Bestenu

Beste powerbanks - feb. 2023

Met meer dan 942 powerbanks op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
hier vind je de beste powerbanks op een rij

De top 10 beste powerbanks

1Score: 9.9
iMoshion® Oplaadbare 10.000 mAh Powerbank zwart
iMoshion® Oplaadbare 10.000 mAh Powerbank zwart
iMoshion
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Innova Essentials Innova Powerbank Pro zwart
Innova Essentials Innova Powerbank Pro zwart
Innova Essentials
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Trust Primo Eco Powerbank 10.000 zwart
Trust Primo Eco Powerbank 10.000 zwart
Trust
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
iMoshion® Oplaadbare 27.000 mAh Powerbank zwart
iMoshion® Oplaadbare 27.000 mAh Powerbank zwart
iMoshion
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
MOJOGEAR XL 20.000 mAh EXTRA zwart
MOJOGEAR XL 20.000 mAh EXTRA zwart
MOJOGEAR
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
iMoshion® Oplaadbare 20.000 mAh Powerbank zwart
iMoshion® Oplaadbare 20.000 mAh Powerbank zwart
iMoshion
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
MOJOGEAR MINI EVO 10.000 mAh zwart
MOJOGEAR MINI EVO 10.000 mAh zwart
MOJOGEAR
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.2
Belkin BOOST↑CHARGE™- Powerbank 20.000 mAh zwart
Belkin BOOST↑CHARGE™- Powerbank 20.000 mAh zwart
Belkin
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.1
LifeGoods Powerbank 20.000 mAh 4 zwart
LifeGoods Powerbank 20.000 mAh 4 zwart
LifeGoods
Ga naar laagste prijs
10Score: 9
Innova Essentials Innova Mini Powerbank zwart
Innova Essentials Innova Mini Powerbank zwart
Innova Essentials
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Powerbank Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 30, 2021

Geupdate op: Oct 02, 2022


Met een powerbank laad je overal je telefoon, tablet of ander apparaat op zonder een stopcontact nodig te hebben. Ontzettend handig! Er zijn enorm veel verschillende powerbanks op de markt. Hoe je daaruit de beste keuze maakt lees je hier.

Hoe werkt een powerbank?

Je kan een powerbank eigenlijk zien als een draagbare, kleine accu met één of meerdere USB-poorten. De powerbank laad je op in het stopcontact. Wanneer de powerbank opgeladen is, kan je deze altijd meenemen en aan jouw apparaat koppelen. Hier heb je een USB-kabeltje van het apparaat voor nodig. Vervolgens kun je onderweg het toestel opladen!

Niet alle powerbanks worden geleverd met een stekker. Het verschilt dus per model of je die via het stopcontact of bijvoorbeeld een laptop oplaadt. Bij sommige modellen zijn beide methoden mogelijk. Aan de meegeleverde stekker of adapter kun je zien waar en hoe je de powerbank oplaadt. Dit vind je natuurlijk ook terug in de instructies die bij de powerbank horen.

Om jouw telefoon of ander apparaat op te laden met de powerbank heb je een USB-kabeltje nodig die op het toestel past. Je verbindt de powerbank en het toestel met elkaar door de kabel in beide apparaten te stoppen. De powerbank begint automatisch met opladen. Op jouw scherm zie je het batterijpercentage en houd je zo de voortgang in de gaten.

Welke soorten powerbanks zijn er?

Hoewel een powerbank een duidelijk en eenvoudig product is, bestaan er verschillende soorten. De basis powerbank werkt zoals omschreven en heeft één USB poort.

Er zijn ook powerbanks die meerdere USB-poorten hebben, waar je dus meerdere apparaten tegelijk mee kunt opladen. Het opladen van de powerbank en het aansluiten van apparaten werken hetzelfde, maar dan worden er meerdere gadgets tegelijk opgeladen.

Bij een solar powerbank werkt het opladen net even anders: deze laad je op met zonne-energie. Je hebt dus geen stopcontact nodig om de powerbank op te laden! Op de powerbank zit een zonnecel. Deze neemt energie op en bewaart dit in de powerbank. Je hebt dus geen direct zonlicht nodig om op te laden, want de powerbank 'spaart' de energie op.

Het koppelen van jouw op te laden apparaat aan de solar powerbank werkt hetzelfde als bij een gewone variant. Vooral als je veel onderweg of op reis bent kan het een uitkomst zijn om geen stopcontact nodig te hebben!

Wat kost een powerbank?

De prijzen van powerbanks variëren nogal sterk en is voornamelijk afhankelijk van het oplaadvermogen. Je kan er al vanaf een tientje eentje vinden, maar de sterkste powerbank krachtpatsers kunnen wel €100 of meer kosten. De verhouding tussen vermogen en formaat speelt ook een rol. Een powerbank die heel compact is én veel oplaadvermogen heeft zal duurder zijn dan een lichter model.

Wat de prijs betreft zijn er eigenlijk weinig verschillen tussen powerbanks op zonne-energie en powerbanks die laden op netwerkstroom. Een powerbank die goed genoeg is voor gemiddeld gebruik zal ongeveer €20-30 kosten. Dit is genoeg energie om je smartphone of tablet mee op te laden. Een powerbank in rond deze prijs zal meestal 1 of 2 USB-poorten hebben.

Wat betekent mAh op een powerbank?

Bij de productinformatie van powerbanks staat vaak een getal met daar achter "mAh". De afkorting mAh staat voor milliampère per uur en gaat over de stroomcapaciteit. Deze eenheid geeft aan hoeveel stroom de powerbank kan leveren. Aan de mAh kun je dus zien hoe krachtig de powerbank is en hoelang het apparaat op kan laden.

