Wat is de beste Kinderbestek van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 01 december, 2023

Het aanschaffen van een goede Kinderbestek is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste Kinderbestek van 2023? Na het testen van 208 Kinderbestek kwam de Reer Kinderbestekset bestekset kinderen als beste uit onze Kinderbestek-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Kinderbestek, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Kinderbestek-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Kinderbestek-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Kinderbestek

1Score: 9.9
Reer Kinderbestekset bestekset kinderen
Het beste bestek voor kinderen
Reer Kinderbestekset bestekset kinderen
Reer
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Mepal Mio kinderbestek set 3-delig
Mepal Mio kinderbestek set 3-delig
Mepal
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
Paw Patrol bestekset 4-delig RVS
Paw Patrol bestekset 4-delig RVS
PAW Patrol
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Zwilling Bino Kinderbestek - 4-delig
Zwilling Bino Kinderbestek - 4-delig
Zwilling
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.8
Amefa Safari Kinderbestekset - 4
Amefa Safari Kinderbestekset - 4
Amefa
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
Pure Luv Kinderbestek Set 3
Pure Luv Kinderbestek Set 3
Pure Luv
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Zilverstad - Kindercouvert Nijntje Dierentuin
Zilverstad - Kindercouvert Nijntje Dierentuin
Zilverstad
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
Bing 2-delige bestekset
Bing 2-delige bestekset
Bing
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.6
Jollein Kinderserviesset 4-delig (Pale Pink)
Jollein Kinderserviesset 4-delig (Pale Pink)
Jollein
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
Jollein Lepeltje Siliconen - Nougat
Jollein Lepeltje Siliconen - Nougat
Jollein
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Kinderbestek Koopgids

Kinderbestek is een geweldige manier om je kindje te helpen onafhankelijk te worden tijdens de maaltijden en tegelijkertijd hun fijne motoriek te verbeteren. Met het beste kinderbestek zijn maaltijden een leuke en spannende ervaring voor jouw kleintje!

Waarom zou je kinderbestek kopen?

Kinderbestek is speciaal ontworpen voor kinderen en er zijn verschillende redenen waarom ouders kinderbestek kopen. 

Eén reden is de veiligheid. Kinderbestek is meestal kleiner, lichter en heeft afgeronde randen, waardoor het veiliger is voor kinderen om te gebruiken dan volwassen bestek. 

Bovendien is kinderbestekgeschikter voor kleine handjes en ontworpen om goed in de handen van kinderen te passen. Dit moedigt kinderen aan om te verzelfstandigen en hun eigen vaardigheden te ontwikkelen.

Een andere reden om kinderbestek te kopen is dat hetleuk en aantrekkelijk is. Kinderbestek is vaak verkrijgbaar in leuke, kleurrijke ontwerpen die kinderen aanspreken en het eten leuker maken. 

Dit is vooral handig als kinderen kieskeurige eters zijn of moeilijk aan tafel te krijgen zijn. Daarnaast is kinderbestek een traditioneel cadeau bij geboortes, doopfeesten en andere speciale gelegenheden.

Een derde reden om kinderbestek te kopen is hygiëne. Door kinderen hun eigen bestek te geven, verminder je het risico van kruisbesmetting tussen verschillende personen. Dit is vooral belangrijk als er in een huishouden mensen zijn met allergieën of speciale dieetwensen.

Ten slotte is kinderbestek een milieubewuste keuze. Veel kinderbestek is tegenwoordig gemaakt van duurzame materialen, zoals bamboe of roestvrij staal, wat beter is voor het milieu dan plastic bestek. Door te kiezen voor duurzaam kinderbestek draag je bij aan een betere toekomst voor je kind en de planeet.

Aankoopcriteria

Als je op zoek bent naar kinderbestek, zijn er een paar dingen waar je op dient te letten om ervoor te zorgen dat je het juiste bestek koopt voor je kind. Hier zijn een paar tips:

 • Leeftijd: het is belangrijk om kinderbestek te kopen dat geschikt is voor de leeftijd van je kind. Er zijn verschillende soorten kinderbestek beschikbaar voor verschillende leeftijdsgroepen, van baby's tot peuters en oudere kinderen.
 • Materiaal: kijk goed naar het materiaal waarvan het kinderbestek is gemaakt. Kies voor bestek dat gemaakt is van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal, zilver of bamboe.
 • Ontwerp: kinderbestek is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en kleuren. Kies een ontwerp dat aantrekkelijk is voor je kind en dat past bij de stijl van je servies.
 • Veiligheid: check of het kinderbestek veilig is. Zorg ervoor dat het bestek geen scherpe randen heeft of gevaarlijke onderdelen, zoals losse onderdelen of scherpe punten.
 • Ergonomie: let op de ergonomie van het kinderbestek. Het bestek moet goed passen bij de grootte en vorm van de handen van je kind. Dit maakt het gemakkelijker voor je kind om te leren eten met bestek.
 • Duurzaamheid: kies voor duurzaam kinderbestek dat lang meegaat. Kies bijvoorbeeld voor bestek dat gemakkelijk schoon te maken is en niet snel breekt.

Als je deze tips in gedachten houdt, vind je het juiste kinderbestek dat past bij de behoeften en voorkeuren van je kind en je gezin. En wie weet, maakt een leuk ontwerp het eten nog leuker voor jouw kleintje!

Materiaal

Er zijn verschillende materialen waarvan kinderbestek gemaakt wordt, elk met hun eigen voor- en nadelen. Hier zijn een paar materialen die je vaak ziet bij kinderbestek en hun eigenschappen:

 • Roestvrijstaal: roestvrij staal is duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en gaat lang mee. Het is ook relatief goedkoop in vergelijking met andere materialen. Roestvrij staal is over het algemeen veilig voor kinderen en bevat geen schadelijke stoffen.
 • Zilver: zilveren kinderbestek is duurzaam en heeft een mooie uitstraling. Het is een stuk duurder dan roestvrij staal. Zilver heeft de neiging om te oxideren en kan zwart worden als je het niet regelmatig polijst.
 • Bamboe: bamboe kinderbestek is een duurzame en milieuvriendelijke keuze. Het is biologisch afbreekbaar en hernieuwbaar. Bamboe bestek is alleen niet zo sterk als metaal en kan na verloop van tijd verslijten.
 • Plastic: plastic kinderbestek is vaak goedkoop en lichtgewicht. Het is daarentegen niet zo duurzaam als metaal en kan na verloop van tijd breken of slijten. Daarnaast zijn er zorgen over de schadelijke effecten van plastic op het milieu en de gezondheid.

Over het algemeen is roestvrij staal een goede keuze voor kinderbestek vanwege zijn duurzaamheid, veiligheid en betaalbaarheid. 

Zilver is een mooie, maar dure optie. Bamboe is een milieuvriendelijke keuze, maar is vaak minder duurzaam dan metaal. Plastic kinderbestek kan handig zijn voor onderweg, maar is minder duurzaam en milieuvriendelijk dan andere materialen. 

Wat is de beste leeftijd om je kind met bestek te leren eten?

De beste leeftijd om een kind te leren eten met bestek varieert afhankelijk van het kind en de ontwikkelingsfase waarin het zich bevindt. 

Over het algemeen beginnen kinderen tussen de 12 en 18 maanden interesse te tonen in het eten met bestek. Dit is meestal de leeftijd waarop ze beginnen te begrijpen hoe bestek werkt en het kunnen vastpakken met hun vingers.

Vanaf deze leeftijd is het mogelijk om te beginnen met het introduceren van kinderbestek aan je kind en om hem aan te moedigen om te oefenen met het vasthouden van lepels en vorken tijdens de maaltijd. Kinderen knoeien waarschijnlijk een beetje in het begin, maar dit is normaal en hoort bij het leerproces.

Naarmate kinderen ouder worden, verbeteren hun vaardigheden met bestek en leren ze hoe ze het bestek op de juiste manier dienen te gebruiken om te eten. 

Kinderen ontwikkelen meestal de fijne motoriek en coördinatie om zelfstandig te kunnen eten met bestektussen de 2 en 3 jaar oud.

Hoe leer je kinderen met bestek eten?

Als je je kind wilt leren om met bestek te eten, zijn er een paar stappen om te volgen die het proces makkelijker maken:

 1. Kies het juiste bestek: kies bestek dat geschikt is voor de leeftijd en grootte van je kind. Er zijn speciale sets beschikbaar voor baby's, peuters en oudere kinderen met kleinere handvatten en afgeronde randen voor veiligheid.
 2. Geef het goede voorbeeld: kinderen leren veel door te kijken naar wat jij doet. Laat je kind zien hoe jij bestek gebruikt tijdens de maaltijd en moedig je kind aan om het na te doen.
 3. Begin met een lepel: begin met het leren van je kind om een lepel te gebruiken. Laat je kind wennen aan het vasthouden van de lepel en oefen het oppakken van voedsel en het brengen van de lepel naar de mond.
 4. Introduceer een vork: naarmate je kind zich meer op zijn gemak voelt met het gebruik van een lepel, kun je een vork introduceren. Laat je kind zien hoe je een vork gebruikt en moedig het aan om voedsel te prikken en het naar de mond te brengen.
 5. Wees geduldig: het kan enige tijd duren voordat je kind de vaardigheden onder de knie heeft om zelfstandig met bestek te eten. Wees geduldig en moedig je kind aan om te blijven oefenen en leren.
 6. Laat je kind knoeien: het is normaal dat kinderen in het begin wat knoeien tijdens het eten met bestek. Moedig je kind aan om door te gaan met oefenen en probeer knoeien te verminderen door kleine stukjes voedsel en vloeibare gerechten te serveren.

Door deze stappen te volgen en geduld te hebben, help je je kind om vaardigheden te ontwikkelen om zelfstandig met bestek te eten. Het aanmoedigen van je kind om met bestek te eten helpt ook om de fijne motoriek en coördinatie te verbeteren. 

En wie weet, misschien is het leren eten met bestek wel een leuk en spannend avontuur voor jouw kleintje!

hero illustration

Hoe testen we Kinderbestek?

