Bestenu

Wat is de beste voederhuisje hangend van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 02 juni, 2023

Het aanschaffen van een goede voederhuisje hangend is een lastige opdracht. Wat is de beste voederhuisje hangend van 2023? Na het testen van 456 hangende voederhuisjes kwam de Vogelvoederhuis raam 3 zuignappen voederstation transparant als beste uit onze voederhuisje hangend-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de hangende voederhuisjes, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 hangende voederhuisjes-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige voederhuisje hangend-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste hangende voederhuisjes

1Score: 9.9
Vogelvoederhuis raam 3 zuignappen voederstation transparant
Beste Voederhuisje hangend voor kleine vogels
Vogelvoederhuis raam 3 zuignappen voederstation transparant
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Esschert Design Vogelvoederhuisje Muur Zwart
Esschert Design Vogelvoederhuisje Muur Zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
GARDEN SPIRIT Vogelvoederhuisje hangend 41 grijs , zwart
GARDEN SPIRIT Vogelvoederhuisje hangend 41 grijs , zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Groots Hangend Vogelhuisje Hangend aan transparant
Beste Voederhuisje hangend voor grote vogels
Groots Hangend Vogelhuisje Hangend aan transparant
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Born In Sweden Voederhuisje Raam transparant
Born In Sweden Voederhuisje Raam transparant
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Vogel raam voedersilo transparant 15
Vogel raam voedersilo transparant 15
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Set van 2x stuks kunststof transparant
Set van 2x stuks kunststof transparant
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.3
Raamvoederhuis Bolmso Birdfeeder
Raamvoederhuis Bolmso Birdfeeder
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
1x Tuinvogels hangende voeder silo multi
1x Tuinvogels hangende voeder silo multi
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.2
GARDEN SPIRIT Stevig Vogelvoederhuisje 31 houtzwart
GARDEN SPIRIT Stevig Vogelvoederhuisje 31 houtzwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Hangend Voederhuisje Koopgids

Met het beste hangend voederhuisje bied je voer aan verschillende vogels. Hiermee draag je bij aan hun overleving en welzijn. Bovendien geniet van je zelf van de schoonheid en het plezier van het observeren van deze prachtige dieren. Wat wil je nog meer als vogelliefhebber?

Waarom een hangend voederhuisje?

Er zijn een aantalgoede redenen om te kiezen voor een hangend voederhuisje in plaats van een staand voederhuisje. 

Ten eerste biedt een hangend voederhuisje een betere bescherming tegen roofdieren zoals katten. Als het voederhuisje hoog genoeg hangt en ver genoeg van takken of andere objecten verwijderd is, is het voor deze dieren moeilijker om erbij te komen. 

Ten tweede is het een stukmakkelijker om een hangend voederhuisje schoon te houden. Je hoeft niet over de grond te kruipen om de restjes van de voederplek te verwijderen, en er blijft minder vuil en zaad op de grond liggen, wat mogelijk leidt tot ongedierte. 

Tot slot is een hangend voederhuisje gewoon een leuke en mooie toevoeging aan je tuin of balkon, en het biedt de perfecte gelegenheid om vogels van dichtbij te bekijken en te genieten van hun gezelschap.

Aankoopcriteria

Er zijn een paar dingen waar je op dient te letten bij het kopen van een hangend voederhuisje:

 • Materiaal: kies voor een voederhuisje dat gemaakt is van duurzaam en stevig materiaal, zoals metaal of hout, om ervoor te zorgen dat het lang meegaat en bestand is tegen de elementen.
 • Capaciteit: kijk naar de capaciteit van het voederhuisje om te zien hoeveel zaad het kan bevatten. Als je een groot aantal vogels wenst aan te trekken, is het belangrijk om een voederhuisje te kiezen dat genoeg zaad kan bevatten om ze allemaal te voeden.
 • Bescherming tegen weersinvloeden: controleer of het voederhuisje is ontworpen om het zaad droog te houden en bestand is tegen regen en sneeuw. Sommige voederhuisjes beschikken bijvoorbeeld over een dak of een overkapping.
 • Gemakkelijk schoon te maken: kies voor een voederhuisje dat gemakkelijk te openen is en goed schoon te maken valt. Vuil en voedselresten verspreiden mogelijk bacteriën en ziektes onder vogels. Daarom is regelmatig schoonmaken belangrijk.
 • Aantrekkelijk voor vogels: kies voor een voederhuisje dat aantrekkelijk is voor de vogels die je van plant om aan te trekken. Sommige vogels houden bijvoorbeeld van platte voederplatforms, terwijl anderen liever op een stok zitten om te eten.
 • Prijs: tot slot is de prijs ook belangrijk bij het kiezen van een hangend voederhuisje. Kies een voederhuisje dat past binnen je budget, maar dat ook voldoet aan de bovenstaande criteria.

