Bestenu

Beste gps trackers - okt. 2022

Met meer dan 138 gps trackers op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Hieronder vind je de beste gps trackers in een handige lijst
01Score: 9.4
Mini GPS tracker Volg Systeem Voor kind / Auto / Scooter / Fiets / Kat / Hond
Mini GPS tracker Volg Systeem Voor kind / Auto / Scooter / Fiets / Kat / Hond
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.3
Tracemaster Auto volgsysteem GPS Tracker
Tracemaster Auto volgsysteem GPS Tracker
Ga naar laagste prjis
03Score: 8.6
TKMARS Mini GPS tracker – Zonder Abonnement –Real-time Tracking – Free APP IOS/ANDROID – Gelden Voor kind / Auto / Scooter / Fiets
TKMARS Mini GPS tracker – Zonder Abonnement –Real-time Tracking – Free APP IOS/ANDROID – Gelden Voor kind / Auto / Scooter / Fiets
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.4
GPS Tracker
GPS Tracker
Ga naar laagste prjis
05Score: 7.9
Auto volgsysteem GPS Tracker
Auto volgsysteem GPS Tracker
Ga naar laagste prjis
06Score: 7.8
GPS Tracker Kind
GPS Tracker Kind
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.7
GPS tracker – Zonder Abonnement – Geschikt Alle Voertuigen – Vrachtwagen
GPS tracker – Zonder Abonnement – Geschikt Alle Voertuigen – Vrachtwagen
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.6
Trackitt GPS Tracker met Magneet | Waterdicht | 90 Dagen Accu | Gratis APP / Simkaart Data | Geschikt voor Auto
Trackitt GPS Tracker met Magneet | Waterdicht | 90 Dagen Accu | Gratis APP / Simkaart Data | Geschikt voor Auto
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.5
Invoxia
Invoxia
Ga naar laagste prjis
10Score: 7
ADF Key tracker
ADF Key tracker
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Gps Tracker Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Nov 25, 2021


Met een GPS tracker zijn de zorgen over waar iets belangrijks zich bevindt verleden tijd. Voor elke persoon of situatie is er wel een geschikte GPS tracker te vinden. Lees in deze koopgids waar je allemaal op let bij aanschaf van de beste GPS tracker.

Hoe gebruik je een GPS tracker?

Met een GPS tracker houd je altijd bij waar een persoon, voertuig of object zich bevindt. Dankzij de simkaart in de GPS tracker is het object altijd te traceren en ontvang je data over de locatie(s) van de tracker.

Om te beginnen moet je de GPS tracker plaatsen. Hoe je het apparaatje het beste kunt plaatsen, verschilt per soort en bij wie of wat je hem plaatst. Hier gaan we later in deze koopgids verder op in. Hoe dan ook plaats je eerst een simkaart met een mobiel internetabonnement in de tracker.

Hierna volg je de instructies op van jouw GPS tracker zodat deze de locatiedata naar de juiste servers stuurt waar jij deze vervolgens kunt inlezen. Na plaatsing zet je het apparaat hoe dan ook aan en kun je meestal via de computer de laatste datagegevens bijhouden en controleren.

Tegenwoordig worden steeds meer apparaten 'smart', en dat geldt ook voor de GPS tracker. Er zijn namelijk varianten die je kunt aansluiten op een app, waardoor je de GPS tracker met je telefoon kunt instellen. Je vindt dan ook in de app locatiegegevens terug.

Welke soorten GPS trackers zijn er?

GPS trackers kunnen erg van elkaar verschillen en zijn dan ook beschikbaar in allerlei soorten. Die onderlinge soorten hebben verschillende vormen en neem je allemaal op een andere manier in gebruik. De hoofdfunctie, het traceren van de locatie, blijft bij alle varianten echter hetzelfde.

Zo zijn er om te beginnen GPS trackers voor kinderen. Kinderen kunnen vliegensvlug zijn en als ouder blijf je toch altijd een beetje bezorgd als jouw kind uit het zicht is. Om altijd te weten waar jouw kind is, zijn er GPS trackers die speciaal gemaakt zijn voor kinderen. Ze lijken op een horloge, maar hebben bevatten een simkaart waarmee de GPS tracker de locatie bijhoudt en de bijbehorende data kan verzenden.

Vervolgens kun je dus altijd op de computer, laptop, tablet of telefoon zien waar jouw kind op dat moment is, zolang hij of zij het GPS tracker horloge draagt.

GPS trackers voor auto's hebben een heel andere vorm en zijn meestal compacte, rechthoekige apparaatjes. Dit type GPS tracker kan naast locatiebepaling veel extra functies hebben. Je kunt zo zien waar de auto is geweest, maar bijvoorbeeld ook alarmsignalen ontvangen als de auto boven een bepaalde snelheid rijdt, buiten een zone komt of als er een technisch mankement optreedt.

