Wat is de beste droogkap van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 september, 2023

Het kopen van een goede droogkap is een lastige uitdaging. Wat is de beste droogkap van 2023? Na het onderzoeken van 23 droogkappen kwam de Carmen HD600 Droogkap 600 watt zilver als beste uit onze droogkap-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de droogkappen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 droogkappen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame droogkap-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste droogkappen

1Score: 9.9
Carmen HD600 Droogkap 600 watt zilver
Beste Droogkap voor professioneel gebruik
Carmen HD600 Droogkap 600 watt zilver
Carmen
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Krups CF 6000 Ionic wit
Krups CF 6000 Ionic wit
Krups
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Proficare Droogkap PC-HTH 3003 wh wit
Beste Droogkap voor thuisgebruik
Proficare Droogkap PC-HTH 3003 wh wit
ProfiCare
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.3
Valera IONIC COMFORT 513.01 Ionen white
Beste Droogkap voor krullend haar
Valera IONIC COMFORT 513.01 Ionen white
Valera
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.1
Grundig HS 6780 - Droogkap wit
Grundig HS 6780 - Droogkap wit
Grundig
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.1
Comair EZ Bonnet Droogkap Muts zilver
Comair EZ Bonnet Droogkap Muts zilver
Comair
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.1
BaBylissPRO BaByliss Pro Portable Hood grijs
BaBylissPRO BaByliss Pro Portable Hood grijs
BaBylissPRO
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.1
physa Fohn haardroger met standaard zwart
physa Fohn haardroger met standaard zwart
Physa
Ga naar laagste prijs
9Score: 8.9
BOX&GO Philips Essential Care BHC010/10 zwart
BOX&GO Philips Essential Care BHC010/10 zwart
BOX&GO
Ga naar laagste prijs
10Score: 8.9
HaidryerMate Professionele Staande Haar droogkap zwart
HaidryerMate Professionele Staande Haar droogkap zwart
HaidryerMate
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Droogkap Koopgids

Je kent ze wel uit de kapsalon: de halve eieren boven het hoofd van de mevrouw met krulspelden in. Het is niet voor niets dat droogkappen al zo lang in gebruik zijn. Je haar droogt veilig en goed in vorm, zonder ook maar enige vorm van inspanning. Ook voor thuis is een droogkap ideaal. De beste droogkap vind je in deze koopgids!

Hoelang moet je onder een droogkap staan?

Hoelang je onder een droogkap moet, ligt aan de staat je haar. Voor kort en dun haar is een minuut of 20 al voldoende om het haar volledig te drogen. Bij dik haar duurt dit langer. Hierbij moet je denken aan 30 tot 60 minuten, voordat het haar volledig droog is. 

De warmte-instelling van de droogkap is ook van invloed op de droogtijd. Hoe hoger de temperatuur, hoe sneller je haar droogt. Wees hier voorzichtig mee! Te veel hitte is slecht voor je haar. Ga daarom liever wat langer onder de droogkap met minder hitte. 

Hoe werkt een droogkap?

Een droogkap droogt je haar in het gewenste model, terwijl je zelf ondertussen lekker achterover leunt. Vergelijk de droogkap met een föhn die in de vorm van een koepel over je haar zweeft. De hitte van een droogkap zorgt ervoor dat de natheid van je haar sneller verdampt. 

Door met je hoofd onder de kap te zitten, verspreidt de warme lucht evenredig over het haar. Hierdoor droogt je haar in de gewenste vorm, zonder te veel hitte en blaaskracht. Met de hitte van de droogkap is het mogelijk je haar in een nieuwe vorm te brengen. 

Dit doet de hitte door de minuscule waterstofbruggen in je haar te manipuleren. Waterstofbruggen zijn mede verantwoordelijk voor de structuur van je haar. Door het haar nat te maken of te verhitten, breken deze waterstofbruggen. Dit maakt het haar vervormbaar. 

Met krulspelden of rollers breng je het haar in een nieuwe positie. Hier komt de droogkap van pas! De nieuwe vorm zet je vast door het haar te drogen en af te laten koelen. Het haar maakt vanzelf nieuwe waterstofbruggen aan die de vorm vasthouden. De krullen die je met spelden hebt vastgezet, blijven zo uit zichzelf in model.

Welke typen droogkappen zijn er?

De droogkappen die je van vroeger kent, bestaan nog steeds. Tegenwoordig zijn er wel wat nieuwe versies speciaal voor thuisgebruik of voor op reis bijgekomen.

Droogkap op statief

De droogkap op statief is het type dat je bij de kapper tegenkomt. Bij dit type draagt een stang de droogkap op de gewenste hoogte. Zorg bij dit type dat het statief in hoogte verstelbaar is. Zo stel je hem in op iedere denkbare lichaamslengte en gebruik je hem naar keuze staand of zittend. 

Helemaal handig is het wanneer het onderstel voorzien is van wieltjes. Hiermee verplaatst je de droogkap soepel van de een naar de andere plek. Scheelt je weer een hoop gesjouw! 

Droogkap met wandarm

Een droogkap met wandarm scheelt veel in ruimte. Deze droogkap heeft een beugel die je aan de muur bevestigt. Hiermee klap je hem op gewenste momenten in en uit. Dat is erg handig wanneer je de droogkap vaak gebruikt. Persoonlijk vind ik het een nadeel dat de wandarm met schroeven in de muur vastzit. De kap hangt daarom altijd in het zicht en is niet op te bergen.

Muts als droogkap

De muts als droogkap is veruit het interessantste type als je het mij vraagt. In tegenstelling tot de andere types, is de harde kap vervangen door een zachte muts. Deze muts vormt zich als een tent om je haar tijdens het toevoeren van lucht. Je sluit de droogkap aan een meegeleverde blazer of op je eigen föhn voor het creëren van een luchtstroom. Je ziet er wellicht even uit als een alien, maar het resultaat mag er wezen!

Het allergrootste voordeel van de muts als droogkap, is dat hij gemakkelijk op te vouwen is. Hierdoor is hij goed op te bergen en handig om mee te nemen op reis!

Belangrijke eigenschappen

Warmte-instellingen

De kwaliteit van de beste droogkap zit hem vooral in de warmte die hij afgeeft. Dit begint bij het aantal warmte-instellingen. Een goede droogkap heeft op zijn minst drie warmtefuncties – een warme, middelwarme en koude stand

Betere droogkappen hebben zelfs een instelbare temperatuur. Hiermee stem je de temperatuur af op je haartype. Gebruik altijd de minimale benodigde hitte om de klus te klaren.

 • Fijn en dun haar is meer vatbaar voor hittebeschadiging. Stel de droogkap in op een temperatuur van 30 °C. Hiermee is je haar in afzienbare tijd droog, zonder te veel warmte.
 • Gemiddeld dik haar doet het goed bij een temperatuur van 50 °C. 
 • Dik en stevig haar duurt langer om te drogen. Dit type haar kan een temperatuur van 60 tot 70 °C aan. Een nog hogere temperatuur is schadelijk, maar een lagere temperatuur raad ik af, tenzij je twee uur lang onder de droogkap wilt zitten. 

Naast hogere temperaturen, beschikt een goede droogkap over een koude stand. Wanneer je je haar met hitte in model hebt gebracht, moet het afkoelen. Dit afkoelen is erg belangrijk! 

Om je haar in een andere vorm te brengen, breek je met hitte bepaalde verbindingen in het haar. Tijdens het afkoelen, maakt je haar deze verbindingen weer aan, waardoor het nog beter op zijn plek blijft zitten. Door het laatste minuutje de droogkap op de koudste stand te zetten, houd je het haar veel langer in model. 

Vermogen

Een kwaliteitsaspect van de droogkap is het vermogen. Het vermogen (in watt) geeft aan hoe hard en warm de droogkap de lucht naar buiten blaast.

Waar een goede föhn een vermogen van minstens 2000 watt heeft, heeft een droogkap veel minder kracht nodig. In tegenstelling tot een föhn, verspreidt de droogkap de luchtstroom geleidelijk over het haar. Het is niet prettig en nuttig wanneer dit met een enorme windkracht gebeurt. Een goede droogkap heeft dan ook voldoende aan een vermogen van 900 watt.

Ionentechnologie

Deze is een must voor statisch en pluizig haar. Een droogkap met deze eigenschap geeft je zacht en glanzend haar, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Voor de werking van deze, neem ik je mee terug de scheikundeles in. Eenion is minuscuul deeltje met een elektrische lading. Deze lading is óf negatief, óf positief. 

Je statische of pluizige bevat door droogte of hitte veel van deze positieve ionen. Om deze positieve lading te tegen te gaan, geeft een droogkap met ionentechnologie negatieve ionen af. Het statische haar verliest de positieve lading en maakt zo het haar platter en gladder.

De ionentechnologie is een nuttige specificatie, die de droogkap een nog betere investering maakt!

Op zoek naar ultiem glanzend haar? Met de beste stijltang maak je van je wilde bos haar een mooie, zachte coupe.

hero illustration

Hoe testen we droogkappen?

Om de beste droogkap te vinden, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze droogkap-test hebben we 23 droogkappen geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze droogkap-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze droogkap-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne droogkap-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van het meest geschikte droogkap in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 23 droogkappen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste droogkappen in een makkelijke lijst

1. Beste Droogkap voor professioneel gebruik: Carmen HD600 Droogkap 600 watt zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Carmen HD600 Droogkap 600 watt zilver

 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding van de Carmen HD600 Droogkap 600 watt zilver is uitstekend.
 • list plusDe Carmen HD600 Droogkap 600 watt zilver is eenvoudig te bedienen.
 • list plusHet heeft een goede kwaliteit.

Nadelen Carmen HD600 Droogkap 600 watt zilver

 • list plusDe kwaliteit van de Carmen HD600 Droogkap 600 watt zilver is matig.
 • list plusHet heeft een kort snoer.
 • list plusDe Carmen HD600 Droogkap 600 watt zilver is kwetsbaar.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.8

Wil je thuis genieten van een kapsalon-ervaring? Dan is de Carmen HD600 Droogkap een perfecte oplossing voor jou! Met een vermogen van 600 watt en twee warmte-instellingen droogt deze droogkap jouw haar snel en efficiënt. Bovendien voorkomt de ION technologie pluizig en statisch haar, wat zorgt voor een glad en glanzend resultaat. De coolshot-functie is handig om het kapsel in model te houden en te fixeren. Het instelbare riempje maakt het gebruik van de droogkap gemakkelijk en comfortabel. En na gebruik kan je de Carmen HD600 eenvoudig opbergen in de meegeleverde luxe opbergtas.

Deze droogkap onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijkheid en doeltreffendheid. Het is een stijlvol apparaat in zilveren kleur, dat niet veel ruimte in beslag neemt. Bovendien is het licht van gewicht en gemakkelijk te hanteren. De afmetingen van 21 x 15 cm maken het geschikt voor verschillende haartypes en -lengtes.

Wat betreft de beste gebruiksomstandigheden, is het belangrijk om de droogkap op de juiste afstand van het haar te houden en de warmte-instellingen aan te passen aan jouw haartype. Het is ook handig om de coolshot-functie te gebruiken om het haar te fixeren en het kapsel in model te houden.

De voordelen van deze droogkap zijn onder andere de snelle droogtijd, de ION technologie die pluizig en statisch haar voorkomt, en de coolshot-functie om het haar te fixeren. Echter, sommige gebruikers kunnen de prijs als een nadeel beschouwen, in vergelijking met andere droogkappen op de markt.

Al met al, de Carmen HD600 Droogkap is een betrouwbare en doeltreffende oplossing voor het drogen en stylen van jouw haar. Het is een investering die zichzelf terugbetaalt in de vorm van een mooi en glanzend kapsel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 26 september in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

2. Krups CF 6000 Ionic wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Krups CF 6000 Ionic wit

 • list plusDe Krups CF 6000 Ionic wit is gemakkelijk te gebruiken.
 • list plusDe Krups CF 6000 Ionic wit is een voordelige aankoop.
 • list plusDe Krups CF 6000 Ionic wit is makkelijk op te bergen in een mooi tasje.

Nadelen Krups CF 6000 Ionic wit

 • list plusDe Krups CF 6000 Ionic wit heeft een matige kwaliteit.
 • list plusHet formaat van de Krups CF 6000 Ionic wit past niet optimaal.
 • list plusGeen nadelen

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.7

Als je op zoek bent naar een haardroogkap die ervoor zorgt dat je haar er altijd verzorgd uitziet en je veel bewegingsvrijheid biedt tijdens het drogen, dan is de Krups CF6000 Ionic wit een goede optie. Deze kap heeft twee verwarmingsstanden en een koelstand, waardoor je altijd de juiste warmte kunt kiezen voor jouw haar. Ook heeft de kap een antistatische functie, waardoor statisch geladen haar wordt geneutraliseerd. Het textielmateriaal van de kap is van hoogwaardige kwaliteit en afneembaar, opblaasbaar. Verder is de kap voorzien van een verstelbare draagriem en wordt geleverd met een handige opbergtas. Met 600 Watt vermogen heb je genoeg kracht om je haar snel en efficiënt te drogen.

Wat deze kap echt bijzonder maakt, is de IONIC functie. Hierdoor wordt statisch geladen haar geneutraliseerd, waardoor je haar er gezonder uitziet en minder pluist. Ook is de verstelbare draagriem handig als je de kap wilt gebruiken terwijl je iets anders doet, zoals lezen of tv kijken. De opbergtas maakt het gemakkelijk om de kap op te bergen en te vervoeren.

Natuurlijk zijn er ook nadelen aan deze kap. Zo is het gewicht van 1000 gram niet heel licht en kan het wat zwaar aanvoelen op je hoofd. Ook heeft de kap geen timer, waardoor je zelf in de gaten moet houden hoelang je hem gebruikt. Maar over het algemeen is de Krups CF6000 Ionic wit een goede keuze als je op zoek bent naar een haardroogkap die je haar op een gezonde manier droogt en er altijd verzorgd uit laat zien.

Mijn persoonlijke mening is dat deze kap echt een aanrader is voor mensen met lang haar of mensen die hun haar vaak drogen. De IONIC functie zorgt voor gezonder uitziend haar en de verstelbare draagriem biedt veel bewegingsvrijheid. De nadelen wegen voor mij niet op tegen de vele voordelen van deze kap.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

3. Beste Droogkap voor thuisgebruik: Proficare Droogkap PC-HTH 3003 wh wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Proficare Droogkap PC-HTH 3003 wh wit

 • list plusEen voordeel van deze droogkap is dat het stevig en eenvoudig te gebruiken is.
 • list plusEen ander voordeel is dat de Proficare Droogkap PC-HTH 3003 wh wit aanvullende onderdelen heeft die het gebruik ervan verbeteren.
 • list plusHet laatste voordeel is dat de Proficare Droogkap PC-HTH 3003 wh wit voordelig te verkrijgen is.

Nadelen Proficare Droogkap PC-HTH 3003 wh wit

 • list plusDe Proficare Droogkap PC-HTH 3003 wh wit kan beschadigd worden als het niet goed wordt behandeld.
 • list plusEen ander nadeel is dat de Proficare Droogkap PC-HTH 3003 wh wit te heet kan worden voor de hoofdhuid en het haar.
 • list plusDe Proficare Droogkap PC-HTH 3003 wh wit kan snel kapot gaan.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.8

Ben je op zoek naar een droogkap die jouw haar op een haarvriendelijke manier droogt en tegelijkertijd zorgt voor een glanzende en soepele look? Dan is de Proficare Droogkap PC-HTH 3003 wh wit de perfecte keuze voor jou! Met zijn 400 watt vermogen en 2 temperatuurstanden droogt deze droogkap jouw haar snel en efficiënt, terwijl de ionisatiefunctie zorgt voor antistatisch effect en voorkomt dat je haar uitdroogt.

Wat deze droogkap uniek maakt, is dat hij wordt geleverd met 2 verwisselbare opzetstukken: een gevormd mondstuk en een ronde borstel. Hierdoor kun je jouw haar op een haarvriendelijke manier stylen, ongeacht de lengte en eisen van je haar. Bovendien heeft deze droogkap een ergonomisch gevormde handgreep en een praktische opbergtas, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken en op te bergen is.

De Proficare Droogkap PC-HTH 3003 wh wit is niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar ook veilig. Dankzij de beveiliging tegen oververhitting hoef je je geen zorgen te maken over brandgevaar. De 1,80 meter lange kabel zorgt voor optimale bewegingsvrijheid, terwijl het hangoog ervoor zorgt dat je hem gemakkelijk kunt ophangen en opbergen.

Al met al is de Proficare Droogkap PC-HTH 3003 wh wit een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een haarvriendelijke en efficiënte droogkap. Of je nu op zoek bent naar een droogkap voor dagelijks gebruik of voor op reis, deze droogkap is ideaal voor elke gelegenheid.

Mijn persoonlijke mening is dat deze droogkap echt een must-have is voor iedereen die zijn haar op een haarvriendelijke manier wil drogen en stylen. Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat de rond borstel misschien niet geschikt is voor mensen met zeer dik en krullend haar. Maar over het algemeen ben ik erg tevreden over deze droogkap en zou ik hem zeker aanraden aan anderen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

4. Beste Droogkap voor krullend haar: Valera IONIC COMFORT 513.01 Ionen white

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Valera IONIC COMFORT 513.01 Ionen white

 • list plusDe Valera IONIC COMFORT 513.01 Ionen white heeft een sterke motor die snel resultaat geeft.
 • list plusDe droogkap heeft een verstelbare temperatuur en twee verschillende snelheden.
 • list plusDoor het compacte en lichte ontwerp is de Valera IONIC COMFORT 513.01 Ionen white gemakkelijk mee te nemen.

Nadelen Valera IONIC COMFORT 513.01 Ionen white

 • list plusDe Valera IONIC COMFORT 513.01 Ionen white heeft geen thermische bescherming, waardoor het gebruik ervan riskant kan zijn.
 • list plusHet product is relatief gezien duurder dan andere vergelijkbare producten.
 • list plusDe droogkap heeft geen integrale timer, waardoor het moeilijker is om de juiste tijd in te stellen.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.7

Wil je langhoudende krullen zonder urenlang te wachten tot je haar droog is? Dan is de Valera Swiss Ionic Comfort haardroogkap de perfecte oplossing! Deze ultralichte en stille droogkap droogt je haar snel en zorgt ervoor dat je krullen vol volume zijn en dit langer vasthouden. Dankzij de ionengenerator krijgt je haar een mooie glans en voorkomt het statische elektriciteit. De drie temperatuur/ventilator standen incl. afkoelstand zorgen voor een optimale droging van je haar. De Valera Ionic Comfort is ergonomisch en comfortabel om te dragen en de kap kan gemakkelijk om het hoofd worden gevormd. Met de extra lange kabel heb je meer bewegingsvrijheid tijdens het gebruik en de praktische reisetui maakt het gemakkelijk om deze droogkap mee te nemen op reis.

Wat deze droogkap zo bijzonder maakt is het Swiss design en de jarenlange ervaring van VALERA in het ontwikkelen en produceren van haarverzorgingsproducten. Het is een betrouwbare keuze voor thuisgebruik en het resultaat is vergelijkbaar met een kapsalonbehandeling. Het enige nadeel is dat het misschien niet zo snel gaat als het föhnen van je haar, maar het is wel een stuk beter voor je haar omdat de droge lucht je haar niet beschadigt.

Kortom, als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om mooie en langdurige krullen te krijgen, dan is de Valera Swiss Ionic Comfort haardroogkap zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Grundig HS 6780 - Droogkap wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Grundig HS 6780 - Droogkap wit

 • list plusDeze droogkap heeft een ruim snoer waardoor je meer bereik hebt.
 • list plusEen voordeel van deze droogkap is dat hij een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding heeft.
 • list plusDeze droogkap heeft 3 standen waaronder een coolstand.

Nadelen Grundig HS 6780 - Droogkap wit

 • list plusDe kwaliteit van deze droogkap is matig.
 • list plusDe prijs van deze droogkap is hoog.
 • list plusEr zijn geen andere nadelen aan deze droogkap.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.3

De Grundig HS 6780 biedt u glanzende, antistatisch, pluisvrij haar. Technische gegevens: 600 W 2 temperaturen en snelheden LED-ionische functie-indicatie een 3 meter kabel voor perfecte mobiliteit Wordt geleverd met verstelbare riem en hoogwaardige opbergkoffer.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

6. Comair EZ Bonnet Droogkap Muts zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.4

De Comair EZ Bonnet Droogkap Muts in zilver is een fantastische optie voor iedereen die op zoek is naar een handige en draagbare droogkap. Het universele aansluitstuk maakt het gemakkelijk om deze droogkap aan te sluiten op elke professionele föhn, waardoor het een ideale keuze is voor professionals en thuiskappers.

Deze zelf opblaasbare droogkap is perfect voor ambulant gebruik, omdat het gemakkelijk op te bergen is en weinig ruimte inneemt. Het is ook handig voor thuisgebruik, omdat het je in staat stelt om je haar te drogen terwijl je andere dingen doet.

Wat deze droogkap uniek maakt, is het feit dat het zelf opblaasbaar is. Dit betekent dat je niet langer een aparte luchtpomp nodig hebt om het op te blazen, waardoor het nog gemakkelijker te gebruiken is.

Ik heb ook ontdekt dat deze droogkap van Comair erg stil is, wat een groot pluspunt is voor mensen die gevoelig zijn voor geluid. Omdat het niet veel lawaai maakt, kun je gemakkelijk ontspannen terwijl je je haar droogt.

Hoewel deze droogkap geweldig is voor de meeste haartypes, is het belangrijk op te merken dat het niet zo effectief is bij dikker haar. De warmte kan niet altijd gelijkmatig worden verdeeld, waardoor het langer kan duren om dikker haar te drogen.

Al met al is de Comair EZ Bonnet Droogkap Muts zilver een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een handige en draagbare droogkap. Het is gemakkelijk in gebruik, stil en perfect voor onderweg. Ik zou deze droogkap zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige optie voor het drogen van haar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

7. BaBylissPRO BaByliss Pro Portable Hood grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.3

Babyliss Pro Haardroogkap BAB6910E Portable Hood Opzoek naar een inklapbare droogkap? Dan is de Babyliss Pro Haardroogkap precies wat je nodig hebt! De Babyliss Pro Haardroogkap BAB6910E Portable Hood gemakkelijk in gebruik, professioneel en kwalitatief! Deze droogkap is inklapbaar, draagbaar en heeft de functionaliteit van een gewone droogkap. Extra grote kap De droogkap is voorzien van een extra grote kap, waardoor er genoeg ruimte is voor rollers in het haar. De haardroogkap is voorzien van 1200watt en daarom sterk genoeg voor dik en stug haar. Dankzij de ionische techniek wordt het haar niet pluizig. Je haar wordt extra glanzend. De Babyliss Pro Haardroogkap heeft een egale grijze kleur en een opbergvak voor het snoer. Er zijn 2 warmte- en snelheidsinstellingen. De haardroogkap is inklapbaar en gemakkelijk mee te nemen. Babyliss Pro Haardroogkap BAB6910E Portable Hood: Extra grote kap 1200watt Glanzend resultaat 2 warmte- en snelheidsinstellingen Inklapbaar Gemakkelijk mee te nemen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 15 september in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

8. physa Fohn haardroger met standaard zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.4

Staande föhn met standaard voor optimaal comfort voor de klant en veel stylingopties De krachtige staande föhn uit de kappersapparatuurcollectie van physa biedt ideaal comfort voor uw klanten en een verscheidenheid aan styling- en toepassingsmogelijkheden. Zachte golven of wilde krullen, een natuurlijk strandkapsel of een chique avondlook - zelfs conditioners en maskers laten hun volledige effect zien onder de witte droogkap. Product hoogtepunten Output: 1.100 W 75 ° C temperatuur Timer: 0 -60 minuten 5 wielen Beschermingsklasse I De 1.100 W staande föhn en temperatuur tot 75 ° C maken het een professionele en tijdbesparende ondersteuning voor elke salon. De metalen standaard is eenvoudig en traploos in hoogte verstelbaar tussen 125 en 155 cm met de veerbelaste instelknop. Met vijf soepel rollende zwenkwielen en een 2 m lang netsnoer is de wasdroger ook ideaal voor flexibel gebruik. Met een timer met een instelbereik van 0 tot 60 minuten kunt u andere klanten bedienen terwijl het haar van de eerste droogt of de behandeling van kracht wordt. Met de transparante föhnkap kunnen klanten het reilen en zeilen van de salon volgen tijdens hun behandeling. Voor meer comfort heeft het een bijzonder genereus ontwerp met een diameter van 30 cm en een lengte van 50 cm en kan de voorkant als een vizier worden geopend. Het apparaat werkt zowel met geopende als gesloten kap - dankzij de stekkerafdekking is het gebruik in elke variant veilig. Beschermingsklasse I garandeert een probleemloze en veilige toepassing.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 27 september in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

9. BOX&GO Philips Essential Care BHC010/10 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.3

De nieuwe Philips Essential Care-haardroger ziet er leuk uit en is compact en krachtig. Met een vermogen van 1200 W droogt u snel en comfortabel uw haar. De flexibele verzorgingsstanden zijn ontworpen voor extra verzorging en om aan verschillende behoeften te voldoen. Gebruiksvriendelijk • Inklapbare handgreep voor eenvoudig meenemen • 3 flexibele vooraf ingestelde droogstanden voor verschillende behoeften • Compact ontwerp voor eenvoudig gebruik, eenvoudig mee te nemen • Stand voor snelle lucht voor efficiënt maar zacht drogen Prachtig gestyled haar • 1200 W voor zacht drogen voor prachtige resultaten • Compressor richt de luchtstroom voor een glanzend resultaat Minder beschadiging van je haar • Koudeluchtstand voor extra zacht drogen • ThermoProtect-temperatuurinstelling

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. HaidryerMate Professionele Staande Haar droogkap zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
7.9

Deze professionele droogkap is zowel geschikt voor professioneel als thuisgebruik. Het praktische bedieningspaneel op het hoofdeinde regelt de duur van de behandeling volgens uw behoeften tussen de 10-60 minuten en de temperatuur kan worden ingesteld tussen de 20-70 graden. De föhnkap is in hoogte verstelbaar en is uitgerust met 4 wielen die 360 graden kunnen worden gedraaid, wat betekent dat het apparaat ondanks zijn gewicht gemakkelijk kan worden verplaatst en flexibel kan worden gebruikt. Kenmerken: ✓ Temperatuur instelbaar van 20 ° tot 70 ° C ✓ Timer instelbaar van 0 - 60 minuten ✓ Draaibaar hoofdeinde ✓ In hoogte verstelbaar tussen 115 - 165 cm ✓ Met 4 360° draaibare wielen. De kap kan dus eenvoudig worden verplaatst. ✓ Stabiele ontwerp dankzij stalen steunbalk en stevig vierpootstatief Specificaties: ✓ Vermogen: 1100 Watt ✓ Voltage: 220 - 240 V, 50 Hz ✓ Materiaal: PP, PC, stalen buis ✓ Afmetingen: 65 x 65 x (115-165) cm ✓ Kabellengte: 2,2 m ✓ Gewicht: 8 kg ✓ Steunbalk: Staal met galvanische coating ✓ Diameter van de stalen buis: 3,2 cm / 4,2 cm ✓ Kleur: wit

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 21 september in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van droogkappen. Er zijn immers 23 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!