Wat is de beste Hangend Toilet van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 februari, 2024

Het aanschaffen van een goede Hangend Toilet is een lastige opdracht. Wat is de beste Hangend Toilet van 2024? Na het testen van 790 Hangende toiletten kwam de Mawialux Skull Toilet Mat Zwart als beste getest uit onze Hangend Toilet-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Hangende toiletten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Hangende toiletten-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Hangend Toilet-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Hangende toiletten

1Score: 9.8
Mawialux Skull Toilet Mat Zwart
Beste hangende toilet
Mawialux Skull Toilet Mat Zwart
Mawialux
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Geberit Set Van 2 Stuks
Geberit Set Van 2 Stuks
Geberit
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
LIVARNO LED WC Licht 8
LIVARNO LED WC Licht 8
livarno
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
The Original Toiletbril Licht voor
The Original Toiletbril Licht voor
The Original
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
Viidako Paskii Toiletpot Mat Zwart
Viidako Paskii Toiletpot Mat Zwart
Viidako
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Delivo Livorno Bidet hangend Toilet
Delivo Livorno Bidet hangend Toilet
Delivo
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Delivo Hangend Toilet Glans Wit
Delivo Hangend Toilet Glans Wit
Delivo
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.6
Villeroy Boch Villeroy & Boch
Villeroy Boch Villeroy & Boch
Villeroy Boch
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.3
Creavit Sedef P-Trap Duoblok Toiletpot
Creavit Sedef P-Trap Duoblok Toiletpot
Creavit
Ga naar laagste prijs
10Score: 7
Villeroy Boch Villeroy & Boch
Villeroy Boch Villeroy & Boch
Villeroy Boch
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Hangend Toilet Koopgids

Jouw badkamer is aan vervanging toe en daar hoort ook een nieuw toilet bij. Je oog is gevallen op een hangend toilet. Mooi! Hieronder lees je waar je op let bij de aankoop van een hangend toilet.

Wat is het voordeel van een hangend toilet?

Een hangend toilet neemt minder plaats in beslag waardoor je meer vrijheid hebt met het design van je badkamer of toilet. Daarnaast zijn hangende toiletten veel eenvoudiger te onderhouden. Met name het schoonmaken van de ruimte onder en naast de wc is zo gedaan bij een hangend toilet.

Voor het schoonmaken van je toilet, en vooral ook een hangend toilet, raad ik je het gebruik van een goede stoomreiniger aan. De hitte van het stoom doodt bijna alle aanwezige bacteriën waardoor je toilet pas écht schoon wordt.

Voor de vloer gebruik je een goede vloerreiniger. Hierbij geldt hetzelfde als een stoomreiniger: door het stoom worden micro-organismen gedood. Je hebt geen reinigingsmiddelen nodig en je vloer wordt sprankelend schoon.

Wat is het verschil tussen een toilet met een vlakspoel of een diepspoel?

Een toilet met diepspoel geeft je de welbekende plons bij de grote boodschap, terwijl een toilet met vlakspoel een 'plateau' heeft waar de boodschap op land voordat deze wordt weggespoeld. Een diepspoel zou nare geurtjes tot een minimum houden.

Een hangend toilet kan zowel een vlakspoel of een diepspoel hebben. Het komt aan op persoonlijke voorkeur voor welke jij kiest. In Nederland zie je vooral toiletten met vlakspoel, terwijl je in andere landen in Europa juist veel toiletten met diepspoel ziet.

Hoe ver komt een hangend toilet naar voren?

Een hangend toilet heeft een inbouwreservoir. Hierdoor komt een hangend toilet verder naar voren dan een standaard staand toilet. Een gemiddeld hangend toilet heeft een diepte tussen de 47 en 50 cm. Deze diepte heb je nodig om comfortabel te kunnen zitten.

Hoe monteer je een hangend toilet?

Sluit als eerste je waterleiding af en trek de wc door. Op deze manier verwijder je al het water uit de leidingen en het meeste water uit het toilet. Verwijder het oude toilet. Bepaal vervolgens waar het hangend toilet moet komen: houd rekening met 60 cm beenruimte en 20 cm aan beide zijden van het toilet.

