Wat is de beste Hondenbench auto van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 16 juli, 2024

Het kopen van een goede Hondenbench auto is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste Hondenbench auto van 2024? Na het analyseren van 532 Hondenbench autos kwam de Tectake Autokennel honden Bench hondenBench als beste getest uit onze Hondenbench auto-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Hondenbench autos, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Hondenbench autos-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Hondenbench auto-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Hondenbench autos

1Score: 9.7
Tectake Autokennel honden Bench hondenBench
Tectake Autokennel honden Bench hondenBench
Tectake
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Topmast Auto Bench Aluminium Medium
Topmast Auto Bench Aluminium Medium
Topmast
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Topmast Hondenbench Autobench
Topmast Hondenbench Autobench
Topmast
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
MaxxPet AutoBench voor Hond Transportbench
MaxxPet AutoBench voor Hond Transportbench
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
MaxxPet AutoBench voor Hond Transportbench
MaxxPet AutoBench voor Hond Transportbench
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
Gopets Hondenbench Opvouwbaar L Bench
Gopets Hondenbench Opvouwbaar L Bench
Gopets
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Gopets Hondenbench Opvouwbaar S Bench
Gopets Hondenbench Opvouwbaar S Bench
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.9
Gopets Hondenbench Opvouwbaar XL Bench
Gopets Hondenbench Opvouwbaar XL Bench
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Opvouwbare bench voor hond, kat,
Opvouwbare bench voor hond, kat,
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.3
Adori Bench Met Schuifdeuren Zwart
Adori Bench Met Schuifdeuren Zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Auto Hondenbench Koopgids

Als je met je hond op reis gaat, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat hij veilig en comfortabel meereist. Een hondenbench voor de auto biedt hiervoor de ideale oplossing. Kies daarom voor de beste hondenbench voor de auto en geniet van zorgeloos reizen met je trouwe viervoeter!

De voordelen van een hondenbench in de auto

Een bench in de auto biedt verschillende voordelen voor zowel het huisdier als de eigenaar. 

Ten eerste is het een veilige manier om je huisdier te vervoeren en voorkomt het dat je hond tijdens het rijden rondspringt of zich in de auto verplaatst. 

Dit vermindert het risico op letsel voor zowel de hond als de inzittenden in geval van een ongeval of abrupt remmen.

Daarnaast kan een bench in de auto de hond eengevoel van veiligheid en comfort bieden, vooral als je hond gewend is aan het gebruik van een bench thuis. 

Dit helpt om angst en stress te verminderen tijdens het reizen, vooral voor honden die nerveus zijn in de auto.

Een bench in de auto is ook handig voor eigenaren die hun hond vervoeren met andere bagage of items in de auto, omdat de hond veilig in de bench zit zonder dat het andere items in de auto beschadigt.

Al met al is een bench in de auto een veilige en comfortabele manier om je hond te vervoeren tijdens het reizen.

Aankoopcriteria

Er zijn verschillende belangrijke factoren om rekening mee te houden bij het kopen van een hondenbench voor in de auto. Hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden:

 • Maat: zorg ervoor dat je de juiste maat kiest voor je hond, zodat het dier zich comfortabel kan bewegen in de bench en er voldoende ruimte is voor ventilatie.
 • Materiaal: kies een duurzaam en gemakkelijk te reinigen materiaal voor de bench, zoals kunststof, aluminium of staal.
 • Bevestiging: zorg ervoor dat de bench stevig te bevestigen is in de auto, om te voorkomen dat deze tijdens het rijden kan verschuiven of omvallen.
 • Veiligheid: kies een bench met stevige sloten en deuren om te voorkomen dat de hond uit de bench kan ontsnappen, en zorg ervoor dat de bench voldoet aan de veiligheidsnormen voor huisdieren.
 • Comfort: kies een bench met voldoende ventilatie en zorg ervoor dat er voldoende ruimte is voor het huisdier om te bewegen en zich comfortabel te voelen tijdens het reizen.
 • Mobiliteit: als je van plan bent om de bench te gebruiken voor reizen, let dan op het gewicht van de bench en hoe gemakkelijk het is om de bench in te klappen en mee te nemen.
 • Accessoires: overweeg het toevoegen van accessoires zoals kussens, dekens of speelgoed om de bench comfortabeler te maken voor je hond.

Door rekening te houden met deze factoren vind je de juiste hondenbench voor in de auto die comfortabel en veilig is voor je hond en jezelf.