Het verschilt erg per auto GPS tracker welke en hoeveel extra functies het model heeft. Wil je een auto alleen kunnen traceren, dan is een simpele GPS tracker voldoende. Er zijn echter ook modellen met SOS-knoppen en beter privacywaarborging, en modellen die extra data aflezen en doorsturen. In dit laatste geval is de GPS tracker aangesloten op de OBD-poort van je auto. Hier komen we nog op terug.

Ten slotte zijn er GPS trackers die gemaakt zijn om goederen te volgen. Laat je bijvoorbeeld kostbare spullen verschepen of verzenden, dan kan dit type GPS tracker erg goed van pas komen. Het uiterlijk van deze GPS trackers is vergelijkbaar met dat van een auto GPS tracker, maar dan nog iets kleiner.

De functies van een GPS tracker voor goederen zijn redelijk beperkt. Het verschilt natuurlijk per model, maar deze trackers focussen zich voornamelijk op het doorsturen van locatiedata. Op die manier ben je altijd op de hoogte van waar jouw item zich bevindt.

Er zijn ten slotte twee manieren om locatiedata te weergeven: passief en in real time. Een passieve GPS tracker stuurt alleen data van de locatiegeschiedenis door. Gaat het bijvoorbeeld om een gestolen auto, dan laat een passieve tracker je zien waar de auto allemaal geweest is en welke route er gereden is.

Daartegenover staat de real time tracker. Deze laat live zien waar het apparaatje zich op het moment bevindt. Je ziet dus geen geschiedenis of route, maar bent wel live op de hoogte van de locatie waar het om gaat.

Welke simkaart heb ik nodig voor een GPS tracker?

Een GPS tracker heeft een simkaart mét beschikbaar internet nodig om de locatiedata door te sturen. Zonder simkaart kun je de gegevens dus niet ophalen. Sommige GPS trackers hebben overigens al een ingebouwde simkaart: in dat geval hoef je geen simkaart aan te schaffen of op zoek te gaan naar de juiste soort. Zorg er dan wel voor dat je tracker toegang heeft tot internet.

Losse simkaarten komen in drie formaten voor: het grootste formaat, namelijk het standaardformaat, een kleinere micro-simkaart en de allerkleinste variant is de nano-simkaart.

Als je een simkaart koopt, kun je het benodigde formaat uit het plastic kaartje drukken. Je hoeft bij aanschaf dus nog niet op de maat te letten. Die moet je wel kennen wanneer je de simkaart gaat plaatsen. Zoek in de productspecificaties op welk formaat je nodig hebt, druk het juiste simkaart formaat uit de template en plaats deze in je GPS tracker.

Vermoed of weet je dat de tracker zijn doel buiten Nederland of buiten de EU moet volgen, zorg er dan ook voor dat de simkaart voldoende dekking voor deze gebieden heeft.

Wat is het maximale bereik van een GPS tracker?

Het maximale bereik van een GPS tracker hangt af van de simkaart en komen ook eventueel ingestelde alarmzones bij kijken. Wat de maximale afstand is om locatiedata terug te koppelen, verschilt dus per apparaat.

De simkaart verbindt met het internet en verstuurt zo locatiegegevens. Komt het apparaat in een gebied terecht waar de simkaart geen verbinding kan maken, dan heb je ook geen toegang tot de gegevens totdat de simkaart weer een internetconnectie heeft.

De meeste simkaarten die je in Nederland koopt werken binnen EU-landen. Wil je dat het apparaat buiten de Europese Unie data kan verzenden, let daar dan op bij aanschaf van de simkaart. Zorg ervoor dat de bundel of internetdata die je koopt geschikt is voor wereldwijd gebruik.

Daarnaast kun je bij sommige GPS trackers bepaalde zones instellen. Wanneer de tracker een meting doet die buiten de ingestelde zone valt, krijg je een alarmsignaal. Buiten die zone kan de tracker overigens vaak nog wel meten.

Waar plaats je een GPS tracker in de auto?

De meeste GPS trackers die speciaal voor auto's zijn gemaakt verbind je aan de OBD-poort. OBD is een afkorting van On Board Diagnostics en dit onderdeel houdt dan ook bepaalde informatie over de status van auto onderdelen bij.

Het verschilt per auto waar je de OBD-poort precies vindt, maar bij de meeste auto's zit de aansluiting in het dashboard onder je stuur. Kun je de OBD-poort niet vinden? In de handleiding van je auto staat waar de aansluiting zit. Als je de handleiding niet kunt vinden, zijn die tegenwoordig voor bijna elke auto online te vinden.

hero illustration

Hoe komt deze super gps tracker lijst tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de speurtocht naar de beste gps tracker ook!
In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over gps trackers, maar vandaag ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle gps tracker die te bestellen zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke gps tracker het best worden verkocht
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van undefined stelt hij deze opsomming samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

De beste gps trackers in een makkelijke lijst

1 - Mini GPS tracker Volg Systeem Voor kind / Auto / Scooter / Fiets / Kat / Hond

Loading..
Ga naar laagste prjis

Gebruik deze kleine GPS tracker voor het traceren van auto’s, scooters, motoren, boten, kinderen en dieren. De mini GPS tracker is hét kleinste volgsysteem dat momenteel op de markt is en makkelijk te gebruiken. Dankzij de meegeleverde magnetische cover kan het volgsysteem eenvoudig worden bevestigd op, onder of tegen metalen oppervlakten. In het waterdicht zakje is dit apparaat bruikbaar tijdens vochtige omstandigheden. Niet alleen voordelig, maar ook te gebruiken bij diverse omstandigheden! Functies - Vraag de locatie op: Ontvang de locatie per sms. - Geo fence alarm: Als de GPS tracker de vooraf ingestelde ‘safe zone’ verlaat, word u op de hoogte gesteld over de actuele locatie. Hierdoor kunt u tijdig ingrijpen. - Tril alarm: Als het track&trace systeem in beweging komt ontvangt u een melding inclusief de coördinaten van de locatie. - Snelheidsalarm: U krijgt een melding als de ingestelde maximum snelheid wordt overschreden. - SOS knop: Wanneer de SOS knop wordt ingedrukt, zend het volgsysteem de tekst ‘help me’ en de locatie naar alle vooraf ingestelde nummers. - Meeluister functie: De ingebouwde microfoon maakt het mogelijk om live mee te luisteren met de omgevingsgeluiden door de mini gps tracker te bellen. De omgeving merkt daar niets van. - Meer functies, zoals: Herstellen fabrieksinstellingen, instellen tijdzone, nummers autoriseren, lege batterij alarm, IMEI nummer opvragen en meer! De GPS tracker mini is een fijn volgsysteem dat geschikt is voor diverse toepassingen. Het apparaat is klein, maar beschikt niet over minder functies dan soortgelijke volgsystemen. Ideaal als u op een voordelige en eenvoudige manier wilt traceren of gebruik maken van de andere functies.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

2 - Tracemaster Auto volgsysteem GPS Tracker

Loading..
Ga naar laagste prjis

De originele Tracemaster type 90 is de meest verkochte GPS tracker van Tracemaster. Deze betrouwbare en nauwkeurige GPS tracker zorgt ervoor dat uw dierbare bezit altijd direct volgbaar is, eenvoudig in gebruik en zonder snoeren. Direct real-time zien waar uw voertuig zich bevindt via de gratis gebruikersvriendelijke App of het online platform. U heeft een direct overzicht met een nauwkeurige plaatsbepaling via een duidelijke Google Maps kaart. Daarnaast kunt u gereden routes tot maar liefst 3 maanden geleden terugkijken, zo kunt u ook achteraf traceren waar een voertuig is geweest en welke route er is afgelegd, zelfs de gereden snelheid is in te zien. Alle instellingen kunt u eenvoudig aanpassen in de App. Door de krachtige accu is het volgsysteem tot 90 dagen lang te gebruiken zonder tussendoor op te laden (90 dagen standby). De GPS tracker wordt volledig gebruiksklaar geleverd (volledig geconfigureerd) inclusief prepaid/herlaadbare Simkaart op het KPN netwerk met 2,50 Euro beltegoed (werkt in heel Europa tegen hetzelfde tarief). Een eigen Simkaart kan echter ook worden geplaatst. Functies: - Real-time tracking: Bekijk de locatie live via het online platform op de computer of telefoon met de gratis APP (Windows, Android & Apple). Hier kunt u ook de afgelegde routes uit het verleden inzien en meldingen ontvangen. Alle instellingen zijn via de App te configureren. - SMS tracking: Ontvang een sms met de locatie of wanneer de GPS Tracker in beweging komt. - Digitaal hek: Als de GPS Tracker de vooraf ingestelde ‘safe zone’ verlaat, word u op de hoogte gesteld over de actuele locatie. Hierdoor kunt u tijdig ingrijpen. - Snelheidsalarm: U krijgt een melding als de ingestelde maximum snelheid wordt overschreden. - Bewegingsalarm: Als de GPS Tracker in beweging komt ontvangt u een melding inclusief de coördinaten van de locatie. - Slaap mode: De GPS Tracker gaat automatisch in/uit slaapmodes als het voertuig minimaal 5 minuten niet is bewogen, in de slaap mode wordt het batterij verbruik fors ontzien en gaat deze dus langer mee. - Lege batterij alarm: Als de accu bijna leeg is ontvangt u een waarschuwing. - Meeluisterfunctie: De GPS Tracker beschikt over een ingebouwde microfoon waarmee er via de GPS Tracker live meegeluisterd kan worden. Overige specificaties: - De GPS Tracker werkt wereldwijd via het GPRS netwerk - De GPS Tracker is voorzien van interne GSM/GPRS antennes (GSM/2G GPRS netwerk) - GPS tot 5 meter nauwkeurig direct inzichtelijk via de App/Webinterface - De GPS Tracker wordt geleverd met Nederlandstalige Handleiding - Nederlandstalige helpdesk en ondersteuning - Formaat van de GPS tracker is 19 cm x 7.2 cm & 2.2 cm dik - Het gewicht van de GPS Tracker is 168 gram - Gratis simkaart meegeleverd - 2 jaar garantie

