Bestenu

Airpods Noise Cancelling Aanzetten Doe je Zo!

Hoe zet je de noise cancelling van je Airpods aan? Lees het hier!

Geschreven door:
Geredigeerd door: Luca Nowak
Airpods Noise Cancelling Aanzetten Doe je Zo!

Laatste update:

Wij verrichten onafhankelijk onderzoek, testen, beoordelen en bevelen de beste producten aan. Professionals bekijken onze artikelen voor de nauwkeurigheid. Meer informatie over ons proces is beschikbaar. Als je iets koopt via onze links, verdienen we mogelijk een commissie.

We duiken in de wondere wereld van noise cancelling en ontdekken hoe je dit kunt activeren op je AirPods. Laten we beginnen, want het leven is te kort voor saaie teksten!

Active Noise Cancelling: Wat is het? 

Active Noise Cancelling (ANC) is een techniek die ongewenste omgevingsgeluiden vermindert door antigeluid te creëren. Stel je voor dat je in een vliegtuig zit en het motorgeluid stoort je. 

ANC is als een superheld die je helpt om de rust en stilte te herstellen. En weet je wat? Je AirPods hebben deze superkracht! Wil je je ANC instellen, maar zijn je Airpods zoek geraakt? Geen nood! Vind ze eerst metonze tips.

Info

Active Noise Cancelling (ANC) is beschikbaar op AirPods Pro en AirPods Max. Om ANC in te schakelen, open je het bedieningspaneel, houd je het volumepictogram ingedrukt en selecteer je 'Noise Cancelling'. Geniet van een betere luisterervaring zonder storende omgevingsgeluiden.

AirPods met Noise Cancelling 

Apple heeft verschillende modellen AirPods, maar niet allemaal beschikken overnoise cancelling. De AirPods Pro en AirPods Max zijn de twee modellen die je de serene rust van noise cancelling bieden. Als je een van deze hebt, gefeliciteerd! Je bent klaar om je luisterervaring naar een hoger niveau te tillen.

Active Noise Cancelling inschakelen 

Om Active Noise Cancelling te activeren op je AirPods Pro of AirPods Max, volg je dezesimpele stappen:

  1. Zorg ervoor dat je AirPods zijn verbonden met je iPhone of iPad.
  2. Open het bedieningspaneel door vanuit de rechterbovenhoek van je scherm naar beneden te vegen.
  3. Houd het volumepictogram ingedrukt om de geluidsregeling te openen.
  4. Je ziet nu de drie geluidsstanden: Uit, Noise Cancelling en Transparantie-modus.
  5. Tik op 'Noise Cancelling' om het feestje te starten!

Ook wanneer je AirPods niet verbinden, is er een oplossing. Soms moet je je AirPods opnieuw instellen, of de batterijen checken.

Conclusie 

Active Noise Cancelling op je AirPods is een geweldige manier om ongewenste geluiden te verminderen en je luisterervaring te verbeteren. Vergeet niet dat alleen de AirPods Pro en AirPods Max deze functie hebben. 

Het inschakelen is eenvoudig: open het bedieningspaneel, houd het volumepictogram ingedrukt, en kies 'Noise Cancelling'. Nu kun je genieten van je favoriete muziek, podcasts of audioboeken zonder afleiding.

Bedankt voor het lezen!