Om de beste Kinderbestek te vinden, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Kinderbestek-test hebben we 208 Kinderbestek vergeleken.

illustration

De eerste variabel in onze Kinderbestek-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we data vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Kinderbestek-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Kinderbestek-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte Kinderbestek in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 208 Kinderbestek te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Kinderbestek in een oogopslag

1. Het beste bestek voor kinderen: Reer Kinderbestekset bestekset kinderen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Reer Kinderbestekset bestekset kinderen

 • list plusKindvriendelijke vorm, comfortabel vast te houden voor kleine handjes
 • list plusGemaakt van gepolijst roestvrij staal, veilig voor gebruik door kinderen
 • list plusVaatwasserbestendig, eenvoudig schoon te maken

Nadelen Reer Kinderbestekset bestekset kinderen

  Beoordeling

  9.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.76
  Functionaliteit
  9.75
  Gebruiksgemak
  10
  Ik ben dol op dieren en daarom is de Reer Kinderbestekset Beestenboel perfect voor mij! 🐼 Met zijn schattige dierenmotieven op elk stuk bestek, zal deze set zeker mijn favoriet worden. Het bevat een vork, lepel, mes en dessertlepel, dus ik heb alles wat ik nodig heb om mijn eten op een leuke manier te kunnen opscheppen.

  Wat ik echt leuk vind aan deze bestekset is dat het speciaal is ontworpen voor kinderen zoals ik. Het is makkelijk vast te houden, waardoor ik zelfstandig kan leren eten met bestek. Dat is niet alleen goed voor mijn motorische vaardigheden, maar ook voor mijn zelfvertrouwen.

  Veiligheid is ook super belangrijk, en daarom ben ik blij dat deze bestekset gemaakt is van gepolijst roestvrij staal. Het is stevig en duurzaam, maar heeft geen scherpe randen of puntige delen die me kunnen verwonden. Mijn ouders vinden dat vast ook fijn!

  En weet je wat nog meer? Deze bestekset kan gewoon in de vaatwasser! Dat betekent dat mijn ouders het gemakkelijk kunnen schoonmaken, zelfs als ik een beetje knoei. En het beste is dat het bestek mooi glanzend blijft, zelfs na veel gebruik en wassen.

  Deze set wordt geleverd in een mooie geschenkdoos, dus het is ook een geweldig cadeau voor mijn verjaardag of een andere speciale gelegenheid. Ik weet zeker dat andere kinderen en hun ouders er ook dol op zullen zijn.

  En weet je wat? De gebruikersrecensies zijn geweldig! Ouders zijn echt enthousiast over dit besteksetje. Ze zeggen dat het super handig is en van goede kwaliteit. Het gaat lang mee en de prijs is ook nog eens heel redelijk. Dat klinkt als een win-winsituatie!

  Er zijn geen specifieke negatieve aspecten genoemd in de gebruikersrecensies, dus dat betekent dat dit besteksetje echt aan de verwachtingen voldoet. Ik kan niet wachten om het te proberen en mijn eigen mening te vormen.

  Dus als je op zoek bent naar een geweldige kinderbestekset, dan is de Reer Kinderbestekset Beestenboel echt iets voor jou. Het is praktisch, veilig, duurzaam en heeft schattige dierenmotieven. Het maakt van elke maaltijd een feestje en tovert zeker een glimlach op je gezicht!

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, vrijdag in huis

  Bekijk prijs

  2. Mepal Mio kinderbestek set 3-delig

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Mepal Mio kinderbestek set 3-delig

  • list plusVeilig ontwerp met één snijkant aan het mes om verwondingen te voorkomen
  • list plusKunststof handvat ontworpen om goed vast te kunnen houden en de zelfstandigheid van kinderen te bevorderen
  • list plusGemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor langdurig plezier en past bij het kinderservies van Mepal

  Nadelen Mepal Mio kinderbestek set 3-delig

  • list plusHandvat zit verkeerd, waardoor het dier aan de achterkant zit en mogelijk onhandig kan zijn

  Beoordeling

  9.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.41
  Functionaliteit
  9.31
  Gebruiksgemak
  10
  De Mepal - Mio kinderbestek set 3-delig - mes, vork en lepel - Sailors bay is perfect voor kleine avonturiers die graag willen leren eten als de grote mensen. Met dit setje, dat bestaat uit een mes, vork en lepel, kunnen ze zelfstandig aan de slag. En zeg nou zelf, het design met Sailors bay van Little Dutch maakt het toch extra leuk?

  Veiligheid staat voorop bij deze kinderbestekset. Het mes heeft maar aan één kant een snijrand, dus ze kunnen zichzelf niet snel bezeren. Daarnaast is het handvat speciaal ontworpen om goed vast te houden, waardoor ze zelfverzekerd kunnen eten.

  De Mepal - Mio kinderbestek set is geschikt voor peuters en kleuters vanaf 2 jaar. Het bestek is gemaakt van roestvrij staal, dus het gaat lekker lang mee. En het past perfect bij het kinderservies van Mepal. Het bestek is ook vaatwasserbestendig en BPA-vrij, dus makkelijk schoon te maken en veilig in gebruik.