Grootte

De grootte van de bench die je nodig hebt voor in de auto hangt af van de grootte van je hond en debeschikbare ruimte in de auto

Het is belangrijk om de bench te kiezen op basis van de grootte van je hond en ervoor te zorgen dat het dier zich comfortabel kan bewegen in de bench.

Om de juiste maat te bepalen, meet je delengte van je hond van neus tot staart en voeg je daar 10-15 cm aan toe. Dit is de lengte die je nodig hebt voor de bench. De hoogte van de bench dient ook voldoende zijn voor je hond om rechtop te zitten en liggen.

Het is daarnaast belangrijk om rekening te houden met debeschikbare ruimte in de auto en ervoor te zorgen dat de bench past in die ruimte. Meet de beschikbare ruimte in de auto en vergelijk deze met de afmetingen van de bench om ervoor te zorgen dat deze past.

Het is belangrijk om een bench te kiezen die niet te groot of te klein is voor je hond en die goed past in de beschikbare ruimte in de auto. Hierdoor voelt je hond zich comfortabel en veilig tijdens het reizen en voorkom je ongelukken of ongemak.

Plaats in de auto

De plaats waar je de bench in de auto plaatst, hangt af van de grootte van de auto en de beschikbare ruimte, evenals de veiligheid en het comfort van het huisdier tijdens het reizen.

Een veel voorkomende plaats voor de bench is in de kofferbak van de auto. Op deze manier vervoer je je hond veilig en neemt de bench geen passagiersplaats in. 

Als de kofferbak niet groot genoeg is voor de bench of als je de bench liever binnen handbereik hebt, is het een optie om deze op de achterbank te plaatsen. 

Als je huisdier erg groot is of als je meerdere huisdieren hebt, is het wellicht nodig om een speciale hondenbench te gebruiken die op het dak van de auto tebevestigen is.

In elk geval moet je er altijd voor zorgen dat de bench veilig en stevig is bevestigd, zodat deze niet kan verschuiven of omvallen tijdens het rijden. Zorg er ook voor dat het huisdier voldoende ventilatie en comfort heeft tijdens het reizen.

Welke auto hondenbench past in mijn auto?

Om te bepalen welke auto hondenbench in je auto past, zijn er een paar belangrijke factoren om te overwegen:

 • Afmetingen van de bench: meet de beschikbare ruimte in de kofferbak of op de achterbank van je auto en vergelijk deze met de afmetingen van de bench om te bepalen of de bench past.
 • Type auto: het type auto speelt ook een rol bij het kiezen van de juiste bench. Zo heeft een kleine auto beperkte ruimte voor een grote bench, terwijl een grote SUV meer ruimte heeft voor een grotere bench.
 • Huisdiergrootte: de grootte van je huisdier bepaalt de grootte van de bench die je nodig hebt. Meet de lengte en hoogte van je huisdier om te bepalen welke grootte bench geschikt is.
 • Mobiliteit: als je de bench regelmatig in en uit de auto moet halen, kies dan een bench die lichtgewicht en gemakkelijk op te bergen is.
 • Veiligheid: zorg ervoor dat de bench veilig te bevestigen is in de auto en dat het huisdier tijdens het reizen veilig is en niet kan ontsnappen.

Het is altijd verstandig om de maattabel van de fabrikant te controleren en om de bench te kopen bij een winkel die een goed retourbeleid heeft, zodat het een optie is om de bench retourneren als deze niet past in de  auto

Welke auto hondenbench voor welke hond?

Bij het kiezen van een auto hondenbench voor je hond is het belangrijk om te kijken naar de grootte en het ras van je hond. Hieronder vind je een algemene richtlijn om je te helpen bij het kiezen van de juiste bench voor je hond:

 • Kleine honden: voor kleine honden, zoals chihuahuas, terriers en shih tzus, is een kleine bench voldoende. Deze honden hebben over het algemeen weinig ruimte nodig en zitten meestal comfortabel in een bench die past op de achterbank of in de kofferbak van een kleine auto.
 • Middelgrote honden: voor middelgrote honden, zoals cocker spaniels, bulldogs en beagles, is een bench die past op de achterbank of in de kofferbak van een sedan of SUV de beste keuze.
 • Grote honden: voor grote honden, zoals labradors, golden retrievers en rottweilers, is een grote bench nodig die past in de kofferbak van een SUV of stationwagon. 
 • Reuzenhonden: voor reuzenhonden, zoals sint bernards, mastiffs en Deense dogs, is een extra grote bench nodig die past in de kofferbak van een grote SUV of bestelwagen. 

Het is belangrijk om rekening te houden met de grootte en het ras van je hond bij het kiezen van de juiste auto hondenbench. Zorg er in ieder geval voor dat de bench groot genoeg is zodat je hond comfortabel kan zitten, staan en liggen.

