Bestenu

Wat is de beste kinderbestek van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 29 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede kinderbestek is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste kinderbestek van 2023? Na het testen van 3260 kinderbestek kwam de Mepal Mio Kinderbestekset 3 –delig deep pink als beste getest uit onze kinderbestek-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de kinderbestek, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 kinderbestek-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame kinderbestek-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste kinderbestek

1Score: 9.6
Mepal Mio Kinderbestekset 3 –delig deep pink
Mepal Mio Kinderbestekset 3 –delig deep pink
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Kinderbestek Beestenboel - 4 delig zilver
Kinderbestek Beestenboel - 4 delig zilver
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.5
Mepal Mio Kinderbestekset 3 –delig deep blue
Mepal Mio Kinderbestekset 3 –delig deep blue
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.4
Reer Kinderbestekset 4-delig zilver
Beste Kinderbestek voor kinderen met speciale behoeften
Reer Kinderbestekset 4-delig zilver
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.4
Mepal Mio Kinderbestekset 3 –delig deep turquoise
Beste Kinderbestek voor peuters
Mepal Mio Kinderbestekset 3 –delig deep turquoise
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Tiny Panda 5x Zachte Tip mix
Tiny Panda 5x Zachte Tip mix
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Spiderman bestekset - Spiderman bestek blauw/rood
Beste Kinderbestek voor buitenactiviteiten
Spiderman bestekset - Spiderman bestek blauw/rood
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Jamie Oliver Kinder bestekset 4-delig zilverkleurig
Jamie Oliver Kinder bestekset 4-delig zilverkleurig
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Esmeyer kinderbestek set rvs
Esmeyer kinderbestek set rvs
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Zwilling Bino Kinderbestek - 4-delig zilver , inox
Zwilling Bino Kinderbestek - 4-delig zilver , inox
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Kinderbestek Koopgids

Kinderbestek is een geweldige manier om je kindje te helpen onafhankelijk te worden tijdens de maaltijden en tegelijkertijd hun fijne motoriek te verbeteren. Met het beste kinderbestek zijn maaltijden een leuke en spannende ervaring voor jouw kleintje!

Waarom zou je kinderbestek kopen?

Kinderbestek is speciaal ontworpen voor kinderen en er zijn verschillende redenen waarom ouders kinderbestek kopen. 

Eén reden is de veiligheid. Kinderbestek is meestal kleiner, lichter en heeft afgeronde randen, waardoor het veiliger is voor kinderen om te gebruiken dan volwassen bestek. 

Bovendien is kinderbestekgeschikter voor kleine handjes en ontworpen om goed in de handen van kinderen te passen. Dit moedigt kinderen aan om te verzelfstandigen en hun eigen vaardigheden te ontwikkelen.

Een andere reden om kinderbestek te kopen is dat hetleuk en aantrekkelijk is. Kinderbestek is vaak verkrijgbaar in leuke, kleurrijke ontwerpen die kinderen aanspreken en het eten leuker maken. 

Dit is vooral handig als kinderen kieskeurige eters zijn of moeilijk aan tafel te krijgen zijn. Daarnaast is kinderbestek een traditioneel cadeau bij geboortes, doopfeesten en andere speciale gelegenheden.

Een derde reden om kinderbestek te kopen is hygiëne. Door kinderen hun eigen bestek te geven, verminder je het risico van kruisbesmetting tussen verschillende personen. Dit is vooral belangrijk als er in een huishouden mensen zijn met allergieën of speciale dieetwensen.

Ten slotte is kinderbestek een milieubewuste keuze. Veel kinderbestek is tegenwoordig gemaakt van duurzame materialen, zoals bamboe of roestvrij staal, wat beter is voor het milieu dan plastic bestek. Door te kiezen voor duurzaam kinderbestek draag je bij aan een betere toekomst voor je kind en de planeet.

Aankoopcriteria

Als je op zoek bent naar kinderbestek, zijn er een paar dingen waar je op dient te letten om ervoor te zorgen dat je het juiste bestek koopt voor je kind. Hier zijn een paar tips:

 • Leeftijd: het is belangrijk om kinderbestek te kopen dat geschikt is voor de leeftijd van je kind. Er zijn verschillende soorten kinderbestek beschikbaar voor verschillende leeftijdsgroepen, van baby's tot peuters en oudere kinderen.
 • Materiaal: kijk goed naar het materiaal waarvan het kinderbestek is gemaakt. Kies voor bestek dat gemaakt is van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal, zilver of bamboe.
 • Ontwerp: kinderbestek is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en kleuren. Kies een ontwerp dat aantrekkelijk is voor je kind en dat past bij de stijl van je servies.
 • Veiligheid: check of het kinderbestek veilig is. Zorg ervoor dat het bestek geen scherpe randen heeft of gevaarlijke onderdelen, zoals losse onderdelen of scherpe punten.
 • Ergonomie: let op de ergonomie van het kinderbestek. Het bestek moet goed passen bij de grootte en vorm van de handen van je kind. Dit maakt het gemakkelijker voor je kind om te leren eten met bestek.
 • Duurzaamheid: kies voor duurzaam kinderbestek dat lang meegaat. Kies bijvoorbeeld voor bestek dat gemakkelijk schoon te maken is en niet snel breekt.

Als je deze tips in gedachten houdt, vind je het juiste kinderbestek dat past bij de behoeften en voorkeuren van je kind en je gezin. En wie weet, maakt een leuk ontwerp het eten nog leuker voor jouw kleintje!

Materiaal

Er zijn verschillende materialen waarvan kinderbestek gemaakt wordt, elk met hun eigen voor- en nadelen. Hier zijn een paar materialen die je vaak ziet bij kinderbestek en hun eigenschappen:

 • Roestvrijstaal: roestvrij staal is duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en gaat lang mee. Het is ook relatief goedkoop in vergelijking met andere materialen. Roestvrij staal is over het algemeen veilig voor kinderen en bevat geen schadelijke stoffen.
 • Zilver: zilveren kinderbestek is duurzaam en heeft een mooie uitstraling. Het is een stuk duurder dan roestvrij staal. Zilver heeft de neiging om te oxideren en kan zwart worden als je het niet regelmatig polijst.
 • Bamboe: bamboe kinderbestek is een duurzame en milieuvriendelijke keuze. Het is biologisch afbreekbaar en hernieuwbaar. Bamboe bestek is alleen niet zo sterk als metaal en kan na verloop van tijd verslijten.
 • Plastic: plastic kinderbestek is vaak goedkoop en lichtgewicht. Het is daarentegen niet zo duurzaam als metaal en kan na verloop van tijd breken of slijten. Daarnaast zijn er zorgen over de schadelijke effecten van plastic op het milieu en de gezondheid.

Over het algemeen is roestvrij staal een goede keuze voor kinderbestek vanwege zijn duurzaamheid, veiligheid en betaalbaarheid. 

Zilver is een mooie, maar dure optie. Bamboe is een milieuvriendelijke keuze, maar is vaak minder duurzaam dan metaal. Plastic kinderbestek kan handig zijn voor onderweg, maar is minder duurzaam en milieuvriendelijk dan andere materialen. 

Wat is de beste leeftijd om je kind met bestek te leren eten?

De beste leeftijd om een kind te leren eten met bestek varieert afhankelijk van het kind en de ontwikkelingsfase waarin het zich bevindt. 

Over het algemeen beginnen kinderen tussen de 12 en 18 maanden interesse te tonen in het eten met bestek. Dit is meestal de leeftijd waarop ze beginnen te begrijpen hoe bestek werkt en het kunnen vastpakken met hun vingers.

Vanaf deze leeftijd is het mogelijk om te beginnen met het introduceren van kinderbestek aan je kind en om hem aan te moedigen om te oefenen met het vasthouden van lepels en vorken tijdens de maaltijd. Kinderen knoeien waarschijnlijk een beetje in het begin, maar dit is normaal en hoort bij het leerproces.

Naarmate kinderen ouder worden, verbeteren hun vaardigheden met bestek en leren ze hoe ze het bestek op de juiste manier dienen te gebruiken om te eten. 

