Wat is de beste hamer van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 september, 2023

Het kopen van een goede hamer is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste hamer van 2023? Na het analyseren van 2019 hamers kwam de Benson Hamer Klauwhamer Fiber 250 als beste uit onze hamer-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de hamers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 hamers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame hamer-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste hamers

1Score: 10
Benson Hamer Klauwhamer Fiber 250
Beste Hammer voor precisiewerk
Benson Hamer Klauwhamer Fiber 250
Benson
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Benson Bankhamer 100 gram met
Beste Hammer voor decoratiewerk
Benson Bankhamer 100 gram met
Benson
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.9
Borvat®| Hamer Rubber 200G
Borvat®| Hamer Rubber 200G
borvat
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
STANLEY STHT0-51309 Klauwhamer
Beste Hammer voor bouwwerkzaamheden
STANLEY STHT0-51309 Klauwhamer
STANLEY
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
Bosch Bankhamer - Hamer geen kleur
Bosch Bankhamer - Hamer geen kleur
Bosch
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.8
Straathamer- Geel - Talen Tools geen kleur
Straathamer- Geel - Talen Tools geen kleur
Talen Tools
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
KWB bankhamer steel Blauw
KWB bankhamer steel Blauw
KWB
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.7
Rubberen hamer met houten handvat
Rubberen hamer met houten handvat
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.7
Houten hamer / timmerhamer 36
Houten hamer / timmerhamer 36
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.7
Hofftech Hamer Rubber/Kunststof Ø 30
Hofftech Hamer Rubber/Kunststof Ø 30
Hofftech
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Hamer Koopgids

Een hamer is een onmisbaar gereedschap voor elke doe-het-zelver en professional. Of je nu spijkers in hout slaat of zware materialen zoals beton breekt, de beste hamer maakt het verschil tussen een klus die snel en gemakkelijk is geklaard en een die onnodig lang duurt.

Soorten hamers

Er zijn veel verschillende soorten hamers, elk ontworpen voor specifieke klussen en doeleinden. Hier zijn enkele van de meest voorkomende soorten hamers:

 • Klauwhamer: dit is de meest voorkomende hamer die je gebruikt voor het slaan van spijkers in hout. Het heeft een klauw aan de achterkant om spijkers te verwijderen.
 • Mokerhamer: een mokerhamer heeft een grote, platte kop en gebruik je voor het breken van beton, bakstenen of stenen.
 • Sleg: een sleg heeft een grote, ronde kop en gebruik je voor zware klussen zoals het breken van beton of het slaan van paaltjes in de grond.
 • Rubberen hamer: dit type hamer heeft een rubberen kop en gebruik je voor klussen waarbij je geen beschadigingen wilt veroorzaken, zoals het leggen van tegels.
 • Clubhamer: een clubhamer heeft een korte steel en een zware kop en gebruik je voor het slopen van muren en het hakken van stenen.
 • Geologenhamer: dit type hamer wordt gebruikt door geologen en zij gebruiken ze om stenen te breken en monsters te verzamelen.
 • Sierhamer: sierhamers hebben vaak een decoratieve uitstraling en gebruik je voor decoratief smeedwerk.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele verschillende soorten hamers die er zijn. Welke hamer je kiest, hangt af van de klus die je wilt klaren.

Wat is de beste hamer?

Bij het kopen van een hamer zijn er een aantal belangrijke dingen om in gedachten te houden. 

Het doel van de hamer is bijvoorbeeld van groot belang. Bedenk voor welke klussen je de hamer voornamelijk gaat gebruiken. Heb je een hamer nodig voor het slaan van spijkers in hout, of heb je een hamer nodig voor zwaardere klussen zoals het breken van stenen of beton? Kies een hamer die geschikt is voor je doel.

Het gewicht van de hamer is ook belangrijk. Een lichtere hamer is geschikt voor kleinere klussen, terwijl een zwaardere hamer beter is voor grotere klussen. 

Bovendien zijn hamers verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals staal, hout en kunststof. Een stalen hamer is vaak duurzamer, terwijl een houten hamer meestal lichter is en minder schade veroorzaakt aan het oppervlak waarop je slaat.

Zorg er ook voor dat de handgreep van de hamer comfortabel in je hand ligt en dat je voldoende grip hebt. Rubberen handgrepen zijn populair vanwege hun comfort en goede grip. 

Vergeet ook niet om je budget te overwegen bij het kiezen van een hamer. Hamers zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, dus kies er een die past bij je behoeften en budget.

Ten slotte is de kwaliteit van de hamer ook belangrijk. Controleer of de hamer stevig is en goed is afgewerkt. Met deze tips vind je de perfecte hamer voor je klussen! 

Gewicht

De ideale gewichtsklasse van een hamer hangt af van de klus. Over het algemeen geldt: hoe zwaarder de klus, hoe zwaarder de hamer dient te zijn. 

Een klauwhamer, die je vaak gebruikt om spijkers in hout te slaan, heeft meestal een gewicht van ongeveer 450 tot 560 gram. Een mokerhamer, die je vaak gebruikt om zware materialen zoals beton te breken, heeft al snel een gewicht van2 tot 4 kg.

Het is belangrijk om een hamer te kiezen die comfortabel in de hand ligt en die je gemakkelijk kunt hanteren. Als dehamer te zwaar is, is het moeilijker om de hamer onder controle te houden en dit leidt mogelijk tot vermoeidheid en verwondingen. 

Een te lichte hamer is daarentegen minder inefficiënt, omdat je te weinig kracht kunt uitoefenen om de klus te klaren.

Over het algemeen is het het beste om te kiezen voor een hamer die geschikt is voor de klus die je gaat klaren en die goed past bij je eigen fysieke kracht en vermogen.

Lengte

De ideale lengte van een hamer varieert afhankelijk van het type hamer en het doel waarvoor je hem gebruikt. Over het algemeen hebben klauwhamers een lengte van ongeveer30 cm tot 40 cm. Mokerhamers hebben meestal een lengte van ongeveer 70 cm.

Het is belangrijk om een hamer te kiezen die goed in balans is en die comfortabel in de hand ligt. Een te korte hamer leidt als snel tot vermoeidheid en een gebrek aan controle, terwijl een te lange hamer moeilijker te hanteren is en te veel druk kan uitoefenen op de pols en arm van de gebruiker.

Kies bij het kiezen van een hamer de juiste lengte voor de klus die je gaat klaren en zorg ervoor dat de hamer comfortabel in de hand ligt en gemakkelijk te hanteren is.

Wat moet je controleren voordat je met een hamer aan de slag gaat?

Voordat je met een hamer aan de slag gaat, zijn er een paar belangrijke dingen die je dient te controleren om ervoor te zorgen dat jeveilig en efficiënt werkt:

 • Controleer de hamer: controleer of de hamer in goede staat verkeert en er geen scheuren, deuken of andere beschadigingen zijn. Als de hamer beschadigd is, gebruik hem dan niet en vervang hem indien nodig.
 • Kies de juiste hamer: kies de juiste hamer voor de klus. Zorg ervoor dat de hamer geschikt is voor het materiaal dat je wilt slaan.
 • Draag beschermende kleding: draag indien nodig beschermende kleding, zoals een veiligheidsbril, een helm en handschoenen, om jezelf te beschermen tegen verwondingen.
 • Kijk naar de positie van de spijker: kijk voordat je begint met slaan naar de positie van de spijker en zorg ervoor dat deze goed gepositioneerd is. Dit voorkomt dat je de spijker scheef slaat en dat de hamer beschadigd raakt.
 • Gebruik de juiste techniek: gebruik de juiste techniek bij het slaan van spijkers. Houd de hamer stevig vast met één hand en sla met de andere hand. Houd de hamer dichtbij het uiteinde van de steel voor meer controle en precisie.
 • Let op je omgeving: let op je omgeving en zorg ervoor dat niemand in de buurt is wanneer je met de hamer aan het werk bent. Werk op een veilige en stabiele ondergrond en voorkom dat de hamer uit je handen glipt.

Als je deze stappen volgt voordat je begint met het gebruik van een hamer, werk je veilig en efficiënt en maak je je klus tot een succes!

hero illustration

Hoe testen we hamers?

Om de beste hamer te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze hamer-test hebben we 2019 hamers geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze hamer-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we data vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze hamer-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen hamer-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte hamer in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 2019 hamers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste hamers op een rij

1. Beste Hammer voor precisiewerk: Benson Hamer Klauwhamer Fiber 250

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Benson Hamer Klauwhamer Fiber 250

 • list plusDe constructie van de hamer is van hoge kwaliteit.
 • list plusHet is eenvoudig te gebruiken.
 • list plusHet is een kleine hamer, waardoor het handig is voor kleinere handen.

Nadelen Benson Hamer Klauwhamer Fiber 250

 • list plusHet is niet geschikt voor het openbreken van moeilijk te verwijderen materialen zoals metaal of beton.
 • list plusDe kwaliteit is matig.
 • list plusDe hamer is niet geschikt voor zwaardere klussen zoals het verwijderen van oude vloeren of het repareren van meubels.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.8

Als je op zoek bent naar een klauwhamer die stevigheid, duurzaamheid en veiligheid combineert, dan is de Benson Hamer Klauwhamer Fiber 250 de perfecte keuze. Met een getemperde stalen kop en ergonomisch gevormde kunststof handgreep, biedt deze hamer een comfortabele grip en meer veiligheid tijdens gebruik.

Wat deze hamer echt onderscheidt van andere producten is de verbinding van de kop en handgreep die een slag van hoge kwaliteit garandeert. Dit betekent dat je de klus snel en efficiënt kunt klaren zonder je zorgen te maken over de veiligheid.

Met een gewicht van 250 gram is deze hamer licht en gemakkelijk te hanteren, waardoor het perfect is voor zowel doe-het-zelvers als professionals. Of je nu een muur moet slopen, spijkers moet inslaan of iets anders moet doen, deze hamer zal je niet teleurstellen.

Als je op zoek bent naar een hamer die je langdurig kunt gebruiken zonder dat deze slijt of afbreekt, dan is de Benson Hamer Klauwhamer Fiber 250 de juiste keuze. Het enige nadeel is dat het misschien niet geschikt is voor zware klussen waarbij een zwaardere hamer nodig is, zoals bij het slopen van betonnen muren.

Over het algemeen ben ik erg tevreden met deze hamer en zou ik het aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en duurzame klauwhamer.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 27 september in huis

Bekijk prijs

2. Beste Hammer voor decoratiewerk: Benson Bankhamer 100 gram met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Benson Bankhamer 100 gram met

 • list plusEen voordeel van deze hamer is de stevige grip, waardoor het comfortabel is om langere tijd te gebruiken.
 • list plusEen ander voordeel is dat de hamer lichtgewicht is, waardoor het gemakkelijk is om te manoeuvreren en te gebruiken voor precisiewerk.
 • list plusEen derde voordeel is dat de hamer gemaakt is van hoogwaardige materialen, waardoor het duurzaam is en lang meegaat.

Nadelen Benson Bankhamer 100 gram met

 • list plusEen nadeel van de hamer is het beperkte gewicht van 100 gram, waardoor het minder geschikt is voor zwaardere klussen.
 • list plusDe hamer heeft geen extra functies, zoals een spijker trekker of magnetische kop.
 • list plusDe hamer is niet geschikt voor professioneel gebruik, maar meer voor huishoudelijke klussen.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
7.5

Als het gaat om een goede bankhamer, is de Benson Bankhamer 100 gram met houten steel een uitstekende keuze. Deze hamer heeft een platte kop met afgeschuinde hoeken wat zorgt voor stevigheid en voorkomt beschadiging. Bovendien is de hamer gemaakt van gehard staal en heeft het een onbreekbare handgreep. Dit zorgt voor een veilig gebruik van de hamer.

De Benson Bankhamer is perfect voor het uithakken van houtverbindingen, het inslaan van spijkers en draadnagels, keilbouten enz. Deze hamer is speciaal ontworpen voor bank- en plaatwerkers. Met een gewicht van 100 gram is deze hamer gemakkelijk te hanteren en maakt het mogelijk om precieze slagen uit te voeren.

Wat deze hamer onderscheidt van andere bankhamers is de stevige verbinding tussen de kop en de handgreep. Hierdoor is de hamer veiliger in gebruik en gaat het langer mee.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare bankhamer van hoge kwaliteit, dan is de Benson Bankhamer 100 gram met houten steel zeker een aanrader. De lengte van 25.5 cm en het gewicht van 233 gram maken deze hamer gemakkelijk te gebruiken voor verschillende klussen.

Mijn persoonlijke mening over deze hamer is heel positief. Ik ben onder de indruk van de stevige verbinding tussen de kop en de handgreep. Het gewicht van de hamer is perfect voor precisiewerk en het inslaan van spijkers gaat moeiteloos. Het enige nadeel van deze hamer is dat het alleen geschikt is voor bank- en plaatwerkers en niet voor algemene huishoudelijke klussen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

3. Borvat®| Hamer Rubber 200G

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.7

Harde kampeerhamer om haringen in de grond te slaan, Voordelen van dit product Type hamer: rubberen hamer. Materiaal handvat: hout. Materiaal handvat: hout. Materiaal: rubber. Accessoires aansluiten Verpakkingsinhoud: rubberen hamer. Specificaties: Antislip: nee. Zwarte kleur. Magnetisch: Nee. Productgewicht: 200 gram.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Beste Hammer voor bouwwerkzaamheden: STANLEY STHT0-51309 Klauwhamer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen STANLEY STHT0-51309 Klauwhamer

 • list plusHet voordeel van de STANLEY STHT0-51309 Klauwhamer is dat het duurzaam is en een lange levensduur heeft.
 • list plusEen ander voordeel van de STANLEY STHT0-51309 Klauwhamer is dat het lichter is en goed in de hand ligt.
 • list plusOok is de STANLEY STHT0-51309 Klauwhamer praktisch in gebruik.

Nadelen STANLEY STHT0-51309 Klauwhamer

 • list plusDe STANLEY STHT0-51309 Klauwhamer is minder geschikt voor zwaardere klussen.
 • list plusDe STANLEY STHT0-51309 Klauwhamer is niet geschikt voor precisiewerk.
 • list plusDe STANLEY STHT0-51309 Klauwhamer is niet geschikt voor het verwijderen van spijkers.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.3

Ben je op zoek naar een veelzijdige en duurzame klauwhamer? Dan is de STANLEY STHT0-51309 Klauwhamer perfect voor jou! Met zijn kromme klauw trekt hij zonder veel moeite nagels uit, waardoor hij ideaal is voor algemeen constructiewerk, dakbedekking en vloeren.

Maar wat maakt deze klauwhamer nou zo speciaal? Ten eerste heeft hij een Bi-mat antislip handgreep, wat zorgt voor een vaste grip tijdens het gebruik. Daarnaast heeft hij een langere handgreep voor verbeterde prestaties en een glasvezel steel voor extra kracht en duurzaamheid. Ook is er een epoxy verbinding tussen de kop en de steel, waardoor hij extra stevig is.

Het is belangrijk om te weten dat je nooit met de wangen van de hamerkop moet slaan, omdat deze niet gehard zijn. En voor het gebruik van een nieuwe hamer is het vaak een goed idee om de beschermlak te verwijderen met een schuurpapiertje, zo verminder je dat de hamer van de nagelkop afglijdt.

Als specialist in hamers kan ik je vertellen dat deze klauwhamer zeker aan al je eisen zal voldoen. Hij is lichtgewicht, maar toch sterk genoeg om nagels uit te trekken. En door de glasvezel steel is hij ook nog eens erg duurzaam en gaat hij lang mee. Wat betreft de nadelen kan ik er eigenlijk geen noemen, behalve dat hij misschien niet geschikt is voor hele zware klussen. Maar voor de meeste klussen in en om het huis is deze klauwhamer perfect!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

5. Bosch Bankhamer - Hamer geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
9

De Bosch bankhamer hoort in de gereedschapskist van elke doe-het-zelver te zitten vanwege zijn gecontroleerde slagkracht en comfort. Dit is een robuuste, hoogwaardige hamer met een kop van koolstofstaal. Het gewicht is uitgebalanceerd in dit gereedschap en dit heeft een kern van glasvezel voor minder trillingen en meer slagefficiëntie. Deze hamer is gemaakt voor duurzaamheid en ergonomisch comfort: naast de superieure samenstelling heeft dit gereedschap een tweecomponenten handgreep met grote softgripvlakken voor beter hanteren en zeer fijngevoelige controle. Fantastische slagprestaties door hoogwaardige samenstelling van het gereedschap met koolstofstaal Kern van glasvezel zorgt voor een fantastische slagefficiëntie met minder trillingen Ergonomisch ontwerp met geleiding voor het vasthouden van het gereedschap voor meer controle en comfort Meer werkcomfort dankzij uitgebalanceerd gewicht Optimale kracht en fijngevoelige controle dankzij ergonomische handgreep met softgrip Gewicht kop 300G Wat zit er in de verpakking? 1x Bosch Bankhamer 300G Wordt geleverd in een kartonnen doos

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

6. Straathamer- Geel - Talen Tools geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.1

Deze straathamer is voorzien van een korte essenhouten steel. Deze straathamer is gemaakt van gesmeed hard staal.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

7. KWB bankhamer steel Blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.3

GS gekeurde bankhamer. De hamer heeft een blauw/blank gelakte houten steel en weegt 100 gr.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

8. Rubberen hamer met houten handvat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
8

Gemaakt van natuurlijk rubber. Het niet de muur kwetsen en heeft geen eigenaardige geur. Massief houten handvat, duurzaam en comfortabel te houden. De hamer is geschikt voor tegel installatie, vloer installatie, home decoratie, en rug massage. De stabiele strike force is efficiënt en arbeidsbesparende. Gebruikt om herinneren buren om ruis's nachts in een euphemistic en vriendelijke manier. Specificaties: Item Type: Rubber Mallet Voor Vloeren Maat: Ca. 24*4.8*7.2cm/9.44*1.88*2.83inch Materiaal: Rubber + hout Gewicht: Ongeveer 200 gram

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Houten hamer / timmerhamer 36

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Houten hamer / timmerhamer 36

 • list plusDeze houten hamer heeft een sterke grip.
 • list plusDoor de lage prijs is de houten hamer betaalbaar voor iedereen.
 • list plusDe houten hamer is praktisch in gebruik, waardoor het gebruik ervan gemakkelijk is.

Nadelen Houten hamer / timmerhamer 36

 • list plusHet product kwam beschadigd aan, wat de levensduur en kwaliteit van het product in gevaar kan brengen.
 • list plusDe kwaliteit is matig.
 • list plusDe houten hamer is niet sterk genoeg om zware klussen aan te kunnen, wat het nut ervan beperkt.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
9

Houten hamer / beitelhamer. Handige houten hamer voor tijdens het klussen of timmeren. Formaat: 36 cm lang, slagblok 15 x 8 x 7 cm. Materiaal: Hout. Klusartikelen timmer gereedschap. Kenmerken: Materiaal: Hout Kleur: Bruin Lengte: 36 cm Breedte: 15 cm Hoogte: 7 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Hofftech Hamer Rubber/Kunststof Ø 30

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.1

Maak kennis met de Hofftech Hamer Rubber/Kunststof Ø 30 - de perfecte hamer voor elke professional die op zoek is naar een veelzijdig en duurzaam gereedschap. Wat deze hamer bijzonder maakt, is zijn slimme ontwerp en hoogwaardige kwaliteit. De vervangbare kop van de hamer zorgt ervoor dat je altijd een perfect werkende hamer hebt, terwijl het glasvezel handvat met antislip coating zorgt voor een stevige grip tijdens het werken.

Met de ene zijde van de hamer van rubber en de andere zijde van kunststof, kun je gemakkelijk en efficiënt te werk gaan. De hamer is dan ook geschikt voor het professioneel uitdeuken van verschillende materialen en is onmisbaar in de gereedschapskist van elke professional. De hamer heeft een diameter van 30 mm en een hoofd lengte van ongeveer 80 mm. Het weegt ongeveer 310 gram en heeft een totale lengte van 280 mm.

Wat deze hamer apart zet van andere hamers is het slimme ontwerp en de hoogwaardige kwaliteit. De combinatie van rubber en kunststof maakt deze hamer veelzijdig en daarmee geschikt voor verschillende klussen. Het is perfect voor het professioneel uitdeuken van verschillende materialen en de antislip coating zorgt voor een stevige grip.

Het enige nadeel van deze hamer is het gewicht - het kan wat zwaar aanvoelen na langdurig gebruik. Maar als je op zoek bent naar een veelzijdige en duurzame hamer van hoge kwaliteit, dan is de Hofftech Hamer Rubber/Kunststof Ø 30 zeker een aanrader. Het is een uitstekend gereedschap voor elke professional die op zoek is naar een betrouwbare hamer voor verschillende taken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van hamers. Er zijn namelijk 2019 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!