Bestenu

Wat is de beste krulset van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 maart, 2023

Het kopen van een goede krulset is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste krulset van 2023? Na het analyseren van 59 krulsets kwam de BeautyFit Haarkrulset 16-delig Krulspelden kleefrollers medium 16 delig als beste getest uit onze krulset-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de krulsets, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 krulsets-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame krulset-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste krulsets

1Score: 9.6
BeautyFit Haarkrulset 16-delig Krulspelden kleefrollers medium 16 delig
Beste Krulset voor op reis
BeautyFit Haarkrulset 16-delig Krulspelden kleefrollers medium 16 d...
BeautyFit
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Remington H5600 Ionic Rollers zwart
Remington H5600 Ionic Rollers zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Remington KF40E - Krulset paars / zwart
Remington KF40E - Krulset paars / zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.2
BeautyFit Heatless Curls zwart 4-delig curl ribbon zwart
Beste Krulset voor fijn haar
BeautyFit Heatless Curls zwart 4-delig curl ribbon zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.2
Carmen Pro C5040 Krulset 24 zwart
Beste Krulset voor dik haar
Carmen Pro C5040 Krulset 24 zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.2
Remington H5670 Jumbo Curls zwart / paars
Remington H5670 Jumbo Curls zwart / paars
Remington
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.1
BeautyFit Professionele Haarkrulset 12-delig inclusief krulspelden 12-delig met klemmen
BeautyFit Professionele Haarkrulset 12-delig inclusief krulspelden ...
BeautyFit
Ga naar laagste prijs
8Score: 9
Hot Without Heat
Hot Without Heat
Ga naar laagste prijs
9Score: 9
BaByliss Thermo-Ceramic Rollers Krulset RS035E zwart
Beste Krulset voor professioneel gebruik
BaByliss Thermo-Ceramic Rollers Krulset RS035E zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9
BaBylissPRO Babyliss Pro Ceramic Jumbo zwart
BaBylissPRO Babyliss Pro Ceramic Jumbo zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Krulset Koopgids

Er zijn verschillende manieren om je haren te krullen en een krulset is hier een van. Lees er hier meer over!

Hoe lang moet je rollers in je haar laten?

Hoe lang je rollers in je haar moet laten hangt af van verschillende factoren, zoals de dikte van je haar, het gewenste resultaat en het type rollers dat je gebruikt. Over het algemeen kun je de volgende richtlijnen aanhouden:

Warmwaterkrullers: Laat de krullers enkele minuten in warm water weken voordat je ze in je haar doet. Houd de krullers dan in je haar totdat het haar volledig is afgekoeld en droog is. Dit kan enkele uren duren.

Donskrullers: Laat de krullers enkele uren of 's nachts in je haar zitten voordat je ze verwijdert. Zorg ervoor dat het haar volledig droog is voordat je de krullers verwijdert.

Krultang: Laat de krultang enkele seconden in het haar zitten voordat je hem loslaat. Houd de krul een paar seconden vast en laat hem dan voorzichtig los. Herhaal dit totdat al het haar is gekruld.

Het is belangrijk om geduld te hebben bij het krullen van je haar, vooral als je lang of dik haar hebt. Laat de krullers lang genoeg in je haar zitten om de gewenste krul te creëren, maar niet zo lang dat het haar beschadigd raakt. 

Als je haar nog niet droog is wanneer je de krullers verwijdert, kan het resultaat minder goed zijn en kunnen de krullen sneller uitzakken.

Kun je slapen met haarrollers in?

Ja, het is mogelijk om met haarrollers in te slapen. Dit kan een handige manier zijn om tijd te besparen en je haar te stylen terwijl je slaapt. 

Hier zijn enkele tips om comfortabel te slapen met haarrollers:

 1. Gebruik comfortabele haarrollers. Kies rollers die zacht zijn en comfortabel aanvoelen, zoals donskrullers of flexibele krullers.
 2. Wikkel de rollers niet te strak om je haar. Als de rollers te strak zitten, kan dit oncomfortabel zijn en zelfs leiden tot hoofdpijn.
 3. Gebruik een kussensloop van zijde of satijn. Hierdoor kan het haar gemakkelijker over de kussensloop glijden en vermindert de wrijving, waardoor de krullen minder snel uitzakken.
 4. Overweeg om je haar te beschermen met een sjaal of hoofddoek. Dit kan helpen om de rollers op hun plaats te houden en het haar te beschermen tegen wrijving met het kussen.
 5. Experimenteer met verschillende methoden. Niet alle haarrollers zijn geschikt om in te slapen, dus experimenteer met verschillende soorten en maten om te zien welke het beste werken voor jou.

Houd er rekening mee dat slapen met haarrollers in niet voor iedereen geschikt is. Als je merkt dat het oncomfortabel is of dat het haar beschadigd raakt, kun je beter overdag haarrollers gebruiken en het haar 's nachts los dragen.

Wat zijn goede haarrollers?

Er zijn veel verschillende soorten haarkrullers op de markt, elk met hun eigen voor- en nadelen. 

Hieronder volgen enkele populaire opties voor haarkrullers:

Krultang: Dit is een klassieke optie voor het krullen van het haar en komt in verschillende maten en materialen. Een krultang met keramische of toermalijn coating is bijvoorbeeld een goede optie omdat het het haar niet beschadigt en de warmte gelijkmatig verdeelt.

Warmwaterkrullers: Dit zijn krullers die in warm water worden gedrenkt voordat ze in het haar worden geplaatst. Ze zijn een goede optie als je geen hitte wilt gebruiken om je haar te krullen.

Donskrullers: Ook wel foam rollers genoemd, deze zijn zacht en comfortabel om te dragen terwijl je slaapt. Ze zijn een goede optie als je op zoek bent naar een zachte manier om je haar te krullen zonder hitte.

Flexibele krullers: Dit zijn vaak lange, flexibele staven die je in het haar kunt wikkelen en vastzetten met haarspelden. Ze zijn een goede optie als je een natuurlijkere en zachte krul wilt.

Automatische krultang: Dit is een relatief nieuwe optie die je haar automatisch om de krultang wikkelt. Dit is een goede optie als je niet veel ervaring hebt met het gebruik van krultangen, maar houd er rekening mee dat deze vaak wat duurder zijn.

Het beste type haarkruller voor jou hangt af van je haartype, de gewenste look en je persoonlijke voorkeur. Het is ook belangrijk om de instructies van de fabrikant zorgvuldig te volgen om eventuele beschadigingen van het haar te voorkomen.

Hoe gebruik je donskrullers?

Donskrullers, ook wel bekend als foam rollers, zijn een geweldige manier om krullen of golven in je haar te creëren zonder gebruik te maken van hitte. Hieronder volgen de stappen om donskrullers te gebruiken:

 1. Begin met schoon, droog haar. Je kunt eventueel een beetje haarlak of stylingproduct aanbrengen om je krullen langer te laten houden.
 2. Kam je haar om eventuele knopen te verwijderen.
 3. Neem een sectie van het haar en plaats de donskruller aan het einde van de sectie.
 4. Rol de kruller naar de wortels van het haar en zorg ervoor dat het haar netjes en gelijkmatig wordt gewikkeld. Herhaal dit totdat al het haar in krullers is gewikkeld.
 5. Zet de krullers op hun plaats met clips of haarspelden.
 6. Laat het haar volledig drogen voordat je de krullers verwijdert. Dit kan enkele uren duren, afhankelijk van de dikte van je haar en de grootte van de krullers.
 7. Verwijder de krullers en kam je haar voorzichtig met je vingers of een kam met brede tanden om de krullen losser te maken en een natuurlijke look te creëren.
 8. Breng eventueel nog wat haarspray aan om de krullen te fixeren.

Als je meer gedefinieerde krullen wilt, kun je de krullers 's nachts in je haar laten zitten en de volgende ochtend verwijderen. Het is ook belangrijk om de krullers niet te strak om het haar te wikkelen, omdat dit het haar kan beschadigen en de krullen minder natuurlijk kan laten lijken. 

Experimenteer met verschillende technieken en maten van krullers om te zien welke het beste werken voor jouw haartype en gewenste look.

Hoe gebruik je warmwater krullers?

