Bestenu

Wat is de beste externe geluidskaart van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 maart, 2023

Het kopen van een goede externe geluidskaart is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste externe geluidskaart van 2023? Na het onderzoeken van 66 externe geluidskaarten kwam de Tecknet USB naar Audio Adapter zwart als beste uit onze externe geluidskaart-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de externe geluidskaarten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 externe geluidskaarten-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige externe geluidskaart-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste externe geluidskaarten

1Score: 10
Tecknet USB naar Audio Adapter zwart
Tecknet USB naar Audio Adapter zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
AdroitGoods Externe USB (3D) Geluidskaart grijs
Beste Externe Geluidskaart voor podcasting
AdroitGoods Externe USB (3D) Geluidskaart grijs
AdroitGoods
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.9
Orico Geluidskaart met koptelefoon, headset zwart
Orico Geluidskaart met koptelefoon, headset zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Sounix USB naar Audio Adapter 7.1 kanaals
Beste Externe Geluidskaart voor gaming
Sounix USB naar Audio Adapter 7.1 kanaals
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
LogiLink USB Sound Box Dolby zwart
LogiLink USB Sound Box Dolby zwart
Logilink
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
USB naar surround adapter 5.1
USB naar surround adapter 5.1
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
AXAGON ADA-71, USB2.0 - 7.1 zwart
AXAGON ADA-71, USB2.0 - 7.1 zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
UGREEN Externe USB geluidskaart voor zwart
UGREEN Externe USB geluidskaart voor zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Externe geluidskaarten Geluidskaart adapter Sound zwart
Externe geluidskaarten Geluidskaart adapter Sound zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
Jumalu Externe geluidskaarten plugin| Geluidskaart zwart
Jumalu Externe geluidskaarten plugin| Geluidskaart zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Externe Geluidskaart Koopgids

Wil je audio opnemen of simpelweg de geluidskwaliteit van je computer verhogen? Overweeg dan de beste externe geluidskaart. Deze kleine kastjes zijn aanzienlijk beter dan de ingebouwde kaart in je computer of laptop. Lees verder!

Wat heb je aan een externe geluidskaart?

Een externe geluidskaart is een apparaat dat wordt gebruikt om de geluidskwaliteit van een computer of ander apparaat te verbeteren. Het is een externe variant van de ingebouwde geluidskaart van een computer en biedt een betere geluidskwaliteit en extra functies.

Er zijn verschillende redenen waarom je een externe geluidskaart nodig zou kunnen hebben. Als je bijvoorbeeld een muziekproducer, gamer of videobewerker bent, dan is een hoge geluidskwaliteit essentieel voor je werk. Een externe geluidskaart kan dan helpen om de geluidskwaliteit te verbeteren en ruis of storingen te verminderen.

Een andere reden om een externe geluidskaart te gebruiken is als je audio wilt afspelen via een hoogwaardige audio-installatie of koptelefoon. De ingebouwde geluidskaart van je computer is vaak niet krachtig genoeg om audio van hoge kwaliteit af te spelen en kan ruis veroorzaken. Een externe geluidskaart kan dit probleem oplossen en zorgen voor een betere geluidskwaliteit.

Belangrijke technische specificaties

De technische specificaties van een externe geluidskaart kunnen veel impact hebben op de kwaliteit van het geluid dat je hoort. Hier zijn enkele belangrijke specificaties om op te letten:

 • Bitdiepte: Dit geeft het aantal bits weer dat wordt gebruikt om het geluid te digitaliseren. Hoe hoger de bitdiepte, hoe meer informatie er kan worden opgenomen en hoe beter de geluidskwaliteit.
 • Samplefrequentie: Dit is het aantal samples per seconde dat wordt gebruikt om het analoge geluid om te zetten in een digitaal signaal. Hoe hoger de samplefrequentie, hoe nauwkeuriger het digitale signaal is en hoe beter de geluidskwaliteit.
 • Signaal-ruisverhouding: Dit geeft aan hoeveel ruis er is in het signaal in vergelijking met het eigenlijke geluid. Hoe hoger de signaal-ruisverhouding, hoe minder ruis er is en hoe beter de geluidskwaliteit.
 • Frequentierespons: Dit is het bereik van frequenties dat de geluidskaart kan reproduceren. Hoe groter het frequentiebereik, hoe beter de geluidskwaliteit.

Connectiviteitsopties

De meeste externe geluidskaarten hebben een usb-aansluiting, waardoor ze gemakkelijk op je computer kunnen worden aangesloten. Sommige geluidskaarten hebben echter ook andere aansluitingen, zoals een optische of coaxiale digitale audio-aansluiting, of analoge audio-ingangen en uitgangen.

Als je een externe geluidskaart zoekt die compatibel is met andere apparaten, zoals een smartphone of tablet, dan is het belangrijk om te controleren welke connectiviteitsopties deze apparaten bieden. Sommige geluidskaarten hebben bijvoorbeeld een bluetooth-verbinding, waardoor je draadloos verbinding kunt maken met een smartphone of tablet.

Voordat je een externe geluidskaart koopt, is het verstandig om te controleren of deze compatibel is met je besturingssysteem en andere apparaten. Dit kun je vaak terugvinden in de productbeschrijving of specificaties van de geluidskaart.

Bekende merken

Hier zijn een paar populaire merken die bekend staan om hun kwalitatieve externe geluidskaarten:

 • Focusrite: Dit merk biedt verschillende externe geluidskaarten van hoge kwaliteit aan, zoals de Scarlett-serie en de Clarett-serie. Deze geluidskaarten hebben verschillende aansluitingen en bieden uitstekende geluidskwaliteit.
 • Creative: Creative heeft enkele externe geluidskaarten in het assortiment, zoals de Sound Blaster-serie. Deze geluidskaarten bieden een goede geluidskwaliteit en hebben verschillende functies, zoals de mogelijkheid om 3D-geluid te simuleren.
 • Behringer: Dit merk staat bekend om zijn betaalbare, maar toch kwalitatieve externe geluidskaarten. De U-Phoria-serie biedt verschillende opties met verschillende aansluitingen en functies.
hero illustration

Hoe testen we externe geluidskaarten?

Om de beste externe geluidskaart te bepalen, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze externe geluidskaart-test hebben we 66 externe geluidskaarten geanalyseerd.
illustration
De eerste variabel in onze externe geluidskaart-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze externe geluidskaart-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen externe geluidskaart-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van het meest geschikte externe geluidskaart in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 66 externe geluidskaarten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste externe geluidskaarten op een rij

1. Tecknet USB naar Audio Adapter zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tecknet USB naar Audio Adapter zwart

 • list plusDeze adapter is plug-and-play op Windows 10.
 • list plusDeze adapter heeft een leuk design.
 • list plusOok is deze adapter goedkoop in vergelijking met andere geluidskaarten.

Nadelen Tecknet USB naar Audio Adapter zwart

 • list plusEen nadeel van deze adapter is dat hij iets uit de pc-kast steekt.
 • list plusOok is de microfoon jack stoort/piept en is onbruikbaar.
 • list plusVerder is de kwaliteit van de geluidskaart niet optimaal.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.5

Wil je audio van hoge kwaliteit op je computer hebben zonder te hoeven investeren in een dure geluidskaart? Dat kan met de Tecknet USB naar Audio Adapter. Sluit eenvoudig de adapter aan op een USB-poort en je hebt toegang tot twee 3,5 mm audiopoorten - een voor microfoon en een voor luidsprekers of hoofdtelefoon. Het is een geweldige oplossing als je geluidskaart of audio-aansluiting defect is, of als je een kapotte USB-audioadapter moet vervangen.

De Tecknet adapter is compatibel met elk standaard USB-audioklasse ingeschakeld systeem inclusief Windows XP / Vista / 7/8 / 8.1 / 10 / Linux / Mac OS X / Google Chromebook en heeft geen stuurprogramma's nodig. Het is volledig plug and play. Bovendien is de adapter lichtgewicht, compact en gemaakt van duurzaam aluminium in een zwarte afwerking.

Een belangrijk punt om op te merken is dat als de microfoon niet lijkt te werken en je een TS-microfoon hebt, je een 3,5 mm (1/8 inch) mono-naar-stereo-adapter nodig hebt om de microfoon van TS naar TRS aan te passen. Ook is het vanwege de meeste besturingssystemen nodig om handmatig de juiste audio-uitvoer te selecteren vanuit het ingebouwde audio-bedieningspaneel van het besturingssysteem.

De Tecknet USB naar Audio Adapter is een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige en betaalbare manier om de audiokwaliteit op hun computer te verbeteren. Het is ideaal voor gamers, muziekproductie of gewoon algemeen gebruik. Het enige nadeel is dat sommige gebruikers problemen kunnen ondervinden bij het selecteren van de juiste audio-uitvoer.

Al met al is de Tecknet USB naar Audio Adapter een betrouwbare en handige oplossing voor iedereen die problemen heeft met hun geluidskaart of audio-aansluiting. Het is een geweldige optie om te overwegen als je op zoek bent naar een eenvoudige en betaalbare manier om de audiokwaliteit op je computer te verbeteren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Externe Geluidskaart voor podcasting: AdroitGoods Externe USB (3D) Geluidskaart grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen AdroitGoods Externe USB (3D) Geluidskaart grijs

 • list plusDeze externe geluidskaart heeft een hoge kwaliteit en is plug & play.
 • list plusEen ander voordeel van deze externe geluidskaart is dat het een compact formaat heeft en daardoor makkelijk mee te nemen is.
 • list plusEen laatste voordeel van deze externe geluidskaart is dat het een goede geluidskwaliteit heeft voor zowel input als output.

Nadelen AdroitGoods Externe USB (3D) Geluidskaart grijs

 • list plusHet werkt alleen op laptop/desktop computers.
 • list plusHet formaat steekt uit.
 • list plusHet werkt niet op game consoles of Smart tv's.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.2

Ben je op zoek naar een externe USB geluidskaart die je geluidsapparatuur eenvoudig aansluit op je computer? Dan is de AdroitGoods Externe USB (3D) Geluidskaart in het grijs een goede keuze! Deze geluidskaart maakt gebruik van de geluidskaartchip van C-Media en kan zonder stuurprogramma worden gebruikt. Hierdoor kun je eenvoudig geluidsinstellingen en geluidsveldinstellingen aanpassen.

Een groot voordeel van deze geluidskaart is de goede compatibiliteit met USB2.0 en de pure digitale audio-uitgang. Hierdoor krijg je een virtueel 7.1-kanaals verwerkingsvermogen (eigenlijk 2.1-kanaals) en een geluidseffect dat vergelijkbaar is met de geïntegreerde HD-geluidskaart op het moederbord. Dit maakt de AdroitGoods geluidskaart geschikt voor het ondersteunen van gewone luidsprekers of koptelefoons, met microfoongaten USB-interface en plug-and-play installatie.

Een ander voordeel van deze geluidskaart is de ondersteuning van stereo galm en de unieke karaoke-functie. De AdroitGoods geluidskaart is ook voorzien van een microfoonopnamefunctie, wat handig is als je bijvoorbeeld video's of podcasts maakt.

Wat deze geluidskaart echt onderscheidt van andere producten is de 100% tevredenheidsgarantie van het merk. Als je niet tevreden bent met het product, kun je het binnen 30 dagen gratis retourneren.

Al met al is de AdroitGoods Externe USB (3D) Geluidskaart een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige en betrouwbare manier om hun geluidsapparatuur aan te sluiten op de computer. De geluidskaart is gebruiksvriendelijk, veelzijdig en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het enige nadeel is dat de geluidskaart niet geschikt is voor professionele audio-opnames.

Dus waar wacht je nog op? Stop de AdroitGoods geluidskaart nu in je winkelwagen en geniet van een betere geluidskwaliteit op je computer!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Orico Geluidskaart met koptelefoon, headset zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.1

Heb jij ook zo'n hekel aan het kapotte geluid van je laptop of computer? Dan is de Orico Geluidskaart met koptelefoon, headset zwart het product dat je nodig hebt. Met deze externe geluidskaart creëer je drie nieuwe poorten waardoor je kunt genieten van muziek vanaf je laptop of computer. Naast de koptelefoon- en microfoonpoort, beschikt deze geluidskaart ook over een headsetpoort. Hierdoor kun je muziek beluisteren, geluiden opnemen of spreken tijdens het online gamen.

Wat deze geluidskaart zo bijzonder maakt, is dat je twee koptelefoons tegelijkertijd kunt aansluiten. Hierdoor kun je samen met je vrienden naar dezelfde muziek luisteren of samen een film kijken zonder dat je anderen stoort. Dit is perfect voor gezellige avonden thuis of lange autoritten.

De Orico Geluidskaart is compatibel met Windows XP, Vista, 7/8/8.1/10, Mac OS en Linux. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat het niet werkt op jouw laptop of computer. De geluidskaart zorgt ervoor dat analoge signalen worden omgezet in digitale signalen waardoor het geluid van hoge kwaliteit is.

Als specialist in de External Sound Card kan ik je vertellen dat de Orico Geluidskaart met koptelefoon, headset zwart een geweldige keuze is. Het is een betaalbaar product dat doet wat het moet doen en meer. Het is handig in gebruik en geschikt voor verschillende doeleinden. Het enige nadeel is dat het niet draadloos is. Maar als je op zoek bent naar een externe geluidskaart die je kunt gebruiken tijdens het gamen, films kijken of gewoon voor dagelijks gebruik, dan is dit de perfecte keuze voor jou.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 30 maart in huis

Bekijk prijs

4. Beste Externe Geluidskaart voor gaming: Sounix USB naar Audio Adapter 7.1 kanaals

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Sounix USB naar Audio Adapter 7.1 kanaals

 • list plusDe Sounix USB naar Audio Adapter 7.1 kanaals is plug-en-play en eenvoudig te gebruiken.
 • list plusEen ander voordeel van de Sounix USB naar Audio Adapter 7.1 kanaals is dat het degelijke geluidskwaliteit heeft.
 • list plusEen ander voordeel van de Sounix USB naar Audio Adapter 7.1 kanaals is dat het een handig formaat heeft.

Nadelen Sounix USB naar Audio Adapter 7.1 kanaals

 • list plusEen nadeel van de Sounix USB naar Audio Adapter 7.1 kanaals is dat er geen opnamefunctie aanwezig is.
 • list plusDe Sounix USB naar Audio Adapter 7.1 kanaals heeft een matig geluid.
 • list plusDe Sounix USB naar Audio Adapter 7.1 kanaals heeft geen auto mute functie.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.9

Ben je op zoek naar een externe geluidskaart die compatibel is met verschillende apparaten? Dan is de Sounix USB naar Audio Adapter 7.1 kanaals zeker iets voor jou! Deze adapter is ontworpen voor koptelefoons, headsets en microfoons die niet meer werken of problemen hebben met het in- en uitschakelen van de output. Het werkt ook perfect voor geluidskaarten in laptops of desktops die stervende zijn of de verbinding met het moederbord verliezen. Dit betekent dat je het geluid van je computer kunt versterken en zelfs een surround sound effect kunt creëren.

De Sounix USB naar Audio Adapter is plug-and-play, wat betekent dat er geen extra drivers nodig zijn. Het heeft ook een mixer functie waarmee je het uitgangsgeluidsniveau elektronisch kunt aanpassen en functietoetsen waaronder microfoon-mute, luidspreker-mute en volume-omhoog/omlaag-rol. De mini LED indicator en surround sound kunnen het niveau van gaming audio verbeteren.

Wat deze adapter onderscheidt van andere producten op de markt, is zijn compatibiliteit met verschillende apparaten en het feit dat het een 7.1 kanaals geluidskaart is. Dit betekent dat het geluid dat je hoort van hoge kwaliteit is en dat het werkt met verschillende besturingssystemen.

Als je een gamer bent, is deze adapter perfect voor jou. Het zorgt voor een fantastische game-ervaring en verbetert het geluid van je game. Het is ook perfect voor muziekliefhebbers die hun muziek naar een hoger niveau willen tillen.

Al met al is de Sounix USB naar Audio Adapter 7.1 kanaals een geweldige aankoop voor iedereen die op zoek is naar een externe geluidskaart die compatibel is met verschillende apparaten. Het biedt geweldige functies en is gemakkelijk te gebruiken. Het enige nadeel is dat het een beetje duur kan zijn in vergelijking met andere adapters op de markt. Maar als je op zoek bent naar kwaliteit en compatibiliteit, is dit zeker een uitstekende keuze!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. USB naar surround adapter 5.1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.5

Ben je op zoek naar een compacte en handige geluidsadapter voor je computer of laptop? Dan is de Allteq USB 2.0 naar surround 5.1 audio adapter een goede optie. Dit apparaatje maakt het mogelijk om geluid af te spelen via een USB-poort en is voorzien van alle nodige aansluitingen voor audioapparatuur. Je kunt gemakkelijk een microfoon en een hoofdtelefoon of luidsprekers aansluiten op je computer. Bovendien is deze adapter geschikt voor Windows en ondersteunt het tot 5.1 kanaals surround geluid.

Wat deze adapter uniek maakt, is dat het een geluidskaart overbodig maakt. Hierdoor bespaar je ruimte en geld. Bovendien is de adapter compact en gemakkelijk mee te nemen, dus je kunt altijd en overal genieten van een optimaal surround geluid.

Als het gaat om de prestaties van deze adapter, is het belangrijk om te vermelden dat het gebruikmaakt van USB versie 2.0 en compatibel is met USB 1.1 aansluitingen. Het is voorzien van een ledlampje waarmee de status van het apparaat getoond kan worden. Het is ook gemakkelijk te gebruiken, dankzij de handige 3,5 millimeter jack audio poort en microfoonaansluiting aan de voorkant van de adapter.

Een nadeel van deze adapter is dat het niet verguld is, wat kan leiden tot een mindere geluidskwaliteit op de lange termijn. Maar over het algemeen is de Allteq USB 2.0 naar surround 5.1 audio adapter een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een compacte en betaalbare geluidsadapter voor hun computer of laptop.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. AXAGON ADA-71, USB2.0 - 7.1 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.2

Op zoek naar een compacte en krachtige externe geluidskaart? Dan is de AXAGON ADA-71 een uitstekende keuze. Met 7.1 kanalen en een SNR van 96 dB ben je verzekerd van hoogwaardige audio-kwaliteit. Bovendien is deze geluidskaart voorzien van Dolby Digital technologie, wat zorgt voor een nog betere geluidservaring.

Wat deze geluidskaart extra handig maakt, is de USB-aansluiting. Hierdoor kun je de ADA-71 gemakkelijk aansluiten op je laptop of desktop, zonder gedoe met interne kaarten. Daarnaast is de geluidskaart compatibel met verschillende besturingssystemen, waaronder Windows 10, 7, 8 en 8.1 en Windows Server 2008, 2012 en 2016.

De AXAGON ADA-71 is ook nog eens heel gebruiksvriendelijk. Met een lengte snoer van 1 meter heb je genoeg bewegingsvrijheid en de verschillende aansluitingen maken deze geluidskaart geschikt voor verschillende situaties. Of je nu muziek wilt luisteren, films wilt kijken of wilt gamen, deze geluidskaart maakt de audio-ervaring nog beter.

Enige nadeel van de AXAGON ADA-71 is dat deze geen eigen versterker heeft. Dit betekent dat je afhankelijk bent van de versterker van je speakers of hoofdtelefoon.

Al met al is de AXAGON ADA-71 een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een krachtige en compacte externe geluidskaart. Met hoogwaardige audio-kwaliteit, Dolby Digital technologie en handige USB-aansluiting is dit een geluidskaart die je niet wilt missen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

8. UGREEN Externe USB geluidskaart voor zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen UGREEN Externe USB geluidskaart voor zwart

 • list plusHet voordeel van deze externe geluidskaart is dat het compatibel is met diverse besturingssystemen, waaronder Linux.
 • list plusEen voordeel van deze externe geluidskaart is dat het een robust uiterlijk heeft.
 • list plusDeze externe geluidskaart heeft een plug-and-play installatie, waardoor geen drivers nodig zijn.

Nadelen UGREEN Externe USB geluidskaart voor zwart

 • list plusEen nadeel van deze externe geluidskaart is dat het een gedempt geluid heeft.
 • list plusDeze externe geluidskaart heeft een hard achtergrondgeruis.
 • list plusEen nadeel van deze externe geluidskaart is dat het beperkte functionaliteit heeft.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.4

Ben jij op zoek naar een externe geluidskaart die jouw koptelefoon, luidsprekers en microfoon van 3.5mm weer tot leven brengt? Dan is de UGREEN Externe USB geluidskaart de perfecte oplossing voor jou. Met deze handige geluidskaart kun je jouw koptelefoon, oortjes, speaker of microfoon aansluiten op een laptop, computer, PlayStation 4/5, Raspberry Pi en meer.

Deze externe geluidskaart van UGREEN is compatibel met verschillende besturingssystemen, waaronder Windows, Mac OS X, PS5, PS4, Linux, Windows Surface 3 pro, Raspberry Pi, etc. Het product is zeer compact, licht in gewicht en er is geen installatie van een stuurprogramma vereist. Het is dus echt een kwestie van plug & play!

Wat deze geluidskaart van UGREEN zo bijzonder maakt, is de ingebouwde C-Media HS 100B-chip. Hierdoor is de geluidskwaliteit zeer goed en geniet je van elk detail in jouw muziek. Bovendien heeft deze geluidskaart een SNR van =>80 dB en een frequentiebereik van 15Hz-25KHz.

De UGREEN Externe USB geluidskaart is gemaakt van warmtebestendig ABS en heeft een input van USB 2.0 en een output van microfoonaansluiting en koptelefoon aansluiting. Het is een handige tool voor iedereen die graag naar muziek luistert of video's bekijkt op hun laptop of computer.

Als specialist op het gebied van externe geluidskaarten kan ik je vertellen dat deze geluidskaart van UGREEN een goede keuze is. Het is een handige en betaalbare oplossing voor als je geen geluid uit jouw laptop of computer krijgt. Het is een handig product voor thuisgebruik, maar ook voor onderweg of op kantoor.

Wat mij betreft zijn er geen nadelen aan deze geluidskaart. Het is een product dat doet wat het moet doen en daarbij ook nog eens zeer compact en gebruiksvriendelijk is. Ik raad deze geluidskaart dan ook van harte aan voor iedereen die op zoek is naar een handige oplossing om jouw geluid weer tot leven te brengen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 30 maart in huis

Bekijk prijs

9. Externe geluidskaarten Geluidskaart adapter Sound zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
8.2

externe geluidskaart

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 27 maart in huis

Bekijk prijs

10. Jumalu Externe geluidskaarten plugin| Geluidskaart zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
8.3

De Jumalu Externe geluidskaarten plugin is een compacte externe USB geluidskaart 7.1 adapter. Het maakt het mogelijk om je speaker set te verbinden met een USB aansluiting van uw PC of notebook. Steek de adapter in een vrije USB-poort op uw notebook of PC. Sluit uw hoofdtelefoon of luidsprekers aan de externe USB geluidskaart. De externe USB geluidskaart 7.1 gebruik je voor een optimaal surround geluid voor een notebook of desktop. Het levert uitstekende geluidskwaliteit en simuleert volledige 7.1 surround sound. Dit artikel heeft geen externe voeding nodig en is Plug & Play. Het is compatible met Windows Vista, 7, 8, 8.1, 10, Linux en Mac OS 10 en hoger.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 maart in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van externe geluidskaarten. Er zijn immers 66 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!