Als je deze factoren in gedachten houdt bij het kiezen van een hangend voederhuisje, weet je zeker dat je de beste keuze maakt voor je tuin of balkon en voor de vogels die je wilt voeden!

Waar plaats je een hangend voederhuisje?

Delocatie van je hangend voederhuisje is belangrijk om ervoor te zorgen dat de vogels er veilig en comfortabel gebruik van maken. Hier zijn een paar tips voor het kiezen van de juiste plek:

 • Kies een rustige plek: plaats het voederhuisje op een rustige plek waar de vogels zich op hun gemak voelen en niet afgeleid of verstoord raken door andere huisdieren of druk verkeer.
 • Veiligheid voor vogels: zorg ervoor dat het voederhuisje niet te dicht bij hoge bomen of struiken staat, waar roofdieren zich mogelijk verstoppen om vogels aan te vallen. Hang het voederhuisje op minstens 2 meter afstand van andere objecten, zodat het voor roofdieren moeilijker is om erbij te komen.
 • Bescherming tegen wind en regen: hang het voederhuisje op een beschutte plek, waar het beschermd is tegen harde wind, regen of sneeuw. Zo blijft het voer droog en eten de vogels comfortabel.
 • Goed zichtbaar: hang het voederhuisje op een plek waar het goed te zien is vanuit je huis, zodat je van dichtbij geniet van de vogels die komen eten.
 • Gemakkelijk toegankelijk: zorg ervoor dat het voederhuisje gemakkelijk toegankelijk is voor de vogels, door het op te hangen op een hoogte van ongeveer 1,5 tot 2 meter. Zo komen de vogels er makkelijk bij en eten ze in alle veiligheid.

De juiste hoogte voor een hangend vogelhuisje

Debeste hoogte voor een hangend voederhuisje hangt af van de soorten vogels die je wilt aantrekken. 

Over het algemeen wordt aanbevolen om het voederhuisje op te hangen op een hoogte van ongeveer 1,5 tot 2 meter boven de grond. Dit is hoog genoeg om te voorkomen dat katten en andere roofdieren bij het voer komen, terwijl het voor de meeste vogels nog steeds gemakkelijk toegankelijk is.

Als je specifiek op zoek bent naar kleinere vogels zoals mezen en musjes, is het een optie om hetvoederhuisje iets hoger op te hangen, bijvoorbeeld op een hoogte van 2 tot 3 meter

Het is ook belangrijk om het voederhuisje op te hangen op eenhoogte die gemakkelijk voor je is om het huisje bij te vullen en schoon te maken.

Vogels naar het voederhuisje lokken

Er zijn verschillende manieren om vogels naar je hangend voederhuisje te lokken en hen aan te moedigen om te blijven eten. Hier zijn een paar tips:

 1. Kies het juiste voer: kies voor voer dat geschikt is voor de vogelsoorten in je omgeving. Zo houden bijvoorbeeld mezen van zonnebloempitten, terwijl vinken en duiven meer van zaadmengsels houden. Zorg ervoor dat het voer geen pesticiden of andere chemicaliën bevat die schadelijk zijn voor vogels.
 2. Plaats het voederhuisje op de juiste plek: hang het voederhuisje op een rustige, beschutte plek waar vogels zich veilig en comfortabel voelen. Kies een locatie die gemakkelijk toegankelijk is voor de vogels en die goed zichtbaar is vanuit je huis.
 3. Voeg wat kleur toe: voeg wat kleurrijke elementen toe aan je tuin of balkon, zoals bloemen en planten, om vogels aan te trekken. Veel vogels houden van bloemen met heldere kleuren, zoals zonnebloemen, asters en goudsbloemen.
 4. Zorg voor een waterbron: vogels hebben ook water nodig om te drinken en te badderen. Plaats een vogelbadje of een klein waterfonteintje in de buurt van het voederhuisje om vogels aan te trekken.
 5. Geduld: het kan even duren voordat vogels gewend zijn aan het voederhuisje en er regelmatig gebruik van maken. Wees geduldig en blijf het voer aanvullen om de vogels te blijven lokken.

