Bestenu

Wat is de beste wokpan van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 maart, 2023

Het kopen van een goede wokpan is een moeilijke opdracht. Wat is de beste wokpan van 2023? Na het analyseren van 692 wokpannen kwam de Tefal Easy Chef Wokpan zwart als beste uit onze wokpan-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de wokpannen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 wokpannen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige wokpan-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste wokpannen

1Score: 9.5
Tefal Easy Chef Wokpan zwart
Beste Wokpan voor professionals
Tefal Easy Chef Wokpan zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Tefal Natural Chef Keramische wokpan grijs
Tefal Natural Chef Keramische wokpan grijs
Tefal
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.5
ERNESTO® Wokpan Ø32 cm chrome
ERNESTO® Wokpan Ø32 cm chrome
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
BIKO Wokpan Ø 36 cm zwart
Beste Wokpan voor Aziatische gerechten
BIKO Wokpan Ø 36 cm zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Tefal Black Stone Wokpan zwart
Tefal Black Stone Wokpan zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Cheffinger Luxe Wokpan met deksel zwart
Beste Wokpan voor beginners
Cheffinger Luxe Wokpan met deksel zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Tefal Natural Force Wokpan grijs
Tefal Natural Force Wokpan grijs
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Hakal Multifunctionele 3 in 1 rood
Hakal Multifunctionele 3 in 1 rood
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
BK Universe Wok - 28cm zwart
BK Universe Wok - 28cm zwart
BK
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
Wokpan met Glazen Deksel Ø zwart
Wokpan met Glazen Deksel Ø zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Wokpan Koopgids

Met een goede wokpan maak je heerlijke wokgerechten. Voordat je een wokpan aanschaft, is het goed om te weten hoe je een keuze maakt. Daarom vind je in deze koopgids alle informatie die je nodig hebt over wokpannen.

Hoe warm kan een wokpan worden?

Een wokpan gebruik je om te roerbakken. Dit is een kooktechniek waarbij hoge temperaturen worden gebruikt: denk aan 160 tot wel 250 graden. De temperatuur die een wokpan bereikt is niet alleen een leuk weetje, maar ook van belang tijdens het roerbakken. Je moet namelijk de juiste olie gebruiken.

Boter verbrandt namelijk al bij ongeveer 170 graden en is daarom niet geschikt om mee te roerbakken. Extra virgin olijfolie verbrandt zelfs al bij 160 graden: die kun je bij het wokken dus ook beter laten staan. Andere soorten olijfolie hebben een hoger brandpunt boven 200 graden. Zonnebloemolie verbrandt ten slotte pas boven de 240 graden en is dus bruikbaar in de wok.

Van welke materialen worden wokpannen gemaakt?

Wokpannen worden meestal gemaakt van RVS, aluminium en plaatstaal of zijn gietijzeren pannen. Het verschilt per materiaal hoe de temperatuur vast wordt gehouden, en dat maakt de verschillende pannen geschikt voor wisselende warmtebronnen. De gietijzeren wokpan houdt bijvoorbeeld temperaturen erg lang vast en is geschikt voor een gasfornuis.

Aluminium en RVS zijn materialen die voor veel pannen en keukenapparaten worden gebruikt. Vaak zijn dit soort pannen ook voorzien van een anti-aanbaklaag, die standaard of keramisch kan zijn. Een keramische anti-aanbaklaag is bestand tegen hogere temperaturen dan de standaard aanbaklaag. Daarom is een keramische anti-aanbaklaag meer geschikt voor een wokpan.

Welke diameter moet mijn wokpan hebben?

De diameter van een wokpan wordt gemeten over de bodem van de pan. De hele pan is dus een stuk groter dan de diameter, omdat de pan vanaf de bodem omhoog in een ronde vorm breder afloopt. Als je zeker wilt weten wat het formaat van de hele wokpan is, kun je dus het beste ook de doorsnee vanaf de bovenkant van de pan opmeten.

