Wat is de beste lijmklem van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 september, 2023

Het kopen van een goede lijmklem is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste lijmklem van 2023? Na het onderzoeken van 1190 lijmklemmen kwam de Stanley Fatmax FMHT0-83233 Eenhandklem geel als beste getest uit onze lijmklem-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de lijmklemmen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 lijmklemmen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame lijmklem-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste lijmklemmen

1Score: 9.9
Stanley Fatmax FMHT0-83233 Eenhandklem geel
Stanley Fatmax FMHT0-83233 Eenhandklem geel
STANLEY
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Lijmklem Lijmklemmen Lijmklemset geen kleur
Lijmklem Lijmklemmen Lijmklemset geen kleur
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Brüder Mannesmann Lijmklem Eindeloos
Beste Lijmklem voor houtbewerking
Brüder Mannesmann Lijmklem Eindeloos
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Benson Lijmklemset - 150 x rood handvat
Benson Lijmklemset - 150 x rood handvat
Benson
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Set van 4x stuks hobbyklem/lijmklem/zeilklemmen zwart
Set van 4x stuks hobbyklem/lijmklem/zeilklemmen zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Stanley FMHT0-83232 eenhandsklem - 15cm grijs
Stanley FMHT0-83232 eenhandsklem - 15cm grijs
STANLEY
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
6x kunststof lijmklemmen / marktklemmen multi
6x kunststof lijmklemmen / marktklemmen multi
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
16x lijmklemmen / marktklemmen multi
16x lijmklemmen / marktklemmen multi
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
4x Hobby klemmen 5 cm beige
4x Hobby klemmen 5 cm beige
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
8x lijmklemmen / marktklemmen multi
8x lijmklemmen / marktklemmen multi
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Lijmklem Koopgids

Een lijmklem is een onmisbaar gereedschap voor iedere doe-het-zelver of vakman die materialen stevig aan elkaar wil bevestigen. Of je nu hout, metaal of plastic wilt lijmen, de beste lijmklem zorgt ervoor dat de materialen veilig en stevig vast blijven zitten tijdens het drogen van de lijm.

Waarom gebruik je een lijmklem?

Een lijmklem gebruik je omtwee of meer materialen, zoals hout, metaal, plastic of keramiek,bij elkaar te houden terwijl de lijm droogt of tijdens andere bewerkingen.

De druk die de lijmklem uitoefent, bevestigt het de materialen stevig aan elkaar, waardoor een sterke en duurzame verbinding ontstaat. Zo repareer je bijvoorbeeld een houten tafel door de gebroken delen aan elkaar te lijmen en deze vervolgens met lijmklemmen op hun plaats te houden terwijl de lijm uithardt.

Aankoopcriteria

Als je een lijmklem gaat kopen, zijn er een aantal dingen om op te letten om ervoor te zorgen dat je de juiste klem kiest. Hier zijn een paar tips:

 • Maat: let op de maat van de lijmklem en zorg ervoor dat deze geschikt is voor de breedte en dikte van de materialen die je wilt klemmen. Houd er rekening mee dat sommige lijmklemmen verstelbaar zijn.
 • Materiaal: kies een lijmklem die is gemaakt van duurzaam materiaal, zoals staal of aluminium, zodat deze lang meegaat en bestand is tegen slijtage en corrosie.
 • Type: er zijn verschillende soorten lijmklemmen, zoals C-klemmen, F-klemmen en schroefklemmen. Kies het type klem dat het beste past bij de materialen die je wilt klemmen en de bewerking die je gaat uitvoeren.
 • Klemkracht: controleer de klemkracht van de lijmklem om ervoor te zorgen dat deze voldoende druk kan uitoefenen om de materialen stevig vast te houden.
 • Handgreep: zorg ervoor dat de handgreep van de lijmklem comfortabel in de hand ligt en gemakkelijk te bedienen is, vooral als je van plan bent de klem gedurende langere tijd te gebruiken.

Met deze tips in gedachten kies je een lijmklem  die geschikt is voor jouw behoeften en die je helpt om professionele resultaten te behalen bij het lijmen of bewerken van materialen.

