Wat is de beste Wokpan van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 07 december, 2023

Het kopen van een goede Wokpan is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste Wokpan van 2023? Na het analyseren van 2039 Wokpannen kwam de BK Universe wok Ø 28cm als beste uit onze Wokpan-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Wokpannen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Wokpannen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Wokpan-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Wokpannen

1Score: 9.8
BK Universe wok Ø 28cm
Beste wokpan
BK Universe wok Ø 28cm
BK
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
BK Easy Induction Ceramic wok
BK Easy Induction Ceramic wok
BK
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
GreenPan Memphis Keramische Wokpan
GreenPan Memphis Keramische Wokpan
GreenPan
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Chefarone Gietijzeren Wokpan 30CM Wokset
Chefarone Gietijzeren Wokpan 30CM Wokset
Chefarone
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.7
Cheffinger Luxe Wokpan XXL met
Cheffinger Luxe Wokpan XXL met
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
JUST PERFECTO HOUSEHOLD APPLIANCES Just
JUST PERFECTO HOUSEHOLD APPLIANCES Just
JUST PERFECTO HOUSEHOLD APPLIANCES
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
JUST PERFECTO HOUSEHOLD APPLIANCES Just
JUST PERFECTO HOUSEHOLD APPLIANCES Just
JUST PERFECTO HOUSEHOLD APPLIANCES
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.9
JUST PERFECTO HOUSEHOLD APPLIANCES Just
JUST PERFECTO HOUSEHOLD APPLIANCES Just
JUST PERFECTO HOUSEHOLD APPLIANCES
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
Tefal Easy Plus Wokpan
Tefal Easy Plus Wokpan
Tefal
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
Westinghouse Wokpan Inductie Ø 30
Westinghouse Wokpan Inductie Ø 30
Westinghouse
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Wokpan Koopgids

Met een goede wokpan maak je heerlijke wokgerechten. Voordat je een wokpan aanschaft, is het goed om te weten hoe je een keuze maakt. Daarom vind je in deze koopgids alle informatie die je nodig hebt over wokpannen.

Hoe warm kan een wokpan worden?

Een wokpan gebruik je om te roerbakken. Dit is een kooktechniek waarbij hoge temperaturen worden gebruikt: denk aan 160 tot wel 250 graden. De temperatuur die een wokpan bereikt is niet alleen een leuk weetje, maar ook van belang tijdens het roerbakken. Je moet namelijk de juiste olie gebruiken.

Boter verbrandt namelijk al bij ongeveer 170 graden en is daarom niet geschikt om mee te roerbakken. Extra virgin olijfolie verbrandt zelfs al bij 160 graden: die kun je bij het wokken dus ook beter laten staan. Andere soorten olijfolie hebben een hoger brandpunt boven 200 graden. Zonnebloemolie verbrandt ten slotte pas boven de 240 graden en is dus bruikbaar in de wok.

Van welke materialen worden wokpannen gemaakt?

Wokpannen worden meestal gemaakt van RVS, aluminium en plaatstaal of zijn gietijzeren pannen. Het verschilt per materiaal hoe de temperatuur vast wordt gehouden, en dat maakt de verschillende pannen geschikt voor wisselende warmtebronnen. De gietijzeren wokpan houdt bijvoorbeeld temperaturen erg lang vast en is geschikt voor een gasfornuis.

Aluminium en RVS zijn materialen die voor veel pannen en keukenapparaten worden gebruikt. Vaak zijn dit soort pannen ook voorzien van een anti-aanbaklaag, die standaard of keramisch kan zijn. Een keramische anti-aanbaklaag is bestand tegen hogere temperaturen dan de standaard aanbaklaag. Daarom is een keramische anti-aanbaklaag meer geschikt voor een wokpan.

Welke diameter moet mijn wokpan hebben?

De diameter van een wokpan wordt gemeten over de bodem van de pan. De hele pan is dus een stuk groter dan de diameter, omdat de pan vanaf de bodem omhoog in een ronde vorm breder afloopt. Als je zeker wilt weten wat het formaat van de hele wokpan is, kun je dus het beste ook de doorsnee vanaf de bovenkant van de pan opmeten.

De diameter van de meeste wokpannen ligt tussen de 20 en 32 centimeter. Het beste formaat hangt af van het aantal personen waar je meestal voor kookt. Bestaat jouw huishouden uit 2-3 personen, dan zal een kleine wokpan voldoen. Kook je graag in grote hoeveelheden en voor veel personen, dan zoek je automatisch naar een grotere wokpan.

Wat is het verschil tussen een wadjan en een wokpan?

De wokpan die we in Nederland kennen stamt af van traditionele, Chinese wokpan. Een wadjan is daarentegen afkomstig uit Indonesië. De termen wokpan en wadjan worden vaak door elkaar gebruikt, maar niet alleen de namen zijn verschillend. De twee traditionele pannen zijn ook fysiek niet helemaal hetzelfde.

De verschillen tussen de wadjan en wokpan komen door het verschil tussen de bereidingswijze van wokgerechten en Indonesische gerechten. Roerbakken is voor korte tijd op een hoge temperatuur verhitten, terwijl Indonesische gerechten vaak lang stoven. De wadjan is daarom vaak ook dikker en zwaarder, zodat de pan de temperatuur beter vasthoudt.

Een traditionele wadjan heeft vaak ook twee handgrepen. Wokpannen kunnen ook twee handgrepen hebben, maar zijn soms ook uitgerust met een steel. Je kunt een wadjan net zo goed als een wokpan gebruiken om te roerbakken, maar houd rekening met een iets langere opwarmtijd.

Moet ik mijn wokpan inbranden?

Het inbranden van een pan doe je om een beschermlaagje te maken. De meeste soorten pannen zijn al voorzien van een anti-aanbaklaag of andere beschermlaag. De enige uitzondering is een wokpan van plaatstaal. Dit is de enige soort pan die je moet inbranden. Brand pannen van andere materialen nooit in: je beschadigt de pan zo alleen maar.

Als je een wokpan van plaatstaal gaat inbranden, poets je de pan grondig met een schuurspons (eventueel van staalwol) en wat zeep of baking soda. Spoel de pan uit en droog het af. Zet daarna de pan op een hoog vuur en draai de pan rond, zodat alle kanten verhit worden. Schrik niet; de pan verkleurt tijdens deze stap. Wanneer de pan een andere kleur heeft gekregen, zet je het vuur uit.

Laat de pan nu helemaal afkoelen. Wrijf de wokpan in met een laagje olie en draai deze nog een keer rond op heet vuur. Blijf dit doen totdat de pan verder verkleurt. Laat daarna de pan weer even afkoelen en spoel daarna af met alleen water. Veeg de pan droog totdat er geen olie meer vanaf komt en jouw wokpan is ingebrand.

Zijn er speciale wokpannen voor inductie?

Je las eerder al dat wokpannen van allerlei materialen voor verschillende warmtebronnen geschikt zijn. Er zijn dus ook wokpannen die ideaal zijn als je op inductie kookt, wat vaak aluminium wokpannen zijn.

De meeste wokpannen zijn geschikt om op meerdere verschillende warmtebronnen te gebruiken, waaronder soms inductie. Een pan die op meerdere warmtebronnen gebruikt kan worden, is handig als je wel eens buiten de deur kookt of als je van plan bent om over te stappen naar een ander soort fornuis.

Hoe maak ik een wokpan schoon?

Wokpannen zijn meestal niet klein en de kans is groot dat het voorwerp niet handig in de vaatwasser past. Zelfs als het wel past, is het beter om de wokpan handmatig schoon te maken. Om de wokpan schoon te maken gebruik je heet water en een afwasspons. Gebruik zo min mogelijk en het liefst helemaal geen afwasmiddel.

Als je de wokpan op deze manier reinigt, is de pan vrij van etensresten, maar blijft er een heel dun laagje olie achter. Dit is juist goed voor de wokpan, want het versterkt de anti-aanbaklaag. Zo kun je met jouw wokpan na verloop van tijd steeds fijner roerbakken.

hero illustration

Hoe testen we Wokpannen?

Om de beste Wokpan te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Wokpan-test hebben we 2039 Wokpannen geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Wokpan-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Wokpan-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Wokpan-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte Wokpan in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 2039 Wokpannen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Wokpannen in een makkelijke lijst

1. Beste wokpan: BK Universe wok Ø 28cm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BK Universe wok Ø 28cm

 • list plusStoere keramische coating met anti-aanbakeigenschappen, vrij van PFAS
 • list plusFraai design
 • list plusVaatwasmachinebestendig en geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en de oven tot 160 °C

Nadelen BK Universe wok Ø 28cm

 • list plusSommige gebruikers hebben problemen ondervonden met de anti-aanbaklaag die binnen enkele maanden begon los te laten
 • list plusSommige gebruikers hebben gezegd dat de wok niet heet genoeg wordt op inductiekookplaten
 • list plusSommige gebruikers hebben geklaagd over krassen op inductiekookplaten door de scherpe randjes van de wok

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.33
Functionaliteit
9.53
Gebruiksgemak
10
De BK Universe wok Ø 28cm - inductie - anti-aanbak - PFAS-vrij is echt een fantastische pan! Ik ben helemaal weg van de stoere keramische coating met anti-aanbakeigenschappen, die ook nog eens vrij is van PFAS. Met deze wok kan ik korter en heter bakken tot wel 400 °C. Hoe geweldig is dat?! De hoogwaardige coating aan zowel de binnen- als buitenkant maakt het reinigen een fluitje van een cent. En dankzij het aluminium materiaal warmt de pan super snel op en wordt de warmte gelijkmatig verdeeld. En het beste van alles? Deze wok werkt ook op inductie dankzij de magneto ™ techniek!

De BK Universe wok maakt deel uit van de BK Universe serie, een verzameling pannen die perfect zijn voor bewuste en gezonde koks zoals ik. Dankzij de kortere en hetere baktijd blijven de vitaminen en structuur van de ingrediënten behouden. Naast deze wok zijn er ook koekenpannen, een grillpan en nog veel meer verkrijgbaar in deze serie. Deze serie is eigenlijk de opvolger van de populaire BK Granite reeks en heeft een verbeterde keramische coating waardoor niets meer blijft plakken.

BK is een merk dat bekend staat om zijn bekroonde pannenseries en andere geweldige keukenartikelen, zoals messen, snijplanken en opbergmateriaal. Ze staan voor authenticiteit, innovatie, een perfecte prijs-kwaliteitverhouding, design, duurzaamheid en service. Gewoon alles wat ik zoek in een merk!

Oké, laten we eerlijk zijn. Er zijn een paar gebruikers die problemen hebben gehad met de anti-aanbaklaag van de BK Universe wok. Sommigen hebben gemeld dat de laag binnen enkele maanden begon los te laten, terwijl anderen hebben gezegd dat de wok niet heet genoeg wordt op inductiekookplaten. En dan zijn er ook nog mensen die hebben geklaagd over krassen op hun inductiekookplaten door de scherpe randjes van de wok. Dat is natuurlijk niet fijn om te horen. Het lijkt erop dat de kwaliteit en het gebruik van de wok niet helemaal perfect zijn.

Maar laten we het positieve niet vergeten! Veel gebruikers prijzen het mooie design van de wok. En het feit dat hij vaatwasmachinebestendig is en geschikt is voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en zelfs de oven tot 160 °C, is ook een groot pluspunt.

Dus, al met al, de BK Universe wok Ø 28cm - inductie - anti-aanbak - PFAS-vrij biedt een stoere keramische coating met anti-aanbakeigenschappen, vrij van PFAS. Hoewel er wat gebruikers zijn geweest die problemen hebben ondervonden met de anti-aanbaklaag en het gebruik op inductiekookplaten, heeft de wok ook enkele geweldige voordelen, zoals het mooie design en de vaatwasmachinebestendigheid. Dus als je op zoek bent naar een wok met specifieke kenmerken, zoals een milieuvriendelijke coating en geschiktheid voor inductie, dan is de BK Universe wok zeker het overwegen waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. BK Easy Induction Ceramic wok

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BK Easy Induction Ceramic wok

 • list plusGoede kwaliteit en gebruiksgemak
 • list plusAntiaanbaklaag vrij van PFAS
 • list plusFraai design en gemakkelijk schoon te maken

Nadelen BK Easy Induction Ceramic wok

 • list plusMogelijke problemen met de kwaliteit

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.96
Gebruiksgemak
9.28
De BK Easy Induction Ceramic wok Ø 30 cm - inductie - PFAS-vrij is dé wokpan voor de veeleisende kok, en ik kan het weten! Deze pan is geschikt voor alle warmtebronnen, maar op inductie komt hij pas echt tot zijn recht. Met zijn aluminium basis en stevige stalen inductieplaat warmt hij razendsnel op en zorgt hij voor een perfecte warmteverdeling. En het beste van alles? De PFAS-vrije antiaanbaklaag voorkomt dat je gerechten aanbakken en vastplakken.

Met zijn hoge rand is deze wokpan ideaal voor het roerbakken van de meest smaakvolle gerechten. En dankzij de stevige kunststof greep hoef je je geen zorgen te maken dat je handen verbranden tijdens het bakken. En weet je wat nog meer handig is? Deze pan kan zelfs de oven in tot 160°C.

De BK Easy Induction Ceramic wok maakt deel uit van de Easy Induction Ceramic serie. Deze serie bestaat uit pannen met een perfecte warmteverdeling en een snelle opwarming. Gemaakt van aluminium, besparen deze pannen ook nog eens energie tijdens het koken. Je kunt kiezen uit verschillende formaten koekenpannen, hapjespannen, pannensets en natuurlijk wokpannen.

De gebruikersreviews van deze wokpan zijn over het algemeen positief. Mensen zijn enthousiast over de goede kwaliteit, het gebruiksgemak en het fraaie design van de pan. En natuurlijk is iedereen blij dat de antiaanbaklaag vrij is van PFAS. Schoonmaken is een eitje en als je wilt, gooi je deze pan gewoon in de vaatwasser. En laten we de prijs-kwaliteitverhouding niet vergeten, die is gewoon goed.

Nu moet ik wel eerlijk zijn en zeggen dat het iets langer duurt voordat de pan voldoende heet is. Maar het resultaat mag er zijn, want alle ingrediënten bakken gelijkmatig aan. Eén gebruiker is helaas minder tevreden over de kwaliteit van de pan. De steel zit niet goed vast en blijft loskomen, en dat is behoorlijk vervelend. Dat verwacht je niet van een pan van dit niveau.

Al met al is de BK Easy Induction Ceramic wok Ø 30 cm - inductie - PFAS-vrij een uitstekende wokpan met goede kwaliteit en gebruiksgemak. Het feit dat de antiaanbaklaag vrij is van PFAS is een grote plus. Het design is ook nog eens fraai en schoonmaken is een fluitje van een cent. Het enige minpunt is dat er helaas één gebruiker is die problemen heeft met de kwaliteit van de pan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. GreenPan Memphis Keramische Wokpan

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen GreenPan Memphis Keramische Wokpan

 • list plusUitstekende kook- en bakresultaten zonder kleven
 • list plusVersterkte antikleeflaag met diamanten voor extra duurzaamheid
 • list plusGeschikt voor wokken, stomen en frituren

Nadelen GreenPan Memphis Keramische Wokpan

 • list plusMogelijke kwaliteitsproblemen op lange termijn

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.95
Functionaliteit
8.95
Gebruiksgemak
9.67
Ik wil je graag voorstellen aan de GreenPan Memphis Keramische Wokpan - Ø 28 cm - PFAS-vrij. Als wokliefhebber is deze pan een absolute must-have. Met zijn Thermolon ™ Infinity keramische antikleeflaag en gelijkmatige warmteverdeling zorgt hij voor geweldige kook- en bakresultaten zonder kleven. Wat deze pan echt bijzonder maakt, is de versterking van de antikleeflaag met diamanten, waardoor hij extra duurzaam is en bestand is tegen metalen spatels.

De GreenPan Memphis Keramische Wokpan is niet alleen perfect voor wokken, maar ook voor stomen en frituren. Met een diameter van 28 cm kun je hiermee gezonde wokmaaltijden bereiden voor minimaal 4 personen. En het beste is dat de pan geschikt is voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en oven. De energiebesparende inductiebodem zorgt voor efficiënte verwarming, terwijl de ergonomische handgrepen koel blijven, zodat je de pan gemakkelijk kunt gebruiken.

Wat deze pan echt onderscheidt, is zijn focus op gezondheid en duurzaamheid. De Thermolon keramische antikleeflaag bevat geen schadelijke PFAS-chemicaliën en is gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals zand. Dat betekent dat er zelfs bij hoge temperaturen geen schadelijke dampen vrijkomen. Daarnaast stoot de productie van de antikleeflaag 60% minder CO2 uit dan traditionele antikleeflagen, waardoor GreenPan een milieuvriendelijke keuze is.

Helaas hebben enkele gebruikers negatieve ervaringen gehad met de kwaliteit van de antikleeflaag. Sommigen merkten op dat er na enkele maanden gebruik vlekken ontstonden, wat resulteerde in problemen met aanbakken en aanbranden. Hoewel dit waarschijnlijk individuele gevallen zijn, is het belangrijk om te weten dat de pan mogelijk niet bestand is tegen langdurig intensief gebruik.

Al met al is de GreenPan Memphis Keramische Wokpan een geweldige keuze voor liefhebbers van wokgerechten. Hij biedt uitstekende kookprestaties, een duurzame antikleeflaag en heeft aandacht voor gezondheid en duurzaamheid. Houd echter rekening met mogelijke kwaliteitsproblemen op lange termijn. Over het algemeen is dit een betrouwbare en veelzijdige wokpan waar je op kunt vertrouwen. Happy wokking!️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 3 tot 4 dagen

Bekijk prijs

4. Chefarone Gietijzeren Wokpan 30CM Wokset

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Chefarone Gietijzeren Wokpan 30CM Wokset

 • list plusDuurzaamheid en levenslange gebruiksduur
 • list plusGeschikt voor elk type fornuis, inclusief inductie, en kan in de oven worden gebruikt
 • list plusSuperieure warmteverdeling en anti-aanbaklaag

Nadelen Chefarone Gietijzeren Wokpan 30CM Wokset

 • list plusZwaar in gebruik

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.21
Functionaliteit
8.72
Gebruiksgemak
8.89
De Chefarone Gietijzeren Wokpan is mijn ultieme wokpan. Als kookliefhebber is dit de investering waar je jarenlang plezier van zult hebben. Of je nu een professional in de keuken bent of gewoon graag kookt, deze wokpan is jouw perfecte metgezel.

Wat deze pan echt onderscheidt, is zijn veelzijdigheid en hittebestendigheid. Hij is geschikt voor elk type fornuis, inclusief inductie, en kan zelfs in de oven tot wel 300°C worden gebruikt, dankzij het handige afneembare houten handvat. Zo kun je gerechten gemakkelijk van het fornuis naar de oven verplaatsen.

De wokpan is gemaakt van hoogwaardig gietijzer met een emaille coating aan de binnenkant. Dit zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en behoudt de warmte perfect voor het roerbakken en wokken van jouw favoriete gerechten. En het beste van alles? De emaille coating zorgt ervoor dat er geen voedselresten aan de pan blijven plakken. Roerbakken was nog nooit zo eenvoudig en schoon!

En weet je wat nog meer geweldig is? Deze gietijzeren wokpan is een veelzijdig cadeau. Of je nu een chef-kok bent of gewoon dol bent op koken, deze hoogwaardige pan is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. En het is ook nog eens een duurzame keuze, met een levenslange gebruiksduur bij juist gebruik.

Wat betreft de beoordelingen van andere gebruikers, zijn de meeste razend enthousiast over de kwaliteit van deze pan. Hij warmt snel op en heeft een uitstekende anti-aanbaklaag. Ook het handige afneembare handvat en de meegeleverde matten om het schuiven op een inductieplaat te voorkomen, worden als superhandig ervaren.

Een klein nadeel is dat de pan wat zwaar is in gebruik. Dit kan voor sommige mensen een minpuntje zijn, vooral als ze gewend zijn aan lichtere pannen.

Alles bij elkaar genomen is de Chefarone Gietijzeren Wokpan een uitstekende keuze voor iedereen die van koken houdt. Hij biedt veelzijdigheid, duurzaamheid en ongeëvenaarde kwaliteit. Deze pan zal je jarenlang kookplezier bezorgen. 🍳

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Cheffinger Luxe Wokpan XXL met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Cheffinger Luxe Wokpan XXL met

 • list plusMarmeren coating voorkomt aanbakken en maakt schoonmaken gemakkelijk
 • list plusGeschikt voor verschillende soorten gerechten
 • list plusFraai design

Nadelen Cheffinger Luxe Wokpan XXL met

 • list plusHandvatten kunnen warm worden

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.42
Gebruiksgemak
8.83
Ik ben helemaal weg van de Cheffinger Luxe Wokpan XXL met Deksel - 40cm - Black Line Edition - Inductie! Deze pan is van topkwaliteit en perfect voor allerlei gerechten. Met een diameter van 40 centimeter en een hoogte van 12,5 centimeter heb je genoeg ruimte om grote maaltijden te bereiden.

Wat deze pan echt bijzonder maakt, is de marmeren coating. Hierdoor blijft er niets plakken en is de pan super makkelijk schoon te maken. En laten we het stijlvolle zwarte design niet vergeten, inclusief een glazen deksel. Deze deksel zorgt ervoor dat al die heerlijke sappen in de pan blijven, perfect voor een smaakvolle wokmaaltijd.

Een gebruiker noemt deze pan zelfs de beste die hij ooit heeft gehad. Hij gebruikt hem niet alleen om te wokken, maar ook om te bakken en braden. En het beste van alles? Het eten blijft nooit plakken, of je nu een simpel eitje bakt of een Indisch gerecht wokt.

Een andere gebruiker is dol op deze pan, vooral omdat hij perfect is voor het bereiden van maaltijden voor klanten. Hij is handig in gebruik, heeft een prachtig design en is van uitstekende kwaliteit.

Ook een derde gebruiker is helemaal tevreden met deze pan. Hij vindt hem geweldig vanwege de brede en ruime bodem. Maar let wel op, de handvatten kunnen warm worden.

Kortom, de Cheffinger Luxe Wokpan XXL met Deksel - 40cm - Black Line Edition - Inductie is gewoon een geweldige pan. De marmeren coating voorkomt dat er iets aanbakt en maakt schoonmaken een eitje. Daarnaast is de pan geschikt voor allerlei gerechten en ziet hij er ook nog eens prachtig uit. Alleen even opletten dat de handvatten warm kunnen worden. Maar al met al is deze wokpan een fantastische keuze voor wie op zoek is naar een ruime en kwalitatieve pan. 👌

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. JUST PERFECTO HOUSEHOLD APPLIANCES Just

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JUST PERFECTO HOUSEHOLD APPLIANCES Just

 • list plusInnovatieve vijf-lagen technologie voor uitstekende kookprestaties
 • list plusHoogwaardige materialen zorgen voor optimale warmteverdeling en duurzaamheid
 • list plusElegant design voegt een vleugje elegantie toe aan elke keuken

Nadelen JUST PERFECTO HOUSEHOLD APPLIANCES Just

 • list plusOnaantrekkelijk design volgens sommige gebruikers

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.23
Functionaliteit
8.84
Gebruiksgemak
8.19
De Just Perfecto Wokpan met Deksel is dé perfecte keuze voor elke kookliefhebber, ik ben er helemaal weg van! Met zijn innovatieve kenmerken en hoogwaardige materialen biedt deze wokpan een ongeëvenaarde kookervaring.

Wat deze wokpan echt bijzonder maakt, is de vijf-lagen technologie. De eerste en tweede laag zijn voorzien van een duurzame marmeren coating, waardoor je gerechten niet blijven plakken. Dat betekent dat je zonder moeite en zonder overtollige olie of boter kunt koken. En dankzij de gelijkmatige warmteverdeling van de derde laag worden je gerechten perfect gaar en vol van smaak. De vierde laag zorgt voor extra bescherming en duurzaamheid, terwijl de vijfde laag een speciale inductiebasis vormt, waardoor deze wokpan geschikt is voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Deze wokpan is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals duurzaam roestvrij staal en een keramische antiaanbaklaag. Dit zorgt niet alleen voor een optimale warmteverdeling, maar ook voor een lange levensduur van de pan. En het schoonmaken is een fluitje van een cent, wat een groot pluspunt is voor elke kok.

Naast de technische kenmerken heeft de Just Perfecto Wokpan ook nog eens een prachtig design. Het strakke en moderne ontwerp geeft elke keuken een stijlvolle uitstraling. Zo is deze wokpan niet alleen functioneel, maar ook een mooie toevoeging aan je keuken.

De gebruikersreviews bevestigen de kwaliteit van deze wokpan. Gebruikers zijn lovend over de goede kwaliteit en het feit dat het zo fijn is om in te koken. Het enige minpuntje dat genoemd wordt, is het design. Maar eerlijk gezegd, dat is maar een klein nadeeltje als je kijkt naar alle voordelen van deze wokpan.

Kortom, de Just Perfecto Wokpan met Deksel is dé wokpan voor elke kookliefhebber. Met zijn vijf-lagen technologie, hoogwaardige materialen en prachtig design biedt deze wokpan een kookervaring van topkwaliteit. Of je nu een ervaren chef-kok bent of net begint, deze wokpan past bij elke kookstijl en elk gerecht. Het is tijd om je kookkunsten naar een hoger niveau te tillen en te genieten van de vele voordelen van deze geweldige wokpan. Bestel vandaag nog en transformeer je keuken! 👩‍

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 17 november in huis

Bekijk prijs

7. JUST PERFECTO HOUSEHOLD APPLIANCES Just

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JUST PERFECTO HOUSEHOLD APPLIANCES Just

 • list plusVijf-lagen technologie zorgt voor een betere anti-aanbakprestatie en gelijkmatige warmteverdeling
 • list plusGeschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie
 • list plusHoogwaardige materialen en duurzame constructie zorgen voor optimale warmteverdeling en langere levensduur

Nadelen JUST PERFECTO HOUSEHOLD APPLIANCES Just

 • list plusOntwerp kan niet aantrekkelijk worden gevonden door sommige gebruikers

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.42
Functionaliteit
8.24
Gebruiksgemak
7.64
De Just Perfecto Wokpan met Deksel is perfect voor iedereen die graag in de keuken staat en culinaire meesterwerken wil creëren. Deze wokpan is speciaal ontworpen met jou in gedachten en heeft een aantal fantastische eigenschappen die hem onderscheiden van andere pannen.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze wokpan is de vijf-lagen technologie. De eerste en tweede laag hebben een duurzame marmeren coating met kleine stipjes voor een nog betere anti-aanbakprestatie. Dat betekent dat je makkelijk en gezond kunt koken zonder te veel olie of boter te gebruiken. Bovendien zorgt de gelijkmatige warmteverdeling ervoor dat je gerechten perfect gaar worden en vol van smaak zijn.

Een ander voordeel van deze wokpan is dat hij geschikt is voor alle warmtebronnen, zelfs inductie. Dat maakt hem super veelzijdig voor elke keuken. En niet te vergeten, de pan is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals duurzaam roestvrij staal en een innovatieve anti-aanbaklaag. Dit zorgt voor optimale warmteverdeling en een langere levensduur van de pan.

Naast al deze technische specificaties heeft deze wokpan ook nog een elegant design. Het strakke en moderne ontwerp voegt een vleugje stijl toe aan elke keuken. En het beste van alles? De pan is super makkelijk schoon te maken, dus geen gedoe met schrobben en boenen.

De reviews van andere gebruikers bevestigen de kwaliteit van deze wokpan. Ze zijn allemaal erg tevreden met de pan en vinden het een genot om ermee te koken. Eén gebruiker merkt op dat de pan stevig is en fantastisch presteert als je de instructies volgt. Een andere gebruiker is helemaal weg van het mooie design van de pan en was blij verrast met de snelle levering en goede verpakking.

Er is één klein minpuntje dat sommige gebruikers noemen en dat is het design van de pan. Niet iedereen vindt het even mooi. Maar dat is natuurlijk een kwestie van persoonlijke smaak en heeft geen invloed op de kwaliteit en prestaties van de pan.

Al met al is de Just Perfecto Wokpan met Deksel een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige wokpan met geweldige kookprestaties. Hij heeft unieke eigenschappen, zoals de vijf-lagen technologie en de geschiktheid voor alle warmtebronnen. Het elegante design en de makkelijke schoonmaak maken hem een aantrekkelijke toevoeging aan elke keuken. Dus, ook al is het design niet voor iedereen, de kwaliteit en prestaties van de pan maken dat meer dan goed.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 17 november in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. JUST PERFECTO HOUSEHOLD APPLIANCES Just

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JUST PERFECTO HOUSEHOLD APPLIANCES Just

 • list plusUitzonderlijke kookprestaties dankzij de vijf-lagen technologie en gelijkmatige warmteverdeling
 • list plusGemaakt van hoogwaardige materialen voor een lange levensduur en optimale warmteverdeling
 • list plusGeschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en veelzijdig in de keuken te gebruiken

Nadelen JUST PERFECTO HOUSEHOLD APPLIANCES Just

 • list plusSommige gebruikers vinden het design van de pan niet aantrekkelijk

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.76
Functionaliteit
7.56
Gebruiksgemak
8.23
Ik wil je graag voorstellen aan de Just Perfecto Wokpan Met Deksel - 28 Cm - Wokpan Inductie Pan Met Anti-Aanbaklaag - Diepe Braadpan Voor Alle Warmtebronnen, Inclusief Inductie - PFOA PFAS Vrij - Softtouch Koudgreep - Marmeren Coating - Wokpan - Bruin. Deze wokpan is echt perfect voor iedereen die van koken houdt. Ik ben er dol op vanwege het gemak en de geweldige kookprestaties die het biedt.

Een van de geweldige functies van deze wokpan is de vijf-lagen technologie. De eerste en tweede laag hebben een duurzame marmeren coating met kleine stipjes, waardoor het koken zonder olie of boter een fluitje van een cent is. Gezond koken was nog nooit zo makkelijk! En dankzij de derde laag, een aluminium kern, worden je gerechten gelijkmatig gaar en vol van smaak. De vierde laag biedt extra bescherming en duurzaamheid, terwijl de vijfde laag ervoor zorgt dat de wokpan geschikt is voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Maar er is meer! De Just Perfecto Wokpan is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals duurzaam roestvrij staal en een innovatieve anti-aanbaklaag. Dit zorgt niet alleen voor een lange levensduur, maar ook voor een optimale warmteverdeling. En omdat deze wokpan geschikt is voor alle warmtebronnen, kun je hem echt overal gebruiken. Of je nu wilt braden, sudderen, sauteren of bakken, met deze wokpan heb je alles wat je nodig hebt! En het ziet er ook nog eens super elegant uit in je keuken.

Gebruikers zijn ook dol op de Just Perfecto Wokpan. Ze zijn erg te spreken over de goede kwaliteit en het mooie design. Ze vinden het geweldig om in deze wokpan te koken en merken op dat het goed gaat als ze zich aan de aanwijzingen houden en een houten kooklepel gebruiken. De stevige constructie van de pan wordt ook gewaardeerd.

Hoewel er één opmerking is over het design, doet dit niets af aan de kwaliteit en prestaties van de pan. Ik kan je met zekerheid zeggen dat de Just Perfecto Wokpan Met Deksel een uitstekende keuze is als je op zoek bent naar een hoogwaardige wokpan. Met zijn vijf-lagen technologie, duurzame materialen en veelzijdigheid in de keuken, biedt deze wokpan geweldige kookprestaties. En het mooie design voegt een vleugje stijl toe aan je keuken. Dus waar wacht je nog op? Investeer in de Just Perfecto Wokpan en geniet van perfectie in je keuken! 💪

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 17 november in huis

Bekijk prijs

9. Tefal Easy Plus Wokpan

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tefal Easy Plus Wokpan

 • list plusHandig en gebruiksvriendelijk
 • list plusGoede anti-aanbaklaag
 • list plusThermo-Signal™ systeem voor perfecte baktemperatuur

Nadelen Tefal Easy Plus Wokpan

 • list plusTe licht en glijdt van het vuur af
 • list plusNiet diep genoeg voor bepaalde behoeften

Beoordeling

7.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.59
Functionaliteit
7.25
Gebruiksgemak
7.45
De Tefal Easy Plus Wokpan - Ø 28 cm is mijn ultieme partner in de keuken. Met deze handige en gebruiksvriendelijke wokpan kan ik moeiteloos heerlijke gerechten bereiden. Het beste van alles is dat de pan volledig bedekt is met een anti-aanbaklaag, inclusief de vlambeschermer. Hierdoor kan ik de pan gemakkelijk schoonmaken zonder gedoe.

De hoogwaardige anti-aanbaklaag met titaniumdeeltjes en de kwalitatieve diffusiebodem zorgen ervoor dat mijn ingrediënten niet aan de bodem blijven plakken en gelijkmatig gaar worden. En laten we het Thermo-Signal ™ in de bodem van de pan niet vergeten. Deze handige functie geeft aan wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt, zodat ik keer op keer perfecte resultaten kan behalen.

De Tefal Easy Plus Wokpan is geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie. Met een diameter van 28 cm is deze pan ideaal voor het bereiden van gerechten voor 4 personen. De diepe vorm van de pan stelt me in staat om grote hoeveelheden voedsel te bereiden. En de comfortabele handgreep maakt het gemakkelijk om de pan vast te houden en te verplaatsen.

Wat ik echt geweldig vind aan de Tefal Easy Plus Wokpan is hoe gemakkelijk hij schoon te maken is. Met de coating aan zowel de binnen- als de buitenkant van de pan is schoonmaken een fluitje van een cent. En het Thermo-Signal systeem zorgt ervoor dat ik altijd de perfecte baktemperatuur kan bereiken, zodat mijn gerechten hun texturen, kleuren en smaken behouden.

En laten we ook niet vergeten dat de Tefal Easy Plus Wokpan een veilige coating heeft zonder PFOA, lood of cadmium. Het voldoet aan strengere controles dan vereist door de huidige regelgeving rondom contact met voedsel. Dus ik kan met een gerust hart koken en genieten van mijn maaltijden.

Nu, zoals bij elk product, zijn er enkele kritische geluiden. Sommige gebruikers vinden de pan te licht en merken op dat hij steeds van het vuur af glijdt. Dit kan het kookproces bemoeilijken, omdat je constant de pan moet vasthouden. En een andere gebruiker vond de pan mooi, maar niet diep genoeg voor zijn behoeften.

Maar al met al ben ik erg tevreden met de Tefal Easy Plus Wokpan. Het is een handige en gebruiksvriendelijke pan met een goede anti-aanbaklaag en een handig Thermo-Signal systeem. Het is belangrijk om op te merken dat de pan niet geschikt is voor inductie. Hoewel de pan enkele tekortkomingen heeft, biedt het nog steeds waarde voor zijn prijs. Dus als je op zoek bent naar een wokpan die gemakkelijk schoon te maken is en goede resultaten oplevert, kan de Tefal Easy Plus Wokpan een goede keuze zijn.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Westinghouse Wokpan Inductie Ø 30

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Westinghouse Wokpan Inductie Ø 30

 • list plusUitstekende prestaties en gebruiksvriendelijkheid
 • list plusSterke anti-aanbaklaag zonder schadelijke stoffen
 • list plusGeschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie

Nadelen Westinghouse Wokpan Inductie Ø 30

 • list plusIets duurder dan gemiddeld

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.56
Functionaliteit
7.02
Gebruiksgemak
7.05
De Westinghouse Wokpan Inductie - Ø 30 cm - Zwart Marmer - met Deksel is echt iets voor mij als liefhebber van de Oosterse keuken. Met deze wokpan maak ik moeiteloos heerlijke wokgerechten met verse groenten, vis en vlees. Dankzij zijn snelle opwarming en gelijkmatige warmteverdeling hoef ik niet lang te wachten en blijven alle vitamines, smaken en texturen perfect behouden.

Wat ik echt geweldig vind aan deze wokpan is de supersterke anti-aanbaklaag. Hierdoor kan ik gezond koken zonder veel olie of vet te gebruiken. Deze anti-aanbaklaag is van topkwaliteit en volledig vrij van schadelijke stoffen zoals PFOA. Zelfs bij hoge temperaturen komen er geen schadelijke dampen vrij, dus ik kan met een gerust hart veilig en gezond koken.

De bodem van de wokpan bestaat uit drie versterkte lagen en is afgewerkt met een extra sterke toplaag. Dit zorgt ervoor dat de pan snel opwarmt en de warmte gelijkmatig over de hele bodem verdeeld wordt. Zo krijg ik altijd een perfect egaal bakresultaat. En het beste van alles is dat deze pan geschikt is voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Ik kan zelfs gerechten in de oven bereiden tot een temperatuur van 160 graden.

Niet alleen is deze wokpan functioneel, maar hij ziet er ook nog eens prachtig uit. De zwarte marmeren look geeft de pan een luxe uitstraling. En het handige deksel dat wordt meegeleverd, maakt het mogelijk om gerechten af te dekken tijdens het koken.

Gebruikers van deze wokpan zijn erg enthousiast over de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Hij is gemakkelijk schoon te maken, zowel met de hand als in de vaatwasser. En het feit dat je weinig olie of boter nodig hebt dankzij de gezonde anti-aanbaklaag wordt als een groot pluspunt ervaren.

Het enige mogelijke nadeel van deze wokpan is de prijs. Hij is iets duurder dan gemiddeld, maar veel gebruikers vinden dat de prijs gerechtvaardigd is door de duurzaamheid en prestaties van de pan.

Al met al is de Westinghouse Wokpan Inductie - Ø 30 cm - Zwart Marmer - met Deksel een uitstekende keuze voor liefhebbers van de Oosterse keuken. Hij levert geweldige prestaties en heeft handige functies, zoals de sterke anti-aanbaklaag en het bijgeleverde deksel. Hoewel hij iets duurder is dan andere pannen, is de kwaliteit en duurzaamheid van deze pan absoluut de moeite waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Wokpannen. Er zijn namelijk 2039 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!