Beste Vleesmolen - March 2020

95 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Metaltex Jack - 3 in 1 - Vleesmolen - Aluminium

Tomado - Metaltex
9.9Score
2

Bestron AMG600 - Elektrische Vleesmolen

Bestron
9.6Score
3

Tefal HV2 NE2051 - Vleesmolen

Tefal
9.3Score
4

Bosch MFW67440

Bosch
9.2Score
5

Vlees machine HT-EMG9 Herenthal

herenthal
8.7Score
6

Clatronic FW 3506 1200W vleesmolen

Clatronic
8.2Score
7

Vleesmolen / gehaktmolen - aluminium - grootte 10

Fleishwolf
7.6Score
8

Westmark Vleesmolen 25 x 10 x 26,5 cm - Maat 8 - Staal

Westmark
7.3Score
9

Bosch Vleesmolen Mfw3850B Zwart Wit

Bosch
7.2Score
10

Bosch MFW45020

Bosch
7.1Score

Hoe komt deze super Vleesmolen opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Vleesmolen ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Vleesmolens, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Vleesmolens die te koop zijn in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Vleesmolens het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Vleesmolens stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Vergelijkbare artikelen aan Vleesmolens

De beste Vleesmolens op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Metaltex Jack - 3 in 1 voedsel van aluminium. Vleesmolen, worstenmaker en deegvorm, gegoten aluminium Stevig en duurzame handbedienbare machine, ideaal voor het malen van vlees, noten en groenten. Wordt geleverd met een hulpstuk voor het maken van pastei, crackers en pasta en een hulpstuk voor het vullen van zelfgemaakte worst. Wordt geleverd met een persdeegbevestiging voor gebak en koekjes. Bevat ook een opzetstuk om worsten te vullen. Vast te maken aan een (tafel)blad. Materiaal behuizing: Aluminium. Breedte: 140 mm, Diepte: 100 mm, Hoogte: 260 mm Tomado, opgericht in 1923, is een Nederlandse fabrikant van huishoudelijke artikelen; Droogrekken, boekenrekken, strijktafels- en strijkhoezen, trappen, ruimtewinners, shoppers en klein huishoudelijk elektrisch. Tomado heeft sinds 1986 een joint venture met het Zwitserse METALTEX. Metaltex is één van de grootste draadwarenproducenten in Europa. De Metaltex designers zijn continu bezig nieuwe producten te ontwikkelen die aan de laatste behoeftes van de gebruiker voldoen. Metaltex; Intelligent housewares.

1. Metaltex Jack - 3 in 1 - Vleesmolen - Aluminium

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Bestron AMG600 vleesmolen beschikt over drie maalschijven: grof (7mm), medium (5mm) en fijn (3mm) en opzetstukken voor meerdere vleesproducten. Tevens heeft de Bestron elektrische vleesmolen een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding én met maar liefst 5 jaar garantie! Kenmerken van de Bestron vleesmolen AMG600: * Aan/uit schakelaar met terugloopfunctie * Hygiënisch RVS vulplateau * Hoogwaardig RVS-mes en maalspiraal * Inclusief opzetstukken voor worst en Kibbeh (Oriëntaals vleesgerecht) * Kunststof aandrukker * Eenvoudig te reinigen * Antislipvoetjes

2. Bestron AMG600 - Elektrische Vleesmolen

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Tefal gehaktmolen, compact en eenvoudig te gebruiken. De bereiding van spaghetti bolognese, tartaar en gehaktballen is nog nooit zo makkelijk met de Tefal NE2051 Gehaktmolen. Productvoordelen: Compact: neemt weinig ruimte in, dus makkelijk op te bergen. Geleverd met twee verschillende schijven, voor middelgrof en grof hakken. Praktisch: makkelijk te verplaatsen dankzij handgrepen aan de achterzijde van de hakmolen. Met deze gehaktmolen bereidt u zelf de heerlijkste vleesgerechten. Met behulp van twee bijgeleverde schijven kunt u variëren in dikte en textuur. Productkenmerken van de Tefal NE2051 Gehaktmolen: - Diameter vleesmolen 54 mm - Keuze uit een fijne of grove schijf - Capaciteit tot 1,7 kg.

3. Tefal HV2 NE2051 - Vleesmolen

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Bosch MFW67440 verwerkt 3,5 kilo vlees per minuut. Zo maak je met deze vleesmolen vliegensvlug een streng lekkere worstjes. Maar worsten vullen en gehakt draaien zijn niet de enige handelingen waar je deze vleesmolen voor gebruikt. Zo maal je er ook vis, groenten en kaas mee fijn: in totaal beschikt de vleesmolen over 10 functies. Ben je klaar, dan berg je de meegeleverde accessoires netjes op in het hiervoor bestemde opbergvak.

4. Bosch MFW67440

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Merk: Herenthal Type nummer: HT-EMG9 Antislip rubberen pootjes Hoogwaardige en stijlvolle behuizing Accessoires voor worsten maken Duurzame roestvaststalen messen Vermogen 500-1200 Watt Gemakkelijk te reinigen en erg hygiënisch

5. Vlees machine HT-EMG9 Herenthal

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Clatronic FW 3506. Materiaal mes: Roestvrijstaal

6. Clatronic FW 3506 1200W vleesmolen

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Gehakt nodig? Dat maakt u voortaan gewoon zelf. Haal uw favoriete vlees (of vleesvervanger) door de gehaktmolen en voila! Uw eigen ambachtelijke tartaar of gehakt. Een aluminium vleesmolen met instelbare klemmontage. Geschikt voor bevestiging aan een tafel of keukenblad. Unieke specificaties; - Stalen mes en gatenschijf. - Kunststof beschermkappen en handvat. - Gemaakt van gietaluminium. - Onderdelen licht invetten. - Mes en gatenschijf handmatig reinigen. - Grootte: 10. - Eenvoudig te monteren met instelbare klem aan tafel of keukenblad.

7. Vleesmolen / gehaktmolen - aluminium - grootte 10

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Vleesmolen Westmark 17 x 12 cm

8. Westmark Vleesmolen 25 x 10 x 26,5 cm - Maat 8 - Staal

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Bosch Vleesmolen Mfw3850B Zwart Wit

9. Bosch Vleesmolen Mfw3850B Zwart Wit

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Zeg jij gehakt, zeggen wij Bosch MFW45020. Die maakt het vermalen van vlees kinderspel. Vul de schaal met vlees en het komt er naar wens grof, gemiddeld of juist fijn gemalen uit. Loopt het even niet zo soepel? Schakel de terugloopfunctie in om de opstopping op te lossen. Door de worstendraaier waan jij jezelf een echte professional en zet jij de lekkerste zelfgemaakte worsten op tafel.

10. Bosch MFW45020

Laptop 1

Vergelijkbare artikelen aan Vleesmolens


Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Vleesmolens er zijn namelijk 95 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste Vleesmolen kopen.

Beste koop maken