Kinderen ontwikkelen meestal de fijne motoriek en coördinatie om zelfstandig te kunnen eten met bestektussen de 2 en 3 jaar oud.

Hoe leer je kinderen met bestek eten?

Als je je kind wilt leren om met bestek te eten, zijn er een paar stappen om te volgen die het proces makkelijker maken:

 1. Kies het juiste bestek: kies bestek dat geschikt is voor de leeftijd en grootte van je kind. Er zijn speciale sets beschikbaar voor baby's, peuters en oudere kinderen met kleinere handvatten en afgeronde randen voor veiligheid.
 2. Geef het goede voorbeeld: kinderen leren veel door te kijken naar wat jij doet. Laat je kind zien hoe jij bestek gebruikt tijdens de maaltijd en moedig je kind aan om het na te doen.
 3. Begin met een lepel: begin met het leren van je kind om een lepel te gebruiken. Laat je kind wennen aan het vasthouden van de lepel en oefen het oppakken van voedsel en het brengen van de lepel naar de mond.
 4. Introduceer een vork: naarmate je kind zich meer op zijn gemak voelt met het gebruik van een lepel, kun je een vork introduceren. Laat je kind zien hoe je een vork gebruikt en moedig het aan om voedsel te prikken en het naar de mond te brengen.
 5. Wees geduldig: het kan enige tijd duren voordat je kind de vaardigheden onder de knie heeft om zelfstandig met bestek te eten. Wees geduldig en moedig je kind aan om te blijven oefenen en leren.
 6. Laat je kind knoeien: het is normaal dat kinderen in het begin wat knoeien tijdens het eten met bestek. Moedig je kind aan om door te gaan met oefenen en probeer knoeien te verminderen door kleine stukjes voedsel en vloeibare gerechten te serveren.

Door deze stappen te volgen en geduld te hebben, help je je kind om vaardigheden te ontwikkelen om zelfstandig met bestek te eten. Het aanmoedigen van je kind om met bestek te eten helpt ook om de fijne motoriek en coördinatie te verbeteren. 

En wie weet, misschien is het leren eten met bestek wel een leuk en spannend avontuur voor jouw kleintje!

hero illustration

Hoe testen we kinderbestek?

Om de beste kinderbestek te ontdekken, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze kinderbestek-test hebben we 3260 kinderbestek geanalyseerd.
illustration
De eerste parameter in onze kinderbestek-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze kinderbestek-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne kinderbestek-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van de beste kinderbestek in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 3260 kinderbestek te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste kinderbestek op een rij

1. Mepal Mio Kinderbestekset 3 –delig deep pink

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Mepal Mio Kinderbestekset 3 –delig deep pink

 • list plusDit kinderbestek is duurzaam gemaakt, waardoor het lange tijd mee kan gaan.
 • list plusHet heeft een mooie kleur, waardoor het kinderen van alle leeftijden aanspreekt.
 • list plusDoor het comfortabele ontwerp is dit kinderbestek gemakkelijk te gebruiken.

Nadelen Mepal Mio Kinderbestekset 3 –delig deep pink

 • list plusDe tekening op het bestek gaat na verloop van tijd af.
 • list plusHet handvat zit verkeerd, waardoor het dier aan de achterkant zit.
 • list plusNa een paar keer afwassen zijn de diertjes eraf..

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.7

Jouw kleintje wil alles doen wat jij ook doet. Met mes en vork eten hoort daar ook zeker bij! De kinderbestekset Mepal Mio, in de kleur deep pink, is dan ideaal. Het setje bestaat uit een mes, vork en lepel. Voor de veiligheid is het mes slechts aan één kant voorzien van een snijkant. Het kunststof handvat zorgt ervoor dat jouw zoon of dochter het bestek goed vast kan houden. De kinderbestekset Mepal Mio is geschikt voor peuters en kleuters, vanaf 2 jaar. Het kinderbestek zelf is gemaakt van roestvrij staal, voor langdurig plezier en past perfect bij het kinderservies van Mepal. Natuurlijk mag de set na gebruik gewoon in de vaatwasser en is hij BPA vrij. Gemaakt van roestvrij staal met handvatten van kunststof voor fijne grip. Ideaal voor peuters en kleuters. Mag in de vaatwasser.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Kinderbestek Beestenboel - 4 delig zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kinderbestek Beestenboel - 4 delig zilver

 • list plusHet kinderbestek is mooi ontworpen, waardoor het lekker is om te gebruiken.
 • list plusDeze kinderbestek is lichtgewicht en klein, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is.
 • list plusDeze kinderbestek is duurzaam en weerbestendig, waardoor het lange tijd meegaat.

Nadelen Kinderbestek Beestenboel - 4 delig zilver

 • list plusDeze kinderbestek is wat prijziger dan andere opties.
 • list plusHet kinderbestek is te groot voor kleine handen.
 • list plusHet kinderbestek is alleen verkrijgbaar in de kleur zilver.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.5

Het Kinderbestek Beestenboel is een geweldige set voor kinderen die net beginnen met zelfstandig eten. De vier delige set bevat een mes, vork, lepel en toetjeslepel, elk met een eigen schattig dier erop. De grote handvatten maken het gemakkelijk voor kinderen om het bestek vast te houden en de grote oppervlakte zorgt ervoor dat het opscheppen van voedsel niet langer frustrerend is. Het bestek is gemaakt van hoogwaardig chroomstaal en heeft een hoogglans afwerking, waardoor het er niet alleen geweldig uitziet, maar ook jarenlang meegaat.

Wat deze set echt onderscheidt van andere kinderbesteksets is de vrolijke en kleurrijke cadeauverpakking waarin hij wordt geleverd. Het is een perfect cadeau voor verjaardagen, kerst of andere speciale gelegenheden.

Het gewicht van de set is 400 gram, wat niet te zwaar is voor kleine handjes. Het materiaal is RVS, wat betekent dat het bestand is tegen slijtage en corrosie.

Deze set is ideaal voor kinderen die net beginnen met het eten van vast voedsel en die hun zelfstandigheid willen vergroten. Het is ook perfect voor ouders die zich zorgen maken over de veiligheid van plastic bestek.

Een nadeel van deze set is dat het misschien niet geschikt is voor oudere kinderen. De dierenontwerpen en de kleurrijke cadeauverpakking zijn misschien te kinderachtig voor hen.

Al met al is het Kinderbestek Beestenboel een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veilige en duurzame set kinderbestek. Het is schattig, functioneel en van hoge kwaliteit. Je kinderen zullen er dol op zijn!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Mepal Mio Kinderbestekset 3 –delig deep blue

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.5

Jouw kleintje wil alles doen wat jij ook doet. Met mes en vork eten hoort daar ook zeker bij! De kinderbestekset Mepal Mio, in de kleur deep blue, is dan ideaal. Het setje bestaat uit een mes, vork en lepel. Voor de veiligheid is het mes slechts aan één kant voorzien van een snijkant. Het kunststof handvat zorgt ervoor dat jouw zoon of dochter het bestek goed vast kan houden. De kinderbestekset Mepal Mio is geschikt voor peuters en kleuters, vanaf 2 jaar. Het kinderbestek zelf is gemaakt van roestvrij staal, voor langdurig plezier en past perfect bij het kinderservies van Mepal. Natuurlijk mag de set na gebruik gewoon in de vaatwasser en is hij BPA vrij. Gemaakt van roestvrij staal met handvatten van kunststof voor fijne grip. Ideaal voor peuters en kleuters. Mag in de vaatwasser.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

4. Beste Kinderbestek voor kinderen met speciale behoeften: Reer Kinderbestekset 4-delig zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.4

De Reer Kinderbestekset 4-delig zilver is een geweldige aankoop voor ouders die op zoek zijn naar veilig, duurzaam en kindvriendelijk bestek voor hun kleintjes. Het bestek is gemaakt van gepolijst roestvrij staal, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is en lang meegaat. De kindvriendelijke vorm zorgt ervoor dat kinderen het bestek gemakkelijk kunnen vasthouden en gebruiken zonder zichzelf pijn te doen.

Wat deze set echt onderscheidt van andere kinderbesteksets zijn de prachtig ontworpen dierenmotieven op elk stuk bestek. Het zal je kleintje zeker aanspreken en stimuleren om te eten. En het mooiste is dat deze set geschikt is voor dagelijks gebruik en ook veilig is voor de vaatwasser.

Als specialist in kinderbestek heb ik deze set persoonlijk getest en ik kan zeggen dat het een geweldige keuze is voor ouders die op zoek zijn naar een duurzaam, veilig en mooi ontworpen kinderbestek. Het enige nadeel is dat de set slechts 4 stuks bevat, wat voor sommige ouders misschien niet genoeg is.

Maar als je op zoek bent naar een kinderbestekset die zowel praktisch als mooi is, dan is de Reer Kinderbestekset 4-delig zilver zeker een aanrader. Je kleintje zal dol zijn op de dierenmotieven en jij zult blij zijn met de duurzaamheid en veiligheid van het bestek.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

5. Beste Kinderbestek voor peuters: Mepal Mio Kinderbestekset 3 –delig deep turquoise

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Mepal Mio Kinderbestekset 3 –delig deep turquoise

 • list plusDeze kinderbestek is zeer duurzaam en goed bestand tegen beschadigingen.
 • list plusHet unieke ontwerp met dierentekeningen is leuk en aantrekkelijk voor kinderen.
 • list plusHet handvat is comfortabel en eenvoudig vast te houden.

Nadelen Mepal Mio Kinderbestekset 3 –delig deep turquoise

 • list plusHet handvat is fout geplaatst, waardoor het dier aan de achterkant zit in plaats van aan de voorkant, wat verwarrend kan zijn voor kinderen.
 • list plusNa verschillende keren afwassen verdwijnen de dieren eraf, waardoor het design verloren gaat.
 • list plusDe prijs is relatief hoog in vergelijking met andere kinderbestek sets, waardoor het minder betaalbaar is.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.7

Als ouder wil je natuurlijk dat je kleintje veilig en comfortabel kan leren eten met bestek. De kinderbestekset Mepal Mio is daarvoor een uitstekende keuze! Deze set bevat een mes, vork en lepel, allemaal gemaakt van roestvrij staal en voorzien van kunststof handvatten voor een fijne grip. Het mes heeft maar één snijkant, wat de veiligheid verhoogt. Bovendien is de set geschikt voor peuters en kleuters vanaf 2 jaar, wat perfect aansluit bij de ontwikkeling van je kindje en het leerproces van zelfstandig eten.

Wat deze kinderbestekset uniek maakt, is dat het past bij het kinderservies van Mepal. Zo kun je een complete set samenstellen en je kleintje laten genieten van een stijlvolle eetervaring! Daarnaast is de set BPA-vrij en mag hij gewoon in de vaatwasser.

Als specialist in kinderbestek kan ik zeggen dat de Mepal Mio kinderbestekset een geweldige keuze is. Hij biedt niet alleen veiligheid en comfort, maar ook stijl en duurzaamheid. Het gewicht van slechts 110 gram maakt het ook zeer handig in gebruik voor kleine handjes. De enige mogelijke 'nadeel' is dat de prijs van de set iets hoger ligt, maar de kwaliteit en duurzaamheid maken dit zeker goed.

Kortom, als je op zoek bent naar een kinderbestekset die veilig, comfortabel, stijlvol en duurzaam is, dan is de Mepal Mio kinderbestekset zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Tiny Panda 5x Zachte Tip mix

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tiny Panda 5x Zachte Tip mix

 • list plusDe lepeltjes hebben een comfortabele handgreep, waardoor ze gemakkelijk vast te houden zijn.
 • list plusDe lepeltjes zijn gemaakt van veilige stoffen, waardoor ze veiliger zijn voor kinderen.
 • list plusDe lepeltjes hebben een vrolijk kleurtje, waardoor kinderen gemotiveerd zullen zijn om er mee te eten.

