De Bestenu Krultang Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 07/22/2020


Zelf een prachtige bos krullen creëren doe je met een goede krultang, maar hoe kies je de beste? In deze koopgids vind je alle informatie die je nodig hebt om de beste krultang voor jouw haar en wensen te kiezen.

Welke soorten krultangen zijn er?

Om te beginnen zijn er verschillende vormen krultangen. Elke soort heeft weer een andere krulvorm als resultaat, dus bedenk je eerst wat voor soort krullen je wilt maken.

De meest simpele soort is de rechte krultang; hier maak je een gladde krul mee. Een conische krultang loopt af in breedte, waardoor je krul richting de onderkant van je haar wat smaller wordt. Voor beach waves gebruik je een bubbelvormige krultang of een dikke, rechte krultang. Ten slotte gebruik je voor kleine, fijne krulletjes een chopstick krultang.

Heb je een krultang nodig als je een stijltang hebt?

Er zijn bepaalde methodes om met een stijltang krullen te maken. Afhankelijk van de vorm die de stijltang heeft kunnen er soms helaas vouwen in de krullen komen, terwijl een krultang je een mooie, ronde vorming garandeert.

Ook bepaalt de dikte van de stijltang hoe grof of klein jouw krullen worden. Als jouw stijltang een fijn formaat en vorm heeft, kun je die dus gebruiken om het haar te krullen, maar voor de meeste wensen is het toch beter om een krultang te gebruiken. Het resultaat is dan gladder en het is zo makkelijker om mooie krullen te maken.

Welke dikte of diameter moet mijn krultang hebben?

De diameter van een krultang wordt uitgedrukt in millimeter en varieert tussen de 10 en 35 millimeter. Dit getal vertelt je hoe dik de krultang is, en hoe dik je krullen uiteindelijk worden. Welke diameter de krultang moet hebben, ligt dus aan het type krul dat je wilt maken. Ook de lengte van je haar speelt mee in de beste keuze voor jou.

Een chopstick krultang is bijvoorbeeld de smalste soort krultang met een diameter van 10 tot 13 millimeter. Hiermee maak je kleine krullen en deze maat is geschikt voor kort tot middellang haar. Een middelgrote krultang met een diameter rond de 20 millimeter maakt slag bij kort haar, een gemiddelde krul bij middellang haar en kleine krullen als je erg lang haar hebt.

Ten slotte zijn de dikste krultangen met een diameter van 30 millimeter of meer geschikt voor middellang tot lang haar. Met middellang haar maak je dan grove krullen en bij erg lang haar een gemiddelde krul.

Op welke temperatuur moet ik mijn krultang instellen?

Net als met een stijltang gebruik je altijd een hittebeschermend haarproduct voor je begint met krullen. De beste temperatuur om mee te krullen is afhankelijk van jouw haartype. Niet alle krultangen hebben een instelbare temperatuur, maar de temperaturen die krultangen bereiken liggen tussen de 150 en 230 graden.

Omdat hitte het haar kan beschadigen wordt het voor elk haartype afgeraden om een temperatuur boven de 210 graden in te stellen. Heb je dun of beschadigd haar? Houd de temperatuur van je krultang dan altijd onder de 180 graden. Als jouw haartype binnen de normale categorie valt, gebruik je een temperatuur rond de 180 graden.

Ten slotte kan dik en sterk haar een hogere temperatuur dan 180 graden verdragen, met als bovengrens de eerder genoemde 210 graden.

Wat zijn negatieve ionen bij een krultang?

Bepaalde krultangen zijn uitgerust met ionische technologie. Dat betekent dat de krultang ionische deeltjes heeft, die vrijkomen wanneer je het haar krult. Deze deeltjes zijn negatieve ionen. Wanneer je het haar met hitte behandelt, blijven de haarschubben openstaan. Negatieve ionen sluiten de haarschubben weer, wat beter is voor je haar.

De negatieve ionen die de haarschubben weer sluiten zorgen ervoor dat je haar na het krullen niet statisch is of pluist, maar glad en glanzend is.

