Wat is de beste Persoonlijk Alarm van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 15 juni, 2024

Het kopen van een goede Persoonlijk Alarm is een lastige opdracht. Wat is de beste Persoonlijk Alarm van 2024? Na het analyseren van 2213 Persoonlijk alarm kwam de Vosoi Persoonlijk alarm met SOS als beste getest uit onze Persoonlijk Alarm-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Persoonlijk alarm, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Persoonlijk alarm-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Persoonlijk Alarm-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Persoonlijk alarm

1Score: 9.7
Vosoi Persoonlijk alarm met SOS
Vosoi Persoonlijk alarm met SOS
Vosoi
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Pulver Zelfverdediging sleutelhanger alarm
Pulver Zelfverdediging sleutelhanger alarm
Pulver
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
2 stuks 140 dB persoonlijk
Beste persoonlijk alarm
2 stuks 140 dB persoonlijk
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
mijnSOS Alarm horloge Gps tracker
mijnSOS Alarm horloge Gps tracker
MijnSOS
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Gologi Slim persoonlijk alarm Paniekknop
Gologi Slim persoonlijk alarm Paniekknop
Gologi
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
LifeWatcher SOS Knop Button 4G
LifeWatcher SOS Knop Button 4G
LifeWatcher
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
PersonalClick Alarm Horloge Ouderen Deluxe
PersonalClick Alarm Horloge Ouderen Deluxe
PersonalClick
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.9
Deluxi Alarmknop SOS knop voor
Deluxi Alarmknop SOS knop voor
Deluxi
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
LifeWatcher Analoog Zwart Alarmeringshorloge /
LifeWatcher Analoog Zwart Alarmeringshorloge /
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.3
Magnificos zelfverdediging wapenstok
Magnificos zelfverdediging wapenstok
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Persoonlijk Alarm Koopgids

Bescherm jezelf altijd en overal met het beste persoonlijk alarm. Lees snel verder voor de beste opties en gemoedsrust.

Hoe werkt een persoonlijk alarm?

Een persoonlijk alarm is een draagbaar apparaat dat is ontworpen om eenluid alarm af te geven in geval van nood. Het werkt meestal door het indrukken van een knop op het apparaat, waardoor het alarm afgaat. Het apparaat produceert  een luid geluid  dat bedoeld is om de aandacht te trekken en hulp te roepen.

Is een persoonlijk alarm nuttig?

Ja, een persoonlijk alarm dient als een extra laag van veiligheid en gemoedsrust voor mensen die zich kwetsbaar voelen, zoals ouderen, mensen die alleen wonen, reizigers of mensen die werken in afgelegen gebieden. Het is ook nuttig zijn voor mensen die worden blootgesteld aan intimidatie of stalking.

Een persoonlijk alarm kan helpen om de aandacht te trekken en om hulp te roepen in geval van nood. Het kan ook mensen afschrikken die kwaad willen doen.

Wat is het beste persoonlijk alarm?

Ben je op zoek naar het beste persoonlijke alarm om je veilig te houden tijdens het joggen of 's avonds laat op straat? Hier is een uitgebreide koopgids om je te helpen bij het vinden van de perfecte match.

 1. Verschillende soorten
  Er zijn verschillende soorten persoonlijke alarmsystemen beschikbaar op de markt, waaronder sleutelhangers, armbanden en clip-ons. 
 2. Geluidsniveau
  Hoe harder het alarm, hoe groter de kans dat het aandacht trekt en mensen in de buurt waarschuwt. Kies er een die minimaal 130 decibel produceert.
 3. Gebruiksgemak
  Kies een persoonlijk alarm dat gemakkelijk te gebruiken is in geval van nood. Het alarm moet snel en gemakkelijk te activeren zijn zonder dat er veel tijd en aandacht aan besteed hoeft te worden. Het is ook belangrijk om te kiezen voor een apparaat dat niet per ongeluk af gaat.
 4. Waterdichtheid
  Als je van plan bent om het persoonlijke alarm te gebruiken tijdens het zwemmen, of in regenachtige omstandigheden, dan is het belangrijk om er een te kiezen die waterdicht is.
 5. Batterijduur
  Controleer de batterijduur van het persoonlijke alarm dat je overweegt en hoe het kan worden opgeladen. Sommige alarmsystemen gebruiken wegwerpbatterijen, terwijl andere kunnen worden opgeladen via een USB-kabel of stopcontact. 
 6. Extra functies
  Sommige persoonlijke alarmsystemen bieden extra functies, zoals GPS-tracking of een valdetectie. Overweeg welke functies voor jou belangrijk zijn voordat je een keuze maakt.

Wat kost een persoonlijk alarm?

Over het algemeen zijn persoonlijke alarmen betaalbaar en kunnen ze variëren van enkele tientjes tot enkele honderden euro's. Eenvoudig ontworpen persoonlijke alarmen hebben slechts een paar basisfuncties en zijn daarom goedkoper.