  Ouders zijn dol op dit bestek en dat geldt ook voor de kleintjes. Ze vinden het leuk en het ligt goed in hun kleine handjes. En laten we niet vergeten dat de levering super snel is, dat wordt gewaardeerd!

  Er is één punt van kritiek in een review, namelijk dat het handvat verkeerd zit, waardoor het diertje aan de achterkant zit. Dat kan misschien onhandig zijn.

  Over het algemeen heeft de Mepal - Mio kinderbestek set allerlei voordelen. Het is makkelijk in gebruik, heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en ligt fijn in de handjes van jonge kinderen. Het Sailors bay design spreekt ook tot de verbeelding.

  Een klein minpuntje is het probleem met het handvat dat verkeerd zit. Dat kan het gebruik wat minder prettig maken.

  Al met al is de Mepal - Mio kinderbestek set een super leuke en praktische keuze voor kleine smulpapen die willen leren eten als grote mensen. Het biedt veiligheid, duurzaamheid en gebruiksgemak, dus een echte aanrader voor ouders.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  3. Paw Patrol bestekset 4-delig RVS

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Paw Patrol bestekset 4-delig RVS

  • list plusGemaakt van roestvrij staal, waardoor het duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is
  • list plusErgonomisch ontworpen handgrepen passen comfortabel in kleine handjes
  • list plusWordt geleverd in een mooie verpakking, waardoor het een geweldig cadeau is om te geven

  Nadelen Paw Patrol bestekset 4-delig RVS

  • list plusNiet geschikt voor de magnetron

  Beoordeling

  9.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.29
  Functionaliteit
  9.14
  Gebruiksgemak
  9.47
  Recensie: Paw Patrol Bestekset 4-delig RVS

  Als ouder van een Paw Patrol-fan kan ik je vertellen dat de Paw Patrol Bestekset 4-delig RVS een geweldige aankoop is voor jonge kinderen die zelf willen leren eten. Dit 4-delige kinderbestek is speciaal ontworpen met een reliëf van Paw Patrol, waardoor het een echte blikvanger is voor elke kleine fan.

  Een van de belangrijkste kenmerken van deze bestekset is de kwaliteit. Het bestek is gemaakt van roestvrij staal, wat betekent dat het duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. De handgrepen zijn ergonomisch ontworpen en passen comfortabel in kleine handjes. Hierdoor kunnen kinderen gemakkelijk het bestek vasthouden en gebruiken tijdens het eten.

  Wat ik ook leuk vind aan deze bestekset is dat het in een mooie verpakking wordt geleverd, waardoor het ook een geweldig cadeau is om te geven. Het is dan ook een perfect cadeau voor verjaardagen, feestdagen of andere speciale gelegenheden.

  Wat betreft de afmetingen, het mes is ongeveer 18,7 cm lang, de vork is ongeveer 17,5 cm lang, de grote lepel is ongeveer 18,5 cm lang en de kleine lepels zijn ongeveer 14,5 cm lang. Dit zijn perfecte afmetingen voor kleine kinderen en zorgen ervoor dat ze comfortabel kunnen eten.

  Ik heb gemerkt dat zowel jongens als meisjes dol zijn op dit bestek en graag zelf willen eten. Het Paw Patrol-ontwerp maakt het aantrekkelijk voor kinderen en motiveert hen om te leren omgaan met bestek.

  Een ander voordeel van deze bestekset is dat het vaatwasmachinebestendig is, wat betekent dat het gemakkelijk schoon te maken is na gebruik. Dit bespaart ouders veel tijd en moeite bij het schoonmaken van het bestek.

  Hoewel ik geen specifieke nadelen heb kunnen vinden in de reviews die ik heb gelezen, is het belangrijk op te merken dat deze bestekset niet geschikt is voor de magnetron. Dit kan voor sommige ouders een nadeel zijn, omdat ze het bestek niet kunnen opwarmen voordat ze het aan hun kinderen geven.

  Al met al ben ik zeer tevreden met de Paw Patrol Bestekset 4-delig RVS. Het biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding en voldoet aan alle behoeften van jonge kinderen die zelf willen eten. Het duurzame materiaal, het aantrekkelijke ontwerp en de vaatwasmachinebestendigheid maken het een uitstekende keuze voor ouders en kinderen.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

  Bekijk prijs

  4. Zwilling Bino Kinderbestek - 4-delig

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Zwilling Bino Kinderbestek - 4-delig

  • list plusFraai design met dierenprints die de fantasie van kinderen stimuleren
  • list plusGemaakt van hoogwaardig 18/10 roestvrij staal voor duurzaamheid
  • list plusVaatwasmachinebestendig voor eenvoudige reiniging

  Nadelen Zwilling Bino Kinderbestek - 4-delig

  • list plusAfmeting kan te groot zijn voor jongere kinderen

  Beoordeling

  8.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.05
  Functionaliteit
  9.27
  Gebruiksgemak
  8.5
  Ik ben dol op de Zwilling Bino Kinderbestek - 4-delig! Dit is een geweldige keuze voor kleine eters die zelfstandig willen leren eten. Het bestek is speciaal ontworpen voor kleine handjes en heeft botte messen en vorken met afgeronde punten, zodat kinderen veilig kunnen eten zonder zich pijn te doen. In de set zitten een dessertlepel, een dinerlepel, een dinervork en een dinermes.

  Een van de dingen die ik geweldig vind aan dit kinderbestek is het superleuke design. Elk stuk heeft schattige dierenprints die een verhaal vertellen, waardoor eten een avontuur wordt en de fantasie van kinderen wordt gestimuleerd. En het beste van alles is dat het bestek gemaakt is van hoogwaardig 18/10 roestvrij staal, wat betekent dat het superduurzaam is en lang meegaat. En het kan gewoon in de vaatwasser, dus schoonmaken is een makkie!

  Het Zwilling Bino Kinderbestek - 4-delig is perfect voor kinderen vanaf drie jaar oud en past perfect in kleine handjes. Het helpt kinderen om zelfstandig te leren eten met mes en vork. En volgens gebruikersreviews is de kwaliteit van het bestek top en krijg je waar voor je geld. Het is ook een populair cadeau bij geboortes.

  Nu moet ik wel eerlijk zijn en zeggen dat er één negatieve review is waarin wordt gezegd dat het bestek wat groter is dan andere kinderbestekken van Zwilling. Dus het is misschien niet geschikt voor jongere kinderen, maar eerder voor kinderen vanaf 7-8 jaar. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden als je een beslissing neemt.

  Over het algemeen kan ik de Zwilling Bino Kinderbestek - 4-delig zeker aanbevelen aan ouders die op zoek zijn naar veilig en mooi kinderbestek. Het is van hoge kwaliteit, heeft een superleuk design en is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar oud. Het bestek is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en kan gewoon in de vaatwasser. En hoewel er een opmerking is gemaakt over de afmeting, zijn de meeste gebruikers echt tevreden met dit kinderbestek. Dus waar wacht je nog op? Haal het vandaag nog in huis! 😊

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  5. Amefa Safari Kinderbestekset - 4

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Amefa Safari Kinderbestekset - 4

  • list plusGoede kwaliteit en duurzaamheid door het gebruik van hoogwaardig roestvrij staal en een hoogglans afwerking.
  • list plusStevig en zwaar, maar toch goed te hanteren voor jonge kinderen.
  • list plusHandig in gebruik voor volwassenen die op zoek zijn naar bestek van een kleiner formaat.

  Nadelen Amefa Safari Kinderbestekset - 4

  • list plusDe afbeeldingen op het bestek kunnen snel loslaten na het afwassen.
  • list plusSommige ouders vonden het juist fijn dat de afbeeldingen eraf gingen, omdat ze op zoek waren naar een neutraal bestek zonder plaatjes.

  Beoordeling

  8.8 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.28
  Functionaliteit
  8.89
  Gebruiksgemak
  9.11
  Ik ben zo enthousiast om je voor te stellen aan de Amefa Safari Kinderbestekset - 4 delig! Dit geweldige besteksetje is perfect voor jonge kinderen die graag pronken met hun eigen bestek. Het bevat een mes, vork, lepel en toetjeslepel, allemaal versierd met schattige en vrolijke dierenafbeeldingen. En weet je wat? Het mes en de vork hebben afgeronde punten, zodat ze veilig zijn voor je kleintjes.

  Een van de beste dingen aan deze bestekset is de fantastische kwaliteit. Het bestek is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een prachtige hoogglans afwerking. Dit betekent niet alleen dat het er mooi uitziet, maar ook dat het bestek lang meegaat. Mensen hebben ons verteld dat het bestek stevig en een beetje zwaar aanvoelt, maar toch gemakkelijk vast te houden is voor kleine kinderhandjes. En weet je wat nog meer? Het is ook superhandig voor volwassenen die op zoek zijn naar kleiner bestek.

  Een punt van kritiek dat we hebben gehoord, is dat de afbeeldingen op het bestek na één keer afwassen loslieten. Oké, ik moet je wel vertellen dat we in de handleiding zeggen dat dit bestek niet geschikt is voor de vaatwasser en dat je het meteen moet afdrogen. Sommige gebruikers vonden het jammer dat de afbeeldingen zo snel loslieten. Maar raad eens? Sommige ouders waren eigenlijk blij dat de afbeeldingen eraf gingen, omdat ze op zoek waren naar neutraal bestek zonder plaatjes.

  Al met al is de Amefa Safari Kinderbestekset - 4 delig een prachtig en stevig besteksetje voor kinderen. Het is superhandig in gebruik en heeft een geweldig design. En hoewel er een opmerking is over de afbeeldingen die eraf gaan, kan dit juist een voordeel zijn voor sommige gebruikers. Het is het perfecte cadeau voor baby's en een ideale keuze voor ouders die op zoek zijn naar duurzaam en gebruiksvriendelijk bestek voor hun kinderen. 🦁

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  6. Pure Luv Kinderbestek Set 3

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Pure Luv Kinderbestek Set 3

  • list plusVeilig en vrij van schadelijke stoffen zoals BPA en ftalaten.
  • list plusPraktisch en vaatwasserbestendig, gemakkelijk schoon te maken en herbruikbaar.
  • list plusGeschikt voor kinderen vanaf 12 maanden, waardoor het een langdurige investering is.