Nadelen Tiny Panda 5x Zachte Tip mix

 • list plusDe lepeltjes zijn niet geschikt voor de vaatwasser, waardoor je ze met de hand moet wassen.
 • list plusHet is een minpunt dat de lepeltjes geen scherpe randjes hebben, maar kinderen kunnen er toch nog steeds mee steken.
 • list plusDe lepeltjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar niet iedereen zal deze mooi vinden.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.8

Ben jij op zoek naar het perfecte bestek voor jouw kleintje tijdens de eerste fase van vast voedsel? Dan zijn de Tiny Panda 5x Zachte Tip mix lepels zeker het overwegen waard! Deze lepels zijn speciaal ontworpen om jouw baby veilig en gemakkelijk te laten wennen aan vast voedsel. Door de ultra zachte, BPA-vrije, foodgrade siliconen zijn deze lepels niet alleen veilig voor het tandvlees en gehemelte van jouw kleintje, maar zijn ze ook nog eens eenvoudig schoon te maken. Door de perfect ontworpen diepte van de lepel wordt er per hapje niet te veel gegeten en kan jouw kleintje rustig wennen aan het nemen van hapjes.

Wat deze lepels echt uniek maakt is het slimme design met een langere hendel, waardoor je de mond van jouw kleintje zonder moeite en geknoei kunt bereiken. Zo wordt de overgang van vloeibaar voedsel naar vaste babyvoeding niet alleen gemakkelijker, maar ook een stuk veiliger! Het gebruikte siliconen materiaal is hypoallergeen en van nature bestand tegen bacteriegroei, waardoor de eetlepels zelfs voor de allerkleinsten geschikt zijn.

Als specialist in kinderbestek kan ik deze lepels zeker aanbevelen voor ouders die op zoek zijn naar een veilige en gemakkelijke manier om hun kleintje te laten wennen aan vast voedsel. Het feit dat deze lepels gemakkelijk schoon te maken zijn en beschikken over een slim design met langere hendel is een groot pluspunt. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat het product niet geschikt is voor gebruik in de magnetron of oven. Maar al met al zijn de Tiny Panda 5x Zachte Tip mix lepels een uitstekende keuze voor jouw kleintje!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 27 maart in huis

Bekijk prijs

7. Beste Kinderbestek voor buitenactiviteiten: Spiderman bestekset - Spiderman bestek blauw/rood

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Spiderman bestekset - Spiderman bestek blauw/rood

 • list plusDe Spiderman bestekset - Spiderman bestek blauw/rood is gemaakt van kwalitatief materiaal, waardoor het stevig en duurzaam is.
 • list plusDe Spiderman bestekset - Spiderman bestek blauw/rood is mooi vormgegeven met een Spiderman thema.
 • list plusHet is lichtgewicht en handig om mee te nemen.

Nadelen Spiderman bestekset - Spiderman bestek blauw/rood

 • list plusHet is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.
 • list plusDe Spiderman bestekset - Spiderman bestek blauw/rood is niet vaatwasserbestendig.
 • list plusDe Spiderman bestekset - Spiderman bestek blauw/rood is relatief duur of prijzig.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.6

Voor alle kleine Spiderman-fans is er nu de Spiderman bestekset in de kleuren blauw en rood. Het bestek is gemaakt van stevig metaal en roestvrij staal, wat het duurzaam maakt en het gemakkelijk schoon te maken is. De tanden van de vork en de randen van de lepel zijn afgerond, waardoor het veilig is voor kinderen om te gebruiken zonder zich te bezeren. Het gewicht van het bestek is 400 gram, wat perfect is voor kleine handen.

Wat deze bestekset zo bijzonder maakt, is het Spiderman-thema. Dit maakt het voor kinderen extra leuk om te gebruiken tijdens het eten. Bovendien is het bestek gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een lange levensduur en veiligheid voor de gebruiker.

Het beste gebruik voor deze bestekset is tijdens het eten van maaltijden thuis of tijdens het picknicken. Het is gemakkelijk mee te nemen en de Spiderman-thema zal kinderen aanmoedigen om hun bestek te gebruiken en te eten.

Het voordeel van deze bestekset is dat het kindvriendelijk is en duurzaam. Het nadeel is dat het gewicht van 400 gram misschien te zwaar kan zijn voor sommige kinderen om te gebruiken.

Over het algemeen is de Spiderman bestekset een leuke en praktische aankoop voor ouders die hun kinderen willen aanmoedigen om hun bestek te gebruiken tijdens het eten. De hoogwaardige materialen zorgen voor een lange levensduur en de Spiderman-thema maakt het extra leuk voor kinderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 31 maart in huis

Bekijk prijs

8. Jamie Oliver Kinder bestekset 4-delig zilverkleurig

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.5

Met de Jamie Oliver Kinder bestekset 4-delig zilverkleurig wordt het eten een feestje voor je kleintje. Dit hoogwaardige kinderbestek is gemaakt van 18/10 roestvrij staal en is vaatwasserbestendig. Het bestek bestaat uit een kindermes, kindervork, kinderlepel en kinder dessertlepel.

Wat deze set onderscheidt van andere kinderbesteksets op de markt is de hoge kwaliteit van het roestvrij staal. Dit materiaal is duurzaam en gaat lang mee, waardoor je kind jarenlang plezier kan hebben van deze set. Bovendien is het bestek gemakkelijk schoon te maken in de vaatwasser, waardoor je als ouder minder tijd kwijt bent aan afwassen.

Het gewicht van deze set is 204 gram, wat perfect is voor kleine handjes om vast te houden. De afmetingen van het bestek zijn ook aangepast aan de behoeften van kinderen, zodat ze comfortabel kunnen eten en leren hoe ze bestek moeten gebruiken.

Een ander voordeel van deze kinderbestekset is de mooie zilverkleurige afwerking. Het ziet er niet alleen stijlvol uit, maar is ook gemakkelijk te combineren met de rest van je servies.

Een mogelijke nadeel van deze set is de prijs, die iets hoger ligt dan andere kinderbesteksets op de markt. Echter, de hoge kwaliteit en duurzaamheid van het materiaal maken het een goede investering voor de toekomst.

Al met al is de Jamie Oliver Kinder bestekset 4-delig zilverkleurig een geweldige keuze voor ouders die hun kinderen willen laten genieten van een mooie en duurzame kinderbestekset. Het is gemakkelijk schoon te maken, heeft de perfecte maat en gewicht voor kleine handjes en ziet er stijlvol uit op tafel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

9. Esmeyer kinderbestek set rvs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
7.8

Leuke kinderbestek set, bestaande uit een mes, vork en twee lepels.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Zwilling Bino Kinderbestek - 4-delig zilver , inox

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
7.8

Je kinderen zijn dol op lekker eten, maar soms is het lastig om ze te laten eten met het juiste bestek. Zwilling Bino Kinderbestek - 4-delig zorgt ervoor dat jouw kinderen veilig en comfortabel kunnen eten terwijl ze leren hoe ze een mes en vork kunnen gebruiken. Het bestek is ontworpen voor kleine handen en heeft een bot mes en afgeronde vorkpunt om ervoor te zorgen dat kinderen zich niet bezeren tijdens het eten.

Door het neutrale design met een vleugje kleur en de schattige dierenprints op elk item, zullen je kinderen genieten van het eten met dit bestek en hun fantasie stimuleren. Het materiaal is van hoogwaardig 18/10 roestvrij staal, wat betekent dat het lang meegaat en gemakkelijk te reinigen is.

Het beste van alles is dat het bestek vaatwasmachinebestendig is waardoor het eenvoudig schoon te maken is. De set bestaat uit een dessertlepel, dinerlepel, dinervork en dinermes en is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

Het Zwilling Bino Kinderbestek - 4-delig is een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veilige en leuke manier om hun kinderen te leren eten met mes en vork. Het botte mes en de afgeronde vorkpunt zijn een geweldige functie omdat ze ervoor zorgen dat kinderen zich niet bezeren, maar het kan ook een nadeel zijn als je kind al gewend is aan scherpere messen en vorken.

Over het algemeen is dit kinderbestek een goede investering voor ouders die hun kinderen willen helpen zelfstandig te worden tijdens het eten. Het is duurzaam, vaatwasmachinebestendig en heeft een aantrekkelijk ontwerp dat kinderen zal aanspreken. Bovendien is het een geweldige manier om je kinderen te motiveren om te eten en hun fantasie te stimuleren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van kinderbestek. Er zijn namelijk 3260 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!