Hoe komt deze leuke Vogelhuisje reeks tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de speurtocht naar de beste Vogelhuisje ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Vogelhuisjes, maar nu ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Vogelhuisjes die te koop zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke Vogelhuisjes het best worden verkocht.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Vogelhuisjes stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

Artikelen gerelateerd aan Vogelhuisjes

De beste Vogelhuisjes op een rij

Product informatiePlus or Show more

Nestkast Little Rock, Ø 26 mm. Deze kleine nestkast met kleine invliegopening is geschikt voor winterkoninkje en kleine mezen. Het praktsische model, ontworpen door ornithologen, is makkelijk te openen en te reinigen. -Voor kleine vogels -Trekt o.a. kleine mezensoorten aan door kleine invliegopening -Ontwikkeld in samenwerking met Vogelbescherming Nederland

1. Vogelbescherming Nestkast Little Rock - Groen - 22 x 12 x 11 cm


Product informatiePlus or Show more

Dit leuke nestkastpakket koolmees bestaat uit een nestkast, een vogelkijkkaart, folder over het ophangen van de nestkast en een antwoordkaart voor het aanvragen van een mooie brochure. De nestkast is gemaakt van FSC hout en heeft een groen dak. De nestkast is bij uitstek geschikt voor koolmezen door de opening van 32mm. Maar ook voor o.a. bonte vliegenvangers en boomklevers. Ontworpen door ornithologen en geliefd bij vogels. Koolmezen zijn net als pimpelmezen van oorsprong bosvogels. Ze hebben zich aangepast aan de menselijke omgeving en je ziet ze dan ook veel in de tuin. Dit kleine vogeltje met de zwarte kop en leuke witte wangen komt in de winter regelmatig eten van vetbollen of pinda's. Ze maken ook graag gebruik van nestkasten. In het voorjaar leggen ze 8-13 kleine eitjes. Na ca 14 dagen broeden komen de roodgevlekte eitjes uit. De jongen worden door beide ouders gevoerd. Ze vliegen na ongeveer 20 dagen uit en worden dan nog 2 tot 3 weken gevoerd. Dit nestkastpakket van de Nationale week van de nestkast bestaat uit: Nestkast van FSC hout met groen dak, opening 28mm Gratis kijkkaart met de meest voorkomende tuinvogels Folder “Nationale Week van de Nestkast” met informatie over de actie en tips voor het ophangen van je nestkast Antwoordkaart voor de GRATIS brochure “Meer vogels in de tuin” In mooie geschenkverpakking Afmetingen nestkast (LxBxH): 14 x 12 x 27 cm Invliegopening: 32 mm Door een nestkast op te hangen in uw tuin of op uw balkon helpt u vogels ook in de winter. Want dan gebruiken de vogels het nestkastje als schuil- en slaapplek. Hang het kastje het liefst met de opening op het noordoosten, ze zien graag de eerste zonnestralen naar binnen schijnen. Door dit product te kopen steunt u de Vogelbescherming.

2. Vogelbescherming Cadeaupakket Koolmees Vogelhuisje - Bruin/Groen - 14 x 12 x 27 cm - Ø32 mm


Product informatiePlus or Show more

Stijlvol en design in één de nieuwe winterkoning nestkast van Esschert Design uit de Best for Birds collectie. Deze nestkast is in de vorm van een eikel, gemaakt van een vurenhouten onderzijde met een PVC dak. Dit vogelhuisje heeft een afneembaar dak om het oude nest te kunnen verwijderen en de nastkast te kunnen reinigen voor de nieuwe bewoners. Plaats de nestkast aan een boom of muur, op een hoogte tot maximaal 2 meter op een goed verborgen plek tussen dicht struikgewas en klimopplanten, op een rustige en enigzins beschutte plaats. Het najaar is de beste tijd om de Eikel nestkast schoon te maken. In de winter bewijst de nestkast vaak goede diensten voor de winterkoning en andere vogels om te schuilen tegen het barre weer. Ø13,9 x 25,3 cm Geschikt voor de winterkoning Afneembaar dak FSC vurenhout