  Nadelen Pure Luv Kinderbestek Set 3

  • list plusMogelijk niet geschikt voor oudere kinderen met meer gevorderde eetvaardigheden.

  Beoordeling

  8.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.81
  Functionaliteit
  8.86
  Gebruiksgemak
  7.88
  De Kinderbestek Set 3 delig BPA vrij van Pure Luv is echt een geweldige toevoeging aan de eetervaring van jonge kinderen. Ik bedoel, wie houdt er niet van graafmachines en kleurrijke vormen tijdens het eten? 😄

  Wat dit bestek echt onderscheidt, is dat het volledig vrij is van schadelijke stoffen zoals BPA en ftalaten. Dat zijn van die enge chemicaliën die soms in plastic producten zitten en echt niet goed zijn voor onze kleintjes. Maar maak je geen zorgen, bij Pure Luv werken we alleen samen met leveranciers die de veiligheid van hun materialen waarborgen. Ons bestek is gemaakt van voedselveilig materiaal en bevat absoluut geen BPA of ftalaten. Dat betekent gemoedsrust voor jou als ouder en veiligheid voor je kind bij elke maaltijd.

  En laten we het hebben over praktisch! Dit bestek kan gewoon in de vaatwasser, dus schoonmaken is een eitje. En dat betekent dat het herbruikbaar is, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook superhandig voor drukke ouders zoals jij. En weet je wat nog beter is? Dit bestek is geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden, dus het groeit mee met je kleintje. Een investering die lang meegaat, dat is wat we noemen!

  Nu wil je misschien weten wat andere ouders van ons bestek vinden. Nou, de reviews zijn geweldig! Ouders zijn dol op de gebruiksvriendelijkheid en de geweldige prijs-kwaliteitverhouding van dit product. Het heeft echt geholpen om het etenstijdgevecht te verminderen en zelfs om borden leeg te eten, zelfs na een week gebruik. Dat zegt wel wat, toch? Het is geweldig om te zien hoe dit speelse bestek kinderen motiveert om te eten.

  Maar laten we eerlijk zijn, ons bestek is misschien niet geschikt voor oudere kinderen die al gevorderde eetvaardigheden hebben. Het is echt ontworpen voor jonge kinderen die wat extra motivatie kunnen gebruiken tijdens het eten.

  Dus, al met al is de Kinderbestek Set 3 delig BPA vrij van Pure Luv echt een topkeuze voor ouders die op zoek zijn naar veiligheid, praktisch gemak en stimulatie voor hun kleintjes tijdens het eten. Met zijn leuke ontwerp en hoogwaardige materialen biedt het de perfecte eetervaring voor jonge kinderen. Dit is een product dat zijn beloftes nakomt en een positieve invloed heeft op het eetgedrag van kinderen. Dus waar wacht je nog op? Laat je kleintje genieten van het avontuurlijke eten met ons geweldige bestek!

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

  Bekijk prijs

  7. Zilverstad - Kindercouvert Nijntje Dierentuin

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Zilverstad - Kindercouvert Nijntje Dierentuin

  • list plusLeuk dierentuinthema en gravering van dieren
  • list plusHoogwaardig materiaal (RVS 18/10)
  • list plusGeschikt voor dagelijks gebruik en kinderen die net leren eten met bestek

  Nadelen Zilverstad - Kindercouvert Nijntje Dierentuin

  • list plusSommige ouders hadden liever een ander thema gehad

  Beoordeling

  8.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.44
  Functionaliteit
  8.18
  Gebruiksgemak
  7.53
  Het Zilverstad - Kindercouvert Nijntje Dierentuin 4-delig RVS 18/10 is echt een gaaf cadeau voor kinderen. Dit cadeausetje bestaat uit een vierdelig besteksetje van Nijntje met een dierentuinthema. Op het bestek staan een leeuw, giraffe, olifant en aap gegraveerd, wat het bestek extra leuk maakt voor kinderen. Het bestek is gemaakt van RVS 18/10, dus het gaat lang mee en is van topkwaliteit. Een ander pluspunt is dat het besteksetje gewoon in de vaatwasser kan, dus het is super makkelijk schoon te maken.

  Het Zilverstad - Kindercouvert Nijntje Dierentuin 4-delig RVS 18/10 is een echt klassiek kraamcadeau waar je jarenlang plezier van hebt. Het bestek ziet er prachtig uit en heeft een geweldige vormgeving. Het is makkelijk in gebruik en heeft ook nog eens een fijne prijs. Dus niet alleen leuk om cadeau te geven, maar ook nog eens heel handig.

  Wat deze cadeauset echt uniek maakt, is het dierentuinthema en de gravering van de dieren. Kinderen zijn vaak dol op dieren en zullen daarom extra enthousiast zijn om hun bestek te gebruiken. En de kwaliteit van het bestek is echt top, omdat het is gemaakt van RVS 18/10. Daardoor gaat het bestek lang mee en raakt het niet snel beschadigd.