Moet ik mijn krultang schoonmaken?

Naarmate je de krultang gebruikt, blijven er steeds meer bacteriën en restjes van haarproducten achter op de krultang. Daarom is het belangrijk om je krultang op tijd te reinigen.

Zorg dat de krultang is uitgeschakeld voordat je het apparaat schoonmaakt. De krultang mag nog lichtjes warm zijn, maar zeker niet heet. Vervolgens is het erg makkelijk: je hebt alleen een vochtig schoonmaakdoekje en een droog doekje nodig. Neem de krultang eerst af met het vochtige schoonmaakdoekje en veeg het daarna droog met de andere doek. De krultang is nu schoon!

Hoe komt deze fantastische Krultang opsomming tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de zoektocht naar de beste Krultang ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Krultangs, maar vandaag helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Krultangs die te bestellen zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Krultangs het best worden verkocht.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Krultangs stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

Producten overeenkomstig aan Krultangs

De beste Krultangs op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Ga voor grote grove krullen met de Remington CI9532! Deze krultang is geschikt voor elk haartype. Stel de temperatuur af op jouw haartype, van 130ºC tot 210ºC, en ga voor een mooie nonchalante krullen. Type krul: Grote, grove krullen tot slag (32 mm) Productvoordelen: De temperatuur van de krultang kan digitaal ingesteld worden van 130-210º, wat de tang geschikt maakt voor elk haartype De krultang beschikt over een instant heat functie wat betekent dat de krultang binnen 30 seconden klaar is voor gebruik De Pearl coating zorgt ervoor dat het haar super glad wordt en het beter in model blijft zitten Met een dual voltage kun je de krultang overal ter wereld gebruiken Let hier op: Om een natuurlijkere krul te creëren wordt je haar niet vastgezet met een klem. Dit vergt wat oefening Met deze krultang maak je erg grote, grove krullen Productkenmerken: Luxe keramische coating met echte parel-elementen Grote 32mm buis voor grote losse krullen Digitale temperatuurinstelling met display (130 - 210ºC) Snelle opwarming: 30 seconden Automatische veiligheidsuitschakeling na 1 uur Vastzetten van de temperatuur Koel uiteinde Automatisch wereldwijd voltage (120-240V) 3 meter draaibaar snoer Standaard meegeleverd: Hittebestendige opbergtas Hittebeschermende handschoen Handleiding

1. Remington Pearl Pro Curl CI9532 - Krultang


Product informatiePlus or Show more

Ga voor strakke soepele krullen met de Remington Pearl CI95 Kegelvormige Krultang. Binnen 30 seconden is de krultang voldoende opgewarmd en kun je van start gaan. Doordat de krultang afloopt in diameter, kunnen er verschillende soorten zachte, losse krullen gemaakt worden. De krultang loopt van 13 tot en met 25 mm. Je draait het haar gemakkelijk om de krultang heen. Keramische coating Dankzij de speciale parel-elementen die verwerkt zijn in de keramisch coating ervaar je 8x gladder haar, ten opzichte van een standaard krultang. Daarnaast heeft de Pearl krultang meer keramiek in de coating zitten dan ieder ander standaard stylingtool. Hierdoor blijft de krul 5x langer in model zitten. Geschikt voor alle haartypen dankzij variabele temperaturen De krultang is geschikt voor elk haartype dankzij de verschillende temperatuurinstellingen. Je stelt de krultang in van 130-210 ºC. Gebruik de handige vergrendeling om te voorkomen dat de temperatuur verspringt tijdens het krullen. Extra lang snoer Dankzij het lange snoer van 3 meter kun je overal aan de slag gaan. Je hebt alle beweegvrijheid dankzij het draaibare snoer. Inclusief De krultang wordt geleverd met een hittebestendige handschoen en opbergtas. Alle voordelen op een rij: ✔ Kegelvormige krultang voor zachte losse krullen (13-25 mm) ✔ Luxury Pearl Ceramic coating met echte parel-elementen (Pearl™): 15x meer keramiek in de coating*, glijdt 8x gemakkelijker door het haar*, 5x langere krul ✔ Vastzetten van de temperatuur om toevallige verandering tijdens het gebruik te voorkomen ✔ Automatische veiligheidsuitschakeling na 1 uur ✔ Koel uiteinde