Let op: sommige persoonlijke alarmen vereisen mogelijk een abonnement voor bepaalde functies, zoals GPS-tracking, wat extra kosten met zich mee brengt.

hero illustration

Hoe testen we Persoonlijk alarm?

Om de beste Persoonlijk Alarm te vinden, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Persoonlijk Alarm-test hebben we 2213 Persoonlijk alarm geanalyseerd.

illustration

De eerste variabel in onze Persoonlijk Alarm-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Persoonlijk Alarm-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Persoonlijk Alarm-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte Persoonlijk Alarm in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 2213 Persoonlijk alarm te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Persoonlijk alarm op een rijtje

1. Vosoi Persoonlijk alarm met SOS

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vosoi Persoonlijk alarm met SOS

 • list plusBiedt persoonlijke beveiliging en gemoedsrust
 • list plusGroot WiFi-bereik, werkt zelfs op afgelegen plekken
 • list plusCompact formaat en eenvoudige bediening, handig voor senioren en mensen die behoefte hebben aan persoonlijke beveiliging

Nadelen Vosoi Persoonlijk alarm met SOS

 • list plusConfiguratie van WiFi kan soms lastig zijn
 • list plusKnop is gemakkelijk in te drukken, kan leiden tot onbedoelde alarmmeldingen

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.73
Functionaliteit
9.31
Gebruiksgemak
10
Het Vosoi - Persoonlijk alarm met SOS paniekknop is mijn nieuwe favoriete gadget voor persoonlijke beveiliging. Met dit handige apparaatje voel ik me altijd veilig en gerustgesteld. Het is klein en licht van gewicht, dus ik kan het gemakkelijk met me meedragen aan het meegeleverde draagkoord of ergens bevestigen met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal. Superhandig!

Een van de geweldige functies van dit apparaat is de SOS paniekknop. Met één druk op de knop kan ik een hulpbericht versturen via de tuya-app naar mijn familie en vrienden. Zo weten ze meteen dat ik in gevaar ben en kunnen ze snel hulp bieden. Het WiFi-bereik van dit alarm is echt indrukwekkend, dus ik kan alarmmeldingen zelfs ontvangen als ik ver van de router ben.

Sommige mensen hebben gezegd dat het instellen van het apparaat soms wat lastig kan zijn, vooral als er meerdere frequenties zijn. Het is belangrijk om de WiFi-instellingen op 2,4 GHz in te stellen om het bereik van het alarm te vergroten. Ik heb ook gemerkt dat de knop van het alarm erg gevoelig is, dus ik moet voorzichtig zijn om geen onbedoelde alarmmeldingen te veroorzaken. Gelukkig lost het siliconen beschermhoesje dit probleem op.

De installatie van de Vosoi SOS paniekknop is echt eenvoudig. Ik hoef alleen maar de tuya-app te downloaden en eenmalige inloggegevens in te voeren. Het beste is dat ik het apparaat kan koppelen aan meerdere telefoons zonder extra accounts aan te maken. Het opladen van het alarm is ook geen gedoe, ik kan het gewoon doen met een micro-USB-kabel (niet inbegrepen).

Het Vosoi - Persoonlijk alarm met SOS paniekknop biedt mij en mijn dierbaren een veilig gevoel en gemoedsrust. Het is betrouwbaar en stuurt effectief alarmmeldingen. Het grootste voordeel is het grote WiFi-bereik, waardoor het zelfs op afgelegen plekken goed werkt. Het compacte formaat en de eenvoudige bediening maken het ideaal voor senioren en mensen die behoefte hebben aan persoonlijke beveiliging.

Ondanks enkele kleine nadelen, zoals de WiFi-configuratie en de gevoeligheid van de knop, ben ik zeer tevreden met de Vosoi SOS paniekknop. Het is een praktisch en betrouwbaar apparaat dat me gemoedsrust geeft en snel hulp biedt in geval van nood. Al met al kan ik dit product ten zeerste aanbevelen. 👍

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Pulver Zelfverdediging sleutelhanger alarm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pulver Zelfverdediging sleutelhanger alarm

 • list plusFunctioneert als persoonlijk alarm en zelfverdedigingsmiddel
 • list plusHeeft een LED-licht en produceert een hard geluid
 • list plusKan gemakkelijk aan verschillende objecten worden bevestigd

Nadelen Pulver Zelfverdediging sleutelhanger alarm

 • list plusBatterijen kunnen na verloop van tijd leeg raken

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.79
Functionaliteit
9.42
Gebruiksgemak
9.11
De Pulver Zelfverdediging sleutelhanger is echt een handig en veelzijdig product dat speciaal voor zelfverdediging en persoonlijke veiligheid is ontworpen. In deze tijden waarin veiligheid steeds belangrijker wordt, geeft deze sleutelhanger je een geruststellend gevoel.

Wat deze sleutelhanger echt opvallend maakt, is het persoonlijke alarm. Als je een stukje van de sleutelhanger aftrekt, gaat er een fel LED-licht branden en wordt er een geluid van 130Db geproduceerd. Dit luide en felle geluid schrikt echt iedereen af en kan je helpen om mogelijke aanvallers af te schrikken.