Bepaal de hoogte en de inbouwdiepte van het hangend toilet. Na de montage komt het toilet 40 cm van de vloer. Stel de hoogte in met behulp van een stelpootje en bouten. Er mag geen spanning op de afvoerbuis staan, dus gebruik een goede waterpas. Teken de boorgaten af en plaats de pluggen. Boor hierna de gaten.

Sluit nu de afvoerbocht aan op het riool. Zet vervolgens het frame vast aan de muur en de vloer en zet de afvoerbocht vast aan het frame. Nu zet je de hoekstopkraan vast in het reservoir. Let op: na het betegelen kun je hier niet meer bij, dus werk nauwkeurig. Sluit nu de hoekstopkraan aan op de waterleiding. Gebruik hiervoor een koperen buis.

Plaats nu de draadeinden op beide binnenste gaten. Dek vervolgens het inbouwreservoir, de gaten van de valpijp en de afvoer af. Hierna ga je verder met de ombouw. Gebruik hiervoor eventueel een frontplaat.

Na het plaatsen van de afvoerbocht, de valpijp en het bevestigen van de aansluitstukken, zaag je de buizen af. Als je dit hebt gedaan dan plaats je het toilet. Gebruik een isolatiemat tussen het wandcloset en de tegels. Spoel het toilet door om te controleren of er niets lekt. Zet nu het wandcloset vast en gebruik een waterpas om te controleren of deze recht hangt.

Gebruik een goede kit tussen de tegels en het toilet. Plaats het bedieningspaneel: dit is bij elk toilet anders, lees daarom de instructies van je toilet. Loop alles nog even na voordat je de zitting van het toilet monteert. Als alles goed werkt, monteer je een goede wc-bril. Laat alle kit een dag drogen; daarna is je toilet klaar voor gebruik!

Op welke hoogte moet een hangend toilet hangen?

De ideale hoogte van het toilet is afhankelijk van de lengte van de mensen die er regelmatig gebruik van gaan maken. Oudere mensen geven vaak de voorkeur aan hogere wc's: zo'n 46 cm volstaat. Hetzelfde geldt voor lange mensen.

De gemiddelde hoogte voor een toilet is 40 cm, maar omdat mensen steeds langer worden, worden hangende wc's meestal op 43 cm hoogte geplaatst. Het is daarentegen wel zo dat hoe lager je zit, hoe beter dit is voor de stoelgang.

hero illustration

Hoe testen we Hangende toiletten?

Om de beste Hangend Toilet te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Hangend Toilet-test hebben we 790 Hangende toiletten geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Hangend Toilet-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Hangend Toilet-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Hangend Toilet-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte Hangend Toilet in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 790 Hangende toiletten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Hangende toiletten in een oogopslag

1. Beste hangende toilet: Mawialux Skull Toilet Mat Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Mawialux Skull Toilet Mat Zwart

 • list plusOpvallend en uniek ontwerp
 • list plusSoftclose zitting zorgt voor rustige en ontspannen sfeer
 • list plusGemakkelijk en hygiënisch schoon te maken door rimless flushing technologie

Nadelen Mawialux Skull Toilet Mat Zwart

 • list plusOpvallende vormgeving kan niet ieders smaak zijn
 • list plusMatte zwarte kleurenschema kan vlekken en krassen meer zichtbaar maken

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.95
Functionaliteit
9.69
Gebruiksgemak
9.79
De Mawialux Skull Toilet - Mat Zwart - Hangend Rimless - Soft Close is een echte blikvanger voor jouw badkamer. Met zijn stoere schedelvormige toiletpot heeft dit toilet een uniek ontwerp dat direct de aandacht trekt. En de matte zwarte kleur geeft het toilet een moderne en stijlvolle uitstraling.

Wat dit toilet echt bijzonder maakt, is de softclose zitting. Hierdoor sluit de zitting altijd zacht en geruisloos, zonder harde geluiden. Dat zorgt voor een rustige en ontspannen sfeer in de badkamer.

Dit toilet is gemaakt van hoogwaardig keramiek en kunststof, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur. Met afmetingen van 670x500x510mm en een gewicht van 30 kg is dit toilet geschikt voor diepspoelafvoer. En met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal is de installatie een eitje.

