Hoe komt deze fantastische Geldtelmachine Munten lijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de zoektocht naar de beste Geldtelmachine Munten ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Geldtelmachine Muntens, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Geldtelmachine Muntens die te koop zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke Geldtelmachine Muntens het best verkopen.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Geldtelmachine Muntens stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

Producten overeenkomstig aan Geldtelmachine Muntens

De beste Geldtelmachine Muntens in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Munten tellen en sorteren deed je nog nooit zo snel en efficiënt met de safescan 1250 muntenteller en geldsorteerder. 220 munten per minuut Deze betrouwbare muntenteller- en sorteerder geeft je snel duidelijkheid over de hoeveelheid muntgeld. Stort maximaal vijfhonderd gemengde euromunten in de invoeropening en druk op de startknop. Het apparaat sorteert nu 220 munten per minuut en telt ze tegelijkertijd. Automatische stop Is een van de muntenbakjes vol, dan onderbreekt de Safescan 1250 automatisch het proces zodat je het bakje leeg kunt maken. Druk na het verwisselen opnieuw op de startknop om weer verder te gaan. Met de bijgeleverde muntbuisjes kun je de getelde euromunten snel in rollen opslaan en gereedmaken voor de kassa. Batches afpassen Laat de Safescan 1250 voor je tellen: geef met de batchfunctie vooraf op van welke munten je een bepaald aantal nodig hebt. De muntenteller stopt nu telkens als een van die munten het gewenste aantal heeft bereikt. Zo kun je doelgericht je kassa vullen en snel je muntenrollen voorbereiden. Gemakkelijk optellen Tijdens het sorteren en tellen toont de display continue de tussenstand. Na afloop kun je met de knop Report gemakkelijk per muntsoort het getelde aantal en de bijbehorende waardes zien. Sluit de muntenteller desgewenst aan op de los verkrijgbare thermische printer Safescan TP-230 om de telresultaten direct in een handig overzicht uit te printen. Voor de euro Dit apparaat heeft een eenvoudige, intuïtieve bediening en is geschikt voor de euro. Voor tien andere Europese valutas zijn afzonderlijke versies verkrijgbaar. Drie jaar garantie De Safescan 1250 geldtelmachine voldoet aan strenge kwaliteitseisen en biedt een uitgebreide garantie van drie jaar. Verpakkingseenheid Per stuk.

1. Safescan 1250 munttelmachine


Product informatiePlus or Show more

Tijd besparen en fouten verminderingen?. Daarvoor gebruik je deze hoogwaardige geldtelmachine. Deze geldteller telt uw muntgeld met hoge snelheid en zonder telfouten. Er is geen snellere manier om de kas op te maken of om uw bankstorting voor te bereiden. Stort maximaal 500 munten in het bovencompartiment en worden volledig machinaal geteld én gesorteerd op muntsoort. Altijd op zeer hoge snelheid en 100% nauwkeurig. Productvoordelen; - Hoge telsnelheid. - Geen telfouten. - Telt én sorteert munten. - Volledig hygiënisch. Unieke kenmerken; - Voorzien van LED-display. Toont waarde en aantallen. - Telsnelheid; 200 munten per minuut. - Voorzien van telgeheugen. - Capaciteit geldcompartiment; 500 munten (hoppercapaciteit). - Geschikt voor diverse valuta waaronder Euro. - Voltage; AC220V/50Hz. - Vermogen; 45W. - Afmeting; 32,1 x 32,1 x 27 cm. - Gewicht; 3830 kilogram.

2. Geldtelmachine 200 munten per minuut - muntentelmachine / sorteermachine - telmachine voor muntgeld


Product informatiePlus or Show more

Met VG400 tel- en muntsorteerder bent u verzekert van een snelle, efficiënte en nauwkeurige omzetregistratie van uw muntgeld. Met een invoercapaciteit van maximaal 1100 munten tegelijkertijd en een telsnelheid van 330 munten per minuut is ‘tijd is geld’ een toepasselijk gezegde voor deze tel- en muntsorteerder. De VG400 is geschikt voor alle euromunten vanaf 1 eurocent tot 2 euro en beschikt over een handige optelfunctie waarmee het muntentotaal per munteenheid op het duidelijke display wordt weergegeven. Daarbij is het bovendien mogelijk om de totaalwaarde van de inmiddels getelde munten bij elkaar op te tellen. Ook beschikt de VG400 over een handige batchfunctie. Hiermee kunt u een specifiek aantal muntstukken per munteenheid bepalen. De tel- en muntsorteerder stopt vervolgens wanneer dit gewenste aantal bij de gewenste munt bereikt is. Deze functie kan erg gemakkelijk zijn wanneer u het muntgeld gesorteerd wilt aanbieden bij de bank of wanneer er bijvoorbeeld een kassalade opgemaakt moet worden voor het openen van de winkel. Naast een gegarandeerd helder overzicht van uw geldverwerking biedt de VG400 ook betrouwbaarheid. Deze tel- en muntsorteerder is namelijk CE- en ROHS gecertificeerd en voldoet hiermee aan alle kwaliteitseisen.

3. Geldtelmachine VG400 Muntsorteerder & Munttelmachine


Product informatiePlus or Show more

Met VG300 tel- en muntsorteerder bent u verzekerd van een snelle, efficiënte en nauwkeurige omzetregistratie van uw muntgeld. Met een invoercapaciteit van maximaal 500 munten tegelijkertijd en een telsnelheid van 216 munten per minuut is ‘tijd is geld’ een toepasselijk gezegde voor deze tel- en muntsorteerder. De VG300 is geschikt voor alle euromunten vanaf 1 eurocent tot 2 euro en beschikt over een handige optelfunctie waarmee het muntentotaal per munteenheid op het duidelijke display wordt weergegeven. Daarbij is het bovendien mogelijk om de totaalwaarde van de inmiddels getelde munten bij elkaar op te tellen. Ook beschikt de VG300 over een handige batchfunctie. Hiermee kunt u een specifiek aantal muntstukken per munteenheid bepalen. De tel- en muntsorteerder stopt vervolgens wanneer dit gewenste aantal bij de gewenste munt bereikt is. Deze functie kan erg gemakkelijk zijn wanneer u het muntgeld gesorteerd wilt aanbieden bij de bank of wanneer er bijvoorbeeld een kassalade opgemaakt moet worden voor het openen van de winkel. Naast een gegarandeerd helder overzicht van uw geldverwerking biedt de VG300 ook betrouwbaarheid. Deze tel- en muntsorteerder is namelijk CE- en ROHS gecertificeerd en voldoet hiermee aan alle kwaliteitseisen.

4. Geldtelmachine VG300 Muntsorteerder & Munttelmachine


Product informatiePlus or Show more

Dankzij de hoppercapaciteit van maximaal 1.000 munten en een telsnelheid van maximaal 500 munten per minuut hebt u uw kassalade snel geteld. Het is niet nodig om uw munten vooraf te sorteren; de 1450 voert dit op nauwkeurige wijze voor u uit. Gemaakt van solide metaal en dit zorgt voor een soepele betrouwbare telstroom en hoge duurzaamheid. De muntbakjes zijn voorzien van een geluiddempend materiaal, dit beperkt het geluid tot een minimum. Telt en sorteert euromunten. Hoppercapaciteit tot 1.000 munten. Afneembare bovenkap voor eenvoudige reiniging. Telt en sorteert 500 munten per minuut. Met optel- en afpasfunctie. Autostop bij een vol muntbakje. Geeft de totale waarde en hoeveelheid per denominatie weer. Duidelijk backlit LCD-scherm. Solide metalen munttransport voor hoge duurzaamheid. Inclusief Safescan Money Counting Software. Werkt met Safescan TP-230-printer.

5. Geldtelmachine Safescan 1450 Grijs


Product informatiePlus or Show more

De Safescan 1250 geldtelmachine is een Euromuntenteller en sorteerder. De machine telt en sorteert 220 munten per minuut. Specificaties: • Hopper capaciteit van 300-500 munten. • Met optel- en afpasfunctie. • Totaalbedrag en het aantal munten per soort. • Autostop bij een vol muntenbakje. • Compatibel met Safescan TP-230 bonprinter. • Eenvoudige bediening. • Voltage: AC220V-240V. • CE gecertificeerd. • Gewicht: 5kg. • Afmetingen: 355x330x266mm. • 1 stuk.

6. Safescan geldtelmachine 1250 - Voor Euromunten - Wit


Product informatiePlus or Show more

Tijd besparend én fout verminderend. Dat is deze hoogwaarde geldtelmachine. Deze geldteller telt uw muntgeld met hoge snelheid en zonder telfouten. Er is geen snellere manier om de kas op te maken of om uw bankstorting voor te bereiden. Stort maximaal 500 munten in het bovencompartiment en worden volledig machinaal geteld én gesorteerd op muntsoort. Altijd op zeer hoge snelheid en 100% nauwkeurig. Productvoordelen; - Hoge telsnelheid. - Geen telfouten. - Telt én sorteert munten. - Volledig hygiënisch. Unieke kenmerken; - Modelnummer; FJ-851 - Voorzien van LED-display. Toont waarde en aantallen. - Telsnelheid; 230 munten per minuut. - Voorzien van telgeheugen. - Capaciteit geldcompartiment; 500 munten (hoppercapaciteit). - Geschikt voor diverse valuta waaronder Euro. - Voltage; AC220V/50Hz - AC110V/60Hz. - Vermogen; 45W. - Afmeting; 35x31x26 cm. - Gewicht; 3,9 kilogram.

7. Geldtelmachine 230 munten per minuut - muntentelmachine / sorteermachine - telmachine voor muntgeld


Product informatiePlus or Show more

Stevig touw uit sisalvezels.

8. Sisalkoord touw uit 3 draden bol van 2.500 g +/- 375 m


Product informatiePlus or Show more

Veelzijdige geldtelweegschaal. Telt munten, bankbiljetten, muntrollen/zakjes, bankbiljetbundels/clips/enveloppen, geldwaardes van betaalkaarten en cheques. 12 valuta voorgeïnstalleerd: EUR, USD, GBP, CHF, PLN, HUF, SEK, NOK, DKK, BGN, CZK, RON. Uit te breiden naar maximaal 60 valuta. Tel een volledige kassalade in 2 minuten. Numeriek toetsenbord met handige sneltoetsen. Auto Add functie, telt automatisch de getelde munten/bankbiljetten op bij het totaal nadat deze van het geldplatform verwijderd worden. Auto Next functie, automatisch overschakelen op de volgende te tellen denominatie nadat de munten/bankbiljetten van het geldplatform verwijderd worden. Referentie functie, geef een telling een referentienummer, om tellingen toe te wijzen en te kunnen traceren. Bank functie, geef een kassa-startwaarde in, deze wordt vervolgens van de totaal telling afgetrokken. Continue automatische calibratie. Standaard gecalibreerd op een muntbankjesgewicht van 33.5gr. Groot 3.3 LCD scherm met hoog contrast. Micro USB interface om op PC of printer aan te sluiten. Compatibel met de Safescan TP-230 thermische bonprinter. Compatibel met de Safescan MCS money counting software. Werkt tevens met de Safescan LB-205 oplaadbare batterij (niet bijgeleverd). Maximum weeglast 3.5kg. CE gecertificeerd. Gewicht: 1.2kg. Afmetingen 24.5x15.1x15.4cm.

9. Safescan geldtelmachine 6185 - Geldtelweegschaal


Product informatiePlus or Show more

Productinformatie: Euro inzet voor de Rottner Wien geldkist Specificaties: Afmetingen: HxBxD 17x257 x 110 mm Gewicht: 010 kg Kleur: Blauw

10. Rottner Inzetbak voor Munten Concept Wien Blauw - 1,7x25,7x11cm


Producten overeenkomstig aan Geldtelmachine Muntens


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Geldtelmachine Muntens. Er zijn namelijk 18 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste Geldtelmachine Munten kopen.