Wat is de beste hondenbench auto van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 26 september, 2023

Het aanschaffen van een goede hondenbench auto is een moeilijke opgave. Wat is de beste hondenbench auto van 2023? Na het testen van 378 hondenbench autos kwam de Tectake Autokennel honden Bench hondenBench zilver/zwart als beste uit onze hondenbench auto-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de hondenbench autos, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 hondenbench autos-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame hondenbench auto-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste hondenbench autos

1Score: 9.7
Tectake Autokennel honden Bench hondenBench zilver/zwart
Tectake Autokennel honden Bench hondenBench zilver/zwart
Tectake
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
MaxxPet Hondenbench Bench Bench voor honden Hondenbench Opvouwbaar 1
MaxxPet Hondenbench Bench Bench voor honden Hondenbench Opvouwbaar 1
MaxxPet
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Tectake Single Hondenbench - Zwart/Zilver
Tectake Single Hondenbench - Zwart/Zilver
Tectake
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
Iris Ohyama inklapbare reismand huisdieren zwart/oranje
Iris Ohyama inklapbare reismand huisdieren zwart/oranje
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Tectake Autobench - Hondenbench zilver
Tectake Autobench - Hondenbench zilver
Tectake
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Cadoca honden transportbox M Aluminium zilver | grijs | zwart
Beste Hondenbench auto voor gezinnen
Cadoca honden transportbox M Aluminium zilver | grijs | zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Tectake Autobench - Hondenbench beige/zwart
Tectake Autobench - Hondenbench beige/zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Cadoca honden transportbox L Aluminium zilver | zwart | grijs
Cadoca honden transportbox L Aluminium zilver | zwart | grijs
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Gopets Hondenbench Opvouwbaar L Bench zwart
Gopets Hondenbench Opvouwbaar L Bench zwart
Gopets
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
Topmast Hondenbench Autobench zilver
Topmast Hondenbench Autobench zilver
Topmast
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Auto Hondenbench Koopgids

Als je met je hond op reis gaat, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat hij veilig en comfortabel meereist. Een hondenbench voor de auto biedt hiervoor de ideale oplossing. Kies daarom voor de beste hondenbench voor de auto en geniet van zorgeloos reizen met je trouwe viervoeter!

De voordelen van een hondenbench in de auto

Een bench in de auto biedt verschillende voordelen voor zowel het huisdier als de eigenaar. 

Ten eerste is het een veilige manier om je huisdier te vervoeren en voorkomt het dat je hond tijdens het rijden rondspringt of zich in de auto verplaatst. 

Dit vermindert het risico op letsel voor zowel de hond als de inzittenden in geval van een ongeval of abrupt remmen.

Daarnaast kan een bench in de auto de hond eengevoel van veiligheid en comfort bieden, vooral als je hond gewend is aan het gebruik van een bench thuis. 

Dit helpt om angst en stress te verminderen tijdens het reizen, vooral voor honden die nerveus zijn in de auto.

Een bench in de auto is ook handig voor eigenaren die hun hond vervoeren met andere bagage of items in de auto, omdat de hond veilig in de bench zit zonder dat het andere items in de auto beschadigt.

Al met al is een bench in de auto een veilige en comfortabele manier om je hond te vervoeren tijdens het reizen.

Aankoopcriteria

Er zijn verschillende belangrijke factoren om rekening mee te houden bij het kopen van een hondenbench voor in de auto. Hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden:

 • Maat: zorg ervoor dat je de juiste maat kiest voor je hond, zodat het dier zich comfortabel kan bewegen in de bench en er voldoende ruimte is voor ventilatie.
 • Materiaal: kies een duurzaam en gemakkelijk te reinigen materiaal voor de bench, zoals kunststof, aluminium of staal.
 • Bevestiging: zorg ervoor dat de bench stevig te bevestigen is in de auto, om te voorkomen dat deze tijdens het rijden kan verschuiven of omvallen.
 • Veiligheid: kies een bench met stevige sloten en deuren om te voorkomen dat de hond uit de bench kan ontsnappen, en zorg ervoor dat de bench voldoet aan de veiligheidsnormen voor huisdieren.
 • Comfort: kies een bench met voldoende ventilatie en zorg ervoor dat er voldoende ruimte is voor het huisdier om te bewegen en zich comfortabel te voelen tijdens het reizen.
 • Mobiliteit: als je van plan bent om de bench te gebruiken voor reizen, let dan op het gewicht van de bench en hoe gemakkelijk het is om de bench in te klappen en mee te nemen.
 • Accessoires: overweeg het toevoegen van accessoires zoals kussens, dekens of speelgoed om de bench comfortabeler te maken voor je hond.

Door rekening te houden met deze factoren vind je de juiste hondenbench voor in de auto die comfortabel en veilig is voor je hond en jezelf.

Grootte

De grootte van de bench die je nodig hebt voor in de auto hangt af van de grootte van je hond en debeschikbare ruimte in de auto

Het is belangrijk om de bench te kiezen op basis van de grootte van je hond en ervoor te zorgen dat het dier zich comfortabel kan bewegen in de bench.

Om de juiste maat te bepalen, meet je delengte van je hond van neus tot staart en voeg je daar 10-15 cm aan toe. Dit is de lengte die je nodig hebt voor de bench. De hoogte van de bench dient ook voldoende zijn voor je hond om rechtop te zitten en liggen.

Het is daarnaast belangrijk om rekening te houden met debeschikbare ruimte in de auto en ervoor te zorgen dat de bench past in die ruimte. Meet de beschikbare ruimte in de auto en vergelijk deze met de afmetingen van de bench om ervoor te zorgen dat deze past.

Het is belangrijk om een bench te kiezen die niet te groot of te klein is voor je hond en die goed past in de beschikbare ruimte in de auto. Hierdoor voelt je hond zich comfortabel en veilig tijdens het reizen en voorkom je ongelukken of ongemak.

Plaats in de auto

De plaats waar je de bench in de auto plaatst, hangt af van de grootte van de auto en de beschikbare ruimte, evenals de veiligheid en het comfort van het huisdier tijdens het reizen.

Een veel voorkomende plaats voor de bench is in de kofferbak van de auto. Op deze manier vervoer je je hond veilig en neemt de bench geen passagiersplaats in. 

Als de kofferbak niet groot genoeg is voor de bench of als je de bench liever binnen handbereik hebt, is het een optie om deze op de achterbank te plaatsen. 

Als je huisdier erg groot is of als je meerdere huisdieren hebt, is het wellicht nodig om een speciale hondenbench te gebruiken die op het dak van de auto tebevestigen is.

In elk geval moet je er altijd voor zorgen dat de bench veilig en stevig is bevestigd, zodat deze niet kan verschuiven of omvallen tijdens het rijden. Zorg er ook voor dat het huisdier voldoende ventilatie en comfort heeft tijdens het reizen.

Welke auto hondenbench past in mijn auto?

Om te bepalen welke auto hondenbench in je auto past, zijn er een paar belangrijke factoren om te overwegen:

 • Afmetingen van de bench: meet de beschikbare ruimte in de kofferbak of op de achterbank van je auto en vergelijk deze met de afmetingen van de bench om te bepalen of de bench past.
 • Type auto: het type auto speelt ook een rol bij het kiezen van de juiste bench. Zo heeft een kleine auto beperkte ruimte voor een grote bench, terwijl een grote SUV meer ruimte heeft voor een grotere bench.
 • Huisdiergrootte: de grootte van je huisdier bepaalt de grootte van de bench die je nodig hebt. Meet de lengte en hoogte van je huisdier om te bepalen welke grootte bench geschikt is.
 • Mobiliteit: als je de bench regelmatig in en uit de auto moet halen, kies dan een bench die lichtgewicht en gemakkelijk op te bergen is.
 • Veiligheid: zorg ervoor dat de bench veilig te bevestigen is in de auto en dat het huisdier tijdens het reizen veilig is en niet kan ontsnappen.

Het is altijd verstandig om de maattabel van de fabrikant te controleren en om de bench te kopen bij een winkel die een goed retourbeleid heeft, zodat het een optie is om de bench retourneren als deze niet past in de  auto

Welke auto hondenbench voor welke hond?