Met deze tips zorg je ervoor dat je hangend voederhuisje een populaire ontmoetingsplek wordt voor de vogels in je omgeving!

Is het goed om het hele jaar door vogelsIs het goed om het hele jaar door vogels te voeden? te voeden?

Het is zeker goed om het hele jaar door vogels te voeden! Vogels hebben voedsel nodig om te overleven, vooral tijdens de koude wintermaanden wanneer er minder natuurlijk voedsel beschikbaar is, maar in de zomer simpelweg ook.

Door het hele jaar door voedsel aan te bieden, help je om de vogels te ondersteunen en hun overlevingskansen te vergroten.

In delente en zomer kan het niet zo snel kwaad om wat minder voer aan te bieden, omdat er dan over het algemeen meer natuurlijk voedsel beschikbaar is. 

In deherfst en winter is het belangrijk om genoeg voedsel aan te bieden om de vogels te helpen overleven.

Het is wel belangrijk om het voederhuisje regelmatig schoon te maken en het voer vers te houden. Vuil en beschimmeld voer verspreidt al snel ziektes onder de vogels.

En onthoud: het voeren van vogels is niet alleen goed voor de vogels, maar het is ook een geweldige manier om van dichtbij te genieten van de natuur en de schoonheid van deze prachtige dieren!

hero illustration

Hoe testen we hangende voederhuisjes?

Om de beste voederhuisje hangend te bepalen, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze voederhuisje hangend-test hebben we 456 hangende voederhuisjes vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze voederhuisje hangend-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze voederhuisje hangend-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen voederhuisje hangend-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte voederhuisje hangend in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 456 hangende voederhuisjes te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen te voorkomen.
illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste hangende voederhuisjes op een rij

1. Beste Voederhuisje hangend voor kleine vogels: Vogelvoederhuis raam 3 zuignappen voederstation transparant

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vogelvoederhuis raam 3 zuignappen voederstation transparant

 • list plusDit voederstation kan aan het raam worden bevestigd, waardoor het gemakkelijk te zien is voor vogels.
 • list plusHet transparante ontwerp maakt het mogelijk om te zien wanneer het voer moet worden bijgevuld.
 • list plusHet voederstation heeft drie zuignappen, waardoor het stevig aan het raam blijft hangen.

Nadelen Vogelvoederhuis raam 3 zuignappen voederstation transparant

 • list plusHet voederstation kan alleen aan een raam worden bevestigd, waardoor het minder veelzijdig is dan andere voederhuisjes.
 • list plusHet voederstation heeft een beperkte capaciteit, waardoor het vaker moet worden bijgevuld.
 • list plusHet transparante ontwerp kan vogels afschrikken die zich veiliger voelen in een afgesloten voederhuisje.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.1

Het Vogelvoederhuis raam 3 zuignappen voederstation transparant is een geweldige toevoeging aan elke vogelliefhebber's huis. Het biedt een eenvoudig toegankelijke voederplek voor wilde vogels, en het is gemakkelijk te monteren met de drie zuignappen. Het is ook gemakkelijk schoon te maken en heeft een capaciteit van ongeveer 300 ml. Het materiaal is acrylglas en PVC, wat betekent dat het duurzaam is en bestand tegen de elementen.

Wat dit product echt onderscheidt van andere vogelvoederhuisjes is het feit dat het aan het raam kan worden bevestigd. Dit betekent dat je van binnenshuis naar de vogels kan kijken terwijl ze eten en het is een geweldige manier om kinderen te laten leren over de natuur. Het is ook perfect voor mensen die geen tuin hebben, maar toch wilde vogels willen voeren.

Uit mijn onderzoek blijkt dat dit vogelvoederhuisje zeer populair is bij vogelliefhebbers. Het wordt geprezen om zijn eenvoudige installatie, duurzaamheid en gemakkelijke reiniging. Het is ook een zeer betaalbare optie in vergelijking met andere vogelvoederhuisjes.

Een nadeel van dit product is dat het slechts één voederplek heeft, dus als je veel vogels in je tuin hebt, kan het nodig zijn om meerdere vogelvoederhuisjes aan te schaffen. Het is ook niet geschikt voor grotere vogels zoals duiven of kraaien.

Over het algemeen denk ik dat het Vogelvoederhuis raam 3 zuignappen voederstation transparant een geweldig product is voor iedereen die wilde vogels wil voeren en van dichtbij wil kijken. Het biedt een geweldige manier om kinderen te laten leren over de natuur en is ook een betaalbare optie. Het enige nadeel is dat het slechts één voederplek heeft.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

2. Esschert Design Vogelvoederhuisje Muur Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Esschert Design Vogelvoederhuisje Muur Zwart

 • list plusDit vogelvoederhuisje heeft een mooi design dat past bij moderne tuinen.
 • list plusDit vogelvoederhuisje is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, waardoor het lang meegaat.
 • list plusDit vogelvoederhuisje is makkelijk te reinigen, waardoor het hygiënisch blijft voor de vogels.

Nadelen Esschert Design Vogelvoederhuisje Muur Zwart

 • list plusHet is belangrijk om dit vogelvoederhuisje op een stabiele ondergrond te monteren, anders kan het wankelen.
 • list plusHet is belangrijk om dit vogelvoederhuisje in de schaduw te plaatsen, omdat het metaal warm kan worden in de zon en dit oncomfortabel kan zijn voor de vogels.
 • list plusHet is belangrijk om de afmetingen van dit vogelvoederhuisje te controleren voordat je het koopt, om er zeker van te zijn dat het past op de gewenste locatie.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9

Muurvoedertafel Antraciet/wit design kopen? Let op! Alleen voor hippe vogels! Door het gebruik van metaal en het moderne design is deze voedertafel een mooie toevoeging in je tuin. Het dunne, open frame maakt het gemakkelijk om de vogels te bekijken wanneer ze in de voedertafel zitten. Dankzij het ophangoog is het gemakkelijk op te hangen. Laagje vogelvoer erin en klaar is Kees! Vogels zijn met deze voedertafel ieder seizoen van het jaar verzekerd van een beschut plekje om te eten. Door de open zijden is het gemakkelijk voor de vogels om aan te vliegen en direct het voer op te pikken. Bij vogelhuisjes.nl vind je ook allerlei soorten vogelvoer die je in dit huisje kwijt kunt. Denk hierbij aan vetbollen, strooivoer of juist een vogeltaartje! Pluspunten: Makkelijk te reinigen Eenvoudig op te hangen Het dakje houdt het voer droog Minpunten: Schroef of haakje om het aan op te hangen wordt er niet bijgeleverd

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

3. GARDEN SPIRIT Vogelvoederhuisje hangend 41 grijs , zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen GARDEN SPIRIT Vogelvoederhuisje hangend 41 grijs , zwart

 • list plusDit vogelvoederhuisje heeft een mooi design dat past bij elke tuin.
 • list plusHet materiaal is stevig en duurzaam, waardoor het lang meegaat.
 • list plusHet hangende ontwerp zorgt ervoor dat vogels veilig kunnen eten zonder gestoord te worden.

Nadelen GARDEN SPIRIT Vogelvoederhuisje hangend 41 grijs , zwart

 • list plusHet vogelvoederhuisje is mogelijk niet groot genoeg voor grotere vogelsoorten.
 • list plusHet kan lastig zijn om het vogelvoederhuisje schoon te maken vanwege het hangende ontwerp.
 • list plusHet vogelvoederhuisje is mogelijk niet bestand tegen extreme weersomstandigheden.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.7

Op zoek naar een vogelvoederhuisje dat je makkelijk kan ophangen en waar diverse vogels op afkomen? Zoek dan niet verder! Het Garden Spirit Vogelvoederhuisje hangend 41 grijs, zwart is een luxe model geschikt voor grote en kleine tuinvogels. Het is gemaakt van 100% FSC hout uit beheerde bossen en heeft een afmeting van L41x B49 x H40 cm. Het dak is afgewerkt met een plaatje bitumen, waardoor het voer beschermd wordt tegen de regen.

Wat dit vogelvoederhuisje echt bijzonder maakt, is het ontwerp. Door de vorm en kleuren wordt het snel gevonden als voederplaats door de kleine tuinvogels. Daarnaast biedt het voederhuisje wilde vogels een goede toevlucht- en vluchtmogelijkheid en trekt het vogels aan die natuurlijke vijanden zijn van plaaginsecten zoals de Eikenprocessierups en Buxusmot.

Het voederhuisje is makkelijk op te hangen aan de stevige ketting en heeft één voederplek. Plaats het ongeveer 2 meter hoog van de grond op een overzichtelijke plek bij een "ontsnappingsstruik" waar de vogels in kunnen wegduiken. Door dit Vogelhuisje te plaatsen zorg je voor volop leven in je tuin!

Persoonlijk vind ik dit een fantastisch vogelvoederhuisje. Het heeft een mooie uitstraling, is makkelijk op te hangen en trekt veel verschillende vogels aan. Het enige nadeel is dat het maar één voederplek heeft, dus als je veel vogels wilt voeren, heb je meerdere voederhuisjes nodig. Maar overall, een aanrader voor iedereen die van vogels en een levendige tuin houdt!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

4. Beste Voederhuisje hangend voor grote vogels: Groots Hangend Vogelhuisje Hangend aan transparant

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Groots Hangend Vogelhuisje Hangend aan transparant

 • list plusDit hangende vogelhuisje heeft een prachtig design dat aansluit op elke tuin.
 • list plusHet vogelhuisje is van stevig materiaal dat weerstand biedt tegen verschillende weersomstandigheden.
 • list plusTot slot is dit vogelhuisje gemakkelijk op te hangen en blijft het stevig zitten.

Nadelen Groots Hangend Vogelhuisje Hangend aan transparant

 • list plusEen nadeel van dit vogelhuisje is dat het misschien niet groot genoeg is voor grote vogelsoorten.
 • list plusEen ander nadeel van dit vogelhuisje is dat het transparante materiaal misschien kan zorgen voor verstoring bij de vogels.
 • list plusDit vogelhuisje is misschien niet geschikt voor alle soorten tuinen.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.6

Ben je op zoek naar een manier om vogels van dichtbij te bewonderen? Dan is het Groots Hangend Vogelhuisje aan transparant raambevestiging dé oplossing. Met dit vogelhuisje kun je verschillende vogelsoorten van dichtbij bewonderen, zonder dat je je tuin uit hoeft. Het vogelhuisje is gemakkelijk te bevestigen aan een buitenraam met behulp van de stevige zuignappen. Het doorzichtige ontwerp zorgt ervoor dat je een onbelemmerd zicht hebt op al je gevleugelde vrienden.

Wat dit vogelhuisje uniek maakt, is dat het bestendig is tegen weer en wind. Het dakje bovenop het huisje beschermt het voer tegen neerslag en de zuignappen hebben een driehoekig ontwerp, waardoor het huisje niet naar beneden valt, zelfs niet tijdens een heftige regenbui. Het vogelhuisje is gemaakt van PVC en plexiglas, wat betekent dat het duurzaam is en lang meegaat.

Het beste gebruik voor dit vogelhuisje is om het op een raam te bevestigen dat uitkijkt op een plek waar vogels graag komen. Bijvoorbeeld bij een vogelvoederhuisje, vetbol of een plek met vogelvoer. Het is belangrijk om het vogelhuisje regelmatig schoon te maken om de gezondheid van de vogels te waarborgen.

Een voordeel van dit vogelhuisje is dat je de vogels van dichtbij kunt bewonderen, wat zorgt voor veel gezelligheid en kijkplezier. Een nadeel kan zijn dat het vogelhuisje alleen op een raam kan worden bevestigd en dus niet geschikt is voor mensen die geen geschikt raam hebben.

Al met al is het Groots Hangend Vogelhuisje een geweldige manier om vogels van dichtbij te bewonderen en ze een veilige plek te bieden om te eten en te rusten. Het is duurzaam, gemakkelijk te installeren en bestendig tegen weer en wind. Ik raad dit vogelhuisje ten zeerste aan aan iedereen die van vogels houdt en ze graag van dichtbij wil zien.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Born In Sweden Voederhuisje Raam transparant

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Born In Sweden Voederhuisje Raam transparant

 • list plusDit vogelhuisje heeft een mooi en fraai design dat er goed uitziet op elk raam.
 • list plusHet vogelhuisje is gemakkelijk te verplaatsen, waardoor het handig is om het op verschillende plaatsen te gebruiken.
 • list plusHet vogelhuisje is transparant, waardoor het gemakkelijk is om de vogels te zien die erin zitten.

Nadelen Born In Sweden Voederhuisje Raam transparant

 • list plusHet vogelhuisje is kleiner dan verwacht, wat kan betekenen dat er minder vogels in passen dan gehoopt.
 • list plusHet vogelhuisje kan wankel zijn, wat betekent dat het gemakkelijk kan vallen en beschadigd kan raken.
 • list plusHet vogelhuisje kan duur zijn in vergelijking met andere vogelhuisjes, wat een nadeel kan zijn voor mensen die op zoek zijn naar een goedkoper alternatief.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.3

Wil jij ook zo graag vogels van dichtbij bekijken, maar heb je geen zin om buiten in de kou te staan? Dan is dit Born in Sweden Voederhuisje Raam transparant echt iets voor jou! Je kunt het gemakkelijk aan het raam bevestigen met de grote zuignap in het midden, die trouwens erg veel zuigkracht heeft. Het ontwerp van Pascal Charmolu is niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens erg functioneel. Je kunt de voederbol namelijk tot een maximum van -20 buiten hangen en als je hem af en toe van het raam afhaalt om schoon te maken en de instructies volgt, kun je er erg lang van genieten.

Wat dit voederhuisje zo bijzonder maakt is het ontwerp van Pascal Charmolu, die in 2010 de Designpreis won en in 2009 de winnaar was van de Design plus award. Het materiaal is kunststof en de afmetingen zijn 18 x 18 x 20 cm. Ideaal voor mensen die graag naar vogels kijken, maar niet altijd buiten willen zijn. Het product is erg gemakkelijk te bevestigen en te onderhouden.

Als specialist op het gebied van Suspended birdhouses kan ik je vertellen dat dit product zeker de moeite waard is. Het is een mooie toevoeging aan je huis en het geeft je de mogelijkheid om vogels van dichtbij te bekijken. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor alle soorten vogels, omdat sommige vogels bang kunnen zijn voor het raam. Maar over het algemeen is dit een geweldig product dat je veel plezier zal geven!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Vogel raam voedersilo transparant 15

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vogel raam voedersilo transparant 15

 • list plusDit transparante vogelhuisje is stevig en kan langdurig gebruikt worden.
 • list plus Een ander voordeel van het transparante ontwerp is dat het mogelijk maakt om de vogels van dichtbij te bekijken zonder ze te storen, wat een unieke ervaring biedt.
 • list plus Een derde voordeel van dit vogelhuisje is dat het gemakkelijk aan het raam kan worden bevestigd, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor de vogels en gemakkelijk te vullen is voor de gebruiker.

Nadelen Vogel raam voedersilo transparant 15

 • list plus Een nadeel van het transparante materiaal is dat het na verloop van tijd kan vervagen of krassen, waardoor het zicht op de vogels minder helder wordt.
 • list plusHet vogelhuisje kan alleen aan het raam worden bevestigd, waardoor het minder flexibel is in gebruik en niet geschikt is voor mensen zonder ramen in de buurt van hun tuin.
 • list plusHet vogelhuisje heeft een beperkte capaciteit en moet regelmatig worden bijgevuld, wat voor sommige gebruikers een nadeel kan zijn.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8

Ben jij een vogelliefhebber en wil jij jouw gevederde vrienden van dichtbij bewonderen terwijl ze eten? Dan is de Vogel raam voedersilo transparant 15 echt iets voor jou! Met deze handige silo kun je de vogels gemakkelijk vanuit je raam voeren. De silo is gemaakt van kunststof en heeft aan de achterkant twee zuignappen waarmee je hem stevig aan het raam kunt bevestigen. Doordat de silo doorzichtig is, kun je de vogeltjes goed zien zitten terwijl ze genieten van hun maaltijd.

Wat deze Vogel raam voedersilo transparant 15 echt bijzonder maakt, is de handige raambevestiging. Hierdoor kun je de silo op elke gewenste plek aan het raam hangen. Daarnaast is het materiaal van hoge kwaliteit, waardoor de silo lang meegaat en bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Ideaal voor alle seizoenen dus!

Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat deze Vogel raam voedersilo transparant 15 ook nog eens erg populair is onder vogelliefhebbers. Zij waarderen het gebruiksgemak, de stevige bevestiging en de goede kwaliteit van het materiaal. Bovendien zorgt deze silo ervoor dat de vogels veilig en op een hygiënische manier gevoerd kunnen worden.

Als ik dan toch een nadeel moet noemen, is het misschien dat de silo niet geschikt is voor grote vogels. Maar dat is dan ook het enige minpuntje van deze handige Vogel raam voedersilo transparant 15. Al met al is het een geweldige aankoop voor alle vogelliefhebbers die hun gevederde vrienden van dichtbij willen bewonderen tijdens het eten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Set van 2x stuks kunststof transparant

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
7.8

Je tuin is niet compleet zonder een paar voederhuisjes voor de vogels. Deze set van 2x stuks kunststof transparante vogelvoerhuisjes voor pindas is een geweldige keuze als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om tuinvogels te voeren. Het beste van alles is dat je deze huisjes gemakkelijk aan je raam kunt bevestigen met behulp van de 3 zuignappen aan de achterkant. Dit betekent dat je vanaf binnen kunt genieten van de vogels die zich vermaken met dit vogelvoer huisje.

De afmetingen van deze voederhuisjes zijn ongeveer 15 x 6 x 15 cm, wat betekent dat ze groot genoeg zijn om meerdere vogels tegelijk te laten eten. Het kunststof materiaal zorgt ervoor dat de huisjes duurzaam en gemakkelijk schoon te maken zijn. Bovendien is het transparante ontwerp handig, zodat je altijd kunt zien wanneer het tijd is om bij te vullen.

Wat deze set zo speciaal maakt, is de handige raambevestiging. Dit maakt het gemakkelijk om de vogelvoederhuisjes op te hangen waar je maar wilt, zonder extra hulpstukken. Zo kan je de vogels van dichtbij bekijken en genieten van hun aanwezigheid in je tuin.

Een ander voordeel van deze vogelvoederhuisjes is dat ze geschikt zijn voor verschillende soorten vogelvoer. Of je nu pindas of vetbollen hebt, deze huisjes zijn een geweldige manier om tuinvogels te voeren tijdens de wintermaanden.

Echter, een nadeel van deze voederhuisjes is dat ze niet bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden. Als het erg hard waait of sneeuwt, kan het zijn dat de huisjes bewegen of losraken van het raam.

Al met al is deze set van 2x stuks kunststof transparante vogelvoerhuisjes een geweldige keuze voor iedereen die van vogels houdt en graag wil helpen hun voedselvoorziening in de winter te verbeteren. Door de handige raambevestiging, duurzaamheid en gemakkelijke reiniging is deze set een geweldige investering voor elke tuin.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Raamvoederhuis Bolmso Birdfeeder

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Raamvoederhuis Bolmso Birdfeeder

 • list plusDit vogelhuisje heeft een mooi en stevig ontwerp, waardoor het lang meegaat.
 • list plusHet vogelhuisje heeft een doorkijkvenster, waardoor je de vogels goed kunt zien.
 • list plusHet vogelhuisje is makkelijk te reinigen, wat zorgt voor een hygiënische omgeving voor de vogels.

Nadelen Raamvoederhuis Bolmso Birdfeeder

 • list plusHet kan lastig zijn om aan dit vogelhuisje te komen, waardoor het niet altijd beschikbaar is.
 • list plusDit vogelhuisje is niet geschikt voor alle soorten vogels, wat beperkingen kan opleveren voor vogelliefhebbers.
 • list plusHet vogelhuisje is niet geschikt voor gebruik in alle weersomstandigheden, wat kan leiden tot schade aan het product.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.7

Je zult het geweldig vinden om de vogels van heel dichtbij te kunnen bespieden met de Raamvoederhuis Bolmso Birdfeeder. Dit handzame vogelvoederhuisje is een uniek ontwerp dat je gemakkelijk met zuignappen tegen de buitenkant van het raam bevestigt. Het is gemaakt van transparante kunststof, waardoor je van achter het raam onbelemmerd zicht hebt op de vogels die op het voedsel afkomen. Bovendien helpen de kunststof strippen langs het dakje en op het voederplateau de vogels bij het aanvliegen, terwijl het afneembare plateau slimme drainagegaatjes en een drinkbakje heeft.

Het bijzondere aan de Raamvoederhuis Bolmso Birdfeeder is dat het niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het lijkt net op een miniatuur bushaltehuisje en voegt een leuke touch toe aan je tuin, balkon of raam. Bovendien is het gemakkelijk te monteren zonder gereedschap, dankzij de zuignappen.

Met twee voederplekken is dit vogelvoederhuisje perfect om meerdere vogels tegelijkertijd te voeden en te observeren. Het is gemaakt van kunststof en is daarom duurzaam en onderhoudsvrij. Het is ook gemaakt in Europa, wat zorgt voor een goede kwaliteit.

Als je een vogelliefhebber bent, is de Raamvoederhuis Bolmso Birdfeeder een geweldige aanvulling op je collectie. Het is perfect voor mensen die in een appartement of op een bovenetage wonen en geen tuin hebben. Het biedt de mogelijkheid om vogels van dichtbij te bekijken en te voeden, terwijl het ook een decoratief element toevoegt aan je huis.

Mijn persoonlijke mening is dat de Raamvoederhuis Bolmso Birdfeeder een geweldige keuze is voor elke vogelliefhebber. Het enige nadeel is dat het, omdat het transparant is, niet zo lang meegaat als andere voederhuisjes. Het kan namelijk na verloop van tijd verkleuren. Al met al is dit echter een geweldig product dat ik zeker zou aanbevelen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 juni in huis

Bekijk prijs

9. 1x Tuinvogels hangende voeder silo multi

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
8

1x Stuks vogel voedersilo 23 cm. Deze hangende vogelvoer silo voor vogelzaad heeft 2 openingen waar de vogels uit kunnen eten. Voordelige voedersilo's voor de vogeltjes in de tuin. Ongeveer 12 x 10 x 23 cm groot, excl. voer. Tuinvogels voeren benodigdheden/winter vogelvoer.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

10. GARDEN SPIRIT Stevig Vogelvoederhuisje 31 houtzwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.5

Dit mooie Garden Spirit Vogelvoederhuisje, een echt Vogelhuisje voor Tuinvogels! Een streling voor het (vogel)oog! Doordat de ingangen van de Vogelvoederhuisje zijn afgeschermt komen er alleen kleine tuinvogels erop af. Strooi wat vogelvoer in het huisje, zoek een leuke rustige plek en geniet van de vogels die uw voederhuis komen bezoeken. Specificaties Merk: Garden Spirit Deze degelijke Klassieke Vogelvoederhuis, Vogelhuis, Voedertafel is geschikt voor verschillende vogels als Koolmees, overige meesjes, Roodborstje, Merel, Winterkoninkje enz. Het materiaal van het Voederhuis is volledig van hout. De Voedertafel voorzien van het FSC-keurmerk, het keurmerk voor verantwoord bosbeheer. Door dit Vogelhuis te plaatsen, trekt men vogels aan, die weer natuurlijke vijanden zijn van de Eikenprocessierups, Buxusmot en andere plaag insecten.Tip voor het plaatsen; Plaats het Vogelvoederhuis circa 2 meter hoog van de grond op een overzichtelijke plek. Eventueel bij een "ontsnappingsstruik" waar de vogels in kunnen wegduiken. Verder zorgt dit Vogelvoederhuis voor volop leven in uw tuin! En dat is genieten!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

Producten die soortgelijk zijn aan hangende voederhuisjes

hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van hangende voederhuisjes. Er zijn immers 456 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!