Bestenu

Beste hangende toiletten - feb. 2023

Met meer dan 834 hangende toiletten op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Hieronder vind je de beste hangende toiletten op een rij

De top 10 beste hangende toiletten

1Score: 9.6
ecd-Germany Spoelrandloze wand Hangtoilet kort wit
ecd-Germany Spoelrandloze wand Hangtoilet kort wit
ecd-Germany
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
ecd-Germany Keramische wandcloset met bidetfunctie wit
ecd-Germany Keramische wandcloset met bidetfunctie wit
ecd-Germany
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Viidako Paskii Toiletpot Mat Zwart
Viidako Paskii Toiletpot Mat Zwart
Viidako
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
Villeroy & boch O.novo Wandcloset wit alpin glans
Villeroy & boch O.novo Wandcloset wit alpin glans
Villeroy & Boch
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.4
Saqu Trend WC Pot / zwart
Saqu Trend WC Pot / zwart
Saqu
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Adema Classico hangtoilet keramiek diepspoel wit
Adema Classico hangtoilet keramiek diepspoel wit
Adema
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.3
Villeroy & Boch Toiletpot Subway wit
Villeroy & Boch Toiletpot Subway wit
Villeroy & Boch
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.2
Sphinx Toiletpot serie 300 Basic wit
Sphinx Toiletpot serie 300 Basic wit
Sphinx
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.1
Aloni SanitairZone Design Wandcloset wit
Aloni SanitairZone Design Wandcloset wit
Aloni
Ga naar laagste prijs
10Score: 8.8
vidaXL Hangend toilet met verborgen zwart
vidaXL Hangend toilet met verborgen zwart
vidaXL
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Hangend Toilet Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 26, 2021

Geupdate op: Jan 21, 2023


Jouw badkamer is aan vervanging toe en daar hoort ook een nieuw toilet bij. Je oog is gevallen op een hangend toilet. Mooi! Hieronder lees je waar je op let bij de aankoop van een hangend toilet.

Wat is het voordeel van een hangend toilet?

Een hangend toilet neemt minder plaats in beslag waardoor je meer vrijheid hebt met het design van je badkamer of toilet. Daarnaast zijn hangende toiletten veel eenvoudiger te onderhouden. Met name het schoonmaken van de ruimte onder en naast de wc is zo gedaan bij een hangend toilet.

Voor het schoonmaken van je toilet, en vooral ook een hangend toilet, raad ik je het gebruik van een goede stoomreiniger aan. De hitte van het stoom doodt bijna alle aanwezige bacteriën waardoor je toilet pas écht schoon wordt.

Voor de vloer gebruik je een goede vloerreiniger. Hierbij geldt hetzelfde als een stoomreiniger: door het stoom worden micro-organismen gedood. Je hebt geen reinigingsmiddelen nodig en je vloer wordt sprankelend schoon.

Wat is het verschil tussen een toilet met een vlakspoel of een diepspoel?

Een toilet met diepspoel geeft je de welbekende plons bij de grote boodschap, terwijl een toilet met vlakspoel een 'plateau' heeft waar de boodschap op land voordat deze wordt weggespoeld. Een diepspoel zou nare geurtjes tot een minimum houden.

Een hangend toilet kan zowel een vlakspoel of een diepspoel hebben. Het komt aan op persoonlijke voorkeur voor welke jij kiest. In Nederland zie je vooral toiletten met vlakspoel, terwijl je in andere landen in Europa juist veel toiletten met diepspoel ziet.

Hoe ver komt een hangend toilet naar voren?

Een hangend toilet heeft een inbouwreservoir. Hierdoor komt een hangend toilet verder naar voren dan een standaard staand toilet. Een gemiddeld hangend toilet heeft een diepte tussen de 47 en 50 cm. Deze diepte heb je nodig om comfortabel te kunnen zitten.

Hoe monteer je een hangend toilet?

Sluit als eerste je waterleiding af en trek de wc door. Op deze manier verwijder je al het water uit de leidingen en het meeste water uit het toilet. Verwijder het oude toilet. Bepaal vervolgens waar het hangend toilet moet komen: houd rekening met 60 cm beenruimte en 20 cm aan beide zijden van het toilet.

Bepaal de hoogte en de inbouwdiepte van het hangend toilet. Na de montage komt het toilet 40 cm van de vloer. Stel de hoogte in met behulp van een stelpootje en bouten. Er mag geen spanning op de afvoerbuis staan, dus gebruik een goede waterpas. Teken de boorgaten af en plaats de pluggen. Boor hierna de gaten.

