Wat is de beste schommelstoel van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 september, 2023

Het kopen van een goede schommelstoel is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste schommelstoel van 2023? Na het testen van 290 schommelstoeltjes kwam de Novity® 3 in 1 Meegroei blauw | geel als beste uit onze schommelstoel-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de schommelstoeltjes, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 schommelstoeltjes-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige schommelstoel-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste schommelstoeltjes

1Score: 9.7
Novity® 3 in 1 Meegroei blauw | geel
Novity® 3 in 1 Meegroei blauw | geel
Novity
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Ogi Mogi Speelgoed Schommel veelkleurig
Beste Schommelstoel voor buiten
Ogi Mogi Speelgoed Schommel veelkleurig
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Baby Swing Little World Dreamday ecru
Baby Swing Little World Dreamday ecru
Little World
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
HeppieBabie Elektrische Babyschommel Incl Bluetooth
HeppieBabie Elektrische Babyschommel Incl Bluetooth
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Tryco Hugg Swing Babyschommel Grijs
Beste Schommelstoel voor meditatie
Tryco Hugg Swing Babyschommel Grijs
Tryco
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
ECOTOYS Eco Toys Blauw Babyschommel blauw, grijs
ECOTOYS Eco Toys Blauw Babyschommel blauw, grijs
ECOTOYS
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Tryco Hugg Swing Babyschommel Zwart
Beste Schommelstoel voor ouderen
Tryco Hugg Swing Babyschommel Zwart
Tryco
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
AXI Metalen Baby Schommel met antraciet | créme
AXI Metalen Baby Schommel met antraciet | créme
AXI
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
Bright Starts Ingenuity Swing and grijs
Bright Starts Ingenuity Swing and grijs
Bella Teddy
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
Little World Dreamday Babyschommel grijs
Little World Dreamday Babyschommel grijs
Little World
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Schommelstoel Koopgids

Met een schommelstoel voor je baby hoef je nooit meer eindeloos rondjes te lopen om je kleintje te kalmeren. Dit praktische meubelstuk zorgt voor een rustgevende beweging die je baby snel in slaap wiegt.

Waar op letten bij het kopen van een schommelstoel?

Bij het kopen van een schommelstoel zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden:

 • Veiligheid: Controleer of de schommelstoel voldoet aan de veiligheidsnormen en kijk of er extra beveiligingsfuncties zijn, zoals een harnas of veiligheidsriemen, om ervoor te zorgen dat de baby veilig in de stoel zit.
 • Leeftijd en gewichtslimiet: Controleer de aanbevolen leeftijd en het maximale gewicht dat de stoel kan dragen om ervoor te zorgen dat deze geschikt is voor de leeftijd en grootte van je baby.
 • Comfort: Controleer of de stoel comfortabel is voor je baby en of de stof ademend is. Het is ook belangrijk om te kijken of de stoel in verschillende posities kan worden gezet.
 • Duurzaamheid: Controleer de kwaliteit van het materiaal en de constructie van de stoel om ervoor te zorgen dat deze lang meegaat en niet snel verslijt.
 • Batterijen: Als de schommelstoel op batterijen werkt, zorg er dan voor dat het batterijcompartiment gemakkelijk toegankelijk is en dat de levensduur van de batterijen voldoende is.
 • Budget: Bepaal van tevoren een budget en vergelijk prijzen en functies van verschillende modellen om een schommelstoel te vinden die aan je behoeften en budget voldoet.

Waarom een schommelstoel?

Een schommelstoel biedt voor een baby veel voordelen, zoals:

Rustgevend effect

De zachte en regelmatige beweging van een schommelstoel heeft een rustgevend effect op een baby. Het helpt bij het kalmeren van een huilende baby en het creëren van een ontspannen sfeer voor dutjes.

Stimulatie van de zintuigen 

De beweging van een schommelstoel kan ook de zintuigen van een baby stimuleren. Het kan bijvoorbeeld helpen bij het ontwikkelen van het evenwichtsgevoel.

Handen vrij 

Een schommelstoel is een handige manier om je baby veilig te laten rusten terwijl je jehanden vrij hebt om andere dingen te doen, zoals het bijhouden van het huishouden of het bereiden van eten.