Bij het kiezen van een auto hondenbench voor je hond is het belangrijk om te kijken naar de grootte en het ras van je hond. Hieronder vind je een algemene richtlijn om je te helpen bij het kiezen van de juiste bench voor je hond:

 • Kleine honden: voor kleine honden, zoals chihuahuas, terriers en shih tzus, is een kleine bench voldoende. Deze honden hebben over het algemeen weinig ruimte nodig en zitten meestal comfortabel in een bench die past op de achterbank of in de kofferbak van een kleine auto.
 • Middelgrote honden: voor middelgrote honden, zoals cocker spaniels, bulldogs en beagles, is een bench die past op de achterbank of in de kofferbak van een sedan of SUV de beste keuze.
 • Grote honden: voor grote honden, zoals labradors, golden retrievers en rottweilers, is een grote bench nodig die past in de kofferbak van een SUV of stationwagon. 
 • Reuzenhonden: voor reuzenhonden, zoals sint bernards, mastiffs en Deense dogs, is een extra grote bench nodig die past in de kofferbak van een grote SUV of bestelwagen. 

Het is belangrijk om rekening te houden met de grootte en het ras van je hond bij het kiezen van de juiste auto hondenbench. Zorg er in ieder geval voor dat de bench groot genoeg is zodat je hond comfortabel kan zitten, staan en liggen.

Kan een gewone hondenbench in de auto?

Ja, sommige gewone hondenbenches zijn te gebruiken in de auto, maar niet alle hondenbenches geschikt zijn voor in de auto.

Een gewone hondenbench moet stevig genoeg zijn om te voorkomen dat deze tijdens het rijden kan verschuiven of omvallen. Daarom is het belangrijk om de bench op de juiste manier te bevestigen in de auto, zodat deze veilig en stevig staat. 

Daarnaast moet de bench voldoende ventilatie hebben om ervoor te zorgen dat het huisdier comfortabel blijft tijdens het reizen en er geen oververhitting of verstikking kan optreden.

Het is ook belangrijk om de grootte van de bench te controleren en ervoor te zorgen dat deze past in de beschikbare ruimte in de auto zonder de auto te beschadigen. 

Als een gewone bench hieraan voldoet, wat lang niet altijd het geval is, is het mogelijk om een gewone hondenbench in de auto te gebruiken. Dat het een mogelijkheid is, betekent niet dat het een even goede optie is.

Als je van plan bent om regelmatig met je huisdier te reizen, is het kiezen van een speciale auto hondenbench meestal een betere optie, omdat deze specifiek is voor gebruik in de auto en vaak extra functies biedt zoals ingebouwde veiligheidsgordels of bevestigingspunten.

Hoelang mag een hond in een bench zitten?

Er is geen eenduidig antwoord op de vraag hoelang een hond in een bench mag zitten, omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren, zoals de grootte van de hond, de leeftijd, de gezondheid, de hoeveelheid beweging die de hond krijgt en de reden waarom de hond in de bench zit.

In het algemeen is het aanbevolen om een hondniet langer dan 4-6 uur achter elkaar in de bench te laten zitten. Dit geldt vooral voor jonge puppy's die nog niet zindelijk zijn en oudere honden die medische problemen hebben.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de hond voldoende beweging krijgt en dat je hem regelmatig uit de bench haalt om te wandelen en zijn behoeften te doen. 

Als de hond langere tijd in de bench moet zitten, bijvoorbeeld tijdens het reizen, zorg er dan voor dat hij voldoende water en voedsel krijgt.

Het is ook belangrijk om de hond te trainen om zich op zijn gemak te voelen in de bench en deze te zien als een veilige en comfortabele ruimte. Op deze manier is een langere rit in de bench niet erg.

Al met al is het belangrijk om te onthouden dat een hond niet te lang in de bench mag zitten en dat het belangrijk is om rekening te houden met de individuele behoeften van de hond om ervoor te zorgen dat hij zich comfortabel en veilig voelt.

hero illustration

Hoe testen we hondenbench autos?

Om de beste hondenbench auto te ontdekken, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze hondenbench auto-test hebben we 378 hondenbench autos vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze hondenbench auto-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we data vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze hondenbench auto-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne hondenbench auto-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van de beste hondenbench auto in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 378 hondenbench autos te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste hondenbench autos in een makkelijke lijst

1. Tectake Autokennel honden Bench hondenBench zilver/zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.8

Trapeze vorm – Geschikt voor vervoer – Materiaal: aluminium en fineerhout – Kunststof randen – Kantelhoek voor 65° - Incl. handleiding. Enkelvoudige hondenbench Een solide afwerking, een eenvoudig te reinigen oppervlak en het lichte gewicht kenmerken de hoge kwaliteit en functionaliteit van onze bench Dankzij het open karakter heeft uw hond voldoende frisse lucht De bench is snel te monteren en in gebruik te nemen middels de meegeleverde montage handleiding Door de trapeze vorm is deze bench geschikt voor vervoer in auto´s Technische Informatie Materiaal: traliewerk van aluminium en fineerhout Kunststof randen Kantelhoek voor 65° achter 90° Gewicht: 12 kg Afmetingen in cm: zie foto Incl. geïllustreerde montagehandleing

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 2 oktober in huis

Bekijk prijs

2. MaxxPet Hondenbench Bench Bench voor honden Hondenbench Opvouwbaar 1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MaxxPet Hondenbench Bench Bench voor honden Hondenbench Opvouwbaar 1

 • list plusDeze opvouwbare hondenbench is lichtgewicht en neemt weinig ruimte in beslag.
 • list plusDeze hondenbench is van hoge kwaliteit en biedt voldoende bescherming.
 • list plusEen voordeel van deze hondenbench is dat het hygiënisch en een comfortabele bodem heeft.

Nadelen MaxxPet Hondenbench Bench Bench voor honden Hondenbench Opvouwbaar 1

 • list plusHet ontwerp van deze hondenbench is niet mooi.
 • list plusDeze hondenbench is niet geschikt voor grote honden.
 • list plusEen nadeel van deze hondenbench is dat het niet geschikt is voor lange autoritten.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.8

Ga je graag met je hond op avontuur maar wil je hem veilig vervoeren? Dan is de MaxxPet Hondenbench de perfecte oplossing! Deze opvouwbare bench past namelijk in bijna iedere auto, ongeacht het model. En dankzij de trapeze vorm, kan je 'm zowel in de breedte als in de lengte in de achterbak plaatsen. Handig toch?

Maar dat is nog niet alles. Doordat de bench aan twee zijden een deuropening heeft, kan je gemakkelijk bij je hond komen. Ook heeft de opening een extra vergrendeling, zodat de hond niet kan ontsnappen. En met de uitwasbare bodem kan je de bench eenvoudig reinigen. Zo blijft het niet alleen veilig, maar ook hygiënisch.

Belangrijk om te weten is dat de bench dankzij het open karakter voldoende frisse lucht heeft. En met een gewicht van slechts 8.19 kg is de bench makkelijk te monteren en in gebruik te nemen middels de meegeleverde montage handleiding. Maar het beste van alles is dat deze bench onder het dieren speciaalmerk van MaxxPet valt, wat betekent dat deze bench speciaal voor honden is ontworpen.

Dus of je nu een kleine of grote hond hebt, met deze bench kan je veilig de weg op. En als je klaar bent met het avontuur, kan je de bench eenvoudig opvouwen en opbergen. Een win-win situatie als je het mij vraagt!

Mijn persoonlijke mening over deze bench? Ik ben erg onder de indruk van de trapeze vorm en de extra vergrendeling op de deuropening. Dit geeft mij als eigenaar een gerust gevoel tijdens het rijden. Het enige nadeel is dat de bench niet geschikt is voor honden die graag kauwen, aangezien het materiaal van metaal is. Maar al met al vind ik het een top product!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Tectake Single Hondenbench - Zwart/Zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.4

