Hoe komt deze geweldige Nokia smartphone opsomming tot stand..?

De wereld verandert.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Nokia smartphone ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Nokia smartphones, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Nokia smartphones die aangeboden worden in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Nokia smartphones het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Nokia smartphones stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Soortgelijke artikelen aan Nokia smartphones

De beste Nokia smartphones op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

De Nokia 1.3 16GB Zwart is een compacte smartphone die je vooral gebruikt om te bellen of om berichten mee te sturen. Op de 16 GB opslagcapaciteit is niet erg veel ruimte voor je apps en bestanden. Je breidt het geheugen uit met een geheugenkaart van maximaal 512 GB, maar houd er rekening mee dat je veel apps niet naar een geheugenkaart kunt verplaatsen. Het toestel is uitgerust met 1 GB werkgeheugen en een niet al te krachtige processor. Het toestel hapert daarom snel wanneer je een app opent. Met een 5,7 inch hd scherm is het toestel erg handzaam. Je bedient de smartphone dus gemakkelijk met één hand en de Nokia past bovendien gemakkelijk in je broekzak. Wanneer je het toestel alleen gebruikt om te bellen en whatsappen, is de 3.000 mAh groot genoeg. Wil je ook regelmatig andere apps gebruiken? Dan kan het voorkomen dat je de smartphone gedurende de dag moet opladen.

1. Nokia 1.3 16GB Zwart


Product informatiePlus or Show more

De Nokia 5.3 64GB Blauw heeft een opslagcapaciteit van 64 GB. Heb je meer ruimte nodig voor je foto's en bestanden? Dan breid je het geheugen uit met een geheugenkaart. De smartphone is geschikt voor standaard gebruik. Zo hapert het toestel zelden bij niet al te zware apps, zoals Youtube of Instagram. Wanneer je het toestel niet erg intensief gebruikt, haal je het einde van de dag zonder de 4.000 mAh batterij tussentijds op te laden. Het 6,55 inch hd scherm is behoorlijk groot. Je hebt hierdoor veel ruimte om je scherm af te lezen, maar je bedient het toestel moeilijk met één hand. De camera's maken geen professionele beelden, maar je schiet redelijke foto's die je bijvoorbeeld doorstuurt naar vrienden of familie. Deze Nokia smartphone draait op Android One. Hierdoor ontvang je regelmatig en software- en beveiligingsupdates.

2. Nokia 5.3 64GB Blauw


Product informatiePlus or Show more

De Nokia 6.2 is de eerste Nokia in de 6-serie met drie camera’s. Gecombineerd met PureDisplay schermtechnologie en HDR-kwaliteit zorgt dit ervoor dat je geniet van entertainment als nooit tevoren. PureDisplay schermtechnologie met HDR-kwaliteit Met de innovatieve PureDisplay schermtechnologie brengt de Nokia 6.2 een ongekende ervaring voor het bekijken van mobiele content. De geavanceerde pixeltechnologie geeft videocontent weer in HDR-kwaliteit in levensechte kleuren. Het scherm van de Nokia 6.2 heeft hoge helderheid en contrasten die ervoor zorgen dat je, ook met minder licht, de beste content kunt bekijken. Triple camera, Artificial Intelligence en een tweedaagse batterijduur Maak professionele foto’s met de Nokia 6.2. De drie geavanceerde camera’s zorgen voor gedetailleerde foto’s, prachtige blurred bokeh portretten en shots met dynamisch bereik. Met de nachtmodus heb je een betere camera performance bij weinig licht. Portretmodus met AI-technologie: pas verschillende bokeh stijlen toe voor professionele (blurred) achtergrondeffecten. De Nokia 6.2 zorgt voor unieke foto’s die opvallen op social media. Tijdloos Scandinavisch design van topkwaliteit De Nokia 6.2 is gemaakt van polymeer composiet dat twee keer zo sterk is als polycarbonaat (het materiaal van de meeste smartphones tegenwoordig) en twee keer zo licht als aluminium. Klaar voor Android 10 met Android One Als onderdeel van het Android One programma is de Nokia 6.2 klaar voor Android 10 en zal de 6.2 gegarandeerd drie jaar lang maandelijkse veiligheidsupdates ontvangen en twee jaar lange Android software-updates. Zo blijf de Nokia 6.2 altijd veilig, snel en up-to-date.

3. Nokia 6.2 - 32GB - Zwart


Product informatiePlus or Show more

De Nokia 2.3 is de opvolger van de Nokia 2.2 met 2 camera’s aan de achterkant, een 6.2 HD+ display, 32GB werkgeheugen, 2 GB RAM en natuurlijk Android One. Dankzij de kunstmatige intelligentie waarover de Nokia 2.3 beschikt voelt jouw smartphone persoonlijk en gebruiksvriendelijk aan. De kunstmatige intelligentie komt terug in de batterij, schermhelderheid en je gebruikerservaring. Camera De Nokia 2.3 heeft een combinatie van een 13 megapixel en 2 megapixel camera aan de achterkant. Hierdoor worden foto’s geschoten met HDR-kwaliteit. Dit gebeurt zelfs in het donker met de Lowlight-functie. Bovendien is er de functie 'Recommended Shot', waarbij de camera-app meerdere foto's neemt rond het moment dat jij op de sluiterknop drukt. Vervolgens bepaalt de software of een van de shots beter is, omdat bijvoorbeeld bij een groepsfoto iedereen lacht op een bepaald frame. Batterij De batterij van de Nokia 2.3 bevat maar liefst 4.000 mAh waardoor je extra lang van je smartphone kunt genieten. Dankzij de Adaptive batterij leert de telefoon wanneer hij extra kan besparen op de accu waardoor deze nog langer mee gaat. Android One Net als alle andere Nokia-smartphones is de Nokia 2.3 uitgerust met Android One. Dit is een ‘schone’ versie van Android die je de meest pure Android-ervaring geeft. Hiermee wordt bedoeld dat er geen vooraf ingestelde apps op de telefoon staan die je toch niet gebruikt en jij dus zelf kunt bepalen wat je op je telefoon installeert. Bovendien ben je gegarandeerd van minimaal 2 jaar lang software upgrades en 3 jaar lang maandelijkse veiligheidsupdates.

4. Nokia 2.3 - 32GB - Groen


Product informatiePlus or Show more

De Nokia 2.3 32GB Goud heeft 32GB opslaggeheugen. Heb je meer ruimte nodig? Breid de opslagcapaciteit dan uit met een geheugenkaart. De Nokia 2.3 heeft een forse 4.000 mAh batterij. Hiermee kom je de dag door zonder tussentijds opladen. Wanneer je de telefoon gebruikt om te bellen, whatsappen en af en toe je social media te bekijken, hapert deze smartphone zelden. Schakel je veel tussen verschillende apps of wil je spelletjes spelen? Dan is deze Nokia met een minder krachtige processor en 2 GB werkgeheugen niet geschikt. Je bekijkt filmpjes en foto's op het grote 6,2 inch hd scherm. Verder beschikt het toestel over een 13 megapixel camera en een dieptesensor. Met die sensor creëer je een scherptediepte-effect bij portretfoto's. Dit toestel draait op Android One. Dit betekent onder meer dat je regelmatig software- en beveiligingsupdates ontvangt.

5. Nokia 2.3 Goud


Product informatiePlus or Show more

De Nokia 3.4 32 GB Grijs beschikt over een groot 6,39 inch hd scherm waar je comfortabel al jouw filmpjes op kijkt. Het toestel is geschikt voor standaard gebruik. Dit betekent dat je het vooral gebruikt om te bellen, whatsappen en af en toe je social media te bekijken. Met 32 GB aan opslagcapaciteit heb je voldoende ruimte om al jouw favoriete muziek en apps op te slaan. Heb je meer geheugen nodig? Dan breid je dit uit met een geheugenkaart. Deze schaf je los aan. Het toestel heeft een 4.000 mAh batterij. Hier kom je de dag door zonder tussentijds opladen. De camera op de achterkant heeft 3 lenzen. Zo zet je met de groothoeklens eenvoudig grote groepen of gebouwen volledig op de foto. De Nokia 3.4 draait op Android One. Dit betekent dat je regelmatig software- en beveiligingsupdates ontvangt. Zo is je toestel altijd goede beveiligd en voorzien van de meest recente software.

6. Nokia 3.4 32 GB Grijs


Product informatiePlus or Show more

De Nokia 5.3 64GB Zwart heeft een opslagcapaciteit van 64 GB. Heb je meer ruimte nodig voor je foto's en bestanden? Dan breid je het geheugen uit met een geheugenkaart. De smartphone is geschikt voor standaard gebruik. Zo hapert het toestel zelden bij niet al te zware apps, zoals Youtube of Instagram. Wanneer je het toestel niet erg intensief gebruikt, haal je het einde van de dag zonder de 4.000 mAh batterij tussentijds op te laden. Het 6,55 inch hd scherm is behoorlijk groot. Je hebt hierdoor veel ruimte om je scherm af te lezen, maar je bedient het toestel moeilijk met één hand. De camera's maken geen professionele beelden, maar je schiet redelijke foto's die je bijvoorbeeld doorstuurt naar vrienden of familie. Deze Nokia smartphone draait op Android One. Hierdoor ontvang je regelmatig en software- en beveiligingsupdates.

7. Nokia 5.3 64GB Zwart


Product informatiePlus or Show more

De Nokia 6.1 Plus grijpt direct de aandacht. Het prachtige edge-to-edge ontwerp laat je favourite videos prachtig afspelen en verhoogd de ervaring van elke game. De zeer gevoelige dual rear camera met optic dept imaging zorgt ervoor dat je niet kunt wachten om al je foto's direct te delen. Dankzij de portret- en bokeh-functie, maak je foto's op waar studio-niveau. De octa-core processor en de aanwezigheid van 4GB aan RAM zorgt ervoor dat het toestel razendsnel gegevens kan verwerken. Denk hierbij aan opstartsnelheden, het tegelijkertijd gebruiken van apps en downloads. Het algemene geheugen kan worden uitgebreid met een SD-kaart van maximaal 400GB. Met het dual-sim slot kunnen twee simkaarten tegelijkertijd worden ingevoerd - hierdoor kunnen twee aparte telefoonnummers worden gebruikt op het toestel. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn bij een combinatie van persoonlijk en zakelijk gebruik of twee telefoonnummers uit een verschillend land. Privacy instellingen zijn makkelijk op te zetten. Android 10 brengt een scala aan nieuwe functies wat er voor zorgt dat je op het gebied van privacy en functionaliteit alles uit jouw Nokia 6.1 Plus kunt halen zoals smart reply en het dark theme.

8. Nokia 6.1 Plus - 64GB - Black - Dual Sim


Product informatiePlus or Show more

Met de Nokia 7.2 geeft Nokia jou een geavanceerde tool waarmee jij je creativiteit kunt uiten. De Nokia 7.2 komt met een krachtige 48 megapixel triple camera met ZEISS Optics-lenzen. Deze smartphone combineert de prachtige PureDisplay schermtechnologie met een tijdloos Scandinavisch design van topkwaliteit. Creativiteit met ZEISS-lenzen en krachtige Artificial Intelligence Creëer gedetailleerde herinneringen die het waard zijn om te delen met de triple camera. Deze camera’s zijn uitgerust met een gevoelige 48 megapixel sensor met Qual Pixel technologie, ZEISS-lenzen en artificial intelligence. Portretmodus met AI-technologie: pas verschillende bokeh stijlen toe voor professionele (blurred) achtergrondeffecten. De Nokia 7.2 zorgt voor unieke foto’s die opvallen op social media. De AI technologie zorgt voor nachtmodus, waardoor de camera ook bij weinig licht sterk werkt. Adembenemend PureDisplay met HDR-kwaliteit De innovatieve PureDisplay schermtechnologie zorgt voor een meeslepende ervaring van mobiele content. De geavanceerde visuele Pixeltechnologie geeft dat video’s weer in HDR kwaliteit met levensechte kleuren, hoger contrast en een grote invalshoek. Ook heeft het scherm van de Nokia 7.2 hoge helderheid en geavanceerde contrasttechnologie die, ook bij weinig licht, heldere content laten zien. Tijdloos Noors design van topkwaliteit De Nokia 7.2 is gemaakt van polymeer composiet dat twee keer zo sterk is als polycarbonaat (het materiaal van de meeste smartphones tegenwoordig) en twee keer zo licht als aluminium. Klaar voor Android 10 met Android One Als onderdeel van het Android One programma is de Nokia 7.2 klaar voor Android 10 en zal de 7.2 gegarandeerd drie jaar lang maandelijkse veiligheidsupdates ontvangen en twee jaar lange Android software-updates. Zo blijf de Nokia 7.2 altijd veilig, snel en up-to-date.

9. Nokia 7.2 - 128GB - Grijs


Product informatiePlus or Show more

Het 64GB opslaggeheugen van de Nokia 7.2 64GB Zwart heeft ruimte voor bijvoorbeeld 25.000 foto's en 10.000 liedjes. De Nokia 7.2 voelt dankzij 4 GB werkgeheugen snel aan en draait soepel bij multitasken. Op dit Android One toestel heb je geen overbodige apps die je toestel langzamer maken. Bovendien krijg je gegarandeerd 3 jaar lang beveiligingsupdates en 2 software-updates. Je maakt foto's met de 48 megapixel camera of gebruik de dieptesensor om de achtergrond te vervagen voor een scherptediepte-effect. Met de groothoeklens zet je een uitgestrekt panorama helemaal op de foto. Je foto's terugkijken of YouTube afstruinen doe je op het ruime 6,3 inch full hd scherm. Dankzij hdr ondersteuning is het beeld kleurrijk en levendig. Kijk filmpjes zolang je wilt, want door de grote batterij kom je zonder problemen de dag door zonder opladen.

10. Nokia 7.2 64GB Zwart


Soortgelijke artikelen aan Nokia smartphones


Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Nokia smartphones er zijn immers 61 verschillende te koop..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Nokia smartphone kopen.