Hoe komt deze leuke Krulset lijst tot stand..?

De wereld verandert.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Krulset ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Krulsets, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Krulsets die te bestellen zijn in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Krulsets het best over de toonbank gaan.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Krulsets stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Soortgelijke artikelen aan Krulsets

De beste Krulsets op een rij

Product informatiePlus or Show more

Met de Carmen C2010 Travel Set haal je een compacte krulset in huis die je gemakkelijk mee op reis neemt. De set heeft namelijk een universeel voltage, hierdoor is `ie overal ter wereld te gebruiken. De set bestaat uit 10 rollers van verschillende groottes: 5 rollers van 28 millimeter en 5 rollers van 24 millimeter. Door de verschillende groottes krijg je een speels en natuurlijk resultaat.

1. Carmen C2010 Travel Set


Product informatiePlus or Show more

Met de Carmen C5040 haal je een krulset in huis waarmee je gemakkelijk verschillende soorten krullen creëert. Je zet grote, volle krullen of kleinere krulletjes door gebruik te maken van de met klittenband bedekte rollers. Dit zorgt dat de rollers het haar netjes op de juiste plek houden en niet bewegen. De korte oplaadtijd van 5 minuten zorgt dat je snel met je haren aan de slag kunt. Je ziet aan de indicator op het opwarm mechanisme dat de krulset klaar voor gebruik is. Je ontvangt de set met 24 rollers in verschillende formaten. Dit varieert tussen kleinere rollers van 20 millimeter, 23 millimeter en 27 millimeter.

2. Carmen C5040


Product informatiePlus or Show more

Creëer volume, slag of krullen in jouw haar dankzij de BaByliss Thermo Ceramic RS035E. Deze set bestaat uit 20 rollers in 3 verschillende maten, zodat je een natuurlijk ogende bos krullen creëert. Met het draaiwiel op de krulset stel je de temperatuur in tussen de 90°C en de 140°C. Hierdoor is hij ook geschikt om krullen in dun en beschadigd te maken. Na ongeveer 5 minuten zijn de rollers klaar voor gebruik. Je zet ze vast met de meegeleverde haarpinnen of de vlinderklemmen en laat ze minimaal 15 minuten in je haar zitten. De ionische technologie zorgt er vervolgens voor dat jouw haar niet statisch van de rollers afkomt. Fijn, want zo geniet jij van een glanzende bos met krullen.

3. BaByliss Thermo Ceramic RS035E


Product informatiePlus or Show more

De BaByliss 3021E keramische krulset is altijd de favoriet van de kapper voor het creëren van krullen, golven en volume. Een goede krulset is een echte musthave, want met een krulset kan je op eenvoudige wijze veel verschillende stylen creëren die perfect in het huidige modebeeld passen. De drie verschillende diameters geven ieder een ander soort krul. De rollers zijn voorzien van een keramische binnenzijde en fluwelen bekleding. Door de keramische binnenzijde blijven de rollers lang op temperatuur, waardoor de krul goed kan worden gefixeerd en dus lang in model blijft. De fluwelen bekleding geeft exra glans af aan het haar en de rollers zijn eenvoudig in te draaien. Deze styling kit bevat 20 keramische rollers met fluwelen bekleding die goed warm worden, zodat je snel het gewenste resultaat krijgt. Productkenmerken - 20 Keramische rollers met fluwelen bekleding:8 grote rollers, 6 middelgrote rollers, 6 kleine rollers - 20 Vlinderklemmen - 20 Haarpinnen om de rollers vast te zetten - Fast heat, zeer snel op temperatuur (binnen 5 minuten) - Temperatuur indicatiepunt op een grote roller - Indicatielampje - Inclusief praktische opbergetui - Aan/uit schakelaar - 400 Watt

4. BaByliss Krulset 3021E


Product informatiePlus or Show more

Met de Remington H5600 Ionic Rollers maak je zowel kleine krulletjes van 20 millimeter als grotere krullen van 27 millimeter. In de krulset vind je namelijk 20 rollers met 3 verschillende diameters. Zo varieer je elke dag in de manier waarop je je haar draagt. Met de meegeleverde klemmetjes zorg je dat de rollers tot aan de haarwortel blijven zitten en op deze manier overal krullen in het haar creëren. De rollers hebben een kern die de warmte vasthoudt. Zo fixeer je je haar tot in de puntjes en blijven de krullen de hele dag zitten. De ionische coating voorkomt daarbij dat je haar gaat pluizen en houdt het kroesvrij, zacht en glanzend.

5. Remington H5600 Ionic Rollers


Product informatiePlus or Show more

Fast Curls KF40E 20 met fluweel beklede zachte ionische rollers Vaste "Quick Start" clips voor snel gebruik tijdens het inrollen 3 verschillende maten: 4x klein, 10x medium en 6x groot Exclusieve kern van wax om de hoge temperatuur vast te houden Rollers met Teflon coating - glijdt gemakkelijk door het haar zonder residu van haarverzorgingsproducten Ionische conditionering - voor een glanzende kroesvrije styling Snelle opwarming Oplaadindicator Clips voor het vastzetten van de rollers Koud uiteinde Aan/uit indicatie

6. Remington KF40E - Krulset


Product informatiePlus or Show more

Niets kan tippen aan onze Jumbo Rollers voor een extravagante look en prachtig haar. Deze rollers zijn ideaal als je torenhoog volume wilt, een volle look en veerkrachtige pijpenkrullen. De rollers hebben een kern van was die hoge temperaturen vasthoudt, de krullen fixeert en langer in model houdt. Het haar koelt af en krult in de roller, dus je krijgt een look die lang houdt en echt op z'n plek blijft zitten. Een extravagante look verdient deze met luxe fluweel afgewerkte rollers. Die bieden de milde wrijving die je nodig hebt - draai de Jumbo Rollers op hun plaats voor een snellere, gebruiksvriendelijkere toepassing. - 12 eenvoudig in te draaien rollers in 2 jumbo maten, 4 x 40mm en 8 x 35mm - Luxe met fluweel bekleed ontwerp voor gemakkelijk indraaien en gladde resultaten - Innovatieve kern van was die hoge temperaturen vasthoudt, de krullen fixeert en deze langer in model houdt - Keramische en ionische conditionering voor kroesvrij en glanzend haar - Koude uiteinden voor comfortabeler stylen - 12 comfortclips en klemmetjes met een eigen kleurcode voor het gemakkelijk vastzetten van de rollers - Aan-/uitlampje

7. H5670 Jumbo Curls


Product informatiePlus or Show more

PERMANENTKRULLER 12STK BLAUW 13MM

8. Permanentkruller 12Stk Blauw 13Mm


Product informatiePlus or Show more

Ceramic - rollers met reliëf - 30 stuks (8 jumbo, 8 groot, 8 medium, 6 klein)

9. BaByliss Pro Ceramische Rollers Set - BAB3031E


Product informatiePlus or Show more

Babyliss Pro Krulset Ceramic Jumbo Rollers (BAB3025E) heeft sterke prestaties, perfecte krul resultaten. CTC technologie (Keramiek Titanium coating) voor een perfect homogene verdeling van de warmte voorkomt pluizig haar en sluit de cuticula, voor soepel en stralend haar. 12 jumbo-rollers van 38mm Snel resultaat Razendsnel op temperatuur Haarvriendelijk en snel in model Gebruiksgemak & flexibiliteit Zachte coating die het haar met respect behandelt Lichte rollers die het haar weer perfect loslaten en voorzichtig zijn met de haarwortels 12 vlinderklemmen 12 metalen clips Hittebestendige deksel, eenvoudig te openen, Verklikkerlampje Professioneel snoer van 2,70m 2 Jaar garantie

10. Babyliss Pro Ceramic Jumbo Rollers - Krulset


Soortgelijke artikelen aan Krulsets


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Krulsets er zijn namelijk 21 verschillende te koop..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en kun je straks de beste Krulset kopen.