Single hondenbench van tectake voor veilig transport in een motorvoertuig. Ook geschikt als een rustplaats voor uw viervoetige vrienden. Bescherm uw dieren, en de inzittenden van de auto met onze mobiele hondenbench. Highlights: Een solide afwerking, een eenvoudig te reinigen oppervlak en het lichte gewicht kenmerken de hoge kwaliteit en functionaliteit van onze bench Dankzij het open karakter heeft uw hond voldoende frisse lucht De bench is snel te monteren en in gebruik te nemen middels de meegeleverde montage handleiding Door de trapeze vorm is deze bench geschikt voor vervoer in auto´s Schuine achterwand Technische details: Materiaal: traliewerk van aluminium en fineerhout Kunststof randen Hoek voor 75° achter 75° Gewicht: 13 kg Afmetingen (BxDxH): ong. 66 x 90 x 69,5 cm Binnenafmetingen (BxDxH) : ong. 63 x 86 x 66 cm Incl. geïllustreerde montagehandleing Inhoud van de levering : 1 Single Hondentransportbox

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 2 oktober in huis

Bekijk prijs

4. Iris Ohyama inklapbare reismand huisdieren zwart/oranje

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.7

Ben je op zoek naar een praktische en comfortabele reismand voor je huisdier? Dan is de inklapbare reismand van Iris Ohyama een goede keuze. Deze reismand is gemaakt van stevig kunststof en is inklapbaar, waardoor hij weinig ruimte inneemt als je hem niet gebruikt. Maar wanneer je de reismand nodig hebt, is hij in een handomdraai uitgeklapt en biedt hij je huisdier een veilige en comfortabele omgeving.

De reismand is verkrijgbaar in twee formaten en de FC-670 variant is geschikt voor huisdieren tot maximaal 20 kilogram. De afmetingen van de reismand zijn L686xB403xH478mm en het gewicht is 7200 g. De reismand is niet alleen handig voor een bezoekje aan de dierenarts, maar ook voor bijvoorbeeld een weekendje weg of een vakantie. Dankzij het opvouwbare ontwerp is hij gemakkelijk mee te nemen en op te bergen.

Wat deze reismand onderscheidt van andere reismanden is de combinatie van stevigheid, comfort en gebruiksgemak. Het materiaal is van goede kwaliteit en biedt voldoende bescherming. Bovendien is de reismand gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Het nadeel van deze reismand is dat het alleen geschikt is voor huisdieren tot 20 kilogram. Als je een grotere hond hebt, moet je op zoek naar een andere reismand.

Mijn persoonlijke mening over deze reismand is dat het een goede keuze is voor huisdieren tot 20 kilogram. Het is stevig en comfortabel, en het inklapbare ontwerp is erg handig. Als je op zoek bent naar een reismand voor je huisdier, dan is de Iris Ohyama inklapbare reismand zeker het overwegen waard.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

5. Tectake Autobench - Hondenbench zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tectake Autobench - Hondenbench zilver

 • list plusDeze hondenbench auto is stevig gebouwd en heeft een hoge kwaliteit.
 • list plusHet design is fraai en past goed bij veel auto's.
 • list plusHet is eenvoudig te monteren.

Nadelen Tectake Autobench - Hondenbench zilver

 • list plusDe bodemplaat is glad, dus moet je voorzichtig zijn bij het plaatsen.
 • list plusDe gebruiksaanwijzing kan beter.
 • list plusDe bench is wat klein, dus het is belangrijk om de afmetingen te controleren voordat je hem koopt.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.5

Ben jij op zoek naar een kwalitatieve autobench voor jouw viervoeter? Dan is de Tectake Autobench - Hondenbench zilver zeker het overwegen waard! Deze bench is niet alleen geschikt voor veilig transport in een motorvoertuig, maar ook als rustplaats voor jouw hond. Wat deze autobench zo uniek maakt, is de solide afwerking en het lichte gewicht. Dankzij het open karakter heeft jouw hond voldoende frisse lucht en kan hij/zij comfortabel in de bench verblijven.

De Tectake Autobench is eenvoudig te monteren en ingebruik te nemen middels de meegeleverde handleiding. Bovendien is de bench opvouwbaar, waardoor je hem makkelijk kunt opbergen. Het trapezevormige ontwerp maakt deze autobench geschikt voor vervoer in auto's en zorgt voor extra stabiliteit.

Deze autobench is gemaakt van duurzaam materiaal waaronder traliewerk van aluminium en fineerhout en is voorzien van kunststof randen. Hierdoor is de bench niet alleen stevig, maar ook makkelijk schoon te maken. De afmetingen van deze autobench zijn B/D/H: ong. 54 x 69 x 50 cm en het gewicht is 9 kg.

Als specialist in car bench kan ik zeggen dat deze autobench van Tectake Autobench een goede keuze is voor jouw hond. Het biedt voldoende ruimte en comfort voor jouw hond tijdens het reizen. Het enige nadeel is dat het gewicht van 9 kg iets hoger is vergeleken met andere autobenches. Echter, dit wordt gecompenseerd door de duurzaamheid en het gemak van het opbergen van deze autobench. Kortom, een uitstekende keuze voor jouw viervoeter!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 17 juli in huis

Bekijk prijs

6. Beste Hondenbench auto voor gezinnen: Cadoca honden transportbox M Aluminium zilver | grijs | zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Cadoca honden transportbox M Aluminium zilver | grijs | zwart

 • list plusEen voordeel van deze Cadoca honden transportbox is dat het duurzaam en bestand is tegen weersomstandigheden.
 • list plusEen ander voordeel is dat de Cadoca honden transportbox lichtgewicht en eenvoudig te dragen is.
 • list plusDe Cadoca honden transportbox heeft een modern design.

Nadelen Cadoca honden transportbox M Aluminium zilver | grijs | zwart

 • list plusDe Cadoca honden transportbox heeft geen metalen slotje met sleutel.
 • list plusEen ander nadeel is dat de kwaliteit van de Cadoca honden transportbox gemiddeld is.
 • list plusEen laatste nadeel is dat de Cadoca honden transportbox een beperkte opslagruimte heeft.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.9

Ga je op vakantie of wil je gewoon je hond veilig en stressvrij van A naar B vervoeren? Dan is de Cadoca honden transportbox M de perfecte oplossing! Deze stabiele box is gemakkelijk te monteren en is gemaakt van water- en weerbestendig aluminium en MDF. De kunststof hoeken minimaliseren het risico op verwonding van jouw hond of beschadiging van de box bij het dragen. Bovendien is de box voorzien van traliestangen waardoor jouw hond voldoende frisse lucht krijgt en zich comfortabel voelt tijdens het transport.

De transportbox is verkrijgbaar in de kleuren zilver, grijs en zwart en heeft een afmeting van 70 x 54 x 51 cm (lengte x breedte x hoogte). Hierdoor is het mogelijk om jouw hond te laten liggen, zich uit te strekken en rechtop te zitten. Het is belangrijk om jouw hond eerst te laten wennen aan de nieuwe bench voordat je hem in de auto plaatst. Dit kan bijvoorbeeld door middel van iets lekkers.

Wat deze transportbox uniek maakt, is dat de XL- en XXL-modellen zijn voorzien van een verwijderbare scheidingswand en 2 afsluitbare deuren. Hierdoor is de box geschikt voor 2 kleinere honden of voor een grotere hond. Het gewicht van de box is 8850 g en het materiaal is aluminium en hout.

De Cadoca honden transportbox M is perfect voor mensen die hun hond veilig en comfortabel willen vervoeren. Het is belangrijk om de afmeting van de box af te stemmen op de grootte van jouw hond en om jouw hond eerst te laten wennen aan de nieuwe bench. De box is gemakkelijk te monteren en te reinigen. Een nadeel van deze box kan zijn dat het gewicht vrij hoog is waardoor het lastig kan zijn om de box te tillen.

Al met al is de Cadoca honden transportbox M een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een veilige en comfortabele manier om hun hond te vervoeren!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 februari in huis

Bekijk prijs

7. Tectake Autobench - Hondenbench beige/zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tectake Autobench - Hondenbench beige/zwart

 • list plusHet design van deze hondenbench auto is modern.
 • list plusDeze hondenbench auto is sterk en bestand tegen weersinvloeden.
 • list plusDeze hondenbench auto is ruim genoeg voor verschillende honden.