2. Remington Ci95 Pearl - Krultang


Product informatiePlus or Show more

De BaByliss Curl Secret 2 heeft extra opzetstukken om nóg meer variatie in jouw krullen aan te brengen. De 2 opzetstukken hebben elk een andere diameter en zo maak je niet alleen compacte krulletjes, maar ook lossere krullen waarbij het lijkt alsof je net van het strand komt gehuppeld. Dit alles gaat volledig automatisch. Op het moment dat je het opzetstuk koppelt, detecteert de krultang automatisch de diameter en stemt hierop de temperatuur en timer af. Wanneer jij vervolgens een geluidssignaal hoort, is de krul gecreëerd. De volledige keramische coating beschermt ondertussen je haar tegen de hitte en dankzij de Ionische technologie zitten je krullen niet alleen top, maar zijn ze ook nog glanzend, zacht en allesbehalve statisch.

3. BaByliss Curl Secret 2


Product informatiePlus or Show more

Met de BaByliss Curling Tong C325E krultang creëer je zachte, volle krullen die de hele dag perfect in model blijven. Deze krultang met diameter: 25 mm is geschikt voor het creëren van compacte krullen en volume. Satin Touch De Satin Touch coating is ultra glad en zorgt voor optimale bescherming van het haar. Deze krultang is zeer snel op temperatuur (tot 180°c) en is ook bruikbaar op gekleurd haar. Een geïntegreerd standaard en geïsoleerd uiteinde maken deze krultang zeer gebruiksvriendelijk. 10 temperatuurinstellingen Dankzij de 10 temperatuurinstellingen kan je de temperatuur perfect afstemmen op jou haartype. Probeer de eerste keer je haar te krullen op de laagste temperatuur. Krijg je niet het gewenste resultaat, dan kun je de temperatuur verhogen. Over het algemeen geldt: 150 - 160°C voor dun haar, 165 - 170°C voor normaal haar en >175°C voor dik haar. Voordelen voor jou De temperatuur kan worden ingesteld op 10 verschillende standen, varierend van 150°C tot 180°C. Met Satin Touch coating voor een optimale bescherming van het haar. De klem maakt het krullen erg gemakkelijk doordat je het haar niet zelf hoeft vast te houden. Deze krultang is geschikt voor dun en breekbaar haar. Alle specs op een rij Krultang met medium diameter: 25 mm Satin Touch coating: ultra glad voor een optimale bescherming van het haar 10 temperatuur instellingen (150°C - 180°C), af te stemmen op alle haartypes Geschikt voor het creëren van zachte, volle krullen Creëer eenvoudig compacte krullen die de hele dag perfect in model blijven Ook bruikbaar op gekleurd haar Geïsoleerd uiteinde Geïntegreerde standaard Aan/uit schakelaar Meedraaiend snoer 2 jaar garantie TIP 1: Laat de krul, nadat deze van de krultang afkomt, een paar seconden afkoelen in je hand voordat je deze loslaat. Je krullen blijven dan langer in model zitten. TIP 2: Gebruik na het stylen een haarspray om te voorkomen dat de krullen snel uitzakken.

