Wat is de beste Toilet van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 19 april, 2024

Het aanschaffen van een goede Toilet is een lastige opdracht. Wat is de beste Toilet van 2024? Na het analyseren van 1349 Toiletten kwam de Mawialux Skull Toilet Mat Zwart als beste getest uit onze Toilet-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Toiletten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Toiletten-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Toilet-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Toiletten

1Score: 9.6
Mawialux Skull Toilet Mat Zwart
Beste toilet
Mawialux Skull Toilet Mat Zwart
Mawialux
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.3
vidaXL-Toilet-verhoogd-7-cm-soft-close-randloos-keramiek-wit
vidaXL-Toilet-verhoogd-7-cm-soft-close-randloos-keramiek-wit
vidaXL
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
vidaXL-Toilet-verhoogd-7-cm-soft-close-randloos-keramiek-zwart
vidaXL-Toilet-verhoogd-7-cm-soft-close-randloos-keramiek-zwart
vidaXL
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.7
Grohe Bau Ceramic Wc Pack
Grohe Bau Ceramic Wc Pack
GROHE
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
EcoSavers Watersaver Toilet | Bespaar
EcoSavers Watersaver Toilet | Bespaar
Ecosavers
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
Borgs Choice Toiletpotverlichting · Toiletpot
Borgs Choice Toiletpotverlichting · Toiletpot
Borgs Choice
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.9
WVspecials Toiletpotverlichting Toiletpotverlichting 16 kleuren
WVspecials Toiletpotverlichting Toiletpotverlichting 16 kleuren
WVspecials
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.6
VP LED lights Toiletpotverlichting-automatisch-led-licht, toilet-bril-verlichting-voor-wc,
VP LED lights Toiletpotverlichting-automatisch-led-licht, toilet-br...
VP LED lights
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.3
Geberit Set Van 2 Stuks
Geberit Set Van 2 Stuks
Geberit
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
LIVARNO LED WC Licht 8
LIVARNO LED WC Licht 8
livarno
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Toilet Koopgids

Een toilet is iets waar je niet zonder kunt en daarom zijn comfort en kwaliteit belangrijk. Lees er hier meer over!

Wat kost een nieuw toilet, inclusief montage?

De kosten van een nieuw toilet inclusief montage kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type toilet, de kwaliteit van het materiaal, de locatie en de kosten van de loodgieter. 

Over het algemeen liggen de kosten van een nieuw toilet inclusief installatie tussen de € 250 en € 1.000, afhankelijk van de hierboven genoemde factoren.

Een standaard toiletpot van goede kwaliteit kost doorgaans tussen de € 100 en € 500, afhankelijk van het merk en het model. 

De installatiekosten kunnen variëren van € 150 tot € 500, afhankelijk van de complexiteit van de installatie, de toegankelijkheid van de sanitaire voorzieningen en de tarieven van de loodgieter.

Het is altijd een goed idee om offertes aan te vragen bij verschillende loodgieters om een idee te krijgen van de exacte kosten van het vervangen van een toilet in uw specifieke situatie.

Hoe lang duurt het verbouwen van een toilet?

De tijd die nodig is voor het verbouwen van een toilet kan variëren afhankelijk van de omvang en complexiteit van de verbouwing. 

Over het algemeen kan het vervangen van een toiletpot en/of de installatie van een nieuw toilet doorgaans binnen één dag worden gedaan, afhankelijk van de specifieke omstandigheden en de snelheid van de loodgieter.

Als er echter grotere verbouwingen nodig zijn, zoals het veranderen van de indeling van de ruimte, het vervangen van leidingen of het installeren van nieuwe sanitaire voorzieningen, kan de verbouwing enkele dagen tot enkele weken duren, afhankelijk van de omvang van het project en de beschikbaarheid van de aannemers en materialen.

Het is belangrijk om een realistisch tijdspad te bespreken met de loodgieter en/of aannemer voordat je begint met de verbouwing, zodat je weet wat je kunt verwachten en rekening kunt houden met eventuele onvoorziene omstandigheden.

Waar let je op bij een hangend toilet?

Bij het kiezen en installeren van een hangend toilet zijn er een aantal belangrijke dingen om op te letten:

Draagkracht: Een hangend toilet wordt opgehangen aan de muur, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de muur stevig genoeg is om het gewicht van het toilet en de gebruiker te dragen. Raadpleeg altijd de installatie-instructies van de fabrikant om te weten hoeveel gewicht de muur aankan.

Afmetingen: Controleer of het hangende toilet past bij de afmetingen van de ruimte en de gewenste installatiehoogte. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is voor beweging en dat het toilet op een comfortabele hoogte wordt geplaatst.

Installatie: Het installeren van een hangend toilet vereist vaak wat meer tijd en vakmanschap dan bij een staand toilet, omdat het vaak nodig is om de toiletpot op een precieze hoogte en afstand van de muur te monteren. Schakel bij voorkeur een professionele loodgieter of aannemer in om de installatie uit te voeren.

Accessoires: Bij een hangend toilet zijn er vaak extra accessoires nodig, zoals een inbouwreservoir en een bedieningspaneel, die los moeten worden gekocht en geïnstalleerd. Zorg ervoor dat u de juiste accessoires kiest die passen bij het gekozen toiletmodel en dat ze geschikt zijn voor uw sanitair en uw waterleidingen.

Onderhoud: Een hangend toilet kan gemakkelijker schoon te maken zijn dan een staand toilet, omdat de ruimte eronder gemakkelijker te bereiken is. Controleer echter of het toilet geschikt is voor het gebruik van standaard schoonmaakmiddelen en of er speciale reinigingsinstructies zijn voor de betreffende toiletpot.

Wat is beter, vlakspoel of diepspoel?

Het is niet per se zo dat één type toilet (vlakspoel of diepspoel) beter is dan de ander. Het hangt allemaal af van de persoonlijke voorkeur en de specifieke behoeften van de gebruiker.

Een vlakspoel toilet heeft een plateau aan de voorkant van de toiletpot, waar de ontlasting op terechtkomt voordat het wordt doorgespoeld. Dit type toilet kan handig zijn voor mensen die graag hun ontlasting willen inspecteren op eventuele gezondheidsproblemen, of voor ouders die de ontlasting van hun kinderen willen controleren. 

Het nadeel van vlakspoel toiletten is dat ze over het algemeen meer geur en spetters kunnen veroorzaken bij het doorspoelen.

Een diepspoel toilet heeft geen plateau en de ontlasting valt direct in het water, waardoor er minder geur en spetters ontstaan. Dit type toilet is over het algemeen hygiënischer en gemakkelijker schoon te maken dan een vlakspoel toilet. 

Een nadeel van diepspoel toiletten is dat ze minder geschikt zijn voor het controleren van de ontlasting op eventuele gezondheidsproblemen.

Kortom, het kiezen van een vlakspoel of diepspoel toilet is vooral een kwestie van persoonlijke voorkeur en de specifieke behoeften van de gebruiker. Het is belangrijk om beide opties te overwegen en te bepalen welke het beste past bij uw behoeften en wensen.

Wat is beter, een hoog of laag toilet?

Of een hoog of laag toilet beter is, hangt af van de individuele behoeften en voorkeuren van de gebruiker. 

Over het algemeen geldt echter dat een hoger toilet, ook wel een verhoogd toilet genoemd, handig kan zijn voor mensen met een verminderde mobiliteit, zoals ouderen of mensen met een handicap. 

Dit komt doordat een hoger toilet het gemakkelijker kan maken om op te staan en te gaan zitten, waardoor de belasting van de knieën en de heupen wordt verminderd.

Een lager toilet kan daarentegen handiger zijn voor mensen die kleiner van gestalte zijn, zoals kinderen. 

Bovendien kunnen sommige mensen met een beperkte mobiliteit of met knie- of heupproblemen juist de voorkeur geven aan een lager toilet omdat dit minder belastend kan zijn voor hun gewrichten.

In het algemeen wordt aangeraden om te kiezen voor een toilet met een hoogte tussen de 40 en 50 centimeter, omdat dit een comfortabele hoogte kan zijn voor de meeste mensen. 

Het is belangrijk om te kijken naar de specifieke behoeften en wensen van de gebruiker bij het kiezen van de juiste hoogte voor het toilet. Het is ook aan te raden om verschillende toiletten uit te proberen om te bepalen welke hoogte het meest comfortabel is.

hero illustration

Hoe testen we Toiletten?

Om de beste Toilet te vinden, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Toilet-test hebben we 1349 Toiletten geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Toilet-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Toilet-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Toilet-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van de beste Toilet in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1349 Toiletten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Toiletten op een rijtje

1. Beste toilet: Mawialux Skull Toilet Mat Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Mawialux Skull Toilet Mat Zwart

 • list plusHet heeft een opvallend en uniek ontwerp.
 • list plusDe softclose zitting zorgt voor een rustige en ontspannen sfeer.
 • list plusDe rimless flushing technologie maakt het gemakkelijk en hygiënisch schoonmaken.

Nadelen Mawialux Skull Toilet Mat Zwart

 • list plusDe opvallende vormgeving kan niet ieders smaak zijn.
 • list plusHet matte zwarte kleurenschema kan vlekken en krassen meer zichtbaar maken.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.58
Functionaliteit
9.39
Gebruiksgemak
9.68
De Mawialux Skull Toilet - Mat Zwart - Hangend Rimless - Soft Close is echt een opvallend en uniek product in de categorie toiletten. Ik bedoel, wie heeft er nu een schedelvormige toiletpot in zijn badkamer? 😄 Het is echt een eyecatcher!

Wat ik vooral geweldig vind aan dit toilet is de softclose zitting. Geen harde geluiden meer als je de zitting laat vallen, want hij sluit altijd zachtjes en geruisloos. Dat zorgt voor een rustige en ontspannen sfeer in de badkamer.

En laten we het even hebben over de kwaliteit van dit toilet. Gemaakt van hoogwaardig keramiek en kunststof, wat betekent dat het super duurzaam is en lang meegaat. Geen gedoe met krassen en beschadigingen!

Maar wat dit toilet echt bijzonder maakt, is de rimless flushing technologie. Geen spoelrand betekent dat het toilet super gemakkelijk en hygiënisch schoon te maken is. Geen gedoe meer met vieze randjes, gewoon een frisse en schone badkamer.

En het wordt nog beter! Dit toilet wordt geleverd met een deksel die je eenvoudig kunt verwijderen met een kliksysteem. Dat maakt het schoonmaken nog makkelijker en draagt bij aan een goede hygiëne. Geen gedoe met moeilijk te bereiken hoekjes!

Nu moet ik wel eerlijk zijn, er zijn geen gebruikersrecensies beschikbaar. Maar ik kan je verzekeren dat dit toilet echt uniek en functioneel is. Het combineert een opvallend ontwerp met praktische en hygiënische eigenschappen. Ideaal voor mensen die hun badkamer een stijlvolle en moderne touch willen geven.

Maar, ik moet ook eerlijk zijn over mogelijke beperkingen. De opvallende vormgeving is misschien niet ieders smaak en het matte zwarte kleurenschema kan vlekken en krassen meer zichtbaar maken dan een wit toilet. Dus daar moet je wel rekening mee houden.

Al met al heeft de Mawialux Skull Toilet - Mat Zwart - Hangend Rimless - Soft Close echt veel te bieden. Een uniek ontwerp, hoogwaardige materialen en handige functies zoals de softclose zitting en rimless flushing. Een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvol en praktisch toilet.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 23 april in huis

Bekijk prijs

2. vidaXL-Toilet-verhoogd-7-cm-soft-close-randloos-keramiek-wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen vidaXL-Toilet-verhoogd-7-cm-soft-close-randloos-keramiek-wit

 • list plusStijlvol en tijdloos ontwerp
 • list plusHygiënisch randloos spoelsysteem
 • list plusSoft-close toiletbril voor geluids- en schadevermindering

Nadelen vidaXL-Toilet-verhoogd-7-cm-soft-close-randloos-keramiek-wit

 • list plusVerhoogde zitting kan voor sommige gebruikers te hoog zijn

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.78
Functionaliteit
8.85
Gebruiksgemak
9.27
Ik ben verheugd om het vidaXL Verhoogde Toilet met Soft-Close Randloos Keramiek aan te bieden, een essentiële toevoeging aan elke badkamer. Met zijn tijdloze en unieke ontwerp biedt dit toilet niet alleen stijl, maar ook functionaliteit.

Met zijn randloze ontwerp zorgt dit toilet voor meer hygiëne, terwijl het duurzame en onderhoudsvriendelijke keramische oppervlak gemakkelijk schoon te maken is en jarenlang meegaat. Met een afmeting van 50,5 x 36,5 x 50 cm (L x B x H) met bril en een verhoging van 7 cm, biedt dit toilet extra zitcomfort, vooral voor senioren en lange mensen.

De soft-close toiletbril voorkomt dat de bril hard op de pot valt, waardoor schade en geluidsoverlast worden voorkomen. Daarnaast is dit toilet eenvoudig te monteren en wordt geleverd met de benodigde montageaccessoires.

Het randloze spoelsysteem draagt bij aan de hygiëne door verborgen plekken voor vuil en bacteriën te elimineren, waardoor het toilet gemakkelijker schoon te maken is en voor een grondigere spoeling zorgt. Deze eigenschap, samen met de verhoogde zitting en de soft-close functie, maakt dit toilet ideaal voor oudere mensen en lange personen die op zoek zijn naar extra comfort en gemak in de badkamer.

Met zijn focus op comfort en hygiëne onderscheidt dit toilet zich van zijn concurrenten en biedt het een unieke en praktische oplossing voor diverse behoeften in de badkamer.

Het vidaXL Verhoogde Toilet met Soft-Close Randloos Keramiek biedt een uitstekende combinatie van stijl, functionaliteit en comfort. Met zijn randloze spoelsysteem, duurzame keramische oppervlak, verhoogde zitting en soft-close functie, overtreft dit toilet de verwachtingen en biedt het een hoog niveau van kwaliteit en gemak. 🚽

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 17 april in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. vidaXL-Toilet-verhoogd-7-cm-soft-close-randloos-keramiek-zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen vidaXL-Toilet-verhoogd-7-cm-soft-close-randloos-keramiek-zwart

 • list plusUniek en tijdloos ontwerp
 • list plusExtra hygiëne door randloos ontwerp
 • list plusVerhoogde zitting voor extra comfort

Nadelen vidaXL-Toilet-verhoogd-7-cm-soft-close-randloos-keramiek-zwart

 • list plusOnbekende prijs
 • list plusGebrek aan gebruikersrecensies

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.74
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.64
De vidaXL Toilet Verhoogd 7 cm Soft Close Randloos Keramiek Zwart is een uniek en tijdloos ontworpen toilet dat een mooie toevoeging is aan elke badkamer. Met het randloze ontwerp zorg ik voor extra hygiëne en maak ik het schoonmaken eenvoudig. Mijn keramische oppervlak is duurzaam en onderhoudsvriendelijk, dus ik kan jarenlang meegaan.

Een van mijn belangrijkste kenmerken is mijn verhoging van 7 cm. Dit zorgt voor extra zitcomfort, vooral voor lange mensen en senioren. Daardoor ben ik ook zeer geschikt voor oudere mensen. Daarnaast ben ik voorzien van een soft-close mechanisme op mijn toiletbril, waardoor ik langzaam en geruisloos sluit. Geen harde klappen meer op de pot en extra comfort en veiligheid gegarandeerd.

Mijn montage is eenvoudig en ik kom met alle benodigde montageaccessoires. Mijn afmetingen met bril zijn 50,5 x 36,5 x 50 cm (L x B x H) en zonder bril zijn mijn afmetingen 48 x 36,5 x 45,5 cm (L x B x H). Ik ben uitgevoerd in een mooie zwarte kleur, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling in de badkamer.

Helaas zijn er geen gebruikersrecensies beschikbaar om een algemeen beeld te krijgen van de ervaringen met mij. Maar misschien betekent dat gewoon dat ik nog niet genoeg bekendheid heb gekregen onder gebruikers.

Op basis van mijn beschrijving en kenmerken lijk ik een uitstekende keuze te zijn voor mensen die op zoek zijn naar een verhoogd toilet met extra comfort en hygiëne. Mijn soft-close functie en duurzame keramische oppervlak zijn zeker pluspunten. Ik ben ook geschikt voor oudere mensen en senioren, vanwege mijn verhoging en comfortabele zitoppervlak.

Een potentieel nadeel kan mijn prijs zijn. Aangezien er geen prijsinformatie beschikbaar is, is het moeilijk om te beoordelen of ik een goede prijs-kwaliteitverhouding heb ten opzichte van vergelijkbare modellen op de markt. Het is belangrijk om mijn prijs te vergelijken met andere vergelijkbare toiletten om te bepalen of ik de investering waard ben.

Over het algemeen lijk ik een solide keuze te zijn voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabel en hygiënisch toilet. Mijn verhoogde zitting, soft-close functie en duurzaamheid van mijn keramische oppervlak maken mij een aantrekkelijke optie. Het gebrek aan gebruikersrecensies maakt het echter moeilijk om een volledig beeld te krijgen van de ervaringen met mij.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 19 april in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Grohe Bau Ceramic Wc Pack

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Grohe Bau Ceramic Wc Pack

 • list plusStijlvol design en geavanceerde functionaliteit
 • list plusEfficiënt watergebruik door aanpassing van spoelhoeveelheid
 • list plusAntibacteriële behandeling voor hygiënische omgeving

Nadelen Grohe Bau Ceramic Wc Pack

 • list plusPrijs kan aan de hogere kant

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.19
Functionaliteit
8.75
Gebruiksgemak
8.25
Ik ben super enthousiast over de Grohe Bau Ceramic Wc Pack Inclusief Reservoir! Dit staande toilet met diepe spoelvorm en glanzende afwerking brengt een vleugje stijl en geavanceerde functionaliteit naar elke badkamer. Met zijn S-vormige uitlaat, verdekte sifon en spoelrandloos ontwerp maakt dit toilet schoonmaken een fluitje van een cent.

Wat dit toilet echt bijzonder maakt, is het bedieningsreservoir met drukknop, waarmee je zelf de spoeling kunt aanpassen aan twee verschillende hoeveelheden water. Hiermee bespaar je niet alleen water, maar behoud je ook een krachtige spoeling die alles wegspoelt. En dankzij de vuilafstotende en antibacteriële behandeling blijft de hygiëne op topniveau.

De installatie is ook een eitje, met bevestigingsmateriaal en een modelgebonden montagewijze. En met een softclose zitting geniet je van een geruisloze sluiting en extra veiligheid. Met afmetingen van 772.000000mm x 364.000000mm x 701.000000mm past dit toilet perfect in elke badkamer, groot of klein.

Wat ik echt bewonder aan de Grohe Bau Ceramic Wc Pack Inclusief Reservoir is de focus op duurzaamheid, functionaliteit en hygiëne. De moderne technologieën, zoals het drukknop bedieningsreservoir en de antibacteriële behandeling, maken dit toilet tot een toonaangevende keuze. De mogelijkheid om de spoelhoeveelheid aan te passen en het spoelrandloze ontwerp tonen het engagement voor waterbesparing en hygiëne.

Hoewel de prijs misschien iets hoger ligt dan andere modellen, rechtvaardigen de geavanceerde kenmerken en hoogwaardige constructie zeker deze investering. Vooral voor wie waarde hecht aan kwaliteit, functionaliteit en modern design.

Al met al biedt de Grohe Bau Ceramic Wc Pack Inclusief Reservoir een perfecte mix van stijl, functionaliteit en slimme technologie. Een solide keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardig en modern toilet. 🚽

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 17 april in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. EcoSavers Watersaver Toilet | Bespaar

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen EcoSavers Watersaver Toilet | Bespaar

 • list plusEfficiënte waterbesparing

Nadelen EcoSavers Watersaver Toilet | Bespaar

 • list plusBeperkte compatibiliteit met sommige toiletmodellen

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.39
Gebruiksgemak
8.68
Ik ben dol op de EcoSavers Watersaver Toilet! Met zijn eenvoudige installatie in de spoelbak, zorgt dit innovatieve apparaat ervoor dat er minder water wordt gebruikt bij elke spoeling. Het gewicht van de Watersaver Toilet zorgt ervoor dat de flotter sneller omlaag gaat, waardoor de spoeling eerder stopt en er dus water wordt bespaard. En als ik een normale spoeling wil uitvoeren, hoef ik alleen de spoelknop ingedrukt te houden.

De evolutie van waterbesparende toilettechnologie heeft geleid tot de ontwikkeling van producten zoals de EcoSavers Watersaver Toilet. Dit apparaat onderscheidt zich door zijn eenvoudige installatie en effectieve werking. In vergelijking met oudere modellen is dit product geoptimaliseerd om een ​​maximale waterbesparing te realiseren, terwijl het toch gemakkelijk te gebruiken is. Het onderscheidt zich ook van concurrenten door zijn gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheid om zowel water te besparen als een normale spoeling uit te voeren.

Een van de belangrijkste kenmerken van de EcoSavers Watersaver Toilet is de mogelijkheid om aanzienlijke hoeveelheden water te besparen bij elke spoeling. Dit wordt bereikt door een snellere stop van de spoeling door het gewicht van de Watersaver Toilet, wat resulteert in een efficiënter watergebruik. Met deze functie kunnen gebruikers niet alleen bijdragen aan milieubehoud, maar ook besparen op hun waterrekening, waardoor het een kosteneffectieve investering is. Bovendien biedt de optie om een normale spoeling uit te voeren flexibiliteit en gemak, waardoor het product aan verschillende behoeften kan voldoen.

De EcoSavers Watersaver Toilet is ideaal voor huishoudens, bedrijven en openbare voorzieningen die streven naar duurzaamheid en kostenbesparing. Het biedt een eenvoudige en effectieve manier om water te besparen zonder in te boeten aan functionaliteit. Het kan echter beperkt zijn in zijn compatibiliteit met bepaalde toiletmodellen, dus het is belangrijk om de compatibiliteit te controleren voordat het wordt aangeschaft.

In conclusie, de EcoSavers Watersaver Toilet onderscheidt zich als een toonaangevend product in waterbesparende toilettechnologie. Met zijn efficiënte waterbesparing, eenvoudige installatie en veelzijdigheid biedt het een waardevolle oplossing voor gebruikers die streven naar duurzaamheid en kostenbesparing. Hoewel de compatibiliteit een aandachtspunt kan zijn, overtreffen de voordelen van dit product duidelijk de mogelijke beperkingen. 🚽

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

6. Borgs Choice Toiletpotverlichting · Toiletpot

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Borgs Choice Toiletpotverlichting · Toiletpot

 • list plusAutomatische bewegingssensor maakt het gemakkelijk om het licht in te schakelen zonder het aan te raken
 • list plusVerschillende kleurenopties zorgen voor een speelse en ontspannen sfeer
 • list plusCompact en fraai design, eenvoudig te installeren en schoon te maken

Nadelen Borgs Choice Toiletpotverlichting · Toiletpot

 • list plusSommige gebruikers merken op dat het niet voldoet aan de omschrijving, met name op het gebied van de 8 verschillende kleuren
 • list plusEnkele gebruikers hebben de kwaliteit van het product als minder ervaren

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.15
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.02
Productbeschrijving:

Ik heb hier de Toiletpotverlichting, een handig en leuk accessoire dat je nachtelijke toiletbezoeken een stuk aangenamer maakt. Met de automatische bewegingssensor hoef je niet eens het licht aan te doen, het LED-licht springt vanzelf aan zodra je dichterbij de wc komt. Je kunt de verlichting instellen op een kleur die bij jou past of kiezen uit 8 verschillende kleurenopties.

Een van de beste eigenschappen van deze toiletpotverlichting is het compacte en mooie design. Het is makkelijk te installeren en schoon te maken, waardoor het perfect is voor gebruik in de badkamer. Bovendien is het licht waterdicht en veilig voor kinderen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over ongelukjes.

Hoewel de Toiletpotverlichting over het algemeen positieve beoordelingen krijgt, zijn er wel een paar gebruikers die teleurgesteld zijn in het product. Ze vinden dat het niet voldoet aan de beschrijving, vooral wat betreft de 8 verschillende kleuren. Sommige gebruikers hebben ook opgemerkt dat de kwaliteit van het product wat minder is.

Desondanks zijn er ook gebruikers die het lampje handig vinden, vooral 's avonds wanneer ze naar de wc gaan. Hierdoor hoeven ze de grote lamp niet aan te doen, wat energiebesparend is.

Al met al is de Toiletpotverlichting een leuke toevoeging aan je toiletbeleving. Het automatische licht en de verschillende kleurenopties zorgen voor een speelse en ontspannen sfeer. Hoewel er wat beperkingen zijn wat betreft de kwaliteit en de werkelijke kleurenopties, blijft het een handig accessoire voor nachtelijke toiletbezoeken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 19 april in huis

Bekijk prijs

7. WVspecials Toiletpotverlichting Toiletpotverlichting 16 kleuren

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen WVspecials Toiletpotverlichting Toiletpotverlichting 16 kleuren

 • list plusWerkt als een nachtlampje met bewegingssensor
 • list plusVerstelbare arm past op iedere toiletpot
 • list plusVerschillende kleuropties om uit te kiezen

Nadelen WVspecials Toiletpotverlichting Toiletpotverlichting 16 kleuren

 • list plusBatterijen worden niet meegeleverd

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.77
Functionaliteit
8.26
Gebruiksgemak
7.55
Toiletpotverlichting met 16 kleuren: mijn persoonlijke review

Als je net zoals ik niet graag midden in de nacht het felle licht wilt aanzetten tijdens een toiletbezoek, dan heb ik dé oplossing voor je: de Toiletpotverlichting met 16 kleuren! Deze slimme gadget heeft een ingebouwde sensor, waardoor het licht automatisch aangaat zodra je de toiletpot nadert. Je hoeft dus niet langer dat verblindende licht aan te doen. Het werkt eigenlijk als een handig nachtlampje met bewegingssensor. En na 2 minuten zonder beweging, schakelt het licht vanzelf weer uit.

Een van de geweldige voordelen van deze toiletpotverlichting is dat je zelf kunt kiezen of je het licht op één vaste kleur wilt instellen of dat je wilt genieten van een doorlopende kleurenshow. En het mooie is: dit kun je eenvoudig instellen met één druk op het knopje, dankzij de handige geheugenfunctie.

Deze toiletpotverlichting heeft zoveel handige eigenschappen. Het zorgt ervoor dat je niet volledig wakker wordt na een nachtelijk toiletbezoek. En de bewegingssensor is superhandig, omdat het licht automatisch aangaat en na 2 minuten zonder beweging weer uitgaat. Daarnaast kun je kiezen tussen één vaste kleur of een doorlopende kleurenshow. Niet te vergeten: de Toiletpotverlichting is waterdicht en makkelijk schoon te maken. En dankzij de verstelbare arm past het op iedere toiletpot.

Deze toiletpotverlichting werkt op 3 AAA-batterijen, die helaas niet worden meegeleverd. Het is wel belangrijk om te weten dat het licht alleen aangaat wanneer het donker genoeg is.

De reviews van andere gebruikers zijn over het algemeen erg positief. De meeste gebruikers zijn tevreden over het product en noemen het een mooi en trendy design. Ze benoemen ook de goede kwaliteit van het materiaal. Een gebruiker zegt zelfs dat het leuk is om naar te kijken en dat je de lamp ook uit kunt laten. Een andere gebruiker noemt het zelfs een geweldig nachtlampje.

Al met al is de Toiletpotverlichting met 16 kleuren een handige en leuke toevoeging aan je toilet. Het zorgt ervoor dat je niet langer dat felle licht hoeft aan te doen tijdens nachtelijke toiletbezoeken, en je hebt verschillende kleuropties om uit te kiezen. Ook is het waterdicht en makkelijk schoon te maken. Het enige nadeel is dat de batterijen niet worden meegeleverd, maar dat mag de pret niet drukken. Kortom, een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een praktische en trendy toiletpotverlichting. 💡

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

8. VP LED lights Toiletpotverlichting-automatisch-led-licht, toilet-bril-verlichting-voor-wc,

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VP LED lights Toiletpotverlichting-automatisch-led-licht, toilet-bril-verlichting-voor-wc,

 • list plusFunctioneel nachtlampje
 • list plusVeilig voor kinderen
 • list plusEnergiezuinig

Nadelen VP LED lights Toiletpotverlichting-automatisch-led-licht, toilet-bril-verlichting-voor-wc,

 • list plusGeen negatieve opmerkingen of beperkingen

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.12
Functionaliteit
7.69
Gebruiksgemak
7.84
Ik ben dol op de Toiletpotverlichting Automatisch LED Licht, het is echt een geweldige toevoeging aan mijn toilet. Met zijn handige bewegingssensor en acht instelbare kleuren zorgt deze toiletbrilverlichting voor wat extra plezier en een veilige ervaring in het donker. Zodra ik in de buurt kom, springt het licht automatisch aan en blijft het twee minuten branden. Zo hoef ik nooit meer in het donker naar de wc en ziet mijn toilet er ook nog eens superleuk uit.

Een van de beste dingen aan deze verlichting is dat het ook dienst doet als nachtlampje. Zo kan ik mijn toilet gemakkelijk vinden zonder direct verblind te worden door fel licht. En het is ook nog eens veilig voor mijn kinderen, want zij hoeven niet langer in het donker naar de wc te gaan. Bovendien gebruikt de LED-verlichting heel weinig energie, dus hoef ik me geen zorgen te maken over hoge energierekeningen.

De Toiletpotverlichting Automatisch LED Licht past op elk toilet en is ook nog eens heel makkelijk schoon te maken. En omdat het waterdicht is, hoef ik me geen zorgen te maken over waterschade. Het werkt op drie 1,5V AAA-batterijen (niet inbegrepen), dus ik hoef geen rekening te houden met draden of stopcontacten.

Deze toiletbrilverlichting is niet alleen functioneel, maar geeft ook nog eens een leuke touch aan mijn toilet. Met de SET-knop kan ik gemakkelijk een van de acht kleuren kiezen die bij mijn persoonlijke smaak passen. Zo geef ik mijn toilet een persoonlijke sfeer en verras ik mijn gasten en kinderen met deze leuke verlichting.

De Toiletpotverlichting Automatisch LED Licht heeft veel positieve reacties ontvangen van gebruikers. Ze zijn lovend over de betaalbare prijs, de goede kwaliteit en het feit dat je deze verlichting bijna nergens anders vindt. Een gebruiker noemt het zelfs een leuk en handig cadeau. Ze zijn er heel blij mee en overwegen zelfs om er nog een te kopen voor hun tweede toilet.

Hoewel er geen negatieve opmerkingen zijn in de gebruikersrecensies, kunnen we wel concluderen dat deze toiletpotverlichting een betaalbare luxe uitstraling geeft aan mijn toilet. Het combineert functionaliteit, veiligheid en een persoonlijke sfeer in één product. Dankzij de automatische bewegingssensor en de mogelijkheid om de kleur naar keuze in te stellen, is dit een unieke en handige toevoeging aan elke wc. 💡

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

9. Geberit Set Van 2 Stuks

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Geberit Set Van 2 Stuks

 • list plusSnelle levering
 • list plusEffectieve filtratie van water
 • list plusBetrouwbaar product van een gerenommeerd merk

Nadelen Geberit Set Van 2 Stuks

 • list plusMogelijk alleen compatibel met bepaalde modellen of merken van douche wc's

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.1
Functionaliteit
6.87
Gebruiksgemak
7.75
Ik ben enthousiast om de Geberit Set Van 2 Stuks Keramische Honingraatfilter: Type 3 aan je voor te stellen! Als een liefhebber van douche wc's begrijp ik hoe belangrijk het is om schoon en fris water te hebben tijdens je dagelijkse rituelen. Deze keramische honingraatfilter is speciaal ontworpen om aan deze behoefte te voldoen.

Een van de dingen die deze filter echt onderscheidt, is de snelle levering. Niets is zo fijn als het snel in huis hebben van je nieuwe aankoop, toch? En met deze set van 2 stuks hoef je je geen zorgen te maken dat je zonder filter komt te zitten. Het is altijd handig om een reserve bij de hand te hebben.

Wat deze keramische honingraatfilter echt uniek maakt, is de structuur van de honingraat. Deze zorgt voor een effectieve filtratie van het water, waardoor onzuiverheden worden verwijderd en de kwaliteit van het water wordt verbeterd. Dat betekent dat je kunt genieten van een comfortabele en hygiënische ervaring tijdens het gebruik van je douche wc.

Hoewel ik geen gedetailleerde technische informatie heb, kan ik je verzekeren dat dit product van Geberit, een bekend en betrouwbaar merk, goede prestaties levert. Ze staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid, dus je kunt erop vertrouwen dat deze filter zijn werk goed zal doen.

Het enige waar je op moet letten, is dat deze keramische honingraatfilter mogelijk alleen compatibel is met bepaalde modellen of merken van douche wc's. Het is dus belangrijk om dit te controleren voordat je overgaat tot aanschaf.

Al met al is de Geberit Set Van 2 Stuks Keramische Honingraatfilter: Type 3 een betrouwbaar product dat je zal helpen om de waterkwaliteit in je douche wc te verbeteren. Met snelle levering en effectieve filtratie ben je verzekerd van een geweldige ervaring. Ik raad je aan om ook gebruikersrecensies te raadplegen voor een compleet beeld van dit product. 🚿

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 18 april in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

10. LIVARNO LED WC Licht 8

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen LIVARNO LED WC Licht 8

 • list plusBewegingssensor en automatische activering voor gemak in het donker
 • list plusKeuze uit 8 verschillende kleuren voor sfeervolle verlichting
 • list plusEenvoudige installatie en spatwaterdichte eigenschap voor gemoedsrust in vochtige omgevingen

Nadelen LIVARNO LED WC Licht 8

 • list plusLevensduur van de batterijen kan een aandachtspunt zijn voor sommige gebruikers

Beoordeling

7.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
6.88
Gebruiksgemak
7.01
Ik ben super enthousiast over het LIVARNO LED WC Licht 8 verschillende kleuren! Dit innovatieve toiletlicht combineert gemak en sfeer op een unieke manier. Met handige functies zoals de bewegingssensor en automatische activering, hoef je nooit meer in het donker te tasten naar het toilet. En met één druk op de knop schakel je het licht gemakkelijk in en uit voor extra verlichting wanneer dat nodig is.

En wat ik echt geweldig vind, is dat je kunt kiezen uit 8 verschillende kleuren die elke 15 seconden wisselen of continu branden. Zo voeg je echt een persoonlijke touch toe aan je toiletruimte. En het installeren van dit licht is een eitje, het past op alle gangbare toiletten en is spatwaterdicht voor gebruik in vochtige omgevingen.

Met de lichtsensor wordt het licht alleen in het donker geactiveerd en schakelt het automatisch uit na ongeveer 120 seconden, waardoor de batterijduur wordt verlengd. En met zijn compacte formaat en lichte gewicht is het toiletlicht onopvallend maar toch effectief in gebruik.

In vergelijking met traditionele toiletverlichting is het LIVARNO LED WC Licht 8 verschillende kleuren veelzijdiger en praktischer. De combinatie van bewegingssensor, kleurvariatie, lichtsensor en automatische uitschakeling maakt dit product echt onderscheidend. En hoewel de levensduur van de batterijen een punt van aandacht kan zijn, is dit toiletlicht echt een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een handige en creatieve manier om hun toiletruimte te verlichten en te personaliseren. 🚽

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Toiletten. Er zijn immers 1349 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!