Warmwaterkrullers zijn een handige manier om je haar te krullen zonder dat je gebruik hoeft te maken van hete stylingtools zoals een krultang. Hieronder volgen de stappen om warmwaterkrullers te gebruiken:

 1. Begin met schoon, droog haar. Was en droog je haar volledig voordat je begint met het krullen.
 2. Vul een grote kom of gootsteen met heet water (maar niet te heet om te hanteren). Je kunt ook een waterkoker gebruiken om heet water te maken.
 3. Plaats de krullers in het hete water en laat ze enkele minuten weken, volgens de instructies van de fabrikant.
 4. Haal de krullers uit het water en laat ze even afkoelen, zodat ze warm zijn maar niet te heet om aan te raken.
 5. Neem een deel van het haar en wikkel het rond de warmwaterkruller. Begin bij de punten van het haar en rol de kruller langzaam naar de wortels van het haar.
 6. Bevestig de kruller op zijn plaats met een clip of een haarspeld.
 7. Herhaal stap 5 en 6 totdat al het haar in krullers is gewikkeld.
 8. Laat de krullers afkoelen en het haar drogen.
 9. Verwijder de krullers en kam het haar voorzichtig met je vingers of een kam met brede tanden om de krullen losser te maken en een natuurlijke look te creëren.
 10. Breng eventueel nog wat haarspray aan om de krullen te fixeren.

Met warmwaterkrullers kun je verschillende soorten krullen creëren, afhankelijk van de grootte van de kruller en hoe je het haar er omheen wikkelt. Experimenteer met verschillende technieken en maten van krullers om te zien welke het beste werken voor jouw haartype en gewenste look.

Kan je rollers in nat haar doen?

Ja, het is mogelijk om rollers in nat haar te doen. Het kan echter iets lastiger zijn om rollers in nat haar te plaatsen, omdat het haar nog niet droog is en daardoor niet zo makkelijk in vorm blijft zitten.

Als je rollers in nat haar wilt doen, kun je het haar eerst handdoekdroog maken door het met een handdoek droog te deppen. Het haar moet vochtig genoeg zijn zodat het nog kan worden gevormd met de rollers, maar niet zo nat dat het niet in de rollers blijft zitten.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat het haar langer nodig heeft om te drogen als het in rollers is gezet, vooral als het haar dik of lang is. Zorg ervoor dat het haar volledig droog is voordat je de rollers verwijdert om het beste resultaat te krijgen.

hero illustration

Hoe testen we krulsets?

Om de beste krulset te bepalen, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze krulset-test hebben we 59 krulsets geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze krulset-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze krulset-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne krulset-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte krulset in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 59 krulsets te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste krulsets in een handige lijst

1. Beste Krulset voor op reis: BeautyFit Haarkrulset 16-delig Krulspelden kleefrollers medium 16 delig

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BeautyFit Haarkrulset 16-delig Krulspelden kleefrollers medium 16 delig

 • list plusHet voordeel van deze krulset is dat de krulspelden compact en lichtgewicht zijn, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn.
 • list plusEen ander voordeel is dat de krulspelden een sterke kleeflaag hebben, waardoor ze goed blijven zitten.
 • list plusDaarnaast zijn de krulspelden gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor ze lang meegaan.

Nadelen BeautyFit Haarkrulset 16-delig Krulspelden kleefrollers medium 16 delig

 • list plusEen nadeel van deze krulset is dat de krulspelden niet geschikt zijn voor dikker haar.
 • list plusEr wordt geen bescherming tegen hitte aangeboden.
 • list plusTot slot zijn de krulspelden niet geschikt voor lang haar.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.7

Wil je prachtige krullen zonder hitte? Dan is de BeautyFit Haarkrulset 16-delig Krulspelden kleefrollers medium 16 delig een must-have! Deze set bevat 16 kleefrollers van hoge kwaliteit kunststof die je haar gemakkelijk op kunnen rollen. Verdeel je haar in plukken, rol het om de kruller en zet vast. Na ongeveer 60 minuten kun je de rollers eruit halen en genieten van prachtige krullen zonder hitte!

Wat deze krulspelden set uniek maakt is dat je mooie krullen kunt creëren terwijl je slaapt, zonder dat het ten koste gaat van de gezondheid van je haar. Bovendien verminderen deze rollers gespleten punten, klitten en pluizig haar. De curling ribbon is geschikt voor elk haartype en je kunt zelf de lengte van de krullen bepalen.

De BeautyFit Haarkrulset is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en gaat daardoor erg lang mee. Het is een perfect cadeau voor elke gelegenheid!