De diameter van de meeste wokpannen ligt tussen de 20 en 32 centimeter. Het beste formaat hangt af van het aantal personen waar je meestal voor kookt. Bestaat jouw huishouden uit 2-3 personen, dan zal een kleine wokpan voldoen. Kook je graag in grote hoeveelheden en voor veel personen, dan zoek je automatisch naar een grotere wokpan.

Wat is het verschil tussen een wadjan en een wokpan?

De wokpan die we in Nederland kennen stamt af van traditionele, Chinese wokpan. Een wadjan is daarentegen afkomstig uit Indonesië. De termen wokpan en wadjan worden vaak door elkaar gebruikt, maar niet alleen de namen zijn verschillend. De twee traditionele pannen zijn ook fysiek niet helemaal hetzelfde.

De verschillen tussen de wadjan en wokpan komen door het verschil tussen de bereidingswijze van wokgerechten en Indonesische gerechten. Roerbakken is voor korte tijd op een hoge temperatuur verhitten, terwijl Indonesische gerechten vaak lang stoven. De wadjan is daarom vaak ook dikker en zwaarder, zodat de pan de temperatuur beter vasthoudt.

Een traditionele wadjan heeft vaak ook twee handgrepen. Wokpannen kunnen ook twee handgrepen hebben, maar zijn soms ook uitgerust met een steel. Je kunt een wadjan net zo goed als een wokpan gebruiken om te roerbakken, maar houd rekening met een iets langere opwarmtijd.

Moet ik mijn wokpan inbranden?

Het inbranden van een pan doe je om een beschermlaagje te maken. De meeste soorten pannen zijn al voorzien van een anti-aanbaklaag of andere beschermlaag. De enige uitzondering is een wokpan van plaatstaal. Dit is de enige soort pan die je moet inbranden. Brand pannen van andere materialen nooit in: je beschadigt de pan zo alleen maar.

Als je een wokpan van plaatstaal gaat inbranden, poets je de pan grondig met een schuurspons (eventueel van staalwol) en wat zeep of baking soda. Spoel de pan uit en droog het af. Zet daarna de pan op een hoog vuur en draai de pan rond, zodat alle kanten verhit worden. Schrik niet; de pan verkleurt tijdens deze stap. Wanneer de pan een andere kleur heeft gekregen, zet je het vuur uit.

Laat de pan nu helemaal afkoelen. Wrijf de wokpan in met een laagje olie en draai deze nog een keer rond op heet vuur. Blijf dit doen totdat de pan verder verkleurt. Laat daarna de pan weer even afkoelen en spoel daarna af met alleen water. Veeg de pan droog totdat er geen olie meer vanaf komt en jouw wokpan is ingebrand.

Zijn er speciale wokpannen voor inductie?

Je las eerder al dat wokpannen van allerlei materialen voor verschillende warmtebronnen geschikt zijn. Er zijn dus ook wokpannen die ideaal zijn als je op inductie kookt, wat vaak aluminium wokpannen zijn.

De meeste wokpannen zijn geschikt om op meerdere verschillende warmtebronnen te gebruiken, waaronder soms inductie. Een pan die op meerdere warmtebronnen gebruikt kan worden, is handig als je wel eens buiten de deur kookt of als je van plan bent om over te stappen naar een ander soort fornuis.

Hoe maak ik een wokpan schoon?

Wokpannen zijn meestal niet klein en de kans is groot dat het voorwerp niet handig in de vaatwasser past. Zelfs als het wel past, is het beter om de wokpan handmatig schoon te maken. Om de wokpan schoon te maken gebruik je heet water en een afwasspons. Gebruik zo min mogelijk en het liefst helemaal geen afwasmiddel.

Als je de wokpan op deze manier reinigt, is de pan vrij van etensresten, maar blijft er een heel dun laagje olie achter. Dit is juist goed voor de wokpan, want het versterkt de anti-aanbaklaag. Zo kun je met jouw wokpan na verloop van tijd steeds fijner roerbakken.

hero illustration

Hoe testen we wokpannen?

Om de beste wokpan te bepalen, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze wokpan-test hebben we 692 wokpannen geanalyseerd.
illustration
De eerste variabel in onze wokpan-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we data vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze wokpan-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne wokpan-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van de beste wokpan in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 692 wokpannen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste wokpannen in een makkelijke lijst

1. Beste Wokpan voor professionals: Tefal Easy Chef Wokpan zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tefal Easy Chef Wokpan zwart

 • list plusHet schoonmaken van deze wokpan gas wordt makkelijk gemaakt door de anti-aanbaklaagje.
 • list plusDoor de stevige greep is deze wokpan gas makkelijk te hanteren.
 • list plusDe wokpan gas is uitgerust met een dikke bodem, waardoor hij langer warmte goed vasthoudt.

Nadelen Tefal Easy Chef Wokpan zwart

 • list plusHet gewicht van deze wokpan gas maakt hem wat lastig in gebruik.
 • list plusHoewel deze wokpan gas in de advertentie als geschikt voor inductie wordt aangeprezen, is dit niet zo.
 • list plusHoewel deze wokpan gas in de advertentie als geschikt voor diepe frituren wordt aangeprezen, is dit niet zo.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.7

De Tefal Easy Chef Wokpan- 28 cm is een fantastische keuze voor iedereen die van koken houdt. De sterke anti-aanbaklaag is versterkt met titanium deeltjes, waardoor deze tot wel 2x langer meegaat dan de basis Tefal coating. Dit betekent dat je minder pannen hoeft te kopen en dat je je geen zorgen hoeft te maken over krassen op de bodem van de pan. De Thermo-Signal™ zorgt ervoor dat je op de juiste temperatuur kunt bakken, waardoor je perfecte resultaten behaalt. Bovendien is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan deze in de oven worden gebruikt.

De ergonomische handgreep zorgt voor optimale grip en de bredere inductiebodem zorgt voor een gelijkmatige en snellere opwarming van de pan. Hierdoor behoud je kleuren, smaken en voedingsstoffen en behaal je perfecte resultaten keer op keer. De pan is gemaakt met Franse expertise en is geschikt om te recyclen, wat betekent dat je niet alleen een fantastische pan hebt, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Het enige nadeel van deze pan is dat het misschien iets duurder is dan andere wokpannen op de markt. Maar als je op zoek bent naar een duurzame, kwalitatief hoogwaardige pan die perfecte resultaten oplevert, dan is de Tefal Easy Chef Wokpan- 28 cm zeker de investering waard. Dus waar wacht je nog op? Ga lekker koken en geniet van heerlijke maaltijden met deze fantastische wokpan!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Tefal Natural Chef Keramische wokpan grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.7

Bak een gezonde Aziatische roerbakgerecht in de Tefal Natural Chef Keramische wokpan 28 cm. De Natural Chef Wokpan is voorzien van een sterke keramische antiaanbaklaag waardoor de pan krasbestendig is en je minder olie of vet gebruikt bij het bakken. Zo is je pan bestand tegen een stootje en bak je nog eens gezonder. De pan is bovendien milieuvriendelijk omdat de pan van 100% gerecycled aluminium is. Dankzij de Tefal Thermo-Signal stip weet je altijd wanneer je wokpan op temperatuur is. Handig, want zo behouden je ingrediënten de textuur en smaak. Na het wokken was je de pan het beste af met de hand.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

3. ERNESTO® Wokpan Ø32 cm chrome

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.6

Productbeschrijving Deze wokpan Ø32 cm is energiebesparend dankzij de kapsel-sandwichbodem en heeft een glazen deksel met stoomventiel - hittebestendig tot 160 °C Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en geschikt voor de vaatwasmachine Wok: Inclusief halfrond RVS rooster met 5 haakjes om in de wokpan Ø32 cm te hangen Wokpan Ø32 cm hittebestendig tot 250 °C Materiaal RVS Afmetingen Ø32 cm Bodemdikte: 3,5 mm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Beste Wokpan voor Aziatische gerechten: BIKO Wokpan Ø 36 cm zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.5

Als je op zoek bent naar een duurzame en kwalitatief hoogwaardige wokpan, dan is de BIKO Wokpan Ø 36 cm zwart een uitstekende keuze. Deze wokpan is gemaakt van gegoten aluminium en heeft een gladde marmeren laag die ervoor zorgt dat je zonder boter of olie kunt koken. Hierdoor is de pan niet alleen gezonder, maar ook nog eens heel gemakkelijk schoon te maken.

Een ander groot voordeel van de marmeren coating is dat er geen giftige stoffen vrijkomen bij het koken, zoals bij Teflon pannen wel het geval is. Hierdoor kun je met een gerust hart koken en genieten van heerlijke maaltijden. De wokpan heeft een hoge rand en een ronde vorm, waardoor je er gemakkelijk grote hoeveelheden voedsel in kunt bereiden.

Wat deze wokpan echt uniek maakt, is dat de marmeren coating zwart is, waardoor hij minder snel zal verkleuren dan wokpannen met een keramische coating. Bovendien kun je deze wokpan op alle warmtebronnen, inclusief inductie gebruiken. Het is alleen belangrijk om geen extreem hoge temperaturen te gebruiken en geen harde spons of scherp keukengerei te gebruiken op de binnenste coating.

Al met al is de BIKO Wokpan Ø 36 cm zwart een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en gezonde manier van koken. Met deze wokpan kun je gemakkelijk de heerlijkste gerechten bereiden, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over giftige stoffen of aangebrand voedsel.

Persoonlijk vind ik dat deze wokpan echt een aanwinst is voor mijn keuken. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat de prijs aan de hoge kant is, maar ik denk dat de kwaliteit van de pan dit zeker rechtvaardigt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

5. Tefal Black Stone Wokpan zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.5

Extra duurzaam Intensief mixen, koken op hoog vuur, flink schoonmaken... Serieus koken vraagt om serieus kookgerei dat de tand des tijds kan doorstaan. Omdat Tefal sterk gelooft in de kracht van mineralen, hebben we al onze expertise gestoken in het perfectioneren van de Mineralia+ coating voor onze duurzame Black Stone koekenpan. Deze uitzonderlijke koekenpan is verbeterd met ultraharde mineralen en een unieke constructie die is gemaakt om de meest intensieve bereidingen te weerstaan: garnalen met tempurakorst, courgettebloesembeignets en de show-stopper: uitgelezen stukken vlees die elke keer weer perfect - sappig en mals van binnen met die ideale knapperige schroei aan de buitenkant. De exclusieve kenmerkende technologieën van Tefal ronden het pakket af, voor duurzaam kookgerei dat lang meegaat: Thermo-Signal™ zorgt dat je elke keer een perfect bakresultaat bereikt en de verbeterde inductiebodem wordt gelijkmatig warm. Tefal Black Stone - Wokpan - Ø28 cm Mineralia+ coating verrijkt met natuurlijke mineralen voor extra krasbestendigheid 100% veilig: geen PFOA, geen lood en geen cadmium Incl. Thermo-Signal voor perfect en gezond bakken op de juiste temperatuur Gelijkmatige en snelle verwarming door verbeterde inductiebodem Gemaakt in Frankrijk Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie Milieuvriendelijk: recyclebaar product Robuuste en duurzame stone look De coating is versterkt met mineralen. Hierdoor is de pan extra krasbestendig en krijgt hij een mooie stone look. 100% Veilige coating 0% PFOA, 0% lood, 0% cadmium Strengere controles dan die vereist worden door de huidige regelgeving rondom contact met levensmiddelen. Product bevat geen lood of Cadmium (geen Pb, geen Cd), ook niet in de antiaanbaklaag. Geen migratie op een meetniveau van 0,005 mg/kg. Thermo-Signal™ voor perfecte resultaten De Thermo-Signal™ in de bodem van de pan geeft aan wanneer de ideale baktemperatuur is bereikt. Op deze temperatuur blijven texturen, kleuren en smaken behouden. Voor heerlijke, smaakvolle maaltijden, elke dag weer! Geschikt voor alle warmtebronnen, incl. inductie Geschikt voor alle warmtebronnen (gas, elektrisch, keramisch, inductie) en inductie. Gemakkelijk schoon te maken Dankzij de coating aan de binnen- en buitenkant, is de pan makkelijk schoon te maken. Bredere inductiebodem Dankzij de extra grote Thermo-Fusion™ inductieplaat wordt de pan snel warm en wordt deze warmte evenredig verspreid. Zo krijg je gelijkmatige bereidingen. Gemaakt in Frankrijk Ontworpen en geproduceerd in Frankrijk met hoogwaardige vakmanschapen expertise. Over Tefal Sta je graag in de keuken om een lekker culinair gerecht te bereiden? Niets is zo erg voor een chef als een pan waar je eten snel in aanbrandt. Dit probleem leidde tot een revolutionair product waar Tefal mee groot is geworden: de anti-aanbakpan. Sindsdien zet het bedrijf zich steeds in om het leven van de consument zo makkelijk mogelijk te maken. Met concepten en innovaties, die gebaseerd zijn op jouw behoeften, staat Tefal op nummer 1 op het gebied van anti-aanbakpannen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Beste Wokpan voor beginners: Cheffinger Luxe Wokpan met deksel zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Cheffinger Luxe Wokpan met deksel zwart

 • list plusDeze wokpan heeft een stijlvol design en uitstraalt kwaliteit uit.
 • list plusDeze wokpan is makkelijk te reinigen.
 • list plusHet is ideaal voor het bereiden van verschillende gerechten.

Nadelen Cheffinger Luxe Wokpan met deksel zwart

 • list plusDeze wokpan is relatief gezien duur.
 • list plusDeze wokpan is niet geschikt voor het bereiden van kleinere porties.
 • list plusMet deze wokpan kunnen niet echt veel ingrediënten worden bereid.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.3

Ben jij op zoek naar een wokpan van topkwaliteit? Dan is de Cheffinger Luxe Wokpan met deksel zwart een echte aanrader! Deze wokpan heeft namelijk een extra dikke anti-aanbaklaag van zeer hoge kwaliteit en is 100% veilig (vrij van PFOA). Hierdoor is het de sterkste en meest duurzame anti-aanbaklaag van Cheffinger. Zelfs het gebruik van metalen spatels is geen enkel probleem! De hoge rand en bolle vormgeving maken deze wokpan ideaal voor het snel roerbakken van groenten, vlees en vis. De zeer sterke bodem zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig over de hele bodem wordt verspreid, wat resulteert in een mooi egaal bakresultaat. Bovendien is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie. En het schoonmaken van de pan is meer dan eenvoudig door de top-kwaliteit anti-aanbaklaag, waarvan ook de buitenzijde is voorzien. De chique handgreep maakt de wokpan een echte eye-catcher in elke keuken. Met de bijbehorende deksel kun je bovendien gerechten langzaam laten sudderen en warmhouden. Kortom, deze wokpan biedt alles wat je nodig hebt! Als specialist in wokpannen kan ik je vertellen dat deze pan echt bovenaan de lijst staat. Door de hoge kwaliteit anti-aanbaklaag en de sterke bodem is deze pan geschikt voor dagelijks gebruik en gaat hij jarenlang mee. De deksel is een extra pluspunt waardoor je nog meer gerechten kunt klaarmaken. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat de pan iets aan de zware kant is, maar dat is eigenlijk alleen maar een teken van de degelijkheid van het materiaal. Kortom, een echte aanrader voor iedereen die van wokken houdt!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Tefal Natural Force Wokpan grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tefal Natural Force Wokpan grijs

 • list plusDeze wokpan gas heeft een fraai design.
 • list plusDeze wokpan gas heeft een speciale coating zonder teflon.
 • list plusDe anti-aanbaklaag van deze wokpan gas zorgt ervoor dat je geen extra olie of boter nodig hebt om te voorkomen dat het voedsel aanbakt.

Nadelen Tefal Natural Force Wokpan grijs

 • list plusDeze wokpan gas is niet vaatwasser bestendig.
 • list plusDeze wokpan gas is net iets te klein.
 • list plusDeze wokpan gas is niet altijd gemakkelijk schoon te maken.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.4

De Tefal Natural Force Wokpan 28 cm is ideaal voor het roerbakken van groenten, vlees en vis. Dankzij de Thermo-Signal stip weet je precies wanneer de pan heet genoeg is om je eten erin te doen. Die kleurt namelijk effen rood bij de juiste baktemperatuur. Zo bak je jouw vlees lekker knapperig van buiten en mals van binnen. De pan heeft een Mineralia+ coating die is verrijkt met mineralen. Hierdoor is de pan extra krasbestendig en gaat hij lang mee. De pan is licht van gewicht en is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven. Na gebruik reinig je pan gemakkelijk in de vaatwasser.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

8. Hakal Multifunctionele 3 in 1 rood

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8.9
 • ALLES IN ÉÉN PAN - De koningin van de keuken, Veelzijdig en multifunctioneel, deze 3-in-1 pan kan worden gebruikt als een wok, diepe 28 cm koekenpan, sauteerpannen. Het werkt op alle soorten kookplaten, inclusief gas, elektrisch en inductie. Verwarmingsindicator wordt wit wanneer de pannenset heet en gereed is. - SUPERIEURE DUURZAAMHEID - Deze Hakal Line pan is gecoat met ultraduurzame, niet-giftige DUITSE Greblon C3+3 blauwe steen / granietplasmacoating super non-stick. Elegantie en ongelooflijke duurzaamheid. Antikras, GROTE capaciteit, PFOA-vrij. Vaatwasserbestendig. - ENERGIEBESPAREND – Deze pan heeft een speciaal glazen deksel dat de warmte langer vasthoudt. Het heeft ook een roestvrijstalen inductiebodem waarmee je de kooktijd met de helft kunt verkorten. - GEEN OLIE NODIG - Deze multifunctionele wok/pan met antiaanbaklaag is gecoat met Duits Greblon, een schildtechnologie met antiaanbaklaag. Dit betekent dat je geen olie nodig hebt om je maaltijden te bereiden. - HANDIG TE GEBRUIKEN - De ergonomische handgreep is van bakeliet en is uitgerust met een thermische sensor die inschakelt wanneer de pan het optimale verwarmingsniveau heeft bereikt en kan worden gebruikt om te koken. we hebben aan weerszijden van de koekenpan uitloop toegevoegd om gemakkelijk je favoriete soep en curry's in te schenken. Perfecte maat koekenpan 28cm. - Was je pan na gebruik in de vaatwasser of met de hand. houd het te allen tijde droog.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. BK Universe Wok - 28cm zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BK Universe Wok - 28cm zwart

 • list plusHet voordeel van deze wokpan is dat hij langer mee gaat door de sterke granieten constructie.
 • list plusDoor de grote diameter van 28 cm is deze wokpan ideaal om grote hoeveelheden voedsel tegelijk te bereiden.
 • list plusDeze wokpan heeft een goede antiaanbaklaag, waardoor hij eenvoudig schoon te maken is.

Nadelen BK Universe Wok - 28cm zwart

 • list plusEen nadeel van deze wokpan is dat de steel los zit, waardoor hij onstabiel kan zijn tijdens het bereiden van voedsel.
 • list plusEen minpunt van deze wokpan is dat hij zwaar is, waardoor hij moeilijk te verplaatsen is.
 • list plusDeze wokpan is alleen geschikt voor gasfornuizen, waardoor hij niet geschikt voor andere warmtebronnen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
7.9

Zie jij BK in de sterren als je naar deze BK Universe Wok - 28cm kijkt? Met deze sterrenkundige pan maak je hemelse gerechten. Dankzij de stoere keramische coating met anti-aanbakeigenschappen, vrij PFAS, kun je korter en heter bakken (tot 400 °C)! BK Universe Wok - 28cm - Inductie ✅ Keramische coating met anti-aanbakeigenschappen ✅ Vrij van PFAS ✅ Hoogwaardige coating, ook aan de buitenzijde ✅ Snelle opwarming en warmteverdeling ✅ Stevige koudgreep voor veilige grip ✅ Vaatwasmachinebestendig ✅ Geschikt voor alle warmtebronnen, incl. inductie en oven (tot 160 °C) De hoogwaardige coating is milieuvriendelijk geproduceerd en krasbestendig. Ook de buitenzijde is gecoat, waardoor de pannen heel eenvoudig te reinigen zijn. Het aluminium zorgt voor snellere opwarming en warmteverdeling. Door de magneto™ techniek kunnen deze pannen ook op inductie gebruikt worden. Over de serie BK Universe De BK Universe is de perfecte serie voor iedereen die bewust en gezond wil bakken. Doordat je met de pannen uit deze serie korter en heter kunt bakken, behouden de ingrediënten hierbij hun vitaminen en structuur. De serie bestaat uit koekenpannen, een grillpan en een wok. De BK Universe serie is de opvolger van de bestseller BK Granite reeks. Deze vernieuwde reeks heeft de nieuwste keramische coating, waarmee geen enkel gerecht meer blijft plakken. Over het merk BK BK maakt bekroonde pannenseries, maar ook messen, snijplanken en opbergmateriaal. BK staat voor authenticiteit, innovatie, een perfecte prijs-kwaliteitverhouding, design, duurzaamheid en service. Deze ingrediënten vormen de basis voor het succes van het oer-Nederlandse merk.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Wokpan met Glazen Deksel Ø zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Wokpan met Glazen Deksel Ø zwart

 • list plusHet voordeel van deze wokpan gas is dat het ideaal is voor gas koken.
 • list plusHet is een voordeel van deze wokpan gas dat het een mooi design heeft.
 • list plusDe wokpan gas is praktisch in gebruik.

Nadelen Wokpan met Glazen Deksel Ø zwart

 • list plusDe wokpan gas is niet geschikt alle soorten kookplaten.
 • list plusEen ander nadeel van deze wokpan gas is dat het zwaar is.
 • list plusEen laatste nadeel van deze wokpan gas is dat het geen anti-aanbaklaag heeft.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.8

Het merk Cheffinger maakt hoogwaardige kwaliteits pannen die voorzien zijn van een glazen deksel. Deze wokpan is geschikt voor inductie en kan voor verschillende doeleinde gebruikt worden om de lekkerste gerechten te bereiden. De zwarte Cheffinger wokpan heeft een diameter 36 centimeter en is 9,5 centimeter hoog. Dankzij de marmeren coating van deze pan bakt het eten niet aan en is deze wokpan gemakkelijk schoon te maken. De wokpan heeft een ronde vorm met een hoge rand uitgevoerd in een mooie zwarte kleur. Met de stijlvolle glazen deksel blijft het sap in de wokpan waardoor je heerlijk kunt wokken. De wokpan is geschikt voor alle soorten warmtebronnen waaronder inductie. Specificaties: Merk: Cheffinger Kleur: Zwart Bevat geen PFOA Met marmeren coating Met glazen deksel Gietaluminium pannen Aluminium handvaten 1x wokpan ø bovenkant 36 - ø onderkant 20 - hoogte 9,5 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

Producten die vergelijkbaar zijn aan wokpannen

hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van wokpannen. Er zijn immers 692 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!