevallige verandering tijdens het gebruik te voorkomen Automatische veiligheidsuitschakeling na 1 uur Vastzetten van de platen voor veilig opbergen Hittebestendige opberghoes Automatisch wereldwijd voltage (120-240V) Draaibaar snoer

1. Remington S8500 Shine Therapy - Stijltang


Product informatiePlus or Show more

Deze Carmen CR1070 stijltang is voorzien van extra lange platen, maar liefst 110 mm! Deze zorgen in korte tijd voor een glanzend en gezond resultaat. Ook zijn deze platen gemaakt met een keramische coating, hierdoor kan je gemakkelijk door het haar glijden of je nu dun of dik haar hebt. Het was nog nooit zo gemakkelijk om prachtig steil haar te creëren. Dankzij de 'fast heat' functie kun je de stijltang binnen 1 minuut gebruiken. Afhankelijk van jouw haartype kan de temperatuur van de stijltang aangepast worden van 130°C tot 230°C. In het kader van veiligheid schakelt de stijltang zich na het gebruik van 1 uur uit. Dus stel dat je een keer niet zeker weet of je de stijltang hebt uitgezet, dan hoef je je geen zorgen te maken. Keramische coating Fast heat functie Extra lange platen Klaar om binnen een minuut te gebruiken Keramische coating Een keramische coating zorgt voor een egale warmteverspreiding en maken je haar anti-frizz. Het materiaal geleidt de warmte gelijkmatig door de buis, waardoor elk deel van de gewikkelde haarlok van dezelfde hoeveelheid warmte geniet. Dit komt niet alleen ten goede van de vorm in je haar, maar ook van de gezondheid van je haar. Immers, als een plek warmer wordt dan andere plekken, zal het haar dat die plek aanraakt sneller verbranden dan op andere plekken. Daarnaast bevat keramiek negatieve ionen. Deze negatieve ionen maken je haar tijdens het krullen/stijlen minder statisch en dus gladder. Informatie over gebruik Stijltangen hebben 2 of soms zelfs 8 warmtestanden. Niet voor alle haartypes heb je deze krachtige standen nodig. Fijn tot normaal haar heeft al voldoende aan de lagere stand van bijvoorbeeld 175 °C. Het resultaat is zelfs mooier, omdat je het haar niet onnodig beschadigd. Wat dikker haar is natuurlijk dikker van structuur en heeft dus ook meer nodig om het haar om te vormen (in slag, steiler, krul) je moet dan denken aan een temperatuur van rond de 200 °C. Hiervoor kan je de hogere stand gebruiken, maar wij adviseren dan wel de stijltang niet te lang op dezelfde plaats te houden. Eén keer over een pluk heen gaan is voldoende. Voor beide haartypes is het belangrijk om van te voren een hitte bescherming te gebruiken in het haar.

2. Carmen CR1070 - Stijltang - 55 Watt - Keramisch - Fast heat functie


Product informatiePlus or Show more

Als je voor een look met steil haar gaat, dan is de Remington Shine Therapy Pro S9300 Stijltang geschikt voor jou. Deze keramische Remington is al binnen 15 seconden klaar voor gebruik, handig wanneer je `s ochtends niet heel veel tijd hebt. De Marokkaanse arganolie in de stijltang houdt het haar vol vitaminen, vet en gezond. De super ionentechnologie verspreidt de ionen over je haar, voor volle haarlokken. Door de 9 verschillende temperatuurinstellingen is de stijltang geschikt voor elke haarsoort. De gelijkmatige temperatuurverdeling geeft je sneller het gewenste resultaat en voorkomt onnodige schade aan je haar.

3. Remington Shine Therapy Pro S9300 Stijltang


Product informatiePlus or Show more

De Shine Therapy stijltang voor dik en/of langer haar De nieuwe Shine Therapy Stijltang met extra brede platen verzorgt je lokken en is ideaal voor dik of langer haar. Met de nieuwe extra brede platen kun je met elke beweging meer haar meenemen en breng je vol haar of krullend haar in no-time in model. De flexibel bewegende platen zorgen voor een gelijkmatige druk en een professionele look. De keramische coating is verrijkt met microconditioners zodat je haar extra glans krijgt en er stralend uit blijft zien. Verrijkt met Marokkaanse arganolie wat veel vitamine E bevat De geavanceerde keramische platen zijn verrijkt met microconditioners met Marokkaanse arganolie wat ontzettend veel vitamine E bevat, waardoor je haar er niet alleen prachtig steil en glanzend uitziet, maar ook heerlijk aanvoelt. Vitamine E zorgt voor een beschermlaag tegen invloeden van buitenaf en bevordert de natuurlijke haargoei. Wanneer de platen warm zijn, worden de microconditioners met elke beweging op je haar aangebracht voor een perfect steil resultaat met een gezonde glans. 10 temperatuurstanden Met de tien verschillende temperatuurstanden, variërend van 150°C tot 235°C kun je de warmte afstemmen op jouw haartype. Gebruik de temperatuurboost als snel gebruik wilt maken van de hoogste temperatuur. De Shine Therapy stijlstang is in slechts 15 seconden klaar voor gebruik, zodat je meteen aan de slag kunt. Specificaties: • Geavanceerde keramische coating is verrijkt met microconditioners met Marokkaanse arganolie wat veel vitamine E bevat • Flexibel bewegende platen voor gelijkmatige druk op het haar Digitaal scherm met 10 temperatuurstanden van 150-235°C • Korte opwarmtijd van 15 seconden ▪ Temperatuurboost • Temperatuurvergrendeling • Automatische uitschakeling na 60 minuten • Met vergrendeling op de platen om de tang makkelijk op te bergen • Hittebestendig opbergetui • Universeel voltage • Meedraaiend snoer • 5+1 jaar garantie (bij registratie voor 28 dagen na aankoop via www.remington.nl/productregistratie)

4. Remington S8550 Shine Therapy - Stijltang


Product informatiePlus or Show more

De Remington PRO-Sleek & Curl S6505 - Stijltang geeft je de vrijheid om steil en glad haar of prachtige, veerkrachtige krullen te creëren – met een en dezelfde stylingtool. De langere, smalle platen zorgen voor een zijdezacht en glad resultaat, terwijl de afgeronde randen voor de mooiste krullen zorgen. Dankzij de handige opstaande randen glijdt het haar niet tussen de platen uit. De Remington PRO-Sleek & Curl is de enige tool die je nodig hebt om de meest uiteenlopende stijlen te creëren. Met een korte opwarmtijd van maar 15 seconden en een functieknop om de temperatuur vast te zetten (zodat je deze niet per ongeluk verandert terwijl je je haar aan het stylen bent) ben je binnen een paar minuten klaar. Deze nieuwe-generatie-straightener is onderdeel van de Remington Pro-collectie, een serie revolutionaire stylingtools die je haar zijdezacht maken en laten glanzen als nooit tevoren. Kenmerken Uniek afgerond ontwerp voor krullen, een golvende beweging en steil haar Advanced Ceramic Ultra Tourmaline nu 75% gladder Digitale variabele hoge temperatuurinstelling Vastzetten van de temperatuur Temperatuur-boost Snelle opwarming van 15 seconden Lange smalle platen van 110 mm Vastzetten van de platen voor het gemakkelijk opbergen Wereldwijd voltage (120-240V) Automatische veiligheidsuitschakeling na 1 uur Draaibaar snoer Inclusief Hittebestendige opbergtas

5. Remington PRO Sleek & Curl S6505 - Stijltang


Product informatiePlus or Show more

De BaByliss I-Pro Steam ST395E Stoom Stijltang creëert zonder enige moeite de gewenste look. De stoom beschermt de vochtbalans in het haar en behoudt de perfecte conditie. Zo is deze stoom stijltang geschikt voor ieder haartype; zelfs voor gebruik op gekleurd haar, krullend haar en kroeshaar. De stoom geeft de haarvaten ruimte en sluit de haarschubben en zorgt daarmee voor de optimale bescherming van het haar. Daarnaast kan het haar met de ingebouwde steilkammen van tevoren worden ontward en gekamd. De Steam Straightener is direct op temperatuur en geeft je haar een langdurig glad en glanzend resultaat! Steilkammen De steilkammen plaatsen je haar beter verspreid over de stijltang. Zo is het haar netter verdeeld en krijg jij het haar mooi in één keer gesteild. Mocht je deze kammetjes niet fijn vinden dan kunnen ze worden ingetrokken. Nooit meer pluis! De ionische anti-frizz functie zorgt ervoor dat je haar anti-statisch, glad, glanzend én pluisvrij wordt! De stijltang maakt ionen aan. Dit zijn negatief statisch geladen deeltjes welke je haar net wat mooier maken. Voor ieder haartype De krultang heeft 5 temperatuurinstellingen, van 170-230°C. Perfect voor heel dun of juist dik haar. Probeer de eerste keer je haar te steilen op de laagste temperatuur. Krijg je niet het gewenste resultaat, dan kun je de temperatuur verhogen. Bij dun haar gebruik je 170 - 180°C, bij normaal haar 180 - 200°C en bij dik haar boven de 200°C. Voordelen voor jou De platen zijn extra breed, fijn voor dik en lang haar, zo ben je sneller klaar De stoom hydrateert je haar. Voor ieder haartype fijn, maar speciaal voor dun, breekbaar haar. Je haar wordt net wat glanzender De steilkammen positioneren je haar netter tussen de stijltang De steilkammen zijn intrekbaar, mocht je het niet fijn vinden Altijd glad, glanzend en pluisvrij haar door de ionische functie Meedraaiend snoer voor meer bewegingsvrijheid Alle specs op een rij 38 x 85mm platen Extra brede platen Stoomfunctie met 2 stoomstanden Titanium-keramische coating Geavanceerd verwarmingssysteem Snel op temperatuur 5 temperatuurinstellingen: 170-230°C Intrekbare steilkammen Ionische anti-frizz functie 1,8m meedraaiend snoer Geschikt voor ieder haartype, ook voor gekleurd haar Hittebestendige mat Aan/uit schakelaar met indicatielampje 3 jaar garantie TIP 1: probeer de eerste keer op de laagste temperatuur, krijg je niet het gewenste resultaat verhoog dan de temperatuur. TIP 2: 1x de stijltang door je haar halen op 200°C is beter, dan 2x op 180°C. De juiste temperatuur en slechts 1x langzaam door je haar halen is dus belangrijk. TIP 3: geniet langer van je stijltang door deze met een licht vochtige doek schoon te maken. Doe dit alleen als de stijltang uit staat, niet in het stopcontact zit en volledig is afgekoeld.

6. BaByliss ® I-Pro 230 Steam ST395E - Stoom Stijltang


Product informatiePlus or Show more

STEAMPOD 3.0 is de nieuwe professionele stoomstijltang ontworpen door L'Oréal Professionnel en Rowenta Salon. Deze stijltang maakt handig gebruik van de kracht en zachtheid van stoom en transformeert je haar daarmee terwijl het tegelijkertijd beschermt. De stijltang heeft een geïntegreerd kammetje dat je haar ontklit en op zijn plek houdt tijdens het gebruik. De Steampod 3.0 is dunner en lichter dan de vorige editie, namelijk 37% lichter en 14% dunner dan de Steampod 2.0. Ook is deze editie een stuk compacter dankzij het ingebouwde waterreservoir. De Steampod 3.0 heeft een extra lange snoer die 360° kan ronddraaien. Deze stijltang is geschikt voor alle haartypes. Kenmerken Evolutie van de steampod 2.0, de steampod 3.0 maakt gebruik van een nieuw ultra-krachtig stoom-gladmakingssysteem 2 keer sneller en productiever (0,8 g / min stoom), voor optimale gladheid. De nieuwe STEAMPOD 3.0 heeft een roterende draad die niet vastloopt en een ingebouwd tank in de handgreep voor een betere balans (14% dunner) en een gewichtsgehalte (37% lichter). Zorgt voor minder vermoeidheid in gebruik. Maakt het haar zachter en zijdezacht. De stoomkracht in combinatie met de reparatie van pro-keratine (Steampod-crème, Steampod-melk en Steampod-serum) zorgt ervoor dat je haar een sublieme glans krijgt, een ultieme diepgaande behandeling voor een langdurig resultaat. De steampod versie 3.0 heeft 3 temperatuurniveaus (180 ° tot 210 °) met automatische controle en constant 2 keer per seconde. Gebruik Droog het haar volledig met een föhn. Breng Steampod-serum op de tips aan. Gebruik de Steampod3 soepel. Maak 1 of 2 passen per lont.