Sluit nu de afvoerbocht aan op het riool. Zet vervolgens het frame vast aan de muur en de vloer en zet de afvoerbocht vast aan het frame. Nu zet je de hoekstopkraan vast in het reservoir. Let op: na het betegelen kun je hier niet meer bij, dus werk nauwkeurig. Sluit nu de hoekstopkraan aan op de waterleiding. Gebruik hiervoor een koperen buis.

Plaats nu de draadeinden op beide binnenste gaten. Dek vervolgens het inbouwreservoir, de gaten van de valpijp en de afvoer af. Hierna ga je verder met de ombouw. Gebruik hiervoor eventueel een frontplaat.

Na het plaatsen van de afvoerbocht, de valpijp en het bevestigen van de aansluitstukken, zaag je de buizen af. Als je dit hebt gedaan dan plaats je het toilet. Gebruik een isolatiemat tussen het wandcloset en de tegels. Spoel het toilet door om te controleren of er niets lekt. Zet nu het wandcloset vast en gebruik een waterpas om te controleren of deze recht hangt.

Gebruik een goede kit tussen de tegels en het toilet. Plaats het bedieningspaneel: dit is bij elk toilet anders, lees daarom de instructies van je toilet. Loop alles nog even na voordat je de zitting van het toilet monteert. Als alles goed werkt, monteer je een goede wc-bril. Laat alle kit een dag drogen; daarna is je toilet klaar voor gebruik!

Op welke hoogte moet een hangend toilet hangen?

De ideale hoogte van het toilet is afhankelijk van de lengte van de mensen die er regelmatig gebruik van gaan maken. Oudere mensen geven vaak de voorkeur aan hogere wc's: zo'n 46 cm volstaat. Hetzelfde geldt voor lange mensen.

De gemiddelde hoogte voor een toilet is 40 cm, maar omdat mensen steeds langer worden, worden hangende wc's meestal op 43 cm hoogte geplaatst. Het is daarentegen wel zo dat hoe lager je zit, hoe beter dit is voor de stoelgang.

hero illustration

Hoe komt deze super hangend toilet lijst tot stand..?

De wereld verandert... en dus de zoektocht naar de beste hangend toilet ook!
In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over hangende toiletten, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle hangende toiletten die op de markt zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke hangende toiletten het best worden verkocht
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van hangende toiletten stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

Artikelen overeenkomstig aan hangende toiletten

De beste hangende toiletten in een oogopslag

1 - ecd-Germany Spoelrandloze wand Hangtoilet kort wit

Loading..
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.6

Omvang van de levering: 1 x wandcloset zonder rand, kort, wandgemonteerd 1 x Duroplast toiletzitting met softclose softclosemechanisme incl. bevestigingsmateriaal Technische gegevens: Specificatie: wandtoilet Materiaal: keramiek kleur: wit Afmetingen (BxHxD): ca. 370 x 390 x 490 mm Zitsysteem: Soft-Close Spoelsysteem: randloos Gatafstand: ca. 180 mm Afvoer Ø: ca. 100 mm Gewicht: ca. 23,5 kg Kenmerken : WC-pot voor wandmontage Set van diepspoeltoilet met WC-zitting Vlakke rand - bacteriën en vuil kunnen niet vast komen te zitten WC-zitting van stevig Duroplast met zacht sluitingsmechanisme en snelsluitende scharnieren Glad en onderhoudsvriendelijk oppervlak Verborgen sluiting Modern en tijdloos design - geschikt voor elke badkamer Incl. bevestigingsset Beschrijving: Met zijn modern design is het ECD Germany toilet een verrijking voor elke badkamer. Dankzij zijn tijdloze vorm kan hij in elke badkamer worden geïnstalleerd. De toiletzitting en het toilet zijn zo ontworpen dat ze bijzonder gemakkelijk schoon te maken zijn. Het toilet met randloze spoelfunctie heeft een bijzonder duurzaam en onderhoudsvriendelijk keramisch oppervlak dat het reinigen vereenvoudigt en jarenlang gebruik garandeert. Kalk en vuil hechten zich niet aan het vuilafstotende oppervlak. Ze worden onmiddellijk losgemaakt en door het spoelwater naar de afvoer gevoerd. De bijgeleverde toiletzitting met softclose automatisch daalmechanisme voorkomt dat het toiletdeksel omlaag klapt. Het toiletdeksel en de zitting glijden geruisloos en langzaam naar beneden. Voor een extra gemakkelijke reiniging van het toilet kan het deksel met één druk op de knop worden verwijderd, wat het schoonmaken vereenvoudigt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 februari in huis

Bekijk prijs

2 - ecd-Germany Keramische wandcloset met bidetfunctie wit

Loading..
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.2

Omvang van de levering: 1 x wandcloset zonder rand met bidetfunctie, kort, wandmontage 1 x Duroplast toiletzitting met soft-close daalmechanisme incl. bevestigingsmateriaal Technische gegevens: Specificatie: wandtoilet met bidetfunctie Materiaal: keramiek kleur: wit Afmetingen (BxHxD): ca. 370 x 390 x 490 mm Zitsysteem: Soft-Close Spoelsysteem: randloos Gatafstand: ca. 180 mm Afvoer Ø: ca. 100 mm Gewicht: ca. 23,5 kg Kenmerken: WC-pot incl. bidetfunctie voor wandmontage Set van diepspoeltoilet met WC-zitting Spoelrandloos - bacteriën en vuil kunnen niet vast komen te zitten WC-zitting van stevig Duroplast met zacht sluitingsmechanisme en snelsluitende scharnieren Glad en onderhoudsvriendelijk oppervlak Verborgen sluiting Modern en tijdloos design - geschikt voor elke badkamer Incl. bevestigingsset Beschrijving: Met zijn modern design is het ECD Germany toilet een verrijking voor elke badkamer. Dankzij zijn tijdloze vorm kan hij in elke badkamer worden geïnstalleerd. De toiletzitting en het toilet zijn zo ontworpen dat ze bijzonder gemakkelijk schoon te maken zijn. Het toilet met randloze spoelfunctie heeft een bijzonder duurzaam en onderhoudsvriendelijk keramisch oppervlak dat het reinigen vereenvoudigt en jarenlang gebruik garandeert. Kalk en vuil hechten zich niet aan het vuilafstotende oppervlak. Ze worden onmiddellijk losgemaakt en door het spoelwater naar de afvoer gevoerd. Voor extra hygiëne is er een bidetfunctie geïntegreerd in het keramiek via een mondstuk. De positie van het mondstuk kan individueel worden aangepast en verhoogt zo uw persoonlijk welzijn. De duur en de hoeveelheid water kunnen gemakkelijk worden geregeld via de klep aan de buitenkant.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 februari in huis

Bekijk prijs

3 - Viidako Paskii Toiletpot Mat Zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Viidako Paskii Toiletpot Mat Zwart

 • list plusDeze toiletpot heeft een modern en trendy design.
 • list plusHet materiaal is sterk en duurzaam.
 • list plusDeze toiletpot is gemakkelijk schoon te maken.

Nadelen Viidako Paskii Toiletpot Mat Zwart

 • list plusDeze toiletpot heeft geen waterbesparende functie.
 • list plusDeze toiletpot heeft geen geïntegreerde verlichting.
 • list plusEr is geen zelfreinigende functie.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.8

De Viidako toiletpot uit de Paskii lijn is ontworpen volgens de laatste trends en technieken. Rimless Het toilet is vrij van een spoelrand (rimless). Waar bij de klassieke toiletpot het water tijdens het doorspoelen vanuit de spoelrand komt is de Paskii pot vrij van deze rand. Onder hoge druk wordt het water door het toilet gespoeld tijdens het doortrekken, zodat deze net zo goed schoonspoelt als een toilet met rand. Het grote voordeel van deze techniek is dat het toilet veel makkelijk en beter kan worden gereinigd. Er hoopt zich immers geen vuil op onder de rand. Daarnaast ziet het er een stuk mooier uit. Soft Close Zitting De softclose zitting voorkomt dat deze hard dichtslaat. U maakt dus nooit meer iemand wakker als u ’s nachts naar het toilet bent geweest. Quick Release De toiletbril is voorzien van een quick release knop. Hiermee haalt u de toiletzitting met één druk op de knop van de pot, hierdoor is hij gemakkelijker en beter te reinigen. Nano Coating De toiletpot is voorzien van een zogeheten nano coating. Door deze coating hecht water minder makkelijk aan het keramiek waardoor deze langer vrij blijft van kalkaanslag, en dus langer mooi blijft. Daarnaast is de toiletpot dankzij deze nano coating makkelijk schoon te maken. Design De toiletpot is een echte design toiletpot en past met zijn matte afwerking in zowel modern als industrieel ontworpen badkamer. Het toilet is geschikt voor de meest gangbare inbouwreservoirs. Omdat het een hangend, ofwel zwevend toilet is, oogt dit vele malen ruimer in uw badkamer of wc-ruimte. Hoe kan deze toiletpot zo voordelig zijn? In verhouding tot toiletpotten in deze kwaliteit bent u bij ons al snel 50% goedkoper uit. Dit kan omdat wij onze producten direct van fabrikant inkopen zonder tussenkomst van de groothandel. Onze lage prijzen doen geenszins afbreuk aan de kwaliteit, het beste vergelijkt u onze producten in kwaliteit met de bekende A merken in de markt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 februari in huis

