De Bestenu GPS Tracker Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geupdate: 09/01/2020


Met een GPS tracker zijn de zorgen over waar iets belangrijks zich bevindt verleden tijd. Voor elke persoon of situatie is er wel een geschikte GPS tracker te vinden. Lees in deze koopgids waar je allemaal op let bij aanschaf van de beste GPS tracker.

Hoe gebruik je een GPS tracker?

show product content

Met een GPS tracker houd je altijd bij waar een persoon, voertuig of object zich bevindt. Dankzij de simkaart in de GPS tracker is het object altijd te traceren en ontvang je data over de locatie(s) van de tracker.

Om te beginnen moet je de GPS tracker plaatsen. Hoe je het apparaatje het beste kunt plaatsen, verschilt per soort en bij wie of wat je hem plaatst. Hier gaan we later in deze koopgids verder op in. Hoe dan ook plaats je eerst een simkaart met een mobiel internetabonnement in de tracker.

Hierna volg je de instructies op van jouw GPS tracker zodat deze de locatiedata naar de juiste servers stuurt waar jij deze vervolgens kunt inlezen. Na plaatsing zet je het apparaat hoe dan ook aan en kun je meestal via de computer de laatste datagegevens bijhouden en controleren.

Tegenwoordig worden steeds meer apparaten 'smart', en dat geldt ook voor de GPS tracker. Er zijn namelijk varianten die je kunt aansluiten op een app, waardoor je de GPS tracker met je telefoon kunt instellen. Je vindt dan ook in de app locatiegegevens terug.

Welke soorten GPS trackers zijn er?

show product content

GPS trackers kunnen erg van elkaar verschillen en zijn dan ook beschikbaar in allerlei soorten. Die onderlinge soorten hebben verschillende vormen en neem je allemaal op een andere manier in gebruik. De hoofdfunctie, het traceren van de locatie, blijft bij alle varianten echter hetzelfde.

Zo zijn er om te beginnen GPS trackers voor kinderen. Kinderen kunnen vliegensvlug zijn en als ouder blijf je toch altijd een beetje bezorgd als jouw kind uit het zicht is. Om altijd te weten waar jouw kind is, zijn er GPS trackers die speciaal gemaakt zijn voor kinderen. Ze lijken op een horloge, maar hebben bevatten een simkaart waarmee de GPS tracker de locatie bijhoudt en de bijbehorende data kan verzenden.

Vervolgens kun je dus altijd op de computer, laptop, tablet of telefoon zien waar jouw kind op dat moment is, zolang hij of zij het GPS tracker horloge draagt.

GPS trackers voor auto's hebben een heel andere vorm en zijn meestal compacte, rechthoekige apparaatjes. Dit type GPS tracker kan naast locatiebepaling veel extra functies hebben. Je kunt zo zien waar de auto is geweest, maar bijvoorbeeld ook alarmsignalen ontvangen als de auto boven een bepaalde snelheid rijdt, buiten een zone komt of als er een technisch mankement optreedt.

Het verschilt erg per auto GPS tracker welke en hoeveel extra functies het model heeft. Wil je een auto alleen kunnen traceren, dan is een simpele GPS tracker voldoende. Er zijn echter ook modellen met SOS-knoppen en beter privacywaarborging, en modellen die extra data aflezen en doorsturen. In dit laatste geval is de GPS tracker aangesloten op de OBD-poort van je auto. Hier komen we nog op terug.

Ten slotte zijn er GPS trackers die gemaakt zijn om goederen te volgen. Laat je bijvoorbeeld kostbare spullen verschepen of verzenden, dan kan dit type GPS tracker erg goed van pas komen. Het uiterlijk van deze GPS trackers is vergelijkbaar met dat van een auto GPS tracker, maar dan nog iets kleiner.

De functies van een GPS tracker voor goederen zijn redelijk beperkt. Het verschilt natuurlijk per model, maar deze trackers focussen zich voornamelijk op het doorsturen van locatiedata. Op die manier ben je altijd op de hoogte van waar jouw item zich bevindt.

Er zijn ten slotte twee manieren om locatiedata te weergeven: passief en in real time. Een passieve GPS tracker stuurt alleen data van de locatiegeschiedenis door. Gaat het bijvoorbeeld om een gestolen auto, dan laat een passieve tracker je zien waar de auto allemaal geweest is en welke route er gereden is.

Daartegenover staat de real time tracker. Deze laat live zien waar het apparaatje zich op het moment bevindt. Je ziet dus geen geschiedenis of route, maar bent wel live op de hoogte van de locatie waar het om gaat.

Welke simkaart heb ik nodig voor een GPS tracker?

show product content

Een GPS tracker heeft een simkaart mét beschikbaar internet nodig om de locatiedata door te sturen. Zonder simkaart kun je de gegevens dus niet ophalen. Sommige GPS trackers hebben overigens al een ingebouwde simkaart: in dat geval hoef je geen simkaart aan te schaffen of op zoek te gaan naar de juiste soort. Zorg er dan wel voor dat je tracker toegang heeft tot internet.

Losse simkaarten komen in drie formaten voor: het grootste formaat, namelijk het standaardformaat, een kleinere micro-simkaart en de allerkleinste variant is de nano-simkaart.

Als je een simkaart koopt, kun je het benodigde formaat uit het plastic kaartje drukken. Je hoeft bij aanschaf dus nog niet op de maat te letten. Die moet je wel kennen wanneer je de simkaart gaat plaatsen. Zoek in de productspecificaties op welk formaat je nodig hebt, druk het juiste simkaart formaat uit de template en plaats deze in je GPS tracker.

Vermoed of weet je dat de tracker zijn doel buiten Nederland of buiten de EU moet volgen, zorg er dan ook voor dat de simkaart voldoende dekking voor deze gebieden heeft.

Wat is het maximale bereik van een GPS tracker?

show product content

Het maximale bereik van een GPS tracker hangt af van de simkaart en komen ook eventueel ingestelde alarmzones bij kijken. Wat de maximale afstand is om locatiedata terug te koppelen, verschilt dus per apparaat.

De simkaart verbindt met het internet en verstuurt zo locatiegegevens. Komt het apparaat in een gebied terecht waar de simkaart geen verbinding kan maken, dan heb je ook geen toegang tot de gegevens totdat de simkaart weer een internetconnectie heeft.

De meeste simkaarten die je in Nederland koopt werken binnen EU-landen. Wil je dat het apparaat buiten de Europese Unie data kan verzenden, let daar dan op bij aanschaf van de simkaart. Zorg ervoor dat de bundel of internetdata die je koopt geschikt is voor wereldwijd gebruik.

Daarnaast kun je bij sommige GPS trackers bepaalde zones instellen. Wanneer de tracker een meting doet die buiten de ingestelde zone valt, krijg je een alarmsignaal. Buiten die zone kan de tracker overigens vaak nog wel meten.

Waar plaats je een GPS tracker in de auto?

show product content

De meeste GPS trackers die speciaal voor auto's zijn gemaakt verbind je aan de OBD-poort. OBD is een afkorting van On Board Diagnostics en dit onderdeel houdt dan ook bepaalde informatie over de status van auto onderdelen bij.

Het verschilt per auto waar je de OBD-poort precies vindt, maar bij de meeste auto's zit de aansluiting in het dashboard onder je stuur. Kun je de OBD-poort niet vinden? In de handleiding van je auto staat waar de aansluiting zit. Als je de handleiding niet kunt vinden, zijn die tegenwoordig voor bijna elke auto online te vinden.

Hoe komt deze geweldige GPS tracker lijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. En dus de speurtocht naar de beste GPS tracker ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over GPS trackers, maar nu ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle GPS trackers die te koop zijn in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke GPS trackers het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van GPS trackers stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

De beste GPS trackers op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Gebruik deze kleine GPS tracker voor het traceren van auto’s, scooters, motoren, boten, kinderen en dieren. De mini GPS tracker is hét kleinste volgsysteem dat momenteel op de markt is en makkelijk te gebruiken. Dankzij de meegeleverde magnetische cover kan het volgsysteem eenvoudig worden bevestigd op, onder of tegen metalen oppervlakten. In het waterdicht zakje is dit apparaat bruikbaar tijdens vochtige omstandigheden. Niet alleen voordelig, maar ook te gebruiken bij diverse omstandigheden! Functies - Vraag de locatie op: Ontvang de locatie per sms. - Geo fence alarm: Als de GPS tracker de vooraf ingestelde ‘safe zone’ verlaat, word u op de hoogte gesteld over de actuele locatie. Hierdoor kunt u tijdig ingrijpen. - Tril alarm: Als het track&trace systeem in beweging komt ontvangt u een melding inclusief de coördinaten van de locatie. - Snelheidsalarm: U krijgt een melding als de ingestelde maximum snelheid wordt overschreden. - SOS knop: Wanneer de SOS knop wordt ingedrukt, zend het volgsysteem de tekst ‘help me’ en de locatie naar alle vooraf ingestelde nummers. - Meeluister functie: De ingebouwde microfoon maakt het mogelijk om live mee te luisteren met de omgevingsgeluiden door de mini gps tracker te bellen. De omgeving merkt daar niets van. - Meer functies, zoals: Herstellen fabrieksinstellingen, instellen tijdzone, nummers autoriseren, lege batterij alarm, IMEI nummer opvragen en meer! De GPS tracker mini is een fijn volgsysteem dat geschikt is voor diverse toepassingen. Het apparaat is klein, maar beschikt niet over minder functies dan soortgelijke volgsystemen. Ideaal als u op een voordelige en eenvoudige manier wilt traceren of gebruik maken van de andere functies.

1. Mini GPS tracker Volg Systeem Voor kind / Auto / Scooter / Fiets / Kat / Hond


Product informatiePlus or Show more

APP: Trackitt Portaal: https://loginportal.trackitt.nl/ Demo: https://loginportal.trackitt.nl/demo.php GPS Tracker wordt geleverd inclusief simkaart ! Het is Plug and Play 30 DAGEN Gratis gebruik ! Plug and play, je kunt jouw GPS tracker gelijk gebruiken Maak kennis met de GPS Tracker van Trackitt.nl. Deze betrouwbare en nauwkeurige GPS Tracker zorgt ervoor dat uw dierbare bezit altijd direct volgbaar is, eenvoudig in gebruik en zonder snoeren. Direct LIVE Volgen zien waar uw voertuig zich bevindt via de gebruikersvriendelijke APP: TRACKITT of het online platform. Wilt u een demo zien van hoe u de GPS Tracker kan volgen zie dan de volgende link: https://loginportal.trackitt.nl/demo.php Voor de APP ziet u hetzelfde als voor de portal ! Als u rechtsboven op de mobiele icoon drukt kunt de APP Versie bekijken van de demo. U heeft een direct overzicht met een nauwkeurige plaatsbepaling via een duidelijke Google Streetview,Satelite,Hybride of Terrain kaart. Daarnaast kunt u gereden routes tot maar liefst 3 maanden terugkijken, zo kunt u ook achteraf traceren waar een voertuig is geweest en welke route er is afgelegd, zelfs de gereden snelheid is in te zien. Alle instellingen kunt u eenvoudig aanpassen in de GRATIS TRACKITT APP. Door de krachtige accu is het volgsysteem tot 90 dagen lang te gebruiken zonder tussendoor op te laden. Opladen gaat eenvoudig met de bijgeleverde USB kabel. De GPS Tracker kunt u dankzij de ingebouwde magneet eenvoudig plaatsen op, tegen of onder metalen oppervlakten. We adviseren bevestiging via de magneet ergens in het voertuig, bijvoorbeeld in de achterbak of motorruimte afgeschermd van weersinvloeden of diefstal. Inbouw is dus niet nodig. Ideaal voor eenvoudige bevestiging in een Auto, Motor, Camper of vrachtwagen. De GPS Tracker is IP65 waterproof (spat waterdicht) en kan ook gebruikt worden tijdens vochtige omstandigheden. De tracker is daardoor ook geschikt om Boten, Jetski's, Schepen of andere objecten te beveiligen als het object zich in een vochtige omstandigheid bevindt. Functies: Real-time tracking: Bekijk de locatie live via het online platform op de computer of telefoon met de Gratis TRACKITT APP (Android & Apple). Hier kunt u ook de afgelegde routes uit het verleden inzien en meldingen ontvangen. Alle instellingen zijn via de PORTAL te configureren. Ontvang een melding met de locatie of wanneer de GPS Tracker in beweging komt. GEO Fence alarm: Als de GPS Tracker de vooraf ingestelde ‘safe zone’ verlaat, word u op de hoogte gesteld over de actuele locatie. Hierdoor kunt u tijdig ingrijpen. Snelheidsalarm: U krijgt een melding als de ingestelde maximum snelheid wordt overschreden. Tril alarm: Als de GPS Tracker in beweging komt ontvangt u een melding inclusief de coördinaten van de locatie. mee. Bewegingsalarm: Ontvang een melding als de GPS Tracker in beweging komt. Lege batterij alarm: Als de accu bijna leeg is ontvangt u een waarschuwing. Overige specificates: - De GPS Tracker werkt wereldwijd via het GPRS netwerk - De GPS Tracker is voorzien van interne GSM/GPRS antennes (GSM/2G GPRS netwerk) - GPS tot 5 meter nauwkeurig direct inzichtelijk via de App/Webinterface - De GPS Tracker wordt geleverd met Nederlandstalige Handleiding - Nederlandstalige helpdesk en ondersteuning - Formaat van de GPS Tracker is 9 cm x 7.2 cm & 2.2 cm dik - Het gewicht van de GPS Tracker is 168 gram - 2 Jaar garantie. U krijgt de eerste maand gratis, daarna kunt u vrijblijvend opwaarderen voor extra maanden Onbeperkt GPS Tracking Prepaid Tegoed voor: €9,95 per maand €27,95 voor 3 maanden. €51,95 voor 6 maanden. €89,95 voor 12 maanden. U zit hierbij niet vast aan een contract. Dit hoeft u niet direct te doen na afloop van de eerste maand, u kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen 3 maanden geen gebruik te maken van de GPS Tracker en vervolgens voor 1 maand op te waarderen.

2. TRACKITT GPS Tracker met Magneet - Waterdicht - Voor IOS en Android


Product informatiePlus or Show more

De Flitsmeister ONE is een handige Bluetooth waarschuwingsmelder voor de Flitsmeister app. De ONE start de Flitsmeister app automatisch op, is uitstekend zichtbaar en hoorbaar, werkt in alle landen waar Flitsmeister actief is, heeft een lange batterijduur en is eenvoudig te bevestigen. Nooit meer vergeten Flitsmeister aan te zetten. Een boete gekregen omdat je Flitsmeister bent vergeten aan te zetten? Met de Flitsmeister ONE is dat verleden tijd. Wanneer de ONE gekoppeld is, start de app voortaan automatisch op zodra je in de auto stapt. Zo weet je zeker dat je nooit meer een waarschuwing mist. Wel zo makkelijk en vooral veilig omdat je niet meer aan je smartphone hoeft te zitten. Hoe werkt het? De Flitsmeister ONE is eenvoudig te bevestigen op het dashboard. Na het koppelen met de Flitsmeister app zal Flitsmeister automatisch* opstarten zodra je in de auto stapt. Kom je in de buurt van een flitser of gevaarlijke situatie? Dan waarschuwt de Flitsmeister ONE jou met licht en geluid. Met de knoppen beoordeel je veilig situaties op de weg, om je mede Flitsmeisters te helpen. *Let op: de locatiepermissie van iOS moet op ''Altijd'' staan. Dit schakel je in via de instellingen van je iPhone. Voor Android geldt hetzelfde. Het is wel belangrijk dat de batterij optimalisatie uitgezet moet worden voor de app. Dit heeft invloed op hoe snel de app opstart. Altijd hoorbaar en zichtbaar. De Flitsmeister ONE is voorzien van een speaker en ledje. Zodra in de Flitsmeister app een waarschuwing binnenkomt, stuurt de app dit door naar de Flitsmeister ONE. Via geluid en licht waarschuwt de ONE je tijdig voor situaties zodat jij je aandacht op de weg kan houden. Specificaties Compatible met iOS en Android Batterij: CR2450 (vervangbaar) Batterijduur: circa 2 jaar Bluetooth Low Energy Afmetingen in mm (H x B x D): 64 x 34 x 15 Gewicht: 20 g Bevestiging: 3M sticker Garantie: 2 jaar (op fabricagefouten)

3. Flitsmeister ONE - waarschuwingsmelder voor Flitsmeister app


Product informatiePlus or Show more

Met de Mini GPS Tracker heb je altijd controle over je eigendommen, en ben je altijd op de hoogte van de locatie daarvan. Daarnaast kun je live meeluisteren en gesprekken opnemen die zich vlakbij de tracker afspelen. Zo heb je ten alle tijden grip op je waardevolle bezittingen, ook als je zelf niet in de buurt bent! Wat zijn de belangrijkste voordelen van de Mini GPS Tracker: ✔ Mogelijkheid om kostbare bezittingen zoals voertuigen, kinderen, bagage, ouderen en dieren te tracken ✔ Eenvoudig de locatie van de tracker opvragen met je telefoon ✔ Gemakkelijk live met je telefoon meeluisteren ✔ Voorzien van magnetisch materiaal ✔ Onopvallend en klein in formaat ✔ Je ontvangt Google Maps link met routebeschrijving bij opvragen locatie Hoe werkt het? Gebruik maken van de Mini GPS Tracker is erg simpel. In de tracker dient er een SIM kaart geplaatst te worden. Door middel van het SMS’en van een aantal codes en/of bellen naar het telefoonnummer van de SIM kaart kunnen gesprekken opgenomen worden en kun je live meeluisteren. Daarnaast kun je hiermee ook de locatie achterhalen van de gps tracker. Raadpleeg onze gebruikershandleiding en/of instructievideo om te zien hoe dit in zijn werking gaat. Klik op + winkelwagen en bestel de Mini GPS Tracker! Vandaag besteld = morgen in huis!

4. Mini GPS Tracker - GPS tracker voor kind, auto


Product informatiePlus or Show more

De Invoxia GPS Tracker behoort tot de nieuwste generatie GPS Trackers. Dankzij de nieuwste techniek is deze speciaal ingericht voor het terugvinden en volgen van uw waardevolle bezitten. Tot 6 maanden batterijduur Geen Simkaart benodigd Eenvoudige Installatie binnen 2 minuten Notificatie mogelijkheden Gebruiksvriendelijke App Met de Invoxia GPS Tracker weet u altijd waar uw waardevolle bezit zich bevindt. Stel eenvoudig Safe zones in en krijg een notificatie op uw telefoon wanneer uw item deze gebieden betreed en of verlaat. Scroll langs de tijdlijn om de afgelegde route van een gewenst dag, week of maand in kaart te brengen. Open de app op ieder moment en controleer de live locatie van de GPS Tracker welke tot straat en huisnummer nauwkeurig de locatie zal bepalen. De Invoxia GPS Tracker is tevens voorzien van alarm functie. Bij het aanraken, aanstoten of optillen van de Tracker of het item verzend de tracker indien gewenst de locatie van dat moment naar de gekoppelde telefoon(s) met de notificatie dat er beweging is waargenomen. In tegenstelling tot veel andere gps-trackers, werkt de in Frankrijk ontwikkelde Invoxia tracker met het 'LoRa netwerk'. Hierdoor is er geen simkaart nodig. Bij stilstand geeft de tracker elke 4 uur zijn positie door. Wanneer de tracker in beweging is zal deze afhankelijk van uw instellingen elke 5 of 10 minuten zijn positie doorgeven. Ook is het mogelijk de tracker te laten piepen vanaf uw telefoon, zo kunt u bijvoorbeeld snel een verloren of gestolen item terug vinden. Wanneer het batterijniveau onder 20% komt krijgt u automatisch een melding dat de tracker opgeladen dient te worden. In 90 minuten laad u de tracker weer volledig op met de meegeleverde USB kabel. De Invoxia GPS Tracker komt inclusief een 3 jarig netwerk abonnement. Hierna kunt u gebruik blijven maken van de netwerk service voor slechts € 9,99 per jaar. U kunt gratis gebruik maken van de Invoxia volg App op uw smartphone. Ook is het mogelijk uw tarcker(s) te volgen van uw PC. Door de Consumentenbond getest: “De Invoxia is goede een gps-tracker met een aantrekkelijke prijs. Vergeleken met veel andere trackers werkt hij beter, langer en is hij een stuk goedkoper. De bijbehorende app werkt handig en is niet te uitgebreid: de app bevat alleen benodigde functies en daardoor blijft de app overzichtelijk.”

5. Invoxia - GPS Tracker - Zonder Simkaart - Tot 6 Maanden Batterijduur - Track & Trace Volgsysteem - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Ken je dat gevoel Op het laatste moment ben je weer die vervloekte sleutels kwijt. Je zoekt overal, maar tevergeefs. Je had eigenlijk al 5 minuten geleden de deur uit moeten zijn..... Nooit meer met de handen in de haren omdat jouw spullen zoek zijn. Via je telefoon weet je altijd binnen 5 seconde waar het ligt. Bluetooth keyfinder Dit model heeft een stevige upgrade gekregen ten opzichte van zijn voorganger. Nieuwe features: - Een zeer zuinige batterij - Luider traceer geluid (max 95 decibel) - Werkt via Google Maps - 50 meter direct bereik - Eenvoudige app Binnen iets verloren? Via de app druk je op 'Geluid' en binnen 20 seconde weet je waar je verloren spullen zijn. De app geeft zelfs de afstand aan en zegt of je dichterbij komt of verder weg gaat van de tracker. Met Google Maps overzicht in heel Nederland! Zelfs wanneer je onderweg iets verliest kun je binnen no-time via Google Maps inzien waar het op de map ligt. Of dit nou aan de andere kant van Nederland is of niet, geen probleem voor de keyfinder Maar wat als ik mijn mobiel kwijt ben? Je kan heel simpel via de tracker het geluid van je mobiel af laten gaan door op de knop te drukken. Binnen no-time weet je dus waar je mobiel ligt. Meerdere personen, één tracker Het is zelfs mogelijk om meerdere mensen dezelfde tracker te laten volgen via de app. Ontzettend handig wanneer er gezamenlijke spullen zijn die nog wel eens van de aardbodem verdwijnen, zoals die onvindbare afstandsbediening! Hoe werkt het? Als u de app installeert op uw mobiel en vervolgens drukt u op tracker toevoegen, dan dient u alleen het knopje op de tracker ingedrukt te houden. En voila! De tracker is vanaf nu verbonden.

6. Bluetooth Keyfinder | Sleutel vinder | GPS tracker | Extra CR2032 | 2019 Zwart


Product informatiePlus or Show more

Tracemaster Auto volgsysteem GPS Tracker met magneet - Gratis App - Krachtige accu - Draadloos - Live volgen van uw Auto / Motor / Boot - Geen abonnement nodig. Maak kennis met de originele Tracemaster type 90 GPS Tracker van Tracemaster.nl. Deze betrouwbare en nauwkeurige GPS Tracker zorgt ervoor dat uw dierbare bezit altijd direct volgbaar is, eenvoudig in gebruik en zonder snoeren. U kunt deze GPS tracker in tegenstelling tot veel andere GPS trackers gebruiken zonder maandelijks abonnement! Direct real-time zien waar uw voertuig zich bevindt via de gratis gebruikersvriendelijke App of het online platform. U heeft een direct overzicht met een nauwkeurige plaatsbepaling via een duidelijke Google Maps kaart. Daarnaast kunt u gereden routes tot maar liefst 3 maanden geleden terugkijken, zo kunt u ook achteraf traceren waar een voertuig is geweest en welke route er is afgelegd, zelfs de gereden snelheid is in te zien. Alle instellingen kunt u eenvoudig aanpassen in de gratis App. Door de krachtige accu is het volgsysteem tot 90 dagen lang te gebruiken zonder tussendoor op te laden (90 dagen standby tijd). Opladen gaat eenvoudig met de bijgeleverde USB kabel. De GPS Tracker kunt u dankzij de ingebouwde magneet eenvoudig plaatsen op, tegen of onder metalen oppervlakten. We adviseren bevestiging via de magneet ergens in het voertuig, bijvoorbeeld in de achterbak of motorruimte afgeschermd van weersinvloeden of diefstal. Inbouw is dus niet nodig. Ideaal voor eenvoudige bevestiging in een Auto, Motor, Camper of vrachtwagen. De GPS Tracker is IP64 spat waterdicht en kan ook gebruikt worden tijdens vochtige omstandigheden. De tracker is daardoor ook geschikt om Boten, Jetski's, Schepen of andere objecten te beveiligen als het object zich in een vochtige omstandigheid bevindt. Functies: - Real-time tracking: Bekijk de locatie live via het online platform op de computer of telefoon met de gratis APP (Windows, Android & Apple). Hier kunt u ook de afgelegde routes uit het verleden inzien en meldingen ontvangen. Alle instellingen zijn via de App te configureren. - SMS tracking: Ontvang een sms met de locatie of wanneer de GPS Tracker in beweging komt. - GEO Fence alarm: Als de GPS Tracker de vooraf ingestelde ‘safe zone’ verlaat, word u op de hoogte gesteld over de actuele locatie. Hierdoor kunt u tijdig ingrijpen. - Snelheidsalarm: U krijgt een melding als de ingestelde maximum snelheid wordt overschreden. - Tril alarm: Als de GPS Tracker in beweging komt ontvangt u een melding inclusief de coördinaten van de locatie. - Slaap mode: De GPS Tracker gaat automatisch in/uit slaapmodes als het voertuig minimaal 5 minuten niet is bewogen, in de slaap mode wordt het batterij verbruik fors ontzien en gaat deze dus langer mee. - Bewegingsalarm: Ontvang een melding als de GPS Tracker in beweging komt. - Lege batterij alarm: Als de accu bijna leeg is ontvangt u een waarschuwing. - Meeluisterfunctie: De GPS Tracker beschikt over een ingebouwde microfoon waarmee er via de GPS Tracker live meegeluisterd kan worden. Overige specificaties: - De GPS Tracker werkt wereldwijd via het GPRS netwerk - De GPS Tracker is voorzien van interne GSM/GPRS antennes (GSM/2G GPRS netwerk) - GPS tot 5 meter nauwkeurig direct inzichtelijk via de App/Webinterface - De GPS Tracker wordt geleverd met Nederlandstalige Handleiding - Nederlandstalige helpdesk en ondersteuning - Formaat van de GPS tracker is 19 cm x 7.2 cm & 2.2 cm dik - Het gewicht van de GPS Tracker is 168 gram - 2 Jaar garantie. De GPS tracker werkt voor plaatsbepaling en communicatie met de App en het Webplatform via een te plaatsen Simkaart (standaard formaat), het apparaat is getest met een groot aantal Nederlandse en Belgische providers (zowel prepaid/herlaadbaar als met een abonnement). Een gratis prepaid/herlaadbare Lebara simkaart voor gebruik in heel Europa is als service bijgesloten. Zo heeft u tegen lage kosten de voordelen van een kwalitatief volgsysteem!

7. Tracemaster Auto volgsysteem GPS Tracker - Magneet - Gratis App - Krachtige accu


Product informatiePlus or Show more

Gebruik een tracker als je in realtime iets of iemand wil volgen. Dat kan handig zijn als je bv bepaalde vermoedens hebt en de waarheid wil ontdekken.. Maar ook als je bv op reis vertrekt en jouw reistas of backpack wil beveiligen uit voorzorg. De mogelijkheden om een tracker te gebruiken zijn veelzijdig: De huidige positie of het afgelegde traject van een auto bekijken Jouw vermoendens bevestigen of ontkrachten van bijv. overspel of een diefstal Gestolen of verloren goederen terugvinden Stel een zone in rond een bepaalde woning, straat of stad Ten allen tijde weten waar je kindjes zijn, door een tracker te gebruiken in de rugzak of boekentas Voordelen: Je weet altijd en overal waar je goederen zich bevinden je voelt je zekerder en geruster als je weet waar je geliefde zich bevind Je krijgt een melding wanneer iemand ergens vertrekt of aankomt Je kan herbekijken wat het afgelegde traject was van een bepaalde dag of tijdstip Je kan het toestel aansluiten in de usb poort van je wagen om continu te tracken Je kan je doel volgen via een app maar ook via je PC of Mac Je hebt de keuze om een eigen simkaart te gebruiken of je kan kiezen voor onze trackingsdiensten en services Je kan de tracker gebruiken over heel de wereld (afhankelijk van jouw simkaart) De batterij is volledig opgeladen in minder dan 2,5 uur Je kan de tracker makkelijk ergens verstoppen omdat hij niet groter is dan een luciferdoosje Eigenschappen: Afmetingen 52 x 38 x 16mm Gewicht 40g Batterijduur tot 9 dagen stand by Tracken tot 3 dagen volcontinue Waterproof Nederlandse handleiding Welke methode verkies je? MET SIMKAART: 59,95 EUR: Je kan de eerste 14 dagen gratis tracken op onze kosten. Als je nadien, op eender welk moment, verder gebruik wil maken van onze trackingsdiensten en services betaal je eenvouding 9,99 EUR en kan je weer 1 hele maand tracken. Je kiest dus zelf wanneer je de tracker wil activeren en wanneer je stopt. ZONDER SIMKAART: 54,95 EUR: Je voorziet zelf een 2G simkaart en stelt zelf het toestel in aan de hand van een bijgeleverde Nederlandse handleiding. De tracker werkt met zowat bijna alle simkaarten (2G netwerk) die er op de markt zijn. Eventueel kan je na de aankoop alsnog onze simkaart aankopen en onbeperkt gebruik maken van de tracker en onze services. Kortom: Wil je geen zorgen en meteen kunnen tracken, dan kan je een gebruiksklare tracken kopen inclusief simkaart. Kan je zelf overweg met het instellen van trackers, dan kan je kiezen voor een tracker zonder simkaart. Beide manieren zullen ervoor zorgen dat je al jouw goederen in de gaten kan houden. Je schakelt het het toestel in, download de gratis app, en ziet meteen de locatie van de tracker via Google Maps. Track and Trace dus!

8. GPS Tracker ZONDER simkaart - Tot 5m nauwkeurig - Realtime updates elke 30 seconden - GPS volgsysteem - Extra beveiliging/Security - Lokaliseren & tracken van auto/kinderen/ouderen/fiets/reiskoffer/handtas/dieren - Zelf in te stellen


Product informatiePlus or Show more

De Invoxia Huisdier GPS Tracker behoort tot de nieuwste generatie GPS Trackers. Dankzij de nieuwste techniek is deze speciaal ingericht voor het terugvinden en volgen van uw huisdieren. Tot 1 maand batterijduur Geen Simkaart benodigd Eenvoudige Installatie binnen 2 minuten Notificatie mogelijkheden Gebruiksvriendelijke App Waterdicht Met de Invoxia Huisdier GPS Tracker weet u altijd waar uw geliefde huisdier is. Stel eenvoudig Safe zones in en krijg een notificatie op uw telefoon wanneer uw huisdier deze gebieden betreed en of verlaat. Scroll langs de tijdlijn om de afgelegde route van een gewenst dag, week of maand in kaart te brengen. Open de app op ieder moment en controleer de live locatie van de GPS Tracker welke tot straat en huisnummer nauwkeurig de locatie zal bepalen. De Invoxia Huisider GPS Tracker is tevens voorzien van een alarm functie. Bij het aanraken, aanstoten of optillen van de Tracker of het item verzend de tracker indien gewenst de locatie van dat moment naar de gekoppelde telefoon(s) met de notificatie dat er beweging is waargenomen. Ook kunt u in een oogopslag zien hoeveel beweging uw huisdier per dag, week of maand gemiddeld heeft. In tegenstelling tot veel andere gps-trackers, werkt de in Frankrijk ontwikkelde Invoxia tracker met het 'LoRa netwerk'. Hierdoor is er geen simkaart nodig. Bij stilstand geeft de tracker elke 4 uur zijn positie door. Wanneer de tracker in beweging is zal deze afhankelijk van uw instellingen elke 5 of 10 minuten zijn positie doorgeven. Wanneer het batterijniveau onder 20% komt krijgt u automatisch een melding dat de tracker opgeladen dient te worden. In 90 minuten laad u de tracker weer volledig op met de meegeleverde USB kabel. De Invoxia Huisdier GPS Tracker komt inclusief een 3 jarig netwerk abonnement. Hierna kunt u gebruik blijven maken van de netwerk service voor slechts € 9,99 per jaar. U kunt gratis gebruik maken van de Invoxia volg App op uw smartphone. Ook is het mogelijk uw tarcker(s) te volgen van uw PC. Afmetingen: 142 x 24 x 17 mm Gewicht: 15 gram

9. Invoxia - Huisdier GPS Tracker - Zonder Simkaart - Tot 1 Maand Batterijduur - Hond - Kat - Poes - Track & Trace Volgsysteem - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Vind je spullen terug op afstanden tot 120 meter met behulp van de Tile Pro (2020). Deze waterdichte bluetooth tracker met vervangbare batterij heeft 2 keer zoveel bereik als andere Tile trackers. Bovendien produceert hij het hardste geluid, zodat je hem op grotere afstand hoort dan andere modellen. Stop de Pro bijvoorbeeld in je laptoptas of hang hem aan je backpack op vakantie. Via de app koppel je jouw telefoon aan de bluetooth tracker en activeer je het geluidssignaal. Wanneer je op de Tile drukt, gaat het geluid van je telefoon af. Zo helpt de tracker ook als je telefoon kwijt is. De batterij van de Tile Pro gaat 1 jaar mee, daarna moet je deze vervangen. Alle producten van Tile zijn compatibel met Google Assistent en Amazon Alexa. Gebruik dus ook je spraakassistent om erachter te komen waar bijvoorbeeld je sleutels, portemonnee en smartphone met Tile zijn.

10. Tile Pro (2020) Single Pack


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van GPS trackers er zijn namelijk 304 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en kun je straks de beste GPS tracker kopen.