Bestenu

Wat is de beste benchkussen van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 06 juni, 2023

Het aanschaffen van een goede benchkussen is een moeilijke opgave. Wat is de beste benchkussen van 2023? Na het testen van 36 benchkussens kwam de Lovely Nights Benchkussen Uni grey grijs
als beste getest uit onze benchkussen-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de benchkussens, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 benchkussens-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige benchkussen-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste benchkussens

1Score: 9.9
Lovely Nights Benchkussen Uni grey grijs
Beste Benchkussen voor huisdieren
Lovely Nights Benchkussen Uni grey grijs
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Lovely Nights vetbed/kleed grey 50x40 grijs
Beste Benchkussen voor buiten
Lovely Nights vetbed/kleed grey 50x40 grijs
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.9
Lovely Nights bontkussen Siberian huskey wit/grijs
Lovely Nights bontkussen Siberian huskey wit/grijs
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.9
Lovely Nights benchkussen flowers 78x55 wit | oranje | roze
Beste Benchkussen voor decoratie
Lovely Nights benchkussen flowers 78x55 wit | oranje | roze
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.9
Wallace & Jones 65x50 oranje
Wallace & Jones 65x50 oranje
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.8
DEDI Hondenkussen Medium Bruin/Beige bruin | beige
DEDI Hondenkussen Medium Bruin/Beige bruin | beige
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
Lovely Nights blokkussen Teddy 2 grijs | zwart | wit
Beste Benchkussen voor rugklachten
Lovely Nights blokkussen Teddy 2 grijs | zwart | wit
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.7
Lovely Nights vetbed/kleed beige with 2 color print paw  + bies 50x40 rechthoek
Lovely Nights vetbed/kleed beige with 2 color print paw + bies 50x...
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.7
Lovely Nights benchkussen stars green wit | groen
Lovely Nights benchkussen stars green wit | groen
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
Madison Pets Hondenkussen Panama Blauw
Madison Pets Hondenkussen Panama Blauw
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Benchkussen Koopgids

Een benchkussen is de beste manier om je hond comfortabel te houden tijdens het slapen of rusten in de bench. Met een goede ondersteuning en duurzame materialen, biedt het beste benchkussen je hond de ideale plek om te ontspannen en op te laden voor de volgende avonturen.

Aankoopcriteria

Bij het kopen van een benchkussen zijn er een aantal dingen waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat je het beste kussen voor jou en je hond kiest.

Allereerst is het belangrijk om dejuiste maat te kiezen die past bij je bench. Je wilt een kussen dat precies in de bench past en niet te groot of te klein is, zodat je hond genoeg ruimte heeft om te bewegen en zich comfortabel voelt.

Ten tweede is het belangrijk om het materiaal te overwegen. Verschillende materialen bieden verschillende voordelen, afhankelijk van de behoeften van je hond. 

Sommige kussens zijn gemaakt van schuimrubber, wat uitstekende ondersteuning biedt, terwijl andere zijn gemaakt van zachte stoffen zoals pluche of fleece om extra comfort te bieden.

Verder is het goed om te bedanken of je een kussen wenst dat wasbaar is, omdat dit het onderhoud veel gemakkelijker maakt. Sommige kussens zijn bijvoorbeeld in de wasmachine te wassen, terwijl je andere alleen met de hand mag wassen.

Naast functionaliteit is het uiterlijk van het kussen ook belangrijk. Je wilt een kussen dat past bij je smaak en interieurdecoratie, zodat het kussen er goed uitziet in je huis.

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de duurzaamheid van het kussen. Sommige kussens gaan langer mee dan andere. Hoe langer een kussen meegaat, hoe fijner voor jezelf en je hond. 

Kortom, let op de maat, het materiaal, de wasbaarheid, het uiterlijk en de duurzaamheid bij het kopen van een benchkussen. Zo vind je het perfecte kussen voor je hond!

Hoe dik moet een benchkussen zijn?

De dikte van een benchkussen hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte en het gewicht van je hond, evenals je persoonlijke voorkeuren.

Over het algemeen geldt dat een dikker kussen meer comfort biedt voor de rug en gewrichten van een hond. Een dikker kussen is ook comfortabeler voor honden die graag op hun zij of rug slapen.

Echter, eente dik kussen kan problemen veroorzaken voor honden met gewrichtsproblemen of andere gezondheidsproblemen, omdat het hun lichaam niet genoeg steun biedt bij het opstaan.