4. BaByliss C325E - Krultang


Product informatiePlus or Show more

De BaByliss 32mm Curling Tong C332E Krultang is uitgerust met een geavanceerd verwarmingssysteem, normaal alleen te vinden in straighteners. Deze krultang bereikt 180°C en is snel op temperatuur. Zo creëer je prachtige krullen met een langdurig resultaat. 10 temperatuurinstellingen Dankzij de 10 temperatuurinstellingen kan je de temperatuur perfect afstemmen op jou haartype. Probeer de eerste keer je haar te krullen op de laagste temperatuur. Krijg je niet het gewenste resultaat, dan kun je de temperatuur verhogen. Over het algemeen geldt: 110 - 120°C voor dun haar, 125 - 140°C voor normaal haar en >155°C voor dik haar. Type krul: Grote, grove krullen (32mm krultang) Krullen die de hele dag in model blijven zitten Met de BaByliss C332E Pro 180 krultang creëer je zachte, volle krullen die de hele dag perfect in model blijven. Deze krultang met diameter van 32 mm is geschikt voor het creëren van krullen met volume. De Sublim Touch-coating is ultraglad en zorgt voor optimale bescherming van het haar. Een geïntegreerd standaard en geïsoleerd uiteinde maken deze krultang zeer gebruiksvriendelijk ook is deze krultang bruikbaar bij gekleurd haar. Let op: het is gedeeltelijk genetisch bepaald of krullen goed in je haar blijven zitten of niet. De textuur en dikte van je haar is hier een bepalende factor in. Met een beetje geduld en de juiste producten, is het bij elk type haar mogelijk om krullen te maken. Productkenmerken: Doorsnede van 32 mm Sublim Touch coating: ultra glad Optimale bescherming van het haar Temperatuur maximaal: 180°C Zeer snel op temperatuur 10 temperatuurinstellingen (110°C - 180°C) Ook bruikbaar op gekleurd haar Geïsoleerd uiteinde Geïntegreerde standaard Aan/uit schakelaar Meedraaiend snoer TIP 1: Laat de krul, nadat deze van de krultang afkomt, een paar seconden afkoelen in je hand voordat je deze loslaat. Je krullen blijven dan langer in model zitten. TIP 2: Gebruik na het stylen een haarspray om te voorkomen dat de krullen snel uitzakken. Let op: In de tutorial wordt een andere krultang getoond, namelijk de Creative Keramische Krultang Gold. Echter geeft deze tutorial wel weer hoe je een krultang kunt gebruiken. Daarnaast wordt hier zichtbaar wat het verschil is tussen krultangen met een andere diameter.

5. BaByliss ® 32mm Curling Tong C332E - Krultang


Product informatiePlus or Show more

Heb jij steil haar en wil jij niets liever dan een lekkere volle bos haar met krullen? Dan is de Max Pro Twist 25mm krultang perfect voor jou! Een krultang met keramische staaf van 25mm dat je haar gemakkelijk en snel omzet in een stralende krullenbos. De Max Pro Twist is een proffesionele krultang en zeer geliefd bij kappers en haarstylisten. Dankzij de temperatuurschakelaar heb je zelf de controle over de warmte van de krultang. De temperatuur is verstelbaar tussen 80°C - 220°C en wordt op display weergegeven. Type krul: Grove, nonchalante krul (25mm krultang) Productvoordelen: Met een verstelbare temperatuur die varieert van 80 tot 220 °C is deze krultang geschikt voor zowel fijn en beschadigd haar, als erg dik haar De staaf is volledig keramisch, dit beschermt je haar tijdens het krullen De krultang schakelt na 1 uur automatisch uit De instant heat functie zorgt ervoor dat de krultang binnen enkele seconden klaar is voor gebruik Let hier op: Gebruik voor het krullen een verzorgend product Optimale bescherming van het haar Beschadiging van het haar wordt bij de Twist tot het minimale beperkt door de keramische staaf en korte krultijd [één haarlok wordt al in drie seconde gekruld]. Daarbij heb jij dankzij de temperatuurschakelaar zelf controle over de warmte van de krultang [verstelbaar tussen 80°C - 220°C], welke wordt getoond op het LCD Display. De verstelbare temperatuur maakt de Twist 25mm krultang geschikt voor ieder – fijn tot dik - haartype en is geliefd bij professionals; kappers en haar stylisten. Veiligheid boven alles Dankzij de rubberen coating op het handvat van de Max Pro Twist, heb je een stevige grip op de krultang en ligt deze lekker in je hand. De bijgeleverde handschoen is hittebestendig waarmee je de haarlokken gemakkelijk en zonder jezelf te verbanden om de hete keramische staaf wikkelt. Binnen 4 seconden is de krultang warm en klaar voor gebruik.De Twist valt - na één uur niet gebruikt te zijn - automatisch uit. Standaard meegeleverd: Hittebestendige handschoen Handleiding

