Wat is de beste Stijlborstel van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 21 april, 2024

Het aanschaffen van een goede Stijlborstel is een lastige opdracht. Wat is de beste Stijlborstel van 2024? Na het analyseren van 1566 Stijlborstels kwam de Philips StyleCare Essential BHH880/00 als beste getest uit onze Stijlborstel-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Stijlborstels, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Stijlborstels-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Stijlborstel-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Stijlborstels

1Score: 9.8
Philips StyleCare Essential BHH880/00
Beste stijltang
Philips StyleCare Essential BHH880/00
Philips
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Lorn Lorén®- Draadloze Stijlborstel Stijlkam-
Lorn Lorén®- Draadloze Stijlborstel Stijlkam-
Lorn
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Philips Airstyler BHA530/00
Philips Airstyler BHA530/00
Philips
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Bcare B-care Stijlborstel 2 in
Bcare B-care Stijlborstel 2 in
Bcare
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
Navado Easystyler Pro Airstyler krultang
Navado Easystyler Pro Airstyler krultang
Navado
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
Quaran Airstyler Krultang 5 in
Quaran Airstyler Krultang 5 in
Quaran
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Salon 24 Airstyler Nieuwe versie
Salon 24 Airstyler Nieuwe versie
Salon 24
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Shark FlexStyle 5-in-1 Föhn en
Shark FlexStyle 5-in-1 Föhn en
Shark
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.3
STFF co STFF & Co®
STFF co STFF & Co®
STFF co
Ga naar laagste prijs
10Score: 7
BrinQ Goods® Multistyler Airstyler Fohnborstel
BrinQ Goods® Multistyler Airstyler Fohnborstel
BrinQ Goods
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Stijlborstel Koopgids

Je haar snel stijl doe je met een stijlborstel, en je leest hier hoe je dit doet en wat de beste stijlborstels zijn!

Hoe gebruik ik een stijlborstel?

Het stijlen van je haar met een stijlborstel kan een snelle en gemakkelijke manier zijn om je haar er glad en steil uit te laten zien. Hier zijn de stappen om je haar te stijlen met een stijlborstel:

Stap 1: Was je haar en breng een hittebeschermende spray aan om je haar te beschermen tegen de hitte van de stijlborstel.

Stap 2: Droog je haar grondig met een handdoek en laat het nog een beetje vochtig.

Stap 3: Zet de stijlborstel aan en laat deze opwarmen tot de gewenste temperatuur.

Stap 4: Verdeel je haar in secties en begin bij de onderste lagen. Borstel het haar langzaam en zorgvuldig door met de stijlborstel. Zorg ervoor dat je de borstel dicht bij de haaraanzet houdt en trek de borstel langzaam door je haar.

Stap 5: Herhaal stap 4 voor elke sectie van je haar en zorg ervoor dat je de borstel dicht bij de wortels houdt voor een optimaal resultaat.

Stap 6: Als je alle secties van je haar hebt gestijld, breng dan een beetje haarlak of ander stylingsproduct aan om de look te behouden.

Belangrijk om te onthouden: Vermijd het gebruik van de stijlborstel op nat haar of als je haar nat is van het zweet, omdat dit kan leiden tot beschadiging van het haar en het kan zelfs brandwonden veroorzaken. 

Gebruik de stijlborstel niet te vaak om beschadiging van het haar te voorkomen en gebruik altijd een hittebeschermende spray voordat je begint met stylen.

Waar moet een goede stijlborstel aan voldoen?

Een goede stijlborstel kan het verschil maken bij het stylen van je haar. Hier zijn een aantal belangrijke eigenschappen waar een goede stijlborstel aan zou moeten voldoen:

Materiaal: Kies voor een stijlborstel met hittebestendige haren die gemaakt zijn van hoogwaardig materiaal zoals keramiek of tourmaline. Dit zorgt ervoor dat de borstel de hitte gelijkmatig verdeelt en voorkomt schade aan het haar.

Grootte: De grootte van de borstel is afhankelijk van de lengte en textuur van je haar. Voor korter haar gebruik je best een kleinere borstel en voor langere lokken gebruik je best een grotere borstel. Zo kan je je haar beter stylen en heb je minder kans op klitten.

Handvat: Kies voor een stijlborstel met een ergonomisch handvat dat comfortabel in de hand ligt en een goede grip heeft. Zo kan je de borstel gemakkelijker hanteren en voorkom je dat je handen vermoeid raken.

Antistatische werking: Een stijlborstel met een antistatische werking voorkomt dat je haar statisch wordt tijdens het stylen. Hierdoor krijg je een gladder en glanzender resultaat.

Hitte-instellingen: Een goede stijlborstel heeft meerdere hitte-instellingen, zodat je de temperatuur kan aanpassen aan de textuur van je haar. Hierdoor kan je je haar stylen zonder het te beschadigen.

Veiligheid: Kies voor een stijlborstel met een automatische uitschakelfunctie om oververhitting en brandwonden te voorkomen.

Reiniging: Een stijlborstel moet gemakkelijk te reinigen zijn. Zo kan je hem na elk gebruik schoonmaken en zorgen dat de borstel steeds hygiënisch blijft.

Als je een stijlborstel kiest die aan deze eigenschappen voldoet, zal je merken dat het stylen van je haar veel gemakkelijker en effectiever wordt.

Hoe krijg ik steil haar?

Er zijn verschillende manieren om steil haar te krijgen, afhankelijk van je haartype en de gewenste duur van het resultaat. Hier zijn enkele veelvoorkomende methoden:

Stijltang: Een stijltang is een populaire manier om steil haar te krijgen. Zorg ervoor dat je een goede stijltang gebruikt die geschikt is voor jouw haartype en de gewenste hitte-instelling heeft. Maak je haar eerst goed droog en breng een hittebeschermend product aan voordat je de stijltang gebruikt.

Stijlborstel: Een stijlborstel kan je ook helpen om steil haar te krijgen. Kies een stijlborstel die geschikt is voor jouw haartype en gebruik deze in combinatie met een haardroger. Maak je haar eerst goed droog en breng een hittebeschermend product aan voordat je begint met het stylen.

Chemische behandelingen: Er zijn verschillende chemische behandelingen beschikbaar om steil haar te krijgen, zoals keratinebehandelingen of relaxers. Het is echter belangrijk om te onthouden dat deze behandelingen het haar kunnen beschadigen en dat het resultaat niet permanent is.

Natuurlijke methoden: Er zijn ook natuurlijke methoden om steil haar te krijgen, zoals het gebruik van kokosmelk of aloë vera. Breng het product aan op het haar en laat het een tijdje intrekken voordat je het uitspoelt. Deze methoden hebben echter vaak een minder langdurig effect dan andere methoden.

Het is belangrijk om te onthouden dat hittebehandelingen zoals stijltangen en stijlborstels het haar kunnen beschadigen als ze niet op de juiste manier worden gebruikt. Zorg er daarom altijd voor dat je een hittebeschermend product gebruikt voordat je begint met stylen.

Wat voor stijlborstels zijn er?

Er zijn verschillende soorten stijlborstels beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Hier zijn enkele veelvoorkomende types van stijlborstels:

Paddle brush: Dit is een grote, platte borstel met een brede basis. Het is ideaal voor het steil maken van lang haar omdat het veel haar in één keer kan behandelen. Het kan echter moeilijker zijn om kleine secties van het haar te bereiken met deze borstel.

Ronde borstel: Dit is een cilindervormige borstel met haren rondom de basis. Het wordt vaak gebruikt om krullen te creëren, maar het kan ook worden gebruikt om het haar steil te maken. Het is ideaal voor het creëren van volume en beweging in het haar.

Vent brush: Dit is een borstel met openingen in de basis om lucht door te laten. Het is handig om te gebruiken tijdens het föhnen omdat het de luchtstroom verbetert en het haar sneller droogt. Het kan ook worden gebruikt om het haar steil te maken.

Straightening brush: Dit is een speciaal type stijlborstel met keramische of metalen platen die warm worden wanneer de borstel wordt ingeschakeld. Het kan worden gebruikt om het haar steil te maken terwijl het haar geborsteld wordt. Het is handig omdat het het haar in één stap gladmaakt en ontwart.

Boar bristle brush: Dit is een borstel met haren van everzwijnhaar. Het is ideaal voor het ontwarren en steil maken van het haar omdat het het haar zachtjes gladmaakt zonder het te beschadigen. Het kan echter duurder zijn dan andere soorten borstels.

Het is belangrijk om de juiste stijlborstel te kiezen op basis van jouw haartype en de gewenste stijl.

hero illustration

Hoe testen we Stijlborstels?

Om de beste Stijlborstel te vinden, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Stijlborstel-test hebben we 1566 Stijlborstels geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze Stijlborstel-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Stijlborstel-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Stijlborstel-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van de beste Stijlborstel in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1566 Stijlborstels te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Stijlborstels op een rijtje

1. Beste stijltang: Philips StyleCare Essential BHH880/00

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips StyleCare Essential BHH880/00

 • list plusEfficiënte en gemakkelijke styling
 • list plusHaar blijft dagenlang in model liggen
 • list plusGeschikt voor verschillende haartypes, inclusief dik haar

Nadelen Philips StyleCare Essential BHH880/00

 • list plusMoet de hitte stand goed afstellen om plat haar te voorkomen
 • list plusAlleen te gebruiken op droog haar
 • list plusMoeilijk om mee te nemen vanwege het formaat

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.44
Functionaliteit
9.47
Gebruiksgemak
10
Ik ben de Philips StyleCare Essential BHH880/00, een stijlborstel die jou in slechts 5 minuten natuurlijk steil en prachtig glanzend haar geeft. Met mijn ThermoProtect-technologie en het unieke design van mijn borstelpinnen zorg ik ervoor dat je haar pluisvrij is en er gezond uitziet. Mijn toermalijn-keramische buitenlaag zorgt voor glad, glanzend en pluisvrij haar.

Een geweldige functie van mij, de Philips BHH880/00, is mijn ThermoProtect-technologie. Hierdoor blijft mijn borstel op een constante temperatuur om oververhitting te voorkomen en je haar te beschermen, zodat het er gezond uitziet. Daarnaast kun je mijn stijlborstel op twee verschillende temperatuurstanden gebruiken (170°C en 200°C), zodat ik geschikt ben voor elk haartype.

Mijn design is voorzien van driedubbele borstelpinnen, die je haar ontkrullen en ontklitten, terwijl ze tegelijkertijd je hoofdhuid beschermen tegen de hitte. Dankzij mijn platte borstel kun je meer haar tegelijkertijd ontkrullen. En het beste is dat ik binnen slechts 50 seconden opwarm, dus je kunt direct aan de slag!

Ik, de Philips StyleCare Essential BHH880/00, heb een snoer van 1,8 meter en een meedraaiend snoer, waardoor je maximale flexibiliteit hebt en mijn gebruik eenvoudig is. Ik heb ook een handig gereedlampje dat aangeeft wanneer ik klaar ben voor gebruik.

Mijn gebruikers zijn ontzettend tevreden over mij, de Philips StyleCare Essential BHH880/00. Ze prijzen mijn efficiëntie en gebruiksgemak. Met mij kunnen ze hun haar binnen 15 minuten stylen, in plaats van de gebruikelijke 45 minuten met een stijltang. En het beste is dat hun haar dagenlang in model blijft zitten. Zelfs mensen met dik haar merken op dat ik ook voor hen goed werkt en dat hun haar glad en pluisvrij blijft, met behoud van volume.

Een gebruiker met dun haar geeft aan dat je de hitte stand goed moet afstellen of snel door je haar moet gaan om plat haar te voorkomen. Een andere tip van gebruikers is om je haar eerst te borstelen voordat je gaat stylen. Ook wordt opgemerkt dat ik alleen op droog haar kan worden gebruikt en dat mijn formaat het lastig maakt om mee te nemen.

Al met al ben ik, de Philips StyleCare Essential BHH880/00, een effectieve en gebruiksvriendelijke stijlborstel. Ik zorg voor snel en professioneel resultaat, waarbij je haar glad en pluisvrij blijft met behoud van volume. Hoewel ik enkele beperkingen heb, zoals het ontbreken van een beschermhoesje en het niet geschikt zijn voor vochtig haar, bied ik een uitstekende stylingoplossing voor verschillende haartypes.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Lorn Lorén®- Draadloze Stijlborstel Stijlkam-

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Lorn Lorén®- Draadloze Stijlborstel Stijlkam-

 • list plusSnelle verwarming voor snel gebruik
 • list plusDraadloos ontwerp met oplaadbare batterij voor draagbaarheid
 • list plusVerschillende temperatuurinstellingen voor diverse haartypes

Nadelen Lorn Lorén®- Draadloze Stijlborstel Stijlkam-

 • list plusRetourzendingen voor gebruikte producten worden om hygiënische redenen niet geaccepteerd

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.36
Functionaliteit
9.13
Gebruiksgemak
10
Ik ben helemaal weg van de Lorén Draadloze Stijlborstel! Deze compacte keramische stijlborstel met ionfunctie is perfect voor moeiteloos en prachtig haar, waar je ook bent. Dankzij de geavanceerde keramische technologie en ingebouwde iongenerator zorgt deze borstel voor een gelijkmatige warmteverdeling, vermindert pluizig haar en bevordert glans, terwijl de ionenfunctie statische elektriciteit vermindert, wat resulteert in zijdezacht haar.

Wat echt opvalt, is de snelle verwarming, waardoor de borstel binnen enkele minuten klaar is voor gebruik. Met vijf instelbare temperatuurinstellingen is deze borstel geschikt voor diverse haartypes en stylingvoorkeuren. De antiverbrandingsborstels zorgen voor een veilige en comfortabele stylingervaring, terwijl de eenvoudige éénknopsbediening en veelzijdige stylingopties het gebruiksgemak nog verder verbeteren.

En het beste van alles? Met een oplaadbare batterij die 45 minuten draadloos gebruik mogelijk maakt, is de Lorén Draadloze Stijlborstel perfect voor onderweg. En met een batterijcapaciteit van 5400 mAh, een oplaadtijd van ongeveer 2 uur en een draadloos ontwerp, is het een handige en betrouwbare metgezel voor dagelijks gebruik.

Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat retourzendingen voor gebruikte producten om hygiënische redenen niet worden geaccepteerd. Maar laat dat je niet tegenhouden! De Lorén Draadloze Stijlborstel overtreft de verwachtingen en is een must-have accessoire voor prachtig gestyled haar onderweg.✨

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

3. Philips Airstyler BHA530/00

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips Airstyler BHA530/00

 • list plusVeelzijdig apparaat met 5 opzetstukken voor verschillende haarstijlen
 • list plusKeramische coating met arganolie beschermt het haar tegen hitte en zorgt voor soepel glijden van de borstels
 • list plusGelijkmatige verdeling van warmte beschermt het haar tegen oververhitting en zorgt voor gezond en glanzend haar

Nadelen Philips Airstyler BHA530/00

 • list plusGeluidsniveau van de föhnborstel is te luid volgens sommige gebruikers

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.65
Functionaliteit
9.65
Gebruiksgemak
8.65
Een kenmerk dat de Philips Airstyler BHA530/00 echt onderscheidt, is de gelijkmatige verdeling van warmte. Dit is geweldig, want het beschermt mijn haar tegen oververhitting en zorgt ervoor dat het gezond en glanzend blijft. Bovendien biedt deze airstyler 4x meer ionenverzorging, waardoor mijn haar glad, glanzend en pluisvrij wordt. De negatieve ionen elimineren statische elektriciteit, verzorgen mijn haar en sluiten de haarschubben.‍️

Met de verschillende opzetstukken kan ik echt experimenteren met verschillende haarstijlen en volumes. Ik kan mijn haar steil maken voor een natuurlijke look, gedefinieerde golven creëren of extra volume bij de haarwortels toevoegen. En als kers op de taart heeft de Philips Airstyler BHA530/00 een verzorgende stand die mijn haar beschermt tegen oververhitting, zodat ik me geen zorgen hoef te maken dat ik mijn haar beschadig.

Deze föhnborstel is supergemakkelijk in gebruik en biedt verschillende instellingen voor snelheid en temperatuur, zodat ik altijd het perfecte resultaat kan krijgen. De platte borstel maakt mijn haar natuurlijk steil, terwijl de verwarmde borstel van 38 mm perfect is voor gladde stijlen en golven. Bovendien heeft de Philips Airstyler BHA530/00 een koudeluchtstand die mijn haar voorzichtig droogt, vooral als ik fijn, droog of beschadigd haar heb.️

De reviews van andere gebruikers zijn over het algemeen positief. Veel mensen zijn dol op de veelzijdigheid van deze föhnborstel en de geweldige resultaten die ze ermee behalen. Het borstelopzetstuk wordt vaak genoemd als favoriet, omdat het het haar snel gladder maakt en minder pluizig. Ook het handige zakje om de losse onderdelen in op te bergen wordt gewaardeerd.

Er zijn echter ook enkele negatieve opmerkingen, zoals het geluidsniveau van de föhnborstel. Sommige gebruikers vinden het geluid te luid, vooral als ze het apparaat 's ochtends gebruiken en het kan voor wat geluidsoverlast zorgen.

Al met al is de Philips Airstyler BHA530/00 een veelzijdig en gebruiksvriendelijk apparaat dat haarstyling simpel maakt. Met de verschillende opzetstukken, verzorgende eigenschappen en aanpasbare instellingen biedt deze föhnborstel talloze mogelijkheden om mijn haar te stylen. Hoewel er enkele nadelen zijn, zijn de positieve beoordelingen over het algemeen overheersend, waardoor dit een fantastische keuze is voor iedereen die op zoek is naar een handige tool om hun haar te stylen.‍️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Bcare B-care Stijlborstel 2 in

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bcare B-care Stijlborstel 2 in

 • list plusDubbelzijdige metaalkeramische plaat beschermt het haar en minimaliseert pluizen
 • list plusMultifunctioneel, kan zowel voor hoofdhaar als baard worden gebruikt
 • list plusAutomatische uitschakelfunctie zorgt voor veiligheid

Nadelen Bcare B-care Stijlborstel 2 in

 • list plusGeen gebruikersrecensies beschikbaar voor prestaties en duurzaamheid

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.63
Functionaliteit
8.87
Gebruiksgemak
9.26
Hey daar! Ik ben super enthousiast om je te vertellen over de B-care Stijlborstel, een geweldige 2-in-1 haarborstel die echt een gamechanger is in je haarverzorgingsroutine. Met deze elektrische stijlborstel behoren warrige kapsels en 'bad hair days' tot het verleden. Je zult versteld staan van hoe snel en gemakkelijk je een verzorgde look kunt creëren, waardoor je zelfvertrouwen een boost krijgt zonder uren voor de spiegel te staan.

Een van de coolste dingen aan de B-care Stijlborstel is de dubbelzijdige metaalkeramische plaat die je haar beschermt en pluizen minimaliseert voor een prachtige glans. En het beste is dat de plaat niet plat is, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het risico op verbranding van je hoofdhuid. Het 360⁰ roterende snoer maakt het ook super gemakkelijk om de borstel in elke gewenste positie te gebruiken.

Veiligheid is ook een prioriteit, want het apparaat schakelt zichzelf na 4 minuten automatisch uit. Met de multifunctionele display en de optie om te schakelen tussen 120⁰C en 210⁰C, is de B-care Stijlborstel echt super makkelijk te gebruiken. En het is geweldig dat je hem zowel voor je hoofdhaar als baard kunt gebruiken, dus het is echt een veelzijdige toevoeging aan je verzorgingsroutine.

Ik moet wel zeggen dat het lastig is om de prestaties en duurzaamheid van het product te beoordelen, aangezien er geen gebruikersrecensies beschikbaar zijn. Het zou echt handig zijn om meer inzicht te krijgen vanuit het perspectief van andere gebruikers. Maar over het algemeen lijkt de B-care Stijlborstel een veelbelovende optie voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige, gebruiksvriendelijke en haarvriendelijke stijlborstel. Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt! 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Navado Easystyler Pro Airstyler krultang

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Navado Easystyler Pro Airstyler krultang

 • list plusSalonwaardige look mogelijk voor zowel professionele kappers als thuisgebruik
 • list plusGebruik van het Coanda-effect voorkomt hittebeschadiging aan het haar
 • list plusVernieuwd en verlengd krulopzetstuk zorgt voor betere warmteverdeling en veelzijdigheid

Nadelen Navado Easystyler Pro Airstyler krultang

 • list plusDe prijs van de Easystyler Pro kan hoog zijn in vergelijking met goedkopere varianten

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.93
Gebruiksgemak
8.01
De Easystyler Pro - Airstyler krultang 6-in-1 Multistyler Föhn - Haarstyler - Met Coldshot - Hairwrap Föhnborstel - Haardroger - Krulborstel en Stijlborstel is mijn favoriete tool om een salonwaardige look te creëren, zowel voor professioneel gebruik als voor thuisgebruik. Of je nu kort, lang, dun, dik, krullend, golvend of steil haar hebt, met deze hairwrap krijg je keer op keer het perfecte kapsel.

Een van de geweldige kenmerken van de Easystyler Pro is het gebruik van het Coanda-effect. Dit betekent dat de lucht het haar om het opzetstuk heen zuigt, waardoor ik mijn haar niet zelf hoef te krullen en het niet in contact komt met hete platen die het kunnen beschadigen. In plaats daarvan gebruik ik warme lucht om prachtige krullen te creëren zonder mijn haar te beschadigen.

Wat ik echt geweldig vind aan de Easystyler Pro is het vernieuwde en verlengde krulopzetstuk. Hiermee heb ik meer ruimte om mijn haar te krullen en wordt de warme lucht gelijkmatig verdeeld. Bovendien kan ik met dit opzetstuk zowel linksom als rechtsom krullen, dus ik hoef niet halverwege het krullen van opzetstuk te wisselen.

De Easystyler Pro heeft ook een coldshot-functie, waarmee ik mijn krullen eerst kan laten afkoelen voordat ik ze loslaat. Hierdoor blijven mijn krullen langer in model en kunnen ze wel tot drie dagen meegaan. Daarnaast krijg ik maar liefst zes opzetstukken bij de Easystyler Pro, waaronder volume borstels, een krulopzetstuk, een gladmakende borstel en een turbo haardroger. Hiermee kan ik eindeloos variëren en het perfecte kapsel creëren.

Naast al deze geweldige functies maakt de Easystyler Pro ook gebruik van ionentechnologie, waardoor mijn haar niet statisch wordt tijdens het föhnen en juist gaat glanzen en minder pluist. De Easystyler Pro heeft een stille Hypersonic V2 motor en ik kan de temperatuur- en blaassnelheidsstanden afzonderlijk instellen.

Wat de Easystyler Pro echt onderscheidt van goedkopere varianten is de kwaliteit van de materialen, de digitale borstelloze motor, de ionentechnologie en de uitgebreide functies. Hierdoor weet ik dat ik een duurzaam en hoogwaardig product in handen heb dat professionele resultaten levert.

De Easystyler Pro is geschikt voor alle haartypes en kan zelfs op nat haar worden gebruikt, hoewel de krulopzetstukken het beste werken op handdoekdroog haar. Dit veelzijdige product biedt mij de mogelijkheid om mijn haar te föhnen, te krullen, te stylen en te steilen, zodat ik altijd een prachtig gestyled kapsel kan hebben.

Bij de Easystyler Pro krijg ik ook een luxe leren opbergcase, zodat ik het apparaat veilig en netjes kan opbergen. En als kers op de taart biedt Navado een 100% tevredenheidsgarantie, gratis verzending, 30 dagen uitproberen, gratis retourneren en 2 jaar garantie. Dit alles maakt de Easystyler Pro een top product dat zeker het geld waard is. 💁‍️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Quaran Airstyler Krultang 5 in

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Quaran Airstyler Krultang 5 in

 • list plusHet droogt, stijlt en krult het haar in één apparaat.
 • list plusDe keramische coating beschermt het haar tegen directe hitte.
 • list plusDe ionische technologie voorkomt statisch en droog haar.

Nadelen Quaran Airstyler Krultang 5 in

 • list plusHet lijkt op een goedkopere versie van een ander merk.

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.12
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.34
Deze Airstyler Krultang 5 in 1 - Föhnborstel - Hairwrap - MultiStyler - Stijltang - Haardroger met Borstel - Krulborstel - Stijlborstel - Haarborstel is mijn nieuwe beste vriend! Ik kan mijn haar drogen, stylen én krullen met één apparaat. Geen gedoe meer en geen tijdverspilling!

Wat deze Airstyler zo bijzonder maakt, is de combinatie van een borstel en een haardroger. Het werkt op basis van warme lucht, dus mijn haar wordt gestyled zonder dat het directe hitte krijgt. Ik hoef me dus geen zorgen te maken over beschadiging of dode puntjes.

Het allerbelangrijkste kenmerk van deze Airstyler is de keramische coating op de borstel. Dit beschermt mijn haar tegen directe hitte en is vooral geweldig voor mensen met fijn of beschadigd haar. Het voorkomt verdere schade en houdt mijn haar gezond.

Een ander voordeel van deze Airstyler is de ionische technologie. Het voorkomt statisch en droog haar, waardoor mijn haar zacht en glanzend blijft, zelfs na het stylen. Ik ben dol op het resultaat!

Wat betreft gebruiksgemak, is deze Airstyler super makkelijk in gebruik. Het heeft drie blaasstanden, zodat ik kan kiezen wat het beste bij mijn haartype past. Daarnaast is het gemaakt van milieu hittebestendig composiet materiaal en heeft het een oververhittingsbeveiliging, dus ik kan het veilig gebruiken.

En het beste van alles? Deze Airstyler bespaart me tijd! Ik kan de tijd die ik normaal gesproken kwijt ben aan het stylen van mijn haar halveren, waardoor ik eruitzie alsof ik net bij de kapper vandaan kom. Geweldig toch?

De Airstyler wordt geleverd met vijf verschillende opzetstukken, waardoor ik allerlei kapsels kan creëren. Het is geschikt voor elk haartype en elke haardikte. Zo veelzijdig!

Over het algemeen zijn gebruikers erg tevreden met deze Airstyler. Ze zijn enthousiast over de mooie krullen die ze ermee kunnen maken en het volume dat het aan hun haar toevoegt. Sommige gebruikers merken op dat het lijkt op een goedkopere versie van een ander merk, maar over het algemeen zijn ze tevreden met de resultaten.

Dus, als je op zoek bent naar een apparaat waarmee je je haar kunt drogen, stylen en krullen, is deze Airstyler Krultang 5 in 1 - Föhnborstel - Hairwrap - MultiStyler - Stijltang - Haardroger met Borstel - Krulborstel - Stijlborstel - Haarborstel een geweldige keuze. Het heeft een keramische coating, ionische technologie en verschillende blaasstanden voor optimaal gebruiksgemak. En hoewel sommige gebruikers vinden dat het lijkt op een goedkopere versie van een ander merk, zijn de meeste gebruikers tevreden met de resultaten. Probeer het zelf en laat je haar stralen! ✨

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

7. Salon 24 Airstyler Nieuwe versie

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Salon 24 Airstyler Nieuwe versie

 • list plusBetaalbare optie in vergelijking met andere multistylers op de markt
 • list plusHoge kwaliteit en niet schadelijk voor het haar
 • list plusKan op nat haar worden gebruikt, waardoor tijd bespaard wordt bij het drogen en stylen

Nadelen Salon 24 Airstyler Nieuwe versie

 • list plusOpzetstukken kunnen erg warm worden, wat ongemakkelijk kan zijn tijdens het stylen
 • list plusVereist enige oefening om het gewenste resultaat te bereiken

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
7.68
Gebruiksgemak
8.31
De Salon 24 Airstyler | Nieuwe versie V4 2023 editie | Multistyler | 5 IN 1 SET is echt een geweldige tool voor het stylen, borstelen en meer van je haar. Met deze krachtige multistyler bespaar je echt veel tijd en krijg je je haar perfect gestyled zonder het te beschadigen. Hij is supergemakkelijk te gebruiken en ideaal voor mensen die altijd haast hebben voor een feestje of andere gelegenheden en snel hun haar willen stylen.

Deze multistyler heeft verschillende warmtestanden, waardoor je je haar supergemakkelijk en snel in model kunt brengen. Je hoeft niet te wachten tot de krultang warm is, want de hete luchtstroom zorgt ervoor dat je direct aan de slag kunt. Dit maakt het stylen van je haar makkelijker en sneller dan ooit tevoren.

De Salon 24 Airstyler is geschikt voor zowel lang haar als kort haar. Met deze multistyler kun je gemakkelijk krullen, beach waves of mooi glad geföhnd haar creëren. Het is echt een veelzijdige tool die je thuis kunt gebruiken om allerlei verschillende kapsels te maken.

Een van de coole kenmerken van deze multistyler is de nieuwe technologie. Hij draait met een ongelooflijke snelheid van maar liefst 110.000 omwentelingen per minuut, waardoor er als het ware een draaikolk ontstaat rond de airstyler. Dit zorgt ervoor dat je haar wordt aangetrokken en eromheen draait terwijl je het föhnt. Tegelijkertijd worden waterstofbruggen in je haar verbroken, waardoor je haar een nieuwe vorm kan aannemen.

