Bestenu

Wat is de beste hondenbench auto van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede hondenbench auto is een moeilijke opdracht. Wat is de beste hondenbench auto van 2023? Na het onderzoeken van 327 hondenbench autos kwam de Cadoca honden transportbox M Aluminium zilver | grijs | zwart als beste uit onze hondenbench auto-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de hondenbench autos, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 hondenbench autos-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame hondenbench auto-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste hondenbench autos

1Score: 9.7
Cadoca honden transportbox M Aluminium zilver | grijs | zwart
Beste Hondenbench auto voor gezinnen
Cadoca honden transportbox M Aluminium zilver | grijs | zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Autokennel honden Bench hondenBench zilver/zwart
Beste Hondenbench auto voor off-road avonturen
Autokennel honden Bench hondenBench zilver/zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Tectake Single Hondenbench - Zwart/Zilver
Beste Hondenbench auto voor lange afstanden
Tectake Single Hondenbench - Zwart/Zilver
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Tectake Autobench - Hondenbench zilver
Tectake Autobench - Hondenbench zilver
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Iris Ohyama inklapbare reismand huisdieren zwart/oranje
Iris Ohyama inklapbare reismand huisdieren zwart/oranje
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Opvouwbare bench voor hond, kat, bruin | beige
Beste Hondenbench auto voor stadsvervoer
Opvouwbare bench voor hond, kat, bruin | beige
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Tectake Autobench - Hondenbench beige/zwart
Tectake Autobench - Hondenbench beige/zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.3
Topmast Autobench Aluminium Reisbench Hond 82 x 61 x 62 CM Transportbench
Topmast Autobench Aluminium Reisbench Hond 82 x 61 x 62 CM Transpor...
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Opvouwbare Bench voor huisdieren hondenbench bruin | wit
Opvouwbare Bench voor huisdieren hondenbench bruin | wit
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.2
Adori Bench Met Schuifdeuren Zwart - Hondenbench - 91x61x69 cm
Adori Bench Met Schuifdeuren Zwart - Hondenbench - 91x61x69 cm
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Auto Hondenbench Koopgids

Als je met je hond op reis gaat, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat hij veilig en comfortabel meereist. Een hondenbench voor de auto biedt hiervoor de ideale oplossing. Kies daarom voor de beste hondenbench voor de auto en geniet van zorgeloos reizen met je trouwe viervoeter!

De voordelen van een hondenbench in de auto

Een bench in de auto biedt verschillende voordelen voor zowel het huisdier als de eigenaar. 

Ten eerste is het een veilige manier om je huisdier te vervoeren en voorkomt het dat je hond tijdens het rijden rondspringt of zich in de auto verplaatst. 

Dit vermindert het risico op letsel voor zowel de hond als de inzittenden in geval van een ongeval of abrupt remmen.

Daarnaast kan een bench in de auto de hond eengevoel van veiligheid en comfort bieden, vooral als je hond gewend is aan het gebruik van een bench thuis. 

Dit helpt om angst en stress te verminderen tijdens het reizen, vooral voor honden die nerveus zijn in de auto.

Een bench in de auto is ook handig voor eigenaren die hun hond vervoeren met andere bagage of items in de auto, omdat de hond veilig in de bench zit zonder dat het andere items in de auto beschadigt.

Al met al is een bench in de auto een veilige en comfortabele manier om je hond te vervoeren tijdens het reizen.

Aankoopcriteria

Er zijn verschillende belangrijke factoren om rekening mee te houden bij het kopen van een hondenbench voor in de auto. Hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden:

 • Maat: zorg ervoor dat je de juiste maat kiest voor je hond, zodat het dier zich comfortabel kan bewegen in de bench en er voldoende ruimte is voor ventilatie.
 • Materiaal: kies een duurzaam en gemakkelijk te reinigen materiaal voor de bench, zoals kunststof, aluminium of staal.
 • Bevestiging: zorg ervoor dat de bench stevig te bevestigen is in de auto, om te voorkomen dat deze tijdens het rijden kan verschuiven of omvallen.
 • Veiligheid: kies een bench met stevige sloten en deuren om te voorkomen dat de hond uit de bench kan ontsnappen, en zorg ervoor dat de bench voldoet aan de veiligheidsnormen voor huisdieren.
 • Comfort: kies een bench met voldoende ventilatie en zorg ervoor dat er voldoende ruimte is voor het huisdier om te bewegen en zich comfortabel te voelen tijdens het reizen.
 • Mobiliteit: als je van plan bent om de bench te gebruiken voor reizen, let dan op het gewicht van de bench en hoe gemakkelijk het is om de bench in te klappen en mee te nemen.
 • Accessoires: overweeg het toevoegen van accessoires zoals kussens, dekens of speelgoed om de bench comfortabeler te maken voor je hond.

