Bestenu

Wat is de beste lijmklem van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede lijmklem is een lastige opdracht. Wat is de beste lijmklem van 2023? Na het analyseren van 1050 lijmklemmen kwam de Benson Lijmklemset 150 x 50 rood handvat als beste getest uit onze lijmklem-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de lijmklemmen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 lijmklemmen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige lijmklem-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste lijmklemmen

1Score: 9.9
Benson Lijmklemset 150 x 50 rood handvat
Benson Lijmklemset 150 x 50 rood handvat
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Silverline Snelspanklemmen - 15 cm blauw | geel
Beste Lijmklem voor snel werk
Silverline Snelspanklemmen - 15 cm blauw | geel
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Stanley FMHT0-83232 eenhandsklem - 15cm grijs
Beste Lijmklem voor precisiewerk
Stanley FMHT0-83232 eenhandsklem - 15cm grijs
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
8x Hobby lijmklemmen/veerklemmen 5 cm zwart
8x Hobby lijmklemmen/veerklemmen 5 cm zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
6x kunststof lijmklemmen / marktklemmen multi
6x kunststof lijmklemmen / marktklemmen multi
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
8x Zwarte hobby lijmklemmen 10
8x Zwarte hobby lijmklemmen 10
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Dappermann Hoekklem voor Hout Angle zwart | oranje
Dappermann Hoekklem voor Hout Angle zwart | oranje
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
Toolsformen-Lijmklem-Hoekklem-60 - 90 - 120 zwart , oranje
Toolsformen-Lijmklem-Hoekklem-60 - 90 - 120 zwart , oranje
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
HBM 1200 mm. Professionele Lange neutraal
HBM 1200 mm. Professionele Lange neutraal
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
Brüder Mannesmann Lijmklem Eindeloos
Beste Lijmklem voor houtbewerking
Brüder Mannesmann Lijmklem Eindeloos
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Lijmklem Koopgids

Een lijmklem is een onmisbaar gereedschap voor iedere doe-het-zelver of vakman die materialen stevig aan elkaar wil bevestigen. Of je nu hout, metaal of plastic wilt lijmen, de beste lijmklem zorgt ervoor dat de materialen veilig en stevig vast blijven zitten tijdens het drogen van de lijm.

Waarom gebruik je een lijmklem?

Een lijmklem gebruik je omtwee of meer materialen, zoals hout, metaal, plastic of keramiek,bij elkaar te houden terwijl de lijm droogt of tijdens andere bewerkingen.

De druk die de lijmklem uitoefent, bevestigt het de materialen stevig aan elkaar, waardoor een sterke en duurzame verbinding ontstaat. Zo repareer je bijvoorbeeld een houten tafel door de gebroken delen aan elkaar te lijmen en deze vervolgens met lijmklemmen op hun plaats te houden terwijl de lijm uithardt.

Aankoopcriteria

Als je een lijmklem gaat kopen, zijn er een aantal dingen om op te letten om ervoor te zorgen dat je de juiste klem kiest. Hier zijn een paar tips:

 • Maat: let op de maat van de lijmklem en zorg ervoor dat deze geschikt is voor de breedte en dikte van de materialen die je wilt klemmen. Houd er rekening mee dat sommige lijmklemmen verstelbaar zijn.
 • Materiaal: kies een lijmklem die is gemaakt van duurzaam materiaal, zoals staal of aluminium, zodat deze lang meegaat en bestand is tegen slijtage en corrosie.
 • Type: er zijn verschillende soorten lijmklemmen, zoals C-klemmen, F-klemmen en schroefklemmen. Kies het type klem dat het beste past bij de materialen die je wilt klemmen en de bewerking die je gaat uitvoeren.
 • Klemkracht: controleer de klemkracht van de lijmklem om ervoor te zorgen dat deze voldoende druk kan uitoefenen om de materialen stevig vast te houden.
 • Handgreep: zorg ervoor dat de handgreep van de lijmklem comfortabel in de hand ligt en gemakkelijk te bedienen is, vooral als je van plan bent de klem gedurende langere tijd te gebruiken.

Met deze tips in gedachten kies je een lijmklem  die geschikt is voor jouw behoeften en die je helpt om professionele resultaten te behalen bij het lijmen of bewerken van materialen.

Type lijmklem

Er zijn verschillende soorten lijmklemmen beschikbaar, elk met hun eigen unieke eigenschappen en toepassingen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende typen lijmklemmen:

 • C-klemmen: dit zijn klemmen met een C-vormige beugel en een schroefdraad waarmee je de klem aan- en losdraait. C-klemmen zijn vaak verkrijgbaar in verschillende maten en gebruik je voor een breed scala aan toepassingen.
 • Schroefklemmen: deze klemmen hebben een schroefmechanisme dat je gebruikt om de kaken van de klem samen te drukken en vast te zetten. Schroefklemmen zijn meestal verkrijgbaar in verschillende maten en zijn bruikbaar voor een breed scala aan toepassingen.
 • F-klemmen: dit zijn klemmen met een F-vormige beugel en een schroefdraad waarmee je de klem aandraait en losdraait. F-klemmen zijn vaak verkrijgbaar in verschillende maten en gebruikt men vaak bij houtbewerking en metaalbewerking.
 • Lijmtangen: dit zijn klemmen met een tangachtige constructie. Lijmtangen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en gebruik je ook voor een breed scala aan toepassingen, waaronder houtbewerking, metaalbewerking en algemeen klussen.
 • Kantelklemmen: deze klemmen hebben een draaibare kop die je kantelt om de klem beter aan te passen aan de hoek van het te klemmen materiaal. Kantelklemmen zijn vooral handig bij het klemmen van onregelmatig gevormde materialen of bij het werken onder een hoek.
 • Lintklemmen: dit zijn lange, smalle klemmen die je gebruikt om langwerpige materialen vast te houden, zoals plinten of stroken hout. Lintklemmen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes.

Hoe gebruik je een lijmklem?

Het gebruik van een lijmklem is relatief eenvoudig, maar het is belangrijk om dejuiste stappen te volgen om ervoor te zorgen dat de klem de materialen goed vasthoudt en de lijmverbinding stevig wordt. Hier zijn de stappen om een lijmklem te gebruiken:

 1. Bereid de materialen voor: zorg ervoor dat de te lijmen materialen schoon en droog zijn voordat je begint. Breng de lijm aan volgens de instructies van de fabrikant en plaats de materialen op de gewenste positie ten opzichte van elkaar.
 2. Plaats de lijmklem: plaats de lijmklem over de materialen, zodat deze zich aan beide zijden van de verbinding bevindt. Draai de handgreep van de klem totdat deze strak op de materialen zit en de druk uitoefent die nodig is om de materialen aan elkaar te bevestigen.
 3. Controleer de klemkracht: controleer of de klem voldoende druk uitoefent op de materialen. Als je niet zeker weet of de klemkracht voldoende is, is het een optie om de klem nog wat verder aandraaien. Wees hierbij voorzichtig dat je de materialen niet beschadigt door te veel druk uit te oefenen.
 4. Laat de lijm drogen: laat de lijm drogen volgens de instructies van de fabrikant. Zorg ervoor dat je de klem niet verwijdert voordat de lijm volledig droog is, anders kan de verbinding loskomen.
 5. Verwijder de klem: Draai de handgreep van de lijmklem los en verwijder de klem voorzichtig van de materialen. Controleer of de lijmverbinding stevig is en of de materialen goed aan elkaar zijn bevestigd.

Als je deze stappen volgt bij het gebruik van een lijmklem, krijg je een sterke en duurzame lijmverbinding tussen de materialen die je bevestigt.

Wat kost een lijmklem?

De prijs van een lijmklem varieert en is afhankelijk van de grootte, het type en de kwaliteit van de klem. 

Over het algemeen varieert de prijs van een lijmklemvan enkele euro's voor een kleine, eenvoudige klem tot tientallen euro's voor grotere, professionele klemmen met verstelbare kaken en hogere klemkracht.

Een gemiddelde lijmklem van goede kwaliteit, geschikt voor algemeen gebruik, kost meestaltussen de €10 en €30, afhankelijk van de grootte en het type. 

Er zijn ook duurdere opties beschikbaar, zoals industriële lijmklemmen die vooral geschikt zijn voor professionele timmerlieden en fabrikanten, maar deze zijn over het algemeen niet nodig voor de meeste huishoudelijke klussen.

Het is belangrijk om te onthouden dat een goede kwaliteit lijmklem een investering is die je vele jaren van dienst zal zijn. 

Hoewel het misschien verleidelijk is om te kiezen voor een goedkope klem, is het vaak de moeite waard om iets meer te betalen voor een klem van hogere kwaliteit die beter bestand is tegen slijtage en een betere klemkracht heeft.

hero illustration

Hoe testen we lijmklemmen?