De Salon 24 Airstyler heeft echt veel voordelen. Het is een betaalbare optie in vergelijking met andere multistylers op de markt. Hij is ook van hoge kwaliteit en niet schadelijk voor je haar. En het beste is, je kunt hem zelfs op nat haar gebruiken, dus je bespaart tijd bij het drogen en stylen van je haar. Hij wordt geleverd met verschillende opzetstukken en is echt supermakkelijk te gebruiken.

Hoewel de Salon 24 Airstyler veel positieve beoordelingen heeft gekregen, zijn er ook een paar kritiekpunten. Sommige gebruikers merken op dat de opzetstukken behoorlijk heet kunnen worden, wat een beetje ongemakkelijk kan zijn tijdens het stylen. En het kan ook even wat oefening vergen om het gewenste resultaat te bereiken.

Al met al is de Salon 24 Airstyler een geweldig product voor mensen die op zoek zijn naar een alles-in-één multistyler. Hij biedt verschillende stylingopties, is makkelijk te gebruiken en beschadigt je haar niet. Hij kan dan misschien niet helemaal tippen aan de echte Dyson Airwrap, maar hij komt wel heel dichtbij en is een betaalbaarder alternatief. Met zijn krachtige prestaties en veelzijdigheid is de Salon 24 Airstyler echt een goede keuze voor iedereen die zijn haar op een professionele manier wil stylen. 💇‍️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 26 april in huis

Bekijk prijs

8. Shark FlexStyle 5-in-1 Föhn en

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Shark FlexStyle 5-in-1 Föhn en

 • list plusVeelzijdigheid en innovatieve functies voor diverse haarstijlen
 • list plusAutomatische krullen door de Coanda-Technologie
 • list plusLichtgewicht en slank design, ideaal voor thuisgebruik en op reis

Nadelen Shark FlexStyle 5-in-1 Föhn en

 • list plusMogelijke hoge prijs vanwege geavanceerde technologie en veelzijdigheid

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.25
Functionaliteit
7.25
Gebruiksgemak
8.18
De Shark FlexStyle 5-in-1 Föhn en Multistyler is een echte gamechanger op het gebied van haarstyling. Met zijn veelzijdigheid en innovatieve functies is deze föhn een absolute topper. De FlexStyle combineert een krachtige haardroger met een multifunctionele haarstyler, waardoor het dé alles-in-één oplossing is voor diverse haarstijlen. Met vijf styling opzetstukken, waaronder de AirStyler, Diffuser, Stijlborstel, Volumeborstel en Concentrator, heb je voor elk haartype de juiste tools in handen. De Coanda-Technologie zorgt zelfs automatisch voor krullen, wat een geweldige toevoeging is voor alle krullenbollen onder ons. 🌀

Een van de meest opvallende eigenschappen van de Shark FlexStyle is de mogelijkheid om met één simpele draaibeweging van een föhn naar een haarstyler te transformeren en vice versa. Dit biedt ultieme flexibiliteit en gebruiksgemak. Daarnaast zorgt de Coanda-Technologie voor automatische en langdurige krullen, wat echt uniek en handig is. Met de verschillende temperatuur- en luchtstroominstellingen en de vijf styling opzetstukken heb je volledige controle over je haarstijl, waardoor je telkens weer prachtige resultaten behaalt.

De verschillende opzetstukken bieden voor elk haartype de juiste stylingmogelijkheden. Van het definiëren van natuurlijke krullen met de Diffuser tot het creëren van volume met de Volumeborstel, de FlexStyle voldoet aan diverse behoeften. Bovendien beschermt het apparaat het haar tegen hittebeschadiging, zodat je zonder zorgen je haar kunt stylen, krullen en drogen.

Deze föhn is ontworpen voor ultiem gemak, met een lichtgewicht en slank design dat het ideaal maakt voor zowel thuisgebruik als op reis. De meegeleverde opbergdoos zorgt voor een georganiseerde opslag van de opzetstukken, zodat je altijd het juiste stylinghulpstuk bij de hand hebt. En met de Cool Shot-functie fixeer je je stijl met een koude luchtstroom, wat resulteert in glad en glanzend haar zonder pluis.

Een mogelijke beperking van de Shark FlexStyle is de prijs, gezien de geavanceerde technologie en veelzijdigheid van het apparaat. Echter, gezien de uitstekende prestaties, beschermende eigenschappen en diverse stylingmogelijkheden, kan de investering de moeite waard zijn voor wie waarde hecht aan hoogwaardige haarstyling.

Kortom, de Shark FlexStyle 5-in-1 Föhn en Multistyler overtreft verwachtingen en biedt salonwaardige resultaten in het comfort van je eigen huis. Met zijn geavanceerde functies, beschermende technologieën en veelzijdige stylingmogelijkheden is dit product een aanwinst voor iedereen die zijn haar met zorg en precisie wil stylen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. STFF co STFF & Co®

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen STFF co STFF & Co®

 • list plusVeelzijdigheid voor diverse haarstijlen, waaronder krullen, golven en stijlen.
 • list plusGebruiksgemak en efficiëntie met zes verschillende opzetstukken voor diverse stylingbehoeften.
 • list plusIngebouwde föhn, platte en ronde borstels, en twee krulopzetstukken voor all-in-one haarstylingoplossing.

Nadelen STFF co STFF & Co®

 • list plusDe temperatuurinstelling van 55 tot 140 graden Celsius kan voor sommige gebruikers beperkt lijken.

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.52
Functionaliteit
6.92
Gebruiksgemak
7.34
Met mijn STFF & Co ® Krultang 5 in 1 ben ik helemaal klaar om mijn haar elke dag op een andere manier te stylen. Met zes verschillende opzetstukken kan ik prachtige krullen, golven en stijlen creëren, terwijl ik tegelijkertijd mijn haar kan föhnen. Deze Airstyler is echt een gamechanger als het gaat om haarstyling!

Wat deze Airstyler echt onderscheidt, is de unieke spiraalbeweging van de krultang, die automatisch mijn haar omwikkelt voor perfect gekrulde lokken, zonder gedoe. En dankzij de geavanceerde technologie wordt de hitte gelijkmatig verdeeld, waardoor mijn haar beschermd blijft tegen beschadiging. Met een krachtige motor die 60.000 omwentelingen per minuut bereikt, geniet ik van een krachtige luchtstroom en moeiteloze styling de hele dag door.

De STFF & Co Airstyler biedt niet alleen krachtige prestaties, maar ook veelzijdigheid. Met een ingebouwde föhn, platte en ronde borstels en twee krulopzetstukken, is dit apparaat geschikt voor allerlei haartypes en lengtes. Het is echt een alles-in-één oplossing voor al mijn stylingbehoeften, van pluis temmen tot volume creëren.

Hoewel sommige gebruikers de temperatuurinstelling van 55 tot 140 graden Celsius misschien wat beperkt vinden, ben ik ervan overtuigd dat deze Airstyler de ultieme veelzijdigheid en gemak biedt voor mijn dagelijkse haarstyling. Het is gewoon de perfecte stylingtool voor wie op zoek is naar professionele resultaten zonder de hoofdprijs te betalen.

Kortom, mijn STFF & Co Krultang 5 in 1 - Airstyler - Multistyler - Fohnborstel - Haardroger - Hairwrap - Warmteborstel - Krulborstel - Fohn Borstel - Fohnborstels - TikTok - Automatische Krultang is een slimme keuze voor iedereen die zijn haarstyleroutine wil herdefiniëren. Met zijn unieke eigenschappen en verbeterde prestaties biedt dit apparaat moeiteloze styling en ongeëvenaarde veelzijdigheid. Ik kan echt niet meer zonder!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

10. BrinQ Goods® Multistyler Airstyler Fohnborstel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BrinQ Goods® Multistyler Airstyler Fohnborstel

 • list plusVeelzijdigheid voor verschillende haarstijlen en -lengtes
 • list plusGebruiksgemak en efficiëntie door automatische haaromwikkelingstechnologie en perfecte warmteverdeling
 • list plusVeiligheid en CE-certificering voor gemoedsrust tijdens gebruik

Nadelen BrinQ Goods® Multistyler Airstyler Fohnborstel

 • list plusOmvang van opzetstukken en gewicht kunnen een uitdaging vormen voor sommige gebruikers

Beoordeling

7.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.19
Functionaliteit
6.76
Gebruiksgemak
7.08
Met de BrinQ Goods ® Multistyler - Airstyler - Föhnborstel - Krultang 5 in 1 - 5 in 1 Multistyler - Haardroger met borstel - V1 2023 heb ik alles wat ik nodig heb voor het stylen, drogen en krullen van mijn haar. De keramische coating beschermt mijn haar tegen de hitte en de ionentechnologie zorgt voor glanzend haar zonder pluis. Met 3 temperatuurstanden en een snel opwarmtijd kan ik snel aan de slag en geniet ik van ongekende bewegingsvrijheid dankzij het 360 graden roterende snoer.

Ik ben dol op de 5 verschillende opzetstukken die bij de multistyler zitten, waardoor ik verschillende haarstijlen kan creëren. De automatische haaromwikkelingstechnologie maakt het stylen eenvoudig en efficiënt, en de CE-certificering zorgt voor extra gemoedsrust tijdens gebruik.

Het 360 graden roterende snoer voorkomt kabelbreuk en de snelle opwarmtijd maakt het ideaal voor mensen met een drukke levensstijl. Geen gedoe meer met een in de knoop geraakte kabel tijdens het stylen!

De veelzijdigheid, gebruiksgemak en veiligheidskenmerken van de BrinQ Goods Multistyler maken het een waardevolle toevoeging aan mijn haarverzorgingsroutine. Hoewel de omvang van de opzetstukken en het gewicht van het apparaat voor sommige gebruikers een uitdaging kunnen vormen, blijft het een aantrekkelijke keuze voor iedereen die op zoek is naar een alles-in-één haarstylingoplossing.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Stijlborstels. Er zijn immers 1566 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!