Hoe komt deze handige Dakdrager lijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. En dus de speurtocht naar de beste Dakdrager ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Dakdragers, maar vandaag helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Dakdragers die aangeboden worden in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Dakdragers het best over de toonbank gaan.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Dakdragers stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Gerelateerde producten aan Dakdragers

De beste Dakdragers op een rij

Product informatiePlus or Show more

De Thule Carbon Frame Protector is een adapter voor veilig transport van fietsen met carbonframes. De fixatiedruk wordt verdeeld over een groot vlak om de kans op schade aan het frame te beperken. De Thule Carbon Frame Protector past op alle frametypes en is gemakkelijk aan te passen zonder losse onderdelen. De adapter heeft een zachte thermoplastische rubberen voering om krassen op het fietsframe te voorkomen. Alleen te gebruiken met Thule-fietsendragers met een knop voor de koppelbegrenzer zoals Thule ProRide 598, Thule EasyFold en de Thule VeloSpace XT.

1. Thule Carbon Frame Protector 984


Product informatiePlus or Show more

ProPlus fietsendrager dakmontage Eurobike XL - geschikt voor één fiets - 20 kg maximale belasting

2. ProPlus fietsendrager dakmontage eurobike XL - voor 1 fiets - maximale belasting 20 kg


Product informatiePlus or Show more

Voor veilig transport van een fiets. - Geschikt voor verschillende soorten fietsen en maten - Voor bandbreedtes van racefiets tot MTB - Aluminium draagarm voor verschillende framevormen van 28 tot 70 mm breed - Brede rail zorgt voor een veilige houvast - Gemakkelijk te bevestigen door middel van een kliksysteem - Afsluitbaar - Geschikt voor ladingsdragers met een maximale buisdikte van 48 x 60 mm - Made in EU

3. FISCHER Fietsdrager dak


Product informatiePlus or Show more

De Thule ThruRide is een dak- fietsendrager met vorkmontage die is ontworpen om zonder extra adapters fietsen met een steekas van 12-20 mm te vervoeren. Is je fiets voorzien van quick release van 9 mm dan kan deze door de meegeleverde adapter ook vervoert worden op de Thule ThruRide. Het monteren van de fiets is zeer eenvoudig door de brede klem aan de voorzijde. De Thule ThruRide is ook geschikt voor fietsen met schijfremmen. De Thule ThruRide is voorzien van sloten om de fiets te vergrendelen. Let wel, de Thule ThruRide is alleen met de T-tracks adapters te monteren op de dakdragers (inclusief 20 x 20 mm T-track adapters, 24 x 30 mm T-track adapters worden apart verkocht).

4. Thule ThruRide 565 - Dak Fietsendrager - 1 fiets


Product informatiePlus or Show more

Strakke, lichte en handige dak- fietsendrager met vorkmontage. Ook voor fietsen met schijfremmen en assen van 20mm (adapter inbegrepen). Snelbinders voor achterwiel (verstelbaar voor verschillende wielmaten). Het maximaal toegelaten gewicht per fiets is 17kg. Deze drager is al voorgemonteerd, er is geen gereedschap nodig. Afsluitbaar – van fiets naar fietsdrager en van fietsdrager naar allesdrager (inclusief slot). Er worden T-Track-adapters (20x20 mm) meegeleverd zodat de drager ook in de T-tracks van de dakstangen gemonteerd kan worden. Voldoet aan de City Crash norm. - Max gewicht 17kg - Alle Geschikt voor wielafmetingen - Alle Zelfcorrigerende framehouder - Montage van fiets voorvork/wiel- Wielsnelbinders - Vergrendelt de fiets aan de drager - Vergrendelt de drager op het dakrek- Compatibel met One Key System - Kan zowel rechts als links - Past op WingBars - Past op SlideBars - Past op aërostangen - Past op vierkante stangen - T-track Adapter 20mm - T-track Adapter 30 x 24mm optie - TÜV-goedkeuring - Voldoet aan de 'City Crash'-norm - Diversen Inclusief adapter voor vorken met een steekas van 20 mm.

5. Thule Outride 561 - Dak Fietsendrager - 1 fiets


Product informatiePlus or Show more

Thule WingBar 963 aluminium dakdragerstangenset 150cm, art.nr. 963100. De nieuwe Thule WingBar is de meest stille dakdragerstang die er is. Geïnspireerd op vleugels van een vliegtuig. Dankzij de unieke vleugelvorm van de draagstang en de rubbereninleg is de WingBar maar liefst 90% stiller dan de Thule AeroBar en is de weerstand tov. de AeroBar met 55% verminderd. Kenmerken Thule WingBar 963: Geschikt voor alle Thule Rapid System dakdragervoeten Maximale belasting 100 Kg Afmetingen (lxbxh in cm) 150x8x2,5 ISO City Crash en TÜV/GS gekeurd Thule WingBar aluminium draagstangen zijn aan de bovenzijde voorzien van een T-profiel (T-track) met WingPlug™ voor eenvoudige bevestiging van accessoire (bv. fietsdrager of dakkoffer) welke eenvoudig in het T-profiel geschoven kan worden. Hierdoor kunt u de maximale lengte van de Thule WingBar draagstang benutten TrailEdge™; ontworpen om de luchtweerstand en hiermee het brandstof gebruik te verminderen SmartSlide™; eenvoudige te gebruiken door de innovatieve 'lenght scale list' WindDiffuser™; door het unieke vleugelvormige profiel in combinatie met de rubberen inleg is deze dragerstang extreem stil

6. Thule WingBar 963 Dakdragerset


Product informatiePlus or Show more

De Seasucker Mini Bomber is geschikt om maximaal 2 fietsen mee te nemen. Standaard geleverd met quick-release aansluiting maar middels optioneel verkrijgbare adapters ook passend te maken voor o.a. 15mm thru-axle. Ook perfect te combineren met de Add on frontwheelholder om zo een quick release voorwiel mee te nemen.

7. Seasucker Mini Bomber


Product informatiePlus or Show more

Een adapter om de Thule UpRide op de vierkante dakstangen te monteren.

8. Thule Bike SquareBar Adapter 889800


Product informatiePlus or Show more

Hoogwaardige dakraildrager van aluminium Geschikt voor open reling Voorgemonteerd, snelle installatie Vergrendelbaar met stofdicht slot Inclusief 2 sleutels Ideaal als basisdrager voor fietsendragers, skidragers en dakkoffer Inclusief rubberen lip voor geluidsminimalisatie 45 mm x 28 mm Maximaal 90 kg draaglast Made in EU

9. FISCHER Dakraildrager Topline 1,35 m


Product informatiePlus or Show more

De Seasucker Talon is geschikt om 1 fiets te vervoeren. Deze drager is standaard verkrijgbaar als quick release. Geschikt voor zowel koers als mountainbike en met diverse optioneel verkrijgbare adapters passend te maken voor vrijwel elke sportieve fiets.

10. Seasucker Talon QR


Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Dakdragers er zijn immers 33 verschillende aan te schaffen..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en kun je straks de beste Dakdrager kopen.