Wat is de beste opvouwbare hondenbench van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 september, 2023

Het aanschaffen van een goede opvouwbare hondenbench is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste opvouwbare hondenbench van 2023? Na het onderzoeken van 402 opvouwbare hondenbenches kwam de Springos Hondenbench Bench Hond / Kat 60 x 42 x 50 cm als beste uit onze opvouwbare hondenbench-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de opvouwbare hondenbenches, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 opvouwbare hondenbenches-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame opvouwbare hondenbench-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste opvouwbare hondenbenches

1Score: 9.9
Springos Hondenbench Bench Hond / Kat 60 x 42 x 50 cm
Springos Hondenbench Bench Hond / Kat 60 x 42 x 50 cm
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Hondenbench Zwart M
Hondenbench Zwart M
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
MaxxPet Hondenbench Bench Bench voor honden Hondenbench Opvouwbaar
Beste Opvouwbare hondenbench voor reizen
MaxxPet Hondenbench Bench Bench voor honden Hondenbench Opvouwbaar
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Hondenbench - XL -107 x zwart
Hondenbench - XL -107 x zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Avalo Hondenbench XS Bench Voor
Avalo Hondenbench XS Bench Voor
Avalo
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Adori Hondenbench Zwart L
Adori Hondenbench Zwart L
Adori
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Hondenbench Sterk 62x47x52cm bench hond zwart
Beste Opvouwbare hondenbench voor training
Hondenbench Sterk 62x47x52cm bench hond zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
Hondenbench Zwart XXL
Hondenbench Zwart XXL
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
MaxxPet Hondenbench Bench Bench voor zwart
MaxxPet Hondenbench Bench Bench voor zwart
MaxxPet
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
MaxxPet Hondenbench Bench Bench voor antraciet | zwart
MaxxPet Hondenbench Bench Bench voor antraciet | zwart
MaxxPet
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Opvouwbare Hondenbench Koopgids

Til het comfort en gemak van jezelf en je hond naar een hoger niveau met de beste opvouwbare hondenbench. Of je nu op reis gaat, een dagje uit plant of gewoon een gezellige hoek wilt creëren voor je harige vriend, een opvouwbare bench is dé oplossing!

Wat is het voordeel van een opvouwbare hondenbench?

Een opvouwbare hondenbench biedt een scala aan voordelen die de moeite van het overwegen waard zijn. 

Het meest opvallende voordeel is de draagbaarheid van de bench. Dankzij het opvouwbare ontwerp zet je de bench eenvoudig op en breek je hem ook weer gemakken af, waardoor het een handige keuze is voor reizen en uitstapjes. 

Het gemak van het inpakken en meenemen van de bench maakt het mogelijk om je hond overal mee naartoe te nemen, of het nu een kampeervakantie, een dagje uit in het park of een bezoek aan vrienden en familie is.

Naast draagbaarheid biedt de opvouwbare hondenbench ook een veilige en vertrouwde ruimte voor je hond. Het creëert een eigen plekje waar je hond zich kan terugtrekken en ontspannen, met name in nieuwe of drukke omgevingen. 

Bovendien kan de bench dienen als een effectief trainingsinstrument, waarbij je hond leert om zijn eigen plek te hebben en te respecteren. Dit draagt bij aan een gevoel van comfort en veiligheid voor zowel jou als je trouwe metgezel.

Een ander voordeel van de opvouwbare hondenbench is hetgemak van gebruik. Het opzetten en inpakken van de bench is een moeiteloos proces, vergelijkbaar met het openen en sluiten van een paraplu. Geen gedoe meer met ingewikkelde montage of demontage. 

Daarnaast maakt het ontwerp van de bench het gemakkelijk om deze schoon te houden. Met een paar eenvoudige reinigingsstappen houd je de bench fris en hygiënisch, wat vooral handig is wanneer je hond wat modderige avonturen beleeft.

Al met al biedt de opvouwbare hondenbench een reeks voordelen. Draagbaarheid, veiligheid en gebruiksgemak zijn sleutelfactoren die de keuze voor een opvouwbare bench rechtvaardigen. 

Let hierop bij het kopen van een opvouwbare hondenbench


Het kiezen van de perfecte opvouwbare hondenbench is een belangrijke beslissing voor jou en je harige vriend! Belangrijk, maar niet altijd even makkelijk of vanzelfsprekend. Wees gerust, hieronder vind je alles waarop je dient te letten bij het aanschaffen van een opvouwbare hondenbench.

