Hoe komt deze leuke Momentsleutel reeks tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de zoektocht naar de beste Momentsleutel ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Momentsleutels, maar nu ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Momentsleutels die te koop zijn in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Momentsleutels het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Momentsleutels stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Gerelateerde artikelen aan Momentsleutels

De beste Momentsleutels op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Gereedschap voor professioneel onderhoud en reparaties aan auto, camper, caravan etc. - Incl. 17mm, 19mm en 21mm doppen. - Meetbereik / instelbaar: 40-210Nm. - Opname (aansluiting): 1/2" vierkant. - Ratelmechanisme omschakelbaar van rechts naar links handige werking. - Incl. 100mm verlengstuk (gezamenlijke lengte: 120mm). - Totale lengte momentsleutel: 460mm. - Duidelijk hoor- en voelbaar klik-signaal bij het bereiken van het ingestelde draaimoment. - Materiaal: Chroom vanadium staal. - TüV/GS-gekeurd.

1. Proplus Momentsleutel 40-210 Nm 44 Cm Zilver


Product informatiePlus or Show more

Mighty Momentsleutel set. Hoge kwaliteit Nauwkeurige schaal van 2-24 Nm Omkeerbare ratel (1/4") met veranderbare ratelrichting Zeskantige inbussleutel bitjes 3/4/5/6/8/10 mm 5 mm inbus met verlenging T 20, T 25 en T 30 Torx

2. Mighty Momentsleutel Set


Product informatiePlus or Show more

Momentsleutel van het merk IMPAQT voor professioneel onderhoud en reparaties aan bijvoorbeeld uw auto, camper, caravan etc. - Deze professionele set wordt geleverd inclusief 14mm, 17mm, 19mm, 21mm en 24mm doppen. - Meetbereik / instelbaar: 28-210Nm (inclusief handleiding). - Opname (aansluiting): 1/2" vierkant. - Ratelmechanisme omschakelbaar van rechts naar links handige werking. - Incl. 100mm verlengstuk (gezamenlijke lengte: 120mm).

3. IMPAQT Momentsleutel 28 tot 210 Nm 1/2 " inclusief opbergkoffer en 5 doppen


Product informatiePlus or Show more

BGS Momentsleutel 2 - 24 Nm 1/4" aansluiting‎‎ Dit is een momentsleutel voor het fijnere werk. Onder meer te gebruiken bij montage van carbon onderdelen of bij het vastzetten van kwetsbare schroefdraad. Deze momentsleutel is geschikt voor het op moment zetten van schroeven/ bouten met rechtse draad. Het ingestelde moment kan middels de schroef onder aam het handvat vasgezet worden. Zodra het ingestelde moment wordt bereikt geeft de momentsleutel een klik signaal. Belangrijkste specificaties:‎‎ - 1/4" aansluiting -Geschikt voor het op moment zetten van schroeven/ bouten met rechtse draad - Klik signaal bij het bereiken van het ingestelde moment - Vergrendeling van het Ingestelde moment middels schroef onder aan het handvat - Totale lengte: ca. 275 mm - In kunststof koffer Over BGS; BGS Technic is al bijna 50 jaar leverancier van een compleet programma gereedschappen en lichte equipment voor de moderne werkplaats, de bouw en industriële toepassingen. Het BGS programma is gericht op de professional die er zeer intensief gebruik van maakt, maar is ook bestemd voor de enthousiaste doe-het-zelver die hoge normen stelt aan zijn gereedschap. Gereedschappen van prima kwaliteit voor een betaalbare prijs BGS Technic ontwikkelt, import en export en distribueert gereedschappen van prima kwaliteit. De gereedschappen worden over het algemeen vervaardigd in Azië door zorgvuldig gekozen ISO-gecertificeerde partners, met strikte kwaliteitsbeheersing. BGS Technic staat voor betaalbare gereedschappen leveren voor een breed gebruik tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

4. Momentsleutel 2 - 24 Nm 1/4" BGS 987


Product informatiePlus or Show more

Deze 1/2" momentsleutel van Brüder Mannesmann is zeer handig voor in uw garage of werkplaats. De capaciteit varieert van 40 tot 210 Nm. De waarde kan duidelijk worden gezien door het vergrootglas en de vergrendeling op het handvat voorkomt het per ongeluk veranderen van de instellingen tijdens het werken. De momentsleutel wordt geleverd in een stevige opbergkoffer. Afmetingen: 56,5 x 5 x 5 cm (L x B x H) Afmeting sleutel: 1/2" Capaciteit variërend van 40 tot 210 Nm Met vergendeling op het handvat om te voorkomen dat de instellingen per ongeluk worden veranderd. De waarde kan duidelijk gezien worden door het vergrootglas Wordt geleverd in stevige opbergkoffer

5. Brüder Mannesmann Momentsleutel 1/2" 18145


Product informatiePlus or Show more

Gereedschap voor professioneel onderhoud en reparaties aan auto, camper, caravan etc. Incl. 17mm, 19mm en 21mm doppen. Meetbereik / instelbaar: 40-210Nm. Opname (aansluiting): 1/2" vierkant. Ratelmechanisme omschakelbaar van rechts naar links handige werking. Incl. 100mm verlengstuk (gezamenlijke lengte: 120mm). Totale lengte momentsleutel: 460mm. Duidelijk hoor- en voelbaar klik-signaal bij het bereiken van het ingestelde draaimoment. Materiaal: Chroom vanadium staal. TüV/GS-gekeurd.

6. Moment / Dynamometrische Sleutel in koffer


Product informatiePlus or Show more

Normex Momentsleutel 20 - 200 Nm 1/2" aansluiting. Veel gebruikt voor het wisselen van winterbanden/ velgen Duidelijk leesbare instellingsfunctie, vast te zetten op het juiste moment Lengte van de sleutel is ca. 55 cm Inclusief kunstof opbergbox

7. Momentsleutel 20 - 200 Nm 1/2" Normex 21-182


Product informatiePlus or Show more

Deze momentsleutel is vervaardigd uit gehard kwaliteitsstaal en voorzien van fijn handvat. Deze eigenschappen laten toe om optimaal kracht over te brengen op het gereedschap. Met deze momentsleutel draai je alle boutjes vast op het voorgeschreven moment. Stel de gewenste moment waarde in (2-24 Nm) en de sleutel zal overklikken wanneer deze waarde bereikt wordt. Zo staat er nooit te veel of te weinig druk op uw (carbon)onderdelen. Deze 11 delige set is zeer compleet uitgerust en bevat naast de momensleutel ook de volgende bits: Inbus: 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm Torx :T20, T25 en T30 en Inbus 5mm verlengd (Extra lang) Dit alles wordt geleverd in een stevige kunststof opbergdoos. - Hoge kwaliteit - Nauwkeurige schaal van 2-24 Nm - Omkeerbare ratel (1/4") met veranderbare ratelrichting - Zeskantige inbussleutel bitjes 3/4/5/6/8/10 mm - Torx T20, T 25 en T 30 bits - 5 mm inbus dop met verlenging

8. 1/4 Draaimomentsleutel set 2-24Nm - 11 delige fietsgereedschap set - met Inbus en Torx doppen bitset - Fiets TorqueSet - inclusief kunststof opbergkoffer


Product informatiePlus or Show more

De momentsleutel 1/4" opname 5-25 Nm is perfect voor het sleutelen aan motorblokken en fietsen. Door het compacte formaat en het antislip patroon ligt de momentsleutel lekker in de hand. Hierdoor kunt u langdurig sleutelen. De momentsleutel heeft een 1/4" opname en is aan de bovenkant van de ratelkop omschakelbaar. De momentsleutel heeft een bereik van 5-25 Nm en is eenvoudig in te stellen door het verdraaien van het handvat. Het ingestelde moment is makkelijk te fixeren door middel van de fixatieschroef. Op deze manier bent u altijd verzekerd van het juiste draaimoment! Indien u klaar bent met u werkzaamheden, draait u de handgreep volledig terug zodat de veer ontlast is. Ontspan de draaimomentsleutel altijd na gebruik, zodat deze accuraat blijft. De momentsleutel is uitstekend geschikt voor fijnmechanische klussen, zoals het klussen aan (motor)fietsen, schroefverbindingen in polyester of kwetsbare schroefdraden in aluminium. Daarnaast is de momentsleutel verchroomd en beschikt over automatische afslag met kliksignaal. Erg handig! De momentsleutel wordt geleverd in een stevige kunststoffen bewaarcassette. Verder is de momentsleutel van goede kwaliteit, waardoor u jarenlang plezier ervan heeft! Technische gegevens van de HBM 1/4 Momentsleutel 5-25 NM. Bereik Van 5 tot 25 NM. Opname 1/4 Totale lengte 270 mm.

9. HBM 1/4 Momentsleutel 5-25 NM


Product informatiePlus or Show more

Chroom vanadium stalen sleutel met 28-210 Nm koppelbereik. Inclusief 125 mm verlengstuk, 1/2" naar 3/8" adapter en een handige opbergdoos.

10. Silverline Momentsleutel (28 - 210 Nm, 1/2" Aandrijving)


Gerelateerde artikelen aan Momentsleutels


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Momentsleutels er zijn immers 212 verschillende te koop..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste Momentsleutel kopen.