Bestenu

Wat is de beste tekentablet met scherm van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 05 juni, 2023

Het kopen van een goede tekentablet met scherm is een moeilijke opdracht. Wat is de beste tekentablet met scherm van 2023? Na het onderzoeken van 157 tekentablets voor schermen kwam de Lovidia Grafische Teken Tablet PC classic red
als beste getest uit onze tekentablet met scherm-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de tekentablets voor schermen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 tekentablets voor schermen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige tekentablet met scherm-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste tekentablets voor schermen

1Score: 9.9
Lovidia Grafische Teken Tablet PC classic red
Lovidia Grafische Teken Tablet PC classic red
Lovidia
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Viatel PC 8192 Vson WP9620N zwart rood
Viatel PC 8192 Vson WP9620N zwart rood
Viatel
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Huion Inspiroy RTE-100 cosmo black
Beste Tekentablet met Scherm voor onderweg
Huion Inspiroy RTE-100 cosmo black
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
XP-PEN Artist 12 Pro Pen zwart
Beste Tekentablet met Scherm voor professionals
XP-PEN Artist 12 Pro Pen zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Huion Kamvas 13 Cosmo Black zwart
Beste Tekentablet met Scherm voor kunstenaars
Huion Kamvas 13 Cosmo Black zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Wacom Intuos Pro Medium zwart
Wacom Intuos Pro Medium zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
XPPen Artist 16 (2e generatie)
XPPen Artist 16 (2e generatie)
XPPen
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
Tekentablet Kinderen & Volwassenen Digitaal zwart
Tekentablet Kinderen & Volwassenen Digitaal zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Huion Inspiroy H1161 zwart
Huion Inspiroy H1161 zwart
Huion
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
XPpen Artist 10 2nd Gen
XPpen Artist 10 2nd Gen
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Tekentablet met Scherm Koopgids

Tekentablets worden vooral gebruikt door grafisch designers en andere digitale artiesten. Echter niet alle tekentablets hebben een scherm, terwijl dat juist ontzettend handig is. Het voordeel hiervan is dat je precies ziet wat je doet, terwijl je aan het tekenen bent. In deze koopgids lees je over hoe je het beste exemplaar aanschaft!

Welk tekenprogramma kun je gebruiken voor een tekentablet?

Er is verschillende software verkrijgbaar voor tekentablets. De populairste software voor tekentablets met scherm zijn Adobe Photoshop, Illustrator en Lightroom. Buiten Adobe, is software als Sketchbook ook populair. Welk programma het beste is, is afhankelijk van waarvoor je het tekentablet gebruikt en je persoonlijke voorkeur. 

Pendrukniveaus

Hoe harder je op een potlood drukt, hoe dikker de lijn die je zet. Hetzelfde geldt ook voor de stylus van een tekentablet: hoe harder je op het scherm drukt met de stylus, hoe dikker de uiteindelijke lijn.

Niet alle stylussen hebben evenveel drukpunten. Hoe meer drukniveaus een stylus heeft, hoe meer verschil je kunt maken in de dikte van je gezette lijnen. Dit is erg belangrijk als je detailleerde tekeningen wilt maken. Als beginner heb je niet meer dan 1024 drukniveaus nodig. Ben je een gevorderde tekenaar, kies dan een tekentablet met minstens 2048 drukniveaus.

Het formaat van de tekentablet

Houd rekening met twee factoren: het formaat van het actieve gebied (het gedeelte waarop je tekent), en de grootte van het apparaat in zijn geheel. Heeft het tekentablet een groter actief gebied, dan werk je gemakkelijker aan grotere tekeningen. Je hoeft niet continu te swipen om een leeg stuk scherm te vinden, en hebt een beter overzicht van wat je doet. 

Denk goed na waar je de tablet voor gaat gebruiken, wat voor kunst ben je van plan te maken? Je tekentablet moet groot genoeg zijn voor je doelen, anders levert het alleen maar frustratie op. De totale grootte omvat ook de behuizing van het apparaat, hou hier rekening mee. 

 

 

Wat is LPI?