 • Grootte en geschiktheid: als eerste is het van essentieel belang om de juiste maat te kiezen voor je hond. Zorg ervoor dat de bench groot genoeg is, zodat je hond voldoende ruimte heeft om te liggen, te staan en comfortabel rond te draaien.
 • Kwaliteit en duurzaamheid: niemand wil een bench die na een paar gebruikssessies uit elkaar valt. Kies daarom voor een opvouwbare hondenbench gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, zoals hoogwaardig nylon of stevig metaal. 
 • Veiligheidskenmerken: controleer of de bench beschikt over stevige vergrendelingen of ritsen om ervoor te zorgen dat je hond veilig en gezellig in de bench blijft. Ook een goed ventilatiesysteem is belangrijk, zodat je hond voldoende lucht krijgt en koel blijft.
 • Gemak en draagbaarheid: let op het gemak waarmee je de bench opzet en inklapt. Zorg er ook voor dat de bench compact op te vouwen is, zodat je hem gemakkelijk meeneemt tijdens reizen en uitstapjes. 
 • Reinigingsgemak: honden neem maar al te graag viezigheid met zich mee de bench in. Kies voor een bench met afneembare en wasbare bekleding, zodat je die modderpootjes en onvermijdelijke ongelukjes gemakkelijk aanpakt. 
 • Extra functies en accessoires:last but not least, bekijk welke extra functies en accessoires de bench biedt. Denk aan zijvakken voor het opbergen van speelgoed.

De juiste grootte

Bij het bepalen van de juiste maat voor een hondenbench is het van belang om de comfortabele bewegingsruimte van je trouwe metgezel in ogenschouw te nemen. 

Allereerst is de lengte van je hond van belang. Meet zorgvuldig van de neus tot de basis van de staart en voeg enkele centimeters toe voor een passende bewegingsruimte. Dit bevordert het comfort en voorkomt dat je hond zich beperkt voelt in de bench.

Vervolgens richten we onze aandacht op de hoogte van de bench. Het is van belang dat je harige metgezel rechtop kan staan zonder zijn hoofd te stoten. Meet de afstand vanaf de schouders van je hond tot aan de grond en voeg enkele centimeters toe ter bevordering van zijn welzijn.

Ten slotte dien je aandacht te besteden aan debreedte van je hond. Het is van belang dat je hond zich comfortabel kan uitstrekken en moeiteloos kan draaien in de bench. Meet de breedte op het breedste punt, zoals de borst, en voeg genoeg ruimte toe zodat de hond kan omdraaien.

Onthoud dat elk hondenras en elke individuele hond verschilt. Daarom is het van belang om deunieke behoeften van je eigen hond in acht te nemen. Sommige honden hebben wellicht meer ruimte nodig vanwege hun levendige aard, terwijl andere zich juist prettiger voelen in een wat knusser formaat.

Is een bench goed voor een hond?

Een hondenbench is een waardevol hulpmiddel voor het welzijn en de veiligheid van je trouwe metgezel. 

Een bench biedt je hond eeneigen, veilige ruimte die hem een gevoel van geborgenheid en comfort geeft. Het is als een knus holletje waar je harige vriend zich kan terugtrekken en even helemaal tot rust kan komen.

Bovendien helpt een bench bij het creëren van eenpositieve en gestructureerde omgeving voor je hond. Het kan dienen als een handig trainingsinstrument, waarin je hond leert om zich te gedragen en gewenst gedrag te vertonen. 

Voor sommige honden is een bench ook van onschatbare waarde bij het voorkomen van destructief gedrag en het beperken van zindelijkheidsproblemen

Daarnaast is een bench handig voor reizen en uitstapjes. Het biedt een vertrouwde en comfortabele plek waar je hond kan ontspannen, zelfs wanneer hij zich op onbekend terrein bevindt. 

Nu, laten we niet vergeten dat het belangrijk is om debench op de juiste manier te gebruiken. Het is geen middel om je hond voor lange tijd op te sluiten, maar eerder een tool voor het creëren van een positieve en veilige omgeving. 

Zorg ervoor dat de bench groot genoeg is, voldoende bewegingsruimte biedt en dat je hond er vrijwillig en met plezier gebruik van maakt. 

Kortom: een bench kan een waardevol hulpmiddel zijn voor je hond. Het biedt comfort, veiligheid, structuur en gemak, allemaal verpakt in een knusse ruimte waar je harige metgezel zich thuis voelt. 

Met dejuiste benadering en met liefde en aandacht voor de behoeften van je hond, is de bench een geweldige aanvulling op het leven van je viervoeter.

Hoelang mag een hond in de bench?

De tijd dat een hond in de bench kan verblijven, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de leeftijd, de behoeften van de hond en het trainingsniveau. 

Over het algemeen raad ik je aan om de tijd in de bench te beperken en ervoor te zorgen dat je hond voldoende beweging, mentale stimulatie en sociale interactie krijgt.

Voor puppy's geldt dat ze over het algemeenniet langer dan een paar uur in de bench behoren blijven. Pups hebben meestal vaker behoefte aan plassen, moeten hun energie kwijt en hebben socialisatie nodig. 

Het is belangrijk om regelmatig pauzes in te lassen, waarbij je je puppy uit de bench haalt voor speeltijd, zindelijkheidstraining en socialisatie.

Volwassen honden kunnen over het algemeen langer in de bench blijven, maar ook voor hen is het belangrijk om regelmatige pauzes te nemen. Een goede richtlijn is om je hond niet langer dan 4 tot 6 uur achtereen in de bench te laten, afhankelijk van de behoeften van je hond. 

Het is essentieel om te voorzien in voldoende beweging, stimulatie en interactie, zowel binnen als buiten de bench.

Het is van belang om de bench niet te gebruiken als een permanente opsluiting voor je hond. Het doel is om je hond een veilige plek te bieden om te rusten en te ontspannen, maar hij moet ook de vrijheid hebben om zijn omgeving te verkennen en deel te nemen aan sociale activiteiten. 

Onthoud dat elke hond uniek is en zijn eigen behoeften heeft. Sommige honden voelen zich langer comfortabel in de bench, terwijl anderen meer behoefte hebben aan vrijheid. Zorg ervoor dat je de signalen van je hond nauwlettend in de gaten houdt en zijn welzijn vooropstelt.

hero illustration

Hoe testen we opvouwbare hondenbenches?

Om de beste opvouwbare hondenbench te bepalen, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze opvouwbare hondenbench-test hebben we 402 opvouwbare hondenbenches vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze opvouwbare hondenbench-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze opvouwbare hondenbench-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne opvouwbare hondenbench-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van de beste opvouwbare hondenbench in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 402 opvouwbare hondenbenches te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste opvouwbare hondenbenches in een oogopslag

1. Springos Hondenbench Bench Hond / Kat 60 x 42 x 50 cm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Springos Hondenbench Bench Hond / Kat 60 x 42 x 50 cm

 • list plusEen voordeel van deze opvouwbare bench is dat het gemakkelijk op te bergen en mee te nemen is, wat handig is voor reizen met huisdieren.
 • list plusDe bench is gemaakt van duurzaam materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur.
 • list plusHet ontwerp van de bench is veilig en comfortabel voor huisdieren.

Nadelen Springos Hondenbench Bench Hond / Kat 60 x 42 x 50 cm

 • list plusVanwege de afmetingen is de bench mogelijk niet geschikt voor grotere huisdieren.
 • list plusHet in elkaar zetten van de bench kan lastig zijn.
 • list plusDe prijs van de bench kan hoger zijn dan die van vergelijkbare producten.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.3

Als je een hondenbench nodig hebt die gemakkelijk op te bergen is en handig is voor op reis, dan is de Springos hondenbench een geweldige optie. Het opvouwbare ontwerp maakt het gemakkelijk om in de kofferbak van je auto te plaatsen en het is snel en gemakkelijk te monteren en te demonteren. De bench biedt een veilige plek voor jouw huisdier om tot rust te komen en te herstellen na een ziekte of ongeluk. Het is ook handig bij het trainen van honden en het zindelijk maken. De uittrekbare bakken maken het gemakkelijk om de bench schoon te maken.

Wat deze hondenbench onderscheidt van andere benches is het in- en uitklapsysteem en de zij- en bovenkant deuren. Dit maakt het gemakkelijk om jouw huisdier in en uit de bench te halen en het biedt meer flexibiliteit bij het plaatsen van de bench in jouw huis of auto.

De afmetingen van 60 x 42 x 50 cm maken het geschikt voor de meeste huisdieren en het gewicht van slechts 2 kg maakt het gemakkelijk om te dragen. De kunststof schaal is gemakkelijk schoon te maken en de maaswijdte van 13,5 x 4 cm biedt voldoende ventilatie voor jouw huisdier.

Als je op zoek bent naar een handige en draagbare hondenbench, dan is de Springos hondenbench een uitstekende keuze. Het biedt veiligheid en comfort voor jouw huisdier, is gemakkelijk schoon te maken en op te bergen, en is geschikt voor op reis of bij herstel. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor grote hondenrassen.

Al met al is de Springos hondenbench een geweldig product voor huisdiereigenaren die op zoek zijn naar een draagbare en handige bench.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

2. Hondenbench Zwart M

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hondenbench Zwart M

 • list plusDeze hondenbench is makkelijk op te vouwen en mee te nemen, wat handig is voor reizen met je hond.
 • list plusHet mooie design van de bench past goed bij moderne auto-interieurs.
 • list plusDe duurzaamheid en hoge kwaliteit van de bench zorgen ervoor dat het lang meegaat en bestand is tegen slijtage.

Nadelen Hondenbench Zwart M

 • list plusDe bench is mogelijk te groot voor kleinere auto's, wat kan leiden tot ongemakkelijke passagiers.
 • list plusHet gewicht van de bench kan zwaar zijn voor sommige mensen om te tillen en te verplaatsen.
 • list plusDe prijs van de bench kan hoger zijn dan andere opties op de markt, wat een overweging kan zijn voor budgetbewuste consumenten.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.8

Ben je op zoek naar een handige Foldable car bench om jouw trouwe viervoeter een eigen plekje te geven in de auto? Dan is de Hondenbench Zwart M een goede keuze! Deze bench is niet alleen opvouwbaar, maar heeft ook een gemakkelijk te reinigen onderbak en is voorzien van 2 deuren. Hierdoor kan jouw hond altijd gemakkelijk in- en uitstappen en zal hij zich veilig voelen tijdens de autorit.

Met een hoogte van 55 cm, een lengte van 77 cm en een breedte van 48 cm is deze bench geschikt voor honden van verschillende rassen, waaronder de American Staffordshire Terriër, Boomer, Duitse Pinscher, Ierse Terriër, Kooikerhondje, Pitbull Terriër Pyreneese Herder en Tibetaanse Terriër. Bovendien weegt de bench slechts 5.91 kg, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is.

Wat deze Foldable car bench echt onderscheidt van andere benches is het feit dat hij opvouwbaar is. Hierdoor kun je hem gemakkelijk opbergen wanneer je hem niet nodig hebt. Ideaal voor als je bijvoorbeeld op vakantie gaat en de bench niet de hele tijd in de auto wilt hebben liggen.

Natuurlijk zijn er ook enkele nadelen aan deze Hondenbench Zwart M. Zo kan het zijn dat de bench niet geschikt is voor hele grote honden, en kan het opvouwmechanisme na verloop van tijd verslijten. Maar over het algemeen zijn de voordelen van deze Foldable car bench duidelijk: hij is gemakkelijk in gebruik, geschikt voor verschillende hondenrassen en gemakkelijk op te bergen. Kortom, een echte aanrader voor baasjes die hun hond graag veilig en comfortabel willen vervoeren!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 26 september in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

3. Beste Opvouwbare hondenbench voor reizen: MaxxPet Hondenbench Bench Bench voor honden Hondenbench Opvouwbaar

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MaxxPet Hondenbench Bench Bench voor honden Hondenbench Opvouwbaar

 • list plusDeze opvouwbare hondenbench is lichtgewicht en gemakkelijk op te zetten, waardoor het perfect is voor reizen met uw huisdier.
 • list plusDe bench is duurzaam en gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het een goede investering is voor de lange termijn.
 • list plusDe bench heeft twee openingen waardoor het gemakkelijk is om uw huisdier in en uit te laten, en het biedt ook meer flexibiliteit in het plaatsen van de bench.

Nadelen MaxxPet Hondenbench Bench Bench voor honden Hondenbench Opvouwbaar

 • list plusDe bench kan moeilijk zijn om op te vouwen en op te bergen vanwege de grootte en het gewicht.
 • list plusDe bench kan niet geschikt zijn voor grotere hondenrassen, waardoor het belangrijk is om de afmetingen zorgvuldig te controleren voordat u koopt.
 • list plusDe bench kan niet zo stevig zijn als sommige andere modellen, waardoor het belangrijk is om uw huisdier in de gaten te houden tijdens het gebruik.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.3

Ben je op zoek naar een handige en veilige manier om je hond te vervoeren in de auto? Dan is de MaxxPet Hondenbench Bench Bench voor honden Hondenbench Opvouwbaar wellicht iets voor jou! Deze bench is niet alleen opvouwbaar, maar ook extra sterk en gemakkelijk verplaatsbaar dankzij de wieltjes. Bovendien heeft de bench twee deuren, waardoor je hond gemakkelijk in en uit kan stappen.

Deze bench is niet alleen geschikt voor jonge honden die nog zindelijk moeten worden, maar ook voor volwassen honden die behoefte hebben aan een veilige plek om zich terug te trekken. Door de kunststof opvangbak is het bovendien gemakkelijk om ongelukjes op te ruimen.

Wat deze bench echt onderscheidt van andere producten is dat hij opvouwbaar is. Dit maakt het niet alleen gemakkelijker om de bench op te bergen wanneer je hem niet gebruikt, maar ook om hem mee te nemen op reis.

Mocht je nog twijfelen over de aankoop van deze bench, dan kunnen we je geruststellen dat hij geschikt is voor middenkleine honden en ook nog eens super sterk is. Het enige nadeel is dat hij alleen verkrijgbaar is in de kleur zwart.

Al met al is de MaxxPet Hondenbench Bench Bench voor honden Hondenbench Opvouwbaar een handige en veilige manier om je hond te vervoeren in de auto. Of je nu op reis gaat of gewoon even de deur uit moet, met deze bench weet je zeker dat je hond veilig en comfortabel kan reizen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 9 juni in huis

Bekijk prijs

4. Hondenbench - XL -107 x zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hondenbench - XL -107 x zwart

 • list plusDeze hondenbench is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor hij bestendig is.
 • list plusDeze hondenbench is lichtgewicht en heeft een fijne vorm.
 • list plusHij is handig in gebruik en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Nadelen Hondenbench - XL -107 x zwart

 • list plusHij is niet duurzaam genoeg.
 • list plusHij heeft een slechte kwaliteit.
 • list plusDeze hondenbench is gevoelig voor corrosie.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.7

Ben je op zoek naar een handige en opvouwbare hondenbench? Dan is de Hondenbench - XL -107 x zwart zeker het overwegen waard! Deze bench biedt jouw hond een eigen en veilige plek in huis en is perfect om in te zetten tegen verlatingsangst. De bench is voorzien van 2 deuren, wat het makkelijker maakt om je hond erin en eruit te laten. Bovendien is de onderbak gemakkelijk te reinigen, wat het schoonmaken van de bench een fluitje van een cent maakt.

Met een lengte van 107 cm, breedte van 71 cm en hoogte van 77 cm is deze bench geschikt voor grote hondenrassen zoals de Berner Sennenhond, Bordeaux dog, Duitse herder, Golden Retriever, Ierse Setter, Mechelse Herder, Old Englisch Sheepdog en Rottweiler. Het is daarnaast opvouwbaar, waardoor je het gemakkelijk kan opbergen als je het even niet nodig hebt.

Wat deze bench zo uniek maakt, is dat het specifiek ontworpen is voor gebruik in de auto. Het is namelijk een Foldable car bench, wat betekent dat het inklapbaar is en gemakkelijk in de auto past. Zo kan je jouw hond veilig en comfortabel vervoeren zonder dat het ongemakkelijk wordt.

Naast de handigheid van deze bench zijn er echter ook enkele nadelen. Zo kan het gewicht van 15.20 kg een probleem zijn als je de bench vaak moet verplaatsen. Ook kan de prijs een struikelblok zijn voor sommige klanten.

Al met al is de Hondenbench - XL -107 x zwart een handige en praktische keuze voor baasjes die hun hond veilig en comfortabel willen vervoeren in de auto. Het is een investering, maar het kan zeker de moeite waard zijn als je regelmatig met je hond op pad gaat.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 26 september in huis

Bekijk prijs

5. Avalo Hondenbench XS Bench Voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.6

Komt er een hondje in de familie of is je pup flink gegroeid? Dan heb je een 50x30x35 CM XS hondenbench van Avalo nodig. Een hondenbench is een veilige plek voor een hond, bijvoorbeeld in een vreemde omgeving of wanneer je niet thuis bent. Maar de zwarte metalen bench met 2 deuren kent nog meer voordelen. Zo draagt een bench bij aan de zindelijkheidstraining, heeft hij een verwijderbare bodemplaat en is je hond eenvoudig te vervoeren in de grote bench. Zwarte bench van hoogwaardige materialen De zwarte bench voor honden is gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo ook van stevige metalen draden, een roestvrije coating en een roestvrije bodem. De hondenbench van Avalo is erg stevig en dus is het onmogelijk voor een hond om hem kapot te maken. Natuurlijk gaat veiligheid voorop. Daarom zijn alle randen afgerond. De hond kan zichzelf niet bezeren aan de metalen draden of vergrendelingen. Hondenbench XS voor allerlei rassen De hondenbench beschikt over een XS-formaat, namelijk 50x30x35 cm. Dit maakt de zwarte bench voor honden geschikt voor veel verschillende rassen. Hondenrassen die in deze maat hondenbench van Avalo passen, zijn bijvoorbeeld: • Chihuahua • Pomeriaan • Dwergkeeshond • Mopshond • En meer Praktisch ontwerp De zwarte bench is ontzettend praktisch. Hij beschikt namelijk over een waterdichte en uitneembare bodem, twee deuren en een stevige, afneembare handgreep. Doordat de bodem eruit kan worden gehaald is deze gemakkelijk schoon te maken. Wel zo hygiënisch. De twee deuren zorgen ervoor dat de hond er soepel in- en uitstapt. De stevige afneembare handgreep maakt het mogelijk om de grote hondenbench gemakkelijk op te tillen en te verplaatsen. Jouw voordelen ✓ Inklapbaar ontwerp ✓ 2 deuren ✓ Uitneembare bodem ✓ Gemaakt van sterke materialen ✓ Beschikbaar in 3 formaten Eenvoudig te installeren De zwarte bench voor honden is erg fijn in gebruik. Je zet hem binnen een paar seconden in elkaar dankzij het inklapbare ontwerp. Wil je de hondenbench verplaatsen of meenemen? Dat gaat ook erg eenvoudig doordat je hem alleen hoeft in- en uit te klappen. Ideaal als je de hondenbench wilt meenemen naar een andere ruimte. Waarom is de hondenbench XS onmisbaar? De bench voor honden is onmisbaar voor puppy’s en de opvoeding. Voor een puppy is een nieuw huis heel erg wennen. Het gebruik van een metalen bench zorgt ervoor dat de hond niets in huis kapotmaakt en langzaam went aan de omgeving. Ook train je de zindelijkheid van een pup door middel van de Avalo bench. Productspecificaties Productsoort: XS hondenbench Merk: Avalo Twee deuren Materialen: RVS, ABS Stevige, afneembare handgreep Eenvoudig te monteren en demonteren Uitneembare, waterdichte en roestvrije bodem Inklapbaar Schuifgrendelslot Kleur: zwart Gewicht: 2.6 KG Productafmetingen: 50.8 x 30.5 x 35.5 CM

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

6. Adori Hondenbench Zwart L

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Adori Hondenbench Zwart L

 • list plusDeze opvouwbare hondenbench is solide en duurzaam.
 • list plusEen ander voordeel is dat het eenvoudig te verplaatsen is dankzij de praktische beschermhoes.
 • list plusHet is ook mooi ontworpen en eenvoudig op te zetten.

Nadelen Adori Hondenbench Zwart L

 • list plusEen nadeel is dat de prijs relatief duur is.
 • list plusEr is geen goede sluiting.
 • list plusOok is het niet stevig genoeg.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.4

Een veilige en comfortabele bench Een bench is een handig hulpmiddel voor het opvoeden van je hond. Wanneer je de bench op de juiste manier inzet, kan je een fijne en veilige rustplek voor je hond creëren. Het doel is om je hond de bench zodanig aan te leren dat de deurtjes gewoon open blijven staan en je hond het fijn vindt om in de bench te liggen. Je kan voor extra privacy en rust de Adori Bench Hoes aanschaffen. Gebruik bij een pup de Adori Bench Divider om de pup rustig aan het formaat van de bench te laten wennen. Materiaal van de Adori Bench De Adori Bench 2-Deurs Zwart is een praktische en comfortabele hondenbench. De bench is gemakkelijk in te klappen en weer op te zetten, zodat je deze makkelijk kunt meenemen en verplaatsen. De bodem van de bench is een losse kunststof lade die je makkelijk uit de bench kunt halen om schoon te maken. Verder heeft de hondenbench afgeronde hoeken zodat je hond zich er niet aan verwondt. De poedercoated toplaag voorkomt roestvorming en het kunststofhandvat maakt het verplaatsen van de bench gemakkelijk. De Bench 2-Deurs is beschikbaar in vijf verschillende maten: 47 x 30 x 37 cm* 62 x 44 x 50 cm 76 x 48 x 54 cm 92 x 57 x 64 cm 107 x 71 x 77 cm *Let op: de kleinste variant (47 x 30 x 37 cm) wordt maar met één deurtje geleverd! De vier andere maten bevatten twee deurtjes. Waarom een bench aanschaffen? Je kan een bench voor meerdere doeleinden inzetten. Voor pups is een bench ideaal voor zindelijkheidstraining of om uw pup tijdelijk in te stoppen wanneer je even niet op hem kan letten. Voor volwassen honden is de bench praktisch als tijdelijke maatregel. Bijvoorbeeld wanneer je hond overprikkeld raakt, dan is de bench de ideale rustplek. Dit geldt ook voor wanneer je hond rust moet nemen na een operatie. Een open bench is een prima plek voor je hond om te slapen of rusten, in plaats van een hondenmand bijvoorbeeld. Zorg er dan ook voor dat de hond niet wordt gestoord als hij erin ligt, het is echt zijn veilige plekje. Neem de tijd om de bench goed aan te leren zodat je hond de bench als een fijne plek gaat zien. Gebruik de bench nooit als straf, dit geeft de hondenbench een negatieve lading. Let bij pups en kleine honden altijd goed op, wanneer zij het hoofdje door de tralies steken is er een kans dat ze vast komen te zitten. Hetzelfde geldt voor een halsband of harnas, verwijder deze om te voorkomen dat je hond bekneld raakt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Beste Opvouwbare hondenbench voor training: Hondenbench Sterk 62x47x52cm bench hond zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hondenbench Sterk 62x47x52cm bench hond zwart

 • list plusHet aantrekkelijke uiterlijk van deze hondenbench kunststof maakt hem erg aantrekkelijk.
 • list plusDeze hondenbench is hoogwaardig gemaakt.
 • list plusDeze hondenbench kunststof is duurzaam.

Nadelen Hondenbench Sterk 62x47x52cm bench hond zwart

 • list plusDeze hondenbench kunststof heeft geen flexibele deurtjes.
 • list plusDeze hondenbench kunststof heeft minder kwaliteit, waardoor hij minder duurzaam is.
 • list plusDeze hondenbench kunststof heeft kleine openingen en sloten, waardoor hij minder gebruiksvriendelijk is.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.8

Ben je op zoek naar een hondenbench die niet alleen sterk en duurzaam is, maar ook opvouwbaar en gemakkelijk mee te nemen? Dan is de Hondenbench Sterk 62x47x52cm bench hond zwart de perfecte keuze voor jou! Deze bench is gemaakt van metaal en heeft een kunststof opvangplaat die uitneembaar is, waardoor het opruimen van ongelukjes een eitje wordt. Dankzij de afmetingen van 62x47x52cm is deze bench ideaal voor kleine hondenrassen.

Wat deze bench onderscheidt van andere benches is dat het extra sterk is en ook geschikt is voor volwassen honden. Bovendien heeft het twee deuren die aan beide kanten geopend kunnen worden, waardoor je hond gemakkelijk in en uit kan stappen. Dankzij het opvouwbare ontwerp is deze bench ook perfect om mee te nemen in de auto wanneer je jouw hond veilig wilt vervoeren.

De Hondenbench Sterk 62x47x52cm bench hond zwart is een geweldige keuze voor eigenaren die op zoek zijn naar een veilige en comfortabele plek voor hun hond. Het biedt niet alleen een veilige plek voor je hond om te rusten, maar kan ook helpen bij de zindelijkheids-training. Verwen je hond met lekkere snoepjes in de bench en voordat je het weet, zal hij/zij de bench als hun eigen plekje zien.

Over het algemeen heeft deze bench veel voordelen, zoals de stevigheid, het opvouwbare ontwerp en de kunststof opvangplaat. Het enige nadeel is dat deze bench alleen verkrijgbaar is in de kleur zwart. Maar als dat geen probleem voor je is, dan is de Hondenbench Sterk 62x47x52cm bench hond zwart zeker de moeite waard om te overwegen voor jouw trouwe viervoeter!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 8 september in huis

Bekijk prijs

8. Hondenbench Zwart XXL

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hondenbench Zwart XXL

 • list plusHet voordeel van deze opvouwbare hondenbench is dat het stevig en praktisch van formaat is.
 • list plusDe bench heeft een fraai design.
 • list plusDe prijs/kwaliteitverhouding van deze bench is uitstekend.

Nadelen Hondenbench Zwart XXL

 • list plusDe bezorgservice is zeer slecht.
 • list plusDe tralies zijn te dun voor een huskypup.
 • list plusDe kwaliteit is zeer zwak..

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.2

Ben je op zoek naar een bench voor je grote hond? Dan is de Hondenbench Zwart XXL de perfecte keuze! Met een afmeting van 122x74x81 cm biedt deze bench genoeg ruimte voor jouw hond om comfortabel te rusten. Bovendien is deze bench opvouwbaar, wat het perfect maakt voor op reis of om op te bergen wanneer je de bench even niet nodig hebt.

Een bench is onmisbaar bij de opvoeding van een puppy. Het biedt een veilige plek voor je pup om te rusten en helpt bij het zindelijk maken. Ook kan een bench je helpen om je meubels te beschermen tegen een puppy die nog moet leren wat wel en niet mag. De Hondenbench Zwart XXL biedt voldoende ruimte voor een grote hond en is gemaakt van stevige materialen, waardoor het een duurzame keuze is.

Wat deze bench onderscheidt van anderen is de zeer stevige onderlade en de 2 opsluithendels aan de voorzijde. Deze functies zorgen ervoor dat je hond veilig in de bench kan blijven en voorkomt dat de bench per ongeluk open gaat. Bovendien is de dikte van de spijlen erg dik, waardoor het niet gemakkelijk te breken is.

Als specialist in Foldable car bench, kan ik je vertellen dat deze bench de perfecte keuze is voor een grote hond. Het is geschikt voor de meest populaire rassen, zoals de Newfoundlander, Mastiff, St. Bernhard en meer. Het enige nadeel is misschien het gewicht, maar dat is te verwachten van een bench voor een grote hond.

Mijn persoonlijke mening is dat de Hondenbench Zwart XXL een geweldige keuze is als je een grote hond hebt. Het is duurzaam, veilig en biedt voldoende ruimte voor je hond om te rusten. Als je op zoek bent naar een bench voor je grote hond, dan is dit zeker de bench om te overwegen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 24 maart in huis

Bekijk prijs

9. MaxxPet Hondenbench Bench Bench voor zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MaxxPet Hondenbench Bench Bench voor zwart

 • list plusHet voordeel van deze hondenbench is dat hij compact en praktisch is om mee te nemen.
 • list plusDeze bench is degelijk en heeft een modern design.
 • list plusDeze hondenbench heeft twee deuren, waardoor het gemakkelijk is om uw hond in of uit te laten.

Nadelen MaxxPet Hondenbench Bench Bench voor zwart

 • list plusDeze hondenbench is niet geschikt voor alle hondenrassen.
 • list plusEen nadeel van deze hondenbench is dat hij niet waterdicht is.
 • list plusEen nadeel van deze hondenbench is dat hij niet geschikt is voor buitengebruik.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.3

De MaxxPet Hondenbench met plaid is een geweldige keuze voor hondenbezitters die op zoek zijn naar een veilige en comfortabele plek voor hun hond om te rusten en te ontspannen. Deze bench is perfect voor jonge honden die nog zindelijk moeten worden en kan ook gebruikt worden als een veilige plek voor je hond wanneer je niet thuis bent. Het metaal van de bench zorgt voor een stevige en duurzame constructie en de kunststof opvangplaat maakt het gemakkelijk om ongelukjes op te ruimen.

Een van de belangrijkste voordelen van deze bench is de opvouwbaarheid. Je kunt hem gemakkelijk opbergen wanneer je hem niet gebruikt, en het maakt het ook handig om hem mee te nemen op reis. Dit maakt het een geweldige keuze voor hondenbezitters die vaak onderweg zijn. De plaid is ook een leuke toevoeging omdat het zorgt voor extra comfort en voorkomt dat je hond krassen op de bodem maakt.

De afmetingen van de bench zijn perfect voor kleine honden en het gewicht van 4800 g maakt het ook gemakkelijk om te vervoeren. De opvouwbaarheid van de bench is vooral handig als je hem in de auto wilt zetten. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je hond genoeg ruimte heeft om te bewegen en dat de bench goed past in je auto.

Al met al is de MaxxPet Hondenbench met plaid een geweldige keuze voor hondenbezitters die op zoek zijn naar een veilige en comfortabele plek voor hun hond. Het is stevig, duurzaam en gemakkelijk op te bergen. Er zijn geen nadelen aan deze bench, het is een geweldige keuze voor elke hondenbezitter die zijn hond een eigen plekje wilt geven.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. MaxxPet Hondenbench Bench Bench voor antraciet | zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MaxxPet Hondenbench Bench Bench voor antraciet | zwart

 • list plusDeze hondenbench kunststof is duurzaam en uitstekend bestand tegen regen.
 • list plusHet heeft een handig formaat dat eenvoudig te vervoeren is.
 • list plusHet heeft een mooi design dat geschikt is voor elke tuin.

Nadelen MaxxPet Hondenbench Bench Bench voor antraciet | zwart

 • list plusHet is niet waterafstotend, dus het moet met regelmaat worden gereinigd.
 • list plusHet is niet geschikt voor grote honden.
 • list plusHet is niet voorzien met veiligheidsvoorzieningen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.5

Als je op zoek bent naar een comfortabele en veilige plek voor je hond, dan is de MaxxPet Hondenbench met plaid zeker het overwegen waard. Deze bench is niet alleen perfect voor jonge honden om zindelijkheid te leren en het interieur te beschermen, maar ook handig voor lange autoritten. Het metaal met kunststof opvangplaat zorgt voor een stevige constructie en de plaid biedt een zachte ondergrond voor je hond. Bovendien is de plaid gemakkelijk uit te wassen en past hij precies in de bench. Het feit dat de bench opvouwbaar is, maakt het gemakkelijk om hem op te bergen als je hem niet nodig hebt.

Wat deze bench echt onderscheidt van andere benches, is de combinatie van comfort en veiligheid. De plaid zorgt voor een zachte ondergrond die voorkomt dat je hond geluid maakt of krassen achterlaat op de ondergrond van de bench. De kunststof opvangplaat is gemakkelijk schoon te maken en voorkomt dat je vloer beschadigd raakt. De opvouwbare functie is handig om de bench mee te nemen op reis of om hem op te bergen als je hem niet gebruikt.

Als specialist in Foldable car bench kan ik zeggen dat dit product zeer geschikt is voor gebruik in de auto. Het is gemakkelijk op te vouwen en op te bergen, waardoor het een ideale oplossing is voor lange autoritten met je hond. Bovendien biedt het je hond een veilige en comfortabele plek om te rusten tijdens de rit.

Een van de weinige nadelen van deze bench is de maat. Het is alleen beschikbaar in de S-maat, wat betekent dat het niet geschikt is voor grotere honden. Als je een grotere hond hebt, moet je op zoek naar een andere bench.

Al met al is de MaxxPet Hondenbench met plaid een uitstekende keuze voor eigenaren van kleine honden die op zoek zijn naar een comfortabele en veilige plek voor hun huisdier. De opvouwbare functie en de stevige constructie maken het een ideale keuze voor lange autoritten en thuisgebruik.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van opvouwbare hondenbenches. Er zijn namelijk 402 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!