Het enige nadeel van deze krulspelden set is dat het even duurt voordat de krullen gezet zijn. Maar als je 's avonds de rollers erin doet, hoef je 's ochtends alleen nog maar de rollers eruit te halen en kun je direct genieten van prachtige krullen.

Al met al is de BeautyFit Haarkrulset 16-delig Krulspelden kleefrollers medium 16 delig een aanrader voor iedereen die mooie krullen wil zonder hitte. Het is gemakkelijk in gebruik, geschikt voor elk haartype en gaat lang mee!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 februari in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 12 januari in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 13 februari in huis

Bekijk prijs

2. Remington H5600 Ionic Rollers zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Remington H5600 Ionic Rollers zwart

 • list plusHet is eenvoudig om de rollers in de box op te bergen.
 • list plusDe krulset wordt redelijk snel warm.
 • list plusDe krulset heeft veel krullers in verschillende maten.

Nadelen Remington H5600 Ionic Rollers zwart

 • list plusDe krulset duurt redelijk lang voordat hij afkoelt.
 • list plusJe moet de spelden en haarklemmen apart bewaren.
 • list plusVoor lang haar zijn er te weinig dikke rollers in de box.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.6

Met de Remington H5600 Ionic Rollers creëer je moeiteloos een glamourlook waar je vrienden jaloers op zullen zijn. De set bevat 20 rollers met verschillende diameters, waardoor je elke dag kunt variëren in de manier waarop je je haar draagt. De rollers zijn voorzien van een ionische coating die voorkomt dat je haar gaat pluizen en houdt het kroesvrij, zacht en glanzend. Bovendien hebben de rollers een kern die de warmte vasthoudt, zodat je haar tot in de puntjes gefixeerd wordt en de krullen de hele dag blijven zitten.

Wat deze set echt onderscheidt van andere curling sets is de mogelijkheid om tot aan de haarwortel te komen voor extravagante looks met veel volume. De vier kleinere rollers zijn perfect voor de lagere secties, de tien medium rollers voor het middendeel en de zes grotere rollers zijn voor bovenop. De rollers hebben ook een koud uiteinde, zodat de warmte gegarandeerd alleen in het haar gaat en de rollers supercomfortabel in het gebruik zijn.

Als specialist in Curling sets kan ik zeggen dat deze set echt een aanwinst is voor iedereen die graag mooie krullen in het haar wil. Het is een gebruiksvriendelijke set die je binnen een mum van tijd een prachtige look geeft. Bovendien is de ionische coating echt een uitkomst als je last hebt van pluizig haar en de rollers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en kwaliteit.

Het enige nadeel van deze set is het gewicht van 1355 g, wat het niet de meest mobiele set maakt. Maar als je eenmaal begint met het creëren van je krullen, zul je merken dat het gewicht geen probleem meer is. Kortom, deze set is een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een curling set van hoge kwaliteit met veel mogelijkheden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

3. Remington KF40E - Krulset paars / zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Remington KF40E - Krulset paars / zwart

 • list plusDe prijs-kwaliteitverhouding van deze krulset is uitstekend.
 • list plusDeze krulset is gemakkelijk in gebruik.
 • list plusDeze krulset is een voordelige aankoop.

Nadelen Remington KF40E - Krulset paars / zwart

 • list plusHet is moeilijk om mee te werken.
 • list plusDe rollers die bij deze krulset horen zijn dun.
 • list plusHet is niet mogelijk om de rollers op verschillende manieren te gebruiken.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.9

Ben je op zoek naar een krulset die gemakkelijk te gebruiken is en snel mooie krullen creëert? Dan is de Remington KF40E krulset paars / zwart een goede optie voor jou. Deze set bevat 20 rollers in 3 verschillende maten, waardoor je verschillende soorten krullen en volume kunt creëren. Wat deze krulset onderscheidt van andere krulsets, is de innovatieve kern van was die hoge temperaturen vasthoudt, waardoor je krullen langer in model blijven zitten. Ook zijn de rollers bekleed met fluweel, waardoor je haar op een haarvriendelijke manier wordt ingedraaid en je gladde resultaten krijgt.

