Hoe komt deze super Moker ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de speurtocht naar de beste Moker ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Mokers, maar vandaag assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Mokers die op de markt zijn in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Mokers het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Mokers stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Vergelijkbare producten aan Mokers

De beste Mokers op een rij

Product informatiePlus or Show more

Deze speciale rubber hamer is voorzien van een vlakke en ronde kant. Wordt veel gebruikt om klinkers en tegels aan te slaan bij het leggen. Uitstekend geschikt om houten en metalen constructies die deukgevoelig zijn te monteren.

1. Hofftech Rubber Hamer Ø 90 mm


Product informatiePlus or Show more

Met deze stevige vuisthamer voer je zware hamerwerkzaamheden en sloopwerk een stuk eenvoudiger uit. De kleine moker is voorzien van een duurzame, sterke steel uit fiberglas die je beschermt tegen schokken en trillingen. Hij zorgt voor een heel comfortabele greep en maakt het werken erg aangenaam. Je kan de veelzijdige vuisthamer alleen gebruiken of in combinatie met o.a. een beitel. Specificaties • Gewicht: 2000 g • Geharde kop met afgeschuinde hoeken •Fiberglas steel •Ergonomisch soft grip / TPR rubberen handgreep

2. VUISTHAMER 2000G - FIBER


Product informatiePlus or Show more

Sleg. Houten hamer met ijzeren banden en vierkante baan. Met ovale essenhouten steel.

3. Atlas Moker/sleg Vierkant Hout


Product informatiePlus or Show more

Deze rubberen opzetstuk is een universele mokerdop voor vuisten van 2 kilo. Deze rubber mokerdop maakt een metalen vuist geschikt voor straat- en tegelwerk.

4. ES Rubberen opzetstuk voor hamers 2 kg


Product informatiePlus or Show more

Een moker gebruik je voor het zware werk voor bijvoorbeeld sloopwerk. Je kunt een rubberen mokerdop bijbestellen, zo kun je de hamer ook gebruiken om tegels of straatstenen in het zand aan te tikken. ..

5. Benson moker 1 kg


Product informatiePlus or Show more

Een rubberen hamer kan je voor verschillende werkzaamheden inzetten. Denk bijvoorbeeld aan het leggen bij tegels of het voorzichtig aankloppen van lijmverbindingen bij houtbewerking. De kop heeft een diameter van 70 millimeter. Zelfs op de camping kan je deze hamer gebruiken om haringen in de grond te slaan. ..

6. Rubberen hamer Ø70 mm


Product informatiePlus or Show more

Met de veelzijdige Stanley Antivibe Vuisthamer kun je gemakkelijk aan de slag in een kleine werkruimte. De moker kan worden toegepast met beitels, drevels en centerpunten. Ideaal voor de veelzijdige klusser. Gebruik Je kunt de vuisthamer gebruiken tijdens klussen met beitels, drevels, centerpunten en in de industrie. Voordelen De vele mogelijkheden maken de moker veelzijdig en dankzij het kleine formaat is deze ideaal om te gebruiken wanneer je een beperkte werkruimte hebt. Specificaties Stanley Antivibe Vuisthamer Geschikt voor toepassingen met beitels, drevels centerpunten en industrie Gewicht: 1360 gram Lengte kop: 10 centimeter Verpakkingsinhoud Eén Stanley 1-56-001 Antivibe vuisthamer Over het merk Stanley Geen klus klaar je zonder goed gereedschap. Dat begrijpt ook topmerk Stanley, onderdeel van Stanley Black&Decker. Of je nou een ervaren klusser bent of voor het eerst een poging waagt, van je gereedschap verwacht je topprestaties. Stanley heeft voor elke klus geschikt gereedschap in huis. Van een breed scala aan schroevendraaiers tot een waterpas en handzaag. En natuurlijk de bekende stanleymessen. Investeer je in gereedschap van Stanley? Dan ben je altijd zeker van een hoge kwaliteit, een uitgebreide service en uitstekende garantie. Ga ook eens naar de merkenpagina van Stanley om alles te zien.

7. Stanley Antivibe Vuisthamer 1360gr


Product informatiePlus or Show more

Deze rubberen opzetstuk is een universele mokerdop voor vuisten van 1,5 kilo. Deze rubber mokerdop maakt een metalen vuist geschikt voor straat- en tegelwerk.

8. ES Rubberen opzetstuk voor hamers 1,5 kg


Product informatiePlus or Show more

Vuist 1250 gr met houten steel met losse rubber dop.

9. Vuist / moker 1250 gr met houten steel met losse rubber dop.


Product informatiePlus or Show more

Deze hamer is voorzien van vierkante platen waarmee de afratseringspaal in de grond geslagen kan worden. Deze vierkante platen maken het verschil, de hamer heeft niet alleen meer gewicht waarmee je gemakkelijker kan slaan, de dikke platen buigen ook niet. Oerdegelijk Nederlands fabrikaat.

10. Sleg staal DeWit


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Mokers er zijn namelijk 115 verschillende te koop..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en kun je straks de beste Moker kopen.