  Een ander pluspunt van het Zilverstad - Kindercouvert Nijntje Dierentuin 4-delig RVS 18/10 is dat het geschikt is voor dagelijks gebruik. Het is stevig en duurzaam, dus het kan wel tegen een stootje. Dat maakt het besteksetje ook perfect voor kinderen die net leren eten met bestek.

  Hoewel er in de beoordelingen geen nadelen worden genoemd, kan het zijn dat sommige ouders liever een ander thema hadden gehad dan de dierentuin. Het is dus belangrijk om te weten waar het kind van houdt voordat je deze cadeauset koopt.

  Kortom, het Zilverstad - Kindercouvert Nijntje Dierentuin 4-delig RVS 18/10 is een fantastisch cadeau voor kinderen. Het heeft een leuk dierentuinthema, is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is makkelijk in gebruik. Het is een echt klassiek kraamcadeau waar je jarenlang plezier van hebt. Dus als je op zoek bent naar een leuk en praktisch cadeau voor je kind, dan is dit besteksetje echt de beste keuze.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  8. Bing 2-delige bestekset

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  7.8 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.69
  Functionaliteit
  7.77
  Gebruiksgemak
  7.97
  Ik ben zo enthousiast over de Bing 2-delige bestekset! Dit leuke setje is een geweldige toevoeging aan ons assortiment kinderbestek. Het bestaat uit een lepel en een vork en is zorgvuldig ontworpen met oog voor zowel functionaliteit als esthetiek. Het is perfect voor peuters en supergemakkelijk in gebruik.

  Een van de beste eigenschappen van de Bing bestekset is de geweldige kwaliteit. Ik heb zoveel positieve reacties gehoord over hoe duurzaam dit bestek is. Een gebruiker merkte op dat het bestek na één keer wassen al beschadigd was, maar ik denk dat dit misschien kan worden voorkomen door het met de hand af te wassen in plaats van in de vaatwasser. Desalniettemin lijkt de overgrote meerderheid van de gebruikers geen problemen te hebben gehad met de kwaliteit.

  Het ontwerp van de Bing bestekset wordt ook erg gewaardeerd door gebruikers. Het setje ziet er gewoon prachtig uit en is echt aantrekkelijk voor peuters. En de levering van het bestek verliep volgens gebruikers snel en probleemloos.

  Hoewel de Bing bestekset over het algemeen positieve beoordelingen krijgt, zijn er geen specifieke voordelen genoemd in de reviews. Dat zou kunnen betekenen dat dit bestek geen unieke kenmerken heeft ten opzichte van andere kinderbesteksets. Maar ondanks dat lijken de goede kwaliteit en het aantrekkelijke ontwerp van de Bing bestekset genoeg te zijn voor gebruikers om tevreden te zijn met hun aankoop.

  De Bing 2-delige bestekset is ideaal voor peuters die zelfstandig willen leren eten. Het bestek is gemakkelijk vast te houden en te gebruiken, waardoor kinderen zelfvertrouwen krijgen tijdens het eten. En ook ouders die op zoek zijn naar betaalbaar en kwalitatief hoogwaardig kinderbestek zullen blij zijn met dit setje.

  Hoewel de Bing bestekset positieve beoordelingen krijgt, moeten we wel rekening houden met mogelijke beperkingen. Een gebruiker vond de kwaliteit matig, omdat het bestek al na één wasbeurt beschadigd was. En het ontbreken van specifieke voordelen ten opzichte van andere merken is ook iets om in gedachten te houden. Potentiële kopers moeten deze beperkingen afwegen tegen de positieve eigenschappen van de Bing bestekset.

  Al met al is de Bing 2-delige bestekset een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een leuk en functioneel besteksetje voor hun peuters. Het heeft een prachtig ontwerp, is gemakkelijk te gebruiken en lijkt over het algemeen van goede kwaliteit te zijn. Hoewel er enkele mogelijke beperkingen zijn, wegen deze niet op tegen de positieve eigenschappen van dit bestek.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 20 november in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  9. Jollein Kinderserviesset 4-delig (Pale Pink)

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Jollein Kinderserviesset 4-delig (Pale Pink)

  • list plusGemaakt van flexibel siliconen materiaal, waardoor het niet stuk kan gaan
  • list plusHandige zuignap om het bordje aan het tafelblad te bevestigen
  • list plusVeelzijdig, kan temperaturen verdragen van -20 tot 230 graden Celsius

  Nadelen Jollein Kinderserviesset 4-delig (Pale Pink)

  • list plusZuignap werkt niet goed op de Triptrap
  • list plusFlexibele beker kan van vorm veranderen en knoeien veroorzaken

  Beoordeling

  7.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.65
  Functionaliteit
  7.57
  Gebruiksgemak
  7.46
  Mijn ervaring met de Jollein Kinderserviesset 4-delig (Pale Pink) is geweldig! Als ouder zoek ik altijd naar duurzaam servies dat bestand is tegen de dagelijkse drukte aan tafel. Dit servies voldoet echt aan al mijn eisen.

  Het Jollein Kinderserviesset is gemaakt van flexibel siliconen materiaal, waardoor het perfect is voor mijn kleintje. Het is niet alleen makkelijk vast te houden, maar het kan ook niet stuk. Dat is echt een opluchting, want ik hoef me geen zorgen te maken dat mijn kindje het servies per ongeluk laat vallen.