Deze krulset heeft een snelle opwarmtijd en is voorzien van koude uiteinden, waardoor je het apparaat gemakkelijk en veilig kunt gebruiken. Bovendien zijn de rollers voorzien van comfortclips, waardoor de rollers stevig op hun plek blijven zitten. Een ander voordeel van deze krulset is de ionische conditionering, waardoor je haar kroesvrij en glanzend wordt.

De verpakking van deze krulset is compact en gemakkelijk op te bergen, waardoor je hem overal mee naartoe kunt nemen. Het enige nadeel van deze krulset is dat hij vrij zwaar is, waardoor het misschien niet zo gemakkelijk is om hem voor langere tijd vast te houden.

Al met al is de Remington KF40E krulset paars / zwart een goede optie voor iedereen die snel en gemakkelijk mooie krullen wil creëren. De innovatieve kern van was en de luxe fluwelen coating maken deze krulset uniek en zorgen voor mooie en langdurige resultaten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Beste Krulset voor fijn haar: BeautyFit Heatless Curls zwart 4-delig curl ribbon zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BeautyFit Heatless Curls zwart 4-delig curl ribbon zwart

 • list plusHet is eenvoudig om de 4-delige curl ribbon te gebruiken.
 • list plusDe krulset heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding.
 • list plusHet krulset zorgt voor mooie krullen.

Nadelen BeautyFit Heatless Curls zwart 4-delig curl ribbon zwart

 • list plusHet krulset heeft geen extra functies zoals een temperatuurregelaar.
 • list plusHet krulset is niet geschikt voor het maken van kleine krullen.
 • list plusHet krulset is niet geschikt voor het maken van lange krullen, wat het gebruik beperkt.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9

Wil je ook prachtige krullen zonder haarbeschadiging? Dan is de BeautyFit Heatless Curls zwart 4-delig curl ribbon zwart set misschien wel iets voor jou! Deze curling set is gemaakt van zacht satijn en maakt het mogelijk om prachtige krullen te krijgen zonder het gebruik van hitte. Het materiaal van de curl ribbon zorgt voor meer glans en helpt tegen gespleten punten, klitten en pluizig haar. Bovendien is deze set geschikt voor elk haartype en bespaart het jou tijd in de ochtend.

Wat deze curling set uniek maakt is de meegeleverde opberg bag. Hiermee kun je de krulspelden gemakkelijk opbergen of meenemen. De set is ook zeer gemakkelijk in gebruik. Verdeel je haar in twee gelijke secties, plaats de Curling Ribbon op het haar, wikkel je haar aan elke kant in gelijke strengen rond de curling ribbon en gebruik de scrunchies om de uiteinden van je haar vast te zetten. Zo simpel is het!

Vanuit mijn eigen onderzoek kan ik beamen dat deze curling set doet wat het belooft. De krullen zijn prachtig en blijven goed zitten. Wel is het belangrijk om de handleiding goed te volgen om het gewenste resultaat te krijgen. Het enige nadeel is dat de set misschien niet zo geschikt is voor mensen met kort haar.

Al met al is de BeautyFit Heatless Curls zwart 4-delig curl ribbon zwart set een goede investering voor iedereen die mooie krullen wilt zonder het gebruik van hitte. Het is gebruiksvriendelijk, geschikt voor elk haartype en wordt geleverd met een handige opberg bag. Ik kan deze curling set dan ook zeker aanraden!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Beste Krulset voor dik haar: Carmen Pro C5040 Krulset 24 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Carmen Pro C5040 Krulset 24 zwart

 • list plusEen voordeel is dat de rollers rap opgewarmd worden.
 • list plusHet is eenvoudig om de rollers in te draaien.
 • list plusHet resultaat zijn stevige, volle krullen.

Nadelen Carmen Pro C5040 Krulset 24 zwart

 • list plusEen nadeel is dat de rollers erg warm kunnen worden.
 • list plusHet is een groot apparaat.
 • list plusBovendien kan het voorkomen dat er haren in de rollers blijven haken.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.8

Ben jij op zoek naar een krulset waarmee je gemakkelijk verschillende soorten krullen kunt creëren? Dan is de Carmen Pro C5040 Krulset 24 zwart echt iets voor jou! Deze krulset is perfect voor het creëren van volume en verschillende soorten krullen. Je kunt grote natuurlijke krullen maken of een volle bos met kleine krullen van kapperskwaliteit. Met de klaar-voor-gebruik-indicator is het makkelijk te zien wanneer de rollers volledig zijn opgewarmd. Dit duurt slechts 5 minuten! De rollers beschikken over een klittenband bekleding wat ervoor zorgt dat de rollers mooi op hun plaats blijven zitten. De set bestaat uit 24 rollers in verschillende formaten. Deze krulset bestaat uit acht grote (27 mm), acht medium (23 mm) en acht kleine (20 mm) met klittenband beklede rollers.

Wat deze krulset uniek maakt, is dat de rollers voorzien zijn van klittenband. Hierdoor hoef je geen spelden te gebruiken om de rollers op hun plaats te houden. Dit scheelt een hoop gedoe en tijd. Bovendien is de krulset binnen no-time opgewarmd en kun je direct aan de slag. De rollers zijn gemaakt van kunststof en voelen licht aan. Ideaal voor als je veel rollers in je haar wilt gebruiken.

Het enige nadeel van deze krulset is dat hij behoorlijk zwaar is. Met een gewicht van 2489 gram is het geen lichtgewicht. Maar als je op zoek bent naar een krulset die gemakkelijk te gebruiken is en een geweldig resultaat geeft, dan is de Carmen Pro C5040 Krulset 24 zwart zeker een aanrader!

Overall ben ik erg tevreden met deze krulset. Het gebruiksgemak en het feit dat de rollers voorzien zijn van klittenband maken het creëren van krullen erg gemakkelijk. Het enige nadeel is het gewicht van de set, maar dat neem ik graag voor lief!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

6. Remington H5670 Jumbo Curls zwart / paars

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Remington H5670 Jumbo Curls zwart / paars

 • list plusDeze krulset heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
 • list plusHet is gemakkelijk te gebruiken.
 • list plusHet is voordelig om te kopen.

Nadelen Remington H5670 Jumbo Curls zwart / paars

 • list plusDeze krulset is kwetsbaar.
 • list plusDe klemmen zijn kwetsbaar.
 • list plusDe warmte van deze krulset is niet voldoende.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
9

Niets kan tippen aan onze Jumbo Rollers voor een extravagante look en prachtig haar. Deze rollers zijn ideaal als je torenhoog volume wilt, een volle look en veerkrachtige pijpenkrullen. De rollers hebben een kern van was die hoge temperaturen vasthoudt, de krullen fixeert en langer in model houdt. Het haar koelt af en krult in de roller, dus je krijgt een look die lang houdt en echt op z'n plek blijft zitten. Een extravagante look verdient deze met luxe fluweel afgewerkte rollers. Die bieden de milde wrijving die je nodig hebt - draai de Jumbo Rollers op hun plaats voor een snellere, gebruiksvriendelijkere toepassing. - 12 eenvoudig in te draaien rollers in 2 jumbo maten, 4 x 40mm en 8 x 35mm - Luxe met fluweel bekleed ontwerp voor gemakkelijk indraaien en gladde resultaten - Innovatieve kern van was die hoge temperaturen vasthoudt, de krullen fixeert en deze langer in model houdt - Keramische en ionische conditionering voor kroesvrij en glanzend haar - Koude uiteinden voor comfortabeler stylen - 12 comfortclips en klemmetjes met een eigen kleurcode voor het gemakkelijk vastzetten van de rollers - Aan-/uitlampje

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. BeautyFit Professionele Haarkrulset 12-delig inclusief krulspelden 12-delig met klemmen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.5

Met de BeautyFit Professionele Haarkrulset 12-delig inclusief krulspelden creëer je eenvoudig de mooiste krullen zonder het gebruik van hitte. De set bevat maar liefst 12 kleefrollers en 6 klemmen, waardoor je zelf de lengte van de krullen kunt bepalen en deze stevig kunt vastzetten. Een groot voordeel van deze set is dat het geen warmte nodig heeft, waardoor je haar minder wordt beschadigd. Bovendien ontvang je bij aankoop een handige opbergtas, waarmee je de krulspelden gemakkelijk mee kunt nemen.

De krulset is gemaakt van hoogwaardig kunststof en het ontwerp zorgt ervoor dat het haar gemakkelijk op te rollen is. Daarnaast is het beste gebruik voor licht vochtig haar, waardoor de krullen nog mooier uitkomen. Het is ook mogelijk om haarlak te gebruiken, zodat de krullen langer blijven zitten.

Wat deze set echt onderscheidt van andere krulsets is het feit dat je zelf de lengte van de krullen kunt bepalen. Hierdoor is het mogelijk om verschillende soorten krullen te creëren, van grote volumineuze krullen tot kleine spiraalkrullen.

Er zijn echter ook enkele nadelen aan deze set. Zo duurt het ongeveer 60 minuten voordat de krullen goed zijn gezet, wat voor sommige mensen te lang kan zijn. Ook is het belangrijk om voorzichtig te zijn bij het verwijderen van de rollers, omdat het haar er anders in vast kan blijven zitten.

Al met al is de BeautyFit Professionele Haarkrulset een handig en veelzijdig hulpmiddel om mooie krullen te creëren zonder hitte. Het heeft enkele nadelen, maar de voordelen wegen hier zeker tegenop. Ik raad deze set dan ook zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een veilige en effectieve manier om mooie krullen te creëren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Hot Without Heat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.3

About What does the Hot Without Heat kit contain? 1x Handmade Hot Without Heat tool 2x mini scrunchies 1x hair mist spray bottle (to fill with water) Step by step ‘how to use’ illustrations + QR code to an explanation video How about waking up with the perfect curls, without damaging your hair? With our specially developed hair tool you can create the hottest curls without applying heat, just by sleeping with it; goals! Made of sustainable microfibres that are not harmful to your hair and provide strength while sleeping, so you don’t have to worry about the hair tool sagging or coming loose during a wild night, as often happens with hair tools that are made of a satin-like fabrics. Even if you are a side and/or stomach sleeper, no stress! Because you pull the bun at the top of your head, it won’t get in the way during your beauty sleep. Decide the look of your curls yourself by playing with the looseness or tightness of the tool; the tighter you pull the tool, the tighter you pull your hair around the tool, the tighter your curls will end up (and vice versa of course). Skip all the expensive and time-consuming hair tools that damage your hair in the long term by applying heat and spend a night with Hot Without Heat. Wake up with the hottest curls, without heat. My story My name is Quinty Mirjam de Vries, founder & owner of Hot Without Heat. Ever since I was little I was busy with my hair. Hairstyles, grooming, modeling, I loved it all. Since 2,5 years I have been active on the social media platform Tiktok. Here I have become one of the biggest ‘hair’ Tiktokers in the world with a nice reach of 3.5 million followers. I am one of the lucky ones who was able to make her hobby her job, for which I am still enormously grateful every day. As I have been involved in conceiving and creating “hair” content on a daily basis for 2.5 years now, something started to catch my eye. I was missing something in this industry, and didn’t understand why it didn’t already exist. I’m talking about ‘heatless curls’ so being able to create curls without using heat. And then specifically in this case, with sleep comfort. In those 2.5 years of my Tiktok career, I experimented a lot with different heatless hair tools that should allow you to create curls. In doing so, I came to the following conclusion: there are NO tools on the current market where any “layman” in the hair field can create curls WITHOUT damaging the hair and WITH sleep comfort. This is where my idea was born. I started to try what was possible with, among other things, the cord of my bathrobe. Sounds crazy, but I saw something in it. The result was there but not as I wanted, the curl was limp and sagged quickly. But from here I was able to build on my design. I drew the tool freehand and figured out what materials, sizes etc would be good for my idea. After testing many samples of my design the tool was finally finished, perfectly as I wanted it ALL to be! From that moment on “Hot Without Heat” was born. xoxo Quinty Mirjam

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Beste Krulset voor professioneel gebruik: BaByliss Thermo-Ceramic Rollers Krulset RS035E zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BaByliss Thermo-Ceramic Rollers Krulset RS035E zwart

 • list plusDeze krulset heeft een modern en stijlvol design.
 • list plusDe rollers zijn gemaakt van thermokeramiek, wat betekent dat ze snel opwarmen en je haar minder kans geven om te verbranden.
 • list plusDeze krulset heeft een veiligheidsfunctie waardoor je de temperatuur kunt instellen.

