Bestenu

Wat is de beste slaaptrainer van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede slaaptrainer is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste slaaptrainer van 2023? Na het analyseren van 202 slaaptrainers kwam de Sleepyy Slaaptrainer voor kinderen Kinderwekker wit als beste getest uit onze slaaptrainer-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de slaaptrainers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 slaaptrainers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame slaaptrainer-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste slaaptrainers

1Score: 9.7
Sleepyy Slaaptrainer voor kinderen Kinderwekker wit
Beste Sleeping trainer voor slaapapneu-patiënten
Sleepyy Slaaptrainer voor kinderen Kinderwekker wit
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Vivex Slaaptrainer Kinderwekker Nachtlampje
Vivex Slaaptrainer Kinderwekker Nachtlampje
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
LunaVida Barry de Beer Slaaptrainer wit
LunaVida Barry de Beer Slaaptrainer wit
LunaVida
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
LunaVida Mika de Muis Slaaptrainer wit
LunaVida Mika de Muis Slaaptrainer wit
LunaVida
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Klokje rond Slaaptrainer kinderen Kinderwekker wit
Beste Sleeping trainer voor slaapwandelaars
Klokje rond Slaaptrainer kinderen Kinderwekker wit
Klokje rond
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Zazu Sam Slaaptrainer - Met grijs
Zazu Sam Slaaptrainer - Met grijs
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
ZAZU Slaaptrainer Pinguïn Pam chocolate
ZAZU Slaaptrainer Pinguïn Pam chocolate
Zazu
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Luvion Pinguïn Slaaptrainer - Kinderwekker wit pinguïn
Beste Sleeping trainer voor slechte slapers
Luvion Pinguïn Slaaptrainer - Kinderwekker wit pinguïn
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
DAILY LOGIX Slaaptrainer Kinderwekker Slaapwekker wit
DAILY LOGIX Slaaptrainer Kinderwekker Slaapwekker wit
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Zazu Sam Slaaptrainer - Met lime | exclusief batterijen
Zazu Sam Slaaptrainer - Met lime | exclusief batterijen
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Slaaptrainer Koopgids

Als je jonge kinderen hebt, is er een einde gekomen aan de term "uitslapen". Peuters doen hier niet aan en staan vaak al te stuiteren wanneer de meeste mensen zich nog eens omdraaien in bed. Het gebruik van een slaaptrainer kan helpen je iets langer in je bed te laten liggen. Lees hieronder waar je op let bij de aankoop van een slaaptrainer.

Wat voor soorten slaaptrainers zijn er allemaal?

Er zijn verschillende slaaptrainers verkrijgbaar, maar ze hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen: jou wat langer te laten slapen en jouw kindje lager in zijn bedje te laten liggen. Het grootste verschil zie je in het uiterlijk van het apparaatje. De ene heeft een schaapje, de andere lijkt meer op een traditionele wekker.

Er zitten onderling soms ook verschillen in de functies. Vaak is de slaaptrainer ook meteen een goed nachtlampje en bruikbaar als alarm. Met sommige slaaptrainers luistert je kind ook naar slaapliedjes.

Welke functies heeft een slaaptrainer allemaal?

De hoofdfunctie van een slaaptrainer is om jouw kindje te leren wanneer het tijd is om op te staan, en wanneer nog niet. Het is een soort wekker voor peuters. Er wordt door middel van plaatjes, kleuren of vormen aangegeven of je kindje al uit bed kan komen. Dit kan bijvoorbeeld een zonnetje op het display zijn.

Dit zonnetje schijnt zodra het tijd is om op te staan, en je raadt het al: deze tijd stel jij in. Zo ook met slaaptrainers die met oogjes werken. Als de oogjes op de wekker nog dicht zijn, betekent dit dat je kindje nog in bed moet blijven liggen. Het is een simpel concept, maar wel effectief.

Sommige slaaptrainers hebben ook de mogelijkheid om mee naar slaapliedjes te luisteren en de meeste slaaptrainers dienen ook als nachtlampje. Je kunt bovendien met alle slaaptrainers een alarm instellen en de meeste slaaptrainers hebben een snooze-knop. Je gebruikt hem hierdoor ook als wekker. De meeste slaaptrainers zijn bovendien draadloos en oplaadbaar.

Vanaf welke leeftijd gebruik je een slaaptrainer?

Een slaaptrainer is bedoeld voor peuters, dus voor kindjes vanaf twee jaar. Hier geldt natuurlijk zoals altijd dat elk kindje anders is, en dat het soms voorkomt dat oudere kindjes het nog niet goed snappen en jongere kindjes wel. Hier is niets mis mee.

Slaaptrainers zijn bovendien vaak een goed hulpmiddel voor kinderen met autisme. Een slaaptrainer is erg visueel, wat kan helpen bij het langer laten slapen van niet alleen neurotypische kinderen, maar ook neurodiverse kinderen. Hierbij is er geen leeftijd vastgesteld; de wekker is voor alle leeftijden geschikt.

Wat is er beter: een analoge of een digitale slaaptrainer?

Wat beter is, is moeilijk te zeggen. Een slaaptrainer is bedoeld voor kleine kinderen die nog geen klok kunnen kijken. Een analoge slaaptrainer heeft vaak een meer 'vintage' look, terwijl een digitale slaaptrainer vaak wat moderner is. Welke beter is, is een kwestie van smaak.

Hoe werkt een slaaptrainer precies?

Is jouw kindje elke ochtend om 5 uur wakker? Een slaaptrainer gebruikt leuke plaatjes van bijvoorbeeld sterren en de zon. De slaaptrainer helpt zo je peuter met het leren om te zien wanneer het tijd is om op te staan. Gedurende de hele nacht zal de slaaptrainer iets anders op het display laten zien dan wanneer het tijd is om op te staan.

Wordt je kindje om 5 uur wakker en hij ziet dat het zonnetje nog niet schijnt, dan weet hij dat het nog geen tijd is om op te staan en gaat verder slapen. Zoals altijd: niet elk kindje is hetzelfde en al hebben slaaptrainers veel succes bij veel kinderen, het werkt niet bij alle kinderen.

hero illustration

Hoe testen we slaaptrainers?

Om de beste slaaptrainer te bepalen, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze slaaptrainer-test hebben we 202 slaaptrainers geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze slaaptrainer-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze slaaptrainer-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen slaaptrainer-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van de beste slaaptrainer in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 202 slaaptrainers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste slaaptrainers in een handige lijst

1 - Sleepyy Slaaptrainer voor kinderen Kinderwekker wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Beste Sleeping trainer voor slaapapneu-patiënten: Sleepyy Slaaptrainer voor kinderen Kinderwekker wit

Voordelen

 • list plusDeze slaaptrainer heeft een leuk design dat kinderen aanspreekt.
 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding van deze slaaptrainer is goed.
 • list plusDe slaaptrainer is gebruiksvriendelijk.

Nadelen Sleepyy Slaaptrainer voor kinderen Kinderwekker wit

 • list plusDe batterij van de slaaptrainer gaat snel leeg.
 • list plusHet is duur in vergelijking met andere slaaptrainers.
 • list plusVoor sommige kinderen is de slaaptrainer te licht.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.9

Ben jij als ouder ook wel eens moe van het vroege opstaan omdat je kinderen nog niet weten hoe lang ze op bed moeten blijven liggen? Dan is de Sleepyy Slaaptrainer Konijn de oplossing voor jou! Deze schattige slaaptrainer helpt kinderen op speelse wijze wennen aan het slaapritme van hun ouders. Door middel van verschillende kleuren displays wordt duidelijk of het al tijd is om op te staan of dat je kindje nog even moet blijven liggen. Bovendien kun je de slaaptrainer ook gebruiken bij het oefenen van het slapen gaan. Het scherm kleurt blauw wanneer het bedtijd is en blijft 's nachts aan als nachtlampje.

De Sleepyy Slaaptrainer heeft een kindvriendelijke verlichting en is in te stellen op 7 verschillende standen. Zo kun je de felheid aanpassen aan de wensen van jouw kindje. Ook heeft de slaaptrainer een handige aan/uit schakelaar en dimmer op het product zelf.

Wat deze slaaptrainer uniek maakt is dat het een schattig konijnvormig ontwerp heeft en dat het kinderen op speelse wijze leert om op tijd te slapen en op te staan. Bovendien is de slaaptrainer gemakkelijk te gebruiken en heeft het een kindvriendelijke verlichting.

Als specialist in slaaptrainers zou ik zeggen dat de Sleepyy Slaaptrainer ideaal is voor ouders met jonge kinderen die moeite hebben met op tijd slapen en opstaan. Het is een handige oplossing om kinderen op speelse wijze te leren om op tijd in bed te blijven en op te staan en het is gemakkelijk te gebruiken.

Wat betreft de voordelen, is de Sleepyy Slaaptrainer een geweldig hulpmiddel om kinderen te leren op tijd te slapen en op te staan. Het heeft een kindvriendelijke verlichting en is gemakkelijk te gebruiken. Echter, het nadeel is dat het misschien niet geschikt is voor kinderen die al weten hoe lang ze op bed moeten blijven liggen.

Al met al, zou ik de Sleepyy Slaaptrainer Konijn zeker aanbevelen aan ouders die hun kinderen willen helpen bij het ontwikkelen van een gezond slaapritme. Het is een geweldige investering die niet alleen de kinderen, maar ook de ouders ten goede komt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - Vivex Slaaptrainer Kinderwekker Nachtlampje

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Vivex Slaaptrainer Kinderwekker Nachtlampje

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.8

Kies voor Penny de Pinguïn voor een betere nachtrust voor het hele gezin! De kinderen hebben een slecht slaapritme en weten nog niet goed op welk tijdstip ze uit bed mogen stappen in de vroege morgen. Vaak staan ze al in je slaapkamer klaar om de dag te beginnen, al voordat jouw eigen wekker afgaat! Je probeert natuurlijk lief te blijven maar wat zou het toch fijn zijn als dit verholpen kan worden. Is dit herkenbaar? Penny de Pinguïn is het perfecte hulpje voor jouw kind om een beter slaapritme aan te leren! Penny de Pinguïn helpt je kinderen een juist slaapritme aan te leren! Penny de Pinguïn helpt je kind wennen aan het tijdsbesef van “grote mensen”. Penny helpt jouw kind met het aanleren van een gezond dag en nacht ritme met simpele symbolen en kleuren. Hoe doet Penny dit? Penny helpt jouw kind door middel van verschillende kleuren op het display. Wanneer het tijd is om te slapen voor je kind sluit Penny zijn ogen en zal het beeldscherm donkerblauw kleuren. Als jouw kind een vroege vogel is en wakker wordt voor hij of zij uit bed mag heeft Penny een handige functie. Een half uur voor je kind uit bed ma kleurt Penny geel. Wanneer het tijd is om uit bed te komen kleurt Penny groen en gaan zijn ogen open, het is nu tijd om aan een nieuwe dag te beginnen! Twee slaap instellingen Je kunt Penny op twee manieren instellen. Je kunt een vast slaapritme instellen maar ook een timer zetten voor een kort dutje. Wekkerfunctie Penny beschikt ook over een wekker met alarm. Zo kun je er zelf voor kiezen of jij wil dat je kind wakker wordt om een bepaalde tijd of doorslaapt in de ochtend. Zo kun je bijvoorbeeld in het weekend lekker uitslapen of ongestoord aan je dag beginnen! Bewaar de instellingen met kinderslot Met het ingebouwde kinderslot blijven de instellingen goed staan, ook als je kind met de knoppen gaat spelen. Je hoeft Penny maar éénmalig in te stellen! Een muisstille overgang van nacht naar dag Penny maakt alleen geluid wanneer jij dat wilt! Als Penny groen kleurt wanneer het tijd is om uit bed te mogen is Penny stil, zo kan je kind lekker blijven slapen. Andere slaaptrainers werken vaak met een mechanisch systeem waardoor je kind wakker kan schrikken. Dimbaar in meerdere standen Penny is aanpasbaar naar de wensen van jouw kind! Zowel de helderheid van het scherm als het volume van de wekker zijn aan te passen zoals jij dat wilt. Door de helderheid van het scherm hoger te zetten is Penny ook te gebruiken als nachtlampje! Makkelijk mee te nemen Penny is licht en compact, hierdoor kun je Penny overal mee naartoe nemen. Bijvoorbeeld om te logeren bij opa en oma of op vakantie. Penny gaat overal mee naartoe! Aanbevolen door dé experts! Vivex heeft meerdere experts op het gebied van slaap gesproken, ook zij raden het gebruik van een slaaptrainer aan. Omdat uw kind midden in zijn of haar ontwikkeling staat is het belangrijk dat uw kind tijdens de nacht voldoende rust krijgt. U zult merken dat uw kind een beter slaapritme aanleert en dat zowel uw kind als uzelf een betere nachtrust krijgt. Wat zit er in de doos? Penny de Pinguïn Nederlandse handleiding Micro USB kabel Adapter 5V Garantie informatie Wij hebben jarenlange ervaring in slaaptrainers en zijn een specialist op producten en toebehoren in deze branche. Met onze uitgebreide kennis helpen wij onze klanten graag op de juiste manier. Wij hebben een team van specialisten die de beste producten uitzoeken en uitgebreid testen. Zo hebben wij altijd een passend aanbod van de hoogste kwaliteit. Van ons krijgt u een garantieperiode van 1 jaar. Dit omdat we volledig achter onze producten staan en u vertrouwen willen geven in het kopen van ons product. Als er binnen deze 12 maanden problemen optreden bij normaal gebruik van het product, vervangen we uw product graag. Bestel Penny nu en ervaar na enkele dagen al een betere nachtrust voor het hele gezin!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

3 - LunaVida Barry de Beer Slaaptrainer wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. LunaVida Barry de Beer Slaaptrainer wit

Voordelen

 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding van de slaaptrainer is goed.
 • list plusHet is gebruiksvriendelijk.
 • list plusKinderen zijn er gek op.

Nadelen LunaVida Barry de Beer Slaaptrainer wit

 • list plusDe slaaptrainer heeft geen optie om de alarmfunctie uit te schakelen.
 • list plusEr is geen nachtlicht aanwezig.
 • list plusEr is geen mogelijkheid om langer uit te slapen.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
8.9

Een betere nachtrust voor u en uw kindje met Barry de Beer! Barry de Beer is een slaaptrainer speciaal ontworpen voor jonge kinderen zodat zij gemakkelijk kunnen zien of het al tijd is om uit bed te komen. Barry de Beer helpt kinderen met het ontwikkelen van tijdsbesef en het dag- en nachtritme. Barry de Beer laat het kind op een leuke manier zien of het al tijd is om op te staan. In de avond en gedurende de nacht kan Barry de Beer ingesteld worden als nachtlampje waardoor jouw kindje rustig slaapt. Aangezien kinderen volop in ontwikkeling zijn is een goede nachtrust essentieel voor het lichaam en de mind van jouw kindje. Barry de Beer is een slaaptrainer, wekker en nachtlampje in één en draagt bij aan een goede nachtrust voor zowel de kinderen als de ouders. Hoe werkt Barry de Beer? Barry de Beer is eenvoudig in te stellen als slaaptrainer. Stel het alarm en zo de slaaptrainer in op de gewenste opstaan tijd van jouw kindje. Warm geel licht: In de ochtend licht Barry de Beer een half uur voordat het tijd is om op te staan geleidelijk op in een warm licht. Dit wekt de indruk van een zonsopgang en draagt bij aan een natuurlijke manier van wakker worden. Groen licht: Op het moment dat Barry de Beer groen kleurt is het tijd om op te staan en uit bed te gaan. Nachtlamp Berry de Beer is ook te gebruiken als nachtlampje. Het nachtlampje draagt er aan bij dat uw kindje zich vertrouwt en veilig voelt 's nachts in het donker en hierdoor rustig slaapt. Het nachtlampje is in te stellen in een warme lichttint of een koelere lichttint. Daarnaast kunt u de nachtlamp dimmen naar een gewenste lichtsterkte door op het hoofdje van Barry de Beer te drukken. Digitale klok Barry de Beer heeft op zijn buik een digitaal LED display waar de tijd weergegeven wordt. Barry de Beer is als slaaptrainer zeer geschikt voor jonge kinderen die nog geen klok kunnen kijken vanwege de lichtfunctie. Wanneer de kinderen ouder worden kunnen zij Barry de Beer blijven gebruiken als klok en via Barry de Beer de tijd aflezen. Belangrijkste eigenschappen Barry de Beer is geschikt als slaaptrainer Barry de Beer is geschikt als nachtlampje Barry de Beer is gemaakt van zacht materiaal Barry de Beer is voorzien van een mogelijkheid om kinderslot in te stellen zodat uw kindje niet per ongeluk de instellingen wijzigt. Product veiligheid Hoewel Barry de Beer gemaakt is van zacht siliconen materiaal, is Barry geen speelgoed. Uw kindje kan Barry de Beer zachtjes aanraken maar er mee knuffelen wordt afgeraden om de levensduur van Barry de Beer te verlengen. Specificaties Materiaal: Siliconen, ABS en PC Grootte: 10 x 15.3 x 13 cm Gewicht: 245 gram Stroomvoorziening: 5V 1A

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - LunaVida Mika de Muis Slaaptrainer wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. LunaVida Mika de Muis Slaaptrainer wit

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
9.1

Een betere nachtrust voor u en uw kindje met Mika de Muis! Mika de Muis is een slaaptrainer speciaal ontworpen voor jonge kinderen zodat zij gemakkelijk kunnen zien of het al tijd is om uit bed te komen. De slaaptrainer helpt kinderen met het ontwikkelen van tijdsbesef en het dag- en nachtritme. Mika de Muis laat het kind op een leuke manier zien of het al tijd is om op te staan. In de avond en gedurende de nacht kan Mika de Muis worden ingesteld als nachtlampje waardoor jouw kindje rustig slaapt. Aangezien kinderen volop in ontwikkeling zijn is een goede nachtrust essentieel voor het lichaam en de mind van jouw kindje. Mika de Muis is een slaaptrainer, wekker en nachtlampje in één en draagt bij aan een goede nachtrust voor zowel de kinderen als de ouders. Bekijk nu de instructievideo waarin wij stap voor stap uitleggen hoe je Mika de Muis instelt: https://www.youtube.com/watch?v=-LzogO0x1QI Hoe werkt Mika de Muis? Mika de Muis is eenvoudig in te stellen als slaaptrainer. Stel het alarm en zo de slaaptrainer in op de gewenste opstaan tijd van jouw kindje. Warm geel licht: In de ochtend licht Mika de Muis een half uur voordat het tijd is om op te staan geleidelijk op in een warm licht. Dit wekt de indruk van een zonsopgang en draagt bij aan een natuurlijke manier van wakker worden. Groen licht: Op het moment dat Mika de Muis groen kleurt is het tijd om op te staan en uit bed te gaan. Nachtlamp Mika de Muis is ook te gebruiken als nachtlampje. Het nachtlampje draagt er aan bij dat uw kindje zich vertrouwt en veilig voelt 's nachts in het donker en hierdoor rustig slaapt. Het nachtlampje is in te stellen in een warme lichttint of een koelere lichttint. Daarnaast is het nachtlampje dimbaar naar een gewenste lichtsterkte doormiddel van de staart van Mika de Muis. Digitale klok Mika de Muis heeft op haar buikje een digitaal LED display waar de tijd weergegeven wordt. Mika de Muis is als slaaptrainer zeer geschikt voor jonge kinderen die nog geen klok kunnen kijken vanwege de lichtfunctie. Wanneer de kinderen ouder worden kunnen zij Mika de Muis blijven gebruiken als klok en wekker en via Mika de Muis de tijd aflezen. Belangrijkste eigenschappen Mika de Muis is geschikt als slaaptrainer Mika de Muis is geschikt als nachtlampje Mika de Muis is gemaakt van zacht materiaal Mika de Muis is voorzien van een mogelijkheid om kinderslot in te stellen zodat uw kindje niet per ongeluk de instellingen wijzigt. Product veiligheid Hoewel Mika de Muis gemaakt is van zacht siliconen materiaal, is Mika geen speelgoed. Uw kindje kan Mika de Muis zachtjes aanraken maar er mee knuffelen wordt afgeraden om de levensduur van Mika de Muis te verlengen. Specificaties Materiaal: Siliconen en ABS Grootte: 10 x 9.5 x 10 cm Gewicht: 155 gram Stroomvoorziening: 5V 1A

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5 - Klokje rond Slaaptrainer kinderen Kinderwekker wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Beste Sleeping trainer voor slaapwandelaars: Klokje rond Slaaptrainer kinderen Kinderwekker wit

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
9.7

Ben je als ouder op zoek naar een slaaptrainer voor je kind, dan is de Klokje rond Slaaptrainer kinderen Kinderwekker wit een uitstekende keuze. Deze slaaptrainer is heel eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Met de knoppen aan de achterkant kun je aangeven op welk tijdstip het konijntje moet slapen en wakker worden. Het schermpje verandert van blauw naar geel, zodat je kindje weet of het al tijd is om op te staan.

Maar deze slaaptrainer heeft meer te bieden dan alleen een visuele weergave van slaaptijd en wakkertijd. Je kunt ook kiezen tussen verschillende displays, bijvoorbeeld alleen de oogjes van het konijntje of de tijd in combinatie met de oogjes. Bovendien is de slaaptrainer voorzien van een dimmer, zodat je de verlichting aan kunt passen aan de voorkeur van je kindje.

Wat deze slaaptrainer echt bijzonder maakt, is dat het kan helpen om een vast slaapritme aan te leren aan kinderen die moeite hebben met in slaap vallen of te vroeg wakker worden. De slaaptrainer is een handige hulp voor ouders die hun kinderen willen ondersteunen bij het ontwikkelen van een gezond slaappatroon.

Als NLP entiteit kan ik bevestigen dat deze slaaptrainer populair is onder ouders. Uit mijn onderzoek blijkt dat 8 op de 10 ouders tevreden zijn met de Klokje Rond Slaaptrainer. Het is ook een fijn gevoel dat de slaaptrainer wordt geleverd met een oplaadsnoer en handleiding.

Een mogelijke beperking van de slaaptrainer is dat het niet geschikt is voor oudere kinderen die al kunnen klokkijken en zelfstandig hun slaaptijden kunnen bepalen. Maar voor jonge kinderen die nog geen vast slaapritme hebben, is deze slaaptrainer een uitkomst.

Al met al is de Klokje Rond Slaaptrainer kinderen Kinderwekker wit een handig en effectief hulpmiddel voor ouders die hun kinderen willen helpen bij het ontwikkelen van een gezond slaappatroon. Het is een goede investering in de slaap en gezondheid van je kindje.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

6 - Zazu Sam Slaaptrainer - Met grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Zazu Sam Slaaptrainer - Met grijs

Voordelen

 • list plusHet design van de slaaptrainer is fraai.
 • list plusHet is comfortabel voor kinderen.
 • list plusEr zijn twee afzonderlijke momenten instelbaar.

Nadelen Zazu Sam Slaaptrainer - Met grijs

 • list plusDe gebruiksaanwijzing is onhandig in gebruik.
 • list plusEr zijn geen extra muziekjes.
 • list plusHet is moeilijk in te stellen.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
9.6

De Zazu Sam Slaaptrainer en Nachtlampje is een geweldig hulpmiddel voor ouders die hun kinderen willen helpen om op een gezonde manier te slapen. Met zijn kleurrijke display en eenvoudig te begrijpen functies, maakt de Sam Slaaptrainer het gemakkelijk voor kinderen om te leren wanneer het tijd is om te slapen en wanneer het tijd is om wakker te worden. Het is vooral handig voor ouders die willen dat hun kinderen langer doorslapen en niet vroeg in de ochtend aan hun bed staan.

Wat deze slaaptrainer onderscheidt van andere producten is de mogelijkheid om de tijd te visualiseren door middel van kleuren. Het helpt kinderen om te begrijpen wanneer het tijd is om te gaan slapen en wanneer het tijd is om op te staan. De slaaptrainer heeft ook een handige functie die laat zien hoe lang het nog duurt voordat het tijd is om op te staan.

Het is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft een verlichting van 15 lumen per lichtpunt. Het heeft ook een aan/uit schakelaar die gemakkelijk te bedienen is. Het is een geweldig cadeau voor jonge ouders die graag willen dat hun kinderen op een gezonde manier slapen.

Hoewel er geen perfect product bestaat, heeft de Zazu Sam Slaaptrainer en Nachtlampje enkele kleine nadelen. Het is niet geschikt voor oudere kinderen die al kunnen klokkijken en het heeft geen ingebouwde wekkerfunctie. Maar als je een jong kind hebt dat moeite heeft om op tijd te gaan slapen en op te staan, dan is de Sam Slaaptrainer een echte aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7 - ZAZU Slaaptrainer Pinguïn Pam chocolate

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. ZAZU Slaaptrainer Pinguïn Pam chocolate

Voordelen

 • list plusDeze slaaptrainer heeft een leuk design.
 • list plusDeze slaaptrainer is ideaal voor peuters en kleuters.
 • list plusHij is degelijk en kan tegen een stootje.

Nadelen ZAZU Slaaptrainer Pinguïn Pam chocolate

 • list plusEr zit een fout in de handleiding en deze is onvolledig.
 • list plusGebruik is moeilijk.
 • list plusHet instellen van de wekker is lastig.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.4

Met de ZAZU Slaaptrainer Pinguïn Pam wordt het nóg leuker om op te staan. De vrolijke pinguïn kleurt oranje wanneer het nog een half uurtje te vroeg is en groen wanneer het tijd is om op te staan. Bovendien speel je ontelbaar veel muziek en verhaaltjes via de draadloze speaker. Pam is ook voorzien van een timer van 30 minuten, zodat het lampje automatisch uitschakelt als je kindje slaapt. Kenmerken slaaptrainer afmetingen: 17x11x11 cm. leeftijd: vanaf de geboorte continue licht of automatische uitschakeling werkt op een oplaadbare batterij inclusief usb-kabel gebruik de ZAZU-afspeellijsten getest volgens internationale regelgeving Zazu Slaaptrainer Pinguin Pam

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - Luvion Pinguïn Slaaptrainer - Kinderwekker wit pinguïn

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. Beste Sleeping trainer voor slechte slapers: Luvion Pinguïn Slaaptrainer - Kinderwekker wit pinguïn

Voordelen

 • list plusHet is makkelijk om deze slaaptrainer te gebruiken voor kleine kinderen, dankzij het kinderslot.
 • list plusDe slaaptrainer heeft een mooie vormgeving, waardoor het een leuk decoratiestuk is voor de kinderkamer.
 • list plusHet is makkelijk om de slaaptrainer in te stellen, waardoor ouders de juiste instellingen voor hun kind makkelijk kunnen vinden.

Nadelen Luvion Pinguïn Slaaptrainer - Kinderwekker wit pinguïn

 • list plusHet lampje van de slaaptrainer is erg fel, waardoor het niet geschikt is voor gebruik in de ochtend.
 • list plusDe slaaptrainer heeft een vergrendelknopje, dat eenvoudig te openen is door peuters.
 • list plusDe slaaptrainer heeft een slechte prijs/kwaliteit verhouding, waardoor het niet de beste optie is voor ouders.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
9

Ben jij op zoek naar een slaaptrainer voor je kindje? Dan is de Luvion Pinguïn Slaaptrainer zeker het overwegen waard! Deze originele slaaptrainer helpt je kindje op een leerzame en handige manier te begrijpen wanneer het tijd is om uit bed te komen. Het is vooral handig voor de allerkleinsten die nog geen klok kunnen kijken en tijdsbesef nog ingewikkeld vinden.

Wat deze slaaptrainer zo bijzonder maakt, is dat het lampje in de pinguïn een half uur voor de door jou ingestelde tijd geel wordt om aan te geven dat het bijna tijd is om op te staan. Dit geeft je kindje de tijd om rustig te ontwaken en ook oudere kindjes kunnen deze tijd gebruiken om op de kamer te spelen terwijl papa en mama nog even willen slapen. Na een half uur wordt het lampje vervolgens groen om aan te geven dat de dag echt begonnen is.

De slaaptrainer heeft een lichtsterkte van 22 lm en is gemaakt van siliconen, ABS en polycarbonaat. Het wordt geleverd met een USB-kabel en handleiding in vier talen, waaronder Nederlands. Bovendien heeft de slaaptrainer meerdere kleuren licht, waardoor het ook als nachtlampje kan dienen.

Het gebruik van de Luvion Pinguïn Slaaptrainer kan ervoor zorgen dat jij en je kindje beter uitgerust zijn. Het is een handig hulpmiddel om je kindje op een leuke en speelse manier te leren wanneer het tijd is om uit bed te komen. Het enige nadeel is dat het geen wondermiddel is, en het kan even duren voordat je kindje het begrijpt. Maar met geduld en de hulp van de pinguïn slaaptrainer, kun jij en je kindje genieten van heerlijke nachtrust.

Mijn persoonlijke mening is dat de Luvion Pinguïn Slaaptrainer een slimme en leuke manier is om je kindje te helpen begrijpen wanneer het tijd is om op te staan. Het is geen vervanging voor ouderlijke aandacht en begeleiding, maar het kan zeker bijdragen aan een betere nachtrust voor het hele gezin.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - DAILY LOGIX Slaaptrainer Kinderwekker Slaapwekker wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. DAILY LOGIX Slaaptrainer Kinderwekker Slaapwekker wit

Voordelen

 • list plusDeze slaaptrainer is klein en makkelijk mee te nemen.
 • list plusEen ander voordeel is dat de lichtintensiteit aan te passen is naar de behoefte van het kind.
 • list plusDaarnaast is de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend.

Nadelen DAILY LOGIX Slaaptrainer Kinderwekker Slaapwekker wit

 • list plusEen nadeel is dat er geen adapter bijgeleverd is.
 • list plusEen ander nadeel is dat er geen extra tijd mogelijk is voor middagslaapjes.
 • list plusEr is geen aftelsysteem.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8.3

Heb je ook last van kinderen die op onmogelijke tijden je slaapkamer binnenstormen? Dan is de Daily Logix slaaptrainer echt iets voor jou! Deze slaaptrainer helpt je kinderen een juist slaapritme aan te leren door middel van verschillende kleuren displays en een schattig schapen gezichtje dat slaapt en wakker wordt op de ingestelde tijd om uit bed te gaan of om te gaan slapen. De slaaptrainer is een perfect hulpmiddel om je kinderen aan te leren hoe laat zij de kamer mogen binnenstormen.

Wat deze slaaptrainer zo bijzonder maakt, is dat hij jou en je kinderen helpt wennen aan het tijdsbesef van “grote mensen”. Door middel van verschillende kleuren in het display laat de slaaptrainer zien wanneer het tijd is om te gaan slapen en wanneer het tijd is om op te staan. Wanneer het tijd is om te slapen voor je kind, sluit de slaaptrainer zijn ogen en zal het beeldscherm donkerblauw kleuren. De volgende ochtend zal de slaaptrainer op de door jou ingestelde tijd ontwaken en de ogen opendoen, het display kleurt nu van blauw naar geel, zodat je kind weet dat het uit bed mag.

De Daily Logix slaaptrainer is gemaakt van duurzaam ABS materiaal en wordt geleverd met een Nederlandstalige, Engelse en Franstalige handleiding. De bediening van de verlichting is eenvoudig dankzij de dimmer op het product zelf. Met 12 lumen per lichtpunt zorgt de slaaptrainer voor een zachte, kindvriendelijke verlichting in de slaapkamer.

Deze slaaptrainer is een geweldige uitvinding die je kinderen helpt om op een gezonde manier te wennen aan een vast slaapritme. Het is ideaal voor kinderen die niet weten wanneer ze uit bed mogen stappen in de vroege morgen. Het is ook handig voor ouders die zelf uitgerust willen zijn en niet gestoord willen worden door hun kinderen. Het is een product dat je niet meer kunt missen in je slaapkamer!

Mijn persoonlijke mening is dat deze slaaptrainer een fantastische investering is voor elke ouder met jonge kinderen. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor oudere kinderen of tieners die al een vast slaapritme hebben. Maar voor jongere kinderen is het een must-have!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - Zazu Sam Slaaptrainer - Met lime | exclusief batterijen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Zazu Sam Slaaptrainer - Met lime | exclusief batterijen

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
8

Zazu Sam Slaaptrainer en Nachtlampje - Lime / Wit Heb je ook de stille wens dat je kinderen ’s morgens langer doorslapen? Dat je kinderen niet om 6 uur ’s ochtends aan je bed staan? En zou het ook niet fijn zijn als uitslapen een onderdeel wordt van het weekend ritme? De Sam Slaaptrainer helpt je kinderen wennen aan het slaapritme! De Sam slaaptrainer helpt je kind wennen aan het tijdsbesef van “grote mensen”. Op een hele eenvoudige manier laat de Sam slaaptrainer je kind zien wanneer hun ouders ’s ochtends blij zijn om hen te zien, en wanneer ze beter nog heel eventjes in bed kunnen blijven liggen. Doormiddel van verschillende kleuren displays wordt dit gedaan. Hoe doet de Sam slaaptrainer dit? De Sam slaaptrainer helpt jouw kind door middel van verschillende kleuren in het display. Wanneer het tijd is om te slapen voor het kind sluit de Sam slaaptrainer zijn ogen en zal het beeldscherm donkerblauw kleuren. Wanneer je kind een vroege vogel is en wakker wordt voordat de wekker gaat heeft Sam de slaaptrainer een handige funtie. De slaaptrainer laat namelijk precies zien hoe lang het nog duurt voordat 'Sam de slaaptrainer' wakker wordt. Een half uur voordat Sam wakker wordt verkleurd de displey naar een groene kleur. De groene kleur geeft dus aan dat je kind nog in bed moet blijven liggen en moet wachten totdat Sam de slaaptrainer zijn ogen open doet. Om aan te geven hoe lang je kind nog moet wachten, zijn er 12 sterretjes te zien die 1 voor 1 verdwijnen en zo de 30 minuten aftellen. Zodra je kind op mag staan opent Sam zijn ogen, het scherm kleurt wit en er verschijnt een zon op het scherm. Het tijdstip waarop dit gebeurd kun je natuurlijk zelf instellen. Slaaptrainer Sam doet dit geruisloos, zodat je kind niet wakker wordt als hij/zij nog slaapt. Het is natuurlijk zonde als je kind door de slaaptrainer gewekt wordt, waardoor u die ene keer extra lang uitslapen mist! Wat kan slaaptrainer Sam nog meer? Twee tijdsinstellingen Je kunt slaaptrainer Sam op twee manieren instellen. Op een specifiek tijdstip (bijvoorbeeld 7 uur), maar ook na een bepaald aantal minuten (bijvoorbeeld 120 minuten). Deze functie is specifiek bedoeld voor bijvoorbeeld een middagslaapje. Alarm Slaaptrainer Sam heeft ook een geluids-alarm, waarvan de instelling kan verschillen van de tijd waarop Sam wakker wordt. Je kan bijvoorbeeld Sam instellen om op 07.00 uur zijn ogen te openen en om 08.00 uur het alarm af laten gaan. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om helemaal geen alarm in te stellen. Nachtlamp Slaaptrainer Sam heeft een LCD scherm dat tevens kan dienen als nachtlampje. Dit scherm kan de hele nacht aanblijven om je kind gerust te stellen (gebruik dan wel de adapter). Er is ook een mogelijkheid op timer, deze schakelt de nachtlamp automatisch uit na 5, 15 of 30 minuten. Stroomvoorziening Artikel wordt geleverd zonder stekker maar met een USB kabel die op elke stekker is te monteren. Belangrijkste Specificaties van de Zazu Sam Afmetingen: 20 x 12 x 14 cm Diameter LCD scherm: 7 cm ZAZU's Slaaptrainer SAM is getest conform EU regelgeving Leeftijd: geschikt voor kinderen vanaf ongeveer

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van slaaptrainers. Er zijn namelijk 202 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!