LPI staat voor ‘lines per inch’. oftewel lijnen per inch op het scherm van de tablet en hoeveel het kan detecteren met de stylus. LPI wordt ook wel de bewegingsresolutie genoemd. Heeft je tekentablet een hoog LPI, dan kun je met meer detail tekenen. Tekentablets van groter formaat hebben gewoonlijk een hogere bewegingsresolutie dan een kleinere tekentablet. 

Het verschil tussen tekentablets van hetzelfde formaat is echter te verwaarlozen. Reis je veel of ben je veel onderweg, dan is een kleiner formaat vaak praktischer. Ze zijn lichter en bieden meer comfort. 

Soorten stylussen

Er zijn verschillende stylussen verkrijgbaar voor tekentablets met scherm. Meestal worden ze bij de tablet geleverd, maar je koopt ze ook los. Hieronder heb ik de verschillende stylussen voor je op een rijtje gezet.

 • De EMR-stylus is de modernste stylus. Deze hoef je niet op te laden, want hij ontvangt zijn energie via het tablet, draadloos. 
 • Een oplaadbare stylus laadt je regelmatig op. Dit kan frustrerend zijn als je net lekker aan het werk bent, en je de stylus niet hebt opgeladen ondertussen.
 • Een stylus op batterijen voelt vaak iets minder comfortabel aan dan zijn broertje zonder batterijen. Dit komt omdat de stylus vaak groter en breder is dan een stylus zonder een compartiment voor batterijen. 

Voordelen ten opzichte van modellen zonder scherm

Wanneer je tekent, zie je direct het resultaat onder je potlood of pen, op je papier. Deze ervaring heb je ook wanneer je een tekentablet met scherm gebruikt. In plaats van naar het scherm van je laptop of computer te kijken, kijk je naar het scherm van je tekentablet, onder je stylus.

Details zijn hierdoor specifieker en foutjes zijn makkelijker te corrigeren. Een tekentablet met scherm is ideaal voor iedereen die graag bezig is met digitale kunst, of dit nu voor je werk of je hobby is.

hero illustration

Hoe testen we tekentablets voor schermen?

Om de beste tekentablet met scherm te ontdekken, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze tekentablet met scherm-test hebben we 157 tekentablets voor schermen geanalyseerd.
illustration
De eerste parameter in onze tekentablet met scherm-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze tekentablet met scherm-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne tekentablet met scherm-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van de beste tekentablet met scherm in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 157 tekentablets voor schermen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen te voorkomen.
illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste tekentablets voor schermen in een oogopslag

1. Lovidia Grafische Teken Tablet PC classic red

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Lovidia Grafische Teken Tablet PC classic red

 • list plusDeze tekentablet met scherm heeft een hoge kwaliteit.
 • list plusEen ander voordeel is dat het 5 instelbare sneltoetsen heeft, waardoor je snel kunt werken.
 • list plusHet heeft een mooi design.

Nadelen Lovidia Grafische Teken Tablet PC classic red

 • list plusHet nadeel is dat je zelf even de driver moet zoeken.
 • list plusHet is niet te gevoelig.
 • list plusEen laatste nadeel is dat het niet mogelijk is om het aan te sluiten op een telefoon.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.4

Vrije bewegingen en grafisch tekenen met de tekentablet van Lovidia! “Een voordeel van een tekentablet is dat u natuurlijke bewegingen kunt maken. Het tekenen op een tekentablet kan vergeleken worden met het real-life tekenen met potlood en papier. Zo heeft de stand van de tekenpen op de tekentablet ook invloed op de lijn die getekend wordt..”. Eenvoudig De Lovidia teken tablet is zeer gemakkelijk in gebruik. Doordat de tablet 8192 drukpunten heeft zorgt hij samen met de pen voor een geweldige snelheid van 230 punten per seconde voor vloeiende lijnen en bewegingen. Naast het werkgedeelte vindt u 5 hardware knoppen die dienen als snelkoppeling, u kunt zelf instellen wat de functies van de knoppen zijn voor extra gebruiksgemak. Slim design De speciaal ontwikkelde OTG Connector zorgt ervoor dat u uw tekentablet gemakkelijk kunt aansluiten op uw telefoon, pc of tablet. Hierdoor kunt u met gemak wisselen tussen werken op een desktop of onderweg. Door het slimme design kun je deze tablet tevens gemakkelijk meenemen in uw tas, waardoor het eenvoudiger wordt om hem overal mee naar toe te nemen. Zo beschik je ten alle tijden over deze luxe manier van het schrijven zonder compromissen te sluiten. Uitgevoerd in de luxe kleur Sapphire Blue. Smart Sensor De meegeleverde aanraak pen word al herkent door de tablet op een hoogte van 7mm! Wat ervoor zorgt dat u op een gemakkelijke en prettige manier de cursor kunt plaatsen voor u begint te tekenen of schrijven. De extra precisie die hierdoor ontstaat maakt het gemakkelijk om de kleinste details aan te passen zonder dat je door ander werk heen gaat. Daarnaast is de pen uitgerust met 2 knoppen, één daarvan fungeert als de rechter muisknop en de ander als de gum. Natuurlijk, kunt u deze knoppen ook instellen naar uw eigen wensen. Bij de pen ontvangt u drie gratis vervangende nibs en een tool om deze te vervangen. Nooit meer dubbel werk Alles wat je bewerkt of tekent met jouw digitale pen en papier, staat direct op je scherm. Je kunt jouw meesterwerk dus direct opslaan en delen! Bespaar veel tijd doordat je niet meer telkens hoeft te zoeken naar je cursor. Die verschijnt namelijk direct op de plek waar jij het tablet aanraakt. Zo weet je altijd precies in welk deel van de foto je bezig bent. Daarnaast zijn veel tablets voorzien van sneltoetsen, voor extra gebruiksgemak. Actieve muis Naast het tekenen en nabewerken in Photoshop, is je tekentablet ook te gebruiken voor het aansturen van bijna elk ander computerprogramma. Eigenlijk heb je na aanschaf van een tekentablet geen muis meer nodig! Daarnaast is hij ook ideaal voor het gebruik tijdens thuis onderwijs, zowel voor de student als de docent! Voordelen ✔️ Een resolutie van 5080LPI ✔️ Werkruimte van 210 x 140 mm ✔️ Snelheid pen: 230 punten per seconde ✔️ 8192 drukpunten ✔️ Kleur van het product: Classic Red met een zwart werk oppervlak ✔️ Beschikbaar voor alle apparaten Kortom Bespaar jezelf dubbel werk. Geniet van de vrijheid. En corrigeer het kleinste detail. Kies voor een tekentablet die multifunctioneel inzetbaar is op bijna alle apparaten. Inhoud: ‣ 1 Tekentablet van Lovidia + Touch pen + 3 nieuwe nibs (te vinden in de pen) Kies vandaag voor vrij tekenen en vormgeven met de Lovidia Tekentablet. Ervaar de gevoelige tablet met 8192 drukpunten, thuis op kantoor of onderweg.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

2. Viatel PC 8192 Vson WP9620N zwart rood

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.3

Kenmerken: Compact ontwerp, gemakkelijk te dragen en gebruik, 210140mm actieve gebied biedt zorgeloos tekening ervaring. 8192 niveaus druk gevoeligheid niet alleen maakt de gladheid en delicatesse van lijnen die zijn input met verschillende druk, maar ook helpt gebruikers om beter express hun inspiraties. 5080LPI hoge resolutie kunt u express jezelf vrij en focus meer op details. 230PPS leessnelheid zorgt voor instant reactie op pen bewegingen, en brengt glad tekening ervaring voor gebruikers. 5 snelkoppelingen op het paneel zijn klaar om meer gemak te brengen, optimaliseren uw werk met slechts een eenvoudige druk op uw vinger, verbeteren efficiëntie. Batterij-gratis pen ontwerp, geen behoefte om, handig te gebruiken. Specificatie: Merk: VSON Kleur: Rood/Blauw (Optionele) Technologie: Actieve elektromagnetische inductie Actief gebied: 210*140mm Druk gevoeligheid: 8192 niveaus Resolutie: 5080LPI Lezen snelheid: 230PPS Inductie hoogte: 12mm Shortcuts: 5 aanpasbare snelkoppelingen Compatibele systemen: Windows 7 of hoger, Mac OS 10.12 of hoger, Android 4.3 of hoger Item grootte: 29.74*19*1.18cm /11.71*7.48 0.46in Item gewicht: Ca. 420g /14.82oz Verpakking lijst: 1 grafische tablet 1 datakabel 1 batterij-gratis pen 3 penpunten 1 * gebruikershandleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

3. Beste Tekentablet met Scherm voor onderweg: Huion Inspiroy RTE-100 cosmo black

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.7

Ben jij op zoek naar een compacte tekentablet met een scherm? Dan is de Huion Inspiroy RTE-100 in het cosmo black design een goede keuze! Met een dikte van slechts 6 mm en een gewicht van 150 gram is deze tekentablet super draagbaar. Dankzij de 8192 pendrukniveaus en het formaat van 152 x 95 mm kun je nauwkeurig tekenen en ontwerpen. En het beste van alles? De batterijloze pen die bij de tekentablet wordt geleverd, hoef je nooit op te laden.

De instelbare knoppen en sneltoetsen op de tablet zorgen voor handige shortcuts tijdens het ontwerpen. Daarnaast is het kleine formaat van deze tekentablet perfect voor onderweg. Je kunt gemakkelijk en snel ideeën vastleggen, waar je ook bent. De RTE-100 kan bovendien 0°, 90°, 180° en 270° worden gedraaid, waardoor je altijd de juiste hoek kunt vinden.

De Huion Inspiroy RTE-100 is geschikt voor besturingssystemen Windows 7 of later en macOS 10.1 of later. De bewegingsresolutie van 5080 LPI zorgt voor een vloeiende en precieze tekenervaring. De gulden snede van het werkgebied zorgt ervoor dat je tekeningen er professioneel uitzien.

Kortom, de Huion Inspiroy RTE-100 is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte tekentablet met scherm. Deze tekentablet is perfect voor onderweg en biedt een nauwkeurige tekenervaring. Het enige nadeel is dat de tekentablet alleen geschikt is voor Windows 7 of later en macOS 10.1 of later. Maar als je een van deze besturingssystemen hebt, dan is de Huion Inspiroy RTE-100 zeker het overwegen waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 4 mei in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 6 juni in huis

Bekijk prijs

4. Beste Tekentablet met Scherm voor professionals: XP-PEN Artist 12 Pro Pen zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.5

De XP-PEN Artist 12 Pro is een geweldig tekentablet met een Full HD scherm van 11,6 inch. Het is perfect voor creatieve uitingen zoals illustraties, 3D objecten en fotobewerkingen. Het displaycanvas is volledig gelamineerd en heeft een reactiesnelheid van 14ms. Hierdoor teken je zonder vertraging de meest nauwkeurige en vloeiende lijnen. Dit tekentablet heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid, wat zorgt voor een realistische tekenervaring.

Wat dit tekentablet onderscheidt van andere concurrenten is de response tijd van maar liefst 8ms sneller dan de Wacom concurrent en de prijs is veel gunstiger. Het scherm is volledig gelamineerd, hierdoor treedt er geen virtuele parallax op. Er zit dus geen zichtbare ruimte tussen je cursor op het display en de pentip van de stylus. De lichtintensiteit van het scherm kun je aanpassen met de twee knoppen aan de zijkant van het tablet. Het canvas (het scherm waar de pen op werkt) heeft een zekere stroefheid die overeenkomt met werkelijk papier.

Het formaat van het tekentablet is 35,2 x 22,5 x 1,3 cm en het heeft een beeldschermresolutie van 1920x1080 pixels en een beeldhoek van 178°. Met een resolutie van 5080 LPI en een reactiesnelheid van 14ms teken je zonder vertraging de meest nauwkeurige en vloeiende lijnen. Dit tekentablet is te gebruiken met alle gangbare (teken)software.

Dit tekentablet is ideaal voor zowel beginners als professionals. Met de hoge drukgevoeligheid en de realistische tekenervaring zul je merken dat dit tekentablet je tekenwerk naar een hoger niveau tilt. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat het tekentablet vrij groot is, waardoor je het minder makkelijk mee kunt nemen.

Al met al is de XP-PEN Artist 12 Pro een fantastisch tekentablet met een Full HD scherm en een zeer hoge drukgevoeligheid. Het is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een professioneel tekentablet voor een betaalbare prijs.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Beste Tekentablet met Scherm voor kunstenaars: Huion Kamvas 13 Cosmo Black zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.3

Wil jij jouw creativiteit naar een hoger niveau tillen? Dan is de Huion Kamvas 13 Cosmo Black zwart jouw nieuwe beste vriend! Met indrukwekkende digitale pen technologie en 8192 pendrukniveaus, is deze mini-teken tablet perfect voor professionele ontwerpers en creatieve hobbyisten. De Kamvas 13 is licht en dun, dus je kunt hem overal mee naartoe nemen. Bovendien is het makkelijk te verbinden met laptops en zelfs Android-apparaten. Dit is de eerste pendisplay die compatibel is met Android, wat betekent dat je jouw ideeën kunt uitdrukken waar en wanneer je maar wilt.

De Kamvas 13 heeft een bewegingsresolutie van 5080 LPI, waardoor je de meest gedetailleerde tekeningen kunt maken. Het inputtablet formaat is overig, waardoor je meer ruimte hebt om te tekenen en ontwerpen. Met instelbare knoppen en sneltoetsen kun je jouw workflow optimaliseren en jouw tekenproces versnellen.

Wat deze teken tablet echt onderscheidt van andere producten is de mogelijkheid om het direct te voeden met een USB-kabel vanuit jouw laptop, waardoor je niet afhankelijk bent van een stopcontact. Bovendien is het compatibel met Android-apparaten, wat het perfect maakt voor creatieve professionals die onderweg zijn.

Als je op zoek bent naar een mini-teken tablet met een scherm, dan is de Huion Kamvas 13 Cosmo Black zwart een geweldige keuze. Het heeft een slank en draagbaar ontwerp, is gemakkelijk te verbinden met laptops en Android-apparaten, en heeft een hoge bewegingsresolutie en 8192 pendrukniveaus. Het enige nadeel is dat het geen ingebouwde batterij heeft, maar het lage stroomverbruik maakt dat goed. Kortom, deze teken tablet met scherm is perfect voor iedereen die op zoek is naar een draagbare en krachtige oplossing voor digitale tekenen en ontwerpen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 april in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 6 juni in huis

Bekijk prijs

6. Wacom Intuos Pro Medium zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Wacom Intuos Pro Medium zwart

 • list plusEen groot voordeel van deze tekentablet met scherm is dat de installatie eenvoudig verloopt, waardoor je snel aan de slag kunt.
 • list plusEen belangrijk pluspunt van deze tekentablet met scherm is de zeer goede drukgevoeligheid, waardoor je prachtige resultaten kunt behalen.
 • list plusHet ontwerp van deze tekentablet met scherm en het pennetje is prachtig, waardoor het een aanwinst is voor je werkplek.

Nadelen Wacom Intuos Pro Medium zwart

 • list plusDe penpunt van deze tekentablet met scherm maakt snel krasjes op de tablet, waardoor je voorzichtig moet zijn.
 • list plusEen ander nadeel van deze tekentablet met scherm is dat de penpunt snel slijtage vertoont, waardoor je regelmatig nieuwe punten moet aanschaffen.
 • list plusEen laatste nadeel van deze tekentablet met scherm is de hoge prijs, waardoor het niet voor iedereen betaalbaar is.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.2

Ben jij op zoek naar een professionele tekentablet waarmee je al je creatieve ideeën digitaal vorm kunt geven? Dan is de Wacom Intuos Pro Medium echt iets voor jou! Deze tekentablet is dankzij zijn slanke design en lichte gewicht makkelijk mee te nemen, maar toch stevig genoeg om langdurig mee te werken. Met de Wacom Pro Pen 2 teken je super nauwkeurige lijnen dankzij 8192 drukniveaus en de instelbare knoppen maken het werken nog efficiënter.

Wat deze tekentablet echt onderscheidt van andere producten is het ergonomische ontwerp. Je kunt hierdoor urenlang werken zonder last van je hand te krijgen. Daarnaast is de Wacom Intuos Pro Medium ook geschikt voor zowel PC als MAC en heeft het een bewegingsresolutie van 5080 LPI. De multi-touch en sneltoetsen zorgen voor extra gebruiksgemak.

Als je op zoek bent naar een tekentablet voor professioneel gebruik, dan is de Wacom Intuos Pro Medium zeker een aanrader. Je kunt er nauwkeurig mee tekenen en dankzij het ergonomische ontwerp kun je langdurig werken zonder last van je hand te krijgen. Een klein nadeel is dat hij niet stand-alone gebruikt kan worden en aangesloten dient te worden op een computer. Maar als je hier geen problemen mee hebt, is dit een top product!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. XPPen Artist 16 (2e generatie)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
7.9

Je creativiteit kent geen grenzen als je de controle overneemt met onze nieuwste X3 slimme chip-stylus. Met behulp van slimme chiptechnologie zet de X3-pen elektromagnetische signalen nauwkeurig om in digitale gegevens, en biedt hij recordgevoeligheid met stabiliteit en precisie, waardoor u het gevoel krijgt hetzelfde authentieke en natuurlijke resultaat te krijgen als tekengereedschappen. XPpen X3 stylus is batterij- en batterijloze stylus voor perfecte prestaties. XPPen nieuwe generatie grafische tablet met scherm - Artist 16 (2e generatie) - perfecte synthese van draagbaarheid en grootte. Het 15,4-inch 1920x1080 high-definition IPS-scherm, 178° kijkhoek, met volledige lamineringstechnologie, een scherm met de minste parallax voor professioneel gebruik door kunstenaars en illustratoren. Het antireflectiescherm heeft een breed kleurengamma van 127% sRGB voor een volledige kleurenpresentatie en expressie van delicate details. Met 10 aanpasbare sneltoetsen en twee flexibele USB-C-poorten, die uw werk kunnen vereenvoudigen en uw productiviteit kunnen verhogen. 4 trendy kleuren benadrukken je persoonlijkheid op verschillende manieren. Het dubbele spuitgietproces, slijtvast, antislip en anti-shock, biedt volledige bescherming aan de behuizing van het apparaat. Uitstekende compatibiliteit - soepele werking met verschillende systemen en software. De Artist 16 (2e generatie) grafische pendisplay is compatibel met Windows, Mac OS X, Chrome OS, Linux en Android. Het is ook compatibel met verschillende veelvoorkomende grafische software, zoals Adobe Photoshop, Illustrator, SAI, CDR, GIMP, Krita en MediBang enz. Productnaam: Artist 16 Pen Display (2e generatie) Model: CD160FH Beschikbare kleuren: zwart, blauw, groen en roze Afmetingen: 434 x 255,8 x 12,89 mm Werkgebied: 340,99 x 191,81 mm Leeshoogte: 10 mm Sneltoetsen: 10 Schermresolutie: 1920 x 1080 Kleurbereik (karakteristiek): 90% NTSC, 127% sRGB, 94% Adobe RGB Contrast (karakteristiek): 1000:01:00 Volledige laminering: Ja Kijkhoek: 178° Stylus: X3 Elite Drukniveaus: 8192 Kantelen: 60° Resolutie: 5080 LPI Nauwkeurigheid: ± 0,5 mm (midden), ± 1 mm (hoek) Poorten inbegrepen: 2 x USB-C Voeding: DC 5V (2A) Compatibiliteit: Windows 7 (of hoger), Mac OS X 10.10 (of hoger), Chrome OS 88 (of hoger), Android (USB3.1 DP1.2), Linux Producten inbegrepen: 1 x pendisplay 1 x X3 Elite-stylus 1 x 3 in 1 USB-kabel 1x verlengsnoer 10 x penpunten 1 x tip-extractor 1 x schoonmaakdoekje 1 x zwarte tekenhandschoen 1 x zwarte tekenhandschoen 1 x garantiekaart 1 x garantiekaart 1 x garantiekaart

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Tekentablet Kinderen & Volwassenen Digitaal zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.1

Plus- en minpunten: + Compact en lichtgewicht + Innovatieve, batterijvrije stylus pen + Micro-USB poort voor aansluiting op computer of laptop + Met 4 + 2 zelf in te stellen sneltoetsen + Voor digitaal tekenen en schilderen, gamen en animaties + Ook voor digitale handtekeningen of annoteren van presentaties - Niet geschikt voor iPhones Werk aan een animatie, annotate een presentatie of zet een digitale handtekening met de Kuns® Tekentablet! Dit grafische tablet neem je door het lichte gewicht en compacte formaat met gemak mee naar je werkplek, in de trein, naar cursus, of op vakantie. Naast regulier gebruik op je Windows of Apple computer kun je hem aansluiten op je Android telefoon en onderweg lekker digitaal gaan tekenen! De antislip-onderzijde voorkomt dat je tekentablet verschuift en jij dus niet uitschiet wanneer je aan het werk bent. Dankzij geavanceerde technologie heeft de stylus tekenpen geen batterij. Je hoeft hem niet op te laden en kan hem ononderbroken gebruiken. Met 8192 drukpunten en 5080 lpi zet je in vloeiende beweging natuurlijke of strakke lijnen. Het tablet heeft 4 zelf in te stellen sneltoetsen voor het optimaliseren van je workflow. Ook de stylus pen heeft 2 express-toetsen. Je schakelt met een klik tussen tekenen en gummen. Bevindt je je vaak in webinars, vergaderingen of Zoom calls? Met de Kuns® Tekentablet zet je digitaal je handtekening en annoteer je PDFs, Word- en Powerpoint bestanden. ✔️ Te gebruiken met OS: Android 6.0, Win 7/8/10 en Mac OS 10.12 of later ✔️ Te gebruiken met de meeste tekensoftware: bijv. Sketch Book, Adobe Photoshop Sketch, Medibang, Bamboo Paper, Adobe Illustrator, Clip Studio, Lightroom, Sketchbook Pro, Manga Studio, CorelPainter, FireAlpaca, OpenCanvas, Verf Tool Sai2, Krita, etc. Specificaties: Kleur: Zwart Technologie: Elektromagnetische Resonantie Sneltoetsen: 4 Afmetingen: 21.1 × 17.4 × 0.8 cm Werkgebied: 16.51 x 10.16 cm Aantal drukpunten: 8192 Resolutie: 5080 lpi Nauwkeurigheid: ± 0.3mm Sensorhoogte: 10 mm OS compatibiliteit: Android 6.0, Win 7, macOS 10.12 of hoger RPS: 266PPS Digitale PenArtpaint: AP32 USB-aansluiting: Type-C naar USB Materiaal: Plastic Certificering: CE Wat zit er in het pakket: 1 x Tekentablet 1 x Batterijvrije pen 1 x Micro-USB 8 x Reserve penpunten 1 x Handleiding 1 x Type-C OTG adapter (Alleen voor verbinding met Android telefoon)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 februari in huis

Bekijk prijs

9. Huion Inspiroy H1161 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Huion Inspiroy H1161 zwart

 • list plusHet is lichtgewicht en handig mee te nemen.
 • list plusEr zijn veel knoppen aanwezig voor eenvoudige bediening.
 • list plusHet heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Nadelen Huion Inspiroy H1161 zwart

 • list plusHet is niet mogelijk om de pen aan het drawing tab vast te maken.
 • list plusHet scherm is dun.
 • list plusHet schrijfoppervlakte is niet altijd even lekker.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.6

Laat jouw creativiteit los met de indrukwekkende digitale pen technologie van Huion en optimaliseer jouw manier van tekenen, ontwerpen en editten. Een grafische tablet die kan worden aangesloten op uw telefoon en tablet. De H1161 grafische tablet is een gloednieuw product dat niet alleen op een PC/laptop maar ook op een Android telefoon/tablet kan worden aangesloten. Gekoppeld aan een gewicht van 570g en een dikte van 8mm, is dit apparaat zeer licht van gewicht en gemakkelijk te dragen, zodat u dit apparaat in uw tas kunt verpakken en gemakkelijk kunt meenemen. Uitstekende prestaties van de pen De H1161 is uitgerust met de PW100 batterijvrije pen, die u bevrijdt van de oplaadproblemen. Samen met de 8192 niveaus van pendrukgevoeligheid en ±60° kantelondersteuning, kunt u genieten van nauwkeuriger en natuurlijker pennenstreken, waardoor u een meer echte papierachtige tekenervaring krijgt. Werkgebied sOmdat het werkgebied van een PC/laptop anders is dan dat van een telefoon/tablet, zal het werkgebied van de HS610 grafische tablet anders zijn, afhankelijk van de gekozen verbindingswijze. Voor een PC/laptop aansluiting is het werkgebied voor de grafische tablet 37,2 x 22,1 cm. Pendrukgevoeligheidsniveaus 266PPS helpt om de beweging van de pen juist weer te geven, met bijna geen vertragingslijnen. De hoge pensresolutie van 5080 LPI maakt de pennenstreek delicater en natuurlijker, wat er voor zorgt dat er zeer gedetailleerd gewerkt kan worden. Dankzij deze configuraties wordt uw workflow aanzienlijk verbeterd. Specificaties Algemeen ► Kleur: Zwart ► Afmetingen: 372.5 x 221.4 x 8 mm ► Werkruimte: 279.4 x 174.6 mm ► Gewicht: 570 g ► Touch: Nee ► Druktoetsen: 10 (progammeerbaar) + 16 soft (progammeerbaar) ► Standaard: Nee ► Connectie: USB C Pen Technologie ► Pen Model: PW100 ► Pen Type: Battery-Free EMR ► Pen Resolutie: 5080 LPI ► Drukgevoeligheid: 8192 Levels ► Tilt Optie: ±60° ► Detectiehoogte: 10 mm ► Report Rate: >220PPS ► Nauwkeurigheid: ±0.3mm OS Compatibiliteit ► Windows: 7 of later ► macOS: 10.12 of later ► Android: 6.0 of later Wat zit er in de doos? • Inspiroy H1161 • PW100 Pen • PH03 Pen houder • PN04 Pen punten (8 stuks) • Punt clip • USB - C kabel • USB Adapter (2 stuks) • Snelstartgids İ - Heb je vragen of hulp nodig bel +31 88 0600777 of mail info@huion.nl

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 9 februari in huis

Bekijk prijs

10. XPpen Artist 10 2nd Gen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
7.8

Ben je op zoek naar een compacte, maar krachtige tekentablet? Dan is de XPpen Artist 10 2nd Gen zeker het overwegen waard! Met zijn 10.1-inch scherm is het de kleinste tekentablet op de markt, maar laat je niet misleiden door zijn formaat. Het heeft een 1920 x 1080 HD IPS-scherm, volledig gelamineerd voor een anti-glare effect, zonder parallax of lichtinterferentie van de omgeving. Met een kleurengamma van 120% sRGB kun je jouw creaties tot leven brengen in volle kleuren en fijne details.

De X3 Smart Chip Pen is uitgerust met slimme chip-technologie waarmee het elektromagnetische signalen nauwkeurig omzet in digitale data. Met een gevoeligheid van 8192 niveaus en een stabiliteit en precisie die je het gevoel geven van authentieke en natuurlijke tekenfuncties, is de XPpen X3 stylus een stylus zonder batterijen en hoef je het nooit op te laden.

Met 6 programmeerbare hotkeys en 2 flexibele USB-C-poorten kun je je workflow vereenvoudigen en je productiviteit verhogen. De tekentablet is compatibel met verschillende systemen en software, zoals Windows, Mac OS X, Chrome OS, Linux en Android.

Het enige nadeel is dat het geen op zichzelf staand product is en aangesloten moet worden op een computer om te gebruiken. Maar als je op zoek bent naar een compacte en krachtige tekentablet met een breed scala aan compatibiliteit en programmeerbare sneltoetsen, dan is de XPpen Artist 10 2nd Gen de perfecte keuze voor jou!

Als persoonlijke mening vind ik de XPpen Artist 10 2nd Gen een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte tekentablet met een krachtige prestatie. Het enige nadeel is dat het niet op zichzelf kan staan en moet worden aangesloten op een computer om te gebruiken. Maar als je toch van plan bent om het te gebruiken in combinatie met je computer, dan is de XPpen Artist 10 2nd Gen zeker het overwegen waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van tekentablets voor schermen. Er zijn namelijk 157 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!