Hoe komt deze super Dakdrager opsomming tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de zoektocht naar de beste Dakdrager ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Dakdragers, maar vandaag ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Dakdragers die op de markt zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke Dakdragers het best verkopen.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Dakdragers stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

Producten die vergelijkbaar zijn aan Dakdragers

De beste Dakdragers op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

De Thule ProRide Black is voorzien van een zwarte coating. Dit maakt de Thule ProRide Black een exclusieve verschijning. De Thule ProRide is een dak- fietsendrager met de snelste en de gemakkelijkste montage – voor fietsen van maximaal 20 kg. De fiets wordt vastgezet met de unieke framehouder. De framehouder is voorzien van rubber kussens die zich aanpassen aan de fietsframe voor optimale klemming. De koppelbegrenzer bepaalt de kracht waarmee het fietsframe wordt vastgezet. Het voor- en achterwiel worden met snelspanners vastgezet en beschermt door de velgbeschermers. De Thule ProRide is voorgemonteerd en kunt u zonder gereedschap op de dakdragers monteren. Standaard wordt de Thule ProRide geleverd met de T-Track adapters. Beugels voor de klemming om de vierkante stangen zijn als accessoire te verkrijgen (artikelnummer 889500). De Thule ProRide is voorzien van sloten om de fiets vast aan de fietsendrager en de fietsendrager aan de dakdragers te vergrendelen

1. Thule ProRide Black 598 - Dak Fietsendrager - 1 fiets


Product informatiePlus or Show more

Twinny Load fietsendrager Deze fietsendrager heeft een gewicht van 2,5 kg en door middel van U-beugels is de fietsendrager makkelijk te plaatsen op jouw dakdragers. Geschikt voor fietsen met een maximale framedikte van 80 mm. Fietsen met ronde- en ovale frames kunnen bevestigd worden op de fietsendrager. Specificaties: Kleur: zilver Materiaal: aluminium Lengte: 120 cm Aantal fietsen: 1 Bevestiging: U-beugels Maximaal draadvermogen: 30 kg Gewicht: 2,5 kg Geschikt voor ronde framebuizen: 30 tot 80 mm Geschikt voor ovale framebuizen: 50 tot 80 mm Inhoud: 1 Fietsendrager 2 Sleutels

2. Twinny Load Fietsendrager Dakdrager 1 Fiets Zilver


Product informatiePlus or Show more

De Thule Carbon Frame Protector is een adapter voor veilig transport van fietsen met carbonframes. De fixatiedruk wordt verdeeld over een groot vlak om de kans op schade aan het frame te beperken. De Thule Carbon Frame Protector past op alle frametypes en is gemakkelijk aan te passen zonder losse onderdelen. De adapter heeft een zachte thermoplastische rubberen voering om krassen op het fietsframe te voorkomen. Alleen te gebruiken met Thule-fietsendragers met een knop voor de koppelbegrenzer zoals Thule ProRide 598, Thule EasyFold en de Thule VeloSpace XT.

3. Thule Carbon Frame Protector 984


Product informatiePlus or Show more

De Menabo Antares trekhaak fietsendrager makkelijk te monteren. De Antares kan twee fietsen dragen van 30 KG per fiets. De Antares is inklapbaar en ook geschikt voor Fatbikes

4. Menabo Antares Fietsendrager - Inklapbaar - Geschikt voor E-Bike en FAT Bike


Product informatiePlus or Show more

Kwalitatief goede fietsdrager voor op het dak van jouw auto. Ontzettend makkelijk te monteren en je fiets blijft stevig zitten. Nu zijn dit misschien basisvoorwaarden om überhaupt zoiets op de markt te brengen, maar we zeggen het er toch maar even bij. Past op dakraildragers van max. 50 mm breed.

5. ProPlus fietsendrager dakmontage eurobike XL - voor 1 fiets - maximale belasting 20 kg


Product informatiePlus or Show more

De Thule UpRide is de ideale dak- fietsendrager om fietsen zonder frame contact te vervoeren. Uitermate geschikt voor carbon fietsen en fietsen met afwijkende frames, achtervering, dubbele bidons etc. met 20 tot 29” wielen en met banden tot maximaal 3” breed. Voor bredere banden van 3 tot 5” is er de Fatbike accessoire te bestellen. Het maximale laadvermogen van de Thule UpRide is 20kg. Let wel, alleen fietsen zonder spatborden zijn op deze manier te vervoeren. Het voorwiel wordt stevig vastgeklemd door de op inch maat instelbare beugels. Het achterwiel wordt vastgezet met de snelspanner. De fiets is te vergrendelen aan de Thule UpRide door de afsluitbare kabel. De Thule UpRide is vervolgens te vergrendelen aan de dakdragers. Eenvoudige interface om de drager van de ene naar de andere kant van uw auto te verplaatsen. De Thule UpRide wordt bevestigd met T-track adapters op de dakdragers. Als accessoire zijn de beugels te bestellen om de Thule UpRide op de vierkante dakstangen te monteren.

6. Thule UpRide 599 - Dak Fietsendrager - 1 fiets


Product informatiePlus or Show more

Voor veilig transport van een fiets. Geschikt voor verschillende soorten fietsen en maten Voor bandbreedtes van racefiets tot MTB Aluminium draagarm voor verschillende framevormen van 28 tot 70 mm breed Brede rail zorgt voor een veilige houvast Gemakkelijk te bevestigen door middel van een kliksysteem Afsluitbaar Geschikt voor ladingsdragers met een maximale buisdikte van 48 x 60 mm Made in EU Product afmeting: 76 x 27 x 7 cm Tips voor het gebruik van jouw fietsdrager We hebben onze favoriete tips voor het gebruik van een fietsendrager even voor je op een rij gezet. Ga je naar het buitenland met je fietsendrager? Dan hebben we hieronder per land de meest belangrijke regels ook even opgesomd. Zit je op de rand van het gewichtslimiet met een e-bike? Haal dan de accu eraf, dat kan het verschil maken. Carbon frame of speciale lak en onderdelen? Gebruik schuimplastic om alle contactpunten en klempunten te beschermen. Isolatieschuim voor verwarmingsbuizen werkt hiervoor perfect! Haal kinderzitjes en fietstassen van je fiets. Dat scheelt gewicht, maar voorkomt vooral het losraken van onderdelen Stuurbordje voor de toertocht monteren? Doe dat pas bij aankomst. Je zult niet de eerste zijn die op de snelweg zijn stuurbordje van de fiets af ziet waaien… Maak je trekhaak even schoon voor je een trekhaakdrager monteert. Vuil en vet verminderen de grip op de trekhaak. Maak de plekken waar een achterklepdrager mee aan je auto vastzit of steunt goed schoon. Dit voorkomt krasjes. Je 7-polige of 13-polige aansluitstekker blijft langer goed als je de contactpunten regelmatig invet met zuurvrije vaseline.

7. FISCHER Fietsdrager dak


Product informatiePlus or Show more

De Thule ProRide 591 is een fraaie, makkelijk te monteren, lichtgewicht aluminium fietsdakdrager geschikt voor fietsen met een frame maat van 22-80mm (rond) of 80x100 mm (ovaal).

8. Thule Pro Ride 591


Product informatiePlus or Show more

Een adapter om de Thule UpRide op de vierkante dakstangen te monteren.

9. Thule Bike SquareBar Adapter 889800


Product informatiePlus or Show more

Menabo Fietsendakdrager Top Bike Deze fietsendrager is super makkelijk te monteren op alle dakdragers met een maximale breedte van 5,8 cm. De fietsendrager heeft een gewicht van 2,2 kg en makkelijk te monteren door middel van U-beugels op jouw dakdragers. De fietsendrager is geschikt om fietsen te plaatsen met een framedikte van maximaal 40 mm. Deze solide stalen fietsendrager heeft het TUV kenmerk en is perfect wanneer je op een veilige manier jouw fiets wilt vervoeren. Deze universele fietsdrager is lichtgewicht uitgevoerd, frame bescherming en frame houder, de wielen van uw fiets kunt u vast zetten de bijgeleverde riempjes. • Stalen fietsendrager • Min / max diameter frame 20-40mm • Frame beschermer • TuV keuring • Veiligheids keurmerk; City Crash getest • Makkelijk monteerbaar • Geschikt voor 1 fiets • 15kg draagvermogen • Geen slot • Maximale goot lengte 124 cm • Afmetingen: 24 x 74,5 x 5 cm (lxbxh) • Door gebruik van U beugels is deze drager voor diverse type dakdragers toepasbaar. • XX U mogelijk te gebruiken met T stukken. • Met de spanbanden met snelsluiting wordt achterwiel en voorwiel vastgezet in de wielgoot.

10. Menabo Top Bike Fietsendakdrager 1 Fiets Zilver


Producten die vergelijkbaar zijn aan Dakdragers


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Dakdragers. Er zijn immers 33 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste Dakdrager kopen.