Kan een gewone hondenbench in de auto?

Ja, sommige gewone hondenbenches zijn te gebruiken in de auto, maar niet alle hondenbenches geschikt zijn voor in de auto.

Een gewone hondenbench moet stevig genoeg zijn om te voorkomen dat deze tijdens het rijden kan verschuiven of omvallen. Daarom is het belangrijk om de bench op de juiste manier te bevestigen in de auto, zodat deze veilig en stevig staat. 

Daarnaast moet de bench voldoende ventilatie hebben om ervoor te zorgen dat het huisdier comfortabel blijft tijdens het reizen en er geen oververhitting of verstikking kan optreden.

Het is ook belangrijk om de grootte van de bench te controleren en ervoor te zorgen dat deze past in de beschikbare ruimte in de auto zonder de auto te beschadigen. 

Als een gewone bench hieraan voldoet, wat lang niet altijd het geval is, is het mogelijk om een gewone hondenbench in de auto te gebruiken. Dat het een mogelijkheid is, betekent niet dat het een even goede optie is.

Als je van plan bent om regelmatig met je huisdier te reizen, is het kiezen van een speciale auto hondenbench meestal een betere optie, omdat deze specifiek is voor gebruik in de auto en vaak extra functies biedt zoals ingebouwde veiligheidsgordels of bevestigingspunten.

Hoelang mag een hond in een bench zitten?

Er is geen eenduidig antwoord op de vraag hoelang een hond in een bench mag zitten, omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren, zoals de grootte van de hond, de leeftijd, de gezondheid, de hoeveelheid beweging die de hond krijgt en de reden waarom de hond in de bench zit.

In het algemeen is het aanbevolen om een hondniet langer dan 4-6 uur achter elkaar in de bench te laten zitten. Dit geldt vooral voor jonge puppy's die nog niet zindelijk zijn en oudere honden die medische problemen hebben.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de hond voldoende beweging krijgt en dat je hem regelmatig uit de bench haalt om te wandelen en zijn behoeften te doen. 

Als de hond langere tijd in de bench moet zitten, bijvoorbeeld tijdens het reizen, zorg er dan voor dat hij voldoende water en voedsel krijgt.

Het is ook belangrijk om de hond te trainen om zich op zijn gemak te voelen in de bench en deze te zien als een veilige en comfortabele ruimte. Op deze manier is een langere rit in de bench niet erg.

Al met al is het belangrijk om te onthouden dat een hond niet te lang in de bench mag zitten en dat het belangrijk is om rekening te houden met de individuele behoeften van de hond om ervoor te zorgen dat hij zich comfortabel en veilig voelt.

hero illustration

Hoe testen we Hondenbench autos?

Om de beste Hondenbench auto te vinden, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Hondenbench auto-test hebben we 532 Hondenbench autos geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Hondenbench auto-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Hondenbench auto-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Hondenbench auto-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte Hondenbench auto in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 532 Hondenbench autos te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Hondenbench autos in een oogopslag

1. Tectake Autokennel honden Bench hondenBench

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tectake Autokennel honden Bench hondenBench

 • list plusSolide en functionele hondenbench
 • list plusLichtgewicht en gemakkelijk te reinigen
 • list plusBiedt voldoende frisse lucht voor de hond

Nadelen Tectake Autokennel honden Bench hondenBench

 • list plusMoeilijk in elkaar te zetten zonder hulp
 • list plusScherpe randjes kunnen beschadigen en voorzichtigheid vereisen
 • list plusBench kan ratelen tijdens het rijden

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.46
Functionaliteit
9.66
Gebruiksgemak
9.83
De Autokennel honden Bench hondenBench - auto 400651 is dé perfecte hondenbench voor in de auto. Lichtgewicht en gemakkelijk te reinigen dankzij het aluminium en fineerhout. Met zijn trapeze vorm zorgt deze bench voor voldoende frisse lucht voor jouw trouwe viervoeter.

Ik heb deze hondenbench in een mum van tijd in elkaar gezet met behulp van de handleiding. Het aluminium traliewerk met kunststof randen kan zelfs tot een hoek van 65° gekanteld worden. Met zijn gewicht van 12 kg en afmetingen geschikt voor verschillende hondenrassen.

En laten we het hebben over de prijs-kwaliteitverhouding, die is gewoon top! Voor slechts €50-60 vind je geen betere aluminium autobench. Eenmaal in elkaar gezet, staat de bench als een huis. Oké, misschien heeft het aluminium hier en daar een scherp randje en kan het snel beschadigen, maar hey, daar gaat het niet om. Het belangrijkste is dat jouw hond veilig en comfortabel vervoerd kan worden.