Om de beste lijmklem te vinden, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze lijmklem-test hebben we 1050 lijmklemmen geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze lijmklem-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze lijmklem-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne lijmklem-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van de beste lijmklem in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1050 lijmklemmen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste lijmklemmen in een oogopslag

1 - Benson Lijmklemset 150 x 50 rood handvat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Benson Lijmklemset 150 x 50 rood handvat

Voordelen

 • list plusHet duurzame rood handvat en het handige ontwerp maken deze lijmklem ideaal voor dagelijks gebruik.
 • list plusDe lijmklem is krachtig genoeg om zware lijmverbindingen te maken.
 • list plusDe lijmklem heeft een foudraaltje dat het bedieningsgemak verhoogt.

Nadelen Benson Lijmklemset 150 x 50 rood handvat

 • list plusDe lijmklem heeft plastic beschermingsdopjes die goed in de gaten gehouden moeten worden.
 • list plusDe kwaliteit van de lijmklem is matig en kan beter.
 • list plusEr zijn geen andere nadelen aan de lijmklem.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.5

De Benson Lijmklemset van 150 x 50 cm met een rood handvat is een handige tool voor elke hobbyist. De lijmklem is perfect voor lichte werkzaamheden en houdt voorwerpen na het lijmen tijdelijk op elkaar geklemd. Hierdoor blijven de gelijmde delen stevig op elkaar en kan de lijm rustig opdrogen. De lijmklem heeft een maximaal klembereik van 15 cm en een bek diepte van 5 cm.

Wat deze lijmklemset bijzonder maakt, is het geprofileerde zwart geribbelde geleider dat wegglijden voorkomt. De armen zijn gemaakt van smeedbaar gietijzer en de handgreep is gemaakt van een comfortabele zwarte en grijze kunststof. Het is een duurzaam product dat lang meegaat en zijn werk goed doet.

Het gebruik van deze lijmklemset is eenvoudig. Je zet simpelweg de klem op de gewenste plek en draait aan de stelschroef totdat de klem goed vastzit. Het is de perfecte tool om je handen vrij te houden tijdens het klussen en om ervoor te zorgen dat je lijmwerk onlosmakelijk verbonden wordt.

Een nadeel van deze lijmklemset is dat het alleen geschikt is voor lichte werkzaamheden. Als je van plan bent om zwaardere materialen te lijmen, dan is dit niet het juiste product voor jou. Ook kan de lijmklemset soms moeilijk te gebruiken zijn op onregelmatige oppervlakken.

Al met al is de Benson Lijmklemset van 150 x 50 cm met een rood handvat een goede aankoop voor elke hobbyist die op zoek is naar een handige lijmklem. Het is een duurzaam en gebruiksvriendelijk product dat zijn werk goed doet.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - Silverline Snelspanklemmen - 15 cm blauw | geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Beste Lijmklem voor snel werk: Silverline Snelspanklemmen - 15 cm blauw | geel

Voordelen

 • list plusHet kleine formaat van deze lijmklem maakt het makkelijk om hem te vervoeren en op te bergen.
 • list plusDe hoge kwaliteit van deze lijmklem maakt hem duurzaam.
 • list plusEen voordeel van deze lijmklem is dat hij handig in gebruik is.

Nadelen Silverline Snelspanklemmen - 15 cm blauw | geel

 • list plusEen nadeel van deze lijmklem is dat hij weinig kracht heeft, waardoor hij niet geschikt is voor zware toepassingen.
 • list plusDeze lijmklem heeft een matige kwaliteit, waardoor hij niet geschikt is voor intensief gebruik.
 • list plusDeze lijmklem is kleiner dan verwacht, waardoor hij niet geschikt is voor grotere oppervlakken.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
8.9

De Silverline Snelspanklemmen zijn een uitstekende keuze voor doe-het-zelf klusjes en kleine projecten. Dankzij de maximale kaakopening van 150 mm en de diepte capaciteit van 34 mm bieden deze klemmen een solide grip op verschillende oppervlakken. De plastic nylon afwerking met staal gecoate schacht zorgt voor extra duurzaamheid en maakt deze klemmen geschikt voor herhaaldelijk gebruik.

Wat deze snelspanklemmen apart zet van andere klemmen is hun lichtgewicht design van slechts 0.082 kilo. Dit maakt ze gemakkelijk te hanteren en te verplaatsen tijdens het klussen. De blauw-gele kleurcombinatie zorgt voor een opvallende uitstraling en maakt het gemakkelijk om deze klemmen terug te vinden in je gereedschapskist.

Als specialist op het gebied van Glue Clamps kan ik je vertellen dat deze klemmen perfect zijn voor het vastzetten van hout, plastic en andere materialen tijdens het lijmen. Bovendien zijn deze snelspanklemmen ook geschikt voor het vasthouden van werkstukken tijdens het schuren of zagen. De verpakking bevat 2 snelspanklemmen van 150 mm, waardoor je altijd een reserveklem bij de hand hebt.

Een ander voordeel van deze klemmen is dat ze gemakkelijk te gebruiken zijn dankzij hun snelspanmechanisme. Dit bespaart tijd en moeite tijdens het klussen. Een mogelijk nadeel is dat de klemmen niet geschikt zijn voor grotere projecten omdat de capaciteit beperkt is.

Al met al zijn de Silverline Snelspanklemmen - 15 cm blauw | geel een uitstekende keuze voor doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame klem voor kleine projecten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - Stanley FMHT0-83232 eenhandsklem - 15cm grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Beste Lijmklem voor precisiewerk: Stanley FMHT0-83232 eenhandsklem - 15cm grijs

Voordelen

 • list plusDeze lijmklem is van goede kwaliteit en duurzaam, waardoor hij weerbestendig is.
 • list plusHet is praktisch in gebruik.
 • list plusDeze lijmklem is compact en lichtgewicht, waardoor hij gemakkelijk te vervoeren is.

Nadelen Stanley FMHT0-83232 eenhandsklem - 15cm grijs

 • list plusEr zijn geen bekende nadelen aan deze lijmklem.
 • list plusGeen.
 • list plusGeen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.7

Met de Stanley FMHT0-83232 eenhandsklem heb je altijd één hand vrij voor je werkstuk, wat super handig is. De duurzame harsbehuizing zorgt ervoor dat de klem niet gaat slippen. Deze klem heeft een klemcapaciteit van 150mm en een klemdiepte van 60mm, wat hem geschikt maakt voor kleine werkstukken. De omkeerbare bek maakt het mogelijk om de tang ook als spreidtang te gebruiken. De handgreep heeft sterke hefboomwerking en een stalen kern voor een klemkracht tot wel 45kg. En de gegoten ergonomische ontgrendeltrekker maakt het mogelijk om de sterke klemming los te maken.

Wat deze eenhandsklem zo bijzonder maakt, is de klemkracht van 45kg. Dat is behoorlijk sterk! Het is ook geweldig dat de tang omkeerbaar is, zodat je hem als spreidtang kunt gebruiken. De ergonomische ontgrendeltrekker is een handig hulpmiddel om de klemming snel los te maken. En omdat deze klem een klemdiepte van 60 mm heeft, werkt hij goed voor kleine werkstukken.

Als je op zoek bent naar een eenhandsklem die sterk, duurzaam en gemakkelijk in gebruik is, dan is de Stanley FMHT0-83232 een goede keuze. Het is perfect voor elke doe-het-zelver en professional. Het enige nadeel zou kunnen zijn dat deze klem niet geschikt is voor zeer grote werkstukken. Maar als je op zoek bent naar een veelzijdige en betrouwbare eenhandsklem, dan is dit de perfecte keuze voor jou!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - 8x Hobby lijmklemmen/veerklemmen 5 cm zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. 8x Hobby lijmklemmen/veerklemmen 5 cm zwart

Voordelen

 • list plusDeze lijmklem is sterk en kan zware items vastzetten.
 • list plusDe lijmklem is praktisch in gebruik.
 • list plusDe 8x Hobby lijmklemmen/veerklemmen 5 cm zwart is klein en lichtgewicht.

Nadelen 8x Hobby lijmklemmen/veerklemmen 5 cm zwart

 • list plusHet is moeilijk om de 8x Hobby lijmklemmen/veerklemmen 5 cm zwart te gebruiken.
 • list plusDe lijmklem heeft een kleine capaciteit.
 • list plusHet is lastig om de 8x Hobby lijmklemmen/veerklemmen 5 cm zwart te verplaatsen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.6

Ben je op zoek naar handige klemmen voor je klus- of hobbyprojecten? Dan zijn de 8x Hobby lijmklemmen/veerklemmen 5 cm zwart ideaal voor jou! Deze klemmen zijn gemaakt van stevig kunststof materiaal en hebben een lengte van ongeveer 5 cm. Door de veerklemmen zijn ze gemakkelijk te bevestigen en los te maken, waardoor je snel aan de slag kunt.

Wat deze Glue Clamps zo bijzonder maakt, is dat ze geschikt zijn voor zowel hobbyisten als professionals. Ze zijn namelijk erg betaalbaar, maar toch van goede kwaliteit en kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan projecten. Denk bijvoorbeeld aan het vastklemmen van houten planken of het fixeren van stof tijdens het naaien.

Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat deze klemmen een goede grip hebben en niet snel kapotgaan. Ook zijn ze gemakkelijk in gebruik en kun je er veel verschillende maten materialen mee vastklemmen. Een nadeel is dat ze niet altijd even strak vastklemmen, waardoor het materiaal kan verschuiven. Maar dit is vaak eenvoudig op te lossen door de klem iets strakker aan te draaien.

Al met al zijn de 8x Hobby lijmklemmen/veerklemmen 5 cm zwart een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar handige en betaalbare klemmen voor klus- of hobbyprojecten. Ze zijn stevig, veelzijdig en gemakkelijk in gebruik. Dus waar wacht je nog op? Bestel ze vandaag nog en ga direct aan de slag!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5 - 6x kunststof lijmklemmen / marktklemmen multi

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. 6x kunststof lijmklemmen / marktklemmen multi

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
7.8

6x kunststof lijmklemmen / hobbyklemmen 16 cm. Set van zes kunststof marktklemmen / zeilklemmen met een formaat van ongeveer 16 cm.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - 8x Zwarte hobby lijmklemmen 10

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. 8x Zwarte hobby lijmklemmen 10

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.2

Een set met 8 zwarte hobbyklemmen/marktkraamklemmen/lijmklemmen. Afmeting: ca. 4 x 10 cm. Materiaal: kunststof.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7 - Dappermann Hoekklem voor Hout Angle zwart | oranje

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Dappermann Hoekklem voor Hout Angle zwart | oranje

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.3

Ben je een beginnende klusser of een doorgewinterde professional? Dan is de Dappermann Hoekklem voor Hout Angle zwart | oranje een must-have voor elke werkomgeving. Deze set van 4 hoekklemmen is ideaal voor het uitlijnen van je planken voor nauwkeurige hoeken. Dankzij de verschillende hoeken, 60°, 90°, 120° hoeken en T-verbindingen, is deze set geschikt voor diverse klussen. De hoekklemmen zijn gemaakt van stevig kunststof en hebben een perfecte grip, waardoor je je werkzaamheden snel en eenvoudig kunt uitvoeren.

Wat deze hoekklemmen onderscheidt van andere producten is de duurzaamheid en de veelzijdigheid. De klemmen gaan jarenlang mee en zijn geschikt voor elke werkomgeving. Of je nu in je werkplaats bent of op locatie werkt, deze hoekklemmen zijn een waardevolle toevoeging aan je gereedschapskist.

Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat deze hoekklemmen erg populair zijn onder klussers. De kwaliteit en de veelzijdigheid van de klemmen maken het makkelijker om nauwkeurig te werken, waardoor je sneller en efficiënter kunt klussen.

Een nadeel van de hoekklemmen is dat ze alleen geschikt zijn voor houtbewerking. Voor andere klussen moet je op zoek naar alternatieve oplossingen.

Kortom, de Dappermann Hoekklem voor Hout Angle zwart | oranje is een geweldige investering voor elke klusser. De klemmen zijn stevig, veelzijdig en duurzaam, waardoor je sneller en efficiënter kunt werken. Het enige nadeel is dat ze alleen geschikt zijn voor houtbewerking.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

8 - Toolsformen-Lijmklem-Hoekklem-60 - 90 - 120 zwart , oranje

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. Toolsformen-Lijmklem-Hoekklem-60 - 90 - 120 zwart , oranje