Door rekening te houden met deze factoren vind je de juiste hondenbench voor in de auto die comfortabel en veilig is voor je hond en jezelf.

Grootte

De grootte van de bench die je nodig hebt voor in de auto hangt af van de grootte van je hond en debeschikbare ruimte in de auto

Het is belangrijk om de bench te kiezen op basis van de grootte van je hond en ervoor te zorgen dat het dier zich comfortabel kan bewegen in de bench.

Om de juiste maat te bepalen, meet je delengte van je hond van neus tot staart en voeg je daar 10-15 cm aan toe. Dit is de lengte die je nodig hebt voor de bench. De hoogte van de bench dient ook voldoende zijn voor je hond om rechtop te zitten en liggen.

Het is daarnaast belangrijk om rekening te houden met debeschikbare ruimte in de auto en ervoor te zorgen dat de bench past in die ruimte. Meet de beschikbare ruimte in de auto en vergelijk deze met de afmetingen van de bench om ervoor te zorgen dat deze past.

Het is belangrijk om een bench te kiezen die niet te groot of te klein is voor je hond en die goed past in de beschikbare ruimte in de auto. Hierdoor voelt je hond zich comfortabel en veilig tijdens het reizen en voorkom je ongelukken of ongemak.

Plaats in de auto

De plaats waar je de bench in de auto plaatst, hangt af van de grootte van de auto en de beschikbare ruimte, evenals de veiligheid en het comfort van het huisdier tijdens het reizen.

Een veel voorkomende plaats voor de bench is in de kofferbak van de auto. Op deze manier vervoer je je hond veilig en neemt de bench geen passagiersplaats in. 

Als de kofferbak niet groot genoeg is voor de bench of als je de bench liever binnen handbereik hebt, is het een optie om deze op de achterbank te plaatsen. 

Als je huisdier erg groot is of als je meerdere huisdieren hebt, is het wellicht nodig om een speciale hondenbench te gebruiken die op het dak van de auto tebevestigen is.

In elk geval moet je er altijd voor zorgen dat de bench veilig en stevig is bevestigd, zodat deze niet kan verschuiven of omvallen tijdens het rijden. Zorg er ook voor dat het huisdier voldoende ventilatie en comfort heeft tijdens het reizen.

Welke auto hondenbench past in mijn auto?

Om te bepalen welke auto hondenbench in je auto past, zijn er een paar belangrijke factoren om te overwegen:

 • Afmetingen van de bench: meet de beschikbare ruimte in de kofferbak of op de achterbank van je auto en vergelijk deze met de afmetingen van de bench om te bepalen of de bench past.
 • Type auto: het type auto speelt ook een rol bij het kiezen van de juiste bench. Zo heeft een kleine auto beperkte ruimte voor een grote bench, terwijl een grote SUV meer ruimte heeft voor een grotere bench.
 • Huisdiergrootte: de grootte van je huisdier bepaalt de grootte van de bench die je nodig hebt. Meet de lengte en hoogte van je huisdier om te bepalen welke grootte bench geschikt is.
 • Mobiliteit: als je de bench regelmatig in en uit de auto moet halen, kies dan een bench die lichtgewicht en gemakkelijk op te bergen is.
 • Veiligheid: zorg ervoor dat de bench veilig te bevestigen is in de auto en dat het huisdier tijdens het reizen veilig is en niet kan ontsnappen.

Het is altijd verstandig om de maattabel van de fabrikant te controleren en om de bench te kopen bij een winkel die een goed retourbeleid heeft, zodat het een optie is om de bench retourneren als deze niet past in de  auto

Welke auto hondenbench voor welke hond?