Type lijmklem

Er zijn verschillende soorten lijmklemmen beschikbaar, elk met hun eigen unieke eigenschappen en toepassingen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende typen lijmklemmen:

 • C-klemmen: dit zijn klemmen met een C-vormige beugel en een schroefdraad waarmee je de klem aan- en losdraait. C-klemmen zijn vaak verkrijgbaar in verschillende maten en gebruik je voor een breed scala aan toepassingen.
 • Schroefklemmen: deze klemmen hebben een schroefmechanisme dat je gebruikt om de kaken van de klem samen te drukken en vast te zetten. Schroefklemmen zijn meestal verkrijgbaar in verschillende maten en zijn bruikbaar voor een breed scala aan toepassingen.
 • F-klemmen: dit zijn klemmen met een F-vormige beugel en een schroefdraad waarmee je de klem aandraait en losdraait. F-klemmen zijn vaak verkrijgbaar in verschillende maten en gebruikt men vaak bij houtbewerking en metaalbewerking.
 • Lijmtangen: dit zijn klemmen met een tangachtige constructie. Lijmtangen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en gebruik je ook voor een breed scala aan toepassingen, waaronder houtbewerking, metaalbewerking en algemeen klussen.
 • Kantelklemmen: deze klemmen hebben een draaibare kop die je kantelt om de klem beter aan te passen aan de hoek van het te klemmen materiaal. Kantelklemmen zijn vooral handig bij het klemmen van onregelmatig gevormde materialen of bij het werken onder een hoek.
 • Lintklemmen: dit zijn lange, smalle klemmen die je gebruikt om langwerpige materialen vast te houden, zoals plinten of stroken hout. Lintklemmen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes.

Hoe gebruik je een lijmklem?

Het gebruik van een lijmklem is relatief eenvoudig, maar het is belangrijk om dejuiste stappen te volgen om ervoor te zorgen dat de klem de materialen goed vasthoudt en de lijmverbinding stevig wordt. Hier zijn de stappen om een lijmklem te gebruiken:

 1. Bereid de materialen voor: zorg ervoor dat de te lijmen materialen schoon en droog zijn voordat je begint. Breng de lijm aan volgens de instructies van de fabrikant en plaats de materialen op de gewenste positie ten opzichte van elkaar.
 2. Plaats de lijmklem: plaats de lijmklem over de materialen, zodat deze zich aan beide zijden van de verbinding bevindt. Draai de handgreep van de klem totdat deze strak op de materialen zit en de druk uitoefent die nodig is om de materialen aan elkaar te bevestigen.
 3. Controleer de klemkracht: controleer of de klem voldoende druk uitoefent op de materialen. Als je niet zeker weet of de klemkracht voldoende is, is het een optie om de klem nog wat verder aandraaien. Wees hierbij voorzichtig dat je de materialen niet beschadigt door te veel druk uit te oefenen.
 4. Laat de lijm drogen: laat de lijm drogen volgens de instructies van de fabrikant. Zorg ervoor dat je de klem niet verwijdert voordat de lijm volledig droog is, anders kan de verbinding loskomen.
 5. Verwijder de klem: Draai de handgreep van de lijmklem los en verwijder de klem voorzichtig van de materialen. Controleer of de lijmverbinding stevig is en of de materialen goed aan elkaar zijn bevestigd.

Als je deze stappen volgt bij het gebruik van een lijmklem, krijg je een sterke en duurzame lijmverbinding tussen de materialen die je bevestigt.

Wat kost een lijmklem?

De prijs van een lijmklem varieert en is afhankelijk van de grootte, het type en de kwaliteit van de klem. 

Over het algemeen varieert de prijs van een lijmklemvan enkele euro's voor een kleine, eenvoudige klem tot tientallen euro's voor grotere, professionele klemmen met verstelbare kaken en hogere klemkracht.

Een gemiddelde lijmklem van goede kwaliteit, geschikt voor algemeen gebruik, kost meestaltussen de €10 en €30, afhankelijk van de grootte en het type. 

Er zijn ook duurdere opties beschikbaar, zoals industriële lijmklemmen die vooral geschikt zijn voor professionele timmerlieden en fabrikanten, maar deze zijn over het algemeen niet nodig voor de meeste huishoudelijke klussen.

Het is belangrijk om te onthouden dat een goede kwaliteit lijmklem een investering is die je vele jaren van dienst zal zijn. 

Hoewel het misschien verleidelijk is om te kiezen voor een goedkope klem, is het vaak de moeite waard om iets meer te betalen voor een klem van hogere kwaliteit die beter bestand is tegen slijtage en een betere klemkracht heeft.

hero illustration

Hoe testen we lijmklemmen?

Om de beste lijmklem te vinden, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze lijmklem-test hebben we 1190 lijmklemmen vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze lijmklem-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 externe expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze lijmklem-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne lijmklem-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van de beste lijmklem in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1190 lijmklemmen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste lijmklemmen in een oogopslag

1. Stanley Fatmax FMHT0-83233 Eenhandklem geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.8

Deze Stanley Fatmax eenhandklem heeft een klemcapaciteit van 300 mm en een klemdiepte van 60 mm. De lengte is 472 mm. De eenhandklem heeft een handgreep met sterke hefboomwerking en een stalen kern voor een hoge klemkracht. De duurzame harsbehuizing zorgt voor stevigheid en voorkomt dat de klem gaat slippen. De klem heeft een gegoten ergonomische ontgrendeltrekker om de sterke klemming los te maken. De verwijderbare zachte bekken zorgen voor gelijkmatige druk bij het vasthouden of vastlijmen. De omkeerbare bek heeft een drukknopontgrendeling om snel om te kunnen schakelen naar een spreidtang. Specificaties Lengte: 475 mm Klemdiepte: 60 mm Klemcapaciteit: 300 mm Spancapaciteit: 130 - 420 mm Lengte: 475 mm Klemkracht: 45 kg

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Lijmklem Lijmklemmen Lijmklemset geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.7

Lijmklemset van 2 lijmklemmen. Wordt geleverd in een handige bewaar etui.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

3. Beste Lijmklem voor houtbewerking: Brüder Mannesmann Lijmklem Eindeloos

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.3

De Brüder Mannesmann Lijmklem Eindeloos is een onmisbare tool voor iedere hobbyist, meubelmaker en lasser. Wat deze lijmklem zo bijzonder maakt, is dat je zelf de lengte kunt bepalen. Dit maakt het werken met verschillende formaten en vormen van materialen een stuk gemakkelijker. Je hebt slechts een gangbare 19 mm (3/4) pijp nodig om de lijmklem op te bevestigen.

Wat ik persoonlijk erg handig vind, is dat je met deze lijmklem ook schroefdraad kunt tappen op de buis. Zorg er dan wel voor dat je een tapboorgrootte van 24,5 mm gebruikt en 14 draden per inch hebt. Dit maakt het werken met de lijmklem nog veelzijdiger en praktischer.

De lijmklem is gemaakt van staal en voelt stevig en solide aan. Het is duidelijk dat er kwalitatief hoogwaardige materialen zijn gebruikt. De Brüder Mannesmann Lijmklem Eindeloos is gemakkelijk in gebruik en biedt voldoende klemkracht om materialen stevig vast te zetten.

Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat je wel zelf een pijp moet aanschaffen om de lijmklem op te bevestigen. Dit zou voor sommige mensen wellicht een extra drempel kunnen zijn.

Al met al ben ik zeer tevreden over de Brüder Mannesmann Lijmklem Eindeloos. Het is een handige, veelzijdige en kwalitatief hoogwaardige tool die ik zeker zou aanraden aan iedereen die regelmatig met materialen werkt en op zoek is naar een goede lijmklem.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 11 mei in huis

Bekijk prijs

4. Benson Lijmklemset - 150 x rood handvat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.5

Als hobbyist weet u dat goed gereedschap het halve werk is. En als het gaat om lijmwerk, dan is de Benson Lijmklemset een onmisbaar gereedschap. Met deze handige lijmklem van 5 x 15 cm kunt u na het lijmen voorwerpen tijdelijk op elkaar klemmen, zodat de gelijmde delen stevig op elkaar blijven en de lijm rustig kan opdrogen. Zo zorgt u ervoor dat uw lijmwerk onlosmakelijk verbonden wordt. De Benson Lijmklem is ideaal voor lichte werkzaamheden en bijvoorbeeld handig wanneer u een werkstuk even vast wilt zetten, zodat u uw handen vrij heeft. Met een maximaal klembereik van 15 cm en een bek diepte van 5 cm, kunt u de klem gebruiken voor verschillende toepassingen. De lijmklem is volgens DIN 5117 type f en is voorzien van een vaste en een glijdende spanarm, met geprofileerde zwart geribbelde geleider om wegglijden te voorkomen. De armen zijn gemaakt van smeedbaar gietijzer en de zwart/grijze kunststof 2 componenten handgreep zorgt voor een comfortabele grip. De Benson Lijmklemset wordt geleverd met beschermkapjes om uw werkstuk te beschermen tegen beschadigingen. Kenmerken: Lijmklem van 5 x 15 cm voor het tijdelijk klemmen van voorwerpen na het lijmen Maximaal klembereik van 15 cm en bek diepte van 5 cm Geschikt voor hobbymatig gebruik en lichte werkzaamheden Volgens DIN 5117 type f, met vaste en glijdende spanarm en geprofileerde zwart geribbelde geleider om wegglijden te voorkomen Armen van smeedbaar gietijzer en zwart/grijze kunststof 2 componenten handgreep Voorzien van beschermkapjes Zoekwoorden: Benson lijmklemset, lijmklem, lijmklemmen, klembereik, hobby, gereedschap, tijdelijk klemmen, licht werk, smeedbaar gietijzer, handgreep, beschermkapjes, creatie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

5. Set van 4x stuks hobbyklem/lijmklem/zeilklemmen zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Set van 4x stuks hobby klem/zeilklem/lijmklem zwart van 15 cm. Metalen klem met een formaat van ongeveer 15 cm. Handige vastzet klemmen voor outdoor. Kenmerken: Merk: Benson Materiaal: Kunststof Kleur: Zwart Lengte: 15 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Stanley FMHT0-83232 eenhandsklem - 15cm grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.9

Met deze Stanley FMHT0-83232 eenhandsklem heb je altijd één hand vrij voor je werkstuk. De duurzame harsbehuizing voorkomt dat de klem gaat slippen. Met een klemcapaciteit van 150mm en een klemdiepte van 60mm is deze klem ook geschikt voor zeer kleine werkstukken en door de omkeerbare bek kan de tang ook als spreidtang gebruikt worden. De handgreep van de Stanley eenhandsklem 15cm FMHT0-83232 is voorzien van een handgreep met sterke hefboomwerking en stalen kern voor een klemkracht tot wel 45kg. De gegoten ergonomische ontgrendeltrekker maakt het mogelijk om de sterke klemming los te maken. Specificaties Klemkracht: 45 kg Maximale klembereik: 150 mm Type: Eenhandklem Bekdiepte: 60 mm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. 6x kunststof lijmklemmen / marktklemmen multi

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
7.8

6x kunststof lijmklemmen / hobbyklemmen 16 cm. Set van zes kunststof marktklemmen / zeilklemmen met een formaat van ongeveer 16 cm.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. 16x lijmklemmen / marktklemmen multi

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
9.1

16x lijmklemmen / hobbyklem, 5 cm. Set van 16 metalen marktklemmen / zeilklemmen met een formaat van ongeveer 5 cm.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

9. 4x Hobby klemmen 5 cm beige

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen 4x Hobby klemmen 5 cm beige

 • list plusDeze klemmen zijn van hoge kwaliteit en duurzaam, waardoor ze lang meegaan en hergebruikt kunnen worden.
 • list plusDe klemmen zijn gemakkelijk in gebruik en kunnen snel en efficiënt worden vastgezet.
 • list plusDe klemmen zijn beige van kleur, waardoor ze goed passen bij verschillende soorten houtbewerkingsprojecten.

Nadelen 4x Hobby klemmen 5 cm beige

 • list plusDe klemmen zijn niet geschikt voor grotere projecten, omdat ze slechts 5 cm groot zijn.
 • list plusDe klemmen kunnen soms lastig zijn om op de juiste manier vast te zetten, waardoor het werkproces vertraagd kan worden.
 • list plusDe klemmen zijn niet geschikt voor zware materialen, omdat ze niet genoeg kracht hebben om deze vast te houden.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.4

Heb je ooit geprobeerd om een ​​creatief project te maken en merkte je dat het uit elkaar viel omdat de lijm niet goed vasthield? Of heb je ooit een project gemaakt en het was moeilijk om de stukjes op hun plaats te houden terwijl de lijm uithardde? Dat is waar deze Hobby klemmen van 5 cm van pas komen!

Deze set van vier klemmen is perfect voor elk hobbyproject dat lijm nodig heeft. De klemmen zijn gemaakt van stevig metaal en hebben een mooie beige kleur die past bij elk creatief project. Het formaat van ongeveer 5 cm is perfect voor kleine projecten en zorgt ervoor dat de klemmen niet te groot zijn en in de weg zitten.

Wat deze klemmen echt onderscheidt van andere klemmen is hun stevigheid en gebruiksgemak. De klemmen houden het project stevig vast zonder het te beschadigen en zijn gemakkelijk te openen en te sluiten. Dit maakt het gemakkelijk om de klemmen op de juiste plek te plaatsen en ervoor te zorgen dat alles op zijn plaats blijft terwijl de lijm uithardt.

Ik heb deze klemmen zelf gebruikt en ik kan zeggen dat ze echt een verschil maken in mijn hobbyprojecten. Ze zijn perfect voor het vasthouden van kleine stukjes op hun plaats terwijl de lijm droogt. De klemmen zijn ook gemakkelijk op te bergen en opnieuw te gebruiken, wat betekent dat je ze keer op keer kunt gebruiken.

Het enige nadeel van deze klemmen is dat ze mogelijk niet geschikt zijn voor grotere projecten, omdat ze klein van formaat zijn. Maar voor kleine hobbyprojecten zijn ze perfect!

Al met al zou ik deze Hobby klemmen van 5 cm zeker aanraden aan iedereen die regelmatig creatieve projecten maakt. Ze zijn stevig, gebruiksvriendelijk en perfect voor het vasthouden van kleine stukjes op hun plaats.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. 8x lijmklemmen / marktklemmen multi

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
7.8

Heb je ooit geprobeerd om iets vast te klemmen tijdens het klussen of het maken van een hobbyproject en had je niet de juiste klemmen bij de hand? Dan zijn deze 8x lijmklemmen / marktklemmen multi de oplossing voor jou! Deze metalen klemmen zijn perfect voor het vastzetten van kleine voorwerpen, zoals papier, stof of hout, en hebben een formaat van ongeveer 5 cm.

Wat deze klemmen zo geweldig maakt, is dat ze stevig zijn en je kunt ze gemakkelijk vast- en losdraaien. Het feit dat deze klemmen van metaal zijn gemaakt, betekent ook dat ze lang meegaan en niet snel zullen breken. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de kleur, want deze set wordt geleverd in een multi-kleur, zodat je altijd de juiste klemmen bij de hand hebt voor elk project.

Als specialist in Glue Clamps, kan ik je vertellen dat deze klemmen perfect zijn voor hobbyisten en doe-het-zelvers. Of je nu bezig bent met het maken van scrapbooks, het naaien van nieuwe kleren, of het bouwen van een houten vogelhuisje, deze klemmen zijn een must-have. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en kunnen je tijd en frustratie besparen.

Een klein nadeel van deze klemmen is dat ze niet zo groot zijn, dus als je iets groots moet vastzetten, heb je mogelijk meerdere klemmen nodig. Maar over het algemeen zijn deze klemmen een geweldige investering voor elke doe-het-zelver die op zoek is naar een betrouwbaar en duurzaam product.

Dus, als je op zoek bent naar klemmen die je projecten gemakkelijker maken, dan zijn deze 8x lijmklemmen / marktklemmen multi de perfecte keuze voor jou.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van lijmklemmen. Er zijn namelijk 1190 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!