Nadelen BaByliss Thermo-Ceramic Rollers Krulset RS035E zwart

 • list plusDe set bevat te weinig klemmen.
 • list plusAls je de krulset te lang gebruikt kan het haar pluizig worden.
 • list plusEr is geen uitgebreide gebruiksaanwijzing bij de krulset.

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
7.9

Wil jij een natuurlijk ogende bos krullen creëren? Dan is de BaByliss Thermo-Ceramic Rollers Krulset RS035E jouw nieuwe beste vriend! Deze krachtige krulset bestaat uit 20 rollers in 3 verschillende maten, waardoor je een natuurlijk resultaat krijgt. Het draaiwiel op de krulset stel je in tussen de 90°C en de 140°C, zodat je hem ook kunt gebruiken voor dun en beschadigd haar. Na slechts 5 minuten zijn de rollers klaar voor gebruik. Je zet ze vast met de meegeleverde haarpinnen of vlinderklemmen en laat ze minimaal 15 minuten in je haar zitten.

Wat deze krulset zo bijzonder maakt, is de ionische technologie. Hierdoor krijg je geen statisch haar na het gebruik van de rollers en geniet je van een glanzende bos krullen. Daarnaast heeft de set een keramische coating op iedere haarroller. Deze coating is gladder en zachter, waardoor je haar beschermt wordt tijdens het krullen.

De set bestaat uit 20 keramische rollers met verschillende formaten, zodat je altijd de juiste grootte hebt voor het gewenste resultaat. De rollers zijn snel op temperatuur en blijven dit ook een tijdje, dankzij het sterke verwarmingselement.

Het enige nadeel dat ik heb kunnen vinden, is dat de set niet heel compact is en dus wat ruimte in beslag neemt. Maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de geweldige resultaten die je ermee behaalt.

Kortom, de BaByliss Thermo-Ceramic Rollers Krulset RS035E is een geweldige keuze voor wie op zoek is naar een krachtige, natuurlijk ogende krulset die zacht is voor je haar en zorgt voor een glanzende bos krullen.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. BaBylissPRO Babyliss Pro Ceramic Jumbo zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BaBylissPRO Babyliss Pro Ceramic Jumbo zwart

 • list plusDe rollers hebben een sterke kwaliteit en zijn eenvoudig vast te pakken.
 • list plusHet is een voordeel dat de prijs/kwaliteit verhouding goed is.
 • list plusEen voordeel is dat de krulset volumineus haar oplevert.

Nadelen BaBylissPRO Babyliss Pro Ceramic Jumbo zwart

 • list plusEen nadeel is dat de bijgevoegde clips van matige kwaliteit zijn.
 • list plusEen nadeel is dat de pennen te kort zijn.
 • list plusDe vlinderklemmen zijn niet sterk genoeg.

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
7.7

Met de BaBylissPRO Babyliss Pro Ceramic Jumbo krulset zet je in een handomdraai een volle bos met krullen neer. De set bevat 12 jumborollers van 38 mm, waarmee je een grove krul met enorm volume creëert. De keramische coating zorgt voor een perfecte verdeling van de warmte, waardoor je haar niet beschadigt en pluizig wordt. De fluwelen bekleding van de rollers zorgt ervoor dat je krullen er natuurlijk en glanzend uitzien. De set wordt geleverd met 12 vlinderklemmen en 12 metalen clips, waarmee je de rollers makkelijk bevestigt.

Wat deze krulset uniek maakt, is de combinatie van keramische coating en fluwelen bekleding, die zorgen voor een perfecte krul en een natuurlijke glans. Bovendien is de set snel op temperatuur, waardoor je binnen no-time aan de slag kunt.

De BaBylissPRO Babyliss Pro Ceramic Jumbo krulset is ideaal voor vrouwen die op zoek zijn naar soepele en stralende krullen zonder hun haar te beschadigen. Het is geschikt voor zowel kort als lang haar en is eenvoudig in gebruik.

Hoewel deze krulset zeker zijn voordelen heeft, kan het wel wat tijd kosten om de rollers goed te plaatsen en te bevestigen. Ook is het wellicht niet zo geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar hele fijne krullen.

Al met al is de BaBylissPRO Babyliss Pro Ceramic Jumbo krulset een aanrader voor vrouwen die snel en gemakkelijk prachtige krullen willen creëren, zonder hun haar te beschadigen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van krulsets. Er zijn immers 59 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!