  Wat dit servies echt uniek maakt, is de handige zuignap. Het bordje kan hiermee aan het tafelblad worden bevestigd, zodat zelfs de moeilijkste etenswaren veilig kunnen worden geproefd. Geen zorgen meer over vliegende spruitjes! Het enige kleine nadeel is dat de zuignap niet goed werkt op de Triptrap.

  Het Jollein Kinderserviesset wordt geleverd met een bord, beker, kommetje en lepel, dus het is helemaal compleet. En het beste van alles is dat alle onderdelen gemaakt zijn van 100% siliconen en vrij zijn van schadelijke stoffen. Ik kan met een gerust hart mijn kindje laten eten en drinken.

  Dit servies is ook super veelzijdig. Het kan extreme temperaturen aan, van -20 graden Celsius tot wel 230 graden Celsius. Dus ik kan het gebruiken voor warme maaltijden, maar ook voor koude snacks. En het is ook nog eens licht van gewicht, dus ik kan het gemakkelijk meenemen onderweg.

  Sommige gebruikers hebben wel genoemd dat de zuignap niet goed werkt, zelfs niet op een glad oppervlak. Dat kan teleurstellend zijn, vooral gezien de prijs van dit servies. En sommige gebruikers vonden de beker iets te flexibel, waardoor knoeien kan gebeuren.

  Maar al met al is het Jollein Kinderserviesset een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar leuk en duurzaam servies. Het flexibele siliconen materiaal, de veiligheid en het gemak van schoonmaken maken dit servies echt de moeite waard. Ja, er zijn een paar kleine nadelen, maar de voordelen wegen zeker op tegen de uitdagingen. Het is ook een geweldig kraamcadeau waar ouders echt blij mee zullen zijn.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  10. Jollein Lepeltje Siliconen - Nougat

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Jollein Lepeltje Siliconen - Nougat

  • list plusHandig en veilig lepeltje voor het voeden van kleintjes
  • list plusUitstekend hulpmiddel voor kleintjes om zelf te leren eten met bestek
  • list plusGemaakt van siliconen, kan temperaturen verdragen van +230 graden tot -20 graden Celsius

  Nadelen Jollein Lepeltje Siliconen - Nougat

  • list plusGebruikers hebben geen specifieke positieve of negatieve punten genoemd

  Beoordeling

  7.2 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  6.84
  Functionaliteit
  7.47
  Gebruiksgemak
  7.32
  Het Jollein Lepeltje Siliconen - Nougat - 2 stuks is echt een handig en veilig lepeltje dat perfect is om je kleintje mee te voeden. Maar dat is niet alles! Het is ook een geweldig hulpmiddel voor kleintjes om zelf te leren eten met bestek. Gemaakt van siliconen, kan dit lepeltje temperaturen verdragen van +230 graden tot -20 graden Celsius. Dat betekent dat het veilig is om te gebruiken in de magnetron en vriezer. En het beste van alles? Het is vaatwasmachinebestendig, dus je kunt het gemakkelijk schoonmaken.

  Je krijgt niet één, maar twee lepeltjes in deze set. En niet alleen dat, ze zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren! Dus je kunt mixen en matchen met het siliconen servies van Jollein. Als je echt het hele setje wilt, kun je ook kiezen voor het siliconen serviessetje, de snack cup en de drinkbeker van siliconen. En maak je geen zorgen, als je de outfit van je kleintje wilt beschermen tijdens het eten, heeft Jollein een heleboel slabben waar je uit kunt kiezen.

  De siliconen items van Jollein zijn niet alleen trendy en stijlvol, maar ook super praktisch. Ze zijn echt gemakkelijk te gebruiken en kunnen gewoon in de vaatwasser, oven en vriezer. Dus oefenen met eten wordt een eitje en je kunt er ook nog eens stijlvol bij zitten. De collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder nougat, storm grey, jeans blue, pale pink, ash green en caramel.

  Gebruikers zijn dolblij met de Jollein Lepeltje Siliconen - Nougat - 2 stuks. Ze gebruiken het lepeltje elke dag en vinden het echt fijn in gebruik. Gebruikers hebben geen specifieke positieve of negatieve punten genoemd, dus dat zegt wel genoeg!

  Al met al is de Jollein Lepeltje Siliconen - Nougat - 2 stuks een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veilig en praktisch lepeltje voor hun kleintje. Of je nu je kleintje wilt voeden of ze wilt helpen zelfstandig te eten, dit lepeltje is perfect. Met zijn siliconen constructie en vaatwasmachinebestendigheid is het super gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. En de mogelijkheid om te mixen en matchen met het siliconen servies van Jollein maakt het nog leuker. De positieve gebruikersrecensies bevestigen alleen maar de kwaliteit en functionaliteit van dit product. Dus waar wacht je nog op? Haal snel deze geweldige lepeltjes in huis! 😉

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Wordt gewoonlijk verzonden binnen 5 tot 6 dagen

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

  Bestenu

  Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Kinderbestek. Er zijn immers 208 verschillende aan te schaffen ...

  Bedankt voor het lezen!