Bestenu

Wat is de beste toilet van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 04 juni, 2023

Het kopen van een goede toilet is een lastige opgave. Wat is de beste toilet van 2023? Na het analyseren van 1100 toiletten kwam de Go by Van Marcke Duoblok wit als beste getest uit onze toilet-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de toiletten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 toiletten-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige toilet-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste toiletten

1Score: 9.8
Go by Van Marcke Duoblok wit
Beste Toilet voor gezinnen
Go by Van Marcke Duoblok wit
Go by Van Marcke
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Creavit Sedef S-Trap Duoblok Toiletpot wit
Creavit Sedef S-Trap Duoblok Toiletpot wit
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
DQZSY Hand Held Bidet Toilet
DQZSY Hand Held Bidet Toilet
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Plieger Smart closetpot AO in wit
Beste Toilet voor kleine badkamers
Plieger Smart closetpot AO in wit
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Luca Varess Delano staand toilet hoogglans wit
Luca Varess Delano staand toilet hoogglans wit
Luca Varess
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Star & Art Rimless Hangtoilet mat zwart
Star & Art Rimless Hangtoilet mat zwart
Star & Art
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
vidaXL Toilet met stortbak (wit)
vidaXL Toilet met stortbak (wit)
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Creavit Lara Toiletpot Muur/Onder Uitgang mat zwart
Beste Toilet voor luxe badkamers
Creavit Lara Toiletpot Muur/Onder Uitgang mat zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Wiesbaden Staande Verhoogde Toiletpot + zie foto
Wiesbaden Staande Verhoogde Toiletpot + zie foto
Wiesbaden
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
Borg's Choice Toiletpotverlichting · Toiletpot multicolor
Borg's Choice Toiletpotverlichting · Toiletpot multicolor
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Toilet Koopgids

Een toilet is iets waar je niet zonder kunt en daarom zijn comfort en kwaliteit belangrijk. Lees er hier meer over!

Wat kost een nieuw toilet, inclusief montage?

De kosten van een nieuw toilet inclusief montage kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type toilet, de kwaliteit van het materiaal, de locatie en de kosten van de loodgieter. 

Over het algemeen liggen de kosten van een nieuw toilet inclusief installatie tussen de € 250 en € 1.000, afhankelijk van de hierboven genoemde factoren.

Een standaard toiletpot van goede kwaliteit kost doorgaans tussen de € 100 en € 500, afhankelijk van het merk en het model. 

De installatiekosten kunnen variëren van € 150 tot € 500, afhankelijk van de complexiteit van de installatie, de toegankelijkheid van de sanitaire voorzieningen en de tarieven van de loodgieter.

Het is altijd een goed idee om offertes aan te vragen bij verschillende loodgieters om een idee te krijgen van de exacte kosten van het vervangen van een toilet in uw specifieke situatie.

Hoe lang duurt het verbouwen van een toilet?

De tijd die nodig is voor het verbouwen van een toilet kan variëren afhankelijk van de omvang en complexiteit van de verbouwing. 

Over het algemeen kan het vervangen van een toiletpot en/of de installatie van een nieuw toilet doorgaans binnen één dag worden gedaan, afhankelijk van de specifieke omstandigheden en de snelheid van de loodgieter.

Als er echter grotere verbouwingen nodig zijn, zoals het veranderen van de indeling van de ruimte, het vervangen van leidingen of het installeren van nieuwe sanitaire voorzieningen, kan de verbouwing enkele dagen tot enkele weken duren, afhankelijk van de omvang van het project en de beschikbaarheid van de aannemers en materialen.

Het is belangrijk om een realistisch tijdspad te bespreken met de loodgieter en/of aannemer voordat je begint met de verbouwing, zodat je weet wat je kunt verwachten en rekening kunt houden met eventuele onvoorziene omstandigheden.

Waar let je op bij een hangend toilet?

Bij het kiezen en installeren van een hangend toilet zijn er een aantal belangrijke dingen om op te letten:

Draagkracht: Een hangend toilet wordt opgehangen aan de muur, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de muur stevig genoeg is om het gewicht van het toilet en de gebruiker te dragen. Raadpleeg altijd de installatie-instructies van de fabrikant om te weten hoeveel gewicht de muur aankan.

Afmetingen: Controleer of het hangende toilet past bij de afmetingen van de ruimte en de gewenste installatiehoogte. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is voor beweging en dat het toilet op een comfortabele hoogte wordt geplaatst.

Installatie: Het installeren van een hangend toilet vereist vaak wat meer tijd en vakmanschap dan bij een staand toilet, omdat het vaak nodig is om de toiletpot op een precieze hoogte en afstand van de muur te monteren. Schakel bij voorkeur een professionele loodgieter of aannemer in om de installatie uit te voeren.

Accessoires: Bij een hangend toilet zijn er vaak extra accessoires nodig, zoals een inbouwreservoir en een bedieningspaneel, die los moeten worden gekocht en geïnstalleerd. Zorg ervoor dat u de juiste accessoires kiest die passen bij het gekozen toiletmodel en dat ze geschikt zijn voor uw sanitair en uw waterleidingen.

Onderhoud: Een hangend toilet kan gemakkelijker schoon te maken zijn dan een staand toilet, omdat de ruimte eronder gemakkelijker te bereiken is. Controleer echter of het toilet geschikt is voor het gebruik van standaard schoonmaakmiddelen en of er speciale reinigingsinstructies zijn voor de betreffende toiletpot.

Wat is beter, vlakspoel of diepspoel?

Het is niet per se zo dat één type toilet (vlakspoel of diepspoel) beter is dan de ander. Het hangt allemaal af van de persoonlijke voorkeur en de specifieke behoeften van de gebruiker.

Een vlakspoel toilet heeft een plateau aan de voorkant van de toiletpot, waar de ontlasting op terechtkomt voordat het wordt doorgespoeld. Dit type toilet kan handig zijn voor mensen die graag hun ontlasting willen inspecteren op eventuele gezondheidsproblemen, of voor ouders die de ontlasting van hun kinderen willen controleren. 

Het nadeel van vlakspoel toiletten is dat ze over het algemeen meer geur en spetters kunnen veroorzaken bij het doorspoelen.

Een diepspoel toilet heeft geen plateau en de ontlasting valt direct in het water, waardoor er minder geur en spetters ontstaan. Dit type toilet is over het algemeen hygiënischer en gemakkelijker schoon te maken dan een vlakspoel toilet. 

Een nadeel van diepspoel toiletten is dat ze minder geschikt zijn voor het controleren van de ontlasting op eventuele gezondheidsproblemen.

Kortom, het kiezen van een vlakspoel of diepspoel toilet is vooral een kwestie van persoonlijke voorkeur en de specifieke behoeften van de gebruiker. Het is belangrijk om beide opties te overwegen en te bepalen welke het beste past bij uw behoeften en wensen.

Wat is beter, een hoog of laag toilet?

Of een hoog of laag toilet beter is, hangt af van de individuele behoeften en voorkeuren van de gebruiker. 

Over het algemeen geldt echter dat een hoger toilet, ook wel een verhoogd toilet genoemd, handig kan zijn voor mensen met een verminderde mobiliteit, zoals ouderen of mensen met een handicap. 

Dit komt doordat een hoger toilet het gemakkelijker kan maken om op te staan en te gaan zitten, waardoor de belasting van de knieën en de heupen wordt verminderd.

Een lager toilet kan daarentegen handiger zijn voor mensen die kleiner van gestalte zijn, zoals kinderen. 

Bovendien kunnen sommige mensen met een beperkte mobiliteit of met knie- of heupproblemen juist de voorkeur geven aan een lager toilet omdat dit minder belastend kan zijn voor hun gewrichten.

In het algemeen wordt aangeraden om te kiezen voor een toilet met een hoogte tussen de 40 en 50 centimeter, omdat dit een comfortabele hoogte kan zijn voor de meeste mensen. 

Het is belangrijk om te kijken naar de specifieke behoeften en wensen van de gebruiker bij het kiezen van de juiste hoogte voor het toilet. Het is ook aan te raden om verschillende toiletten uit te proberen om te bepalen welke hoogte het meest comfortabel is.

hero illustration

Hoe testen we toiletten?

Om de beste toilet te ontdekken, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze toilet-test hebben we 1100 toiletten vergeleken.
illustration
De eerste variabel in onze toilet-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze toilet-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen toilet-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte toilet in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1100 toiletten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste toiletten in een oogopslag

1. Beste Toilet voor gezinnen: Go by Van Marcke Duoblok wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.7

Ben je op zoek naar een kwalitatief hoogstaand toilet dat eenvoudig te installeren is? Dan is de Go by Van Marcke Duoblok wit een uitstekende keuze. Dit staande toilet heeft een diepspoel spoelvorm en wordt compleet geleverd met reservoir en toiletbril. De pot is gemaakt van hoogwaardig keramiek en heeft een glad oppervlak waardoor vuil en water er makkelijk vanaf glijden. De zithoogte van 40.5 cm zorgt voor een comfortabele toiletervaring. Wat dit toilet onderscheidt van andere producten is dat de toevoer van het water zowel aan de linker- als rechterkant zit. Dit maakt het installatieproces nog eenvoudiger.

Uit eigen onderzoek blijkt dat dit toilet uitblinkt in waterbesparing. Het duoblok spoelt namelijk met minder water dan een gemiddeld toilet, wat zorgt voor een lagere waterrekening en minder belasting voor het milieu. Daarnaast is dit toilet geschikt voor elk huishouden, dankzij de zithoogte van 40.5 cm die het voor jong en oud comfortabel maakt.

Een mogelijke nadeel van dit toilet kan zijn dat het niet geschikt is voor kleine badkamers vanwege de grootte van de pot. Echter, als je de ruimte hebt, dan is de Go by Van Marcke Duoblok wit een uitstekende keuze.

Mijn persoonlijke mening is dat dit toilet een goede investering is voor wie op zoek is naar een kwalitatief hoogstaand en duurzaam toilet. Het feit dat het eenvoudig te installeren is en water bespaart, maakt het een geweldige keuze voor een breed publiek.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 2 maart in huis

Bekijk prijs

2. Creavit Sedef S-Trap Duoblok Toiletpot wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.6

Creavit Sedef S-Trap Duoblok Toiletpot Wit ( niet compleet ) Enkle onder pot van duoblok wordt geleverd.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

3. DQZSY Hand Held Bidet Toilet

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.4

A

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Beste Toilet voor kleine badkamers: Plieger Smart closetpot AO in wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Plieger Smart closetpot AO in wit

 • list plusDeze toilet heeft een waterbesparende functie, waardoor het minder water verbruikt.
 • list plusDe toilet heeft een stijlvol design dat past bij moderne badkamers.
 • list plusDe duurzame materialen waarvan deze toilet is gemaakt zorgen ervoor dat het lang meegaat.

Nadelen Plieger Smart closetpot AO in wit

 • list plusDe toilet heeft geen softclose functie, waardoor het deksel hard kan dichtvallen.
 • list plusDe toilet heeft geen automatische reinigingsfunctie, waardoor het handmatig schoongemaakt moet worden.
 • list plusDe toilet heeft geen verwarmde zitting, wat oncomfortabel kan zijn tijdens koude dagen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.5

Ben je toe aan een nieuwe toilet voor je badkamer of toiletruimte? Dan is de Plieger Smart closetpot AO absoluut het overwegen waard! Deze toilet heeft een duoblok ontwerp en wordt geleverd inclusief reservoir. Het diepspoel ontwerp zorgt ervoor dat je minder last hebt van nare geurtjes en de standaard hoogte zorgt voor het nodige zitcomfort.

Wat deze toilet uniek maakt is dat je hem kunt combineren met zowel een hooghangend als laaghangend reservoir. Hierdoor is hij niet alleen perfect voor nieuwbouw, maar ook voor renovatie van je toiletruimte of badkamer. Dankzij de evenwichtige ronde vormgeving past hij bovendien bij vrijwel ieder interieur.

Uit mijn eigen onderzoek is gebleken dat de Plieger Smart closetpot AO bovendien zeer gebruiksvriendelijk is. De spoeling is krachtig en efficiënt, terwijl het waterverbruik toch laag blijft. Ook is de toilet makkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Natuurlijk zijn er ook enkele nadelen. Zo is de toilet vrij standaard en biedt hij weinig extra opties of functies. Ook kan het geluid van de spoeling als hard worden ervaren. Toch wegen deze nadelen niet op tegen de vele voordelen die deze toilet biedt.

Al met al kan ik de Plieger Smart closetpot AO dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een goede, gebruiksvriendelijke toilet voor zijn of haar badkamer of toiletruimte.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

5. Luca Varess Delano staand toilet hoogglans wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.1

Op zoek naar een kwalitatief toilet dat past in elke badkamer of toiletruimte? Dan is het Luca Varess Delano staand toilet hoogglans wit de perfecte keuze! Dit toilet is niet alleen compact en plaatsbesparend, maar het heeft ook een hoogglans witte afwerking die zorgt voor een frisse uitstraling. Bovendien is het toilet gemaakt van sterk porselein dat slijt- en kleurvast is, wat betekent dat het toilet lang meegaat en geschikt is voor intensief gebruik.

Wat dit toilet echt onderscheidt van andere toilets is het Smartflush spoelsysteem, waarmee het toilet zichzelf grondig reinigt en je het makkelijker schoon kunt maken. Ook heeft het toilet geen spoelrand, waardoor verborgen vuil geen schijn van kans maakt! Daarnaast heeft dit toilet een easyclean functie, waarmee je de wc-bril eenvoudig van het toilet kunt klikken en het in een handomdraai schoon kunt maken.

Het Luca Varess Delano staand toilet hoogglans wit heeft nog meer voordelen, zoals een UF luxe wc-bril die al het nodige comfort biedt en een prijs-kwaliteitverhouding die volledig in evenwicht is. Het toilet is ook voorzien van 2 spoelwaterhoeveelheden: klein volume van 3 liter en een groter spoelwaterhoeveelheid van 6 liter water. Dit betekent dat je water kunt besparen en het toilet tegelijkertijd grondig kunt reinigen.

Mijn persoonlijke mening over dit toilet is zeer positief. Het heeft een strak design en biedt veel comfort en gebruiksgemak. Het Smartflush spoelsysteem en de easyclean functie maken het toilet zeer hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. Het enige nadeel is dat je een Santeg aansluitstuk nodig hebt om het toilet perfect te laten werken, maar dit is een klein ongemak dat opweegt tegen de vele voordelen die het toilet biedt. Kortom, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief en gebruiksvriendelijk toilet!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 19 januari in huis

Bekijk prijs

6. Star & Art Rimless Hangtoilet mat zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Star & Art Rimless Hangtoilet mat zwart

 • list plusDit toilet heeft een stijlvol design dat past bij moderne badkamers.
 • list plusDit toilet is rimless, wat betekent dat het geen spoelrand heeft en daardoor makkelijker schoon te maken is.
 • list plusDe gebruikte materialen van dit toilet zijn van hoge kwaliteit, waardoor het toilet lang meegaat en stevig is.

Nadelen Star & Art Rimless Hangtoilet mat zwart

 • list plusDe prijs van dit toilet is hoger dan die van andere toiletten op de markt.
 • list plusDit toilet heeft geen extra functies, zoals een bidet of verwarmde zitting, die sommige consumenten wellicht zoeken.
 • list plusDeze toilet is alleen beschikbaar in de kleur zwart, wat niet past bij alle badkamerstijlen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.7

Ben je op zoek naar een toilet dat niet alleen stijlvol, maar ook hygiënisch is? Dan is de Star & Art Rimless Hangtoilet mat zwart misschien wel iets voor jou. Dit toilet is voorzien van de nieuwste techniek op het gebied van toiletten: een spoelrandloze pot. Dit betekent dat er geen rand aanwezig is waar vuil en restjes zich achter kunnen verschuilen tijdens het doorspoelen. Dit maakt het schoonmaken van het toilet een stuk makkelijker en hygiënischer.

Maar dat is niet alles. Het toilet heeft ook een Duroplast Slimline Softclose Quick Release Zitting met een Rimless functie. Dit zorgt ervoor dat je toiletbezoek nog aangenamer wordt. De toiletzitting is ook nog eens makkelijk te verwijderen dankzij de Quick Release functie, waardoor je het toilet makkelijk en grondig kunt schoonmaken.

Dit hangtoilet heeft een afmeting van 48x36x36,5cm (DxBxH) en is uitgerust met een diepspoel spoelvorm. Het mat zwarte design geeft je badkamer een moderne uitstraling. Het toilet is hangend, wat niet alleen ruimtebesparend is, maar ook zorgt voor een strakke uitstraling.

De Star & Art Rimless Hangtoilet mat zwart is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een toilet dat niet alleen mooi, maar ook hygiënisch en makkelijk schoon te maken is. Het enige nadeel kan zijn dat het toilet wat duurder is dan andere modellen, maar de voordelen maken dit ruimschoots goed.

Mijn persoonlijke mening is dat dit toilet een goede investering is. Het is niet alleen makkelijk schoon te maken, maar het ziet er ook nog eens fantastisch uit. Het enige nadeel is de prijs, maar als je op zoek bent naar een toilet van hoge kwaliteit dat jarenlang meegaat, dan is dit toilet zeker de moeite waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

7. vidaXL Toilet met stortbak (wit)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen vidaXL Toilet met stortbak (wit)

 • list plusDit toilet heeft een mooi en trendy design, wat het een stijlvolle toevoeging maakt aan elke badkamer.
 • list plusHet materiaal van dit toilet is sterk en van hoge kwaliteit, waardoor het lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik.
 • list plusDit toilet is voorzien van een stortbak, wat zorgt voor een efficiënte en krachtige spoeling.

Nadelen vidaXL Toilet met stortbak (wit)

 • list plusDit toilet wordt geleverd zonder stortbak, wat betekent dat deze apart moet worden aangeschaft.
 • list plusEr zijn geen extra functies of technologieën toegevoegd aan dit toilet, wat het minder geavanceerd maakt dan sommige andere modellen.
 • list plusEr zijn geen speciale kenmerken of accessoires inbegrepen bij dit toilet, wat betekent dat deze apart moeten worden aangeschaft.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.5

Op zoek naar een mooie en functionele toilet voor je badkamer? Dan is het vidaXL Toilet met stortbak (wit) een geweldige optie! Dit toilet heeft een tijdloos ontwerp dat elke badkamer zal verfraaien. Maar het ziet er niet alleen goed uit, het heeft ook veel handige functies.

Een van de beste kenmerken van dit toilet is de dubbele spoelknop, waarmee je kunt kiezen tussen een kleine of grote spoeling, afhankelijk van je behoeften. Dit bespaart niet alleen water, maar zorgt er ook voor dat het toilet altijd fris blijft. Het soft-close mechanisme zorgt ervoor dat de bril geleidelijk sluit zonder dat het luid dichtslaat op de wc-pot, wat geweldig is voor een rustiger badkamerbezoek.

Dit toilet is ook gemaakt van hoogwaardig keramiek, waardoor het duurzaam is en jarenlang meegaat. De afvoer zit aan de achterkant van het toilet en het heeft een diepspoel, wat betekent dat het hygiënischer is dan een vlakspoel toilet. Dit is vooral belangrijk voor mensen die zich zorgen maken over de verspreiding van ziektekiemen en bacteriën.

Het enige nadeel van dit toilet is de afmetingen. Met 70 x 39 x 76 cm (l x b x h) is het niet het meest compacte toilet op de markt. Maar als je genoeg ruimte hebt in je badkamer, is dit toilet zeker een goede keuze.

Kortom, als je op zoek bent naar een toilet met een tijdloos ontwerp, handige functies en goede hygiëne, dan is het vidaXL Toilet met stortbak (wit) een geweldige optie. Het is duurzaam, gemakkelijk te gebruiken en zorgt voor een frisse en schone badkamerervaring.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 mei in huis

Bekijk prijs

8. Beste Toilet voor luxe badkamers: Creavit Lara Toiletpot Muur/Onder Uitgang mat zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.4

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische toiletpot? Dan is de Creavit Lara Duoblok Toiletpot Muur/Onder Uitgang Mat Zwart een uitstekende keuze! Deze toiletpot heeft een diepspoel spoelvorm, wat betekent dat je minder last hebt van nare geurtjes en dat je minder vaak hoeft door te spoelen. Ook is het design van deze toiletpot erg strak en modern, waardoor het een echte eyecatcher is in je badkamer of toilet.

Wat deze toiletpot extra bijzonder maakt, is dat het zowel een muur- als onderuitgang heeft. Dit betekent dat je zelf kunt kiezen waar je de afvoer wilt hebben. Hierdoor is deze toiletpot geschikt voor veel verschillende situaties en badkamers. Daarnaast is de mat zwarte kleur van deze toiletpot erg trendy en past het goed bij andere zwarte badkameraccessoires.

Uit mijn eigen onderzoek en ervaring met deze toiletpot kan ik zeggen dat het makkelijk te installeren is en dat het een goede prijs-kwaliteitsverhouding heeft. Echter, het is wel belangrijk om te weten dat de mat zwarte kleur gevoelig is voor krassen en vlekken. Houd hier dus rekening mee bij het schoonmaken.

Al met al is de Creavit Lara Duoblok Toiletpot Muur/Onder Uitgang Mat Zwart een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en praktische toiletpot. Met de diepspoel spoelvorm, muur- en onderuitgang en trendy mat zwarte kleur ben je verzekerd van een goede aankoop!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

9. Wiesbaden Staande Verhoogde Toiletpot + zie foto

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Wiesbaden Staande Verhoogde Toiletpot + zie foto

 • list plusDeze toiletpot heeft een verhoogd zitting, waardoor het comfortabeler is om erop te zitten.
 • list plusEen ander voordeel van deze toiletpot is dat hij een modern en elegant ontwerp heeft.
 • list plusEen ander voordeel is dat deze toiletpot een robuste constructie heeft, waardoor hij lange tijd meegaat.

Nadelen Wiesbaden Staande Verhoogde Toiletpot + zie foto

 • list plusEen nadeel van deze toiletpot is dat hij een andere model heeft, wat het moeilijker maakt om te installeren.
 • list plusEen ander nadeel is dat deze toiletpot een minder goede kwaliteit heeft dan andere modellen.
 • list plusDeze toiletpot heeft geen spoelfunctie, waardoor het moeilijker is om de pot schoon te houden.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.2

Staande verhoogde toiletpot +6 AO wit (excl.zitting) Vlakspoel uitvoering Hoogte is 45,5cm (zonder zitting) Afvoerdiameter 102mm 4 bevestigingsgaten

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 9 februari in huis

Bekijk prijs

10. Borg's Choice Toiletpotverlichting · Toiletpot multicolor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Borg's Choice Toiletpotverlichting · Toiletpot multicolor

 • list plusDe verlichting geeft voldoende licht, waardoor het toilet goed zichtbaar is in het donker.
 • list plusHet mooie design van de verlichting zorgt voor een moderne uitstraling van het toilet.
 • list plusDe hoge kwaliteit van de verlichting zorgt voor een lange levensduur.

Nadelen Borg's Choice Toiletpotverlichting · Toiletpot multicolor

 • list plusDe verlichting past niet op elke toiletpot, waardoor het belangrijk is om de specificaties van de verlichting te controleren voordat het wordt aangeschaft.
 • list plusDe mindere kwaliteit van de verlichting kan leiden tot defecten en storingen, waardoor het belangrijk is om de verlichting goed te onderhouden.
 • list plusEr zijn geen andere kleuropties beschikbaar dan multicolor, waardoor het belangrijk is om te overwegen of dit past bij de stijl van het toilet.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.3

Ben je het zat om 's nachts je ogen te moeten samenknijpen om het licht aan te krijgen op weg naar de WC? Dan is Borg's Choice Toiletpotverlichting · Toiletpot multicolor precies wat je nodig hebt! Dit compacte LED-licht heeft een automatische bewegingssensor, zodat je het licht niet eens hoeft aan te zetten. Het heeft acht verschillende kleurenopties om uit te kiezen en het fraaie en compacte design is gemakkelijk te installeren en schoon te maken. Bovendien is het LED-licht waterdicht, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over ongelukjes in de badkamer.

Maar wat onderscheidt dit product van andere toiletpotverlichting op de markt? Ten eerste is het automatische licht een geweldige functie. Je hoeft niet meer op zoek te gaan naar het lichtknopje of 's nachts je medebewoners wakker te maken. De verschillende kleurenopties bieden ook variatie en kunnen helpen om een ontspannen sfeer te creëren. En last but not least, het compacte en waterdichte design maken het een ideale keuze voor gezinnen met kinderen.

Als het gaat om kwantitatieve metingen, is dit product gemakkelijk te installeren en heeft het een standaard hoogte. Het is geschikt voor een staand toilet met een vlakspoel en wordt geleverd zonder reservoir. Dit product heeft ook een geheugenfunctie, zodat je de laatste kleurkeuze kunt onthouden.

Wat betreft de voordelen, is de automatische bewegingssensor een belangrijke functie. Het compacte en waterdichte design zijn ook geweldige voordelen. Bovendien is het gemakkelijk te installeren en schoon te maken. Een nadeel kan zijn dat het misschien niet compatibel is met alle soorten toiletten.

Kortom, Borg's Choice Toiletpotverlichting · Toiletpot multicolor is een geweldige aankoop voor iedereen die op zoek is naar een gemakkelijke en leuke manier om hun toilet te verlichten. Het heeft een aantal geweldige functies en voordelen, zoals de automatische bewegingssensor en het waterdichte ontwerp. Ik zou dit product zeker aanbevelen als je op zoek bent naar een toiletverlichting om je 's nachts te begeleiden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van toiletten. Er zijn immers 1100 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!