Gebruikers zijn enthousiast over deze bench. Het fraaie design en het gebruiksgemak worden vaak genoemd. Het biedt niet alleen comfort en veiligheid voor jouw hond, maar ook voor jou als bestuurder. En laten we de duurzaamheid en goede prijs-kwaliteitverhouding van de bench niet vergeten.

Maar natuurlijk zijn er altijd een paar kritische opmerkingen. Het in elkaar zetten van de bench kan lastig zijn als je het alleen moet doen. Dus zorg ervoor dat je wat hulp inschakelt. En wees voorzichtig bij het plaatsen van de bench in de auto vanwege die scherpe randjes. Oh, en één gebruiker merkte op dat de bench ratelt tijdens het rijden, maar dat werd opgelost met een warm lijmpistool. Het slotje van de bench is van plastic en komt niet helemaal overeen met de foto, maar dat lijkt geen groot probleem te zijn.

Al met al is de Autokennel honden Bench hondenBench - auto 400651 de beste keuze voor het veilig vervoeren van jouw hond in de auto. De prijs-kwaliteitverhouding is top en de bench is functioneel en duurzaam. Let gewoon even op die scherpe randjes en plaats de bench voorzichtig in de auto.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 16 mei in huis

Bekijk prijs

2. Topmast Auto Bench Aluminium Medium

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Topmast Auto Bench Aluminium Medium

 • list plusDuurzaam aluminium frame
 • list plusSchuine achterkant voor betere pasvorm in auto's
 • list plusVeilige omgeving voor honden met een spijlafstand van 6 cm

Nadelen Topmast Auto Bench Aluminium Medium

 • list plusWordt niet geleverd met een mat voor de bodem

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.33
Functionaliteit
9.21
Gebruiksgemak
9.57
Ik heb de Auto Bench Aluminium Medium | Large 82 x 61 x 62 cm - Grijs MDF uitgeprobeerd en het is echt een stevige bench voor het vervoeren van middelgrote tot grote honden tot 30 kilo. Deze bench heeft een aluminium frame en een schuine achterzijde. Wat ik echt handig vind, is de speciale pensluiting waardoor het openen en sluiten een eitje is. En niet te vergeten, de spijlafstand van 6 cm zorgt voor een veilige omgeving voor mijn trouwe viervoeter.

Een van de beste eigenschappen van deze bench is het duurzame aluminium frame. Het is superlicht, maar tegelijkertijd ook sterk en stabiel. En het beste van alles is dat het frame bestand is tegen roest en corrosie, waardoor het echt lang meegaat. Dit is echt een verbetering ten opzichte van eerdere modellen, waarbij het aluminium frame niet zo duurzaam was.

Wat deze bench echt onderscheidt, is de schuine achterzijde. Hierdoor past de bench perfect in de achterkant van de meeste auto's, zonder dat er kostbare ruimte verloren gaat. Dit is vooral handig als je regelmatig met je hond op pad gaat.

Een minpuntje dat ik uit de gebruikersrecensies heb gehaald, is dat de bench niet wordt geleverd met een mat of iets dergelijks op de bodemplaat. Dit kan problemen veroorzaken als je hond begint te glijden tijdens het rijden of als er een ongelukje gebeurt. Het zou handig zijn geweest als er een rubberen mat met opstaande randen bij zat om dit probleem op te lossen.

Al met al is de Auto Bench Aluminium Medium | Large 82 x 61 x 62 cm - Grijs MDF een geweldige bench om je hond veilig en comfortabel te vervoeren. Het duurzame aluminium frame en de schuine achterzijde maken het een betrouwbare keuze. Hoewel het ontbreken van een mat op de bodemplaat een nadeel kan zijn, kun je dit gemakkelijk oplossen door zelf een rubberen mat toe te voegen.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame bench om je hond te vervoeren, dan is de Auto Bench Aluminium Medium | Large 82 x 61 x 62 cm - Grijs MDF zeker het overwegen waard. Het biedt alle functionaliteit en veiligheid die je nodig hebt, en het is ook nog eens supergemakkelijk in gebruik. 🐾

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 14 mei in huis

Bekijk prijs

3. Topmast Hondenbench Autobench

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Topmast Hondenbench Autobench

 • list plusGemaakt van hoogwaardige materialen
 • list plusDubbele transportbox met geïntegreerde scheidingswand
 • list plusGemakkelijk te reinigen en veilig voor huisdieren

Nadelen Topmast Hondenbench Autobench

 • list plusBodem en zijplaten zijn niet van hoogwaardig plastic

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.48
Gebruiksgemak
9.38
Deze Topmast - Hondenbench - Autobench - Transportkooi + Dubbel 2 deurs met tussenwand 104 x 91 x 70 cm is gewoon perfect voor mijn huisdier. Het is gemaakt van topkwaliteit materialen, waardoor het licht en toch stevig is. De aluminium en fineerhout constructie is gewoon geweldig.

Wat deze hondenbox echt uniek maakt, is de scheidingswand. Hiermee kan ik twee honden tegelijkertijd vervoeren, wat super handig is als je meerdere honden hebt. De box biedt ook bescherming tegen de zon en heeft tralies voor frisse lucht en een mooi uitzicht. Mijn viervoeter zal zeker genieten van het comfort tijdens het reizen in mijn auto.

De box heeft 2 deuren, wat het super makkelijk maakt om mijn hond erin en eruit te laten. En het schoonmaken is ook geen probleem, want de box is eenvoudig te reinigen. De kunststofhoeken verminderen het risico op verwondingen, dus ik hoef me geen zorgen te maken over de veiligheid van mijn huisdier.

De trapeziumvormige constructie van de box past perfect in mijn auto, zonder te veel ruimte in beslag te nemen. En de montage is een eitje, met de bijgeleverde handleiding.

Ik heb de reviews van andere gebruikers gelezen en zij zijn allemaal lyrisch over de kwaliteit en duurzaamheid van deze transportbox. Sommigen hebben wel opgemerkt dat de bodem en zijplaten niet van de hoogste kwaliteit plastic zijn, maar dat is geen groot probleem. De meeste gebruikers zijn tevreden met de ruimte en kwaliteit die deze bench biedt.

Al met al is de Topmast - Hondenbench - Autobench - Transportkooi + Dubbel 2 deurs met tussenwand 104 x 91 x 70 cm de perfecte keuze voor het veilig vervoeren van mijn honden. Het is functioneel, van hoge kwaliteit en super makkelijk in gebruik. Hoewel er enkele kleine minpunten zijn, wegen de voordelen en positieve ervaringen van andere gebruikers zwaarder. 🐾

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

4. MaxxPet AutoBench voor Hond Transportbench

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MaxxPet AutoBench voor Hond Transportbench

 • list plusGeschikt voor verschillende automodellen en hondenrassen
 • list plusMultifunctioneel gebruik als veilige plek voor de hond thuis
 • list plusDoordacht ontwerp met comfortabele bekleding, ventilatie en zichtbaarheid

Nadelen MaxxPet AutoBench voor Hond Transportbench

 • list plusMogelijk beperkte ruimte voor grotere hondenrassen

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.07
Functionaliteit
9.21
Gebruiksgemak
8.38
Als hondenliefhebber neem ik mijn trouwe viervoeter graag overal mee naartoe. Of het nu een uitstapje is naar het park, een roadtrip of een bezoek aan de dierenarts, de MaxxPet AutoBench voor Hond is mijn ultieme reismaatje. Met afmetingen van 65x91x69cm past deze bench perfect in mijn auto en is geschikt voor verschillende hondenrassen. De stevige constructie zorgt ervoor dat mijn hond veilig en comfortabel kan reizen, terwijl de één-deurs constructie zorgt voor gemakkelijke toegang. De bench biedt voldoende ventilatie en zichtbaarheid, waardoor mijn hond rustig en ontspannen kan reizen.

Niet alleen is deze bench perfect voor autoritten, maar het dient ook als een veilige en comfortabele plek voor mijn hond thuis. Dit multifunctionele gebruik maakt het een waardevolle investering voor het welzijn en de veiligheid van mijn huisdier, zowel onderweg als thuis.

Hoewel deze bench vele voordelen biedt, is het belangrijk om rekening te houden met de beschikbare ruimte, met name voor grotere hondenrassen. Desondanks blijft de MaxxPet AutoBench voor Hond een betrouwbare en veelzijdige transportbench voor elke hondenbezitter die op zoek is naar kwaliteit, comfort en veiligheid voor hun trouwe metgezel. 🐾

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

5. MaxxPet AutoBench voor Hond Transportbench

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MaxxPet AutoBench voor Hond Transportbench

 • list plusRuime afmetingen voor grote hondenrassen
 • list plusDuurzaamheid en stabiliteit voor veilig vervoer
 • list plusEenvoudig te monteren en veelzijdig in gebruik