Bekijk prijs

4 - Villeroy & boch O.novo Wandcloset wit alpin glans

Loading..
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.7

Villeroy & Boch O.NOVO closet, keramiek, wit, (hxbxd) 340x360x560mm, type wand, spoelvorm diep, plaats uitlaat PK (pijp kort), glansgraad glanzend, zonder spoelrand, hartmaat bevestiging wandcloset 180mm, spoelwaterhoeveelheid 4.5L, waterbesparend Type Wand Spoelvorm Diep Plaats uitlaat PK (pijp kort) Materiaal Keramiek Kleur Wit Glansgraad Glanzend Vuilafstotend N Antibacteriële behandeling N Verhoogd toilet N Kindertoilet N Met dijstukken/vaste closetzitting N Zonder spoelrand J Powerflush N Met stankafzuiging N Montagewijze modelgebonden N Met bevestigingsmateriaal N Met aardingsvoorziening N Hoogte 340.000000mm Breedte 360.000000mm Diepte 560.000000mm Hartmaat bevestiging wandcloset 180.000000mm Spoelwaterhoeveelheid 4.500000-4.500000l Met closetzitting N Bevestiging 2 gaten Uitsluitend voor Top-fix montage N KIWA-keur N Waterbesparend J

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 februari in huis

Bekijk prijs

5 - Saqu Trend WC Pot / zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.3

Saqu Trend hangtoilet Rimless mat zwart Het Saqu hangtoilet is een prachtig toilet met een moderne vormgeving. De mat zwarte kleur zorgt ervoor dat dit product een bijzondere blikvanger is in jouw badkamer of toiletruimte. De zwarte kleur is in het keramiek gebakken. Dit maakt het toilet veel duurzamer dan andere zwarte toiletten, waarbij de kleur op het product is gespoten als een soort verf. De kwaliteit van dit Saqu Trend toilet ligt hierdoor een stuk hoger! Rimless: randloos toilet voor extra hygiëne Het Saqu Trend hangtoilet is randloos. Het toilet heeft hierdoor geen spoelrand, en is helemaal glad aan de binnenkant. Het voordeel hiervan is dat het er geen vuil en kalk onder de rand kan hechten en je deze dus heel gemakkelijk met een toiletborstel kan reinigen. Je kunt overal gemakkelijk bij! Compact model: perfect voor de kleine toiletruimte Dit toilet is extra ondiep en daardoor ideaal voor kleine ruimtes. Je levert bovendien niet in op zitcomfort, het zitvlak heeft namelijk dezelfde grootte als een normaal toilet. Het verschil in diepte zit ‘m vooral in het achterste stuk van het toilet. Inclusief bevestigingsmateriaal: direct aan de slag Door het meegeleverde bevestigingsmateriaal kun jij jouw toilet gelijk aan de wand monteren. Vergeet echter niet een inbouwreservoir en bedieningspaneel er los bij te bestellen. Wat zit er in de verpakking? Toiletpot Bevestigingsmateriaal De belangrijkste eigenschappen Compact formaat: 50x35 cm Randloos Keramiek Mat zwart Diepspoel spoeling Inclusief bevestigingsmateriaal Vergeet niet een toiletbril erbij te bestellen Dit product betreft alleen een toiletpot, waarbij je zelf een Saqu toiletbril naar keuze kunt kiezen. Vergeet daarnaast ook niet het inbouwreservoir en bedieningspaneel. Je hebt hierbij keuze uit diverse merken en modellen, aangezien dit toilet op ieder inbouwreservoir past. Hoe kun je dit toilet het beste onderhouden? Het Saqu Trend hangtoilet is gemakkelijk te onderhouden. Reinig dagelijks met een milde reiniger en een toiletborstel. Let hierbij wel op dat het toilet een mat zwarte binnenkant heeft. Hierdoor is de binnenkant wat stroever, en kan vuil zich makkelijker hechten, dan bij een glanzende toiletpot. Het Saqu trend toilet kopen? 3 jaar garantie bij Saniweb! Overtuigd door de voordelen van dit Saqu Trend hangtoilet? Bestel deze dan heel eenvoudig bij Saniweb. Je bestelling wordt gratis thuisbezorgd. Bovendien krijg je 3 jaar garantie op je aankoop.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 februari in huis

