Bestenu

Wat is de beste douchecabine van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede douchecabine is een moeilijke opgave. Wat is de beste douchecabine van 2023? Na het analyseren van 1526 douchecabines kwam de Kariba Yuva douchecabine 90x90x195cm chroom/helder als beste getest uit onze douchecabine-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de douchecabines, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 douchecabines-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame douchecabine-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste douchecabines

1Score: 9.9
Kariba Yuva douchecabine 90x90x195cm chroom/helder
Beste Douchecabine voor kleine badkamers
Kariba Yuva douchecabine 90x90x195cm chroom/helder
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Diamond Line Enza Douchecabine 90x90 Vierkant 1
Diamond Line Enza Douchecabine 90x90 Vierkant 1
Diamond Line
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.9
Star & Art Douchecabine 2-delige Schuifdeur - 78x78x190 cm - Met Veiligheidsglas & Nano Coating |
Star & Art Douchecabine 2-delige Schuifdeur - 78x78x190 cm - Met Ve...
Star & Art
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Star & Art Douchecabine 2-delige
Star & Art Douchecabine 2-delige
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Schulte douchecabine Sunny hoekinstap met schuifdeuren groot verstelbereik 73,5 tot max. 88,5 cm hoogte 180 cm 1
Beste Douchecabine voor ouderen
Schulte douchecabine Sunny hoekinstap met schuifdeuren groot verste...
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Diamond Line Enza Douchecabine 90x90 Vierkant
Diamond Line Enza Douchecabine 90x90 Vierkant
Diamond Line
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Diamond Line Enza Douchecabine 90x90
Diamond Line Enza Douchecabine 90x90
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Schulte douchecabine - hoekinstap 90x90x190
Schulte douchecabine - hoekinstap 90x90x190
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Sanifun complete douchecabine Romy 900
Beste Douchecabine voor gezinnen
Sanifun complete douchecabine Romy 900
Sanifun
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
Linea Uno Wiesbaden Douchecabine 90x90x190 zwart
Linea Uno Wiesbaden Douchecabine 90x90x190 zwart
Linea Uno
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Douchecabine Koopgids

Douchecabines zijn er in allerlei soorten en maten. Waar je op let bij de aankoop van een douchecabine leg ik je uit in de onderstaande koopgids.

Wat voor soorten douchecabines zijn er?

Er zijn verschillende douchecabines te krijgen. Deze bestaan uit douchebakken en douchewanden. Douchebakken kunnen vierkant, vijfhoekig of kwartrond zijn. De instap verschilt ook: soms heeft de douchecabine een hoekinstap met een draaideur, andere hebben naar voren sluitende deurtjes.

De meeste deurtjes zijn bedoeld om boven op een douchebak te plaatsen, maar sommige bevestig je direct op de vloer. Bovendien zijn er douchecabines verkrijgbaar in verschillende maten waardoor er voor elke badkamer wel een passende douchecabine te vinden is.

Hoe installeer je een douchecabine?

Als je een handige doe-het-zelver bent, kun je een douchecabine zelf installeren. Ben je niet zo zeker van jezelf? Laat het dan over aan een vakman. Eerst bepaal je het middelpunt van de zijranden van je douchebak, dit teken je af met behulp van een goede waterpas. Als de muurprofielen een afdichtrubber hebben, verwijder je dit nu.

Na het aftekenen van de schroefgaten boor je de schroefgaten in de muur, en schroef je de muurprofielen vast. Schroef nu ook de hoekprofielen vast. Plaats de douchewand in de muurprofielen schroef ze lichtjes vast. Plaats de afsluitdoppen en draai de schroeven nu goed vast.

Als laatste controleer je of de deuren soepel open- en dicht gaan. Gebruik nu een goede sanitairkit om de buitenkant van de douchecabine dicht te kitten. Laat de kit ten slotte minimaal een dag drogen voordat je de douche gebruikt.

Hoe maak je een douchecabine schoon?

Om kalkaanslag te voorkomen, moet je je glazen douchewanden schoon houden. Het is bovendien belangrijk om na elk gebruik je wanden zo droog mogelijk te houden. Hierdoor krijgt kalk geen kans om zich vast te zetten. Dit is vooral belangrijk als je water hard is. Op deze website lees je of je in een omgeving met hard water woont.

Zorg ervoor dat je een douchewisser in je douchecabine hebt hangen zodat je na het douchen snel de wanden droog kunt trekken. Er zijn verschillende producten verkrijgbaar waarmee je de badkamer en ook de douchecabine reinigt, maar schoonmaakazijn volstaat ook prima.

Doe de azijn in een sprayfles en spray je douchewanden in. Laat het een paar minuten intrekken en maak vervolgens de wanden schoon met warm water en een spons. Om de azijngeur tegen te gaan, gebruik je eventueel wat afwasmiddel.

Je kunt er ook voor kiezen om wat zakjes gedroogde lavendel op de grond te leggen. Hierdoor ruikt je badkamer altijd lekker en bovendien is het een goede manier om zilvervisjes tegen te gaan. Twee vliegen in één klap dus!

Hoe verwijder ik kalk uit mijn douchecabine?

Er zijn allerlei middeltjes te koop om kalk mee te verwijderen, maar persoonlijk verwijder ik kalk het liefste met schoonmaakazijn. Het is niet alleen milieuvriendelijk en goedkoop, maar ook nog eens effectief.

Je maakt een mix van 2/3 schoonmaakazijn en 1/3 water en spuit dit op alle wanden van je douchecabine. Afhankelijk van de hoeveelheid kalkaanslag, laat je dit een half uurtje intrekken. Na een half uurtje ga je er met een spons overheen en is de kalk verdwenen.

Wil je de douchekop schoonmaken? Schroef de douchekop los en leg de douchekop in een bakje met schoonmaakazijn. Laat de douchekop de hele nacht in het bakje liggen. De volgende ochtend is je douchekop weer zo goed als nieuw!

Wat is het verschil tussen een douchecabine en een inloopdouche?

Een inloopdouche heeft vaak geen deur: je loopt er zo in. Er zijn vaak ook geen randjes wat de douche erg toegankelijk maakt. Een inloopdouche bestaat vaak uit glazen wanden die de douche scheidt van de rest van de badkamer. Er zijn daarentegen ook inloopdouches die zijn ingebouwd in je badkamer of en suite, door middel van een muurtje.

Douchecabines zijn in de meeste gevallen ook wat kleiner dan inloopdouches, al heb je inloopdouches in vele maten en soorten. Een inloopdouche leent zich bijvoorbeeld uitstekend voor een goede regendouche. Een regendouche kan natuurlijk ook gebruikt worden in een douchecabine, maar hierbij moet je het doen met minder ruimte.

hero illustration

Hoe testen we douchecabines?

Om de beste douchecabine te ontdekken, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze douchecabine-test hebben we 1526 douchecabines geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze douchecabine-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we data vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze douchecabine-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne douchecabine-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte douchecabine in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1526 douchecabines te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste douchecabines in een makkelijke lijst

1 - Kariba Yuva douchecabine 90x90x195cm chroom/helder

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Beste Douchecabine voor kleine badkamers: Kariba Yuva douchecabine 90x90x195cm chroom/helder

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.8

De Kariba Yuva douchecabine is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle en functionele douchecabine. Met zijn chroom/helder design en 6mm veiligheidsglas met NANO technologie, ziet deze cabine er niet alleen mooi uit, maar is hij ook duurzaam en makkelijk te onderhouden.

Wat deze douchecabine zo bijzonder maakt, zijn de 2 vaste wanden en 2 schuifdeuren, die ervoor zorgen dat je voldoende ruimte hebt om te douchen en toch alle privacy die je nodig hebt. Het bevestigingsmateriaal is ook inbegrepen, zodat je meteen aan de slag kan. Bovendien krijg je 5 jaar garantie, zodat je zeker bent van je aankoop.

Met een breedte van 90 cm en een hoogte van 195 cm, is deze douchecabine geschikt voor de meeste badkamers. Het enige nadeel is dat het exclusief afvoer is, dus je moet er wel voor zorgen dat je een geschikte afvoer hebt voordat je de cabine installeert.

Over het algemeen zijn de gebruikerservaringen met deze douchecabine erg positief. Het is makkelijk te installeren en te onderhouden, en het ziet er fantastisch uit in de badkamer. Bovendien biedt het voldoende ruimte om te douchen en is het veilig en duurzaam.

Mijn persoonlijke mening is dat de Kariba Yuva douchecabine een uitstekende keuze is voor wie op zoek is naar een stijlvolle en functionele douchecabine. Het enige nadeel is dat het exclusief afvoer is, maar als je daarvoor zorgt, kan je genieten van een fantastische douche-ervaring in een mooie en veilige cabine.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

2 - Diamond Line Enza Douchecabine 90x90 Vierkant 1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Diamond Line Enza Douchecabine 90x90 Vierkant 1

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.6

Voor de wat kleinere badkamer is Douchecabine Enza ideaal! Het is 90 bij 90 centimeter, 185 centimeter hoog en heeft een hoekinstap, wat betekent dat het niet veel ruimte inneemt. De flexibiliteit van Douchecabine Enza Met deze douchecabine kunt u verschillende kanten op, op het gebied van plaatsing. U zit niet vast aan één type ondergrond: de cabine kan prima op een tegelvloer worden geïnstalleerd, maar ook op een lage of hoge douchebak. Daarnaast kan het zowel in een linker- als rechterhoek van de badkamer worden geplaatst. Minder risico met veiligheidsglas In Douchecabine Enza zit veiligheidsglas, om het risico op verwondingen te verkleinen. Dit type glas is zeer sterk en kan dus zeker tegen een stootje. Mocht er toch wat misgaan, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de scherven. Het veiligheidsglas versplintert namelijk in onscherpe stukjes. Productvoordelen Klassiek met chroom Veiligheidsglas van 5 millimeter Compact model van 90 bij 90 centimeter Makkelijk zelf te plaatsen Extra informatie over het product Vorm: Vierkant Afmeting: 90x90cm Lengte: 90 cm Breedte: 90 cm Hoogte: 185 cm Glas dikte: 5 mm Verstelbaar muurprofiel: Ja, verstelbaar: Ja, 885 - 895 mm / 885 - 895 mm Stabilisatiestang: Nee Type glas: Veiligheidsglas Afwerking glas: Helder glas Nano glas: Nee Kleur profiel: Chroom Kleur handvaten: Chroom Finish profiel: Glans Materiaal profiel: Hoogwaardige aluminium Materiaal handvaten: Verguld chroom Antikalk: Nee Type deur: Schuif Openingswijze: Schuif Plaatsing deur: Links en Rechts Type instap: Hoekinstap Aantal deuren: 2 deuren Aantal vaste panelen: 2 vaste panelen Type kraan: Geen kraan Inclusief douchebak: Nee Met verlichting: Nee Dubbel loopwiel: Ja Materiaal wieltjes: Zink Bevestigingsmateriaal: Ja, aluminium Merk: Diamond Line Serie: Enza Garantie: 5 jaar Installatie handleiding: Ja, Nederlands CE keurmerk: Ja

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 16 februari in huis

Bekijk prijs

3 - Star & Art Douchecabine 2-delige Schuifdeur - 78x78x190 cm - Met Veiligheidsglas & Nano Coating |

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Star & Art Douchecabine 2-delige Schuifdeur - 78x78x190 cm - Met Veiligheidsglas & Nano Coating |

Voordelen

 • list plusDeze douchecabine is duurzaam gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een trendy design.
 • list plusDe afmetingen van de douchecabine zijn gangbaar, waardoor hij in veel badkamers past.
 • list plusDankzij de Nano Coating is de douchecabine makkelijk schoon te houden.

Nadelen Star & Art Douchecabine 2-delige Schuifdeur - 78x78x190 cm - Met Veiligheidsglas & Nano Coating |

 • list plusDe handleiding van de douchecabine is onduidelijk, waardoor het lastig kan zijn om de cabine te installeren zonder enige kennis van sanitair.
 • list plusHet Veiligheidsglas van de douchecabine is kwetsbaar en kan bij verkeerd gebruik snel beschadigen.
 • list plusDe douchecabine is niet geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit, omdat de cabine niet aangepast is aan hun behoeften.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.5

Ben je op zoek naar een moderne en veilige douchecabine? Dan is de Star & Art Douchecabine 2-delige Schuifdeur zeker het overwegen waard! Met het 6 mm helder gehard glas en de kunststof magneetstrippen op de deur is deze douchecabine niet alleen sterk, maar ook veilig in gebruik. Bovendien is de cabine voorzien van een handige Nano coating, waardoor je makkelijk schoonmaakt zonder agressieve middelen te hoeven gebruiken.

Wat deze douchecabine uniek maakt, is het mat zwarte aluminium frame en de verchroomde kunststof handgrepen. Dit geeft de cabine een moderne en stijlvolle uitstraling die perfect past in een eigentijdse badkamer.

Een ander pluspunt is dat de cabine eenvoudig te installeren is. En als je geen douchebak hebt, is dat geen probleem. Je kunt deze cabine namelijk direct op de tegels installeren.

Het is wel belangrijk om de afmetingen goed op te meten voordat je de cabine aanschaft. En als je hem eenmaal hebt, moet je er rekening mee houden dat deze alleen op de begane grond wordt geleverd.

Al met al is de Star & Art Douchecabine 2-delige Schuifdeur een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een veilige, moderne en eenvoudig te installeren douchecabine. Het enige nadeel kan zijn dat het frame van aluminium is, waardoor het misschien minder robuust aanvoelt dan een frame van roestvrij staal. Maar dat is een kwestie van persoonlijke voorkeur.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 13 februari in huis

Bekijk prijs

4 - Star & Art Douchecabine 2-delige

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Star & Art Douchecabine 2-delige

Voordelen

 • list plusDeze douchecabine is uitgerust met een moderne design.
 • list plusHet sterke materiaal waarvan de douchecabine is gemaakt, garandeert langdurige gebruiksvriendelijkheid.
 • list plusDe douchecabine is eenvoudig schoon te houden.

Nadelen Star & Art Douchecabine 2-delige

 • list plusDe douchecabine heeft een prijs dat verhoudingsgewijs hoger is dan andere modellen.
 • list plusEr zijn klagende klanten over lekkage bij deze douchecabine.
 • list plusDe douchecabine heeft matige kwaliteit.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.2

Op zoek naar een trendy en veilige douchecabine? Dan is de Star & Art Douchecabine 2-delige zeker een goede keuze! Met een breedte van 90 cm en een hoogte van 200 cm, past deze douchecabine perfect in de meeste badkamers. Het 6 mm veiligheidsglas is maar liefst 5x zo sterk als gewoon glas van dezelfde dikte. Dit zorgt voor extra veiligheid in de badkamer en voorkomt dat het glas in scherven uiteenvalt bij breuk.

Wat deze douchecabine uniek maakt, is dat het aluminium frame is uitgevoerd in een mat zwarte kleur. Dit geeft de douchecabine een luxe uitstraling en past perfect bij de huidige woontrends. Daarnaast is het product ook voorzien van een nano coating, waardoor het makkelijk schoon te maken is en er geen agressieve schoonmaakmiddelen nodig zijn.

Een ander voordeel van de Star & Art Douchecabine 2-delige is dat het eenvoudig te installeren is en geleverd wordt met kunststof magneetstrippen op de deur en dubbele metalen rollers. Het product wordt geleverd zonder douchebak, waardoor het ook direct op de tegels geïnstalleerd kan worden.

Als kritische gebruiker zijn er wellicht ook enkele nadelen te benoemen. Zo is het product niet inclusief afvoer en kan het zijn dat je deze nog apart moet aanschaffen. Ook is de douchecabine niet geschikt voor mensen die van ruimte houden tijdens het douchen, vanwege de afmetingen van 90x90 cm.

Kortom, de Star & Art Douchecabine 2-delige is een trendy en veilige keuze voor de badkamer. Het biedt extra veiligheid door het gebruik van veiligheidsglas en heeft een luxe uitstraling door het mat zwarte aluminium frame. Het is eenvoudig te installeren en makkelijk schoon te maken. Als je op zoek bent naar een compacte en trendy douchecabine, dan is dit product zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs
Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

5 - Schulte douchecabine Sunny hoekinstap met schuifdeuren groot verstelbereik 73,5 tot max. 88,5 cm hoogte 180 cm 1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Beste Douchecabine voor ouderen: Schulte douchecabine Sunny hoekinstap met schuifdeuren groot verstelbereik 73,5 tot max. 88,5 cm hoogte 180 cm 1

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
9.1

Ben je op zoek naar een douchecabine die perfect past in jouw badkamer? Dan is de Schulte douchecabine Sunny hoekinstap met schuifdeuren een uitstekende keuze! Met een groot verstelbereik van 73,5 tot max. 88,5 cm en een hoogte van 180 cm past deze douchecabine op vrijwel iedere douchebak binnen de maatvoeringen 90x90, 80x80 en 75x75 cm.

De douchecabine is vervaardigd van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen en het glas is maar liefst 4 mm dik en van helder veiligheidsglas. Hierdoor ben je verzekerd van een veilige en duurzame douchecabine. Daarnaast is het glas voorzien van FIXIL-antikalk bescherming, waardoor het eenvoudig schoon te maken is.

Wat deze douchecabine echt uniek maakt, is het gebruik van schuifdeuren. Hierdoor bespaar je ruimte in je badkamer en hoef je geen rekening te houden met openslaande deuren. Ideaal voor kleine badkamers! Daarnaast biedt de douchecabine een ruime instapbreedte van 335 tot 470 mm, waardoor je gemakkelijk in en uit de douche stapt.

Als ik deze douchecabine vergelijk met andere modellen, dan springt de kwaliteit er echt uit. Schulte is een gerenommeerd Duits merk en staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteitsproducten. Het verstelbereik is ook groter dan bij veel andere douchecabines, wat het gemakkelijker maakt om de cabine perfect passend te maken.

Een nadeel kan zijn dat de douchecabine niet inclusief afvoer wordt geleverd, maar dit is vaak het geval bij douchecabines. Al met al ben ik zeer tevreden over de Schulte douchecabine Sunny hoekinstap met schuifdeuren en zou ik deze zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een veilige, duurzame en ruimtebesparende douchecabine!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

6 - Diamond Line Enza Douchecabine 90x90 Vierkant

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Diamond Line Enza Douchecabine 90x90 Vierkant

Voordelen

 • list plusHet design van deze douchecabine is modern en attractief.
 • list plusDe douchecabine is gemaakt van duurzaam materiaal.
 • list plusDe prijs van de douchecabine is aantrekkelijk.

Nadelen Diamond Line Enza Douchecabine 90x90 Vierkant

 • list plusDeze douchecabine heeft geen nadelen.
 • list plusGeen.
 • list plusNiets.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9

Het formaat van Douchecabine Enza is een favoriet voor velen. Het is groot genoeg om comfortabel in te douchen, zeker met de vierkante vorm, maar neemt niet al te veel plek in. De instap is daarnaast lekker breed, dankzij de twee schuifdeuren in de hoek. Sterk veiligheidsglas Douchecabine Enza is voorzien vijf millimeter dik veiligheidsglas. Het voordeel hiervan is dat het sterk is en goed tegen een stootje kan. Veiligheidsglas breekt minder snel dan normaal glas en zal in het geval van schade uit elkaar vallen in kleine, onscherpe stukjes. Dit verkleint de kans op verwondingen, zodat de badkamer een veilige plek blijft voor groot en klein. Moderne look van Douchecabine Enza Omdat de cabine vierkant is, ziet het er modern uit. Deze uitstraling wordt benadrukt door de strakke lijnen en de mat zwarte details, zoals de profielen en de handgrepen. Het is eenvoudig te combineren met andere kleuren en geeft het een stoer uiterlijk. Het ontwerp zorgt ervoor dat het uitstekend past in de industriële stijl of andere populaire stijlen van nu. Productvoordelen Mat zwart: industriële look Vierkante vorm: strak en modern Twee schuifdeuren: brede hoekinstap Veiligheidsglas: extra safe Extra informatie over het product Vorm: Vierkant Afmeting: 90x90cm Lengte: 90 cm Breedte: 90 cm Hoogte: 185 cm Glas dikte: 5 mm Verstelbaar muurprofiel: Ja, verstelbaar: 885 - 900 mm / 885 - 900 mm Stabilisatiestang: Nee Type glas: Veiligheidsglas Afwerking glas: Helder glas Nano glas: Nee Kleur profiel: Zwart Kleur handvaten: Zwart Finish profiel: Mat Materiaal profiel: Hoogwaardige aluminium Materiaal handvaten: Verguld zwart Antikalk: Nee Type deur: Schuif Openingswijze: Schuif Plaatsing deur: Links en Rechts Type instap: Hoekinstap Aantal deuren: 2 deuren Aantal vaste panelen: 2 vaste panelen Type kraan: Geen kraan Inclusief douchebak: Nee Met verlichting: Nee Dubbel loopwiel: Ja Materiaal wieltjes: Zink Bevestigingsmateriaal: Ja, aluminium Merk: Diamond Line Serie: Enza Garantie: 5 jaar Installatie handleiding: Ja, Nederlands CE keurmerk: Ja

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 10 maart in huis

Bekijk prijs

7 - Diamond Line Enza Douchecabine 90x90

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Diamond Line Enza Douchecabine 90x90

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.9

Op zoek naar een douchecabine die praktisch en stijlvol is? Dan is de Diamond Line Enza Douchecabine 90x90 echt iets voor jou! Het ontwerp is simpel, maar toch voorzien van stoere details die zorgen voor een industriële uitstraling in je badkamer. De zwarte kleur en matte afwerking van de profielen en handvatten maken het verschil.

Maar het gaat niet alleen om de looks. Deze douchecabine is ook super handig in gebruik. Door de schuifdeuren heb je geen last van openslaande deuren die ruimte innemen. Bovendien stap je makkelijk in en uit de douche door de brede hoekinstap. En dan het belangrijkste: het veiligheidsglas. Dit is sterker dan het standaard soort, waardoor de kans op beschadigingen een stuk kleiner is. Mocht het glas toch breken, dan valt het uiteen in onscherpe korrels waaraan je je minder snel zult verwonden.

Met een afmeting van 90x90 cm past deze douchecabine in veel badkamers. Het aluminium frame is stevig en duurzaam. Het enige nadeel is dat de afvoer niet is inbegrepen, dus dat moet je nog los aanschaffen.

Al met al is de Diamond Line Enza Douchecabine 90x90 een geweldige keuze voor wie op zoek is naar een praktische en stijlvolle douchecabine. Het veiligheidsglas, de brede hoekinstap en het stoere ontwerp maken dit echt een topper.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 maart in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - Schulte douchecabine - hoekinstap 90x90x190

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. Schulte douchecabine - hoekinstap 90x90x190

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8.8

Op zoek naar een veilige en praktische douchecabine? De Schulte douchecabine hoekinstap 90x90x190 is wellicht de beste optie voor je. Deze douchecabine biedt hoogwaardige Duitse kwaliteit met verchroomde aluminium profielen en scharnieren met 5 mm sterk veiligheidsglas (ESG). Deze materialen zijn duurzaam en gaan langer mee zonder de kwaliteit te verliezen. Het glas is van zeer goede kwaliteit en heeft een fraai decor genaamd "Depoli licht". De glazen deuren van deze douchecabine hebben een hoekinstap en twee vaste delen, wat betekent dat de deuren gemakkelijk openen en sluiten zonder de hele douchecabine te bewegen.

Wanneer je de Schulte douchecabine zonder douchebak op de vloer monteert, onthoud dan dat de douchecabine kleiner is dan de 90 x 90 douchebakmaat. De douchecabine heeft een hoogte van 190 cm en is afgewerkt met chroomkleurige profielen en scharnieren, wat zorgt voor een moderne uitstraling. Bovendien wordt deze douchecabine geleverd met alle benodigde montage toebehoren.

Als je op zoek bent naar een douchecabine die niet alleen veilig is, maar ook een moderne uitstraling heeft en gemakkelijk te installeren is, dan is de Schulte douchecabine hoekinstap 90x90x190 zeker een aanrader.

Een belangrijk aspect om te overwegen is dat deze douchecabine niet wordt geleverd met een afvoer en dat de productlengte 865 mm is. Ook is het belangrijk om te onthouden dat de douchecabine kleiner is dan de 90 x 90 douchebakmaat bij montage zonder douchebak op de vloer.

Over het algemeen is de Schulte douchecabine hoekinstap 90x90x190 een uitstekende keuze, met duurzame materialen en een modern design. De enige mogelijke downside is dat het niet wordt geleverd met een afvoer en dat het iets kleiner is dan de standaard douchebakmaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

9 - Sanifun complete douchecabine Romy 900

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. Beste Douchecabine voor gezinnen: Sanifun complete douchecabine Romy 900

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
7.9

Ben je op zoek naar een douchecabine die eenvoudig in gebruik is en ook nog eens stijlvol oogt? Dan is de Sanifun complete douchecabine Romy 900 x 900 de juiste keuze voor jou! Met zijn regelbare handsproeier kun je heerlijk ontspannen onder de douche stappen. Deze complete douchecabine wordt geleverd met een mengkraan, schuifdeuren, een glijsstang voor de handdouche, een zeeprekje en een handdouchehouder. Het ABS-materiaal zorgt voor duurzaamheid en het veiligheidsglas biedt extra veiligheid. Bovendien is deze douchecabine kitvrij, wat betekent dat je geen last hebt van vervelende lekkages.

Wat deze douchecabine onderscheidt van andere producten is de combinatie van stevig materiaal, veiligheidsglas en een kitvrij ontwerp. Dit maakt de Sanifun complete douchecabine Romy 900 x 900 een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame en veilige douchecabine. De afmetingen van 900 x 900 x 2000 millimeter zorgen voor voldoende ruimte om te bewegen. Bovendien wordt de sifon meegeleverd, wat betekent dat je geen extra aankopen hoeft te doen.

Als specialist in douchecabines kan ik zeggen dat deze douchecabine geschikt is voor mensen die op zoek zijn naar eenvoud en stijl. De kitvrije ontwerpvoorkomt lekkages en zorgt voor een gemakkelijkere installatie. Het zwarte aluminium frame geeft de douchecabine een moderne uitstraling en past goed bij de meeste badkamers.

Mijn persoonlijke mening over de Sanifun complete douchecabine Romy 900 x 900 is positief. Het is een duurzame en veilige douchecabine met een stijlvol ontwerp. Het enige nadeel is dat de aansluitslangen niet zijn inbegrepen, maar deze kunnen apart worden besteld. Over het algemeen kan ik deze douchecabine aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en stijlvolle douchecabine.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 10 maart in huis

Bekijk prijs

10 - Linea Uno Wiesbaden Douchecabine 90x90x190 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Linea Uno Wiesbaden Douchecabine 90x90x190 zwart

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8.1

Voor een moderne en industriële look in uw badkamer kiest u voor een mat zwarte Skyline douchecabine. Ideaal voor kleinere badkamers. Door de schuifdeuren hoeft u immers geen rekening te houden met openslaande deuren. Ruimtebesparend dus! Deze Skyline douchecabine van Wiesbaden Sanitair is gemaakt van gehard veiligheidsglas en met NANO-coating afgewerkt. Gehard veiligheidsglas De schuifdeuren zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas. Veiligheidsglas is, zoals de naam al zegt, veiliger dan standaard glas. Bij breuk van normaal glas zal de glasplaat in grote stukken uiteenvallen. Bij veiligheidsglas is het glas dusdanig geproduceerd dat bij breuk de glasplaat in duizenden kleine stukjes uiteenvalt. Daardoor is de kans op ernstig letsel vele malen kleiner. Vooral bij het plaatsen, waarbij de meeste breukschade ontstaat, is dit natuurlijk een groot pluspunt. NANO-coating Op microscopisch niveau ziet de wereld er heel anders uit. In het geval van glas is er dan te zien dat een glasproduct heel veel kleine open poriën heeft. Door deze poriën kunnen vuil en kalk zich snel hechten. Door met (machinale) rollers NANO-coating aan te brengen worden deze poriën dichtgesmeerd en hechten vuil en kalk zich veel minder snel aan het glasoppervlak. NANO-coating zorgt er dus voor dat het product langer schoon blijft en kalk en vuil zich minder snel hechten. Onderhoudsarm dus Raadpleeg voor het plaatsen van dit product eerst de handleiding. Technische Gegevens Grootste breedte: 900 mm Hoogte: 2000 mm Type deur: Schuif tweedelig Pendeldeur: Nee Materiaal wanden: Veiligheidsglas Profiel: Met profiel Materiaal profiel: Aluminium Kleur profiel: Zwart Profielglans: Mat Antikalkbehandeling: Nee Geschikt voor montage op tegelvloer: Ja Geschikt voor U-montage: Nee

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 8 februari in huis

Bekijk prijs

Producten die vergelijkbaar zijn aan douchecabines

hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van douchecabines. Er zijn immers 1526 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!