Hoe komt deze handige Pijpsleutel lijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. En dus de zoektocht naar de beste Pijpsleutel ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Pijpsleutels, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Pijpsleutels die aangeboden worden in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Pijpsleutels het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Pijpsleutels stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Soortgelijke artikelen aan Pijpsleutels

De beste Pijpsleutels in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Het BGS pijpmoersleutel set bevat 9 stuks en worden geleverd in een tetron roll-up zak. Levering inclusief: * Inhoud * 6x7 mm * 8x9 mm * 10x11 mm * 12x13 mm * 14x15 mm * 16x17 mm * 18x19 mm * 20x22 mm * EAN 04026947012186

1. Pijpsleutelset (6-22 mm) 8 delig BGS 1218


Product informatiePlus or Show more

Roestbestendig, zink-geplateerd staal met een matte easy-grip afwerking. Voor het vastdraaien van moeren op mengkranen. Matte afwerking voor grip. Inclusief aandrijfstaaf. Lengte 180 mm. Maten: 8/9, 9/11, 10/11, 12/13 mm.

2. Silverline 5-delige mengkraan aansluitmoersleutel set


Product informatiePlus or Show more

Van een lekkende kraan tot aan het repareren van je huidige kraan, de STANLEY Verstelbare Kraanmoersleutel kan iedere klus aan. Gebruik Deze kraanmoersleutel is te gebruiken voor het repareren of het monteren van een kraan. Hij is in beide richtingen te draaien waardoor je hem kunt gebruiken voor het los- en vastdraaien van moeren. Voordelen Eenvoudig monteren- en demonteren van moeren Draaiende handgreep voor optimaal gebruikscomfort en een comfortabele houding Specificaties -STANLEY Vaste Kraanmoersleutel -Duurzaam chroom vanadium body -Draaiende handgreep -Omkeerbare richting, geschikt voor los- en vastdraaien -Verpakkingsinhoud

3. STANLEY 0-70-453 - Verstelbare Kraanmoersleutel - 240mm


Product informatiePlus or Show more

Lastig bereikbare moeren en bouten? Met een pijpsleutel is dit niet meer lastig. Met deze 'lange dopsleutel' draait u bouten of moeren los die voor een normale ring- of steeksleutel lastig te bereiken zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan de bougies in uw auto. En met met de bijgeleverde wringstaaf draait u zelfs de meest vastzittende bouten of moeren zonder veel kracht los. Inhoud; - 4x pijpsleutel; 10-11, 12-13, 14-15 en 16-17 mm. - 1x wringstaaf (tommy bar). Specificaties; - Aantal; 4 stuks + tommy bar. - Materiaal; gehard staal.

4. Pijpsleutelset 5-delig


Product informatiePlus or Show more

Carbon stalen taps met chroom geplateerde buisklem en buisdruk. Te gebruiken met zacht koperen en aluminium buizen. Deze set bevat: buisklem, 45° schroeftype buisdruk en 7 dubbele buistaps 3/16", 1/4", 5/16", 3/8", 7/16", 1/2" en 5/8". Plastic opbergkoffer.

5. 9-delige pijp flare-set


Product informatiePlus or Show more

De 5-delige pijpsleutel set voor het los- en vastdraaien van bouten en moeren. Een pijpsleutel is een metalenbuis met aan de uiteinde een zeskantige opening waar de kop van een bout of een moer past.

6. Hofftech Pijpsleutelset 5 Delig (8 t/m 15mm)


Product informatiePlus or Show more

Sterke haakse pijp sleutel set met opening aan de korte kant zodat een moer op een lange bout ook los en vast gedraaid kan worden. Gemaakt van carbon staal, met handige opberg etui, gewicht totale set 1,65 Kg Inhoud set: 8 mm, lengte 11cm 10mm, lengte 12cm 11mm, lengte 14cm 12mm, lengte 14cm 13mm, lengte 15cm 14mm, lengte 16.5cm 17mm, lengte 20cm 19mm, lengte 22cm

7. Haakse Sleutel pijp Pijpsleutel Pijpsleutels set 8 delig 8 - 19 mm L-Vorm Carbon staal


Product informatiePlus or Show more

- extra zware uitvoering - smeeddelen gehard - inductief geharde, tegen de draairichting geplaatste vertanding - greep uit tempergietijzer, gemoffeld - Temperstaal Technische gegevens: Lengte (L, L1): 45 cm Lengte: 24 inch Spanwijdte: 60 mm

8. Stillson Pijptang 24" - Rechte Pijptang


Product informatiePlus or Show more

Pijpsleutelset 6 delig. Met wringstaaf Maten: 8 t/m 17 mm

9. Pijpsleutelset 6 delig 8 - 17 mm.


Product informatiePlus or Show more

Deze metrische pijpsleutel van het merk Bahco, gemaak speciaalstaal van chroom-molybdeen, is mat verchroomd voor een hogere kwaliteit van het oppervlak. Geschikt om gemakkelijk moeren en bouten los- en vast te draaien. Voordelen Mat verchroomd voor een hogere kwaliteit van het oppervlak. Gemakkelijk los- en vastdraaien van moeren en bouten. Specificaties - Afmeting: 24 x 27 mm. - Gewicht: 350 gram. - Lengte: 177 mm.

10. Bahco Pijpsleutel 24-27 mm


Soortgelijke artikelen aan Pijpsleutels


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Pijpsleutels er zijn namelijk 213 verschillende aan te schaffen..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en kun je straks de beste Pijpsleutel kopen.