Je weet nu waar mAh voor staat, maar dat zegt je misschien nog weinig concreets. Het kost ongeveer 3000 mAh om de gemiddelde smartphone op te laden. Met dat getal kun je rekenen en een helder beeld krijgen van jouw mAh behoefte. Van de meeste smartphones, tablets en andere kleine apparaten kun je makkelijk terugvinden hoeveel mAh nodig is. Zo maak je de berekening van je mAh behoefte een stuk preciezer.

Wat voor extra functies kan een powerbank hebben?

Je hebt eerder gelezen wat voor soorten powerbanks er zijn, maar deze powerbanks zijn soms ook van extra technische snufjes voorzien. Er zijn bijvoorbeeld powerbanks met een snellaadfunctie. De fast charger zorgt ervoor dat jouw apparaat in een mum van tijd weer van stroom voorzien is. Dat scheelt aardig wat tijd!

Waterbestendige powerbanks zijn er ook. Je zal niet opzettelijk een elektronisch apparaat in contact brengen met water, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. De waterproof powerbanks zijn hier dus tegen bestand.

Een innovatieve functie is de mogelijkheid tot draadloos opladen! Bepaalde powerbanks kunnen je telefoon opladen zonder dat je daar een draadje voor hoeft te gebruiken. Je moet de telefoon wel op de powerbank leggen, maar een kabeltje vergeten zal je niet meer overkomen.

 

Hoeveel mAh mag een powerbank maximaal in het vliegtuig?

Het is goed om te weten dat powerbanks in het vliegtuig alleen als handbagage mee mogen. Powerbanks bevatten namelijk lithium; een brandgevaarlijke stof. Ze mogen dus wel mee in het vliegtuig, maar er zit een limiet aan het totaal aantal mAh dat je meeneemt. Zorg er ook voor dat het mAh aantal op je powerbank altijd leesbaar is: bij twijfel mag het apparaat aan boord worden geweigerd en zal je het achter moeten laten.

Je powerbank gaat dus mee in de handbagage. De hoeveelheid mAh van je powerbanks mag maximaal 27000 mAh zijn, verdeeld over maximaal 2 powerbanks. Je neemt maximaal 2 stuks mee en als je de mAh van beiden bij elkaar optelt, mag dit niet meer dan 27000 mAh zijn.

Het is de capaciteit van de powerbank die telt, niet in hoeverre die opgeladen is. Ook als je powerbank helemaal leeg is telt de volledige mAh capaciteit die het apparaat kan hebben en op het label staat aangegeven. Regels op het vliegveld worden over het algemeen streng nageleefd, en dit is daar geen uitzondering op

hero illustration

Hoe komt deze fantastische powerbank ranglijst tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de het winkelonderzoek naar de beste powerbank ook!
Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over powerbanks, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle powerbanks die die je kunt kopen in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke powerbanks het best verkopen
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van powerbanks stelt hij deze opsomming samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!
illustration
hero illustration

De beste powerbanks in een handige lijst

1 - iMoshion® Oplaadbare 10.000 mAh Powerbank zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen iMoshion® Oplaadbare 10.000 mAh Powerbank zwart

 • list plusDeze powerbank heeft een sterke capaciteit van 10.000 mAh, waardoor je meerdere apparaten tegelijk kunt opladen.
 • list plusHet is compact en gemakkelijk mee te nemen.
 • list plusEen ander pluspunt is dat het een display heeft waarop je het percentage van de oplaadstatus kunt zien.

Nadelen iMoshion® Oplaadbare 10.000 mAh Powerbank zwart

 • list plusEr is slechts één usb poort, waardoor je maar één apparaat tegelijk kunt opladen.
 • list plusHet oplaadkabeltje is wat aan de korte kant.
 • list plusHet gaat vlug achteruit in capaciteit na verloop van tijd.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.7

Nooit meer een lege telefoon of tablet met deze powerbank van iMoshion. De powerbank heeft een capaciteit van 10.000 mAh en daarmee kan de gemiddelde smartphone 4x volledig opladen. Met de snellaad opties van deze powerbank laden jouw apparaten in recordtijd op. Met deze powerbank zit je dus nooit meer met een lege telefoonbatterij. 2 apparaten tegelijk opladen Dankzij de 2 USB-poorten kan je 2 toestellen tegelijkertijd opladen. De powerbank beschikt over een LED-indicator die het batterijpercentage van de powerbank aangeeft, zodat je weet wanneer je de powerbank moet opladen. Een laadkabel om de powerbank op te laden wordt meegeleverd. Door het slanke design neem je de powerbank gemakkelijk mee in je broek- of jaszak. Snelladen met Quick Charge De USB-C poort ondersteunt Power Delivery laden en kan als in- en uitgang gebruikt worden. De universele USB-poort ondersteunt Quick Delivery laden. Liever een powerbank met een grotere accu die tot 3 toestellen tegelijkertijd oplaadt? Bekijk dan de iMoshion Powerbank 20.000 mah. Vervaardigd van stevig kunststof materiaal Beschikt over een USB-C poort die Power Delivery laden ondersteunt De USB-C poort kan als in- en uitgang gebruikt worden Heeft een universele USB-poort die Quick Charge laden ondersteunt Kan twee apparaten tegelijk opladen LED-lampjes geven de het batterijpercentage van de powerbank aan

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - Innova Essentials Innova Powerbank Pro zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Innova Essentials Innova Powerbank Pro zwart

 • list plusDeze powerbank is sterk en heeft een mooi design.
 • list plusHet is compact en laadt snel op.
 • list plusEen ander voordeel is dat het aangeeft hoe vol de powerbank nog is.

Nadelen Innova Essentials Innova Powerbank Pro zwart

 • list plusHet apparaat is zwaar en groot.
 • list plusJe moet veel punten invullen bij het gebruik.
 • list plusEen laatste nadeel is dat het glad is.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.6

Extreem veel vermogen, super snelladen en een compact design. De Innova Essentials Powerbank Pro 20.000 mAh zorgt overal voor de gewenste extra accu capaciteit. Met maar liefst 20 Watt super snelladen is de Innova Essentials Powerbank Pro 20.000 mAh powerbank één van de snelsten op de markt. Het is zelfs mogelijk om 2 telefoons tegelijk op te laden. De powerbank heeft een batterijcapaciteit van maar liefst 20.000 mAh, waardoor deze een zeer krachtige werking heeft. De powerbank heeft het vermogen om jouw smartphone tot wel 8 keer volledig op te laden, zo zit je nooit meer met een lege telefoon of tablet. Innova Essentials Powerbank Pro 20.000 mAh voordelen: 20W super snelladen via de USB-C en USB aansluitingen 2 telefoons tegelijk opladen 20.000 mAh (4 tot 8 keer volledige smarthphone accu) Slimme LED functie voor batterij indicatie USB-C ingang kan als input & output gebruikt worden Loop-Charging (telefoon en powerbank opladen) Altijd extra accu op zak Gemakkelijk om mee te nemen Mag mee in het vliegtuig Anti-stoot en schade behuizing Meeneemformaat: 2.6 cm dik, 6.8 cm breed, 14.5 cm lang 20 Watt super snelladen Met maar liefst 20 Watt super snelladen is de Innova Essentials Powerbank Pro één van de snelsten op de markt. Compact design De Innova Essentials Powerbank Pro kan je gemakkelijk meenemen. De powerbank is speciaal ontworpen om gemakkelijk mee te nemen. Altijd een extra batterij bij de hand Met de Innova Essentials Powerbank Pro heb je altijd en overal extra batterij bij de hand. Met deze powerbank kan je tot 800% extra telefoon accu genereren. Je voorkomt zo vervelende situaties waarin je met een lege batterij komt te zitten. Veiligheid De Innova Essentials Powerbank Pro 20.000 mAh is door onafhankelijke labs uitgebreid getest op onder andere veiligheid en gebruiksgemak. De Innova Essentials Powerbank Pro 20.000 mAh is dus met zekerheid veilig in gebruik. De powerbank is voorzien van de volgende certificeringen: CE-certificering ROHS FCC Productspecificaties: Merk: Innova Essentials Kleur: Zwart Afmeting: 14.5 cm * 6.8 cm * 2.6 cm Inhoud verpakking: → 1x Innova Powerbank Pro 20.000 mAh → 1x Micro USB oplaadkabel → 1x Instructieboekje 100% tevredenheidsgarantie Risicoloos bestellen: 30 dagen tevredenheidsgarantie. 30 dagen kosteloos retourneren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - Trust Primo Eco Powerbank 10.000 zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Trust Primo Eco Powerbank 10.000 zwart

 • list plusDe Trust Primo Eco Powerbank 10.000 zwart heeft een stijlvol design en is plat, waardoor hij gemakkelijk in een broekzak past.
 • list plusDe Trust Primo Eco Powerbank 10.000 zwart heeft handige indicatielampjes die aangeven hoeveel %-batterij er nog over is.
 • list plusDe Trust Primo Eco Powerbank 10.000 zwart heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Nadelen Trust Primo Eco Powerbank 10.000 zwart

 • list plusDe Trust Primo Eco Powerbank 10.000 zwart heeft geen stekkeradapter meegeleverd.
 • list plusDe Trust Primo Eco Powerbank 10.000 zwart wordt geleverd zonder beschermende etui.
 • list plusDe Trust Primo Eco Powerbank 10.000 zwart heeft een lagere wattage dan geadverteerd.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.5

Eigenschappen Ultra-dun en lichtgewicht ontwerp past in elke zak of tas Snel en slim: levert automatisch het maximale vermogen voor je apparaten* Compatibel met alle telefoons en tabletten, waaronder die van Apple en Samsung Blijf in contact: laad je telefoon tot 4x* opTot 46 uur extra accucapaciteit van je telefoon of 12 uur extra van je tablet** Laad 3 apparaten tegelijk op met 2 USB-A-poorten en 1 USB-C-poort Laad de powerbank snel op via de meegeleverde micro-USB-kabel op de USB-C-poort Slimme LED-niveau-indicator laat je weten wanneer het tijd is om te herladen *Afhankelijk van het merk/model en de staat van de accu. Uitsluitend ter indicatie **Snel opladen met maximale snelheid via USB-C (15W) of USB-A (12W). Oplaadsnelheid varieert per apparaat Afmetingen van de powerbank zijn: 138 x 72 x 15 mm. De powerbank weegt 240 gram. Onderweg snel opladen De dagen van lege telefoonaccu’s zijn voorbij. De Trust Primo Powerbank 10.000 mAh is jouw snelle en eenvoudige powerbron voor onderweg. Hij is compact, volledig compatibel via USB-A- en USB-C-poorten en kan drie apparaten tegelijkertijd opladen. Nu kun je altijd en overal verbonden blijven. Draagbaar met hoge capaciteit Klein van formaat, maar groot in functionaliteit. De Primo geeft een capaciteit van 10.000 mAh in een compact design dat je gemakkelijk in je tas meeneemt. Met deze reisgenoot kun je altijd verbonden blijven als je op pad bent. Hij laadt je telefoon tot 4 keer op en geeft je tot 46 extra telefoonuren en 12 extra uren op je tablet*. *Afhankelijk van het merk/model en de toestand van de accu. Uitsluitend ter indicatie. Drie apparaten tegelijk Met 2 USB-A-poorten en 1 USB-C-poort kun je nagenoeg elk apparaat van elk merk, zoals Apple en Samsung, opladen. Je kunt ook drie apparaten tegelijkertijd opladen; plug zowel je telefoon als je tablet en camera in. Snel laden en herladen De Trust Primo Powerbank 10.000 mAh is snel en slim: hij levert automatisch het maximum vermogen voor jouw apparaten.** Je kunt de powerbank zelf ook weer snel herladen met de inbegrepen micro-USB-kabel of via de USB-C-poort. De slimme LED-niveau-indicator op de powerbank laat je weten wanneer het tijd is om te herladen. **Snel opladen met maximale snelheid via USB-C (15W) of USB-A (12W). Oplaadsnelheid varieert per apparaat

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - iMoshion® Oplaadbare 27.000 mAh Powerbank zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen iMoshion® Oplaadbare 27.000 mAh Powerbank zwart

 • list plusDeze powerbank heeft een groot vermogen van 27.000 mAh, waardoor hij meerdere apparaten tegelijkertijd kan opladen.
 • list plusHij heeft meerdere ingangen, waardoor je gelijktijdig verschillende apparaten kunt opladen.
 • list plusHij heeft een snellader, waardoor je apparaten snel kunt opladen.

Nadelen iMoshion® Oplaadbare 27.000 mAh Powerbank zwart

 • list plusDoordat hij redelijk zwaar is, is hij niet ideaal voor mensen met een kleine tas.
 • list plusHet opladen van de powerbank zelf duurt lang dan andere producten.
 • list plusDoordat hij relatief zwaar is, is hij niet fijn voor mensen met kleine tassen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
9.4

Dankzij deze powerbank van iMoshion is een smartphone of tablet met lege batterij verleden tijd! De powerbank heeft een vermogen van maar liefst 27.000 mAh. Dit zorgt ervoor dat een gemiddelde smartphone ongeveer 11x op te laden is en een gemiddelde tablet ongeveer 3x. Supersnel opladen De powerbank ondersteunt zowel Quick Charge 3.0 als Power Delivery 3.0 technologie. Dit betekent dat jouw apparaat razendsnel is opgeladen. Een gemiddelde smartphone is in 30 minuten ongeveer 80% opgeladen. Meerdere toestellen tegelijk Dankzij de 3 uitgangen van deze powerbank, kun je tot 3 toestellen tegelijkertijd opladen. Super handig voor wanneer je bijvoorbeeld met vrienden op festival bent of met je gezin op vakantie. De powerbank beschikt over een LED-indicator die aangeeft hoeveel energie er nog in de powerbank zit. Een USB-C kabeltje om de powerbank op te laden wordt meegeleverd. Vervaardigd van stevig kunststof materiaal Kan een gemiddelde smartphone ongeveer 11x volledig opladen Laadt een gemiddelde tablet ongeveer 3x volledig op Beschikt over een USB-C poort die Power Delivery laden ondersteunt De USB-C poort kan als in- en uitgang gebruikt worden Heeft een universele USB-poort die Quick Charge laden ondersteunt Kan drie apparaten tegelijk opladen LED-lampjes geven de het batterijpercentage van de powerbank aan Wordt geleverd met een USB-C laadkabel Inclusief 1 jaar garantie

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5 - MOJOGEAR XL 20.000 mAh EXTRA zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen MOJOGEAR XL 20.000 mAh EXTRA zwart

 • list plusHet grote vermogen van 20.000 mAh maakt deze powerbank geschikt om meerdere apparaten tegelijk op te laden.
 • list plusHet is een compact formaat, waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen.
 • list plusDeze powerbank heeft een snel oplaadfunctie, waardoor je apparaten snel weer opgeladen zijn.

Nadelen MOJOGEAR XL 20.000 mAh EXTRA zwart

 • list plusHet kan een lange tijd duren voordat de powerbank zelf volledig opgeladen is.
 • list plusDeze powerbank is relatief zwaar.
 • list plusHet is relatief duur in vergelijking met andere powerbanks.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
9

Met deze krachtige 20.000 mAh powerbank laad je je smartphone of ander apparaat supersnel en makkelijk meerdere keren op. Voordelen ±6 keer je smartphone opladen Deze superkrachtige en compacte 20.000 mAh powerbank is ideaal voor op vakantie, tijdens festivals of op werktrips en past in je broekzak. Snel je smartphone opladen met Quickcharge 3.0 (o.a. Samsung, LG & Sony) en USB-Power Delivery (iPhone). De powerbank ondersteunt snelladen tot 3A (18W). 3 apparaten tegelijk opladen Met de twee USB-poorten, plus de USB-C poort, laad je gemakkelijk drie apparaten tegelijk op. Compact voor de capaciteit. Ondanks de grote capaciteit, is de powerbank niet extreem groot. Wel is de powerbank door de grotere batterij wat zwaarder. Afmetingen: 13,8 x 6, 8 x 2,7 cm. Gewicht: 408 gram. Ook geschikt voor tablets Met een vermogen van 18W laad je prima je tablet op. Beschrijving Ga je een aantal dagen weg, maar heb je geen stopcontact tot je beschikking? Geen probleem met deze MOJOGEAR MINI XL 20.000 mAh Extra Fast Powerbank! Door de grote capaciteit van 20.000mAh laad je snel je smartphone vier tot acht keer op. Voor zijn capaciteit is deze powerbank ook vrij compact. Vanwege de grote batterijcapaciteit is de powerbank wel wat zwaarder (405 gram). Heb je liever een powerbank die makkelijk in je broekzak of handtas past? Kies dan voor één van onze 10.000 mAh-powerbanks, die zijn kleiner en lichter. De diverse USB-aansluitingen zorgen ervoor dat je gemakkelijk tot drie apparaten tegelijk oplaadt, zelfs tablets. De blauwe indicatie LED-lampjes geven aan hoeveel stroom je nog hebt. Zie je een groen LED-lampje verschijnen als je je telefoon of tablet aansluit op de powerbank? Dat betekent dat de powerbank gebruikt maakt van de snellaadfunctie. Let op: we leveren een USB-C-kabel mee. Die is bedoeld om de powerbank op te laden via de USB-C-poort aan de voorkant. Met de kabel kun je ook andere apparaten met USB-C-aansluiting opladen. Meenemen in het vliegtuig Wil je deze powerbank meenemen in het vliegtuig? Dat is helemaal OKE! Deze MOJOGEAR powerbank heeft een capaciteit van 20.000 mAh (74 Wh) en is daardoor geschikt om mee te nemen in het vliegtuig. Bij de meeste vliegmaatschappijen mag je powerbanks met een capaciteit van maximaal 27.000 mAh (100 Wh) meenemen in je handbagage. MOJOGEAR MOJOGEAR is een Nederlands merk gespecialiseerd in accessoires voor smartphones. We leveren kwalitatief hoogstaande producten voor een schappelijke prijs. We werken nauw samen met onze fabriek, waar onze producten geproduceerd worden onder goede werkomstandigheden. Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. Specificaties Capaciteit 20.000 mAh Aansluitingen 2 USB-poorten (output), 1 USB-C-poort (in/out), 1 Micro-USB-poort (input) Afmetingen powerbank 13,8 x 6,8 x 2,7cm Gewicht powerbank 408 gram Aantal keer smartphone opladen 4 tot 8 keer (afhankelijk van je smartphone) Geschikt voor Smartphone, tablet, e-reader, actioncam, draadloze oortjes Oplaadsnelheid 3A Vermogen 18W Meegeleverde accessoires USB-C-kabel (20 cm), handleiding Snelladen Ja. 1 USB-poort ondersteunt QuickCharge 3.0 (voor o.a. Samsung, LG, Sony, Xiaomi, HTC en Nokia) en de USB-C-poort ondersteunt USB-Power Delivery (voor Apple) LED-indicator 4 statuslampjes Kleur Zwart Materiaal behuizing Kunststof Handleiding Engels Garantie 2 jaar Veiligheid Getest en beschermd tegen overladen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - iMoshion® Oplaadbare 20.000 mAh Powerbank zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen iMoshion® Oplaadbare 20.000 mAh Powerbank zwart

 • list plusHet duidelijke display maakt deze powerbank eenvoudig te bedienen.
 • list plusDeze powerbank is degelijk en heeft antislip voetjes waardoor hij niet zomaar kan verschuiven.
 • list plusMet een capaciteit van 20.000 mAh is deze powerbank geschikt voor het opladen van meerdere apparaten.

Nadelen iMoshion® Oplaadbare 20.000 mAh Powerbank zwart

 • list plusDe afwezigheid van een gebruikershandleiding maakt het lastiger om de powerbank te gebruiken.
 • list plusDeze powerbank heeft geen startknop waardoor het lastiger is om de powerbank te gebruiken.
 • list plusDeze powerbank is heavig waardoor het lastig is om de powerbank mee te nemen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.2

Maak jij veel gebruik van een telefoon of tablet en merk jij dat de batterij telkens snel leeg is? Dan is deze iMoshion® powerbank de perfecte oplossing! De powerbank heeft een maximale batterijcapaciteit van maar liefst 20.000 mAh, waardoor het een zeer krachtig werking heeft. De powerbank biedt de mogelijkheid om jouw smartphone tot wel 8 keer volledig op te laden, zodat jij nooit meer een lege telefoon of tabletbatterij hebt. Het beschikt over de functie tot snelladen, waardoor het jouw batterij binnen no-time volledig kan opladen. Daarnaast is uitgerust met 2 verschillende USB-poorten en 1 USB-C poort, waarmee het de mogelijkheid biedt tot het tegelijkertijd opladen van 3 verschillende toestellen. De ingebouwde LED-indicator laat vervolgens het batterijpercentage aan, zodat jij precies weet wanneer de powerbank door middel van de meegeleverde oplaadkabel moet worden opgeladen. Waarom de iMoshion® powerbank: Gemaakt van hoogwaardig kunststof materiaal en subliem afwerkingsniveau Een maximale batterijcapaciteit van 20.000 mAh Tot wel 8 keer jouw smartphone volledig opladen Beschikt over een snellaad functie Ingebouwde LED-indicator voor weergave batterijpercentage Drie (3) USB-poorten voor tegelijkertijd opladen van 3 toestellen Inclusief meegeleverde oplaadkabel Compacte vormgeving en past gemakkelijk in je broek- en jaszak Eenvoudig en snel in gebruik Tegelijkertijd opladen van 3 toestellen De geavanceerde powerbank beschikt over maar liefst 3 verschillende USB-aansluitingen, waardoor het de mogelijkheid biedt tot het tegelijkertijd opladen van meerdere apparaten. Dit is ideaal wanneer je tijdens het thuiswerken gebruik maakt van een tablet en telefoon en jij deze optimaal wilt blijven gebruiken. De ingebouwd LED-indicator laat vervolgens zien wanneer het apparaat volledig is opgeladen. Tot wel 8 keer volledig opladen De krachtige iMoshion® powerbank is uitgerust met een 20.000 mAh batterij en is speciaal ontworpen met de nieuwste technologie, waardoor je tot maar liefst 8 keer jouw telefoon of tablet volledig kan opladen. Vervolgens zorgt de snellaad functie ervoor dat jij binnen no-time weer kan genieten van een optimaal werkend toestel. De USB-C poort ondersteunt Power Delivery laden en kan als zijnde in- en uitgang worden gebruikt Compacte en slanke vormgeving De powerbank heeft een compacte en slanke vormgeving, zodat je het gemakkelijk en snel in je broek- en jaszak kan meenemen. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om het op te bergen in een tas of handbagage wanneer je op vakantie gaat. Het weegt slechts 411 gram, waardoor het zeer licht is in gewicht en niet veel ruimte in beslag neemt. 100% Klantevredenheid bij iMoshion® Wij vinden het van groot belang dat klanten tevreden zijn met de krachtige powerbank! Ben je niet tevreden of heb je vragen en/of opmerkingen over het product? Neem dan contact met ons op en dan kijken wij gezamenlijke naar een passende oplossing! Tip: Geef je liever de voorkeur aan een compactere powerbank waarmee je 2 toestellen tegelijkertijd kan opladen? Bestel dan de iMoshion powerbank met een batterijcapaciteit van 10.000 mAh! Productspecificaties Merk: iMoshion® Model: Oplaadbare powerbank Kleur: Zwart Gewicht: 411 gram Materiaal: Kunststof Aantal toestellen tegelijkertijd: 3 Snellaad functie: Ja Aantal USB-poorten: 2 USB en 1 USB-C Maximale batterijcapaciteit: 20.000 mAh Oplaadbeurten met volle batterij: 8 keer volledig opladen Garantie: 1 jaar Wil jij nooit meer een lege batterij en wil jij daar voor eens en altijd een oplossing voor? Bestel direct de iMoshion® powerbank en laad jouw telefoon of tablet tot maar liefst 8 keer volledig op!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7 - MOJOGEAR MINI EVO 10.000 mAh zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen MOJOGEAR MINI EVO 10.000 mAh zwart

 • list plusHet voordeel van de MOJOGEAR MINI EVO 10.000 mAh zwart is dat het compact en licht van gewicht is, waardoor het makkelijk mee te nemen is.
 • list plusDeze powerbank kan drie keer een iPhone opladen.
 • list plusOok is deze powerbank voorzien van snelle oplaadtijden.

Nadelen MOJOGEAR MINI EVO 10.000 mAh zwart

 • list plusDeze powerbank is relatief zwaar.
 • list plusOok heeft deze powerbank maar een USB uitgang.
 • list plusDeze powerbank kan maar een keer opladen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
7.9

Dit is de allerkleinste 10.000 mAh powerbank die je zult vinden. Met de MOJOGEAR MINI EVO laad je je telefoon of tablet supersnel op. Voordelen Extreem klein voor de capaciteit. De MOJOGEAR MINI EVO is de allerkleinste 10.000 mAh powerbank. Afmetingen: 7,9 x 5,6 x 2,5 cm. De powerbank weegt slechts 175 gram. ±3 keer je smartphone opladen Deze krachtige en compacte 10.000 mAh powerbank is ideaal voor op vakantie, tijdens festivals of op werktrips en past makkelijk in je broekzak. Snel je smartphone opladen met Quickcharge 3.0 (o.a. Samsung, LG & Sony), USB-Power Delivery (iPhone) en alle andere gangbare snellaad-standaarden. De powerbank ondersteunt snelladen tot 5A (22.5W). 2 apparaten tegelijk opladen. Met de USB-poort en de USB-C poort laad je gemakkelijk twee apparaten tegelijk op. Ook geschikt voor tablets. Met een vermogen van 22.5W laad je prima je tablet op. Beschrijving Ben je op zoek naar een snelle powerbank met veel capaciteit, die lekker klein is? De MOJOGEAR MINI EVO is onze nieuwste powerbank en past makkelijk in je broekzak. Door het gebruik van een speciale nieuwe batterijtechniek (dezelfde techniek die Tesla ook gebruikt) is de MINI EVO nóg kleiner dan onze andere modellen. Door de grote capaciteit van 10.000 mAh laad je snel je smartphone twee tot vier keer op. De powerbank ondersteunt alle gangbare snellaad-standaarden (voor o.a. Apple en Samsung) en levert tot 22.5W vermogen. Voor zijn capaciteit is deze powerbank extreem compact. Nog geen 8 centimeter lang en slechts 2,5 cm dik. De capaciteit en de USB-aansluitingen zorgen ervoor dat je gemakkelijk twee apparaten tegelijk oplaadt, zelfs tablets. De LED-lampjes geven aan hoeveel stroom je nog hebt. Meenemen in het vliegtuig Wil je deze powerbank meenemen in het vliegtuig? Dat is helemaal OKE! Deze MOJOGEAR powerbank heeft een capaciteit van 10.000 mAh (37 Wh) en is daardoor geschikt om mee te nemen in het vliegtuig. Bij de meeste vliegmaatschappijen mag je powerbanks met een capaciteit van maximaal 27.000 mAh (100 Wh) meenemen in je handbagage. MOJOGEAR MOJOGEAR is een Nederlands merk gespecialiseerd in accessoires voor smartphones. We leveren kwalitatief hoogstaande producten voor een schappelijke prijs. We werken nauw samen met onze fabriek, waar onze producten geproduceerd worden onder goede werkomstandigheden. Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. Specificaties Capaciteit 10.000 mAh Aansluitingen 1 USB-poort (output), 1 USB-C-poort (in/out) Afmetingen powerbank 7,9 x 5,6 x 2,5 cm Gewicht powerbank 175 gram Aantal keer smartphone opladen 2 tot 4 keer (afhankelijk van je smartphone) Geschikt voor Smartphone, tablet, e-reader, actioncam, draadloze oortjes Oplaadsnelheid tot 5A Vermogen 22.5W Meegeleverde accessoires USB-C-kabel (20 cm), handleiding Snelladen De USB-poort ondersteunt Samsung Adaptive Fast Charging, Huawei SuperCharge, QuickCharge 2.0/3.0 (o.a. LG, Sony, Xiaomi, HTC en Nokia) en Oppo VOOC tot 22.5W. De USB-C-poort ondersteunt USB-Power Delivery (o.a. Apple), PPS, Samsung Adaptive Fast Charging, Huawei SuperCharge en QuickCharge 2.0/3.0 (o.a. LG, Sony, Xiaomi, HTC en Nokia) tot 18W. LED-indicator 4 statuslampjes Kleur Zwart Materiaal behuizing Kunststof Handleiding Engels Garantie 2 jaar Veiligheid Getest en beschermd tegen overladen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - Belkin BOOST↑CHARGE™- Powerbank 20.000 mAh zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Belkin BOOST↑CHARGE™- Powerbank 20.000 mAh zwart

 • list plusEen voordeel van de Belkin BOOST↑CHARGE™- Powerbank 20.000 mAh zwart is dat deze een hoge capaciteit van 20.000 mAh heeft, waardoor je meerdere apparaten tegelijk kan opladen.
 • list plusDeze powerbank heeft een maximaal vermogen van 45W, waardoor het efficiënter kan opladen dan andere powerbanks.
 • list plusDaarnaast heeft de Belkin BOOST↑CHARGE™- Powerbank 20.000 mAh zwart een klein formaat, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is en weinig ruimte inneemt.

Nadelen Belkin BOOST↑CHARGE™- Powerbank 20.000 mAh zwart

 • list plusDe powerbank is redelijk zwaar, waardoor hij niet zo gemakkelijk mee te nemen is.
 • list plusDe USB-C poort levert geen stroom, waardoor je geen apparaten kan opladen met deze poort.
 • list plusDe powerbank heeft geen LED-indicatoren, waardoor je niet precies kan zien hoeveel stroom er nog in zit.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.7

Tegenwoordig wil je natuurlijk altijd en overal bereikbaar zijn. Even iets posten op Instagram of videobellen met die vriend in het buitenland, het is tegenwoordig zo gepiept. Wat minder fijn is, is als je telefoon bijna leeg is en je je oplader thuis bent vergeten, herkenbaar toch? Met de Belkin Boost Charge Powerbank is dit probleem gelukkig verleden tijd. Drie apparaten tegelijk opladen Dankzij twee USB-A-Poorten en een USB-C®-Poort weet je zeker dat je verschillende apparaten altijd opgeladen zijn, waar je ook bent. Hiermee verleng je de gebruikstijd van bijvoorbeeld je iPhone 13 tot wel 78 uur*. Hierdoor kun je onafgebroken je favoriete serie blijven streamen of je navigatie gebruiken totdat je je bestemming hebt bereikt. Intelligent schakelsysteem Het apparaat herkent direct wat voor apparaat je hebt aangesloten, waardoor je zo efficiënt en snel mogelijk je apparaten hebt opgeladen. Dankzij de meegeleverde USB-A/USB-C-kabel kun je ook nog eens sneller opladen dan een standaard 5W-lader. Wel zo fijn als je zo snel mogelijk je telefoon nodig hebt. Compatibel met verschillende merken De powerbank is geschikt voor apparaten van Apple, Samsung, Google en Huawei. Geen gedoe meer met verschillende kabels, steek simpelweg de meegeleverde USB-A/USB-C-kabel in en wacht totdat je apparaat is opgeladen. Een kind kan de was doen! Slimme lampjes De powerbank bevat verschillende statuslampjes waarmee je wordt gewaarschuwd als het apparaat opgeladen moet worden. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je halverwege je reis opeens een lege powerbank hebt. Alle voordelen op een rijtje: Altijd en overal een opgeladen telefoon of laptop Drie apparaten tegelijk opladen dankzij USB-A- en USB-C-Poorten Capaciteit van 20.000 mAh voor wel 78 uur* meer batterijduur USB-A/USB-C-kabel meegeleverd Compatibel met verschillende merken Leverbaar in stijlvol zwart, blauw en roze Twee jaar productgarantie Aangesloten-apparatuurgarantie tot € 2.000 Belkin maakt het verschil Al meer dan 35 jaar baanbrekende technologie en vernieuwingen Uitgebreide testprocedures garanderen kwaliteit en duurzaamheid Onze producten zijn voorzien van slimme schakelingen om aangesloten apparaten optimaal op te kunnen laden USB-IF-certificering voor compatibiliteit en kwaliteit waarop je kan rekenen Deze powerbank is perfect voor iedereen die veel onderweg is en toch graag online wil blijven. Met de powerbank van Belkin heb je in iedere omgeving in een mum van tijd toegang tot een volle batterij. Doe jezelf een plezier en bestel onze powerbank vandaag nog!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - LifeGoods Powerbank 20.000 mAh 4 zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen LifeGoods Powerbank 20.000 mAh 4 zwart

 • list plusDe omhulzing van deze powerbank is sterk en duurzaam.
 • list plusU kunt met deze powerbank meerdere apparaten tegelijk opladen dankzij de twee USB-poorten.
 • list plusMet een capaciteit van 20.000 mAh biedt deze powerbank een ruime stroomvoorziening.

Nadelen LifeGoods Powerbank 20.000 mAh 4 zwart

 • list plusEr wordt geen oplader of USB-C-kabel meegeleverd.
 • list plusHet heeft geen beschermhoesje.
 • list plusHet duurt langer dan verwacht om de powerbank op te laden.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.5

De 20.000 mAh LifeGoods Powerbank laadt een iPhone 14 Pro Max ruim vier keer op. Deze krachtpatser met lithium-ion batterij is klein genoeg voor in je broekzak en weegt slechts 384 gram. Je kunt de powerbank opladen via USB-C of Micro-USB. De 2 output USB-poorten (5V - 2.4A USB) kunnen 2 apparaten tegelijk opladen. Met ingebouwde batterij bescherming en een accustatus indicator is deze powerbank ideaal voor dagjes uit of weekendjes weg! Jouw voordelen 20.000 mAh Laadt een smartphone gemiddeld 5 tot 8 keer op USB-C en Micro-USB input poorten 2x USB output poorten (5V-2.4A) 2 apparaten tegelijk opladen Compact broekzak formaat Accu status indicator Één van de kleinste 20.000 mAh powerbanks De grote capaciteit van de 20.000 mAh LifeGoods Powerbank zorgt dat je smartphones en tablets meerdere keren kunt opladen. De powerbank laadt een Samsung S21 vijf keer op, een iPhone X maar liefst zes keer en zelfs een iPad mini kun je drie keer opladen! Ondanks de grote capaciteit weegt de compacte powerbank slechts 384 gram en past deze makkelijk in je broekzak. Let op: De USB-C en Micro-USB poorten zijn enkel voor het opladen van de powerbank, deze kunnen niet voor het opladen van apparaten gebruikt worden. De twee standaard USB 5V 2.4A kunnen dit wel. Oververhitting en batterij bescherming De powerbank bevat een lithium-ion batterij die ervoor zorgt dat je telefoon niet overladen wordt. Zodra je telefoon vol is, stopt de stroomtoevoer. Hierdoor wordt de levensduur van je batterij niet negatief beïnvloed. Tevens is de powerbank beveiligd tegen kortsluiting en oververhitting zodat je altijd veilig en betrouwbaar een draagbare batterij bij de hand hebt. Meerdere apparaten tegelijkertijd opladen Meerdere apparaten allemaal tegelijkertijd leeg? Geen zorgen! Een vriend of vriendin die ook in nood is? Geen Probleem! Met deze powerbank kun je twee apparaten tegelijkertijd opladen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - Innova Essentials Innova Mini Powerbank zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Innova Essentials Innova Mini Powerbank zwart

 • list plusHet voordeel van deze powerbank is dat deze een lange batterij inhoud heeft, waardoor je verschillende devices tegelijk kunt opladen.
 • list plusDe prijs-kwaliteitsverhouding is goed.
 • list plusHet laatste voordeel is dat deze powerbank rap oplaadt.

Nadelen Innova Essentials Innova Mini Powerbank zwart

 • list plusEr zijn geen duidelijke nadelen aan deze powerbank.
 • list plusHet formaat is klein, wat betekent dat het gemakkelijk mee te nemen is.
 • list plusHet laatste nadeel is dat de ledlampjes duidelijk aangeven hoeveel energie er nog over is.

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.3

Ultradun, compact en zeer krachtig. De ideale powerbank om mee te nemen! De Innova Essentials Mini Powerbank 10.000mAh zorgt overal voor de gewenste extra accu capaciteit. Met maar liefst 20 Watt super snelladen is de Innova Essentials Mini Powerbank 10.000mAh één van de snelsten op de markt. Het is zelfs mogelijk om 2 telefoons tegelijk op te laden. De powerbank heeft een batterijcapaciteit van 10.000 mAh, waardoor deze een zeer krachtige werking heeft. De powerbank heeft het vermogen om jouw smartphone tot wel 4 keer volledig op te laden, zo zit je nooit meer met een lege telefoon of tablet. Innova Essentials Mini Powerbank 10.000mAh voordelen: 20W super snelladen via de USB-C en USB aansluitingen 2 telefoons tegelijk opladen 10.000 mAh (2 tot 4 keer volledige smarthphone accu) Slimme LED functie voor batterij indicatie USB-C ingang kan als input & output gebruikt worden Loop-Charging (telefoon en powerbank opladen) Altijd extra accu op zak Gemakkelijk om mee te nemen Mag mee in het vliegtuig Anti-stoot en schade behuizing Meeneemformaat: 1.63 cm dik, 6.9 cm breed, 13.5 cm lang 20 Watt super snelladen Met maar liefst 20 Watt super snelladen is de Innova Essentials Mini Powerbank 10.000 mAh één van de snelsten op de markt. Compact design De Innova Essentials Mini Powerbank kan je gemakkelijk meenemen. Door het ultradunne en compacte design is het ontwerp ideaal om mee te nemen! Altijd een extra batterij bij de hand Met de Innova Essentials Mini Powerbank heb je altijd en overal extra batterij bij de hand. Met deze powerbank kan je tot 250% extra telefoon accu genereren. Je voorkomt zo vervelende situaties waarin je met een lege batterij komt te zitten. Veiligheid De Innova Essentials Mini Powerbank 10.000mAh is door onafhankelijke labs uitgebreid getest op onder andere veiligheid en gebruiksgemak. De Innova Essentials Mini Powerbank is dus met zekerheid veilig in gebruik. De powerbank is voorzien van de volgende certificeringen: CE-certificering ROHS FCC Productspecificaties: Merk: Innova Essentials Kleur: Zwart/Carbon Afmeting: 13.5 cm * 6.9 cm * 1.63 cm Inhoud verpakking: → 1x Innova Essentials Mini Powerbank 10.000mAh → 1x Micro USB oplaadkabel → 1x Instructieboekje Wij verzenden iedere bestelling met gratis Track and trace. Mocht u vragen hebben kunt u gerust contact met ons opnemen via onze winkelpagina.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van powerbanks. Er zijn namelijk 942 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste