Bestenu

Beste gps trackers - feb. 2023

Met meer dan 185 gps trackers op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Op deze pagina vind je de beste gps trackers op een rij

De top 10 beste gps trackers

01Score: 10
Mini GPS tracker Volg Systeem zwart
Mini GPS tracker Volg Systeem zwart
Ga naar laagste prijs
02Score: 9.8
Tractive Gps Tracker Hond Donkerblauw middernachtblauw
Tractive Gps Tracker Hond Donkerblauw middernachtblauw
Ga naar laagste prijs
03Score: 9.8
Tractive Gps Tracker Kat Donkerblauw middernachtblauw
Tractive Gps Tracker Kat Donkerblauw middernachtblauw
Ga naar laagste prijs
04Score: 9.6
GPS tracker – Zonder Abonnement zwart
GPS tracker – Zonder Abonnement zwart
Ga naar laagste prijs
05Score: 9.6
TKMARS Mini GPS tracker Zonder tk901 mini
TKMARS Mini GPS tracker Zonder tk901 mini
TKMARS
Ga naar laagste prijs
06Score: 9.4
Maxi Nederland Maxi AirTag GPS wit
Maxi Nederland Maxi AirTag GPS wit
Maxi Nederland
Ga naar laagste prijs
07Score: 9.3
Tracemaster Auto volgsysteem GPS Tracker zwart
Tracemaster Auto volgsysteem GPS Tracker zwart
Tracemaster
Ga naar laagste prijs
08Score: 9.3
Tractive GPS Hond 4 sneeuw | blauw
Tractive GPS Hond 4 sneeuw | blauw
Ga naar laagste prijs
09Score: 9.3
Nuvance GPS Tracker met App zwart
Nuvance GPS Tracker met App zwart
Nuvance
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.2
Maxi Nederland Maxi GPS Tracker zwart
Maxi Nederland Maxi GPS Tracker zwart
Maxi Nederland
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Gps Tracker Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Nov 25, 2021

Geupdate op: Oct 02, 2022


Met een GPS tracker zijn de zorgen over waar iets belangrijks zich bevindt verleden tijd. Voor elke persoon of situatie is er wel een geschikte GPS tracker te vinden. Lees in deze koopgids waar je allemaal op let bij aanschaf van de beste GPS tracker.

Hoe gebruik je een GPS tracker?

Met een GPS tracker houd je altijd bij waar een persoon, voertuig of object zich bevindt. Dankzij de simkaart in de GPS tracker is het object altijd te traceren en ontvang je data over de locatie(s) van de tracker.

Om te beginnen moet je de GPS tracker plaatsen. Hoe je het apparaatje het beste kunt plaatsen, verschilt per soort en bij wie of wat je hem plaatst. Hier gaan we later in deze koopgids verder op in. Hoe dan ook plaats je eerst een simkaart met een mobiel internetabonnement in de tracker.

Hierna volg je de instructies op van jouw GPS tracker zodat deze de locatiedata naar de juiste servers stuurt waar jij deze vervolgens kunt inlezen. Na plaatsing zet je het apparaat hoe dan ook aan en kun je meestal via de computer de laatste datagegevens bijhouden en controleren.

Tegenwoordig worden steeds meer apparaten 'smart', en dat geldt ook voor de GPS tracker. Er zijn namelijk varianten die je kunt aansluiten op een app, waardoor je de GPS tracker met je telefoon kunt instellen. Je vindt dan ook in de app locatiegegevens terug.

Welke soorten GPS trackers zijn er?

GPS trackers kunnen erg van elkaar verschillen en zijn dan ook beschikbaar in allerlei soorten. Die onderlinge soorten hebben verschillende vormen en neem je allemaal op een andere manier in gebruik. De hoofdfunctie, het traceren van de locatie, blijft bij alle varianten echter hetzelfde.

Zo zijn er om te beginnen GPS trackers voor kinderen. Kinderen kunnen vliegensvlug zijn en als ouder blijf je toch altijd een beetje bezorgd als jouw kind uit het zicht is. Om altijd te weten waar jouw kind is, zijn er GPS trackers die speciaal gemaakt zijn voor kinderen. Ze lijken op een horloge, maar hebben bevatten een simkaart waarmee de GPS tracker de locatie bijhoudt en de bijbehorende data kan verzenden.

Vervolgens kun je dus altijd op de computer, laptop, tablet of telefoon zien waar jouw kind op dat moment is, zolang hij of zij het GPS tracker horloge draagt.

GPS trackers voor auto's hebben een heel andere vorm en zijn meestal compacte, rechthoekige apparaatjes. Dit type GPS tracker kan naast locatiebepaling veel extra functies hebben. Je kunt zo zien waar de auto is geweest, maar bijvoorbeeld ook alarmsignalen ontvangen als de auto boven een bepaalde snelheid rijdt, buiten een zone komt of als er een technisch mankement optreedt.

Het verschilt erg per auto GPS tracker welke en hoeveel extra functies het model heeft. Wil je een auto alleen kunnen traceren, dan is een simpele GPS tracker voldoende. Er zijn echter ook modellen met SOS-knoppen en beter privacywaarborging, en modellen die extra data aflezen en doorsturen. In dit laatste geval is de GPS tracker aangesloten op de OBD-poort van je auto. Hier komen we nog op terug.

Ten slotte zijn er GPS trackers die gemaakt zijn om goederen te volgen. Laat je bijvoorbeeld kostbare spullen verschepen of verzenden, dan kan dit type GPS tracker erg goed van pas komen. Het uiterlijk van deze GPS trackers is vergelijkbaar met dat van een auto GPS tracker, maar dan nog iets kleiner.

De functies van een GPS tracker voor goederen zijn redelijk beperkt. Het verschilt natuurlijk per model, maar deze trackers focussen zich voornamelijk op het doorsturen van locatiedata. Op die manier ben je altijd op de hoogte van waar jouw item zich bevindt.

Er zijn ten slotte twee manieren om locatiedata te weergeven: passief en in real time. Een passieve GPS tracker stuurt alleen data van de locatiegeschiedenis door. Gaat het bijvoorbeeld om een gestolen auto, dan laat een passieve tracker je zien waar de auto allemaal geweest is en welke route er gereden is.

Daartegenover staat de real time tracker. Deze laat live zien waar het apparaatje zich op het moment bevindt. Je ziet dus geen geschiedenis of route, maar bent wel live op de hoogte van de locatie waar het om gaat.

Welke simkaart heb ik nodig voor een GPS tracker?

Een GPS tracker heeft een simkaart mét beschikbaar internet nodig om de locatiedata door te sturen. Zonder simkaart kun je de gegevens dus niet ophalen. Sommige GPS trackers hebben overigens al een ingebouwde simkaart: in dat geval hoef je geen simkaart aan te schaffen of op zoek te gaan naar de juiste soort. Zorg er dan wel voor dat je tracker toegang heeft tot internet.

Losse simkaarten komen in drie formaten voor: het grootste formaat, namelijk het standaardformaat, een kleinere micro-simkaart en de allerkleinste variant is de nano-simkaart.

Als je een simkaart koopt, kun je het benodigde formaat uit het plastic kaartje drukken. Je hoeft bij aanschaf dus nog niet op de maat te letten. Die moet je wel kennen wanneer je de simkaart gaat plaatsen. Zoek in de productspecificaties op welk formaat je nodig hebt, druk het juiste simkaart formaat uit de template en plaats deze in je GPS tracker.

Vermoed of weet je dat de tracker zijn doel buiten Nederland of buiten de EU moet volgen, zorg er dan ook voor dat de simkaart voldoende dekking voor deze gebieden heeft.

Wat is het maximale bereik van een GPS tracker?

Het maximale bereik van een GPS tracker hangt af van de simkaart en komen ook eventueel ingestelde alarmzones bij kijken. Wat de maximale afstand is om locatiedata terug te koppelen, verschilt dus per apparaat.

De simkaart verbindt met het internet en verstuurt zo locatiegegevens. Komt het apparaat in een gebied terecht waar de simkaart geen verbinding kan maken, dan heb je ook geen toegang tot de gegevens totdat de simkaart weer een internetconnectie heeft.

De meeste simkaarten die je in Nederland koopt werken binnen EU-landen. Wil je dat het apparaat buiten de Europese Unie data kan verzenden, let daar dan op bij aanschaf van de simkaart. Zorg ervoor dat de bundel of internetdata die je koopt geschikt is voor wereldwijd gebruik.

Daarnaast kun je bij sommige GPS trackers bepaalde zones instellen. Wanneer de tracker een meting doet die buiten de ingestelde zone valt, krijg je een alarmsignaal. Buiten die zone kan de tracker overigens vaak nog wel meten.

Waar plaats je een GPS tracker in de auto?

De meeste GPS trackers die speciaal voor auto's zijn gemaakt verbind je aan de OBD-poort. OBD is een afkorting van On Board Diagnostics en dit onderdeel houdt dan ook bepaalde informatie over de status van auto onderdelen bij.

Het verschilt per auto waar je de OBD-poort precies vindt, maar bij de meeste auto's zit de aansluiting in het dashboard onder je stuur. Kun je de OBD-poort niet vinden? In de handleiding van je auto staat waar de aansluiting zit. Als je de handleiding niet kunt vinden, zijn die tegenwoordig voor bijna elke auto online te vinden.

hero illustration

Hoe komt deze leuke gps tracker opsomming tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de speurtocht naar de beste gps tracker ook!
In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over gps trackers, maar vandaag ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle gps trackers die te bestellen zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke gps trackers het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van gps trackers stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

De beste gps trackers in een oogopslag

1 - Mini GPS tracker Volg Systeem zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Mini GPS tracker Volg Systeem zwart

 • list plusDeze gps tracker heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusDeze gps tracker is eenvoudig in gebruik.
 • list plusDe kwaliteit van deze gps tracker is goed.

Nadelen Mini GPS tracker Volg Systeem zwart

 • list plusHet is kwetsbaar.
 • list plusDeze gps tracker voldoet niet aan verwachting.
 • list plusDeze gps tracker wordt geleverd zonder accessoires.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.2

Gebruik deze kleine GPS tracker voor het traceren van auto’s, scooters, motoren, boten, kinderen en dieren. De mini GPS tracker is hét kleinste volgsysteem dat momenteel op de markt is en makkelijk te gebruiken. Dankzij de meegeleverde magnetische cover kan het volgsysteem eenvoudig worden bevestigd op, onder of tegen metalen oppervlakten. In het waterdicht zakje is dit apparaat bruikbaar tijdens vochtige omstandigheden. Niet alleen voordelig, maar ook te gebruiken bij diverse omstandigheden! Functies - Vraag de locatie op: Ontvang de locatie per sms. - Geo fence alarm: Als de GPS tracker de vooraf ingestelde ‘safe zone’ verlaat, word u op de hoogte gesteld over de actuele locatie. Hierdoor kunt u tijdig ingrijpen. - Tril alarm: Als het track&trace systeem in beweging komt ontvangt u een melding inclusief de coördinaten van de locatie. - Snelheidsalarm: U krijgt een melding als de ingestelde maximum snelheid wordt overschreden. - SOS knop: Wanneer de SOS knop wordt ingedrukt, zend het volgsysteem de tekst ‘help me’ en de locatie naar alle vooraf ingestelde nummers. - Meeluister functie: De ingebouwde microfoon maakt het mogelijk om live mee te luisteren met de omgevingsgeluiden door de mini gps tracker te bellen. De omgeving merkt daar niets van. - Meer functies, zoals: Herstellen fabrieksinstellingen, instellen tijdzone, nummers autoriseren, lege batterij alarm, IMEI nummer opvragen en meer! De GPS tracker mini is een fijn volgsysteem dat geschikt is voor diverse toepassingen. Het apparaat is klein, maar beschikt niet over minder functies dan soortgelijke volgsystemen. Ideaal als u op een voordelige en eenvoudige manier wilt traceren of gebruik maken van de andere functies.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

2 - Tractive Gps Tracker Hond Donkerblauw middernachtblauw

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tractive Gps Tracker Hond Donkerblauw middernachtblauw

 • list plusEen voordeel van dit systeem is dat het sterk en waterdicht is.
 • list plusHet design is mooi en handig.
 • list plusDe batterij gaat lange tijd mee.

Nadelen Tractive Gps Tracker Hond Donkerblauw middernachtblauw

 • list plusEen nadeel is dat de aan/uit knop niet goed werkt.
 • list plusVerder is het soms wat traag met lokaliseren.
 • list plusTenslotte zijn de premium opties niet altijd duidelijk.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.9

Met de Tractive Gps Tracker Hond Donkerblauw volg jij je hond overal en krijg je inzicht in zijn of haar activiteiten. Met de bijbehorende app zie je waar je hond zich bevindt, zodat je hem altijd terugvindt. Stel een virtuele omheining in en ontvang een melding wanneer je hond buiten deze zone komt. De locatie wordt iedere 2-3 seconden geüpdatet. Ook bekijk je hoeveel minuten per dag je hond actief is, slaapt en hoeveel calorieën hij verbrandt. Dit helpt je om je hond in topvorm te houden. Je gebruikt de tracker met een maandelijks abonnement vanaf 4 euro. De Tractive is waterdicht en heeft bereik in meer dan 175 landen. Ook stel je een energiebesparingszone voor thuis in, waardoor de batterij tot 7 dagen meegaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

3 - Tractive Gps Tracker Kat Donkerblauw middernachtblauw

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tractive Gps Tracker Kat Donkerblauw middernachtblauw

 • list plusHet Tractive Gps Tracker Kat Donkerblauw middernachtblauw systeem is efficiënt en precis.
 • list plusHet systeem heeft een uitgebreide app met verschillende functies.
 • list plusHet systeem is eenvoudig te installeren.

Nadelen Tractive Gps Tracker Kat Donkerblauw middernachtblauw

 • list plusHet systeem heeft een abonnement nodig om de app te gebruiken.
 • list plusHet systeem moet vaak worden opgeladen.
 • list plusHet systeem is relatief groot.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.7

Volg je kat overal met de Tractive Gps Tracker Kat Donkerblauw. Hiermee raak je je dierbare huisdier nooit kwijt. Met de bijbehorende app krijg je inzicht in hoeveel minuten je kat actief is, slaapt en hoeveel calorieën hij verbrandt. Ook stel je een virtuele omheining in en ontdek je de favoriete plekjes van je huisdier met de locatiegeschiedenis van 365 dagen. Je bevestigt de tracker aan de halsband van je kat. De locatie wordt iedere 2-3 seconden geüpdatet. Je gebruikt de tracker in combinatie met een abonnement vanaf 4 euro per maand. De Tractive is waterdicht en heeft bereik in meer dan 175 landen. Ook stel je een energiebesparingszone voor thuis in, waardoor de batterij tot 7 dagen meegaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

4 - GPS tracker – Zonder Abonnement zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen GPS tracker – Zonder Abonnement zwart

 • list plusDeze tracker is klein en handzaam.
 • list plusDe batterijduur van deze tracker is lang.
 • list plusMet deze tracker is er geen abonnement nodig, waardoor hij goedkoper is.

Nadelen GPS tracker – Zonder Abonnement zwart

 • list plusDeze tracker heeft een standaard set aan functies, waardoor hij minder functies heeft dan andere trackers.
 • list plusDeze tracker is alleen geschikt voor buiten gebruik, waardoor hij niet geschikt is voor binnengebruik.
 • list plusDeze tracker heeft geen wifi verbinding, waardoor hij geen real-time informatie kan verstrekken.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.5

Voor instalatie is enige ervaring nodig De GPS TRACKER systemen zijn, vanwege hun betrouwbaarheid en nauwkeurigheid de beste trackers op de markt. Incl zeer makkelijke en gebruiksvriendelijke app. Zo heeft deze tracker naast GPS ook de mogelijkheid tot meeluister functie. Dit betekent dat u de GPS tracker belt op iedere gewenste tijd en deze automatisch opneemt en hiermee kunt meeluisteren. U kunt ook tot 3 maanden terug (90 dagen) de geschiedenis van de gereden routes bekijken. Dit betekent dat u op iedere gewenste tijd een bepaalde datum of tijd selecteert en de geschiedenis van de gereden routes stap voor stap kunt bekijken. U kunt ook de GPS TRACKER instellen op bewegingsalarm. Dit betekent dat wanneer de GPS TRACKER in beweging komt dan krijgt u een melding op uw telefoon met de tijd, datum, plaats, snelheid km. U kunt ook een bepaalde zone aanvinken en wanneer de GPS buiten de zone komt, krijgt u een melding. Tot slot GPS tracker is SPAT WATERDICHT IP 65 waterproof. U kunt ervoor kiezen om het rondom uw voertuig, vaartuig te plaatsen of binnen in de cockpit of iedere gewenste plaats dankzij de ingebouwde sterke magneten kan het op iedere plek standhouden. - GPS tot 5 meter nauwkeurig direct inzichtelijk via de App/Webinterface - Formaat van de GPS tracker is 9 cm x 7.2 cm & 2.2 cm dik - Het gewicht van de GPS Tracker is 168 gram - 2 Jaar garantie. FUCNTIES op een rij. - Real-time tracking: Bekijk de locatie live via het online platform op de computer of telefoon met de gratis APP (Windows, Android & Apple). Hier kunt u ook de afgelegde routes uit het verleden inzien en meldingen ontvangen. Alle instellingen zijn via de App te configureren. - SMS tracking: Ontvang een sms met de locatie of wanneer de GPS Tracker in beweging komt. - GEO Fence alarm: Als de GPS Tracker de vooraf ingestelde ‘safe zone’ verlaat, word u op de hoogte gesteld over de actuele locatie. Hierdoor kunt u tijdig ingrijpen. - Snelheidsalarm: U krijgt een melding als de ingestelde maximum snelheid wordt overschreden. - Tril alarm: Als de GPS Tracker in beweging komt ontvangt u een melding inclusief de coördinaten van de locatie. - Bewegingsalarm: Ontvang een melding als de GPS Tracker in beweging komt. - Meeluisterfunctie: De GPS Tracker beschikt over een ingebouwde microfoon waarmee er via de GPS Tracker live meegeluisterd kan worden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

5 - TKMARS Mini GPS tracker Zonder tk901 mini

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen TKMARS Mini GPS tracker Zonder tk901 mini

 • list plusHet voordeel van deze gps tracker is dat hij compact is, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is.
 • list plusEen ander voordeel is dat deze gps tracker een snelle reactietijd heeft, waardoor het meten van locaties accuraat is.
 • list plusDeze gps tracker heeft een betrouwbare meting, waardoor het gebruik van de tracker betrouwbaar is.

Nadelen TKMARS Mini GPS tracker Zonder tk901 mini

 • list plusEen nadeel van deze gps tracker is dat hij een instabiele meting heeft, waardoor de locatie-informatie onbetrouwbaar kan zijn.
 • list plusDeze gps tracker heeft een lage batterijduur, waardoor de tracker snel leeg kan raken.
 • list plusDeze gps tracker voldoet niet aan de verwachtingen, waardoor het gebruik ervan niet optimaal is.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
8

Let op:Wanneer je dit toestel gaat gebruiken moet je een simkaart kopen die 2G netwerk ondersteunt, we raden je aan om een lebara simkaart aan te schaffen! Deze GPS tracker is een complete set! U hoeft alleen maar een 2G-netwerk-simkaart in de locator te installeren, vervolgens eenvoudig de APN-informatie te configureren en u bent klaar. Als u problemen heeft met de configuratie, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. 2G-netwerkondersteuning & online site. De WINNES GPS-tracker ondersteunt nu het 2G-netwerk. Alle alarmen zijn eenvoudig in te stellen via onze gratis app. Je kunt zelfs meerdere van onze apparaten tegelijk in de app bedienen via een account. Auto volgsysteem GPS Tracker - Draadloos - Live volgen van uw Auto / Motor / Boot - Geen abonnement nodig. Maak kennis met de GPS Tracker. Deze betrouwbare en nauwkeurige GPS Tracker zorgt ervoor dat uw dierbare bezit altijd direct volgbaar is, eenvoudig in gebruik en zonder snoeren. U kunt deze GPS tracker in tegenstelling tot veel andere GPS trackers gebruiken zonder maandelijks abonnement! Direct real-time zien waar uw voertuig zich bevindt via de gratis gebruikersvriendelijke App of het online platform. U heeft een direct overzicht met een nauwkeurige plaatsbepaling via een duidelijke Google Maps kaart. Daarnaast kunt u gereden routes tot maar liefst 3 maanden geleden terugkijken, zo kunt u ook achteraf traceren waar een voertuig is geweest en welke route er is afgelegd, zelfs de gereden snelheid is in te zien. Alle instellingen kunt u eenvoudig aanpassen in de App. Opladen gaat eenvoudig met de bijgeleverde USB-kabel. De voordelen van de GPS tracker ✅ Duurzaam ✅ Live traceren ✅ Geschiedenis terug kijken ✅ Geo Fence alarm ✅ Verschillende instelbare alarmen Functies: Real-time tracking: Bekijk de locatie live via het online platform op de computer of telefoon met de gratis APP (Windows, Android & Apple). Hier kunt u ook de afgelegde routes uit het verleden inzien en meldingen ontvangen. Alle instellingen zijn via de App te configureren. SMS tracking: Ontvang een sms met de locatie of wanneer de GPS Tracker in beweging komt. GEO Fence alarm: Als de GPS Tracker de vooraf ingestelde ‘safe zone’ verlaat, word u op de hoogte gesteld over de actuele locatie. Hierdoor kunt u tijdig ingrijpen. Tril alarm: Als de GPS Tracker in beweging komt ontvangt u een melding inclusief de coördinaten van de locatie. Slaap mode: De GPS Tracker gaat automatisch in/uit slaapmodes als het voertuig minimaal 5 minuten niet is bewogen, in de slaap mode wordt het batterij verbruik fors ontzien en gaat deze hierdoor langer mee. Bewegingsalarm: Ontvang een melding als de GPS Tracker in beweging komt. Lege batterij alarm: Als de accu bijna leeg is ontvangt u een waarschuwing. Overige specificaties: De GPS Tracker werkt wereldwijd via het GPRS netwerk De GPS Tracker is voorzien van interne GPRS antennes GPS tot 5 meter nauwkeurig direct inzichtelijk via de App/Webinterface

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

6 - Maxi Nederland Maxi AirTag GPS wit

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Maxi Nederland Maxi AirTag GPS wit

 • list plusDeze gps tracker heeft een klein formaat waardoor hij eenvoudig mee te nemen is.
 • list plusEen ander voordeel van deze gps tracker is dat hij een hoge batterijduur heeft, waardoor hij langdurig inzetbaar is.
 • list plusDeze gps tracker heeft een nauwkeurige locatiebepaling waardoor je altijd op de hoogte bent.

Nadelen Maxi Nederland Maxi AirTag GPS wit

 • list plusDeze gps tracker heeft geen waterbestendige behuizing waardoor hij niet tegen vocht kan.
 • list plusDeze gps tracker heeft geen simkaart waardoor hij niet te gebruiken is voor dataverbindingen.
 • list plusEen ander minpunt van deze gps tracker is dat hij geen mobiele connectiviteit heeft, waardoor hij niet goed te gebruiken is voor live tracking.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.9

Met de Maxi AirTag hoef je nooit meer lang naar je spulletjes te zoeken en heb je alles direct gevonden! Super nice:). Je kan de AirTag bevestigen aan je sleutels, je huisdier, je koffer of je stopt hem bijvoorbeeld ergens waar niemand het weet zodat je kan volgen wat je wilt.. Je locatie verschijnt automatisch in de bijbehorende App! Speel geluid af Ben je vergeten waar je sleutels zijn? Geen probleem! Je kunt met de airtag geluid afspelen om te horen waar je sleutels zijn in huis! Erg handig. Zo raak je nooit meer je sleutels kwijt. Honderden miljoenen mensen helpen zoeken Heb je iets op een heel andere plek laten liggen, bijvoorbeeld op het strand of in de sportschool, dan kun je je AirTag opsporen met behulp van de bijbehorende app, zo kun je nauwkeurig tot 30 cm zien waar je verloren voorwerp is! Hoe werkt het? De Maxi Airtag verbind je via de bijbehorende app. Het is 1x verbinden en je hoeft nooit meer iets te doen! Lekker gebruiksvriendelijk, makkelijk en handig! Je privacy is altijd beschermd Jij bent de enige die kan zien waar jouw AirTag is. Je locatie gegevens en geschiedenis worden nooit bewaard op de AirTag zelf. Devices die de locatie van je AirTag doorgeven blijven ook anoniem, en die locatie gegevens zijn van begin tot eind versleuteld. Dus zelfs Apple is niet op de hoogte van de locatie van je AirTag of de identiteit van de devices die helpen met zoeken. Batterij waar je op kan vertrouwen De Airtag heeft een batterij die wel 2 jaar mee gaat! Dat betelend dat je er op kunt vertrouwen! Je hoeft je geen zorgen te maken dat hij ieder moment kan uitvallen. Waterbestendig De Maxi airtag is volledig 100% waterbestendig, dat betekend dat je zelfs je sleutels onderwater zou kunnen vinden! Super sterke eigenschap! Je kunt je spullen met de Maxi airtag gewoon niet kwijtraken!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

7 - Tracemaster Auto volgsysteem GPS Tracker zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tracemaster Auto volgsysteem GPS Tracker zwart

 • list plusDeze GPS tracker heeft een betrouwbare meting.
 • list plusHet is eenvoudig in gebruik.
 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.

Nadelen Tracemaster Auto volgsysteem GPS Tracker zwart

 • list plusEen nadeel is dat deze GPS tracker niet te laden is via de aansteker in de auto.
 • list plusHet kaartje is een beetje rommelig.
 • list plusEr is een extra plaatje met klitband en metaal nodig om hem te bevestigen.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.8

De originele Tracemaster type 90 is de meest verkochte GPS tracker van Tracemaster. Deze betrouwbare en nauwkeurige GPS tracker zorgt ervoor dat uw dierbare bezit altijd direct volgbaar is, eenvoudig in gebruik en zonder snoeren. Direct real-time zien waar uw voertuig zich bevindt via de gratis gebruikersvriendelijke App of het online platform. U heeft een direct overzicht met een nauwkeurige plaatsbepaling via een duidelijke Google Maps kaart. Daarnaast kunt u gereden routes tot maar liefst 3 maanden geleden terugkijken, zo kunt u ook achteraf traceren waar een voertuig is geweest en welke route er is afgelegd, zelfs de gereden snelheid is in te zien. Alle instellingen kunt u eenvoudig aanpassen in de App. Door de krachtige accu is het volgsysteem tot 90 dagen lang te gebruiken zonder tussendoor op te laden (90 dagen standby). De GPS tracker wordt volledig gebruiksklaar geleverd (volledig geconfigureerd) inclusief prepaid/herlaadbare Simkaart op het KPN netwerk met 2,50 Euro beltegoed (werkt in heel Europa tegen hetzelfde tarief). Een eigen Simkaart kan echter ook worden geplaatst. Functies: - Real-time tracking: Bekijk de locatie live via het online platform op de computer of telefoon met de gratis APP (Windows, Android & Apple). Hier kunt u ook de afgelegde routes uit het verleden inzien en meldingen ontvangen. Alle instellingen zijn via de App te configureren. - SMS tracking: Ontvang een sms met de locatie of wanneer de GPS Tracker in beweging komt. - Digitaal hek: Als de GPS Tracker de vooraf ingestelde ‘safe zone’ verlaat, word u op de hoogte gesteld over de actuele locatie. Hierdoor kunt u tijdig ingrijpen. - Snelheidsalarm: U krijgt een melding als de ingestelde maximum snelheid wordt overschreden. - Bewegingsalarm: Als de GPS Tracker in beweging komt ontvangt u een melding inclusief de coördinaten van de locatie. - Slaap mode: De GPS Tracker gaat automatisch in/uit slaapmodes als het voertuig minimaal 5 minuten niet is bewogen, in de slaap mode wordt het batterij verbruik fors ontzien en gaat deze dus langer mee. - Lege batterij alarm: Als de accu bijna leeg is ontvangt u een waarschuwing. - Meeluisterfunctie: De GPS Tracker beschikt over een ingebouwde microfoon waarmee er via de GPS Tracker live meegeluisterd kan worden. Overige specificaties: - De GPS Tracker werkt wereldwijd via het GPRS netwerk - De GPS Tracker is voorzien van interne GSM/GPRS antennes (GSM/2G GPRS netwerk) - GPS tot 5 meter nauwkeurig direct inzichtelijk via de App/Webinterface - De GPS Tracker wordt geleverd met Nederlandstalige Handleiding - Nederlandstalige helpdesk en ondersteuning - Formaat van de GPS tracker is 19 cm x 7.2 cm & 2.2 cm dik - Het gewicht van de GPS Tracker is 168 gram - Gratis simkaart meegeleverd - 2 jaar garantie

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - Tractive GPS Hond 4 sneeuw | blauw

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tractive GPS Hond 4 sneeuw | blauw

 • list plusDeze gps tracker hond is uitgerust met een mooi design.
 • list plusDeze gps tracker hond is sterk en weerbestendig.
 • list plusMet de gebruiksvriendelijke app van deze gps tracker hond is het gemakkelijk om de locatie te volgen.

Nadelen Tractive GPS Hond 4 sneeuw | blauw

 • list plusHet design van deze gps tracker hond is onflatteus.
 • list plusSoms duurt het lang voordat deze gps tracker hond de locatie lokaliseert.
 • list plusDeze gps tracker hond heeft een korte batterijduur.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
7.2
Gebruiksgemak
7.6

Met de Tractive GPS Hond 4 volg je je hond overal en krijg je inzicht in zijn activiteiten. In de bijbehorende app lees je af waar je hond zich bevindt zodat je hem altijd terugvindt, waar hij ook is. De locatie wordt iedere 2-3 seconden geüpdatet. Ook bekijk je hoeveel minuten per dag je hond actief is, slaapt en hoeveel calorieën hij verbrandt. Dit helpt je om hem in topvorm te krijgen of houden. Je gebruikt de tracker in combinatie met een maandelijks abonnement vanaf 4 euro. De tractive is waterdicht dus je hond kan de tracker ook in de regen dragen. Je hebt bereik in meer dan 150 landen. Je laadt de tracker in 2 uur volledig op waarna hij 5 dagen meegaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

9 - Nuvance GPS Tracker met App zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Weet op ieder moment waar jouw waardevolle spullen, personeel of dierbaren zich bevinden met de GPS tracker! Het auto volgsysteem van Nuvance kan je eenvoudig en snel op elk voertuig bevestigen en beschikt over een krachtige 5000mAh batterij, zodat je er tot wel 1440 uur gebruik van kan maken zonder het tussentijds te hoeven opladen. Waarom de Nuvance GPS tracker: Overal ter wereld je voertuigen volgen; Ook geschikt voor fietsen, scooters en motoren; Gebruiksduur van maar liefst 1440 uur; Schakelt automatisch over naar stand-by; Voorkomt diefstal van je waardevolle spullen; Bewaard de routehistorie van elk voertuig; Waarschuwt bij overschrijden snelheidslimiet; Traceer voertuigen via het handige platform. Traceren via de handig online platform Bij aankoop van de GPS tracker ontvang je tevens de toegang tot het handige platform, waarmee je alle voertuigen kan traceren. Ook biedt het platform de mogelijkheid om de gereden kilometers, afgelegde route en maximale snelheden af te lezen. Dit is ideaal om het rijgedrag van de bestuurder te controleren en je ziet in één oogopslag hoe lang en waar het voertuig heeft stilgestaan. Ideaal als voertuigvolgsysteem De GPS trackers van Nuvance zijn uitermate geschikt en handig als zijnde voertuigvolgsysteem voor bedrijven. Door gebruik te maken van de GPS tracker kan je alle transportwagens op de voet volgen en weet je precies waar jouw personeel zich op ieder moment bevindt. Hierdoor voorkom je onnodige vertragingen van leveringen en is het een ideale uitkomst voor jouw bedrijf. Eenvoudig te bevestigen De slimme GPS tracker is speciaal ontworpen met een ingebouwde magneet, zodat je het gemakkelijk op elk gewenst voertuig kan monteren. Daarnaast is de magneet oersterk, waardoor het ten alle tijden op zijn plek blijft zitten en het laat niet los tijdens het rijden. Dit maakt de tracker uitermate geschikt om aan de buitenkant te bevestigen. Hoogwaardig en duurzaam De GPS tracker is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal en het is uitgerust met een krachtige 5000mAh ingebouwde batterij. Hierdoor kan je er tot maar liefst 1440 uur gebruik van maken zonder het tussentijds te hoeven opladen. Dit in combinatie met de waterdichte IP66 behuizing zorgt ervoor dat je er jarenlang plezier aan kan beleven. Inhoud van je bestelling: 1x Nuvance GPS tracker; 1x Opbergzakje; 1x Micro SIM houder; 1x Nano SIM houder; 1x SIM-pin; 1x USB-kabel; 1x Nederlands- en Engelstalige handleiding. 100% Tevredenheidsgarantie We hechten veel waarde aan de veiligheid en kwaliteit van onze GPS trackers. Daarom bieden we jou altijd 100% garantie. Wanneer je niet tevreden bent mag je het product binnen 30 dagen retourneren. Ben je op zoek naar een ideale uitkomst om het transport van je bedrijf soepel en probleemloos te laten verlopen? Bestel dan direct het Nuvance auto volgsysteem en traceer voertuigen via het handige platform!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - Maxi Nederland Maxi GPS Tracker zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Maxi Nederland Maxi GPS Tracker zwart

 • list plusDe Maxi Nederland Maxi GPS Tracker zwart is compact van formaat, waardoor hij makkelijk mee te nemen is.
 • list plusEen ander voordeel van deze gps tracker is dat hij een lange batterijduur heeft, waardoor je langere tijd kunt genieten van deze tracker.
 • list plusDeze tracker heeft een hoge nauwkeurigheid, waardoor je accurate gegevens krijgt.

Nadelen Maxi Nederland Maxi GPS Tracker zwart

 • list plusDe Maxi Nederland Maxi GPS Tracker zwart heeft een beperkte bereik, waardoor je minder ver kunt gaan met deze tracker.
 • list plusDeze gps tracker heeft geen waterdichtheid, waardoor hij niet geschikter is voor buitengebruik.
 • list plusDeze tracker heeft geen geïntegreerde simkaart, waardoor je extra kosten hebt voor het gebruik van deze tracker.

De originele Maxi GPS Tracker is de meest verkochte GPS tracker van Tracemaster. Deze betrouwbare en nauwkeurige GPS tracker zorgt ervoor dat uw dierbare bezit altijd direct volgbaar is, eenvoudig in gebruik en zonder snoeren. Direct real-time zien waar uw voertuig zich bevindt via de gratis gebruikersvriendelijke App of het online platform. U heeft een direct overzicht met een nauwkeurige plaatsbepaling via een duidelijke Google Maps kaart. Daarnaast kunt u gereden routes tot maar liefst 3 maanden geleden terugkijken, zo kunt u ook achteraf traceren waar een voertuig is geweest en welke route er is afgelegd, zelfs de gereden snelheid is in te zien. Alle instellingen kunt u eenvoudig aanpassen in de App. Door de krachtige accu is het volgsysteem tot 90 dagen lang te gebruiken zonder tussendoor op te laden (90 dagen standby). De GPS tracker wordt volledig gebruiksklaar geleverd (volledig geconfigureerd) inclusief prepaid/herlaadbare Simkaart op het KPN netwerk met 2,50 Euro beltegoed (werkt in heel Europa tegen hetzelfde tarief). Een eigen Simkaart kan echter ook worden geplaatst. Functies: - Real-time tracking: Bekijk de locatie live via het online platform op de computer of telefoon met de gratis APP (Windows, Android & Apple). Hier kunt u ook de afgelegde routes uit het verleden inzien en meldingen ontvangen. Alle instellingen zijn via de App te configureren. - SMS tracking: Ontvang een sms met de locatie of wanneer de GPS Tracker in beweging komt. - Digitaal hek: Als de GPS Tracker de vooraf ingestelde ‘safe zone’ verlaat, word u op de hoogte gesteld over de actuele locatie. Hierdoor kunt u tijdig ingrijpen. - Snelheidsalarm: U krijgt een melding als de ingestelde maximum snelheid wordt overschreden. - Bewegingsalarm: Als de GPS Tracker in beweging komt ontvangt u een melding inclusief de coördinaten van de locatie. - Slaap mode: De GPS Tracker gaat automatisch in/uit slaapmodes als het voertuig minimaal 5 minuten niet is bewogen, in de slaap mode wordt het batterij verbruik fors ontzien en gaat deze dus langer mee. - Lege batterij alarm: Als de accu bijna leeg is ontvangt u een waarschuwing. - Meeluisterfunctie: De GPS Tracker beschikt over een ingebouwde microfoon waarmee er via de GPS Tracker live meegeluisterd kan worden. Overige specificaties: - De GPS Tracker werkt wereldwijd via het GPRS netwerk - De GPS Tracker is voorzien van interne GSM/GPRS antennes (GSM/2G GPRS netwerk) - GPS tot 5 meter nauwkeurig direct inzichtelijk via de App/Webinterface - De GPS Tracker wordt geleverd met Nederlandstalige Handleiding - Nederlandstalige helpdesk en ondersteuning - Formaat van de GPS tracker is 19 cm x 7.2 cm & 2.2 cm dik - Het gewicht van de GPS Tracker is 168 gram - 2 jaar garantie

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van gps trackers. Er zijn immers 185 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste