Bestenu

Wat is de beste draaibank van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede draaibank is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste draaibank van 2023? Na het testen van 447 draaibanken kwam de Parkside Draaibank 550W max 60cm als beste getest uit onze draaibank-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de draaibanken, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 draaibanken-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige draaibank-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste draaibanken

1Score: 9.9
Parkside Draaibank 550W max 60cm
Beste Draaibank voor hobbyisten
Parkside Draaibank 550W max 60cm
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Holzmann D300F Houtdraaibank Pro set
Beste Draaibank voor grote werkstukken
Holzmann D300F Houtdraaibank Pro set
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Proxxon - Precisie Draaibank Fd
Beste Draaibank voor precisiewerk
Proxxon - Precisie Draaibank Fd
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
MICRO houtdraaibank DB 250
MICRO houtdraaibank DB 250
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
HBM Bril type 3 (houtdraaibank)
HBM Bril type 3 (houtdraaibank)
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Makita MAKSTOR 3.6 P-84333 Transportkist blauw
Makita MAKSTOR 3.6 P-84333 Transportkist blauw
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Vevor® Houtdraaibank houtdraaien draaibank machine
Beste Draaibank voor industriële toepassingen
Vevor® Houtdraaibank houtdraaien draaibank machine
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
TOOLCRAFT 1433383 Plukschuiminlegstuk (l x
TOOLCRAFT 1433383 Plukschuiminlegstuk (l x
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Parat Twenty-One 485070171 Gereedschapskoffer (zonder
Parat Twenty-One 485070171 Gereedschapskoffer (zonder
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
POM C kunststof staf Ø 30 mm x L=1000 mm Zwart Polyacetaal Polyacetaal
POM C kunststof staf Ø 30 mm x L=1000 mm Zwart Polyacetaal Polyacetaal
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Draaibank Koopgids

De beste draaibank bewerkt op professionele wijze je werkstukken. Welke draaibanken er zijn, waar je op moet letten, en welk model bij jou past, lees je hier!

Waar gebruik je een draaibank voor?

Een draaibank is een machinewerkbank die wordt gebruikt om een werkstuk te roteren terwijl het wordt bewerkt met een snijgereedschap. Het werkstuk kan van verschillende materialen zijn gemaakt, zoals hout, metaal of kunststof, en de draaibank kan worden gebruikt voor het maken van verschillende vormen en maten, van simpele cilinders tot complexe geometrische vormen.

Een draaibank heeft een bed waarop het werkstuk wordt bevestigd, en een kop die het werkstuk vasthoudt en draait terwijl het wordt bewerkt. Het snijgereedschap wordt op de draaibank gemonteerd en kan op verschillende manieren worden gepositioneerd en bewogen om het werkstuk op de gewenste manier te bewerken.

Soorten draaibanken

Er zijn verschillende soorten draaibanken, waaronder handmatige draaibanken en geautomatiseerde CNC-draaibanken. Handmatige draaibanken worden bediend door een operator die het snijgereedschap handmatig positioneert en beweegt, terwijl CNC-draaibanken worden gecontroleerd door een computerprogramma dat de beweging van het snijgereedschap nauwkeurig regelt.

Waar op letten bij aankoop?

Als je op zoek bent naar een draaibank, zijn er verschillende belangrijke specificaties waar je op moet letten om te zorgen dat je de juiste machine voor je project kiest. Ten eerste is de grootte van de draaibank een belangrijke factor. Je wilt zorgen dat de draaibank groot genoeg is om het werkstuk dat je wilt bewerken aan te kunnen, maar niet zo groot dat het te veel ruimte in beslag neemt in je werkplaats. 

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar het vermogen van de motor. Dit bepaalt hoe snel en hoe krachtig de draaibank kan draaien, en kan van invloed zijn op het soort materiaal dat je kunt bewerken.

Een andere belangrijke specificatie om op te letten is de lengte van de draaibank. Dit bepaalt hoe lang het werkstuk kan zijn dat je kunt bewerken. Als je van plan bent om lange werkstukken te bewerken, is het belangrijk om een draaibank te kiezen met voldoende lengte.

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de nauwkeurigheid van de draaibank. Je wilt zorgen dat de draaibank nauwkeurig genoeg is voor het type werk dat je wilt doen. Dit kan afhangen van de precisie van de geleidingen en de spindel van de draaibank.

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de accessoires en functies die beschikbaar zijn op de draaibank. Sommige draaibanken worden geleverd met extra accessoires, zoals freeskoppen, die kunnen helpen bij het uitvoeren van meer geavanceerde bewerkingen. Andere functies, zoals digitale uitlezingen en variabele snelheidsregeling, kunnen het gebruik van de draaibank gemakkelijker en preciezer maken.

Hoe kies ik de juiste grootte?

Als je op zoek bent naar een draaibank, is het belangrijk om te weten dat de grootte en capaciteit ervan bepalend zijn voor de grootte van het werkstuk dat je erop kunt bewerken. Bij het kiezen van de juiste grootte van de draaibank moet je rekening houden met de maximale lengte en diameter van het werkstuk dat je wilt bewerken.

Een algemene vuistregel is dat de draaibank minstens 1,5 keer de lengte van het werkstuk moet hebben om voldoende ruimte te bieden voor de bewerking. Bij het bepalen van de maximale diameter van het werkstuk moet je ook rekening houden met de afstand tussen het middelpunt van de draaibank en de bedrails.

Als je een draaibank koopt, is het ook belangrijk om te kijken naar het vermogen van de motor. Dit is van belang om te zorgen dat de draaibank het werkstuk op de juiste snelheid kan bewerken zonder overbelast te raken. Een hoger vermogen betekent dat de draaibank in staat is om zwaardere materialen en grotere werkstukken te bewerken.

Als je eenmaal de juiste grootte en het vermogen hebt bepaald, kun je ook kijken naar andere specificaties, zoals het aantal toeren en de aanwezigheid van automatische voedingen. Het is belangrijk om een draaibank te kiezen die past bij jouw specifieke behoeften en projecten.

hero illustration

Hoe testen we draaibanken?

Om de beste draaibank te ontdekken, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze draaibank-test hebben we 447 draaibanken geanalyseerd.
illustration
De eerste parameter in onze draaibank-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze draaibank-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne draaibank-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van de beste draaibank in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 447 draaibanken te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste draaibanken in een oogopslag

1 - Parkside Draaibank 550W max 60cm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Beste Draaibank voor hobbyisten: Parkside Draaibank 550W max 60cm

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.7

Ben jij op zoek naar een draaibank die krachtig én veelzijdig is? Dan is de Parkside Draaibank 550W max 60cm de perfecte keuze voor jou! Met een vermogen van 550 W en een traploze snelheidsregeling, kun je deze Lathe gebruiken om hout te bewerken tot een lengte van 60 cm en diameter van 25 cm. De robuuste aluminium rail maakt werkbankmontage mogelijk en de kop met M18-schroefdraad, 4-punts middenpunt en voorplaat zorgen voor precisie en stabiliteit.

Wat deze draaibank echt onderscheidt van andere Lathe's is de gereedschapssteun met instelbaar steunoppervlak, inclusief 2 houtbeitels voor houtbewerking. Hierdoor kun je gemakkelijk en snel verschillende bewerkingen uitvoeren. Bovendien wordt deze Lathe geleverd inclusief 2 houtbeitels, 1 plaatschijf (Ø8 cm) en 2 steeksleutels, zodat je direct aan de slag kunt.

De afmetingen van de Lathe zijn 96,2 x 15,7 x 21,7 cm (l x b x h) en de lengte van de geleiderail is 94,5 cm. De lengte van de stroomkabel is 300 cm en het gewicht van de Lathe is 6,7 kg. Deze Lathe is dus compact en handzaam, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen en opbergen.

De Parkside Draaibank 550W max 60cm is perfect voor hobbyisten en professionals die op zoek zijn naar een veelzijdige en krachtige Lathe. Je kunt er verschillende houtbewerkingen mee uitvoeren, zoals het maken van pennen, kommen of vazen. Het enige nadeel is dat deze Lathe wellicht niet geschikt is voor het bewerken van grotere stukken hout.

Al met al is de Parkside Draaibank 550W max 60cm een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige, krachtige en compacte Lathe. Deze Lathe biedt veel waar voor je geld en is een geweldige investering voor iedereen die serieus bezig is met houtbewerking.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - Holzmann D300F Houtdraaibank Pro set

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Beste Draaibank voor grote werkstukken: Holzmann D300F Houtdraaibank Pro set

Voordelen

  • list plusHet voordeel van de Holzmann D300F Houtdraaibank Pro set is dat hij stevig is, waardoor hij duurzaam is.
  • list plusEen ander voordeel is dat hij stil is in gebruik, waardoor je geen last hebt van lawaai.
  • list plusDe Holzmann D300F Houtdraaibank Pro set is handig in gebruik.