Nadelen MaxxPet AutoBench voor Hond Transportbench

 • list plusKan te groot zijn voor kleinere auto's of ruimtebesparende eigenaren

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.71
Functionaliteit
8.34
Gebruiksgemak
8.75
Ik ben dol op de MaxxPet AutoBench voor Hond! Met een royale afmeting van 104x91x70cm biedt deze bench mijn harige vriend voldoende bewegingsruimte tijdens autoritten. De 2-deurs constructie maakt het super makkelijk voor mijn ongeduldige hond om in en uit te stappen. 🐾

Wat deze bench echt onderscheidt, is de duurzaamheid en stabiliteit. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is het ontworpen om lang mee te gaan, zelfs op hobbelige wegen. De comfortabele bekleding zorgt ervoor dat mijn hond zich op zijn gemak voelt tijdens de reis.

Het is ook super makkelijk te monteren, dus ik ben zo klaar voor vertrek. En het slimme ontwerp zorgt voor voldoende luchtcirculatie en zichtbaarheid, wat bijdraagt aan het comfort en de gemoedsrust van mijn hond. En het beste van alles? Het kan ook dienen als een veilige plek voor mijn hond thuis.

De aandacht voor veiligheid en comfort maakt deze bench echt onderscheidend. Het biedt niet alleen voldoende ruimte, maar ook duurzaamheid, stabiliteit en een comfortabel interieur. En hoewel het misschien niet geschikt is voor kleinere auto's, is het absoluut een uitstekende keuze voor eigenaren van grote hondenrassen die waarde hechten aan het welzijn van hun huisdieren tijdens reizen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

6. Gopets Hondenbench Opvouwbaar L Bench

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Gopets Hondenbench Opvouwbaar L Bench

 • list plusOpvouwbaar ontwerp maakt het gemakkelijk op te bergen wanneer niet in gebruik
 • list plusVerkrijgbaar in vier verschillende maten, geschikt voor vrijwel iedere hond
 • list plusGemaakt van hoogwaardige materialen, stabiel en duurzaam

Nadelen Gopets Hondenbench Opvouwbaar L Bench

 • list plusBelangrijk om de juiste maat te kiezen om ervoor te zorgen dat de hond voldoende ruimte heeft

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.41
Functionaliteit
8.16
Gebruiksgemak
8.48
De Gopets Hondenbench Opvouwbaar L Bench Voor Honden is perfect voor mij als hondenbezitter die een veilige en comfortabele plek zoekt voor mijn trouwe viervoeter. Of ik nu op pad ga met mijn hond of gewoon een rustige plek in huis wil bieden, deze opvouwbare hondenbench voldoet aan al mijn behoeften.

Wat deze bench echt onderscheidt van andere is het handige opvouwbare ontwerp. Zo kan ik de bench makkelijk opbergen als ik hem even niet nodig heb. En het beste is dat hij verkrijgbaar is in vier verschillende maten, zodat hij geschikt is voor honden van elk formaat, van klein tot groot.

Deze hondenbench is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij altijd stevig blijft staan en tegen een stootje kan. De zachte mat die erbij hoort zorgt voor extra comfort voor mijn hond en is makkelijk te verwijderen en schoon te maken. Dat maakt het opruimen van eventuele ongelukjes een stuk eenvoudiger.

Niet alleen is de bench ideaal voor zindelijkheidstraining en het beschermen van mijn interieur, maar het biedt ook een veilige en rustige plek voor mijn hond. Het beperkt het territorium van mijn hond, zodat hij zich niet overweldigd of onzeker voelt.

Deze hondenbench is niet alleen snel en makkelijk op te zetten, maar ook heel gebruiksvriendelijk. Het is een onmisbaar accessoire voor elke hondenbezitter, of ik nu onderweg ben, mijn hond 's nachts binnen wil houden of een puppy heb die nog moet wennen aan zijn omgeving.

De Gopets Hondenbench Opvouwbaar L Bench Voor Honden heeft positieve beoordelingen gekregen van gebruikers. Ze zijn enthousiast over de stevigheid en praktische aspecten van de bench, maar ook over het mooie design en de hoge kwaliteit. Gebruikers zijn ook erg tevreden met de zachte mat die erbij zit, vooral puppy's zijn er dol op.

Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd in de reviews, is het altijd belangrijk om te bedenken of de maat van de bench geschikt is voor mijn hond. Zorg ervoor dat je de juiste maat kiest, zodat je hond voldoende ruimte heeft.

Al met al is de Gopets Hondenbench Opvouwbaar L Bench Voor Honden een uitstekende keuze voor hondenbezitters die een veilige en comfortabele plek zoeken voor hun hond. Met zijn handige opvouwbare ontwerp, hoogwaardige materialen en bijpassende zachte mat biedt deze bench alles wat ik nodig heb. 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Gopets Hondenbench Opvouwbaar S Bench

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Gopets Hondenbench Opvouwbaar S Bench

 • list plusGemakkelijk op te bergen door opvouwbare constructie
 • list plusInclusief zacht kussen voor extra comfort
 • list plusDuurzame materialen en stabiele constructie

Nadelen Gopets Hondenbench Opvouwbaar S Bench

 • list plusBeperkt formaat voor grotere hondenrassen

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.64
Functionaliteit
7.86
Gebruiksgemak
8.57
Ik ben dol op de Gopets Hondenbench Opvouwbaar S! Het is een must-have voor elke hondenbezitter, of je nu je huisdier veilig wilt vervoeren of gewoon een comfortabele ruimte wilt bieden om zich terug te trekken. Deze hoogwaardige hondenbench is perfect voor het creëren van een veilige en comfortabele plek voor je hond, vooral als je wilt voorkomen dat je huisdier vrij rondloopt of als je een puppy hebt die nog moet wennen aan de omgeving. En het beste van alles? De opvouwbare constructie maakt het super gemakkelijk om de bench op te bergen als je hem niet gebruikt, zonder dat hij in de weg staat.

Met afmetingen van 61 x 43 x 48 cm is deze maat S bench ideaal voor kleine honden en puppy's. Hij wordt geleverd met een zacht kussen voor extra comfort, dat ook nog eens in de wasmachine kan voor het geval van ongelukjes. De hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat de bench stabiel blijft staan en duurzaam is, zelfs als je hond erin beweegt.

Deze hondenbench biedt je hond een fijn plekje om zich terug te trekken en tot rust te komen, en kan ook helpen bij zindelijkheidstraining. Bovendien is hij ideaal voor gebruik tijdens het reizen of 's nachts, wanneer je huisdier niet vrij in huis kan rondlopen.

Wat deze bench echt onderscheidt, is hoe gemakkelijk en snel hij op te zetten is, de keuze uit vier verschillende maten (S, M, L en XL) en het inbegrepen kussen voor extra comfort. De duurzame materialen en het doordachte ontwerp maken deze bench een uitstekende keuze voor hondenbezitters die op zoek zijn naar een veilige en comfortabele omgeving voor hun huisdieren.

Hoewel deze hondenbench tal van voordelen biedt, kan het formaat beperkt zijn voor grotere hondenrassen. Voor eigenaars van grote honden kan het daarom raadzaam zijn om te kiezen voor een grotere maat. Over het geheel genomen biedt de Gopets Hondenbench Opvouwbaar S echter een uitstekende combinatie van kwaliteit, comfort en gebruiksgemak. 🐾

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Gopets Hondenbench Opvouwbaar XL Bench

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Gopets Hondenbench Opvouwbaar XL Bench

 • list plusGemakkelijk op te zetten en op te vouwen in enkele seconden.
 • list plusVerkrijgbaar in verschillende maten, waaronder XL voor grotere hondenrassen.
 • list plusHoogwaardige materialen zorgen voor stabiliteit, duurzaamheid en comfort voor de hond.

Nadelen Gopets Hondenbench Opvouwbaar XL Bench

 • list plusBeschikbare ruimte in de bench kan voor sommige honden als beperkt worden ervaren.

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.92
Functionaliteit
8.36
Gebruiksgemak
7.48
Ik ben dol op de Gopets Hondenbench Opvouwbaar XL! Deze bench is perfect voor mijn trouwe viervoeter en biedt een veilige en comfortabele plek voor allerlei toepassingen. Het opvouwbare ontwerp maakt het super makkelijk om de bench in een mum van tijd op te zetten, en met verschillende maten beschikbaar, past hij perfect bij honden van alle groottes. Het bijgeleverde zachte kussen zorgt ervoor dat mijn hond zich lekker kan nestelen, en het is ook nog eens makkelijk schoon te houden. De duurzame materialen zorgen ervoor dat de bench lang meegaat, en het is ideaal voor zindelijkheidstraining en het bieden van een veilige plek voor mijn hond. Ik moet wel goed opletten dat ik de juiste maat kies voor mijn huisdier, maar al met al is de Gopets Hondenbench Opvouwbaar XL echt een must-have voor hondenbezitters zoals ik!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Opvouwbare bench voor hond, kat,