Nadelen Tectake Autobench - Hondenbench beige/zwart

 • list plusHet kan lastig zijn om deze hondenbench auto in elkaar te zetten.
 • list plusDe kwaliteit van de materialen kan ervoor zorgen dat de hondenbench auto snel kapot gaat.
 • list plusDe verpakking van deze hondenbench auto is niet stevig genoeg om vervoer schade te voorkomen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8.1

Ben je op zoek naar een veilige en comfortabele manier om je viervoeter te vervoeren? Dan is de Tectake Autobench - Hondenbench beige/zwart misschien wel de perfecte oplossing voor jou. Deze mobiele hondenbench is niet alleen geschikt voor transport in een motorvoertuig, maar ook als rustplaats voor je hond.

Wat deze hondenbench uniek maakt, is het gebruik van traliewerk van aluminium en fineerhout. Dit zorgt niet alleen voor een stevige constructie, maar ook voor een lichtgewicht product van slechts 13 kg. De kantelhoek voor 65° achter 90° maakt het mogelijk om de bench gemakkelijk te plaatsen in je auto.

De Tectake Autobench - Hondenbench beige/zwart is 50 cm hoog, 89 cm lang en 69 cm breed. Dit maakt het geschikt voor de meeste hondenrassen. Ook is het gemakkelijk te monteren met de meegeleverde geïllustreerde montage handleiding.

Het gebruik van deze hondenbench brengt vele voordelen met zich mee. Niet alleen zorg je voor de veiligheid van je hond en inzittenden van de auto, maar ook voor rust en comfort tijdens lange autoritten. Het is tevens handig om te gebruiken als rustplaats voor je hond op locatie.

Een nadeel van deze hondenbench zou kunnen zijn dat het niet opvouwbaar is. Dit kan het opbergen van de bench lastiger maken, vooral als je weinig ruimte hebt. Ook kan de prijs van €109,90 een struikelblok zijn voor sommige potentiële kopers.

Al met al, de Tectake Autobench - Hondenbench beige/zwart is een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige en comfortabele manier om hun hond te vervoeren. De stevige constructie en lichtgewicht maken het gemakkelijk te gebruiken en het biedt een goede manier om je hond veilig te houden tijdens het reizen. Het enige nadeel is dat het niet opvouwbaar is, maar dit wordt gecompenseerd door de kwaliteit en duurzaamheid van het product.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 27 maart in huis

Bekijk prijs

8. Cadoca honden transportbox L Aluminium zilver | zwart | grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8.2

Ben je op zoek naar een stabiele en veilige transportbox voor je trouwe viervoeter tijdens een road trip? Dan is de Cadoca honden transportbox L Aluminium zilver | zwart | grijs een uitstekende keuze! De schuine bouw zorgt ervoor dat de box gemakkelijk in elke gangbare stationwagon past en de kunststof hoeken minimaliseren het risico op verwondingen of beschadigingen. Bovendien is de box gemaakt van water- en weerbestendig aluminium en MDF, waardoor hij duurzaam en gemakkelijk te reinigen is.

De XL- en XXL-modellen zijn voorzien van een verwijderbare scheidingswand en 2 afsluitbare deuren, wat betekent dat de box geschikt is voor twee kleinere honden of één grote hond. De traliestangen zorgen voor voldoende frisse lucht en comfort voor je hond tijdens het transport. Het is belangrijk om je hond eerst buiten de auto aan de nieuwe bench te laten wennen voordat je op reis gaat.

Wat deze transportbox echt onderscheidt van andere producten op de markt is de stevigheid en het gebruiksgemak. Hij is gemakkelijk te monteren en snel schoon te maken. Bovendien is hij groot genoeg zodat je hond comfortabel kan liggen, zich uit kan strekken en rechtop kan zitten. Het enige nadeel van deze box is dat hij niet opvouwbaar is.

Al met al is de Cadoca honden transportbox L Aluminium zilver | zwart | grijs een uitstekende keuze voor als je met je trouwe viervoeter op reis gaat. Het biedt een veilige en comfortabele plek voor je hond en zorgt voor een stressvrije reis.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 2 mei in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

9. Gopets Hondenbench Opvouwbaar L Bench zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.2

Wil jij jouw hond veilig kunnen vervoeren? Of zoek je voor jouw hond een fijne plek waar hij zich even terug kan trekken? Dan is deze opvouwbare hondenbench perfect voor jou! Deze hoogwaardige hondenbench is de perfecte manier om een comfortabele plek voor jouw hond te creëren wanneer je jouw hond niet los door het huis wilt laten lopen, bijvoorbeeld omdat je voor langere tijd weg bent. De bench is daarnaast ook ideaal om te gebruiken als slaapplek voor jonge honden, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over je interieur. De hondenbench is verkrijgbaar in 4 verschillende maten, waardoor hij geschikt is voor vrijwel iedere hond, heeft een opvouwbaar ontwerp en wordt geleverd met een zacht kussen. Onmisbaar voor ieder hondenbaasje Een hondenbench is voor ieder hondenbaasje een onmisbaar accessoire om in huis te hebben. De hondenbench kan bijvoorbeeld gebruikt worden tijdens het reizen, wanneer jouw hond ’s nachts niet los door het huis mag lopen of wanneer je een puppy in huis hebt die nog even moet wennen aan de omgeving. Doordat de hondenbench een opvouwbaar ontwerp heeft, kun je de bench gemakkelijk opruimen wanneer je deze even niet nodig hebt en staat hij nooit in de weg! Hoogwaardige kwaliteit De hondenbench is gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor blijft de bench altijd stabiel staan en kan hij goed tegen een stootje. Bij de hondenbench wordt ook een bijpassend kussen geleverd die heerlijk comfortabel is om op te liggen. Dit kussen is eenvoudig weer te verwijderen, waardoor eventuele ongelukjes gemakkelijk op te ruimen zijn. Een fijn plekje voor jouw hond Naast dat de bench ideaal is voor zindelijkheidstraining en om te voorkomen dat jouw hond zich uitleeft op jouw interieur, is de bench ook een fijn plekje voor jouw hond waar hij zichzelf even terug kan trekken en tot rust kan komen. De bench houdt het territorium van de hond beperkt, waardoor hij niet overweldigd of onzeker wordt. Ervaar de voordelen nu zelf! · Gemakkelijk en snel neer te zetten – De hondenbench is binnen enkele seconden uit elkaar geklapt. Hierdoor kun je de bench vrijwel direct gebruiken! Wanneer je de bench niet meer nodig hebt, klap je hem net zo gemakkelijk weer in. · Verkrijgbaar in 4 maten – De bench is in 4 verschillende maten verkrijgbaar, namelijk de maten S, M, L en XL. Dit maakt de bench geschikt voor vrijwel iedere hond, van groot tot klein. · Inclusief kussen – Bij de bench wordt een bijpassend kussen geleverd die perfect in de bench past. Dit kussen zorgt ervoor dat de vloer van de bench lekker zacht aanvoelt en dat de bench zelf schoon blijft. Dit kussen kan gewoon in de wasmachine gewassen worden. Specificities: · Afmetingen maat S: 61 x 43 x 48 cm · Afmetingen maat M: 76 x 48 x 53 cm · Afmetingen maat L: 91 x 57 x 64 cm · Afmetingen maat XL: 107 x 71 x 76 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Topmast Hondenbench Autobench zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9

Deze dubbele honden transportbox met scheidingswand is precies aangepast aan de behoeften van uw honden. De hoogwaardige materialen zorgen voor functionaliteit bij dagelijks gebruik. De dubbele transportbox is licht door het aluminium en fineerhout ,maar toch heel stabiel. Het bijzondere aan deze hondenbox is dat ze beschikt over een geïntegreerde scheidingswand waardoor u twee honden in de auto kunt transporteren. Bovendien biedt de box bescherming tegen de zon en zorgt ze door de tralies ook voor voldoende frisse lucht en uitzicht. Uw viervoeter zal dol zijn op dit comfort in uw voertuig. Kenmerken: Scheidingswand voor het transport van twee honden Veilige rustplaats om te ontspannen Functionaliteit en hoge kwaliteit Bescherming tegen de zon 2 praktische deuren Eenvoudige reiniging Aanvoer van verse lucht en uitzicht Kunststofhoeken voor verlaagd risico op verwondingen Perfect voor voertuigen, door de trapeziumvormige constructie Eenvoudige montage volgens handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 september in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van hondenbench autos. Er zijn namelijk 378 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!