Bekijk prijs

6 - Adema Classico hangtoilet keramiek diepspoel wit

Loading..
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.1

Adema Classico wandcloset wit Op zoek naar een nieuw toilet? De Adema Classico is een echte aanrader voor in huis! Dit wandtoilet past dankzij het tijdloze design bij verschillende badkamerstijlen: van modern tot klassiek. De eenvoud in combinatie met goede kwaliteit maakt dit een perfect toilet voor elke sanitaire ruimte. De Adema Classico biedt daarnaast een hoop comfort en zorgt voor een frisse, hygiënische uitstraling. Wandcloset In plaats van een staand toilet, kiezen we steeds vaker voor een wandcloset. Een logische keuze, want een wandcloset heeft een aantal voordelen ten opzichte van een staand toilet. Een wandcloset ziet er bijvoorbeeld erg strak en net afgewerkt uit, wat perfect past in de moderne badkamer. Daarnaast is een hangend toilet dankzij de open ruimte onder de pot een stuk gemakkelijker schoon te maken dan een staand exemplaar. Diepspoel De Adema Classico is een diepspoel toilet. Bij een diepspoel toilet valt de boodschap direct in het water; bij een vlakspoel toilet blijft de boodschap als het ware liggen. Met een diepspoel toilet worden nare geurtjes dus voorkomen. Ook is een diepspoel toilet vaak compacter, waardoor u ruimte bespaart. Het Classico wandtoilet is daarom comfortabel, ruimtebesparend én hygiënisch. Keramiek Dit wandcloset is gemaakt van keramiek. Keramiek is het meest gebruikte en bekendste materiaal binnen de sanitairbranche. Het is opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen en daarom bijzonder duurzaam. Bovendien is keramisch sanitair voorzien van een sterke toplaag, die krasvast én goed bestand is tegen chemische middelen. Keramiek heeft daarnaast een lange levensduur en is zeer gemakkelijk schoon te maken. Belangrijkste kenmerken Afmeting: 36x54cm Wandmontage Diepspoel Keramiek

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 februari in huis

Bekijk prijs

7 - Villeroy & Boch Toiletpot Subway wit

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Villeroy & Boch Toiletpot Subway wit

 • list plusHet voordeel van het Villeroy & Boch Toiletpot Subway wit hangtoilet is dat het compact van formaat is.
 • list plusEen ander voordeel van het Villeroy & Boch Toiletpot Subway wit hangtoilet is dat het gemaakt is van sterk materiaal.
 • list plusHet Villeroy & Boch Toiletpot Subway wit hangtoilet is makkelijk te installeren.

Nadelen Villeroy & Boch Toiletpot Subway wit

 • list plusEr is geen nadeel bekend.
 • list plusGeen
 • list plusGeen

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8

Villeroy en Boch Subway 2.0 wandcloset diepspoel Compact witHoe je het ook bekijkt - een hangende WC maakt altijd een frisse indruk. De compacte vorm de verborgen bevestigingen en de ruime afstand tot de vloer maken het reinigen en vooral het gebruik op hygienisch gevoelige plaatsen bijzonder eenvoudig. De zitting vormt de perfecte afsluiting van het design.Villeroy en Boch Subwat 2.0 wandtoilet is altijd perfect op maat in de badkamer. Wastafels fonteintjes WCs bidets urinoirs en keramische douchebakken: met hun designconcept komen ze allemaal tegemoet aan de decoratieve en functionele eisen die aan moderne badkamers gesteld worden. En dat voor een prijs die de toegang tot de designwereld van Villeroy en Boch eenvoudig maakt.De Villeroy en Boch Subway 2.0 toilet is verrassend ongecompliceerd en tegelijkertijd gevarieerd. De vorm volgt de functie op de voet.Functioneel design zonder puur esthetische effecten. Daarbij biedt Villeroy en Boch subway 2.0 wc een scala van formaten en inbouwvarianten voor gevarieerde toepassingen en kan het goed worden gecombineerd met de meubelserie Villeroy en Boch Subway en de armaturen uit de serie Look. * wandcloset * diepspoel * Compact

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - Sphinx Toiletpot serie 300 Basic wit

Loading..
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
7.7

Wandcloset verkort 48 cm. wit van het merk Sphinx in de serie serie 300 Basic. Let op: Dit closet wordt verkocht exclusief de zitting. Indien u ook een zitting nodig heeft dient u deze los bij te bestellen. Kenmerken van closet: Artikelnummer fabrikant: S8202900000 Type: Wand Diepte (voorsprong): 485 mm Breedte: 360 mm Hoogte: 354 mm Kindertoilet: Nee Hurkcloset: Nee KIWA-keur: Ja Met dijstukken/vaste closetzitting: Nee Hartmaat bevestiging closet: 180 mm Materiaal: Keramiek Model gebonden zitting: Ja Closetzitting inclusief: Nee Kleur: Wit Spoelvorm: Diepspoel Vuilafstotend: Nee Aantal bevestigingsgaten: 2 Minimale spoelwaterhoeveelheid kleine spoeling: 3 l Met bevestigingsmateriaal: Nee

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 12 januari in huis

Bekijk prijs

9 - Aloni SanitairZone Design Wandcloset wit

Loading..
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.2

De SanitairZone design wandcloset wordt geleverd met een RVS sproeier. Een bidet is speciaal ontworpen voor het wassen van de menselijke genitaliën en de binnenkant van de billen en de anus terwijl je op de pot zit. Hiermee wordt de persoonlijke hygiëne bevorderd. De pot is makkelijk schoon te houden, hygiënisch en heeft een modern design. Kenmerken: Materiaal: keramiek Type toilet: hangend toilet Spoelvorm: diepspoel Kleur: wit Plaats van afvoer: PK (afvoeraansluiting in de muur of langs de muur)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

10 - vidaXL Hangend toilet met verborgen zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Dit wandtoilet en de verborgen stortbakset hebben een uniek en tijdloos ontwerp en zullen elke badkamer aanvullen. Dit toilet is voorzien van een soft-close toiletbril die ervoor zorgt dat de deksel automatisch dicht gaat door middel van een simpele aanraking met je vinger. Het wandtoilet bestaat uit een keramische toiletpot en een onderhoudsarme wc-bril waardoor het toilet eenvoudig schoon te maken is. Dit slanke toilet heeft een gebogen voorkant en een comfortabele bril. Het toilet is gemakkelijk te installeren. Deze waterbesparende, verborgen stortbak is ontworpen voor hangtoiletten waarmee je je badkamer kan upgraden door het waterreservoir uit het zicht te plaatsen. De stortbak beschikt over goede geluidsisolerende piepschuimen platen. De stortbak heeft twee spoelknoppen (de kleine knop spoelt met 3 tot 4,5 liter en de grote knop spoelt met 6 tot 9 liter water). De stortbak bestaat uit een degelijk, in hoogte verstelbaar, stalen frame en een duurzaam HDPE waterreservoir dat corrosie- en temperatuurbestendig is. De levering bevat een hangend toilet, een soft-close toiletbril, een stortbak en een bevestigingskit voor voorwandinstallatie. Let op: er worden geen wandmontageaccessoires voor het toilet meegeleverd. Wandtoilet Kleur: zwart Materiaal: keramieken pot en kunststof zitting en deksel Afmetingen: 36 x 50 x 41,5 cm (B x D x H) Soft-close functie Verborgen stortbak Kleur: wit en blauw Materiaal: geverfd stalen frame en HDPE Afmetingen: 41 x 14 x (110 - 125) cm (B x D x H) Inhoud waterreservoir: 11 L Bevestigingsafstand: 18-23 cm Goede geluidsisolatie dankzij de piepschuim panelen 2 knoppen voor duaal doorspoelsysteem: klein (3 - 4,5 L) en groot (6 - 9 L) Waterbesparend Zonder hoekventiel In hoogte verstelbare poten Met bevestigingskit voor voorwandinstallatie Geschikt voor zwevende toiletten Levering bevat: 1 x hangend toilet 1 x soft-close toiletbril 1 x stortbak 1 x bevestigingskit voor voorwandinstallatie

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 februari in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van hangende toiletten. Er zijn immers 834 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste