Bestenu

Beste tekentablets - dec. 2022

Met meer dan 263 tekentablets op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Hieronder vind je de beste tekentablets op een rij
01Score: 9.3
Wacom One by Medium grafische tablet 2540 lpi 216 x 135 mm USB Zwart
Wacom One by Medium grafische tablet 2540 lpi 216 x 135 mm USB Zwart
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.2
Wacom One By S Zwart
Wacom One By S Zwart
Ga naar laagste prjis
03Score: 9
Tekenbord kinderen Kiraal
Tekenbord kinderen Kiraal
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.3
Wacom Intuos Pro Medium
Wacom Intuos Pro Medium
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.2
Wacom Intuos S Zwart
Wacom Intuos S Zwart
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.1
Grafische tablet voor tekenen voor kinderen – 8,5 Inch Elektronische LCD TekenTablet -Schrijftablet voor kinderen zwart
Grafische tablet voor tekenen voor kinderen – 8,5 Inch Elektronische LCD TekenTablet -Schrijftablet voor kinderen zwart
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.4
Wacom Cintiq 16
Wacom Cintiq 16
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.3
Wacom Intuos Pen & Bluetooth Medium
Wacom Intuos Pen & Bluetooth Medium
Ga naar laagste prjis
09Score: 7
Tekenbord kinderen Kiraal
Tekenbord kinderen Kiraal
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Tekentablet Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: Nov 26, 2021


Met een tekentablet vertaal je jouw schetskunsten naar digitale meesterwerken. Deze apparaten hebben echter nogal wat eigenschappen om rekening mee te houden. Hoe je de beste tekentablet kiest en waar je op let, lees je in deze koopgids.

Welke soorten tekentablets zijn er?

Voor beginnende hobbytekenaars tot en met de grootste professionals: voor iedereen is er wel een geschikt tekentablet te vinden. Je kunt tekentablets onderscheiden op basis van deze eigenschappen:

  • Ingebouwd scherm
  • Multi-touch
  • Stroomtoevoer
  • LPI (Lines per inch)

Of de tekentablet een ingebouwd scherm heeft of niet, maakt veel uit. Met een ingebouwd scherm hoef je de tablet niet aan een ander apparaat zoals een laptop of computer te verbinden om het apparaat te gebruiken. Je creëert en bewondert jouw creaties direct op het ingebouwde scherm. Zonder ingebouwd scherm is verbinding met een ander scherm een vereiste.

Multi-touch is een kleine functie die een wereld van verschil maakt tijdens het digitaal tekenen. Een tekentablet met multi-touch kan meerdere 'inputs' tegelijkertijd registreren. Je kunt dus bijvoorbeeld in- en uitzoomen op de tekening, terwijl je tegelijkertijd aan details werkt. Zonder multi-touch moet je deze handelingen los van elkaar uitvoeren.

Wat de stroomtoevoer betreft, kan een tekentablet draadloos zijn of op netstroom werken. Een tekentablet die op een accu werkt, is makkelijker om mee te nemen. Werkt de tablet op netstroom, dan hoef je je geen zorgen te maken over een batterijpercentage.

Als laatste geeft LPI aan hoe gedetailleerd je te werk kunt gaan. Vergelijk het met het aantal megapixels van een camera. Hoe meer lines per inch, des te gedetailleerder je uiteindelijke werk is .

Wat kun je allemaal met een tekentablet?

Met een tekentablet teken en schrijf je digitaal. Hoe je precies te werk gaat, ligt aan de soort tekentablet die je gebruikt. Een tekentablet zonder ingebouwd scherm koppel je via een kabel en een besturingsprogramma aan de computer. Je tekent vervolgens op het tablet, maar houdt de aandacht gericht op het beeldscherm: elke streep die je op de tablet zet, is daar namelijk te zien.

In de software heb je de mogelijkheid om details op compleet andere manieren te bewerken dan op papier. Zo kun je heel ver inzoomen, onderdelen dupliceren en gemakkelijk een volledig symmetrische illustratie maken. Lijnen kunnen worden bewerkt, gummen gaat een stuk makkelijker, je kunt overtreklijnen plaatsen en verwijderen, enzovoorts.

Gebruik je een tekentablet met ingebouwd scherm, dan verschijnt al het tekenwerk ook op het ingebouwde scherm. Je hoeft dus niet naar een ander scherm dan waar je tekent te kijken. Om de illustraties uiteindelijk op de pc te kunnen gebruiken, verbind je de tekentablet met het eerdergenoemde besturingssprogramma met je computer.

Wat er allemaal precies mogelijk is ligt ook aan de software waar je mee werkt, maar in principe is tekenen met een tablet eigenlijk illustreren en digitaal bewerken in één. Het kost tijd om aan te wennen, maar biedt enorm veel extra mogelijkheden in vergelijking tot tekenen op papier. Flexibiliteit is dan ook de voornaamste reden om voor een tekentablet te gaan.

Wat zijn belangrijke eigenschappen voor een tekentablet?

Eerder in deze koopgids las je over het LPI, oftewel lines per inch. Dit is een belangrijk gegeven, omdat dit veel zegt over hoe gedetailleerd je kunt tekenen, en dus ook over de kwaliteitsmogelijkheden van de tekentablet. De multi-touch functie maakt daarentegen een tablet makkelijker om mee te werken, maar hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.

Het aantal drukniveaus maakt ook een verschil. Een hoog aantal drukniveaus maakt digitaal tekenen een levensechte ervaring. Hoe meer drukniveaus een tekentablet heeft, des te realistischer het apparaat opvangt hoe dik en hard de lijnen die je zet moeten zijn.

Heeft een tekentablet een ingebouwd scherm, dan is de kwaliteit van dat scherm ook belangrijk. Om illustraties van betere kwaliteit te maken, is het ook belangrijk om deze in goede kwaliteit te kunnen zien! Een kraakhelder scherm maakt dit een stuk makkelijker doordat je tot in detail ziet wat je aan het doen bent.

Om de tekentablet aan jouw manier van werken af te stemmen, bieden sommige tekentablets tevens de mogelijkheid om knoppen in te stellen. Dit zijn sneltoetsen naar functies die je veel gebruikt. Althans, je stelt deze programmeerbare knoppen zelf in om opdrachten uit te voeren die je het meeste gebruikt. Zo kun je een knop als sneltoets naar de gumfunctie instellen, weer een andere knop als sneltoets voor een nieuwe laag in je fotobewerkingsprogramma, enzovoorts.

Ten slotte is de compatibiliteit tussen de tablet en het besturingssysteem van je computer een technische eigenschap die belangrijk is voor het apparaat waar je het op aansluit.

Welk besturingssysteem heeft mijn tekentablet nodig?

Bekijk altijd welk besturingssysteem jouw computer of laptop heeft, en zoek naar een tekentablet die daar compatibel mee is. In de productomschrijving van een tekentablet vind je snel terug met welk besturingssysteem het apparaat samen kan werken. Net als bij telefoons en computers gaat het om Android, iOS, macOS en Windows. Linux is ook nog een mogelijkheid, maar die zul je niet snel zien.

Wat voor tekentablet kan ik het beste kiezen?

Welke tekentablet je het beste kunt kiezen, hangt van jouw behoeftes af. Als beginnende hobbytekenaar die net overstapt op digitaal tekenen, is een simpel en betaalbaar model voldoende. De kwaliteit van een tablet voor een doorgewinterde professional heb je dan niet nodig. Het zal sowieso voornamelijk in het begin tijd kosten om aan de verschillen en mogelijkheden te wennen.

Het lijkt makkelijker om als beginner direct een overstap te maken naar een tekentablet met een ingebouwd scherm, omdat je dan gewoon kunt blijven kijken naar het veld waar je tekent. Deze tekentablets zijn wel een stuk duurder en daarmee ook ingewikkelder. Overweeg dus of dat is wat jij wilt.

Ben je al een stuk verder gevorderd of gebruik je de tekentablet professioneel, bestudeer dan de eigenschappen die je nodig hebt om al jouw potentie om te zetten naar de ideale digitale tekening. In de praktijk zal dat neerkomen op hoge schermkwaliteit, een hoge LPI waarde en flexibele software.

Of je een tekentablet op netstroom of accu kiest, ligt aan waar je de tablet het meeste gebruikt. Wil je de tablet vaak onderweg of op verschillende plekken gebruiken, kies dan voor een tablet die draadloos werkt. Werk je op een kantoor of vaste plek met de tablet, dan is een tekentablet met kabel stabieler.

hero illustration

Hoe komt deze leuke tekentablet lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de het winkelonderzoek naar de beste tekentablet ook!
In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over tekentablets, maar vandaag assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle tekentablets die te bestellen zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke tekentablets het best worden verkocht
illustration
Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van tekentablets stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

Artikelen vergelijkbaar aan tekentablets

De beste tekentablets in een makkelijke lijst

1 - Wacom One by Medium grafische tablet 2540 lpi 216 x 135 mm USB Zwart

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Wacom One Medium is een eenvoudige tekentablet dat je op een natuurlijke manier met je computer laat werken. De Wacom One Medium wordt geleverd met een pen die je kunt gebruiken om foto's te bewerken, te schetsen en om te tekenen. De meegeleverde Wacom pen is van licht gewicht en ergonomisch gevormd. Hierdoor zul je makkelijk kunnen werken en ligt het lekker in de hand. De Wacom One Medium tekentablet en stylus is licht in gewicht en daardoor gemakkelijk mee te nemen. Wilt u geen wirwar met kabels meer, neem dan een kijkje bij de Wacom Intuos met Bluetooth. Inhoud: • Wacom One M pen en tekentablet • USB kabel • 3 standaard vervangende pen nibs • Nib removal tool, • Handleiding Wacom One by Medium. Connectiviteitstechnologie: Bedraad Resolutie: 2540 lpi Working area: 216 x 135 mm. Report rate (pen): 133 punten per seconde. Kleur van het product: Zwart. Breedte: 277 mm, Diepte: 189 mm, Hoogte: 8,7 mm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Wacom One By S Zwart

Loading..
Ga naar laagste prjis

Maak je eigen ontwerpen digitaal met de Wacom One By S Zwart. Dankzij het compacte formaat van 22 bij 14,6 centimeter neem je deze tekentablet gemakkelijk mee naar school of werk. Met de meegeleverde pen bepaal jij nauwkeurig hoe dik of hoe dun de lijnen zijn, omdat hij met 2048 drukpunten jouw bewegingen net zo overbrengt als op papier. De Wacom One werkt zowel met Windows 10 als met macOS, waardoor de One altijd goed werkt, ongeacht wat voor besturingssysteem je gebruikt.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Tekenbord kinderen Kiraal

Loading..
Ga naar laagste prjis

Kiraal - 8.5 inch LCD-Tekentablet voor peuters, kleuters en kids | Draagbaar elektronisch tekenbord met geheugenslot | Perfect cadeau voor kinderen van alle leeftijden Productbeschrijving Van de eerste eenvoudige krabbels tot de mooiste illustraties, met de Kiraal LCD tekenbord kunnen kinderen eindeloos tekenen. En met dit LCD-tablet zelfs in de kleuren van de regenboog! De Kiraal LCD tekenbord is het leukste cadeau ter wereld, omdat het tegemoet komt aan de enorme uitingsdrang van peuters, kleuters en kids. Tekenen én schrijven Niets is te moeilijk of te gek voor kinderen, en vanaf nu kunnen ze met pen en tablet alles op hun eigenwijze manier afbeelden. Naast tekenhulp is de Kiraal LCD tekenbord een uitstekend middel om kinderen te laten oefenen met schrijven en taal. Samen woordspelletjes doen, spelenderwijs je kind Nederlands leren, hoe leuk is dat!? Vervelen hoeft absoluut niet meer. Handige bewaar- en wisknop Even stoppen met tekenen, omdat er gegeten moet worden? Geen probleem, de Kiraal LCD tekenbord heeft een handige beschermknop waarmee je je tekening bewaart. Woordspelletje klaar? Met een druk op de wisknop begin je weer met een lege pagina! Waarom dit tablet? is het perfecte cadeau voor kinderen van alle leeftijden leert kinderen de wereld ontdekken in woord en beeld bevordert fantasie, vindingrijkheid en doorzettingsvermogen tekent in kleur is ook leuk voor ouders en opvoeders ▶ is milieu- en kostenbesparend ▶ beschermt de ogen ▶ is compact en reuzen handig Duurzaam en veilig speelgoed De Kiraal kan meer dan 50.000 keer gewist worden. Daarmee bespaart de tablet evenzoveel vellen papier. En wat te denken van besparingen op alle andere schrijf- en tekenmaterialen? Een koopje dus en ook nog eens veilig. Het LCD-scherm laat straling noch scherp licht door en beschermt de ogen, ook bij langdurig gebruik. Lichtgewicht reisgenoot Het elektronisch tekenbord weegt nog geen … gram en past in iedere tas of rugzak. Handig dus om mee te nemen op reis, naar familie of het restaurant. Het tablet is bovendien geluidloos, zodat ouders of opvoeders ongehinderd hun grote-mensen-dingen kunnen doen. Inhoud Verpakking: ➜ 8.5 Inch LCD Tekenbord ➜ 1 Stylus Pen ➜ Batterij inbegrepen Specificaties: ✔ Merk: Kiraal ✔ Materiaal: ABD ✔ Kleur: Roze ✔ Gewicht: 133 gram ✔ Afmetingen: 23cm x 14 cm x 0,5 cm ✔ Batterij: CR2032 (inbegrepen) ✔ Output voltage: 12V – 250mA ✔ Energieverbruik: 2W ✔ Geluid: Geen ✔ IP68 Waterproof: ✔ BPA-vrij:

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Wacom Intuos Pro Medium

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Wacom Intuos Pro Medium geef je als professioneel ontwerper digitaal vorm aan al jouw creatieve ideeën. De tekentablet is slechts 8 mm dik en dankzij dit slanke design is hij ook lichter dan zijn voorgangers uit de Intuos Pro lijn. Toch is de tekentablet stevig dankzij de behuizing die bestaat uit aluminium en glasvezel. Met de Wacom Pro Pen 2 teken je nauwkeurige lijnen dankzij de 8192 drukniveaus. De knoppen van de tekentablet zijn instelbaar, waardoor je handige shortcuts gebruikt. Zo hoef je tijdens het ontwerpen niet lang te zoeken voordat je de juiste creatieve tool hebt gevonden.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Wacom Intuos S Zwart

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Wacom Intuos S Zwart is het bedrade broertje van zijn voorganger Intuos S Bluetooth. Dankzij het compacte formaat van 20 bij 16 centimeter neem je deze Intuos gemakkelijk mee naar school of werk. Met de meegeleverde pen bepaal jij nauwkeurig hoe dik of hoe dun de lijnen zijn, omdat hij met 4096 drukpunten jouw bewegingen net zo overbrengt als op papier. De pen wordt geleverd met 3 extra nibs en een tool om de nibs te verwijderen. Je hebt volledige controle over jouw workflow, dankzij de 4 programmeerbare ExpressKeys bovenaan de tablet.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Grafische tablet voor tekenen voor kinderen – 8,5 Inch Elektronische LCD TekenTablet -Schrijftablet voor kinderen zwart

Loading..
Ga naar laagste prjis

TEKENTABLET 8,5 " MANIER VAN WERKING – Het tabletscherm met een schermdiameter van 8,5 inch produceert een beeld door de druk. Elke aanraking (het hoeft geen stylus te zijn - het scherm reageert zelfs op de vingernagel!) veroorzaakt een beeld / inscriptie op het scherm. Het bovenste gedeelte heeft een handvat waarmee u de stylus gemakkelijk kunt opbergen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u deze kwijt speelt. VEILIG – De tablet is stofvrij en onschadelijk voor de ogen! Het geeft geen straling af en is volkomen veilig in gebruik. Het is licht en ultradun – U kunt het gemakkelijk opbergen in een rugzak, tas of aktetas. FUNCTIE SCHERMVERGRENDELING – Er zit een schuifregelaar onder waarmee u de inhoud op het scherm kunt beveiligen. Dit beschermt belangrijke opmerkingen, bijv. van school of werk, door onbedoelde verwijdering. De tablet heeft ook een gat waar je een riem aan vast kunt maken. MILIEUBESCHERMING – Het gebruik van de tablet draagt ook grotendeels bij aan de bescherming van het milieu. U hoeft niet constant schrijf- / tekenaccessoires te kopen - u hebt alleen een tablet nodig. Werk je op kantoor, ben je student? Vervang traditionele notities door een tablet! Houdt uw kind van tekenen? Laat hem plezier hebben met het verhaal! Het product laat meervoudig gebruik toe. SPECIFICATIE zwarte kleur leeftijd: 3+ voeding: CR 2025-batterij (inbegrepen) schermdiagonaal: 8,5 " afmetingen (lengte / breedte / hoogte): 14,6 / 0,6 / 22,7 cm ingesteld gewicht: 100 g gewicht inclusief verpakking: 135 g INBEGREPEN tablet kraspen/stylus Een tablet om te tekenen of te schrijven is een geweldige gadget voor zowel kinderen als volwassenen. Het 8,5 "scherm dat erin wordt gebruikt, is onbreekbaar, wat de veiligheid aanzienlijk verhoogt, vooral bij het transporteren; is volledig schokbestendig. De tablet vereist alleen het gebruik van de stylus die in de kit zit (als je snel iets wilt bewaren en er is geen stylus in de buurt, gebruik dan gewoon alles, de tablet reageert zelfs op de nagel!). VERSPIL GEEN PAPIER! Zorg voor het milieu! Het is ecologisch, hierdoor hoef je niet constant nieuwe schrijfinstrumenten te kopen. U kunt alle aantekeningen, zoals een boodschappenlijst of zelfs korte informatie op school, op uw tablet opslaan. Bovendien heeft het een schermvergrendelingsfunctie die de inhoud beschermt tegen onbedoeld verwijderen. De tekentablet is ook een geweldige gadget voor kleinere kinderen. Het is stofvrij. Ze zullen er met plezier op tekenen, evenals letters en cijfers. Om inhoud te wissen, drukt u gewoon op 1 knop. Hij is compact en licht van gewicht, waardoor je hem overal mee naartoe kunt nemen, naar school, werk, vrienden of om met andere kinderen op de speelplaats te spelen. ÉÉN PRODUCT = VEELZIJDIGE TOEPASSING! Een geweldig cadeau-idee, ongeacht de leeftijd.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Wacom Cintiq 16

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Wacom Cintiq 16 breng je jouw creatieve ideeën naar een nieuw niveau. In combinatie met de meegeleverde Pro Pen 2 voelt tekenen op Wacom Cintiq net zo vertrouwd als tekenen op papier. Bovendien verschijnt de cursor precies waar je hem verwacht, door de verminderde parallax. De pen hoef je nooit op te laden, want de tekentablet is voorzien van elektromagnetische resonantie. Zodra de Pro Pen 2 in contact komt met de tablet, laadt hij namelijk automatisch op. Op het 16 inch scherm met een resolutie van 1920 x 1080 werk je nauwkeurig en heb je geen last van weerspiegeling, vanwege het ontspiegelings laagje op het scherm. Met de slipvaste voetjes staat je tekentablet stabiel op zijn plek. Vouw de pootjes uit om de Cintiq 16 in de juiste hoek te zetten zodat je comfortabel en ergonomisch werkt. De meegeleverde 3-in-1 kabel heeft een usb C male, usb A male en mini DisplayPort female aansluiting. Aan de andere zijde van de 3-in-1 kabel is de Wacom aansluiting.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Wacom Intuos Pen & Bluetooth Medium

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Wacom Intuos Medium met bluetooth is ontworpen voor degene die gemakkelijk wilt tekenen, schilderen of zijn favoriete foto’s wilt bewerken. Door de nauwkeurigheid en snelle respons is de Wacom Intuos Medium ideaal in gebruik. Deze tekentablet is compact, stevig en eenvoudig in gebruik met een actieve tekengebied van 21.6 bij 13.5 centimeter. In enkele stappen ga je aan de slag met jou Wacom Intuos Medium met bluetooth i.c.m. je zelfgekozen creatieve software. Wacom Intuos en zijn plus - en minpunten Ondersteunt Bluetooth - beperkt het aantal kabels in je creatief hoekje. Ergonomische pen met 4096 pendrukniveaus voor uiterste precisie 4 aanpasbare Expresskeys bieden je efficiënte shortcuts Teken zoals je wil met deze dunne en lichte tekentablet De tekentablet heeft centraal bovenaan een pennenvak, zo leg je de pen eenvoudig weg. Kenmerken van de Wacom Intuos Pen & Bluetooth Medium: Ondersteunt geen multi-touch en reageert alleen op een geschikte pen. Compatibel met Windows en MacOS. Kies je software Om deze tekentablet helemaal tot zijn recht te laten komen, biedt Wacom je drie gratis proefsoftwarepakketten aan. Illustraties: Corel Painter Essentials 6 (90 dagen) Fotobewerking: Corel Aftershot 3 (90 dagen) Comic & Manga: Clip Studio Paint Pro* *De Clip Studio Paint Pro softwarelicentie is beperkt tot 2 jaar. Hierna krijg je de mogelijkheid om te upgraden naar een onbeperkte versie en dit aan een verlaagde prijs. Na die 2 jaar kan je een beperkte versie van de software blijven gebruiken. Je kan de softwarepakketten downloaden na registratie op de Wacom website. Andere kenmerken: Wacom Pen 4K De batterijloze, lichte pen geeft je dankzij z'n 4096 pendrukniveaus alle controle en precisie om jouw ideeën te digitaliseren Bluetooth Deze tekentablet ondersteunt Bluetooth 4.2, waardoor je kabelvrij aan de slag kan. Aanpasbare Expresskeys De 4 sneltoetsen op de tekentablet i.c.m. de twee sneltoetsen op de pen maken jouw creatief proces nog efficiënter. Advies van onze specialist: Wil je een professionelere tekentablet die nog druk - en bewegingsgevoeliger, is, dan is de Wacom Intuos Pro Medium wat je zoekt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Tekenbord kinderen Kiraal

Loading..
Ga naar laagste prjis

Kiraal - 8.5 inch LCD-Tekentablet voor peuters, kleuters en kids | Draagbaar elektronisch tekenbord met geheugenslot | Perfect cadeau voor kinderen van alle leeftijden Productbeschrijving Van de eerste eenvoudige krabbels tot de mooiste illustraties, met de Kiraal LCD tekenbord kunnen kinderen eindeloos tekenen. En met dit LCD-tablet zelfs in de kleuren van de regenboog! De Kiraal LCD tekenbord is het leukste cadeau ter wereld, omdat het tegemoet komt aan de enorme uitingsdrang van peuters, kleuters en kids. Tekenen én schrijven Niets is te moeilijk of te gek voor kinderen, en vanaf nu kunnen ze met pen en tablet alles op hun eigenwijze manier afbeelden. Naast tekenhulp is de Kiraal LCD tekenbord een uitstekend middel om kinderen te laten oefenen met schrijven en taal. Samen woordspelletjes doen, spelenderwijs je kind Nederlands leren, hoe leuk is dat!? Vervelen hoeft absoluut niet meer. Handige bewaar- en wisknop Even stoppen met tekenen, omdat er gegeten moet worden? Geen probleem, de Kiraal LCD tekenbord heeft een handige beschermknop waarmee je je tekening bewaart. Woordspelletje klaar? Met een druk op de wisknop begin je weer met een lege pagina! Waarom dit tablet? is het perfecte cadeau voor kinderen van alle leeftijden leert kinderen de wereld ontdekken in woord en beeld bevordert fantasie, vindingrijkheid en doorzettingsvermogen tekent in kleur is ook leuk voor ouders en opvoeders ▶ is milieu- en kostenbesparend ▶ beschermt de ogen ▶ is compact en reuzen handig Duurzaam en veilig speelgoed De Kiraal kan meer dan 50.000 keer gewist worden. Daarmee bespaart de tablet evenzoveel vellen papier. En wat te denken van besparingen op alle andere schrijf- en tekenmaterialen? Een koopje dus en ook nog eens veilig. Het LCD-scherm laat straling noch scherp licht door en beschermt de ogen, ook bij langdurig gebruik. Lichtgewicht reisgenoot Het elektronisch tekenbord weegt nog geen … gram en past in iedere tas of rugzak. Handig dus om mee te nemen op reis, naar familie of het restaurant. Het tablet is bovendien geluidloos, zodat ouders of opvoeders ongehinderd hun grote-mensen-dingen kunnen doen. Inhoud Verpakking: ➜ 8.5 Inch LCD Tekenbord ➜ 1 Stylus Pen ➜ Batterij inbegrepen Specificaties: ✔ Merk: Kiraal ✔ Materiaal: ABD ✔ Kleur: Blauw ✔ Gewicht: 133 gram ✔ Afmetingen: 23cm x 14 cm x 0,5 cm ✔ Batterij: CR2032 (inbegrepen) ✔ Output voltage: 12V – 250mA ✔ Energieverbruik: 2W ✔ Geluid: Geen ✔ IP68 Waterproof: ✔ BPA-vrij:

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van tekentablets. Er zijn immers 263 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste