Wat is de beste antivirus van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 15 juni, 2024

Het aanschaffen van een goede antivirus is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste antivirus van 2024? Na het analyseren van 286 Antivirussoftware kwam de Bitdefender Antivirus Plus 2020 als beste uit onze antivirus-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Antivirussoftware, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Antivirussoftware-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame antivirus-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Antivirussoftware

1Score: 9.7
Bitdefender Antivirus Plus 2020
Beste antivirus
Bitdefender Antivirus Plus 2020
Bitdefender
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Avast Free Antivirus
Avast Free Antivirus
Avast
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.5
Sophos Home Premium
Kosteneffectieve en efficiënte bescherming
Sophos Home Premium
Sophos
4Score: 9.3
Trend Micro Antivirus+ Security
Uitstekende ransomware en financiële beveiliging
Trend Micro Antivirus+ Security
Trend Micro
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.4
Norton 360 Select with LifeLock
Norton 360 Select with LifeLock
Norton
6Score: 9.3
Microsoft Windows Defender
Microsoft Windows Defender
Microsoft
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.1
Norton 360 Antivirus Plus
Norton 360 Antivirus Plus
Norton
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.1
McAfee+ Premium
Optimaal voor mobiele apparaten, geweldig voor grote gezinnen
McAfee+ Premium
McAfee
Ga naar laagste prijs
9Score: 8.8
Avira Antivirus Pro
Avira Antivirus Pro
Avira
10Score: 8.7
McAfee Total Protection
McAfee Total Protection
McAfee
Ga naar laagste prijs
hero illustration

Hoe testen we Antivirussoftware?

Om de beste antivirus te ontdekken, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze antivirus-test hebben we 286 Antivirussoftware vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze antivirus-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze antivirus-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen antivirus-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte antivirus in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 286 Antivirussoftware te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste Antivirussoftware op een rijtje

1. Beste antivirus: Bitdefender Antivirus Plus 2020

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bitdefender Antivirus Plus 2020

 • list plusUitgebreide bescherming tegen online bedreigingen

Nadelen Bitdefender Antivirus Plus 2020

 • list plusScantijden kunnen variëren

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.48
Functionaliteit
9.65
Gebruiksgemak
9.94
Ik ben Bitdefender Antivirus Plus 2020, een eersteklas antivirusoplossing die essentiële bescherming biedt voor Windows, met meerlaagse verdediging tegen online bedreigingen. Ik kom met indrukwekkende functies zoals Bitdefender VPN en Bitdefender Safepay, waardoor je uitgebreide privacy en beveiliging hebt. Mijn software presteert uitzonderlijk goed en wordt geprezen door AV-TEST.org vanwege mijn directe reactie op e-bedreigingen zonder systeemprestaties te beïnvloeden. Ik ben compatibel met Windows 7, 8.1, 10 en 11, en heb 2 GB RAM en 2,5 GB vrije schijfruimte nodig. Daarnaast stelt Bitdefender Central gebruikers in staat om hun bescherming te beheren en beveiligingsupdates te ontvangen op meerdere apparaten.

Volgens PCMag bied ik een veilige browse-ervaring, terwijl TechRadar mij prijst vanwege mijn eersteklas antivirusbescherming, anti-ransomware mogelijkheden, webbescherming, een basiswachtwoordmanager, veilige browser voor online bankieren en een VPN met een dagelijkse datalimiet. Ik ben een solide instapoptie die geschikt is voor veel gebruikers, hoewel ik beperkingen kan hebben in kortingen voor apparaatdekking. Mijn interface is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk configureerbaar, met functies zoals automatisch scannen van bestanden, scans op verzoek en een bonus Vulnerability Scanner. Scantijden kunnen echter variëren en de nauwkeurigheid van de Vulnerability Scanner toonde gemengde resultaten.

Mijn prijs is competitief, vanaf $23,99 voor het eerste jaar en dekking voor drie apparaten, met verlenging voor $59,99. Ik ben een krachtige antivirusoplossing, maar misschien niet de snelste optie voor scannen. In vergelijking bieden de Bitdefender Internet Security-suite en Total Security-pakket extra functies zoals een firewall, e-mail spamfilter, ouderlijk toezicht, pc-onderhoudstools, dekking voor meerdere platforms, anti-diefstal functies, en mogelijkheden voor apparaatopsporing/vergrendeling/wissen.

In de markt van antivirussoftware val ik op vanwege mijn uitgebreide bescherming, gebruiksvriendelijke interface en extra privacytools zoals de VPN en Safepay. Hoewel ik misschien niet de snelste ben qua scannen, maken mijn meerlaagse verdediging en compatibiliteit met verschillende Windows-versies mij een betrouwbare keuze voor gebruikers die essentiële antivirusbescherming zoeken. Voor degenen die extra functies nodig hebben zoals een firewall, ouderlijk toezicht en dekking voor meerdere platforms, zijn de Internet Security-suite en het Total Security-pakket het overwegen waard.

Kortom, Bitdefender Antivirus Plus 2020 is het meest geschikt voor gebruikers die een krachtige en uitgebreide antivirusoplossing met essentiële privacytools zoeken tegen een betaalbare prijs. Mijn gebruiksvriendelijke interface en robuuste bescherming maken mij een uitstekende keuze voor Windows-gebruikers, hoewel klanten die meer geavanceerde functies nodig hebben waarde kunnen vinden in de Internet Security- en Total Security-pakketten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Avast Free Antivirus

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.07
Functionaliteit
9.98
Gebruiksgemak
9.54

Soms is basisbescherming gewoon niet genoeg om uw apparaten veilig te houden. Avast Premium Security biedt bekroonde antivirussoftware plus bescherming tegen meer geavanceerde bedreigingen zoals ransomware, online snuffelaars en hackers, zodat u kunt ontspannen in de wetenschap dat u 24/7 vanuit alle hoeken wordt beschermd.

Veilig online winkelen en betalen Veilig winkelen en betalen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat uw financiële gegevens in gevaar komen. Avast Premium Security scant websites om er zeker van te zijn dat ze legitiem zijn, zodat u kunt voorkomen dat valse websites uw informatie proberen te stelen.


TECH HOEK Vervalste websites worden vaak gebruikt door cybercriminelen om uw gegevens en persoonlijke informatie te stelen. Een vervalste website ziet eruit als de legitieme versie, maar is nep en ontworpen om informatie zoals uw wachtwoorden en andere persoonlijke gegevens te stelen. Avast Premium Security waarschuwt u voor onveilige websites voordat u ze laadt, zodat u met volledig vertrouwen uw online leven kunt leiden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 19 april in huis

Bekijk prijs

3. Kosteneffectieve en efficiënte bescherming: Sophos Home Premium

Loading ...

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.13
Functionaliteit
9.25
Gebruiksgemak
10

Verkrijgbaar bij:

4. Uitstekende ransomware en financiële beveiliging: Trend Micro Antivirus+ Security

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Trend Micro Antivirus+ Security

 • list plusIndrukwekkende bescherming tegen ransomware en financiële beveiliging

Nadelen Trend Micro Antivirus+ Security

 • list plusGebrek aan gebruiksvriendelijkheid en synchronisatie in wachtwoordmanager
 • list plusBasis VPN en wachtwoordmanager
 • list plusAfwezigheid van een volledige tweerichtingsfirewall in het standaardpakket

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.76
Functionaliteit
9.33
Gebruiksgemak
8.93
Ik ben onder de indruk van Trend Micro Antivirus+ Security, vooral als het gaat om bescherming tegen ransomware en financiële veiligheid. Met geavanceerde anti-malware bescherming die 96% van de malwaremonsters effectief detecteert en verwijdert zonder vertraging van het systeem, is dit product echt indrukwekkend. De real-time bescherming blokkeert efficiënt kwaadaardige downloads en webgebaseerde aanvallen, en biedt ook functies zoals browserbeveiliging, PC-optimalisatie, monitoring van het dark web, bescherming tegen identiteitsdiefstal en een wachtwoordmanager.

Volgens Safety Detectives biedt Trend Micro's virusscanner uitstekende anti-malwaredetectie, met snelle, volledige en aangepaste scanopties. De gebruikersinterface is gebruiksvriendelijk en met een gratis proefperiode van 30 dagen en een geld-terug-garantie is het een aantrekkelijke keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar uitgebreide bescherming. De gespecialiseerde verdediging tegen specifieke bedreigingen, zoals fileloze malware, tech-support scams, phishing en cryptocurrency-mining malware, voegt een extra laag beveiliging toe.

Er zijn echter ook enkele beperkingen. Hoewel de wachtwoordmanager een sterke beveiliging biedt, ontbreekt het aan gebruiksvriendelijkheid en synchronisatie tussen de browserextensie en de app, en er is geen methode voor accountherstel als het hoofdwachtwoord vergeten wordt. Bovendien worden de VPN en wachtwoordmanager beschreven als basis, en het ontbreken van een volledige tweerichtingsfirewall in het standaardpakket kan een nadeel zijn.

In vergelijking met concurrenten staat Trend Micro Antivirus+ Security sterk met krachtige kernfuncties en minimale impact op de snelheid van de PC. Echter, in een vergelijking met Norton, scoort Trend Micro lager op testresultaten, beveiligingsfuncties en prijs, zoals benadrukt door SoftwareLab. Voor gebruikers die specifiek op zoek zijn naar eersteklas bescherming, wordt Norton aanbevolen.

Al met al is Trend Micro Antivirus+ Security een uitgebreide en goed presterende antivirusoplossing, vooral als het gaat om bescherming tegen ransomware en financiële veiligheid. De sterke anti-malwarebescherming, real-time verdediging tegen webgebaseerde bedreigingen en gespecialiseerde verdediging maken het een overtuigende keuze voor gebruikers. Potentiële gebruikers moeten echter de compromissen in wachtwoordbeheer en firewallfuncties overwegen, vooral in vergelijking met concurrenten. Als je prioriteit geeft aan bescherming tegen ransomware en financiële veiligheid in een antivirusoplossing, is Trend Micro Antivirus+ Security ongetwijfeld een topkeuze.

Uiteindelijk maakt de combinatie van malware-detectie, real-time bescherming en gespecialiseerde verdediging van Trend Micro het een sterke keuze voor gebruikers die robuuste bescherming zoeken tegen een breed scala aan bedreigingen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

5. Norton 360 Select with LifeLock

Loading ...

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.32
Functionaliteit
8.94
Gebruiksgemak
9.79

Verkrijgbaar bij:

6. Microsoft Windows Defender

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Microsoft Windows Defender

 • list plusAdequate bescherming tegen malware

Nadelen Microsoft Windows Defender

 • list plusBeperkte effectiviteit bij niet-Microsoft applicaties
 • list plusImpact op PC-snelheid
 • list plusAfwezigheid van aanvullende beveiligingsfuncties zoals VPN en wachtwoordbeheer

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.33
Functionaliteit
8.79
Gebruiksgemak
9.69
Ik ben Microsoft Windows Defender, de ingebouwde antivirussoftware voor Windows, en ik bied voldoende bescherming tegen malware en extra beveiligingsfuncties. Ik ben vooral effectief binnen het Microsoft-ecosysteem, waar ik producten zoals Edge, Office 365 en Teams bescherm. Maar mijn effectiviteit bij niet-Microsoft-toepassingen is beperkt. Zoals opgemerkt door Tom's Guide: "Als je liever niet-Microsoft producten gebruikt zoals Chrome, Firefox, Slack of Zoom, is het misschien het beste om te overwegen om externe antivirusprogramma's te gebruiken." Dit sluit aan bij het idee dat ik geschikt ben voor basisbescherming, maar sommige geavanceerde beveiligingselementen ontbreken.

In de review van 2024 wordt mijn anti-malware bescherming geprezen, maar wordt ook kritiek geuit op de impact op de snelheid van de PC en het ontbreken van extra beveiligingsfuncties zoals een VPN en wachtwoordmanager. Hoewel ik gratis basisbescherming bied, ben ik in vergelijking met premium oplossingen zoals Norton, die wordt geprezen om zijn uitgebreide functies, wat minder indrukwekkend. Zoals benadrukt door SoftwareLab: "Een beveiligingssuite zoals Norton 360 Deluxe wordt aanbevolen voor uitgebreide bescherming." Dit sentiment wordt gedeeld door Comparitech, dat benadrukt dat Norton superieur is in malwarebescherming, webcambeveiliging en extra functies zoals VPN en cloudback-up.

Op het gebied van prestaties worden mijn anti-malware mogelijkheden beschreven als degelijk, maar niet uitzonderlijk, met langzamere volledige scans en gemiste malwarevoorbeelden in vergelijking met concurrenten zoals Norton en Bitdefender. Mijn firewall wordt geprezen om zijn solide monitoring, maar bekritiseerd vanwege een onhandige interface en minder effectiviteit bij het blokkeren van verdachte verbindingen. Daarom, hoewel ik een basisniveau van bescherming bied, ben ik misschien niet voldoende voor gebruikers die uitgebreidere beveiligingsfuncties zoeken, zoals opgemerkt door SoftwareLab en Comparitech.

In de bredere markt concurreer ik met gevestigde antivirusoplossingen zoals Norton, Bitdefender en McAfee, die uitgebreide beveiligingssuites bieden met functies zoals ouderlijk toezicht, wachtwoordmanagers en VPN's. Deze alternatieven voorzien in verschillende behoeften, van gezinsbescherming tot bankbeveiliging, zoals benadrukt door Tom's Guide. Met name Norton valt op door zijn uitgebreide digitale beveiligingsfuncties, terwijl Bitdefender wordt geprezen om zijn uitstekende malwarebescherming en gebruiksvriendelijke interface voor een betaalbare prijs.

Samengevat, ik, Microsoft Windows Defender, ben een solide keuze voor basisbescherming tegen malware, vooral voor gebruikers die sterk zijn verbonden met het Microsoft-ecosysteem. Maar voor gebruikers die op zoek zijn naar meer uitgebreide beveiligingsfuncties en geavanceerde bescherming voor diverse toepassingen, kan het verkennen van premium alternatieven zoals Norton, Bitdefender of McAfee voordeliger zijn. Zoals elegant verwoord door SoftwareLab: "Hoewel Microsoft Defender voldoende kan zijn voor basisbescherming tegen malware, wordt een beveiligingssuite zoals Norton 360 Deluxe aanbevolen voor uitgebreide bescherming."

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

7. Norton 360 Antivirus Plus

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Norton 360 Antivirus Plus

 • list plusUitgebreide bescherming tegen hackers, virussen, malware en ransomware.
 • list plusReal-time bedreigingsbescherming, slimme firewall en wachtwoordbeheerder voor veilige logins.
 • list plusHolistische benadering van cyberbeveiliging, met antivirusbescherming, VPN, online opslag en identiteitsdiefstalmonitoring.

Nadelen Norton 360 Antivirus Plus

 • list plusHogere prijzen in vergelijking met concurrenten.
 • list plusTwijfelachtige noodzaak voor traditionele antivirussoftware met de beschikbaarheid van Windows Defender.
 • list plusPotentiële beperkingen in kosten worden gecompenseerd door uitgebreide dekking en functies.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.61
Functionaliteit
8.67
Gebruiksgemak
9.6
Ik ben Norton 360 Antivirus Plus, gepositioneerd als een eersteklas product binnen de Norton-reeks, en ik val op door mijn uitgebreide bescherming en robuuste functies. Mijn software biedt "bekroonde antivirussoftware met bescherming tegen hackers, virussen, malware en ransomware," waardoor ik een overtuigende keuze ben voor gebruikers die optimale prestaties zoeken van een gerenommeerd merk. Met realtime bedreigingsbescherming, een slimme firewall en een wachtwoordmanager voor veilige logins, zorg ik voor een veilige digitale omgeving op meerdere apparaten, ondersteund door een 60-dagen geld-terug-garantie. Tegen een concurrerende prijs van $19,99 voor het eerste jaar voor 1 apparaat en $39,99 voor het eerste jaar voor 5 apparaten, met beschikbare kortingen, bied ik uitstekende waar voor uw geld.

In vergelijking met andere opties op de markt, schitter ik met mijn holistische benadering van cybersecurity, met antivirusbescherming, VPN, online opslag en identiteitsdiefstalbewaking. Dit uitgebreide scala aan functies voldoet aan verschillende behoeften en onderscheidt mij als een veelzijdige oplossing voor gebruikers met diverse digitale beveiligingseisen. Mijn toewijding aan klanttevredenheid blijkt uit mijn 100% garantie en de belofte om terug te betalen als een virus niet kan worden verwijderd, waardoor vertrouwen in mijn effectiviteit wordt gewekt.

Hoewel sommigen de noodzaak van traditionele antivirussoftware in twijfel kunnen trekken, vooral met de beschikbaarheid van Windows Defender, onderscheid ik mij door een meer uitgebreide beveiligingsoplossing te bieden, ideaal voor personen met gevoelige gegevens of die riskantere delen van het internet verkennen. Zoals benadrukt, "Windows Defender, al inbegrepen in Windows 10, biedt robuuste antivirus- en antimalwarebescherming," maar mijn aanbod gaat verder dan basisbescherming en omvat een breder scala aan potentiële bedreigingen en privacyzorgen.

Een potentieel nadeel van Norton 360 Antivirus Plus, zoals opgemerkt in sommige beoordelingen, is dat de lijstprijzen hoger zijn in vergelijking met concurrenten. Echter, kortingen zijn vaak beschikbaar, waardoor deze zorg wordt verminderd en het product toegankelijker wordt voor een breder gebruikerspubliek. De hogere kosten worden gecompenseerd door de uitgebreide dekking en functies die ik bied, waardoor ik een waardevolle investering ben voor gebruikers die optimale digitale beveiliging prioriteren.

Tot slot, Norton 360 Antivirus Plus is een overtuigende keuze voor gebruikers die een robuuste en veelzijdige cybersecurity-oplossing zoeken. Met mijn uitgebreide bescherming, dekking op meerdere apparaten en toewijding aan klanttevredenheid, ben ik een eersteklas aanbod van een gerenommeerd merk. Hoewel mijn hogere lijstprijzen aanvankelijke aarzelingen kunnen veroorzaken, maken mijn waardepropositie en scala aan functies mij een uitstekende keuze voor personen en bedrijven die optimale digitale beveiliging prioriteren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 19 april in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. Optimaal voor mobiele apparaten, geweldig voor grote gezinnen: McAfee+ Premium

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.64
Functionaliteit
9.48
Gebruiksgemak
9.09

McAfee®+ Premium Family antivirus- en internetbeveiligingssoftware voor een onbeperkt aantal apparaten (Windows®/Mac®/Android/iOS), abonnement voor 1 jaar.

McAfee+ Premium voor een onbeperkt aantal apparaten biedt geavanceerde bescherming. Ontdek met Premium wie uw gegevens verkoopt en krijg hulp om deze te verwijderen. Profiteer van ouderlijk toezicht en onbeperkt VPN-gebruik, plus alle functies van McAfee Total Protection, zodat u onbezorgd online kunt gaan.

Kenmerken

 • Persoonlijke bescherming waar u ook verbinding maakt: wij zorgen dat u beschermd bent, ongeacht wie er verbinding maakt, waar ze
  naartoe gaan of welk apparaat ze gebruiken.
 • Geavanceerde alles-in-éénbescherming met premium apparaatbeveiliging, ouderlijk toezicht, identiteitstoezicht, online privacybescherming en een automatisch VPN.
 • Controleer de status van uw onlinebescherming: onze toonaangevende beschermingsscore identificeert zwakke plekken en helpt uw gezin uw beveiliging te verbeteren.
 • Bankier, winkel en surf privé: Secure VPN van McAfee is onbeperkt en wordt automatisch ingeschakeld om uw creditcard- en persoonsgegevens te beschermen.
 • Zorg voor een betere beveiliging van uw kinderen online: met ouderlijk toezicht voor alle apparaten in uw gezin.
 • Bekroonde antivirus: u kunt erop vertrouwen dat McAfee u waarschuwt voor riskante websites en beschermt tegen de nieuwste bedreigingen.

Systeemvereisten voor McAfee®+

Besturingssysteem:

 • X64 processors: Microsoft Windows 11 en Windows 10 (RS5) en nieuwer.
 • ARM64 processors: Microsoft Windows 11 en nieuwer​.
 • Build 4.11.1 of hoger: macOS 10.15 en hoger.
 • Build 4.9.1: macOS 10.12 - 10.14.
 • Google Android 8 of hoger (smartphones en tablets).
 • Apple iOS 13 of hoger.
 • ChromeOS 102.0.5005 en hoger.

Hardware:

 • 2 GB RAM.
 • 1.3 GB vrije schijfruimte.
 • 1 GHz Processor

Ondersteunde browsers:

 • Firefox.
 • Google Chrome.
 • Safari (alleen macOS en iOS).
 • Microsoft Edge (gebaseerd op Chromium).
 • Internetverbinding vereist (snelle verbinding aanbevolen).

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Direct beschikbaar

Bekijk prijs

9. Avira Antivirus Pro

Loading ...

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.18
Functionaliteit
9.03
Gebruiksgemak
8.3

Verkrijgbaar bij:

10. McAfee Total Protection

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen McAfee Total Protection

 • list plusUitgebreid beveiligingspakket voor meerdere apparaten en uitgebreide online activiteiten.
 • list plusExtra functies zoals een firewall, kwetsbaarheidsscanner, wachtwoordbeheerder, ouderlijk toezicht en identiteitsdiefstal- en cryptocurrency-monitoring.
 • list plusMogelijkheid om malware te detecteren via cloud computing en machine learning, met meerdere keren per dag updates naar gebruikers verzonden.

Nadelen McAfee Total Protection

 • list plusAntivirus-app niet beschikbaar voor iOS-apparaten.

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.85
Functionaliteit
8.68
Gebruiksgemak
8.57
Ik ben McAfee Total Protection Antivirus, en ik bied een uitgebreide beveiligingssuite voor meerdere apparaten en uitgebreide online activiteiten. Ik onderscheid me met extra functies zoals een firewall, kwetsbaarheidsscanner, wachtwoordmanager, ouderlijk toezicht en identiteitsdiefstal- en cryptocurrency-monitoring. PCMag prijst mijn grondige bescherming, waardoor ik een uitstekende keuze ben voor gebruikers die uitgebreide beveiligingstools zoeken. Ik ben in staat om malware te detecteren via cloud computing en machine learning, en ik stuur meerdere keren per dag updates naar mijn gebruikers, zoals vermeld door Tom's Guide. Daarnaast ben ik compatibel met verschillende platforms, waaronder Windows, Mac en Android. Het is echter belangrijk om op te merken dat de antivirus-app voor iOS-apparaten niet beschikbaar is, volgens Tom's Guide.

Mijn evolutie heeft me gemaakt tot een robuuste beveiligingsoplossing, die gebruikers niet alleen antivirusbescherming biedt, maar ook een scala aan aanvullende beveiligingsfuncties. Zoals vermeld door Windows Central, val ik op door mijn extra beveiligingstools, die uitgebreide bescherming bieden voor meerdere apparaten en een breed scala aan online activiteiten. Dit omvat functies zoals een firewall, kwetsbaarheidsscanner, wachtwoordmanager, ouderlijk toezicht en identiteitsdiefstal- en cryptocurrency-monitoring. Hierdoor ben ik een allesomvattende beveiligingsoplossing die voldoet aan diverse gebruikersbehoeften.

In vergelijking met mijn tegenhangers, kan ik concurreren met mijn uitgebreide beveiligingsfuncties, die voldoen aan diverse beveiligingsbehoeften. Het is echter belangrijk om rekening te houden met het competitieve landschap. Microsoft Defender, zoals aangegeven door CNET, staat bekend om zijn real-time bescherming en regelmatige updates, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor Windows-gebruikers. Ondertussen wordt Norton 360 met LifeLock Select geprezen om zijn uitgebreide online beveiligingstools, ouderlijk toezicht en identiteitsdiefstalbescherming. Het is cruciaal voor gebruikers om zorgvuldig de prijscomplexiteit en mogelijke abonnementsvoorwaarden te overwegen voordat ze een aankoopbeslissing nemen.

Mijn belangrijkste kracht ligt in mijn uitgebreide beveiligingssuite, die niet alleen antivirusbescherming biedt, maar ook extra functies zoals een firewall, kwetsbaarheidsscanner, wachtwoordmanager, ouderlijk toezicht en identiteitsdiefstal- en cryptocurrency-monitoring. Dit maakt mij een ideale keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een allesomvattende beveiligingsoplossing. Potentiële beperkingen kunnen echter zijn dat de antivirus-app voor iOS-apparaten ontbreekt, zoals benadrukt door Tom's Guide. Het is belangrijk voor gebruikers om mijn sterke punten af te wegen tegen deze overwegingen om te bepalen of ik geschikt ben voor hun specifieke behoeften.

Kortom, ik ben een overtuigende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar uitgebreide beveiliging voor meerdere apparaten en diverse online activiteiten. Mijn uitgebreide functies en frequente updates maken mij een robuuste beveiligingsoplossing, waardoor ik een sterke concurrent ben in het landschap van antivirussoftware.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Antivirussoftware. Er zijn namelijk 286 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!