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

3 - TKMARS Mini GPS tracker – Zonder Abonnement –Real-time Tracking – Free APP IOS/ANDROID – Gelden Voor kind / Auto / Scooter / Fiets

Loading..
Ga naar laagste prjis

Let op:Wanneer je dit toestel gaat gebruiken moet je een simkaart kopen die 2G netwerk ondersteunt, we raden je aan om een lebara simkaart aan te schaffen! Deze GPS tracker is een complete set! U hoeft alleen maar een 2G-netwerk-simkaart in de locator te installeren, vervolgens eenvoudig de APN-informatie te configureren en u bent klaar. Als u problemen heeft met de configuratie, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. 2G-netwerkondersteuning & online site. De WINNES GPS-tracker ondersteunt nu het 2G-netwerk. Alle alarmen zijn eenvoudig in te stellen via onze gratis app. Je kunt zelfs meerdere van onze apparaten tegelijk in de app bedienen via een account. Auto volgsysteem GPS Tracker - Draadloos - Live volgen van uw Auto / Motor / Boot - Geen abonnement nodig. Maak kennis met de GPS Tracker. Deze betrouwbare en nauwkeurige GPS Tracker zorgt ervoor dat uw dierbare bezit altijd direct volgbaar is, eenvoudig in gebruik en zonder snoeren. U kunt deze GPS tracker in tegenstelling tot veel andere GPS trackers gebruiken zonder maandelijks abonnement! Direct real-time zien waar uw voertuig zich bevindt via de gratis gebruikersvriendelijke App of het online platform. U heeft een direct overzicht met een nauwkeurige plaatsbepaling via een duidelijke Google Maps kaart. Daarnaast kunt u gereden routes tot maar liefst 3 maanden geleden terugkijken, zo kunt u ook achteraf traceren waar een voertuig is geweest en welke route er is afgelegd, zelfs de gereden snelheid is in te zien. Alle instellingen kunt u eenvoudig aanpassen in de App. Opladen gaat eenvoudig met de bijgeleverde USB-kabel. De voordelen van de GPS tracker ✅ Duurzaam ✅ Live traceren ✅ Geschiedenis terug kijken ✅ Geo Fence alarm ✅ Verschillende instelbare alarmen Functies: Real-time tracking: Bekijk de locatie live via het online platform op de computer of telefoon met de gratis APP (Windows, Android & Apple). Hier kunt u ook de afgelegde routes uit het verleden inzien en meldingen ontvangen. Alle instellingen zijn via de App te configureren. SMS tracking: Ontvang een sms met de locatie of wanneer de GPS Tracker in beweging komt. GEO Fence alarm: Als de GPS Tracker de vooraf ingestelde ‘safe zone’ verlaat, word u op de hoogte gesteld over de actuele locatie. Hierdoor kunt u tijdig ingrijpen. Tril alarm: Als de GPS Tracker in beweging komt ontvangt u een melding inclusief de coördinaten van de locatie. Slaap mode: De GPS Tracker gaat automatisch in/uit slaapmodes als het voertuig minimaal 5 minuten niet is bewogen, in de slaap mode wordt het batterij verbruik fors ontzien en gaat deze hierdoor langer mee. Bewegingsalarm: Ontvang een melding als de GPS Tracker in beweging komt. Lege batterij alarm: Als de accu bijna leeg is ontvangt u een waarschuwing. Overige specificaties: De GPS Tracker werkt wereldwijd via het GPRS netwerk De GPS Tracker is voorzien van interne GPRS antennes GPS tot 5 meter nauwkeurig direct inzichtelijk via de App/Webinterface

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

4 - GPS Tracker

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Invoxia GPS Tracker behoort tot de nieuwste generatie GPS Trackers. Dankzij de nieuwste techniek is deze speciaal ingericht voor het terugvinden en volgen van uw waardevolle bezitten. Tot 6 maanden batterijduur Geen Simkaart benodigd Eenvoudige Installatie binnen 2 minuten Notificatie mogelijkheden Gebruiksvriendelijke App Met de Invoxia GPS Tracker weet u altijd waar uw waardevolle bezit zich bevindt. Stel eenvoudig Safe zones in en krijg een notificatie op uw telefoon wanneer uw item deze gebieden betreed en of verlaat. Scroll langs de tijdlijn om de afgelegde route van een gewenst dag, week of maand in kaart te brengen. Open de app op ieder moment en controleer de live locatie van de GPS Tracker welke tot straat en huisnummer nauwkeurig de locatie zal bepalen. De Invoxia GPS Tracker is tevens voorzien van alarm functie. Bij het aanraken, aanstoten of optillen van de Tracker of het item verzend de tracker indien gewenst de locatie van dat moment naar de gekoppelde telefoon(s) met de notificatie dat er beweging is waargenomen. In tegenstelling tot veel andere gps-trackers, werkt de in Frankrijk ontwikkelde Invoxia tracker met het 'LoRa netwerk'. Hierdoor is er geen simkaart nodig. Bij stilstand geeft de tracker elke 4 uur zijn positie door. Wanneer de tracker in beweging is zal deze afhankelijk van uw instellingen elke 5 of 10 minuten zijn positie doorgeven. Ook is het mogelijk de tracker te laten piepen vanaf uw telefoon, zo kunt u bijvoorbeeld snel een verloren of gestolen item terug vinden. Wanneer het batterijniveau onder 20% komt krijgt u automatisch een melding dat de tracker opgeladen dient te worden. In 90 minuten laad u de tracker weer volledig op met de meegeleverde USB kabel. De Invoxia GPS Tracker komt inclusief een 3 jarig netwerk abonnement. Hierna kunt u gebruik blijven maken van de netwerk service voor slechts € 9,99 per jaar. U kunt gratis gebruik maken van de Invoxia volg App op uw smartphone. Ook is het mogelijk uw tarcker(s) te volgen van uw PC. Door de Consumentenbond getest: “De Invoxia is goede een gps-tracker met een aantrekkelijke prijs. Vergeleken met veel andere trackers werkt hij beter, langer en is hij een stuk goedkoper. De bijbehorende app werkt handig en is niet te uitgebreid: de app bevat alleen benodigde functies en daardoor blijft de app overzichtelijk.”

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

5 - Auto volgsysteem GPS Tracker

Loading..
Ga naar laagste prjis

Auto volgsysteem GPS Tracker met magneet - Krachtige accu - Draadloos - Live volgen van uw Auto / Motor / Boot - Geen abonnement nodig. Maak kennis met de GPS Tracker. Deze betrouwbare en nauwkeurige GPS Tracker zorgt ervoor dat uw dierbare bezit altijd direct volgbaar is, eenvoudig in gebruik en zonder snoeren. U kunt deze GPS tracker in tegenstelling tot veel andere GPS trackers gebruiken zonder maandelijks abonnement! Direct real-time zien waar uw voertuig zich bevindt via de gratis gebruikersvriendelijke App of het online platform. U heeft een direct overzicht met een nauwkeurige plaatsbepaling via een duidelijke Google Maps kaart. Daarnaast kunt u gereden routes tot maar liefst 3 maanden geleden terugkijken, zo kunt u ook achteraf traceren waar een voertuig is geweest en welke route er is afgelegd, zelfs de gereden snelheid is in te zien. Alle instellingen kunt u eenvoudig aanpassen in de App. Door de krachtige accu is het volgsysteem tot 90 dagen lang te gebruiken zonder tussendoor op te laden (90 dagen standby tijd). Opladen gaat eenvoudig met de bijgeleverde USB-kabel. De GPS Tracker kunt u dankzij de ingebouwde magneet eenvoudig plaatsen op, tegen of onder metalen oppervlakten. We adviseren bevestiging via de magneet ergens in het voertuig, bijvoorbeeld in de achterbak of motorruimte afgeschermd van weersinvloeden of diefstal. Inbouw is dus niet nodig. Ideaal voor eenvoudige bevestiging in een Auto, Motor, Camper of vrachtwagen. De GPS Tracker is IP66 volledig water en spatbestendig. De tracker is daardoor ook geschikt om Boten, Jetski's, Schepen of andere objecten te beveiligen als het object zich in een vochtige omstandigheid bevindt. De voordelen van de GPS tracker ✅ Waterdicht ✅ Duurzaam ✅ Live traceren ✅ Geschiedenis terug kijken ✅ Geo Fence alarm ✅ Live mee luisteren ✅ Verschillende instelbare alarmen Functies: Real-time tracking: Bekijk de locatie live via het online platform op de computer of telefoon met de gratis APP (Windows, Android & Apple). Hier kunt u ook de afgelegde routes uit het verleden inzien en meldingen ontvangen. Alle instellingen zijn via de App te configureren. SMS tracking: Ontvang een sms met de locatie of wanneer de GPS Tracker in beweging komt. GEO Fence alarm: Als de GPS Tracker de vooraf ingestelde ‘safe zone’ verlaat, word u op de hoogte gesteld over de actuele locatie. Hierdoor kunt u tijdig ingrijpen. Snelheidsalarm: U krijgt een melding als de ingestelde maximum snelheid wordt overschreden. Tril alarm: Als de GPS Tracker in beweging komt ontvangt u een melding inclusief de coördinaten van de locatie. Slaap mode: De GPS Tracker gaat automatisch in/uit slaapmodes als het voertuig minimaal 5 minuten niet is bewogen, in de slaap mode wordt het batterij verbruik fors ontzien en gaat deze hierdoor langer mee. Bewegingsalarm: Ontvang een melding als de GPS Tracker in beweging komt. Lege batterij alarm: Als de accu bijna leeg is ontvangt u een waarschuwing. Meeluisterfunctie: De GPS Tracker beschikt over een ingebouwde microfoon waarmee er via de GPS Tracker live meegeluisterd kan worden. Overige specificaties: De GPS Tracker werkt wereldwijd via het GPRS netwerk De GPS Tracker is voorzien van interne GSM/GPRS antennes (GSM/2G GPRS netwerk) GPS tot 5 meter nauwkeurig direct inzichtelijk via de App/Webinterface Formaat van de GPS tracker is 19 cm x 7.2 cm & 2.2 cm dik Het gewicht van de GPS Tracker is 168 gram De GPS tracker werkt voor plaatsbepaling en communicatie met de App en het Webplatform via een te plaatsen Simkaart (standaard formaat), het apparaat is getest met een groot aantal Nederlandse en Belgische providers (zowel prepaid/herlaadbaar als met een abonnement). Een gratis prepaid/herlaadbare Lebara simkaart voor gebruik in heel Europa is als service bijgesloten. Zo heeft u tegen lage kosten de voordelen van een kwalitatief volgsysteem!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

6 - GPS Tracker Kind

Loading..
Ga naar laagste prjis

WBTT GPS tracker voor je Kind / Senior / Hond / Poes / Baggage . Volg je Kind, ouders, huisdieren overal ter wereld met de handige GPS tracker van WBTT. Middels een slimme app op je mobiele telefoon kun je overal verbinding maken met je GPS Tracker. Hoe werkt de gps tracker? Dit apparaat kan in de tas van uw kind worden geplaatst (of auto, ouders, huisdieren) Met het speciale volgsysteem kan de locatie van jouw kind/auto realtime worden bepaald. De gegevens die door de GPS tracker worden verzameld worden middels een SIM-kaart versleuteld verstuurd naar de GPS app. In deze app kun jij live inzien waar jouw kind/auto zich bevindt. Waarom zou ik de WBTT GPS tracker kopen? De GPS tracker van WBTT is een must-have voor iedereen die zonder veel gedoe iets of iemand wilt traceren. Je hoeft niets te installeren of voorbereiden. Plaats je sim kaart, gebruik de sms code voor je gewenste opdracht en je bent klaar voor actie. Zie hieronder de sms codes: 000 - Bind Hoofdbesturing Nummer 102 - Live Volgen 445 - Micro SD Leegmaken 444 - Reset Alle Taken 555 - Opnemen 666 - Spraak Bewaking 777 - GPS Locatie Volgen 888 - Statusinformatie 999 - Opnieuw Opstarten APP De app is geschikt voor: ✅ IOS ✅ ANDROID Pakket bestaat uit: 1 * GPS-tracker 1 * gebruikershandleiding 1 * oplaadkabel

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

7 - GPS tracker – Zonder Abonnement – Geschikt Alle Voertuigen – Vrachtwagen

Loading..
Ga naar laagste prjis

Voor instalatie is enige ervaring nodig De GPS TRACKER systemen zijn, vanwege hun betrouwbaarheid en nauwkeurigheid de beste trackers op de markt. Incl zeer makkelijke en gebruiksvriendelijke app. Zo heeft deze tracker naast GPS ook de mogelijkheid tot meeluister functie. Dit betekent dat u de GPS tracker belt op iedere gewenste tijd en deze automatisch opneemt en hiermee kunt meeluisteren. U kunt ook tot 3 maanden terug (90 dagen) de geschiedenis van de gereden routes bekijken. Dit betekent dat u op iedere gewenste tijd een bepaalde datum of tijd selecteert en de geschiedenis van de gereden routes stap voor stap kunt bekijken. U kunt ook de GPS TRACKER instellen op bewegingsalarm. Dit betekent dat wanneer de GPS TRACKER in beweging komt dan krijgt u een melding op uw telefoon met de tijd, datum, plaats, snelheid km. U kunt ook een bepaalde zone aanvinken en wanneer de GPS buiten de zone komt, krijgt u een melding. Tot slot GPS tracker is SPAT WATERDICHT IP 65 waterproof. U kunt ervoor kiezen om het rondom uw voertuig, vaartuig te plaatsen of binnen in de cockpit of iedere gewenste plaats dankzij de ingebouwde sterke magneten kan het op iedere plek standhouden. - GPS tot 5 meter nauwkeurig direct inzichtelijk via de App/Webinterface - Formaat van de GPS tracker is 9 cm x 7.2 cm & 2.2 cm dik - Het gewicht van de GPS Tracker is 168 gram - 2 Jaar garantie. FUCNTIES op een rij. - Real-time tracking: Bekijk de locatie live via het online platform op de computer of telefoon met de gratis APP (Windows, Android & Apple). Hier kunt u ook de afgelegde routes uit het verleden inzien en meldingen ontvangen. Alle instellingen zijn via de App te configureren. - SMS tracking: Ontvang een sms met de locatie of wanneer de GPS Tracker in beweging komt. - GEO Fence alarm: Als de GPS Tracker de vooraf ingestelde ‘safe zone’ verlaat, word u op de hoogte gesteld over de actuele locatie. Hierdoor kunt u tijdig ingrijpen. - Snelheidsalarm: U krijgt een melding als de ingestelde maximum snelheid wordt overschreden. - Tril alarm: Als de GPS Tracker in beweging komt ontvangt u een melding inclusief de coördinaten van de locatie. - Bewegingsalarm: Ontvang een melding als de GPS Tracker in beweging komt. - Meeluisterfunctie: De GPS Tracker beschikt over een ingebouwde microfoon waarmee er via de GPS Tracker live meegeluisterd kan worden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

8 - Trackitt GPS Tracker met Magneet | Waterdicht | 90 Dagen Accu | Gratis APP / Simkaart Data | Geschikt voor Auto

Loading..
Ga naar laagste prjis

APP: Trackitt Portaal: https://loginportal.trackitt.nl/ Demo: https://loginportal.trackitt.nl/demo.php GPS Tracker wordt geleverd inclusief simkaart ! Het is Plug and Play 30 DAGEN Gratis gebruik ! Plug and play, je kunt jouw GPS tracker gelijk gebruiken Maak kennis met de GPS Tracker van Trackitt.nl. Deze betrouwbare en nauwkeurige GPS Tracker zorgt ervoor dat uw dierbare bezit altijd direct volgbaar is, eenvoudig in gebruik en zonder snoeren. Direct LIVE Volgen zien waar uw voertuig zich bevindt via de gebruikersvriendelijke APP: TRACKITT of het online platform. Wilt u een demo zien van hoe u de GPS Tracker kan volgen zie dan de volgende link: https://loginportal.trackitt.nl/demo.php Voor de APP ziet u hetzelfde als voor de portal ! Als u rechtsboven op de mobiele icoon drukt kunt de APP Versie bekijken van de demo. U heeft een direct overzicht met een nauwkeurige plaatsbepaling via een duidelijke Google Streetview,Satelite,Hybride of Terrain kaart. Daarnaast kunt u gereden routes tot maar liefst 3 maanden terugkijken, zo kunt u ook achteraf traceren waar een voertuig is geweest en welke route er is afgelegd, zelfs de gereden snelheid is in te zien. Alle instellingen kunt u eenvoudig aanpassen in de GRATIS TRACKITT APP. Door de krachtige accu is het volgsysteem tot 90 dagen lang te gebruiken zonder tussendoor op te laden. Opladen gaat eenvoudig met de bijgeleverde USB kabel. De GPS Tracker kunt u dankzij de ingebouwde magneet eenvoudig plaatsen op, tegen of onder metalen oppervlakten. We adviseren bevestiging via de magneet ergens in het voertuig, bijvoorbeeld in de achterbak of motorruimte afgeschermd van weersinvloeden of diefstal. Inbouw is dus niet nodig. Ideaal voor eenvoudige bevestiging in een Auto, Motor, Camper of vrachtwagen. De GPS Tracker is IP65 waterproof (spat waterdicht) en kan ook gebruikt worden tijdens vochtige omstandigheden. De tracker is daardoor ook geschikt om Boten, Jetski's, Schepen of andere objecten te beveiligen als het object zich in een vochtige omstandigheid bevindt. Functies: Real-time tracking: Bekijk de locatie live via het online platform op de computer of telefoon met de Gratis TRACKITT APP (Android & Apple). Hier kunt u ook de afgelegde routes uit het verleden inzien en meldingen ontvangen. Alle instellingen zijn via de PORTAL te configureren. Ontvang een melding met de locatie of wanneer de GPS Tracker in beweging komt. GEO Fence alarm: Als de GPS Tracker de vooraf ingestelde ‘safe zone’ verlaat, word u op de hoogte gesteld over de actuele locatie. Hierdoor kunt u tijdig ingrijpen. Snelheidsalarm: U krijgt een melding als de ingestelde maximum snelheid wordt overschreden. Tril alarm: Als de GPS Tracker in beweging komt ontvangt u een melding inclusief de coördinaten van de locatie. mee. Bewegingsalarm: Ontvang een melding als de GPS Tracker in beweging komt. Lege batterij alarm: Als de accu bijna leeg is ontvangt u een waarschuwing. Overige specificates: - De GPS Tracker werkt wereldwijd via het GPRS netwerk - De GPS Tracker is voorzien van interne GSM/GPRS antennes (GSM/2G GPRS netwerk) - GPS tot 5 meter nauwkeurig direct inzichtelijk via de App/Webinterface - De GPS Tracker wordt geleverd met Nederlandstalige Handleiding - Nederlandstalige helpdesk en ondersteuning - Formaat van de GPS Tracker is 9 cm x 7.2 cm & 2.2 cm dik - Het gewicht van de GPS Tracker is 168 gram - 2 Jaar garantie. U krijgt de eerste maand gratis, daarna kunt u vrijblijvend opwaarderen voor extra maanden Onbeperkt GPS Tracking Prepaid Tegoed voor: €9,95 per maand €27,95 voor 3 maanden. €51,95 voor 6 maanden. €89,95 voor 12 maanden. U zit hierbij niet vast aan een contract. Dit hoeft u niet direct te doen na afloop van de eerste maand, u kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen 3 maanden geen gebruik te maken van de GPS Tracker en vervolgens voor 1 maand op te waarderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

9 - Invoxia

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Invoxia GPS Tracker behoort tot de nieuwste generatie GPS Trackers. Dankzij de nieuwste techniek is deze speciaal ingericht voor het terugvinden en volgen van uw waardevolle bezitten. Tot 6 maanden batterijduur Geen Simkaart benodigd Eenvoudige Installatie binnen 2 minuten Notificatie mogelijkheden Gebruiksvriendelijke App Met de Invoxia GPS Tracker weet u altijd waar uw waardevolle bezit zich bevindt. Stel eenvoudig Safe zones in en krijg een notificatie op uw telefoon wanneer uw item deze gebieden betreed en of verlaat. Scroll langs de tijdlijn om de afgelegde route van een gewenst dag, week of maand in kaart te brengen. Open de app op ieder moment en controleer de live locatie van de GPS Tracker welke tot straat en huisnummer nauwkeurig de locatie zal bepalen. De Invoxia GPS Tracker is tevens voorzien van alarm functie. Bij het aanraken, aanstoten of optillen van de Tracker of het item verzend de tracker indien gewenst de locatie van dat moment naar de gekoppelde telefoon(s) met de notificatie dat er beweging is waargenomen. In tegenstelling tot veel andere gps-trackers, werkt de in Frankrijk ontwikkelde Invoxia tracker met het 'LoRa netwerk'. Hierdoor is er geen simkaart nodig. Bij stilstand geeft de tracker elke 4 uur zijn positie door. Wanneer de tracker in beweging is zal deze afhankelijk van uw instellingen elke 5 of 10 minuten zijn positie doorgeven. Ook is het mogelijk de tracker te laten piepen vanaf uw telefoon, zo kunt u bijvoorbeeld snel een verloren of gestolen item terug vinden. Wanneer het batterijniveau onder 20% komt krijgt u automatisch een melding dat de tracker opgeladen dient te worden. In 90 minuten laad u de tracker weer volledig op met de meegeleverde USB kabel. De Invoxia GPS Tracker komt inclusief een 3 jarig netwerk abonnement. Hierna kunt u gebruik blijven maken van de netwerk service voor slechts € 9,99 per jaar. U kunt gratis gebruik maken van de Invoxia volg App op uw smartphone. Ook is het mogelijk uw tarcker(s) te volgen van uw PC. Door de Consumentenbond getest: “De Invoxia is goede een gps-tracker met een aantrekkelijke prijs. Vergeleken met veel andere trackers werkt hij beter, langer en is hij een stuk goedkoper. De bijbehorende app werkt handig en is niet te uitgebreid: de app bevat alleen benodigde functies en daardoor blijft de app overzichtelijk.”

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

10 - ADF Key tracker

Loading..
Ga naar laagste prjis

Key tracker - Key finder - Mini GPS - Bluetooth - Sleutel vinder - 2022 - Zwart Ken je dat gevoel? Op het laatste moment ben je weer die vervloekte sleutels kwijt. Je zoekt overal, maar tevergeefs. Je had eigenlijk al 5 minuten geleden de deur uit moeten zijn..... Nooit meer met je handen in je haren omdat jouw spullen zoek zijn. Via je telefoon weet je altijd binnen 5 seconde waar het ligt. Hoe werkt het? Als u de app installeert op uw mobiel en vervolgens drukt u op tracker toevoegen, dan dient u alleen het knopje op de tracker ingedrukt te houden. En voila! De tracker is vanaf nu verbonden. Maar wat als ik mijn mobiel kwijt ben? Je kan heel simpel via de tracker het geluid van je mobiel af laten gaan door op de knop te drukken (dit gaat dankzij. de geinstalleerde app). Binnen no-time weet je dus waar je mobiel ligt! Dit 2022 model heeft een stevige upgrade gekregen ten opzichte van zijn voorganger Een zeer zuinige batterij Luider traceer geluid (max 95 decibel) Zeer eenvoudige app Werkt via Google Maps 50 meter direct bereik (geluid) Je kunt je spullen door heel nederland terug vinden met de google maps optie Binnen iets verloren? Via de app druk je op 'Geluid' en binnen 20 seconde weet je waar je verloren spullen zijn. De app geeft zelfs de afstand aan en zegt of je dichterbij komt of verder weg gaat van de tracker. Met Google Maps overzicht in heel Nederland! Zelfs wanneer je onderweg iets verliest kun je binnen no-time via Google Maps inzien waar het op de map ligt. Of dit nou aan de andere kant van Nederland is of niet, geen probleem voor de ADF Keyfinder 2022. Meerdere personen, één tracker Het is zelfs mogelijk om meerdere mensen dezelfde tracker te laten volgen via de app. Ontzettend handig wanneer er gezamenlijke spullen zijn die nog wel eens van de aardbodem verdwijnen, zoals die onvindbare afstandsbediening! Nooit meer met je handen in je haren omdat jouw spullen zoek zijn. Via je telefoon weet je altijd binnen 5 seconde waar het ligt. Vandaag besteld = morgen in huis 100% NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van gps trackers. Er zijn namelijk 138 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste