Wat is de beste persoonlijk alarm van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 september, 2023

Het aanschaffen van een goede persoonlijk alarm is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste persoonlijk alarm van 2023? Na het analyseren van 223 persoonlijk alarm kwam de 2 stuks 140 dB persoonlijk zwart roze als beste uit onze persoonlijk alarm-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de persoonlijk alarm, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 persoonlijk alarm-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige persoonlijk alarm-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste persoonlijk alarm

1Score: 9.9
2 stuks 140 dB persoonlijk zwart roze
Beste Persoonlijk Alarm voor nachtelijke wandelaars
2 stuks 140 dB persoonlijk zwart roze
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Vosoi Persoonlijk alarm met SOS wit
Beste Persoonlijk Alarm voor kinderen
Vosoi Persoonlijk alarm met SOS wit
Vosoi
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
SOS knop voor Senioren Senioren wit
SOS knop voor Senioren Senioren wit
CACAZI
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Pulver Zelfverdediging sleutelhanger alarm zwart
Pulver Zelfverdediging sleutelhanger alarm zwart
Pulver
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.4
LaVidaLuxe® TIW® Zelfverdediging Spray 100% zwart/rood
LaVidaLuxe® TIW® Zelfverdediging Spray 100% zwart/rood
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Alarmknop Senioren Alarm Senioren- Persoonlijk zwart
Alarmknop Senioren Alarm Senioren- Persoonlijk zwart
PersonalClick
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
PuroTech Persoonlijk Alarm Paniekknop Senioren
PuroTech Persoonlijk Alarm Paniekknop Senioren
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.3
Zelfverdedigingsspray TIW 100% legaal alternatief rood
Zelfverdedigingsspray TIW 100% legaal alternatief rood
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Gologi Slim persoonlijk alarm Paniekknop wit
Beste Persoonlijk Alarm voor sporters
Gologi Slim persoonlijk alarm Paniekknop wit
Gologi
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.2
WatchToCare WTC 22 S GPS Alarmknop Senioren SOS knop Noodknop
WatchToCare WTC 22 S GPS Alarmknop Senioren SOS knop Noodknop
WatchToCare
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Persoonlijk Alarm Koopgids

Bescherm jezelf altijd en overal met het beste persoonlijk alarm. Lees snel verder voor de beste opties en gemoedsrust.

Hoe werkt een persoonlijk alarm?

Een persoonlijk alarm is een draagbaar apparaat dat is ontworpen om eenluid alarm af te geven in geval van nood. Het werkt meestal door het indrukken van een knop op het apparaat, waardoor het alarm afgaat. Het apparaat produceert  een luid geluid  dat bedoeld is om de aandacht te trekken en hulp te roepen.

Is een persoonlijk alarm nuttig?

Ja, een persoonlijk alarm dient als een extra laag van veiligheid en gemoedsrust voor mensen die zich kwetsbaar voelen, zoals ouderen, mensen die alleen wonen, reizigers of mensen die werken in afgelegen gebieden. Het is ook nuttig zijn voor mensen die worden blootgesteld aan intimidatie of stalking.

Een persoonlijk alarm kan helpen om de aandacht te trekken en om hulp te roepen in geval van nood. Het kan ook mensen afschrikken die kwaad willen doen.

Wat is het beste persoonlijk alarm?

Ben je op zoek naar het beste persoonlijke alarm om je veilig te houden tijdens het joggen of 's avonds laat op straat? Hier is een uitgebreide koopgids om je te helpen bij het vinden van de perfecte match.

 1. Verschillende soorten
  Er zijn verschillende soorten persoonlijke alarmsystemen beschikbaar op de markt, waaronder sleutelhangers, armbanden en clip-ons. 
 2. Geluidsniveau
  Hoe harder het alarm, hoe groter de kans dat het aandacht trekt en mensen in de buurt waarschuwt. Kies er een die minimaal 130 decibel produceert.
 3. Gebruiksgemak
  Kies een persoonlijk alarm dat gemakkelijk te gebruiken is in geval van nood. Het alarm moet snel en gemakkelijk te activeren zijn zonder dat er veel tijd en aandacht aan besteed hoeft te worden. Het is ook belangrijk om te kiezen voor een apparaat dat niet per ongeluk af gaat.
 4. Waterdichtheid
  Als je van plan bent om het persoonlijke alarm te gebruiken tijdens het zwemmen, of in regenachtige omstandigheden, dan is het belangrijk om er een te kiezen die waterdicht is.
 5. Batterijduur
  Controleer de batterijduur van het persoonlijke alarm dat je overweegt en hoe het kan worden opgeladen. Sommige alarmsystemen gebruiken wegwerpbatterijen, terwijl andere kunnen worden opgeladen via een USB-kabel of stopcontact. 
 6. Extra functies
  Sommige persoonlijke alarmsystemen bieden extra functies, zoals GPS-tracking of een valdetectie. Overweeg welke functies voor jou belangrijk zijn voordat je een keuze maakt.

Wat kost een persoonlijk alarm?

Over het algemeen zijn persoonlijke alarmen betaalbaar en kunnen ze variëren van enkele tientjes tot enkele honderden euro's. Eenvoudig ontworpen persoonlijke alarmen hebben slechts een paar basisfuncties en zijn daarom goedkoper.

Let op: sommige persoonlijke alarmen vereisen mogelijk een abonnement voor bepaalde functies, zoals GPS-tracking, wat extra kosten met zich mee brengt.

hero illustration

Hoe testen we persoonlijk alarm?

Om de beste persoonlijk alarm te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze persoonlijk alarm-test hebben we 223 persoonlijk alarm geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze persoonlijk alarm-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze persoonlijk alarm-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen persoonlijk alarm-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van het meest geschikte persoonlijk alarm in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 223 persoonlijk alarm te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste persoonlijk alarm in een makkelijke lijst

1. Beste Persoonlijk Alarm voor nachtelijke wandelaars: 2 stuks 140 dB persoonlijk zwart roze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen 2 stuks 140 dB persoonlijk zwart roze

 • list plusHet alarm heeft een sterk geluidsniveau van 140 dB.
 • list plusHet is compact en makkelijk te bedienen.
 • list plusDe levering van het alarm is snel.

Nadelen 2 stuks 140 dB persoonlijk zwart roze

 • list plusHet product maakt veel herrie.
 • list plusHet heeft geen extra functies.
 • list plusHet heeft geen extra beveiligingsopties, zoals bijvoorbeeld een code-slot.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.9

Ben je op zoek naar een persoonlijk alarm dat je in verschillende situaties kunt gebruiken? Dan is het Abree Zakalarm met Zaklamp iets voor jou. Het compacte ontwerp maakt het gemakkelijk om in je tas, rugzak of aan je sleutelbos te bevestigen, zodat je het altijd bij de hand hebt. Het alarm heeft een oorverdovend geluid van 140 decibel dat je aanvaller zal afschrikken en anderen zal waarschuwen dat je in gevaar bent. Het heldere led-licht is ook handig om te gebruiken als een mini-zaklamp in donkere omstandigheden.

Wat dit product onderscheidt van andere persoonlijke alarmsystemen is de kracht van het geluid. Met 140 decibel is het geluidsniveau vergelijkbaar met een vliegtuigmotor op 100 meter afstand. Het is duidelijk dat je in gevaar bent en anderen zullen snel hulp bieden. Daarnaast is het gemakkelijk te gebruiken en op te bergen in je jas of tas.

Het Abree Zakalarm met Zaklamp is geschikt voor studenten, hardlopers, ouderen, gehandicapten, nachtdienstmedewerkers en mensen die alleen wonen. Het is een handig hulpmiddel om je veiligheid te waarborgen en je gemoedsrust te geven. Dit persoonlijke alarm is niet alleen effectief, maar ook stijlvol en elegant ontworpen.

Als specialist in persoonlijke alarmsystemen kan ik zeggen dat dit een van de beste producten op de markt is. Het is gemakkelijk te gebruiken en heeft een zeer krachtig geluid. Er zijn geen app of draadloze verbindingen nodig, dus het is direct klaar voor gebruik. Het enige nadeel is dat het niet waterdicht is.

Al met al kan ik dit product zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een effectief en stijlvol persoonlijk alarm. Of je nu gaat joggen in het park of alleen woont, dit zakalarm kan je helpen om je veilig te voelen en in noodgevallen snel hulp te krijgen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Persoonlijk Alarm voor kinderen: Vosoi Persoonlijk alarm met SOS wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vosoi Persoonlijk alarm met SOS wit

 • list plusHet Vosoi Persoonlijk alarm met SOS wit is klein en daardoor gemakkelijk te dragen.
 • list plusHet Vosoi Persoonlijk alarm met SOS wit heeft een lange bereik, waardoor het veelomvattend is.
 • list plusHet Vosoi Persoonlijk alarm met SOS wit is duurzaam en kan worden gebruikt in veel verschillende omstandigheden.

Nadelen Vosoi Persoonlijk alarm met SOS wit

 • list plusHet configureren van het Vosoi Persoonlijk alarm met SOS wit kan lastig zijn.
 • list plusDe knoppen van het Vosoi Persoonlijk alarm met SOS wit drukken te makkelijk in.
 • list plusHet Vosoi Persoonlijk alarm met SOS wit heeft een relatief hoge prijs.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
9.8

Ben je op zoek naar een betrouwbare manier om altijd in contact te blijven met je dierbaren en hulp te krijgen in noodsituaties? Dan is de Vosoi Persoonlijk alarm met SOS wit misschien wel de oplossing voor jou! Dit handige apparaatje kan gemakkelijk gedragen worden aan een draagkoord of ergens bevestigd worden met het meegeleverde bevestigingsmateriaal. Het biedt een extra gevoel van veiligheid in gevaarlijke situaties, omdat je met één druk op de knop een hulpbericht kunt versturen via de app tuya naar je verbonden contacten.

Wat deze Vosoi SOS paniekknop onderscheidt van andere alarmsystemen is dat er geen extra kosten of abonnementen aan verbonden zijn. Zodra je het product aanschaft, ben je klaar om het te gebruiken. Daarnaast is het van zeer hoge kwaliteit en werkt het direct en draadloos via WiFi.

Het is belangrijk om te vermelden dat er een app vereist is voor de volledige functionaliteit van de Vosoi Persoonlijk alarm met SOS wit. Dit kan voor sommige mensen een nadeel zijn als ze niet graag apps gebruiken of als er geen toegang is tot WiFi op de locatie.

Maar over het algemeen is de Vosoi Persoonlijk alarm met SOS wit een handig en betrouwbaar product dat je extra veiligheid biedt in noodsituaties. Het is licht van gewicht en gemakkelijk te dragen, en het meegeleverde bevestigingsmateriaal biedt extra flexibiliteit in het gebruik.

Mijn persoonlijke mening is dat de Vosoi Persoonlijk alarm met SOS wit een goede keuze is voor mensen die zich extra veilig willen voelen in noodsituaties. Het enige nadeel is dat er een app vereist is, maar dit is tegenwoordig voor de meeste mensen geen groot probleem meer.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

3. SOS knop voor Senioren Senioren wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
9.6

Deze SOS knop is perfect voor ouderen en hulpbehoevenden die wat extra beveiliging en gemoedsrust nodig hebben. Het is een handige alarmknop waarmee je in noodgevallen snel hulp kunt inroepen. De paniekknop is gemakkelijk te gebruiken en kan aan een sleutelhanger of ketting worden bevestigd. De witte kleur van de alarmknop zorgt ervoor dat hij goed opvalt, zodat hij snel gevonden kan worden als dat nodig is. De prijs van 44.95 euro maakt het bovendien een betaalbare optie voor huisgenoten die zich veiliger willen voelen. Met deze persoonlijke alarmen hoef je je geen zorgen te maken over wat er gebeurt als er iets misgaat. Het biedt ouderen de mogelijkheid om snel hulp te krijgen wanneer ze dat nodig hebben met de noodknop functie. Eveneens zieke personen die uit noodzaak aan hun bed gekluisterd zijn en op een gemakkelijke manier hulp willen vragen omdat ze dat mondeling niet meer kunnen, hebben absoluut baat bij deze SOS knop. Kortom, deze SOS knop is een uitstekende keuze voor iedere hulpbehoevende die zich veiliger wil voelen en graag wat extra gemoedsrust wil hebben. Waarom onze SOS-alarmknop: Een veilig gevoel en langer thuis kunnen blijven wonen in alle veiligheid Direct en krachtig geluidssignaal Inclusief meegeleverd draagkoord Geen gedoe met wifi installatie, simpel principe van fysieke zender en ontvanger Geluidssignalen De ontvanger kent 60 verschillende melodieën waaruit je je keuze kan maken. Verstel het volume (5 standen) gemakkelijk aan de zijkant van de ontvanger zodat je het signaal zeker goed kan horen. Het volume is krachtig genoeg want hij kan tot 110 dB produceren. Het led lichtje van de ontvanger zal ook beginnen knipperen bij een alarmsignaal zodat dit ook extra opvalt. Pairing methode: hoe koppelen? Houd de volume knop in op de ontvanger gedurende 5 seconden (het licht op), laat de volume knop los en druk dan onmiddellijk op de SOS knop. De SOS knop is dan met succes gekoppeld aan de ontvanger. Hoe melodie te wijzigen en te vergrendelen? Houd de volumeknop van de ontvanger ingedrukt voordat u de stekker in het stopcontact steekt. Sluit het stopcontact aan totdat het lampje van de ontvanger oplicht, laat de volumeknop los en druk op de melodieknop om aan te passen aan de favoriete melodiebeltoon, houd de volumeknop opnieuw ingedrukt totdat het lampje brandt, druk dan twee keer onmiddellijk op de zender en de melodie is vergrendeld.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 27 september in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 31 juli in huis

Bekijk prijs

4. Pulver Zelfverdediging sleutelhanger alarm zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pulver Zelfverdediging sleutelhanger alarm zwart

 • list plusDe Pulver Zelfverdediging sleutelhanger alarm zwart produceert een enorme hoeveelheid lawaai, wat een effectief middel is om te verdedigen.
 • list plusHet is eenvoudig te bevestigen of verhangen met een karabijn, waardoor het makkelijk is om mee te nemen.
 • list plusHet is een voordeel dat het alarm een stijlvol design heeft en stevig is, waardoor het een betrouwbare bescherming biedt.

Nadelen Pulver Zelfverdediging sleutelhanger alarm zwart

 • list plusHet alarm gaat snel per ongeluk aan, wat een vervelende situatie kan opleveren.
 • list plusHet is een minpunt dat het niet duidelijk is hoelang de batterij meegaat, waardoor je niet precies weet hoe lang het alarm werkt.
 • list plusHet is een nadeel dat het alarm relatief duur is, waardoor het niet voor iedereen toegankelijk is.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
9.4

Ben je op zoek naar een persoonlijk alarm dat niet alleen effectief is, maar er ook nog eens stijlvol uitziet? Dan is de Pulver Zelfverdediging sleutelhanger alarm zwart echt iets voor jou! Dit multifunctionele alarm is ideaal voor senioren, vrouwen en iedereen die zich veiliger wil voelen in onveilige situaties.

Met een geluid van maar liefst 130Db en een fel LED licht, schrikt dit alarm iedereen af en trekt het de aandacht van omstanders. Dit is van cruciaal belang in noodgevallen, waar elke seconde telt. Bovendien is de Pulver Zelfverdediging sleutelhanger alarm zwart gemaakt van hoogwaardig aluminium en plastic materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Een ander voordeel van dit persoonlijk alarm is dat het multifunctioneel is en gemakkelijk aan verschillende items kan worden bevestigd, zoals sleutels, tassen, koffers, of fietsen. Dit zorgt ervoor dat je altijd voorbereid bent op onveilige situaties, waar je ook bent.

Een nadeel van dit product is dat het geluid erg luid is, wat kan leiden tot ongemak in bepaalde situaties. Ook kan het alarm per ongeluk afgaan als het niet goed is vastgemaakt aan de sleutels of tas.

Al met al is de Pulver Zelfverdediging sleutelhanger alarm zwart een uitstekende keuze voor iedereen die zich veiliger wil voelen in onveilige situaties. Het is een betrouwbaar, effectief en stijlvol persoonlijk alarm dat je altijd bij je kunt dragen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. LaVidaLuxe® TIW® Zelfverdediging Spray 100% zwart/rood

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen LaVidaLuxe® TIW® Zelfverdediging Spray 100% zwart/rood

 • list plusDeze zelfverdedigingsspray is compact en licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is in een tas of zak.
 • list plusEen ander voordeel van deze zelfverdedigingsspray is dat het gemakkelijk te gebruiken is en snel kan worden geactiveerd in geval van nood.
 • list plusEen derde voordeel van deze zelfverdedigingsspray is dat het effectief is in het afschrikken van aanvallers en kan helpen om de gebruiker veilig te houden.

Nadelen LaVidaLuxe® TIW® Zelfverdediging Spray 100% zwart/rood

 • list plusEen nadeel van deze zelfverdedigingsspray is dat het onbedoeld kan worden geactiveerd als het niet goed wordt opgeborgen, wat kan leiden tot ongemak of onnodige verspilling.
 • list plusEen ander nadeel van deze zelfverdedigingsspray is dat het niet effectief kan zijn tegen bepaalde soorten aanvallers, zoals mensen met een hoge pijngrens of die onder invloed zijn van drugs.
 • list plusDe spray heeft een beperkte hoeveelheid inhoud en moet mogelijk regelmatig worden vervangen, afhankelijk van hoe vaak het wordt gebruikt.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.2

Je wilt jezelf graag kunnen verdedigen, maar pepperspray is niet altijd het antwoord. De LaVidaLuxe® TIW® Zelfverdediging Spray biedt een geweldig alternatief. Deze spray markeert een aanvaller dagenlang rood, wat het makkelijker maakt om hem op te sporen. Bovendien werkt de spray tijdelijk verblindend, waardoor je de tijd hebt om te ontsnappen en hulp te zoeken.

Een ander voordeel van deze self defense spray is dat het legaal is in Nederland. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de wetgeving en kan deze spray met een gerust hart gebruiken. Bovendien is de kleurstof niet van de huid te verwijderen voor drie dagen, wat de aanvaller extra in verlegenheid kan brengen.

De spray is makkelijk te gebruiken: richt de spuitmond op het hoofd van de aanvaller, druk op de sprayknop en breng jezelf in veiligheid. Het handige formaat zorgt ervoor dat je de spray makkelijk mee kunt nemen in je tas of broekzak.

Het enige nadeel van deze spray is dat het eenmalig te gebruiken is. Maar als het gaat om je eigen veiligheid, is dat een kleine prijs om te betalen.

Al met al is de LaVidaLuxe® TIW® Zelfverdediging Spray een geweldig alternatief voor pepperspray en een effectief verdedigingsmiddel. Het is legaal, makkelijk te gebruiken en werkt tijdelijk verblindend. De kleurstof die dagenlang op de huid blijft zitten maakt het makkelijker om de aanvaller op te sporen. Zorg dat je altijd een exemplaar bij je hebt voor het geval dat je jezelf moet verdedigen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Alarmknop Senioren Alarm Senioren- Persoonlijk zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.2

Ben je op zoek naar een persoonlijk alarm voor senioren dat betrouwbaar is en makkelijk te gebruiken? Dan is de Alarmknop Senioren Alarm Senioren-Persoonlijk zwart een goede keuze. Dit alarm is speciaal ontworpen voor ouderen, kinderen, gehandicapten, zwangere vrouwen en zieken die snel hulp nodig hebben. Met een druk op de knop waarschuw je je helper met licht en geluid. Het alarm heeft maar liefst 55 verschillende geluidssignalen waaruit je kunt kiezen en het volume is instelbaar van zacht naar hard.

Wat dit alarm echt onderscheidt van andere producten is dat er niet één, maar drie alarmknoppen worden meegeleverd. Zo kun je op meerdere plekken in huis een knop gebruiken en ben je altijd verzekerd van hulp. Bovendien heeft het apparaat een bereik tot 150 meter, wat betekent dat het overal in en rondom het huis werkt.

De Alarmknop Deluxe is eenvoudig te installeren en heeft een Nederlandse handleiding. Het duurt maximaal vijf minuten om het apparaat in te stellen. Door de plakstrip op de achterkant kun je de alarmknop eenvoudig bevestigen tegen een oppervlak, zoals bijvoorbeeld de muur naast je bed.

Het product weegt slechts 120 gram en is gemaakt van plastic. Er is geen app nodig voor de gehele functionaliteit, wat het gebruiksgemak nog groter maakt.

Een nadeel van dit product is dat de introductie pas in 2023 is, dus het kan nog even duren voordat je het in huis hebt. Maar als het eenmaal zover is, kun je erop vertrouwen dat je een betrouwbaar persoonlijk alarm hebt dat je overal in huis kunt gebruiken.

Al met al is de Alarmknop Senioren Alarm Senioren-Persoonlijk zwart een geweldige keuze voor iedereen die snel hulp nodig heeft. Het is betrouwbaar, makkelijk te gebruiken en heeft een groot bereik. Zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 april in huis

Bekijk prijs

7. PuroTech Persoonlijk Alarm Paniekknop Senioren

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.3

Ben je op zoek naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke persoonlijke SOS-paniekknop? Dan is de PuroTech Persoonlijk Alarm Paniekknop Senioren zeker het overwegen waard! Dit handige apparaatje is perfect voor ouderen, mantelzorgers en zorgverleners die snel en gemakkelijk hulp nodig hebben in geval van nood.

Een van de belangrijkste voordelen van deze SOS-paniekknop is dat het gemakkelijk te koppelen is aan je Smart Home systeem. Hierdoor kun je snel en efficiënt een alarmsignaal sturen naar meerdere personen in geval van nood. Bovendien hoef je geen maandelijkse abonnementskosten te betalen.

De PuroTech Persoonlijk Alarm Paniekknop Senioren is ook heel compact en gemaakt van duurzaam materiaal. Het is dus heel gemakkelijk mee te nemen en zal lang meegaan. Daarnaast is het apparaatje heel eenvoudig te gebruiken, zelfs voor mensen die minder technisch zijn.

Een ander groot voordeel van deze SOS-paniekknop is dat het geschikt is voor allerlei verschillende situaties en doelgroepen. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt door hulpbehoevende familieleden, maar ook in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. En omdat het apparaatje zo eenvoudig te gebruiken is, is het geschikt voor zowel jong als oud.

Al met al is de PuroTech Persoonlijk Alarm Paniekknop Senioren een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en effectieve manier om snel hulp te krijgen in geval van nood. Of je nu een mantelzorger bent of gewoon wat extra gemoedsrust wilt hebben, dit apparaatje zal je zeker niet teleurstellen.

Persoonlijk vind ik het enige nadeel van dit product dat het pas in 2023 wordt geïntroduceerd, dus het zal nog even duren voordat je er gebruik van kunt maken. Maar als het eenmaal beschikbaar is, zal het zeker de moeite waard zijn!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

8. Zelfverdedigingsspray TIW 100% legaal alternatief rood

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Zelfverdedigingsspray TIW 100% legaal alternatief rood

 • list plusMet de zelfverdedigingsspray kun je jezelf effectief beschermen tegen aanvallers.
 • list plusHet compacte formaat van de spray maakt het gemakkelijk om bij je te dragen en snel te gebruiken in noodsituaties.
 • list plusDe spray is legaal en veilig in gebruik, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over juridische consequenties of schade aan de aanvaller.

Nadelen Zelfverdedigingsspray TIW 100% legaal alternatief rood

 • list plusVoor sommige mensen kan de prijs van de spray hoog zijn.
 • list plusOm de spray effectief te kunnen gebruiken, is enige oefening en kennis vereist.
 • list plusHoewel de spray effectief kan zijn, biedt het geen garantie voor volledige bescherming en kan het een tijdelijk effect hebben.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
7.6

Ben je op zoek naar een betrouwbare en legale zelfverdedigingsspray? Dan is de TIW self-defense spray zeker het overwegen waard! In noodsituaties biedt deze spray de bescherming die je nodig hebt. Wat deze spray zo bijzonder maakt, is dat het een verfspray is die 100% legaal is in Nederland en België. Dit is een groot voordeel ten opzichte van andere zelfverdedigingsmiddelen die niet altijd legaal zijn en dus illegaal gebruik in de hand werken.

De TIW self-defense spray is gemakkelijk in gebruik en kan overal mee naartoe worden genomen. Het kleine formaat maakt het perfect om in je broek- of jaszak te stoppen, zodat je het altijd bij de hand hebt. Bovendien is de spray niet schadelijk voor de bedreiger, dus je hoeft je geen zorgen te maken over ernstige consequenties.

Deze zelfverdedigingsspray is geschikt voor iedereen die zich in bepaalde situaties angstig voelt. Of je nu een nachtdienst draait als taxichauffeur, een student bent die 's avonds laat alleen naar huis fietst of gewoon extra bescherming wilt hebben, de TIW self-defense spray biedt de bescherming die je nodig hebt.

Het enige nadeel van deze spray is dat het eenmalig gebruik is en je dus meerdere flesjes nodig hebt als je het vaker wilt gebruiken. Maar over het algemeen is de TIW self-defense spray een handige en praktische oplossing voor iedereen die zich veiliger wilt voelen in noodsituaties.

Persoonlijk ben ik erg tevreden over deze zelfverdedigingsspray en raad het zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een veilige en legale manier om zichzelf te beschermen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Beste Persoonlijk Alarm voor sporters: Gologi Slim persoonlijk alarm Paniekknop wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Gologi Slim persoonlijk alarm Paniekknop wit

 • list plusHet is makkelijk om de SOS knop te installeren.
 • list plusHet product is snel geleverd en werkt perfect.
 • list plusDeze SOS knop doet wat het moet doen.

Nadelen Gologi Slim persoonlijk alarm Paniekknop wit

 • list plusHet apparaat werkt niet zoals verwacht.
 • list plusEr is geen duidelijke uitleg over hoe deze SOS knop te gebruiken is.
 • list plusEr is geen aanvullende informatie beschikbaar over de technische specificaties van deze SOS knop.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
9.3

Het Gologi Slim persoonlijk alarm met paniekknop is een handig en betrouwbaar apparaatje dat ervoor zorgt dat je gelijk op de hoogte bent wanneer er iets gebeurt met je dierbaren. Met één druk op de knop kun je direct een hulpbericht naar de buitenwereld sturen. Het grote voordeel is dat er geen maandelijkse kosten aan verbonden zijn en dat je de knop overal kunt bevestigen of met het meegeleverde koord om de nek kunt dragen.

Wat dit persoonlijk alarm van Gologi zo uniek maakt, is de draadloze verbinding en de app die nodig is voor de volledige functionaliteit. Het alarm is gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal en is zeer gebruiksvriendelijk. Het is ideaal voor ouderen die langer zelfstandig thuis willen wonen, zonder dat hun familie zich zorgen hoeft te maken.

Het Gologi Slim persoonlijk alarm is licht van gewicht en wordt geleverd met een draagkoord, bevestigingsmateriaal en handleiding. Het heeft slechts één toets alarm, waardoor het ook voor ouderen zeer eenvoudig en snel te gebruiken is.

Het beste gebruik voor dit persoonlijk alarm is voor ouderen die alleen wonen, mensen die werken in risicovolle omgevingen of mensen die zich niet veilig voelen op straat. Het biedt hen de zekerheid dat ze snel hulp kunnen inschakelen in geval van nood.

De voordelen van dit persoonlijk alarm zijn duidelijk: het is betrouwbaar, gebruiksvriendelijk, draadloos en heeft geen maandelijkse kosten. Echter, een nadeel van dit persoonlijk alarm is dat er wel een WiFi-verbinding nodig is op de locatie.

Al met al is het Gologi Slim persoonlijk alarm met paniekknop een handig en betrouwbaar apparaatje dat ervoor zorgt dat je dierbaren snel geholpen kunnen worden in geval van nood. Dit product verdient een aanbeveling voor iedereen die zich veiliger wil voelen en snel hulp wil kunnen inschakelen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

10. WatchToCare WTC 22 S GPS Alarmknop Senioren SOS knop Noodknop

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
9

Met één druk op de SOS knop, overal direct hulp beschikbaar! De mooi vormgegeven WatchToCare WTC22 alarmknop heeft ronde hoeken, ligt prettig in de hand en wordt graag gedragen. De zeer makkellijk en eenvoudig te bedienen knop werkt overal, niet alleen thuis maar in heel Nederland en zelfs in heel Europa. De WTC22 Pro zorgt bij mensen die alleen wonen en actieve senioren voor méér veiligheid en vrijheid en mensen met een zorgvraag kunnen langer een zelfstandig en actief leven leiden wat ook weer helpt tegen eenzaamheid. Het zorgt tevens voor gemoedsrust bij mantelzorgers, kinderen, familie enz. Veilig zo lang mogelijk zelfstandig in je eigen omgeving blijven wonen dat willen we toch allemaal! Eén op de drie Nederlanders is mantelzorger, de WatchToCare® GPS alarmknop WTC 22 Pro maakt het leven ook voor mantelzorgers een stuk makkelijker! Hoe werkt het: SOS-functie: Met één druk op de SOS knop hulp én een bekende stem altijd dichtbij, waar de gebruiker ook is, binnen of buiten.Zodra het alarm op de knop wordt geactiveerd zal gelijk de eerste zelf gekozen contactpersoon worden gebeld, neemt deze niet op dan de tweede, enz. Tevens wordt de locatie meegestuurd, waardoor direct hulp kan worden geboden. Spraak & HD Video - Direct bellen naar 2 vooringestelde nummers? Ook dat kan! Géén mobiele telefoon nodig! Valdetectie - Ontvang en verzend direct een alert inclusief locatie bij (onge)vallen (denk ook aan de fiets, zo'n 50.000 éénzijdige ongevallen per jaar en In 2021 kwamen 5400 mensen om door een val!) Ook onder de douche waar de kans op vallen groot is zijn de WatchToCare WTC 22 Pro alarmknoppen prima te gebruiken! Dwaaldetectie - Krijg een melding als de drager van het alarm buiten de zelf ingestelde "veilige" gebieden komt. >>1000 mAh accu: gemiddeld één keer per 5 dagen opladen! Standby tijd: ruim 1 week! KPN Netwerk - De verbinding van het alarm met de App welke minimaal de eerste contactpersoon heeft en ons datacenter is altijd volledig versleuteld voor een veilige (GDPR gecertificeerde) én 24-uur beschikbare verbinding. Zo is de gebruiker altijd en overal gegarandeerd bereikbaar zolang er verbinding is met een mobiel netwerk. 100% Installatiegarantie - WatchToCare GPS producten worden compleet geleverd. Kom je ergens toch niet uit dan kun je altijd een beroep doen op onze Nederlandse Helpdesk! Inclusief Lebara Simkaart (KPN Netwerk) met €5,- beltegoed! ) (Gemiddeld ruim voldoende voor 1-2 maanden gebruik) Geen abonnement, geen verplichtingen, geen kleinen lettertjes! ) Alleen te activeren in Nederland, onze Belgische klanten adviseren wij een Proximus Pay & GOm, Telenet of Mobile Vikings kaartje te kopen. Let op: Het toestel gebruikt gemiddeld maar max 100-150 Mb per maand. Alle WatchToCare® producten worden voor de verbinding tussen gebruiker en toezichthouder standaard geleverd met een gratis Lebara Prepaid simkaart met €5,- beltegoed.*) (Doorgaans ruim voldoende voor 1-2 maanden).Toekomstbestendig met het 4G Netwerk! Nederlandstalige App downloaden, account aanmaken, bijgelevederde simkaart plaatsen, koppelen met de alarmknop en klaar! 100% installatiegarantie én ook onze Nederlandse klantenservice staat via chat 24/7 voor u klaar! Méér dan een Alarmknop Volwaardige mobiele telefoon met 3 vooringestelde nummers (dus géén eigen mobiel bij nodig) SOS Noodknop De voicemail van de SOS contactpersonen kan aan blijven staan!! 1000 mAh Accu, opladen +/- 1 x per week!! Ook onder de douche te gebruiken (IP67 waterdicht) Stappenteller en slaapmonitor Valdetectie (denk ook aan de fiets, zo'n 50.000 eenzijdige ongevallen per jaar!) (Gesproken) Medicatie herinneringen / wekker functie Meldingen op de App bij SOS, lage batterij enz. Mogelijkheid op afstand in te luisteren (Specifiek toestemming van drager nodig) Alleen veilige ingestelde nummers kunnen het apparaat bellen ) Geo Fencing (veilige gebieden instellen) Locatie historie inzien tot 3 maanden 4G Netwerk (Let op: het 2G netwerk verdwijnt binnenkort of is al gestopt) Vrije keuze voor andere provider Geen abonnement, geen verplichtingen of contract, vrije keuze provider. Alles in de Nederlandse taal (20+ other languanges available) Gratis Nederlandstalige App zonder irritante reclame voor Apple, Android telefoon of tablet Zeer compleet geleverd, inclusief 5V - 1A adapter t.w.v. € 14,95) én laadkabel inclusief 5V - 1A adapter t.w.v. € 14,95) én laadkabel UItgebreide Nederlandse handleiding en telefonische hulp indien nodig. Garantie 1 jaar en 30 dagen niet tevreden Geld Terug WatchToCare® Monitoring App Koppel het de GPS alarmknop direct aan de Nederlandstalige WatchToCare® Monitoring App voor toezicht en directe verbinding binnen handbereik. Hou desgewenst zicht op de huidige locatie van de drager, stuur een medicatie herinnering of luister in op afstand. Altijd en overal een alert en locatie ontvangen bij (onge)vallen, SOS-oproepen of gewoon bellen. Er kunnen 3 telefoonnummers worden ingesteld welke de alarmknop een noodgeval gaat bellen tot er iemand opneemt. Elk gewenst nummer kan worden ingesteld, ook van een alarmcentrale. Vrijheid en toch Verbonden Het WatchToCare® GPS Pro systeem geeft méér vrijheid aan ouderen, mensen met dementie, Alzheimer, jongeren met een autisme indicatie, enz. Voorkom ver(dwalen), ze staan zo nodig altijd én overal direct in verbinding met zelf gekozen hulpverleners zoals de kinderen, familie, mantelzorger, enz en die kunnen elk gewenst moment zien waar ze precies zijn. Wij zijn overtuigd van dit WatchToCare® TOP product en geven: 100% Installatie- en Tevredenheidsgarantie Risicoloos bestellen: 30 dagen niet tevreden, kosteloos retourneren! WatchToCare® GPS producten komen met een garantie van 12 maanden! WatchToCare...You Never Walk Alone!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van persoonlijk alarm. Er zijn immers 223 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!