De kwaliteit van de Pulver Zelfverdediging sleutelhanger is gewoonweg uitstekend. We hebben het product uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat het goed werkt. Jouw veiligheid staat namelijk voorop.

Een ander voordeel van deze sleutelhanger is dat hij heel veelzijdig is. Dankzij de handige clip kun je de sleutelhanger gemakkelijk aan je sleutels, fiets, tas, koffer en nog veel meer bevestigen. Zo heb je altijd een persoonlijk alarm bij de hand wanneer je je in een onveilige situatie bevindt.

Het ontwerp van de Pulver Zelfverdediging sleutelhanger is zowel praktisch als stijlvol. Hij ziet eruit als een normale sleutelhanger en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo valt het niet op dat het eigenlijk een zelfverdedigingsproduct is, wat je een extra gevoel van veiligheid kan geven.

Deze sleutelhanger heeft echt veel voordelen. Naast het feit dat het een persoonlijk alarm en een zelfverdedigingsmiddel is, heeft het ook nog eens een LED-licht en produceert het een hard geluid. Bovendien worden de batterijen meegeleverd en bieden we je een garantie van 100%.

Uit de gebruikersreviews blijkt dat de Pulver Zelfverdediging sleutelhanger echt goed werkt. Het harde geluid en het knipperende licht worden als positieve eigenschappen ervaren. Ook wordt benadrukt hoe handig het product is, omdat je het overal aan kunt vastmaken.

Een mogelijke beperking van dit product is dat de batterijen na verloop van tijd leeg kunnen raken, zoals een van de reviews aangeeft. Daarom is het belangrijk om regelmatig de batterijen te controleren en indien nodig te vervangen.

Al met al is de Pulver Zelfverdediging sleutelhanger echt een uitstekend product dat zorgt voor een gevoel van veiligheid en zelfverdediging. Het harde geluid, het knipperende licht en de handige clip maken dit product uitermate geschikt voor verschillende situaties. Hoewel er mogelijk een beperking is wat betreft de batterijduur, biedt onze 100% garantie en de algemene positieve feedback van gebruikers veel vertrouwen in dit product.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste persoonlijk alarm: 2 stuks 140 dB persoonlijk

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen 2 stuks 140 dB persoonlijk

 • list plusEen luide alarmgeluid van 140 dB dat potentiële aanvallers kan afschrikken
 • list plusGemakkelijke bediening met een eenvoudige trek aan het koord
 • list plusCompact en lichtgewicht ontwerp, waardoor het gemakkelijk is om te dragen en op te bergen

Nadelen 2 stuks 140 dB persoonlijk

 • list plusEr worden geen specifieke nadelen genoemd in de beoordelingen

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.06
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.55
Het 2 stuks | 140 dB | persoonlijk zakalarm | met zaklamp | sleutelhanger | paniekalarm | Veiligheid Alarm Persoonlijke Alarmknop is een handig apparaatje dat zowel een persoonlijk alarm als een zaklamp bevat. Ik voel me veiliger wanneer ik alleen ben dankzij dit alarm, en ik weet zeker dat andere mensen zich ook veiliger zullen voelen. Of je nu een student, oudere of nachtdienstmedewerker bent, dit alarm is perfect voor jou. Met een geluid van 140 dB zal dit alarm zeker de aandacht trekken en eventuele aanvallers afschrikken. Bovendien waarschuwt het geluid ook anderen in de omgeving dat er gevaar dreigt. 🔊

Een van de belangrijkste kenmerken van dit zakalarm is de eenvoudige bediening. Trek gewoon aan het grijze koord en het oorverdovende alarmgeluid wordt geactiveerd. Het alarm kan ook gemakkelijk worden uitgeschakeld door de pen weer in te plaatsen. Daarnaast heeft het alarm een heldere witte led-mini-zaklamp, wat handig is voor het verlichten van donkere gangen of het vinden van een sleutelgat. Met dit alarm hoef je je nooit meer zorgen te maken over in het donker verdwalen.

Wat dit zakalarm onderscheidt van zijn concurrenten is het elegante design en het feit dat het gemakkelijk kan worden bevestigd aan een sleutelbos, tas, koffer, rugzak, hondenriem, enzovoort. Het kleine formaat en lichte gewicht maken het ook gemakkelijk om op te bergen in elke jas. Geen gedoe met ingewikkelde montage, want dit product wordt geleverd met batterijen en de zaklamp is al ingebouwd. Het is zo eenvoudig als dat!

Uit de gebruikersreviews blijkt dat dit zakalarm zeer effectief is. Ik voel me veiliger tijdens het uitlaten van mijn hond op donkere dagen, dankzij het behoorlijk luide geluid van het alarm. Een andere gebruiker merkt op dat het geluid hard is, maar het apparaat zelf niet te groot is. Ook de snelle bezorging wordt gewaardeerd. Er wordt geen specifiek nadeel genoemd in de reviews.

Al met al is het 2 stuks | 140 dB | persoonlijk zakalarm | met zaklamp | sleutelhanger | paniekalarm | Veiligheid Alarm Persoonlijke Alarmknop een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar persoonlijk alarm. Met zijn luide geluid, handige zaklamp en eenvoudige bediening biedt dit zakalarm een gevoel van veiligheid en gemoedsrust. Het elegante design en de mogelijkheid om het alarm op verschillende manieren te bevestigen maken het een praktisch en veelzijdig apparaat. Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd in de reviews, is het altijd belangrijk om te onthouden dat dit apparaat slechts een hulpmiddel is en dat het nemen van andere voorzorgsmaatregelen ook essentieel is voor persoonlijke veiligheid.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. mijnSOS Alarm horloge Gps tracker

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen mijnSOS Alarm horloge Gps tracker

 • list plusEenvoudig in gebruik, ideaal voor ouderen.
 • list plusValdetectie en alarm dragen bij aan de veiligheid.
 • list plusMogelijkheid om bloeddruk, hartslag en temperatuur te meten.

Nadelen mijnSOS Alarm horloge Gps tracker

 • list plusHorloge kan als groot worden ervaren, met name door oudere dames.
 • list plusSommige gebruikers ervaren problemen met de gevoeligheid van de SOS-knop, wat kan leiden tot vals alarm.

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.32
Gebruiksgemak
8.34
MijnSOS' MS-V10 4G alarmhorloge is een betaalbaar SOS-horloge dat speciaal is ontworpen voor ouderen. Dit alarmhorloge biedt een breed scala aan functies, waaronder een bloeddrukmeter en een belfunctie. In geval van nood belt het horloge automatisch naar drie vooraf ingestelde telefoonnummers en stuurt het een sms. Daarnaast worden alle contacten op de hoogte gebracht via de app. Het koppelen met de gratis Nederlandstalige app is eenvoudig en stelt mij in staat om alle instellingen aan te passen en de locatie van het horloge te volgen. De app toont niet alleen de huidige positie, maar ook de gps-geschiedenis van het horloge. Bovendien kan ik via de app mijn bloeddruk, hartslag en temperatuur meten, waarbij alle metingen worden bijgehouden in een grafiek.

Een van de kenmerken van dit alarmhorloge is de valdetectie. Als ik val, wordt automatisch een alarm geactiveerd. Dit zorgt voor extra veiligheid en gemoedsrust voor mij en mijn dierbaren. Het horloge werkt met een gewone telefoon sim-kaart, die zowel prepaid als met een klein abonnement kan worden gebruikt. Dit maakt het horloge compatibel met elke telefoonprovider.

Het MS-V10 4G alarmhorloge heeft een aantal sterke punten. Ten eerste is het eenvoudig in gebruik, wat ideaal is voor ouderen. De valdetectie en het alarm dragen bij aan mijn veiligheid. Bovendien kan ik mijn bloeddruk, hartslag en temperatuur meten, wat handig is als ik mijn gezondheid wil monitoren. De gratis Nederlandstalige app is een handige toevoeging, waarmee ik alle instellingen kan aanpassen en de locatie van het horloge kan volgen.

Er zijn echter ook enkele nadelen die genoemd moeten worden. Sommige klanten vinden het horloge groot, vooral oudere dames. Voor degenen die op zoek zijn naar een kleiner horloge, raadt mijnSOS het Smart horloge of de SOS-knoppen aan. Daarnaast hebben enkele gebruikers problemen ondervonden met de gevoeligheid van de SOS-knop, wat heeft geleid tot vals alarm. Dit kan frustrerend zijn en afbreuk doen aan de betrouwbaarheid van het horloge.

Over het algemeen biedt het MS-V10 4G alarmhorloge van mijnSOS een goede combinatie van veiligheid en functionaliteit voor ouderen. Met handige functies zoals valdetectie, bloeddrukmeting en een belfunctie draagt dit horloge bij aan mijn gevoel van veiligheid en gemoedsrust. Hoewel er enkele nadelen zijn, zoals de gevoeligheid van de SOS-knop en de grootte van het horloge, wegen de voordelen zwaarder. Het horloge is eenvoudig in gebruik en biedt veel mogelijkheden om mijn gezondheid te monitoren en in geval van nood hulp in te schakelen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Gologi Slim persoonlijk alarm Paniekknop

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Gologi Slim persoonlijk alarm Paniekknop

 • list plusStelt ouderen in staat om langer zelfstandig te wonen
 • list plusGeen maandelijkse kosten, alleen eenmalige aanschaf
 • list plusGarantie van 1 jaar, eventuele gebreken worden direct vervangen

Nadelen Gologi Slim persoonlijk alarm Paniekknop

 • list plusMoeite om het alarm te activeren
 • list plusSignaalvolume kan harder zijn bij gebruik

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.84
Functionaliteit
9.08
Gebruiksgemak
8.13
Review van de Gologi Slim persoonlijk alarm - Paniekknop - Senioren alarm - Draadloze alarmknop - Noodknop - Ouderen - WIFI - Melding op afstand via app

Als je een dierbare hebt die misschien wel wat hulp nodig heeft, wil je natuurlijk zo snel mogelijk op de hoogte zijn. Nou, ik heb dé oplossing voor je: het Gologi Slim persoonlijk alarm! Met deze handige alarmknop met paniekknop krijg ik direct een melding als er iets aan de hand is. Super handig, toch? Dit apparaatje is perfect voor ouderen, familieleden of vrienden om bij zich te dragen of aan de muur te bevestigen. En geloof me, de knop zelf is echt topkwaliteit. Hij is super makkelijk te gebruiken en betrouwbaar.