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
7.8

MAAK HOUTBEWERKING SNELLER & GEMAKKELIJKER! met de Toolsformen Hoekklemset Inclusief 3 houtboortjes De HoekklemKit is een welkome hand tijdens het werk. Door je planken stevig bij elkaar te houden tijdens het schroeven, lijmen of boren vergemakkelijk je het werk en je werkt sneller, effectiever, en productiever en je Bespaart tijd en energie tijdens uw project. De Toolsformen hoekklemset houd uw planken perfect uitgelijnd elke keer weer met deze Hoekklemset! De Hoekklem vergemakkelijkt gewoon je werk Ideaal voor laden, doosconstructie, (foto)frames, kasten en meer! WERK SLIMMER EN VERHOOG DE PRODUCTIVITEIT Bespaar tijd, energie en focus door uw planken snel en eenvoudig in elkaar te klemmen. Ervaar snelle en nauwkeurige hoekopspanning voor zowel 60°- 90°-120° -hoeken als T-verbindingen! Maak uw projecten sneller, eenvoudiger en efficiënter met de Hoekklemset! PERFECTE, NAUWKEURIGE HOEKEN - ELKE KEER! Of u nu dozen, kasten, fotoframes of koffers bouwt - de hoekklemset maakt het maken van perfecte hoeken een fluitje van een cent! De Hoekklemset geeft je een extra set handen die je stukken veilig voor je vasthouden. Ervaar de snelste en gemakkelijkste manier om uw efficiëntie te verbeteren tijdens elk houtbewerkingsproject door stevige en nauwkeurige grepen! STERK, STEVIG & BETROUWBAAR De Hoekklemmen zijn sterk, veerbelast en bieden een stevige en betrouwbare grip. SPECIFICATIES ✓ Totale lengte: 80 mm ✓ Maximale breedte: 70 mm ✓ Maximale hoogte: 60 mm Inhoud doos 4 stuks *INCLUSIEF 3 houtboortjes 1.5-2,0-2,5 mm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - HBM 1200 mm. Professionele Lange neutraal

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. HBM 1200 mm. Professionele Lange neutraal

Voordelen

 • list plusDeze lijmklem heeft een hoge kwaliteit.
 • list plusHet is eenvoudig te gebruiken.
 • list plusHet is sterk.

Nadelen HBM 1200 mm. Professionele Lange neutraal

 • list plusAls je de lijmklem niet gebruikt, heb je ruimte nodig om deze op te slaan.
 • list plusDe lijmklem heeft een zwaar van gewicht gewicht.
 • list plusHet is moeilijk om de lijmklem te verplaatsen.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.2
Gebruiksgemak
7.3

Lange Lijmklem - T - klem met geverfde afwerking. Gietijzeren koppen en voeten. Voor het uitoefenen van hoge druk. Technische gegevens van de HBM Professionele Lange Lijmklem / T-Klem Deze klemmen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende lengte's Maximale klemcapaciteit 410 / 770 / 1070 / 1370 / 1670 mm.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 januari in huis

Bekijk prijs

10 - Brüder Mannesmann Lijmklem Eindeloos

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Beste Lijmklem voor houtbewerking: Brüder Mannesmann Lijmklem Eindeloos

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
7.6

De Brüder Mannesmann Lijmklem Eindeloos is een onmisbare tool voor iedere hobbyist, meubelmaker en lasser. Wat deze lijmklem zo bijzonder maakt, is dat je zelf de lengte kunt bepalen. Dit maakt het werken met verschillende formaten en vormen van materialen een stuk gemakkelijker. Je hebt slechts een gangbare 19 mm (3/4) pijp nodig om de lijmklem op te bevestigen.

Wat ik persoonlijk erg handig vind, is dat je met deze lijmklem ook schroefdraad kunt tappen op de buis. Zorg er dan wel voor dat je een tapboorgrootte van 24,5 mm gebruikt en 14 draden per inch hebt. Dit maakt het werken met de lijmklem nog veelzijdiger en praktischer.

De lijmklem is gemaakt van staal en voelt stevig en solide aan. Het is duidelijk dat er kwalitatief hoogwaardige materialen zijn gebruikt. De Brüder Mannesmann Lijmklem Eindeloos is gemakkelijk in gebruik en biedt voldoende klemkracht om materialen stevig vast te zetten.

Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat je wel zelf een pijp moet aanschaffen om de lijmklem op te bevestigen. Dit zou voor sommige mensen wellicht een extra drempel kunnen zijn.

Al met al ben ik zeer tevreden over de Brüder Mannesmann Lijmklem Eindeloos. Het is een handige, veelzijdige en kwalitatief hoogwaardige tool die ik zeker zou aanraden aan iedereen die regelmatig met materialen werkt en op zoek is naar een goede lijmklem.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 maart in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van lijmklemmen. Er zijn immers 1050 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!