6. Max Pro Twist 25mm - Krultang


Product informatiePlus or Show more

Dé krultang die je haar sterk en gezond houdt. Je haar gezond houden en niet eindigen met gespleten haarpunten is nog nooit zo gemakkelijk geweest. De Keratin Protect krultang heeft een doorsnee van 19 tot 28 mm met 5 temperatuurinstellingen voor strakke en soepele krullen. De krultang heeft een keramische coating die verrijkt is met keratine en amandelolie om je haar sterk en gezond te houden tijdens het stylen. Dankzij de grip tech-coating houdt de krultang je haar goed vast en hoef je niet bang te zijn dat je haar er vanaf glijdt. Creëer veilig de mooiste krullen. Keratine en amandelolie verzacht, geeft meer glans en houd je haar gezond Je haar kan na het dagelijkse gebruik van je standaard stylingtools erg uitdrogen, beschadigen en in het ergste geval leiden tot gespleten haarpunten. Gelukkig biedt Remington dé oplossing met de Keratin Protect krultang welke is verrijkt met keratine en amandelolie voor sterker & gezonder haar. Keratine is essentieel voor sterk haar. Het voordeel van amandelolie is bewezen en zorgt ervoor dat je haar herstelt. Doordat Keratin Protect extra bescherming biedt kun je zonder schuldgevoel elke dag gebruik maken van deze stylingtool. Ook geschikt voor het fijnste haar Selecteer de PRO+-stand van 185°C om je haar nog gezonder te stylen: ook met de meest fijne, tere haren bereik je voortaan een oogverblindende look die lang houdt. Productvoordelen Verrijkt met keratine en amandelolie PRO+-stand krult het haar op een lagere temperatuur (185°C) voor gezonder stylen 5 temperatuurstanden van 150°C tot maximaal 210°C Grip Tech coating zorgt ervoor dat de haar beter op de krultang vast blijft Kenmerken Professionele krultang van 19-28 mm doorsnee voor prachtige slag en krullen Digitaal display Warmt op in 30 seconden Schakelt automatisch uit na 60 minuten Meedraaiend snoer van 3 meter Inclusief hittebestendige opbergetui Inclusief hittebestendige handschoen Goed om te weten Heeft geen ionentechnologie 5 jaar garantie (+1 jaar gratis garantie bij registratie voor 28 dagen na aankoop op www.remington.nl/registratie)

7. Remington Keratin Protect CI83V6 - Krultang


Product informatiePlus or Show more

Creëer drie verschillende looks met één krultang! Dankzij de Carmen CT6350 3-in-1 Pro Curler heb jij de keuze uit drie verschillende opzetstukken van Ø 19 mm, Ø 25 mm en Ø 32 mm. De keramische, tourmaline coating zorgt ervoor dat jij mooie, glanzende krullen krijgt. Met de timer kun jij de gewenste tijd instellen. Na deze ingestelde tijd begint de krultang te piepen om jou eraan te helpen herinneren dat het tijd wordt voor de volgende pluk haar. Herhaal dit bij elke lok. Afhankelijk van jouw mood kun jij kiezen voor een look die hierbij past, door simpelweg het opzetstuk te verwisselen. Ga voor speelse kleine krullen tijdens een feest, creëer een chique look dankzij glamour krullen of ga voor een natuurlijke en nonchalante look dankzij losse krullen. Wat jouw stijl of mood ook is, met de Carmen 3-in-1 krultang is het allemaal mogelijk. De combinatie van parelmoer wit met zwart glanzende krultang zorgt voor een luxe uitstraling. De krultang is makkelijk te bewaren in de bijgeleverde hittebestendige soft pouch. 3 opzetstukken Timerfunctie Automatische uitschakeling: 30 min Keramische en Tourmaline coating Keramische coating Een keramische coating zorgt voor een egale warmteverspreiding en maken je haar anti-frizz. Het materiaal geleidt de warmte gelijkmatig door de buis, waardoor elk deel van de gewikkelde haarlok van dezelfde hoeveelheid warmte geniet. Dit komt niet alleen ten goede van de vorm in je haar, maar ook van de gezondheid van je haar. Immers, als een plek warmer wordt dan andere plekken, zal het haar dat die plek aanraakt sneller verbranden dan op andere plekken. Daarnaast bevat keramiek negatieve ionen. Deze negatieve ionen maken je haar tijdens het krullen/stijlen minder statisch en dus gladder. Informatie over gebruik Krultangen hebben 2 of soms zelfs 8 warmtestanden. Niet voor alle haartypes heb je deze krachtige standen nodig. Fijn tot normaal haar heeft al voldoende aan de lagere stand van bijvoorbeeld 175 °C. Het resultaat is zelfs mooier, omdat je het haar niet onnodig beschadigd. Wat dikker haar is natuurlijk dikker van structuur en heeft dus ook meer nodig om het haar om te vormen (in slag of krul) je moet dan denken aan een temperatuur van rond de 200 °C. Hiervoor kan je de hogere stand gebruiken, maar ik adviseer dan wel de krultang niet te lang op dezelfde pluk te gebruiken. Eén keer over een pluk heen gaan is voldoende. Voor beide haartypes is het belangrijk om van te voren een hitte bescherming te gebruiken in het haar.

8. Carmen CT6350 - Krultang - 3 in 1 - Timer - LCD display


Product informatiePlus or Show more

Wil jij gemakkelijk en snel genieten van prachtig golvend haar? Met deze luxe keramische krultang ervaar jij hoogwaardig professioneel resultaat! Deze elegante uitvoering is van de nieuwste technieken op het gebied van haar voorzien en verzorgt en krult jouw haar zo op een unieke manier. Met drie keramische tangen creëert de krultang binnen no-time een volumineuze bos vol golvend haar, en dit alles met complete bescherming van jouw haar. De ideale krultang voor golvend haar De krultang bestaat uit drie hoogwaardige cilinders welke het haar snel en gelijkmatig krullen in een prachtige S-vorm. Zo creëer je elegante golvende lokken als een echte professional en transformeer jij jouw kapsel in een handomdraai. Perfecte krul Deze keramische krultang is voorzien van geavanceerde thermobalans technologie en zorgt met thermische stabiliteit voor een gelijke verdeling van warmte over het haar. Zo ben jij gegarandeerd van een gelijkmatig en fantastisch resultaat en geniet jij nog uren- (of zelfs dagen) lang van jouw nieuwe coupe. De juiste verzorging Jouw nieuwe krultang creëert niet alleen perfect golvende lokken, maar beschermt gedurende het stijlen ook nog eens de gezondheid van jouw haar. Zo beschermt een keramische coating het haar tegen uitdroging waardoor pluis wordt voorkomen, en maakt ionen technologie hittebeschadiging onmogelijk! Gebruik ➊ Was en droog het haar volledig. ➋ Kam het haar goed uit en verdeel de lokken in strengen. Gebruik vervolgens de meegeleverde Biosilk Silk Therapy ➌ Plaats de krultang in het stopcontact en selecteer de gewenste instelling. ➍ Wacht 30 seconden tot het apparaat is opgewarmd. ➎ Neem een haarlok van ongeveer 5 cm breed tussen wijsvinger en middelvinger. ➏ Rol de lok in de krultang en laat deze een paar seconden rusten. ➐ Laat de lok los, beweeg de tang richting de haarpunten en herhaal. ➑ Laat de stijltang na gebruik 15 minuten koelen voor opberging. Optimale temperatuurregeling Ben jij dat wachten ook zo zat? Met de keramische golventang kun jij direct aan de slag.Dit handige apparaat is binnen dertig seconden volledig opgewarmd tot een temperatuur van 200 graden Celsius, en is voorzien van een handige temperatuurindicator welke jou op weg helpt tijdens gebruik. Veiligheid voorop Met een warmte afdrijvende keramische plaat en verlengde aluminium legering blijven niet alleen jouw vingers koel en onaangedaan, maar ook jouw nieuwe stijlapparaat. Daarnaast is de tang voorzien van een geïsoleerd snoer en antislip handvat, zodat jij zo veilig mogelijk te werk gaat. Speciaal voor jou Jouw veiligheid is voor ons het allerbelangrijkste! En dus krijg jij bij elke aankoop van een keramische krultang een gratis beschermingshandschoen cadeau. Deze handige want is aan beide zijden voorzien van hittebestendige pvc dots waarmee jouw vingers tijdens het krullen goed worden beschermd. Zo werk jij niet alleen in optimale veiligheid, maar ook in comfort aan jouw nieuwe haar. Jouw voordelen ✓ Professioneel resultaat ✓ Ionen- en hittebescherming ✓ Perfect golvend haar ✓ Drie geavanceerde cilinders ✓ Thermobalans technologie ✓ Opgewarmd binnen 30 seconden Let op! Houd uit de buurt van kinderen De krultang wordt erg heet en kan bij ongecontroleerd gedrag brandwonden veroorzaken Besteed extra aandacht aan de ijzeren platen, deze zijn erg heet Breng de huid in de nek of het gezicht niet in contact met het apparaat Laat het haar maximaal 10 seconden in de tang rusten Specificaties Vermogen: 45W Voltage: 110V - 220V Temperatuur: 170°C - 220° C Afmetingen: 8.6x10.9x33.5 cm Inhoud: Golvenkrultang, handleiding, handschoen en 15ml Biosilk Silk Therapy Bestel jouw keramische golven krultang vandaag nog en geniet van professionele resultaten, net als bij de kapper!

9. Beau Hair Golvenkrultang - Wafeltang - Automatische Krultang - Inclusief handschoen


Product informatiePlus or Show more

De BaByliss 19mm Curling Tong C319E Krultang is uitgerust met een geavanceerd verwarmingssysteem, normaal alleen te vinden in straighteners. Deze krultang bereikt 180°C en is snel op temperatuur. Zo creëer je prachtige krullen met een langdurig resultaat. Type krul: Compacte spiraalkrullen (19mm krultang). Krullen die de hele dag perfect in model blijven Met de BaByliss C332E Pro 180 krultang creëer je zachte, volle krullen die de hele dag perfect in model blijven. Deze krultang met diameter van 32 mm is geschikt voor het creëren van krullen met volume. De Sublim Touch-coating is ultraglad en zorgt voor optimale bescherming van het haar. Een geïntegreerd standaard en geïsoleerd uiteinde maken deze krultang zeer gebruiksvriendelijk ook is deze krultang bruikbaar bij gekleurd haar. Productvoordelen: De temperatuur kan worden ingesteld op 10 verschillende standen, varierend van 150°C tot 180°C De klem maakt het krullen erg gemakkelijk doordat je het haar niet zelf hoeft vast te houden Met ionische functie om statisch haar tegen te gaan & Met keramische coating voor gelijkmatige verdeling van de warmte voor bescherming en extra glans Deze krultang is geschikt voor dun haaR Let op: de temperatuur kan niet hoger dan 180°C, wat het krullen van erg stug en dik haar lastiger maakt Productkenmerken: Doorsnede van 19 mm Sublim Touch coating: ultra glad Optimale bescherming van het haar Temperatuur maximaal: 180°C Zeer snel op temperatuur 10 temperatuurinstellingen (150°C - 180°C) Ook bruikbaar op gekleurd haar Geïsoleerd uiteinde Geïntegreerde standaard Aan/uit schakelaar Meedraaiend snoer Let op: In de tutorial wordt een andere krultang getoond, namelijk de Creative Keramische Krultang Gold. Echter geeft deze tutorial wel weer hoe je een krultang kunt gebruiken. Daarnaast wordt hier zichtbaar wat het verschil is tussen krultangen met een andere diameter.

10. BaByliss - Curling Iron 19mm


Producten overeenkomstig aan Krultangs


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Krultangs. Er zijn immers 254 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste Krultang kopen.