Met slechts één druk op de knop kan ik iemand laten weten dat er misschien een ongelukje is gebeurd. Zo kan er meteen hulp ingeschakeld worden. De knop kan overal bevestigd worden, maar ik kan 'm ook om mijn nek dragen met het meegeleverde koord. Het beste van deze SOS-knop is dat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen, zonder dat hun familie zich zorgen hoeft te maken. De noodknop heeft maar één alarmknop, dus hij is super makkelijk en snel te gebruiken voor ouderen.

Wat ik ook fijn vind aan dit persoonlijk alarm is dat er geen maandelijkse kosten aan verbonden zijn. Je betaalt gewoon één keer voor de aanschaf en dat is het. Zodra ik de knop binnenkrijg, kan ik 'm meteen gebruiken door 'm alleen nog maar te verbinden met het WiFi-netwerk. Het is wel belangrijk dat er WiFi aanwezig is op de plek waar ik ben. Als ik dan op de SOS-knop druk, krijgt de juiste persoon meteen een melding via de Gologi-app. Zo kan diegene meteen in actie komen.

Het Gologi persoonlijk alarm heeft zoveel voordelen. Het zorgt ervoor dat ouderen langer zelfstandig kunnen wonen, wat voor zowel hen als hun familieleden een geruststellend gevoel geeft. En weet je wat? Het product heeft ook nog eens een garantie van 1 jaar, dus als er iets mis is, wordt het meteen vervangen. Het is super makkelijk te gebruiken, ik hoef alleen maar de SOS-knop te verbinden met het WiFi-netwerk en te koppelen aan de Gologi-app. En weet je wat ook handig is? Het persoonlijk alarm heeft een krachtige ingebouwde accu die wel 6 maanden meegaat en binnen 3 uur helemaal opgeladen is.

Uit de reviews van andere gebruikers blijkt dat het product snel en goed verpakt wordt geleverd. Sommige mensen vinden het misschien wat lastig om het alarm te activeren en vinden dat het geluid wat harder zou moeten zijn. Maar over het algemeen zijn de meeste gebruikers erg tevreden over hoe makkelijk het alarm te bedienen is en het feit dat het geschikt is voor zowel ouderen als kinderen.

Al met al is het Gologi Slim persoonlijk alarm een geweldig product. Het geeft me gemoedsrust en zorgt ervoor dat ik snel hulp kan inschakelen als dat nodig is. Hoewel er een paar kleine minpuntjes zijn, zoals het iets zachtere geluid, wegen de voordelen van het product zwaarder. Het is echt een handig hulpmiddel voor zowel ouderen als hun familieleden en vrienden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. LifeWatcher SOS Knop Button 4G

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen LifeWatcher SOS Knop Button 4G

 • list plusEenvoudig en compact ontwerp zonder overbodige functies
 • list plusSnelle en effectieve respons in geval van nood
 • list plusPush-bericht in de LifeWatcher App voor snelle locatie-tracking
 • list plusMogelijkheid om een veilige zone in te stellen
 • list plusWDTM-certificering voor veiligheid, betrouwbaarheid en gegevensbescherming
 • list plusGebruik van het 4G-netwerk voor uitstekende connectiviteit
 • list plusIP67 waterdichte behuizing voor veilig gebruik tijdens het douchen
 • list plusGoede levensduur van de batterij (4-5 dagen)
 • list plusNederlandse klantenservice voor hulp en ondersteuning

Nadelen LifeWatcher SOS Knop Button 4G

 • list plusMinder geschikt voor mensen die geen horloges willen dragen
 • list plusMinder intuïtief om aan een koord om de nek te dragen in vergelijking met een horloge
 • list plusMinder geschikt voor gebieden met minder goed gsm-bereik

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.19
Functionaliteit
7.91
Gebruiksgemak
8.65
De LifeWatcher SOS Knop Button 4G Senioren Alarm is een handig en effectief noodalarm dat speciaal is ontworpen voor ouderen en andere kwetsbare groepen. Maar ook voor mensen met een risicovol beroep is het een nuttig apparaat. Je draagt hem eenvoudig om je nek met een koord en dankzij de ingebouwde GPS-tracker kan ik je op afstand volgen.

Een van de belangrijkste voordelen van de LifeWatcher SOS Knop Button is het eenvoudige en compacte ontwerp. Geen overbodige functies, alleen de datum/tijd en het alarmeringssysteem. Met één druk op de knop kunnen voorgeprogrammeerde telefoonnummers direct een sms-bericht ontvangen en worden gebeld. Zo krijg je snel en effectief hulp in geval van nood.

Nog een handige functie is het push-bericht in de LifeWatcher App. Zodra je op de SOS-knop drukt, krijg je direct een push-bericht op de app met het adres van de button. Zo kan ik jouw locatie gemakkelijk achterhalen en snel reageren.

Ook kun je een veilige zone instellen, wat vooral handig is voor mensen met dementie. Als je buiten deze zone komt, krijg ik een melding. Zo kunnen we dwalen voorkomen en jouw veiligheid waarborgen.

De LifeWatcher SOS Knop Button heeft ook een WDTM-certificering, wat betekent dat het voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en gegevensbescherming. Dit is een belangrijk kenmerk dat jouw vertrouwen vergroot.

Wat betreft prestaties en gebruiksgemak maakt de LifeWatcher SOS Knop Button gebruik van het 4G-netwerk van KPN. Dit zorgt voor uitstekende connectiviteit en dekking in Nederland en zonder extra kosten in heel Europa. Het apparaat is IP67 waterdicht, dus je kunt het veilig dragen tijdens het douchen.

De batterij van de LifeWatcher SOS Knop Button gaat gemiddeld 4 tot 5 dagen mee bij normaal gebruik. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over regelmatig opladen.

Een ander voordeel van de LifeWatcher SOS Knop Button is de Nederlandse klantenservice. Mijn ervaren team staat altijd klaar om je te helpen bij vragen of problemen.

Hoewel de LifeWatcher SOS Knop Button veel handige functies en voordelen biedt, zijn er ook enkele mogelijke beperkingen. Het apparaat is vooral geschikt voor mensen die geen horloges willen dragen en voor gebieden met minder goed gsm-bereik. Het kan minder intuïtief zijn om een knop aan een koord om je nek te dragen in vergelijking met een horloge.

Al met al is de LifeWatcher SOS Knop Button 4G Senioren Alarm een uitstekend apparaat voor ouderen, mensen met een risicovol beroep en andere kwetsbare groepen. Het biedt effectieve noodalarmfuncties, een eenvoudig ontwerp en handige functies zoals push-berichten en de mogelijkheid om een veilige zone in te stellen. Met de LifeWatcher App kunnen mantelzorgers gemakkelijk jouw locatie volgen en de instellingen beheren. Het apparaat heeft een goede batterijduur, een waterdichte behuizing en een betrouwbare Nederlandse klantenservice. Het is een betrouwbare keuze voor sociale alarmering en biedt uitstekende prestaties en gebruiksgemak.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. PersonalClick Alarm Horloge Ouderen Deluxe

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen PersonalClick Alarm Horloge Ouderen Deluxe

 • list plusGebruiksklaar en direct toegankelijk
 • list plusHorloge zonder abonnementskosten
 • list plusHandige functies zoals SOS-knop, live GPS-locatie en valalarm

Nadelen PersonalClick Alarm Horloge Ouderen Deluxe

 • list plusSnelheid van het zichtbaar maken van de locatie kan iets langzamer zijn dan verwacht

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.71
Functionaliteit
7.54
Gebruiksgemak
8.49
Het PersonalClick - Alarmhorloge voor Ouderen Deluxe 4G met zwart bandje is een kant-en-klaar en hoogwaardig Nederlands product dat direct te gebruiken is. Het horloge wordt geleverd met een geïnstalleerde simkaart en de juiste instellingen, waardoor het eenvoudig te koppelen is met mijn telefoon. Ik hoef me geen zorgen te maken over abonnementskosten, want ik hoef alleen beltegoed op te waarderen wanneer ik daadwerkelijk gebruik maak van de belfunctie. En als ik wil, kan ik mijn eigen simkaart in het horloge plaatsen.

Een van de belangrijkste kenmerken van dit horloge is de SOS-knop. Met slechts één druk op de knop worden er levensreddende acties in gang gezet. Het horloge belt automatisch naar maximaal drie vooraf ingestelde telefoonnummers, zodat hulp snel kan worden ingeschakeld. Ik kan deze telefoonnummers gemakkelijk instellen met behulp van de Nederlandse handleiding. En het beste is dat ik met de drager van het horloge kan praten, net zoals ik zou doen tijdens een normaal telefoongesprek.

Een ander handig kenmerk van dit horloge is de live GPS-locatie. Binnen 15 meter krijg ik nauwkeurige informatie over mijn locatie. Dit geeft me gemoedsrust en stelt me in staat snel te reageren. Ik kan mijn locatie bekijken via de Nederlandse app die bij het horloge wordt geleverd, en er zijn geen vervelende advertenties. Bovendien heeft het horloge een valalarm. Als ik val, wordt er direct een alarm geactiveerd naar de vooraf ingestelde nummers.

Het PersonalClick - Alarmhorloge voor Ouderen Deluxe 4G is waterdicht, dus ik kan het elke dag gebruiken, zelfs onder de douche. Ik kan zelfs foto's maken van mijn omgeving met behulp van de bijgeleverde app. Daarnaast kan ik contacten toevoegen aan het horloge, zodat ik snel en gemakkelijk kan communiceren met belangrijke personen. Het horloge heeft ook een handige medicijnherinnering en wordt geleverd met 24 maanden garantie.

Het horlogebandje is gemaakt van siliconen en kan worden aangepast aan mijn polsdikte. Het horloge past om polsen met een minimale omtrek van 12 cm en een maximale omtrek van 23 cm. Het horloge is uitgerust met een magnetische oplader, waardoor het gemakkelijk op te laden is, zelfs als ik trillende handen heb.

Gebruikers hebben over het algemeen positieve ervaringen met het PersonalClick - Alarmhorloge voor Ouderen Deluxe 4G. Ze waarderen de Nederlandse handleiding en de vooraf ingestelde instellingen, waardoor het horloge gemakkelijk te gebruiken is. Ook de GPS-functionaliteit en de geluidskwaliteit van de telefoon worden als positief ervaren. Een klein minpuntje dat genoemd wordt, is dat het zichtbaar maken van de locatie iets langzamer is dan verwacht.

Al met al is het PersonalClick - Alarmhorloge voor Ouderen Deluxe 4G een aanrader voor ouderen. Het biedt talloze handige functies, zoals een SOS-knop, live GPS-locatie en een valalarm, waardoor het zorgt voor extra veiligheid en gemoedsrust. Het horloge is waterdicht en eenvoudig te gebruiken, en wordt geleverd met een Nederlandse handleiding en 24 maanden garantie.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 18 april in huis

Bekijk prijs

8. Deluxi Alarmknop SOS knop voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Deluxi Alarmknop SOS knop voor

 • list plusBiedt gemoedsrust en snel hulp bij nood
 • list plusEenvoudige bediening en draagbaarheid
 • list plusGroot bereik van ongeveer 40 meter binnenshuis

Nadelen Deluxi Alarmknop SOS knop voor

 • list plusMogelijke installatieproblemen door lage batterijstand

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.02
Functionaliteit
7.94
Gebruiksgemak
7.59
Deze Alarmknop is mijn geheime wapen voor gemoedsrust en snelle hulp wanneer ik het nodig heb. Met slechts één druk op de knop kan ik direct een noodsignaal verzenden naar de draagbare ontvanger. Deze ontvanger is compact en lichtgewicht, dus ik kan hem overal mee naartoe nemen. Of ik nu een oudere ben of beperkte mobiliteit heb, ik waardeer de eenvoudige bediening van dit apparaat.

Wat deze SOS Noodknop echt onderscheidt, is het indrukwekkende bereik van ongeveer 40 meter binnenshuis. Dankzij de draadloze technologie kan het signaal zelfs door muren en obstakels gaan, waardoor ik altijd verbonden ben en snel hulp kan inschakelen wanneer ik het nodig heb.

Ik kan de SOS-knop om mijn nek dragen met het meegeleverde koord, terwijl de draagbare ontvanger lichtgewicht is en ik hem met een clip aan mijn broek of riem kan bevestigen. Zo heb ik altijd de ontvanger binnen handbereik.

Ik ben zeer tevreden met dit personenalarm. Het is eenvoudig maar effectief. Nu krijg ik altijd een melding wanneer mijn hulpbehoevende vader mij nodig heeft. Hoewel de installatie in het begin een beetje moeizaam verliep door een lage batterijstand, was dit snel opgelost door de knop op te laden.

Dit apparaat is super handig en werkt perfect. Het is kant-en-klaar en vereist geen installatie. Dat maakt het gebruiksgemak van de Alarmknop nog groter.

Deze Alarmknop biedt een essentiële oplossing voor ouderen en hulpbehoevenden die directe toegang tot hulp nodig hebben. Het is een betrouwbaar en effectief apparaat dat gemoedsrust biedt, zowel voor mij als voor mijn familieleden. Het grote bereik en de draagbaarheid maken het een handige en praktische keuze.

Hoewel ik geen specifieke nadelen kan noemen in de beoordelingen, is het belangrijk om te weten dat de installatie aanvankelijk problemen kan veroorzaken door de batterijstand van de knop. Gelukkig kan dit gemakkelijk worden opgelost door de knop op te laden. Over het algemeen is de Alarmknop een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar personenalarm met eenvoudige bediening en een groot bereik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. LifeWatcher Analoog Zwart Alarmeringshorloge /

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen LifeWatcher Analoog Zwart Alarmeringshorloge /

 • list plusEenvoudig in gebruik met duidelijk herkenbare SOS-knop
 • list plusTransparant simkaartsysteem met betaalbare kosten en duidelijke gebruiksvoorwaarden
 • list plusNauwkeurige locatiebepaling met GPS trackers en Wifi positioning

Nadelen LifeWatcher Analoog Zwart Alarmeringshorloge /

 • list plusKan overweldigend zijn vanwege diverse mogelijkheden

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.05
Functionaliteit
7.24
Gebruiksgemak
7.95
Het LifeWatcher Analoog Zwart Alarmeringshorloge is mijn nieuwste must-have gadget voor senioren en mensen met specifieke behoeften. Als betrouwbare producent van draagbare mobiele alarmeringsproducten, legt LifeWatcher de focus op eenvoud en effectiviteit. Met een duidelijk herkenbare SOS-knop biedt dit horloge gemoedsrust en directe toegang tot hulp in noodsituaties.

Een uniek kenmerk van het LifeWatcher Analoog Zwart Alarmeringshorloge is het eerlijke en transparante simkaartsysteem. Met een saldo van € 9,95 en duidelijke gebruiksvoorwaarden is dit een betaalbare en overzichtelijke oplossing voor mobiele alarmering. Bovendien voldoen de producten van LifeWatcher aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en gegevensbescherming, wat geruststellend is voor gebruikers en hun verzorgers.

Dit horloge biedt een nauwkeurige locatiebepaling met behulp van GPS trackers en Wifi positioning, waarmee LifeWatcher zich onderscheidt van andere aanbieders. De mogelijkheid om te bellen en gebeld te worden naar vooraf ingestelde nummers, samen met Nederlandse klantenservice, benadrukt de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid van het horloge.

Het LifeWatcher Analoog Zwart Alarmeringshorloge is speciaal ontworpen voor actieve senioren die gewend zijn aan smartwatches. Het is waterbestendig en biedt de mogelijkheid om met één druk op de knop direct contact te maken met een vooraf ingesteld persoon. Het telefoonboek met 10 nummers en de optie om eenvoudige berichten te verzenden dragen bij aan de veelzijdigheid en praktische bruikbaarheid van het horloge.

Hoewel het LifeWatcher Analoog Zwart Alarmeringshorloge een indrukwekkende reeks functies biedt, kan het voor sommige gebruikers overweldigend zijn vanwege de diverse mogelijkheden. Het is belangrijk om de tijd te nemen om vertrouwd te raken met de verschillende functies en instellingen van het horloge.

In vergelijking met andere producten in zijn categorie onderscheidt het LifeWatcher Analoog Zwart Alarmeringshorloge zich door zijn focus op eenvoud, transparantie en betrouwbaarheid. Met een gebruiksvriendelijke app, betrouwbare klantenservice, en een eerlijk kostenmodel biedt LifeWatcher een alarmeringshorloge dat uitblinkt in het waarborgen van veiligheid en gemoedsrust voor gebruikers en hun verzorgers. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Magnificos zelfverdediging wapenstok

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Magnificos zelfverdediging wapenstok

 • list plusVeelzijdig en multifunctioneel design voor zelfverdediging, wandelen en survival
 • list plusGemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium legering en gehard roestvrij staal voor duurzaamheid
 • list plusInclusief diverse opzetstukken en lichtgewicht rugzak voor gemakkelijk transport

Nadelen Magnificos zelfverdediging wapenstok

 • list plusWaarschuwing voor onervaren gebruikers om niet alleen de bossen in te gaan met het zelfverdedigingswapen

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.41
Functionaliteit
7.24
Gebruiksgemak
7.22
Ik ben enthousiast over de veelzijdige en krachtige Magnificos zelfverdediging wapenstok! Met een lengte van 91 cm biedt deze wapenstok een stevige grip en een multifunctioneel design, ideaal voor outdoor avonturen en zelfverdediging. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium legering en gehard roestvrij staal, staat deze wapenstok garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid in verschillende situaties.

Met diverse opzetstukken kan deze wapenstok worden gebruikt voor meerdere doeleinden, zoals zagen, timmeren en openbreken. De comfortabele grip met anti-slip patroon zorgt voor een stevige houvast, zelfs bij intensief gebruik. En het is gemakkelijk in elkaar te zetten en mee te nemen in de speciale lichtgewicht rugzak die bij de bestelling is inbegrepen.

Wat deze wapenstok echt onderscheidt, is dat het geschikt is voor zowel ervaren gebruikers als beginners. Het is een handige tool voor het aanleren van zelfverdedigingstechnieken en biedt tevens mogelijkheden voor de beginnende survivalaar. Met de kwaliteitsgarantie en de mogelijkheid tot retourneren, wordt een hoog niveau van klanttevredenheid gewaarborgd.

Een belangrijk aandachtspunt is de waarschuwing om niet onervaren alleen de bossen in te gaan, zelfs niet met het zelfverdedigingswapen. Dit benadrukt het belang van verantwoord gebruik en het nemen van de juiste voorzorgsmaatregelen tijdens outdoor activiteiten.

Kortom, de Magnificos zelfverdediging wapenstok onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid, kwaliteit en gebruiksgemak. Of het nu gaat om zelfverdediging, survival of gewoon een lange wandeling, dit product biedt een combinatie van functionaliteit en veiligheid. Met zijn stevige grip, duurzame materialen en diverse toepassingsmogelijkheden is de Magnificos wapenstok een betrouwbare metgezel voor allerlei avonturen in de buitenlucht.🌿

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Persoonlijk alarm. Er zijn namelijk 2213 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!