Nadelen Holzmann D300F Houtdraaibank Pro set

  • list plusEr zijn geen cons gevonden voor de Holzmann D300F Houtdraaibank Pro set.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.5

De Holzmann D300F Houtdraaibank Pro set is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een Lathe die geschikt is voor grote werkstukken. Met een grote draaidiameter van 305 mm en een maximaal toerental van 3200 r/min, is deze Lathe krachtig genoeg om grote platen te draaien en toch nauwkeurig genoeg om fijn werk te doen. Het feit dat het vermogen van de motor 250 W is, maakt deze Lathe energiezuinig en milieuvriendelijk.

De Holzmann D300F Houtdraaibank Pro set is ook zeer gebruiksvriendelijk dankzij zijn traploos regelbare snelheid en polssteun. Daarnaast is de Lathe voorzien van een overbelastingsbeveiliging, wat zorgt voor extra veiligheid tijdens het gebruik.

Wat deze Lathe echt onderscheidt van concurrenten is de MK1 losse kop met snelle bevestiging en de bed, losse kop, handsteun en kop gemaakt van massief grijs gietijzer. Dit materiaal zorgt voor een stevige en duurzame constructie, wat belangrijk is voor het creëren van nauwkeurige en stabiele resultaten.

De Holzmann D300F Houtdraaibank Pro set is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en gebruiksvriendelijke Lathe. Het is ideaal voor zowel beginners als gevorderden en kan gebruikt worden voor een breed scala aan houtbewerkingsprojecten. De enige mogelijke afknapper is het gewicht van 19 kg, wat het verplaatsen van de Lathe bemoeilijkt.

Mijn persoonlijke mening is dat deze Lathe een uitstekende keuze is voor iedereen die serieus bezig is met houtbewerking. Het is een krachtige machine die nauwkeurige resultaten oplevert en toch gebruiksvriendelijk genoeg is voor beginners. De enige mogelijke afknapper is het gewicht, maar als je eenmaal een vaste plek hebt gevonden, zal deze Lathe je niet teleurstellen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

3 - Proxxon - Precisie Draaibank Fd

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Beste Draaibank voor precisiewerk: Proxxon - Precisie Draaibank Fd

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.1

Ben je op zoek naar een precisie draaibank voor al je draaiwerkzaamheden? Dan is de Proxxon Precisie Draaibank Fd een uitstekende keuze. Deze draaibank is geschikt voor vlak-, langs-, uit- en conisch draaien, afsteken en boren. Bovendien wordt de machine geleverd met een drieklauwplaat en meelopend center, waardoor je direct aan de slag kunt.

Wat deze draaibank echt bijzonder maakt, is het machinebed met zwaluwstaartgeleiding van aluminium persgietwerk en de aluminium persgietwerk behuizing (vaste kop). Dit zorgt voor een lichte en duurzame draaibank met een precisie gelagerde hoofdas met spildoorlaat van 8,5 mm boring en passing voor Norm. spantangen. Type ER 11.

Het riemdrijfwerk van de lichte DC speciale motor is 2 traps en heeft een extra toerental regeling voor hoge trekkracht in lagere toerentallen voor grotere werkstukken en voor de juiste snijsnelheid ook bij de kleinste werkstukken. De relais schakelaar met nood-uit- en herstel functie zorgt voor extra veiligheid tijdens het werken.

Met de zelfcentrerende drieklauwplaat (binnenbekken 1,0-20 mm) en buitenbekken (20-60 mm) en losse kop van aluminium persgietwerk, inclusief instelbaar deel van de losse kop en meelopend center (passing MK 0/kort), kun je het werkstuk stevig vastzetten en precies bewerken. De draaibare meervoudige beitelhouder voor draaibeitels 6 x6 mm. maakt draaien van kegels tot /- 45 graden mogelijk.

Met het handwiel met instelbaar 0 punt schaalring (1 deelstreep = 0,05 mm. 1 omwenteling = 1,0 mm) en de bovenslede (60 mm verplaatsing) en de dwarsslede (40 mm verplaatsing) kun je de draaibank precies instellen en het werkstuk bewerken.

De Proxxon Precisie Draaibank Fd is een uitstekende keuze voor zowel ervaren gebruikers als beginners. Als je op zoek bent naar een draaibank van hoogwaardige kwaliteit die nauwkeurig en veilig is, dan is dit de draaibank voor jou.

Mijn persoonlijke mening over deze draaibank is erg positief. Het is een duurzame en precieze machine die geschikt is voor een breed scala aan draaiwerkzaamheden. Enig minpuntje is dat het vermogen van deze machine niet vermeld is.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 maart in huis

Bekijk prijs

4 - MICRO houtdraaibank DB 250

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. MICRO houtdraaibank DB 250

Voordelen

  • list plusDeze draaibank heeft een sterke motor waardoor het snel werkt.
  • list plusHet is klein en licht, wat het makkelijk maakt om te verplaatsen.
  • list plusDeze draaibank heeft een hoge precisie, waardoor het geschikt is voor precisiewerk.

Nadelen MICRO houtdraaibank DB 250

  • list plusDeze draaibank heeft geen automatische bediening, waardoor het meer manueel werk vereist.
  • list plusHet is niet waterdicht, wat betekent dat het alleen binnen gebruikt kan worden.
  • list plusHet heeft een kleine draaisnelheid, wat betekent dat het niet geschikt is voor intensieve werkzaamheden.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.9

Ben je op zoek naar een houtdraaibank die je kan helpen bij het maken van kleine houten voorwerpen? Dan is de Proxxon MICRO-houtdraaibank DB 250 een fantastische keuze. Deze houtdraaibank is ontworpen voor het draaien van kleine afmetingen, waardoor je zelfs de meest delicate voorwerpen kunt maken. Met een maximaal toerental van 5000 r/min en een vermogen van 100 W, is deze houtdraaibank krachtig genoeg om aan al je draaibehoeften te voldoen.

Of je nu poppenhuisaccessoires, modelspoorwegonderdelen of speelgoed wilt maken, de Proxxon MICRO-houtdraaibank DB 250 is de perfecte tool om het voor elkaar te krijgen. Het is ook geweldig voor het maken van geleidestangen voor marionetten en poppen en voor duizend andere toepassingen in de klassieke modelbouw.

Wat deze houtdraaibank echt onderscheidt van andere producten is de precisie waarmee het werkt. Met een nauwkeurigheid van 0,05 mm zorgt het ervoor dat je elke keer perfecte resultaten krijgt. De compacte afmetingen maken het ook gemakkelijk om deze houtdraaibank in een kleine werkruimte te gebruiken.

Een nadeel van deze houtdraaibank is dat het niet geschikt is voor het draaien van grote voorwerpen. Maar als je op zoek bent naar een houtdraaibank die je kan helpen bij het maken van kleine houten voorwerpen, dan is de Proxxon MICRO-houtdraaibank DB 250 zeker het overwegen waard.

Mijn persoonlijke mening is dat de Proxxon MICRO-houtdraaibank DB 250 een fantastische keuze is voor elke hobbyist die op zoek is naar een precisiehoutdraaibank. Het is krachtig, nauwkeurig en gemakkelijk te gebruiken, en het is een geweldige tool voor het maken van kleine houten voorwerpen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 maart in huis

Bekijk prijs

5 - HBM Bril type 3 (houtdraaibank)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. HBM Bril type 3 (houtdraaibank)

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.6

Technische gegevens van de HBM Bril model 3 Voor Houtdraaibank. Geschikt voor houtdraaibanken met een centerhoogte van 100 tot 270 mm. Capaciteit van 12,5 tot 110 mm.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

6 - Makita MAKSTOR 3.6 P-84333 Transportkist blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Makita MAKSTOR 3.6 P-84333 Transportkist blauw

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.4

Makita MAKSTOR 3.6 P-84333 Transportkist (l x b x h) 395 x 295 x 215 mm MAKSTOR schuiflade koffer Uitvoering: Laden klikken vast, geen onbedoeld wegglijden · openen met behulp van een grote drukknop · met uittrekvergrendeling, voor het verwijderen van de lades moeten deze naar boven worden gekanteld · compatibel met de bestaande MakPAC-systeemkoffers · inclusief ladescheiders en labelstroken voor elke lade. De teksten voor dit artikel zijn automatisch vertaald. Technische spec.: Afmeting, breedte: 295 mm · Afmeting, hoogte: 215 mm · Afmeting, lengte: 395 mm · Kleur (specifiek): Blauw, Zwart · Overige technische gegevens: 6x middel: 34x167x255 mm · Soortnaam: Transportkist Features Laden klikken vast, geen onbedoeld wegglijden openen met behulp van een grote drukknop met uittrekvergrendeling, voor het verwijderen van de lades moeten deze naar boven worden gekanteld Highlights Leveromvang

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

7 - Vevor® Houtdraaibank houtdraaien draaibank machine

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Beste Draaibank voor industriële toepassingen: Vevor® Houtdraaibank houtdraaien draaibank machine

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.2

Ben je op zoek naar een krachtige en duurzame houtdraaibank voor het bewerken van verschillende houtsoorten? Dan is de Vevor® Houtdraaibank houtdraaien draaibank machine misschien wel iets voor jou! Met een vermogen van 400 W en een toerentalbereik van 1100-3400 tpm, is deze draaibank perfect voor het nauwkeurig bewerken van hout met verschillende afmetingen. De solide stalen structuur zorgt voor stabiliteit en vermindert trillingen tijdens het gebruik, wat resulteert in een soepele werking en een laag geluidsniveau.

De houtdraaibank wordt geleverd met praktische accessoires zoals drie beitels, drie sleutels, een set accessoires en een handleiding, wat het gebruiksgemak vergroot. Het compacte ontwerp maakt het gemakkelijk om op te bergen en te vervoeren, terwijl het nauwkeurige ontwerp perfect is voor het op hoge snelheid schuren en polijsten van voltooid werk.

Wat deze houtdraaibank echt onderscheidt van andere modellen is de mogelijkheid om vier instelbare snelheden te gebruiken. Dit betekent dat je de snelheid eenvoudig kunt aanpassen aan de specifieke taak die je uitvoert, wat de precisie en efficiëntie van het werk ten goede komt. Bovendien is de draaibank ideaal voor het uitvoeren van verschillende houtgerelateerde bewerkingen zoals snijden, schuren, kartelen en boren.

Als Lathe specialist kan ik zeggen dat de Vevor® Houtdraaibank houtdraaien draaibank machine een uitstekende keuze is voor iedereen die serieus bezig is met houtbewerking. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat de draaibank misschien wat zwaar is voor sommige gebruikers om te tillen en te verplaatsen. Over het algemeen ben ik zeer tevreden met de prestaties en het gebruiksgemak van deze houtdraaibank.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

8 - TOOLCRAFT 1433383 Plukschuiminlegstuk (l x

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. TOOLCRAFT 1433383 Plukschuiminlegstuk (l x

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.3

Ben je op zoek naar een manier om je koffer perfect georganiseerd te houden? Dan is het TOOLCRAFT 1433383 Plukschuiminlegstuk wellicht iets voor jou! Deze schuimrubberen mat is ontworpen om je te helpen bij het opbergen van kwetsbare apparaten zoals laserwaterpassen en fotoapparatuur. Het biedt voorgegeven rasters van ongeveer 1,5 x 1,5 cm die je met een scherp mes op maat kunt snijden, waardoor je de gewenste contour krijgt. Op deze manier kan je de mat op maat maken en de perfect passende vorm creëren voor het opbergen van je onderdelen.

De TOOLCRAFT 1433383 Plukschuiminlegstuk is niet alleen handig voor het opbergen van diverse apparaten maar ook voor het beschermen van deze apparaten tijdens transport. Door het op maat maken van de mat, blijven de apparaten stevig op hun plek zitten en worden ze beschermd tegen schokken en trillingen.

Wat deze mat onderscheidt van andere producten is de mogelijkheid om de mat op maat te snijden. Dit is vooral handig bij het opbergen van apparaten met afwijkende afmetingen. Het is een handig en eenvoudig systeem dat helpt bij het organiseren en beschermen van je apparatuur tijdens transport.

Als specialist in Lathe, kan ik zeggen dat dit product zich onderscheidt van andere Lathe producten door zijn gebruiksgemak en veelzijdigheid. Het is een handige en betaalbare manier om je apparatuur te beschermen en georganiseerd te houden tijdens transport.

Mijn persoonlijke mening is dat de TOOLCRAFT 1433383 Plukschuiminlegstuk een fantastische oplossing is voor iedereen die vaak onderweg is met kwetsbare apparatuur. Het is eenvoudig te gebruiken, betaalbaar en biedt de perfecte oplossing voor het opbergen en beschermen van je apparatuur.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

9 - Parat Twenty-One 485070171 Gereedschapskoffer (zonder

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. Parat Twenty-One 485070171 Gereedschapskoffer (zonder

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8

Ben je op zoek naar een handige gereedschapskoffer om je favoriete lathe gereedschappen te vervoeren? Dan is de Parat Twenty-One gereedschapskoffer echt iets voor jou! Deze koffer heeft een slim en praktisch ontwerp met maar liefst 27 insteekvakken, een afdekplaat en een apart klemvak voor documenten. Het gereedschapspaneel is gemaakt van stevig en belastbaar Con-Pearl en bevestigd met veilige draaikoppelingen.

Wat deze koffer zo bijzonder maakt, is de vrij te verdelen bodem met een hoogte van 58 millimeter. Hierdoor kun je verschillende gereedschappen probleemloos en veilig transporteren. Dankzij de stevige metalen scharnieren op het kofferdeksel blijft de koffer ook in geopende toestand goed op zijn plek.

De Parat Twenty-One gereedschapskoffer heeft ook een stevige en ergonomisch gevormde Parat draaggreep en veilige kantelcilindersloten. Hierdoor kun je de koffer makkelijk en veilig meenemen naar verschillende locaties.

Kortom, als je op zoek bent naar een handige en veilige manier om je lathe gereedschappen te vervoeren, dan is de Parat Twenty-One gereedschapskoffer zeker de moeite waard. Dankzij het slimme ontwerp en de stevige materialen kun je altijd op deze koffer rekenen.

Persoonlijk vind ik de Parat Twenty-One gereedschapskoffer echt een aanrader voor iedereen die veel met lathe gereedschappen werkt. De koffer is stevig, praktisch en handig in gebruik. Het enige nadeel is dat de koffer zonder inhoud wordt geleverd, dus je zult zelf je lathe gereedschappen moeten toevoegen. Maar verder ben ik erg tevreden over deze koffer en zou ik hem zeker aanraden aan andere lathe liefhebbers!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 maart in huis

Bekijk prijs

10 - POM C kunststof staf Ø 30 mm x L=1000 mm Zwart Polyacetaal Polyacetaal

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. POM C kunststof staf Ø 30 mm x L=1000 mm Zwart Polyacetaal Polyacetaal

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
7.9

Afmeting: Ø30 mm x L=1000 mm Kleur: zwart Gewicht: 1.06 kg Toepassing: Materiaal geschikt voor o.a. de draaibank / cnc. Toleranties en gewicht staf Er zit altijd tolerantie op POM-C, het materiaal is altijd dikker +0,10 / +1,50 mm, houd daar rekening mee! Het staf wordt afgezaagd op minimaal 1000 mm lang, maar kan altijd iets langer zijn. Hierdoor zijn zaagsporen en krassen zichtbaar. POM is een bijzondere maatvaste kunststof die veel minder vocht opneemt dan Nylon. Goede chemische bestendigheid en drukvastheid. Daarnaast is het ook zeer goed mechanisch te bewerken. Het is maatvast en daarom goed in te zetten waar de toleranties erg belangrijk zijn. POM is een sterke vormvaste kunststof met een zeer lage wrijvingsweerstand. De statische en dynamische wrijvingscoëfficiënten zijn gelijk. Het heeft uitzonderlijke veerkrachtige kwaliteiten waardoor het zware stoten en trillingen absorbeert. Toepassingen Goede chemische bestendigheid en drukvastheid. Hoge kwaliteit materiaal Geringe vochtopname Slag- en stootvast Zeer goed mechanisch te verspanen. Zuiver aan de maat en hierdoor goed in te zetten vele producten. POM C is maat vast en te gebruiken waar de toleranties belangrijk zijn. U kunt denken aan opvulblokken, tandwielen, liftkatrollen, machine onderdelen. Wanneer u dit materiaal buiten gaat toepassen, dan heeft ook zwarte variant sterk de voorkeur vanwege de betere UV bestendigheid. Natuurlijk is de zwarte variant daarnaast bij ons ook te bestellen. Kenmerken Toepasbaar van -40 tot 120 °C Zeer maatvast Slijt- en stootvast Uitstekend mechanisch te bewerken Bestand tegen organische oplosmiddelen Bewerkingsmogelijkheden Lijmen Verspanend bewerken Waterstraal snijden Laserstraal snijden

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 2 februari in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van draaibanken. Er zijn immers 447 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!