Hoe komt deze geweldige Plaspotje reeks tot stand..?

De wereld veranderd snel.. En dus de speurtocht naar de beste Plaspotje ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Plaspotjes, maar vandaag helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Plaspotjes die te bestellen zijn in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Plaspotjes het best worden verkocht.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Plaspotjes stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Vergelijkbare artikelen aan Plaspotjes

De beste Plaspotjes op een rij

Product informatiePlus or Show more

De My Carry Potty is ontwikkeld door een moeder, om te helpen bij de uitdraging van zindelijkheidstraining. Het is logisch om meteen met zindelijkheidstraining te beginnen zodra je het gevoel hebt dat je kindje er klaar voor is. Maar veel ouders stellen het toch uit, omdat het soms onhandig is. Zeker als je onderweg bent. My Carry Potty is de nieuwe oplossing als het gaat om zindelijkheidstraining. Een lichtgewicht, waterdicht en zonder wegwerpzakjes. Het speciale design zorgt ervoor dat, zelfs wanneer er een plasje is gedaan in het potje, je deze dicht kan doen en zo mee kan nemen. Geen gedoe meer met zakjes of luiers. Gewoon even stoppen, plasje doen, deksel dicht en je bent weer onderweg. Gemaakt van hoge kwaliteit en duurzaam plastic, leuk om te zien en eenvoudig om mee te nemen. Kinderen zijn gek op de fantasie volle kleuren en designs en nemen hun potje het liefste overal mee naartoe! Het is vooral iets wat ze zelf kunnen doen!

1. Jippie's My Carry Plaspotje - Pinguïn


Product informatiePlus or Show more

Het potje van bébé-jou helpt je peuter om zindelijk te worden. Het potje is ergonomisch gevormd en biedt optimaal zitcomfort aan je kleintje. Dankzij de anti-slip rand aan de onderzijde staat het potje stabiel en kan het niet over de vloer schuiven. Het potje is eenvoudig te legen door de handgreep aan de achterzijde en is door zijn eenvoudige vorm makkelijk schoon te maken. Het potje is geschikt voor zowel jongens als meisjes.

2. Bébé-jou Plaspotje - Ollie


Product informatiePlus or Show more

Dit schattige potje helpt uw kind bij het zelfstandig leren gebruiken van het potje en lijkt op het 'echte' toilet. Leuke muziek en geluidjes moedigen uw kind aan om op het potje te gaan. Als kleintjes het potje "doortrekken" horen ze leuke zinnetjes en het geluid van een doorspoelend toilet! Dankzij de handvatten aan de verwijderbare toiletbril (past op de meeste toiletten) voelen kleintjes zich veilig op het grotemensentoilet! Waar ontwikkeling en spel samenkomen. Evenwicht & coördinatie: Het zelfstandig leren gebruiken van het potje (gaan zitten en weer opstaan) bevordert het evenwicht en de coördinatie van uw kind. Nieuwsgierigheid: Geluidjes, liedjes en leuke zinnetjes houden kleuters. Kleintjes worden aangemoedigd om op het potje te gaan. Veiligheid & geluk: Het potje heeft een hoge rugleuning, zodat kleintjes zich veilig voelen als ze op het potje zitten. • Inhoud: potje met verwijderbare toiletbril en ingebouwde ruimte voor het opbergen van baby's favoriete boekjes! • Het potje beloont kleintjes met 8 liedjes, 7 zinnetjes en het geluid van een doorspoelend toilet. • Makkelijk schoon te maken, verwijderbare binnenpot & ingebouwd plasschermpje voor jongens • Verwijderbare toiletring met handvatten geeft kleintjes een veilig gevoel

3. Fisher-Price Leren Met Puppy potje - Wit/Blauw


Product informatiePlus or Show more

Ben je op zoek naar een handige toilettrainer voor uw peuter? Dan is de toilet trainer van Macx & Macx zeker iets voor bij jou in huis. Dit hulpmiddel met trapje is er speciaal voor kinderen om te helpen bij het zindelijk worden. Op een bepaald moment ben je het luiers verschonen meer dan zat en leer je hen graag om zelf hun behoefte te doen op het toilet. Peuters zijn echter niet groot en soms is het een heel gedoe om veilig op de wc te klimmen. Geen gedoe meer met een plaspot, maar snel en eenvoudig op de grote mensen wc! Deze toilet trainer is opvouwbaar en uitermate geschikt voor onderweg. Binnen no time zindelijke kinderen Netjes naar het toilet gaan is voor de meeste peuters best wel een dingetje. Druppels op de wc bril zit je liever niet op te wachten. Toch wil je als ouder of verzorger dolgraag dat ze snel zelfstandig worden. Met een hulp als deze toilettrainer voor peuters kies je voor gemak, comfort en veiligheid. Binnen een kort tijdsbestek is je zoon of dochter helemaal zindelijk. Geschikt voor zowel jongens als meisjes. Pluspunten ✅ Geschikt voor kinderen van 2-7 jaar ✅ Binnen no time zijn uw kinderen zindelijk ✅ Comfortabel voor uw kind ✅ Eenvoudig op te bergen (inklapbaar) ✅ Er gaat een wereld voor uw kind open ✅ Verstelbaar op lengte ✅ Maximaal draagvermogen van 75kg ✅ Veilig Comfortabel voor uw kind Deze toilet trainer is uitermate veilig voor uw kind. De antislip pads zitten aan de onderkant van de voetstukken, het opstapje en onder het zit oppervlak. Deze zorgen er voor dat de toilet trap niet wegglijden en uw kind zorgeloos en geheel zelfstandig gebruik kan maken van de toilettrainer. Het zachte kussen en de praktische handgrepen zorgen voor extra comfort tijdens het toilet bezoek van uw kind. Verstelbaar op lengte Wordt uw kind ouder en groter? Dat is geen probleem voor deze handige toilet trainer van Macx & Macx, het opstapje is verstelbaar naar de leeftijd en grootte van uw kind. Het maakt dus niet uit of uw kind 2 of 7 jaar oud is. Kies ook voor de superhandige toilet trainer van Macx & Macx en laat een nieuwe wereld open gaan voor uw kind. Productspecificaties ✔ Merk: Macx & Macx ✔ Inhoud Verpakking: 1 x Macx & Macx toilet trainer, 1 x Gebruiksaanwijzing ✔ Materiaal: Polypropeen, Thermoplastisch elastomeer, Spugma, Pvc ✔ Kleur: Roze, Wit ✔ Afmetingen: 36.5 x 13.6 x 65 cm ✔ Gewicht: 2,5 kg ✔ Maximale draagvermogen: 75 kg ✔ Geschikt voor leeftijd: 2-7 jaar ℹ Let op: Geschikt voor elk type wc, behalve vierkant vormgegeven wc’s.

4. Macx & Macx Toilettrainer met Trapje - Brilverkleiner met Handvaten en Opstapje - Opvouwbaar Toilet Bril Zitje - WC Zindelijkheids Training voor Jongens/Meisjes - Urinoirs voor Kind/Peuter van 2 tot 7 jaar - Roze


Product informatiePlus or Show more

Kleuter potje met anti slip aan de onderzijde. Voorzien van een uitneembaar binnenpotje met deksel. Groot voordeel is de iets hogere rug van het potje die zorgt voor extra ondersteuning. Diverse kleuren leverbaar.

5. KEES Luxe Plas Potje - Met Hoge Rug en Binnenpotje - Grijs


Product informatiePlus or Show more

Het Fisher-Price Koninklijk Potje & Krukje is een handig plaspotje dat ook als krukje gebruikt kan worden. Deze drie-in-één hulp is erg handig om je kindje te helpen zindelijk te worden. • De eerste stap is een oefenpotje, dat de kleintjes beloont voor hun bijdrage. • Stap twee is een toiletverkleiner om op de wc te bevestigen. Dan wordt de onderkant omgetoverd in een opstapkrukje om er beter bij te kunnen. • En tot slot kan het gebruikt worden als opstapje voor bij de wastafel, om de handjes te wassen. Met 4 melodietjes, zodat je kindje precies weet wanneer hij een boodschap heeft gedaan. Makkelijk schoon te maken, uitgerust met handgrepen waarmee peuters helemaal zelf veilig kunnen gaan zitten en voorzien van antislippootjes. Ideaal voor kindjes vanaf twee jaar.

6. Fisher-Price Koninklijk Plaspotje - Groen


Product informatiePlus or Show more

Het Babypotje van Disney's Minnie Mouse is verkrijgbaar in roze met fuchsia met afbeeldingen van Minnie Mouse. Dankzij de anti- slip rubbers in de voetjes staat het potje zeer stevig. De nieuwe technologie van overprint (IML) voorkomt dat de afbeelding vervaagt of loslaat.

7. Keeeper Disney's Minnie Mouse baby potje - roze


Product informatiePlus or Show more

Stabiele toilettrainer van Keeeper in het rood met opdruk uit de film Cars van Disney/Pixar. Dankzij de rubber anti slip oppervlakken is deze super veilig voor uw kind, de toilettrainer kan namelijk niet meer heen en weer schuiven op het toilet. De nieuwe technologie van overprint (IML) voorkomt dat de afbeelding vervaagt of loslaat.

8. Keeeper Cars WC Verkleiner - rood


Product informatiePlus or Show more

Ben je op zoek naar een handige toilettrainer voor uw peuter? Dan is de toilet trainer van Macx & Macx zeker iets voor bij jou in huis. Dit hulpmiddel met trapje is er speciaal voor kinderen om te helpen bij het zindelijk worden. Op een bepaald moment ben je het luiers verschonen meer dan zat en leer je hen graag om zelf hun behoefte te doen op het toilet. Peuters zijn echter niet groot en soms is het een heel gedoe om veilig op de wc te klimmen. Geen gedoe meer met een plaspot, maar snel en eenvoudig op de grote mensen wc! Deze toilet trainer is opvouwbaar en uitermate geschikt voor onderweg. Binnen no time zindelijke kinderen Netjes naar het toilet gaan is voor de meeste peuters best wel een dingetje. Druppels op de wc bril zit je liever niet op te wachten. Toch wil je als ouder of verzorger dolgraag dat ze snel zelfstandig worden. Met een hulp als deze toilettrainer voor peuters kies je voor gemak, comfort en veiligheid. Binnen een kort tijdsbestek is je zoon of dochter helemaal zindelijk. Geschikt voor zowel jongens als meisjes. Pluspunten ✅ Geschikt voor kinderen van 2-7 jaar ✅ Binnen no time zijn uw kinderen zindelijk ✅ Comfortabel voor uw kind ✅ Eenvoudig op te bergen (inklapbaar) ✅ Er gaat een wereld voor uw kind open ✅ Verstelbaar op lengte ✅ Maximaal draagvermogen van 75kg ✅ Veilig Comfortabel voor uw kind Deze toilet trainer is uitermate veilig voor uw kind. De antislip pads zitten aan de onderkant van de voetstukken, het opstapje en onder het zit oppervlak. Deze zorgen er voor dat de toilet trap niet wegglijden en uw kind zorgeloos en geheel zelfstandig gebruik kan maken van de toilettrainer. Het zachte kussen en de praktische handgrepen zorgen voor extra comfort tijdens het toilet bezoek van uw kind. Verstelbaar op lengte Wordt uw kind ouder en groter? Dat is geen probleem voor deze handige toilet trainer van Macx & Macx, het opstapje is verstelbaar naar de leeftijd en grootte van uw kind. Het maakt dus niet uit of uw kind 2 of 7 jaar oud is. Kies ook voor de superhandige toilet trainer van Macx & Macx en laat een nieuwe wereld open gaan voor uw kind. Productspecificaties ✔ Merk: Macx & Macx ✔ Inhoud Verpakking: 1 x Macx & Macx toilet trainer, 1 x Gebruiksaanwijzing ✔ Materiaal: Polypropeen, Thermoplastisch elastomeer, Spugma, Pvc ✔ Kleur: Blauw ✔ Afmetingen: 36.5 x 13.6 x 65 cm ✔ Gewicht: 2,5 kg ✔ Maximale draagvermogen: 75 kg ✔ Geschikt voor leeftijd: 2-7 jaar ℹ Let op: Geschikt voor elk type wc, behalve vierkant vormgegeven wc’s.

9. Macx & Macx WC Verkleiner met Trapje - Inclusief Handvaten - Opvouwbaar - 2 tot 7 jaar - Blauw


Product informatiePlus or Show more

Potjestraining zal zoveel eenvoudiger worden met dit schattige walvissenpotje! Eenvoudig schoon te maken door verwijderbaar binnen-potje Anti-slipvoetjes voor extra slabilitiet Rugleuning voor meer comfort Vrij van BPA

10. Whale potty - Walvis potje grijs Kleur: Grijs


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Plaspotjes er zijn immers 222 verschillende te koop..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en kun je straks de beste Plaspotje kopen.