Hoe komt deze leuke Wokset reeks tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de zoektocht naar de beste Wokset ook!

Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over Woksets, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Woksets die te bestellen zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Woksets het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Woksets stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

De beste Woksets in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Met de Domo DO8710W gourmetstel heb je een set in huis waarmee je met een gezin van 6 personen van aan tafel gewokte maaltijden geniet. De kleine pannen zijn door de antiaanbaklaag gemakkelijk schoon te krijgen. Met 1000 Watt aan vermogen wordt het onderstel snel heet, je hoeft dus niet lang te wachten voor je kunt bakken. Heb je geen zin om te wokken, maar trek in ouderwetse Hollandse pannenkoeken? Je hoeft simpelweg alleen de pannetjes te verwijderen en bakt de pannenkoekjes in de handig geïntergreerde bakplaten. Een meegeleverde pollepel maakt het bakken makkelijk.

1. Domo DO8710W


Product informatiePlus or Show more

Met de Tristar BP-2827 Wokset kun je vanaf nu met de hele familie of met vrienden genieten van een heerlijke wokmaaltijd. Het wokset is geschikt voor maar liefst 6 personen. In de kleine pannetjes bereidt iedereen zijn eigen wokgerechtje. Je kunt de bakplaat ook gebruiken om crêpes of pannenkoekjes te bakken dankzij de handige vormen. Gezellig tafelen Met de Tristar wokset kun je met zes personen tegelijk heerlijke wokgerechtjes maken. Zet eenvoudig schaaltjes met verschillenden soorten groenten, vlees, vis, noedels of rijst en woksausjes op tafel en iedereen kan naar eigen smaak wokken! Bovendien kun je de bakplaat ook gebruiken zonder de pannetjes en direct bakken op de bakplaat. Doordat de bakplaat voorzien is van handige vormpjes is de bakplaat ook zeer geschikt om kleine pannenkoekjes, crêpes of omeletjes te bakken. Handig ontwerp Met een vermogen van 1000W is de Tristar wokset zeer snel op de juiste temperatuur. Met een bakoppervlakte van 40 x 27 centimeter heb je meer dan genoeg ruimte om te wokken of bakken met zes personen. De geïntegreerde handvatten zorgen ervoor dat je het apparaat eenvoudig kunt verplaatsen. Dankzij het lange snoer van 2 meter kun je de wokset eenvoudig en veilig neerzetten waar je wilt. Praktisch in gebruik De Tristar wokset is bovendien zeer eenvoudig in gebruik. Je bedient de bakplaat eenvoudig door de aan/uitschakelaar om te zetten en dankzij het indicatielampje zie je in één oogopslag of de wokset al op temperatuur is. De anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat de pannetjes en bakplaat niet zullen aanbakken en je de set na gebruik eenvoudig kunt schoonmaken. Je krijgt tevens zes houten spateltjes en een beslaglepel bij de set voor extra gebruiksgemak. Bij Tristar ontvang je op al onze producten 24 maanden garantie. Wat vind je in de doos: Tristar wokset, gekleurde pannetjes (6x), houten spatels (6x), beslaglepel, handleiding Redenen om voor de Tristar BP-2827 Wokset te kiezen: Een wokset en bakplaat in één, voorzien van vormpjes om pannenkoeken of crêpes te bakken Complete set van een bakplaat met zes gekleurde pannetjes, houten spatels en een beslaglepel Met een bakoppervlakte van 40 x 27 cm is de bakplaat geschikt voor zes personen Snel op temperatuur met een vermogen van 1000W en praktisch in gebruik met een snoer van 2 meter Dankzij de anti-aanbaklaag bakt het eten niet aan en zijn de plaat en pannetjes gemakkelijk te reinigen

2. Tristar BP-2827 - Wokset - 6 personen


Product informatiePlus or Show more

Wokken, pannenkoeken bakken en grillen in 1! De gourmetstel van Domo is de ideale funcooking apparaat voor 4 personen. De grillplaat met een krachtig vermogen van 1000 Watt biedt de mogelijkheid om tegelijkertijd te wokken en te grillen op 1 plaat. Door de wokpannetjes niet te gebruiken, kan je ook pannenkoeken maken. Voor de pannenkoeken wordt er een deeglepel meegeleverd. De wokpannetjes hebben een antiaanbaklaag voor veilig en aangenaam gebruik en deze worden ook met 4 houten spatels geleverd om samen gezellig te wokken. Daarnaast is de bakplaat ook voorzien van een hoogwaardige antiaanbaklaag, zodat je favoriete producten snel en veilig worden voorbereid. Dankzij deze veiligheid voorziet de gourmetstel ook een makkelijke reiniging van de wokpannetjes en de bakplaat. De plaat is makkelijk van het gourmetstel te verwijderen voor een grondige schoonmaak. Goed om te weten: De handgrepen van de gourmetstel is niet geïsoleerd, dit betekent dat deze tijdens het gebruik warm worden. Afmetingen: 55.9 x 32.2 x 16 cm Temperatuur De temperatuur is regelbaar dankzij de indicatielampjes, zo houd je het overzicht tijdens het gebruik van het apparaat. En met de antislipvoetjes blijft de gourmetstel stevig staan.

3. Domo DO8712W - Gourmetstel - 4 personen


Product informatiePlus or Show more

De Domo DO8708W is een elektrische wok uit gegoten aluminium met een inhoud van 5 liter. De binnenzijde van de wok is bekleed met een anti-aanbaklaag waardoor deze eenvoudig te reinigen is. De wok en deksel kunnen zelfs gereinigd worden in de vaatwasmachine. Kenmerken van de Domo DO8708W: Afneembare thermostaatstekker en knipsysteem Ergonomische gevormde handvatten Binnenzijde afgewerkt met een anti-aanbaklaag Verwijderbare basis voor gemakkelijk reinigen Met glazen deksel Vaatwasmachinebestendig Diamater: 35,5 cm Inhoud: 5L 7 Standen, de verschillende standen komen ongeveer overeen met volgende temperaturen: - Stand 1: 70° - 115° - Stand 2: 95° - 135° - Stand 3: 110° - 160° - Stand 4: 135° - 180° - Stand 5: 155° - 210° - Stand 6: 175° - 240° - Stand 7: 200° - 265° 2 jaar garantie

4. Domo DO8708W - Elektrische wok


Product informatiePlus or Show more

Maak heerlijke raclette en lekkere grills met de gourmetset RAC6B van Proline! Hij is geschikt voor maximaal 6 personen. De anti-aanbaklaag maakt het gemakkelijk om kaas en andere voedingsmiddelen op jouw bord te schuiven. Hij wordt geleverd met 6 individuele raclettepannen met een gekleurde punt. Snelle kaassmelting Met zijn 900 Watt vermogen maakt de RAC6B het mogelijk om snel kaas te smelten en voedsel te garen. Dankzij de anti-aanbaklaag is de plaat daarnaast beter bestand tegen slijtage en krassen.

5. Proline gourmetset RAC6B


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Woksets. Er zijn namelijk 7 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste Wokset kopen.