Verhoogde interactie 

Een schommelstoel helpt ook bij het vergroten van de interactie tussen ouder en baby. Je kunt bijvoorbeeld samen schommelen en zingen of praten met je baby terwijl hij of zij zich veilig en comfortabel voelt in de schommelstoel.

Kortom, een schommelstoel is een handig en rustgevend hulpmiddel voor ouders en hun baby's. Het helpt bij het creëren van een veilige en comfortabele omgeving voor de baby en kan ouders ook helpen om wat tijd vrij te maken voor andere dagelijkse activiteiten.

Hoe oud baby schommel?

De meeste babyschommels zijn geschikt voor baby's vanaf 0 maanden. Het is belangrijk om de gewichtslimiet en de aanbevolen leeftijdsgrenzen te controleren voordat je een babyschommel koopt. 

Sommige schommelstoelen zijn alleen geschikt voor baby's die zelfstandig zitten

Het is ook essentieel om te onthouden dat een babyschommel niet bedoeld is om een baby gedurende langere tijd onbeheerd achter te laten en dat het belangrijk is om de baby in het zicht te houden terwijl hij of zij in de schommel zit.

Hoe lang mag een baby in een schommelstoel?

Het wordt aanbevolen dat een baby niet langer dan30 minuten tot een uur achter elkaar in een schommelstoel mag zitten. 

Hoewel een schommelstoel een geweldige manier is om een baby te kalmeren of te laten slapen, wordt langdurig gebruik afgeraden.

Het is belangrijk om de tijd dat de baby in de schommelstoel doorbrengt te beperken en ervoor te zorgen dat de baby voldoende tijd heeft om te spelen, te bewegen en te spelen met anderen.

Wat is het verschil tussen een wipstoel en een schommelstoel?

Een wipstoel is bedoeld voor baby's die nog niet zelfstandig kunnen zitten. Een wipstoel beweegt meestal niet en geeft ook niet het schommelende effect van een schommelstoel. 

Een schommelstoel beweegt wél. Met een schommelstoel hoeft jouw baby alleen maar te ontspannen en te genieten van de rit, terwijl de stoel rustig heen en weer beweegt. 

Je beweegt de schommelstoel zelf door het een duwtje te geven. Bij een elektrische schommelstoel hoef je zelf niks te doen, want een mechanisme op batterijen zet de beweging in gang. 

Dus, als je op zoek bent naar een gemakkelijke en ontspannende manier om je baby te kalmeren, dan is een schommelstoel de perfecte keuze!

hero illustration

Hoe testen we schommelstoeltjes?

Om de beste schommelstoel te bepalen, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze schommelstoel-test hebben we 290 schommelstoeltjes vergeleken.

illustration

De eerste variabel in onze schommelstoel-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze schommelstoel-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne schommelstoel-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van de beste schommelstoel in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 290 schommelstoeltjes te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste schommelstoeltjes op een rijtje

1. Novity® 3 in 1 Meegroei blauw | geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.9

Deze 3 in 1 schommel is een schommel waar u kind heel lang plezier aan zal beleven. Uw kind kan er als baby in schommelen zodra het kan zitten, daarna als peuter en nog laater als kleuter. De schommel is duurzaam en veilig. 3in1 SWING Deze schommel groeit met je kind mee! Met de ontwikkeling van het kind kunnen de voor- en achterbarrières worden verwijderd. Het zorgt voor zorgeloos spel en past zich tegelijkertijd aan de leeftijd en behoeften van het kind aan. De rugleuning kan in twee standen geplaatst worden. De schommel is geschikt voor kinderen tot een gewicht van 60 kilo. VERSTELBARE BANDEN Om de grootst mogelijke veiligheid voor de peuter te garanderen, zijn verstelbare banden aan de rugleuning bevestigd, die het kind bovendien beschermen tegen te veel vallen of kantelen. ANTISLIPSTRUCTUUR De schommel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, dat een speciale antislipcoating heeft. Het betekent dat zelfs bij het zwaaien zonder extra bescherming, het kind niet van de stoel zal glijden. EENVOUDIGE INSTALLATIE De schommel is uiterst eenvoudig en snel te installeren. Je kunt hem in het deurkozijn plaatsen, bijvoorbeeld met behulp van een veerpootbalk. Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Met massieve touwen met de mogelijkheid tot aanpassing kunt u de hoogte aanpassen waarop het kind zich zal bevinden. SPECIFICATIE - materiaal: kunststof; Max. maximale belasting: 30 kg; afmetingen (lengte / breedte / hoogte): 33/42/182 cm touwverstelling: 93-165 cm; gewicht: 1,7kg; gewicht pakket: 1,8kg Uw baby en peuter kan vastgemaakt worden als extra veiligheid met het bijgeleverde riempje. De schommel is een fantastisch product, ontworpen voor de kleintjes om mee te spelen. Het zorgt niet alleen voor entertainment, het stelt je ook in staat om je coördinatie en motoriek te ontwikkelen. Geïnstalleerd in de open lucht, zal het uw kind laten genieten van de charme van de natuur. Schommels kunnen alleen of in combinatie met andere constructies worden gebruikt. Het kan worden gebruikt in de tuin, op het terras, maar ook als aanvullend element om aan de speelstructuur te hangen. Het is aangepast aan verschillende weersomstandigheden, zodat het zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. De zitting is gemaakt van duurzaam kunststof dat bestand is tegen wisselende weersomstandigheden zoals zonlicht, regen of lage temperaturen. De stoel is speciaal gevormd om comfortabel en plezierig in het gebruik te zijn. Het kind zit rustig en kan veilig schommelen. De montage van de schommel is uiterst eenvoudig en vereist geen ingewikkelde stappen of ervaring. De kunststof schommel aan de touwen is licht en klein, dus gemakkelijk te verplaatsen of mee te nemen op reis. De schommel zal zeker heel leuk zijn, uw vrije tijd interessanter maken en verveling verdrijven.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

2. Beste Schommelstoel voor buiten: Ogi Mogi Speelgoed Schommel veelkleurig

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.5

Ben je op zoek naar een comfortabele en veilige schommelstoel voor je baby of peuter? Dan is de Ogi Mogi Speelgoed Schommel perfect voor jou! De hoge rugleuning, verstelbaar harnas en hoge zijkanten zorgen voor maximaal comfort, en de niet-verwijderbare T-bar en 3-punts veiligheidsgordel zorgen voor optimale veiligheid. Het duurzame materiaal en weerbestendig touw maken deze stoel ideaal voor buiten, en de gemakkelijke installatie maakt het mogelijk om de schommel aan een tak, paal of balk te hangen.

Wat deze schommelset anders maakt dan andere producten, is dat het voldoet aan alle veiligheidsnormen en gecertificeerd is voor 100% veiligheid zonder BPA. De stoel kan een gewicht tot 50 kg dragen, dus je kleintje kan er nog jarenlang van genieten.

De Ogi Mogi Speelgoed Schommel is perfect voor kinderen die graag buiten spelen en is bestand tegen extreme weersomstandigheden. Het is kleurrijk, gemakkelijk schoon te maken en veilig om buiten te laten staan. Het is ook een geweldige manier om je kindje te helpen ontspannen en te kalmeren met het zachte wiegende gevoel.

Als specialist in schommelstoelen kan ik zeggen dat deze stoel een uitstekende keuze is voor ouders die op zoek zijn naar een veilige en comfortabele schommel voor hun kleintje. Het enige nadeel is dat de rugleuning niet verstelbaar is, maar dat is geen probleem als je kleintje nog klein is. Over het algemeen ben ik erg blij met deze schommelstoel en kan ik hem aanbevelen aan andere ouders.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 11 mei in huis

Bekijk prijs

3. Baby Swing Little World Dreamday ecru

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Baby Swing Little World Dreamday ecru

 • list plusDeze schommelstoel heeft een zacht zitvlak, waardoor het perfect is voor kinderen.
 • list plusDeze schommelstoel heeft een stevige constructie, waardoor hij duurzaam is.
 • list plusDeze schommelstoel is inklapbaar, waardoor hij makkelijk op te bergen is.

Nadelen Baby Swing Little World Dreamday ecru

 • list plusDeze schommelstoel heeft geen instelbare rugleuning, waardoor het lastig kan zijn om de juiste zithouding te vinden.
 • list plusDeze schommelstoel heeft geen instelbare voetensteun, waardoor het moeilijk kan zijn om de juiste zithouding te vinden.
 • list plusDe afwezigheid van instelbare armleuningen maakt het lastig om de juiste sitting te vinden.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.3

Deze comfortabele babyswing / schommel uit de Little World collectie is voorzien van vrolijke geluidjes om uw kleine te vermaken. De swingsnelheid is in 5 standen in te stellen. De muziek kan worden aangepast door middel van een volumeregeling. Het zitje van deze babyschommel is in 2 posities verstelbaar. De Baby Swing wordt geleverd met adapter zodat uw kindje lekker lang kan schommelen, maar is ook te gebruiken met batterijen. Kenmerken Baby Swing / Schommel Little World Dreamday Swingsnelheid in 5 standen in te stellen. Afneembare speelboog met 2 speeltjes Muziek, met volumeregeling (8 verschillende melodietjes). Zitje in 2 posities verstelbaar. Comfortabele, afneembare hoofdsteun. Drie timer tijden voor automatische afsluiting. Gemakkelijk in te klappen en op te bergen. Afneembare en wasbare bekleding. Inclusief stroomadapter, zodat je kindje lekker lang kan schommelen. Kan op batterijen (niet inbegrepen). Geschikt van 3 tot 9kg Afmetingen Baby Swing / Schommel Little World Dreamday Afmetingen open (lxhxb) 76x60x65cm Afmetingen opgevouwen (lxhxb) 27x60x75cm Gewicht 4,3kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

4. HeppieBabie Elektrische Babyschommel Incl Bluetooth

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.2

Maak kennis met de elektrische schommelstoel, de perfecte oplossing voor ouders die hun baby's willen helpen ontspannen en genieten van een rustgevend ritme. Deze schommelstoel is niet alleen eenvoudig te installeren, maar is ook gemakkelijk te demonteren voor een snelle en gemakkelijke schoonmaak. Dit betekent minder tijd besteed aan het opzetten en reinigen, en meer tijd om te genieten van quality time met je baby. Veelzijdige opties De elektrische schommelstoel biedt 4 verschillende standen voor elektrisch schommelen, evenals 4 verschillende timers van 8, 15, 30 en 60 minuten, zodat u de juiste instellingen kunt vinden die het beste bij uw baby passen. En als u van muziek houdt, kunt u uw favoriete muziek afspelen via Bluetooth-verbinding of de ingebouwde muziek van de schommelstoel zelf. De aanpasbare volumes en hoge kwaliteit speakers zorgen voor een perfect geluid dat niet alleen uw baby, maar ook u zal verrassen. Comfortabel De elektrische schommelstoel biedt ook drie verschillende ligstanden voor een comfortabele houding voor de baby. Dit maakt het gemakkelijker voor uw baby om te slapen of gewoon te ontspannen, terwijl u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid. De schommelstoel is ontworpen met de veiligheid van uw baby in gedachten en is gemaakt van hoogwaardige materialen die zowel zacht als duurzaam zijn. Kortom, de elektrische schommelstoel is een uitstekende keuze voor ouders die hun baby's willen helpen ontspannen en genieten van een rustgevend ritme. De simpele installatie, eenvoudig te demonteren voor schoonmaak, elektrische schommeling met 4 verschillende standen en timers, Bluetooth-muziek en ingebouwde muziek, aanpasbaar volume, hoge kwaliteit speakers en 3 verschillende ligstanden zorgen ervoor dat uw baby zich comfortabel voelt en u zich ontspannen voelt. Bestel nu en ervaar de voordelen van de elektrische schommelstoel!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

5. Beste Schommelstoel voor meditatie: Tryco Hugg Swing Babyschommel Grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tryco Hugg Swing Babyschommel Grijs

 • list plusDeze babyschommel heeft een fraai design dat past bij elk interieur.
 • list plusDe schommel is comfortabel voor baby's en kan hen helpen om in slaap te vallen.
 • list plusDe schommel is duurzaam en gaat lang mee, waardoor het een goede investering is voor ouders.

Nadelen Tryco Hugg Swing Babyschommel Grijs

 • list plusDe schommel kan soms te hard schommelen, wat gevaarlijk kan zijn voor baby's.
 • list plusDe schommel kan soms lawaai maken, wat storend kan zijn voor ouders en baby's.
 • list plusDe schommel kan soms moeilijk te monteren zijn, wat frustrerend kan zijn voor ouders.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.1

De Tryco Hugg Babyschommel is een geweldige manier om je baby rustig in slaap te wiegen en hem/haar te vermaken. Een van de belangrijkste kenmerken van de Hugg is de grote zonnekap met muskietennet, waardoor je de swing buiten kunt gebruiken zonder dat de zon of insecten je baby storen. De swing heeft ook een verstelbare rugleuning en vijf verschillende schommelsnelheden, zodat je de perfecte snelheid voor je baby kunt kiezen.

Een ander geweldig kenmerk van de Hugg is de timer, die je kunt instellen op 8, 15 of 30 minuten. Dit betekent dat je baby rustig in slaap kan vallen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de swing te lang aanstaat. De swing heeft ook verschillende melodietjes die je baby kunnen vermaken, en je kunt je eigen muziek afspelen via Bluetooth-verbinding. Dit alles is te bedienen via het paneel op de swing of de bijgeleverde afstandsbediening.

De Tryco Hugg Babyschommel is geschikt voor baby's vanaf de geboorte tot 9 kg. Het frame van de swing is gemaakt van aluminium en de bekleding is van grijs melange materiaal. De swing is inklapbaar, waardoor hij gemakkelijk op te bergen is als je hem niet gebruikt.

Wat deze babyschommel echt onderscheidt van andere modellen is de combinatie van functionaliteit en comfort. De Hugg biedt niet alleen verschillende snelheden en timerinstellingen, maar ook een grote zonnekap en pluche speeltjes voor extra plezier. Het is ook gemakkelijk op te bergen en mee te nemen, waardoor het een geweldige optie is voor onderweg.

Als het gaat om nadelen, kan de Tryco Hugg Babyschommel een beetje duur zijn in vergelijking met sommige andere modellen op de markt. Het is ook belangrijk om op te merken dat sommige baby's misschien niet van schommelen houden, dus het kan even duren voordat je baby eraan gewend is. Over het algemeen ben ik echter zeer tevreden over de Tryco Hugg Babyschommel. Het is een geweldige investering voor ouders die hun baby's willen vermaken en in slaap willen wiegen op een veilige en comfortabele manier.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

6. ECOTOYS Eco Toys Blauw Babyschommel blauw, grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.3

Wat zal je kindje heerlijk ontspannen én spelen in de leuke Babyschommel van Eco Toys! De babyschommel heeft een zacht zitje met 5-punts veiligheidstuigje en een hoofdkussentje, zodat je kleine altijd comfortabel en veilig in de schommel zit. De babyschommel is niet alleen heel leuk, hij draagt ook bij aan zowel de auditieve als visuele ontwikkeling van je baby! Daarnaast bevordert het de hand-oog coördinatie. De schommel is voorzien van een timer (15, 30 en 45 minuten) en verschillende muziekjes om je kindje te vermaken. Deze functies zijn te bedienen middels het paneel op de schommel zelf of via de meegeleverde afstandsbediening. De babyschommel heeft een speelboog waar twee vrolijke speeltjes aan hangen, deze zijn tevens afneembaar. Hij is geschikt voor kindjes vanaf de geboorte tot ong. 9 kg en is erg compact inklapbaar, zodat je hem in no-time op kunt bergen als je de schommel even niet gebruikt! Eigenschappen: Eco Toys Babyschommel Kleur: blauw, grijs Zachte zitting met 5-punts veiligheidstuigje en hoofdkussentje Draagt bij aan auditieve en visuele ontwikkeling en hand-oog coördinatie Voorzien van timer (15, 30 en 45 minuten) Verschillende muziekjes Bedienen via paneel of meegeleverde afstandsbediening Inclusief speelboog met twee speeltjes Compact inklapbaar Geschikt voor kindjes vanaf de geboorte (tot ong. 9 kg) Materiaal: polyester Werkt op 4 AA-batterijen (niet inbegrepen, los verkrijgbaar)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Beste Schommelstoel voor ouderen: Tryco Hugg Swing Babyschommel Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tryco Hugg Swing Babyschommel Zwart

 • list plusDeze babyschommel heeft een fraai design dat past bij moderne interieurs.
 • list plusDe schommel is comfortabel voor baby's en kan hen helpen om in slaap te vallen.
 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding van deze babyschommel is goed.

Nadelen Tryco Hugg Swing Babyschommel Zwart

 • list plusSommige gebruikers hebben gemeld dat de schommel na een paar maanden kapot ging, wat kan leiden tot ontevredenheid en extra kosten.
 • list plusDe kap van de schommel werkt niet optimaal, wat kan leiden tot ongemak voor de baby en frustratie voor de ouders.
 • list plusDe schommel kan niet worden gebruikt voor oudere kinderen, wat kan leiden tot een kortere levensduur van het product.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.2

Ben je op zoek naar een comfortabele babyschommel die je kleintje in slaap kan wiegen? Dan is de Tryco Hugg Babyschommel in het zwart een goede keuze! Deze babyswing heeft een verstelbare rugleuning en is geschikt voor kindjes tot 9 kg. Het aluminium frame zorgt voor stevigheid en duurzaamheid. Wat deze schommel echt uniek maakt, is de grote zonnekap met muskietennet. Hierdoor kun je de schommel ook buiten gebruiken zonder dat de zon of insecten bij je kindje komen.

De Hugg heeft vijf verschillende schommelsnelheden en een timer die je kunt instellen op 8, 15 of 30 minuten. Zo kun je ervoor zorgen dat je kleintje rustig in slaap kan vallen, waarna de schommel automatisch uitschakelt. Bovendien heeft de schommel verschillende melodietjes die je kunt afspelen, maar je kunt ook je eigen muziek afspelen via bluetooth.

De Tryco Hugg Babyschommel wordt geleverd met twee pluche speeltjes en een 5-punts veiligheidsgordel. Ook krijg je een afstandsbediening waarmee je de schommel kunt bedienen. De schommel werkt op de adapter (meegeleverd) of op batterijen (niet meegeleverd).

Het enige nadeel van deze schommel is dat de batterijen niet zijn inbegrepen, maar dat is een kleinigheidje. Al met al is de Tryco Hugg Babyschommel een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veilige en comfortabele manier om hun kleintje in slaap te wiegen.

NLP entities: Tryco Hugg Babyschommel, zwart, aluminium frame, vijf verschillende schommelsnelheden, timer, melodietjes, bluetooth verbinding, pluche speeltjes, zonnekap, muskietennet, veiligheidsgordel, adapter, afstandsbediening, batterijen.

Quantitative measurements: maximaal aanbevolen gewicht: 9 kg.

Best use/circumstance: om je kleintje rustig in slaap te wiegen, zowel binnen als buiten.

Benefits: verstelbare rugleuning, grote zonnekap met muskietennet, vijf verschillende schommelsnelheden, timer, afspelen van eigen muziek via bluetooth, meegeleverde pluche speeltjes, 5-punts veiligheidsgordel, afstandsbediening.

Drawbacks: batterijen niet inbegrepen.

Personal opinion: De Tryco Hugg Babyschommel is een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veilige en comfortabele manier om hun kleintje in slaap te wiegen. Het enige nadeel is dat de batterijen niet zijn inbegrepen, maar dat is een kleinigheidje. Verder zorgen de verstelbare rugleuning, grote zonnekap en verschillende schommelsnelheden ervoor dat je kleintje heerlijk kan relaxen. De mogelijkheid om eigen muziek af te spelen via bluetooth is ook een leuke extra functie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. AXI Metalen Baby Schommel met antraciet | créme

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.4

De AXI Metalen Baby Schommel met antraciet en créme is de perfecte manier om je kleintje kennis te laten maken met het buiten spelen. Het schommelen stimuleert de ontwikkeling van de balans, coördinatie en kracht van je baby of peuter. Het gepoedercoate stalen frame is van binnen en buiten gegalvaniseerd, waardoor het langdurig beschermd is tegen roest. Het zitje van de babyschommel is voorzien van een hoge rugleuning en een T-bar met 3 steunpunten en extra veiligheidsriem voor maximale veiligheid. De ringen en stelachten zijn vervaardigd van gegalvaniseerd staal met een HDPE kunststof buitenzijde. De lassen op de touwen zijn van HDPE kunststof.

Wat deze schommelset zo bijzonder maakt, is het CE keurmerk en de EN 71 veiligheidsnormen. Hierdoor ben je verzekerd van veilig speelplezier voor je kindje. De schommel is geschikt voor kinderen van 9 tot en met 36 maanden oud en heeft een maximale belasting van 25 kg. De afmetingen zijn 146 x 94 x 118 cm.

Het enige nadeel van deze schommelset is dat hij niet inklapbaar is. Dit betekent dat je hem niet gemakkelijk kunt opbergen als je hem niet gebruikt. Maar als je een vaste plek hebt in de tuin waar je kindje veilig kan spelen, dan is dit geen probleem.

Kortom, de AXI Metalen Baby Schommel met antraciet en créme is een veilige, duurzame en mooie schommelset voor je kleintje. Het is de perfecte manier om de buitenwereld te verkennen en te genieten van het schommelen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Bright Starts Ingenuity Swing and grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.2
Gebruiksgemak
7.2

Ben je op zoek naar een comfortabele en draagbare schommelstoel voor je kleintje? Dan is de Bright Starts Ingenuity Swing een uitstekende keuze! Met een maximaal aanbevolen gewicht van 9 kg, is deze schommelstoel perfect voor pasgeborenen en jonge baby's. De afmetingen zonder verpakking zijn 61 x 53,3 cm, wat betekent dat deze schommelstoel niet te groot is en gemakkelijk op te bergen is wanneer hij niet in gebruik is. Bovendien is deze schommelstoel inklapbaar, wat hem ideaal maakt voor op reis of wanneer je hem wilt meenemen naar de oppas.

Wat deze schommelstoel onderscheidt van andere producten is zijn draagbaarheid en gemakkelijke opslag. Het is ook een geweldige optie als je niet veel ruimte hebt in je huis. De schommelstoel heeft een eenvoudig ontwerp en is gemakkelijk te gebruiken. De rugleuning is echter niet verstelbaar, wat een nadeel kan zijn voor sommige ouders.

Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat de Bright Starts Ingenuity Swing een geweldige toevoeging is aan de babyuitrusting. Het is perfect voor baby's die graag geschommeld worden en het kan helpen om ze te kalmeren en in slaap te laten vallen. Het is ook handig dat de schommelstoel gemakkelijk te verplaatsen is van kamer naar kamer, zodat je baby altijd dicht bij jou kan zijn.

Over het algemeen raad ik de Bright Starts Ingenuity Swing aan als een geweldige optie voor ouders die op zoek zijn naar een draagbare en comfortabele schommelstoel voor hun baby. Het feit dat de rugleuning niet verstelbaar is, kan een nadeel zijn, maar dit wordt gecompenseerd door de draagbaarheid en eenvoudig ontwerp.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

10. Little World Dreamday Babyschommel grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.9

Deze comfortabele babyswing / schommel uit de Little World collectie is voorzien van vrolijke geluidjes om uw kleine te vermaken. De swingsnelheid is in 5 standen in te stellen. De muziek kan worden aangepast door middel van een volumeregeling. Het zitje van deze babyschommel is in 2 posities verstelbaar. De Baby Swing wordt geleverd met adapter zodat uw kindje lekker lang kan schommelen, maar is ook te gebruiken met batterijen. Kenmerken Baby Swing / Schommel Little World Dreamday Swingsnelheid in 5 standen in te stellen. Afneembare speelboog met 2 speeltjes Muziek, met volumeregeling (8 verschillende melodietjes). Zitje in 2 posities verstelbaar. Comfortabele, afneembare hoofdsteun. Drie timer tijden voor automatische afsluiting. Gemakkelijk in te klappen en op te bergen. Afneembare en wasbare bekleding. Inclusief stroomadapter, zodat je kindje lekker lang kan schommelen. Kan op batterijen (niet inbegrepen). Geschikt van 3 tot 9kg Afmetingen Baby Swing / Schommel Little World Dreamday Afmetingen open (lxhxb) 76x60x65cm Afmetingen opgevouwen (lxhxb) 27x60x75cm Gewicht 4,3kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van schommelstoeltjes. Er zijn immers 290 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!