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Opvouwbare bench voor hond, kat,

 • list plusPraktisch en handig voor huisdieren
 • list plusPremium kwaliteit en leuk design
 • list plusGemakkelijk opvouwbaar en draagbaar

Nadelen Opvouwbare bench voor hond, kat,

 • list plusNiet geschikt voor grote honden
 • list plusMogelijk niet stevig genoeg

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.03
Functionaliteit
7
Gebruiksgemak
7.97
Deze opvouwbare bench is echt een must-have voor jouw trouwe viervoeter! Of het nu een hond, kat, konijn of knaagdier is, deze bench is praktisch en handig. Het heeft niet alleen een premium kwaliteit, maar ook een tof design. Je kunt de bench super makkelijk opvouwen en meenemen op vakantie. En binnen een paar seconden is hij weer uitgeklapt. Ideaal toch? Zo kun je jouw huisdier altijd comfortabel vervoeren tijdens het reizen.

Wat deze bench echt speciaal maakt, is het anti-bijtstof materiaal. Dus als jouw huisdier erop begint te kauwen, is er geen probleem! Daarnaast is de bench ook waterbestendig en beschermt hij tegen die vervelende muggen. Perfect voor buiten gebruik dus. En check dit: de bovenkant van de bench kun je eraf halen. Zo komt er extra lucht en licht binnen. Heerlijk voor jouw huisdier!

Deze opvouwbare bench is vooral geschikt voor kleine hondenrassen en andere kleine dieren. Voor grote honden is hij helaas te klein. De afmetingen zijn 73x73x43, dus hij is lekker compact en draagbaar. Je neemt hem dus zo mee op vakantie of naar andere plekken.

Uit de reviews van andere gebruikers blijkt dat deze bench echt handig en praktisch is. Hij klapt zo in en uit en het zachte materiaal zorgt ervoor dat jouw huisdier zich veilig voelt. Perfect voor kleine puppy's! Maar let op, sommige gebruikers waarschuwen dat hij niet stevig genoeg is voor grote honden. Dus hou een oogje in het zeil, want hij kan inklappen als een puppy er tegenaan sprint.

Over het algemeen is deze opvouwbare bench een geweldige keuze voor eigenaren van kleine huisdieren die een handige en draagbare oplossing nodig hebben. Hij ziet er ook nog eens mooi uit en heeft allerlei voordelen, zoals het anti-bijtstof, waterbestendigheid en de verwijderbare bovenkant. Hij is dan wel niet geschikt voor grote honden, maar voor kleine hondenrassen is hij perfect. Hou er wel rekening mee dat je hem niet zonder toezicht gebruikt, want hij kan wat wiebelig zijn. Kortom, deze opvouwbare bench is echt een aanwinst voor huisdiereigenaren die op zoek zijn naar een handige en comfortabele reisbench. 🐾

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

10. Adori Bench Met Schuifdeuren Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Adori Bench Met Schuifdeuren Zwart

 • list plusRuimtebesparend door schuifdeuren
 • list plusStevige constructie voor veiligheid en duurzaamheid
 • list plusPraktisch in gebruik met gemakkelijke toegang en schoonmaak

Nadelen Adori Bench Met Schuifdeuren Zwart

 • list plusGebrek aan gebruikersreviews kan potentiële kopers belemmeren

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.41
Functionaliteit
7.06
Gebruiksgemak
7.46
Ik ben blij dat ik je kan voorstellen aan de Adori Bench Met Schuifdeuren Zwart! Met zijn handige schuifdeuren neemt deze bench aanzienlijk minder ruimte in beslag, wat zowel voor jou als voor je harige vriend erg handig is. De strakke zwarte kleur past bij elk interieur en zorgt voor een moderne uitstraling.

Met zijn ruime afmetingen van 107x71x79 cm is deze bench geschikt voor verschillende hondenrassen. De stevige constructie zorgt voor veiligheid en duurzaamheid, terwijl de schuifdeuren zorgen voor extra gemak en ruimtebesparing in huis.

De schuifdeuren maken het eenvoudig om de bench te openen en sluiten, en bieden gemak bij het schoonmaken en onderhouden van de bench. Het is de perfecte plek voor je huisdier om zich comfortabel te voelen zonder dat het extra ruimte in beslag neemt.

Het ontwerp met schuifdeuren onderscheidt deze bench van eerdere modellen en concurrenten, waardoor het een uitstekende keuze is voor eigenaren die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle bench voor hun huisdier. Ik kan niet wachten om te horen wat je ervan vindt! 🐾

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Hondenbench autos. Er zijn namelijk 532 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!