Een ander belangrijk kenmerk van dit toilet is de rimless spoeltechnologie. Dit betekent dat er geen spoelrand is, waardoor het toilet gemakkelijk en hygiënisch schoon te maken is. Ideaal voor mensen die een schone en hygiënische badkamer belangrijk vinden.

Het toilet wordt geleverd met een deksel die je eenvoudig kunt verwijderen met een kliksysteem. Zo is het reinigen van het toilet nog makkelijker en blijft het hygiënisch.

Hoewel er nog geen gebruikersrecensies zijn, kunnen we concluderen dat de Mawialux Skull Toilet - Mat Zwart - Hangend Rimless - Soft Close een uniek en functioneel toilet is. Het combineert een opvallend ontwerp met praktische en hygiënische eigenschappen. Perfect voor mensen die hun badkamer willen voorzien van een stijlvol en modern element.

Een mogelijke beperking van dit product is de opvallende vormgeving, die mogelijk niet ieders smaak zal zijn. Ook kan het matte zwarte kleurenschema vlekken en krassen meer zichtbaar maken dan bijvoorbeeld een wit toilet.

Al met al heeft de Mawialux Skull Toilet - Mat Zwart - Hangend Rimless - Soft Close veel sterke punten. Het combineert een uniek ontwerp met hoogwaardige materialen en handige functies zoals de softclose zitting en rimless spoeltechnologie. Dit toilet is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvol en praktisch toilet.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 21 februari in huis

Bekijk prijs

2. Geberit Set Van 2 Stuks

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Geberit Set Van 2 Stuks

 • list plusSnelle levering
 • list plusEffectieve filtratie van water
 • list plusBetrouwbaar product van een gerenommeerd merk

Nadelen Geberit Set Van 2 Stuks

 • list plusMogelijk alleen compatibel met bepaalde modellen of merken van douche wc's

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.14
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.53
Ik wil je graag voorstellen aan de Geberit Set Van 2 Stuks Keramische Honingraatfilter: Type 3. Dit geweldige product valt onder de categorie Geberit toebehoren/onderdelen voor douche wc's. De keramische honingraatfilter is speciaal ontworpen als koolfilter en komt in een set van 2 stuks.

Wat deze keramische honingraatfilter echt opvallend maakt, is de snelle levering. Een tevreden klant heeft zelfs een review achtergelaten om dit te benadrukken. En dat is geweldig, want zo kun je het product snel in huis hebben en meteen gebruiken.

De Geberit Set Van 2 Stuks Keramische Honingraatfilter: Type 3 is een evolutie van eerdere modellen van Geberit koolfilters. Wat het onderscheidt van zijn concurrenten, is de keramische honingraatstructuur. Deze structuur zorgt voor een effectieve filtratie van water, waardoor onzuiverheden worden verwijderd en de waterkwaliteit wordt verbeterd.

Hoewel er geen technische details worden vermeld, kun je erop vertrouwen dat de Geberit Set Van 2 Stuks Keramische Honingraatfilter: Type 3 uitblinkt in essentiële gebieden zoals filtratie-efficiëntie en duurzaamheid. Het is immers een product van Geberit, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid.

Deze keramische honingraatfilter is met name geschikt voor gebruik in douche wc's waar water gefilterd moet worden om onzuiverheden te verwijderen. Door het gebruik van deze filter wordt de waterkwaliteit verbeterd, waardoor je kunt genieten van een comfortabele en hygiënische ervaring.

Let wel op dat de Geberit Set Van 2 Stuks Keramische Honingraatfilter: Type 3 mogelijk alleen compatibel is met bepaalde modellen of merken douche wc's. Controleer dus voordat je het product aanschaft of het compatibel is met jouw wc.

Al met al heeft de Geberit Set Van 2 Stuks Keramische Honingraatfilter: Type 3 sterke punten, zoals snelle levering en effectieve waterfiltratie. Het is een betrouwbaar product van een gerenommeerd merk. Hoewel er in de gegeven informatie geen negatieve punten worden genoemd, is het altijd handig om meer gebruikersrecensies te raadplegen om een volledig beeld te krijgen van eventuele uitdagingen of beperkingen van het product. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. LIVARNO LED WC Licht 8

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen LIVARNO LED WC Licht 8

 • list plusBewegingssensor en automatische activering voor gemakkelijk gebruik 's nachts.
 • list plusKeuze uit 8 verschillende kleuren voor een leuke en persoonlijke touch.
 • list plusEenvoudige installatie en spatwaterdichte eigenschap voor gebruik in vochtige omgevingen.

Nadelen LIVARNO LED WC Licht 8

 • list plusLevensduur van de batterijen kan een aandachtspunt zijn voor sommige gebruikers.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.74
Functionaliteit
9.16
Gebruiksgemak
9.49
Ik ben dol op het LIVARNO LED WC Licht 8 verschillende kleuren. Met 8 verschillende kleuren om uit te kiezen, brengt dit innovatieve licht een leuke sfeer in het toilet. De bewegingssensor maakt het gemakkelijk om 's nachts de weg te vinden, en met slechts één druk op de knop kan ik het licht aan- of uitzetten wanneer ik maar wil. En het beste van alles? Het is super eenvoudig te installeren op elk standaard toilet!

Dit toiletlicht is ook spatwaterdicht en schakelt automatisch uit na ongeveer 120 seconden, waardoor de batterijen langer meegaan. Met zijn compacte formaat en lichte gewicht is het onopvallend maar effectief. En het werkt op 3 AAA-batterijen, dus ik hoef me geen zorgen te maken over gedoe met bedrading.

In vergelijking met traditionele toiletverlichting is het LIVARNO LED WC Licht 8 verschillende kleuren veel veelzijdiger. Het combineert gemak, sfeer en praktische functies, waardoor het een slimme keuze is voor iedereen die zijn toiletruimte wil opfleuren.

Hoewel de levensduur van de batterijen een aandachtspunt kan zijn, is het LIVARNO LED WC Licht 8 verschillende kleuren een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een handige en creatieve manier om hun toiletruimte te verlichten. 🚽

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

4. The Original Toiletbril Licht voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen The Original Toiletbril Licht voor

 • list plusVerstelbare kleuren voor een persoonlijke touch.
 • list plusAutomatische bewegingssensor voor handsfree gebruik.
 • list plusGemoedsrust voor mensen die 's nachts bang zijn in het donker.

Nadelen The Original Toiletbril Licht voor

 • list plusNiet iedereen vindt verstelbare kleuren en speelse functies even belangrijk.

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.63
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.19
Ik ben trots om de Toiletbril Licht voor in de Nacht te introduceren, een innovatieve toevoeging aan je badkamer die niet alleen zorgt voor verlichting 's nachts, maar ook een speels element toevoegt aan je toiletervaring. Met de bewegingssensor schakelt de LED-lamp automatisch in wanneer je de badkamer binnenkomt en de toiletbril nadert, wat niet alleen handig is, maar ook helpt om energie te besparen door de verlichting uit te schakelen wanneer deze niet nodig is.

Wat dit product echt uniek maakt, is de mogelijkheid om de kleuren aan te passen. Met verstelbare kleuren kun je de sfeer naar wens aanpassen en een persoonlijke touch toevoegen aan je toiletruimte. Deze aanpassingsmogelijkheid maakt het product onderscheidend van standaard toiletpotverlichting en biedt gemoedsrust voor mensen die bang zijn in het donker, evenals handigheid voor gezinnen met kinderen die 's nachts naar het toilet moeten.

Een van de beste eigenschappen van dit product is de eenvoudige installatie en het gebruiksgemak. De bewegingssensor zorgt voor een handsfree ervaring, terwijl de verstelbare kleuren en automatische functionaliteit het een veelzijdige toevoeging aan elke badkamer maken. De Toiletbril Licht voor in de Nacht is een geweldige manier om een vleugje moderniteit toe te voegen aan je badkamer.

Een potentieel nadeel van dit product is dat de verstelbare kleuren en speelse functies misschien niet voor iedereen even belangrijk zijn. Sommige gebruikers geven wellicht de voorkeur aan een eenvoudigere, meer traditionele verlichtingsoptie voor hun wc. Echter, voor degenen die op zoek zijn naar een leuke en handige toevoeging aan hun badkamer, biedt dit product een unieke oplossing.

Al met al onderscheidt de Toiletbril Licht voor in de Nacht zich door zijn combinatie van functionaliteit, speelse elementen en gebruiksgemak. Het is een product dat zich onderscheidt van traditionele toiletpotverlichting en een vleugje moderniteit toevoegt aan een alledaags item. Met zijn verstelbare kleuren en automatische sensor is dit product een aanwinst voor elke badkamer. 🚽

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Viidako Paskii Toiletpot Mat Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Viidako Paskii Toiletpot Mat Zwart

 • list plusGemakkelijke en grondige reiniging dankzij het rimless ontwerp.
 • list plusVoorkomt hard dichtslaan en verstoring van anderen door de soft close zitting.
 • list plusKalkaanslag wordt voorkomen en schoonmaken wordt gemakkelijk gemaakt door de nano coating.

Nadelen Viidako Paskii Toiletpot Mat Zwart

 • list plusEr zijn geen specifieke nadelen genoemd in de review.

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.62
Functionaliteit
8.27
Gebruiksgemak
8.73
De Viidako - Paskii Toiletpot is echt iets voor mij! Dit moderne en functionele toilet voldoet aan al mijn wensen. Het is ontworpen volgens de laatste trends en technieken, waardoor het een aantal unieke kenmerken heeft die het onderscheiden van andere toiletten.

Een geweldige eigenschap van dit toilet is het rimless ontwerp. In tegenstelling tot traditionele toiletpotten heeft de Paskii pot geen spoelrand. Dit betekent dat het water niet vanuit de spoelrand komt tijdens het doorspoelen, maar onder hoge druk door het toilet wordt gespoeld. Hierdoor wordt het toilet net zo schoon gespoeld als een toilet met spoelrand, maar is het veel gemakkelijker en beter schoon te maken. Bovendien ziet het er ook nog eens veel mooier uit, omdat er geen vuil onder de rand kan ophopen.

Een ander handig kenmerk van dit toilet is de soft close zitting. Geen harde klappen meer als de zitting dichtvalt, dus ik maak nooit meer iemand wakker als ik 's nachts naar het toilet ga. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de toiletbril ook een quick release knop, waarmee ik de zitting met één druk op de knop van de pot kan halen. Zo kan ik het toilet veel gemakkelijker en beter schoonmaken.

De Viidako - Paskii Toiletpot is ook voorzien van een nano coating. Dankzij deze coating hecht water minder makkelijk aan het keramiek, waardoor het toilet langer vrij blijft van kalkaanslag en er dus langer mooi uitziet. En het beste van alles is dat het toilet dankzij deze coating gemakkelijk schoon te maken is.

Wat ik echt geweldig vind aan deze toiletpot is het design. Het matte afwerking geeft het toilet een moderne en industriële uitstraling, dus het past perfect in mijn badkamer. En het feit dat het een hangend toilet is, zorgt ervoor dat mijn badkamer of wc-ruimte ruimer lijkt.

De Viidako - Paskii Toiletpot biedt niet alleen kwaliteit, maar ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In vergelijking met toiletpotten van vergelijkbare kwaliteit ben ik met deze pot al snel 50% goedkoper uit. Dat komt omdat de producten rechtstreeks van de fabrikant worden ingekocht, zonder tussenkomst van de groothandel. En ondanks de lage prijs doet dit geen afbreuk aan de kwaliteit, die vergelijkbaar is met bekende A-merken op de markt.

De gebruikersreviews bevestigen ook de kwaliteit van de Viidako - Paskii Toiletpot. Gebruikers zijn tevreden over de mooie kwaliteit van het toilet, de eenvoudige maar luxe uitstraling en het gemak van schoonmaken. En als er toch problemen zijn met de bezorging, wordt de klantenservice geprezen omdat ze deze adequaat oplossen.

Kortom, de Viidako - Paskii Toiletpot is echt perfect voor mij! Met zijn rimless ontwerp, soft close zitting, quick release knop en nano coating heeft dit toilet een aantal unieke kenmerken. Het design is niet alleen mooi, maar ook praktisch, en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 15 februari in huis

Bekijk prijs

6. Delivo Livorno Bidet hangend Toilet

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Delivo Livorno Bidet hangend Toilet

 • list plusCombineert toilet en bidet voor ultieme reinigingservaring
 • list plusCompact formaat ideaal voor elke badkamer
 • list plusMogelijkheid om zowel met koud als warm water te spoelen voor gepersonaliseerde ervaring

Nadelen Delivo Livorno Bidet hangend Toilet

 • list plusAansluiting op warm water kan uitdaging zijn voor sommige gebruikers
 • list plusInstallatie kan ingewikkeld zijn vanwege extra aansluitingen voor warm water

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.92
Functionaliteit
7.91
Gebruiksgemak
8.84
Ik ben verheugd om het Livorno Bidet hangend toilet in glanzend wit te introduceren! Dit innovatieve toilet combineert de functionaliteit van een toilet en een bidet voor een ultieme reinigingservaring. Met een compact formaat van 49x37x37cm past dit perfect in elke badkamer. De Nano Coating zorgt voor duurzaamheid en eenvoudig onderhoud, terwijl de gratis Duroplast Slimline Softclose Quick Release zitting comfortabel en praktisch is.

Een opvallende eigenschap van dit bidet toilet is de mogelijkheid om zowel met koud als warm water te spoelen, voor een gepersonaliseerde en comfortabele ervaring. De Rimless functie zorgt voor een grondige en hygiënische spoeling, terwijl het Watermerk, CE & Wels Keurmerk getuigen van de kwaliteit en veiligheid van het product. De diepspoel zorgt voor een frisse en geurloze badkameromgeving.

Dit bidet toilet weerspiegelt de groeiende vraag naar hygiënische en comfortabele toiletoplossingen. De toevoeging van een warm/koud functie is een welkome verbetering ten opzichte van eerdere modellen, waardoor het product zich onderscheidt van zijn concurrenten. Het compacte formaat en de combinatie van toilet en bidet maken het een unieke keuze voor consumenten die op zoek zijn naar ruimtebesparende en multifunctionele oplossingen voor hun badkamers.

Dit Livorno bidet toilet is ideaal voor verschillende scenario's, waaronder huishoudens met beperkte badkamerruimte, mensen met specifieke hygiënische behoeften en liefhebbers van geavanceerde badkamerapparatuur. De warm/koud functie biedt gebruikers de mogelijkheid om hun reinigingservaring aan te passen aan hun voorkeuren, terwijl de compacte en duurzame constructie zorgt voor langdurig gebruiksgemak.

Hoewel de Livorno bidet toilet veel voordelen biedt, kan de aansluiting op warm water een uitdaging zijn voor sommige gebruikers, afhankelijk van de beschikbaarheid van warmwateraansluitingen in hun badkamers. Daarnaast kan de installatie voor sommige mensen ingewikkeld zijn vanwege de extra aansluitingen voor warm water.

Al met al biedt het Livorno Bidet hangend toilet een unieke combinatie van stijl, functionaliteit en comfort. De mogelijkheid om zowel met koud als warm water te spoelen, in combinatie met de compacte en duurzame constructie, maakt het een aantrekkelijke keuze voor consumenten die op zoek zijn naar een geavanceerde toiletoplossing. 🚽

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

7. Delivo Hangend Toilet Glans Wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Delivo Hangend Toilet Glans Wit

 • list plusRandloos ontwerp voor eenvoudige reiniging
 • list plusTornado Flush-systeem voor effectieve en spatvrije reiniging
 • list plusCompact model voor ruimtebesparing

Nadelen Delivo Hangend Toilet Glans Wit

 • list plusGebrek aan gebruikersrecensies

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.73
Functionaliteit
7.93
Gebruiksgemak
8.28
Ik ben verheugd om het Delivo hangend toilet in glans wit aan te kondigen als een moderne en hygiënische toevoeging aan elke badkamer of toiletruimte. Met zijn randloze ontwerp is het eenvoudig schoon te houden en het Tornado Flush-systeem zorgt voor een effectieve en spatvrije reiniging. Dankzij de Duroplast Slimline Softclose Quick Release zitting is het toilet eenvoudig schoon te maken en voegt het een vleugje luxe toe aan het ontwerp. Met de nano coating is het oppervlak antibacterieel, waardoor de hygiëne in de ruimte behouden blijft. Met zijn compacte afmetingen is dit hangende toilet ontworpen om ruimte te besparen en een gestroomlijnde uitstraling te bieden.

Het Delivo hangend toilet onderscheidt zich door zijn randloze design, Tornado Flush-systeem, softclose functie, nano coating en compacte afmetingen. Deze kenmerken maken het een aantrekkelijke keuze voor diegenen die streven naar modern comfort en hygiëne in hun badkamer of toiletruimte. Hoewel het waardevol zou zijn om gebruikersrecensies te hebben, lijkt de Delivo hangend toilet een aantrekkelijke optie te zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een combinatie van stijl, hygiëne en gebruiksgemak in een toilet. 🚽

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 23 februari in huis

Bekijk prijs

8. Villeroy Boch Villeroy & Boch

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Villeroy Boch Villeroy & Boch

 • list plusCompact formaat voor kleine ruimtes zonder in te leveren op comfort.
 • list plusQR closetzitting systeem voor eenvoudige reiniging en onderhoud.
 • list plusTijdloze witte kleur en strak ontwerp passen moeiteloos in moderne badkamers.

Nadelen Villeroy Boch Villeroy & Boch

 • list plusMinder comfortabel voor mensen die de voorkeur geven aan ruimere toiletten.
 • list plusPrijs bevindt zich in het premium segment.

Beoordeling

7.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.17
Functionaliteit
7.13
Gebruiksgemak
8.1
Hallo daar! Ik ben de Villeroy & Boch Toiletpot O.Novo, een compact wandcloset met QR closetzitting en strak wit design. Mijn slimme ontwerp maakt mij perfect voor kleine badkamers of toiletruimtes. De O.Novo serie staat bekend om kwaliteit en tijdloze uitstraling, en ik ben daar geen uitzondering op.

Mijn compacte formaat maakt mij ideaal voor kleine ruimtes, zonder in te leveren op comfort. Mijn QR closetzitting systeem zorgt voor eenvoudige reiniging en onderhoud, wat het gebruiksgemak verhoogt. Mijn strakke witte kleur past moeiteloos in elke moderne badkamer of toiletruimte, waardoor ik een veelzijdige keuze ben voor verschillende interieurstijlen.

In vergelijking met andere modellen in mijn klasse, bied ik een uitstekende combinatie van kwaliteit, functionaliteit en ruimtebesparing. Mijn compacte ontwerp maakt mij ideaal voor kleine badkamers of toiletruimtes, zonder dat er concessies worden gedaan aan comfort of stijl.

Ik ben perfect voor huishoudens die op zoek zijn naar hoogwaardige kwaliteit in een compact formaat. Mijn QR closetzitting zorgt voor extra gemak bij het schoonmaken, wat het onderhoud tot een minimum beperkt. Mijn tijdloze witte kleur en strakke ontwerp maken mij een stijlvolle toevoeging aan elke badkamer of toiletruimte.

Het kan zijn dat mijn compacte formaat mogelijk minder comfortabel is voor mensen die de voorkeur geven aan ruimere toiletten. Ook kan mijn prijs een overweging zijn voor sommige kopers, aangezien ik mij in het premium segment bevind.

In conclusie, ben ik een uitstekende keuze voor huishoudens met beperkte ruimte die op zoek zijn naar een hoogwaardig en stijlvol wandcloset. Met mijn ruimtebesparende ontwerp, eenvoudige reinigingssysteem en tijdloze uitstraling, lever ik op meerdere fronten kwaliteit en functionaliteit. 🚽

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Creavit Sedef P-Trap Duoblok Toiletpot

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Creavit Sedef P-Trap Duoblok Toiletpot

 • list plusGeïntegreerde RVS sproeier voor hygiënische reiniging zonder toiletpapier.
 • list plusMilieuvriendelijk alternatief voor toiletpapier met een duurzaam ontwerp.
 • list plusHoogwaardig wit keramiek voor gemakkelijke reiniging en strakke uitstraling.

Nadelen Creavit Sedef P-Trap Duoblok Toiletpot

 • list plusMogelijke beperking in initiële installatie en aanpassing voor gebruikers die niet bekend zijn met bidet-functionaliteiten.

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.08
Functionaliteit
7.59
Gebruiksgemak
7.2
Ik ben verheugd om de Creavit Sedef P-Trap Duoblok Toiletpot met RVS Sproeier (Bidet) Wit aan te bevelen, een innovatieve toevoeging aan elke moderne badkamer. Deze toiletpot combineert functionaliteit en comfort op een unieke manier, dankzij de geïntegreerde RVS sproeier die zorgt voor een verfrissende en hygiënische reiniging na gebruik, waardoor het gebruik van toiletpapier overbodig wordt.

Wat dit model onderscheidt van eerdere edities is de geïntegreerde RVS sproeier, die een duurzame en hygiënische benadering biedt in vergelijking met standaard toiletpotten. Dit plaatst het model op voorsprong en onderscheidt het van de concurrentie.

De RVS sproeier biedt een efficiënte en nauwkeurige reiniging, waardoor het waterverbruik wordt verminderd en tegelijkertijd een verfrissende ervaring wordt geboden. De duoblok toiletpot is gemaakt van hoogwaardig wit keramiek, waardoor het gemakkelijk te reinigen is en een strakke uitstraling heeft die in elke badkamer past.

Dit model is ideaal voor huishoudens die streven naar een meer hygiënische en duurzame badkamerervaring. De integratie van de RVS sproeier biedt een milieuvriendelijk alternatief voor toiletpapier, terwijl het ook zorgt voor een grondige reiniging. Het is perfect voor mensen die waarde hechten aan comfort, hygiëne en duurzaamheid in hun dagelijks leven.

Het is belangrijk op te merken dat de initiële installatie en aanpassing van dit model wat tijd kan kosten voor gebruikers die niet bekend zijn met bidet-functionaliteiten. Volg daarom zorgvuldig de installatie-instructies voor een optimale werking.

Kortom, de Creavit Sedef P-Trap Duoblok Toiletpot met RVS Sproeier (Bidet) Wit biedt een onderscheidende en innovatieve benadering van persoonlijke hygiëne in de badkamer. Met zijn geavanceerde functies en duurzame ontwerp is het een aantrekkelijke keuze voor huishoudens die streven naar modern comfort, hygiëne en milieubewustzijn. 💧

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

10. Villeroy Boch Villeroy & Boch

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Villeroy Boch Villeroy & Boch

 • list plusStijlvol en modern ontwerp

Nadelen Villeroy Boch Villeroy & Boch

 • list plusHoge prijs voor sommige kopers

Beoordeling

7.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.6
Functionaliteit
6.88
Gebruiksgemak
7.5
Ik ben dol op de Villeroy & Boch Subway 2.0 Closetzitting 9M86S101 - een must-have voor elk modern toilet! Met zijn strakke witte ontwerp en duurzame materialen is deze toiletbril een aanwinst voor elke badkamer. De softclose-functie zorgt voor een geruisloze sluiting, wat zorgt voor een vleugje luxe en voorkomt slijtage.

Deze closetzitting is tot in de puntjes ontworpen, met roestvrijstalen scharnierbladen en een hartafstand van 180 mm voor eenvoudige installatie. Het duurzame duroplast materiaal en de roestvrijstalen scharnierpoot zorgen voor een lange levensduur en eenvoudig onderhoud. En het beste van alles? De zitting is afneembaar voor moeiteloze reiniging, wat zorgt voor een hygiënische omgeving.

Maar wat deze Closetzitting echt speciaal maakt, is zijn aandacht voor detail en kwaliteit. De antibacteriële behandeling en het non-contact ontwerp van de zittingring zorgen voor een hygiënische ervaring. En de innovatieve scharnierpootbevestiging aan de zitting met in de deksel gestoken pennen bevordert stabiliteit en duurzaamheid.

De Villeroy & Boch Subway 2.0 Closetzitting 9M86S101 biedt een combinatie van esthetiek, duurzaamheid en functionaliteit. Het glanzende, witte ontwerp past perfect in moderne badkamers en biedt een comfortabele zitervaring. Deze closetzitting is ideaal voor zowel thuis als op kantoor, en de duurzame materialen garanderen een langdurige investering.

Hoewel de prijs voor sommige kopers een struikelblok kan zijn, rechtvaardigt de kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit zeker de investering. Kortom, de Villeroy & Boch Subway 2.0 Closetzitting 9M86S101 combineert design en functionaliteit op een indrukwekkende manier. 🚽

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Hangende toiletten. Er zijn immers 790 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!