Bij het kiezen van een auto hondenbench voor je hond is het belangrijk om te kijken naar de grootte en het ras van je hond. Hieronder vind je een algemene richtlijn om je te helpen bij het kiezen van de juiste bench voor je hond:

 • Kleine honden: voor kleine honden, zoals chihuahuas, terriers en shih tzus, is een kleine bench voldoende. Deze honden hebben over het algemeen weinig ruimte nodig en zitten meestal comfortabel in een bench die past op de achterbank of in de kofferbak van een kleine auto.
 • Middelgrote honden: voor middelgrote honden, zoals cocker spaniels, bulldogs en beagles, is een bench die past op de achterbank of in de kofferbak van een sedan of SUV de beste keuze.
 • Grote honden: voor grote honden, zoals labradors, golden retrievers en rottweilers, is een grote bench nodig die past in de kofferbak van een SUV of stationwagon. 
 • Reuzenhonden: voor reuzenhonden, zoals sint bernards, mastiffs en Deense dogs, is een extra grote bench nodig die past in de kofferbak van een grote SUV of bestelwagen. 

Het is belangrijk om rekening te houden met de grootte en het ras van je hond bij het kiezen van de juiste auto hondenbench. Zorg er in ieder geval voor dat de bench groot genoeg is zodat je hond comfortabel kan zitten, staan en liggen.

Kan een gewone hondenbench in de auto?

Ja, sommige gewone hondenbenches zijn te gebruiken in de auto, maar niet alle hondenbenches geschikt zijn voor in de auto.

Een gewone hondenbench moet stevig genoeg zijn om te voorkomen dat deze tijdens het rijden kan verschuiven of omvallen. Daarom is het belangrijk om de bench op de juiste manier te bevestigen in de auto, zodat deze veilig en stevig staat. 

Daarnaast moet de bench voldoende ventilatie hebben om ervoor te zorgen dat het huisdier comfortabel blijft tijdens het reizen en er geen oververhitting of verstikking kan optreden.

Het is ook belangrijk om de grootte van de bench te controleren en ervoor te zorgen dat deze past in de beschikbare ruimte in de auto zonder de auto te beschadigen. 

Als een gewone bench hieraan voldoet, wat lang niet altijd het geval is, is het mogelijk om een gewone hondenbench in de auto te gebruiken. Dat het een mogelijkheid is, betekent niet dat het een even goede optie is.

Als je van plan bent om regelmatig met je huisdier te reizen, is het kiezen van een speciale auto hondenbench meestal een betere optie, omdat deze specifiek is voor gebruik in de auto en vaak extra functies biedt zoals ingebouwde veiligheidsgordels of bevestigingspunten.

Hoelang mag een hond in een bench zitten?

Er is geen eenduidig antwoord op de vraag hoelang een hond in een bench mag zitten, omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren, zoals de grootte van de hond, de leeftijd, de gezondheid, de hoeveelheid beweging die de hond krijgt en de reden waarom de hond in de bench zit.

In het algemeen is het aanbevolen om een hondniet langer dan 4-6 uur achter elkaar in de bench te laten zitten. Dit geldt vooral voor jonge puppy's die nog niet zindelijk zijn en oudere honden die medische problemen hebben.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de hond voldoende beweging krijgt en dat je hem regelmatig uit de bench haalt om te wandelen en zijn behoeften te doen. 

Als de hond langere tijd in de bench moet zitten, bijvoorbeeld tijdens het reizen, zorg er dan voor dat hij voldoende water en voedsel krijgt.

Het is ook belangrijk om de hond te trainen om zich op zijn gemak te voelen in de bench en deze te zien als een veilige en comfortabele ruimte. Op deze manier is een langere rit in de bench niet erg.

Al met al is het belangrijk om te onthouden dat een hond niet te lang in de bench mag zitten en dat het belangrijk is om rekening te houden met de individuele behoeften van de hond om ervoor te zorgen dat hij zich comfortabel en veilig voelt.

hero illustration

Hoe testen we hondenbench autos?

Om de beste hondenbench auto te ontdekken, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze hondenbench auto-test hebben we 327 hondenbench autos geanalyseerd.
illustration
De eerste variabel in onze hondenbench auto-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze hondenbench auto-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen hondenbench auto-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van het meest geschikte hondenbench auto in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 327 hondenbench autos te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste hondenbench autos in een makkelijke lijst

1 - Cadoca honden transportbox M Aluminium zilver | grijs | zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Beste Hondenbench auto voor gezinnen: Cadoca honden transportbox M Aluminium zilver | grijs | zwart

Voordelen

 • list plusEen voordeel van deze Cadoca honden transportbox is dat het duurzaam en bestand is tegen weersomstandigheden.
 • list plusEen ander voordeel is dat de Cadoca honden transportbox licht en eenvoudig te dragen is.
 • list plusDe Cadoca honden transportbox heeft een modern design.

Nadelen Cadoca honden transportbox M Aluminium zilver | grijs | zwart

 • list plusEen nadeel van de Cadoca honden transportbox is dat er geen metalen slotje met sleutel aanwezig is.
 • list plusEen ander nadeel is dat de kwaliteit van de Cadoca honden transportbox gemiddeld is.
 • list plusDe Cadoca honden transportbox heeft een beperkte opslagruimte.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.9

Ga je op vakantie of wil je gewoon je hond veilig en stressvrij van A naar B vervoeren? Dan is de Cadoca honden transportbox M de perfecte oplossing! Deze stabiele box is gemakkelijk te monteren en is gemaakt van water- en weerbestendig aluminium en MDF. De kunststof hoeken minimaliseren het risico op verwonding van jouw hond of beschadiging van de box bij het dragen. Bovendien is de box voorzien van traliestangen waardoor jouw hond voldoende frisse lucht krijgt en zich comfortabel voelt tijdens het transport.

De transportbox is verkrijgbaar in de kleuren zilver, grijs en zwart en heeft een afmeting van 70 x 54 x 51 cm (lengte x breedte x hoogte). Hierdoor is het mogelijk om jouw hond te laten liggen, zich uit te strekken en rechtop te zitten. Het is belangrijk om jouw hond eerst te laten wennen aan de nieuwe bench voordat je hem in de auto plaatst. Dit kan bijvoorbeeld door middel van iets lekkers.

Wat deze transportbox uniek maakt, is dat de XL- en XXL-modellen zijn voorzien van een verwijderbare scheidingswand en 2 afsluitbare deuren. Hierdoor is de box geschikt voor 2 kleinere honden of voor een grotere hond. Het gewicht van de box is 8850 g en het materiaal is aluminium en hout.

De Cadoca honden transportbox M is perfect voor mensen die hun hond veilig en comfortabel willen vervoeren. Het is belangrijk om de afmeting van de box af te stemmen op de grootte van jouw hond en om jouw hond eerst te laten wennen aan de nieuwe bench. De box is gemakkelijk te monteren en te reinigen. Een nadeel van deze box kan zijn dat het gewicht vrij hoog is waardoor het lastig kan zijn om de box te tillen.

Al met al is de Cadoca honden transportbox M een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een veilige en comfortabele manier om hun hond te vervoeren!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 februari in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 27 maart in huis

Bekijk prijs

2 - Autokennel honden Bench hondenBench zilver/zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Beste Hondenbench auto voor off-road avonturen: Autokennel honden Bench hondenBench zilver/zwart

Voordelen

 • list plusHet is lichter van gewicht, waardoor het makkelijk te vervoeren is.
 • list plusHet is eenvoudig te monteren.
 • list plusHet heeft een mooi design.

Nadelen Autokennel honden Bench hondenBench zilver/zwart

 • list plusDe kwaliteit is gemiddeld.
 • list plusDe sluiting is gemaakt van plastic, dus je moet er zorgvuldig mee omgaan.
 • list plusEr zijn scherpe randen en hoeken bij het in elkaar zetten.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.6

Ben je op zoek naar een betrouwbare en functionele hondenbench voor in de auto? Dan is de Autokennel honden Bench hondenBench zilver/zwart zeker het overwegen waard. Deze bench is niet alleen solide afgewerkt en eenvoudig te reinigen, maar is ook nog eens licht van gewicht. Ideaal dus voor het vervoeren van je trouwe viervoeter.

Wat deze bench extra bijzonder maakt, is de trapeze vorm. Hierdoor past de bench perfect in vrijwel iedere auto. Bovendien zorgt de kantelhoek van 65° ervoor dat je hond comfortabel kan zitten en voldoende frisse lucht krijgt. De kunststof randen zorgen er daarnaast voor dat je hond zich niet kan bezeren aan scherpe randen.

De Autokennel honden Bench hondenBench zilver/zwart is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het traliewerk is van stevig aluminium en het oppervlak is voorzien van fineerhout. Hierdoor is de bench niet alleen functioneel, maar ook nog eens stijlvol.

Als specialist in car bench kan ik je vertellen dat deze bench een goede keuze is als je op zoek bent naar een betrouwbare en functionele oplossing voor het vervoeren van je hond. Het gewicht van 13 kg is wel iets om rekening mee te houden, maar de bench is toch nog redelijk makkelijk te tillen.

Al met al is de Autokennel honden Bench hondenBench zilver/zwart een uitstekende keuze voor hondenbezitters die vaak onderweg zijn. De bench is solide, functioneel en past in vrijwel iedere auto. Een aanrader dus!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 30 maart in huis

Bekijk prijs

3 - Tectake Single Hondenbench - Zwart/Zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Beste Hondenbench auto voor lange afstanden: Tectake Single Hondenbench - Zwart/Zilver

Voordelen

 • list plusHet frame van deze hondenbench auto is stevig en stevig.
 • list plusDeze hondenbench auto is voorzien van een ingebouwde veiligheidsgordel, waardoor uw huisdier beveiligd is tijdens het rijden.
 • list plusHet anti-slip oppervlak van deze hondenbench auto zorgt ervoor dat uw huisdier comfortabel blijft zitten.

Nadelen Tectake Single Hondenbench - Zwart/Zilver

 • list plusDeze hondenbench auto heeft geen opbergruimte, waardoor er geen aanvullende items mee kunnen worden genomen.
 • list plusDeze hondenbench auto is niet waterdicht, waardoor het vervuild kan worden door regen of andere vloeistoffen.
 • list plusDeze hondenbench auto heeft geen verstelbare hoogte, waardoor hij niet geschikt is voor alle maten huisdieren.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.5

Ben je op zoek naar een veilige manier om je harige vriend mee te nemen in de auto? Dan is de Tectake Single Hondenbench - Zwart/Zilver misschien wel iets voor jou! Deze bench is gemaakt van duurzaam aluminium en fineerhout, waardoor het niet alleen stevig is, maar ook nog eens lichtgewicht. Door de schuine achterwand kan de bench gemakkelijk in de auto worden geplaatst en is het geschikt voor bijna elk voertuig.

Een ander voordeel is de kantelhoek van 75° voor en achter, waardoor je hond altijd comfortabel kan zitten, zelfs tijdens lange ritten. Dankzij het open karakter van de tralies heeft je viervoeter voldoende frisse lucht en kan hij gemakkelijk worden geobserveerd tijdens het transport.

Het in elkaar zetten van de bench is snel en eenvoudig door de meegeleverde montagehandleiding. De kunststof randen maken het gemakkelijk om de bench schoon te houden en te desinfecteren na gebruik. De afmetingen van ongeveer 66 x 90 x 69,5 cm maken het een ideale grootte voor middelgrote honden.

Hoewel deze bench veel voordelen biedt, is het belangrijk op te merken dat het niet opvouwbaar is en daarom enige opslagruimte vereist. Bovendien kan het gewicht van 16 kg een uitdaging zijn om te dragen voor sommige eigenaren.

Over het algemeen is de Tectake Single Hondenbench - Zwart/Zilver een geweldige optie voor mensen die hun hond veilig en comfortabel willen vervoeren. Het biedt veel voordelen en weinig nadelen, waardoor het een betrouwbare keuze is voor de meeste hondenbezitters.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 30 maart in huis

Bekijk prijs

4 - Tectake Autobench - Hondenbench zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Tectake Autobench - Hondenbench zilver

Voordelen

 • list plusDeze hondenbench auto is duurzaam gebouwd en heeft een sterke kwaliteit.
 • list plusHet design is modern en past goed bij veel auto's.
 • list plusHet is makkelijk te monteren.

Nadelen Tectake Autobench - Hondenbench zilver

 • list plusDe bodemplaat is glibberig, dus moet je voorzichtig zijn bij het plaatsen.
 • list plusDe gebruiksaanwijzing is niet optimaal.
 • list plusDe bench is wat klein, dus controleer de afmetingen voordat je hem koopt.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.4

Ben jij op zoek naar een kwalitatieve autobench voor jouw viervoeter? Dan is de Tectake Autobench - Hondenbench zilver zeker het overwegen waard! Deze bench is niet alleen geschikt voor veilig transport in een motorvoertuig, maar ook als rustplaats voor jouw hond. Wat deze autobench zo uniek maakt, is de solide afwerking en het lichte gewicht. Dankzij het open karakter heeft jouw hond voldoende frisse lucht en kan hij/zij comfortabel in de bench verblijven.

De Tectake Autobench is eenvoudig te monteren en ingebruik te nemen middels de meegeleverde handleiding. Bovendien is de bench opvouwbaar, waardoor je hem makkelijk kunt opbergen. Het trapezevormige ontwerp maakt deze autobench geschikt voor vervoer in auto's en zorgt voor extra stabiliteit.

Deze autobench is gemaakt van duurzaam materiaal waaronder traliewerk van aluminium en fineerhout en is voorzien van kunststof randen. Hierdoor is de bench niet alleen stevig, maar ook makkelijk schoon te maken. De afmetingen van deze autobench zijn B/D/H: ong. 54 x 69 x 50 cm en het gewicht is 9 kg.

Als specialist in car bench kan ik zeggen dat deze autobench van Tectake Autobench een goede keuze is voor jouw hond. Het biedt voldoende ruimte en comfort voor jouw hond tijdens het reizen. Het enige nadeel is dat het gewicht van 9 kg iets hoger is vergeleken met andere autobenches. Echter, dit wordt gecompenseerd door de duurzaamheid en het gemak van het opbergen van deze autobench. Kortom, een uitstekende keuze voor jouw viervoeter!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 30 maart in huis

Bekijk prijs

5 - Iris Ohyama inklapbare reismand huisdieren zwart/oranje

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Iris Ohyama inklapbare reismand huisdieren zwart/oranje

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9

De Pet Carry is een praktische vervoerbox voor uw kat of hond. De box is inklapbaar en neemt weinig ruimte in beslag als deze niet gebruikt wordt. Wanneer u de box weer nodig heeft is deze eenvoudig in uit te klappen en biedt een veilige en zo comfortabel mogelijke omgeving voor bijvoorbeeld een bezoekje aan de dierenarts. De FC-670 variant is geschikt voor huisdieren tot maximaal 20 kilogram. Specificaties • Afmetingen L686xB403xH478mm • Geschikt voor huisdieren tot 20 kilo • Inklapbaar • Verkrijgbaar in 2 formaten

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

6 - Opvouwbare bench voor hond, kat, bruin | beige

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Beste Hondenbench auto voor stadsvervoer: Opvouwbare bench voor hond, kat, bruin | beige

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.7

Ben je op zoek naar een opvouwbare bench van hoge kwaliteit voor je huisdier? Dan is de Catshi opvouwbare bench echt iets voor jou! Deze handige en stijlvolle bench is niet alleen praktisch voor je hond, kat of ander klein huisdier, maar ook nog eens gemakkelijk mee te nemen op vakantie. Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht, is deze bench ideaal voor op reis.

De Catshi opvouwbare bench is gemaakt van hoogwaardig polyester en is voorzien van anti-bijtstof en waterbestendige eigenschappen. Bovendien is de bovenzijde verwijderbaar, waardoor je huisdier altijd kan genieten van frisse lucht en daglicht. De anti-muskieten functie is een extra pluspunt, vooral als je buiten bent en geen vervelende insecten wilt hebben rondvliegen.

De afmetingen van deze inklapbare bench zijn 73x73x43 cm, waardoor hij geschikt is voor kleine honden- en kattenrassen of andere kleine huisdieren. Het gewicht van slechts 647 gram maakt het gemakkelijk om hem mee te nemen op reis.

Als specialist op het gebied van car bench, kan ik zeggen dat deze opvouwbare bench perfect is voor mensen die vaak op reis gaan met hun huisdier. Het is lichtgewicht, gemakkelijk op te vouwen en neemt weinig ruimte in beslag.

Een groot voordeel van deze Catshi opvouwbare bench is dat hij zeer duurzaam is. Honderden kopers gingen je al voor en hebben bevestigd dat deze bench van hoge kwaliteit is. Een nadeel kan zijn dat deze bench niet geschikt is voor grote honden.

Mijn persoonlijke mening is dat de Catshi opvouwbare bench een geweldige keuze is voor mensen die veel reizen met hun huisdier. Het is gemakkelijk mee te nemen, duurzaam en biedt je huisdier een comfortabel verblijf. Dus waar wacht je nog op? Ga voor de Catshi opvouwbare bench en geniet samen met je huisdier van een zorgeloze vakantie!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7 - Tectake Autobench - Hondenbench beige/zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Tectake Autobench - Hondenbench beige/zwart

Voordelen

 • list plusHet design van deze hondenbench auto is modern.
 • list plusDeze hondenbench auto is sterk en bestand tegen weersinvloeden.
 • list plusDeze hondenbench auto is ruim genoeg voor verschillende honden.

Nadelen Tectake Autobench - Hondenbench beige/zwart

 • list plusHet kan lastig zijn om deze hondenbench auto in elkaar te zetten.
 • list plusDe kwaliteit van de materialen kan ervoor zorgen dat de hondenbench auto snel kapot gaat.
 • list plusDe verpakking van deze hondenbench auto is niet stevig genoeg om vervoer schade te voorkomen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8.1

Ben je op zoek naar een veilige en comfortabele manier om je viervoeter te vervoeren? Dan is de Tectake Autobench - Hondenbench beige/zwart misschien wel de perfecte oplossing voor jou. Deze mobiele hondenbench is niet alleen geschikt voor transport in een motorvoertuig, maar ook als rustplaats voor je hond.

Wat deze hondenbench uniek maakt, is het gebruik van traliewerk van aluminium en fineerhout. Dit zorgt niet alleen voor een stevige constructie, maar ook voor een lichtgewicht product van slechts 13 kg. De kantelhoek voor 65° achter 90° maakt het mogelijk om de bench gemakkelijk te plaatsen in je auto.

De Tectake Autobench - Hondenbench beige/zwart is 50 cm hoog, 89 cm lang en 69 cm breed. Dit maakt het geschikt voor de meeste hondenrassen. Ook is het gemakkelijk te monteren met de meegeleverde geïllustreerde montage handleiding.

Het gebruik van deze hondenbench brengt vele voordelen met zich mee. Niet alleen zorg je voor de veiligheid van je hond en inzittenden van de auto, maar ook voor rust en comfort tijdens lange autoritten. Het is tevens handig om te gebruiken als rustplaats voor je hond op locatie.

Een nadeel van deze hondenbench zou kunnen zijn dat het niet opvouwbaar is. Dit kan het opbergen van de bench lastiger maken, vooral als je weinig ruimte hebt. Ook kan de prijs van €109,90 een struikelblok zijn voor sommige potentiële kopers.

Al met al, de Tectake Autobench - Hondenbench beige/zwart is een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige en comfortabele manier om hun hond te vervoeren. De stevige constructie en lichtgewicht maken het gemakkelijk te gebruiken en het biedt een goede manier om je hond veilig te houden tijdens het reizen. Het enige nadeel is dat het niet opvouwbaar is, maar dit wordt gecompenseerd door de kwaliteit en duurzaamheid van het product.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 27 maart in huis

Bekijk prijs

8 - Topmast Autobench Aluminium Reisbench Hond 82 x 61 x 62 CM Transportbench

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. Topmast Autobench Aluminium Reisbench Hond 82 x 61 x 62 CM Transportbench

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.1

Topmast Autobench Redon De Topmast Redon Autobench is ontworpen en gebouwd om het hoogste veiligheidsniveau te bieden. Ga onverhinderd op reis en zorg voor een veilige rit naar je favoriete bestemming. De autobench wordt geleverd in 3 verschillende maten; er is zeker een maat die past bij jouw voertuig en de behoeften van je hond. De Redon bevat tevens een ingebouwd slot voor optimale veiligheid. Waarom kiezen voor de Topmast Redon? De Topmast Redon is veilig en zeer praktisch. Het is ontworpen om bescherming te bieden en tegelijkertijd voldoende ruimte te laten voor jouw trouwe viervoeter.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 27 maart in huis

Bekijk prijs

9 - Opvouwbare Bench voor huisdieren hondenbench bruin | wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. Opvouwbare Bench voor huisdieren hondenbench bruin | wit

Voordelen

 • list plusHet voordeel van deze hondenbench auto is dat het lichtgewicht en gemaakt van duurzame materialen is.
 • list plusHet is een voordeel dat deze hondenbench auto eenvoudig op te klappen is.
 • list plusEen voordeel van deze hondenbench auto is dat het ruime ruimte biedt voor huisdieren.

Nadelen Opvouwbare Bench voor huisdieren hondenbench bruin | wit

 • list plusDeze hondenbench auto heeft een lage kwaliteit.
 • list plusDeze hondenbench auto is iets duurder dan vergelijkbare producten.
 • list plusEen nadeel van deze hondenbench auto is dat het kort kapot is gegaan.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
7.9

Ben je op zoek naar een handige en mooie opvouwbare bench voor je huisdier? Dan is de Opvouwbare Bench voor huisdieren van bruin en wit textiel misschien wel iets voor jou! Deze bench is niet alleen praktisch, maar ziet er ook nog eens super leuk uit. Je kunt hem makkelijk opvouwen en meenemen op vakantie of naar de dierenarts. De bench is gemaakt van anti-bijt stof, waterbestendig, luchtig en houdt insecten buiten.

De afmetingen zijn perfect voor kleinere honden en andere huisdieren en je kunt de bovenzijde verwijderen voor extra lucht en licht. De Opvouwbare Bench voor huisdieren is een geweldige manier om je huisdier veilig en comfortabel te vervoeren, waar je ook naartoe gaat. Het materiaal is duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor je er lang plezier van zult hebben.

Wat deze bench echt onderscheidt van andere benches is de anti-bijt stof. Onze huisdieren hebben de neiging om te bijten in stof, dus dit is een geweldige functie om te hebben. Het is ook waterbestendig en luchtig, waardoor het perfect is voor warm weer en buitenactiviteiten. De compacte afmetingen maken het gemakkelijk mee te nemen en op te bergen.

Als specialist op het gebied van car benches kan ik zeggen dat de Opvouwbare Bench voor huisdieren een geweldige aanvulling is op je uitrusting. Het is perfect voor kleine huisdieren en is gemakkelijk te vervoeren en op te bergen. Bovendien is de anti-bijt stof een geweldige functie die je niet vaak ziet bij andere benches. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor grotere honden, maar dat is te verwachten bij een compacte bench zoals deze. Over het algemeen ben ik erg tevreden met deze bench en zou ik het zeker aanbevelen aan andere huisdierbezitters!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - Adori Bench Met Schuifdeuren Zwart - Hondenbench - 91x61x69 cm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Adori Bench Met Schuifdeuren Zwart - Hondenbench - 91x61x69 cm

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
8

Op zoek naar een unieke en comfortabele bench voor je hond? Dan is de Adori Bench met Schuifdeuren Zwart wellicht iets voor jou. Deze bench onderscheidt zich van andere benches door de handige schuifdeuren aan de voor- en zijkant. Hierdoor neemt de bench minder ruimte in beslag en hoef je je geen zorgen te maken over openslaande deurtjes die in de weg zitten.

Maar dat is niet het enige voordeel van deze hondenbench. De bench is eenvoudig in te klappen en weer op te zetten, waardoor je hem makkelijk kunt meenemen en verplaatsen. Daarnaast heeft de bench afgeronde hoeken en een poedercoated toplaag om roestvorming te voorkomen. De kunststof lade is gemakkelijk schoon te maken en het handvat maakt het verplaatsen van de bench een fluitje van een cent.

De Adori Bench met Schuifdeuren is beschikbaar in verschillende maten, waardoor er voor elke hond wel een geschikte bench te vinden is. Of je nu een kleine chihuahua hebt of een grote golden retriever, deze bench biedt een veilige en fijne rustplek voor je trouwe viervoeter.

Maar zijn er ook nadelen aan deze hondenbench? Een mogelijk nadeel kan zijn dat de schuifdeuren iets minder stevig aanvoelen dan de traditionele deurtjes. Ook kan het even wennen zijn om de schuifdeuren te gebruiken als je gewend bent aan de reguliere deurtjes. Maar al met al is de Adori Bench met Schuifdeuren Zwart een handige en praktische oplossing voor elke hondeneigenaar die op zoek is naar een comfortabele en veilige rustplek voor zijn of haar hond.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van hondenbench autos. Er zijn immers 327 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!