Wat is de beste gps tracker van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 september, 2023

Het kopen van een goede gps tracker is een moeilijke opgave. Wat is de beste gps tracker van 2023? Na het analyseren van 197 gps trackers kwam de Tracki GPS Tracker als beste getest uit onze gps tracker-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de gps trackers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 gps trackers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige gps tracker-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste gps trackers

1Score: 9.7
Tracki GPS Tracker
Beste GPS-tracker
Tracki GPS Tracker
Merkloos
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.2
LandAirSea 54 GPS Tracker
Biedt wereldwijde dekking
LandAirSea 54 GPS Tracker
Merkloos
3Score: 8.8
PrimeTracking GPS Tracker
Bijzonder veelzijdig
PrimeTracking GPS Tracker
Merkloos
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.2
Vyncs GPS Tracker
Uitstekend voor autogegevens
Vyncs GPS Tracker
Merkloos
Ga naar laagste prijs
5Score: 7.8
Bouncie GPS Tracker
Bouncie GPS Tracker
Merkloos
Ga naar laagste prijs
6Score: 7.2
Winnes GPS Tracker
Winnes GPS Tracker
Merkloos
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Gps Tracker Koopgids

Met een GPS tracker zijn de zorgen over waar iets belangrijks zich bevindt verleden tijd. Voor elke persoon of situatie is er wel een geschikte GPS tracker te vinden. Lees in deze koopgids waar je allemaal op let bij aanschaf van de beste GPS tracker.

Hoe gebruik je een GPS tracker?

Met een GPS tracker houd je altijd bij waar een persoon, voertuig of object zich bevindt. Dankzij de simkaart in de GPS tracker is het object altijd te traceren en ontvang je data over de locatie(s) van de tracker.

Om te beginnen moet je de GPS tracker plaatsen. Hoe je het apparaatje het beste kunt plaatsen, verschilt per soort en bij wie of wat je hem plaatst. Hier gaan we later in deze koopgids verder op in. Hoe dan ook plaats je eerst een simkaart met een mobiel internetabonnement in de tracker.

Hierna volg je de instructies op van jouw GPS tracker zodat deze de locatiedata naar de juiste servers stuurt waar jij deze vervolgens kunt inlezen. Na plaatsing zet je het apparaat hoe dan ook aan en kun je meestal via de computer de laatste datagegevens bijhouden en controleren.

Tegenwoordig worden steeds meer apparaten 'smart', en dat geldt ook voor de GPS tracker. Er zijn namelijk varianten die je kunt aansluiten op een app, waardoor je de GPS tracker met je telefoon kunt instellen. Je vindt dan ook in de app locatiegegevens terug.

Welke soorten GPS trackers zijn er?

GPS trackers kunnen erg van elkaar verschillen en zijn dan ook beschikbaar in allerlei soorten. Die onderlinge soorten hebben verschillende vormen en neem je allemaal op een andere manier in gebruik. De hoofdfunctie, het traceren van de locatie, blijft bij alle varianten echter hetzelfde.

Zo zijn er om te beginnen GPS trackers voor kinderen. Kinderen kunnen vliegensvlug zijn en als ouder blijf je toch altijd een beetje bezorgd als jouw kind uit het zicht is. Om altijd te weten waar jouw kind is, zijn er GPS trackers die speciaal gemaakt zijn voor kinderen. Ze lijken op een horloge, maar hebben bevatten een simkaart waarmee de GPS tracker de locatie bijhoudt en de bijbehorende data kan verzenden.

Vervolgens kun je dus altijd op de computer, laptop, tablet of telefoon zien waar jouw kind op dat moment is, zolang hij of zij het GPS tracker horloge draagt.

GPS trackers voor auto's hebben een heel andere vorm en zijn meestal compacte, rechthoekige apparaatjes. Dit type GPS tracker kan naast locatiebepaling veel extra functies hebben. Je kunt zo zien waar de auto is geweest, maar bijvoorbeeld ook alarmsignalen ontvangen als de auto boven een bepaalde snelheid rijdt, buiten een zone komt of als er een technisch mankement optreedt.

Het verschilt erg per auto GPS tracker welke en hoeveel extra functies het model heeft. Wil je een auto alleen kunnen traceren, dan is een simpele GPS tracker voldoende. Er zijn echter ook modellen met SOS-knoppen en beter privacywaarborging, en modellen die extra data aflezen en doorsturen. In dit laatste geval is de GPS tracker aangesloten op de OBD-poort van je auto. Hier komen we nog op terug.

Ten slotte zijn er GPS trackers die gemaakt zijn om goederen te volgen. Laat je bijvoorbeeld kostbare spullen verschepen of verzenden, dan kan dit type GPS tracker erg goed van pas komen. Het uiterlijk van deze GPS trackers is vergelijkbaar met dat van een auto GPS tracker, maar dan nog iets kleiner.

De functies van een GPS tracker voor goederen zijn redelijk beperkt. Het verschilt natuurlijk per model, maar deze trackers focussen zich voornamelijk op het doorsturen van locatiedata. Op die manier ben je altijd op de hoogte van waar jouw item zich bevindt.

Er zijn ten slotte twee manieren om locatiedata te weergeven: passief en in real time. Een passieve GPS tracker stuurt alleen data van de locatiegeschiedenis door. Gaat het bijvoorbeeld om een gestolen auto, dan laat een passieve tracker je zien waar de auto allemaal geweest is en welke route er gereden is.

Daartegenover staat de real time tracker. Deze laat live zien waar het apparaatje zich op het moment bevindt. Je ziet dus geen geschiedenis of route, maar bent wel live op de hoogte van de locatie waar het om gaat.

Welke simkaart heb ik nodig voor een GPS tracker?

Een GPS tracker heeft een simkaart mét beschikbaar internet nodig om de locatiedata door te sturen. Zonder simkaart kun je de gegevens dus niet ophalen. Sommige GPS trackers hebben overigens al een ingebouwde simkaart: in dat geval hoef je geen simkaart aan te schaffen of op zoek te gaan naar de juiste soort. Zorg er dan wel voor dat je tracker toegang heeft tot internet.

Losse simkaarten komen in drie formaten voor: het grootste formaat, namelijk het standaardformaat, een kleinere micro-simkaart en de allerkleinste variant is de nano-simkaart.

Als je een simkaart koopt, kun je het benodigde formaat uit het plastic kaartje drukken. Je hoeft bij aanschaf dus nog niet op de maat te letten. Die moet je wel kennen wanneer je de simkaart gaat plaatsen. Zoek in de productspecificaties op welk formaat je nodig hebt, druk het juiste simkaart formaat uit de template en plaats deze in je GPS tracker.

Vermoed of weet je dat de tracker zijn doel buiten Nederland of buiten de EU moet volgen, zorg er dan ook voor dat de simkaart voldoende dekking voor deze gebieden heeft.

Wat is het maximale bereik van een GPS tracker?

Het maximale bereik van een GPS tracker hangt af van de simkaart en komen ook eventueel ingestelde alarmzones bij kijken. Wat de maximale afstand is om locatiedata terug te koppelen, verschilt dus per apparaat.

De simkaart verbindt met het internet en verstuurt zo locatiegegevens. Komt het apparaat in een gebied terecht waar de simkaart geen verbinding kan maken, dan heb je ook geen toegang tot de gegevens totdat de simkaart weer een internetconnectie heeft.

De meeste simkaarten die je in Nederland koopt werken binnen EU-landen. Wil je dat het apparaat buiten de Europese Unie data kan verzenden, let daar dan op bij aanschaf van de simkaart. Zorg ervoor dat de bundel of internetdata die je koopt geschikt is voor wereldwijd gebruik.

Daarnaast kun je bij sommige GPS trackers bepaalde zones instellen. Wanneer de tracker een meting doet die buiten de ingestelde zone valt, krijg je een alarmsignaal. Buiten die zone kan de tracker overigens vaak nog wel meten.

Waar plaats je een GPS tracker in de auto?

De meeste GPS trackers die speciaal voor auto's zijn gemaakt verbind je aan de OBD-poort. OBD is een afkorting van On Board Diagnostics en dit onderdeel houdt dan ook bepaalde informatie over de status van auto onderdelen bij.

Het verschilt per auto waar je de OBD-poort precies vindt, maar bij de meeste auto's zit de aansluiting in het dashboard onder je stuur. Kun je de OBD-poort niet vinden? In de handleiding van je auto staat waar de aansluiting zit. Als je de handleiding niet kunt vinden, zijn die tegenwoordig voor bijna elke auto online te vinden.

hero illustration

Hoe testen we gps trackers?

Om de beste gps tracker te vinden, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze gps tracker-test hebben we 197 gps trackers vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze gps tracker-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze gps tracker-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne gps tracker-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte gps tracker in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 197 gps trackers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste gps trackers op een rij

1. Beste GPS-tracker: Tracki GPS Tracker

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tracki GPS Tracker

 • list plusWereldwijde dekking voor het volgen van bezittingen of geliefden, ongeacht de locatie.
 • list plusGemakkelijk te gebruiken en eenvoudig installatieproces met een gebruikersvriendelijke interface.
 • list plusHandige functies zoals geo-omheining en een SOS-knop voor extra veiligheid.

Nadelen Tracki GPS Tracker

 • list plusVereist een maandelijkse abonnementskosten om toegang te krijgen tot de trackingdienst.
 • list plusDe batterijduur kan korter zijn dan verwacht.
 • list plusHet annuleren van het abonnement kan lastig zijn voor sommige gebruikers.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.46
Gebruiksgemak
10

De Tracki GPS Tracker is mijn favoriete keuze als het gaat om een betrouwbaar en compact GPS tracking apparaat. Het heeft een aantal unieke verkooppunten die het onderscheiden van andere producten in zijn categorie. Een van de opvallende kenmerken is de wereldwijde dekking, waardoor ik mijn bezittingen of geliefden kan volgen, waar ze zich ook bevinden. Dit maakt het een ideale keuze voor frequente reizigers of mensen met internationale tracking behoeften.

Een andere opmerkelijke functie van de Tracki GPS Tracker is het gebruiksgemak en het eenvoudige installatieproces. Ik ben dol op de gebruiksvriendelijke interface en het gemak waarmee ik het apparaat kan verbergen met een magnetische houder. In tegenstelling tot sommige andere GPS trackers, hoef ik geen ingewikkelde bedrading te doen, waardoor het een veelzijdige optie is die ik in verschillende situaties kan gebruiken.

De Tracki GPS Tracker biedt ook handige functies zoals geo-fencing, waarmee ik virtuele grenzen kan instellen en meldingen kan ontvangen wanneer de tracker die gebieden betreedt of verlaat. Dit is vooral handig voor ouders die een oogje willen houden op hun kinderen of voor mensen die de bewegingen van hun voertuigen of bezittingen willen monitoren. Bovendien bevat het apparaat een SOS-knop voor noodgevallen, wat gemoedsrust biedt in potentieel gevaarlijke situaties.

Hoewel de Tracki GPS Tracker over het algemeen positieve feedback heeft gekregen, zijn er een paar nadelen om rekening mee te houden. Een veelvoorkomende zorg is de vereiste van een maandelijks abonnementsgeld om toegang te krijgen tot de tracking service. Sommige gebruikers hebben ook opgemerkt dat het annuleren van het abonnement een gedoe kan zijn, hoewel de klantenservice uiteindelijk het probleem voor hen heeft opgelost. Een ander klein nadeel is de levensduur van de batterij, die sommige gebruikers korter hebben gevonden dan verwacht. Het is echter de moeite waard om op te merken dat de klantenservice van Tracki wordt geprezen om hun responsiviteit en hulp bij het oplossen van eventuele problemen die zich voordoen.

Al met al is de Tracki GPS Tracker een betrouwbaar en functioneel apparaat dat wereldwijde dekking, eenvoudige installatie en handige functies zoals geo-fencing en een SOS-knop biedt. Hoewel er enkele nadelen zijn, zoals het abonnementsgeld en de batterijduur, wegen de positieve aspecten op tegen de negatieve. Het is zeer geschikt voor frequente reizigers, bezorgde ouders en mensen die op zoek zijn naar een betaalbare en veelzijdige GPS tracking oplossing.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Bekijk prijs

2. Biedt wereldwijde dekking: LandAirSea 54 GPS Tracker

Loading ...

Voordelen LandAirSea 54 GPS Tracker

 • list plusHoge nauwkeurigheid bij het volgen
 • list plusMakkelijk te gebruiken
 • list plusCompact en lichtgewicht ontwerp
 • list plusWaterdicht en weerbestendig
 • list plusLange batterijduur
 • list plusReal-time GPS-tracking met configureerbare updates
 • list plusHandige opties voor het delen van locaties
 • list plusWereldwijde monitoring met nauwkeurige locatie-updates
 • list plusExtra functies zoals geo-hekken en snelheidswaarschuwingen

Nadelen LandAirSea 54 GPS Tracker

 • list plusAbonnement vereist voor volledige functies
 • list plusGemengde beoordelingen over klantenservice
 • list plusMogelijke oplaadproblemen en garantiebeperkingen

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.22
Functionaliteit
9.38
Gebruiksgemak
9

De LandAirSea 54 GPS Tracker wordt hoog aangeschreven door klanten vanwege zijn nauwkeurigheid en gebruiksgemak. Met zijn compacte ontwerp, slechts 2.2 x 2.2 x 0.8 inch groot en een gewicht van slechts 1.5 ounce, is deze tracker perfect om overal mee naartoe te nemen. En het beste van alles, hij is waterdicht en weerbestendig, dus hij is geschikt voor allerlei omgevingen. Een van de kenmerken die er echt uitspringt, is de lange batterijduur - hij gaat tot wel 2 weken mee op één enkele lading.

Het instellen van de LandAirSea 54 GPS Tracker is een fluitje van een cent en kan worden gedaan via een mobiele app of desktop. De tracker biedt real-time GPS-tracking met configureerbare updates van elke 3, 5, 10 of 60 seconden. Je kunt ook je locatie delen via sms, Facebook of e-mail, zodat je altijd gemakkelijk informatie kunt delen.

De LandAirSea 54 GPS Tracker werkt op een 4G LTE-netwerk en heeft zijn eigen SIM-kaart voor connectiviteit. Hij kan wereldwijd bewegingen volgen en geeft elke 3 seconden nauwkeurige locatie-updates. De tracker wordt geleverd met extra functies zoals het instellen van geo-omheiningen en snelheidswaarschuwingen, waardoor hij nog veelzijdiger wordt voor verschillende toepassingen.

Hoewel de LandAirSea 54 GPS Tracker positieve feedback heeft ontvangen, zijn er enkele punten van zorg die het vermelden waard zijn. Het grootste nadeel is de vereiste van een abonnement om toegang te krijgen tot alle functies. Het goedkoopste abonnement begint bij $20 per maand, wat voor sommige gebruikers een afschrikmiddel kan zijn. Daarnaast zijn er gemengde beoordelingen over de klantenservice en problemen met het opladen van de tracker. Sommige klanten hebben moeite gemeld met de klantenservice en de noodzaak om te betalen voor verzending bij gebruik van de garantie van 1 jaar.

Al met al biedt de LandAirSea 54 GPS Tracker nauwkeurige en real-time trackingmogelijkheden met een gebruiksvriendelijke interface. Het compacte ontwerp, de lange batterijduur en waterdichte functies maken hem geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Maar het abonnementsvereiste en mogelijke problemen met de klantenservice moeten in overweging worden genomen. Over het algemeen is het een betrouwbare GPS-tracker die goed presteert, maar gebruikers moeten de kosten en mogelijke nadelen afwegen voordat ze een aankoopbeslissing nemen.

Verkrijgbaar bij:

3. Bijzonder veelzijdig: PrimeTracking GPS Tracker

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen PrimeTracking GPS Tracker

 • list plusBetrouwbare en nauwkeurige trackingmogelijkheden.
 • list plusCompact en stevig ontwerp met LED-statuslampjes en noodknop.
 • list plusSnelle en consistente updates over de locatie met 4G LTE-connectiviteit.

Nadelen PrimeTracking GPS Tracker

 • list plusMaandelijkse abonnementskosten van $25.
 • list plusBatterijduur kan variëren afhankelijk van de sterkte van de LTE-connectiviteit.

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
9.12
Gebruiksgemak
8.75

De PrimeTracking GPS Tracker is een zeer gewaardeerd apparaat dat betrouwbare en nauwkeurige tracking mogelijkheden biedt. Een van de opvallende kenmerken is het compacte en solide ontwerp, met LED-statuslampjes en een noodknop voor directe locatiedeling. Het instellen van de tracker is een fluitje van een cent en via de PrimeTracking mobiele app kan hij eenvoudig worden geactiveerd en gevolgd.

Volgens beoordelingen biedt de GPS-tracker snelle en consistente updates over de locatie, dankzij zijn 4G LTE-connectiviteit. Hij biedt elke tien seconden updates, zodat je op de hoogte blijft van de verblijfplaats van je dierbaren of waardevolle bezittingen. Het apparaat bevat ook geofencing-functionaliteit, waarmee je virtuele grenzen kunt instellen en meldingen kunt ontvangen als de tracker zich buiten het aangewezen gebied bevindt.

Een ander opmerkelijk kenmerk is de ingebouwde SOS-knop, die uiterst responsief blijkt te zijn in noodsituaties. Met slechts een druk op de knop geeft de tracker onmiddellijke locatie-informatie, zodat er snel hulp kan worden ingeschakeld.

Wat betreft de batterijduur presteert de PrimeTracking GPS Tracker goed en gaat hij ongeveer twee weken mee op een volle lading. Het is echter belangrijk op te merken dat de batterijduur kan variëren afhankelijk van de sterkte van de LTE-connectiviteit.

De PrimeTracking mobiele app fungeert als een centrale hub voor het volgen en beheren van het apparaat. Het biedt een gebruiksvriendelijke interface en geeft realtime locatie-updates, samen met aanvullende functies zoals snelheidscontrole.

Een aspect om rekening mee te houden is de maandelijkse abonnementskosten van $25 die vereist zijn voor het apparaat. Hoewel dit de totale kosten verhoogt, biedt het toegang tot het volledige scala aan functies en zorgt het voor continu trackingmogelijkheden.

Al met al valt de PrimeTracking GPS Tracker op door zijn betrouwbaarheid, gebruiksgemak en uitgebreide trackingfuncties. Of je nu je kinderen wilt volgen, de locatie van waardevolle bezittingen wilt controleren of je persoonlijke veiligheid wilt verbeteren, dit apparaat biedt een handige oplossing. Het compacte ontwerp, snelle updates, geofencing-functionaliteit en SOS-knop maken het een overtuigende keuze op de GPS-trackermarkt. Het doorlopende abonnementskosten zijn echter een factor om rekening mee te houden.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Bekijk prijs

4. Uitstekend voor autogegevens: Vyncs GPS Tracker

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vyncs GPS Tracker

 • list plusGeen maandelijkse kosten, waardoor het kosteneffectief is
 • list plusGemakkelijke installatie, geen bedrading of batterij nodig
 • list plusBiedt essentiële voertuiggegevens en informatie over de gezondheid van de motor

Nadelen Vyncs GPS Tracker

 • list plusVerwarrend installatieproces en selectie van abonnementsplan
 • list plusHet basisplan heeft een locatie-update-interval van drie minuten, niet geschikt voor real-time tracking
 • list plusGemengde beoordelingen over klantenondersteuning, waarbij responsiviteit en hulpkwesties worden genoemd

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.32
Functionaliteit
8.43
Gebruiksgemak
7.7

Ik ben dolenthousiast om je de Vyncs GPS Tracker te presenteren! Dit populaire apparaat biedt eenvoudige trackingmogelijkheden voor voertuigen. Wat het echt onderscheidt, is dat je geen maandelijkse kosten hoeft te betalen. Dat betekent dat je je voertuig kunt volgen zonder extra kosten te maken. Dat klinkt toch geweldig?

Deze tracker sluit aan op de OBD-II-poort van je auto, waardoor je real-time GPS-tracking en essentiële gegevens kunt krijgen. Hij geeft je locatie-updates, herinneringen voor onderhoud, meldingen van onveilig rijgedrag en je kunt zelfs op afstand je brandstofniveau in de gaten houden. Dit maakt hem geschikt voor allerlei situaties, of je nu je eigen auto wilt volgen, een wagenpark wilt beheren of een oogje wilt houden op je tienerrijders.

Een van de voordelen van de Vyncs GPS Tracker is hoe makkelijk hij te installeren is. Je hoeft geen bedrading aan te leggen en hij werkt niet op batterijen. Bovendien kun je hem onder je dashboard verbergen, waardoor het een nette en discrete opstelling wordt. En alsof dat nog niet genoeg is, verbindt het apparaat zich met de motor OBDII Ecu van je auto, waardoor je informatie krijgt over de gezondheidstoestand van je voertuig en waarschuwingen voor motorproblemen. Dat is handig voor onderhoud!

Maar er zijn wel een paar nadelen waar je rekening mee moet houden. Het instellen van de Vyncs GPS Tracker kan verwarrend zijn en je moet een Vyncs-account aanmaken en een abonnement kiezen. De kwaliteit van de tracking hangt ook af van het abonnement dat je kiest. Met het basisabonnement wordt de locatie van je voertuig elke drie minuten bijgewerkt, wat misschien niet nauwkeurig genoeg is voor real-time tracking.

Bovendien zijn er klachten geweest over de klantenservice, waarbij negatieve recensies wezen op problemen met responsiviteit en hulp.

Al met al biedt de Vyncs GPS Tracker een kosteneffectieve oplossing voor eenvoudige voertuigtracking. Het ontbreken van maandelijkse kosten, de eenvoudige installatie en de essentiële trackingmogelijkheden maken het een betrouwbare optie voor persoonlijk en zakelijk gebruik. Maar als je nauwkeurige en real-time locatie-informatie nodig hebt, is dit misschien niet de beste keuze. Gezien de gemengde recensies over de klantenservice, is het verstandig om de voor- en nadelen goed af te wegen voordat je een beslissing neemt. 🚗💨

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

5. Bouncie GPS Tracker

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bouncie GPS Tracker

 • list plusIntegratie met smart home systemen voor een verbeterde gebruikerservaring.
 • list plusGemakkelijk installatieproces toegankelijk voor alle gebruikers.
 • list plusReeks nuttige functies, waaronder live locatietracking en snelheidsmonitoring.

Nadelen Bouncie GPS Tracker

 • list plusMaandelijkse abonnementskosten kunnen een nadeel zijn voor sommige gebruikers.
 • list plusBeperkte compatibiliteit met voertuigen met een OBD2-poort.

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.05
Functionaliteit
8.12
Gebruiksgemak
7.25

De Bouncie GPS Tracker, dat ben ik! Ik ben een betrouwbaar en geavanceerd apparaat met verschillende unieke verkooppunten, waardoor ik me onderscheid van andere GPS-trackers in mijn categorie.

Een opvallende functie van de Bouncie GPS Tracker is mijn integratie met slimme huissystemen, wat mij een handige keuze maakt voor gebruikers die hun voertuigtracking willen combineren met hun slimme thuistechnologie. Dankzij deze integratie kunnen gebruikers meldingen en waarschuwingen rechtstreeks op hun slimme apparaten ontvangen, wat de algehele gebruikerservaring verbetert.

Ik word ook geprezen om mijn gebruiksgemak en installatieproces. Het duurt ongeveer 15 minuten om mij in te stellen en ik hoef alleen maar in de OBD2-poort van het voertuig te worden gestoken. Dit eenvoudige installatieproces maakt mij toegankelijk voor alle gebruikers, zelfs degenen met beperkte technische kennis.

Ik bied zelf een scala aan handige functies, waaronder live locatietracking, snelheidsbewaking en de mogelijkheid om aangepaste meldingen in te stellen voor geo-zones. Ik heb ook een versnellingsmeter die ongelukken of plotselinge impact kan detecteren, wat een extra veiligheidslaag biedt voor voertuigeigenaren en hun dierbaren.

Een uniek aspect van mij is mijn vermogen om diagnostische foutcodes te lezen. In plaats van alleen de code te geven, bied ik een samenvatting van het probleem, waardoor het voor gebruikers gemakkelijker wordt om eventuele problemen met hun voertuig te begrijpen en aan te pakken.

Mijn bijbehorende app, de Bouncie app, is gebruiksvriendelijk en biedt aanvullende functies zoals het registreren van ritten, het volgen van rijgewoonten en rapporten over de gezondheid van het voertuig. Ik maak gebruik van Google Maps voor kaartgegevens, wat zorgt voor nauwkeurige en up-to-date locatie-informatie.

Hoewel ik positieve beoordelingen heb ontvangen vanwege mijn betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijke functies, is het belangrijk om enkele mogelijke nadelen op te merken. De maandelijkse abonnementskosten van $8 kunnen een nadeel zijn voor sommige gebruikers, vooral als ze meerdere apparaten nodig hebben. Bovendien moet ik worden aangesloten op de OBD2-poort, wat mijn compatibiliteit beperkt tot voertuigen met deze functie.

Kortom, ik, de Bouncie GPS Tracker, ben een betrouwbaar en intuïtief apparaat dat gemoedsrust biedt aan voertuigeigenaren. Met mijn integratie met slimme huissystemen, eenvoudige installatieproces en unieke functies zoals het lezen van diagnostische foutcodes, val ik op tussen andere GPS-trackers in mijn categorie. Hoewel er enkele nadelen kunnen zijn, zoals de abonnementskosten en beperkte compatibiliteit, maken de algehele voordelen van de Bouncie GPS Tracker het een waardevolle investering voor degenen die hun voertuigen willen volgen en de veiligheid ervan willen waarborgen. 😉

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Bekijk prijs

6. Winnes GPS Tracker

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Winnes GPS Tracker

 • list plusLange batterijduur, tot wel 3 maanden.
 • list plusWaterdicht ontwerp, geschikt voor verschillende trackingdoeleinden.
 • list plusGebruiksvriendelijk installatieproces, toegankelijk voor gebruikers met uiteenlopende technische expertise.

Nadelen Winnes GPS Tracker

 • list plusNauwkeurigheids- en betrouwbaarheidsproblemen gemeld door sommige klanten.
 • list plusConnectiviteitsproblemen ervaren door sommige gebruikers.

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.09
Functionaliteit
7.53
Gebruiksgemak
7.1

Ik heb de Winnes GPS Tracker voor voertuigen gemengde beoordelingen gekregen van klanten. Hoewel sommige klanten positieve ervaringen hebben gehad met het apparaat, zijn er meldingen geweest dat het niet voldoet aan de geadverteerde functies. Helaas worden er geen verdere details verstrekt over deze problemen.

Gelukkig is er nog een andere beoordeling beschikbaar voor de Winnes GPS Tracker Tkstar. Dit apparaat is ontworpen om de locatie van items op te nemen en door te sturen naar een mobiel apparaat of computer. Een van zijn opvallende kenmerken is de lange batterijduur, die tot 3 maanden kan duren. Bovendien heeft het de mogelijkheid om locatiegeschiedenis op te slaan gedurende maximaal 6 maanden.

De Winnes GPS Tracker Tkstar kan discreet worden bevestigd aan elk metalen oppervlak met behulp van krachtige magneten of eenvoudig worden neergezet op een veilige locatie. Het heeft ook de mogelijkheid om waarschuwingen te sturen wanneer specifieke geografische regio's worden overtreden. Deze functie kan bijzonder nuttig zijn om de veiligheid van waardevolle spullen te waarborgen.

Het apparaat is waterdicht, waardoor het geschikt is voor een verscheidenheid aan trackingdoeleinden. Het vereist een 2G SIM-kaart voor abonnementsplannen. Dankzij de veelzijdigheid is het geschikt voor het volgen van kinderen, fietsen, waardevolle spullen en auto's. Werkgevers en chauffeurs kunnen het ook gebruiken om vrachtwagens te volgen tijdens leveringen of als onderhandelingsmiddel bij diefstal.

Een van de voordelen van de Winnes GPS Tracker Tkstar is het gebruiksvriendelijke ontwerp. De installatie is eenvoudig en vereist geen elektronische installaties of ingewikkelde configuraties. Dit maakt het toegankelijk voor gebruikers met verschillende niveaus van technische expertise.

Het is echter belangrijk op te merken dat er gemengde beoordelingen zijn over de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van het apparaat. Sommige klanten hebben problemen gemeld met het apparaat dat geen nauwkeurige locatie-informatie geeft of te maken heeft met connectiviteitsproblemen.

Samenvattend biedt de Winnes GPS Tracker Tkstar verschillende unieke verkooppunten, waaronder de lange batterijduur, waterdichte ontwerp en gebruiksvriendelijke installatieproces. Dankzij de veelzijdigheid is het geschikt voor een reeks trackingdoeleinden. Er zijn echter meldingen geweest van nauwkeurigheids- en betrouwbaarheidsproblemen, wat een punt van zorg kan zijn voor potentiële kopers. Het wordt aanbevolen om grondig onderzoek te doen en klantfeedback te overwegen voordat u een aankoopbeslissing neemt.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van gps trackers. Er zijn immers 197 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!