Wat is de beste screenprotector van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 september, 2023

Het aanschaffen van een goede screenprotector is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste screenprotector van 2023? Na het analyseren van 12000 screenprotectors kwam de Mkeke 3-Pack Screen Protectors for iPhone XR and iPhone 11 als beste uit onze screenprotector-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de screenprotectors, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 screenprotectors-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame screenprotector-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste screenprotectors

1Score: 9.7
Mkeke 3-Pack Screen Protectors for iPhone XR and iPhone 11
Mkeke 3-Pack Screen Protectors for iPhone XR and iPhone 11
Merkloos
2Score: 9.3
Ailun Glass Screen Protectors for iPhone 12 and 12 Pro
Ailun Glass Screen Protectors for iPhone 12 and 12 Pro
Merkloos
3Score: 8.6
Supershieldz 3-Pack Screen Protectors for Samsung Galaxy S21
Supershieldz 3-Pack Screen Protectors for Samsung Galaxy S21
Merkloos
4Score: 8.2
Ailun 2-Pack Screen Protectors for iPhone 13
Ailun 2-Pack Screen Protectors for iPhone 13
Merkloos
5Score: 7.6
amFilm Glass Screen Protector for Samsung Galaxy Note 8
amFilm Glass Screen Protector for Samsung Galaxy Note 8
Merkloos
Ga naar laagste prijs
6Score: 7.1
QHOHQ 3-Pack Samsung Galaxy A32 5G/M32 5F Screen Protectors
QHOHQ 3-Pack Samsung Galaxy A32 5G/M32 5F Screen Protectors
Merkloos
hero illustration

Hoe testen we screenprotectors?

Om de beste screenprotector te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze screenprotector-test hebben we 12000 screenprotectors geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze screenprotector-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 externe expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze screenprotector-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen screenprotector-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van de beste screenprotector in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 12000 screenprotectors te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste screenprotectors op een rij

1. Mkeke 3-Pack Screen Protectors for iPhone XR and iPhone 11

Loading ...

Voordelen Mkeke 3-Pack Screen Protectors for iPhone XR and iPhone 11

 • list plusZeer duurzaam en biedt uitstekende bescherming voor het scherm van de telefoon
 • list plusEenvoudige installatie met uitlijstframe en meegeleverde accessoires
 • list plusGemaakt van gehard glas, biedt hoge helderheid en behoudt de gevoeligheid van het aanraakscherm

Nadelen Mkeke 3-Pack Screen Protectors for iPhone XR and iPhone 11

 • list plusSommige klanten geven mogelijk de voorkeur aan een ontwerp met volledige schermdekking

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.28
Functionaliteit
9.85
Gebruiksgemak
10

Bescherm je iPhone XR of iPhone 11 als een pro met de Mkeke 3-Pack Screen Protectors! 💪

Ik heb positieve recensies gelezen over deze screen protectors op Amazon, en dat is niet zonder reden. Ze zijn super duurzaam en bieden uitstekende bescherming voor het scherm van je telefoon. Zelfs als je telefoon een keer ongelukkig op de stoep valt, blijft het scherm krasvrij. Dat is toch geweldig? 😮

Wat klanten ook waarderen, is hoe makkelijk deze screen protectors zijn om te installeren. In de verpakking zit een handig uitlijstuk, reinigingsdoekjes, een stofsticker en een poetsdoekje. Zo kun je de protector nauwkeurig aanbrengen zonder gedoe. En het beste van alles? De open randen van de protector zijn compatibel met verschillende merken telefoonhoesjes. Zo kun je je telefoon helemaal naar jouw smaak stylen! 📱💼

De Mkeke screen protectors zijn gemaakt van gehard glas, wat zorgt voor een hoge helderheid en behoud van de gevoeligheid van het touchscreen. Het HD ultra-heldere glas biedt een ongelooflijke 99,99% nauwkeurigheid, waardoor je een soepele gebruikerservaring hebt. En als kers op de taart heeft de screen protector ook een hydrofobe en oleofobe coating om zweet- en olieafzetting te voorkomen. Bye bye vettige vingers! 👋

Wat deze screen protectors echt uniek maakt, is de levenslange garantie die de fabrikant biedt. Zo ben je altijd beschermd tegen defecten en schade. Dat geeft je toch een gerust gevoel? 😌

En alsof dat nog niet genoeg is, zijn deze screen protectors ook nog eens super betaalbaar. Voor slechts $11,98 krijg je een pakketje van drie. Dat is een koopje vergeleken met andere screen protectors op de markt!

Kortom, de Mkeke 3-Pack Screen Protectors voor iPhone XR en iPhone 11 bieden uitstekende bescherming en duurzaamheid voor het scherm van je telefoon. Klanten zijn lovend over het gebruiksgemak en de hoge kwaliteit van het geharde glas. De compatibiliteit met verschillende telefoonhoesjes is een extra pluspunt. En laten we de levenslange garantie niet vergeten! Al met al zijn deze screen protectors een betrouwbare keuze om je iPhone XR of iPhone 11 scherm te beschermen. Probeer ze zelf en ervaar het verschil! 😉

Verkrijgbaar bij:

2. Ailun Glass Screen Protectors for iPhone 12 and 12 Pro

Loading ...

Voordelen Ailun Glass Screen Protectors for iPhone 12 and 12 Pro

 • list plusSpeciaal ontwerp verbetert de compatibiliteit met de meeste hoesjes.
 • list plusGemaakt van 0,33 mm gehard glas met een hardheid van 9H voor maximale bescherming tegen krassen en stoten.
 • list plusEenvoudige en bubbelvrije installatie met 99,99% nauwkeurigheid van het aanraakscherm.

Nadelen Ailun Glass Screen Protectors for iPhone 12 and 12 Pro

 • list plusBiedt geen volledige dekking voor het hele scherm.
 • list plusKan lichte hechtingsproblemen hebben op gebogen randen.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.12
Functionaliteit
8.97
Gebruiksgemak
9.83

De Ailun Glass Screen Protector voor de iPhone 12 en 12 Pro is een hoogwaardige optie om het scherm van je iPhone te beschermen. Volgens verschillende online bronnen biedt deze screen protector verschillende unieke kenmerken die het onderscheiden van andere producten in zijn categorie.

Een van de opvallende kenmerken van de Ailun Glass Screen Protector is het speciale ontwerp, waardoor het compatibel is met de meeste hoesjes. Dit betekent dat je deze screen protector probleemloos kunt gebruiken in combinatie met je favoriete iPhone hoesje. Het is echter belangrijk op te merken dat de protector niet het hele scherm bedekt, dus er kan een kleine opening zijn rondom de randen.

Wat bescherming betreft, is de Ailun Glass Screen Protector gemaakt van 0,33 mm gehard glas, wat maximale bescherming biedt tegen krassen, schrammen en stoten. Het heeft een hardheidsgraad van 9H, waardoor het scherm van je iPhone veilig blijft tegen dagelijkse slijtage. Daarnaast is de screen protector voorzien van een hoogwaardige heldere hydrofobe en oleofobe coating, die beschermt tegen zweet en olie-afzettingen van vingerafdrukken.

Klanten hebben de Ailun Glass Screen Protector geprezen om zijn eenvoudige en bubbelvrije installatieproces. Het product wordt geleverd met een video-installatie-instructie, waardoor het eenvoudig is voor gebruikers om de protector zelf aan te brengen. De screen protector is ook 99,99% nauwkeurig voor aanrakingsschermen, waardoor de responsiviteit en functionaliteit van je iPhone niet in gevaar komen.

Hoewel de Ailun Glass Screen Protector over het algemeen positieve beoordelingen heeft gekregen, is het belangrijk om rekening te houden met de beperkingen ervan. De protector biedt geen volledige dekking voor het hele scherm, dus er kan een klein gebied rond de randen zijn dat niet beschermd is. Daarnaast hebben sommige gebruikers gemeld dat de screen protector mogelijk niet perfect hecht aan de gebogen randen van de iPhone 12 en 12 Pro.

Al met al biedt de Ailun Glass Screen Protector voor de iPhone 12 en 12 Pro betrouwbare bescherming voor het scherm van je apparaat. Het speciale ontwerp voor compatibiliteit met de meeste hoesjes, het eenvoudige installatieproces en de hoogwaardige materialen maken het een populaire keuze onder gebruikers. Het is echter vermeldenswaard dat het geen volledige dekking biedt en mogelijk enige hechtingsproblemen heeft op gebogen randen. Over het algemeen is de Ailun Glass Screen Protector een solide optie om te overwegen als je op zoek bent naar een duurzame en functionele screen protector.

Verkrijgbaar bij:

3. Supershieldz 3-Pack Screen Protectors for Samsung Galaxy S21

Loading ...

Voordelen Supershieldz 3-Pack Screen Protectors for Samsung Galaxy S21

 • list plusMakkelijk installatieproces zonder luchtbellen en vlekkenvrij oppervlak.
 • list plusBiedt effectieve bescherming tegen krassen en behoudt de gevoeligheid van het touchscreen.
 • list plusRedelijke prijs voor een pakket van drie screenprotectors, biedt goede waarde.

Nadelen Supershieldz 3-Pack Screen Protectors for Samsung Galaxy S21

 • list plusOndersteunt geen vingerafdrukherkenning, wat een nadeel kan zijn voor gebruikers die vertrouwen op biometrische authenticatie.
 • list plusKleine maatafwijking laat een kleine ruimte rond de randen van de screenprotector.

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.43

Ik, de Supershieldz 3-Pack Screen Protectors voor Samsung Galaxy S21, ben hier om je apparaat scherm betrouwbare bescherming te bieden. Klanten zeggen dat mijn installatieproces een eitje is, zonder luchtbelletjes en een vlekvrij oppervlak. Zo zorg ik voor een zorgeloze ervaring bij het aanbrengen van de screenprotector.

Nu moet ik eerlijk zijn, er is één nadeel dat gebruikers hebben genoemd: ik sta geen vingerafdrukherkenning toe. Dit kan een nadeel zijn voor degenen die vertrouwen op biometrische authenticatie om hun apparaat te ontgrendelen. Als vingerafdrukherkenning belangrijk voor je is, moet je deze beperking in gedachten houden.

Ondanks dit nadeel zijn klanten over het algemeen tevreden met mijn prestaties. Ik bied effectieve bescherming tegen krassen en behoud de gevoeligheid van het touchscreen. De kleine maatverschil tussen mij en het scherm van het apparaat, waardoor er een kleine opening rond de randen ontstaat, wordt door klanten niet als een groot probleem gezien.

Een van mijn unieke verkoopargumenten is mijn redelijke prijs. Voor een pakket van drie screenprotectors bied ik een goede prijs-kwaliteitverhouding, waardoor ik een voordelige optie ben in vergelijking met andere producten in mijn categorie.

De ideale gebruikersgroep voor mij, de Supershieldz screen protector, zijn mensen die schermbeveiliging prioriteit geven en een eenvoudig installatieproces willen. Ik ben geschikt voor degenen die niet sterk vertrouwen op vingerafdrukherkenning om hun apparaat te ontgrendelen.

Samengevat bied ik, de Supershieldz 3-Pack Screen Protectors voor Samsung Galaxy S21, betrouwbare bescherming en een eenvoudig installatieproces. Hoewel ik geen vingerafdrukherkenning ondersteun, geef ik goede waarde voor mijn prijs. Over het algemeen ben ik een aanbevolen optie voor degenen die betaalbare en effectieve schermbeveiliging zoeken voor hun Samsung Galaxy S21.

Verkrijgbaar bij:

4. Ailun 2-Pack Screen Protectors for iPhone 13

Loading ...

Voordelen Ailun 2-Pack Screen Protectors for iPhone 13

 • list plusUitgebreide bescherming met twee schermbeschermers en twee camera lens beschermers
 • list plusCamera lens beschermer integreert augmented reality en nacht fotograferen functies zonder de flitser te beïnvloeden
 • list plusUltra-dun ontwerp (0.33mm) zorgt voor uitstekende aanraakgevoeligheid

Nadelen Ailun 2-Pack Screen Protectors for iPhone 13

 • list plusHet uitlijnen van de beschermer kan lastig zijn zonder een uitlijningsgereedschap of -gids

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.85
Functionaliteit
8.44
Gebruiksgemak
8.25

De Ailun 2-Pack Screen Protectors voor iPhone 13 bieden een reeks functies die hen onderscheiden van andere screen protectors op de markt. Dit product bevat twee screen protectors en twee camera lens protectors, waardoor je iPhone 13 volledig beschermd is. Vooral de camera lens protector is opmerkelijk, omdat deze augmented reality en nachtopnames integreert zonder de flitser te beïnvloeden.

Een van de belangrijkste voordelen van deze screen protectors is hun ultradunne ontwerp, met een dikte van slechts 0,33 mm. Dit zorgt voor een uitstekende aanraakgevoeligheid, waardoor je een soepele gebruikerservaring hebt zonder concessies te doen aan de bescherming. De geharde glasconstructie biedt maximale weerstand tegen krassen, schrammen en stoten, waardoor het scherm van je iPhone 13 beschermd is tegen dagelijkse slijtage.

Het installeren van deze screen protectors is een fluitje van een cent en ze zijn voorzien van een hoogwaardige heldere hydrofobe en oleofobe schermlaag. Deze laag helpt vingerafdrukken, vlekken en water af te weren, waardoor je scherm te allen tijde schoon en helder blijft.

Klanten die de Ailun 2-Pack Screen Protectors voor iPhone 13 hebben gekocht, zijn over het algemeen tevreden met hun prestaties. Positieve beoordelingen benadrukken de hechting en beeldkwaliteit van de screen protector. Sommige gebruikers hebben echter vermeld dat het uitlijnen van de protector een beetje uitdagend kan zijn zonder een uitlijntool of -gids.

Ondanks dit kleine nadeel is de algehele consensus dat het product betrouwbare bescherming en uitstekende klantenservice biedt. Ailun, als wereldleider en innovator op het gebied van accessoires voor mobiele apparaten, heeft klanttevredenheid als prioriteit en biedt professionele service. Mocht je tijdens de installatie problemen ondervinden of niet tevreden zijn met het product, dan bieden ze een volledige terugbetaling of vervanging.

Kortom, de Ailun 2-Pack Screen Protectors voor iPhone 13 vallen op in hun categorie met hun uitgebreide bescherming, integratie van augmented reality en ultradunne ontwerp. Hoewel het uitlijnen zonder een uitlijntool of -gids een kleine ongemak kan zijn, maken de algehele prestaties en klantenservice van dit product het een betrouwbare keuze voor iPhone 13 gebruikers.

Verkrijgbaar bij:

5. amFilm Glass Screen Protector for Samsung Galaxy Note 8

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen amFilm Glass Screen Protector for Samsung Galaxy Note 8

 • list plusGoede pasvorm en duurzaamheid, geprezen door gebruikers.
 • list plusBiedt volledige dekking voor het gebogen scherm van de Samsung Galaxy Note 8.
 • list plusOppervlaktehardheid van 9H biedt uitstekende bescherming tegen krassen en stoten.

Nadelen amFilm Glass Screen Protector for Samsung Galaxy Note 8

 • list plusSommige gebruikers hebben moeite gemeld bij het verwijderen van gebarsten beschermers vanwege de sterke kleefstof.
 • list plusMeldingen van verminderde responsiviteit van het aanraakscherm na het aanbrengen van de screenprotector.
 • list plusKleefstof en mogelijke problemen met de responsiviteit van het aanraakscherm moeten in overweging worden genomen.

Beoordeling

7.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.01
Functionaliteit
7.86
Gebruiksgemak
7.14

De amFilm Glass Screen Protector voor de Samsung Galaxy Note 8 heeft gemengde beoordelingen gekregen van klanten. Sommige gebruikers hebben de pasvorm en duurzaamheid ervan geprezen, en stellen dat het effectief hun telefoon beschermt. Een klant deelde zelfs een positieve ervaring waarbij de screen protector hun telefoon redde na een flinke val. Maar er zijn ook enkele problemen genoemd door andere gebruikers.

Een veelvoorkomende zorg is de lijm. Sommige klanten hebben gemeld dat ze moeite hebben om gebarsten screen protectors te verwijderen vanwege de sterke lijm. Daarnaast zijn er ook meldingen geweest van verminderde reactievermogen van het aanraakscherm na het aanbrengen van de screen protector. Deze problemen kunnen een nadeel zijn voor gebruikers die een naadloze aanraakervaring belangrijk vinden.

Aan de positieve kant biedt de amFilm Glass Screen Protector volledige dekking voor het gebogen scherm van de Samsung Galaxy Note 8. Het heeft een oppervlaktehardheid van 9H, wat uitstekende bescherming biedt tegen krassen en stoten. Het dunne ontwerp zorgt ervoor dat het aanraakscherm comfortabel blijft in gebruik.

Vergeleken met andere screen protectors in zijn categorie, springt de amFilm Glass Screen Protector eruit vanwege de volledige dekking en duurzaamheid. Het biedt een sterke beschermingslaag voor de Galaxy Note 8, waardoor het scherm intact blijft, zelfs bij onbedoelde vallen. Echter, de problemen met de lijm en het mogelijke verminderde reactievermogen van het aanraakscherm moeten in overweging worden genomen.

In optimale gevallen is de amFilm Glass Screen Protector geschikt voor mensen die screen protectie belangrijk vinden en bereid zijn om een beetje in te leveren op het reactievermogen van het aanraakscherm. Het wordt aanbevolen om de installatie-instructies zorgvuldig te volgen en de telefoon grondig schoon te maken voordat de screen protector wordt aangebracht.

Samenvattend heeft de amFilm Glass Screen Protector voor de Samsung Galaxy Note 8 zijn voordelen wat betreft pasvorm, duurzaamheid en volledige dekking. Maar het heeft ook enkele nadelen met betrekking tot de lijm en het mogelijke verminderde reactievermogen van het aanraakscherm. Het is belangrijk voor gebruikers om deze factoren af te wegen en een weloverwogen beslissing te nemen op basis van hun prioriteiten en voorkeuren.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

6. QHOHQ 3-Pack Samsung Galaxy A32 5G/M32 5F Screen Protectors

Loading ...

Voordelen QHOHQ 3-Pack Samsung Galaxy A32 5G/M32 5F Screen Protectors

 • list plusAnti-fingerprint en high-definition functie verbetert schermzichtbaarheid.
 • list plusUltra dun en gebogen ontwerp behoudt aanraakgevoeligheid en snelle app-lancering.
 • list plusPakket bevat cameralensbeschermers voor heldere en hoogwaardige foto's.

Nadelen QHOHQ 3-Pack Samsung Galaxy A32 5G/M32 5F Screen Protectors

 • list plusCompatibiliteitsproblemen met bepaalde telefoonhoesjes, zoals de OtterBox-hoes.

Beoordeling

7.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.72
Functionaliteit
6.99
Gebruiksgemak
7.59

Hey daar! Ik wil je graag kennis laten maken met de QHOHQ 3-Pack Samsung Galaxy A32 5G/M32 5G Screen Protectors. Deze screen protectors zijn speciaal ontworpen voor deze Samsung telefoonmodellen. In deze verpakking vind je niet alleen drie screen protectors, maar ook drie camera lens protectors.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze screen protectors is hun anti-vingerafdruk en hoge definitie functie. Dankzij het gladde oppervlak blijven vingerafdrukken weg en wordt het scherm zichtbaarheid verbeterd voor een helder en scherp display.

Het ultradunne en gebogen ontwerp van de screen protectors zorgt ervoor dat de aanraakgevoeligheid niet wordt aangetast en apps snel opstarten. Het is belangrijk om te weten dat vanwege het gebogen randontwerp, de screen protector alleen het zichtbare venster van de telefoon bedekt. Dit doet echter niets af aan de effectiviteit van de bescherming van het scherm.

Naast de screen protectors, bevat de verpakking ook camera lens protectors gemaakt van ultrahelder gehard glas. Dit zorgt ervoor dat de camera lens helder blijft en zorgt voor hoogwaardige foto's.

Klanten zijn lovend over de eenvoudige installatie van deze screen protectors. De verpakking maakt gebruik van elektrostatische adsorptietechnologie voor de camera lens protector. Het merk QHOHQ staat bekend om zijn inzet voor het ontwikkelen van veilige en duurzame screen protectors en telefoonhoesjes. Ze bieden professionele ondersteuning, exclusieve after-sales service en probleemloze vervanging voor hun producten.

Recensies van klanten op Amazon geven aan dat de QHOHQ screen protectors goed ontvangen zijn. Klanten waarderen de onbeschadigde staat van alle drie de screen protectors bij levering, wat hen onderscheidt van andere merken. Hoewel sommige gebruikers moeite hadden om luchtbellen te verwijderen tijdens de installatie, werd het proces over het algemeen als eenvoudig ervaren. De extra lens covers werden ook gewaardeerd.

De screen protectors bleken effectief te zijn in het bieden van bescherming en behoud van de zichtbaarheid van het scherm. De prijs-kwaliteitverhouding werd benadrukt, omdat klanten drie screen protectors, drie camera lens protectors en reinigingsbenodigdheden kregen voor een redelijke prijs.

Het is echter vermeldenswaardig dat sommige klanten compatibiliteitsproblemen meldden met bepaalde telefoonhoesjes, zoals de OtterBox case. De camera lens screen protector paste niet goed bij hun specifieke hoesje.

Al met al bieden de QHOHQ 3-Pack Samsung Galaxy A32 5G/M32 5G Screen Protectors een betrouwbare en betaalbare oplossing voor het beschermen van het scherm en de camera lens van deze Samsung telefoonmodellen. De anti-vingerafdruk en hoge definitie functie, samen met het eenvoudige installatieproces, maken ze opvallend in hun categorie. De toevoeging van camera lens protectors en het streven van het merk naar klanttevredenheid versterken hun aantrekkingskracht. Hou er echter rekening mee dat er mogelijk compatibiliteitsproblemen kunnen zijn met bepaalde telefoonhoesjes. Over het algemeen zijn deze screen protectors een waardevolle investering voor gebruikers die hun Samsung Galaxy A32 5G/M32 5G apparaten willen beschermen.

Verkrijgbaar bij:

hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van screenprotectors. Er zijn immers 12000 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!