7. L'oreal - Steampod 3.0 - Wit


Product informatiePlus or Show more

Maak kennis met de stijltang die je haar sterk en gezond houdt De intelligent Stijltang van Keratin Protect voorkomt onnodige haarbeschadiging dankzij de hittebeschermende sensor die de temperatuur bijstelt aan de hand van de vochtigheid van jouw haar. Hoe verder je vaak door het haar gaat, hoe droger de haarlokken worden. De Intelligent Stijltang meet 8x per seconden of de temperatuur bijgesteld dient te worden. De platen zijn daarnaast verrijkt met voedende oliën zoals keratine en amandelolie voor sterker & gezonder haar. De stijltang biedt je 3x meer bescherming en toont aan je haar 5x sterker te maken dan wanneer je een standaard stijltang zonder hittebeschermende sensor gebruikt. Keratine en amandelolie verzacht, geeft meer glans en houd je haar gezond De natuurlijk aanwezige keratine in het haar kan afnemen als gevolg van herhaaldelijk verven en veel gebruik van stylingtools op te warme standen. Ook zie je dit gebeuren tijdens de zomerperiode, door het veelvuldig in de zon zitten en het zwemmen in de zee en chloorwater. Je haar droogt uit, wordt zwakker en leidt in het ergste geval tot gespleten haarpunten. Gelukkig biedt Remington dé oplossing met de Keratin Protect Intelligent Stijltang. Het voordeel van amandelolie is bewezen en zorgt ervoor dat je haar herstelt. De keratine zorgt voor sterk en gezond haar. De stijltang kan elke dag zonder schuldgevoel gebruikt worden, ook tijdens de zomermaanden. De platen hebben een geavanceerde keramische coating verrijkt met de oliën, wat zich geleidelijk over het haar verspreidt. Dankzij de Keratin Protect Intelligent Stijltang kom je goed de zomer door en kun je genieten van zacht, sterk en gezond haar. Productvoordelen: Verrijkt met keratine en amandelolie, voor sterk en gezond haar Hittebeschermende sensor met 8x per seconde de vochtigheidsgraad Digitaal disply met 5 tempratuurstanden van 160-230°C Flexibel bewegende platen van 110 mm voor gelijkmatige druk op het haar Goed om te weten: Heeft geen ionentechnologie Kenmerken: Gepatenteerde intelligente hittebeschermende sensor meet 8x per seconde de vochtigheidsgraad van het haar voor 3x meer bescherming tegen beschadiging en haarbreuk en 5x sterker haar" Snel opwarmen in 15 seconden Schakelt automatisch uit na 60 minuten Temperatuurvergrendeling Met vergrendeling op de platen om de tang gemakkelijk op te brengen

8. Remington S8598 Keratin Protect Intelligent - Stijltang


Product informatiePlus or Show more

Perfect steil haar, of toch krullen? Het kan allebei en in een handomdraai met de BaByliss 2 in 1 Styler ST330E stijltang. Deze stijl- en krultang heeft duurzame platen met diamant-keramische coating, die zorgen voor minder wrijving, optimale bescherming van het haar en ultra glad haar. En zo krijg jij je je haar in één keer mooi steil of gekruld. Krullen kan namelijk ook doordat de behuizing van de stijltang is afgerond. Bekijk de video om te zien hoe je je haar kan krullen met een stijltang. Geschikt voor ieder haartype De stijltang heeft 6 temperatuurinstellingen van 140-235°C, zodat hij geschikt is voor ieder haartype. Heb jij dun of breekbaar haar? Steil dan je haar op 140°C. Deze stijltang is vanwege de hoge temperatuur 235°C ook uiterst geschikt voor dik haar. Probeer de eerste keer je haar te steilen op de laagste temperatuur. Krijg je niet het gewenste resultaat, dan kun je de temperatuur verhogen. 2 in 1: steil of krul Toch liever slag of krullen? Dat kan ook met deze multifunctionele tool! Bekijk de video om te zien hoe je dit het beste doet. Daarbij is het snoer lekker lang, namelijk 1,8 meter. Zo heb je genoeg ruimte tijdens het stylen van je haar. Voordelen voor jou Een multifunctionele stijltang, want met de afgeronde platen creëer je heel gemakkelijk ook een slag of krullen De duurzame platen met diamant-keramische coating zorgen voor minder wrijving, optimale bescherming van het haar en ultra glad haar Voor ieder haartype geschikt vanwege de hoge en lage temperatuurinstellingen Deze stijltang is geschikt voor gebruik op zowel droog als nat haar Lang snoer voor meer bewegingsvrijheid De stijltang schakelt uit zichzelf uit, maar let er zelf op dat je deze uitzet. Blijft natuurlijk het veiligst. Alle specs op een rij Platen met diamant-keramische coating Afgeronde behuizing voor het maken van krullen 6 temperatuurinstellingen: 140-235°C Intense modus en protect modus LED-display voor de temperatuur Geschikt voor gebruik op droog en nat haar 1,8m meedraaiend snoer Automatische afschakeling 3 jaar garantie TIP 1: Probeer de eerste keer op de laagste temperatuur je haar te steilen of krullen, krijg je niet het gewenste resultaat verhoog dan de temperatuur. 1x de stijltang door je haar halen op 200°C is beter, dan 2x op 180°C. De juiste temperatuur en slechts 1x langzaam door je haar halen is dus erg belangrijk. TIP 2: Geniet langer van je stijltang door deze met een licht vochtige doek schoon te maken. Doe dit alleen als de stijltang uit staat, niet in het stopcontact zit en volledig is afgekoeld.

9. BaByliss ST330E Diamond Ceramic - Stijltang & Krultang in 1


Product informatiePlus or Show more

De Carmen CR3200 Satin Straight stijltang zorgt met de extra lange platen ervoor dat je haar mooi steil wordt. Het zijn maar liefst platen van 110mm. Deze zorgen voor een supersnel glanzend resultaat. De platen hebben een keramische coating waardoor deze zacht door je haar glijden en bieden dan ook optimale bescherming of je nu dik of dun haar hebt. Dankzij het meedraaiende snoer kun je veilig stijlen zonder dat de kabel in de weg zit. De ION technologie zorgt voor een antistatisch en glanzend resultaat. Met behulp van het ingebouwde LED-display stel je de temperatuur in die het beste bij je haartype past, uiteenlopend van 155 °C tot 230 °C. De flexibele platen met ultra smooth ceramic coating verdelen de warmte evenredig. Hiermee voorkom je dat je haren aan de ene kant te warm worden, terwijl de haren aan de andere kant nauwelijks warmte krijgen. LED display Flexibele platen Meedraaiend snoer Automatische uitschakeling na 1 uur ION technologie om statisch haar te voorkomen Keramische coating Een keramische coating zorgt voor een egale warmteverspreiding en maken je haar anti-frizz. Het materiaal geleidt de warmte gelijkmatig door de buis, waardoor elk deel van de gewikkelde haarlok van dezelfde hoeveelheid warmte geniet. Dit komt niet alleen ten goede van de vorm in je haar, maar ook van de gezondheid van je haar. Immers, als een plek warmer wordt dan andere plekken, zal het haar dat die plek aanraakt sneller verbranden dan op andere plekken. Daarnaast bevat keramiek negatieve ionen. Deze negatieve ionen maken je haar tijdens het krullen/stijlen minder statisch en dus gladder. ION technologie De Ionische Technologie is ideaal om pluizig- en statisch haar te voorkomen. Tijdens het föhnen/stylen/drogen worden negatieve ionen verspreidt. Deze transformeren waterdruppels in microscopisch kleine watermoleculen, die vervolgens door je haar worden opgenomen. Hierdoor sluiten ook je haarschubben. Zodra je haarschubben zijn gesloten ontstaat er een prachtige glans. Bovendien helpen de gesloten haarschubben het vochtgehalte in je haar in balans te houden. Informatie over gebruik Stijltangen hebben 2 of soms zelfs 8 warmtestanden. Niet voor alle haartypes heb je deze krachtige standen nodig. Fijn tot normaal haar heeft al voldoende aan de lagere stand van bijvoorbeeld 175 °C. Het resultaat is zelfs mooier, omdat je het haar niet onnodig beschadigd. Wat dikker haar is natuurlijk dikker van structuur en heeft dus ook meer nodig om het haar om te vormen (in slag, steiler, krul) je moet dan denken aan een temperatuur van rond de 200 °C. Hiervoor kan je de hogere stand gebruiken, maar wij adviseren dan wel de stijltang niet te lang op dezelfde plaats te houden. Eén keer over een pluk heen gaan is voldoende. Voor beide haartypes is het belangrijk om van te voren een hitte bescherming te gebruiken in het haar.

10. Carmen CR3200 - Stijltang - 50 Watt - Keramisch - ION technologie


Artikelen overeenkomstig aan Stijltangs


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Stijltangs. Er zijn namelijk 316 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste Stijltang kopen.