3. Esschert design Nestkast Eikel


Product informatiePlus or Show more

De nestkast winterkoning bitumen dak van het merk Best for Birds voelen vogels zich meteen thuis. Biedt de vogel een aangenaam onderdak om zich in te kunnen nestelen. Deze nestkast is vervaardigd van FSC vurenhout met bitumen dakje. Met een gewicht van 640 gram en een afmeting van (lxbxh) 16,0x11,3x21,5 cm. Zo kun je de vogels van dichtbij bekijken. De nestkast winterkoning bitumen dak van het merk Best for Birds is vervaardigd van FSC vurenhout met bitumen dakje. Met een gewicht van 640 gram en een afmeting van (lxbxh) 16,0x11,3x21,5 cm.

4. Esschert Design Vogelhuisje - Bruin - 21,5 x 16 x 11,3 cm


Product informatiePlus or Show more

Garden Spirit Nestkast Vogelhuisje "Boswachtershuisje" heeft een dakje gemaakt van vlonderhout en heeft de afmeting van 12x13x30 cm. Verder heeft deze nestkast een vliegingang van Ø 32 mm. Het Vogelhuis wordt geleverd in naturel met een groen geschilderd dakje. Dit vogelhuisje is van stevige Europese kwaliteit. (Zie voor overige afmetingen de maatindicatie op de afbeelding.) Overige Specificaties Merk: Garden Spirit Deze degelijke Nestkast is geschikt voor de vogels als Koolmees, Roodborstje en het Winterkoninkje. Het frontje kun je doormiddel van een schroefje open draaien, een luikje laten kantelen waardoor het oude nestje verwijderd kan worden om zo de Nestkast van binnen schoon te maken. Dit houten Vogelhuisje heeft een dakje dat is gemaakt van grenen vlonderhouten planken. De planken hebben een dikte van 10-12 mm. Het voordeel van de vlonderhouten planken is dat het hout minder snel door de weersomstandigheden zal krom trekken. De Nestkast is voorzien van het FSC-keurmerk, het keurmerk voor verantwoord bosbeheer. Door dit Vogelhuisje te plaatsen, trekt men vogels aan, die weer natuurlijke vijanden zijn van de Eikenprocessierups, Buxusmot en andere plaag insecten. Tip voor het ophangen; Hang de Nestkast tenminste 2 meter hoog aan de noord- noordoostzijde van een boom, schutting of schuur. Zo zorg je ervoor dat hij uit de regen, wind, en zon hangt. Houd de aanvliegroute naar het Vogelhuisje vrij. Er mogen geen takken of bladeren net voor de vliegopening hangen. Hang het Vogelshuisje op een rustige plaats. Dus niet bij een terras of deur. Vogels houden van rust rondom "hun" nest. Verder zorgt dit Vogelhuisje voor volop leven in uw tuin! En dat is genieten! Garden Spirit, DE specialist in Nestkastjes, Vogelhuisjes, Vogelvoederhuisjes en Insectenhotels. Kijk voor ons aanbod op Bol.com en zoek op "Garden Spirit".

5. GARDEN SPIRIT Vogelhuisje Nestkast Boswachtershuisje Koolmees - Vogels - Cadeau Vaderdag!


Product informatiePlus or Show more

Zeer geliefd bij roodborstjes. De grote en brede invliegopening zorgt ervoor dat deze tuinvogel er graag zijn intrek in neemt. Speciaal ontwikkeld voor het winterkoninkje en roodborstjes. Productafmetingen: ca. 25,5 cm x 19,5 cm x 17 cm (L x B x H) Materiaal: grenenhout

6. Nestkast Roodborst/Winterkoninkje - 25,5 x 19,5 x 17 cm


Product informatiePlus or Show more

Een houten vogelhuisje/nestkastje met een schuin groen dak. Een leuk huisje voor kleine vogeltjes zoals pimpel/koolmeesjes, musjes en andere kleine vogels rondom het huis. Het dak kan opengeklapt om bijvoorbeeld zaadjes in het huisje te leggen. Afmeting: ca. 22 cm hoog. Materiaal: hout. Met ophang mogelijkheid aan de achterkant. Diervriendelijke tuindecoratie accessoires vogelhuisje/nestkastje. Een must-have voor natuurliefhebbers.

7. Houten vogelhuisje/nestkastje met groen dak 22 cm - Vogelhuisjes tuindecoraties


Product informatiePlus or Show more

Dit decoratieve voederhuis is niet alleen diervriendelijk, maar staat ook nog eens leuk in de tuin of op het balkon. Het vogelvoederhuis bestaat uit 2 grote schalen en een kleiner voederhuisje met een LED lampje. Het LED lampje wordt opgeladen door zonne-energie en gaat automatisch branden, zodra het donker wordt. Het vogelvoederhuisje is compleet gemaakt van weersbestendig en slagvast kunststof en heeft een lengte van 97 centimeter. Door de meerdere schalen kan het vogel voederhuis tevens gebruikt worden als vogelbad of een combinatie van de twee. Kleur: donkergroen Materiaal: weerbestendig kunststof Afmetingen: ø39 x 97 cm. Materiaal:

8. vidaXL - Vogelhuisje - Voederhuisje met LED verlichting


Product informatiePlus or Show more

Esschert Design - Nestbuidel Zeegras NKGS Deze nestbuidel gemaakt van zeegras en vurenhout met een lichtgroene tint is ideaal voor de kleinere tuinvogels. Tevens een aanwinst in de tuin vanwege het decoratieve design. Vele soorten tuinvogels zoals de pimpelmees en koolmees maar ook de winterkoning maken gebruik van dit schitterende nestkasje om te schuilen tijdens de koudere periodes.

9. Esschert Design Nestbuidel Zeegras Vogelhuisje - 15,3 x 11 x 26,3 cm - Ø 32 mm


Product informatiePlus or Show more

Het transparante vogelvoederhuisje is ideaal voor vogelliefhebbers! Met dit voederhuisje van SVC creëert u een aantrekkelijke plek voor vogels om zaden of andere lekkernijen te voeren. Dit terwijl u vanaf de ander kant van het raam van de vogels kunt genieten. Het voerderhuisje is voorzien van drie sterke zuignappen en is zeer gemakkelijk aan het raam te bevestigen. Door het doorzichtige materiaal zijn de vogels vanuit elke hoek en van dichtbij zichtbaar. Ook doet u met het voederhuisje wilde vogels een plezier, zowel in de winter als in de zomer. Het overstekende dak zorgt ervoor dat het voer droog blijft. Uw voordelen Vogels goed zichtbaar Vogel vriendelijk Meer vogels op bezoek Zeer gemakkelijk te bevestigen aan raam Makkelijk schoon te maken Blijft goed plakken Voor alle seizoenen Simpel & snel te bevestigen Bevestig zuignappen aan het vogelhuisje Maak raam oppervlak schoon Druk het voederhuisje tegen het raam aan Vul voederhuisje met vogelvoer Specificaties Merk: SVC Product: 1x vogelvoederhuis + 3 zuignappen voor bevestiging Afmetingen H x B x D: 15,3 x 15,1 x 7.3 cm Voederbak capaciteit: +/- 300 ml Materiaal: Acrylglas, Plexi Gewicht: 175 g Kleur: transparant Verpakking: witte doos Monteren: eenvoudig Overige informatie: Voor bevestiging van voederhuisje er voor zorgen dat raam en zuignappen goed schoon zijn, hierdoor blijft het voederhuis het best vast zitten aan het raam. Daarnaast bij demonteren voorzichtig het voederhuisje van het raam afhalen. Koop uw vogelvoederhuisje vandaag nog en geniet nog meer van uw tuinvogels! Een mooi cadeau voor moederdag of vaderdag.

10. Vogelvoederhuisje raam - Vogelhuisjes - Doorzichtig Vogelhuisje, met Zuignap - Raamvoederhuis - Vogelvoederhuisje voor Tuinvogels - Voedersilo - Transparant - Hangend


Artikelen gerelateerd aan Vogelhuisjes


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Vogelhuisjes. Er zijn immers 561 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste Vogelhuisje kopen.