Wat is de beste screenprotector van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 19 april, 2024

Het aanschaffen van een goede screenprotector is een moeilijke opdracht. Wat is de beste screenprotector van 2024? Na het testen van 476 screenprotectors kwam de Mkeke 3-Pack Screen Protectors for als beste uit onze screenprotector-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de screenprotectors, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 screenprotectors-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige screenprotector-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste screenprotectors

1Score: 9.8
Mkeke 3-Pack Screen Protectors for
Beste schermbeschermer
Mkeke 3-Pack Screen Protectors for
Mkeke
2Score: 8.6
Supershieldz 3-Pack Screen Protectors for
Supershieldz 3-Pack Screen Protectors for
Samsung
3Score: 8
Ailun 2-Pack Screen Protectors for
Ailun 2-Pack Screen Protectors for
Ailun
4Score: 7.4
Ailun Glass Screen Protectors for
Ailun Glass Screen Protectors for
Ailun
Ga naar laagste prijs
5Score: 6.7
amFilm Glass Screen Protector for
amFilm Glass Screen Protector for
amFilm
Ga naar laagste prijs
6Score: 0
amFilm Glass Screen Protector for
amFilm Glass Screen Protector for
7Score: 0
Mkeke 3-Pack Screen Protectors for
Beste schermbeschermer
Mkeke 3-Pack Screen Protectors for
8Score: 0
Ailun Glass Screen Protectors for
Ailun Glass Screen Protectors for
9Score: 0
amFilm Glass Screen Protector for
amFilm Glass Screen Protector for
Samsung
10Score: 0
Ailun 2-Pack Screen Protectors for
Ailun 2-Pack Screen Protectors for
hero illustration

Hoe testen we screenprotectors?

Om de beste screenprotector te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze screenprotector-test hebben we 476 screenprotectors vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze screenprotector-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze screenprotector-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen screenprotector-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van de beste screenprotector in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 476 screenprotectors te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste screenprotectors in een handige lijst

1. Beste schermbeschermer: Mkeke 3-Pack Screen Protectors for

Loading ...

Voordelen Mkeke 3-Pack Screen Protectors for

 • list plusUitstekende helderheid voor een kristalheldere kijkervaring
 • list plusOleofobe schermcoating stoot vingerafdrukken en olie af
 • list plusEenvoudige toepassing en compatibiliteit met de meeste telefoonhoesjes

Nadelen Mkeke 3-Pack Screen Protectors for

 • list plusGebrek aan gespecialiseerde functies zoals privacybescherming of verbeterde touchscreen-nauwkeurigheid
Met de Mkeke 3-Pack Screen Protectors voor de iPhone XR en iPhone 11 ben ik verzekerd van betrouwbare bescherming voor mijn scherm. Gemaakt van gehard glas, passen deze beschermers naadloos bij verschillende telefoonhoesjes door de open rand. Het opvallende kenmerk van dit product is de uitstekende helderheid, waardoor het de perfecte keuze is voor een kristalheldere kijkervaring. Bovendien is de oleofobe schermcoating zeer gewaardeerd om vingerafdrukken en vettige resten af te weren, waardoor het scherm schoon en glad blijft.

Volgens experts zijn de Mkeke beschermers eenvoudig aan te brengen en worden ze geleverd met een installatiebegeleidingsframe, waardoor het installatieproces moeiteloos verloopt. Deze beschermers zijn compatibel met de meeste hoesjes, waardoor ze veelzijdig zijn. Bovendien biedt de levenslange garantie gebruikers een extra laag vertrouwen in de duurzaamheid en levensduur van het product.

In een lijst van expert-beoordeelde schermbeveiligingen, behaalde het Mkeke-aanbod een respectabele derde plaats, wat zijn concurrentiepositie op de markt benadrukt. De veerkracht en gebruiksvriendelijke functies, zoals de eenvoudige toepassing en compatibiliteit met diverse hoesjes, dragen bij aan de aantrekkingskracht. Zoals benadrukt in de beoordelingen, hebben de Mkeke-beschermers eigenschappen zoals verminderd zweet en vetafzetting, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor het behoud van een onberispelijk scherm.

In vergelijking met andere top-schermbeveiligingen voor de iPhone 11, concurreert het Mkeke-aanbod gunstig, met name op het gebied van helderheid, eenvoudige toepassing en compatibiliteit met telefoonhoesjes. Hoewel sommige alternatieven unieke functies kunnen benadrukken zoals privacybescherming of nauwkeurigheid van het aanraakscherm, blinken de Mkeke-beschermers uit als een veelzijdige optie, die essentiële bescherming biedt en de visuele integriteit van de telefoon behoudt.

De Mkeke 3-Pack Screen Protectors voor iPhone XR en iPhone 11 biedt een mix van praktisch nut, duurzaamheid en visuele verbetering, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare schermbeveiliging. De uitstekende helderheid, eenvoudige toepassing en compatibiliteit met diverse hoesjes maken het tot een topkeuze op de markt, vooral voor mensen die een helder en onberispelijk scherm willen. Gebruikers die echter gespecialiseerde functies zoeken zoals privacybescherming of verbeterde nauwkeurigheid van het aanraakscherm, kunnen andere opties vinden die beter aansluiten bij hun specifieke behoeften.

Tot slot heeft de Mkeke 3-Pack Screen Protectors voor iPhone XR en iPhone 11 zijn positie als betrouwbare en praktische keuze verstevigd, met essentiële bescherming en behoud van de visuele kwaliteit van het telefoonscherm. De concurrerende functies en gebruiksvriendelijke vormgeving maken het tot een overtuigende optie voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare schermbeveiliging.

Verkrijgbaar bij:

2. Supershieldz 3-Pack Screen Protectors for

Loading ...

Voordelen Supershieldz 3-Pack Screen Protectors for

 • list plusKrasbestendigheid

Nadelen Supershieldz 3-Pack Screen Protectors for

 • list plusGebrek aan gespecialiseerde functies in vergelijking met premium beschermers
Ik ben enthousiast over de Supershieldz 3-Pack Screen Protectors voor de Samsung Galaxy S21. Deze screen protectors bieden uitzonderlijke waarde en functionaliteit. Ze zijn geprezen om hun krasbestendigheid en oleofobe eigenschappen, waardoor ze stevige bescherming bieden voor het scherm van de Galaxy S21. Volgens Forbes is het een "betaalbare verpakking [die] drie slijtvaste beschermers met krasbestendigheid en oleofobe eigenschappen bevat." Dit maakt het een overtuigende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en budgetvriendelijke bescherming voor hun apparaat.

De evolutie van eerdere modellen heeft geleid tot een pakket dat niet alleen duurzaamheid levert, maar ook zorgt voor het behoud van de helderheid van het scherm. De mogelijkheid van een drie-pack is een bewijs van de waardepropositie, waardoor gebruikers meerdere vervangingen kunnen gebruiken zonder frequent opnieuw te hoeven kopen. Dit sluit aan bij de onderscheiding als een budgetvriendelijke optie, omdat het gebruikers in staat stelt om ze te vervangen als ze bekrast raken zonder de bank te breken, zoals vermeld in de review van Forbes.

In vergelijking met andere opties op de markt, onderscheiden de Supershieldz Screen Protectors zich door hun kosteneffectieve karakter zonder concessies te doen aan essentiële functies. Terwijl andere beschermers zoals de Zagg InvisibleShield GlassFusion+ en Whitestone Dome Glass extra eigenschappen kunnen bieden zoals antimicrobiële technologie en een gedetailleerd installatieproces, blinkt het Supershieldz product uit als een betrouwbare en betaalbare oplossing voor dagelijks gebruik.

Het primaire gebruiksscenario voor de Supershieldz Screen Protectors is om effectief het scherm van de Samsung Galaxy S21 te beschermen tegen krassen en vlekken zonder de aanraakgevoeligheid of helderheid te belemmeren. De voordelen liggen in de krasbestendigheid, oleofobe eigenschappen en betaalbaarheid, waardoor het een ideale keuze is voor personen die op zoek zijn naar een praktische en economische oplossing voor schermbeveiliging.

Het is echter belangrijk op te merken dat hoewel de Supershieldz Screen Protectors solide krasbestendigheid bieden, ze mogelijk niet hetzelfde niveau van gespecialiseerde functies bieden als andere premium beschermers op de markt. Dit kan een potentiële beperking zijn voor gebruikers die geavanceerde functionaliteiten zoals antimicrobiële eigenschappen of een zorgvuldige installatieproces prioriteren.

Samengevat, de Supershieldz 3-Pack Screen Protectors voor Samsung Galaxy S21 komt naar voren als het beste budgetproduct voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare, duurzame en kosteneffectieve oplossing om hun apparaatscherm te beschermen. Met zijn krasbestendigheid, oleofobe eigenschappen en betaalbare prijs biedt het een overtuigende waardepropositie voor degenen die behoefte hebben aan een praktische oplossing voor schermbeveiliging. 📱

Verkrijgbaar bij:

3. Ailun 2-Pack Screen Protectors for

Loading ...

Voordelen Ailun 2-Pack Screen Protectors for

 • list plusRobuuste bescherming tegen krassen en schaafwonden
 • list plus2-pack aanbieding voor reserve vervanging
 • list plusDuurzame en nauwkeurige pasvorm voor ononderbroken gebruik

Nadelen Ailun 2-Pack Screen Protectors for

 • list plusIets uitdagend aanbrengproces
Ik ben enthousiast over de Ailun 2-Pack Screen Protectors voor de iPhone 13. Deze protectors van gehard glas met een hardheid van 9H bieden betrouwbare bescherming tegen krassen en dagelijkse slijtage. Ze passen perfect op de iPhone 13 en behouden de gevoeligheid van het touchscreen en de helderheid van het display. Met een 2-pack heb je altijd een reserve bij de hand voor het geval dat. De Ailun protectors zijn een bewijs van het merk's toewijding aan duurzame en betrouwbare accessoires voor smartphones. Ze bieden stevige bescherming zonder de bank te breken.

Hoewel de Spigen en Belkin alternatieven specifieke voordelen hebben, zoals het verminderen van reflectie en gereedschap-ondersteunde toepassing, blijven de Ailun 2-Pack Screen Protectors een solide keuze voor wie betrouwbare bescherming zoekt. Hun duurzaamheid en precieze pasvorm zorgen voor ongestoord gebruik en gemoedsrust. De uitdaging van het aanbrengen kan voor sommige gebruikers een beperking vormen, vooral voor hen die eenvoudige installatie prioriteren.

Kortom, de Ailun 2-Pack Screen Protectors voor de iPhone 13 bieden stevige bescherming tegen een betaalbare prijs, waardoor ze een aantrekkelijke keuze zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare bescherming voor hun toestel. Ondanks de uitdaging bij het aanbrengen, maken hun duurzaamheid en precieze pasvorm ze tot een voortreffelijke optie in het competitieve landschap van iPhone screen protectors. 📱

Verkrijgbaar bij:

4. Ailun Glass Screen Protectors for

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ailun Glass Screen Protectors for

 • list plusDuidelijke en waterbestendige eigenschappen behouden visuele integriteit en stoten vocht effectief af.
 • list plusBetaalbaar en duurzaam, waardoor het een overtuigende keuze is voor iPhone 12 en 12 Pro gebruikers.
 • list plusWordt geleverd met een uitlijntray voor eenvoudige installatie, waardoor een naadloos applicatieproces wordt gegarandeerd.

Nadelen Ailun Glass Screen Protectors for

 • list plusKan beperkingen hebben qua rand-tot-rand dekking of gespecialiseerde functies die door concurrenten worden aangeboden.
Ik ben enthousiast over de Ailun Glass Screen Protectors voor de iPhone 12 en 12 Pro! Deze protectors bieden een betaalbare optie met heldere, waterbestendige en oleofobe eigenschappen. De toevoeging van heldere en waterbestendige kenmerken maakt het echt opvallen, omdat het gebruikers voorziet van een beschermende laag die de visuele integriteit van het scherm behoudt en vocht effectief afstoot. Als ik het vergelijk met andere toonaangevende merken, dan is de Ailun Glass Screen Protectors een overtuigende keuze vanwege de betaalbaarheid en duurzaamheid.

Het pakket wordt geleverd met een uitlijntray voor eenvoudige installatie, waardoor het aanbrengen naadloos verloopt. De TechRadar verzameling van de beste iPhone screen protectors benadrukt de Ailun Glass Screen Protectors voor de iPhone 12 en 12 Pro, samen met andere modellen voor verschillende iPhone-versies. De Spigen tempered glass screen protector wordt geprezen om zijn robuustheid en meegeleverd applicatiegereedschap, terwijl de Belkin Anti-Glare Screen Protector wordt aanbevolen vanwege zijn dunne ontwerp dat gericht is op het verminderen van reflecties en enige bescherming biedt. Echter, de Ailun Glass Screen Protectors vallen op met functies zoals waterbestendigheid en betaalbaarheid, waardoor gebruikers een duidelijke en duurzame beschermende oplossing krijgen.

In vergelijking met concurrenten zoals de Zagg InvisibleShield Glass XTR2 Screen Protector en de Spigen Tempered Glass Screen Protector onderscheiden de Ailun Glass Screen Protectors voor de iPhone 12 en 12 Pro zich door de nadruk te leggen op waterbestendigheid, oleofobe eigenschappen en betaalbaarheid, waardoor ze een sterke keuze zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare en budgetvriendelijke oplossing voor schermbeveiliging.

Hoewel de Ailun Glass Screen Protectors voor de iPhone 12 en 12 Pro uitblinken in het bieden van een heldere, waterbestendige en betaalbare optie, kunnen ze beperkingen hebben wat betreft dekking van rand tot rand of gespecialiseerde functies zoals blauwlichtfiltering of antimicrobiële behandeling die worden aangeboden door concurrenten zoals de Zagg InvisibleShield Glass XTR2 Screen Protector. Echter, voor gebruikers die waterbestendigheid, oleofobe eigenschappen en betaalbaarheid prioriteren, bieden de Ailun Glass Screen Protectors een overtuigende keuze.

Samengevat, de Ailun Glass Screen Protectors voor de iPhone 12 en 12 Pro vormen een niche als een betaalbare maar toch duurzame optie met heldere, waterbestendige en oleofobe eigenschappen, waardoor ze een opvallende keuze zijn voor gebruikers die betrouwbare schermbeveiliging zoeken zonder de bank te breken. Zoals een recensie treffend beschrijft, "Ailun Glass Screen Protectors bieden een relatief betaalbare optie voor de nieuwe iPhone, met heldere, waterbestendige en oleofobe eigenschappen," waardoor ze een sterke concurrent zijn op de markt voor screen protectors.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. amFilm Glass Screen Protector for

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen amFilm Glass Screen Protector for

 • list plusUitgebreide bescherming voor gebogen scherm

Nadelen amFilm Glass Screen Protector for

 • list plusPremium prijs
Ik ben enthousiast over de amFilm Glass Screen Protector voor de Samsung Galaxy Note 8, die uitgebreide bescherming en gebruiksgemak biedt. Met volledige dekking voor het gebogen scherm en een oppervlaktehardheid van 9H, biedt het stevige bescherming voor het apparaat. Een recensie van Android Central noemt het een van de beste opties voor de Galaxy Note 8 en benadrukt de mogelijkheid om de telefoon te beschermen tegen mogelijke vallen. De evolutie van eerdere modellen is duidelijk te zien in het vermogen om volledige dekking te bieden voor het gebogen scherm, wat een belangrijke zorg is voor veel gebruikers. De amFilm Glass Screen Protector onderscheidt zich van concurrenten door zijn uitgebreide dekking en hoge oppervlaktehardheid, waardoor duurzaamheid wordt gegarandeerd zonder in te leveren op de gevoeligheid van het aanraken.

Een opmerkelijke eigenschap van de amFilm Glass Screen Protector is de compatibiliteit met de vingerafdrukscanner, wat een veelvoorkomende zorg is bij veel screenprotectors. Volgens Android Central draagt deze compatibiliteit bij aan de algehele aantrekkingskracht van het product. De naadloze integratie van de vingerafdrukscanner onderscheidt deze screenprotector van andere op de markt en verbetert de gebruikerservaring. Zoals een recensie benadrukt: "De amFilm Tempered Glass Screen Protector biedt volledige dekking voor het gebogen scherm en een oppervlaktehardheid van 9H voor bescherming."

In vergelijking met andere opties op de markt, zoals de LK Flexible TPU Screen Protector of de IQ Shield Film Screen Protector, onderscheidt de amFilm Glass Screen Protector zich door zijn gehard glas constructie, wat een hoger niveau van bescherming biedt tegen vallen en impact. Echter, de prijs kan een potentieel nadeel zijn, zoals benadrukt in de vergelijking van screenprotectors voor de Galaxy S22. De prijsstelling van de amFilm Glass Screen Protector kan het als een premium keuze positioneren, vooral in vergelijking met meer budgetvriendelijke opties zoals de LK Tempered Glass Screen Protector.

Al met al springt de amFilm Glass Screen Protector voor de Samsung Galaxy Note 8 eruit als een eersteklas keuze voor gebruikers die uitgebreide bescherming zoeken zonder in te leveren op de gevoeligheid van het aanraken. De evolutie van eerdere modellen is duidelijk te zien in de volledige dekking voor gebogen schermen en de compatibiliteit met de vingerafdrukscanner. Hoewel de prijs hoger kan zijn in vergelijking met sommige alternatieven, maken de robuuste constructie en naadloze integratie het tot een overtuigende optie voor degenen die bescherming en gebruiksgemak prioriteren. 📱

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. amFilm Glass Screen Protector for

Loading ...

Verkrijgbaar bij:

7. Beste schermbeschermer: Mkeke 3-Pack Screen Protectors for

Loading ...

Verkrijgbaar bij:

8. Ailun Glass Screen Protectors for

Loading ...

Verkrijgbaar bij:

9. amFilm Glass Screen Protector for

Loading ...

Verkrijgbaar bij:

10. Ailun 2-Pack Screen Protectors for

Loading ...

Verkrijgbaar bij:

hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van screenprotectors. Er zijn namelijk 476 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!