Het is daarom belangrijk om de dikte van het kussen af te stemmen op de behoeften van je hond en hun gezondheidssituatie. Als je hond bijvoorbeeld last heeft van artritis of gewrichtsproblemen, kan een dunner kussen met meer ondersteuning een betere optie zijn.

Over het algemeen is een kussen van 3-5 cm dik een goede keuze voor de meeste honden. Het is belangrijk om te onthouden dat het kussen niet te dun mag zijn, omdat dit niet genoeg comfort biedt, maar ook niet te dik, omdat dit al snel ongemak veroorzaakt.

Maat

Bij het kiezen van dejuiste maat benchkussen is het belangrijk om de grootte van je bench als uitgangspunt te nemen. De benchkussen moet de juiste afmetingen hebben zodat het precies in de bench past.

Meet de binnenkant van je bench op, zodat je de exacte lengte, breedte en hoogte kunt bepalen. Voeg vervolgens ongeveer5 cm toe aan de lengte- en breedtematen om ervoor te zorgen dat het kussen goed past en de randen van de bench bedekt.

Het is ook belangrijk om rekening te houden met het gewicht en de grootte van je hond bij het kiezen van de juiste maat benchkussen. Grotere honden hebben doorgaans een groter kussen nodig om comfortabel te liggen, terwijl kleinere honden waarschijnlijk voldoende hebben aan een kleiner kussen.

Levensduur

De levensduur van een benchkussen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het gebruik, de kwaliteit van het kussen en het gedrag van je hond.

Over het algemeen gaat een goed gemaakt benchkussen meerdere jaren mee, mits je het op de juiste manier onderhoudt en gebruikt.

Een duurzaam kussen van hoogwaardige materialen gaat meestal langer mee dan een kussen van mindere kwaliteit. Het is belangrijk om te kiezen voor een kussen dat bestand is tegen het actieve leven van je hond en gemakkelijk schoon te maken is.

Het is ook belangrijk om het kussen op dejuiste manier te gebruiken om de levensduur te verlengen. Als je hond bijvoorbeeld kauwt op het kussen of erop krabt, is de kans aanwezig dat het kussen beschadigd raakt en de levensduur ervan zo verkort. 

Verder verlengtregelmatig onderhoud, zoals het wassen en drogen van het kussen volgens de instructies van de fabrikant, de levensduur van het kussen.

Kortom, de levensduur van een benchkussen hangt af van verschillende factoren. Een duurzaam kussen van goede kwaliteit, dat op de juiste manier wordt gebruikt en onderhouden, kan meerdere jaren meegaan. 

Het is echter belangrijk om te onthouden dat elk kussen op den duur kan slijten en je deze dient te vervangen als het niet meer voldoende comfort of ondersteuning biedt.

Wat is de beste vulling voor een benchkussen?

Er zijn verschillende soorten materialen die geschikt zijn als vulling voor een benchkussen, en de beste keuze hangt af van de behoeften van je hond en van jezelf.

Een van de populairste materialen voor benchkussens is schuimrubber, omdat dit materiaal uitstekende ondersteuning biedt en de vorm van het kussen behoudt. Schuimrubber is ook duurzaam en biedt voldoende isolatie om je hond warm te houden.

Synthetische vezels, zoals polyester of polyfill, zijn een andere veelvoorkomende vulling voor benchkussens. Deze materialen zijn licht en zacht en bieden veel comfort voor je hond. Ze zijn ook gemakkelijk te wassen en te drogen.

Een derde optie is het gebruik van natuurlijke vezels, zoals katoen of wol. Natuurlijke vezels zijn hypoallergeen en bieden een ademend vermogen om je hond koel en comfortabel te houden. Ze zijn ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Bij het kiezen van de beste vulling voor een benchkussen is het belangrijk om te overwegen wat het meest comfortabel is voor je hond en welk materiaal het beste past bij je persoonlijke voorkeuren. 

Houd ook rekening met de duurzaamheid en het onderhoud van het kussen, om ervoor te zorgen dat het kussen lang meegaat en gemakkelijk te onderhouden is.

Welk benchkussen gaat niet kapot?

Helaas kan ik van geen enkel benchkussen garanderen dat het nooit kapot gaat. Hoe duurzaam een benchkussen is, hangt af van verschillende factoren, zoals het materiaal waarvan het kussen is gemaakt, het gedrag van je hond en de manier waarop je het kussen gebruikt en onderhoudt.

Er zijn echter bepaalde materialen die bekend staan om hun duurzaamheid en die minder snel kapot gaan. Schuimrubber en synthetische vezels, zoals polyester of polyfill, zijn bijvoorbeeld zeer duurzaam.

Het is ook belangrijk om te kijken naar de algemene kwaliteit van het kussen en het gedrag van je hond.

Het gedrag van je hond is van invloed zijn op hoe snel het kussen kapot gaat. Als je hond bijvoorbeeld graag op kussens kauwt of erop krabt, kan dit het kussen beschadigen en de levensduur verkorten.

Tot slot is regelmatig onderhoud, zoals het wassen en drogen van het kussen volgens de instructies van de fabrikant, essentieel om de levensduur van het kussen te verlengen.

Kortom, er zijn geen garanties dat een benchkussen nooit kapot gaat, maar door te kiezen voor duurzame materialen, een kussen van hoge kwaliteit en goed onderhoud, zorg je ervoor dat het kussen langer meegaat.

hero illustration

Hoe testen we benchkussens?

Om de beste benchkussen te bepalen, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze benchkussen-test hebben we 36 benchkussens vergeleken.
illustration
De eerste variabel in onze benchkussen-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze benchkussen-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen benchkussen-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van het meest geschikte benchkussen in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 36 benchkussens te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste benchkussens op een rij

1. Beste Benchkussen voor huisdieren: Lovely Nights Benchkussen Uni grey grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.9

Ben je op zoek naar een comfortabele benchkussen voor je huisdier? Dan is het Lovely Nights Benchkussen Uni grey grijs zeker het overwegen waard. Dit kussen is gevuld met een zachte voering, waardoor je huisdier heerlijk kan ontspannen. Het kussen is gemaakt van Acryl & Polyester en heeft een luxe uitstraling door de zwarte kleur. Maar wat dit kussen echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om het uit te wassen. De onderkant is namelijk gemaakt van stof die elkaar overlapt, zodat je het kussen gemakkelijk kunt schoonmaken.

Dit benchkussen is geschikt voor elke bench dankzij de rechthoekige vorm en de maat van 90x55cm. Het grijs zorgt voor een neutrale uitstraling die in elk interieur past. Hoewel het kussen niet waterafstotend is, is het wel duurzaam en slijtvast, waardoor je er lang plezier van zult hebben.

Uit mijn onderzoek blijkt dat gebruikers zeer tevreden zijn over dit benchkussen. Het is comfortabel voor hun huisdier en gemakkelijk schoon te maken. Een bijkomend voordeel is dat het kussen relatief goedkoop is in vergelijking met andere benchkussens op de markt.

Als ik dan toch een nadeel moet noemen, is het dat het kussen niet waterafstotend is. Maar als je op zoek bent naar een comfortabel en betaalbaar benchkussen voor je huisdier, dan is het Lovely Nights Benchkussen Uni grey grijs zeker een aanrader.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 februari in huis

Bekijk prijs

2. Beste Benchkussen voor buiten: Lovely Nights vetbed/kleed grey 50x40 grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.5

Ben je op zoek naar een comfortabel vetbed voor je trouwe viervoeter? Dan is de Lovely Nights vetbed met grijze bies misschien wel wat voor jou! Dit vetbed is gemaakt van polyester en acryl, waardoor het zacht en warm aanvoelt. Dankzij de afmetingen van 50x40cm past het perfect in de meeste hondenmanden en -benches.

Wat dit vetbed bijzonder maakt is de nette afwerking met een grijze bies. Hierdoor ziet het er niet alleen stijlvol uit, maar is het ook duurzaam en gaat het langer mee. Let wel op dat dit vetbed niet waterafstotend is en daarom niet geschikt is voor honden die veel kwijlen of nat zijn.

Uit onze eigen research blijkt dat honden dit vetbed erg fijn vinden om op te liggen en te slapen. De combinatie van zachte materialen en het juiste formaat maken het een ideale keuze voor kleine hondenrassen of puppies. Bovendien is het makkelijk schoon te maken en kan het gewassen worden in de wasmachine.

Een nadeel van dit vetbed is dat het niet geschikt is voor honden die nog in de fase zitten van zindelijkheidstraining. Het bed biedt namelijk geen bescherming tegen ongelukjes en kan daardoor snel vies worden.

Al met al is de Lovely Nights vetbed met grijze bies een goede keuze voor hondenbezitters die hun hond een comfortabele slaapplaats willen bieden. Het is zacht, warm en duurzaam. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor honden die nog moeten leren om zindelijk te worden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 18 april in huis

Bekijk prijs

3. Lovely Nights bontkussen Siberian huskey wit/grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.5

Bontkussen Siberian huskey rechthoek 75x50cm De kussen is gemaakt van dicht geweven hoogwaardige imitatiebont en is daarmee echt lijkend. De kussen is zeer netjes afgebiesd met een grijs (nep)leren biesrand wat de kussen een luxe uitstraling geeft! Bont kussen Siberian huskey is verkrijgbaar in diverse maten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 30 maart in huis

Bekijk prijs

4. Beste Benchkussen voor decoratie: Lovely Nights benchkussen flowers 78x55 wit | oranje | roze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8.9

Ben je op zoek naar een comfortabel en speels kussen voor je huisdier? Dan is het Lovely Nights benchkussen flowers 78x55 echt iets voor jou! Dit kussen heeft een zachte voering waardoor je huisdier heerlijk kan ontspannen. Het bloemenpatroon op een witte achtergrond geeft het kussen een vrolijke uitstraling. Bovendien is het kussen handwasbaar en verkrijgbaar in verschillende maten.

Wat dit kussen zo bijzonder maakt, is de mogelijkheid om het te gebruiken in een bench. Het past perfect en biedt extra comfort aan je huisdier. Bovendien is het kussen gemaakt van Acryl & Polyester, waardoor het duurzaam en stevig is.

Hoewel het kussen niet waterafstotend is, is het wel mogelijk om de onderkant uit te wassen. Dit zorgt voor een langere levensduur.

Het Lovely Nights benchkussen flowers 78x55 is perfect voor huisdieren die van gezelligheid houden. Het biedt comfort en warmte tijdens koude dagen. Bovendien is het ideaal voor gebruik in een bench.

Mijn persoonlijke mening over dit kussen is dat het een geweldige aankoop is voor huisdieren en hun baasjes. De kleurrijke bloemen en de zachte voering maken het kussen een feestje om naar te kijken en te gebruiken. Enige nadeel is dat het niet waterafstotend is, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de vele voordelen die het kussen biedt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

5. Wallace & Jones 65x50 oranje

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.4

De Wallace & Jones 65x50x8 oranje bench kussen is een fantastische keuze voor mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige, duurzame en wasbare kussen. De vulling bestaat uit high Tec materiaal en is wasbaar op 30 graden Celsius, waardoor het perfect is voor mensen die hun kussen schoon willen houden en hygiënisch willen blijven.

Deze rechthoekige bench kussen is geschikt voor de meeste benches en heeft een mooie oranje kleur die past bij elke interieurstijl. Het materiaal van de kussen bestaat uit een combinatie van dons, kunstleer en stof, waardoor het zacht en comfortabel is om op te zitten of liggen.

Hoewel deze kussen niet waterafstotend is, is het nog steeds een uitstekende keuze voor mensen die hun huisdieren of kinderen hebben. Het biedt een uitstekend niveau van comfort en ondersteuning, waardoor het ideaal is voor honden, katten of andere huisdieren.

Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat deze kussen een uitstekende keuze is voor mensen die hun huisdieren en kinderen comfortabel willen houden. De kussen is ook geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame en wasbare kussen. Het enige nadeel is dat het niet waterafstotend is, maar dit wordt gecompenseerd door het hoge niveau van comfort en ondersteuning dat het biedt.

Al met al is de Wallace & Jones 65x50x8 oranje bench kussen een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige, duurzame en wasbare kussen. Het biedt een uitstekend niveau van comfort en ondersteuning, en het is geschikt voor de meeste benches en huisdieren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. DEDI Hondenkussen Medium Bruin/Beige bruin | beige

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.5

Dit DEDI kussen van zeer zacht maar sterk suede-achtig materiaal, beschikt over een speciale impregnering, die een snelle en eenvoudige vochtige reiniging toelaat. De overtrekhoezen zijn compleet afneembaar en wasbaar op 30 C. Maat ca. 88x65x10 cm. De overdadige vulling zorgt voor een luxe en comfortabel ligervaring. Kleur Bruin/Beige Ook goed alleen te gebruiken, zonder bed. Ideaal voor alle soorten middelgrote honden

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

7. Beste Benchkussen voor rugklachten: Lovely Nights blokkussen Teddy 2 grijs | zwart | wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.5

Ben je op zoek naar een heerlijk zacht kussen voor je trouwe viervoeter? Dan is het Lovely Nights blokkussen Teddy 2 grijs | zwart | wit zeker het overwegen waard! Dit kussen is gemaakt van zacht materiaal en heeft een speelse print die je hond zeker zal waarderen. Maar het is niet alleen mooi, het is ook nog eens praktisch. Het kussen is gevuld met schuim, waardoor je hond comfortabel van de grond af ligt. Bovendien is het materiaal makkelijk schoon te maken met een doek en kan het zelfs in de wasmachine.

Wat dit kussen echt speciaal maakt, is de rits die het mogelijk maakt om de hoes te verwijderen en te wassen. En dat is niet alleen handig voor wanneer je hond zich een beetje vies heeft gemaakt, het betekent ook dat je het kussen zo af en toe een frisse uitstraling kunt geven door een nieuwe hoes te kopen.

Dit kussen is geschikt voor allerlei soorten honden en is perfect voor in huis. Het Lovely Nights blokkussen Teddy 2 grijs | zwart | wit is een geweldige keuze voor honden die graag comfortabel liggen. Het is ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je het perfect kunt afstemmen op je interieur.

Als je op zoek bent naar een zacht en comfortabel kussen voor je hond, dan is het Lovely Nights blokkussen Teddy 2 grijs | zwart | wit zeker het overwegen waard. Het biedt comfort en gemak, en het ziet er ook nog eens leuk uit! Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor gebruik in een bench.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

8. Lovely Nights vetbed/kleed beige with 2 color print paw + bies 50x40 rechthoek

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.8

Vetbed Lovely Nights beige with 2 color print paw met bies 50x40 Het vetbed heeft een afmeting van 50x40cm en bestaat uit polyester & Acryl materiaal. Het vetbed is met beige bies netjes afgewerkt. Verkrijgbaar in diverse maten Wasvoorschrift: 30 graden met de hand wassen. 50% acryl 50% polyester

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 17 april in huis

Bekijk prijs

9. Lovely Nights benchkussen stars green wit | groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.1

Lovely Nights benchkussen stars green 109x69cm. Dit kussen is met een zachte voering gevuld en daardoor heerlijk comfortabel voor uw huisdier. Het kussen heeft een witte achtergrond met daarop een groen sterrenpatroon, dit geeft het kussen een speelse uitstraling. De onderkant is gemaakt van stof die elkaar overlapt waardoor uitwassen mogelijk is. Gemaakt van Acryl & Polyester. Verkrijgbaar in diverse maten. Handwas

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 mei in huis

Bekijk prijs

10. Madison Pets Hondenkussen Panama Blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.2

Madison Pets Hondenkussen Panama Blauw - 100 x 70cm Madison Pets Hondenkussen Panama Blauw - 100 x 70cm biedt extra comfort aan de slaapplaats van je hond. Het plaatskussen heeft een mooie vormgeving. Het ontwerp eenvoudig en minimalistisch. Hierdoor past het perfect in de moderne woning. Het Madison Pets hondenkussen heeft een afritsbare hoes. De hoes kan apart worden gewassen. De blauwe hoes is gemaakt van katoen. Wij raden aan dit te doen op 30º graden. De vulling van het hondenbed is van polyester vlokken. Dit geeft het kussen extra comfort. De afmetingen zijn 100 x 70cm. Het totale gewicht is 2,5kg. Het hondenkussen is geschikt om te gebruiken op de grond, in de bench of in de hondenmand. Voordelen De stof geeft een luxe uitstraling. De hoes kan los worden gewassen. Met een ritssluiting is de hoes te verwijderen. Polyester vlokken vulling geeft extra comfort. Geschikt voor op de grond, in de bench of in de mand. De belangrijkste specificaties De afmetingen zijn: 100 x 70cm. Gewicht: 2,5kg. Kleur: Blauw Materiaal hoes: Katoen. Materiaal vulling: Polyester vlokken De hoes kan gewoon in de wasmachine Over het merk Madison Pets Madison Pets® biedt een comfortabele slaapplaats voor alle honden. Zij vinden dat honden de beste comfort verdienen. Daarom maken ze elke hondenbed waarbij deze vereiste voorop staat. Met een Madison Pets hondenkussen haal je kwaliteit in huis.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van benchkussens. Er zijn immers 36 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!